Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Megasztár 6x13 - 8. döntő

2012. május 07. 09:00 - candyperfumegirl

Duett-estet ígért erre a hétre Ursula, félig múlt héten is az volt, nem baj, erre az idei Megasztárra sok mindent lehet mondani, de azt, hogy fantáziadús lenne, még véletlenül sem. Egy Clau-Trilla playback duettel nyitunk, a Szépség és a szörnyetegre tátognak látványosan, majd mindenki eldönti magában, melyik melyik. Már csak öten nyomják a Csillagdalt, már ha nem számoljuk a nézőtéren kínos műmosollyal tátogó kiesett megásokat, úgy néz ki, a TV2 végleg kifogyott a fizetett statisztákból, már egy arcot nem lehet felfedezni a nézőtéren, aki ne szerepelt volna valaha valamilyen TV2-s produkcióban. Este végére csak négyen maradnak, ez nagyszerű hír, Claudia meg mára cseles ruhát kapott, szoknyarésze extramini, felül viszont bő és buggyos, sok mindent eltakar az ilyen lepella. Zsűri is bevigyorog, Bereczki ezúttal borostával próbálkozik, ha már betöltötte a 42-t, és azt hiszem, az adás visszanézése után meg is állapítja, hogy nem ez volt élete legjobb ötlete. Ursula megoszt még velünk egy érdekes infót: az előző adásban végig Bozont vezetett, aztán pont a végére fáradt el a család sms- nyomogató kézízülete, ezt a szívást. Salgótarján meg Tiszavasvári vegye ezt figyelmeztető jelnek.

Első körben a Megák sztárokkal fognak duettezni, utána meg saját magukkal, mert gondolt egyet a szerkesztőség, és úgy döntöttek, hogy mégsem kéne megismételni teljesen a múlt heti programot, amikor egymással duetteztek. Első párosunk Bendzsi és Mega4 Hien, és hogy senkinek ne legyenek kérdőjelek a duettpartnerek eddigi életét és munkásságát illetően, úgy oldják meg a dolgot, hogy címszavakban gyorsan felsorolják, hogy pl. 2 slágerlistás dal 10 év alatt, 3 nemzetközi fellépés, 5 videoklip a Viva top 40-ben, meg hasonlók. Hien kutatómunkát is végzett a duettet megelőzően, a klubkoncerten beépült az első soros fangirlök közé, és ott próbálta kitalálni, hogy mégis milyen produkciót fognak majd rájuk erőltetni Bendzsivel. Hát a Moves Like Jaggert, nem szaroznak, ennél jóval egyszerűbb dalokba is beletört már Bendzsike bicskája, és hamarosan kiderül, hogy Hien sem egy Aguilera. Egyikben sincs erő, hamis hangok annál inkább, finoman szólva élvezhetetlen ez a produkció. Értékeljünk, Bocsi kezd, aki a mai adásra véletlenül az asszony egyik sálját kanyarította a nyakába, és azt mondja, neki bíztató, hogy Bendzsi elindult felfelé, nem ugyanazt hallom, amit ő, egész biztos. Bereczki a hetes, tehát ő most védőügyvéd lesz, ez egy nagggyon nehéz dal (Éden Hotel óta valahogy ingerült leszek ettől a fajta hangsúlyozástól), de Bendzsi megoldotta, akkor ez egy erős hármasnak vehető tőle, azt hiszem. Maestro szerint a megoldás közelében nem volt Bendzsike, Trilla meg figyelmeztet mindenkit, hogy csak Bendzsire szavazzunk, Hienre már sajnos nem lehet, ha esetleg valakinek ilyen gondolatok forogtak volna a fejében.

Következő páros Szakos Andi és Szekeres Adrien, a kisfilm a termékelhelyezés csúcsa, azt csodálom, hogy Andit nem csomagolták Telenor feliratos lepelbe, mert rajta kívül minden egyes tárgyon, ami megjelenik a képernyőn, bazinagy Telenor felirat olvasható. Szekeres Adrien mentorkodik is egy kicsit, azt mondja, Andinak a mellhangokra kell figyelnie, remélem, BeriZoli majd elmagyarázza, mi az, mert orr- és fejhangról már hallottam, mellhangról még soha. Ők a nagyasszonyos Streisand-Dion duettet, a Tell Himet kapták, baromi pátoszos ez a dal, de ha két jó hangú énekesnő adja elő, elég jól szól, ez az előadás most erre az élő bizonyíték. Irdatlan rózsaszín giccsben úszik a stúdió, lilás füst, kivetítő, Andi és Adrienn is pink-lila színekben pompáznak, de ha valamihez illik a megagiccs, hát az ez. Zsűri percei következnek, Mariann olyan szinten nem tud magához térni az elragadtatottságtól, hogy Bocsinak kell lelkisegély-szolgálatot tartania, de mindenki más is elérzékenyült. Legkritikusabb BeriZoli, aki TUDJA, hogy tud ez jobban is szólni (próbán), de hagyjuk már, még így is magasan verte ez a produkció az idei Megasztár átlagszínvonalát.

Farkas Jenser Balázs duettpartnere az a Majka lett, akinek 10 év alatt 10 slágerlistás dala volt, dübörgi büszkén a station voice, úgy látszik, Magyarországon ez olyan eredmény, amire kihúzhatja magát az előadó. Ő is mentorkodik egy kicsit, bevágja a kocsijába Balázst, és elviszi –ahogy ő fogalmaz- hogy megérezze a tengerentúli hangulatot, nagyon érdekelne, hogy mégis hova mentek egy tank benzinnel? A nyolckerbe? Mert most Majka szerint olyan műfajban fognak előadni, amiben egyszerűen nem lehet jólfésült magániskolás mintadiákként viselkedni, én meg még mindig azon töröm a fejem, hogy kinek gurulhatott el a gyógyszere, amikor rámondta az áment erre a duettpárosításra. Produkció, Majka kezd, it’s MP not SP, most kapcsolnám ki legszívesebben. Az I’ll Be Missing You-t hozzák, Sting és Puff Daddy, egész konkrétan ennek a koppintásának tűnik a dolog. A produkció visszás, mert Balázsnak jut a legkevesebb szerep benne, Majka harsány és folyton tolja magát előtérbe, és baromi diszharmonikus ez a páros, akkor is, ha ennek a duettnek eredetiben is az ellentétes karakterek összeeresztése a lényege. Értékelünk, Maestro Majkát meg a kiejtését kezdi el oltani, de kit érdekel ez most, beszéljünk Balázsról, vele sem elégedett a zsűri, látványosan nem érezte jól magát és elveszett ebben a produkcióban. Ursula itt is figyelmeztet, hogy Majkára nem lehet szavazni, mert ő már benne van a magyar zenei életben kiirthatatlanul, jól bizonyítja ezt, hogy be nem állt a szája az értékelés alatt sem.

Talán Attila jön, aki állítólag rettegett BeriZoli hetétől, mert eddig csak negatív értékeléseket kapott tőle. Bereczki most is azzal kezdte, hogy kiküldte Attit az erdőbe fákat ölelgetni (mert olyan szép felvételeket lehet róla készíteni a természetben, kisfilmekhez), ehhez képest ő ide is laptopot hozott, vissza a természethez. Holligans Csipa aranylemezeinek számát sorolja a mély hang, ő lesz a duettpartner, Attival amúgy is 5 éve országos cimborák. Az Edda Kölyköd voltamját kezdi Atti, csukott szájjal a biztonság kedvéért, ahogy szokta, refrénre már beront Csipa is, hogy legalább valamennyire hallgatható legyen ez a szám. Összességében olyan az egész, mintha Atti lehúzná Csipa produkcióját, halljuk inkább a zsűrit. Marinak most lett elege Csukottszájból, ha lesz még alkalma rá, ő megtanítja Attit artikulálni, mert már legszívesebben nehéz tárgyakat vágna a fejéhez, annyira idegesíti a dolog, örvendetes, hogy a 8. hétre eljutott ide. Maestrónak sem tetszett, és csúnyán néz Bereczkire, aki mosakszik, hagyjatok már, egy hetem volt rá, hogy kihozzak belőlük valamit, ennyire futotta, csináljátok jobban, és akkor ugassatok. Legviccesebb az, amikor a dalszöveg érthetőségét –vagyis annak hiányát- huszadrangú problémának titulálja Bereczki Zoltán, a musicalszínész.

Persze megint Gigi lett az utolsó, ezen már meg nem lepődünk, tehetségkutatók íratlan szabálya, hogy a leghatásosabbnak tartott produkciót hagyjuk a végére. Dolhai Attilát kapta partnernek, ha így folytatjuk, beveszi magát a Megasztárba az egész Operettszínház. Valami számomra ismeretlen musicaldalt (?) hoznak, Nézz rám istenem. Ez nekem Wikipedia nélkül nem megy, elnézést, most látom, hogy ez eredetiben Celine Dion és vagy Andrea Bocelli vagy Josh Groban duettje (gondolom, itt a Groban –verziót vették alapul), de teljesen beleillik abba az örvénylő nyáltenger kategóriába, amit Dolhai művészúr általában képvisel. Baromira nem gigis ez a dal, és az a helyzet, hogy nem is jó, ami sajnálatos, mert ő egyike azon kevés tehetségkutatós versenyzőknek, akinek már ezen a szinten van egy jól körülhatárolható stílusuk, és azt most nagyon nem sikerült eltalálni. Mariannak ez csodálatos volt, Maestro letiltaná Gigit a magyarul éneklésről, és a produkcióban erőteljesen érezhető Bereczki-hatást nehezményezi. Bereczki ez alatt sértődötten duzzog Maestro jobbján, és látszik, hogy magában elszámol tízig, de nem szól be. Bocsi szerint eszméletlen egység volt a színpadon, majd elbocsátják őket, és a backstage-ben az első, amit mutatnak, hogy Dolhai és Bendzsi puszilgatja egymást, ezt most hirtelen nem tudom hova tenni.

Első körös nótákon túl vagyunk, úgyhogy a hangulat lerombolása érdekében Ursula megmutatja a szavazás állását, azon belül is a veszélyzónát. Gigi, Balázs és Bendzsi vannak most bajban, muhahaha, Talán Atti az élen, vagy második helyen, ez azt jelenti. Szóló produkciók jönnek, anyák napja alkalmából a szeretteiknek címzett dalok, de előtte még egy tematikus kisfilm. Atti rég nem látott anyukája, ölelkezés, Balázs anyukája rétest hoz, ölelkezés, Gigiszülők, ölelkezés, Bendzsi nagycsalád, ölelkezés, ennyi volt, jöhetnek a dalok.

Első körben Szakos Andi, aki mindenkit szeret, és magához akarja ölelni az egész világot, legalábbis valami ilyesmi nyakatekert magyarázat kell ahhoz, hogy értelmet nyerjen, hogy a We Are The World-öt osztották rá. Mehetett volna ez akár közös dalnak a teljes megás csapattal is, csak úgy mondom, de most már mindegy. Gyerekkórus jön, és szerencsére nem csak idétlenül mászkálnak meg indokolatlan karemelgetéseket csinálnak, mint Bozontnál, hanem énekelnek is, egész aranyosak. Andi jól szól, ezt tudjuk, és csak kétszer jut eszembe a produkció alatt Hofi. Zsűri, Bocsi el sem hitte, hogy ezt a dalt egyedül is el lehet énekelni, Maestro szerint meg nem is lehet, innen igenis hiányzott most Tina Turner, Michael Jackson meg a többiek. Ez van, ezt itt most szólóban kellett megoldani, ezen a vonalon marja egy kicsit egymást a zsűri, úgyhogy Clau le is lövi őket, ez nem az a műsor, itt jóban kell lenni a zsűriasztal mögött.

Trilla a Mega online-t promózza egy kicsit a backstage-ben, ahol Bendzsike éppen a nyakába rakja a veszkócsizmás lábát, ha ilyen a Mega online, akkor inkább nem, kösz. De most Talán Atti jön, ezúttal a Tears in Heavennel Eric Claptontól, és nem tudom, mi történt, és kit fognak kirúgni érte, de hangszerek vannak a színpadon! Atti görcsösen összezárja a fogsorát, minimális hang préselődik csak ki azon a nagyon szűk nyíláson, de azért is kár, valami rettentő unalmas, és nem kevés helyen hamis. Ezek után Maestro meglepő kijelentést tesz, neki ma ez a produkció tetszett a legjobban, nem ugyanazt hallja a zsűri, amit a néző, ebben most már teljesen biztos vagyok. Bocsi is kampányol egy kicsit eltitkolt fiának, Mariann meg szeretne vele már nagyon foglalkozni, mert jó a látvány, de az a csukott száj, hát az tarthatatlan. Attinak van még egy extra igénye is így az értékelés végére, szeretné megpuszilni az édesanyját. Hagyják neki, csak arra vigyázzon, hogy előbb érjen oda hozzá, mint Dolhai Attila, aki ma kényszeresen ölelget-csókolgat mindenkit, aki két méteres közelségébe kerül.

Clau üzen a Bendzsi rajongóknak Csóron, hogy Bendzsi mindjárt énekel, de olyan hangsúllyal, hogy az simán értelmezhető fenyegetésnek is. A srác ráadásul kap egy nem akármilyen humán körítést is a produkciójához, a szépségkirálynő-választás 21 döntőse ott lesz vele a színpadon, csak nehogy Fásy Ádám is elbújjon köztük, jelentősen rombolná az élményt. Bendzsike szalmakalapban és Talán Attitól zsákmányolt veszkócsizmában parádézik az All Summer Longgal, ismerjük ennek is az X-faktoros verzióját nagyon jól. Ez egy marha jó dal amúgy eredetiben, és talán nem is kell hozzá világbajnok hang, csak lendület és egy jó karakter, Bendzsike viszont látványosan kinyírja ezt a számot is. A dal végére megcsillantja a strasszos GIGI feliratot a mellkasán, 21 szépségkirálynő semmi Salgótarján büszkeségéhez képest, a szalmakalapot meg Bereczki hetes kapja meg szuvenírnek, pont úgy fest benne, mint Regős Bendegúz. Ursula is élcelődik egy sort a kalapon, szerinte kertész lett tőle BeriZoli, Bocsi szerint meg madárijesztő, mindkettőben van némi igazság, de hogy jól nem áll neki, az biztos. Na értékeljük Bendzsit, Mari szerint van vér a pucájában, Bocsi meg egyenesen imádta, én már letettem arról, hogy megértsem ezeket.

Gigi jön az anyáknapi nótájával, Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni, Gigianyu permanensen bőg a kivetítőn, meg lehet érteni. Most megint szembe megyek a zsűrivel, szerintem ez úgy volt jó, ahogy volt, mert Gigi bátran belevitte a saját stílusát, semmi utánzás nem volt benne, nem jutott eszembe az eredeti, szinte csinált belőle egy új dalt. Zsűri szerint viszont most Gigi frazírjai nem illettek ehhez a dalhoz, és az izgulás is félrevitte a produkciót, ahhoz képest, hogy végig párás szemmel és leesett állal ültek, elég furcsa ez az értékelés. Vagy pont most szóltak nekik, hogy nem kéne ezt a csajt mindig az égig magasztalni? Bocsi még viccelődik azzal, hogy ez apáknapi dal is volt egyben, mert spermiumok úsztak a kivetítőn, emelkedett hangulatnak ezzel annyi, köszönjük az élményt.

Már csak Balázs maradt, aki most megint megkapta a zenekarát, ez jó jel, legutóbb működött a dolog. Most Bon Jovi: Keep The Faith-t hoztak, de valahogy nem elég erőteljes és maradandó a produkció, ment ez már jobban is, pedig az élőzene jó ötlet volt. Maestro szerint ott van a hiba, hogy Balázs nem tud egyszerre gitározni és énekelni, meg a női vokál hozta zavarba. Az engem is, tekintve, hogy egy nő nem volt a színpadon, Clau mikrofonját meg kikapcsolják a produkciók alatt, akkor mennyire is volt ez élő zenekari kíséret, és mennyire bejátszott alap? Marit még mindig az zavarja, hogy Balázs nem engedi el magát kellőképpen a színpadon, én meg most veszem észre, hogy a stylist ezúttal jól dolgozott, Balázs kimondottan jól mutat ebben a szerelésben. Bocsi még gyorsbeszélő üzemmódra kapcsol, és vagy 6 gondolatmenetet sűrít egyetlen összetett mondatba, kitapasztalta már, hogy máskülönben Trilla rövid úton lekeveri.

Ennyi volt a versenydal mára, ilyenkor szoktuk a veszélyzónát megnézni, nincs ez másként most sem. Andi, Balázs és Bendzsi van bajban, Talán Atti magabiztosan az első kettőben, nem hiszem el. Zsűri értékeli az estét, totál ellentmondanak egymásnak, aki az egyiknél a legjobb, másiknál pont az volt a legszarabb, Maestro pl. legrosszabbnak ma estére Szakos Andit mondja, ami azért nettó baromság, maradjunk ennyiben. Most egy kicsit előre pörgetek, mert húzzák az időt úgy, ahogy csak ők tudják, de csak eljutunk valahogy az eredményhirdetésig, és a tényleges utolsó háromig, Balázs, Andi és Bendzsike aggódhat. Bendzsi feje torzul, ilyen még nem volt ugye, Andi visszafogott hitetlenkedéssel reagál, Balázs arcizmai is görcsbe rándulnak, tényleg nem lehet jó zsinórban vagy harmadszor ebben a szituációban lenni. Ja, Talán Attila a top4-ben, ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni. Most jön az extra produkció, Rúzsa Magdi hozza az új dalát, amiben az a legjobb, hogy a kis bemutató montázsban bejátszanak Megasztár 3-as pillanatokat, Time Warp és The Winner Takes It All, jó kis emlékeztető, hogy volt valaha nézhető is ez a műsor. Magdi zenekart is hozott, és énekel egy jót, jó ez a csaj még mindig, ez van.

Eredményhirdetünk, most már másodszor, Trilla fűti a közönséget, mert gyanúsan csendben voltak, talán be is aludt egy részük, már megint majdnem éjfél van. Most viszont aktivizálják magukat, még Nagy Adri is azt üvölti, hogy Andiiiii! Andi megy tovább (Dolhai az első, aki a nyakába borul a backstage-ben, mondanom sem kell), na Zoli, tegyél egy szívességet Magyarországnak, végre itt a lehetőség. De előtte még meghallgatjuk a másik három zsűritagot, mindenki szerint Bendzsinek kell menni, de mondott már ellen BeriZoli a többieknek, szóval van még min aggódni. A hetes rövidre zárja, fejlődtél Bendzsikém, de nem eleget, Balázs marad, te mész haza, köszönjük. Kapunk még egy videómontázst Bendzsi különböző frizuráiból, majd búcsúdal, és zsűrikönnyek! Maestro egyenesen bőg, és Mariann is szétsírta a sminkjét. Clau meg azt ígéri jövő hétre, hogy minden zsűritag mentora lesz egy versenyzőnek, sőt közös produkciók is lesznek a mentorokkal, ami Bocsi esetében pl. kimondottan érdekesnek ígérkezik. Lássuk, már nincs sok hátra az egészből.

Címkék: megasztár
38 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilvamama 2012.05.07. 10:08:53

Ismét jót szórakoztam a poszton, köszi! :)

Nyuladék 2012.05.07. 10:15:59

Egyet kell értenem abban veled, hogy elképesztő az, hogy Talán Attila még mindig versenyben van. Nem tudom elképzelni sem, hogy ki képes arra szavazni, hogy még hallani szeretné, legalább 3-4 hete ki kellett volna már esnie, éppúgy, mint Benjinek...viszont Benji legalább szimpatikus srác, de Atti egy műmájer. Nyilván nem az a legnagyobb baj vele, hogy úgy öltözködik, mintha 1990 lenne, hanem az, hogy egy énekversenyben úgy létezik, hogy se hangja, se tehetsége nincs az énekléshez.

Gigi kezd unalmas lenni a stílusával, bár ő tűnik a legprofibbnak. Andi a feltörekvő sztár, szeretjük, drukkolunk neki, illetve Balázs is nagy kedvencünk. Tehetséges fiú és nagyon szimpatikus is az,hogy mennyire rendben van a hozzáállása az élethez.

bukott madonna két nagy didivel 2012.05.07. 10:17:30

Candy köszi a HV-t klassz volt mint mindig. :D

nagy egy trágya műsor lehet ez élőben.

2012.05.07. 10:30:59

Kösszép, így tíz perc alatt túljutottam az egész műsoron.

Ditti82 2012.05.07. 10:35:54

Bocsi állítólag gitározik.
Én már ki is találtam a párokat:
Bocsi - Eltitkolt fiú
Maris - Balázs
BeriZoli - Gigi
Meister - Andi

huncut_kata 2012.05.07. 10:48:31

Dolhai védelmében, nézve a backstages online adást, ő volt az utolsó, akihez mindenki odament, addigra már az egész pereputty végigölelgetett meg csókolt mindenkit, nyilván nem illett volna neki kimaradnia, de ezek szerint az élő kép addigra ért oda. Amúgy az számokat magábaroskadva unatkozva ülte végig, nyilván ott kellett maradnia, ilyen-olyan okból.

Krissyfurrr 2012.05.07. 11:02:33

Köszi a hv-t! :))

Fél szemmel néztem a műsort, és néhány dolognál leblokkolt az agyam:
1. Az a Gigis strasszos póló, és az ingletépés a X-es gumikacsa hangú Dzsekó imitátort juttatta eszembe, akinek még a nevét is lusta vagyok per pill kigúglizni, másrészt, meg a két szerencsétlen tinire ekkora átlátszó színtelen-szagtalan szerelmi marketinget építeni a nézettség kedvéért...hát, majdnem a tévéhez vágtam valamit meglepetésemben(lehet már túl öreg vagyok az effajta beetetésekhez?). Egyébként én Gigi arcán úgy vettem észre, hogy kissé kínos volt ez neki, de lehet tévedek.

2. 2x én is örvendeztem, hogy vééégre, hangszerek a Megában :D

3.Bocsi akármekkora paraszt, azon az apák napi beszóláson felröhögtem. (Jó, nem tagadom, egy gyökér nőstény vagyok :D)

SarahConnor 2012.05.07. 11:32:36

Megnéztem a Tv2 honlapján a produkciókat, ezúttal nem csak Gigiét, mert annyira kevesen vannak, gondoltam, blefér mindenki. Balázs és Talán Attila annyira unalmas volt, hogy egy perc után kikapcsoltam, Szakos Andinak idióta választás volt az a tömeges előadásra kitalált "We are the world", mellesleg unalmas is volt, Benji egyenesen nem tetszett, a duetteken meg elhűlt a vérem. Rossz dalok és partnerek mellett borzasztóan hiányzott az együttes, duettet énekelni ilyen karaoke-fíling mellett tényleg 7 tequila után szoktak az emberek a kocsmában a zenegéppel. A professzionalitás legkisebb illúzióját is sajnálják a műsortól?

De végre volt egy értékelhető produkció Gigién kívül is: Rúzsa Magdi volt a sztárvendég. Rég nem volt azon a színpadon ilyen színvonalú előadás, mint az övé.

[medi@slag] 2012.05.07. 11:53:55

Valaki esetleg itt meg tudja magyarázni hogy ezt a rendkívül ellenszenves, lófejű és iszonyúan hamis csajt miért sztárolják ennyire? Most kivételesen végighallgattam az "Úgy szeretném meghálálni-t", de hát én azt hálálnám meg ha nem énekelne. Valami iszonyat hogy milyen hamis volt.

Egyetlen tehetség van a mezőnyben, az pedig Szakos Andrea. Ja, hogy ő nem egy playboy nyuszi mint a Gigi (eleve milyen név már ez hogy Gigi?)?

A férfi (muhahaha) szóval a meleg előadókra szót sem érdemes pazarolni.

szilviagy 2012.05.07. 11:58:03

Bocsinak volt mersze azt is megkérdezni élő adásban, hogy miért hozták szerencsétlen Jenser Balázst ilyen helyzetbe Majka mellett. Totál kényelmetlenül érezte magát, látszott szegény srácon. A zenei szerkesztő munkája kritikán aluli...

csicserierika 2012.05.07. 13:07:30

@[medi@slag]: a Gigis résszel egyetértek. Túl van hájpolva. Többször is nem találta el a hangokat, valamint indokolatlanul sokat hajlítgat.
Farka-J. Balázs jó hangú, jó kiállású és, gitárt is jól kezeli.
Talán A. egy talány, hogy jutott el idáig.
Szakos a legjobb.

Krissyfurrr 2012.05.07. 13:17:55

@Krissyfurrr: most jövök rá, mit írtam :D "átlátszó színtelen-szagtalan" :D én se vagyok normális :D

will 2012.05.07. 14:36:22

Benji a szalmakalappal olyan igazi Toystory bábu volt.

bruu 2012.05.07. 14:39:17

@szilviagy: Úgy látszik ennyire rosszul megy a gagyi kettőnek, hogy egy b kategoriás félig elfelejtett mega-gigasztárosra tellett, és már nem maradt más ütőkártya mint AZ ÓZDI HŐS. Enbnél már csak akkor lesz lejjebb ha Fásyádám és Hajdúpetykó is duettet énekel. Köszi Candy, hős vagy, bár most úgy látom, hogy nem a helyszínen szenveded végig.

bruu 2012.05.07. 14:40:02

.. sem tellett.. nah

ribizli gizella 2012.05.07. 14:41:01

Húúúúúúúúúú, ennyi adás után Gigi hamis volt két helyen, na bumm, végre van mibe belekötni...örülhet az ellentábor.
De attól még nem kell lehúzni, senkinek sincs saját véleménye más fórumokon sem, csak a másikéra hagyatkozik, ha az azt írta, hogy rossz volt, akkor nehogy már nekem tetsszen! (Itt pl. a port.hu-ra gondolok, a hogyvolton legalább megoszlanak az ízlések és pofonok). Főleg, hogy mindenki zenei szakértő ugye (na, ez látszik abban is, hogy Talán Atira nyomják ezerrel a szavazatokat, még a veszélyzónába sem került be, elképesztő).
Igen, Giginél valóban sok volt a kedvenc stílusából eredő hajlítgatás az egyéni produkciójában, és valóban nem illett bele, de megint meg akarta mutatni magát, hogy mit tud, viszont feleslegesen, hiszen tudjuk mire képes. Valahol viszont tényleg jó volt, hogy nem koppintotta le az eredeti előadót annak egyszerűségével, és tisztaságával. Viszont szerintem nagyon jó kis produkció volt, kivéve mikor a végén egyik magas résznél elcsuklott a hangja. Én ennyi hibát véltem felfedezni, pedig jó a fülem, és nem elfogultságból mondom. A duettnél semmi kivetnivalóm nem volt, szépen előadták.
Még ígyis csupán Szakos Andival kelhet versenyre (bár nekem az ő hangszíne annyira nem tetszik, és látszik, hogy Gigi ösztönből csinál mindent, míg Andinak sok gyakorlásra van szüksége bizonyos magasságok, frazírok kitartásához, eléréséhez).
Nekem is jobban tetszik Gigi, mikor angolul énekel (bár sokan erőltették ezt a magyar vonalat), és ahhoz képest, hogy alapvetően elsőre nem érti a szöveget, jól át tudja adni, beleéléssel, libabőrrel. Az r'n'b a stílusa, ahhoz illik legjobban a hangja, abban profi, kész, nincs min vitázni. Ahogy az eddigi össz megasztárnak megvan a kedvenc és legjobban hozzá passzoló stílusa. Kár, hogy magyar dalokat fognak ráerőltetni a zeneszerzők a későbbiekben...bár ki tudja, lehet jó kis saját számokat kap majd.

Más: elképesztően, felháborítóan, mocskosul idegesítő ez a rettenet sok reklám, amit nemhogy belerejtenek a kisfilmekbe, hanem a pofánkba tolnak ezerrel. Nem is tudsz arra koncentrálni, hogy miről beszél szerencsétlen (valszeg nincs is jelentősége a felkészülési időszaknak), csak már kínodban is azt figyeled, hogy na vajon miért kocsikáznak, miért mennek az erdőbe, miért ülnek a fán, a sarokban, miért mennek el feltöltődni wellness központba, miért viszik el a mentorok sportolni az illetőt, vagy kikapcsolódásként vásárolni őket...na vajon miért? Hát persze, valamit biztosan reklámozni fognak ezáltal...
Most, hogy lehetséges, visszanéztem az első szériák kisfilmjeit, ott legalább tényleg a zenéről, a gyakorlásról, a tapasztalatokról, az izgatottságról beszéltek egy egyszerű széken ülve a versenyzők, és nem volt körbekerítve mindenféle termékkel a környezetük. Kár, hogy mostmár nem tiltott a termékmegjelenítés, hiszen semmi másról nem szólnak a műsorok, anno legalább volt egy kis illúziónk, hogy tényleg tehetséget keresnek, tényleg szórakoztatni akarnak, tényleg élvezik a műsorvezetők a munkájukat, tényleg a tehetség áll a központban, tényleg jó dolog a valóságshow, vagy egy takarítós műsor, esetleg egy kvízműsor, de ez a manipulatív, szájbarágós világ lassan kezd hányingerkeltő lenni.

shimizu 2012.05.07. 14:52:06

juhuhuuuuu asszem én vagyok az egyetlen, aki örül itt neki, h Talán Atti nem esett ki =)

Kegyetlen övön aluli ütés volt a benji-hien duett rögtön kezdésnek! Általában csak jajgatni és nyögni szoktam a pocsék produkcióktól, de ezen konkrétan röhögtem kínomban! Ennyire szart hogy lehet a TVben leadni? Középiskolai ki mit tudokon volt ez a színvonal, a művelődési ház nagytermében. Akkor is mindig bedugtam a fülembe az mp3at és aludtam, majd vártam, h a mellettem ülő felébresszen a borzadály végeztével!

A dal első felében reméltem, h Hien valami kicsit is értékelhetőt tesz hozzá, és nem lesz olyan okádék, de hatalmasat csalódtam benne (pedig nem tettem magasra a lécet...)

A SZA-SZA duett nekem nem tetszett. Szép lett volna, ha külön-külön eléneklik és úgy hallgatom, de Szekeres Adrienn mellett nekem Andi hangja vinnyogásnak tűnt (pedig szeretem a hangját és neki szurkolok...)

Eurydice 2012.05.07. 15:11:45

Nincs szerencsém nézni a műsort tv-ben, illetve egyet láttam, gondoltam Gigi miatt megnézem az egészet (elég későig fenn kellett maradom, mert ahogy írtad, mindig ő az utolsó), persze melyik 5 percben üvöltött a féléves fiam? Abban amelyikben Gigi énekelt. Szóval lemaradtam róla!
Ennyit az időzítésről:)

Amúgy szinte tudtam, hogy hétfőn miket említesz majd meg abból az adásból a versenyzőkkel(direkte nem írok énekeseket), a zsűrivel, ruhákkal, beszólásokkal, hangulattal kapcsolatban.

Hajrá továbbra is Candy, várjuk a hátralevő részeket!!!

hardenberg 2012.05.07. 15:16:21

Én azt se tudom ezek kik, hála az Istennek.

Bütty 2012.05.07. 15:36:14

Ez a Talán gyerek nagyon irritáló, de ez van eladható lesz majd mert helyes a pofija, azt egyébként tudtátok, hogy amit Tilla minden héten elmond, hogy letölthetőek a dalok, de fizetni kell érte?, ez nekem fura 260 ft egy dal, letöltőd a kedvenced összes dalát, egy lemez áránál vagy, de lehet, hogy ez csak nekem visszás, mindegy is, a HV jó, más nem lényeg.

mézescsók 2012.05.07. 16:11:23

A hv megint jobb volt, mint a műsor, gratula Candynak.
Benji szerintem Hiennel rosszabb volt, mint szólóban, mert ott legalább valamit mutatott a laza, kölykös formájából, ami az "erőssége", ha van neki olyan egyáltalán.
Szakos Andit illetően egyetértek Shimuzuval, pedig Szekeres Adriennél alázatosabban segítő, korrekt jó énekest nem kapok senki. Andi annak ellenére nem volt jó, hogy Szekeres Adrienn nem akarta túlénekelni Őt.
A szólószáma elment, bár az összes közül ez a dal adott volna a legtöbb lehetőséget a brillírozásra.
Jenzer nagyon megszívta Majkával, akinek nyilván elfelejtettek szólni, hogy az a műsor nem róla szól. Folyamatosan túlrappelte Balázst, ami egyébként nem olyan nehéz, mert elég erőtlen a srác. Olyan szépen, megbízhatóan elénekelget. Ezt érzetem a mamás-dalnál is.
Talán Attilának szintén jó párja volt Csipa, korrekt és segítőkész, miatta volt érdemes megnézni a duettet. Eric Clapton gyönyörűszép dalát viszont sikerült tönkre vágnia.
Gigivel permanensen kitolnak ott bent, már a műltkor is Jennifer Hudson számával. Most mi a fenének kellett egy musicalszámot daloltatni vele, a többi miért nem kapott? Nem állatorvosi ló ez a lány, hogy mindent demonstráljanak rajta! RNB, gospel, esetleg talán jazz, ezt szereti, ehhez van érzéke, stílusa és ezen belül jól választ. Még szerencse, hogy a jövő héten Mester lesz a párja, mert különben nyomatnának a szerencsétlennel. Jó volt egyébként Dolhaival, aki a szokásától eltérően nem igyekezett túlénekelni, de elementáris erővel nem hatott rám.
Mint ahogy a Kovács Kati dal interpretációja sem. Ezt a számot attól függetlenül, hogy ki adja elő, nagyon nyálasnak érzem, pedig nagyon szeretem a mamámat, annak ellenére, hogy már sajnos nem él. Ezt a dalt nehéz úgy énekelni, hogy valamilyen hamis pátoszba ne fullajdon az egész és ezt sikerült megoldania.
Bochkorra pokolian kiváncsi leszek jövő héten. Én élvezem, amikor a hóhért akasztják. Előre vizionálom, hogy Falusi Mariannból többet fogok kapni, mint szeretnék.

mézescsók 2012.05.07. 16:13:13

@mézescsók: Gigi - ...különben operát vagy magyarnótát nyomatnának...

mézescsók 2012.05.07. 16:22:21

@[medi@slag]: Gigi tudomásom szerint Georgina. Hallottunk már ennél rettenetesebb beceneveket is.

Szakos Andreából előbb lesz playboy nyuszi, mint a Radics-lányból. Gigi még csak 15 éves, nem gondolom, hogy símán megjelenhetne a Playboy címlapján alig valamiben. Szakos-lánynak jobban kell a pénz, és abból, amit és ahányszor fecserészik (pl. szinte az egyetlen, aki megosztja a nézőkkel műsor közben is a dolgait miután énekelt, a többi alig kap lehetőséget egy-egy mondatra, még a kérdésekre sem nagyon válaszolhatnak), nagyon erősen úgy érzem, hogy óriási léptekkel halad a celebség felé. Ami voltaképpen kár.

nyuszi01 2012.05.07. 16:44:22

Nagyon jó volt a HV, szokás szerint!! :)

Ami engem illet, én nem voltam különösebben hasra esve a pénteki produkcióktól...

Duettek: Szakos Andi és Szekeres Adrienn nagyoon nagyon jók voltak, talán az este legjobb produkcióját nyújtották. Nekem tetszett Balázs és Majka, olyan bohóckodós és vidám volt. Aznap este nagyon rossz hangulatban voltam, szomorú voltam, és ez a produkció volt az első pillanat péntek este, amikor elmosolyodtam és jobb kedvem lett tőle.
Gigi és Dolhai Attila duettjét nagyon vártam, de csalódtam. Ahogy Mézescsók írta: "Jó volt egyébként Dolhaival, aki a szokásától eltérően nem igyekezett túlénekelni, de elementáris erővel nem hatott rám." Ugyanez a véleményem. Talán Ati és Csipa duettjét Atikám megint elbaszarintotta, gratulálok neki.
Benji szegény, őt szeretem, de ez a dal Hiennel... hát könyörgöm... Nagyon alacsony színvonalú volt. Én is Hientől vártam volna, h felhúzza a produkciót (miután hallottam Benjit, ahogy elkezdte a dalt), de csak még jobban elrontotta.

Szóló dalok: egyedül Szakos Andi tetszett nekem, a többiek nem. Benji nem nagyon brillírozott a dalban, pedig tök jó szám, és tényleg megmutathatta volna, h milyen jópofa. Ebben a dalban meg lehet. De anno az X-ben Király L. Norbi sokkal jobb volt. Ami meg külön zavart, hogy semmi jópofa, üdítő koreográfia nem volt, hanem csak azok a libák vonulgattak hátul bikiniben, bájvigyorral az arcukon. Mondom ez mi??? A végén a Gigi feliratos póló meg übergáz volt, de látszott Gigin, hogy őt is kínosan érinti a dolog. Annyira látszik, hogy ez a két fiatal nem tetszik egymásnak, nem tudom, miért kell rájuk erőltetni a marketing szerelmet.
Attila magához képest jó volt az Eric Clapton számmal, Balázs nagyon gyenge volt, és Gigi se tetszett most, olyan erőtlen volt az egész.

A zsűri beszólásain nagyon jókat szórakoztam, főleg Bochkor spermás megjegyzése (még Várkonyi Andi se bírta abbahagyni a röhögést mögötte :D), meg amikor a musical műfaját cukkolták, és Bereczki beszólt, hogy "Mocskok vagytok". :D :D

A végén, bármennyire is fáj, de egyet értettem a közönséggel, tényleg Benjinek kellett mennie, ő volt a leggyengébb most péntek este. Bár Attilát azért még kicsit megfingattam volna, azért az nem járja, h csont nélkül bejutott a legjobb négybe...

Ditti82 2012.05.07. 18:46:40

@nyuszi01: Tartok tőle, hogy lesz ő még top3-as is... :/

nyuszi01 2012.05.07. 21:26:22

@Ditti82: csak kivágják már jövő héten... :S :D

Brianna 2012.05.07. 21:57:05

Én Hient már annak idején is utáltam. :(
Csak az egzotikus szépsége miatt szavaztak rá, semmi hangja nem volt. Szerintem azért választották őt, mert tudták, hogy nem fogja Benjit leénekelni. :P

mézescsók 2012.05.08. 10:41:27

@Ditti82: A tegnapi Blikk írja:
Jenser Falusi Mariannal, Szakos A. Bereczkivel, Gigi Mester Tamással énekel. Talán Attilának jutott Bochkor, aki basszusgitározni fog. Talán jobb is,hogy nem énekel,de azért szivesen meghallgatnám, mert szeretek röhögni.

Messidor 2012.05.09. 04:22:51

Az est csucsa Bocsi beszolasa volt!

manes 2012.05.09. 19:30:32

candy: Nem irigyellek ezért,hogy végignézted.Szörnyű lehetett,de hát az "olvasókért" mindent:):)

nyuszi01 2012.05.11. 22:06:39

Háh, azt mondja a kisfilmben Attila, mikor együtt dolgoztak Bocsival, hogy akart neki adni vmi családi ajándékot... Már vizionálom a jövő heti hogyvoltot :D :D

nyuszi01 2012.05.11. 23:36:14

A Sugarloaf érdemei: 17 év alatt 21 videoklip... huh.

Ditti82 2012.05.11. 23:52:18

Jövő héttől nem nézem.

candyperfumegirl 2012.05.12. 00:04:58

én ezt már nem bírom írni, komolyan mondom..WTF

mézescsók 2012.05.12. 01:32:58

@candyperfumegirl:Folytasd holnap! Éjfélkor már nem érdemes nagyobb lélegzetű projectbe fogni. Az egészből már nincs sok vissza, két hét, ezt fél lábon is kibírod!Szóval kitartás, mélyen együttérzünk veled. (Egyébként mai nem is volt olyan rettenetes. Az eredményt kivéve.)
Jó pihenést, szép álmokat!

nyuszi01 2012.05.12. 13:51:49

Ez az Attila tényleg a Bochkor eltitkolt gyereke lehet, más okot nem találok arra, hogy ismét megmentették a s*ggét... Ez már komolyan felháborító...
süti beállítások módosítása