Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x36

2012. május 04. 06:40 - sixx

Nahátakkor. Ha hinni lehet a promónak, akkor ma Broki szarban lesz, mer' HülyeRoli beáll Naiva mögé, és mivel védett, így coki van ezerrel, de mikor mondta el a teljes igazságot a Viasat3 ajánlója, nem? Aszongya a klasszikus szappanopera-főhősnőnek megcsinált Pinokkina, hogy ma oszt olyat látunk, hogy eszünk-faszunk megáll, ő is majdnem felborul a kábelkötegben, amikor levezényelte a párválasztást. Csak azt a frizurát felejthetném, amitől mostantól rémálmaim lesznek, azt.

A reggel lassan indul Csírának és Naivának is, érdekes, de míg a nők úgy pattannak ki az ágyból, mint akiknek skorpiót rakott a csúnyájára egy nagyon gonosz produkciós asszisztens, a faszik édesdeden tovább alszanak, már ha ezt ÚjPéter vagy Broki viszonylatában lehet értelmezni. ÚjPéter füle mintha be lenne dugva éjjelre valamivel, tán Andornak orrsövényferdülése van és horkol? HülyeRoli az első megszólaló és taktikai szempontokkal foglalja el magát délelőtt. Csíra a mödanszié mellett azt mondja Félikernek, hogy ő nem akar hazamenni, basszák meg, keressen már más áldozatot Bettina. Mintha ez már eldöntött tény lenne. Féliker még beszél a nő fejével, csak nehéz belőle kihúzni bármit is. Csíra most ért el arra a pontra, hogy valakiben bízni kell, és ez a személy jobb híján Féliker lesz. Andor a távolból fenyeget Bettinát, ha beáll ÚjPéter mögé, kirúgja a lábát. Bazdmeg, ha van isten, ez így is alakul ma este.

Bettina a mödanszié mellett természetesen elpofázza Félikernek, hogy Dávid Naiva mögé zavarta, muhaha, pedig kezet is adott rá, hogy senkinek sohase. Ez felér egy atombombával, mondja Féliker. Dávid HülyeRolival beszélget és neki is a Broki-Naiva páros szétkúrását emlegeti, bár nem túl vehemensen. HülyeRoli hajlik a dologra. Féliker a lóvéért jött és nem baszni, mintha Bettina fejéán a csalódottságot látnám. Félikernek hiányozna Csíra, mondja, na persze. Miközben páran mödansziéznek, Bettina viszi a szót Naivának is, azt mondják itt egyesek, hogy basszak ki veled, de nem teszem, mert benned bízok és eleve. Hiper odamegy HülyeRolihoz, elzavarja az arra lebzselő Andort, és elkezdi osztani az eszet, ha beállsz mögém, bosszút állok, és nemcsak én, hanem nagyon, oppardon naggggyon sokan kiakadnak majd, mert kezdő játékos vagyok. HülyeRoli nem szólhat egy szót sem, mert Hiper nem társalog, hanem kinyilatkoztat, majd feláll és elmegy. Gyökér.

Csíra kérdezi Félikert, hogy beszélt-e a dicsakkal. Hogy az mi, nem tudom, de kiderül, hogy Bettina. Ez valami tájnyelvben annyit tesz, sótlan picsa? Naiva Bettinát faggatja, ki akarja, hogy Brokival és velem kibasszál? Márk? Nem. Csíra? Nem. Dávid? Nem mondok én semmit. Na, készülődnek, mindenki az ünnepi hajsütővasat veszi elő, de embert így is csak nagyon kevesen tudnak faragni magukból. Hiper negédeskedik Papucsnak, undorító ez a nő, annyira irritál, hogy az valami hihetetlen. Naomi meglepetésre számít, HülyeRoli meg élvezi a helyzetet. Mindenki más kibaszott ideges, még Bettina is, pedig ő védett. T69.2 szokás szerint a reggeli göncben várja az agyhalottakat, azok meg jönnek szépen sorban, csajok a székre, faszik velük szemben egysoros vonalban. Tényleg izgulnak, az látszik, Dávid elégedett magával és a "basszunk ki Brokival!" akciót sikeresnek ítéli meg.

T69.2 belevág, nehéz lesz ma párt lelni, hiszen két védett is van. Ja, meg párosan vannak, szóval nem kell olyan nagy feneket keríteni a dolognak, csak a szabadon hagyott luvnyához odaállni, oszt jólvan. Először nézzük a borítékot, ki akarta lecserélni a párját? Na, ki? Senki. Aztakurva, erre nem számítottam, Hiperben tutira biztos voltam, hogy meghúzza, de ezek szerint csak egy alattomos kígyó, esze meg annyi, mint amennyi látszik. Nem is lesz védett senki jövő héten, tessék. ÚjPéter szerint nem egy védettség a tét, itt sokkal messzebb lehet menni jó taktikával. Bettina és HülyeRoli dönt a sorsotokról, int azzal a nagyon fura mozdulattal Pinokkina, majd kihívja a faszik mellé Bettinát, na, mi van már, nem Andor illik bele a sormintába inkább? Értem már, a pasik választanak, de Bettinát kivették a sorból.

ÚjPéter nyit, és beáll Andor mögé, Dávid meg Naomihoz, Papucs Hiperhez, ez eddig ugye papírforma. A következő viszont HülyeRoli, aki, mint azt ugye az előzetesből megtudtuk, Naivát választja, bár Csíra végig azt gondolja, hogy őt fogja. Naiva nem örül a döntésnek, Andor sokkot kap. ÚjPéter is meglepődik, Féliker pedig majdnem dob egy hátast, de inkább megy, és beáll Csíra mögé. Marad tehát Broki, és szabad nő nincs, mert T69.2 kivette a sorból Bettinát. Broki fiam, szarban vagy. Vesz egy nagy levegőt, és ugyan én azt hittem, hogy öngyilkos lesz, mint Levi az első évadban, de nem, beáll Naomi mögé, aki kínjában vigyorogni kezd, Dávid meg úgy néz, mint akinek a kezéből valaki kiveszi a nyertes lottószelvényt. ÚjPéter nem nagyon érti, mi van, de valami kemény háttérmunkát sejt a dolgok mögött.

Az igazán cifra az lenne, ha Bettina is oda állna, mert akkor nem tudom, mit csinálnának a szerkesztők, gondolom visszafújnák az egészet. Bettina azonban engedelmes kislány, és Csíra mögé áll be, óbazdmeg, óbazdmeg, kiesik a legviccesebb szereplő, a büdös kurva életbe már. Féliker, te vagy a világ farka, te. Csíra sírós hangon mondja a kamerába, hogy végig érezte, hogy Félikerrel nem stimmol valami, és nem azt csinálta, amit megbeszéltek. Pinokkina most kérdezi meg HülyeRolit, hogy miért pont Naiva? Hát, mert erős párost alkotunk. Jól van, fiam. ÚjPéter nehezményezi a dolgot, mert volt egy hallgatólagos megállapodás HülyeRolival, aki viszont, micsoda meglepetés, hazudott.

Féliker, távozik Csíra, erre számítottál? Meglepett, mondja az, senki nem hisz neki. Bettina, te miért választottad Félikert? Mert csak benne bízok, azért. Csíra végig mosolyog, de a kamerába már azt mondja, hogy ezt nagyon benézte. Bettina, Féliker nem tiltakozott a terved ellen? Nem, sőt, azt mondta, alig várja már, hogy megszabaduljon Csírától. Muhaha, ez nagyon jó. Féliker nagyon szarul érzi magát, mert nyilvánosan buktatták le, meglesz ennek még a böjtje. Csírának nem volt B-terve, ez van, mondja, de a kamerába azt sírja, hogy jól kibaszott vele Féliker, mert eleve ő tartotta bent a kis ikertestvérével, aztán megbocsátotta a Petra-malőrt is, szóval ez így nagyon igazságtalan. T69.2 kérdésére kijelenti, hogy hazudott ő már itt annyit, hogy most lett elege, és inkább hősi halált hal, mert HülyeRolival egy percet nem bírna ki, és akkor inkább önként távozik. Egyre jobb ez a párválasztó. Csíra elbúcsúzik és még Félikert is megöleli, mert van stílusa, és ezt nem sok valóságshow-szereplőről lehet elmondani.

Na, jön a Broki-Dávid-Naomi leszámolás. Broki, miért pont Naomi? Mert a hátam mögött Dávid elkezdett fúrni, és ezt így kell megoldani, vagy ő, vagy én, de nem közösen. Mert geci. Dávid erre próbálja magát védeni, én csak vázoltam a szitukat HülyeRolinak, nem tettem semmit. Broki nem így tudja, de nem bánja, hogy a szemébe mondta. HülyeRoli kijelenti, hogy ő nem szegte meg a betyárbecsületet, bármit is jelentsen ez. Dávid még a kamerába is hazudik, pedig nemcsak HülyeRolit, hanem Bettinát is tüzelte. A kis geci. Féliker gerinces embernek tartja Brokit, ez ma a legjobb poén asszem. Naomi válasszál, int Pinokkina, az meg úgy kezdi, hogy remélem nem haragítok senkit magamra, de…Broki. Dávid feje egy tanulmány, Broki röhög, Naiva is, Hiper is, Papucs is, ÚjPéter viszont nagyon nem. Dávid a búcsúbeszédben rendkívül alattomosan a közös szlovák gyökerekre hivatkozik, ez óriási parasztság, de kibasztak vele, így valahol érthető. Naomi még azért lebassza utoljára, nem voltál férfi mellettem, sírtál, mint egy fürdőskurva, húzzál a gecibe. Hiper még beszól egyet, aki másnak vermet ás, baszki, az megszopja. Dávid búcsúzik, és balra el.

Visszamennek a nappaliba inni, Naiva szerint semmi tragikus nem történt, két gyökér távozott. Broki a pultnál kijelenti, hogy eszébe nem jutott volna egy ilyen lépés (milyen lépés?), ha Dávid nem akar vele kibaszni, de megtudta, és lépnie kellett. Mit? Na, menten kiderül, mert a szerkesztők visszatekerik az eseményeket. Ezt az első évadban is elsütötték, ott is nagyot ütött, bár a múlt, ha jól emlékszem, akkoriban nem fekete-fehér volt. Ott indult a dolog, hogy Broki Papucsnak és Naivának elmeséli, mit tervez Dávid, mert visszajutott hozzá Bettinától és HülyeRolitól. Broki kitalálja a megoldást: Naomi, Hiperék és ők tudnak majd róla, és összerakják, HülyeRoli megy Naivához, Broki Naomihoz, Naomi meg kibassza Dávidot. Hiper elmondja Naominak, hogy Dávid ki akarja baszni Brokit, aki mögéd áll, és te megmented. Értve vagyok? Értve, de Máté nem fog beállni mögém, feleli üres tekintettel a pozsonyi éjszaka egyik pucsítós pillangója. Édes istenem.

Broki közben HülyeRolival megbeszéli, hogy Naiva lelki üdvéért, no mert a permanensen dugható pina megmentése érdekében ugyan mentse már meg, és álljon be a csaj mögé, ha lehet. Ó, ne csináld már ezt velem, mondja a másik, de Broki hajthatatlan. Rendes indokot nem ad, nem kell neked mindenről tudnod jeligével. És tessék, működött a dolog kiválóan. Vissza a jövőbe, ÚjPéternek már összeállt a kép, és mindent tud, Dávid elbaszta. ÚjPéter ettől ideges lesz, mármint attól, hogy más is tud szervezkedni, és nem ő az űbermájer taktikakirály, így a nappaliban Andornak magyaráz, ezek annyira okosnak hiszik magukat bazdmeg, ez irritál. Mindenki atomfizikus itt? A bánatos kutyafejű Naiva? Frodó, bazdmeg? Nem jó nick, de vicces. Andor, aki nem mellesleg Naiva legjobb barátja itt bent, jó nagy gyökér.

HülyeRoli és Broki egyeztetnek, na akkor én megmentettem a seggedet, és most akkor ti következtek. Legyetek velem korrektek. Ráadásul Naomi is csak úgy vállalta be a dolgot, hogy a jövőben egy percet nem kell HülyeRoli mellett szopnia, szóval Brokinak most kötelessége mindent megtenni azért, nehogy kiessen. Ez nekem azt jelenti, hogy HülyeRoli napjai meg vannak számlálva. Féliker hangosan puncsol Bettinának, miközben költözteti, de dögös a képed, aztaaaa, a kamerába meg aszongya, már hiányzik neki Csíra. Minenkinek, baszki. Broki is összecuccol és megy a szlovákhoz, Naiva kicsit búslakodik. Broki jól érzi magát Naomival, és jót fog tenni neki, hogy nem Naiva mellé kell bebújni az ágyba. Hiper magra húzza Papucsot, és a végére Macika is előmászik.

Címkék: éden hotel
1635 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerdesek05 2012.05.03. 21:06:10

Pít is a MÁV-tól fos:)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.03. 21:07:21

Remelem lesz benne Maci. A tobbi nem szamit.

Vadkörte82 2012.05.03. 21:08:12

végre, már azt hittem nem lesz ma..:)

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 21:09:11

@Yooha: ő a legjobb:D de remélem nem lesz baja attól a sok vacaktól amit megeszik...

hóódejóó 2012.05.03. 21:09:54

több, mint tíz perc van még a kezdésig, szerencse, hogy nem vagyunk telhetetlenek

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.03. 21:12:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Azok is jok. En meg egy jaguart varok, aki befekszik Hiper melle ejszaka jatszasibol.

Banyus83 2012.05.03. 21:13:04

ma...mitől nem fosik?? :-)

hóódejóó 2012.05.03. 21:13:38

Píít kezéből kicsúszott az irányítás? mikor volt benne?

inmemancsi 2012.05.03. 21:13:39

matcsi beáll andorka mögé?

kerdesek05 2012.05.03. 21:15:57

Edina mögé beállt Matróz, majd beáll még Máté is, Máté mögé meg Betti.
Ilyenkor mi van?:)

hóódejóó 2012.05.03. 21:16:40

@kerdesek05: csodálkoznék, ha beállna oda Máté

smelcsi (törölt) 2012.05.03. 21:16:43

Nem lehetne valami olyan csavar, hogy Omárt visszaküldik? Őt csíptem nagyon :)

kerdesek05 2012.05.03. 21:17:10

szerintem ha Máté ma bent marad, akkor este a párválasztó után tuti kemény bebaszás lesz neki a nagy örömre, meg lesz csudafasz játék is!:)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:17:36

@kerdesek05: Jön Sándor a Nagy és kardjával kettévágja a gordiuszi csomót.

LoveMy 2012.05.03. 21:17:39

@kerdesek05:
elmennek együtt Pécsre a találkozóra! ;)

a két védett nem választhatja egymást :)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:18:44

Már izgultam, hogy a tegnapi adáson nézhetem végig a ma esti kommenteket. Szerencsére a MÁV megemberelte magát (lehet, hogy a masiniszta is ÉH-re sietett haza)!

kobmacf 2012.05.03. 21:19:16

Akkora vihar van itt Békés megyében, hogy a Viasat, hosszabb -rövidebb időre meghal, és a net is lelassult, remélem a kommentekből követhető lesz az adás, mert itt leszakadt az ég, és tőből törnek ki a fák!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.03. 21:21:10

@Yooha: rendben, de ne BÁNCCSA Anikót:)

@inmemancsi: lesz itt még csavar!

Cseresznyéskert 2012.05.03. 21:21:35

@kerdesek05: Na ez jó kérdés:) "Ilyen még sohasem volt az Éden Hotelben" - mondja majd vészjósló hangon HÉ.:)))))

sogeking 2012.05.03. 21:22:50

most nincs olyan, hogy ki lehet a képen? (szerintem Pít)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:22:50

Pít Andortól fosik folyamatosan. Mondjuk nekem is rémálmaim lennének...

Ditti82 2012.05.03. 21:24:03

@LoveMy: Nem egymást választanák, hanem egyik Naivát, a másik Brokit. :)

hóódejóó 2012.05.03. 21:24:41

@Joey Tribbiani: tényleg, az első éjszaka, és Andor vérmes reményei ellenére, hogyhogy nem történt semmi köztük?

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 21:24:48

@Joey Tribbiani: vmelyik korábbi posztban levő fotótól én is megijedtem. békésen görgettem lefelé ahogy olvastam, aztán jött a sokk...

LoveMy 2012.05.03. 21:25:30

@Ditti82:
de szerintem a védett Bettit nem lehet választani, csak a lány választhat

rinaldo-rinaldini 2012.05.03. 21:26:26

Ma sem szabadulunk meg Dinkától :( Ritka egy utálatos nőstény. Elismerem, hogy nem semmi alakja van... de ha az Edina "szoftvert" ráraknák pld Andi vagy FSzK testére kb olyan népszerű lenne a végeredmény, mint az ateizmus a Vatikánban.

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:27:00

@hóódejóó: Szerintem Pít eltanulta egy kaméleontól a rejtőzködést és felvette a takaró színét. Andor csak kerete, kereste, de nem találta.

Vadkörte82 2012.05.03. 21:27:12

@LoveMy: mindjárt kiderül...jó estét jó szurkolást!

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:27:44

@☺ágica: Én örülök, hogy már nem vagyok növőfélben, mert bizony most megtorpannék.

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 21:29:12

@Joey Tribbiani: :D

Anikót Kardánnal kellett volna összezárni...

szgy 2012.05.03. 21:29:45

a máv szállítja a tartalmat? legalább egy logót neki a sarokba :-)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:31:03

@☺ágica: Anikó mondaná: "Te szar vagy". Melák pedig mondaná: "Te pedig az enyém!". Jól ellennének.

LoveMy 2012.05.03. 21:32:28

Akkor mégis csak a Dévid ügyködött Edináékkal szemben!

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:32:37

Ez a kis köcsög Dávid mennyire kavarja a szart! Naívára ácsingózik és mással kapartatná ki a gesztenyét!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.03. 21:32:49

@Joey Tribbiani: Anikó csak megnyúzná élve:D

@Yooha: vagy nem megy időre a szobába?:D

Ditti82 2012.05.03. 21:33:32

@Yooha: És a krokodilok, akik be akartak ülni Kíra mellé a csónakba? :D

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:34:49

Hiper azért ragaszkodik az általa leszarozott Papucshoz!

hóódejóó 2012.05.03. 21:34:50

@Joey Tribbiani: :D vagy lehet, hogy Andor nál még nem teljes a műtét

szgy 2012.05.03. 21:35:01

hiper jajj de szánalmasan kiosztotta az észt arról hogy milyen sokan állnak mellette mer ő kezdő játékos :-)

raspberrypie 2012.05.03. 21:35:32

bent már hallgatózik is valaki :D

raspberrypie 2012.05.03. 21:36:37

szerintem sajnos csíra fog menni :/ dávid eddig semleges volt nekem, most úgy de úgy ...ááh, esne inkább ő ki..

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:36:45

@hóódejóó: Nem lehet, hogy ő is a Schwarzenegger egyik eltitkolt fia?

mocskosmacska 2012.05.03. 21:36:47

Dávid nagyon fejébe vette a broki-tüncike páros szétválasztását. De jó ötlet tőle.

Ditti82 2012.05.03. 21:36:50

Levi, hülye-e vagy-e?

szgy 2012.05.03. 21:37:41

nagyon mókás ez a fogaspörgetés, a mellette levő még vagy 20 fogassal

mangalor 2012.05.03. 21:37:45

Betti, Leventét válaszd!!!!

smelcsi (törölt) 2012.05.03. 21:37:46

@Ditti82: Kb ennyi volt a reakcióm nekem is....valami nincs rendben ennél a csávónál...

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:37:58

@mocskosmacska: Nem taktika miatt teszi, hanem Edinára vágyik!

mocskosmacska 2012.05.03. 21:38:47

@szgy: Nekem is az jutott az eszembe, hogy a csajt inkább rühellik bent, mint mellette állnak.

kerdesek05 2012.05.03. 21:39:08

jó lett volna bevágni párválasztó előtt párok véleményét egymásról mi van ha kiütik egymást..

raspberrypie 2012.05.03. 21:39:08

naa, mégis kiderül, hogy kik írtak igent tegnap

Atok 2012.05.03. 21:39:26

Bettire titkot bizni... :)

raspberrypie 2012.05.03. 21:40:15

na basszus, akkor ezért választhatnak azt, akit akarnak

lalanc 2012.05.03. 21:40:16

Senki nem lesz védett next week .-D :-D :-D

mocskosmacska 2012.05.03. 21:40:23

@Joey Tribbiani: Szerintem inkább taktika miatt. Tüncike és papucs is egy hülye, nem lehet egy harmadik ekkora hülye is egy hotelbe.

mangalor 2012.05.03. 21:40:42

senki sem lesz védett?? fúú, ez genya dolog azért a szerkiktől:)

.iIi. 2012.05.03. 21:40:47

Na ennyi, ez is benne volt a pakliban. A tavalyiaknál, biztos nem ez lett volna az eredmény :)

will 2012.05.03. 21:40:50

Bármibe lefogadom, hogy Dávidnak döglött hal kézfogása van.

Atok 2012.05.03. 21:41:18

Gondoltatok, hogy volt aki igent irt?

lalanc 2012.05.03. 21:41:38

van itt ma csavar, végre!!!

raspberrypie 2012.05.03. 21:41:44

de ha ez a betti csaj okos lenne, anikóék mögé állna... azok után, hogy "átlát rajta"

mocskosmacska 2012.05.03. 21:41:50

Andor ezzel a smikkel meg frizurával még ijesztőbb, mint szokott lenni.

lalanc 2012.05.03. 21:42:47

anikó most még vigyorog, mint a vadalma, de remélem ma már repülőre ül!!!

baileys 2012.05.03. 21:43:38

@mocskosmacska: ja, én is megrendültem egy pillanatra :D

hóódejóó 2012.05.03. 21:43:51

mennyire ronda ez a Matróz gyerek

Wolpertinger 2012.05.03. 21:43:53

írjatok konkrétumokal pls, én nem látom:(

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.03. 21:43:54

Azta, Roli azt valasztotta, akit a tegnapi elozetesben!! :)

mangalor 2012.05.03. 21:44:10

Levente, te faszkalap! Eh!

baileys 2012.05.03. 21:44:24

@☺ágica: védett fiú beállt Edina mögé, Broki választ utoljára, még nem tudjuk, kit

raspberrypie 2012.05.03. 21:44:31

máté, na kivi vagyok hova áll :D

mocskosmacska 2012.05.03. 21:44:35

Na, végre valaki tett valami érdekeset. Roli most király voltál.

"Bele sem merek gondolni, hogy milyen lehet máté nélkül." - hát tüncike elmondom, hogy kurva jól fogsz járni.

Veder1 2012.05.03. 21:44:46

Itt tényleg nincs semmi szabály? Választhatott volna a két védett először.

sogeking 2012.05.03. 21:44:48

remélem Máté is beáll Edina mögé

Ditti82 2012.05.03. 21:44:51

@Wolpertinger: Roli beállt Edina mögé. A többi a szokásos.

genevieve 2012.05.03. 21:45:00

milyen jól lesajnálták a szegény, hülye rolandot...

Lillian.. 2012.05.03. 21:45:23

Gondolom Noncsika mögé áll...

mangalor 2012.05.03. 21:45:40

@Wolpertinger:
Pít - Andor
Dávid - Naomi
Levente - Pszichopata
Roland- Edina!
Márk - Csíra
Máté - Naomi

tudtam:)

raspberrypie 2012.05.03. 21:45:48

amúgy máté leizzadt rendesen :'D
+ dávidka mekkora lenne, hogy ha saját maga miatt esne ki...

baileys 2012.05.03. 21:45:54

Ahogy sejtettük, Broki Naomi mögé állt

foxglove (törölt) 2012.05.03. 21:45:56

jaj neeee hobbitka:(((((((((((((

genevieve 2012.05.03. 21:45:59

szegény dávid...repülhet

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.03. 21:46:04

Máté Noémihez, várható volt.

lalanc 2012.05.03. 21:46:18

dávid megy???? de miért???

mocskosmacska 2012.05.03. 21:46:51

Dávid terve visszafelé sült el.

raspberrypie 2012.05.03. 21:46:52

noémi: bent tartja mátét, aztán jövőhéten ki tudja ki lesz a párja, vagy csak magára gondol...

Lillian.. 2012.05.03. 21:46:57

Remélem szombaton az ötös is így bejön... :)
vagy a hatos lottó.. ne legyek telhetetlen.

foxglove (törölt) 2012.05.03. 21:47:01

ne már basszus, máté marad és hobbitka megy, ezt ne

busifa 2012.05.03. 21:47:09

Betti Mátéhoz esetben ki esik ki??

Veder1 2012.05.03. 21:47:18

És Betti meg beáll Roli mögé :D

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.03. 21:47:41

Wolpi, wazeg, te, itt? Jó, az Indexen alig vagyunk néhányan.:)

Atok 2012.05.03. 21:47:52

Tuti, h meg kell mondaniuk elore, h ki moge allnak majd a parvalaszton

mocskosmacska 2012.05.03. 21:47:57

Sajnálnám ezt a dávid gyereke, ha kiesne. Az egyetlen, aki rájött, hogy biztos párokat kell robbantani.

kerdesek05 2012.05.03. 21:48:00

Miért nem lehet négyes beálló ahogy én felvetettem?: ))

Máté-FSZK-DÉVID-BETTI?:)

panoz (törölt) 2012.05.03. 21:48:03

Ha Noéminek van egy marék lepkényi esze, akkor Dávidot választja. Olyat tartson bent, aki azonnal lelécelne tőle?

sogeking 2012.05.03. 21:48:10

@busifa: gondolom választhatna egy fiút, de közben elspojlerezte a viasat

mangalor 2012.05.03. 21:48:15

b+, remélem, mégis alamuszi nyuszi és levente mögé áll...

Veder1 2012.05.03. 21:48:29

@busifa szerintem akkor Betti választhat a két srác közül FSZK meg tipli.

foxglove (törölt) 2012.05.03. 21:48:35

@raspberrypie: hát ez az, remélem meg is szívja a döntését, eddig nem mondtam rá, de ha mátét választja, tényleg ostoba

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 21:48:37

Nagyjából nála és Csíránál volt esélye.

vécés jóska 2012.05.03. 21:48:40

Banyek, ez valami szabály hogy Máté-Naíva pároshoz nem lehet beállni?! Úgy megdöbbent mindenki.

kerdesek05 2012.05.03. 21:49:04

ha DÉVID szervezkedett remélem megy a levesbe FSZK miatt, azaz megy a BETONTEKNŐHÖZ!:)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 21:49:20

Nekem kb a legjobb eset lenne hogy Fszk és Dévid haza :)

Esetleg még vihetnék anikót is, de ez sajna esélytelen :)

busifa 2012.05.03. 21:49:22

@sogeking: ja oda nem fog állni , megtudtuk...

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 21:49:45

@baileys: köszi:)

fenébe:S Broki kieshetett volna... és Betti?

AdnamA 2012.05.03. 21:49:57

Sziasztok!

Nnnnna! Eddig vágtam a dolgot, mondhatni ezt vártam. És ugye jól láttam, hogy Betti Anikó felé indult? Ugye JÓ
L? Mondja már azt nekem valaki, hogy nem fog kanyarogni mint a Máté, és nem vált irányt hirtelen!!! :-)

sogeking 2012.05.03. 21:50:10

mivel Máté valószínűleg visszamenne Edinához, Noémi jobban járna Dáviddal

LoveMy 2012.05.03. 21:50:14

Hát a szerk. elég jól segget csináltak a szájukból a védettség kapcsán!
evvan!

baileys 2012.05.03. 21:50:33

Kíváncsi vagyok, Naomi az eszére hallgat-e (már ha van neki olyan egyáltalán) vagy a szívére. Ha a szívére, természetesen Brokit választja, ha az eszére, Dávidot.
Na meg mindjárt megtudjuk, tényleg Csíra repül-e ma.

raspberrypie 2012.05.03. 21:50:43

@AdnamA: én is így láttam, de félek előre örülni :D

szgy 2012.05.03. 21:50:45

Máténak úgy látszik adott volt a Noémi, vele úgy látszik elég jóban volt, Dávid meg nem volt bent olyan régóta hogy megkövezzék miatta (igaz, az újak között talán a legnormálisabb).

de úgy látom nem valami bátor emberek ezek, nem lenne itt semmi fennforgás a védettek-újak nélkül. még a balhésak sem mernek lépni, pl. a kiakadt pít, LMZ vagy hiéna.

LoveMy 2012.05.03. 21:50:55

@AdnamA:
ebben reménykedem én is!!!

AdnamA 2012.05.03. 21:51:23

@raspberrypie: örülni én is... csak imádkozok! :-D

LoveMy 2012.05.03. 21:51:51

Milyen bugyután vigyorog FSZK!

raspberrypie 2012.05.03. 21:52:00

nee, hiper bent marad :'( neeeeeeeeeee, és csíra megy

baileys 2012.05.03. 21:52:25

És igen, sajnos Csíra repül :S

foxglove (törölt) 2012.05.03. 21:52:28

kiszámítható volt... FBM, szar ez az adás

Ditti82 2012.05.03. 21:52:29

Betti, de buta vagy...

AdnamA 2012.05.03. 21:52:29

F@ck...! :-((((

*elnézést*!!!

gonoszkiralylany 2012.05.03. 21:52:47

én még mindig azt gondolom, Noémi Mátét választja, és jövő héten beáll Píthez.

inmemancsi 2012.05.03. 21:53:09

eljutunk akár a fődíj is

hóódejóó 2012.05.03. 21:53:13

hihetetlen ez a csávó, és beszélni sem tud.
Szegény Kíra :(

nosce 2012.05.03. 21:53:15

hát Kíra így járt ha melákot nem cseréli le akkor most továbbjut...

raspberrypie 2012.05.03. 21:53:47

egy valaminek örülök gyerekek, hogy azok után, ahogy edina futott állandóan máté után, most más beválasztotta edinát, és máté kicsit átérzi, hogy milyen az, ha nincs biztos pontja

Ditti82 2012.05.03. 21:54:05

Hogy kikerekedett Pít szeme. :D

foxglove (törölt) 2012.05.03. 21:54:29

és a szívességgel mi lesz, amivel hobbitka tartozik? semmi:(

ncokicsi 2012.05.03. 21:54:33

ejtsék már ki hipert áááááááááá

Vadkörte82 2012.05.03. 21:54:47

@raspberrypie: szerintem Noncsikával éccaka még akár szuszogás is lehet..tesz ő Edinkára:(

busifa 2012.05.03. 21:54:48

A legendák is elgyengülnek egyszer...

Veder1 2012.05.03. 21:54:55

"A legendák is elgyengülnek egyszer" :DDD most vagy rohadt jó humorérzéke van a csajnak, vagy komplett hülye

nosce 2012.05.03. 21:55:10

nem bosszúzni kell bazzmeg hanem gondolkodni :)

sogeking 2012.05.03. 21:55:18

remélem Kíra visszajön

mangalor 2012.05.03. 21:55:33

ááá, én nem nézem tovább, baszki, nem hiszem el, hogy egy ilyen idióta bent maradhat.

mocskosmacska 2012.05.03. 21:55:36

Pít miért mondja, hogy volt egy ideiglenes szövetségük rolival? Az alku arról szólt, hogy megszavazzák neki a védettséget, és ő nem áll be hármuk mögé. De nem ők szavazták meg neki, így roli nyugodtan beállhat bárki mögé.

Na, a nagy taktikus csíra. Kitaktikázták. Mondtam, hogy ez sem fog nagyot robbantani.

haruka 2012.05.03. 21:55:41

miért Kíra? :( miért nem Anikó? vááá!

raspberrypie 2012.05.03. 21:55:50

csíra azért járt így, mert "megbízott" a márkban, ill. valamennyire az érzelmeire hallgatott

Veder1 2012.05.03. 21:56:16

Egyébként, a Viasat most durván belenyúlt a rendszerbe, hogy megmentse a szerelmes párt.

szgy 2012.05.03. 21:56:27

csíra mekkorát beszólt Rolinak :-)

Ditti82 2012.05.03. 21:56:52

Edina drága, ez nem csapatjáték.

mocskosmacska 2012.05.03. 21:57:29

@Vödör: @busifa: Ez a csaj annyira hülye, hogy elhitte az, hogy ő nagy taktikus játékos, meg minden hülyeséget, amit a viasat próbált elhitetni vele.

szgy 2012.05.03. 21:57:54

csírának azért van arca, legenda, tanítómester...ajjj.

inkább hiper repült volna

sogeking 2012.05.03. 21:58:01

@Yooha: néha már legyen olyan is a műsorban, ami szerintem jó :)

Wolpertinger 2012.05.03. 21:58:35

@Mesüge Ügynök: mi az ottani neved? :) így nem vágom, ki vagy:)

Veder1 2012.05.03. 21:58:36

@sogeking hát Brokit, adnak egy esélyt neki. Az eddigi védettek csak simán kitették az embereket, nem állhattak máshova.

mocskosmacska 2012.05.03. 21:58:44

@Vödör: Nekem sem tetszik, hogy máté kapott egy menekülő utat. Miért hiszi a viasat, hogy a nézők ennyire kíváncsiak brokira?

raspberrypie 2012.05.03. 21:58:55

@Vadkörte82: remélem azért nem ez a gör**ny fogja megnyerni... alias máté :D

genevieve 2012.05.03. 21:58:59

@sogeking: ha csinálod a fanklubját, megyek:-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.03. 21:59:14

@sogeking: akkor legyen vilagbeke, de senki ne jojjon vissza _ketszer_

baileys 2012.05.03. 21:59:21

Csíra tényleg elfáradt a végére és eltompultak az érzékei. Márk nem szimpi,remélem, ezek után nem jut el a végéig. Kíra emelt fővel, szépen búcsúzott :)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.03. 21:59:50

Nem hiszem el hogy elspoilerezték a Kira kiesését és hogy előre megmutatták hova az az IkúNuku. Borzalmas szar volt ez, a szerkesztés is szar, hogy két ember védett, ennél elegánsabban is lehetne, fcuk de szar ez.

szgy 2012.05.03. 22:00:00

Edina pillantása :-) mikor Broki kedveli Noémit

Vadkörte82 2012.05.03. 22:00:17

@raspberrypie: egyetértünk, engem irritál Máté...na és Hiper.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.03. 22:00:19

...hogy hova áll, az ÍkúNuku...=Roland.

raspberrypie 2012.05.03. 22:00:59

a nagy pszichológus, mi? :D hogy becsinált már..

mocskosmacska 2012.05.03. 22:01:18

Hát igen, broki olyan őszinte és egyenes gyerek, hogy ő biztos megmondta volna.

szgy 2012.05.03. 22:01:22

ez a Roland, először azt hittem csak ideges, de ez nem tud beszélni?

Veder1 2012.05.03. 22:01:32

@mocskosmacska azért a következő évadban remélem a védett fog először választani és erre előre készülhetnek a játékosok. Folyamatosan menne a kavarás. Így meg csak várják a kivégzésüket.

LoveMy 2012.05.03. 22:01:41

Mi szart vihog ez az FSZK?????????

raspberrypie 2012.05.03. 22:02:17

@Vadkörte82: de azért remélem még bent marad, ill. hogy noémi most őt választja :D azért is, mert dávid akkora egy sz*rkavaró..

szgy 2012.05.03. 22:02:20

Márk becsüli a mátét hogy kiállt a párbajba - mintha lett volna jobb választása

Vadkörte82 2012.05.03. 22:02:23

@LoveMy: várja az éjszakát..ribi.

genevieve 2012.05.03. 22:02:42

lófaszt játszik máté nyilt lapokkal, senki mással nincs esélye csak noémivel...

sogeking 2012.05.03. 22:03:06

@genevieve: tényleg?

@nosce: renden, de előbb még össze kéne hozni Alekkal, bár mint valóságshow veterán is mehet :)

LoveMy 2012.05.03. 22:03:25

@szgy:
Amióta a Frankie mögötte áll, azóta így néz Edina, amiben félelem izgalom és stressz van, nem más!

Atok 2012.05.03. 22:03:36

csak leesik Naominak, hogy ha Brokit tartja benn, akkor legkozelebb a Roland repul, tehat o par nelkul maradhat esetleg

nosce 2012.05.03. 22:03:37

Naomi tényleg buta ha Brokit választja mert nem marad a párja aztán mehet a levesbe

Ditti82 2012.05.03. 22:04:02

@szgy: Andinak is volt rá lehetősége múlt héten, most Bettinek, gyáva pitsa mindkettő.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:04:07

Valaki mondja mán meg, hogy lehet valaki alatt várat ásni!!!!!!!! :DDDDDDDDD

Kiesett Kíra is..... :(

LoveMy 2012.05.03. 22:04:13

@Joey Tribbiani:
Omár kiesésénél nem vihogott, érdekes!
De roppant idegesítő!

vécés jóska 2012.05.03. 22:04:31

Mátéból szentet csinálnak, hogy kiáll Dávid ellen, beszarok. Szegény Dávid, eskü megszeretném fszK, ha kiejtené Brokit, de semmi esély :(

raspberrypie 2012.05.03. 22:04:41

amúgy engem már jobban érdekel a jövőheti előzetes, mint a párválasztó vége :'D

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:04:41

@Atok: tutira nem fog leesni neki... kizárt

nosce 2012.05.03. 22:04:47

@sogeking:
sztem Alek öccsével Kira zsírkirály lenne :)

kerdesek05 2012.05.03. 22:05:03

@mocskosmacska: mert BROKI vitte a műsort a kinti csajával azé'+!:)

AdnamA 2012.05.03. 22:05:13

Hát izé...Én sohasenem voltam Kíra FC tag, de sajnálom, hogy kiesett. Igaza volt, nem ezt érdemelte Márktól - aki ugye szépen aláásta a kapcsolatukat Bettinél. De a távozása...Le a kalappal. :-)

Vadkörte82 2012.05.03. 22:05:13

@paranyuszi: itt mindenki megmondja a tutit :)) ez is bekerül a best of-ba:)

LoveMy 2012.05.03. 22:05:22

@nosce:
pedig Mátét választja FSZK

inmemancsi 2012.05.03. 22:05:27

@nosce: szlovák buta mint tök

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:05:38

Kissé leizzadt Broki fiú.... :D

Veder1 2012.05.03. 22:05:38

@nosce ez az igazi alap iq teszt :)

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:05:51

de mi faszt tud ez a máté, hogy minden nő odavan érte? kinézetre sem jó faszi, természetre meg... hagyjuk.

busifa 2012.05.03. 22:06:41

Màtét fogja vàlasztani, ezért mondta h reméli nem fogja vágni maga alatt a fàt

mangalor 2012.05.03. 22:06:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem hiszem el, hogy még nem ábrándultál ki belőle:) Már a férjem is totál gáznak tartja, pedig ő is nagy rajongója volt.

raspberrypie 2012.05.03. 22:07:00

@foxglove: vannak "cuki" megjelenései... gondolom emiatt

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:07:04

@Vadkörte82: EdiDinkának, idén, kajak jobb benyögései vannak mint tavaly Kristófnak!!!! :D

Vadkörte82 2012.05.03. 22:07:13

@foxglove: valami a szemével van, minden csaj azt mondja..ahogy néz :)

AdnamA 2012.05.03. 22:07:20

@paranyuszi: milyen érdekes, hogy most nem a védett választott utoljára :-D Vajon miért ? ;-)

sogeking 2012.05.03. 22:07:25

@genevieve: és ezt most kell megtudnom? :)

akkor megalapítom a fanklubot :D

@nosce: őt hogy hívják?

baileys 2012.05.03. 22:07:27

@busifa: vagy Dávidot, és reméli, Edina nem vágja el a nyakát álmában :)

will 2012.05.03. 22:07:56

Két év alatt először volt az, hogy a védett hamarabb választott, mint az áldozat. EZmilyemmá.

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:08:09

@raspberrypie: idősebb vagyok nála, de nekem mondjuk ez a "kisfiús báj" (nevezzük annak) soha nem jött be

hóódejóó 2012.05.03. 22:08:22

a velemnél Edinának megrándul a szeme

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.03. 22:08:37

@mangalor: én bízom Anikóban:D Nincs férjem, h eltántorítson a céltól:P

raspberrypie 2012.05.03. 22:08:48

na, négis dávidot választja? :/

kerdesek05 2012.05.03. 22:09:33

MATCSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

raspberrypie 2012.05.03. 22:09:38

mekkora egy spíler az ostobenkó :D

mocskosmacska 2012.05.03. 22:09:59

@will: Nekem is az jutott az eszembe, hogy akkor most mátét akarja a viasat megmenteni.

Basszus már, ez a máté ezt is megúszta. El kellene már távolítani.

szociologus01 2012.05.03. 22:10:12

Brokinak ott figyel a szerencsekerék a hóna alatt :-)
ja és Naomi még mindig 1 agysejtet használ...........

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:10:19

Következő körben FSZK megy haza, vagy Roland, egyik se fog hiányozni, király :)

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:10:26

noémi a nemi szervével döntött, ezúton is gratula neki.

Veder1 2012.05.03. 22:10:27

Pedig már kezdtem reménykedni ezzel az időhúzással, hogy mégis okos Noémi, hát nem...

Ditti82 2012.05.03. 22:10:32

Ezek nem fogják fel, hogy ez nem csapatjáték? Hamarosan úgyis egymást fogják kihajigálni.

aribeth 2012.05.03. 22:10:54

Fuuuuuuuuuuuuuuuck.

kerdesek05 2012.05.03. 22:10:54

BROKINAK mekkora pisztolytáskája van.
jobban leizzadt mintha ivott volna:)

mocskosmacska 2012.05.03. 22:10:54

Akkor még ezt a hülye matcsit kell még nézni. Bárkit inkább, mint őt.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:11:21

Ehh, és még veszíteni sem tud...

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:11:29

szocped rács*szett.... :D

De kivel lesz Ostobenkó, ha Dinka és Máté újra egymásra talál???? :)
Mondjuk marad Pít... :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.03. 22:11:52

Még h a szlovákok kiállnak egymás mellett.... Nemcsak a magyar szúrja hátba a magyart!

playoff szakáll 2012.05.03. 22:11:56

Dávid odaszólt Naominak, hogy "petnye" :)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:12:12

Úbazz, ez mekkora alázás :D

szgy 2012.05.03. 22:12:18

@will: "Két év alatt először volt az, hogy a védett hamarabb választott, mint az áldozat. EZmilyemmá."

milyen áldozat? így éppen nincs áldozat, a leendő áldozatnak van esélye mást választani.

Ződibaba 2012.05.03. 22:12:22

@raspberrypie: Én is kivagyok bukva....Inkább 10000000 Kira, mint egy pszichopata-katatóniás Hiper pffffff Sajnálom Kirát.

rinaldo-rinaldini 2012.05.03. 22:12:26

@panoz:
Betti, Edina, Hiper, FSzK felhozatalból még Anikó a leginteligensebb... és ezzel mindent elmondtunk :)

sogeking 2012.05.03. 22:12:59

@Yooha: Edina nedvesítette be neki, hogy így ne tetsszen a többi lánynak

raspberrypie 2012.05.03. 22:13:27

pít... a legnagyobb kavarógép

mocskosmacska 2012.05.03. 22:13:50

És noéminek nem jutott az eszébe, hogy ha a következő párválasztón lány esik ki, akkor noéminek nincsen párja.

Ez az anikó mekkora tapló.

baileys 2012.05.03. 22:13:51

Ehhehe, Dévid fiú, visszanyalt a fagyi :) Na, ez a faszi sem egy gentleman :S
Broki leizzadt rendesen :)

will 2012.05.03. 22:13:56

@mocskosmacska: mondjuk ha már ráköltöttek egy retúr Mexikójegyet pluszba a kalapos öregasszonnyal, akkor a befektetést nem akarták túl hamar leírni. Meg hát ők legalább szúrnak az Edinával többiek meg még csak nem is tipitapiznak. Az Éden Extra már így is csak attól 18-as karikás, hogy több benne a kiborulás és a csúnya beszéd, nevetséges.

lemonkeyface (törölt) 2012.05.03. 22:14:00

Noémi magyarázata az önbizalomról azért enyhén szólva nevetséges volt. :D

playoff szakáll 2012.05.03. 22:14:06

Hiper monológjánál elkapcsoltam. Közvetítsetek, plz!

sogeking 2012.05.03. 22:14:06

bakker, még a végén Andinak kell szurkolnom :)

szgy 2012.05.03. 22:14:16

hiéna még mindig szótagolva és szájbiggyesztgetve beszél.

broki leizzadt rendesen.

mangalor 2012.05.03. 22:14:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: engem mondjuk nem is kellett eltántorítani, mert eleve rettenetesen antipatikus volt, és egyből lejött, hogy szociopata. mindegy, szíved joga drukkolni neki:)

genevieve 2012.05.03. 22:14:57

ez a libák tényleg ennyire ostobák???

milyen csapatjátékról beszélnek???

betti aki 3 napja van bent???

kerdesek05 2012.05.03. 22:15:07

@foxglove: Matcsi a fijúknak is bejön!:)

sogeking 2012.05.03. 22:15:09

@prezent fail: most ott tart, hogy: attól nemesb -e a lálek...

Ditti82 2012.05.03. 22:15:25

Remélem, Pít nyeri meg, a többi idióta, fogalma nincs a játék lényegéről, hogy maximum ketten nyerhetnek, nem pedig 10-en.

C76 2012.05.03. 22:15:25

Sziasztok, most ertem haza, kerhetnek egy rovid ooszefoglalot, lemardtam ez ev esemenyerol :(

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:15:31

@prezent fail: Mátét jobban szereti, és aki másnak vermet ás, maga esik bele..
Valamint jelezte, hogy az egész hátterében Pít volt....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.03. 22:15:56

@mangalor: köszönöm, ezek a hibbantak a jók nekem, na:P

@sogeking: tedd:D

@genevieve: igen, ennyire.

nosce 2012.05.03. 22:16:00

@raspberrypie:
de Anikó rájött szal nem buta csaj..

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:16:36

most hogy együtt alszanak, remélem Mátcsi megmássza Noncsit aztán majd végigsírják a jövő hetet mindhárman. Szupcsi lesz.

nosce 2012.05.03. 22:16:50

Broki ma megreszeli Naomit hálából :)

sogeking 2012.05.03. 22:17:05

@genevieve: ez igaz :)

@foxglove: igen, szinte túlságosan is

will 2012.05.03. 22:17:34

Dávid szlovákozott, zárják ki!

Vadkörte82 2012.05.03. 22:17:45

@nosce: ez tuti!Naomi sexhiányos rábukik..

mangalor 2012.05.03. 22:17:51

Basszus és jövő 7en nincs védettsége senkinek, úh Edina kiejti Naomit:o

raspberrypie 2012.05.03. 22:18:08

NEM HISZEM EL mit csináltak??? :D atyaég, ezek játszanak!!!!!!!

playoff szakáll 2012.05.03. 22:19:02

@sogeking: ezért halt meg értünk valaki a kereszten.....

Veder1 2012.05.03. 22:19:26

De basszus ne legyetek már vakok, ha a normális kerékvágásban megy a kiválasztás Mátét a Roli ejti ki. A Viasat csinált hirót a csávóból.

genevieve 2012.05.03. 22:19:39

aztakurva....na, ez igen....

szgy 2012.05.03. 22:19:42

hiéna monológja: "mindenki tudja már, csak te tudhatod, senki nem tudhat róla csak te meg x meg y meg z "

Joey Tribbiani 2012.05.03. 22:19:51

Végre!!!!! Egy kis taktikázás! És a mindenki által fikázott Máté tekeri a malmot!

aribeth 2012.05.03. 22:20:19

Nicsak, taktika! Körülbelül másodszor vagy harmadszor az évadban! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:20:25

Hoppáá... Akkor ki is volt a háttérben????
Matcsi???? nahh ne :D

raspberrypie 2012.05.03. 22:20:29

remélem előbb-utóbb a kis pítet is kitaktikázzák a játékból :D

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:20:43

@genevieve: tavaly az első kiválasztón elnyomtak egy ilyet:) ott az egész évad kb. így zajlott Ádám jóvoltából:)

web à porter · http://web-a-porter.blog.hu 2012.05.03. 22:20:50

Mi volt ez a visszajátszás? Lemaradtam.

nosce 2012.05.03. 22:20:56

Na mégis Broki keverte meg a lapot :)

baileys 2012.05.03. 22:20:57

Háhá, kiráááály! Végre elkezdtek gondolkodni! Könyörgöm, miért csak a műsor végén?

szgy 2012.05.03. 22:21:03

Pít nagyon mókás: szomorkás kutyafej, frodókám :-)

mocskosmacska 2012.05.03. 22:21:33

Igaza van pítnek, hogy itt mindenki olyan kurva okosnak hiszi magát.

hóódejóó 2012.05.03. 22:21:53

@nosce: nem semmi. Máté elérte, hogy ne kelljen Naívával folytatnia :)ügyes

Veder1 2012.05.03. 22:21:53

Máté nem hiszem, hogy öngyilkos módon rábeszélte volna Rolit a dologra, ha nem tudja a szerkesztőktől, hogy ő átállhat máshova.

kerdesek05 2012.05.03. 22:22:09

BAZDMEG!

BAZDMEG!

BAZDMEG!

BAZDMEG!

EDINA-MÁTÉ-FSZK-ANIKÓ-HIPER 5-ÖS!

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:22:20

na jó, matcsinak megbocsátok, mert végre használta a fejét, de hobbitka akkor is hiányozni fog

will 2012.05.03. 22:22:24

@szgy: hát ez az. korábban mindig az volt, hogy aki védett, az a végén választott, a többiek legfeljebb elszenvedték, és hét közben kellett ügyesen puncsolniuk, hogy ne őket válassza a védett. Most meg simán állhatott máshova a Máté. Ezt ugatom.

szgy 2012.05.03. 22:22:25

hű, broki hogy lökte a süket szöveget rolinak

hóódejóó 2012.05.03. 22:22:28

igen, elég fura volt, hogy nem a védett választott utoljára
pl. Kírának esélye sem volt.

sogeking 2012.05.03. 22:22:41

ja, mindenki gondolkodott, csak Noémi nem

Márk meg elvesztette a dávidos dzsókert (mondjuk ez a minimum, hogy kiejtette Kírát)

Atok 2012.05.03. 22:22:59

De hulye az uj gyerek is. Ellotte a vedettseget "uresbe"

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:23:18

akkor ezért volta spoiler az előző adás végén:) ügyes:)

genevieve 2012.05.03. 22:23:37

@hóódejóó: tuti, az egészet csak ezért csinálta:-DD

szgy 2012.05.03. 22:23:43

@will: ezt értem, arra utaltam hogy nem áldozat mert volt még esélye

mangalor 2012.05.03. 22:24:11

@paranyuszi: nem Edina ugrasztotta a bagázst? Óbakker, kicsit azért sajnálom a Naivát, tényleg kutyuli ábrázata van:)

raspberrypie 2012.05.03. 22:24:25

nane, hiperék nyalakodnak :S bláh

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:24:42

Edinka az egyetlen nő, akit dobtak egy kb. 110 m2-es zárt térben..muhahahaaa :D

szgy 2012.05.03. 22:24:44

azért ezt jól összehozták. két védettséggel a mellékszereplők irányítanak :-)

Ditti82 2012.05.03. 22:24:48

@raspberrypie: Én meg nagyon remélem, hogy nem. Egyedül több esze van, mint a másik 9-nek együtt. A világ szégyene lenne, ha olyan senkiháziak nyernék meg, akik a csapatjáték dumával jönnek, mint Edinka, Broki, Bettike, Hiper vagy Papucs (anyám borogass, ez tényleg hülye...:().

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.03. 22:25:05

Ehhez a mai estéhez a szerkesztők is kellettek, mert egyébként esélyük sem lett volna.

szgy 2012.05.03. 22:25:17

csíra a nagy taktikus guru meg csak simán kieset :-)

Ditti82 2012.05.03. 22:25:26

Hát FSZK, így lesz, készülj fel rá...

szgy 2012.05.03. 22:25:57

a maci most nem evett

raspberrypie 2012.05.03. 22:26:16

na, jön az előzetes, végre :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:26:27

@Ditti82: Pedig most a csapatjáték győzött, ha tetszik ha nem.

raspberrypie 2012.05.03. 22:26:52

hát ez elég gyenge volt... :/

Ditti82 2012.05.03. 22:26:54

Na, csak nem fogyni fognak? :D

sogeking 2012.05.03. 22:27:03

és Noémi most mire számít? ha véletlenül eljut valakivel a végéig, ki nem fogja vele leejteni a köcsögöt?

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:27:05

@mangalor: Hááttt.. nem derült ki a vágásból, hogy mi történt előbb..
Matcsi beszélgetése ButaRolival.. vagy Edinka felfedezése.... :)

Amúgy szegénykémről nekem Colombo logó fülű kutyája jut eszembe.... :D

Cuddy 2012.05.03. 22:27:11

vessetek meg de még mindig ormányosmaci a legjobb.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.03. 22:27:30

És azt miből gondolták, h Dávid nem írt igent arra a papírra? Sántít itt valami, de nagyon:D

szgy 2012.05.03. 22:27:35

előzetesben Andor ki akarja rakni broki-edinát, mikor már nem is egy pár. összehozza Noémit Rolival?

raspberrypie 2012.05.03. 22:27:59

@Ditti82: hát, igazándiból mindenki ugye mondja, hogy ez egy "egyéni játék", szerintem az a durva, hogy ezt így csapatban tudják játszani :D

Ditti82 2012.05.03. 22:28:10

@Hooshee: Majd akkor is csapatjáték lesz, amikor egymást kell páros lábbal kib@aszni a hotelből? Gondolkodni kéne pöppet...

almafa5555 2012.05.03. 22:28:10

Hát pont ezt vártam...a szokásos semmi meglepetés..vagyis annyiban mégis, hogy a jelek szerint Anikó megjátszotta, hogy egy tapló és a lamúúúúúr folytatódik

hóódejóó 2012.05.03. 22:28:26

@Ditti82: ez az egész csapat dolog gondolom még az elejéről van, hogy bent akarnak maradni a kezdők a végéig, ott aztán majd vérre megy a harc. :) de addig csapatban gondolkodnak. (ennyi hülye nem lehet egy helyen, sok mindent nem mutatott meg nekünk a viasat) :)

Kivétel 2012.05.03. 22:29:14

Ez érdekes mondat volt Mátétól Rolandnak: Állj be a párom mögé, meg akarom menteni, de én nem oda fogok állni...

sogeking 2012.05.03. 22:29:18

@paranyuszi: azért Columbo kutyáját ne hozzuk ilyen kellemetlen helyzetbe

Joey Tribbiani 2012.05.03. 22:29:22

Azért Andor mekkora genyó. Eddig nagy barátnők voltak Naívával, most hirtelen mennie kell, mert Pít nagymester ezt mondja. De azért ők kibaszott kö ítélkeznek másokról. Bár azt kell mondjam, hogy ez a való világ.

GL-581 g 2012.05.03. 22:29:49

SZOMIKUTYI!!! :DD

Sixx, lehetne mostantól ez a neve Diznikének? Légyszi... :DDD

nosce 2012.05.03. 22:29:55

@inmemancsi:
Edinka csak az infót adta, Broki meg Anikó vajazta le :), és jól kicsinálták Dávidot :)

mangalor 2012.05.03. 22:30:02

@raspberrypie: megfordult a gyomrom, de most már LMZ-től is. Nem is csodálom, hogy nem talál magának nőt kint.

GL-581 g 2012.05.03. 22:30:47

Egyébként ezek az agyhalottak mit dumálnak itt csapatjátékról? Itt a finis, mostantól hullani fognak, mint a legyek.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:31:12

@Ditti82: Ditti, az más kérdés, másik szakasz. Eljutni a végéig mint a mellékelt ábra mutatja, jobban lehet csapatostul. Aztán csapaton belül győzzön a jobbik.

almafa5555 2012.05.03. 22:31:12

@will: hááát igen, mert mi lett volna a nagy megbeszélésből, ha Robi a végén választ....Ehhez tényleg kellettek a szerkesztők

Atok 2012.05.03. 22:31:20

Remelem Aniko dontos lesz es Levente hazaviszi az 5millat (tovabb nem kockaztatnek Anikoval szemben, bar ellene kivarni az 5 millat is eleg harakiri :D )

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:31:26

@sogeking: Jajj bocs!!! :D És még a nevét is elírtam.... :DDDDDD

GL-581 g 2012.05.03. 22:31:46

@Ditti82: Egyetértek. Egyedül Pít ér valamit ebből a bandából, sajnos.

vallatas 2012.05.03. 22:32:36

végül csak megnyeri ez a tót?:-(
Alkesz meg bennmaradt sajnos, bitch
ergo nézhetjük tovább a MátéEdina unalmat és a néha kettejük közé mászó tótot.
hurrá

Kira ahogy bömbölt, hát az epic volt.
pedig eddig nagyon kemény volt, és kőszívű. visszanyalt a fagyi :-)

LoveMy 2012.05.03. 22:32:48

@kerdesek05:
még se olyan agyhalottak, mint amilyennek a szerk. beállítják az összevágott adásokkal, a taktikára gondolok, amit Edina indított el csatárláncban.
Viszont elnézést kérek azoktól, akik egy rossz pillanatomban való megnyilvánulásomat olvasták, mégpedig az NDKúszónő egyenességét ill. most hogy Pít is megmutatta a fogafehérjét.
Remélem megbocsájtható ez nekem! Köszi ;)

AdnamA 2012.05.03. 22:32:52

Nnnaaaaa...alárhogy is volt, Broki kavarta a szálakat vagy Dávid (amúgy felfedezés volt előbb a bejátszás szerit aztán a kavarás) de VÉGRE némi kis taktikázás a punnyadt unalomban élő játékosok részéről. A jövőhét nem szólt túl sokról az előzetes alapján...

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:32:56

@nosce: Honnan veszed, hogy Edinka adta az infót???? Nem láttuk, hogy Dévid bujtotta fel ButaRolit.... vagyis lehet, hogy Matcsi kezdte az egészet.... akár...:) ha így van: 5-ös... :)

busifa 2012.05.03. 22:33:04

Naiva is napi 3 szexet akar? :)

sogeking 2012.05.03. 22:33:21

@paranyuszi: nem, mondjuk, hogy nem írtad el, hanem egy másik kutyára gondoltál :)

szgy 2012.05.03. 22:33:29

csapatjáték helyett találóbb lehet a "kölcsönösen előnyös együttműködés" - vagy átb*szás :-)

Veder1 2012.05.03. 22:33:42

@Kivétel hopp erről lemaradtam, ebben az esetben RESPECT Máténak. Ő volt az első aki idén megcsinált egy ilyen húzást.

Atok 2012.05.03. 22:33:50

@almafa5555: Ezert irtam az elobb is, hogy tuti meg kell mondaniuk meg a kivalasztas elott, hogy ki hova all majd

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:33:54

@paranyuszi: Én azt nem értem miért Rolira van ez kihegyezve: Bettit bujtotta Dávid tök egyértelműen, aki meg szépen hagyta hogy Edina kikérdezze belőle, hogy ki volt. Ezt viszont láttuk.

kerdesek05 2012.05.03. 22:34:07

@Joey Tribbiani: MATCSI VISZI A HÁTÁN AZ EGÉSZ KÓCERÁJ VIASAT EH2-T!:)

mangalor 2012.05.03. 22:34:21

Naivának úgymaradt a keze:DDD

Ditti82 2012.05.03. 22:34:48

@Hooshee: A végénél vagyunk.

Edina, buta vagy, mint a főd...

szgy 2012.05.03. 22:35:00

szegény edinka milyen megértő

sogeking 2012.05.03. 22:35:01

ez annyira szar volt, hogy hétfőig nem is nézem :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:35:14

@almafa5555: Semmi. Máté beáll Noémi mögé, Dávid állhat akárhova, Roli meg megy Edinához, aki valszeg szingli marad, ha Roli a végén választ. Persze akkor van benne rizikófaktor, de nem sok.

sawyer_15 2012.05.03. 22:35:43

Ha Máté teljesen megbízik benne, hogy Roli társa a konspirációban, akkor simán megbeszélhették volna, hogy Roli beáll Noémi mögé, és közvetlenül küldik haza Dávidot... Ha le tudja vele beszélni a választást, akkor értelmetlen még egy plusz kört beletenni, nem beszélve a pluszban bevont emberekről... nagyon sántít ez a dolog...

LoveMy 2012.05.03. 22:35:54

Visszatérve a pandorás védettségre, elég kacifántosan adta elő T69 ahhoz, hogy végül is azt mondhatta, hogy ja nincs is védettség!
ugyan már!

Ditti82 2012.05.03. 22:36:18

@Hooshee: Azt a csajt sem az eszéért fogják ellopni.

sogeking 2012.05.03. 22:36:33

ezennel megalapítom az EEK2 fanklubot :D:D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:36:36

@Ditti82: Még nem vagyunk. És még jól jöhetnek egymásnak új beköltözők esetén, pont ilyen menetekben. Lehet még olyan hogy meg kell szavazni ki menjen haza, stb... Amíg nincsenek max 6an, helye van a csapatnak. Te nem néztél Survivort, úgy látszik.

baileys 2012.05.03. 22:37:24

@Ditti82: Nyilván akkor már nem lesz. Nagyon jól tudják szerintem, hogy az utolsó 10-ben már megkezdődik az egyéni játék (vagy nagyon max. páros), és onanntól egymás ellenfelei lesznek abszolút. De addig is el kell jutni valahogy, és ezt magányos farkasként nem lehet megoldani (lásd Csíra pofára esése 2-szer is).

Veder1 2012.05.03. 22:37:51

@sawyer_15 ez nekem is gyanús. Bár lehet Mát szereti maga intézni az ügyeit :)

Sziporka 2012.05.03. 22:38:05

Jaaaaj mi volt mi volt??? Nincs tv-m,várnom kell online-ig :( :(

Kíra kiesett??? :( :( És még ki?? váá

Ditti82 2012.05.03. 22:38:37

@Hooshee: Jövő héten fogyni fognak, jó reggelt. ;)

AdnamA 2012.05.03. 22:38:39

@paranyuszi: jajóóóóvan, csak olyan gyorsan pörög itt az élet, hogy nem tudok minden sz-t visszaolvasni :-D

*vadulgondolkozom miért védik ennyire Mátét...*
*wehhe*

szgy 2012.05.03. 22:38:49

Pít reakciója mikor az újcsaj azt mondta hogy "a párod" :-)

vécés jóska 2012.05.03. 22:39:29

Ez az egész dolog nagyon sántít. Jó hogy végre taktikáztak, de ehhez a szerkesztők is kellettek bőven. Mi van, ha Dávid Igen-t ír a lapra?! Sajna az a nagy igazság, hogy a Viasatnak nagyon kell szomi-kutya + Broki és ez szar. :((

Banyus83 2012.05.03. 22:39:53

Röviden csak annyit, hogy elégedett vagyok a dolgok alakulásával... :-9 azt ugyan nem értem, hogy mire ez a hirtelen támadt ellenszenv Andor (és Pít) részéről Edináék felé, mikor akkora kebelbarátok voltak, de mindegy is :-)

Dévidnek meg most az egyszer igazat szólt Hiper: "Aki másnak vermet ás, ....", ja és "heheheheheh....".... :-)

Jövő héten ha jön be új játékos, szerintem fiú lesz...

szgy 2012.05.03. 22:40:00

@Vödör: "lehet Mát szereti maga intézni az ügyeit :) "

ja, csak lead egy határidős megbízást a párválasztóra :-)

kerdesek05 2012.05.03. 22:40:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: igen ebben van valami susmus, ez egyértelmű, de ahogy leadta a viasat, az a TRIPA VAGY SEMMIRE hajaz, és BROKI volt ma George Clooney:))

LoveMy 2012.05.03. 22:40:35

@paranyuszi:
nem, Dévid előbb ment Bettihez és az Edina-Mátét mondta neki hogy robbantson, majd a Frankihez ment, és kifejezetten Edina-Máté párost ajánlotta neki. Majd Betti elárulta Edinának kizárásos alapon, hogy Dévid szervezkedik ellenük.
Edina riasztott mindenkit és elindult a szervezkedés.

mangalor 2012.05.03. 22:41:11

@sawyer_15: Naominak az volt a kikötése, hogy Roli nem állhat mellé... de mondjuk, nem tudott volna mit csinálni, ha mégis beáll:)

szgy 2012.05.03. 22:41:34

LMZ és hiéna keményen dolgoznak valamin

sogeking 2012.05.03. 22:41:44

@Sziporka: igen, de ő már régebben :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:41:58

@Ditti82: Ditti, még egyszer utoljára megpróbálom, azt ha nem érted hát nem érted: A fogyásig el is kell jutni. Azt pedig csapatban lehet a legjobban megcsinálni. Most van egy Máté-Roli-Levente-Edina-Fszk-Anikó hatos. Velük szemben meg van két pár, szerinted kik fognak kiesni először és másodszor a normál menetrend szerint? Nem, nem azok akik jelenleg többségben vannak és védik egymás seggét.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:42:00

@Hooshee: Igen... És én arról beszéltem, hogy LEHET, hogy az események valójában így történtek:

1. Dévid fűzte az új lányt, hogy álljon Brokiék mellé (mert Edinkára hajtott)
2. Naíva megtudta, elmondta Brokinak
3. Broki kitalálta, hogy megszabadul Edinkától
4. Megkérte ButaRolit h álljon mellé..
5. Broki keze tiszta maradt, hiszen mindent rákent Dévidre....

oooppss :D

viragoskertecske23 2012.05.03. 22:42:43

Én csak egyet nem értek...Hogyhogy Edina még játékban van, amikor látszik hogy alig alig beszélget valakivel és a gondolkodásnak-taktikázásnak nyoma sincs?! Egész idő alatt csak Mátéval legyen elfoglalva...
Az egy dolog hogy nem mutatnak meg mindent a szerkesztők...

Kürosz 2012.05.03. 22:42:52

- már megint papírforma... a szerkesztők egyébként rokonai Edinának, h mindenből ez a nem túl okos (eufemizmus) nő jön ki jól, "Matcsival"?

- Márk sajnos nagyon jellemtelen alak volt, messze az itt sokat ekézett Anikó és Máté alatt, ilyet még ők sem csináltak soha...
Kíra megmentette a seggét, és ő ezt Júdáscsókkal jutalmazta... Azért a pénz sem minden, szerintem. Pláne, h Bettikével aligha nyernek pénzt, oda összeszokott páros kell, lehetőleg régi arccal, mert a régiek is választanak. Ki választja majd Bettikét és Márkot, erre nem gondolt a hülyegyerek? ehh...

- Pít meggyengült, két fontos szövetségese esett ki, és jogos a beszólása, nyilván nagyon nehéz lehet tolerálni egy okos, értelmes embernek, mint Pít (tényleg az, ezt csak a vak nem látja), h ilyen Tüncikék gondolják magukat atomfizikusnak...

- győzött a belterjesség, Máté-Tüncike és Hiper érdekszövetsége... sajnos

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:43:14

@inmemancsi: És szerinted még sosem cserélték fel a sorrendet??? nahhh ne!!:)

szgy 2012.05.03. 22:43:48

csíra most magyarázza a bizonyítványt, meg hogy hazajön kiélni magát :-)

inmemancsi 2012.05.03. 22:43:48

@nosce: ja, csak ha edinka nem beszél - anikó nem szólalt meg - hogy vajazzák le, az a csak nem való oda, edinka nélkül nem ment volna anikó oda mátéhoz..

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:44:11

@AdnamA: szerintem egyszerre írtuk :D:D:D

busifa 2012.05.03. 22:44:27

@szgy: pàrválasztó előtt voltak, biztosra kellett mennie Anikónak, inkább előbb szopott, mint később, ha kiesik! :)

*jinx* 2012.05.03. 22:44:32

@vécés jóska: ha most is úgy ment volna, mint eddig (vagyis a védett választ utoljára) akkor ő dönti el ki essen ki. így viszont a szerkesztők.
Basszus, még a lassúbeszédű.2 megnyeri végül! :///////////

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:44:37

@viragoskertecske23: Hát ez a látszik dolog... Láttál bármit ebből a szervezkedésből? Nem. Lehet hogy Edina amúgy végigdumálja a napot, csak épp nem kerül be adásba... Szóval ebből nem következtetnék...

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:45:11

@LoveMy: Jó... de mindez nem zárja ki a Matcsis elméletemet... :D

Sziporka 2012.05.03. 22:45:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Na, ez nem ráz meg, köszi a infót, de Csíííra:(

szgy 2012.05.03. 22:45:21

fogyókúrás csíra jövőbeli tervei: pörkölt, maratoni dugás és tekila - igazi KDNP-s életpályamodell

C76 2012.05.03. 22:45:28

@Sziporka: Kira esett ki Betti vedettsege altal es Roli valasztasaval matet "kenyszeritette" hogy Noemi-David melle eljon, Noemi pedig Davidot ejtett ki

ha jol lattam Betti valasztott utoljara, kb. a delelott felvazolt A) forgatokonyvem szerint, csak azt nem tudom akkor a boritekba irt igen-nem dolognak volt-e valami jelentosege, holnap megnezem en is, mert lemaradtam, csak a vegere ertem ide

ez volt agy jo taktikai huzas Mate reszerol es ezert jo ha nem a vedett valaszt utolsonak, mate heteken at apolta a kapcsolatat egy B tervnek es bevalt, nem lepett sok ember tyukszemere, sanszos volt, hogy bent tartjak, meg kell adni az eselyt a B tervnek !

vallatas 2012.05.03. 22:45:52

Kira:"több órás maratoni dugásra várok"
előtte egy kis pörkölt nokedlival :-)

klafa :-)

Vadkörte82 2012.05.03. 22:45:52

@Kürosz: +1, Pítnek nem volt szerencséje a szövetségesekkel..sajnos.

gonoszkiralylany 2012.05.03. 22:46:00

@viragoskertecske23: az Extrában lehet látni, hogy Edina igenis sokat beszélget másokkal... lányokkal, fiúkkal is.

Ditti82 2012.05.03. 22:46:04

@Hooshee: A lekezelő stílusból vegyél vissza.

kerdesek05 2012.05.03. 22:46:06

Ehhez egyértelmű kellettek az ÉH2 szerkesztői meg a kinti vágók, de ezzel visszaadták azt Matcsinak amivel kívülről bekavartak neki a milf csajával.

Móka na 2012.05.03. 22:46:51

@sawyer_15: Hát azért így, amikor a lányok választanak, jövőhéten Edina védett, ez azért nem szar szitu...

vécés jóska 2012.05.03. 22:46:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: bocsi, nem láttam :) Gyűlölöm Edinkát, az a nagy igazság és fáj, hogy bent lesz a döntőben. :( Ezek után borítékolható, hogy Edinka, Matyi + valszeg Ancsa/Levi v. Pít/Andi lesz a fináléban.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:47:16

@LoveMy: Én tudom, hogy Edina fun vagy, de miért ne lehetne igaz?????? :)

AdnamA 2012.05.03. 22:47:33

@paranyuszi: még a végén kiderül - egy rugóra jár az agyunk :-D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:48:21

@Ditti82: Ööö, azt mintha te kezdted volna a jóreggeltezéssel. És hát mit csináljak ha nem vagy képes megérteni amit harmadszor ír le neked az ember pepitában? Mert nem az van hogy nem értesz vele egyet, hanem egyszerűen meg sem értetted.

AdnamA 2012.05.03. 22:48:39

@LoveMy: 3. szerintem is van benne valami kis igazság. a kialakult helyzetben ez nem is jön olyan rosszul neki.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:49:43

@LoveMy: Hát ilyen brutális érvre nem tudok reagálni!!! :DDDDDDd

kerdesek05 2012.05.03. 22:50:20

@szgy: FHM-CKMbe pont jó lesz új műtött mellekkel:)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:50:35

@vécés jóska: Nem védett. Bár igazából nem tudom miért nem, mert amikor kihirdették a sztorit a Pandorán, nem volt ilyen peremfeltétel hogy igent is kell mondani, csak hogy a védetté vált játékos párja szintén védett lesz.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.03. 22:50:44

Ez az új fickó egy az egyben a Pitta az Éden Hotel 1-ből.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:51:03

@AdnamA: Ha akkor még azt hitte, hogy helyrehozhatja az itthon hagyott barinővel, elég logikus lépés ... :D

C76 2012.05.03. 22:51:17

@viragoskertecske23: ugyanazert van bent Edina mint a mate, igyekeznek nem masok tyukszemere lepni, nem nagyon latvanyosan keverni a szart, egymasban megvan a biztis parjuk, ha vedett nem all mellejuk a dontoik bejutnak ... nezok szemszogebol dog unalmas, de a jatek szempontjabol a kozepjatekban a legjobb taktika, a vegen nem nyero, mert a finaleban elsonek probalnak majd szetcincalni, de nekik most kvazi kapora jott hogy szetkerultek, nagy eselyuk van a fodijra, egyedul Pitet latom nalluk eselyesebbnek

Kürosz 2012.05.03. 22:51:31

@vécés jóska:

akkor drukkoljunk Pítnek, ebből a gárdából ő érdemelné meg a leginkább.

de igazából azt sem bánnám, h az elmebeteg - Levente páros nyerné, még ők is jobban megérdemlnék, mint Tüncike, aki két szalmaszálat nem tett keresztbe a maradásáért.

Vadkörte82 2012.05.03. 22:51:34

@LoveMy: most ez komoly?? én paranyuszival együtt kétkedem a 3. pontban :))))

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:51:51

Valaki összeszámolta már hány pasi és hány nő jött be? Csak megérzés és lusta vagyok visszanézni, de szerintem ebben a szériában azért jóval több pasi érkezett, nem véletlen hogy Máté az egyetlen a régiek közül pasioldalon.

Ditti82 2012.05.03. 22:51:52

@Hooshee: Akkor a smileykat nem vagy képes dekódolni? rolleyes

LoveMy 2012.05.03. 22:52:50

@AdnamA:
azt nem vitatom, hogy jót tesz Edinának ez a helyzet, de az biztos, hogy Máté soha nem tenné ki a lányt, hiába is minden görénysége, ezt nem csinálná vele!

Ditti82 2012.05.03. 22:53:25

@Hooshee: A stílusoddal meg problémák vannak.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:54:10

@Ditti82: Nos, ennyit a lekezelő stílusról. Szerintem bátran ugorjuk egymás hozzászólásait a béke érdekében.

mangalor 2012.05.03. 22:54:15

Andor komolyan ráindult Brokira? Hát ez még viccnek is kevés volt:o És milyen keresztapa stílusban beszél a külön szobában:) Vicces...

LoveMy 2012.05.03. 22:54:29

@Kürosz:
akkor mi lesz ha Frankie nyeri???

szgy 2012.05.03. 22:54:31

Dávid mondja hogy milyen visszajelzés lesz a tévében visszanézni magát ... hát, nemtom, de azt hiszem ha 168 órából kell 4 órát összevágni, abból szinte tetszés szerinti végleteket lehet összevágni ugyanarról az emberről

Ditti82 2012.05.03. 22:54:52

@Kürosz: Anikó úgy elhajítaná a labdát az első kicsit is komolyabb összegnél, mint a huzat.

sawyer_15 2012.05.03. 22:55:09

@Móka na: Edina nem védett a következő fordulóban.

Ditti82 2012.05.03. 22:56:14

@Hooshee: Te kezdted a kioktató stílust és a ;)-t sem tudtad dekódolni, szóval tényleg hagyjuk.

szgy 2012.05.03. 22:57:15

@RAMBO: "Ez az új fickó egy az egyben a Pitta az Éden Hotel 1-ből."

nekem is ő jutott eszembe - különösen miután a TIRPA VAGY SEMMIT elnéztem és TIRPÁK VAGY SEMMI-nek olvastam :-)

Bade 2012.05.03. 22:57:24

Edinka nem gyengén kiverte Máté brokiját,utána maroknyi spermával a tenyerében beszélgettek egy kicsit.(Extrában)
Nálam ez már kicsapta a biztosítékot.
Az Anyja valóban büszke lehet rá!

Kivétel 2012.05.03. 22:57:51

@sawyer_15: de akkor Edina maradt volna a párja, de ezt már nem akarta...

vécés jóska 2012.05.03. 22:58:12

@LoveMy: Az szinte tuti, hogy az egész biznisz arra ment ki, hogy Broki megszabaduljon Naívától. Ugyanis elég lett volna annyi, hogy megkéri Rolit, hogy álljon FSzK mögé és ugyanott vagyunk
@Kürosz: Jaja én Pítnek drukkolok már az elejétől, sőt nekem Roli is szimpi, egyszerű gyerek, de jólelkűnek tűnik, ami fura ebben a játékban. Jövőhéten teljesen máshogy kell játszani Tünci, remánykejünk, hogy valami változik

ő-szinte 2012.05.03. 22:58:15

vki elmondja röviden, hogy mi volt? ne tudtam megnézni:-(
köszi:-)

Kürosz 2012.05.03. 22:58:38

@LoveMy:

mondasz valamit, amíg Frankenstein Tüncike-Edinka párja, addig soha nem fog az ő párosuk nyerni (egy korábbi játékos sem állna melléjük ugyanis), Máté meg aliga megy vissza melléje, Noémi sem engedné...

hát ez szívás ...

Billy a kölyök 2012.05.03. 22:58:49

Megint egy dögunalmas párválasztón vagyunk túl.
Csíra kiesése már hétfő óta borítékolható volt. Azt meg, hogy Broki Ostobenkó mögé áll, azóta lehetett tudni, amióta a Viasat lespilerezte, hogy a védett Roli ott áll Edina mögött. Ez nem bátor kiállás volt párbajra, ahogy Féliker mondta, hanem a legegyszerűbb megoldás a számára. Arra az előzetes szervezésre sem lett volna szükség, amit a visszajátszásban mutattak. Broki biztosra ment, tudhatta hogy Ostobenkó bárkivel szemben őt tartaná bent, talán Pítet leszámítva, de szerintem még vele szemben is inkább Broki mellett döntene.
Kénytelen vagyok igen erős szerkesztői instrukciókat gyanítani emögött. A múlt héten hazaküldtek két passzív, unalmas lányt, akik nem váltották be a csatorna hozzájuk fűzött reményeit, ma hazaküldtek egy ugyanilyen fiút. Ráadásul most először fordult elő, hogy nem a védett játékos választott utolsónak, esélyt kínálva ezzel is Brokinak a menekülésre.

sogeking 2012.05.03. 22:58:52

@Bade: mert vitte a hűtőbe lefagyasztani

szgy 2012.05.03. 22:59:24

Az NDK úszó(nő) reggeli tornát vezényelt :-)

AdnamA 2012.05.03. 23:00:03

@paranyuszi: hinni a templomban. és lehet, hogy "utólag" meg látva a sztorit könnyen beszélek. DE, amennyiben áskor ilyen nem fordult elő, akkor a találkozón elhangzott "csak amit nekem is lehet"-bl tudhatta volna a lelke mélyén...nincs bocsánat.

És engem meg lehet kövezi...de vállalom. Mindezekkel együtt bírom Mátét. Ez van :-D

ő-szinte 2012.05.03. 23:00:59

@sogeking: igen, benned bíztam is...

garrett27 2012.05.03. 23:01:22

Hát nem furcsa, eddig mindig a védettek választhattak utoljára. Most valamilyen oknál fogva Máté maradt a végére (A védett csajt ugye nem számolom). Hogy ez egy spontán műsor és ez egy spontán választás volt? Lófarát! Kutyaszemű önmagában dögunalom, de most hogy Brokit bevágták a tót csaj mellé, megint áll a fesztivál lehetősége. Ki van ez találva kérem!

szgy 2012.05.03. 23:01:55

@Bade: b*szki, erre mondta hogy majd megszárad vagy rászárad, vagymit?

ő-szinte 2012.05.03. 23:02:08

@kerdesek05: majd holnap, köszi:-) most csak összefoglalót szeretnék.
megteszed?

sogeking 2012.05.03. 23:02:30

@garrett27: á, így most két unalmas pár lett (számomra)

AdnamA 2012.05.03. 23:05:30

@LoveMy: nem tenné ki, amíg az Edinka bennmaradása szolgálja Máté érdekeit is. Lehet, hogy a csávó alkesz, de nem itta el minden agysejtjét. Kemény taktika részéről amit csinál. Mindig oda helyezkedik B tervnek ahol rést lát. (és nem sexuálisan) Lásd Márk kacsingat Petra felé. Máté sertepertél Kíra körül. Dávid bekavar és kint ránt elő...? Noét. Akit már vagy két este óta amúgy is fűz. Ebben a részben Noé=Alíz. És ha Máté vele marad a finisig Sz*pni fog.

Márpedig jövőhéten HA kialakul az a nem várt szitu - csajos választás esetén, hogy Máté mögé beáll Edinka és Noé, Máté szerinted kit fog választani? Edinkát, akiben esetleg TÉNYLEG megbízhat és segget csinál a szájából dobva Noét, vagy megtartja Noét, akinek kurva hálás kell legyen mert megvédte a seggét, de annyira nem, hogy 24,5 misinél ne hajítsa el a lasztit?

Am csak filózok. Vaktába :-D

baileys 2012.05.03. 23:05:59

@Kürosz: Egyetértek, hogy Pít talán a legértelmesebb bent, de attól még baromira eltaktikázta a dolgot. Múlt héten ki kellett volna ejtetnie Andorral Anikót, bent tartani Petrát maga mellett. Most összeállhatott volna Andorral, vagy összeboronálhatta volna őt Rolival, és hazaküldhették volna LMZ-t. Mínusz egy ellenfél, plusz egy szövetséges pár. Most már késő a bánat, mert a most konspiráló hatos innentől lehet, védeni fogja egymást, ha van egy kis eszük.

LoveMy 2012.05.03. 23:06:13

@Kürosz:
nem erre gondoltam, de ez is megtörténhet
hanem ahogy írtad: ki "mennyi mindent csinált" hát ha a Frankie nyer 2 nap után? vagy ha a hétfőn beköltöző új?
ők mennyi mindent csináltak?

sogeking 2012.05.03. 23:06:30

@ő-szinte: Betti beállt Kíra és Márk mögé, így Kíra kiesett, újsárc beállt Edina mögé, így Máté beállt Noémi mögé, ahol már Dávid is állt, és Noémi Mátét választott, elég szar, de ez van :D

Cathcart_ezredes 2012.05.03. 23:06:52

Csírának tényleg a pörkölt és a dugás mellett a tequila hiányzott otthonról? Kicsit zavarban vagyok... Mexikóban nem adtak nekik pont tequilát?
Dávid szánalmas. Önbecsülés, tartás: nulla.
Edina handjob: szavaim sincsenek, komolyan.
Szerintem Pít vissza fogja kérni Naomit, és Máté Edina újra együtt lesz jövő héten.
Amúgy Pít is kicsit csalódás, mert tegnap Naivának savazta Andort, ma meg fordítva. Viasat meg hányjon vért, hogy csak 2 másodpercre mutatták a macit. Rohadtak..

AdnamA 2012.05.03. 23:07:17

@AdnamA: úgy értem Noé fog sz*pni, nem Mattcsika :-D

Bade 2012.05.03. 23:08:14

@szgy: Ja,az meg csak vihogott rajta

sogeking 2012.05.03. 23:08:26

@AdnamA: Noémi egy szopógép, ez már tegnap kiderült :)

Bade 2012.05.03. 23:09:23

@garrett27: hasonlót írtam az elôbb,csak benyelte a rendszer

Bade 2012.05.03. 23:11:12

Ez a Máté gyerek mégiscsak tudhat vmit,ha már Edinka,FSzK és Andor is felkínálkozott neki

mangalor 2012.05.03. 23:11:13

@ő-szinte: a lényeg, hogy a szociopszichopata bent maradt, papucsnak kiverte előtte, az meg megint az ujjára húzta, szóval biztosra ment.
Kíra esett ki, megbízott Márkban, persze Betti hozzájuk állt. Máté Naomi mögé, és a vöri persze őt választotta. Mert Dévid egyébként kavarta ellenük (Máté-Edina) a szart Rollernél... Végül Broki megkérte Rollert, álljon be Edina mögé, így kiejthetik Dévidet, ah Naomit is beavatják és ő Brokit választja majd. Így lett.
Szóval új párok Broki - Vörös
Edina - Roller

Ditti82 2012.05.03. 23:11:57

@baileys: Csak nincs eszük. Amúgy remélem, nem.

ő-szinte 2012.05.03. 23:12:20

@sogeking: ne máááááááááár!
pont csíra?????????????????????:-O
FASZOMATBAZDMEG! (kurvamérges)

és köszi:-)

kerdesek05 2012.05.03. 23:13:48

@ő-szinte: Dévid rászervezte Bettitszakítson szét erős párt, Edinát-Mátét.
Betti ezt végül elmondta Edinának, és innentől beindult a riadólánc, Edina elmondta Máténak, azok Levi-Anikónak, majd Anikó FSZK-nak.
A terv az volt, hogy Máté ráveszi matrózt álljon be nyugodtan Edina mögé, ő nem őt választja, Máté pedig beáll FSZK mögé és lezsírozzák FSZKval, kiejtik így Dévidet.
Dévid szét akarta robbantani Máté-Edinát, ami sikerült, de az lett a jutalma mehetett vissza Ausztráliába kertésznek:)

sogeking 2012.05.03. 23:14:18

@ő-szinte: én is:) mondtam, hogy sztrájkolok :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:16:35

@AdnamA: :D Az a nő szerelmetes volt, szerintem még lehetett volna hangyányi esélye a bocsánatra..:D

Nahh remélem nem Máté cimbije vagy.:D:D:D:D

kerdesek05 2012.05.03. 23:17:06

@baileys: Pít ahogy mondta előző nap extrában két ember helyett játszik és az fárasztó, ez így van, amíg nem jutnak el a gömbig, addig csapatban kell, aztán lesz ami lesz alapon előre mindenki magáért!

fofofo 2012.05.03. 23:17:11

most kerultem csak netkozelbe (vagyis eddig nem lett volna illendo elovenni a telefont es netezni). ugy latom, nem sokat vesztettem.

Almeron 2012.05.03. 23:17:23

Valahogy az egész párválasztó életszerűtlen volt...

1. A hétfői és a keddi adás másról sem szólt, mint hogy LMZ meg Hiéna kapcsolata válságban, Hiéna meghibbant, veszekednek... a jelenetek jelentős része is a szoba zárt falában zajlottak, amikor kettesben voltak. Ezzel szemben a pandórán egyik sem akarta lecserélni a másikat, még Hiéna sem, aki bármit megtett volna a védettségért.

2. Csíra érezte, hogy Márkkal baj van, és félrenéz, más kapura is játszik. A hétfői adásban elkezdett LMZ irányába nyitni, aztán semmi. A szál teljesen elhalt, ráadásul ő sem vállalta, hogy lecseréli a párját, akiben nem bízott meg.

3. Eddig az volt a szokás, hogy a védett választ utoljára. Marhaság volt, mivel nem adott esélyt a B alternatíváknak, de most hoppá... nem a védett játékos választott utoljára. Sőt nem is elsőnek, hanem Máté előtt.

4. Teljesen értelmetlen volt megbeszélnie az új fiúval, hogy álljon Edina mellé, mert elvileg a védett választ utoljára, így viccesem őt is (Mátét) és Dávidot is kiejthette volna, nem beszélve Edináról. Ennek csak akkor lett volna értelme, ha tudja, hogy a védett fiú előtte választ. Szóval az egész taktikai húzás marhaságnak tűnik, ha a védett dönt utolsóként.

Almeron 2012.05.03. 23:17:23

Valahogy az egész párválasztó életszerűtlen volt...

1. A hétfői és a keddi adás másról sem szólt, mint hogy LMZ meg Hiéna kapcsolata válságban, Hiéna meghibbant, veszekednek... a jelenetek jelentős része is a szoba zárt falában zajlottak, amikor kettesben voltak. Ezzel szemben a pandórán egyik sem akarta lecserélni a másikat, még Hiéna sem, aki bármit megtett volna a védettségért.

2. Csíra érezte, hogy Márkkal baj van, és félrenéz, más kapura is játszik. A hétfői adásban elkezdett LMZ irányába nyitni, aztán semmi. A szál teljesen elhalt, ráadásul ő sem vállalta, hogy lecseréli a párját, akiben nem bízott meg.

3. Eddig az volt a szokás, hogy a védett választ utoljára. Marhaság volt, mivel nem adott esélyt a B alternatíváknak, de most hoppá... nem a védett játékos választott utoljára. Sőt nem is elsőnek, hanem Máté előtt.

4. Teljesen értelmetlen volt megbeszélnie az új fiúval, hogy álljon Edina mellé, mert elvileg a védett választ utoljára, így viccesem őt is (Mátét) és Dávidot is kiejthette volna, nem beszélve Edináról. Ennek csak akkor lett volna értelme, ha tudja, hogy a védett fiú előtte választ. Szóval az egész taktikai húzás marhaságnak tűnik, ha a védett dönt utolsóként.

ő-szinte 2012.05.03. 23:17:52

@mangalor: de furák ezek...:-O már szex ügyileg :-DDD
nagyon köszönöm az összefoglalót :-)
máté-edina szexeltek?

LoveMy 2012.05.03. 23:18:19

@AdnamA:
ha láttad az ÉH 1-ben is hasonló szituáció volt a végén, ott is csak HÁLA volt az utolsó pár között, és nem volt semmi bizalom, semmi érzelem, eldobta a srác 12,5millánál.
Itt azért sokkal többről van szó Edina -Máté között!

yilane 2012.05.03. 23:18:57

@AdnamA: Noémi szerintem is az ÉH1-es Alízra hasonlít. Elő lehet húzni a kalapból, ha egy régi játékosnak szüksége van rá.
De hogy a jövő héten ki lesz Noémi párja?...csak nehogy megszívja

*jinx* 2012.05.03. 23:20:12

@mangalor: ehhez tudnia kellett Brokinak, h nem Roli választ utoljára. :/

ő-szinte 2012.05.03. 23:20:22

@kerdesek05: köszönöm szépen :-)
csoda, hogy egyáltalán csináltak vmit és nem csak várták a csandes halált :-O :DDD
és szegény csíra hogyan?:-OOO

ő-szinte 2012.05.03. 23:21:04

@sogeking: jó, így már értem;-DDD

kerdesek05 2012.05.03. 23:21:34

@LoveMy: igen, többről van szó, Edina a fürge ujjak magazin előfizetője is egyben, de mivel Edina Fanclub ezt nem kommentálja így ezt zárjuk is le egyben:)

mangalor 2012.05.03. 23:21:48

@baileys: teljesen egyet értek. Petra dobása nagyon nagy hiba volt, és simán rábeszélhette volna Andort, hogy ejtsen ki egy ilyen erős játékost, mint a Pszihó. Úgy látom, ez a luvnya végig bent lesz, de azért azt nagyon remélem, hogy nem nyer egy rohadt buznyákot sem, különben azt kell sejtenem, hogy valamelyik szerkit is lecummantotta párszor időközben.

@kerdesek05: ah, nem jár olyan rosszul:) sztem még szart pucolni is jó lehet Ausztráliában:)

fofofo 2012.05.03. 23:22:10

@kerdesek05: benne volt a musorban, hogy ezt igy kitalaltak? ez eleg ugyes terv, de csak akkor jon ossze, ha Mate valaszt utoljara, kulonben eleg nagy a kockazat, hogy a hajos sem all be Edina moge, es mehet szegeny haza. fura.

AdnamA 2012.05.03. 23:22:14

@paranyuszi: egy mehikói útért én is eljátszottam volna, hogy írtó szerelmes vagyok. de nekem nem ez jött le. Máté szerelmes VOLT abba a nőbe. Úgy ragyogott a szeme ahogy nézte, ahogy egy "szerelmes lánynak" szokott :-D

nem vagyok Máté cimbije, haverja stb... :-D

Veder1 2012.05.03. 23:23:23

@Billy a kölyök ez nem ilyen egyszerű. Először én is erre gondoltam, de nézd az eredeti sorrendben az eseményeket.

1. Máté megtudja, hogy Rolit mögé akarják állítani. A korábbi párválasztók tapasztalatából kiindulva neki még előtte más mögé kell állnia.

2. Mivel biztosra akar menni ezért ezt leszervezi FFSZK-val, és ha már lúd, legyen kövér Rolival is, hogy nehogy máshova álljon a végén.

3. Ezt a szerkesztők látják a kamerákon keresztül, és gyorsan módosítanak a szabályokon. Hogy a feszültség nagyobb legyen Mátét teszik utoljára (itt nem Roli sorrendje a kérdés, hanem Mátéé). Ez a módosítás már Máté szempontjából sem érdekes, mert ő amúgy sem állt volna Naiva mögé.

Ha így nézed, Máté remekül kombinált és elébe ment az eseményeknek.

yilane 2012.05.03. 23:23:45

Örültem, hogy ma nemcsak álldogáltak és várták, hogy a védettek lecsapjanak, hanem gondolkodtak is kicsit. Máté taktikája jó volt, hiszen mindegy volt, hogy Roli utoljára választ-e vagy először, mert Máté semmiképp sem állt volna Edina mellé.

Az viszont szánalmas, hogy senki nem ajánlotta fel a párját a védettségért cserébe. Pl. Pít, aki úgy cserélgette eddig a lányokat, mint a fehérneműt, nem értem minek ragaszkodik Andorhoz.

kerdesek05 2012.05.03. 23:23:49

@ő-szinte: Csíra egyszerű volt, háttérben meg aznap addig fűzte féliker bettit, hoyg el hitte neki, csírával csak taktikai okból van együtt vele , nem erősek, jöhetne mellé.
Betti ezt elhitte és amikor választott, majd HÉ kérdezte miért döntöttél ez mellett, Betti ezt egyben visszamondta, így kyra számára kiderült: a tanítvány a mestert végül kidobta:)

Lygia 2012.05.03. 23:24:40

Az nem volt furcsa senkinek, h Csíra a párválasztó után sírva legendának hívta magát, míg Pít a búcsúnál "Szia, legendá"-val köszönt el tőle?????

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:25:13

@Almeron: Érdekes amit írsz mert Máté tényleg nem tudhatta, h a védett választ előbb..
Viszont tény és való h a bejátszásban napsütéses medence parton mondja ButaRolinak, hogy
"állj az én párom mellé..
Miért?
Mert én nem biztos, hogy mellé állok....."

Azért ez elég egyértelműnek tűnt..

mangalor 2012.05.03. 23:25:15

@ő-szinte: Edina könnyített Mátén, és a kezében kivitte a fürdőszobába, én meg azt vártam, lenyalja, mert kábé annyira odavolt:) És hihetetlen, de - ha nem oltári színész - még mindig teljesen megbízik Mátéban. Egyébként úgy gondolom, ha ketten végigmennének, nem dobnák el a labdát.

AdnamA 2012.05.03. 23:26:01

@LoveMy: igen, Kristóf nem bízott Alizban, mert volt pár húzása Aliznak. És persze, utólag könnyű mondani, hogy ááá Aliz nem dobta volna el... Fene tudja.
Csak ha Máté tényleg érzett bármit is Naív szerelmese iránt, akkor VELE ezt nem teheti meg, Noéval meg IGEN. És Máténak 12,5 milla sztem feküdne. Edinka már feküdt :-D Szóval szerintem inkább kiejtené, mint átbassza a végjátékban. Még róluk sem tudom elképzelni, hogy kitartanának a gömbőccel a végéig, holott nekik szavazom a legnagyobb egymást közti bizalmat.

ő-szinte 2012.05.03. 23:27:04

@kerdesek05: óbazzz:-((((
picccsábaaaaaaaaaaaa:-(
pedig csíra olyan vicces lány volt!:((((
nah, ma gyásznapot hirdetek...:-(
amúgy is olyan jó kedvem van:-(

köszi:-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:27:29

@Vödör: Állati jó gondolat menet! :D Kb. 60 sorral feljebb pont ezt írtam!!! :D

AdnamA 2012.05.03. 23:27:50

@yilane: ha összejön, akkor a srácok a külső megmérettetésről (jól értettem, hogy külső? mert a lányok egymagukban nagyon felszabadultan ugrottak a mödansziába) eggyel kevesebben jönnek vissza. HA így lesz, akkor kérdezd meg újra és talán megsaccolom, de így látatlanba...? Talán még Máté. De ez nagy TALÁNY.

szgy 2012.05.03. 23:28:39

@Cathcart_ezredes: "Mexikóban nem adtak nekik pont tequilát?"

biztos csak vodka orandzsot vittek meláknak :-)

baileys 2012.05.03. 23:28:43

@kerdesek05: hát igen, ezt is aláírom, hogy Pít belefáradhatott már az egészbe. De múlt héten mondott valami olyasmit, hogy már nem érdemes hosszú távra taktikázni, mert ki tudja mi lesz itt az utolsó hetekben. Ezt benézte nagyon, mert ott egyszer még nagyon kellett volna taktikázni, hogy Anikót kiejtse, és onnantól sokkal könnyebb dolga lett volna valószínű.

kerdesek05 2012.05.03. 23:28:52

@fofofo: benne volt, de forgatókönyvileg csak a végén, csináltak egy hátrajátszó gombot mint a Tripla vagy Semmi filmben, és végigvitték mit eszeltek ki, és megcsinálták.
fent vannak a mai adások, nézd meg

mangalor 2012.05.03. 23:29:19

@*jinx*: téényleg!!! Mert ha Roli utoljára választ, Máté már ott állt volna Naiva mögött... bazzz+... hát, ez most csalódás. Mondjuk az is lehet, hogy ezt az egy infót megosztották velük, és így kombináltak.

Veder1 2012.05.03. 23:29:34

@Almeron a 4. pont nem jó. Máté arra játszott, hogy mint eddig szokás volt ő hamarabb választ a védettnél, de akkor is FSZK mögé állt volna. Roli meg mehet Edina mögé utoljára.

kerdesek05 2012.05.03. 23:29:35

@AdnamA: te vagy máté a cuki lány!:)

fofofo 2012.05.03. 23:29:56

telefonon maceras, majd ha hazaerek, ja es koszi az infot

ő-szinte 2012.05.03. 23:30:14

@mangalor: lenyalja, ez jó ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(legalább megnevettettél:-) )
azért titokban reménykedem, hogy kurva nagy színésznő, és eldobja a végén :-)
amúgy sztem máté eldobná...;-)

Almeron 2012.05.03. 23:30:43

@paranyuszi:
A védett fiú (nem tudom a nevét, annyira súlytalan játékos...) megtehette volna, hogy a pár nélküli Edina helyett valaki más mellé áll. Pl. éppen Noémi mellé. Jobb neki, ha kiejt 3 régi játékost, bár értelmi színvonala miatt erre igen kicsit volt a valószínűsége, hogy rájöjjön... Persze lehet mondani, hogy a többiek megbosszulnák, de új játékos lévén amúgy is őt küldenék el, ha megtehetnék.

ő-szinte 2012.05.03. 23:30:53

@fofofo: én sokat tolom telóról :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:31:02

@AdnamA: Hát erre egy határozott f*ngom sincs-el tudnék felelni...:D
Egy biztos, egyetértek veled, -ha tényleg Máté mozgatta a háttérből a szálakat -, hogy jó stratéga volt... :)
Valamint felelősségre vonás nélkül lekoptatta Edinkát egy x m2-es zárt térben/közösségben.. szerintem sok pasi, szívesen tanulna tőle.. :D:D::D:D:D:D

kerdesek05 2012.05.03. 23:31:27

@Vödör: igen ez lehetett, adom! a szerkesztőknek résen kellett lenniük, mit adnak le és hogyan, de így volt nagyobb a hatás, és így többet írnak/veszekednek majd a "hogyvoltblogon" rajta az egyetlen jó fórumon ami az ÉH sorozatot viszi:)

AdnamA 2012.05.03. 23:31:34

@kerdesek05: én, mint Máté a cuki lány...?
*homlokráncolvanemérti*
:-DDD

LoveMy 2012.05.03. 23:32:01

@AdnamA:
szerintem meg nem Máté lesz az FSZK párja! főként ha esetleg 4 jön vissza, vagy 5+1

kerdesek05 2012.05.03. 23:32:29

@yilane: vagy Kíra, full hülye volt, hogy nem adta fel félikert is fel postán:)

fofofo 2012.05.03. 23:32:34

@Vödör: miert allt volna Roli egy olyan lany moge, aki mogott nem all senki, amikor neki vedettsege va, kiejthet barkit? hacsak nem azert, mert annyira buta.

beacska 2012.05.03. 23:32:43

@Billy a kölyök: te láttad a visszapörgetést is? Máté mindenképpen Noémi mögé állt volna, a többi már részletkérdés

yilane 2012.05.03. 23:32:46

Azt érti bárki, hogy Féliker miért cserélte le Csírát? Miért jobb ez a lány, aki hozza viszi az infókat és 3 perc után azt hiszi ő a csapat szerves része?

Csíra meg elhitte magáról, hogy ő a nagy taktikus, szegényke, holott rég kiesett, csak a szerkek kegye hozta vissza.

AdnamA 2012.05.03. 23:34:10

@paranyuszi: lehet mégsem véletlen a "csudafasz" elnevezés, csak a csudát nem feltétlenűl a f@sz@ tájékán kell keresni ? :-D

sztem ő az egyetlen aki lapítva is keveri a szálakat. nnnnaaa jó nem dícsérem. :-D

kerdesek05 2012.05.03. 23:34:37

@mangalor: volt már itt erről szó, a műsor végén bejelentik, a Máté-Edina-Milfex, fizetett statiszták voltak, nekik mondták meg a szerkesztők mit csináljanak:)

Veder1 2012.05.03. 23:34:39

@kerdesek05 csak sajnos ebből az következik, hogy még mindig nem ismerték fel a "védett választ először, a többiek meg agyalnak"-ban rejlő izgalmakat. Várható, hogy a későbbiekben is a védett fog utoljára választani :(

szgy 2012.05.03. 23:35:25

@Lygia: nekem feltűnt, de akár korábbi párbeszédből is származhatott a pojén. mint ahogy abból is hogy sokadik nekifutásra vették fel a párválasztót.

talán több felvonás lehet, kitudja, talán elmegy mindenki vagy néhányan interjúra mielőtt valaki párt választ. közben meg biztos dumálnak unalmukban hogy mit beszélnek.

na, ideért a vihar, nappali világossággal villámlik, ki is lépek mára.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:35:27

@AdnamA: áááá most, hogy visszafelé elolvastam a neved... rájöttem, hogy nem vagy fiú....
:DDDDDDD
Mentségemre legyen mondva, hogy szőkenő vok, és bocs, hogy Máté "cimbijének" neveztelek... :D:D::D::D:D

AdnamA 2012.05.03. 23:35:30

@LoveMy: akkor Te mire tippelsz ? Noé kiesésre vagy másik párra? ha utóbbi akkor kire?

Veder1 2012.05.03. 23:35:49

@fofofo sokan győzködték? Be akart nyalni a Máté brancsnak?

yilane 2012.05.03. 23:35:54

@AdnamA: Jövő héten már csökkenni kezd a számuk vagy még normál kiválasztás lesz vajon?

kerdesek05 2012.05.03. 23:36:19

@AdnamA: a lányok miért meztelenül ugrottak be a mödansziéba?
szerződésben volt nekik ez leírva?:)
nem volt elég csöcs az ÉH2ben az ÉH1hez képest?

baileys 2012.05.03. 23:36:30

@Lygia: gondolom, a párválasztó után vitték interjúzni, és a legendával visszautalt arra, amit Pít mondott neki a párválasztón, csak a szerkik fordított sorrendbe adták le

Almeron 2012.05.03. 23:37:07

@Vödör: szerintem nem... nagy a rizikó, hogy más mögé áll és akkor ott a baj... bár tény, hogy a két új játékos igazán alkalmatlanok voltak. Ha szövetkeztek volna, a dupla védettséggel iszonyatos vérengzést vihettek volna véghez. A mostani párválasztó alapján ha Butafiú Noémit választja, akkor Dávid és Máté kuka, ha pedig a lány szintén Noémi mellé áll akkor Noémi is megy a levesbe, plusz ne felejtsük el Edinát, akinek nincs párja. régi játékost hazaküldeni nem lett volna gyenge.

szgy 2012.05.03. 23:37:25

@kerdesek05: adás közben épp az ment a film+-on, talán nézték a játékosok is :-)

Kürosz 2012.05.03. 23:37:49

hogy Pít eltaktikázta-e, nos, az majd kiderült.

Pít elég okos ahhoz, h találjon törésvonalakat, ahova beférközhet, feltéve, ha szerencséje lesz, és bennmarad. Mert ugye itt már elcsúszhatnak egy banánhéjon is, mondjuk meglehet, h futóversenyt rendeznek a fiúk között, aztán a legutolsó megy haza... Mintha ilyesmi lett volna az előzetesben, nem?

Feltételezem, h a szerkik is valahogy segíteni fogják, mert immár ő az egyetlen, aki nem illik bele a Tüncike-Máté-Hiper és alattvalóik idilli világába, egyedül tőle várható valami meglepő.

Bár az sem lesz majd rossz, ha majd a "barátok" egymás ellen fordulnak...

Veder1 2012.05.03. 23:37:50

@yilane nem akarta ő lecserélni már Csírát, csak amikor jópofizott Bettivel éppen haragban voltak.

AdnamA 2012.05.03. 23:38:04

@paranyuszi: *jajjdecuki*
*nagyonröhög* :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD azt hitted pasi vagyok ? nézzél már rá a nem éppen férfias cseresznyevirágos avataromra ;-))) No para, nyuszi ;-)))

de nem, Máté egyik exe sem vagyok, rokona sem, csaja sem, "barátnője", stb... :-D

Lygia 2012.05.03. 23:38:25

@szgy: Lehet, de ezt már sírva mondta Csíra, szóval ez kiválasztó után volt. Na mindegy, biztos korábbi poén, csak nem hagyta volna bent a Viasat....

szgy 2012.05.03. 23:38:45

szegény csíra, szilikon helyett pörkölt marad :-)

AdnamA 2012.05.03. 23:38:59

@yilane: x sztem csökkenő tendencia. 3 hát van hátra. Finálé május 24 csütörtök. HA jól tudom.

AdnamA 2012.05.03. 23:40:02

@kerdesek05: meztelenek voltak ? nnnaaa ezt nem figyeltem meg. de pl. Máté f@rokhosszát meg tom saccolni annyit mutogatták :-D

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:40:39

@AdnamA: hmmm.... pszt.. elárulok egy titkot.. Nekem földim.. Tök ciki, eddig nem vallottam be.. :) De eddig, soha életemben egyszer sem találkoztam vele!!! szóval a csudát, sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudom... :D:D::DD

beacska 2012.05.03. 23:41:18

Kíra nagyon szépen ment haza. ...és még az is lehet, hogy Márknak is terem itthon egy numera ;)))

jajjj, hát BORZASZTÓAN sajnálom, hogy ekkora csalódás ért itt sokakat, és Anikó bent maradt!!! Még csak egy nyamvadt IGENt sem írt a papírra, pedig hogy lehetett volna szapulni :))))

kerdesek05 2012.05.03. 23:41:28

@baileys: ja, kyra nagyon megkönnyezte a riportszobát, míg helyben nagyon törperős volt

yilane 2012.05.03. 23:41:30

@Almeron: Persze, hogy megtehette volna Roli, sőt sokminden mást is, izgult is Máté rendesen, hogy tartja-e magát a vödöremelgető fiú (és Noémi) a megbeszéltekhez, dehát ez egy ilyen játék.

Roli szerintem azt jól látta, hogy szövetségeseket kell keresnie a hotelben, egyedül mindenki ellen, a legrosszabb taktika.

Veder1 2012.05.03. 23:42:03

@Almeron "A mostani párválasztó alapján ha Butafiú Noémit választja, akkor Dávid és Máté kuka, ha pedig a lány szintén Noémi mellé áll akkor Noémi is megy a levesbe, plusz ne felejtsük el Edinát, akinek nincs párja. régi játékost hazaküldeni nem lett volna gyenge."

Volt benne kockázat, nem kicsi. Szerintem azért sikerülhetett a terv, mert közvetlenül a párválasztó előtt lepte meg ezzel Rolit Máté. Szegény bumfordi srác köpni-nyelni nem tudott.

ő-szinte 2012.05.03. 23:42:04

@AdnamA: na, most már az vagy és kész! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:42:13

@AdnamA: Jóvanmá! :DDDDDDDDDDDD
Van itt olyan pink hátterű, akire laza 1 hétig hittem h fiú... :D:D:D:D:D

mangalor 2012.05.03. 23:43:05

@Almeron: én leginkább Csírát nem értettem... eddig tök okosan vitte a dolgot, szemfüles volt és taktikus (bár eddig inkább a bosszúállás ment neki a legjobban) talán belezúgott ebbe a bájgúnárba vagy mittudomén, de nagyon elaludt:(

@yilane: elvileg azért, mert Csíra kiképzőtiszt volt, és ettől már ki volt borulva.

@kerdesek05: hát, azért én meglepődnék ezen:)

mangalor 2012.05.03. 23:43:05

@Almeron: én leginkább Csírát nem értettem... eddig tök okosan vitte a dolgot, szemfüles volt és taktikus (bár eddig inkább a bosszúállás ment neki a legjobban) talán belezúgott ebbe a bájgúnárba vagy mittudomén, de nagyon elaludt:(

@yilane: elvileg azért, mert Csíra kiképzőtiszt volt, és ettől már ki volt borulva.

@kerdesek05: hát, azért én meglepődnék ezen:)

AdnamA 2012.05.03. 23:43:18

@paranyuszi: mik ki nem derülnek :-D de hát Máté már egy ideje nagybüdöspestcityben él nem? elvégre a volt nője zuglói - ha jól csalnak az infóim.

kerdesek05 2012.05.03. 23:43:33

@Kürosz: lehet van olyan titok jelenet a sorozat elejéről amit majd a végén bejátszanak, mindenki meglepetésére, és kiderül valójában, hogy az Anikó-Máté páros volt a való életben egy pár és bejöttek mindenkit bezavarni, cserébe mással is szexelhetnek!:)

yilane 2012.05.03. 23:43:53

@beacska: Igen, Kíra szerintem is szimpatikusan búcsúzott.

AdnamA 2012.05.03. 23:44:21

@ő-szinte: Köszi! :-DDD
fő az őszinteség. Mert Mi férfiak tartsunk össze :P

AdnamA 2012.05.03. 23:45:22

@kerdesek05: neked muszáj lebuktatnod az ember apját ? :-P
(ha már azt mondják rólam pasi vagyok)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:46:13

@AdnamA: az lehet... de nézd meg a feliratot a neve mellett azédenhotelben... :D:D:D:D

ő-szinte 2012.05.03. 23:46:34

@AdnamA: na ja ;-DDDDDDDDDDD
fura, hogy miket gondolnak némelyek;-)

kerdesek05 2012.05.03. 23:47:07

@Vödör: Máténak megszavazok egy tálca mehikói sört!:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:47:11

@kerdesek05: Én??? :D :D:D:D
Jóvanmá, lapozzunk :D

genevieve 2012.05.03. 23:48:24

@yilane: és a következő párválasztó melyik csak választja majd őt, ha fiú jön be most??

Veder1 2012.05.03. 23:48:40

@yilane igaz. Itt derül ki a szerkesztők turpissága (csak megvan):

mivel módosítottak a sorrenden, Roli mégha gondolkozott volna is azon, hogy bekavar, csak Dávidot ejthette volna ki, mert Máté röhögve beáll akkor az üres Naiva mögé.

Csak megtaláltuk a sorrendváltoztatás indokát :D

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.03. 23:49:23

@beacska: lehet őt szapulni anélkül is, hiszen felettébb sportszerűen rugdosta a már kiesett Dávidot. Nem hazudtolta meg magát, hülye picsa.

kerdesek05 2012.05.03. 23:49:24

@AdnamA: ja ott tanul, de fejérvári huszár a Matcsika!:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:50:37

@ő-szinte: Az dobja rám az első követ aki itt még sose nézett be vmit... van olyan akiről még most se tudom eldönteni!!!! :D:D:D:D (és itt nem rád gondolok :))

AdnamA 2012.05.03. 23:51:16

@paranyuszi: igen igen azt tudom :-))) vettem a lapot, csak továbbfúztem a szálakat ;-))

AdnamA 2012.05.03. 23:52:20

@kerdesek05: mit tanul? úgy tudom kib@szták a Pázmányról.

yilane 2012.05.03. 23:52:50

Ami még feltűnt:

Andor hogy rástartolt Mátéra.

Andor Píttel együtt kuncogott Edinán, holott múltkor még öribariknak tűntek.Persze nyilván akkor és azon kell kuncogni, amikor a főnök engedélyt ad rá.

A szerkek nagyon ügyelnek arra, hogy ne derüljön ki számunkra, hogy ki kivel barátkozik a hotelben, volt egy-két rövid bejátszás ma is, amiből kiderült, hogy a látszólagos ellenségek is képesek lazán beszélgetni egymással.

AdnamA 2012.05.03. 23:53:33

mondjuk ahogy nézem a portfólió fotóit felszedett pár kilót... hát hiába, a sör, mint folyékony kenyér hizlal.

AdnamA 2012.05.03. 23:55:34

@ő-szinte: lehet az is közrejátszott, hogy azt írtam bírom Mátét. És hát egy ilyen fazon bizti csak pasinak lehet szimpatikus. ;-)))

ő-szinte 2012.05.03. 23:56:40

@paranyuszi: tudom, én is néztem már be :-DDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.03. 23:57:21

@AdnamA: matcsit? ki? hiteles a forrásod?:)

baileys 2012.05.03. 23:57:41

@Almeron:
1. A hétfői és a keddi adás másról sem szólt, mint hogy LMZ meg Hiéna kapcsolata válságban, Hiéna meghibbant, veszekednek... a jelenetek jelentős része is a szoba zárt falában zajlottak, amikor kettesben voltak. Ezzel szemben a pandórán egyik sem akarta lecserélni a másikat, még Hiéna sem, aki bármit megtett volna a védettségért.
- féltékenykedés és kamuzás volt úgy tűnik, tegnap már újra egymáson lógtak, vsz több ez részükről, mint kósza numera, és egymással akarják folytatni a játékot, ez kiderült abból is, hogy egyik sem ajánlotta fel a másikat védettségért cserébe

2. Csíra érezte, hogy Márkkal baj van, és félrenéz, más kapura is játszik. A hétfői adásban elkezdett LMZ irányába nyitni, aztán semmi. A szál teljesen elhalt, ráadásul ő sem vállalta, hogy lecseréli a párját, akiben nem bízott meg.

-talán tegnap mondta Csíra, hogy belefáradt a játékba, gyakorlatilag ezzel aláírta a "halálos ítéletét". LMZ pedig nem cserélte le volna Anikót, Csírának az lett volna az egyetlen esélye, ha feldobja Márkot. Ha nem lett volna már ennyire tompa, meg is tette volna.

3. Eddig az volt a szokás, hogy a védett választ utoljára. Marhaság volt, mivel nem adott esélyt a B alternatíváknak, de most hoppá... nem a védett játékos választott utoljára. Sőt nem is elsőnek, hanem Máté előtt.

- nem volt jelentősége, mert Broki mindenképpen Naomi mögé állt volna, akkor is, ha Roli választ utoljára, hiszen levajazták előre.

4. Teljesen értelmetlen volt megbeszélnie az új fiúval, hogy álljon Edina mellé, mert elvileg a védett választ utoljára, így viccesem őt is (Mátét) és Dávidot is kiejthette volna, nem beszélve Edináról. Ennek csak akkor lett volna értelme, ha tudja, hogy a védett fiú előtte választ. Szóval az egész taktikai húzás marhaságnak tűnik, ha a

- nem volt marhaság, mert ha csak megkéri Rolit, hogy álljon Dévid mögé, akkor semmi biztosíték nem lett volna arra, hogy Roli tényleg Dévidet ejti ki, így megint a védett kezébe adták volna a sorsukat, akit ki tudja, Dévid hogyan manipulált már. Azzal, hogy ezt így megszervezték, kész tények elé állították Rolit, és a maguk kezébe vették a sorsukat - végre először.

yilane 2012.05.03. 23:57:54

@Vödör: Roli az utolsó előtti volt? Mert ha igen, akkor TKP. bárki mást kiejthetett volna a fiúk közül, ha melléáll, kivéve Mátét,rá valóban vigyáztak a szerkesztők. :)

kerdesek05 2012.05.03. 23:58:27

@yilane: gyanítom azért nem akarnak mindent bejátszani a szerkesztők, hogy a végén az esetleges sztorikat egy csavarral meg tudják magyarázni.

ő-szinte 2012.05.03. 23:58:31

@AdnamA: nana! nézd csak meg edinát ;-DDDDDDDDDDDD
millllyen szimpatttttikus nekije ;-DDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:58:39

@ő-szinte: Na ugye!!! :D
Amúgy akartam szólni, hogy már egy másik blogon irkálnak a többiek, ez csak egy tárolt változat.... :DDDDDDDDDDDDDDDD

Ne hari, de a múltkor annyira cuki volt, mikor fél óráig rossz szobában voltál... :DDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.04. 00:00:08

@baileys: az utolsó részben én azt látom, hogy amit nem vágtak be időben: FSZK nem akarta Matrózt, Máté okés, ezért kellett a csavar

beacska 2012.05.04. 00:00:33

@yilane: ebben nem volt vigyázás, bár kétségtelenül örülnek neki, ha vki kezdeményez. NYILVÁN tavaly Ádám is így lépett az első számú kedvenc szerepébe...

kerdesek05 2012.05.04. 00:01:05

@ő-szinte: edina portóliót kérünk a playboytól:)

yilane 2012.05.04. 00:01:57

@beacska: lehet
(a tkp-t egyébként véletlenül írtam nagybetűvel, a caps lock ördöge :)

AdnamA 2012.05.04. 00:03:08

@kerdesek05: én a "celeb" világban/világról szóló bulvárról soha nem mondom hogy hiteles. szóval nem tudom. de én ezt hallottam.

ő-szinte 2012.05.04. 00:04:34

@paranyuszi: nem haragszom :-)
én értem a viccet :-)
némelyekkel elenntétben ;-DDDDDDDDDDD

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.04. 00:04:37

@beacska: ja, szánalom, hogy ez a csaj minden szinten ekkora nulla.:))

AdnamA 2012.05.04. 00:05:33

@ő-szinte: jajj de szépen teccett fogalmazni. szimpatikus nekile :-DDD
ja! anyira, hogy le is cummantotta. :-DDD Am nekem mint PASI nem jön be Mattcsika. Kölyök még. De 10 év múlva már jó alapanyag lesz belőle. Ha addig el nem issza a baba fizikumát.

yilane 2012.05.04. 00:05:59

@kerdesek05: Valószínű, plusz mindig minden részhez előre kitalálnak egy sztorit és csak azokat a beszélgetéseket vágják be az adott részbe, amelyek beleillenek ebbe a kitalált történetbe.

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:06:16

@ő-szinte: Fogalmam sincs kire gondolsz....;) :DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.04. 00:06:32

@kerdesek05: ööö...ezt most nem egészen értem :-O

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:07:10

@AdnamA: Tudod sztem 10 év múlva nem lesz mája, ha így folytatja... de te tudod... :DDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.04. 00:08:00

@AdnamA: mért baj az, hogy fiatal?:-DDD jobban bírja a gyűrődést ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.04. 00:08:19

@beacska: tudom, de egy jóérzésű embernek akkor is túmaccs ez az izé, nincs mit tenni.:))

ő-szinte 2012.05.04. 00:08:35

@paranyuszi: sejtettem, hogy elképzelni sem tudod ;-DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.04. 00:09:42

@paranyuszi: lesz, csak furán fog kinézni :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.04. 00:10:33

@paranyuszi: előbb utóbb beérik ez a pasi is, mint a gyümölcs. hidd el :-)))

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:11:05

@ő-szinte: egyetértek... fiatalok jobban bírják...:DDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.04. 00:11:32

@ő-szinte: lehet, de nem szeretem a tancinénit jáccani :-P

genevieve 2012.05.04. 00:11:46

@paranyuszi: edina majd felajánlja a sajátját neki:-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:12:03

@ő-szinte: én a helyében már most feliratkoznék a donor listára... :DDDDDDDD

Almeron 2012.05.04. 00:12:27

@baileys:
1. Az LMZ-Hiána megjátszásnak így nincs értelme, mert zárt szobákban is folytatták, ráadásul elég keményen osztották egymást, úgy, hogy csak a nézők tudtak róla.
Ha mégsem így van akkor:
A szerkesztők manipulálták őket, szóltak, hogy legyen egy kis feszkó, Anikó kutyázza LMZ-t stb...
A lényeg, hogy a veszekedésük a nézőknek szóljon, mert egyébként unalmas az egész, nem lenne mivel megtölteni a műsoridőt (a két új játékossal semmiképp).

De így ebben a helyzetben értelmetlen. Egyik pillanatban ki akarják csinálni egymást, a másikban ismét megbíznak egymásban?

AdnamA 2012.05.04. 00:12:50

@paranyuszi: ennek a hsznek olyan tapasztalat szaga van :-DDD Am nem mondom, hogy nem. Jó is a ropogós kakashusi. De tartom. Nem vok tanárnéni :-D

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:13:14

@genevieve: Hüllleee!!!! :D Ott a pont! :DDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:14:11

@AdnamA: Beérik de gerincet nem növeszt.. hidd el nekem, kutyából nem lesz szalonna..:DDDDDD

genevieve 2012.05.04. 00:14:13

@Almeron: plusz még a riportszobában is arról beszéltek, hogy már oda a bizalom, meg vonzódás..

ő-szinte 2012.05.04. 00:14:13

@AdnamA: azt megértem ;-) és ez esetben volna is mit tanítani sajnos... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.04. 00:15:01

Na jól van fiúk-lányok, pizsicsillag felragyogott. jóéjt.

jövőhéten :-D

de ha nem bírom, akkor hamarabb :-P

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:15:20

@AdnamA: Jól megérezted! ;) többet nem mondok.:D és megértem a te koncepciód is...:D

ő-szinte 2012.05.04. 00:15:49

@paranyuszi: te millllyen előrelátó vagy :-DDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:16:06

@ő-szinte: Úgy érted növelni a 3 percet???? :DDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:16:54

@AdnamA: Sztem itt már nincsenek fiúk. :DDDDDDDD
jóccakát! :DDDDDDDDD

genevieve 2012.05.04. 00:17:02

azt hiszem már tudom kinek kéne drukkolnom:-DDD

AdnamA 2012.05.04. 00:17:08

@paranyuszi: kár hogy itt nem lehet lájkolni.

Megértem én ezt is, de tudod, ezt is csak azzal lehet aki hagyja. Szóval... :-)
Vagy használod vagy hagyod hogy használjon. És nekem ezzel együtt szimpi Máté. Talán mert megértem. Mert én is voltam már mindkét szituban. És amikor használnak az kummára nem jó ám...

Almeron 2012.05.04. 00:17:23

És persze ott van még Ostobenkó. Honnan jutott eszébe Mátét játékban tartani? Ennyire biztos abban, hogy a következő alkalommal párt fog találni? Vajon Pít dobni fogja egyetlen megmaradt, "megbízható" nőjét a Mátéval kokettáló Ostobenkóért? vagy mégis kéntelen lesz Butafiúval párt alkotni? Hülyeség... Mátét választani önsorsrontás volt.

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:17:36

@ő-szinte: viccelsz?? :D biztosra megyek..:D