Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel 2x37 (Élő kibeszélő)

2012. május 08. 05:00 - sixx

Csíra távozása és Broki nem kis szerkesztői segítséggel történő maradása után vagyunk, különösebb tragédia azért nem történt, már ha azt nem annak vesszük, hogy Naiva most HülyeRolit fogja tömni a lelki bajaival. Pinokkina haját éjjel kivasalták, ki tudja milyen indíttatásból, és kapott egy türkiz ruhát, amit elnézve azt állípítottuk meg a csajommal, hogy tavaly jobban jártak, amikor T69.2 bőröndjét elkeverték a reptéren, és csak kolumb skineket aggathattak rá. Ma a faszik mennek horgászni, a csajok meg szexis meglepetéssel készülnek, nahát.

HülyeRoli már hajnalban otthagyja Naivát, és miközben a személyzet sikálja a mödanszié partját, ő egy igen színpadias, őszintének csak nagy nehézségek árán tekinthető fohásszal nyitja a napot, Istennek ajánlja lelkét és ha lehet, Dávid visszahozataláért feláldozza magát, ezt nagyjából úgy képzelem el, mint az Apocalypto legvérgőzösebb jelelenetsorait. Mivel Mel Gibson nincs a közelben, megmutatjuk, hogy csinálják ezt a nagyok.

Nem sokáig tart a nyugalom, mert Naiva megy le edzeni Andorral. HülyeRoli szerint Naiva nagyon kedves lány, de nem lesznek egy pár a jövőben, mert Naiva csúnyája Broki csudafaszának bűvkörében csattog csak. A nap kisüt mire Naiva megemlíti, hogy akkor tuti fiú jön, mert amikor nő jött a hotelbe, a nap sem sütött, ehhez képest a kamerába azt mondja, hogy a megérzése azt súgja, fiú jön, de valamiért úgy gondolja, lány. Köszönjük, Emese. Na, megjött Andor és a Norbi féle gladiátoraerobicra kísértetiesen emlékeztető mozdulatokkal igyekszik pár kilót lefaragni Naiva picsájából, miközben a többi lakó is magához tér.

Naomi nehezen ébred, úgy meg pláne, hogy Naiva ott ücsörög az ágya végiben izzadtan, nem akarok én veled kibaszni, Naomi. Ha valaki így indít, akkor tapasztalataim szerint jön egy "de" nem sokkal később, és csak kibaszik a másikkal. Naomi persze azért aggódik, mert a legközelebbi párválasztón Broki simán képes otthagyni és beállni Naiva mögé - így jár az, aki Alíz első évados példáját követve játssza ezt a játékot. Naomi feje az interjúban mellesleg olyan kiélt, mint egy évek óta a pozsonyi éjszakában rodázó, pénzét főleg férfiak orális kielégítésével kereső közép-kelet európai örömlánynak. Naiva a szobában HülyeRolit fényezi Naominak, aranyos srác, mire az felcsattan, nem leszek a párja. Naiva műfelháborod, ééééén neeeem mondtaaaam ilyet, nem a faszomat, itt futtatod a kis párodat azzal a hátsó szándékkal, hogy megkedveltesd Naomival.

Andor Félikerrel és HülyeRolival a gyúrómasinák mellett kokettál éppen, és hevesen helyesel, amikor Féliker azt pedzegeti, hogy minden újnak egy régi pár kell. Andor terve az, hogy Brokit és Naivát kibassza a hotelből, mert eleget irányítottak itt a régiek, ideje az őrségváltásnak. HülyeRoli szerint Andor az egyedüli lány (muhaha) a hotelben, aki bejön neki, mind személyiségét, mint természetét, mint külsejét (!!!) tekintve. HülyeRoli a transzvesztiták nagy kedvelője ezek szerint. ÚjPéter és Broki a kiválasztást beszélik át, a szállodás nem örül annak, hogy Brokiék tervéből kihagyták. Leginkább az a baja, hogy így nem tetszeleghet a mindent tudó Király szerepében, amitől persze olyan messze van, mint a Liverpool a BL-indulástól. Broki azárt nem mondta el neki a dolgot, mert nem akarta kellemetlen helyzetbe hozni, legalábbis ez a hivatalos indoklása, de inkább arról lehet szó, hogy nem bízik benne.

A pultnál Hiper látványosan szenved, mert az óceán habokat vet, de nem az ő rozoga testére, hanem csak úgy, márpedig őt ez hozza igazán lázba. És eleve, itt rohad a hotelben másfél hónapja, és csak nézheti az óceánt, de nem merülhet el benne, és ez naggggggypon szar neki. Nem sajnálom. Papucs  a szendvicst készítő Félikert kérdezgeti a kiválasztásról, mi volt ez a Csírás dolog? Hát, túl nagy volt a pofája, túl feltűnő volt, meg ilyenek, oszt inkább jó lesz nekem Bettina, a bugyuta, akit jobban tudok irányítani, és a szeme is tiszta. Ez nagyon fontos szempont, akinek csipás, az megy a levesbe. Bettina a mödanszié partján azt mondja Andornak, hogy van kémia közte és Féiker között, és még baszás is lehet, ha szerencséje van. Ez a van kémia kifejezés az egyik leggyűlöletesebb hozadéka az utóbbi öt évnek, csak mondom. Bettina hihetetlenül sötét, szerelemről beszél két nap után.

Általános döglés közepette Juan hozza a mai első löeveeelet, Papucs megjegyzi, hogy biztos valami jóképű gyerek jön. De nem, titkot kell leírni egy papírra, olyat, amit csak max 1-2 ember tud, és persze az Édennel kapcsolatos. Jól meg kell gondolni, mit írnak le, mert ez fontos lesz majd később. Papucs arra tippel, valamelyik új beköltözőnek adják majd oda a borítékokat. Írnak mind, Csíra távozása óta a kádban senki, Broki viszont a kellemest a hasznossal összekötve szarás közben körmöl. Juan hoz még egy löeeevelet, a marihuána ültetvényen ilyenkor ki kapál? A fasziknak szól az üzenet, randira mennek fürdőnadrágban és pulóverben, amiből azt a következtetést vonják a le a nők, hogy csaj beköltöző lesz, akit Hiper a kaktuszok közé akar belökni. A randit idézőjelben írták, mondja Broki, nem kell a feszkó.

A faszik kimennek, mire a csajok felszabadult sikoltozásba kezdenek, azt csinálunk, amit akarunk, mondják, mintha eddig csak azért nem szarták volna körbe a nappalit, mert ÚjPéter nehezményezte. Brokiék a tengerparton sétálnak, és közben azon röhögnek, milyen szar lehet Hiperéknek a hotelben, Papucs cinikusan meg is jegyzi, hogy Hipert biztos nem zavarja majd, hogy ők ott vannak, ahová a legjobban vágyott, mert megértő és toleráns. A hotelben maradt nők kitalálják, hogy bugyi és melltartó nélkül fognak fürdeni, azaz pucéron, de ez a szó hirtelen nem ugrik be Hipernek, mert egy agyatlan picsa. Andor a bugyit nem akarja levenni, biztos kivillanna a zacsi, az meg kész lebukás ugye. Ugranak, félmeztelenül. Naccerű. Andor szerint ez összekovácsolta őket. Naomi és Naiva monokinizik, mint boldogult Csálécsöcsű Éden1 Niki tette azt ipari mennyiségben.

A faszik horgászni mennek egy hajóval, és persze egyikőjük sem ért a dologhoz semmilyen szinten, sőt, de ettől még elvannak, és lelkesek is, legalábbis bizonyos mértékig. Kapás van, fogás nincs, de ugye nem is ez a horgászat lényege, mondják azok, akik sokat horgásznak és basznak fogni bármit is. A csajok odabent Juantól újabb feladatot kapnak, szexis fotókat kell egymásról készíteni, ez lesz a meglepetés, amivel a párjukat várják majd. Naiva kicsit elkenődik, mert az ő fotója nem Brokihoz, hanem HülyeRolihoz kerül majd, ráadásul Broki attól a Naomitól kap majd képet, aki tud és szeret is pózolni, és ilyenkor több textilt hajít le magáról, mint a többi nő összesen. Naomi persze nagyon örül a feladatnak, a magamutogatás nagyon megy neki.

Na, indul az öltözködés, Naiva egyszerre stresszeli magát és Naomit, ne készíts ki, könyörgöm, mondja, ne legyél túl dögös Brokinak. Naomi lefossa, hogy Broki kapja a a képet, ő maga miatt akar kurvának vetkőzni, érthető asszem. Csak egy kép, mondja a kamerába, és elkezdődik az öltözködéses montázs, Hiper az ünneplő műszempilláját applikálja a lófejre, Naomi több szemfestéket ken az arcára, mint Terry Black ünnepnapokon, Andor meg a szemöldökét próbálja emberi formára igazítani, de sziszifuszi küzdelme nem jár sikerrel. Bettina örül a feladatnak, mert szereti, ha fényképezik, és azt reméli, Féliker ettől majd rákucorodik. Naomi, ahhoz képest, hogy Naiva kifejezetten kérte, hogy ne vesse el a sulykot és ezzel párhuzamosan az összes ruhadarabot, egy szál pinában lesz, de a kezivel takarja majd a csöcsöket meg a csúnyáját is. Naiva Broki egyik fehér ingét veszi fel bugyival, Naomi meg csak felhúz egy combfixet és egy bugyit is, meg lehet nyugodni. Hipernek erotikus képe még nincs, dugós már van, Andor nem tartja magát egy fotogénnek, kissé fura a szó főnévi használata, de lépjünk ezen túl.

A fotózás Naivával indul, aki beugrik a mödansziéba, és vizes ingben pózol, a lábán csizmával. A fotós Naomi, aki persze nem azokat a képeket válogatja ki, amik Naivának is tetszenek, hogy ebből is vita legyen. A képek jók mellesleg. Hiper a függőágyban nyúlik el, mint egy kiégett német szexturistanő, a kép nem túl jó, mert nem kicsit közönséges és Hipert betakarja az egyik pálmafa árnyéka. A legjobb Naomi, az art director, aki arra utasítja Hipert, hogy mosolyogjon, de ne legyen kint a foga. Muhaha. Andor szabadnapján transzvesztita bárokban fellépő keletnémet gerelyhajítónak öltözik, akire szűk a zsinórtanga, és valamilyen oknál fogva azt hiszi, a kényszeresen a szájába dugott napszemüvegszár az erotikus, pedig kurvára nem. Készül róla egy vázán trónoló, szemüveges kép is, amit talán még az anyja sem tenne ki a vitrinbe. Bettina egy fára tekeri a lábát, és homorít, ettől úgy néz ki, mi aki be van baszva, és egy fába kapaszkodik. Naomi a nappaliban fekszik fel az asztalra egy bugyiban, a kép kurvás és ijesztő.

A faszik este visszamennek a hotelbe, és persze eljátsszák az eggyel kevesebben jöttünk vissza-poént, de Broki csak le-, nem kint marad. Ó, ti zsiványok. Juan löeveeelet hoz, amiben a délutáni erotikus meglepetésről van szó, tessék, itt vannak a borítékok, tessen megnézni őket. Broki hangos kurjongatással fogadja Naomi pinamagazinos képét, mire Naiva persze kiborul, kurva annyát a szlovák kurvának, minek kellett így kivetkőzni önmagából? HülyeRolinak nagyon bejön Naiva képe, amire a többiek is rákattannak, ÚjPéter rámutat, hogy kilóg a bimbesz. ÚjPéter, amikor meglátja Andor szemüveges-vázán trónoló képét, udvariasságból nagyon vadnak titulálja, de a kamerába röhögőgörcsöt kap, és megjegyzi, hogy a szemüveges képekkel a világból ki lehet zavarni. Papucs tüneményesnek tartja Hiper képét, Féliker dögös Bettinát lát ott, ahol nincs olyan. Szegény csaj, hóttszerelmes lett ebbe a nyikhajba.

Na, újabb feladatot kapnak: a már kieset játékosok közül kell párokban eldönteni, hogy kinek melyik egykori lakótárs segítene a legtöbbet. Ez persze Andor, Bettina és HülyeRoli esetében elég nehezen fog menni, de Féliker sem sok arcot fog felismerni szerintem. Elmennek, osztogatnak, Omár, Fater, Csíra arca többször is látszik, de nem tudjuk meg, ki, melyik egykori lakóban bízna. Majd a végjátékban, gondolom. Az újak nem szólnak bele az eseményekbe, mert nem tudnak, ez nekik azért elég nagy szívás lehet, de ez az ára annak, hogy relatíve keveset kell szopni a döntő előtt ugye. Este a pultnál már azt várják, hogy mikor jönnek az új arcok, de nem jön senki, így jobb híján bebasznak. Broki félrevonul Naivával, aki egyedül érzi magát, mert HülyeRoli leszarja és Andorral bandázik. Broki mindezt leszarja, mert nem tud mit tenni, neki Naomi mellett kell lennie, oszt kész. Fasza.

Lefekvéskor Féliker képes azt mondani Bettinának, hogy minden rendben lesz, mert egy kis része ott van benne, mármint Bettinában, és ezt nem a farkára értette. A csaj, aki nem mellesleg 22 éves, pont mint Naomi (ami azért megdöbbentő, a pozsonyi csajnak iszonyú kiélt feje bír lenni), egyre szerelmesebb, és olyan arccal hallgatja a sületlenségeket, mintha legalábbis egy kőtábláról olvasná fel egy szakállas egyén a hegytetőn. Bettina a játékban szerelmet akar lelni, nem pénzt, ehhez is csak gratulálni tudok. Az éjszaka eseménytelen, csak Papucs dugja meg Hipert, és ha a hangokból, és a fájdalmas jajdulásokból indulok ki, akkor anál is lett volna, de Hiper ánusza nem bizonyult befogadónak. Ezzel a képpel búcsúzunk is, holnap Broki zuhan egy nagyot és vérezni is fog egy kicsit.

 

Címkék: éden hotel
952 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LoveMy 2012.05.08. 14:50:54

@kerdesek05:
tudnál egy linket?

@Banyus83:
Edina FSZK-nak Hiéna miatt mondta, hogy: "nem tesz ki, még nem"!

LoveMy 2012.05.08. 14:53:54

@sogeking:
viszont a szerk. nekünk már egy jól összevágott műsort tálalnak, ami az egész alapja az az extra :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 14:54:42

Bárcsak valami új csaj rápattanna Elemzőre!!!! :D Védettséget kapna.. és Csá Hiper!!! :D:D:D:D

sogeking 2012.05.08. 14:57:31

@LoveMy: amúgy még annyi mindent sem csinál, vagy hogy érted? :D (csak vicc)

antika890 2012.05.08. 14:59:13

Elég nagy féreg ez a Máté gyerek, sajnos a való életben ugyanez megy, a csajok tömegestül buknak rá egy ilyen genny ember farkára csak azért, mert az szépen néz azzal a két buta szemével. Minden este mattrészeg az ember, csak éppen elüldögél a sarokban, ezért senkit se zavar. Gyakorlatilag még azt is megcsalja, akivel megcsalta a barátnőjét, az ilyen mocskos állatok miatt úszik a férfiak becsülete, és mondják azt, hogy csak a farkuk után mennek. Nem látják a nők, hogy ez egy kisfiú? Mert az ilyen fasz nem férfi.

Banyus83 2012.05.08. 15:01:04

@LoveMy: Nekem ezek szerint nagyon kimaradnak ma a dolgok :-) ezt honnan tudjuk?

kerdesek05 2012.05.08. 15:01:07

@LoveMy: tudnék de már nincsenek fent, levették őket viasaték, ha tudom csinálok róla egy tárolt változatot:)
edenhotel.hu/category/szereplok/

kerdesek05 2012.05.08. 15:03:00

@Banyus83: tudjuk, sejtjük, álmodtuk:)

Banyus83 2012.05.08. 15:03:48

@paranyuszi: Na, az végre üdítő változatosságot jelentene :-)

Banyus83 2012.05.08. 15:07:47

@kerdesek05: Ja, én nem rosszból, csak mindig új infóval szembesülök, és kezdem azt hinni, hogy nem vagyok ma a toppon :-)

zeteny25 2012.05.08. 15:10:17

Valójában ritkán szólok hozzá, de ez már Nekem is sok -hogy a Noémi szemérmes, nem bulizós és szende egyébként..
Hátha ez a nő otthon,ha nem ezzel keresi a kenyerét , harisnyakötő stb. akkor katolikus pappnak állok!!
Egyébként a gömbölyded formája ellenére a legszebb Edina , Andi a férfiarc borzasztó az a csoda hogy Pít még nem nyerít tőle!!

sogeking 2012.05.08. 15:11:05

@genevieve: hétfő-hétfő, kedd-kedd, szerda-szerda, csütörtök-csütörtök, péntek hétfő, szombat-kedd...

Banyus83 2012.05.08. 15:14:29

@LoveMy: youtu.be/qO3OiKywFu0
0:07-nél látszik eleve, hogy 5 lány ül a bárnál, plussz Anikó táncol, viszont nem látszik a csaj, csak, hogy sötét hajú...

kerdesek05 2012.05.08. 15:16:04

Roli kölcsönkérte Matcsi gatyóját? Lehet elcserélte vele Edinát?-DD
www.partyzoo.hu/kep.php?kepid=913007&type=1

genevieve 2012.05.08. 15:17:15

@sogeking: és hol van a vasárnap?:-)

sogeking 2012.05.08. 15:20:43

@genevieve: pillanat, csak nézem a képeket, amúgy a vasárnap a szombat után jön

genevieve 2012.05.08. 15:22:05

@sogeking: gondoltam, hogy leragadsz a képeknél:-)

egyébként értem, csak viccöltem:-)

sogeking 2012.05.08. 15:22:45

@genevieve: tudom :) (illetve reméltem)

LoveMy 2012.05.08. 15:25:08

@Banyus83: a bárpultnál LMZ, Betti, FSZK, Arnold, Edina, Frankie ül, a háttérben Hiéna-Márk táncol!
Nincs több csaj itt az előzetes pillképén!

LoveMy 2012.05.08. 15:28:12

@kerdesek05: @Banyus83:
Nem sejtés, és nem álom!
Ugyanennél az előzetesnél makogja FSZK 0.00-nál Anikó nevét!

genevieve 2012.05.08. 15:29:43

@sogeking: naná, hiszen nem vagyok szőkenő:-))

kerdesek05 2012.05.08. 15:30:20

@genevieve: ez gusztustalan, ezekhez képest Edinánk egy Topmodell!:)

kerdesek05 2012.05.08. 15:31:41

@LoveMy: kikockáztam, leállítottam a bárpult feletti résznél, 4 lányt látok.
Fszk, Naíva, Betti, Andor

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 15:33:11

@Banyus83: Jó lenne szerintem is...:D

amúgy bocsesz, hogy ilyen egy órás késésekkel válaszolok, de vagy lefagy ez a rohadt kereső, vagy kidob hogyvolt...
Szóval kedves hogyvolt szerkik, ha nem akarjátok h írjak, mondjátok meg mert ez már rohadt idegesítő!!!! :DDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.08. 15:33:22

@LoveMy: lehet az új csaj(oka)t Matcsi már a virágosban kenegeti, azért nem látni-D

Banyus83 2012.05.08. 15:34:01

@LoveMy: De, 0:07nél Betti mögött épphogy látszik...

kerdesek05 2012.05.08. 15:39:24

ez engem is érdekelne, milyen zene megy 42:45-től:
play.viasat.hu/series/eden_hotel_2/eh234

kerdesek05 2012.05.08. 15:46:55

@Banyus83: hát hát, valóban, lehet benne valami, nincs akkora feje Bettinek, az már másiké lesz:)

kovácspéterke 2012.05.08. 15:47:59

@LoveMy: nem ugyanazt mondtuk sztem, szted edina helyesen viselkedik a játék szempontjából, sztem meg nem. de nem olyan érdekes az egész.

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 15:48:07

@kerdesek05:
Soha nem hittem volna, hogy valaha hasznos lesz a shazam nevű program, de az élet rácáfolt:)

www.youtube.com/watch?v=ub9RSrVcBvs&ob=av2e

LoveMy 2012.05.08. 15:48:37

@Banyus83:
Micsoda sasszemed van!!!
Tényleg van Betti után még fekete hajú csaj!

Drinking Dorithy 2012.05.08. 15:50:50

Ez az eddigi legeslegeslegunalmasabb adás volt! Minden elismerésem a T. Blogger Úrnak! :)

LoveMy 2012.05.08. 15:50:56

@Klajcsika:
ha még csak pofátlanság lenne:
ez a legnagyobb FSZK-ság és a legnagyobb f@szság egy szobában, és egy ágyban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 15:51:22

Hát ez nagyon durva. :D
www.partyzoo.hu/kep.php?kepid=913038&type=1

Amúgy végignéztem az ÖSSZES kurva képet. Ennyi feltűnően csúnya embert ritkán látni egy rakáson.
Tiszelet a kivételnek.

kovácspéterke 2012.05.08. 15:54:40

@LoveMy: remélem, nem anikó kap vmilyen módon védettséget. mondjuk szerkesztői szempontból elég brutál lenne, ha régi kapná. kivi lennék mit csinálna vele.

LoveMy 2012.05.08. 15:58:30

@Mrs. Jackman:
azt az irtást, amit Hiéna véghez vinne a védettsége esetén...
egyébként most volt az előzetesben, hogy két új lakó érkezik titkos feladattal! FSZK fosik a Hiénától, aki ha tehetné, minden lányt kirakna! Arnold és Hiéna kézen fogva álmodik ;)

kovácspéterke 2012.05.08. 16:01:57

@LoveMy: nem szeretném, ha megtörténne, de érdekes lenne, h mit csinálna vele, mondjuk melyik fiút tenné ki.

@kerdesek05: pít milyen kényszeredetten pózol :D

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 16:03:43

www.partyzoo.hu/kep.php?kepid=913088&type=1

Ezen a képen csak nekem tűnik úgy, mintha faternak irreálisan nagy lenne a feje?:)

kerdesek05 2012.05.08. 16:03:49

@Mrs. Jackman: elcserélné egy óceán látogatásra:)

kerdesek05 2012.05.08. 16:05:01

@Cathcart_ezredes: nem, csak össze van hajolva, magas testes.

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 16:07:05

@kerdesek05:
Nem baj: elég sekélyes ahhoz a humorom, hogy szénné röhögjem magam rajta így is:)

LoveMy 2012.05.08. 16:07:56

@Mrs. Jackman:
de szerintem egy fekete hajú lány és egy fiú fog érkezni, elképzelhető, hogy megint (direkt szerk. belenyúlás által) védettséget kapnak.

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:09:37

@kerdesek05: Mattcsi a divat diktátor!!!! :D:D:D
Matcsi tanfolyam 1.2, beleesni a kaktuszba fél méterről, pisilés közben... :D::D::D

kovácspéterke 2012.05.08. 16:10:43

@LoveMy: sztem egy csaj jön, de attól még lehet, h régi kap védettséget, kire mondanák, hogy még nem akar kitenni?
ondjuk a szerkesztőket ismerve nem játszák meg ezt a dramaturgiai szempontból érdekes kártyát.

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:11:33

@Cathcart_ezredes: Mi ez mi ez a program???
hogy tudsz vele keresni? Két éve keresek egy videót kb.. de nemtom sem az előadót, sem a szám címét csak a klip történetét.. :D Úgy is lehet? :D
De nagyon jellegzetes video egyből megmarad ha csak egyszer látod is..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 16:14:25

@Cathcart_ezredes: dede, ezen én is elmerengtem egy ideig....

Bá, ha megnézzük a többi képet, olyan, mintha szinte mindenkinek nagyobb lenne a feje, mint kéne. Gondolom fentről fotóztak.

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 16:14:55

@Cathcart_ezredes: Szerintem nagy és vicces!

@paranyuszi: Máté azért hord mindig sapkát, mert fel van készülve az egyensúlyvesztésre :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 16:16:45

@kerdesek05: Az nem Matcsi gatya, hanem VVKinga gatya.
Neki előbb volt ez a roppant előnyös színű és fazonú gatyája.

Úristen, lehet, hogy ugyanarról a gatyáról beszélünk?! :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:19:44

@Mrs. Jackman: Az a story h van egy zenész srác.. a főszereplő, az énekes, és kalandba bonyolódik egy szőke csajszival és folyamatosan mutatják az sms-eiket...
Pl. van benne ilyen, hogy
Hey punk! ...
és a csaj becsatol egy ilyen szexi fotót magáról :)

Az utsó sms valami olyasmi, hogy "stop texting to my girlfriend!"

a storyra pontosan nem emlékszem, de ez ahogy megmutatják az sms-eket amiket írnak egymásnak az nagyon jellegzetes..
Kb. 2 éve nem találom meg ezt a rohadt videót, pedig nagyon megnézném újra!!! :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:22:03

@Pácsó Ármándó: Hey Pácsó! :D Már azt hittem elvesztél...:D
Igen..lehet, hogy Matcsi önvédelemből hordja a hülye törppapa sapkáját... :D
Amúgy a fotókon láttam olyat aki fekete Matcsi sapkában volt... :D

kovácspéterke 2012.05.08. 16:25:58

@paranyuszi: hát, gondoltam, hátha tudok segíteni, de nekem ez nincs meg :D

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 16:28:10

@pushpang (univerziális határeset): @Pácsó Ármándó:
Megnyugodtam:)
@paranyuszi:
Hang (zene) alapján ismeri fel a számot. Odateszed a telefonod a hangszóróhoz, vagy megpróbálod elénekelni neki, de nekem utóbbi alapján soha nem ismerte fel (nyilván a program tökéletlensége miatt, és nem azért mert szar hangom lenne:) )

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:28:50

@Mrs. Jackman: Hát köszi.. :D:D:D kb. 25 embernek elmeséltem már, de még nem találtam olyat aki rajtam kívül látta volna.. :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:32:26

@Cathcart_ezredes: Nahh akkor ez bukta.. kár.. :(

Mindegy, legalább nem haluztam.. :D egy valaki biztos, hogy látta rajtam kívül mert ugyanezt a dalt keresi... :D

www.ask.com/answers/59319121/help-me-find-a-song-please

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 16:33:57

@paranyuszi: 215/244 Edina lebukott! :-)

A klippben nem volt egy fekete hajú lány is meg egy veres-begyes?

@Cathcart_ezredes: Lehet, hogy jó a program, csak nincs benne az R-GO együttes :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:37:01

@Mrs. Jackman: Ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDD

Azta!!!! :DDDDDDDDD

Istenkirályállatcsászárnő vagy!!!! :D

Köszi!!!! :D

kerdesek05 2012.05.08. 16:38:39

@paranyuszi: sapkás Matcsi meg a csaja?:)

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 16:38:53

@Mrs. Jackman: Ezen a fickón is van Máté sapka!

kerdesek05 2012.05.08. 16:43:42

MÁTÉSAPKA:)

ez egy új divatmárka csak alkoholistáknak?:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:56:49

@kerdesek05: Mattcsi sapka... tényleg.. :D erre nem is emlékeztem! :D

kerdesek05 2012.05.08. 18:14:22

vajon lesz ma kibeszélő, vagy sixx ismét sokat vonatozik?: ))

avusaskiv 2012.05.08. 18:23:04

Pfujjjj... Naomi ma kiérdemli az RFSzK nevet... pfujjj...

Hajrá Edina!

avusaskiv 2012.05.08. 18:30:25

hátööööö :-) ki minek gondolja, én egy kicsit megtoldottam magamban Pedro okfejtését...
Naominak már csiszolnia sem kell rajta, ebből biztos megél.

vécés jóska 2012.05.08. 18:30:53

@avusaskiv: Lehet, hogy FszK kiérdemli, az RFSzK nevet, én is utálom és tényleg egy pozsonyi kurva, de ő még nem dugott a hotelben, ellentétben Edinkával. A videóból jól látszik, hogy Máté mászik rá, és mondja FSZK, hogy: akarja, de nem. Szóval tényleg egy ribi Noncsi, de bőven nem akkora, mint a kis naív Edinácska, aki több faszt fogott, mint kilincset.

avusaskiv 2012.05.08. 18:32:57

@vécés jóska: szerelmes az a lyány, nem lát a szemitől, ne legyél vele ilyen szigorú :-)

ga_zsi 2012.05.08. 18:38:34

@vécés jóska: nem rajta múlott Omárt úgy megmászta volna mint a sicc, de elutasításban volt része.
Persze biztos csak azért látom így, mert én annak tartom, amit Petike mondott rá.

sogeking 2012.05.08. 18:41:10

@gyvy: egész jól táncolsz

vécés jóska 2012.05.08. 18:43:06

@avusaskiv: Nem vagyok, de annyira utálom, hogy mindenki ezzel jön, hogy szerelmes... Ez nem mentség, ő szimplán egy idióta, rosszindulatú Disney-hercegnő.

@ga_zsi: Én is annak látom, ráadásul miatta esett ki Pedro, az egyik kedvencem, szóval még utálom is.
Amúgy ebben az évadban mindegyik csaj kurva, talán Petra + Niki2 nem volt az.

Hurri Kán 2012.05.08. 18:43:51

@sogeking:
Igen, de rettentő béna volt a zoperatőr :)

raspberrypie 2012.05.08. 18:43:55

ha így látta volna edina mátét, tuti nem zúgott volna bele... mint egy kis jóllakott óvodás :D

www.partyzoo.hu/kep.php?kepid=913118&type=1

raspberrypie 2012.05.08. 18:44:51

@vécés jóska: alexa is azért viszonylag normális volt

avusaskiv 2012.05.08. 18:49:29

@vécés jóska: Én Nikit bírtam legjobban a lányok közül, amíg nem esett ki.
Most viszont, ha megnézem ezt az öt "lányt", én a magam részéről úgy érzem, hogy nincs más választásom, mint Edinát bírni legjobban... de ezen kívül amúgy is kedvelem, mert kedves és szép, én nem látom rosszindulatúnak, inkább olyan elesettnek és a fülig szerelmesek minden tipikus hibáját elkövetőnek...

LoveMy 2012.05.08. 19:26:07

@vécés jóska:
szerintem az az undorító, hogy annak tudatában csókolózik RFSZK a leszedált Mátéval, hogy Edina érzéseivel tisztában van. Másrészt egyik régebbi adásban Máté leszopógépezte RFSZK-t, aki erre azt válaszolta, hogy csak azzal teszi ezt, aki iránt érez valamit. És honnan tudod, hogy hány farkat fogott a szlovák? Amilyen ribancos táncot levág minden két és fél lábú hímneműnek, abból sok mindent elárul!

kerdesek05 2012.05.08. 19:45:00

@vécés jóska: szerintem több kilincs van mint 19:)

Banyus83 2012.05.08. 20:40:26

@LoveMy: Ismét 1x egyet kell, hogy értsek :-)...és csak szért a legnagyobb FSZK, mert igenis tudja, hogy Edina érzelmeket táplál Mátcsi iránt...

Klajcsika 2012.05.09. 08:31:06

@LoveMy:
Hallod tényleg az, Peti megfogalmazta anno a nagy igazságot róla!
süti beállítások módosítása