Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x36

2012. május 04. 06:40 - sixx

Nahátakkor. Ha hinni lehet a promónak, akkor ma Broki szarban lesz, mer' HülyeRoli beáll Naiva mögé, és mivel védett, így coki van ezerrel, de mikor mondta el a teljes igazságot a Viasat3 ajánlója, nem? Aszongya a klasszikus szappanopera-főhősnőnek megcsinált Pinokkina, hogy ma oszt olyat látunk, hogy eszünk-faszunk megáll, ő is majdnem felborul a kábelkötegben, amikor levezényelte a párválasztást. Csak azt a frizurát felejthetném, amitől mostantól rémálmaim lesznek, azt.

A reggel lassan indul Csírának és Naivának is, érdekes, de míg a nők úgy pattannak ki az ágyból, mint akiknek skorpiót rakott a csúnyájára egy nagyon gonosz produkciós asszisztens, a faszik édesdeden tovább alszanak, már ha ezt ÚjPéter vagy Broki viszonylatában lehet értelmezni. ÚjPéter füle mintha be lenne dugva éjjelre valamivel, tán Andornak orrsövényferdülése van és horkol? HülyeRoli az első megszólaló és taktikai szempontokkal foglalja el magát délelőtt. Csíra a mödanszié mellett azt mondja Félikernek, hogy ő nem akar hazamenni, basszák meg, keressen már más áldozatot Bettina. Mintha ez már eldöntött tény lenne. Féliker még beszél a nő fejével, csak nehéz belőle kihúzni bármit is. Csíra most ért el arra a pontra, hogy valakiben bízni kell, és ez a személy jobb híján Féliker lesz. Andor a távolból fenyeget Bettinát, ha beáll ÚjPéter mögé, kirúgja a lábát. Bazdmeg, ha van isten, ez így is alakul ma este.

Bettina a mödanszié mellett természetesen elpofázza Félikernek, hogy Dávid Naiva mögé zavarta, muhaha, pedig kezet is adott rá, hogy senkinek sohase. Ez felér egy atombombával, mondja Féliker. Dávid HülyeRolival beszélget és neki is a Broki-Naiva páros szétkúrását emlegeti, bár nem túl vehemensen. HülyeRoli hajlik a dologra. Féliker a lóvéért jött és nem baszni, mintha Bettina fejéán a csalódottságot látnám. Félikernek hiányozna Csíra, mondja, na persze. Miközben páran mödansziéznek, Bettina viszi a szót Naivának is, azt mondják itt egyesek, hogy basszak ki veled, de nem teszem, mert benned bízok és eleve. Hiper odamegy HülyeRolihoz, elzavarja az arra lebzselő Andort, és elkezdi osztani az eszet, ha beállsz mögém, bosszút állok, és nemcsak én, hanem nagyon, oppardon naggggyon sokan kiakadnak majd, mert kezdő játékos vagyok. HülyeRoli nem szólhat egy szót sem, mert Hiper nem társalog, hanem kinyilatkoztat, majd feláll és elmegy. Gyökér.

Csíra kérdezi Félikert, hogy beszélt-e a dicsakkal. Hogy az mi, nem tudom, de kiderül, hogy Bettina. Ez valami tájnyelvben annyit tesz, sótlan picsa? Naiva Bettinát faggatja, ki akarja, hogy Brokival és velem kibasszál? Márk? Nem. Csíra? Nem. Dávid? Nem mondok én semmit. Na, készülődnek, mindenki az ünnepi hajsütővasat veszi elő, de embert így is csak nagyon kevesen tudnak faragni magukból. Hiper negédeskedik Papucsnak, undorító ez a nő, annyira irritál, hogy az valami hihetetlen. Naomi meglepetésre számít, HülyeRoli meg élvezi a helyzetet. Mindenki más kibaszott ideges, még Bettina is, pedig ő védett. T69.2 szokás szerint a reggeli göncben várja az agyhalottakat, azok meg jönnek szépen sorban, csajok a székre, faszik velük szemben egysoros vonalban. Tényleg izgulnak, az látszik, Dávid elégedett magával és a "basszunk ki Brokival!" akciót sikeresnek ítéli meg.

T69.2 belevág, nehéz lesz ma párt lelni, hiszen két védett is van. Ja, meg párosan vannak, szóval nem kell olyan nagy feneket keríteni a dolognak, csak a szabadon hagyott luvnyához odaállni, oszt jólvan. Először nézzük a borítékot, ki akarta lecserélni a párját? Na, ki? Senki. Aztakurva, erre nem számítottam, Hiperben tutira biztos voltam, hogy meghúzza, de ezek szerint csak egy alattomos kígyó, esze meg annyi, mint amennyi látszik. Nem is lesz védett senki jövő héten, tessék. ÚjPéter szerint nem egy védettség a tét, itt sokkal messzebb lehet menni jó taktikával. Bettina és HülyeRoli dönt a sorsotokról, int azzal a nagyon fura mozdulattal Pinokkina, majd kihívja a faszik mellé Bettinát, na, mi van már, nem Andor illik bele a sormintába inkább? Értem már, a pasik választanak, de Bettinát kivették a sorból.

ÚjPéter nyit, és beáll Andor mögé, Dávid meg Naomihoz, Papucs Hiperhez, ez eddig ugye papírforma. A következő viszont HülyeRoli, aki, mint azt ugye az előzetesből megtudtuk, Naivát választja, bár Csíra végig azt gondolja, hogy őt fogja. Naiva nem örül a döntésnek, Andor sokkot kap. ÚjPéter is meglepődik, Féliker pedig majdnem dob egy hátast, de inkább megy, és beáll Csíra mögé. Marad tehát Broki, és szabad nő nincs, mert T69.2 kivette a sorból Bettinát. Broki fiam, szarban vagy. Vesz egy nagy levegőt, és ugyan én azt hittem, hogy öngyilkos lesz, mint Levi az első évadban, de nem, beáll Naomi mögé, aki kínjában vigyorogni kezd, Dávid meg úgy néz, mint akinek a kezéből valaki kiveszi a nyertes lottószelvényt. ÚjPéter nem nagyon érti, mi van, de valami kemény háttérmunkát sejt a dolgok mögött.

Az igazán cifra az lenne, ha Bettina is oda állna, mert akkor nem tudom, mit csinálnának a szerkesztők, gondolom visszafújnák az egészet. Bettina azonban engedelmes kislány, és Csíra mögé áll be, óbazdmeg, óbazdmeg, kiesik a legviccesebb szereplő, a büdös kurva életbe már. Féliker, te vagy a világ farka, te. Csíra sírós hangon mondja a kamerába, hogy végig érezte, hogy Félikerrel nem stimmol valami, és nem azt csinálta, amit megbeszéltek. Pinokkina most kérdezi meg HülyeRolit, hogy miért pont Naiva? Hát, mert erős párost alkotunk. Jól van, fiam. ÚjPéter nehezményezi a dolgot, mert volt egy hallgatólagos megállapodás HülyeRolival, aki viszont, micsoda meglepetés, hazudott.

Féliker, távozik Csíra, erre számítottál? Meglepett, mondja az, senki nem hisz neki. Bettina, te miért választottad Félikert? Mert csak benne bízok, azért. Csíra végig mosolyog, de a kamerába már azt mondja, hogy ezt nagyon benézte. Bettina, Féliker nem tiltakozott a terved ellen? Nem, sőt, azt mondta, alig várja már, hogy megszabaduljon Csírától. Muhaha, ez nagyon jó. Féliker nagyon szarul érzi magát, mert nyilvánosan buktatták le, meglesz ennek még a böjtje. Csírának nem volt B-terve, ez van, mondja, de a kamerába azt sírja, hogy jól kibaszott vele Féliker, mert eleve ő tartotta bent a kis ikertestvérével, aztán megbocsátotta a Petra-malőrt is, szóval ez így nagyon igazságtalan. T69.2 kérdésére kijelenti, hogy hazudott ő már itt annyit, hogy most lett elege, és inkább hősi halált hal, mert HülyeRolival egy percet nem bírna ki, és akkor inkább önként távozik. Egyre jobb ez a párválasztó. Csíra elbúcsúzik és még Félikert is megöleli, mert van stílusa, és ezt nem sok valóságshow-szereplőről lehet elmondani.

Na, jön a Broki-Dávid-Naomi leszámolás. Broki, miért pont Naomi? Mert a hátam mögött Dávid elkezdett fúrni, és ezt így kell megoldani, vagy ő, vagy én, de nem közösen. Mert geci. Dávid erre próbálja magát védeni, én csak vázoltam a szitukat HülyeRolinak, nem tettem semmit. Broki nem így tudja, de nem bánja, hogy a szemébe mondta. HülyeRoli kijelenti, hogy ő nem szegte meg a betyárbecsületet, bármit is jelentsen ez. Dávid még a kamerába is hazudik, pedig nemcsak HülyeRolit, hanem Bettinát is tüzelte. A kis geci. Féliker gerinces embernek tartja Brokit, ez ma a legjobb poén asszem. Naomi válasszál, int Pinokkina, az meg úgy kezdi, hogy remélem nem haragítok senkit magamra, de…Broki. Dávid feje egy tanulmány, Broki röhög, Naiva is, Hiper is, Papucs is, ÚjPéter viszont nagyon nem. Dávid a búcsúbeszédben rendkívül alattomosan a közös szlovák gyökerekre hivatkozik, ez óriási parasztság, de kibasztak vele, így valahol érthető. Naomi még azért lebassza utoljára, nem voltál férfi mellettem, sírtál, mint egy fürdőskurva, húzzál a gecibe. Hiper még beszól egyet, aki másnak vermet ás, baszki, az megszopja. Dávid búcsúzik, és balra el.

Visszamennek a nappaliba inni, Naiva szerint semmi tragikus nem történt, két gyökér távozott. Broki a pultnál kijelenti, hogy eszébe nem jutott volna egy ilyen lépés (milyen lépés?), ha Dávid nem akar vele kibaszni, de megtudta, és lépnie kellett. Mit? Na, menten kiderül, mert a szerkesztők visszatekerik az eseményeket. Ezt az első évadban is elsütötték, ott is nagyot ütött, bár a múlt, ha jól emlékszem, akkoriban nem fekete-fehér volt. Ott indult a dolog, hogy Broki Papucsnak és Naivának elmeséli, mit tervez Dávid, mert visszajutott hozzá Bettinától és HülyeRolitól. Broki kitalálja a megoldást: Naomi, Hiperék és ők tudnak majd róla, és összerakják, HülyeRoli megy Naivához, Broki Naomihoz, Naomi meg kibassza Dávidot. Hiper elmondja Naominak, hogy Dávid ki akarja baszni Brokit, aki mögéd áll, és te megmented. Értve vagyok? Értve, de Máté nem fog beállni mögém, feleli üres tekintettel a pozsonyi éjszaka egyik pucsítós pillangója. Édes istenem.

Broki közben HülyeRolival megbeszéli, hogy Naiva lelki üdvéért, no mert a permanensen dugható pina megmentése érdekében ugyan mentse már meg, és álljon be a csaj mögé, ha lehet. Ó, ne csináld már ezt velem, mondja a másik, de Broki hajthatatlan. Rendes indokot nem ad, nem kell neked mindenről tudnod jeligével. És tessék, működött a dolog kiválóan. Vissza a jövőbe, ÚjPéternek már összeállt a kép, és mindent tud, Dávid elbaszta. ÚjPéter ettől ideges lesz, mármint attól, hogy más is tud szervezkedni, és nem ő az űbermájer taktikakirály, így a nappaliban Andornak magyaráz, ezek annyira okosnak hiszik magukat bazdmeg, ez irritál. Mindenki atomfizikus itt? A bánatos kutyafejű Naiva? Frodó, bazdmeg? Nem jó nick, de vicces. Andor, aki nem mellesleg Naiva legjobb barátja itt bent, jó nagy gyökér.

HülyeRoli és Broki egyeztetnek, na akkor én megmentettem a seggedet, és most akkor ti következtek. Legyetek velem korrektek. Ráadásul Naomi is csak úgy vállalta be a dolgot, hogy a jövőben egy percet nem kell HülyeRoli mellett szopnia, szóval Brokinak most kötelessége mindent megtenni azért, nehogy kiessen. Ez nekem azt jelenti, hogy HülyeRoli napjai meg vannak számlálva. Féliker hangosan puncsol Bettinának, miközben költözteti, de dögös a képed, aztaaaa, a kamerába meg aszongya, már hiányzik neki Csíra. Minenkinek, baszki. Broki is összecuccol és megy a szlovákhoz, Naiva kicsit búslakodik. Broki jól érzi magát Naomival, és jót fog tenni neki, hogy nem Naiva mellé kell bebújni az ágyba. Hiper magra húzza Papucsot, és a végére Macika is előmászik.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerdesek05 2012.05.03. 21:06:10

Pít is a MÁV-tól fos:)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.03. 21:07:21

Remelem lesz benne Maci. A tobbi nem szamit.

Vadkörte82 2012.05.03. 21:08:12

végre, már azt hittem nem lesz ma..:)

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 21:09:11

@Yooha: ő a legjobb:D de remélem nem lesz baja attól a sok vacaktól amit megeszik...

hóódejóó 2012.05.03. 21:09:54

több, mint tíz perc van még a kezdésig, szerencse, hogy nem vagyunk telhetetlenek

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.03. 21:12:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Azok is jok. En meg egy jaguart varok, aki befekszik Hiper melle ejszaka jatszasibol.

Banyus83 2012.05.03. 21:13:04

ma...mitől nem fosik?? :-)

hóódejóó 2012.05.03. 21:13:38

Píít kezéből kicsúszott az irányítás? mikor volt benne?

inmemancsi 2012.05.03. 21:13:39

matcsi beáll andorka mögé?

kerdesek05 2012.05.03. 21:15:57

Edina mögé beállt Matróz, majd beáll még Máté is, Máté mögé meg Betti.
Ilyenkor mi van?:)

hóódejóó 2012.05.03. 21:16:40

@kerdesek05: csodálkoznék, ha beállna oda Máté

smelcsi (törölt) 2012.05.03. 21:16:43

Nem lehetne valami olyan csavar, hogy Omárt visszaküldik? Őt csíptem nagyon :)

kerdesek05 2012.05.03. 21:17:10

szerintem ha Máté ma bent marad, akkor este a párválasztó után tuti kemény bebaszás lesz neki a nagy örömre, meg lesz csudafasz játék is!:)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:17:36

@kerdesek05: Jön Sándor a Nagy és kardjával kettévágja a gordiuszi csomót.

LoveMy 2012.05.03. 21:17:39

@kerdesek05:
elmennek együtt Pécsre a találkozóra! ;)

a két védett nem választhatja egymást :)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:18:44

Már izgultam, hogy a tegnapi adáson nézhetem végig a ma esti kommenteket. Szerencsére a MÁV megemberelte magát (lehet, hogy a masiniszta is ÉH-re sietett haza)!

kobmacf 2012.05.03. 21:19:16

Akkora vihar van itt Békés megyében, hogy a Viasat, hosszabb -rövidebb időre meghal, és a net is lelassult, remélem a kommentekből követhető lesz az adás, mert itt leszakadt az ég, és tőből törnek ki a fák!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.03. 21:21:10

@Yooha: rendben, de ne BÁNCCSA Anikót:)

@inmemancsi: lesz itt még csavar!

Cseresznyéskert 2012.05.03. 21:21:35

@kerdesek05: Na ez jó kérdés:) "Ilyen még sohasem volt az Éden Hotelben" - mondja majd vészjósló hangon HÉ.:)))))

sogeking 2012.05.03. 21:22:50

most nincs olyan, hogy ki lehet a képen? (szerintem Pít)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:22:50

Pít Andortól fosik folyamatosan. Mondjuk nekem is rémálmaim lennének...

Ditti82 2012.05.03. 21:24:03

@LoveMy: Nem egymást választanák, hanem egyik Naivát, a másik Brokit. :)

hóódejóó 2012.05.03. 21:24:41

@Joey Tribbiani: tényleg, az első éjszaka, és Andor vérmes reményei ellenére, hogyhogy nem történt semmi köztük?

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 21:24:48

@Joey Tribbiani: vmelyik korábbi posztban levő fotótól én is megijedtem. békésen görgettem lefelé ahogy olvastam, aztán jött a sokk...

LoveMy 2012.05.03. 21:25:30

@Ditti82:
de szerintem a védett Bettit nem lehet választani, csak a lány választhat

rinaldo-rinaldini 2012.05.03. 21:26:26

Ma sem szabadulunk meg Dinkától :( Ritka egy utálatos nőstény. Elismerem, hogy nem semmi alakja van... de ha az Edina "szoftvert" ráraknák pld Andi vagy FSzK testére kb olyan népszerű lenne a végeredmény, mint az ateizmus a Vatikánban.

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:27:00

@hóódejóó: Szerintem Pít eltanulta egy kaméleontól a rejtőzködést és felvette a takaró színét. Andor csak kerete, kereste, de nem találta.

Vadkörte82 2012.05.03. 21:27:12

@LoveMy: mindjárt kiderül...jó estét jó szurkolást!

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:27:44

@☺ágica: Én örülök, hogy már nem vagyok növőfélben, mert bizony most megtorpannék.

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 21:29:12

@Joey Tribbiani: :D

Anikót Kardánnal kellett volna összezárni...

szgy 2012.05.03. 21:29:45

a máv szállítja a tartalmat? legalább egy logót neki a sarokba :-)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:31:03

@☺ágica: Anikó mondaná: "Te szar vagy". Melák pedig mondaná: "Te pedig az enyém!". Jól ellennének.

LoveMy 2012.05.03. 21:32:28

Akkor mégis csak a Dévid ügyködött Edináékkal szemben!

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:32:37

Ez a kis köcsög Dávid mennyire kavarja a szart! Naívára ácsingózik és mással kapartatná ki a gesztenyét!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.03. 21:32:49

@Joey Tribbiani: Anikó csak megnyúzná élve:D

@Yooha: vagy nem megy időre a szobába?:D

Ditti82 2012.05.03. 21:33:32

@Yooha: És a krokodilok, akik be akartak ülni Kíra mellé a csónakba? :D

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:34:49

Hiper azért ragaszkodik az általa leszarozott Papucshoz!

hóódejóó 2012.05.03. 21:34:50

@Joey Tribbiani: :D vagy lehet, hogy Andor nál még nem teljes a műtét

szgy 2012.05.03. 21:35:01

hiper jajj de szánalmasan kiosztotta az észt arról hogy milyen sokan állnak mellette mer ő kezdő játékos :-)

raspberrypie 2012.05.03. 21:35:32

bent már hallgatózik is valaki :D

raspberrypie 2012.05.03. 21:36:37

szerintem sajnos csíra fog menni :/ dávid eddig semleges volt nekem, most úgy de úgy ...ááh, esne inkább ő ki..

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:36:45

@hóódejóó: Nem lehet, hogy ő is a Schwarzenegger egyik eltitkolt fia?

mocskosmacska 2012.05.03. 21:36:47

Dávid nagyon fejébe vette a broki-tüncike páros szétválasztását. De jó ötlet tőle.

Ditti82 2012.05.03. 21:36:50

Levi, hülye-e vagy-e?

szgy 2012.05.03. 21:37:41

nagyon mókás ez a fogaspörgetés, a mellette levő még vagy 20 fogassal

mangalor 2012.05.03. 21:37:45

Betti, Leventét válaszd!!!!

smelcsi (törölt) 2012.05.03. 21:37:46

@Ditti82: Kb ennyi volt a reakcióm nekem is....valami nincs rendben ennél a csávónál...

Joey Tribbiani 2012.05.03. 21:37:58

@mocskosmacska: Nem taktika miatt teszi, hanem Edinára vágyik!

mocskosmacska 2012.05.03. 21:38:47

@szgy: Nekem is az jutott az eszembe, hogy a csajt inkább rühellik bent, mint mellette állnak.

kerdesek05 2012.05.03. 21:39:08

jó lett volna bevágni párválasztó előtt párok véleményét egymásról mi van ha kiütik egymást..

raspberrypie 2012.05.03. 21:39:08

naa, mégis kiderül, hogy kik írtak igent tegnap

Atok 2012.05.03. 21:39:26

Bettire titkot bizni... :)

raspberrypie 2012.05.03. 21:40:15

na basszus, akkor ezért választhatnak azt, akit akarnak

lalanc 2012.05.03. 21:40:16

Senki nem lesz védett next week .-D :-D :-D

mocskosmacska 2012.05.03. 21:40:23

@Joey Tribbiani: Szerintem inkább taktika miatt. Tüncike és papucs is egy hülye, nem lehet egy harmadik ekkora hülye is egy hotelbe.

mangalor 2012.05.03. 21:40:42

senki sem lesz védett?? fúú, ez genya dolog azért a szerkiktől:)

.iIi. 2012.05.03. 21:40:47

Na ennyi, ez is benne volt a pakliban. A tavalyiaknál, biztos nem ez lett volna az eredmény :)

will 2012.05.03. 21:40:50

Bármibe lefogadom, hogy Dávidnak döglött hal kézfogása van.

Atok 2012.05.03. 21:41:18

Gondoltatok, hogy volt aki igent irt?

lalanc 2012.05.03. 21:41:38

van itt ma csavar, végre!!!

raspberrypie 2012.05.03. 21:41:44

de ha ez a betti csaj okos lenne, anikóék mögé állna... azok után, hogy "átlát rajta"

mocskosmacska 2012.05.03. 21:41:50

Andor ezzel a smikkel meg frizurával még ijesztőbb, mint szokott lenni.

lalanc 2012.05.03. 21:42:47

anikó most még vigyorog, mint a vadalma, de remélem ma már repülőre ül!!!

baileys 2012.05.03. 21:43:38

@mocskosmacska: ja, én is megrendültem egy pillanatra :D

hóódejóó 2012.05.03. 21:43:51

mennyire ronda ez a Matróz gyerek

Wolpertinger 2012.05.03. 21:43:53

írjatok konkrétumokal pls, én nem látom:(

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.03. 21:43:54

Azta, Roli azt valasztotta, akit a tegnapi elozetesben!! :)

mangalor 2012.05.03. 21:44:10

Levente, te faszkalap! Eh!

baileys 2012.05.03. 21:44:24

@☺ágica: védett fiú beállt Edina mögé, Broki választ utoljára, még nem tudjuk, kit

raspberrypie 2012.05.03. 21:44:31

máté, na kivi vagyok hova áll :D

mocskosmacska 2012.05.03. 21:44:35

Na, végre valaki tett valami érdekeset. Roli most király voltál.

"Bele sem merek gondolni, hogy milyen lehet máté nélkül." - hát tüncike elmondom, hogy kurva jól fogsz járni.

Veder1 2012.05.03. 21:44:46

Itt tényleg nincs semmi szabály? Választhatott volna a két védett először.

sogeking 2012.05.03. 21:44:48

remélem Máté is beáll Edina mögé

Ditti82 2012.05.03. 21:44:51

@Wolpertinger: Roli beállt Edina mögé. A többi a szokásos.

genevieve 2012.05.03. 21:45:00

milyen jól lesajnálták a szegény, hülye rolandot...

Lillian.. 2012.05.03. 21:45:23

Gondolom Noncsika mögé áll...

mangalor 2012.05.03. 21:45:40

@Wolpertinger:
Pít - Andor
Dávid - Naomi
Levente - Pszichopata
Roland- Edina!
Márk - Csíra
Máté - Naomi

tudtam:)

raspberrypie 2012.05.03. 21:45:48

amúgy máté leizzadt rendesen :'D
+ dávidka mekkora lenne, hogy ha saját maga miatt esne ki...

baileys 2012.05.03. 21:45:54

Ahogy sejtettük, Broki Naomi mögé állt

foxglove (törölt) 2012.05.03. 21:45:56

jaj neeee hobbitka:(((((((((((((

genevieve 2012.05.03. 21:45:59

szegény dávid...repülhet

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.03. 21:46:04

Máté Noémihez, várható volt.

lalanc 2012.05.03. 21:46:18

dávid megy???? de miért???

mocskosmacska 2012.05.03. 21:46:51

Dávid terve visszafelé sült el.

raspberrypie 2012.05.03. 21:46:52

noémi: bent tartja mátét, aztán jövőhéten ki tudja ki lesz a párja, vagy csak magára gondol...

Lillian.. 2012.05.03. 21:46:57

Remélem szombaton az ötös is így bejön... :)
vagy a hatos lottó.. ne legyek telhetetlen.

foxglove (törölt) 2012.05.03. 21:47:01

ne már basszus, máté marad és hobbitka megy, ezt ne

busifa 2012.05.03. 21:47:09

Betti Mátéhoz esetben ki esik ki??

Veder1 2012.05.03. 21:47:18

És Betti meg beáll Roli mögé :D

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.03. 21:47:41

Wolpi, wazeg, te, itt? Jó, az Indexen alig vagyunk néhányan.:)

Atok 2012.05.03. 21:47:52

Tuti, h meg kell mondaniuk elore, h ki moge allnak majd a parvalaszton

mocskosmacska 2012.05.03. 21:47:57

Sajnálnám ezt a dávid gyereke, ha kiesne. Az egyetlen, aki rájött, hogy biztos párokat kell robbantani.

kerdesek05 2012.05.03. 21:48:00

Miért nem lehet négyes beálló ahogy én felvetettem?: ))

Máté-FSZK-DÉVID-BETTI?:)

panoz (törölt) 2012.05.03. 21:48:03

Ha Noéminek van egy marék lepkényi esze, akkor Dávidot választja. Olyat tartson bent, aki azonnal lelécelne tőle?

sogeking 2012.05.03. 21:48:10

@busifa: gondolom választhatna egy fiút, de közben elspojlerezte a viasat

mangalor 2012.05.03. 21:48:15

b+, remélem, mégis alamuszi nyuszi és levente mögé áll...

Veder1 2012.05.03. 21:48:29

@busifa szerintem akkor Betti választhat a két srác közül FSZK meg tipli.

foxglove (törölt) 2012.05.03. 21:48:35

@raspberrypie: hát ez az, remélem meg is szívja a döntését, eddig nem mondtam rá, de ha mátét választja, tényleg ostoba

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 21:48:37

Nagyjából nála és Csíránál volt esélye.

vécés jóska 2012.05.03. 21:48:40

Banyek, ez valami szabály hogy Máté-Naíva pároshoz nem lehet beállni?! Úgy megdöbbent mindenki.

kerdesek05 2012.05.03. 21:49:04

ha DÉVID szervezkedett remélem megy a levesbe FSZK miatt, azaz megy a BETONTEKNŐHÖZ!:)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 21:49:20

Nekem kb a legjobb eset lenne hogy Fszk és Dévid haza :)

Esetleg még vihetnék anikót is, de ez sajna esélytelen :)

busifa 2012.05.03. 21:49:22

@sogeking: ja oda nem fog állni , megtudtuk...

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 21:49:45

@baileys: köszi:)

fenébe:S Broki kieshetett volna... és Betti?

AdnamA 2012.05.03. 21:49:57

Sziasztok!

Nnnnna! Eddig vágtam a dolgot, mondhatni ezt vártam. És ugye jól láttam, hogy Betti Anikó felé indult? Ugye JÓ
L? Mondja már azt nekem valaki, hogy nem fog kanyarogni mint a Máté, és nem vált irányt hirtelen!!! :-)

sogeking 2012.05.03. 21:50:10

mivel Máté valószínűleg visszamenne Edinához, Noémi jobban járna Dáviddal

LoveMy 2012.05.03. 21:50:14

Hát a szerk. elég jól segget csináltak a szájukból a védettség kapcsán!
evvan!

baileys 2012.05.03. 21:50:33

Kíváncsi vagyok, Naomi az eszére hallgat-e (már ha van neki olyan egyáltalán) vagy a szívére. Ha a szívére, természetesen Brokit választja, ha az eszére, Dávidot.
Na meg mindjárt megtudjuk, tényleg Csíra repül-e ma.

raspberrypie 2012.05.03. 21:50:43

@AdnamA: én is így láttam, de félek előre örülni :D

szgy 2012.05.03. 21:50:45

Máténak úgy látszik adott volt a Noémi, vele úgy látszik elég jóban volt, Dávid meg nem volt bent olyan régóta hogy megkövezzék miatta (igaz, az újak között talán a legnormálisabb).

de úgy látom nem valami bátor emberek ezek, nem lenne itt semmi fennforgás a védettek-újak nélkül. még a balhésak sem mernek lépni, pl. a kiakadt pít, LMZ vagy hiéna.

LoveMy 2012.05.03. 21:50:55

@AdnamA:
ebben reménykedem én is!!!

AdnamA 2012.05.03. 21:51:23

@raspberrypie: örülni én is... csak imádkozok! :-D

LoveMy 2012.05.03. 21:51:51

Milyen bugyután vigyorog FSZK!

raspberrypie 2012.05.03. 21:52:00

nee, hiper bent marad :'( neeeeeeeeeee, és csíra megy

baileys 2012.05.03. 21:52:25

És igen, sajnos Csíra repül :S

foxglove (törölt) 2012.05.03. 21:52:28

kiszámítható volt... FBM, szar ez az adás

Ditti82 2012.05.03. 21:52:29

Betti, de buta vagy...

AdnamA 2012.05.03. 21:52:29

F@ck...! :-((((

*elnézést*!!!

gonoszkiralylany 2012.05.03. 21:52:47

én még mindig azt gondolom, Noémi Mátét választja, és jövő héten beáll Píthez.

inmemancsi 2012.05.03. 21:53:09

eljutunk akár a fődíj is

hóódejóó 2012.05.03. 21:53:13

hihetetlen ez a csávó, és beszélni sem tud.
Szegény Kíra :(

nosce 2012.05.03. 21:53:15

hát Kíra így járt ha melákot nem cseréli le akkor most továbbjut...

raspberrypie 2012.05.03. 21:53:47

egy valaminek örülök gyerekek, hogy azok után, ahogy edina futott állandóan máté után, most más beválasztotta edinát, és máté kicsit átérzi, hogy milyen az, ha nincs biztos pontja

Ditti82 2012.05.03. 21:54:05

Hogy kikerekedett Pít szeme. :D

foxglove (törölt) 2012.05.03. 21:54:29

és a szívességgel mi lesz, amivel hobbitka tartozik? semmi:(

ncokicsi 2012.05.03. 21:54:33

ejtsék már ki hipert áááááááááá

Vadkörte82 2012.05.03. 21:54:47

@raspberrypie: szerintem Noncsikával éccaka még akár szuszogás is lehet..tesz ő Edinkára:(

busifa 2012.05.03. 21:54:48

A legendák is elgyengülnek egyszer...

Veder1 2012.05.03. 21:54:55

"A legendák is elgyengülnek egyszer" :DDD most vagy rohadt jó humorérzéke van a csajnak, vagy komplett hülye

nosce 2012.05.03. 21:55:10

nem bosszúzni kell bazzmeg hanem gondolkodni :)

sogeking 2012.05.03. 21:55:18

remélem Kíra visszajön

mangalor 2012.05.03. 21:55:33

ááá, én nem nézem tovább, baszki, nem hiszem el, hogy egy ilyen idióta bent maradhat.

mocskosmacska 2012.05.03. 21:55:36

Pít miért mondja, hogy volt egy ideiglenes szövetségük rolival? Az alku arról szólt, hogy megszavazzák neki a védettséget, és ő nem áll be hármuk mögé. De nem ők szavazták meg neki, így roli nyugodtan beállhat bárki mögé.

Na, a nagy taktikus csíra. Kitaktikázták. Mondtam, hogy ez sem fog nagyot robbantani.

haruka 2012.05.03. 21:55:41

miért Kíra? :( miért nem Anikó? vááá!

raspberrypie 2012.05.03. 21:55:50

csíra azért járt így, mert "megbízott" a márkban, ill. valamennyire az érzelmeire hallgatott

Veder1 2012.05.03. 21:56:16

Egyébként, a Viasat most durván belenyúlt a rendszerbe, hogy megmentse a szerelmes párt.

szgy 2012.05.03. 21:56:27

csíra mekkorát beszólt Rolinak :-)

Ditti82 2012.05.03. 21:56:52

Edina drága, ez nem csapatjáték.

mocskosmacska 2012.05.03. 21:57:29

@Vödör: @busifa: Ez a csaj annyira hülye, hogy elhitte az, hogy ő nagy taktikus játékos, meg minden hülyeséget, amit a viasat próbált elhitetni vele.

szgy 2012.05.03. 21:57:54

csírának azért van arca, legenda, tanítómester...ajjj.

inkább hiper repült volna

sogeking 2012.05.03. 21:58:01

@Yooha: néha már legyen olyan is a műsorban, ami szerintem jó :)

Wolpertinger 2012.05.03. 21:58:35

@Mesüge Ügynök: mi az ottani neved? :) így nem vágom, ki vagy:)

Veder1 2012.05.03. 21:58:36

@sogeking hát Brokit, adnak egy esélyt neki. Az eddigi védettek csak simán kitették az embereket, nem állhattak máshova.

mocskosmacska 2012.05.03. 21:58:44

@Vödör: Nekem sem tetszik, hogy máté kapott egy menekülő utat. Miért hiszi a viasat, hogy a nézők ennyire kíváncsiak brokira?

raspberrypie 2012.05.03. 21:58:55

@Vadkörte82: remélem azért nem ez a gör**ny fogja megnyerni... alias máté :D

genevieve 2012.05.03. 21:58:59

@sogeking: ha csinálod a fanklubját, megyek:-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.03. 21:59:14

@sogeking: akkor legyen vilagbeke, de senki ne jojjon vissza _ketszer_

baileys 2012.05.03. 21:59:21

Csíra tényleg elfáradt a végére és eltompultak az érzékei. Márk nem szimpi,remélem, ezek után nem jut el a végéig. Kíra emelt fővel, szépen búcsúzott :)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.03. 21:59:50

Nem hiszem el hogy elspoilerezték a Kira kiesését és hogy előre megmutatták hova az az IkúNuku. Borzalmas szar volt ez, a szerkesztés is szar, hogy két ember védett, ennél elegánsabban is lehetne, fcuk de szar ez.

szgy 2012.05.03. 22:00:00

Edina pillantása :-) mikor Broki kedveli Noémit

Vadkörte82 2012.05.03. 22:00:17

@raspberrypie: egyetértünk, engem irritál Máté...na és Hiper.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.03. 22:00:19

...hogy hova áll, az ÍkúNuku...=Roland.

raspberrypie 2012.05.03. 22:00:59

a nagy pszichológus, mi? :D hogy becsinált már..

mocskosmacska 2012.05.03. 22:01:18

Hát igen, broki olyan őszinte és egyenes gyerek, hogy ő biztos megmondta volna.

szgy 2012.05.03. 22:01:22

ez a Roland, először azt hittem csak ideges, de ez nem tud beszélni?

Veder1 2012.05.03. 22:01:32

@mocskosmacska azért a következő évadban remélem a védett fog először választani és erre előre készülhetnek a játékosok. Folyamatosan menne a kavarás. Így meg csak várják a kivégzésüket.

LoveMy 2012.05.03. 22:01:41

Mi szart vihog ez az FSZK?????????

raspberrypie 2012.05.03. 22:02:17

@Vadkörte82: de azért remélem még bent marad, ill. hogy noémi most őt választja :D azért is, mert dávid akkora egy sz*rkavaró..

szgy 2012.05.03. 22:02:20

Márk becsüli a mátét hogy kiállt a párbajba - mintha lett volna jobb választása

Vadkörte82 2012.05.03. 22:02:23

@LoveMy: várja az éjszakát..ribi.

genevieve 2012.05.03. 22:02:42

lófaszt játszik máté nyilt lapokkal, senki mással nincs esélye csak noémivel...

sogeking 2012.05.03. 22:03:06

@genevieve: tényleg?

@nosce: renden, de előbb még össze kéne hozni Alekkal, bár mint valóságshow veterán is mehet :)

LoveMy 2012.05.03. 22:03:25

@szgy:
Amióta a Frankie mögötte áll, azóta így néz Edina, amiben félelem izgalom és stressz van, nem más!

Atok 2012.05.03. 22:03:36

csak leesik Naominak, hogy ha Brokit tartja benn, akkor legkozelebb a Roland repul, tehat o par nelkul maradhat esetleg

nosce 2012.05.03. 22:03:37

Naomi tényleg buta ha Brokit választja mert nem marad a párja aztán mehet a levesbe

Ditti82 2012.05.03. 22:04:02

@szgy: Andinak is volt rá lehetősége múlt héten, most Bettinek, gyáva pitsa mindkettő.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:04:07

Valaki mondja mán meg, hogy lehet valaki alatt várat ásni!!!!!!!! :DDDDDDDDD

Kiesett Kíra is..... :(

LoveMy 2012.05.03. 22:04:13

@Joey Tribbiani:
Omár kiesésénél nem vihogott, érdekes!
De roppant idegesítő!

vécés jóska 2012.05.03. 22:04:31

Mátéból szentet csinálnak, hogy kiáll Dávid ellen, beszarok. Szegény Dávid, eskü megszeretném fszK, ha kiejtené Brokit, de semmi esély :(

raspberrypie 2012.05.03. 22:04:41

amúgy engem már jobban érdekel a jövőheti előzetes, mint a párválasztó vége :'D

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:04:41

@Atok: tutira nem fog leesni neki... kizárt

nosce 2012.05.03. 22:04:47

@sogeking:
sztem Alek öccsével Kira zsírkirály lenne :)

kerdesek05 2012.05.03. 22:05:03

@mocskosmacska: mert BROKI vitte a műsort a kinti csajával azé'+!:)

AdnamA 2012.05.03. 22:05:13

Hát izé...Én sohasenem voltam Kíra FC tag, de sajnálom, hogy kiesett. Igaza volt, nem ezt érdemelte Márktól - aki ugye szépen aláásta a kapcsolatukat Bettinél. De a távozása...Le a kalappal. :-)

Vadkörte82 2012.05.03. 22:05:13

@paranyuszi: itt mindenki megmondja a tutit :)) ez is bekerül a best of-ba:)

LoveMy 2012.05.03. 22:05:22

@nosce:
pedig Mátét választja FSZK

inmemancsi 2012.05.03. 22:05:27

@nosce: szlovák buta mint tök

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:05:38

Kissé leizzadt Broki fiú.... :D

Veder1 2012.05.03. 22:05:38

@nosce ez az igazi alap iq teszt :)

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:05:51

de mi faszt tud ez a máté, hogy minden nő odavan érte? kinézetre sem jó faszi, természetre meg... hagyjuk.

busifa 2012.05.03. 22:06:41

Màtét fogja vàlasztani, ezért mondta h reméli nem fogja vágni maga alatt a fàt

mangalor 2012.05.03. 22:06:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem hiszem el, hogy még nem ábrándultál ki belőle:) Már a férjem is totál gáznak tartja, pedig ő is nagy rajongója volt.

raspberrypie 2012.05.03. 22:07:00

@foxglove: vannak "cuki" megjelenései... gondolom emiatt

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:07:04

@Vadkörte82: EdiDinkának, idén, kajak jobb benyögései vannak mint tavaly Kristófnak!!!! :D

Vadkörte82 2012.05.03. 22:07:13

@foxglove: valami a szemével van, minden csaj azt mondja..ahogy néz :)

AdnamA 2012.05.03. 22:07:20

@paranyuszi: milyen érdekes, hogy most nem a védett választott utoljára :-D Vajon miért ? ;-)

sogeking 2012.05.03. 22:07:25

@genevieve: és ezt most kell megtudnom? :)

akkor megalapítom a fanklubot :D

@nosce: őt hogy hívják?

baileys 2012.05.03. 22:07:27

@busifa: vagy Dávidot, és reméli, Edina nem vágja el a nyakát álmában :)

will 2012.05.03. 22:07:56

Két év alatt először volt az, hogy a védett hamarabb választott, mint az áldozat. EZmilyemmá.

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:08:09

@raspberrypie: idősebb vagyok nála, de nekem mondjuk ez a "kisfiús báj" (nevezzük annak) soha nem jött be

hóódejóó 2012.05.03. 22:08:22

a velemnél Edinának megrándul a szeme

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.03. 22:08:37

@mangalor: én bízom Anikóban:D Nincs férjem, h eltántorítson a céltól:P

raspberrypie 2012.05.03. 22:08:48

na, négis dávidot választja? :/

kerdesek05 2012.05.03. 22:09:33

MATCSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

raspberrypie 2012.05.03. 22:09:38

mekkora egy spíler az ostobenkó :D

mocskosmacska 2012.05.03. 22:09:59

@will: Nekem is az jutott az eszembe, hogy akkor most mátét akarja a viasat megmenteni.

Basszus már, ez a máté ezt is megúszta. El kellene már távolítani.

szociologus01 2012.05.03. 22:10:12

Brokinak ott figyel a szerencsekerék a hóna alatt :-)
ja és Naomi még mindig 1 agysejtet használ...........

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:10:19

Következő körben FSZK megy haza, vagy Roland, egyik se fog hiányozni, király :)

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:10:26

noémi a nemi szervével döntött, ezúton is gratula neki.

Veder1 2012.05.03. 22:10:27

Pedig már kezdtem reménykedni ezzel az időhúzással, hogy mégis okos Noémi, hát nem...

Ditti82 2012.05.03. 22:10:32

Ezek nem fogják fel, hogy ez nem csapatjáték? Hamarosan úgyis egymást fogják kihajigálni.

aribeth 2012.05.03. 22:10:54

Fuuuuuuuuuuuuuuuck.

kerdesek05 2012.05.03. 22:10:54

BROKINAK mekkora pisztolytáskája van.
jobban leizzadt mintha ivott volna:)

mocskosmacska 2012.05.03. 22:10:54

Akkor még ezt a hülye matcsit kell még nézni. Bárkit inkább, mint őt.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:11:21

Ehh, és még veszíteni sem tud...

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:11:29

szocped rács*szett.... :D

De kivel lesz Ostobenkó, ha Dinka és Máté újra egymásra talál???? :)
Mondjuk marad Pít... :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.03. 22:11:52

Még h a szlovákok kiállnak egymás mellett.... Nemcsak a magyar szúrja hátba a magyart!

playoff szakáll 2012.05.03. 22:11:56

Dávid odaszólt Naominak, hogy "petnye" :)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:12:12

Úbazz, ez mekkora alázás :D

szgy 2012.05.03. 22:12:18

@will: "Két év alatt először volt az, hogy a védett hamarabb választott, mint az áldozat. EZmilyemmá."

milyen áldozat? így éppen nincs áldozat, a leendő áldozatnak van esélye mást választani.

Ződibaba 2012.05.03. 22:12:22

@raspberrypie: Én is kivagyok bukva....Inkább 10000000 Kira, mint egy pszichopata-katatóniás Hiper pffffff Sajnálom Kirát.

rinaldo-rinaldini 2012.05.03. 22:12:26

@panoz:
Betti, Edina, Hiper, FSzK felhozatalból még Anikó a leginteligensebb... és ezzel mindent elmondtunk :)

sogeking 2012.05.03. 22:12:59

@Yooha: Edina nedvesítette be neki, hogy így ne tetsszen a többi lánynak

raspberrypie 2012.05.03. 22:13:27

pít... a legnagyobb kavarógép

mocskosmacska 2012.05.03. 22:13:50

És noéminek nem jutott az eszébe, hogy ha a következő párválasztón lány esik ki, akkor noéminek nincsen párja.

Ez az anikó mekkora tapló.

baileys 2012.05.03. 22:13:51

Ehhehe, Dévid fiú, visszanyalt a fagyi :) Na, ez a faszi sem egy gentleman :S
Broki leizzadt rendesen :)

will 2012.05.03. 22:13:56

@mocskosmacska: mondjuk ha már ráköltöttek egy retúr Mexikójegyet pluszba a kalapos öregasszonnyal, akkor a befektetést nem akarták túl hamar leírni. Meg hát ők legalább szúrnak az Edinával többiek meg még csak nem is tipitapiznak. Az Éden Extra már így is csak attól 18-as karikás, hogy több benne a kiborulás és a csúnya beszéd, nevetséges.

lemonkeyface (törölt) 2012.05.03. 22:14:00

Noémi magyarázata az önbizalomról azért enyhén szólva nevetséges volt. :D

playoff szakáll 2012.05.03. 22:14:06

Hiper monológjánál elkapcsoltam. Közvetítsetek, plz!

sogeking 2012.05.03. 22:14:06

bakker, még a végén Andinak kell szurkolnom :)

szgy 2012.05.03. 22:14:16

hiéna még mindig szótagolva és szájbiggyesztgetve beszél.

broki leizzadt rendesen.

mangalor 2012.05.03. 22:14:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: engem mondjuk nem is kellett eltántorítani, mert eleve rettenetesen antipatikus volt, és egyből lejött, hogy szociopata. mindegy, szíved joga drukkolni neki:)

genevieve 2012.05.03. 22:14:57

ez a libák tényleg ennyire ostobák???

milyen csapatjátékról beszélnek???

betti aki 3 napja van bent???

kerdesek05 2012.05.03. 22:15:07

@foxglove: Matcsi a fijúknak is bejön!:)

sogeking 2012.05.03. 22:15:09

@prezent fail: most ott tart, hogy: attól nemesb -e a lálek...

Ditti82 2012.05.03. 22:15:25

Remélem, Pít nyeri meg, a többi idióta, fogalma nincs a játék lényegéről, hogy maximum ketten nyerhetnek, nem pedig 10-en.

C76 2012.05.03. 22:15:25

Sziasztok, most ertem haza, kerhetnek egy rovid ooszefoglalot, lemardtam ez ev esemenyerol :(

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:15:31

@prezent fail: Mátét jobban szereti, és aki másnak vermet ás, maga esik bele..
Valamint jelezte, hogy az egész hátterében Pít volt....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.03. 22:15:56

@mangalor: köszönöm, ezek a hibbantak a jók nekem, na:P

@sogeking: tedd:D

@genevieve: igen, ennyire.

nosce 2012.05.03. 22:16:00

@raspberrypie:
de Anikó rájött szal nem buta csaj..

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:16:36

most hogy együtt alszanak, remélem Mátcsi megmássza Noncsit aztán majd végigsírják a jövő hetet mindhárman. Szupcsi lesz.

nosce 2012.05.03. 22:16:50

Broki ma megreszeli Naomit hálából :)

sogeking 2012.05.03. 22:17:05

@genevieve: ez igaz :)

@foxglove: igen, szinte túlságosan is

will 2012.05.03. 22:17:34

Dávid szlovákozott, zárják ki!

Vadkörte82 2012.05.03. 22:17:45

@nosce: ez tuti!Naomi sexhiányos rábukik..

mangalor 2012.05.03. 22:17:51

Basszus és jövő 7en nincs védettsége senkinek, úh Edina kiejti Naomit:o

raspberrypie 2012.05.03. 22:18:08

NEM HISZEM EL mit csináltak??? :D atyaég, ezek játszanak!!!!!!!

playoff szakáll 2012.05.03. 22:19:02

@sogeking: ezért halt meg értünk valaki a kereszten.....

Veder1 2012.05.03. 22:19:26

De basszus ne legyetek már vakok, ha a normális kerékvágásban megy a kiválasztás Mátét a Roli ejti ki. A Viasat csinált hirót a csávóból.

genevieve 2012.05.03. 22:19:39

aztakurva....na, ez igen....

szgy 2012.05.03. 22:19:42

hiéna monológja: "mindenki tudja már, csak te tudhatod, senki nem tudhat róla csak te meg x meg y meg z "

Joey Tribbiani 2012.05.03. 22:19:51

Végre!!!!! Egy kis taktikázás! És a mindenki által fikázott Máté tekeri a malmot!

aribeth 2012.05.03. 22:20:19

Nicsak, taktika! Körülbelül másodszor vagy harmadszor az évadban! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:20:25

Hoppáá... Akkor ki is volt a háttérben????
Matcsi???? nahh ne :D

raspberrypie 2012.05.03. 22:20:29

remélem előbb-utóbb a kis pítet is kitaktikázzák a játékból :D

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:20:43

@genevieve: tavaly az első kiválasztón elnyomtak egy ilyet:) ott az egész évad kb. így zajlott Ádám jóvoltából:)

web à porter · http://web-a-porter.blog.hu 2012.05.03. 22:20:50

Mi volt ez a visszajátszás? Lemaradtam.

nosce 2012.05.03. 22:20:56

Na mégis Broki keverte meg a lapot :)

baileys 2012.05.03. 22:20:57

Háhá, kiráááály! Végre elkezdtek gondolkodni! Könyörgöm, miért csak a műsor végén?

szgy 2012.05.03. 22:21:03

Pít nagyon mókás: szomorkás kutyafej, frodókám :-)

mocskosmacska 2012.05.03. 22:21:33

Igaza van pítnek, hogy itt mindenki olyan kurva okosnak hiszi magát.

hóódejóó 2012.05.03. 22:21:53

@nosce: nem semmi. Máté elérte, hogy ne kelljen Naívával folytatnia :)ügyes

Veder1 2012.05.03. 22:21:53

Máté nem hiszem, hogy öngyilkos módon rábeszélte volna Rolit a dologra, ha nem tudja a szerkesztőktől, hogy ő átállhat máshova.

kerdesek05 2012.05.03. 22:22:09

BAZDMEG!

BAZDMEG!

BAZDMEG!

BAZDMEG!

EDINA-MÁTÉ-FSZK-ANIKÓ-HIPER 5-ÖS!

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:22:20

na jó, matcsinak megbocsátok, mert végre használta a fejét, de hobbitka akkor is hiányozni fog

will 2012.05.03. 22:22:24

@szgy: hát ez az. korábban mindig az volt, hogy aki védett, az a végén választott, a többiek legfeljebb elszenvedték, és hét közben kellett ügyesen puncsolniuk, hogy ne őket válassza a védett. Most meg simán állhatott máshova a Máté. Ezt ugatom.

szgy 2012.05.03. 22:22:25

hű, broki hogy lökte a süket szöveget rolinak

hóódejóó 2012.05.03. 22:22:28

igen, elég fura volt, hogy nem a védett választott utoljára
pl. Kírának esélye sem volt.

sogeking 2012.05.03. 22:22:41

ja, mindenki gondolkodott, csak Noémi nem

Márk meg elvesztette a dávidos dzsókert (mondjuk ez a minimum, hogy kiejtette Kírát)

Atok 2012.05.03. 22:22:59

De hulye az uj gyerek is. Ellotte a vedettseget "uresbe"

foxglove (törölt) 2012.05.03. 22:23:18

akkor ezért volta spoiler az előző adás végén:) ügyes:)

genevieve 2012.05.03. 22:23:37

@hóódejóó: tuti, az egészet csak ezért csinálta:-DD

szgy 2012.05.03. 22:23:43

@will: ezt értem, arra utaltam hogy nem áldozat mert volt még esélye

mangalor 2012.05.03. 22:24:11

@paranyuszi: nem Edina ugrasztotta a bagázst? Óbakker, kicsit azért sajnálom a Naivát, tényleg kutyuli ábrázata van:)

raspberrypie 2012.05.03. 22:24:25

nane, hiperék nyalakodnak :S bláh

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:24:42

Edinka az egyetlen nő, akit dobtak egy kb. 110 m2-es zárt térben..muhahahaaa :D

szgy 2012.05.03. 22:24:44

azért ezt jól összehozták. két védettséggel a mellékszereplők irányítanak :-)

Ditti82 2012.05.03. 22:24:48

@raspberrypie: Én meg nagyon remélem, hogy nem. Egyedül több esze van, mint a másik 9-nek együtt. A világ szégyene lenne, ha olyan senkiháziak nyernék meg, akik a csapatjáték dumával jönnek, mint Edinka, Broki, Bettike, Hiper vagy Papucs (anyám borogass, ez tényleg hülye...:().

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.03. 22:25:05

Ehhez a mai estéhez a szerkesztők is kellettek, mert egyébként esélyük sem lett volna.

szgy 2012.05.03. 22:25:17

csíra a nagy taktikus guru meg csak simán kieset :-)

Ditti82 2012.05.03. 22:25:26

Hát FSZK, így lesz, készülj fel rá...

szgy 2012.05.03. 22:25:57

a maci most nem evett

raspberrypie 2012.05.03. 22:26:16

na, jön az előzetes, végre :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:26:27

@Ditti82: Pedig most a csapatjáték győzött, ha tetszik ha nem.

raspberrypie 2012.05.03. 22:26:52

hát ez elég gyenge volt... :/

Ditti82 2012.05.03. 22:26:54

Na, csak nem fogyni fognak? :D

sogeking 2012.05.03. 22:27:03

és Noémi most mire számít? ha véletlenül eljut valakivel a végéig, ki nem fogja vele leejteni a köcsögöt?

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:27:05

@mangalor: Hááttt.. nem derült ki a vágásból, hogy mi történt előbb..
Matcsi beszélgetése ButaRolival.. vagy Edinka felfedezése.... :)

Amúgy szegénykémről nekem Colombo logó fülű kutyája jut eszembe.... :D

Cuddy 2012.05.03. 22:27:11

vessetek meg de még mindig ormányosmaci a legjobb.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.03. 22:27:30

És azt miből gondolták, h Dávid nem írt igent arra a papírra? Sántít itt valami, de nagyon:D

szgy 2012.05.03. 22:27:35

előzetesben Andor ki akarja rakni broki-edinát, mikor már nem is egy pár. összehozza Noémit Rolival?

raspberrypie 2012.05.03. 22:27:59

@Ditti82: hát, igazándiból mindenki ugye mondja, hogy ez egy "egyéni játék", szerintem az a durva, hogy ezt így csapatban tudják játszani :D

Ditti82 2012.05.03. 22:28:10

@Hooshee: Majd akkor is csapatjáték lesz, amikor egymást kell páros lábbal kib@aszni a hotelből? Gondolkodni kéne pöppet...

almafa5555 2012.05.03. 22:28:10

Hát pont ezt vártam...a szokásos semmi meglepetés..vagyis annyiban mégis, hogy a jelek szerint Anikó megjátszotta, hogy egy tapló és a lamúúúúúr folytatódik

hóódejóó 2012.05.03. 22:28:26

@Ditti82: ez az egész csapat dolog gondolom még az elejéről van, hogy bent akarnak maradni a kezdők a végéig, ott aztán majd vérre megy a harc. :) de addig csapatban gondolkodnak. (ennyi hülye nem lehet egy helyen, sok mindent nem mutatott meg nekünk a viasat) :)

Kivétel 2012.05.03. 22:29:14

Ez érdekes mondat volt Mátétól Rolandnak: Állj be a párom mögé, meg akarom menteni, de én nem oda fogok állni...

sogeking 2012.05.03. 22:29:18

@paranyuszi: azért Columbo kutyáját ne hozzuk ilyen kellemetlen helyzetbe

Joey Tribbiani 2012.05.03. 22:29:22

Azért Andor mekkora genyó. Eddig nagy barátnők voltak Naívával, most hirtelen mennie kell, mert Pít nagymester ezt mondja. De azért ők kibaszott kö ítélkeznek másokról. Bár azt kell mondjam, hogy ez a való világ.

GL-581 g 2012.05.03. 22:29:49

SZOMIKUTYI!!! :DD

Sixx, lehetne mostantól ez a neve Diznikének? Légyszi... :DDD

nosce 2012.05.03. 22:29:55

@inmemancsi:
Edinka csak az infót adta, Broki meg Anikó vajazta le :), és jól kicsinálták Dávidot :)

mangalor 2012.05.03. 22:30:02

@raspberrypie: megfordult a gyomrom, de most már LMZ-től is. Nem is csodálom, hogy nem talál magának nőt kint.

GL-581 g 2012.05.03. 22:30:47

Egyébként ezek az agyhalottak mit dumálnak itt csapatjátékról? Itt a finis, mostantól hullani fognak, mint a legyek.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:31:12

@Ditti82: Ditti, az más kérdés, másik szakasz. Eljutni a végéig mint a mellékelt ábra mutatja, jobban lehet csapatostul. Aztán csapaton belül győzzön a jobbik.

almafa5555 2012.05.03. 22:31:12

@will: hááát igen, mert mi lett volna a nagy megbeszélésből, ha Robi a végén választ....Ehhez tényleg kellettek a szerkesztők

Atok 2012.05.03. 22:31:20

Remelem Aniko dontos lesz es Levente hazaviszi az 5millat (tovabb nem kockaztatnek Anikoval szemben, bar ellene kivarni az 5 millat is eleg harakiri :D )

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:31:26

@sogeking: Jajj bocs!!! :D És még a nevét is elírtam.... :DDDDDD

GL-581 g 2012.05.03. 22:31:46

@Ditti82: Egyetértek. Egyedül Pít ér valamit ebből a bandából, sajnos.

vallatas 2012.05.03. 22:32:36

végül csak megnyeri ez a tót?:-(
Alkesz meg bennmaradt sajnos, bitch
ergo nézhetjük tovább a MátéEdina unalmat és a néha kettejük közé mászó tótot.
hurrá

Kira ahogy bömbölt, hát az epic volt.
pedig eddig nagyon kemény volt, és kőszívű. visszanyalt a fagyi :-)

LoveMy 2012.05.03. 22:32:48

@kerdesek05:
még se olyan agyhalottak, mint amilyennek a szerk. beállítják az összevágott adásokkal, a taktikára gondolok, amit Edina indított el csatárláncban.
Viszont elnézést kérek azoktól, akik egy rossz pillanatomban való megnyilvánulásomat olvasták, mégpedig az NDKúszónő egyenességét ill. most hogy Pít is megmutatta a fogafehérjét.
Remélem megbocsájtható ez nekem! Köszi ;)

AdnamA 2012.05.03. 22:32:52

Nnnaaaaa...alárhogy is volt, Broki kavarta a szálakat vagy Dávid (amúgy felfedezés volt előbb a bejátszás szerit aztán a kavarás) de VÉGRE némi kis taktikázás a punnyadt unalomban élő játékosok részéről. A jövőhét nem szólt túl sokról az előzetes alapján...

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:32:56

@nosce: Honnan veszed, hogy Edinka adta az infót???? Nem láttuk, hogy Dévid bujtotta fel ButaRolit.... vagyis lehet, hogy Matcsi kezdte az egészet.... akár...:) ha így van: 5-ös... :)

busifa 2012.05.03. 22:33:04

Naiva is napi 3 szexet akar? :)

sogeking 2012.05.03. 22:33:21

@paranyuszi: nem, mondjuk, hogy nem írtad el, hanem egy másik kutyára gondoltál :)

szgy 2012.05.03. 22:33:29

csapatjáték helyett találóbb lehet a "kölcsönösen előnyös együttműködés" - vagy átb*szás :-)

Veder1 2012.05.03. 22:33:42

@Kivétel hopp erről lemaradtam, ebben az esetben RESPECT Máténak. Ő volt az első aki idén megcsinált egy ilyen húzást.

Atok 2012.05.03. 22:33:50

@almafa5555: Ezert irtam az elobb is, hogy tuti meg kell mondaniuk meg a kivalasztas elott, hogy ki hova all majd

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:33:54

@paranyuszi: Én azt nem értem miért Rolira van ez kihegyezve: Bettit bujtotta Dávid tök egyértelműen, aki meg szépen hagyta hogy Edina kikérdezze belőle, hogy ki volt. Ezt viszont láttuk.

kerdesek05 2012.05.03. 22:34:07

@Joey Tribbiani: MATCSI VISZI A HÁTÁN AZ EGÉSZ KÓCERÁJ VIASAT EH2-T!:)

mangalor 2012.05.03. 22:34:21

Naivának úgymaradt a keze:DDD

Ditti82 2012.05.03. 22:34:48

@Hooshee: A végénél vagyunk.

Edina, buta vagy, mint a főd...

szgy 2012.05.03. 22:35:00

szegény edinka milyen megértő

sogeking 2012.05.03. 22:35:01

ez annyira szar volt, hogy hétfőig nem is nézem :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:35:14

@almafa5555: Semmi. Máté beáll Noémi mögé, Dávid állhat akárhova, Roli meg megy Edinához, aki valszeg szingli marad, ha Roli a végén választ. Persze akkor van benne rizikófaktor, de nem sok.

sawyer_15 2012.05.03. 22:35:43

Ha Máté teljesen megbízik benne, hogy Roli társa a konspirációban, akkor simán megbeszélhették volna, hogy Roli beáll Noémi mögé, és közvetlenül küldik haza Dávidot... Ha le tudja vele beszélni a választást, akkor értelmetlen még egy plusz kört beletenni, nem beszélve a pluszban bevont emberekről... nagyon sántít ez a dolog...

LoveMy 2012.05.03. 22:35:54

Visszatérve a pandorás védettségre, elég kacifántosan adta elő T69 ahhoz, hogy végül is azt mondhatta, hogy ja nincs is védettség!
ugyan már!

Ditti82 2012.05.03. 22:36:18

@Hooshee: Azt a csajt sem az eszéért fogják ellopni.

sogeking 2012.05.03. 22:36:33

ezennel megalapítom az EEK2 fanklubot :D:D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:36:36

@Ditti82: Még nem vagyunk. És még jól jöhetnek egymásnak új beköltözők esetén, pont ilyen menetekben. Lehet még olyan hogy meg kell szavazni ki menjen haza, stb... Amíg nincsenek max 6an, helye van a csapatnak. Te nem néztél Survivort, úgy látszik.

baileys 2012.05.03. 22:37:24

@Ditti82: Nyilván akkor már nem lesz. Nagyon jól tudják szerintem, hogy az utolsó 10-ben már megkezdődik az egyéni játék (vagy nagyon max. páros), és onanntól egymás ellenfelei lesznek abszolút. De addig is el kell jutni valahogy, és ezt magányos farkasként nem lehet megoldani (lásd Csíra pofára esése 2-szer is).

Veder1 2012.05.03. 22:37:51

@sawyer_15 ez nekem is gyanús. Bár lehet Mát szereti maga intézni az ügyeit :)

Sziporka 2012.05.03. 22:38:05

Jaaaaj mi volt mi volt??? Nincs tv-m,várnom kell online-ig :( :(

Kíra kiesett??? :( :( És még ki?? váá

Ditti82 2012.05.03. 22:38:37

@Hooshee: Jövő héten fogyni fognak, jó reggelt. ;)

AdnamA 2012.05.03. 22:38:39

@paranyuszi: jajóóóóvan, csak olyan gyorsan pörög itt az élet, hogy nem tudok minden sz-t visszaolvasni :-D

*vadulgondolkozom miért védik ennyire Mátét...*
*wehhe*

szgy 2012.05.03. 22:38:49

Pít reakciója mikor az újcsaj azt mondta hogy "a párod" :-)

vécés jóska 2012.05.03. 22:39:29

Ez az egész dolog nagyon sántít. Jó hogy végre taktikáztak, de ehhez a szerkesztők is kellettek bőven. Mi van, ha Dávid Igen-t ír a lapra?! Sajna az a nagy igazság, hogy a Viasatnak nagyon kell szomi-kutya + Broki és ez szar. :((

Banyus83 2012.05.03. 22:39:53

Röviden csak annyit, hogy elégedett vagyok a dolgok alakulásával... :-9 azt ugyan nem értem, hogy mire ez a hirtelen támadt ellenszenv Andor (és Pít) részéről Edináék felé, mikor akkora kebelbarátok voltak, de mindegy is :-)

Dévidnek meg most az egyszer igazat szólt Hiper: "Aki másnak vermet ás, ....", ja és "heheheheheh....".... :-)

Jövő héten ha jön be új játékos, szerintem fiú lesz...

szgy 2012.05.03. 22:40:00

@Vödör: "lehet Mát szereti maga intézni az ügyeit :) "

ja, csak lead egy határidős megbízást a párválasztóra :-)

kerdesek05 2012.05.03. 22:40:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: igen ebben van valami susmus, ez egyértelmű, de ahogy leadta a viasat, az a TRIPA VAGY SEMMIRE hajaz, és BROKI volt ma George Clooney:))

LoveMy 2012.05.03. 22:40:35

@paranyuszi:
nem, Dévid előbb ment Bettihez és az Edina-Mátét mondta neki hogy robbantson, majd a Frankihez ment, és kifejezetten Edina-Máté párost ajánlotta neki. Majd Betti elárulta Edinának kizárásos alapon, hogy Dévid szervezkedik ellenük.
Edina riasztott mindenkit és elindult a szervezkedés.

mangalor 2012.05.03. 22:41:11

@sawyer_15: Naominak az volt a kikötése, hogy Roli nem állhat mellé... de mondjuk, nem tudott volna mit csinálni, ha mégis beáll:)

szgy 2012.05.03. 22:41:34

LMZ és hiéna keményen dolgoznak valamin

sogeking 2012.05.03. 22:41:44

@Sziporka: igen, de ő már régebben :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:41:58

@Ditti82: Ditti, még egyszer utoljára megpróbálom, azt ha nem érted hát nem érted: A fogyásig el is kell jutni. Azt pedig csapatban lehet a legjobban megcsinálni. Most van egy Máté-Roli-Levente-Edina-Fszk-Anikó hatos. Velük szemben meg van két pár, szerinted kik fognak kiesni először és másodszor a normál menetrend szerint? Nem, nem azok akik jelenleg többségben vannak és védik egymás seggét.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:42:00

@Hooshee: Igen... És én arról beszéltem, hogy LEHET, hogy az események valójában így történtek:

1. Dévid fűzte az új lányt, hogy álljon Brokiék mellé (mert Edinkára hajtott)
2. Naíva megtudta, elmondta Brokinak
3. Broki kitalálta, hogy megszabadul Edinkától
4. Megkérte ButaRolit h álljon mellé..
5. Broki keze tiszta maradt, hiszen mindent rákent Dévidre....

oooppss :D

viragoskertecske23 2012.05.03. 22:42:43

Én csak egyet nem értek...Hogyhogy Edina még játékban van, amikor látszik hogy alig alig beszélget valakivel és a gondolkodásnak-taktikázásnak nyoma sincs?! Egész idő alatt csak Mátéval legyen elfoglalva...
Az egy dolog hogy nem mutatnak meg mindent a szerkesztők...

Kürosz 2012.05.03. 22:42:52

- már megint papírforma... a szerkesztők egyébként rokonai Edinának, h mindenből ez a nem túl okos (eufemizmus) nő jön ki jól, "Matcsival"?

- Márk sajnos nagyon jellemtelen alak volt, messze az itt sokat ekézett Anikó és Máté alatt, ilyet még ők sem csináltak soha...
Kíra megmentette a seggét, és ő ezt Júdáscsókkal jutalmazta... Azért a pénz sem minden, szerintem. Pláne, h Bettikével aligha nyernek pénzt, oda összeszokott páros kell, lehetőleg régi arccal, mert a régiek is választanak. Ki választja majd Bettikét és Márkot, erre nem gondolt a hülyegyerek? ehh...

- Pít meggyengült, két fontos szövetségese esett ki, és jogos a beszólása, nyilván nagyon nehéz lehet tolerálni egy okos, értelmes embernek, mint Pít (tényleg az, ezt csak a vak nem látja), h ilyen Tüncikék gondolják magukat atomfizikusnak...

- győzött a belterjesség, Máté-Tüncike és Hiper érdekszövetsége... sajnos

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:43:14

@inmemancsi: És szerinted még sosem cserélték fel a sorrendet??? nahhh ne!!:)

szgy 2012.05.03. 22:43:48

csíra most magyarázza a bizonyítványt, meg hogy hazajön kiélni magát :-)

inmemancsi 2012.05.03. 22:43:48

@nosce: ja, csak ha edinka nem beszél - anikó nem szólalt meg - hogy vajazzák le, az a csak nem való oda, edinka nélkül nem ment volna anikó oda mátéhoz..

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:44:11

@AdnamA: szerintem egyszerre írtuk :D:D:D

busifa 2012.05.03. 22:44:27

@szgy: pàrválasztó előtt voltak, biztosra kellett mennie Anikónak, inkább előbb szopott, mint később, ha kiesik! :)

*jinx* 2012.05.03. 22:44:32

@vécés jóska: ha most is úgy ment volna, mint eddig (vagyis a védett választ utoljára) akkor ő dönti el ki essen ki. így viszont a szerkesztők.
Basszus, még a lassúbeszédű.2 megnyeri végül! :///////////

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:44:37

@viragoskertecske23: Hát ez a látszik dolog... Láttál bármit ebből a szervezkedésből? Nem. Lehet hogy Edina amúgy végigdumálja a napot, csak épp nem kerül be adásba... Szóval ebből nem következtetnék...

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:45:11

@LoveMy: Jó... de mindez nem zárja ki a Matcsis elméletemet... :D

Sziporka 2012.05.03. 22:45:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Na, ez nem ráz meg, köszi a infót, de Csíííra:(

szgy 2012.05.03. 22:45:21

fogyókúrás csíra jövőbeli tervei: pörkölt, maratoni dugás és tekila - igazi KDNP-s életpályamodell

C76 2012.05.03. 22:45:28

@Sziporka: Kira esett ki Betti vedettsege altal es Roli valasztasaval matet "kenyszeritette" hogy Noemi-David melle eljon, Noemi pedig Davidot ejtett ki

ha jol lattam Betti valasztott utoljara, kb. a delelott felvazolt A) forgatokonyvem szerint, csak azt nem tudom akkor a boritekba irt igen-nem dolognak volt-e valami jelentosege, holnap megnezem en is, mert lemaradtam, csak a vegere ertem ide

ez volt agy jo taktikai huzas Mate reszerol es ezert jo ha nem a vedett valaszt utolsonak, mate heteken at apolta a kapcsolatat egy B tervnek es bevalt, nem lepett sok ember tyukszemere, sanszos volt, hogy bent tartjak, meg kell adni az eselyt a B tervnek !

vallatas 2012.05.03. 22:45:52

Kira:"több órás maratoni dugásra várok"
előtte egy kis pörkölt nokedlival :-)

klafa :-)

Vadkörte82 2012.05.03. 22:45:52

@Kürosz: +1, Pítnek nem volt szerencséje a szövetségesekkel..sajnos.

gonoszkiralylany 2012.05.03. 22:46:00

@viragoskertecske23: az Extrában lehet látni, hogy Edina igenis sokat beszélget másokkal... lányokkal, fiúkkal is.

Ditti82 2012.05.03. 22:46:04

@Hooshee: A lekezelő stílusból vegyél vissza.

kerdesek05 2012.05.03. 22:46:06

Ehhez egyértelmű kellettek az ÉH2 szerkesztői meg a kinti vágók, de ezzel visszaadták azt Matcsinak amivel kívülről bekavartak neki a milf csajával.

Móka na 2012.05.03. 22:46:51

@sawyer_15: Hát azért így, amikor a lányok választanak, jövőhéten Edina védett, ez azért nem szar szitu...

vécés jóska 2012.05.03. 22:46:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: bocsi, nem láttam :) Gyűlölöm Edinkát, az a nagy igazság és fáj, hogy bent lesz a döntőben. :( Ezek után borítékolható, hogy Edinka, Matyi + valszeg Ancsa/Levi v. Pít/Andi lesz a fináléban.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:47:16

@LoveMy: Én tudom, hogy Edina fun vagy, de miért ne lehetne igaz?????? :)

AdnamA 2012.05.03. 22:47:33

@paranyuszi: még a végén kiderül - egy rugóra jár az agyunk :-D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:48:21

@Ditti82: Ööö, azt mintha te kezdted volna a jóreggeltezéssel. És hát mit csináljak ha nem vagy képes megérteni amit harmadszor ír le neked az ember pepitában? Mert nem az van hogy nem értesz vele egyet, hanem egyszerűen meg sem értetted.

AdnamA 2012.05.03. 22:48:39

@LoveMy: 3. szerintem is van benne valami kis igazság. a kialakult helyzetben ez nem is jön olyan rosszul neki.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:49:43

@LoveMy: Hát ilyen brutális érvre nem tudok reagálni!!! :DDDDDDd

kerdesek05 2012.05.03. 22:50:20

@szgy: FHM-CKMbe pont jó lesz új műtött mellekkel:)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:50:35

@vécés jóska: Nem védett. Bár igazából nem tudom miért nem, mert amikor kihirdették a sztorit a Pandorán, nem volt ilyen peremfeltétel hogy igent is kell mondani, csak hogy a védetté vált játékos párja szintén védett lesz.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.03. 22:50:44

Ez az új fickó egy az egyben a Pitta az Éden Hotel 1-ből.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 22:51:03

@AdnamA: Ha akkor még azt hitte, hogy helyrehozhatja az itthon hagyott barinővel, elég logikus lépés ... :D

C76 2012.05.03. 22:51:17

@viragoskertecske23: ugyanazert van bent Edina mint a mate, igyekeznek nem masok tyukszemere lepni, nem nagyon latvanyosan keverni a szart, egymasban megvan a biztis parjuk, ha vedett nem all mellejuk a dontoik bejutnak ... nezok szemszogebol dog unalmas, de a jatek szempontjabol a kozepjatekban a legjobb taktika, a vegen nem nyero, mert a finaleban elsonek probalnak majd szetcincalni, de nekik most kvazi kapora jott hogy szetkerultek, nagy eselyuk van a fodijra, egyedul Pitet latom nalluk eselyesebbnek

Kürosz 2012.05.03. 22:51:31

@vécés jóska:

akkor drukkoljunk Pítnek, ebből a gárdából ő érdemelné meg a leginkább.

de igazából azt sem bánnám, h az elmebeteg - Levente páros nyerné, még ők is jobban megérdemlnék, mint Tüncike, aki két szalmaszálat nem tett keresztbe a maradásáért.

Vadkörte82 2012.05.03. 22:51:34

@LoveMy: most ez komoly?? én paranyuszival együtt kétkedem a 3. pontban :))))

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:51:51

Valaki összeszámolta már hány pasi és hány nő jött be? Csak megérzés és lusta vagyok visszanézni, de szerintem ebben a szériában azért jóval több pasi érkezett, nem véletlen hogy Máté az egyetlen a régiek közül pasioldalon.

Ditti82 2012.05.03. 22:51:52

@Hooshee: Akkor a smileykat nem vagy képes dekódolni? rolleyes

LoveMy 2012.05.03. 22:52:50

@AdnamA:
azt nem vitatom, hogy jót tesz Edinának ez a helyzet, de az biztos, hogy Máté soha nem tenné ki a lányt, hiába is minden görénysége, ezt nem csinálná vele!

Ditti82 2012.05.03. 22:53:25

@Hooshee: A stílusoddal meg problémák vannak.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.03. 22:54:10

@Ditti82: Nos, ennyit a lekezelő stílusról. Szerintem bátran ugorjuk egymás hozzászólásait a béke érdekében.

mangalor 2012.05.03. 22:54:15

Andor komolyan ráindult Brokira? Hát ez még viccnek is kevés volt:o És milyen keresztapa stílusban beszél a külön szobában:) Vicces...

LoveMy 2012.05.03. 22:54:29

@Kürosz:
akkor mi lesz ha Frankie nyeri???

szgy 2012.05.03. 22:54:31

Dávid mondja hogy milyen visszajelzés lesz a tévében visszanézni magát ... hát, nemtom, de azt hiszem ha 168 órából kell 4 órát összevágni, abból szinte tetszés szerinti végleteket lehet összevágni ugyanarról az emberről

Ditti82 2012.05.03. 22:54:52

@Kürosz: Anikó úgy elhajítaná a labdát az első kicsit is komolyabb összegnél, mint a huzat.

sawyer_15 2012.05.03. 22:55:09

@Móka na: Edina nem védett a következő fordulóban.

Ditti82 2012.05.03. 22:56:14

@Hooshee: Te kezdted a kioktató stílust és a ;)-t sem tudtad dekódolni, szóval tényleg hagyjuk.

szgy 2012.05.03. 22:57:15

@RAMBO: "Ez az új fickó egy az egyben a Pitta az Éden Hotel 1-ből."

nekem is ő jutott eszembe - különösen miután a TIRPA VAGY SEMMIT elnéztem és TIRPÁK VAGY SEMMI-nek olvastam :-)

Bade 2012.05.03. 22:57:24

Edinka nem gyengén kiverte Máté brokiját,utána maroknyi spermával a tenyerében beszélgettek egy kicsit.(Extrában)
Nálam ez már kicsapta a biztosítékot.
Az Anyja valóban büszke lehet rá!

Kivétel 2012.05.03. 22:57:51

@sawyer_15: de akkor Edina maradt volna a párja, de ezt már nem akarta...

vécés jóska 2012.05.03. 22:58:12

@LoveMy: Az szinte tuti, hogy az egész biznisz arra ment ki, hogy Broki megszabaduljon Naívától. Ugyanis elég lett volna annyi, hogy megkéri Rolit, hogy álljon FSzK mögé és ugyanott vagyunk
@Kürosz: Jaja én Pítnek drukkolok már az elejétől, sőt nekem Roli is szimpi, egyszerű gyerek, de jólelkűnek tűnik, ami fura ebben a játékban. Jövőhéten teljesen máshogy kell játszani Tünci, remánykejünk, hogy valami változik

ő-szinte 2012.05.03. 22:58:15

vki elmondja röviden, hogy mi volt? ne tudtam megnézni:-(
köszi:-)

Kürosz 2012.05.03. 22:58:38

@LoveMy:

mondasz valamit, amíg Frankenstein Tüncike-Edinka párja, addig soha nem fog az ő párosuk nyerni (egy korábbi játékos sem állna melléjük ugyanis), Máté meg aliga megy vissza melléje, Noémi sem engedné...

hát ez szívás ...

Billy a kölyök 2012.05.03. 22:58:49

Megint egy dögunalmas párválasztón vagyunk túl.
Csíra kiesése már hétfő óta borítékolható volt. Azt meg, hogy Broki Ostobenkó mögé áll, azóta lehetett tudni, amióta a Viasat lespilerezte, hogy a védett Roli ott áll Edina mögött. Ez nem bátor kiállás volt párbajra, ahogy Féliker mondta, hanem a legegyszerűbb megoldás a számára. Arra az előzetes szervezésre sem lett volna szükség, amit a visszajátszásban mutattak. Broki biztosra ment, tudhatta hogy Ostobenkó bárkivel szemben őt tartaná bent, talán Pítet leszámítva, de szerintem még vele szemben is inkább Broki mellett döntene.
Kénytelen vagyok igen erős szerkesztői instrukciókat gyanítani emögött. A múlt héten hazaküldtek két passzív, unalmas lányt, akik nem váltották be a csatorna hozzájuk fűzött reményeit, ma hazaküldtek egy ugyanilyen fiút. Ráadásul most először fordult elő, hogy nem a védett játékos választott utolsónak, esélyt kínálva ezzel is Brokinak a menekülésre.

sogeking 2012.05.03. 22:58:52

@Bade: mert vitte a hűtőbe lefagyasztani

szgy 2012.05.03. 22:59:24

Az NDK úszó(nő) reggeli tornát vezényelt :-)

AdnamA 2012.05.03. 23:00:03

@paranyuszi: hinni a templomban. és lehet, hogy "utólag" meg látva a sztorit könnyen beszélek. DE, amennyiben áskor ilyen nem fordult elő, akkor a találkozón elhangzott "csak amit nekem is lehet"-bl tudhatta volna a lelke mélyén...nincs bocsánat.

És engem meg lehet kövezi...de vállalom. Mindezekkel együtt bírom Mátét. Ez van :-D

ő-szinte 2012.05.03. 23:00:59

@sogeking: igen, benned bíztam is...

garrett27 2012.05.03. 23:01:22

Hát nem furcsa, eddig mindig a védettek választhattak utoljára. Most valamilyen oknál fogva Máté maradt a végére (A védett csajt ugye nem számolom). Hogy ez egy spontán műsor és ez egy spontán választás volt? Lófarát! Kutyaszemű önmagában dögunalom, de most hogy Brokit bevágták a tót csaj mellé, megint áll a fesztivál lehetősége. Ki van ez találva kérem!

szgy 2012.05.03. 23:01:55

@Bade: b*szki, erre mondta hogy majd megszárad vagy rászárad, vagymit?

ő-szinte 2012.05.03. 23:02:08

@kerdesek05: majd holnap, köszi:-) most csak összefoglalót szeretnék.
megteszed?

sogeking 2012.05.03. 23:02:30

@garrett27: á, így most két unalmas pár lett (számomra)

AdnamA 2012.05.03. 23:05:30

@LoveMy: nem tenné ki, amíg az Edinka bennmaradása szolgálja Máté érdekeit is. Lehet, hogy a csávó alkesz, de nem itta el minden agysejtjét. Kemény taktika részéről amit csinál. Mindig oda helyezkedik B tervnek ahol rést lát. (és nem sexuálisan) Lásd Márk kacsingat Petra felé. Máté sertepertél Kíra körül. Dávid bekavar és kint ránt elő...? Noét. Akit már vagy két este óta amúgy is fűz. Ebben a részben Noé=Alíz. És ha Máté vele marad a finisig Sz*pni fog.

Márpedig jövőhéten HA kialakul az a nem várt szitu - csajos választás esetén, hogy Máté mögé beáll Edinka és Noé, Máté szerinted kit fog választani? Edinkát, akiben esetleg TÉNYLEG megbízhat és segget csinál a szájából dobva Noét, vagy megtartja Noét, akinek kurva hálás kell legyen mert megvédte a seggét, de annyira nem, hogy 24,5 misinél ne hajítsa el a lasztit?

Am csak filózok. Vaktába :-D

baileys 2012.05.03. 23:05:59

@Kürosz: Egyetértek, hogy Pít talán a legértelmesebb bent, de attól még baromira eltaktikázta a dolgot. Múlt héten ki kellett volna ejtetnie Andorral Anikót, bent tartani Petrát maga mellett. Most összeállhatott volna Andorral, vagy összeboronálhatta volna őt Rolival, és hazaküldhették volna LMZ-t. Mínusz egy ellenfél, plusz egy szövetséges pár. Most már késő a bánat, mert a most konspiráló hatos innentől lehet, védeni fogja egymást, ha van egy kis eszük.

LoveMy 2012.05.03. 23:06:13

@Kürosz:
nem erre gondoltam, de ez is megtörténhet
hanem ahogy írtad: ki "mennyi mindent csinált" hát ha a Frankie nyer 2 nap után? vagy ha a hétfőn beköltöző új?
ők mennyi mindent csináltak?

sogeking 2012.05.03. 23:06:30

@ő-szinte: Betti beállt Kíra és Márk mögé, így Kíra kiesett, újsárc beállt Edina mögé, így Máté beállt Noémi mögé, ahol már Dávid is állt, és Noémi Mátét választott, elég szar, de ez van :D

Cathcart_ezredes 2012.05.03. 23:06:52

Csírának tényleg a pörkölt és a dugás mellett a tequila hiányzott otthonról? Kicsit zavarban vagyok... Mexikóban nem adtak nekik pont tequilát?
Dávid szánalmas. Önbecsülés, tartás: nulla.
Edina handjob: szavaim sincsenek, komolyan.
Szerintem Pít vissza fogja kérni Naomit, és Máté Edina újra együtt lesz jövő héten.
Amúgy Pít is kicsit csalódás, mert tegnap Naivának savazta Andort, ma meg fordítva. Viasat meg hányjon vért, hogy csak 2 másodpercre mutatták a macit. Rohadtak..

AdnamA 2012.05.03. 23:07:17

@AdnamA: úgy értem Noé fog sz*pni, nem Mattcsika :-D

Bade 2012.05.03. 23:08:14

@szgy: Ja,az meg csak vihogott rajta

sogeking 2012.05.03. 23:08:26

@AdnamA: Noémi egy szopógép, ez már tegnap kiderült :)

Bade 2012.05.03. 23:09:23

@garrett27: hasonlót írtam az elôbb,csak benyelte a rendszer

Bade 2012.05.03. 23:11:12

Ez a Máté gyerek mégiscsak tudhat vmit,ha már Edinka,FSzK és Andor is felkínálkozott neki

mangalor 2012.05.03. 23:11:13

@ő-szinte: a lényeg, hogy a szociopszichopata bent maradt, papucsnak kiverte előtte, az meg megint az ujjára húzta, szóval biztosra ment.
Kíra esett ki, megbízott Márkban, persze Betti hozzájuk állt. Máté Naomi mögé, és a vöri persze őt választotta. Mert Dévid egyébként kavarta ellenük (Máté-Edina) a szart Rollernél... Végül Broki megkérte Rollert, álljon be Edina mögé, így kiejthetik Dévidet, ah Naomit is beavatják és ő Brokit választja majd. Így lett.
Szóval új párok Broki - Vörös
Edina - Roller

Ditti82 2012.05.03. 23:11:57

@baileys: Csak nincs eszük. Amúgy remélem, nem.

ő-szinte 2012.05.03. 23:12:20

@sogeking: ne máááááááááár!
pont csíra?????????????????????:-O
FASZOMATBAZDMEG! (kurvamérges)

és köszi:-)

kerdesek05 2012.05.03. 23:13:48

@ő-szinte: Dévid rászervezte Bettitszakítson szét erős párt, Edinát-Mátét.
Betti ezt végül elmondta Edinának, és innentől beindult a riadólánc, Edina elmondta Máténak, azok Levi-Anikónak, majd Anikó FSZK-nak.
A terv az volt, hogy Máté ráveszi matrózt álljon be nyugodtan Edina mögé, ő nem őt választja, Máté pedig beáll FSZK mögé és lezsírozzák FSZKval, kiejtik így Dévidet.
Dévid szét akarta robbantani Máté-Edinát, ami sikerült, de az lett a jutalma mehetett vissza Ausztráliába kertésznek:)

sogeking 2012.05.03. 23:14:18

@ő-szinte: én is:) mondtam, hogy sztrájkolok :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:16:35

@AdnamA: :D Az a nő szerelmetes volt, szerintem még lehetett volna hangyányi esélye a bocsánatra..:D

Nahh remélem nem Máté cimbije vagy.:D:D:D:D

kerdesek05 2012.05.03. 23:17:06

@baileys: Pít ahogy mondta előző nap extrában két ember helyett játszik és az fárasztó, ez így van, amíg nem jutnak el a gömbig, addig csapatban kell, aztán lesz ami lesz alapon előre mindenki magáért!

fofofo 2012.05.03. 23:17:11

most kerultem csak netkozelbe (vagyis eddig nem lett volna illendo elovenni a telefont es netezni). ugy latom, nem sokat vesztettem.

Almeron 2012.05.03. 23:17:23

Valahogy az egész párválasztó életszerűtlen volt...

1. A hétfői és a keddi adás másról sem szólt, mint hogy LMZ meg Hiéna kapcsolata válságban, Hiéna meghibbant, veszekednek... a jelenetek jelentős része is a szoba zárt falában zajlottak, amikor kettesben voltak. Ezzel szemben a pandórán egyik sem akarta lecserélni a másikat, még Hiéna sem, aki bármit megtett volna a védettségért.

2. Csíra érezte, hogy Márkkal baj van, és félrenéz, más kapura is játszik. A hétfői adásban elkezdett LMZ irányába nyitni, aztán semmi. A szál teljesen elhalt, ráadásul ő sem vállalta, hogy lecseréli a párját, akiben nem bízott meg.

3. Eddig az volt a szokás, hogy a védett választ utoljára. Marhaság volt, mivel nem adott esélyt a B alternatíváknak, de most hoppá... nem a védett játékos választott utoljára. Sőt nem is elsőnek, hanem Máté előtt.

4. Teljesen értelmetlen volt megbeszélnie az új fiúval, hogy álljon Edina mellé, mert elvileg a védett választ utoljára, így viccesem őt is (Mátét) és Dávidot is kiejthette volna, nem beszélve Edináról. Ennek csak akkor lett volna értelme, ha tudja, hogy a védett fiú előtte választ. Szóval az egész taktikai húzás marhaságnak tűnik, ha a védett dönt utolsóként.

Almeron 2012.05.03. 23:17:23

Valahogy az egész párválasztó életszerűtlen volt...

1. A hétfői és a keddi adás másról sem szólt, mint hogy LMZ meg Hiéna kapcsolata válságban, Hiéna meghibbant, veszekednek... a jelenetek jelentős része is a szoba zárt falában zajlottak, amikor kettesben voltak. Ezzel szemben a pandórán egyik sem akarta lecserélni a másikat, még Hiéna sem, aki bármit megtett volna a védettségért.

2. Csíra érezte, hogy Márkkal baj van, és félrenéz, más kapura is játszik. A hétfői adásban elkezdett LMZ irányába nyitni, aztán semmi. A szál teljesen elhalt, ráadásul ő sem vállalta, hogy lecseréli a párját, akiben nem bízott meg.

3. Eddig az volt a szokás, hogy a védett választ utoljára. Marhaság volt, mivel nem adott esélyt a B alternatíváknak, de most hoppá... nem a védett játékos választott utoljára. Sőt nem is elsőnek, hanem Máté előtt.

4. Teljesen értelmetlen volt megbeszélnie az új fiúval, hogy álljon Edina mellé, mert elvileg a védett választ utoljára, így viccesem őt is (Mátét) és Dávidot is kiejthette volna, nem beszélve Edináról. Ennek csak akkor lett volna értelme, ha tudja, hogy a védett fiú előtte választ. Szóval az egész taktikai húzás marhaságnak tűnik, ha a védett dönt utolsóként.

ő-szinte 2012.05.03. 23:17:52

@mangalor: de furák ezek...:-O már szex ügyileg :-DDD
nagyon köszönöm az összefoglalót :-)
máté-edina szexeltek?

LoveMy 2012.05.03. 23:18:19

@AdnamA:
ha láttad az ÉH 1-ben is hasonló szituáció volt a végén, ott is csak HÁLA volt az utolsó pár között, és nem volt semmi bizalom, semmi érzelem, eldobta a srác 12,5millánál.
Itt azért sokkal többről van szó Edina -Máté között!

yilane 2012.05.03. 23:18:57

@AdnamA: Noémi szerintem is az ÉH1-es Alízra hasonlít. Elő lehet húzni a kalapból, ha egy régi játékosnak szüksége van rá.
De hogy a jövő héten ki lesz Noémi párja?...csak nehogy megszívja

*jinx* 2012.05.03. 23:20:12

@mangalor: ehhez tudnia kellett Brokinak, h nem Roli választ utoljára. :/

ő-szinte 2012.05.03. 23:20:22

@kerdesek05: köszönöm szépen :-)
csoda, hogy egyáltalán csináltak vmit és nem csak várták a csandes halált :-O :DDD
és szegény csíra hogyan?:-OOO

ő-szinte 2012.05.03. 23:21:04

@sogeking: jó, így már értem;-DDD

kerdesek05 2012.05.03. 23:21:34

@LoveMy: igen, többről van szó, Edina a fürge ujjak magazin előfizetője is egyben, de mivel Edina Fanclub ezt nem kommentálja így ezt zárjuk is le egyben:)

mangalor 2012.05.03. 23:21:48

@baileys: teljesen egyet értek. Petra dobása nagyon nagy hiba volt, és simán rábeszélhette volna Andort, hogy ejtsen ki egy ilyen erős játékost, mint a Pszihó. Úgy látom, ez a luvnya végig bent lesz, de azért azt nagyon remélem, hogy nem nyer egy rohadt buznyákot sem, különben azt kell sejtenem, hogy valamelyik szerkit is lecummantotta párszor időközben.

@kerdesek05: ah, nem jár olyan rosszul:) sztem még szart pucolni is jó lehet Ausztráliában:)

fofofo 2012.05.03. 23:22:10

@kerdesek05: benne volt a musorban, hogy ezt igy kitalaltak? ez eleg ugyes terv, de csak akkor jon ossze, ha Mate valaszt utoljara, kulonben eleg nagy a kockazat, hogy a hajos sem all be Edina moge, es mehet szegeny haza. fura.

AdnamA 2012.05.03. 23:22:14

@paranyuszi: egy mehikói útért én is eljátszottam volna, hogy írtó szerelmes vagyok. de nekem nem ez jött le. Máté szerelmes VOLT abba a nőbe. Úgy ragyogott a szeme ahogy nézte, ahogy egy "szerelmes lánynak" szokott :-D

nem vagyok Máté cimbije, haverja stb... :-D

Veder1 2012.05.03. 23:23:23

@Billy a kölyök ez nem ilyen egyszerű. Először én is erre gondoltam, de nézd az eredeti sorrendben az eseményeket.

1. Máté megtudja, hogy Rolit mögé akarják állítani. A korábbi párválasztók tapasztalatából kiindulva neki még előtte más mögé kell állnia.

2. Mivel biztosra akar menni ezért ezt leszervezi FFSZK-val, és ha már lúd, legyen kövér Rolival is, hogy nehogy máshova álljon a végén.

3. Ezt a szerkesztők látják a kamerákon keresztül, és gyorsan módosítanak a szabályokon. Hogy a feszültség nagyobb legyen Mátét teszik utoljára (itt nem Roli sorrendje a kérdés, hanem Mátéé). Ez a módosítás már Máté szempontjából sem érdekes, mert ő amúgy sem állt volna Naiva mögé.

Ha így nézed, Máté remekül kombinált és elébe ment az eseményeknek.

yilane 2012.05.03. 23:23:45

Örültem, hogy ma nemcsak álldogáltak és várták, hogy a védettek lecsapjanak, hanem gondolkodtak is kicsit. Máté taktikája jó volt, hiszen mindegy volt, hogy Roli utoljára választ-e vagy először, mert Máté semmiképp sem állt volna Edina mellé.

Az viszont szánalmas, hogy senki nem ajánlotta fel a párját a védettségért cserébe. Pl. Pít, aki úgy cserélgette eddig a lányokat, mint a fehérneműt, nem értem minek ragaszkodik Andorhoz.

kerdesek05 2012.05.03. 23:23:49

@ő-szinte: Csíra egyszerű volt, háttérben meg aznap addig fűzte féliker bettit, hoyg el hitte neki, csírával csak taktikai okból van együtt vele , nem erősek, jöhetne mellé.
Betti ezt elhitte és amikor választott, majd HÉ kérdezte miért döntöttél ez mellett, Betti ezt egyben visszamondta, így kyra számára kiderült: a tanítvány a mestert végül kidobta:)

Lygia 2012.05.03. 23:24:40

Az nem volt furcsa senkinek, h Csíra a párválasztó után sírva legendának hívta magát, míg Pít a búcsúnál "Szia, legendá"-val köszönt el tőle?????

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:25:13

@Almeron: Érdekes amit írsz mert Máté tényleg nem tudhatta, h a védett választ előbb..
Viszont tény és való h a bejátszásban napsütéses medence parton mondja ButaRolinak, hogy
"állj az én párom mellé..
Miért?
Mert én nem biztos, hogy mellé állok....."

Azért ez elég egyértelműnek tűnt..

mangalor 2012.05.03. 23:25:15

@ő-szinte: Edina könnyített Mátén, és a kezében kivitte a fürdőszobába, én meg azt vártam, lenyalja, mert kábé annyira odavolt:) És hihetetlen, de - ha nem oltári színész - még mindig teljesen megbízik Mátéban. Egyébként úgy gondolom, ha ketten végigmennének, nem dobnák el a labdát.

AdnamA 2012.05.03. 23:26:01

@LoveMy: igen, Kristóf nem bízott Alizban, mert volt pár húzása Aliznak. És persze, utólag könnyű mondani, hogy ááá Aliz nem dobta volna el... Fene tudja.
Csak ha Máté tényleg érzett bármit is Naív szerelmese iránt, akkor VELE ezt nem teheti meg, Noéval meg IGEN. És Máténak 12,5 milla sztem feküdne. Edinka már feküdt :-D Szóval szerintem inkább kiejtené, mint átbassza a végjátékban. Még róluk sem tudom elképzelni, hogy kitartanának a gömbőccel a végéig, holott nekik szavazom a legnagyobb egymást közti bizalmat.

ő-szinte 2012.05.03. 23:27:04

@kerdesek05: óbazzz:-((((
picccsábaaaaaaaaaaaa:-(
pedig csíra olyan vicces lány volt!:((((
nah, ma gyásznapot hirdetek...:-(
amúgy is olyan jó kedvem van:-(

köszi:-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:27:29

@Vödör: Állati jó gondolat menet! :D Kb. 60 sorral feljebb pont ezt írtam!!! :D

AdnamA 2012.05.03. 23:27:50

@yilane: ha összejön, akkor a srácok a külső megmérettetésről (jól értettem, hogy külső? mert a lányok egymagukban nagyon felszabadultan ugrottak a mödansziába) eggyel kevesebben jönnek vissza. HA így lesz, akkor kérdezd meg újra és talán megsaccolom, de így látatlanba...? Talán még Máté. De ez nagy TALÁNY.

szgy 2012.05.03. 23:28:39

@Cathcart_ezredes: "Mexikóban nem adtak nekik pont tequilát?"

biztos csak vodka orandzsot vittek meláknak :-)

baileys 2012.05.03. 23:28:43

@kerdesek05: hát igen, ezt is aláírom, hogy Pít belefáradhatott már az egészbe. De múlt héten mondott valami olyasmit, hogy már nem érdemes hosszú távra taktikázni, mert ki tudja mi lesz itt az utolsó hetekben. Ezt benézte nagyon, mert ott egyszer még nagyon kellett volna taktikázni, hogy Anikót kiejtse, és onnantól sokkal könnyebb dolga lett volna valószínű.

kerdesek05 2012.05.03. 23:28:52

@fofofo: benne volt, de forgatókönyvileg csak a végén, csináltak egy hátrajátszó gombot mint a Tripla vagy Semmi filmben, és végigvitték mit eszeltek ki, és megcsinálták.
fent vannak a mai adások, nézd meg

mangalor 2012.05.03. 23:29:19

@*jinx*: téényleg!!! Mert ha Roli utoljára választ, Máté már ott állt volna Naiva mögött... bazzz+... hát, ez most csalódás. Mondjuk az is lehet, hogy ezt az egy infót megosztották velük, és így kombináltak.

Veder1 2012.05.03. 23:29:34

@Almeron a 4. pont nem jó. Máté arra játszott, hogy mint eddig szokás volt ő hamarabb választ a védettnél, de akkor is FSZK mögé állt volna. Roli meg mehet Edina mögé utoljára.

kerdesek05 2012.05.03. 23:29:35

@AdnamA: te vagy máté a cuki lány!:)

fofofo 2012.05.03. 23:29:56

telefonon maceras, majd ha hazaerek, ja es koszi az infot

ő-szinte 2012.05.03. 23:30:14

@mangalor: lenyalja, ez jó ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(legalább megnevettettél:-) )
azért titokban reménykedem, hogy kurva nagy színésznő, és eldobja a végén :-)
amúgy sztem máté eldobná...;-)

Almeron 2012.05.03. 23:30:43

@paranyuszi:
A védett fiú (nem tudom a nevét, annyira súlytalan játékos...) megtehette volna, hogy a pár nélküli Edina helyett valaki más mellé áll. Pl. éppen Noémi mellé. Jobb neki, ha kiejt 3 régi játékost, bár értelmi színvonala miatt erre igen kicsit volt a valószínűsége, hogy rájöjjön... Persze lehet mondani, hogy a többiek megbosszulnák, de új játékos lévén amúgy is őt küldenék el, ha megtehetnék.

ő-szinte 2012.05.03. 23:30:53

@fofofo: én sokat tolom telóról :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:31:02

@AdnamA: Hát erre egy határozott f*ngom sincs-el tudnék felelni...:D
Egy biztos, egyetértek veled, -ha tényleg Máté mozgatta a háttérből a szálakat -, hogy jó stratéga volt... :)
Valamint felelősségre vonás nélkül lekoptatta Edinkát egy x m2-es zárt térben/közösségben.. szerintem sok pasi, szívesen tanulna tőle.. :D:D::D:D:D:D

kerdesek05 2012.05.03. 23:31:27

@Vödör: igen ez lehetett, adom! a szerkesztőknek résen kellett lenniük, mit adnak le és hogyan, de így volt nagyobb a hatás, és így többet írnak/veszekednek majd a "hogyvoltblogon" rajta az egyetlen jó fórumon ami az ÉH sorozatot viszi:)

AdnamA 2012.05.03. 23:31:34

@kerdesek05: én, mint Máté a cuki lány...?
*homlokráncolvanemérti*
:-DDD

LoveMy 2012.05.03. 23:32:01

@AdnamA:
szerintem meg nem Máté lesz az FSZK párja! főként ha esetleg 4 jön vissza, vagy 5+1

kerdesek05 2012.05.03. 23:32:29

@yilane: vagy Kíra, full hülye volt, hogy nem adta fel félikert is fel postán:)

fofofo 2012.05.03. 23:32:34

@Vödör: miert allt volna Roli egy olyan lany moge, aki mogott nem all senki, amikor neki vedettsege va, kiejthet barkit? hacsak nem azert, mert annyira buta.

beacska 2012.05.03. 23:32:43

@Billy a kölyök: te láttad a visszapörgetést is? Máté mindenképpen Noémi mögé állt volna, a többi már részletkérdés

yilane 2012.05.03. 23:32:46

Azt érti bárki, hogy Féliker miért cserélte le Csírát? Miért jobb ez a lány, aki hozza viszi az infókat és 3 perc után azt hiszi ő a csapat szerves része?

Csíra meg elhitte magáról, hogy ő a nagy taktikus, szegényke, holott rég kiesett, csak a szerkek kegye hozta vissza.

AdnamA 2012.05.03. 23:34:10

@paranyuszi: lehet mégsem véletlen a "csudafasz" elnevezés, csak a csudát nem feltétlenűl a f@sz@ tájékán kell keresni ? :-D

sztem ő az egyetlen aki lapítva is keveri a szálakat. nnnnaaa jó nem dícsérem. :-D

kerdesek05 2012.05.03. 23:34:37

@mangalor: volt már itt erről szó, a műsor végén bejelentik, a Máté-Edina-Milfex, fizetett statiszták voltak, nekik mondták meg a szerkesztők mit csináljanak:)

Veder1 2012.05.03. 23:34:39

@kerdesek05 csak sajnos ebből az következik, hogy még mindig nem ismerték fel a "védett választ először, a többiek meg agyalnak"-ban rejlő izgalmakat. Várható, hogy a későbbiekben is a védett fog utoljára választani :(

szgy 2012.05.03. 23:35:25

@Lygia: nekem feltűnt, de akár korábbi párbeszédből is származhatott a pojén. mint ahogy abból is hogy sokadik nekifutásra vették fel a párválasztót.

talán több felvonás lehet, kitudja, talán elmegy mindenki vagy néhányan interjúra mielőtt valaki párt választ. közben meg biztos dumálnak unalmukban hogy mit beszélnek.

na, ideért a vihar, nappali világossággal villámlik, ki is lépek mára.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:35:27

@AdnamA: áááá most, hogy visszafelé elolvastam a neved... rájöttem, hogy nem vagy fiú....
:DDDDDDD
Mentségemre legyen mondva, hogy szőkenő vok, és bocs, hogy Máté "cimbijének" neveztelek... :D:D::D::D:D

AdnamA 2012.05.03. 23:35:30

@LoveMy: akkor Te mire tippelsz ? Noé kiesésre vagy másik párra? ha utóbbi akkor kire?

Veder1 2012.05.03. 23:35:49

@fofofo sokan győzködték? Be akart nyalni a Máté brancsnak?

yilane 2012.05.03. 23:35:54

@AdnamA: Jövő héten már csökkenni kezd a számuk vagy még normál kiválasztás lesz vajon?

kerdesek05 2012.05.03. 23:36:19

@AdnamA: a lányok miért meztelenül ugrottak be a mödansziéba?
szerződésben volt nekik ez leírva?:)
nem volt elég csöcs az ÉH2ben az ÉH1hez képest?

baileys 2012.05.03. 23:36:30

@Lygia: gondolom, a párválasztó után vitték interjúzni, és a legendával visszautalt arra, amit Pít mondott neki a párválasztón, csak a szerkik fordított sorrendbe adták le

Almeron 2012.05.03. 23:37:07

@Vödör: szerintem nem... nagy a rizikó, hogy más mögé áll és akkor ott a baj... bár tény, hogy a két új játékos igazán alkalmatlanok voltak. Ha szövetkeztek volna, a dupla védettséggel iszonyatos vérengzést vihettek volna véghez. A mostani párválasztó alapján ha Butafiú Noémit választja, akkor Dávid és Máté kuka, ha pedig a lány szintén Noémi mellé áll akkor Noémi is megy a levesbe, plusz ne felejtsük el Edinát, akinek nincs párja. régi játékost hazaküldeni nem lett volna gyenge.

szgy 2012.05.03. 23:37:25

@kerdesek05: adás közben épp az ment a film+-on, talán nézték a játékosok is :-)

Kürosz 2012.05.03. 23:37:49

hogy Pít eltaktikázta-e, nos, az majd kiderült.

Pít elég okos ahhoz, h találjon törésvonalakat, ahova beférközhet, feltéve, ha szerencséje lesz, és bennmarad. Mert ugye itt már elcsúszhatnak egy banánhéjon is, mondjuk meglehet, h futóversenyt rendeznek a fiúk között, aztán a legutolsó megy haza... Mintha ilyesmi lett volna az előzetesben, nem?

Feltételezem, h a szerkik is valahogy segíteni fogják, mert immár ő az egyetlen, aki nem illik bele a Tüncike-Máté-Hiper és alattvalóik idilli világába, egyedül tőle várható valami meglepő.

Bár az sem lesz majd rossz, ha majd a "barátok" egymás ellen fordulnak...

Veder1 2012.05.03. 23:37:50

@yilane nem akarta ő lecserélni már Csírát, csak amikor jópofizott Bettivel éppen haragban voltak.

AdnamA 2012.05.03. 23:38:04

@paranyuszi: *jajjdecuki*
*nagyonröhög* :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD azt hitted pasi vagyok ? nézzél már rá a nem éppen férfias cseresznyevirágos avataromra ;-))) No para, nyuszi ;-)))

de nem, Máté egyik exe sem vagyok, rokona sem, csaja sem, "barátnője", stb... :-D

Lygia 2012.05.03. 23:38:25

@szgy: Lehet, de ezt már sírva mondta Csíra, szóval ez kiválasztó után volt. Na mindegy, biztos korábbi poén, csak nem hagyta volna bent a Viasat....

szgy 2012.05.03. 23:38:45

szegény csíra, szilikon helyett pörkölt marad :-)

AdnamA 2012.05.03. 23:38:59

@yilane: x sztem csökkenő tendencia. 3 hát van hátra. Finálé május 24 csütörtök. HA jól tudom.

AdnamA 2012.05.03. 23:40:02

@kerdesek05: meztelenek voltak ? nnnaaa ezt nem figyeltem meg. de pl. Máté f@rokhosszát meg tom saccolni annyit mutogatták :-D

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:40:39

@AdnamA: hmmm.... pszt.. elárulok egy titkot.. Nekem földim.. Tök ciki, eddig nem vallottam be.. :) De eddig, soha életemben egyszer sem találkoztam vele!!! szóval a csudát, sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudom... :D:D::DD

beacska 2012.05.03. 23:41:18

Kíra nagyon szépen ment haza. ...és még az is lehet, hogy Márknak is terem itthon egy numera ;)))

jajjj, hát BORZASZTÓAN sajnálom, hogy ekkora csalódás ért itt sokakat, és Anikó bent maradt!!! Még csak egy nyamvadt IGENt sem írt a papírra, pedig hogy lehetett volna szapulni :))))

kerdesek05 2012.05.03. 23:41:28

@baileys: ja, kyra nagyon megkönnyezte a riportszobát, míg helyben nagyon törperős volt

yilane 2012.05.03. 23:41:30

@Almeron: Persze, hogy megtehette volna Roli, sőt sokminden mást is, izgult is Máté rendesen, hogy tartja-e magát a vödöremelgető fiú (és Noémi) a megbeszéltekhez, dehát ez egy ilyen játék.

Roli szerintem azt jól látta, hogy szövetségeseket kell keresnie a hotelben, egyedül mindenki ellen, a legrosszabb taktika.

Veder1 2012.05.03. 23:42:03

@Almeron "A mostani párválasztó alapján ha Butafiú Noémit választja, akkor Dávid és Máté kuka, ha pedig a lány szintén Noémi mellé áll akkor Noémi is megy a levesbe, plusz ne felejtsük el Edinát, akinek nincs párja. régi játékost hazaküldeni nem lett volna gyenge."

Volt benne kockázat, nem kicsi. Szerintem azért sikerülhetett a terv, mert közvetlenül a párválasztó előtt lepte meg ezzel Rolit Máté. Szegény bumfordi srác köpni-nyelni nem tudott.

ő-szinte 2012.05.03. 23:42:04

@AdnamA: na, most már az vagy és kész! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:42:13

@AdnamA: Jóvanmá! :DDDDDDDDDDDD
Van itt olyan pink hátterű, akire laza 1 hétig hittem h fiú... :D:D:D:D:D

mangalor 2012.05.03. 23:43:05

@Almeron: én leginkább Csírát nem értettem... eddig tök okosan vitte a dolgot, szemfüles volt és taktikus (bár eddig inkább a bosszúállás ment neki a legjobban) talán belezúgott ebbe a bájgúnárba vagy mittudomén, de nagyon elaludt:(

@yilane: elvileg azért, mert Csíra kiképzőtiszt volt, és ettől már ki volt borulva.

@kerdesek05: hát, azért én meglepődnék ezen:)

mangalor 2012.05.03. 23:43:05

@Almeron: én leginkább Csírát nem értettem... eddig tök okosan vitte a dolgot, szemfüles volt és taktikus (bár eddig inkább a bosszúállás ment neki a legjobban) talán belezúgott ebbe a bájgúnárba vagy mittudomén, de nagyon elaludt:(

@yilane: elvileg azért, mert Csíra kiképzőtiszt volt, és ettől már ki volt borulva.

@kerdesek05: hát, azért én meglepődnék ezen:)

AdnamA 2012.05.03. 23:43:18

@paranyuszi: mik ki nem derülnek :-D de hát Máté már egy ideje nagybüdöspestcityben él nem? elvégre a volt nője zuglói - ha jól csalnak az infóim.

kerdesek05 2012.05.03. 23:43:33

@Kürosz: lehet van olyan titok jelenet a sorozat elejéről amit majd a végén bejátszanak, mindenki meglepetésére, és kiderül valójában, hogy az Anikó-Máté páros volt a való életben egy pár és bejöttek mindenkit bezavarni, cserébe mással is szexelhetnek!:)

yilane 2012.05.03. 23:43:53

@beacska: Igen, Kíra szerintem is szimpatikusan búcsúzott.

AdnamA 2012.05.03. 23:44:21

@ő-szinte: Köszi! :-DDD
fő az őszinteség. Mert Mi férfiak tartsunk össze :P

AdnamA 2012.05.03. 23:45:22

@kerdesek05: neked muszáj lebuktatnod az ember apját ? :-P
(ha már azt mondják rólam pasi vagyok)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:46:13

@AdnamA: az lehet... de nézd meg a feliratot a neve mellett azédenhotelben... :D:D:D:D

ő-szinte 2012.05.03. 23:46:34

@AdnamA: na ja ;-DDDDDDDDDDD
fura, hogy miket gondolnak némelyek;-)

kerdesek05 2012.05.03. 23:47:07

@Vödör: Máténak megszavazok egy tálca mehikói sört!:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:47:11

@kerdesek05: Én??? :D :D:D:D
Jóvanmá, lapozzunk :D

genevieve 2012.05.03. 23:48:24

@yilane: és a következő párválasztó melyik csak választja majd őt, ha fiú jön be most??

Veder1 2012.05.03. 23:48:40

@yilane igaz. Itt derül ki a szerkesztők turpissága (csak megvan):

mivel módosítottak a sorrenden, Roli mégha gondolkozott volna is azon, hogy bekavar, csak Dávidot ejthette volna ki, mert Máté röhögve beáll akkor az üres Naiva mögé.

Csak megtaláltuk a sorrendváltoztatás indokát :D

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.03. 23:49:23

@beacska: lehet őt szapulni anélkül is, hiszen felettébb sportszerűen rugdosta a már kiesett Dávidot. Nem hazudtolta meg magát, hülye picsa.

kerdesek05 2012.05.03. 23:49:24

@AdnamA: ja ott tanul, de fejérvári huszár a Matcsika!:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:50:37

@ő-szinte: Az dobja rám az első követ aki itt még sose nézett be vmit... van olyan akiről még most se tudom eldönteni!!!! :D:D:D:D (és itt nem rád gondolok :))

AdnamA 2012.05.03. 23:51:16

@paranyuszi: igen igen azt tudom :-))) vettem a lapot, csak továbbfúztem a szálakat ;-))

AdnamA 2012.05.03. 23:52:20

@kerdesek05: mit tanul? úgy tudom kib@szták a Pázmányról.

yilane 2012.05.03. 23:52:50

Ami még feltűnt:

Andor hogy rástartolt Mátéra.

Andor Píttel együtt kuncogott Edinán, holott múltkor még öribariknak tűntek.Persze nyilván akkor és azon kell kuncogni, amikor a főnök engedélyt ad rá.

A szerkek nagyon ügyelnek arra, hogy ne derüljön ki számunkra, hogy ki kivel barátkozik a hotelben, volt egy-két rövid bejátszás ma is, amiből kiderült, hogy a látszólagos ellenségek is képesek lazán beszélgetni egymással.

AdnamA 2012.05.03. 23:53:33

mondjuk ahogy nézem a portfólió fotóit felszedett pár kilót... hát hiába, a sör, mint folyékony kenyér hizlal.

AdnamA 2012.05.03. 23:55:34

@ő-szinte: lehet az is közrejátszott, hogy azt írtam bírom Mátét. És hát egy ilyen fazon bizti csak pasinak lehet szimpatikus. ;-)))

ő-szinte 2012.05.03. 23:56:40

@paranyuszi: tudom, én is néztem már be :-DDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.03. 23:57:21

@AdnamA: matcsit? ki? hiteles a forrásod?:)

baileys 2012.05.03. 23:57:41

@Almeron:
1. A hétfői és a keddi adás másról sem szólt, mint hogy LMZ meg Hiéna kapcsolata válságban, Hiéna meghibbant, veszekednek... a jelenetek jelentős része is a szoba zárt falában zajlottak, amikor kettesben voltak. Ezzel szemben a pandórán egyik sem akarta lecserélni a másikat, még Hiéna sem, aki bármit megtett volna a védettségért.
- féltékenykedés és kamuzás volt úgy tűnik, tegnap már újra egymáson lógtak, vsz több ez részükről, mint kósza numera, és egymással akarják folytatni a játékot, ez kiderült abból is, hogy egyik sem ajánlotta fel a másikat védettségért cserébe

2. Csíra érezte, hogy Márkkal baj van, és félrenéz, más kapura is játszik. A hétfői adásban elkezdett LMZ irányába nyitni, aztán semmi. A szál teljesen elhalt, ráadásul ő sem vállalta, hogy lecseréli a párját, akiben nem bízott meg.

-talán tegnap mondta Csíra, hogy belefáradt a játékba, gyakorlatilag ezzel aláírta a "halálos ítéletét". LMZ pedig nem cserélte le volna Anikót, Csírának az lett volna az egyetlen esélye, ha feldobja Márkot. Ha nem lett volna már ennyire tompa, meg is tette volna.

3. Eddig az volt a szokás, hogy a védett választ utoljára. Marhaság volt, mivel nem adott esélyt a B alternatíváknak, de most hoppá... nem a védett játékos választott utoljára. Sőt nem is elsőnek, hanem Máté előtt.

- nem volt jelentősége, mert Broki mindenképpen Naomi mögé állt volna, akkor is, ha Roli választ utoljára, hiszen levajazták előre.

4. Teljesen értelmetlen volt megbeszélnie az új fiúval, hogy álljon Edina mellé, mert elvileg a védett választ utoljára, így viccesem őt is (Mátét) és Dávidot is kiejthette volna, nem beszélve Edináról. Ennek csak akkor lett volna értelme, ha tudja, hogy a védett fiú előtte választ. Szóval az egész taktikai húzás marhaságnak tűnik, ha a

- nem volt marhaság, mert ha csak megkéri Rolit, hogy álljon Dévid mögé, akkor semmi biztosíték nem lett volna arra, hogy Roli tényleg Dévidet ejti ki, így megint a védett kezébe adták volna a sorsukat, akit ki tudja, Dévid hogyan manipulált már. Azzal, hogy ezt így megszervezték, kész tények elé állították Rolit, és a maguk kezébe vették a sorsukat - végre először.

yilane 2012.05.03. 23:57:54

@Vödör: Roli az utolsó előtti volt? Mert ha igen, akkor TKP. bárki mást kiejthetett volna a fiúk közül, ha melléáll, kivéve Mátét,rá valóban vigyáztak a szerkesztők. :)

kerdesek05 2012.05.03. 23:58:27

@yilane: gyanítom azért nem akarnak mindent bejátszani a szerkesztők, hogy a végén az esetleges sztorikat egy csavarral meg tudják magyarázni.

ő-szinte 2012.05.03. 23:58:31

@AdnamA: nana! nézd csak meg edinát ;-DDDDDDDDDDDD
millllyen szimpatttttikus nekije ;-DDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 23:58:39

@ő-szinte: Na ugye!!! :D
Amúgy akartam szólni, hogy már egy másik blogon irkálnak a többiek, ez csak egy tárolt változat.... :DDDDDDDDDDDDDDDD

Ne hari, de a múltkor annyira cuki volt, mikor fél óráig rossz szobában voltál... :DDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.04. 00:00:08

@baileys: az utolsó részben én azt látom, hogy amit nem vágtak be időben: FSZK nem akarta Matrózt, Máté okés, ezért kellett a csavar

beacska 2012.05.04. 00:00:33

@yilane: ebben nem volt vigyázás, bár kétségtelenül örülnek neki, ha vki kezdeményez. NYILVÁN tavaly Ádám is így lépett az első számú kedvenc szerepébe...

kerdesek05 2012.05.04. 00:01:05

@ő-szinte: edina portóliót kérünk a playboytól:)

yilane 2012.05.04. 00:01:57

@beacska: lehet
(a tkp-t egyébként véletlenül írtam nagybetűvel, a caps lock ördöge :)

AdnamA 2012.05.04. 00:03:08

@kerdesek05: én a "celeb" világban/világról szóló bulvárról soha nem mondom hogy hiteles. szóval nem tudom. de én ezt hallottam.

ő-szinte 2012.05.04. 00:04:34

@paranyuszi: nem haragszom :-)
én értem a viccet :-)
némelyekkel elenntétben ;-DDDDDDDDDDD

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.04. 00:04:37

@beacska: ja, szánalom, hogy ez a csaj minden szinten ekkora nulla.:))

AdnamA 2012.05.04. 00:05:33

@ő-szinte: jajj de szépen teccett fogalmazni. szimpatikus nekile :-DDD
ja! anyira, hogy le is cummantotta. :-DDD Am nekem mint PASI nem jön be Mattcsika. Kölyök még. De 10 év múlva már jó alapanyag lesz belőle. Ha addig el nem issza a baba fizikumát.

yilane 2012.05.04. 00:05:59

@kerdesek05: Valószínű, plusz mindig minden részhez előre kitalálnak egy sztorit és csak azokat a beszélgetéseket vágják be az adott részbe, amelyek beleillenek ebbe a kitalált történetbe.

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:06:16

@ő-szinte: Fogalmam sincs kire gondolsz....;) :DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.04. 00:06:32

@kerdesek05: ööö...ezt most nem egészen értem :-O

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:07:10

@AdnamA: Tudod sztem 10 év múlva nem lesz mája, ha így folytatja... de te tudod... :DDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.04. 00:08:00

@AdnamA: mért baj az, hogy fiatal?:-DDD jobban bírja a gyűrődést ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.04. 00:08:19

@beacska: tudom, de egy jóérzésű embernek akkor is túmaccs ez az izé, nincs mit tenni.:))

ő-szinte 2012.05.04. 00:08:35

@paranyuszi: sejtettem, hogy elképzelni sem tudod ;-DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.04. 00:09:42

@paranyuszi: lesz, csak furán fog kinézni :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.04. 00:10:33

@paranyuszi: előbb utóbb beérik ez a pasi is, mint a gyümölcs. hidd el :-)))

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:11:05

@ő-szinte: egyetértek... fiatalok jobban bírják...:DDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.04. 00:11:32

@ő-szinte: lehet, de nem szeretem a tancinénit jáccani :-P

genevieve 2012.05.04. 00:11:46

@paranyuszi: edina majd felajánlja a sajátját neki:-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:12:03

@ő-szinte: én a helyében már most feliratkoznék a donor listára... :DDDDDDDD

Almeron 2012.05.04. 00:12:27

@baileys:
1. Az LMZ-Hiána megjátszásnak így nincs értelme, mert zárt szobákban is folytatták, ráadásul elég keményen osztották egymást, úgy, hogy csak a nézők tudtak róla.
Ha mégsem így van akkor:
A szerkesztők manipulálták őket, szóltak, hogy legyen egy kis feszkó, Anikó kutyázza LMZ-t stb...
A lényeg, hogy a veszekedésük a nézőknek szóljon, mert egyébként unalmas az egész, nem lenne mivel megtölteni a műsoridőt (a két új játékossal semmiképp).

De így ebben a helyzetben értelmetlen. Egyik pillanatban ki akarják csinálni egymást, a másikban ismét megbíznak egymásban?

AdnamA 2012.05.04. 00:12:50

@paranyuszi: ennek a hsznek olyan tapasztalat szaga van :-DDD Am nem mondom, hogy nem. Jó is a ropogós kakashusi. De tartom. Nem vok tanárnéni :-D

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:13:14

@genevieve: Hüllleee!!!! :D Ott a pont! :DDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:14:11

@AdnamA: Beérik de gerincet nem növeszt.. hidd el nekem, kutyából nem lesz szalonna..:DDDDDD

genevieve 2012.05.04. 00:14:13

@Almeron: plusz még a riportszobában is arról beszéltek, hogy már oda a bizalom, meg vonzódás..

ő-szinte 2012.05.04. 00:14:13

@AdnamA: azt megértem ;-) és ez esetben volna is mit tanítani sajnos... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.04. 00:15:01

Na jól van fiúk-lányok, pizsicsillag felragyogott. jóéjt.

jövőhéten :-D

de ha nem bírom, akkor hamarabb :-P

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:15:20

@AdnamA: Jól megérezted! ;) többet nem mondok.:D és megértem a te koncepciód is...:D

ő-szinte 2012.05.04. 00:15:49

@paranyuszi: te millllyen előrelátó vagy :-DDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:16:06

@ő-szinte: Úgy érted növelni a 3 percet???? :DDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:16:54

@AdnamA: Sztem itt már nincsenek fiúk. :DDDDDDDD
jóccakát! :DDDDDDDDD

genevieve 2012.05.04. 00:17:02

azt hiszem már tudom kinek kéne drukkolnom:-DDD

AdnamA 2012.05.04. 00:17:08

@paranyuszi: kár hogy itt nem lehet lájkolni.

Megértem én ezt is, de tudod, ezt is csak azzal lehet aki hagyja. Szóval... :-)
Vagy használod vagy hagyod hogy használjon. És nekem ezzel együtt szimpi Máté. Talán mert megértem. Mert én is voltam már mindkét szituban. És amikor használnak az kummára nem jó ám...

Almeron 2012.05.04. 00:17:23

És persze ott van még Ostobenkó. Honnan jutott eszébe Mátét játékban tartani? Ennyire biztos abban, hogy a következő alkalommal párt fog találni? Vajon Pít dobni fogja egyetlen megmaradt, "megbízható" nőjét a Mátéval kokettáló Ostobenkóért? vagy mégis kéntelen lesz Butafiúval párt alkotni? Hülyeség... Mátét választani önsorsrontás volt.

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:17:36

@ő-szinte: viccelsz?? :D biztosra megyek..:D

ő-szinte 2012.05.04. 00:17:51

@paranyuszi: hátttt, nem egészen :-)))
ez csak egy százaléka a tervnek ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.04. 00:18:29

sosem tudhattyúk ki rejlik egy nick mögött ;-)))

Na télleg balra el!
Jóéjt nektek!

ő-szinte 2012.05.04. 00:18:59

@AdnamA: de, lehet :-) kiírod ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szoktuk ;-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:19:09

@AdnamA: Igazad van.. Matcsi azért tudott veréb lenni, mert Disney hercegnő MINDENT bekajált... , mint minden, ez is kettőn áll.. ennyi :D

ő-szinte 2012.05.04. 00:19:56

@paranyuszi: hát azt látom :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de ennyire?;-DDDDDDDDDD

genevieve 2012.05.04. 00:20:35

@AdnamA: 1 hét után nagyon vágod a témát:-D

ő-szinte 2012.05.04. 00:21:00

@paranyuszi: erről a verebes dologról lemaradtam. azmiaz?:-O

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:21:03

@ő-szinte: És még én vagyok előrelátó????? :DDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:22:44

@ő-szinte: Csak azt írtam, hogy az igaz, hogy Máté azért tudott köcsög lenni, mert volt aki hagyta... Szal Edinka is vastagon benne volt ebben, mert hagyta h kihasználják... csak ennyi :D

ő-szinte 2012.05.04. 00:24:31

@paranyuszi: ja, én csak maximalista vagyok ;-)
bár ez esetben nem is árt :-DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.04. 00:25:23

@paranyuszi: ja, hogy úgy :-)
hát igen...:-(

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:26:10

@ő-szinte: maximalista vagy előrelátó...majdnem ugyanaz..:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 00:26:45

Nahh én is el... mert ráalszom a monitorra..Legyetek rosszak! :D

kerdesek05 2012.05.04. 00:27:02

@Almeron: lehet ám az is, kétszer vették fel az ÉH2-t, egymás után vagy egymással párhuzamosan két csoporttal, és aki az érdekesebb volt azt adták le-D
ha így van, milyen lehetett a másik?!:)

kerdesek05 2012.05.04. 00:28:32

@AdnamA: te is lerészegedsz és a szerelmed ilyenkor akar veled világmegváltó dolgokról kérdezni és küldöd el az anyja picsájába?!:)

kerdesek05 2012.05.04. 00:37:30

Milyen segge van Edinának még mindig nem bírok napirendre térni felette!
Minden nőnek Edina segget!:)

kerdesek05 2012.05.04. 00:39:44

Máté nagyon szereti barátnőjét de fényes nappali Naívával kiverette Brokit.
Hát Edina Fanclub ezt nem nézi jó szemmel:)

ő-szinte 2012.05.04. 00:39:58

@kerdesek05: ne akarjál már kibaszni minden nővel :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

JOKKA21 2012.05.04. 00:43:03

Edina cipőjétől, Anikó combjától, Kira combjától és cipőjétől és Betti combjától égnek állt a farkam.Sajnálom Kirát, többet nem áll fel rá a dákóm(esetleg, ha neten nézem).:( Szomorú vagyok, hogy kirakták a kis szőke ribikém.
Anikó mimikája nagyon nagy, amikor nyilatkozik.:DDD
pít ilyet szól Edina bánatos szomorú kutya fej.:D

JOKKA21 2012.05.04. 00:44:17

Az a csaj ír még, akinek fa szállító piros cipő van a képén(nem Doroti és Beácska, másik)?:)
Pít(nagy P-vel).
Jövő héten remélem jó sunák jönnek.

JOKKA21 2012.05.04. 00:45:47

@kerdesek05: Combja is jó és párválasztón szexi volt a cipője.:)

ő-szinte 2012.05.04. 00:48:49

@JOKKA21: fura ízlésed van...;-)

kerdesek05 2012.05.04. 01:00:50

Andor mit mondhatott Matcsinak amit KIVETTEK TUDATOSAN A szerkesztők?
annyira durvát? Kyra is elmondta baszni akar ha hazamegy.

baileys 2012.05.04. 01:05:18

@Almeron: beacska írt az Anikó-Levente kapcsolatról egy elég kimerítő elemzést valamikor délután az előző HV alatt :) A lényeg, Anikó féltékenykedett elég rendesen, ezért volt a hiszti, illetve a többiek előtt nem akarta nagyon erősnek láttatni magukat, nehogy prédává váljanak. A féltékenységi roham Leventének szólt, saját maguk meggyengültnek beállítása a külvilágnak. Aztán mivel többet is éreznek valószínű egymás iránt, ezért a mosolyszünet után helyreállt a béke. (Hogy Anikó milyen stílusban adta elő magát, na igen, az egy másik történet, de itt most nem ez a lényeg). A nagy veszekedések közepette sem keresett magának egyik sem másik párt igazán, sőt Anikó a szájhősködése ellenére sem dobta oda Leventét a védettségért, mert valószínű még mindig eléggé bíznak egymásban.

hideg kéz 2012.05.04. 01:16:24

Ez király, Matcsi marad, LMZ is marad, csak a buzigyanús Dávid megy vissza kite szörfözni Szlovákiába.
Ráadásul, ha Csíra, a tequila helyett pálinkát mond, szerintem vigyoroghatna ő a következő országimázs szórólapon.

JOKKA21 2012.05.04. 01:27:13

@ő-szinte: Szerintem jó ízlésem van.:)

hideg kéz 2012.05.04. 01:27:23

@hideg kéz: Egészen magával ragadott a saját ötletem.
Na, de tényleg, dugás, pörkölt, pálinka, mi kell még egy turistának? Ki a faszt érdekelnek a piramisok?

sawyer_15 2012.05.04. 01:28:15

@Almeron: Abszolút egyetértek.
Egyébként nagyon jó volt a mai kavarás (végre), viszont Noémi választása teljesen irracionális volt. Gyakorlatilag kinyírta magát. Máté Edinával szemben nem fogja őt benntartani kritikus helyzetben, mégis kire számít, kivel szeretne a döntőbe jutni? És a még fontosabb kérdés, a bentlévők közül kiben tudna megbízni a labdával a kezében? Kb. egy hét múlva elkezd csökkenni a létszám, sok mozgástere nem lesz a csajnak.

hideg kéz 2012.05.04. 01:34:19

@sawyer_15: Noémi eddig sem gondolkodta túl a dolgokat. Megoldja majd:)

hideg kéz 2012.05.04. 01:50:38

Kéne már tényleg egy másik nick, hogy beszélgethessek magammal, ha mind hédereltek. Csinálok majd egy neccharisnyás-lakkcsizmásat, és udvarolgatok, csak, hogy Jokka a falnak menjen.

kerdesek05 2012.05.04. 02:03:36

@sawyer_15: pít ott lesz neki ha bedühödik mátéra..
pít most szoórolleren van,

kialakul egy <broki-istenisegg-hiper-lmz-matróz> 5-ös noémival aki csapódhat <pít-andor-féliker-betti> négyeshez

kerdesek05 2012.05.04. 03:21:00

Szokásos kérdése az Edina Fanclubnak:
Milyen ruhában volt Edina a kiválasztón, hol szerezhető be?:
www.kephost.com/view3.php?filename=12wl7piwu2qjwi0fxwaf.jpg

kerdesek05 2012.05.04. 03:22:11

@ő-szinte: segíteni szeretnék minden férfinek:)

LoveMy 2012.05.04. 07:40:26

@AdnamA:
Azt írod, hogy Máté az aranylabdaeldobásnál majd könnyebb szívvel bacca át FSZK-t, mint Edinát, aki iránt sokkal többet érez, mint az FSZK iránt.
De ez akkor a következő párválasztóra is érvényes, nem gondolod?

@Almeron:
Viszont Pítben nagyot csalódtam, azt gondoltam, hogy egyenes, korrekt, de tegnap olyan volt mint egy megfáradt, menopauzás himpicsa. Nyehegve hol erre, hol arra, hol meg a saját párjára nyűszít. Persze ez már az elejétől így volt, de akkor még elfogadható volt az indoka az épp aktuális pár nemmegfelelésére. De ez már rohadtul idegesítő...
Az NDKúszónő is egy kétszínű dög, hogy rácuppant volna Mátéra...
Nagy eséllyel fog hamarosan távozni, mert Píten kívül nincs más szövetségese.

LoveMy 2012.05.04. 07:45:21

@kerdesek05:
Nekem ez a ruha is nagyon tetszik, de Edina minden cucca jöhet :)
Hiénáé sem rossz, de ha belegondolok, hogy 5-10 perccel a ceremómnia előtt ujjazta meg ebben a ruhában LMZ, áááááááá
és megint csak nem a szexel van bajom! Hanem a körülményekkel, de ahogy az egyik hsz-ben megjegyezted a Edina-Máté farokverését, nem hiszem, hogy lenne abban kivetni való!

LoveMy 2012.05.04. 07:47:54

@sawyer_15:
én is ezt írtam itt: LoveMy 2012.05.04. 07:40:26 és ez így lesz! TUTI

JÓ HÉTVÉGÉT MINDENKINEK! :)))))))

kovácspéterke 2012.05.04. 07:48:31

Na, akkor bemásolom, amit a másikba írtam, mert ez a poszt el volt tűnve.

A tegnapi részről: nekem tetszett ez a visszajátszós dolog, remélem, hogy edina nem bassza ki noémit a jövő héten a védettségével. sajnálom, h szerelmes, de a faszverést a történtek után nem tudom megérteni, és átkerült nálam a nem sajnálható kategóriába.

pít hogy ki volt borulva, hogy más is tervezget, az elég szánalmas volt, a janics natasára hasonlító baltaarcú meg már nem is olyan nagy barinője edinának?

Roland jólelkű, de egyszerűbb a faéknél, nem értem, hogy miért itt a végén küldték be, de sztem a jövő héten meg fogja szívni.

az extrában volt, h anikóék megint csináltak vmit a paplan alatt, vajon a jövő héten, amikor mondjuk biztonságba érzi magát megint hülye picsa lesz? leventének nem esett le, h miért ilyen kedves vele?

kirát sajnálom, jó fej volt, és nagyon elegánsan távozott, amit az extrában mondott márkról, az meg külön jó volt.

sintén extra: nyikhajnak most esett le, h a kinti életben nem feltétlen előny, ha vkit láttak dugni a tévében?

B. Bíró 2012.05.04. 07:54:07

sixx! Már többedszer veszem észre, hogy túlzottan a sztorit hajtod, és nem rögzíted az örökkévalóságnak a szöveget. Tegnap ilyenek hangzottak el, hogy "A legendák is meghalnak", "A mestere voltam, de minden nagy filmben a tanítvány hátba szúrja a mesterét", illetve: "Noémi! Ezt SENKI nem tudja. Csak te, meg én, meg a Máté, meg az Edina. Meg a Levente."

kovácspéterke 2012.05.04. 07:55:02

@Mrs. Jackman: ja, de edina nem is lesz védett, ez most világosodott meg nekem.

kovácspéterke 2012.05.04. 08:12:26

@sawyer_15: sztem ha kiteszuik noémit, azt később megszívják.

kovácspéterke 2012.05.04. 08:21:28

edina és janics natasa ruhaválasztása tehnap nem volt szerencsés sztem.

a nők lapja cafenak meg a kurva anyját a spoilerért.

ZX71 2012.05.04. 08:22:02

És honnan tudta Pít, hogy Kíra legendának nevezte magát???? Ezt a riport szobába mondta, nem halhatta, mégis így köszönt el tőle!

kovácspéterke 2012.05.04. 08:23:36

@Zx: valszeg mondta korábban neki is, lehet egy szót többször is használni.

kovácspéterke 2012.05.04. 08:25:00

@LoveMy: ja, abban tényleg nincs, miután nyikhaj többedjére küldte el az anyjába naivát, és megmondta, h semmire ne számítson, vihorászva kiveri neki. tényleg cuki...

jo.e 2012.05.04. 08:28:52

Sziasztok! A választási sorrend cseréhez: ez az egész 1 nagy csalásnak tűnik. Ha M. nem tudta előre, h. nem R. választ utoljára, akkor hogyan is tudta kitalálni ezt az egészet? Tfh. - ahogy eddig szokás volt - R. választ utoljára. Akkor úgy nézett volna ki, h. E. mellett nem áll senki, N. mellett meg 2en is táboroznak.
Nagyon gyanús nekem ez a viasat - M. stikli. Csak nem valami span a csatornánál a barátnője? Mondjuk a kora alapján... ;) Bár lehet, h. a tiszta szerelem csak. MUHAHAHA
Persze az is lehet, h. nyilvánosan bejelentették már jó előre, h most a védett játékos fog 4.nek választani, csak kihagyták az összefoglalóból. Ez is teljesen életszerű és hihető verzió. :)))

playoff szakáll 2012.05.04. 08:29:26

Ez a Ron Perlman fejű Hiper b@sszamegaló tényleg akkora tanmese, hogy ihaj. Rövidtávú célokat kibekúrt hatékonyan meg lehet valósítani az ő stílusával, hosszútávon viszont döglődik, mint egy hajléktalan, ahogy azt 36 adás alapján le is vonhatjuk.

playoff szakáll 2012.05.04. 08:31:54

@B. Bíró: Aranyköpéseket írjunk mi. A hv a kommentekkel együtt az, ami.

kovácspéterke 2012.05.04. 08:33:25

@jo.e: nem oszt, nem szoroz, h roland hányadiknak áll oda, ha előbb választ máté, és roland utoljára, akkor is ez az eredmény.

rinaldo-rinaldini 2012.05.04. 08:33:48

Edinának nem volt más választása, mint lerendezni Broki brokiját, nem engedhette el kanosan Brokit FSzKhoz, taktikai szempontból sem. Meg egyébként is: vagy FSzK vagy Naiva... csak az egyik maradhat.

mimózA 2012.05.04. 08:34:46

@LoveMy: Hol lehet megnézni E-DinkA EGYETLEN STRATÉGIAI JÁTÉKBAN HASZNÁLATOS FEGYVERÉT, ILLETVE MÁSODIKAT CSUNYÁJÁN KIVÜL. A SZOMORU KUTYAFEJ NAGYON TALÁLÓ. éN MEG BERAGADTAM A BILLENTYŰIMBE AZTA

jo.e 2012.05.04. 08:37:00

@Mrs. Jackman: ja, persze. Előbb választ M. és beáll N. mögé, ahol már ott áll D. is. E. meg marad 1edül és várja, h. beálljon mögé R. a végén. Elég furcsa lett volna, nem?

mimózA 2012.05.04. 08:38:58

@Zx: Én úgy értettem, hogy Pít szia legendával köszönt el Cs-től

ZX71 2012.05.04. 08:40:05

@jo.e: Nekem úgy tűnik, hogy a Viasat, miután tudta az összeesküvés menetét (amit ugye mi a párválasztó után fekete-fehérben kaptunk meg) úgy döntött, hogy asszisztálni fog ehhez, azaz Dávid kiejtéséhez. Ezért volt pont ez a választás sorrendje. Képzeld el, ha pl Mátét hívták volna elsőnek, az meg beáll Naomi mögé...

Kezd az az érzésem lenni, hogy ez az egész műsor egy megrendezett szappanopera, a 25 millát a végén szétvágják az összes szereplő között, addig meg mindenkinek megmondják, ki mit csináljon, ki hova álljon..vagy feküdjön.

Broki "régi nője" is erre hajaz, szerintem kb előtte való nap "ismerték" meg egymást..

ZX71 2012.05.04. 08:41:17

@mimózA: Igy van, csakhogy Csíra legendának a kiesése utáni riportban nevezte magát, és sokkal inkább tűnt úgy, hogy ezt a nevet saját magára találta volna ki, semmint hogy plagizálja Píttől.

kovácspéterke 2012.05.04. 08:41:24

@jo.e: nem, mivel ezt beszélték meg délután, és lehetett tudni, h noámi nyikhajt választja, nem véletlenül beszélgettek előző este. nem is volt szó arról, h ki hányadiknak áll be, csak az, h hova. mindenki tudta, aki benne volt.

kovácspéterke 2012.05.04. 08:43:47

@Zx: valszeg korábban is használta magára.

ZX71 2012.05.04. 08:44:58

@Mrs. Jackman: Igen, ez lehet a magyarázat.

Vagy a fentebbi hosszabb hozzászólásom a megrendezett dolgokról :))

rinaldo-rinaldini 2012.05.04. 08:53:55

@mimózA: találó... tényleg hasonlit a feje Lassiere :)

jo.e 2012.05.04. 08:56:15

@Mrs. Jackman: szerintem ez az egész csak akkor lehetett tuti, ha a választási sorrend: D., R., M. Ha máshogy van benne van a bukás lehetősége.
Ha M. előbb választ, mint D, akkor D nem áll mellé és kész. Ha R. a végén választ, akkor meg minden tét törölve, mert nem biztos, h. simán beáll D. mögé, akivel látszólag "jóban volt"

jo.e 2012.05.04. 08:58:20

Ilyen véletlenek sztem nincsenek, h. pont abban a sorrendben választottak, ahogy kell. Jó, persze, ha az van amit Zx mond, és mindenki benne van akkor semmi értelme az egésznek...

jo.e 2012.05.04. 09:01:20

@Mrs. Jackman: ja, ezt elfelejtettem: szóval szted nem lett volna furcsa, h. Dávid ott áll Noémi mögött, majd jön Máté, elbattyog Edina mellett - ahol még nem áll senki - és beáll ő is Noémi mögé.
Jó, persze furcsa az lett volna, ha H.É. fölpattan kézállásba és úgy vezeti a párválasztót, de azé' ez is necces lett volna :)

kovácspéterke 2012.05.04. 09:02:57

@jo.e: azt aláírom, hogy a szerkik belenyúlhattak dramaturgiai szempontból, h a taktikázást megnézve előbb küldik oda rolandot, h izguljunk. de a többit sztem mátéék találták ki, mivel dávid máshová nagyon nem állhatott, hol lett volna még lehetősége bent maradni?, ezért nem volt benne olyan nagy rizikó.

sztem meg felesleges összeesküvéselméleteket gyártani, ha belenyúlnának a szerkik, az egyébként nagyon béna, nyilvánvalókon kívül, mint amilyen az ikrek nem kivágása volt, vagy nyikhaj nője, sokkal izgalmasabb lenne.

kovácspéterke 2012.05.04. 09:04:01

@jo.e: és miért baj, ha furcsa lett volna? nem értem az érvet.

f.fredericks 2012.05.04. 09:06:09

Szép jó reggelt! Végre péntek!

Ez az egész hét egy kalap szar volt az Édenben. Kezdve Hiperék műsorával, a két új beköltöző idiótán át, Broki vallomásával és annak következményeivel, és végül a cociálpszichomókus kibaszásával együtt. Kira kiesésével maradt 1 azaz EGY kedvelhető játékos Pít, akit meg van egy olyan érzésem Brokiék ki fognak csinálni (nem véletlenül nem avatták be a tervbe).
+ egy Levente akit én bírok, mert vagy baromi nyugodt a srác, vagy kurva nagy taktikus. De a többiek?!
Hipert régebben szerettem, az egyik kedvenc volt, de mostmár vállalhatatlan.
FSzK: No comment, sajnos van egy olyan sejtésem, hogy be fog jutni a döntőbe.
Naíva: A játék elején szimpatikus volt, ahogy Melák ellen kiállt, de aztán elkapta a matcsitiszt és lefagyott az agya mint a Win 98.
Andor: nem tényező, azért az gáz, hogy a párja nem nagyon tekint rá nőként, ha megcsinálnák a magyar GoT-ot ő lehetne Brienne.
Betti: Ő is úgy látszik szürke, de nem olyan agyhalott, mint a többi. A mimikája viszont hasonlít Petráéra.
Broki: Beszívott, piás csajokkedvence, a kilátszó seggétől agyfaszt kapok. Durván kinőtte magát az első hetek nihillje után, de mivel kiestek a karakteresebb játékosok, az újak meg egy nagy nullák, lassan ő lesz a Hotel taktikusa.
Féliker: Nem zavar sok vizet, Csíra volt aki a képernyőn tartotta, kíváncsi leszek a jövőhéten hány percet fog szerepelni.
Roli: A sötétségnek eme árnyalatára még nem találtak fel szavakat, a faék pozitív jelző számára, Hiperrel egyetértettem, hogy a csávó nem tudja hol van. Mellesleg csúnya, olvasni nem tud, tájszólással beszél + felsőoktatási intézménybe jár, ami mindent elmond a magyar felsőoktatás helyzetéről.
Pít: Jó játékos, csak lehet túl intelligens ehhez a társasághoz, és ez lesz a veszte. Az udvartartása nagy részét elvesztette (Petra-Naomi-Dávid). Maradt neki egy szem Andor, de az a csaj nem tényező.

És akkor a két kiesőről:
Dávid: nem kár érte, tudálékos kis buzi volt, és még Brokit se tudta kitenni (bár ez a szerkik szemétsége, mert anno ő meg akarta ezt lépni).
Csíra: Kiesésével, az utolsó egyéniség is távozott a Hotelből, vagyis rajta kívül megmaradt a maci. Amúgy azt megnézném, hogy kiköltözése után hogyan valósította meg a pörkölt-tequila-dugás kombót egyszerre, gyanítom inkább külön-külön volt meg neki.

Na most kb annyit írtam, hogy pótoltam az egész heti kieső karakterszámomat. :D

Müszélia 2012.05.04. 09:08:39

de kirúgtam volna ezt az aranyos kis matcsit.
kirát sajnálom, nagyon fog hiányozni.

fl3sli 2012.05.04. 09:09:58

@jo.e: Szerintem meg mivel a viasat tudta,hogy mi a taktika emiatt ha Roli a végén megy Edinához aki egyedül áll, akkor nem lett volna benne izgalom. Igy lehetett, hogy most akkor Máté hova megy, ezért mutatták csak a végén, hogy hogy lett lezsírozva. Ettől függetlenül, sokszor van nekem is olyan érzésem, hogy megrendezett. De Pit is egyre szánalmasabb volt idő mikor még kedveltem, de ugyanaz mint Kulabá volt.

Iron 2012.05.04. 09:13:33

Ha hagyományosan ment volna a kiválasztó és a mohácsi vész jött volna a végén, egy kis ésszel 3 embert is kiejthetett volna, ha beáll FSZK mögé, Dinka meg egyedül marad. Az lett volna csak a pofáraesés. :-D

Kallisztó 2012.05.04. 09:16:19

Szerintem Noémi korrekt volt, Mátéval és Edinával is jóban van, logikus volt, hogy Mátét választja. Remélem nem fogják átverni, izgulok érte. (Fura, a kedvenc Műanyag kiesése minden előzmény néélkül volt, Noéminél azért lehet aggódni.)
Dávid rettenetesen szánalmas volt a vagdalkozásával.

Kírát nem tudom megfejteni, de valószínűleg kurvakeménynek akart ő látszani, de mégsem volt akkora gyökér, mint aminek próbálta magát beállítani. Nagyon emberi volt az utolsó riportja.

Tehát most Pít és pasija mindenki ellen a játszma állása? Bár az a kapafogú csaj durván nyomult Edina barinője szívszerelmére...lehet,hogy Pít nem tért vissza a férfias megmérettetésről?

Drinking Dorithy 2012.05.04. 09:17:19

Így sem volt már egy nagy eresztés ez az ÉH2, de Kíra nélkül... :(
Ha eDINKA még egyszer féltékenységsír (bocs fanclub)én felvágom az ereimet.... És valaki mondja meg hogy van még benn FSZK?!? Miért????? Kíííírát akarom!!!!

mimózA 2012.05.04. 09:18:05

@rinaldo-rinaldini: Kérem karaktermeghatározóba szomoru kutyafej kerüljön be! A tegnapi etrában is bizonyított. Most jöttem rá, h. mást még nem láttunk az arcán. Én a botoxra gondolok. Ha igaz a Kristóf sztori, összeillő pár, ő is egy vonalas fapofa volt. Érdeklődöm kézimunkaszakkőr új tagjának linkjéről.

édenke 2012.05.04. 09:22:38

Nem olvastam végig a kommenteket, előre is elnézést, ha valaki már írt a tárgyban, de úgy gondolom, hogy a szerkesztők azért eléggé alájátszottak Mátééknak ezúttal... Kíváncsi vagyok Máté akkor is beállt-e volna Naomi mögé, ha a 2 védett játékos utoljára választ magának párt. De így megkönnyítették neki a választást...

fl3sli 2012.05.04. 09:24:12

Egyébként nem tudom most miért rinyáltok Kira után, amikor ő volt nyerő helyzetbe mekkora tetű volt már. Meg hogy ő mennyire élvezi a játékot, meg milyen jó játékos, hát pont ennyire, hogy mindenkivel szembe megy, nagyon jó taktika ebbe a játékba.

fl3sli 2012.05.04. 09:25:47

@édenke: Szerintem igen mivel ledumálta Rolival, az meg talán még örült is neki, hogy a Máté is megkéri igy Dávidka akaratát végre tudja hajtani és még kap is egy nőt aki nem fogja utálni. :d

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 09:30:12

Én is leírom a véleményemet már akkor:

Az egész műsor, műsorkoncepció abból áll, h mennyire tudnak/akarnak a szerkesztők belenyúlni. Az egész rajtuk múlik, az egész műsor rajtuk áll, v bukik. A feladatokat ők adják, nem véletlenül van a mondás: az Édenben bármi megtörténhet. Itt a szerkesztők játszanak. A játékosok bábuk, akiket vagy engednek/hagynak cselekedni vagy nem. Inkább nem. Kivételesen tegnap segítettek a társaságnak. Legutóbb Dávidnak nem, ahogy fentebb írta valaki, de nem tudom pontosan. Itt a szerkesztők felé kell eladni magad, lehetőleg már a kasztingon. Ha ezt nem tetted meg, v nem virítasz valamit, akkor repülsz.
Dávid egyértelműen e miatt a szerkesztői húzás miatt esett ki. Ehhez asszisztáltak. Ami nem baj, csak érdemes belátni, hogy ez belenyúlás volt. Több kérdés is felmerülhet, h miért? A sorrend a legégetőbb. Miért pont most változtattak?
Kíra a versenyt nem nyerhette meg, mivel másodszor volt bent, ő konfliktus generálónak, sziporkának volt jó. Inkább segítettek neki egy új mellet csináltatni a jövőben:D
Amondó vagyok, h a kemény (?) magot bent tartják a végére majd. Gondolom, érdekesebb Mátéék rinyálása ott. (Edina Extrában nyújtott produktuma no comment. És nem a tevékenység kifejtésével van a bajom.)
Akinek most reális esélye van nyerni a versenyt, szerintem: Noémi (sajnos), Pít, Edina, Máté. Drukkolok Anikónak, de ő túl megosztó:D

Na, ennyi elég lesz egyelőre, asszem:)

almafa5555 2012.05.04. 09:30:52

@Almeron: és LMZ meg is jegyezte, hogy de jó végre újra itt, vagyis újra együtt,ölelkezve és azoka puszik. Baromi nagy megjátszás volt és amúgy számomra érthetetlen is.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.04. 09:35:05

@jo.e: Hanem D hova áll? Melyik nő választotta volna őt szerinte? Akárhova áll, hazamegy, Edina mögött védett, de amúgy is hazaküldené a picsába, Andor nyilván leszarja, Betti nem véletlenül nyomult félikerhez, de ez talán az egyetlen olyan ahol nem lehet egyértelműen 100%ra tudni hogy Dávid kurvaélet hogy nem marad bent. Anikó meg ugye hehehe :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 09:36:19

@almafa5555: pedig egyszerű: eljátsszuk, h mennyire utáljuk egymást, nem bízunk egymásban. Így a két védett eleve azt fogja hinni, h kicsináljuk mi saját magunkat is, nem kell segíteni nekünk. Én így gondolom. Most nyugi van, lehet megint lovagolni:P

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.04. 09:37:14

@fl3sli: Kíra ott cseszte el, hogy Félikert választotta Krisztián helyett. Krisz lehet hogy ordas türhő, de végigmehetett volna vele, ha valaki védett nem borítja a bilit.

fl3sli 2012.05.04. 09:39:45

@Hooshee: Hát pont ez volt a baj, hogy már ott elrontotta, mivel csak a bosszú lebegett a szeme előtt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 09:40:51

@fl3sli: kvázi ezért is küldték vissza, szerintem. Meg persze a mondataiért:D

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 09:41:33

@almafa5555: Anikó megnyugodott a párválasztó után, hogy nem esett ki, sőt Kíra hazament. Most bírja majd egészen addig, amíg megint nem lesz veszélyben

beacska 2012.05.04. 09:48:39

@Mrs. Jackman: Edinának nincs védettsége. másnak sincs.

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 09:48:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Sajnálom -ha már a szerkik így belenyúltak..- h Broki helyett nem Csírát mentették meg valahogy... bárhogy..
Edinka alakított az extrában?? :D Már annyian mondták, most már megnézem :D

jo.e 2012.05.04. 09:48:59

@Hooshee: igazad van, valszeg akkor is ez lett volna az eredmény, de azért 1 terv végrehajtásában sokat segít, ha 1részt a többiek nem tudják, másrészt már minden játékos a pályán van és tiéd az utolsó lépés.

jo.e 2012.05.04. 09:51:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Igen, ebben teljesen igazad van. Én M-tól inkább hánynék, mint esélyt adjak neki a további játékra, de nem is vagyok szerkesztő a viasatnál :) v. :( - nem is tudom melyik...

jo.e 2012.05.04. 09:55:57

@édenke: nem is kell mindet csak ezt az egy korszakalkotót :))) (remélem link lesz belőle)
@jo.e:

pilar ternera 2012.05.04. 09:56:13

sziasztok!

tényleg az egész nagyon megrendezettnek tűnik. ez valahol elszomorító, szegényeken nem múlik semmi, pedig úgy lenne a jó!

Hiper-LMZ páros is érthetetlen, az is egyre inkább tűnik úgy, hogy minden mozzanata szerkesztői utasításra történik...

valaki fentebb írt vmit Edina- Kristóf párosról! :O mi vaaaaaan? Kristóf az ÉH1-ből? ők egy pár vagy mi?!?!?!

ja, biztos forrásból származó infó: Máté barinője 37 ÉVES és van bizony egy 10-11 éves gyereke! :)) csak mert vitáztunk itt agyba-főbe! ;)

Dáviért nem kár, kis sunyi volt, megérdemelte. Miből gondolta, hogy ekkora befolyása van bárkire is?

Kírát azért kicsit sajnálom, de elfáradt, nem hozta már a formáját. tartania kellett volna magát ahhoz, hogy bosszút áll Félikeren a Petrával való kavarásért, ellustult, kitették...
az extrában tett nyilatkozatából is látszott, hogy volt agya a csajnak, kár érte...

jo.e 2012.05.04. 09:58:07

@beacska: tőled is kérdezem. Otthagyta volna E.-t egyedül és beáll N. mellé 2.nak?

Snoopyzit29 2012.05.04. 09:58:49

Sziasztok!
Sajnos a legjobb arc távozott tegnap, ha sixx-et akarom idézni: "óbazdmeg, óbazdmeg, kiesik a legviccesebb szereplő, a büdös kurva életbe már". Sajnálom, hogy pont most akart Kíra a mennybe menni és nem ajánlotta fel a g*cibe Félikert. De a tegnapi adásban elérték szerintem az erkölcsi mélypontot minden szempontból, ez a játék persze nem erről szól.
Naíva mondja Kíráról, hogy nem tud csapatban játszani? Naívának egyedül Broki a csapat miről beszélünk könyörgöm? Naomi már gond nélkül leszophatja Brokit, ahogy azt előző este megbeszélték. HülyeRoli ki lesz baszva már a jövő héten az tuti, ha jön egy új faszi. Levente nekem órási csalódás, tényleg abszolút a Papucsállatka jelző illik rá. Máté arcán meg olyan, de olyan vastag bőr van, hogy egy rinocérosz megirigyelhetné. Már nem hiányzik neki a barátnője? Na megyek hányni...

beacska 2012.05.04. 10:01:56

itt többen is írtátok, hogy Dávid már egyszer elmulasztotta Máté kirakását Pít tanácsára. Nos, ez egy nagy tévedés. Bár védett volt, de MÁRK mondta meg, hogy hova kell állnia, így esett ki Omár, és tett szert Noémire. Dávidnak esélye sem volt "robbantani"...csak a miheztartás végett írtam.

A szerkesztők nem avatkoztak bele a Párválasztó menetébe, csak alájátszottak a hatás kevéért. Persze, lehetett volna, hogy Máté először választ, de ez egy extra geciség lett volna, sokkal nagyobb beleavatkozás, mint így...szerintem...

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 10:02:05

@Pilar Ternera: Szia!
Az Edina-Kristóf találkoztak az ÉH-s rendezvényeken és jót beszélgettek. Erre a bulvár úgy tálalja, hogy egy párt alkotnak. Ettől a női szívek meghasadnak, mert szeretik Kristófot és Edinát. Öröm-boldogság!

beacska 2012.05.04. 10:03:42

@jo.e: igen. Ezt beszélték meg. Meg is mondta Rolinak, hogy ő egyáltalán nem szándékozik beállni Edina mögé. Elsőnek is oda állt volna, csak az szenyóság lett volna.

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 10:04:22

@beacska: "Persze, lehetett volna, hogy Máté először választ, de ez egy extra geciség lett volna, sokkal nagyobb beleavatkozás, mint így...szerintem... "
Miért beavatkozás? Mindig a védett választott eddig utoljára! Miért geciség? Le volt minden zsírozva Máté-Roland között!

beacska 2012.05.04. 10:05:17

@Snoopyzit29: nem jön be új pasi. ez már a végjáték. Azért is ment haza Kíra, mert bár tudta, hogy Márk átbassza, nem tudott bosszút állni, és már nem is akart.

pilar ternera 2012.05.04. 10:05:19

@beacska: egyet értek! :) de ha Máté választ először, Dávid akkor is odaáll Noémihez, mert bízott benne, más esélye nem volt,tehát mindenképp repül...

Snoopyzit29 2012.05.04. 10:05:57

@beacska: Szerintem meg Mátét segítették - és a tervük megvalósítását - a szerkesztők elég rendesen. Érdekes módon eddig mindig a védett választott utoljára, de most csakis Máténál kivételt tettek.
Kár, hogy nem adták meg Kírának is ugyanezt a sanszot. Nagy kár...

beacska 2012.05.04. 10:06:44

@Pácsó Ármándó: igen, le volt. Nem is a Rolis vonal miatt, hanem esélyt adnak Dávidnak, hogy elgondolkodjon, hogy mi is van...bááár, állhatott volna ő bárhova....(nagy legyintés)

Sziporka 2012.05.04. 10:06:59

Azzz de kemény.. Dávid amúgy is irritáló volt.. De Csírát rettentően sajnálom, se ő, se Omár nincs már.. szipp.
Márk nagy csalódás volt!

Snoopyzit29 2012.05.04. 10:07:19

@beacska: ja bocsi azt hittem még van egy hét amikor jön be új ember. Sorry...

pilar ternera 2012.05.04. 10:08:40

@Pácsó Ármándó: nnna, szééép! de nem értem, hogy az ÉH1 szereplői mit hakniznak még ezzel?!?! ez olyan mint a politikai tisztségviselés? ha 1x ott voltál, életed végéig kijár a megfelelő megszólítás? :O

Ainult Mina 2012.05.04. 10:08:40

Azt szeretném tudni, hogy vajon a könyvek bevitele tilos az Éden hotelbe? Senkit nem láttam, hogy olvasna (igaz, az a pár soros levél is gondot szokott okozni...).

Sziporka 2012.05.04. 10:08:52

Kéépzeljétek, tegnap késő este hívott a 18 éves húgom hogy épp Éden Hotel partyn van és mindenkivel spanol éppen :D Üzentem Omárnak hogy neki szurkoltam <3
Szóval friss infóim vannak, első kézből, hogy ki hogy viselkedik buliban és hogyan viszonyul érettésig előtt álló szöszi kislányokhoz :D

beacska 2012.05.04. 10:09:33

@Snoopyzit29: értsd már meg, hogy tök mindegy volt, ki az utolsó, így volt hatásosabb, és nekik (szerk) az a fontosabb.

Kírának azért nem adták meg, mint eddig senkinek, mert csak állt, és várta a sorsát. Máté pedig megkerülte. Ez becsülendő, és támogatandó. Képzeld magad a szerkesztők helyébe, amikor meglátják a felvételeket, hogy Máté-Anikó-Levente kupaktanács rohan Noémihez. Mennyire örülhettek, hogy végre történik valami!!! És kavicsok sem kellettek hozzá, lement fejben!

Snoopyzit29 2012.05.04. 10:10:54

@beacska: te vegyél már vissza légyszi! És ezt Te értsd meg!

beacska 2012.05.04. 10:11:02

@Ainult Mina: igen. és a mobiltelefon is. a papírt és tollat is szépen le kell adniuk. a szalvéta asszem maradhat ;)))

Cathcart_ezredes 2012.05.04. 10:11:49

Dávid tényleg egy lánytól sem köszönt el? Minimális méltóság sem szorult ebbe a hülyébe: nekem volt kínos ahogy néztem. Biztos azért vannak ott rendesen indulatok (bár az ÉH1 szereplői utólag nyilatkozták, hogy sokkal jobb volt bent a hangulat, csak ugye az nem annyira érdekes, gyanítom azért hogy ebben a szériában ugyanígy van), de azért ez csak egy játék, mellesleg meg egy rohadt szép helyen volt addig is. Ez a hiszti olyan volt, mintha a Gundel-féle vetélkedőben a kiesett játékos még kapaszkodna a csapóajtóba, és Gundelnek kéne az ujjain ugrálnia...

beacska 2012.05.04. 10:12:03

@Snoopyzit29: nem veszek vissza. ne szólj hozzám, és akkor nem foglak értetlennek nézni! olvasgass, barátkozz, egyél virtuális pitét!!!

jo.e 2012.05.04. 10:12:38

@beacska: nem szándékozik, persze, mert ez volt a terv. De még 1x mondom, nekem az a gyanúm, h. M. tudta, h. R. előtte fog választani így aztán tudott ragaszkodni a tervhez.
---
Jól jött persze a csatornának a tegnapi párválasztó, mert ugye "lelőhették" szerdán az előzetesben, h. R. E. mögé áll. Aztán mégis M. - micsoda meglepetés - legyőzte a gonoszokat és bent maradt. Az az 1 fáj csak 1 kicsit, h. elmebajnok taktikus hőst csináltak 1 semmirekellő, félalkoholista, tepsiképű, mu drukker, majomból :)))

baileys 2012.05.04. 10:13:14

@Zx: Pít mondta Csírának a legendát párválasztón, majd párválasztó után vitték Csírát az interjúba, ahol végigmentek az egész folyamaton, és ott erre reflektált már. Hm? Nincs benne hű de nagy összeesküvés elmélet, viszont logikusnak tűnik. Csak az interjú vonatkozó részét előbb adták be a szerkik, mint Pít beszólását.

beacska 2012.05.04. 10:13:30

@Cathcart_ezredes: húúúú, ezt én is néztem!!! az még hagyján, hogy Noémitől, Anikótól (beszólt neki) és Edinától nem köszönt el, de a két másiktól sem???

Wombat szerelem 2012.05.04. 10:14:54

Sziasztok!

Nem tudom volt-e már, akinek ez volt az ötlete, de szerintem így lesz a következő párválasztón:
Máté beáll Edinához, Noémi meg Píthez. Ha nem jön be új pasi, akkor szerintem Andi repül...
Vagy időközben összejön Máté és Noémi, és repül Edina...de jó lenne!!!!

nyílegyenes labirintus 2012.05.04. 10:15:12

Tökéletes volt Máték terve. Persze jó nagy adag szerencse és bolygóegyüttállások is kellettek a szerencsés kimeneteléhez, de a végén nagyon csúnyán megszopatták Dávidot. Egyáltalán nem kár a figuráért, öntelt kis köcsög volt.
A bent töltött hetek alatt -sokakkal ellentétben- Noémi meglepő módon inkább előnyére változik, kicsit engem Alizra emlékeztet az ÉH1-ből, mindenkivel jóban van, akkor veszik elő, amikor a legnagyobb szükség van rá, szvsz. így komoly sansza van akár a végéig is eljutni.
Csíráért meg csak műsor szempontból kár, mert a játéka annak ellenére, hogy ő megvolt győződve róla, hogy kurva nagy ász, de csak egy kamikaze technika volt.Az egyedül az árral szemben itt még nem működik.
Annyit ért neki ez a "returjegy az Édenbe" második esély, mint a hajnali lepkefing...

Sziporka 2012.05.04. 10:15:17

És szegény Roli ne legyen már HülyeRoli...ok, buta, de ez olyan rossz név :(

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 10:15:17

@beacska: Én úgy láttam Dávid végig magabiztos volt és bízott Noéban. Lehet, hogy elgondolkodik, de attól még odaáll a párja mellé.

Én ezt az egészet nem így csináltam volna, ha szerki lennék. Már eleve nem spoilerezem be Roland választását és Mátét küldöm előre. Mi nézők mit láthattunk volna így? Azt, hogy Máté jön és beáll Noé mögé!! Edina meg üres!! Itthon és kint a nem beavatottak álla leesik. Mindenki hirtelen elkezd kombinálni! Aztán Dávid nagy szemmeresztgetés után szintén beáll Noémihez és végül Roland Edinához. Szerintem ez sokkal izgalmasabb lett volna!

beacska 2012.05.04. 10:15:26

@jo.e: hát tudod, vakok közt a félszemű...;)

egyrészt a vágást már itthon a múlthéten készítették, tehát már azt is tudják, mi lesz 2 hét múlva, másrészt tutira leadatják velük, hogy hova akarnak állni, így aztán sakkozhatnak velük kedvükre.

fl3sli 2012.05.04. 10:16:11

Az volt a leggázabb amikor Dávid próbálta magyarázni a bizonyítványt, hogy ő nem is csinált semmit, ott rontotta el, hogy már az első héttől ki akarta ejteni a Mátét, és csak ez lebegett a szeme előtt, amihez Pitnek is van köze egyébként. Elég lett volna annyi, hogy meggyőzi a Rolit, hogy ne mögé álljon.

Cathcart_ezredes 2012.05.04. 10:16:57

@Sziporka:
Én a helyedben a húgodat egy alapos pszichológiai vizsgálatnak vetném alá, hogy nem kapott e maradandó agykárosodást ez élőhalottaktól:)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 10:18:55

@Cathcart_ezredes: Ez tényleg jellemtelen dolog volt Dévidtől, még ha langyi gyanús is volt

jo.e 2012.05.04. 10:19:12

@nyílegyenes labirintus: hát igen, szerencse, meg bolygóegyüttállás - így is lehet mondani :)) (erről megy a vita itt is: Lásd fenttebb)

sawyer_15 2012.05.04. 10:19:28

@hideg kéz: Bármilyen meglepő, én bírom Noémit, így sajnálattal vagyok más véleményen, mint te. Szerintem nem fogja tudni megoldani... a "megoldja" a végjátékot jelenti számomra, nem a következő kört.

baileys 2012.05.04. 10:19:37

@Hooshee: amúgy igen, persze édes a bosszú, de Krisztián, ha bent tartja, tűzön-vizen keresztül kiállt volna mellette, és most nem került volna bajba. Csak hogy Csíra mindig is magányos hős volt - lehet, ezért is kedveltük :)

beacska 2012.05.04. 10:19:43

@Pácsó Ármándó: hááát, afffene se tudja...lehet...de ők ezt választották...így se volt rossz. Úgy meg látszólagos esélyt adtak volna Dávidnak.

Nem is! tudom már, miért így kellett!!! Mert így elmondhatta Máté, hogy ha már ilyen kellemetlen helyzetbe került, legalább kihívhatja párbajra azt, aki okozta. A PÁRBAJ VOLT A LÉNYEG!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 10:21:33

@beacska: türelem, türelem:) Szió:)

@paranyuszi: na, megnézted már?:D

@jo.e: dettó:S

@Pilar Ternera: annyira boldog vagyok, h megtudtuk az életkorát:D

Snoopyzit29 2012.05.04. 10:22:04

@beacska: Oké beteg Anikó-klón, okos enged...

pilar ternera 2012.05.04. 10:22:07

@Pácsó Ármándó: köszi, ezt gondoltam, de akkor másképp kérdezek: a csatornának miért éri meg fizetni egy több mint egy éve lefutott műsor szereplőinek? vége, snitt, új szereplők, régiek éljék tovább az életüket, levesbe velük! ;)
@nyílegyenes labirintus: mi is pont arról beszéltünk otthon tegnap, hogy Noémi kezd kikupálódni! nem is értem! :O

virus 2012.05.04. 10:22:21

Dávid azért nem köszönt el a lányoktól,mert alapból nem szereti őket :)
Amúgy senkinek nem tűnt fel, hogy szereti a homokos tengerpartot? :)

Amúgy Bettinek Anikót kellett volna likvidálnia,vagy beállni Noémiék mögé, és két embert kirakni.
Máris könnyebb lett volna nyerni.

Amúgy Pít-re gondolom most Anikóék rászállnak...

Már csak az a jó kérdés mi lesz újcsávóval,mert Noéminek nem kell,de viszont gondolom Máté Edinával akar lenni.

jo.e 2012.05.04. 10:22:30

@beacska: félszemű, félszemű, de leprás :))

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 10:23:08

@Cathcart_ezredes: Vállalom az alapos vizsgálatot :-)) (Bocs, Sziporka!)

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 10:23:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Jahh most van mindjárt vége... :D
Andor ki akarta gombolni Matccsi gatyáját???? :D Jót röhögtem.... :D:D::D

B. Bíró 2012.05.04. 10:23:13

szerintem sem volt kóser a párválasztás. Tételezzük fel, hogy az új srác célja Broki kiejtése - ez volt. Ha ő választ utoljára, akkor ugye mindegy, hogy Máté kihez áll, az új srác oda áll mellé, oszt szevasz (ahogy szerintem Betti is elsősorban Kírát akarta kidobni, és csak másodsorban foglalkozott azzal, hogy ki lesz az új párja), tehát akkor állhatott volna Noémi mellé is, a srác is odaáll. Viszont akkor az összeesküvést csak úgy lehetett megcsinálni, ha Máté tudja, hogy ő választ utolsónak. Nem?

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 10:24:16

@Sziporka: Meséljél már, engem érdekelne!!! :D

pilar ternera 2012.05.04. 10:24:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: örülök, hogy örömöt szerezhettem! csak ez éltet! :))

jo.e 2012.05.04. 10:25:50

@Pilar Ternera: aprópénz. Nem náluk van az a házátalakítós műsor. Lehet, h. a következőben a Kristóf lakását újítják majd föl ;)

beacska 2012.05.04. 10:25:50

@virus: Betti Anikóval és Noémi van jóban. Miért is rakná ki őket? mert itt kint a nézők 90%-a azt szeretné? még jó, hogy nincs szavazás ez ügyben :DDD

Hát igen, Anikóék biztosan rászállnak Pítre, eddig is csak Kíra (v. Dávid ?) tartotta vissza őket :DDD

nyílegyenes labirintus 2012.05.04. 10:26:28

@jo.e: Jaja, látom... :)
Én elsősorban arra gondoltam, hogy az egész abból indult, hogy Betti elugatta Naivának. Ha ez nincs, és megtartja a szavát (mert Dávinak ezt ígérte) akkor Máté már repül haza.
Nyilván örültek a szerkik, hogy végre "műsor" van, de szerintem a végkimenetelt tekintve nem nyúltak bele.
Mindegy volt, hogy HülyeRoli vagy Máté mikor választ. Betti meg Félikerre volt rágerjedve, ergo lefutott volt, ebbe nem kellett belenyúlniuk a szerkiknek...

B. Bíró 2012.05.04. 10:26:52

@beacska: Máté szempontjából nem volt mindegy, hogy ki volt az utolsó. Az újsrác "robbantani" akart, nyilván célja volt egy erős embert kibaszni. Azzal, hogy Mátét rakták utolsónak, megmentették.

fl3sli 2012.05.04. 10:27:31

@B. Bíró: Nem az új srác, hanem Dávid akarta kitenni Mátét. Ha meg odaáll utolsónak Máté mögé akkor meg a Dávidot is kirakja akivel jóba volt. Plusz Máté dumált vele, hogy álljon akkor Edina mögé.

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 10:28:53

@beacska: Ha beáll Máté elsőnek Noé mögé, még akkor is megkérdezheti HÉ, hogy Matyesz! Ez igen meglepő volt! Miért? Erre Máté: azért mert a hátam mögött ki akar rakni ez a kis Felvidéki Hanyistók és ki akarom hívni párbajra! Ha van vér a pucájában, akkor ideáll mellénk!

@Pilar Ternera: Azért mert a rajongók még mindig szeretik az ÉH1-eseket és ezért eladhatóak, plusz bevezetik velük az újakat is az elején

virus 2012.05.04. 10:29:16

@nyílegyenes labirintus: igen a pletyka miatt indult el ez a dolog.Bettike elég pletykás...

beacska 2012.05.04. 10:30:40

@B. Bíró: én meg azt gondolom, hogy az újak célja nem a régiek kibaszarintása, hanem párt találni maguknak. Erre két lehetőségük van: vagy keresnek egy vállalkozó kedvűt, aki amúgy is váltani akar, vagy választanak valakit, és beállnak és kész. Ez utóbbi esetben nagyon tudnak neki örülni, ha kapnak segítséget, van vki, aki megmondja nekik, kit válasszanak. Egyrészt úgy érzik, a döntés súlyát más vállalja fel helyettük, másrészt számukra 5 tök ismeretlen ember közül kell vakon bökni vkire...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 10:31:03

@paranyuszi: elég szánalmasak bent néha:D

@Pilar Ternera: igen, életedben szenté avatunk, ha a többiek is így gondolják:P

@beacska: szijjja!!!

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 10:31:28

@Pácsó Ármándó: Igen, szerintem is Dévid mindenképpen ment volna, ha később és máshova áll, akkor is... (de azért kicsit Matcsi felé állt a szerkik keze)
Ráadásul ha Matcsi előbb áll Ostobenkó mögé -amekkora taláros nyúlbélan a Dévid gyerek- már tuti nem mert volna odaállni....

nyílegyenes labirintus 2012.05.04. 10:31:44

@Pilar Ternera: Lehet az ő szervezetére úgy bezártság, hogy fejlődik az agya... ;)

virus 2012.05.04. 10:32:20

@beacska: Azért annyira nem nagy barátok :)
Azon se lepődnék meg ha Anikó tenné ki a Betti popóját,mert elemzőt lecseréli Márkra :)

Szerintem itt már a végén egymásnak mennek úgyis...

beacska 2012.05.04. 10:32:43

@B. Bíró: szerintem nem akart robbantani. Csak választania kellett egy lányt...ha robbantani akart volna, Anikó mögé áll, de beszart. És rájött, hogy volt abban igazság, amit A. mondott...

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 10:33:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Igen, de a szánalmassági verseny fődíja nálam Edinkáé... Andor a második helyen van..:)

beacska 2012.05.04. 10:33:50

@Pácsó Ármándó: húúú, ez milyen király lett volnaaaaa! ;DDDD

nyílegyenes labirintus 2012.05.04. 10:33:50

@Pilar Ternera: na: "Lehet az ő szervezetére úgy HAT a bezártság, hogy fejlődik az agya... ;)

B. Bíró 2012.05.04. 10:34:02

@beacska: hát nem tudom, és akkor szerinted jó döntés edina mellé állni - úgy, hogy az eredeti párját meghagyod? Ami azt jelenti, hogy egészen biztosan és nagyon sürgősen pár után kell nézni, mert Máté tuti visszajön a jövő héten?

Dick Francis 2012.05.04. 10:34:47

Kíra volt a legjobb karakter. Tényleg volt stílusa. A 21-22 éves korához képest kenterbe vert jó pár embert. Márk meg nem tudott felnőni hozzá, nem volt elég határozott. Inkább keresett egy gyengébb csajt, akit irányíthat.
A Mátés sztori meg tényleg hatalmas belenyúlás.

pilar ternera 2012.05.04. 10:34:52

@Pácsó Ármándó: csomóra már nem is emlékszem... akkor ezt a nálam nagyobb rajongók miatt csinálják! ;)
(egyébként imádom, hogy a költőinek szánt kérdéseimre halálos komolysággal válaszolsz!)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 10:35:56

@paranyuszi: Szerintem oda mert volna, pláne ha Máté kihívja párbajra, amint azt az előbbi hozzászólásomban elképzeltem. De amúgy is bízott Noéban, a vak lóban. Csak az felejtette el, hogy ő még újnak számít a régiek szemében és Máté ugyanolyan kezdő, mint Noémi.

beacska 2012.05.04. 10:36:46

@virus: most már jönnek az "egy székkel kevesebb" játékok. Nem lesz itt már szemkikaparás...már csak azt kell megoldani, hogy Noémi Pít mellé, Máté meg Edina mellé keveredhessen. De ha ez nem megy spontán, akkor az utolsó héten elhangzik: "Nnna, most van az utolsó esélyetek, hogy mindenki új párt válasszon magának"

foxglove (törölt) 2012.05.04. 10:38:07

a szerkesztői beleszólásról: szerintem a párválasztó előtti délután egész egyszerűn megkérdezik őket egyesével, privátban, hogy ki mellé fogna állni, és ehhez igazítják a ceremóniát.
és igen, ha már tudják ki fog kiesni a játékosok akaratából, akkor esetleg kitalálnak egy mankót, persze ha értékes játékosról van szó.
legalábbis én így képzelem el.

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 10:38:20

@Pácsó Ármándó: Elég lagymatagnak tűnt Dévid gyerek, de ahhoz tényleg elég hülye volt, hogy bízzon Ostobenkóban..lehet h odaállt volna.. de ezt már nem tudjuk meg... :D

Zabkása 2012.05.04. 10:38:23

Hát ahogy sejtettük, Máté marhára nem volt veszélyben, nemhiába spoilereztek tegnap..... De ami fő fájdalom nekem, hogy Hiper bentmaradt, Levikém kurvanagyot csalódtam benned, mert nemcsak hogy nem áldoztad fel azt a kurvát valami oltáron, de még mindig ugyanúgy smúzoltok. Az kellett volna, hogy amikor sétálnak a ceremóniára, akkor Levi Hiper mellett van, és rezzenéstelen arccal belöki a susnyásba....

És a másik fájó pont: Csíra. Hát bakker, tényleg a legszórakoztatóbb karaktert küldték el, nyomorult Féliker egy impotens fasz. Majd a baszatlan kő Betti mellett jobb lesz? Sajnáltam szegény Csít amikor sírt a riportban, és a ceremónián meg le a kalappal, totál korrekt volt! Csíra ha olvasod, gyere el egy randira velem, ott is bármi megtörténhet! :D

Tetszett ez az időutazós/visszapörgetős dolog, több ilyen kellene, de hát ehhez több taktikázás is kell az tény.

Míg el nem felejtem: Dávid egy unszimpatikus véglény, az extrákban (mint ahogy tegnap is mondtam) sokkal ellenszenvesebb, hátak mögött kurvaanyázik, ennyit tud. Az is fura volt ahogy beszél, meg úgy az egész faszi irritált. Pláne ezzel totál leírta magát, ahogy a ceremónián viselkedett..... Ostobenkó szépen boltotta azzal, hogy nincs önbizalmad, itt sírtál, hogy "Kérlek!" :D :D Jóhogy nem vágta oda, hogy még a pöcsöd is kicsi! :D

pilar ternera 2012.05.04. 10:38:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: életem a szolgálaté, nem várok viszonzást! :))
@nyílegyenes labirintus: csak tudnám mitől? mert használnia nem nagyon kell...:)

beacska 2012.05.04. 10:39:03

@B. Bíró: volt már, hogy össze voltak keverve, aztán mégis visszarendeződtek. Gondolom Roli úgy volt vele, és tán meg is ígérték neki, hogy majd megoldják. Vagy jön új lány (aki nem jön), vagy újabb alku tárgya a dolog...van rá 4 napjuk

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 10:39:27

@Pilar Ternera: Mert komolyan veszlek! :-) Tudod, öribarik! :-)

kovácspéterke 2012.05.04. 10:40:43

@B. Bíró: nem akart robbantani, dávif akart, ő mondta mindkét újnak, h edináékat szedje szét, és mivel megtudták ezért elébe mentek. mivel dávid senki más mögé nem állhatott volna be, ezért kurvára mindegy a sorrend.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 10:40:49

@paranyuszi: Edinát nem lehet lekörözni ebben a versenyben, egyértelműen ő a nyertes:D Lehet, h lesznek kis Matcsik is:D

@Pácsó Ármándó: szerintem, ez nem párbaj játék, akkor adtak volna nekik fegyvert:D:D:D:D

@beacska: de ez nem minden szériában volt így, nagyon remélem, h más lesz, mint tavaly.

baileys 2012.05.04. 10:40:54

@jo.e: Be, mert ez volt a terv. Ugyanis Máténak nem nagyon volt más választása.

Egyébként lehet azon morfondírozni, hogy Mátét milyen gonosz módon segítették a szerkik, de igazából csak egy olyan esetet tudok elképzelni, ahol Máté kieshetett volna: ha ő választ először, a terv szerint beáll Naomi mögé, majd Dévidke észbe kap, hogy hú, itt valami csúfság készülődik, és ő inkább Naíva mögé áll ennek hatására, a végén pedig védettfiú is Naomi mögé áll, és ezzel a cserebere ellenére Brokit vágja ki. Illetve még egy lehetőség lett volna, ha védettfiú beáll Naomihoz, aki mögött már ott tömörül Dévid és Broki is, és ezzel kivágja a Hotelből Dévidet, Brokit és Edinát is. De gondolom, ezt a szerkik mindenképpen megakadályozták volna, hiszen még nem kell kezdeni fogyniuk :)

foxglove (törölt) 2012.05.04. 10:41:17

@Pilar Ternera: na erre írtam, amikor mindenki 40-50esezte, hogy van egy olyan opció, hogy 35-40, csak rossz adottságokkal...

Zafír333 2012.05.04. 10:41:33

@Snoopyzit29: Szép napot Mindenkinek!
Az utolsó mondatodnak nagyon örülök, köszönöm! Már nem mertem Broki Máté tevékenységéhez hozzászólni, mivel a szókincsem beszűkült egyetlen szóra: HÁNYÁS! Nem akartam magam ismételgetni, hamár nem tudok újat mondani. bár ebben a szóban mindent elmondtam én is.
Kírát sajnálom! Bár sajnos-az ő szavait idézve-azért jött, hogy embereket alázzon! Hát...amire a "mester"tanít, a "jó"tanítvány csak azzal tudja "hátba döfni" Hiányozni fog, de szerintem szüksége volt a megtöretésre. Így egy kedves,érző ember-lány lett újra!Kívánom, hogy legyen sokkal boldogabb kint, mint a Holteben volt!
Anikó már távozhatna!!!!!!!!Mit képzel???
Dávid a saját távozását szervezte nagyon szépen! A vagdalkozásával még azt is elrontotta, ami esetleg még "szép emlék" maradt volna róla! Hogy jöttek ide a közös gyökerek?
Remélem, Nomémi nem fog csalódni a következő párválasztón!!!

pilar ternera 2012.05.04. 10:41:43

@beacska: és Anikóéknak nem is osztasz lapot?:O)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.04. 10:41:46

Papucs a férfi nem szégyene, ezt itt, és most határozottan ki merem jelenteni!
Undorító csúszómászó. Pont megérdemlik egymást a lófejűvel. Phej.

Broki remekül megszabadult a nyomasztó kutyaszeműtől és közben sikerült megideologizálnia is. Ráhúzta Dávidra, miközben pont kapóra jött,hogy Edinka nem fog ott sírni a vállán tovább.
Viszont legalább ki sem esett a csaj a hülyesége miatt. Diplomatikus megoldás, probléma letudva.
Persze ettől Broki abszolút gy gerinctelen p.cs. Komoly csajok kerülik majd kint mint a leprást. (persze toygirlöket fog találni így is dögivel)

Féliker a másik undormány. Egy kétszínű szemétláda.
Bízom benne,hogy a nyeremény közelébe sem jut el a színtelen-szagtalan hogyishívjákkal. (még a neve sincs meg a csajnak, annyira levegő)

kovácspéterke 2012.05.04. 10:43:01

@beacska: én úgy sajnáltam szegény rolandot, amikor mondta, h erős pár lehetnek edinával :(

Sziporka 2012.05.04. 10:43:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Na hát ott voltak csomóan de Kíra nem :( Meg ugye a szokásos Levi, Hiper, Melák sem... Noémi élőben sokkal szebb mint a tv-ben, és Fátter is állítólag a legjobban néz ki élőben, míg a tv-ben nem...
Mindenki közvetlen kivéve Niki.
Máté mocskosrészegen visz fel kislányokat a VIP-be :D
Peti a legkedvesebb ;)

és ott volt Terror is!!!!!!!!

A családi kötelékek miatt többet nem mondhatok :D

ja és Omár üdvözölt engem <3 <3 :D

Ja, és ingyen volt a belépő és ingyen volt minden pia. Én is ilyen bulikba akarok járni :D háh.

Snoopyzit29 2012.05.04. 10:43:58

Nos, visszanéztem az ÉH1-et 37. résztől, mivel @beacska (Anikó-klón) nyilvánosan lehülyézett, szóval az ÉH1-ben még a 38. részben is jött új fiú. Szóval most a jövő héten miért is ne jöhetne új ember????

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 10:43:59

@paranyuszi: Én nem bánom, hogy ment, viszont Kírát sajnálom. Igaz, ő is puhán tolta már a végén!

@Zabkása: Tudsz jó pörköltöt csinálni Kírának? Van tequilád? :-))

Zabkása 2012.05.04. 10:45:09

@Pácsó Ármándó: Tequila megoldva, pörit még nemtudok, viszek anyámtól ..... :D az úgyis verhetetlen :D

foxglove (törölt) 2012.05.04. 10:46:04

@Alfonzina, aki tudja..: hát szerintem meg inkább 1 Papucs mint 10000 kigyúrtkopasz macsó. Sajnos az előfordulási arányok is kb. ilyenek.

jamesz 2012.05.04. 10:46:09

Tudjátok mitől szar ez a 2. évad? Attól, hogy a túlgondolt stratégia megöli a kapcsolatokat.A szerkesztők már durván nyúlnak bele a dolgokba, és hát a casting, egy tragédia.Sehol nem tudott erős érzelmi kötelék kialakulni, ami azért fontos. Ha összehasonlítjuk az ÉH1-el, ahol azért komolyan sajnálták a kiesőket...milyen nagy sírás-rívás volt...
Itt meg...eh. Semmi.Pillanatnyi érdekszövetségek percemberkékkel.Nem is sajnált senki senkit.Egy bizalomra alapuló játékot végighazudni (vö. stratégia) nem lehet, mert megbosszulja magát, vagy káoszt teremt.

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 10:46:25

@Snoopyzit29: Csak annyit mondanék neked, hogy van akitől a szidás.. már már dicséret... ;) :D Pacsi! :D

nyílegyenes labirintus 2012.05.04. 10:47:08

@Pilar Ternera: Azért az elég vicces volt, hogy a Dávid vs. Máté döntésnél húzta a többieket. :)
Annyira azért nem hatotta meg Noémit, hogy Dávidnak mennie kell, meg talán kicsit bosszúszaga is lehetett Omár miatt, bár ez kimondva nem volt asszem.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.04. 10:47:26

@Pilar Ternera: 37 éves a Máté nője?
azta..elég szar hidratáló kréme lehet, mert kinéz vagy 45nek.

pilar ternera 2012.05.04. 10:47:33

@foxglove: én is ezt írtam akkoriban, de lehurrogtak, így elengedtem a gyeplőt. meg aztán megnéztem a képeket és én is feladtam, mert 37-nél jóval többnek néz ki tényleg...
@Pácsó Ármándó: te drága! köszi! :))

@Zafír333: nem hinném, hogy Edináék ekkora szemetek lennének, hogy kiszúrjanak Noémivel, aki megmentette a seggüket! bár, ki tudja...

akár műbalhék, akár nem, sajnálom, hogy LMZ ilyen hülye és nem passzolja le Anikót, mert sztem így kigolyózza magát a végjátékból is, pedig nélküle ott lenne/lehetne a helye!

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 10:47:38

@Pácsó Ármándó: Igen, Kírát én is sajnálom... :( és jelzem ha választhatnék olyan virgácsokat szeretnék amilyenek neki vannak :D:D

beacska 2012.05.04. 10:47:39

@Pilar Ternera: hát ők együtt vannak. nekik nem kell keveredni ;))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.04. 10:48:05

@foxglove: papucs egy lábtörlő és egy idő után ez a típus is pont olyan idegesítő tud lenni, mint egy nagyképű izomtibor.

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 10:48:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ez csak ilyen virtuális párbaj, amit Beácska vetett fel, mint nézőcsalogatót. :-)

kovácspéterke 2012.05.04. 10:49:18

mik voltak tavaly a kavicsok, amiről beszéltek, én csak a döntőt láttam, meg előtte asszem egy részt.

beacska 2012.05.04. 10:49:33

@Mrs. Jackman: :DDD szegényem, hát mit mondhatott volna??? ...és amikor makogta Pítnek, hogy nem szegte meg a betyárbecsületet?? :DDD...így utólag akkor is aranyos volt inkább, mint buta

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 10:49:59

@Zabkása: A harmadik dologról meg úgysem feledkezel meg, ugye? :-)

@paranyuszi: Van az a pénz :-)

Zabkása 2012.05.04. 10:50:47

@Pácsó Ármándó: nyugi, beállok mögé a "ceremónián" :D :D :D vagy mire gondoltál? :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 10:52:14

@Pácsó Ármándó: Lábat nem hiszem, hogy tudnék operáltatni... :D:D:D::D:D

kovácspéterke 2012.05.04. 10:52:47

@beacska: ja sztem aranyos volt, csak én sajnálom, h mostanra tették be, amikor beindul a kavarás. ebben nem tud részt venni. sztem jólelkű, csak hát buta :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 10:53:34

@Zabkása: szió:) Nem tán ott vagy, ahol gondolom, h vagy?:D

@Pácsó Ármándó: igen, igen, figyelek, de attól még ezt le akartam írni, na:P

@Alfonzina, aki tudja..: igen, de inkább ő nekem is, mint Melák, Terror, stb.

Kürosz 2012.05.04. 10:53:48

a szerkik egyébként nagyon durván belenyúltak a játékba, nem is elsősorban most, hanem - ez Pít interjújából derült ki - hanem akkor, amikor Márk mondhatta meg Dávid helyett, h hova álljon...

Pít ugyanis azt mondta, h Dáviddal már két hete le volt fixálva akkor, h Brokit teszik ki, nyilván azért választhatott Márk, mert ő nem Brokit tette ki...
Így viszont Pít mellől kilőtték Omárt (ha Dávid választ, akkor Máté megy), innentől kezdve Brokiéknak lejt a pálya.

Ahogyan tegnapi őket segítették a szerkik (nem mintha sajnálnám Dávidot, Kírát azt igen), azzal, h Máté választhatott utoljára... mondjuk ez Agyhalott Roland képességeinek ismeretében felesleges óvatosság volt, de akkor is...

De miért futtatják Brokit? Ha nem futtatták volna, nem mentették volna meg a seggét X-szer, akkor ma Pít volna a toronymagas esélyes, így viszont a kiesésre van jó esélye...

Tavaly is ilyen durván nyúltak bele (lásd Ádám beszélgetése Nikivel), a beavakozás nélkül vélhetően nem Kristóf nyert volna, de ott még lehet rá magyarázatot találni, h nem egy nagypofájú, dubajozó csajszit, nevezetesen Szandrát akartak látni a csatorna "arcának"... De az alkoholista Broki ugyan mitől jobb csatornaarc, mint Pít, aki kábé az egyetlen értelmes, vállalható ember ott bentről?

persze nem tudjuk a végét, de nagyon abba az irányba halad a sztori, h a szerkik minden akadályt elhárítanak Broki elől egész a fődíjig...

Ne legyen igazam, és hajrá Pít, utólag is.

raspberrypie 2012.05.04. 10:53:56

amúgy több ilyen "hűségpróba" kellett volna szerintem az egész műsor során, mint pl. tegnap, hogy felajánlják-e a párjukat egy védettségért... mert nem erről szól a műsor, hogy mennyire tartanak ki egymás mellett? inkább ez kéne, mint hogy tehetetlenül hulljanak az emberek (niki, omár...)

beacska 2012.05.04. 10:54:25

@Snoopyzit29: Elkezdhetsz kóstolgatni a klónozással, de rutinosabb fórum-pofonosztó vagyok, úgyhogy helyedben letennék erről!!!
Elhatároztam, hogy el sem olvaslak, de ha folytatod, nemcsak elolvasni foglak, de minden szavadba belekötök, és szarrá alázlak. Szeretnéd???

Mert bejelentették, hogy most költöztek be az utolsók, azért. De többet nem segítek.

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 10:54:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem hinném h kézen keresztül ez megtörténhet.... :D Hipernek van már 3 hete hányingere.. :D lehet kis elemzők lesznek :D

baileys 2012.05.04. 10:55:02

@B. Bíró: Nem, Dévid volt az, aki belebeszélte az újakba, hogy robbantani kell, méghozzá nagyon konkrétan Brokiékra uszította mindkettőt. De ahogy nem működött Bettinél a taktika, és az maradt Félikernél a naaagy rábeszélés ellenére, úgy Roli sem biztos, hogy robbantotta volna Máté-Edinát, ha azok nem tudnak a tervről. Itt igazából Dévid volt a gáz, aki annyira törekedett Brokiék szétszedésére, hogy közben nem látott tovább az orra hegyénél.

shimizu 2012.05.04. 10:55:11

áááááá Csíra!!!!! Nemááááár! Most 1 hét gyászidőszakot tartok! Hülye...ööö...gnómfej!...öööö...nem tudom a nevét....dávid, v mi a franc! Megérdemelte, h kibaszták a hotelből! Csak kár, h Csírát már nem láthatjuk!!! ;___;

Zabkása 2012.05.04. 10:55:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: de de még Írország :) még 22 napig :D aztán go home végre

jo.e 2012.05.04. 10:56:19

@Zabkása: "és rezzenéstelen arccal belöki a susnyásba...." :DDD Ez tényleg király lett volna. Álmodik a nyomor... Levente 1 balek!

tomfree 2012.05.04. 10:57:26

Basszameg, Csíra nélkül egy rakás fos lesz ez a műsor...

jo.e 2012.05.04. 10:58:28

@paranyuszi: :DDDDDD
Ez új kontextusba helyezi a "hányingerem van tőled" kifejezést.

Sziporka 2012.05.04. 10:58:35

@shimizu: ugyanilyen érzések kavarognak bennem:(

pilar ternera 2012.05.04. 10:58:36

@Alfonzina, aki tudja..: ez azért nem teljesen igaz, mert az extrában Máté-Edina komoly beszélgetés volt, ahol nagy ígéretek hangzottak el Máté részről, hogy ő csak Edinkával tudja elképzelni a játék végét. szóval vissza akarják ők csinálni az eredeti felállást, ha igaz...
@nyílegyenes labirintus: igen, jól csinálta, meg így jól belehetett vágni reklám előtt, hogy izguljunk...:)
sztem itt már nem volt bosszú, csak leszarta Dávidot, Mátét meg bírja. ennyi. nem volt ez tőle akkora áldozat...

riverblue 2012.05.04. 10:58:40

@beacska: a szerkesztők nem avatkoztak be a párválasztóba?? viccelsz?

ha a két védett a végén választ,ahogy eddig szokás volt..
szerinted softgigoloMáté hová mert volna állni?
elmondom..a bárpult mellé.
sajnos az van..hogy a viasat ezzel alávágott a nézettségnek szerintem.

Sajnos minden Hiper szája íze szerint alakult..vazzzeeeee
és Pít (valószínűleg)már nem tud senkivel kooperálni..
és így nem is lesz döntős..(ne legyen igazam)
és akkor az ultra gáz bagázsia nyírhatja egymást..ahogy akarja.
bár én a végén kibasznék velük..és bejelenteném Pinokkina helyében,hogy a 25 miller megy az UNICEF számlájára!
Ti meg örüljetek ,hogy rátok sütött a nap!;))))

raspberrypie 2012.05.04. 10:58:50

@Kürosz: csak ilyenkor azt nem értem, hogy azért volt pár jó arc, és ők elég "hamar" kiestek (niki, omár, a műsor kedvéért talán terrort is bent tarthatták volna az állandó hisztijei miatt,... stb.) petra meg mennyi ideig bent volt már - mikor kb. semmit nem csinált. szóval ilyenkor nem értem, hogy ha ők csinálják (szerkesztők) a műsort, akkor miért dobnak ki jó embereket, és tartanak bent unalmasokat..

Zabkása 2012.05.04. 10:59:06

@jo.e: hát sajnos tényleg az :( és most nézem az extrát, meg is fingerelte ezt a lófejű rémet, és aztán viccesen nevetgél rajta, hogy mindezt ceremónia előtt 10 perccel.... "bítol-e Anikóban háhá" ... hát azért mert engedte magát kényeztetni? :D ha legalább rábukik a csigaházra több bizalmat tud generálni :D mellesleg igazi hárpia ez a csaj, nála a szex tényleg ilyen taktikai rész, mert Edina full szerelmes az tény.

beacska 2012.05.04. 10:59:08

@Mrs. Jackman: lehet, hogy nem is buta ám, csak nehéz lehet alkalmazkodni: napi szinten pörgés, reagálás olyan dolgokra, amit azért át kéne gondolni, plusz a körülötte lévőknek mindnek kifejlett üldözési mániája van...meg egyéb parák...

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 10:59:13

@Zabkása: Tudod, Kíra három kívánsága: Pöri-Tequila-Nagydugás :-)

fl3sli 2012.05.04. 10:59:22

@Kürosz: Akkor az ikrek is kurva nagy segítséget kaptak, meg a Pit is megkapta már ezeket. És akkor Pit is milyen kedves gyerek, hogy jópofizik folyamatosan Edinával meg Mátéval közbe meg hátba támadja.

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 10:59:24

@jo.e: lehet értelmezni így is, úgy is..;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 11:00:10

@paranyuszi: nem pont CSAK erre az alkalomra gondoltam:D (további véleményemet a kézről megtartom magamnak:D)

@Zabkása: milyen idő van?

@Kürosz: csak bólogatni tudok:S

Zabkása 2012.05.04. 11:02:19

@Pácsó Ármándó: igen pont most jártam ott az extrában :D hát én nem mondok nemet a maratoni történetre! :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: fos. 9 fok, arra keltem, hogy esik az eső.... és bármibe lefogadom, hogy mire hazamegyek pont valami hidegfront lesz :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 11:02:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :DDDDDDDDDDDDDD
pedig érdekelt volna a véleményed!!!! :)

foxglove (törölt) 2012.05.04. 11:03:14

@riverblue: adhatnak olyan feladatokat, ahol a szerencsén múlik a kiesés (pl. tavaly a bomba). egyszer csak kiesik valahogy hiper, nem tudom elképzelni, hogy ő nyerjen. nem és nem.

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 11:03:53

@Zabkása: Nem akarom szívni a véred..:D de itt kb. 28 fok van és tűz a nap!!! :D:D:D

Snoopyzit29 2012.05.04. 11:04:13

@beacska: Tartsd magad az eredeti tervhez, ne olvass el! Osztani én is tudok, de ez nem arról szól. Javaslom kerüljük el egymást!

Sziporka 2012.05.04. 11:07:35

@foxglove: Le kéne lökni a Taigetoszról.

Zabkása 2012.05.04. 11:07:57

@paranyuszi: köszönöm szépen! :D mellesleg tudom, minden csaj ismerősöm pakolgatja ki a bikinis-strandolós-napozós képeket...... ami mondjuk legalább annyiban jó, hogy a szemem élvezkedik, a helyi ír szépségek azok.... brrrrrr.

várj mutatok egyet :D és ez komolyan átlag, ruhástúl, méretestűl:
irorszagban.files.wordpress.com/2012/05/img_1549.jpg (nem spam)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 11:09:36

@Zabkása: ne merd idehozni a hideget, leginkább az esőt (tudom, kell a mezőgazdaságnak, meg az én virágaimnak is), de akkor inkább maradj ott:D

@foxglove: nem, dolgavégezetlenül ment el a kislány:S Ma mi megyünk, hátha:D Nem jósolok nagy jövőt, a nagy meleg sem tesz jót:S

@paranyuszi: állítólag:D, elég sokáig életben marad a spermium, ergo ha utána véletlenül! lent jár a keze, akkor bekerülhet a megfelelő helyre, de ezt csak olvastam, azt sem tudom, h miről beszélek:D

Zabkása 2012.05.04. 11:10:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: köszi kedvességed :D eskü nem pakolom be a táskába, viszont eddig akárhányszor hazamentem, pont jött valami orkán vagy hasonló :D

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 11:11:37

@Zabkása: Uhh! Ez kemény! Birkózik? Kézilabdázik?

nyílegyenes labirintus 2012.05.04. 11:11:56

@riverblue: "ha a két védett a végén választ,ahogy eddig szokás volt..
szerinted softgigoloMáté hová mert volna állni?
elmondom..a bárpult mellé."

Mindegy volt, hogy a végén, az elején vagy középen választanak a védettek, mert le volt vajazva az egész. Tehát Máté mindenképpen Noémihez és HülyeRoli meg Naivához áll. Így is, úgy is Dávid ment volna...

dean23 2012.05.04. 11:12:09

Ááááh! Kiesett a legjobb játékos e miatt az idióta fogalmatlan Márk miatt! A puncipöcök szerelmespár meg ismét megúszta, hogy legalább az egyikük lapátra kerüljön! :/

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 11:12:38

@Pácsó Ármándó: köszönöm, h megértesz:D

@Zabkása: minden nőben van valami szép:) Csak meg kell látni ám:)

Zabkása 2012.05.04. 11:13:30

@Pácsó Ármándó: lószart! ESZIK! :D itt tényleg ez az átlag, otthon annak is tudtam már örülni, hogy végigsétálok a körúton, sok szép csinos nőt látva. Itt meg inkább a szemem essen ki a helyéről..... és a külső egy dolog.... de bunkók! Az idősek még oké, de a fiatalok azok borzalmasak...

jo.e 2012.05.04. 11:14:18

@Zabkása: :)) Kíváncsi vagyok arra az élethelyzetre amikor úgy érezted, h. ezt meg kell örökítened :)) Vagy csak a komment miatt?

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 11:14:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Milyen fajták a kutyákok?

@nyílegyenes labirintus: Pontosan! A szerkesztők láttak minden szervezkedést kintről, nem kellett belenyúlni

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 11:15:28

@Zabkása: Jesszusom!! Nem tudtam elsőre h ez a háta vagy az eleje!!! :D A pasik is rusnyán néznek ki ott vagy csak a nők??? :D

Zabkása 2012.05.04. 11:16:00

@jo.e: blogot írok az itteni tanulmányokról meg mindenről, és így a vége felé közledve már nem kirándulok, valamiről csak be kell számolni :D meg az olvasó barátaim meg érdeklődnek, nem egyszer kértek már képet :D szóval így született a Chocapic :D

jo.e 2012.05.04. 11:16:26

@Zabkása: de azt nagypályán, nem ?

Zabkása 2012.05.04. 11:17:15

@paranyuszi: pasik is, itt nem nagyon van Éden Hotel kompatibilis egyén. Vagy egy-két génmódosított rögbis, benga állatok, aztán rengeteg elhízott, lusta paraszt bambaképű, a maradék meg olyan Trainspottingosan vékony, besettarcú, zsíroshajú

Zabkása 2012.05.04. 11:17:50

@jo.e: hogy érted hogy nagypályán?

sawyer_15 2012.05.04. 11:19:36

@Kürosz: +1
Egyébként akárki akármit mond, a sorrend tegnap kulcsmomentum volt. Ugyanis előre azt nem tudhatta Máté, hogy az új csávó tartja-e magát az ígéretéhez. Így utólag persze lehet mondani, hogy a végeredmény szempontjából tökmindegy, hogy ki mikor választott (és ez így, ebben a kombinációban igaz is), valójában akkor, ott, a választás pillanatában Máté számára nagy előnyt jelentett, hogy több információval rendelkezett, mintha elsőnek választ, tudta, hogy a terv szerint alakulnak a dolgok. Ahogy ők csináltak egy blindside-ot, más is csinálhatott volna…
Egyébként nekem a Mátéval szembeni irtózatos ellenszenvem ellenére általánosságban nincs bajom azzal a koncepcióval, hogy a szerkik megtolják kicsit azt, aki képes kettőnél több kombinációt végigjátszani. Ez rendjén van, win-win szituáció.
És persze továbbra is tartom, hogy az egészhez kellett, hogy az új csávó és Noémi ne nagyon fogja fel, hogy ezzel az ő esélyeik mennyivel zuhantak a végjátékot illetően. Jó duma „ez a megvédünk majd, számíthatsz ránk” (mégis kivel szemben, ha nem jönnek már újak?), de ennyire a végén már valamelyik ujjat harapni kell, és ők lesznek a feláldozhatóak…

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 11:19:53

@Zabkása: (Nem irigyellek! A mi edzésünk előtt a TRX-es lányoké a terem, és be tudunk menni előre várakozni. 10-15 formás csajszi nyújtózkodik izzadtan. Mondja tovább?)

@paranyuszi: De hát Kíra max. 150cm. Nem olyan hosszú a lába, legfeljebb a vékonysága miatt tűnik úgy.

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 11:19:59

@Zabkása: Nahh, még egy hely ahova biztosan nem költözöm. :D Köszi szépen az infókat! :D

Zabkása 2012.05.04. 11:22:01

@Pácsó Ármándó: KÉPET! :D vagy tudod mit? 3 hét múlva elmegyek edzeni én is :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: azt tudom :P :)

@paranyuszi: nincsmit! :D egyéb kérdés? :D a pénz mondjuk jó ha valaki dolgozni akar, de ha nem nemzetközi diákokkal lennék és csak írekkel tudnék lógni, akkor egy befordult valaki lennék már régóta

jo.e 2012.05.04. 11:22:04

@Zabkása: hát valaki kérdezte, hogy sportol-e (birkó, kézilabda) erre írtad, h. eszik. Erre írtam, hogy de azt nagypályán. Érted ugye, nagypályan eszik mint sportolás :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 11:22:50

@Pácsó Ármándó: egy malinois, meg egy törpe schnauzer, azzal szenvedünk most, a másik ivartalanítva van:)

@paranyuszi: én mondtam, h megtartom magamnak, még szerencse, h más nem olvasta el:P

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 11:22:54

@Pácsó Ármándó: Micsoda?? 150 cm?? Én azt hittem kb 170...
Jahh akkor storno az egész. :D

Zabkása 2012.05.04. 11:23:42

@jo.e: jaja bocsi nem esett le, azthittem lemaradtam valamiről :D my fault :)

jo.e 2012.05.04. 11:25:28

@Pácsó Ármándó: Ne mááá'! Mi a te szemed, tolómérő? :) Ismered őt v. csak a képről kalkuláltad?

jo.e 2012.05.04. 11:26:54

@Zabkása: mondjuk ez egy nagyon kifinomult, végtelenül intelligens poén volt. Csak a legnagyobb ínyencek értik meg elsőre :)))

Móka na 2012.05.04. 11:27:05

@Sziporka: Sziaaaa képzeld, sz. most láttalak :), kicsi, nyomi ez a világ...

Zabkása 2012.05.04. 11:28:41

@jo.e: most beszótá' ? :D mindjárt csinálok egy Éden Krisztián szemöldöktáncot :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.04. 11:30:49

@Zabkása: Minden világos! :) Nincs több kérdés! :DDDDDDDD

mézescsók 2012.05.04. 11:33:19

Totál belekeveredtem a taktikai feltételezésekbe, hogy mi lett volna, ha... és már nem is fogom megérteni, de nem baj.
Ami nekem a lényeg: ezek szerint Edina és Féliker a védett jövő héten, amikor a lányok választanak. Feltételezzük, hogy Edina besorol Máté mögé, de vajon kit választja Félikert? Egy részt sem láttam az e heti műsorokból,csak olvastam a hv-kat és hellyel-közzel a hsz-kat, ezért nem tudom, milyen a nőkkel a kapcsolata.
Ha álmodozhatnék a jövő hétről, akkor azt vizionálnám, hogy Edina nem Máté mögé áll.Edina utoljára választhat majd, vagy megint megcserélik és az egyik a rendes sorban választ (mint most Roli), a másik a végén (mint Bettina)?
Most a nemek aránya egyenlő odabent, mégsem hiszem, hogy újat küldenének be, mert elég kevés a hátralévő idő. Akkor viszont kell a rostára valamilyen csavar, megy így akár az idők végeztéig elcserélgethetnék a hotelben egymást a játékosok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 11:35:54

@mézescsók: nem, nem, senki sem védett! Nem dobta senki sem a párját, így nem védett senki!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 11:37:08

@paranyuszi: jaja, teljesen észrevehetetlen vagyok, csak Jokka mászik néha rá a cipőmre, de amúgy jól megbújok, sokáig kitarthatok így:D

ő-szinte 2012.05.04. 11:40:50

@JOKKA21: ez a helyes megfogalmazás, hogy SZERINTED az van ;-DDDDDDDD

Sziporka 2012.05.04. 11:40:50

@Móka na: Ja, azt hiszem, kezd összeállni a kép. hév?

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 11:41:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Az én szemem az ilyet automatikusan elkerüli, ezért sem mondtam rá semmit :-)

jo.e 2012.05.04. 11:42:10

@Zabkása: dehogyis... nehogy megbántódjá' má'. Csak ilyen hülye a humorom :) De a susnyás dolgon azóta is röhögök ahogy vizualizálom :)

vécés jóska 2012.05.04. 11:42:35

@Kürosz: teljes mértékben preferálom (by Roli), amit írsz. szinte 90% szerintem, hogy Máté-Szomikutyi lesz a döntőben a gömbbel, a Viasat teljes mértékben erre játszik. Ez szabályosan fáj nekem, pedig ez csak egy műsor. :) Nem értem, miért őket választották a műsor húzóembereivé, Máté egy gerinctelen alkesz, Edinka meg egy szerencsétlen, sótlan némber. Ha már ennyire belenyúlnak a szerkik, miért nem Pítet, Omárt, Kírát vagy Melákot nyomatták? Ők szerethető egyéniségek voltak. Ugyhogy hajrá Pít & Roli!

Gergoooe 2012.05.04. 11:43:20

Erre lennék kíváncsi, hogy most milyen megfontolásból nem a védett csávó választott utoljára? Tán a szerkesztők féltek tőle, hogy Máté kihullik, vagy mifene?! Erre szerintem még nem volt példa...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 11:51:18

@Pácsó Ármándó: nagyon pofás így leírva:D

@Gergoooe: médiatörténeti pillanat, ahogy Lilu mondaná, vagy ilyen még nem fordult elő az Édenben, by HÉ:)

riverblue 2012.05.04. 11:56:48

@nyílegyenes labirintus:
egyáltalán nem mindegy szerintem.
mert az egésznek lélektana van.
a Máté egy gyáva kis kölök..
(ezt a nőkhöz való viszonya bőven bizonyítja)
és bizony,ha a szerik nem őt hagyják a végére...córézott volna a csudafasz
rendesen..
mert amit te levajazásnak hívsz..(az messze nem volt 100%,hogy a matróz meg is lépi,akkor és úgy,és csak a Máté zagyva dumája hatására-mert az vérszegény volt,mint maga a Brokigyerek)
azt nem Máté intézte el-
hanem aki kitalálta,hogy ő álljon ott a végén leizzadva;)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 12:01:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Hej, ha ezt LoveMy látná! Meg Banyus és Vadköri! :-)

A jövőhéten a fiúk férfias feladatot kapnak kint és bejátszották Levi erősen vágott mondatát, miszerint: "Egy közülünk, az öö.. kint marad"
Szóval, ha tényleg kimennek valamilyen erőt igénylő feladatra és tényleg lesz annak következménye, ki veszít, akkor Broki a leggyengébb láncszem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 12:04:02

@Pácsó Ármándó: mert? Nem olyan gyenge gyerek ő. Max nem olyan izmos, mint a többi, de látszik a sport. Vagy mire érted?

Kihasználom, amíg nincsenek itt:P:P Az már túl sok lenne neked:P

VV Zeusz 2012.05.04. 12:07:03

@Zx: Szerintem is egy elég jól megrendezett párválasztó volt a mostani. Ez az eredmény csak úgy jöhetett ki, ha a szerkesztők összejátszanak Brokival, vagy véletlenek sorozata játszódik le, aminek kevés az esélye.

Annyira egyértelmű, hogy besegítettek Brokinak és az összeesküvőknek, hogy ez az eredmény alakuljon ki. Ebben semmi spontaneitás nem volt.

Ha nem a fiúk választanak először, hanem a lányok, akkor Broki terve összedől, tehát tudnia kellett, hogy a lányok fognak csücsülni és a fiúk fognak párt választani. Vagyis ha a srácok ülnek, akkor FSZK hová áll be, és Naíva? Persze, hogy a párja mellé, és ebben az esetben jön HülyeRoli és kiejti Brokit, mert azt a feladatot kapta, hogy Naivát válassza.
Ha pedig nem tudta Broki, hogy a lányok ülnek majd, akkor pedig a szerkesztők intézték úgy, hogy neki jó legyen és a tervük összejöjjön, tehát tudatosan ejtette ki a Viasat Dávidot. Ez elég alattomos.

Persze a választási sorrenddel is voltak problémák. Ha megint a védett fiú választ utoljára, és Broki előbb áll be FSZK mellé, mint Dávid, akkor Dávidnak leesik, hogy valami nincs rendben. Tehát a választási sorrenddel is tudatosan segítették a szerkesztők Brokit, és közvetlenül járultak hozzá Dávid kiejtéséhez.

Mondjuk én egy nagy antibrokista vagyok, de szerintem most nem az ellenszenvem szól belőlem.

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 12:09:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Arra értem. Szerintem a többi bent lévő fiúhoz képest elvérezne. Ha tényleg lenne ilyen létszámcsökkentő feladat. De akkor később a lányoknak is kellene egy versenyt szervezni, csak azt nem tudom milyet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 12:11:19

@Pácsó Ármándó: ész, taktika versenyt:) Azt hiszem, Noémi repülne első körben:)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 12:12:28

@VV Zeusz: Talán azért választottak most a lányok először kivéve a védettet, mert múlt héten a fiúk választottak

cézé 2012.05.04. 12:12:30

Nem hiszem el. Ekkora hülyéket. Se FSZK-nak, se agyatlan rolinak nem jutott eszébe, hogy jövő héten, védettség nélkül broki megy vissza naivához, és fordítva? Ők meg ott állnak pár nélkül. Noémin komolyan meglepődtem. Tudtam, hogy nem egy lángelme, de azért ezt nem gondoltam volna, minden józan ésszel, racionalitással szembe ment. Döbbenet, kész.

nyílegyenes labirintus 2012.05.04. 12:13:57

@riverblue: Hű, de a bögyödben van Máté. :) Azért azt beláthatod, bármennyire is savazod a figurát, hogy elég faszán kivitelezett mentőakció volt.
Ok, tényleg van benne valami amit mondasz, valószínűleg a sorrenddel rásegítettek kicsit a döntésre, de nagyobb összeesküvés elméletet kár lenne belelátni.
MatrózRolinak is érdeke volt, hogy így döntsön, Pítékkel esélytelen lett volna, Hiper meg megfenyegette, így meg jönnek neki eggyel, jobb biznisz, mint közutálat után simán kihullani...

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 12:14:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Aztán azt nyilatkozná, hogy diszkrimináció volt, mert ő szlovákul tudta volna :-)

irónika 2012.05.04. 12:15:20

Szerintem a párválasztó előtt mindenki leadja, hogy ki mögé fog állni, amin nem is változtathat mert így tud a Viasat drámát csinlni. Eddig a védettek választása volt a drámai csúcspont, most, ha a Máté beáll előbb Noémi mögé, majd ezt követően az üresen álló Edina mögé beáll a Roland, akkor nincs akkora dráma, mint ahogy most volt. Főképp az előzmények okán.
Ha belegondoltok a VV-ben is mindenki először fel kellett, hogy írja egy papírra kire szavaz és csak ezt követően tólták bele az arcunkba azt, amit leírtak.
Biztos, hogy itt is úgy van. Ellenkező esetben a végén következők előnyben vannak az először választókkal szemben, ami pedig nem lenne korrekt.

cézé 2012.05.04. 12:15:35

Csírát pedig sajnáltam. Igaza volt, hogy nem ezt érdemelte Ikertől.

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 12:17:03

@cézé: Nem biztos, hogy Broki vissza akar menni! Nagyon nem! Naiva igen, de bárhogy dönt Máté ő megérti.
Noémi meg csak bambul ott közöttük.

VV Zeusz 2012.05.04. 12:17:22

@Pácsó Ármándó: De ezt Broki honnan tudta? Mi volt a garancia, hogy ez így lesz? Annyira speciális eset volt ez most a két védettel, hogy itt nem lehetett biztosra venni azt, hogy a lányok fognak csücsülni. Ráadásul az előző szériában volt olyan, hogy egy párválasztó után, rögtön volt ismét egy, mert akkor is plusz egy fiú és plusz egy lány volt. Szóval nekem úgy tűnik itt a szerkesztők részéről is alapos manipuláció volt Broki benntartása végett.

Sziporka 2012.05.04. 12:22:13

@Móka na: Húú, és azt hogy tudom elolvasni?:)

Móka na 2012.05.04. 12:23:02

@Sziporka: regisztrált email címedre ment. :O)

cézé 2012.05.04. 12:24:22

@Pácsó Ármándó: Na igen, de őszintén, Naomi ezt vajon átlátta? Kötve hiszem...:)

pilar ternera 2012.05.04. 12:24:26

@Pácsó Ármándó: pedig az extrában nagyon fogadkozott Edinának, hogy "ő aztán csakis vele..." tőle mondjuk nem lenne meglepő, hogy épp az ellentétét csinálja....

Sziporka 2012.05.04. 12:25:25

@Móka na: Ja rájöttem, az a baj, hogy ezt az e-mail címem csak itteni regisztrációhoz csináltam, 2007-ben nyitottam egy fiókot amihez azóta sem nyúltam, szóval nem tudom a jelszavát :) De most már nagyon kíváncsi vagyok, a kicsisnidling@gmail.com-ra küldd már el még egyszer :)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 12:27:40

@VV Zeusz: "De ezt Broki honnan tudta?" Szerintem nem tudta, de bízhatott benne. Ő elvégezte a dolgát Rolanddal aztán többet nem tudott tenni. Ha a fiúk választanak először, akkor oda az egész tervük. Az előző ÉH-t csak részben láttam.

kerdesek05 2012.05.04. 12:29:35

@B. Bíró: "Noémi! Ezt SENKI nem tudja. Csak te, meg én, meg a Máté, meg az Edina. Meg a Levente."

csak a játékosok fele:)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 12:31:21

@cézé: Én se hiszem, hogy átlátta. neki azt mondák több oldalról, hogy ez a terv, ezt kell csinálni. De Broki attól még ott akarhat maradni mellette.

@Pilar Ternera: Mit mondjon neki? De jó, hogy végre nem fog nyaggatni? :-)

mézescsók 2012.05.04. 12:33:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Mint már írtam, nem láttam egy ÉH-t sem a héten, és nyilván értelmezési problémáim vannak az alábbiak miatt
(idézetek a 2 x 35 hv-ből időrendi sorrendben):
"...aki az újak párja lesz, az védett lesz a következő ceremónián. Ki dönti el, hogy ki lesz védett, mi? - kédezi Féliker..."
Utána jött latolgatás a két új között, hogy melyikőjük érdemesebb a védettségre, majd a pandora, aztán a titkos nyilatkozat, ki áldozza be a párját.

"...na, aki a védett játékos párja lesz, az védett lesz a jövő héten. És ti döntitek el, ki lesz védett.... igent vagy nemet tessen írni, ha dobod a párod az újért, akkor igent, ha nem, akkor nemet. És iksz lesz baszki, ami azt jelenti, hogy mindketten védettek."
És itt vesztettem el a fonalat.

A két idézetben nem ugyanaz van írva a pár védettségére vonatkozóan: az elsőben a következő (időrendben a tegnapi), a másodikben a jövő heti ceremóniát írta sixx. Ha nem elírás, akkor HÉ mondta így, de nagyon nem egyértelmű.
Ha pl. Pít ejtette volna Andort, akkor a jövő hétre, és nem erre a hétre kapott volna védettséget. Elvileg tehát még ki is ejthették volna a tegnapi ceremónián, és mit kezd a jövő héten a védettségével, ha már itt sem lesz? Ebből nagyon az következik, hogy erre a hétre szólt a kedvezmény, de kimondva nem lett.
A másik bajom a titkos szavazás, vagy akárminek is hívhatjuk, eredményével van. Ha senkisem áldozta be a párját, akkor az eredmény nem iksz. Sőt, ilyenfajta nyilatkozat esetén nincs is iksz.
A harmadik problémám az az, hogy miért lett védett a két új? Ezt hogyan döntötték el, ugyanis végig a védett játékos párjának védettségéről beszéltek? Akkor még értettem volna, ha mondjuk Pít feláldozza Andort és ezzel védettséget szerez, de kimaradt valahol egy momentum - nekem egyedül nyilván.

A negyedik okom a tépelődésre az az, hogy mikor és hogyan lett visszavonva a védett játékos párjának védettsége bármikorra is vonatkozzon? Bár ennek csak jövő héten lenne értelme persze, mert a védett játékos párja nyilván nem eshetett ki ezen a ceremónián.

A védettségtől függetlenül:hogy Máté miért nem állt Edina mögé, azt értem: ott állt a ki tudja honnan, de védettséget szerzett Roli és szélnél sebesebben hagyta volna el az Édent. De mire fel voltak az ezt megelőző taktikai egyeztetések, mert ahogy én láttam, Edinát nem veszélyeztette senki.Itt pedig többen arról kommenteltetek, hogy meg kellett védenie.Edina helyzete csak akkor lett volna most ingatag, ha Bettina Mátét választotta volna, de eddig nem nagyon jött le, hogy a lánynak Brokira fájt volna a foga vagy Edinát utálta volna erősen.

Ha felvilágosít valaki, az jó, de tökéletesen megértem, ha senkinek sincs ehhez kedve.

kovácspéterke 2012.05.04. 12:33:36

@VV Zeusz: mert dávid nem állhatott volna más mellé, mert bárki kiteszi.

kovácspéterke 2012.05.04. 12:35:05

@kerdesek05: tegnap vki, lehet, h pont te belinkelt egy cikket az nlcről, az esti nyikhaj-andrea megbeszélésről, ahol tök könnyen ki lehetett következtetni, a h párválasztó után vannak, magyarán nyikhaj nem esik ki.

nyílegyenes labirintus 2012.05.04. 12:35:13

@Pácsó Ármándó: Pedig az első évadban is megvoltak a hasonló elméletek, hogy bunda az egész, és Korleonét nyomják, és vele nyeretik meg a fődíjat stb. Aztán volt meglepi mikor nem így lett.
Sanszos, hogy idén sem lesz ez másként.

kovácspéterke 2012.05.04. 12:36:41

@mézescsók: rolandnak mondta, h azért kell beállnia mögé, egyébként meg ki akarta tenni dávidot és kész.

Átvitel honvéd 2012.05.04. 12:36:48

Jó estét mindenkinek! :)

Így, hogy a tegnapi választóval kapcsolatban nem voltak elvárásaim, sőt, este nem is néztem, nem is ért nagy csalódás.

Brokesz ordas nagy suttyó paraszt, az egyre jobban látszik, nem kicsit volt súlytalan az a handabandázás Dáviddal holmi becsületbeli ügyekről. Mintha emlékeznék, hogy a srác már egy nappal a párválasztó előtt FSzk-t gyúrta, előkészítve az útvonalat, lesz ami lesz. A párválasztó után meg mintha valami olyasmit ejtett volna el, hogy talán jobb is így, hogy ő, meg Naiva most külön vannak... 'sszameg, akkor talán vegyük úgy, hogy ebben a dologban Dávid ordas nagy mellényúlása csak a labdát dobdta fel a Broki-FSzK párcsere "kipattintásához", hogy az gyors- és mindenki számára indokolható legyen (azaz ne szálljon vissza a kiagyalójára).

Csíra kiesését sajnálom. Azt nem lehet tőle elvitatni, hogy van stílusa. Féliker meg épp olyan, mint amikor bejött. Semmilyen. Ebben az értelemben persze fennáll, hogy Csíra arra faragott rá, amit maga választott. (Ez úgy hiszem, a "megérdemlik egymást"-című problémakör alapesete... de nem kell messzire menni, ebbe a csapdába Féliker maga is beleesett az új párjával. Hogy rá fog-e faragni? Majdnem biztos vagyok benne.)

FSzK hosszabb távon nem tette jól, hogy belement ebbe a buliba. Ha nem jön be több fickó, akkor azzal kell főzni, ami van. Ki lehet számára alkalmas? HülyeRoli nem. Broki maradhat esetleg. Rajta kívül, ki lenne az? UP, LMZ, Féliker? UP-nek egyszer már az agyára ment. Akárhogy nézem, ebből ő csak kompromisszumosat húzhat. (Kivéve Brokit, ha az szép csendesen nem erőlködik, hogy Naiva mögé álljon vissza.) Persze Dávid benntartásával sem lett volna sokkal előrébb. Legfeljebb másik hatalmi tömb "vonzása" felé lett volna kénytelen mozogni (mivel Dávid inkább volt UP szövetségese).

Jut eszembe, UP szénája nem áll túl jól... Ha nem húz valami merészet, vagy nem változnak alapvetően a kiesés módjai, szopóágon van, mert nem igazán maradtak szövetségesei. (HülyeRoli sem, a Brokival való összejátszást alapul véve). Andoron kívül szerintem max. Naomi az, akit fikarcnyit is érdekelne a bentmaradása.

kerdesek05 2012.05.04. 12:37:36

@Drinking Dorithy: pedig még biztos lesz ahogy fogalmazol E-dinka féltékenykedés:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 12:38:50

@mézescsók: nyuszika, én csak leírtam, h nem lett védett senki, de hogy miért, nem tudom, mert kb 1 hónapja nem látom az adásokat, vissza meg nem nézem különösebben:D Sajnos nem tudom a kérdéseidre a választ, csak azt, h nem kapott senki, de h ki, mit miért, hogyan, nem tudom:S

@Pácsó Ármándó: sőt, Dávid is vádolhatja a csatornát diszkriminációval:D, szövetkeztek ellene.:P

ő-szinte 2012.05.04. 12:41:15

@Pácsó Ármándó: azért a szent egy kicsit erős ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mézescsók 2012.05.04. 12:43:34

@cézé: Miért menne vissza Naívához? Itt írják sorban a kedves kommentelők, hogy Broki mindenképpen Noémi mögé állt volna, akkor is, ha nem utoljára választ.

Keyboard kapitány 2012.05.04. 12:44:13

@ VV Zeusz

Jól látod. Annyi történt, hogy Broki kitalált egy stratégiát, a Viasat meg úgy intézte, hogy működjön.

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 12:44:19

@mézescsók: "...aki az újak párja lesz" Az nem mindegy, hogy lesz a párja. Felajánlja magát? Akkor védettséget kap, egyébként nem.
Az "iksz" jelentése "döntetlen", mégpedig abban hogy hányan ajánlották fel magukat Rolandnak és hányan Bettinek. A 0-0 is döntetlen így. Ezért kapott mindkét új védettséget.

Fredo78 2012.05.04. 12:44:57

Noémi kirakta vón Mátét az lett vón a só!
Így most kirakta a saját párját, oszt de jó neki két héttel a vége előtt nincs párja...

ő-szinte 2012.05.04. 12:45:39

@Pácsó Ármándó: lehet dinka arra is helyeselt volna ;:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mézescsók 2012.05.04. 12:46:25

@Mrs. Jackman: Ezt még megpróbálom értelmezni - kicsit később, mert dolog támadt.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem akartalak felzaklatni, hé! Csak kézenfekvő volt, hogy Tőled kérdezem meg, mert Te válaszoltál nekem, hogy nincs védettség.

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 12:47:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Meg a lányok Dévidet, hogy nem búcsúzott el tőlük :-)

@ő-szinte: De csak egy kicsit :-))

ő-szinte 2012.05.04. 12:47:52

@Pácsó Ármándó: de ezt, hogy döntetlen lesz, már tegnap megtudtuk sixxtől ;-DDDDDDDDDDDD

cézé 2012.05.04. 12:47:54

@mézescsók: de naiva vissza fog menni hozzá. (ha a lányok választanak, de ez nem biztos, hogy így lesz)
És akkor, ha kivágja edinkát, végérvényesen egy mocsok lesz.

ő-szinte 2012.05.04. 12:48:29

@Pácsó Ármándó: a hangsúly a erősön van ;-DDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.04. 12:48:43

@Pilar Ternera: jó az a csaj 37 évesen!:)

Sok fiú lenne Matcsi helyében, 37 éves milf meg egy Edina seggű élményfaktor.
Jól tolta Matcsi élete ezen szakaszát!:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.04. 12:50:04

@Pácsó Ármándó: mindenki diszkriminál mindenkit, biztos volt ott még szegregáció is:P

@mézescsók: nem zaklattál fel:) Más meg szégyellje el magát, h nem válaszol:D

The Game 2012.05.04. 12:50:37

@Pilar Ternera:

Hogy végezhetett főiskolát/egyetemet aki 37 éves??
Minimum 93ban érettségizett, tehát 37nél többnek kell lennie.

rinaldo-rinaldini 2012.05.04. 12:51:59

@paranyuszi:
"Igen, de a szánalmassági verseny fődíja nálam Edinkáé..."

A legundorítóbb a csajban az, hogy míg FSzK megjegyzésére, hogy nem "egy cuki, csak cukinak látszó csaj" elbőgte magát, addig pár órára rá, már HülyeRolit gúnyolta nyilvánosan. Elég csúnya, ahogy HülyeRolival viselkednek, lehet, hogy buta, lehet, hogy nem... de ahogy rámásztak mind, már "too much" volt nekem.

The Game 2012.05.04. 12:53:45

@Pilar Ternera:

Lemaradt egy rész, tehát, hogy végezhetett 95ben, ha 93ban érettségizett?

Fredo78 2012.05.04. 12:55:23

Amúgy jön még be valaki?
Az kemény, hogy 3 lány is megmaradt a régi brancsból. Én szeretem nézni, de jobb lenne ha vége lenne, mert elfáradt a semmittevés. Sokkal aktívabb volt az első széria, a szerkiknek idén jobban kellett volna kavarni a szálakat.
Most pl benn van Papucs láthatatlan Levente, Szerelemes semmit nem csinálok Edina, Csak iszok és más semmi Máté, A két újonc egy mondatot se érdemel....
Ez igen is a szerkik hibája, ezzel az állandó védettséggel elérték, hogy nincs taktikázás illetve annyi a taktika, hogy kussolok és meghúzom magam oszt hátha nem engem dob ki a védett... Legalább az általunk 1000x mondott "védett megy elsőnek" dolgot csinálták volna, abból lett volna csomó döntés és konfliktushelyzet.

Átvitel honvéd 2012.05.04. 12:55:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szerintem a választás sorrendjének nem volt túl nagy jelentősége. Brokiék a tervet eleve úgy "méretezték", hogy a védettek választanak utoljára. Ha lehet tudni, hogy Róóóland választ Broki előtt, az egész színjátékra nem lett volna szükség, hiszen akkor a választásától függően Broki simán beáll vagy Naivához, vagy Naomihoz. Ebben az esetben kizárólag Naomit kellett volna beavatni abba, hogy Dávid milyen szívatást készít elő, és ugye Naomi ezt ugye nem hagyhatja-e, ugye... (ugye-e ) ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 12:55:39

@ő-szinte: Csak nem esett le nekem legalábbis. Döntetlen lehet 1-1-nél is! :-)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Én válaszoltam! Ez kirekesztés! Vagymi! :-)

kerdesek05 2012.05.04. 12:55:49

@paranyuszi: miért volt lehalkítva a mikroportjuk amikor beszélgettek?
mit mondhattak egymásnak? utólag cenzurázták őket?!

kerdesek05 2012.05.04. 12:57:31

@jo.e: mi ez a házalakítós műsor?

Móka na 2012.05.04. 12:59:05

@mézescsók: Én sem nézem, de a tegnapit most melóban... :). Ami nekem lejött, remélem jól írom. Akkor lett volna a védettséges változat, ha hajlandó bárki beáldozni a párját. Mivel ez nem történt meg, senki sem cserélte le volna a párját, ezért nem tudjuk, mi lett volna akkor a forgatókönyv, ha ez bekövetkezik.

Asszem ennyi a lényeg, ha nem érhető szólj kérlek. :)

Eruka 2012.05.04. 13:01:20

remélem, még a kommentekbe is bele tudok olvasni, de addig is: nagyon szép játék volt! :))) csakis azt sajnálom, de azt elképesztően, hogy Csírát kellett búcsúztatni ahelyett az übergyökér, seggarcú Anikó helyett! Csíra óriási forma volt, és rettentően sajnáltam szegény lányt; Hiper pedig egy taposni való féreg!!! Embert ennyire nem akartam megfojtani :))

Jah, és Papucs nem is ember.... bazzeg... hogy viselkedhet így egy férfi???? hányszor lehet belerúgni? it belerúgni, Anikó már a földön fekvő LMZ-t le is hugyzta.... most meg ez az agyatlan papucsállatka megint ott puncsol a szőnyeg szélén...!
Ezek után nem csodálkozom, hogy Anikó nem látja férfinak.... én se', meg talán ezek után egyetlen nő sem (aki látta :)))

Vadkörte82 2012.05.04. 13:04:42

@Pácsó Ármándó: avass be!!! most átfutottam a kommenteket..mit is kellene látnunk??? :)))

ő-szinte 2012.05.04. 13:05:30

@Pácsó Ármándó: jaaaaaaaaaaj mi van ma veled?:-O:-DDDDDDDDDDDDDDD
a lényeg a döntetlenen van, te! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.04. 13:07:08

@Pácsó Ármándó: mi szerivan-nal egyből kiszagoltuk a szpojlert ;-)

beacska 2012.05.04. 13:08:29

@mézescsók: nem tudom, válaszoltak-e már, de így lett VOLNA: ha mondjuk Edina felajánlja Mátét Roliért cserébe, akkor Védettséget kap, ha Betti mellé áll, tehát bentmarad (vagy ha Kíra és Dávid megtette volna, bent lenne), és ha még pluszban Roli is Edina mellé áll, akkor megint kap egy védettséget, tehát erre a hétre is van neki egy, meg a jövő hétre is.
De nem ajánlotta fel, tehát nem kapott semmit. És ez igaz Márkra is...

kovácspéterke 2012.05.04. 13:08:55

@Fredo78: hiába mondod ezerszer egy előre leforgatott műsornál. talán majd jövőre megfogadják.

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 13:12:19

@Vadkörte82: Hát hogy szentté akar avatni Dorothy és Paranyuszi. Mármint engem :-)

@ő-szinte: De ti se tudtátok, hogy 4-4 vagy 0-0! Mert 4-4-nél 4 lehetséges jövőheti védett lett volna, 0-0-nál meg senki, mint most. Amúgy jól megéreztétek, nem akarom kisebbíteni az érdemeidet.

yilane 2012.05.04. 13:13:26

Én se kedvelem Anikót (sőt), de most keverte a kártyákat: az új lánnyal rögtön hű de jóba lett, így biztosítva, hogy az ne mellé álljon, Rolit meg kvázi megfenyegette, hogy mellé ne merjen állni. Nem valami szimpatikus megoldás, de hatékony.
És működött is.

Csíra aranyos volt tegnap, de a kisujját se mozdította a bentmaradás érdekében.

Fredo78 2012.05.04. 13:13:27

@Mrs. Jackman: Képzeld tudom, hogy le van forgatva, de ez nem az 1.0-s verzió. Azaz tavaly is el lett mondva jópárszor stb.

The Game 2012.05.04. 13:13:51

@Átvitel honvéd:

Akkor viszont mit jelent az adatlapján a 95ös jate(?) végzés?

yilane 2012.05.04. 13:14:22

@yilane: kimaradt, hogy "jól"

Vadkörte82 2012.05.04. 13:14:42

@Pácsó Ármándó: oolláállááá..szeretünk (gondolom MyLove és Paranyuszi, sőt Banyus is)..szóval támogatjuk. csak nehogy szárnyakat kapj, és elszállj..

5Marci13 2012.05.04. 13:17:18

Nekem Broki a kedvencem, bár valószínűleg csak azért, mert ismerem:D De szerintem jól játszik...nem izgulja túl a dolgot...De a tegnapi ceremónia nekem sem volt tiszta...miért nem Roli választott a végén? Ettől függetlenül az a fiú ment, akinek mennie kellett, de már ÚjPétert is a hotelon kívül látnám szívesen, hiszen ennyire kétszínű embert nem sokszor látni. Mátééknak nyalizik, közben meg ki akarja tenni őket...az előzetesből meg kiderült, hogy a jövőhét ilyen szempontból érdekes lesz. Csírát nagyon sajnálom, ő volt a kedvenc lány játékosom, hiszem stílusa volt:)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 13:19:08

@beacska: Szerintem kevered. Védettséget Edina csak saját maga párként való felajánlásával Roland felé kaphatott volna, ha ezt a pandóra után megteszi. És csak a jövő hétre, erre a hétre nem.

riverblue 2012.05.04. 13:22:11

@nyílegyenes labirintus: :))
nézd..ezekkel a szereplőkkel szerintem
könnyebb utálati sorrendet felállítani,mint szimpátia listát!;))
egyébként Máté különösebben nem izgatna..
ha lenne benne némi tartás..
mert vagyunk egy páran akik piáltunk,nőztünk anno..rendesen.
de ,ha gáz volt..nem kezdtünk el sírni..
és bamba képpel szarul hazudozni.
igaz más idők voltak,más nők..más
agysejt mennyiség és akkor még tudtuk mi a "riszpekt" jelentése.
erről kb. ennyit..
egyébként meg amikor az ember elkezd nézni egy reality-t..ami ugye alapból szép helyen van..ahová..elég keveseknek adatik meg eljutni..
van egy jópofa maci..akire én adásonként
szánnék 2percet;))
akkor mindig hajlamos azt várni,hogy húúúúú..itt majd fasza történések,szereplők lesznek..
izgalom,intrika,poénok..
aztán látod a 36.ik napon..kisül,hogy..
ebből" a hozott anyagból.."
a "kreatívok" ezt hozták ki.
és akkor még..Hipert,Ostobenkót..nem is ekéztem.
mert nincs is kedvem rájuk pazarolni bötűt..:)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 13:24:32

@Vadkörte82: Kösszi, kösszi, kössszi!! Maradok veletek!

Most tőled, mint az Edina FC jelenlévő oszlopos tagjától kérdem: Edina tényleg kiverte Matyesz farkát az ágyra?!

Vadkörte82 2012.05.04. 13:29:03

@Pácsó Ármándó: nu, szóval, Edinka fanclub mint olyan eléggé gyengülő félben van..:)) sajnos meg kell osztanom magam, mert Pít nálam még a favorit, és Levit is kedvelem..és hát Edinka "ássa a várat maga alá"..idézni csak a 'legnagyobbaktól'..

nem láttam a tegnapi részt, most beletekertem az extrába, csak h válaszolni tudjak..IGEN.(plusz a markában is volt anyag..hmhm)

kerdesek05 2012.05.04. 13:31:15

@5Marci13: mesélj Brokriól, nekünk aki eddig sötétségben éltek és nem tudok ki ez a jó csudafasz!:)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 13:33:06

@Vadkörte82: Látszik, hogy az Edina-Máté és a Levi-Anikó párosban ki a domináns. Az akit kényeztetnek.

kerdesek05 2012.05.04. 13:33:12

@Pácsó Ármándó: ez van, de inkább kezébe vagyis amit a szerkesztők mutatnak, lehet közben már kicserélték a plédet:)

jo.e 2012.05.04. 13:34:28

@kerdesek05: van 1 olyan műsor, hogy a nagy házalakítás. Csak nemtom, h. a viasat sajátja e v. csak az amcsit adják le. Keresnek valami lepukkant házat és frankón megcsinálják. Néha "szociális alapon".
tv.animare.hu/tvmusor.aspx?id=c5b1bb014965834d5fbe22c6966e0650e4&s=

kerdesek05 2012.05.04. 13:34:43

@Vadkörte82: ássa a várat maga alá mikor volt?

kerdesek05 2012.05.04. 13:35:19

@jo.e: és ide szeretnéd tolni az ÉH szereplőket?:)

Vadkörte82 2012.05.04. 13:35:50

@kerdesek05: asszem Edinka mondta tegnap..

ő-szinte 2012.05.04. 13:36:18

@Pácsó Ármándó: persze, hogy nem tudtuk, de az nem is lényeges :-)
ez nem érdem, ne hülyéskedj :-O
az, hogy véletlenül sixx saját magát szpojlerezte be, mi meg levettük?:-OOO :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ne már... milyen érdem ez?:-O :-D

kerdesek05 2012.05.04. 13:36:57

@Vadkörte82: Edina Fanclub mindig lesz, csak van olyan rész amire nem szívesen emlékszünk.:)
De tényleg megkérdezném Edinát, figyusz te ott a szobában, nappal, miért verted ki Matcsi Brokiját, mit gondoltál erről, ha majd bemutatják a tévében, mi lesz a reakíció rólad?:)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 13:37:35

@kerdesek05: @Vadkörte82: Kezébe, markába? Akkor tényleg gyűjti valahol! :-)
Ezzel nagy adu kerül a kezébe az AranyGömb szertartáshoz. "Mátcsi! Ha eldobod a gömböt, akkor felhasználom!" :-)

kerdesek05 2012.05.04. 13:38:47

FSZK-nak érdekes szerepe lehet, ha következő párválasztón még él a Broki-Naíva tengely és összejönnek, én nem vennék mérget arra, hogy FSZK-PÍT nem konspirálna egyet, plusz Pítnak ott lesz egy sértett FSZK(máté ellenében) mint szövetséges.

Vadkörte82 2012.05.04. 13:40:24

@kerdesek05: na igen:)))de igazából lehet én vagyok tiszta idióta, ebben nem találtam semmi kivetnivalót..ez a folyamat része, szerelmes, foggal/körömmel/kézzel ragaszkodik...menthetetlen szegényke.

@Pácsó Ármándó: na ezért már érdemes volt benézni ide :)

Vadkörte82 2012.05.04. 13:43:35

@kerdesek05: gondolod egy ágyban vannak,és nem ugrik rá brokira noncsika, nem kellene sokat tennie...és roller rámarad edinkára...

kerdesek05 2012.05.04. 13:45:01

@Vadkörte82: mióta tudjuk FSZK egy szopógép bármi megtörténhet hisz ez az Éden Hotel:)

Vadkörte82 2012.05.04. 13:49:39

@kerdesek05: na és azt is tudjuk h Matcséka sem veti meg a nőinemet..ergo tökmindegy neki h hogy néz ki, legyen két mell+ 1 lyuk.

Stipistopi 2012.05.04. 13:50:37

na, csak hogy a játékhoz is legyen szólva:

"-Anikó össze van zavarodva és játszik". Mondja mindezt Navia.

Baltaarc Márknak: "Megbanozánod az embereket".

Baltaarc Máténak: "Eljön még a mi időnk...". Máté elmondja Edinának. Edina a kamerába: "Máté hazudik."

Anikó Noéminek: "Mindenki tudja már, de az a lényeg, hogy senki ne tudja"
BAZMEG, EZ MINDENT VITT!!!

Edina: "Betti nem-e szövetkezett". Ezt nem nézem el neki, azért mégsem szlovák. Beszéljen magyarul.

Az, meg hogy mindenki az akasztót pörgeti.. azt parancsba kapták, vagy hogy?

Stipistopi 2012.05.04. 13:53:58

@Vadkörte82: mell nem kell neki, inkább KÉT lyuk...

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 13:54:45

@Stipistopi: :-))
Asszem ha Andi akarja a Máté-Edina párost kirakni, akkor még ráfaraghat.

pilar ternera 2012.05.04. 13:55:02

@kerdesek05: ízlések és pofonok... ;)
@The Game: honnan tudod ezeket az iskolai évszámokat?
barát barátnőjének barátnője. ez a forrás, mást nem tudok.
állítólag, ha vége a sónak, majd mesél... :-O)

Stipistopi 2012.05.04. 13:56:16

@Pácsó Ármándó: viszont, most nincs Máté-Edina páros :)

Stipistopi 2012.05.04. 13:58:11

Asszem ez lesz a jövőbéli nicknevem: "Mindenki tudja már, de az a lényeg, hogy senki ne tudja"

Vadkörte82 2012.05.04. 13:59:10

@Pilar Ternera: évszámok a FB oldlaon voltak, onnan jött h min.40..ha jól emlékszem...azért majd ha vége tedd közé a pletykát :))..már ha tudod.

The Game 2012.05.04. 13:59:11

@Pilar Ternera:

Ott volt a fb-s oldalán a végzés éve ill. az egyetem. Onnan számoltam vissza, hogy ha 95-ben végzett, akkor mennyi lehet minimum. Ezért furcsa a 37.

Átvitel honvéd 2012.05.04. 13:59:35

@The Game: valószínűleg 1992-ben érettségizett (évjáratra 1973 szeptembertől 1974 augusztusig, azaz ma 38, vagy még éppen 37), és főiskolai diplomát szerzett 1995-ben. A JPTE-n abban az időben voltak főiskolai szakok, a dolog tehát elvileg lehetséges. (Hogy valóban így van-e, azt persze nem tudom.)

jo.e 2012.05.04. 14:00:57

@kerdesek05: Nem ártana nekik, de nem így jött szóba, hanem, h. mit fizet a csatorna az ÉH1 játékosainak. Erre írtam, h. majd a Kristóf lakását is felújítják az 1ik műsorban. De nem olyan lényeges, csak azért írom, nehogy emiatt ne tudj majd aludni :))

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 14:01:53

@Stipistopi: Ezt monda az előzetesben Andor: A terv az lenne, hogy Máté-Edinát kitegyük a hotelből.
Erre gondoltam.

zcsi 2012.05.04. 14:04:36

Azt azért ne felejtsük már el, hogy a Viasat mindent megtesz a nézettségért. A nézettséghez pedig produktum kell, így teljesen logikus, hogy a szerkik úgy alakították az eseményeket, hogy a szürke Dávidnak esélye se legyen megúszni. Edina és Máté párosa sokkal több izgalmat rejt: volt szerelem, jött a szex, aztán érzelmi vihar, most meg egy jóadag féltékenység a párcsere miatt. Ez eddig remek, persze még ne legyen vége, ettől a párostól várok még egy óriási fordulatot (pl. Edina feláldozhatja magát Mátéért, vagy Máténak kell választania Edina és Noémi között, úgy, hogy Noémiért mondjuk védettséget kapna).

Ami furcsa, az Kira kiejtése, aki szintén nézhető játékos volt, ellentétben mondjuk Andival vagy Bettinával, Leventével, Noémival, Márkkal. Persze, Kira már megkapta a bónuszt, amikor visszaengedték a hotelbe, másodszor nem akarták bent tartani, hiszen időnként megéri áldozatot hozni, éppen a nézettségért (lásd Krisztián). Senkit sem érdekelne, ha mindig a szürkék esnének ki - paradox helyzet, de mi, nézők ugyanúgy várjuk az erősek bentmaradását mint a kiesését.

Igazából két erős játékos van a hotelban. Anikó nem az, szimpla elmebeteg, aki erősnek akarja magát mutatni, de éppen a kummantások kontra ordibálások Leventével mutatják meg, hogy fogalma sincs, mit is akar. Erős játékos az, aki legalább két, de akár három helyre is beállhatna a siker reményében egy párválasztón: ez Máté és Pít, senki más.

pilar ternera 2012.05.04. 14:05:29

@Vadkörte82: @The Game: na, én ilyen nyomozómunkát nem végzek, ezért nem tudom. nekem ez vót megmondva, oszt annyi! de lehet, hogy ki kell nyírnom az informátoromat! vagy csak simán feldobom! ;)

Sziporka 2012.05.04. 14:08:12

@kerdesek05: Már leírtam kicsit feljebb. de közben kaptam pár további infót és háát, annyira nem publikusak :D

Péter bá 2012.05.04. 14:09:08

Csatlakozom az előttem szólóakhoz!
Még ennyire látványosan sose avatkoztak bele a játékba, mint most!!!
Védett játékos mindig a végén állt be, most nem, Mátét ezzel ismét megvédték, legutoljára is akkor amikor elvették Dávidtól a döntés jogát és nem állhatott védettem az Edina mögé!
Dávid-Máté 2:0 ...lenne ha nincs belenyúlás!Kár hogy zéro fair play ez a hotel!
Persze ehhez kellett a kezét adja és mégis mindent kilocsogó hányingerszájú Betty és Ostobenkó is!Remélem ezzel a húzásával magát is kiejtette!
Ezek tükrében én már látom a végét!
Sajnálom Dávid-ot, mert ahogy többen írtátok, végre valaki aki átlátta a dolgokat és azt a párt próbálta robbantani, akit kellett, ha nyerni akart volna!Nem szarakodott!Remélem még Pítnek összejön!

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 14:10:32

@zcsi: Máté most Pít két lehetőségét is lefoglalja, Edinát és Noémit. Akkor ezek szerint Máté a legjobb ebben a pillanatban

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.04. 14:10:38

Én örülök, hogy Csíra kiesett. Számomra ő volt az ÉH Baukó VV4 Évája (akit meglehetősen a szívembe zártam, hogyúgymondjam).
És nem, nem az alkohol a közös pontjuk.

kerdesek05 2012.05.04. 14:13:11

@Pácsó Ármándó: Pítnek nem lehetőség a szerelmes Edina

f.fredericks 2012.05.04. 14:14:03

Olvasgatva a kommenteket kezdek elborzadni. Ostobenkó egyre szimpatikusabb többeknek? :o

Az emberek hajlamosak felejteni. Nézzük mi van eddig Ostobenkó számláján.
Második nap kitette Ádámot a kaktusz ceremónián, azzal az indokkal, hogy ő azért ad neki kaktuszt, mert azt hitte senki se fog Ádámnak adni, de könyörgöm már volt előtte egy (ez mondjuk erősíti azt a teóriát, hogy előre le kell adni ki kire szavaz). Niki akkor jól kiosztotta, meg is érdemelte. Aztán jött az ominózus FSzK-zás, amit nagyon ügyesen kikényszerített Pedróból. Később volt még afférja Melákkal, mikor halálosan megsértődött azért, mert Krisz azt mondta neki, hogy minden este rázza magát. A sorozatos spicliségeit már nem is említem, mert kb. minden hétre jut belőle. Sajnos egyre több jel utal alra, hogy döntőzni fog, de ez a momentum beárazza az idei ÉH-t. Kár érte, jól indult ez az évad.

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 14:15:05

@kerdesek05: Ha Máté máshol van, akkor igen

Vadkörte82 2012.05.04. 14:20:17

@kerdesek05: csak akkor lenne, ha macsika félrelépne és ez kiderülne..vhogy.mert ugye ez az ÉH ahol bármi..

Sziporka 2012.05.04. 14:22:28

@f.fredericks: Amúgy van videó arról a bizonyos Petis esetről? mert hiába nézen viasat3 playert... fenn van az, amikor hazaküldik Petit, de az előtte lévő részben nincs semmi ilyen :o Tudja valaki, melyik epizód lehetett? Én vagyok béna, vagy nincs fenn?

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 14:23:18

@kerdesek05: Bocs, csak elsőre úgy láttam, hogy Edina kivételével mindegyikről leretusálták a mellét. Azt hittem a Fanclubb volt! :-))

Sziporka 2012.05.04. 14:25:00

@kerdesek05: Sziporka 2012.05.04. 10:43:46
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Na hát ott voltak csomóan de Kíra nem :( Meg ugye a szokásos Levi, Hiper, Melák sem... Noémi élőben sokkal szebb mint a tv-ben, és Fátter is állítólag a legjobban néz ki élőben, míg a tv-ben nem...
Mindenki közvetlen, Niki jófej de élőben nagyon csúnya.
Máté mocskosrészegen visz fel kislányokat a VIP-be :D
Peti és Pít a legkedvesebb ;)

és ott volt Terror is!!!!!!!!

A családi kötelékek miatt többet nem mondhatok :D

ja és Omár üdvözölt engem <3 <3 :D

Ja, és ingyen volt a belépő és ingyen volt minden pia. Én is ilyen bulikba akarok járni :D háh.

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 14:25:27

@Sziporka: A hogyvolt posztok között visszakeresheted az adás számát

ő-szinte 2012.05.04. 14:25:40

@kerdesek05: nem kell, de én csinálom ;-) így szoktam telóról frissteni az oldalt :)

Sziporka 2012.05.04. 14:26:21

@Sziporka: Többet nem írhatok ugyanis még mindig vannak fejlemények a tegnapi buli után, így nem tekinthető lezártnak az ügy :D

Sziporka 2012.05.04. 14:27:08

@Pácsó Ármándó: ez a férfilogika hihetetlen (ugye pasi vagy???:)
KÖSZI!!!!

ő-szinte 2012.05.04. 14:27:38

@f.fredericks: nem tom kinek szimpatikus :-O

Sziporka 2012.05.04. 14:30:23

@Pácsó Ármándó: hogyvolt szerint 9. epizód, de én azt a részt láttam 2-3 hete neten, emlékszem is a mexikói táncos ruhákra, de eskü nincs benne a Petis rész. Na meg is nézem még egyszer....

Vadkörte82 2012.05.04. 14:31:41

@Sziporka: amúgy ez amiket leírtál macsékáról, tök valószínű..az összes megjelent bulifotón látszik h gusztustalanra itta magát..'udvarolni' meg nagyon tud..khmmkhmm

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 14:32:38

@Sziporka: "Tudja valaki, melyik epizód lehetett?"
hogyvolt.blog.hu/tags/%C3%A9den_hotel/page/2
Itt sixx mindig kiírja a lényeget röviden és ebből rájöhetsz a válaszra. 2x09

kerdesek05 2012.05.04. 14:33:51

@Sziporka: vagy extrát, de szerintem lehet én sem láttam, vagy csak átsiklottam felette

Banyus83 2012.05.04. 14:34:00

Szíííjasztok:-9 Idetaláltam...egyelőre küzdök az extrával :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 14:34:41

@Vadkörte82: "'udvarolni' meg nagyon tud"
Mesélj! :-)

kerdesek05 2012.05.04. 14:35:06

Engem még mindig az érdekel, mit mondott Andor és Máté egymásnak amit a szerkesztők lekevertek némára és nem mehetett adásba!

:)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 14:35:40

@Banyus83: Vannak benne extra szaftos részek! :-)

f.fredericks 2012.05.04. 14:36:57

@ő-szinte: sawyer, Pilar Ternera, Sziporka (bár ő csak annyit mondott, hogy a tesója szerint szép)

K3rnel 2012.05.04. 14:38:46

SZÉP ! Úgy megszabadulni egy kolonctól, hogy közben még "hősként" is jön ki a műveletből, szép lépés. Máté látta az alkalmat, a menekülési lehetőséget és kapott rajta. Ügyesen csinálta. Itt nem Dávid kiejtése volt számára a legfontosabb, hanem, hogy ezzel otthagyhatja a dugásra már nem hajlandó utánfutót... Érthető és "elegáns" :)

Vadkörte82 2012.05.04. 14:40:56

@Pácsó Ármándó: ooohh, X. epizód után ezt vontam le a műsorból.nagyon gáz konklúzió? -:)))

Vadkörte82 2012.05.04. 14:41:47

@Pácsó Ármándó: ooohh, X. epizód után ezt vontam le a műsorból.nagyon gáz konklúzió? -:)))

@kerdesek05: volt ilyen?

Sziporka 2012.05.04. 14:42:49

@kerdesek05: Ezt elmesélem ha lezárt lesz az ügy, vagy konkrét fejleménye lesz, nem csak levegőben lógó :)))

@Pácsó Ármándó: Jaja így kerestem én is, de tuti nem volt abban a részben a neten...csekkolom extrát majd ha lesz időm...

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 14:42:56

@Vadkörte82: Ja! Azt hittem valami személyes tapasztalat :-)

Sziporka 2012.05.04. 14:43:22

@f.fredericks: köszi köszi, nézem hamarosan!!!

kerdesek05 2012.05.04. 14:43:29

@K3rnel: dugásra hajlamos utánfutót nem hagyunk ott, csak akkor cseréljük le ha okunk van rá és nem akarunk utánfutóskodni vagy van már más utánfutó:)

Vadkörte82 2012.05.04. 14:44:31

@Pácsó Ármándó: nyikhaj alkesz nekem nem pálya.pont. :)

pilar ternera 2012.05.04. 14:44:41

@f.fredericks: lehet, hogy én csak azért enyhültem meg irányába, mert találtam új közellenségeket, akiket még szívesebben kint látnék! ne harapd át a torkomat, lécci! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 14:45:05

@Sziporka: (Jó ég, a húgod összejött valakivel?)

Banyus83 2012.05.04. 14:45:19

@Pácsó Ármándó: Melyikre gondolsz? Kb. 15 percnél járok a 25 -ből...Csíra nyilatkozik...az elmúlt, vagy még elkövetkező szaftos extrákra gondolsz? :-D

Sziporka 2012.05.04. 14:46:28

@f.fredericks: nekem neeeem szimpi! csak állítólag gyönyörű élőben, de nem valami kedves, Edina viszont az :)

ő-szinte 2012.05.04. 14:46:43

@f.fredericks: sztem ők vmit nagyon benéztek :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sziporka 2012.05.04. 14:47:40

@Pácsó Ármándó: Nem, csak páran azóta is hívogatják :D

f.fredericks 2012.05.04. 14:48:44

@Pilar Ternera: áááá, nem áll szándékomban. :) Nem bántok én senkit. :) Csak kész vagyok attól a nőtől. Nekem Ő az első számú közellenség. Ahogy beszél, ahogy néz ki a fejéből, ahogy tekeri magát és közben magyarázza hogy "Én amúgy sokkal visszafogottabb vagyok" Persze, ezek a csípőmozgások meg csak úgy zsigerből jönnek, mindenféle gyakorlat nélkül. :/

ő-szinte 2012.05.04. 14:48:57

@K3rnel: ja, rúgnám picsán úgy, hogy hazáig repülne. egyszerűen nem éretm, hogy mért kell ilyen féreg módon viselkedni?:-O bár értem, mert hát ez is erősen intelligencia függő...;-)

Sziporka 2012.05.04. 14:48:58

@kerdesek05: Nem azért, de pont Máté volt az, aki egy ideig minden este megdugta Edinát, majd egyik napról a másikra hozzá sem ért...pedig Edina próbálkozott. Szóval abszolút Máté sara...
Edina meg annyira buta és naiv, áááhh

f.fredericks 2012.05.04. 14:49:26

@Pácsó Ármándó: én is erre tippeltem. Lehet kiderül Pít mégse meleg. :D

Sziporka 2012.05.04. 14:50:22

@Sziporka: Olyan izgis :D :D hahaha

riverblue 2012.05.04. 14:50:39

@f.fredericks: lájkolom amit írtál..Naomi Kapdbe kisasszonyról..
bízom benne,hogy Hiperrel együtt elhasal mielőtt lóvéközelbe kerülne.

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 14:51:29

@Sziporka: Wow! Nem is kérdezek többet!

@f.fredericks: Bi még lehet :-)

pilar ternera 2012.05.04. 14:51:29

@f.fredericks: tény, hogy nem a kedvencem, meg alapból nincs türelmem ilyen buta emberekhez, csak valahogy benne még látok némi emberit. nálam az első 3 helyen Hiper van a "halállistán"! :))

ő-szinte 2012.05.04. 14:51:36

@f.fredericks: azért van akinek zsigerből jön :-)
de ostobenkón látszik, hogy gyakorlott ;-)

Sziporka 2012.05.04. 14:52:01

Mi történik akkor, ha egyszerre dobják el a labdát??? Amúgy? :) Mondjuk egyik látja a másik szemén, hogy már dobná, aztán egyszerre történik az elejtés??

Sziporka 2012.05.04. 14:53:01

@Pácsó Ármándó: De nyugi, a hugim van olyan okos lány, hogy nem kezd agyhalottakkal (legalábbis marhára remélem :D)

ő-szinte 2012.05.04. 14:54:36

@Sziporka: MEGSZÍVJÁK! :-DDDDDDDDDDDDDDDD gondolom akkor ketten megkapják a pénzt és felezhetnek...
de ez esetben jó hülyék, mert akkor akár már tarthatták volna a végéig :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bade 2012.05.04. 14:54:50

Amúgy ha DebilRoli választott volna utoljára,akkor miért állna oda az egyedül maradt Naivához? Beállt volna Máté ès Dávid mögé.Ezzel repült volna az egyedül maradt Naiva,Máté és Dávid.(ha meg Noémi választhatott volna a fiùk közül,akkor Máté marad,de Naiva és Dávid megy)
De ugye ezt nem engedné meg a viasat,gondolom elôre lejátszák a párválasztót,ha minden klappol ùjra felveszik.

pilar ternera 2012.05.04. 14:55:12

@Sziporka: de akkor minek adta meg nekik a számát??? vagy megszerezték a vendéglistáról? :O)

Bade 2012.05.04. 14:56:22

@Sziporka: visszanézik lassítva,hogy melyik ért hamarabb földet:)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 14:56:49

@Sziporka: Célfotó, mint a lóversenyen :-)
"De nyugi," Oké, biztos csinosak vagytok ezért az érdeklődés!

Sziporka 2012.05.04. 14:57:24

@Pilar Ternera: Hát nyilván én is megadtam volna ha 18 éves lennék, hogy felvághassak :D Olyan rossz, hogy az én koromban már gáz ilyen bulikba járni :( :( :D

pilar ternera 2012.05.04. 14:59:05

@Sziporka: nem, akkor megszerezni kell az övékét, nem? :DDD
az enyémben meg pláne!;)

ő-szinte 2012.05.04. 14:59:10

@Sziporka: hány éves vagy?:-OOO 50?

pilar ternera 2012.05.04. 15:00:03

@Pácsó Ármándó: hát, Máté nem tőled tanult udvarolni Pácsókám! korrepetáld a nyikhajt! ;))

Stipistopi 2012.05.04. 15:01:03

Hiper és Levente végigviszik a játékot, viszont Hiper még a 25 milla előtt ejti a "lasztit". Levente meg szív.

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 15:02:48

@Pilar Ternera: Nem fogná föl az alkoholtól. Ő most a nézésével hódít, mint Melák! :-)

Sziporka 2012.05.04. 15:03:39

@kerdesek05: nem :D de nagyon szép, sokkal szebb mint én hogy kapná be.

kovácspéterke 2012.05.04. 15:03:41

@zcsi: hát nem nagyon megy nekik, egyrszt dávid nem volt szürke, másrészt kirát nem szabadott volna kiejteni ez alapján, szóval érzek itt némi ellentmondást.

ő-szinte 2012.05.04. 15:05:09

@Sziporka: most marketingeled a húgodat, vagy mi?:-O

Sziporka 2012.05.04. 15:05:11

@ő-szinte: 24 :D Úgy értem, hogy a tesómmal mindig kibeszéljük h mi történt, az adásban, meg ilyenek, meg itt veletek, de baráti társaságomban tök égőnek számít a műsor és senki nem érti meg hogy miért nézem :D Szóval a környezetem szerintem 24 évesen nézni egy ilyen műsort, pláne foglalkozni vele, az gáz. de én vállalom :D

f.fredericks 2012.05.04. 15:05:43

@Pilar Ternera: Hát igen Hiper is egy külön bejegyzés lehetne wikipédián, mint a klinikai eset szinonímája, de ő legalább nem ostoba.

Sziporka 2012.05.04. 15:07:12

@ő-szinte: dehogy, csak kérdezte :)

@Mrs. Jackman: nem volt szürke, de sokkal szürkébb, mint Broki... nagyon kíváncsi leszek amúgy, ki nyeri meg, én valahogy úgy érzem, hogy nem Broki... pedig "papíron" ő tűnik esélyesnek.

ő-szinte 2012.05.04. 15:07:35

@Sziporka: erre most nem mondok semmit, mert nem akarlak megbántani...

kerdesek05 2012.05.04. 15:08:18

@Sziporka: akkor mutasd meg, hogy elhihessük!:)

f.fredericks 2012.05.04. 15:08:23

@ő-szinte: lehet már agitálják, hogy menjen a 3. évadba.

Sziporka 2012.05.04. 15:08:24

@Bade: ott a pont :) én csomót gondolkodom amúgy, hogy ha ott lennék, én eldobnám-e, vagy sem. és nem tudom eldönteni.

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 15:08:56

@f.fredericks: Szerintem tuti írnak belőle szakdolgozatot.

pilar ternera 2012.05.04. 15:09:11

@f.fredericks: én őt sem látom agysebésznek...csak azt gondolja magáról. Pítnek van itt a legtöbb esze, féltem is, hogy kiesik...

kerdesek05 2012.05.04. 15:09:16

@ő-szinte: jaja, tolja a hugit, és elsiklunk valójában sziporka felett. megy a terelés!:)

ő-szinte 2012.05.04. 15:09:20

@f.fredericks: ehhehehehehehehehehehe
de szerintem másra agitálják ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sziporka 2012.05.04. 15:10:26

@ő-szinte: öö, nem tudom, mire gondolsz, de ok:)

Stipistopi 2012.05.04. 15:11:28

Dávid abszolút szürke volt

ő-szinte 2012.05.04. 15:11:39

@kerdesek05: akkor mégis csak jól látom...;-)
bár én nem hiszem, hogy ezzel terelni akar magáról;-)

kovácspéterke 2012.05.04. 15:11:52

@Sziporka: @kerdesek05: ezt én se vágtam, de olyan volt, mintha elszaródott volna andor mikroportja.

Sziporka 2012.05.04. 15:12:06

@ő-szinte: @kerdesek05:
most hirtelen ezeket sem értem, nagyon péntek van nekem már.

f.fredericks 2012.05.04. 15:12:47

@Sziporka: én nem tudom, nekem az 50 éves kolléganőm is nézi, sőt Ő hívta fel a figyelmemet az első szériára. Reggel KV mellett kibeszéljük az előző részt. Ő nem mindig látja az Extrát, mert elalszik, akkor elmondom neki, mi volt benne. Csak arra kell vigyáznom rá, hogy ne a beceneveket mondjam, mert azokat nem vágja.
Meg például tegnap is, haverok fociztak, én nem tudtam játszani, és az oldalvonalnál a barátnőikkel beszéltük ki a műsort, és átlagban idősebbek vagyunk, mint 24.

Banyus83 2012.05.04. 15:12:49

@Vadkörte82: @Pácsó Ármándó: Most megállt 21 percnél...mindjárt morci leszek :-(

ő-szinte 2012.05.04. 15:13:15

@Sziporka: arra, hogy ha te a szerint nézel (gondolsz, csinálsz) vmit, hogy a barátaid meg mások mit szólnak hozzá, háttttttt...

ő-szinte 2012.05.04. 15:14:09

@Sziporka: én is igyekeznék nem érteni a helyedben;-DDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.04. 15:14:14

igazából arra akarom terelni kedves sziporka hogy a hugi marketingelése mellett sziporka külleme sem elhanyagolható de inkább hugit tolja maga helyett, mert az kézenfekvőbb:)

f.fredericks 2012.05.04. 15:14:35

@Pilar Ternera: jaja ezzel egyet értek, az ostobák lenyomják. Bár azt még mindig nem sikerült megértenem, hogy miért jelentkezett ebbe a műsorba.

ő-szinte 2012.05.04. 15:15:20

@f.fredericks: vagy mint szlovákia:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.04. 15:15:24

@Banyus83: na légy morci, matcsira sem szokott az lenni Edina, inkább te is babusgasd a lejátszót!:)

Sziporka 2012.05.04. 15:15:37

@ő-szinte: Azt írtam, hogy "de én vállalom". Csak tudod rossz, hogy nem tudok kivel értekezni erről, ezért is írok itt le gyakorlatilag ismeretleneknek ilyen dolgokat, mert kicsit most fellelkesültem, és nincs kivel megosztanom, és utálom magamban tartani:)

Sziporka 2012.05.04. 15:16:13

@kerdesek05: és ezt te honnan tudod?:D

f.fredericks 2012.05.04. 15:16:30

@ő-szinte: annál még a 24 évesek is idősebbek. :DDDDDDDDDDDDDD

pilar ternera 2012.05.04. 15:17:29

@f.fredericks: ez sztem sem korfüggő...
@ő-szinte: éppen, hogy nem, hiszen mondta, hogy az ő köreiben ciki, de ő vállalja. ha aszerint élne, akkor sutyiban nézné, másnap meg előadná nekik,hogy Csehov drámát nézett a Dunán, miközben Rahmanyinov ment a háttérben aláfestésnek... :P

Madár Fokker 2012.05.04. 15:17:37

@f.fredericks: Hipert lehetne csak simán "A Segg"-nek nevezni. Szerintem minden értelemben találó rá :)

kerdesek05 2012.05.04. 15:18:04

@f.fredericks: Pít valahol azt mondta,talán extrában, vagy csak olvastam valahol akart valami mást, kellett neki az újdonság

Banyus83 2012.05.04. 15:18:32

Most komolyan Andor itt játssza meg magát Brokinak???? Aztán meg ki akarná rakni???? Ez hülye!!!!

Vadkörte82 2012.05.04. 15:18:58

@Banyus83: ne add fel!!!!kitartás!én este nézem meg :)

kerdesek05 2012.05.04. 15:19:40

@Sziporka: ez hülyeség nekem a baráti köröm is nézi, és már közelebb vannak negyvenhez mint harminchoz:)

ő-szinte 2012.05.04. 15:19:55

@f.fredericks: igen, de nem tudtam kihagyni ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.04. 15:21:31

@Pilar Ternera: te vmi rokona vagy, hogy így véded?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.05.04. 15:21:37

@kerdesek05: Bit babusgassak ezen a nyomorult ViasatPlay-en?? :-) Mindig kicseszik velem...komolyan... :-D Egyszer nem rakják fel az Extrát a torrent oldalra, ahonnan letöltök, akkor tuti, hogy azon a szaron sem tudom megnézni...

Amúgy komolyan...Andor azt hiszi, inkább kéne ő Brokinak, mint Edina? Nézett ez már tükörbe????

pilar ternera 2012.05.04. 15:21:43

@f.fredericks: vele is kell, hogy legyen valami gáz, csak nem jön le olyan egyértelműen, mint a többieknél...
ugyanezen logikán haladva, LMZ-t sem értem mit keres itt...

f.fredericks 2012.05.04. 15:22:25

@ő-szinte: hát végülis ez a Pedro FanClub jelmondata. Tényleg ilyen már van? Mert akkor jelentkeznék.

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 15:23:11

@kerdesek05: Nyilván más a baráti körötök, Sziporkáé ilyen. Attól még lehetnek remek emberek, hogy nem nézik az ÉH-t. Végre idejön, ahol beszélhet róla, erre...

kerdesek05 2012.05.04. 15:23:22

@Banyus83: kangoozik, nem néz tükörbe, a tanítványokat nézi, lehet matcsit kangooztatná:)

ő-szinte 2012.05.04. 15:23:45

@Sziporka: nem bántalak :-) megint csak őszinte voltam ;-)
lehet kövezni! :-DDDDDDD

pilar ternera 2012.05.04. 15:23:59

@ő-szinte: logikusan gondolkodom! fáj? :P :DDDD

f.fredericks 2012.05.04. 15:24:01

@Pilar Ternera: lehet leépítés volt a Vodafonnál, és beleesett, csak nem promózza.

kerdesek05 2012.05.04. 15:24:35

@Pácsó Ármándó: erre mi tovább beszéltetjük, mert sziporkázóan sok infóval lát el minket:)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 15:25:29

@Banyus83: Andornak az a taktikája (mondta), hogy a flörtön keresztül bomlasztja a Broki-Máté párost.

kerdesek05 2012.05.04. 15:25:48

@f.fredericks: hiper a bulibuszáról beszélt a bemutatkozóban

Sziporka 2012.05.04. 15:26:10

@kerdesek05: pedig lehet, hogy egy 90 kilós, szőrös hátú 40es nőci vagyok akinek nincs élete és egész éjjel sorozatokat néz és fórumokon megjátssza, hogy fiatalabb és senki nem érti meg :D

de köszi a bizalmat ;) <3

Vadkörte82 2012.05.04. 15:26:48

@Banyus83:broknak nem a kinézet számít..:))Andor szemöldökét ki festett, borzalom!

@Sziporka: ezt elfelejtettem, én röhögök ezen, és nem igzaán érdekel ki nézi v kinek mi a véleménye,hogy én nézem pl.a valóvilágot nem néztem, de nem mondtam h én csak a national geo-t nézem kizárólag..stb..:)midnenkinek meg van a saját gyengéje..szerintem.

Banyus83 2012.05.04. 15:27:09

@Vadkörte82: Na...csak végigszenvedtem és nem értem, mi volt még akkora extra...vártam a végére valami meglepőt...annyira mondtátok, hogy lesz még valami :-)

@kerdesek05: Hát, de akkor is...

f.fredericks 2012.05.04. 15:27:42

@kerdesek05: hát de én meg LMZ-ről beszéltem. :DDDDDD

Sziporka 2012.05.04. 15:28:01

@ő-szinte: Dehogy kövezlek, béke van :)

itt amúgy sokkal normálisabb mindenki, mint más fórumokon, olyan fura is, hogy nem nagyon gyaláz meg személyeskedik senki:)

pilar ternera 2012.05.04. 15:28:02

@f.fredericks: ott elemzett??
@Pácsó Ármándó: mondjuk úgy, hogy ez inkább Pít taktikája. a csajnak egy önálló gondolata nincs nélküle :)

Banyus83 2012.05.04. 15:29:15

@Pácsó Ármándó: Hát, szerintem ezt k.rvára benézi, de mind1... :-) Remélem PÍt lecseréli Naomira...vagy bárkire :-)

@Vadkörte82: Lehet, de mindennek van határa, nem? :-D

f.fredericks 2012.05.04. 15:29:15

@Pilar Ternera: korábban valaki azt írta, még a beköltözésekor, hogy Vodafone.

ő-szinte 2012.05.04. 15:29:45

@f.fredericks: nem tom, de oda én is belépek ;-)))) a legjobb arc, kár hogy kibaszták, sok örömet okozhatott volna még nekünk :-DDDDDDDDDDD

pilar ternera 2012.05.04. 15:30:53

@Pácsó Ármándó: mit, mit, mit????? ne kínozz! :P
@Sziporka: én is azért jöttem ide! a politikai fórumok lélekölőek, itt meg jó banda van! :)

ő-szinte 2012.05.04. 15:30:55

@Pácsó Ármándó: tampont?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

f.fredericks 2012.05.04. 15:31:11

@ő-szinte: és szerintem 2 héten belül levarrta volna Csírát, hiába kemény a menedzser asszisztensi szakma.

ő-szinte 2012.05.04. 15:32:12

@Pilar Ternera: nem fájna ;-) de ez inkább sarkított volt mint logikus ;-DDDDDDDDD

Stipistopi 2012.05.04. 15:32:30

@Pilar Ternera: Pít megbaszhatja a taktikáját. Már elnézést.

ő-szinte 2012.05.04. 15:33:09

@f.fredericks: nézd meg a kommentemet ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.04. 15:33:37

@The Game: hol lehet megnézni az adatlapot? Feltéve, hogy nem titkos.:)

hideg kéz 2012.05.04. 15:33:42

Aki nem néz éden hotelt, nem lehet remek ember! Még fateromról is kiderült, hogy suttyomban lesegette az elsőt:)

f.fredericks 2012.05.04. 15:33:56

@ő-szinte: és már nem előszór. :DDDDD

ő-szinte 2012.05.04. 15:34:27

@Sziporka: azért ne legyenek illúzióid :-DDDDDDDDDD
néha elszabadul itt is a pokol ;-)

kerdesek05 2012.05.04. 15:34:30

@f.fredericks: képzeld el hogy néz ki egy két méteres palin egy másfél méteres csíra:)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 15:34:46

@Banyus83:@Pilar Ternera: Szerintem is benézi! Pítnek is nehéz falat ez, ha csak egy Andor van mellette.

@f.fredericks: Majdnem! Levente igazából a KÖJÁL-nál laboratóriumi elemző és Őssejt mintát akar szerezni Anikótól a hisztéria elleni kutatáshoz. :-)

f.fredericks 2012.05.04. 15:35:21

@kerdesek05: jól sikerült pénisznagyobbítás. :D

Sziporka 2012.05.04. 15:37:05

Na nekem viszont dolgoznom kell mert fél óra múlva meeting én meg itt hogyvoltozok egy órája:)
további szép pénteken nektek!

ő-szinte 2012.05.04. 15:38:08

@Sziporka: köszönjük, neked is :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 15:38:10

@Banyus83: Látom, egy ponton már érzi a hideget :-)

kerdesek05 2012.05.04. 15:39:24

Igazából LMZé a franchsie jog, és csak úgy foroghat a magyar rész idén ha ő is benne van a játékban. Ezért elemző, ő a mi Kirakós Gyilkosunk a Fűrész sorozatból, ezért is mondta Melák rá, Levente a Csendes Gyilkos!:)

Banyus83 2012.05.04. 15:41:22

@Pácsó Ármándó: Én is úgy láttam :-)) Biztos fújt a szél az M6os mellett :-D És gondolom meg kellett állni piát venni ;-)

ő-szinte 2012.05.04. 15:41:41

@f.fredericks: gondolod?
sztem nem :-)
látod, hogy márkkal sem volt semmi csókon kívül:-)))
az is pusztán taktikai okokból ;-)

pilar ternera 2012.05.04. 15:43:16

@ő-szinte: sztem nem! és azért nem ragozom ezt tovább, mert épp az imént fejtettük ki, hogy klassz, hogy itt nincs személyeskedés...;)
@Stipistopi: igen, sajnos úgy néz ki....
@Pácsó Ármándó: :DDDDD

Banyus83 2012.05.04. 15:43:52

@Sziporka: Péntek délután 4kor még meeting :-( ... semmi emberség nincs a főnöködben? :-))

ő-szinte 2012.05.04. 15:45:30

@Pilar Ternera: nyugodtan ragozhatod :-) engem nem hozol zavarba ;-DDDDDDDDDDDD
és sztem meg DE! ;-)

rohadt szerver, már megint esik szét a blog!!!!!!!!:-(

Stipistopi 2012.05.04. 15:45:36

@Pilar Ternera: meg is mondta, hogy kicsúszott a keze közül az irányítás

Stipistopi 2012.05.04. 15:46:20

@ő-szinte: a blog nem véletlenül esik szét :(

pilar ternera 2012.05.04. 15:46:38

@Banyus83: csomó cégnél azért van pénteken meeting, hogy a következő heti világmegváltást megtárgyalják! mert onnantól minden másképp lesz! ,)))

Banyus83 2012.05.04. 15:48:09

@Pilar Ternera: jaaaa...nálunk mindig hétfőn volt a világmegváltás... :-))

f.fredericks 2012.05.04. 15:49:15

@ő-szinte: taktikailag baromira bejött neki. :)

pilar ternera 2012.05.04. 15:49:55

@Stipistopi: igen, sztem ezt arra mondta, hogy a triumvirátus (Pít, Dávid, Máté) megdumálták Rolival, hogy nem áll mögéjük, aztán marhára nem úgy lett. mert szegényke nem sejtette, hogy mi megy a háttérben. kihaltak mellőle a szövetségesek, így nehéz dolga lesz. szerkik, most legyetek okosak!:))

pilar ternera 2012.05.04. 15:51:13

@Banyus83: pénteken MÁR, hétfőn MÉG alszol a világmegváltáshoz!;)

f.fredericks 2012.05.04. 15:52:44

@Pilar Ternera: nemhiába van a párválasztó is csütörtökön. A Viasatnál tudnak valamit.

ő-szinte 2012.05.04. 15:53:02

@f.fredericks: jó, hát nem. ez tény :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de a cél az volt ;-)
nem volt elég erős a marketingje :-DDDDDDD

Banyus83 2012.05.04. 15:53:52

@Pilar Ternera: Úgy valahogy....szóval kb. mind1 is, de azért nálunk is örökké erőltetik...

pilar ternera 2012.05.04. 15:54:43

@f.fredericks: mert a nagy semmittevésben nem folynak ám össze a napok! :))

kerdesek05 2012.05.04. 15:58:39

jelentkezni kellene az ÉH3ba.. csak találkozok egy Matcsi Edina reinkarnációval:)

f.fredericks 2012.05.04. 15:59:26

@Pilar Ternera: azért milyen jól észrevették 2 hete (talán) hogy hamarabb van Pandora. Lehet van egy tologatós naptár a hallban, és véres küzdelem megy azért, hogy ki tolja arrébb a napot.

Banyus83 2012.05.04. 16:01:56

@f.fredericks: Biztos számon tartják ők azért :-D Más dolguk nincs is...szerintem órájuk is van, nem? Mintha láttam volna már valakinél...

nosce 2012.05.04. 16:02:11

@Pácsó Ármándó:
"Andornak az a taktikája (mondta), hogy a flörtön keresztül bomlasztja a Broki-Máté párost."

ha dugna vele még jobban tudna bomlasztani :)

kerdesek05 2012.05.04. 16:02:12

@f.fredericks: ja, de ha belegondolsz nekik az 4 naponta van, és feltűnő volt az az egy nap kiesés is..

kerdesek05 2012.05.04. 16:02:46

@nosce: kangooz andival Matcsi. -D

f.fredericks 2012.05.04. 16:05:51

@Banyus83: jaja TT-nek biztos volt. Sokat is ért. :)

nosce 2012.05.04. 16:07:00

@kerdesek05:
Máááá atcsi reggel nem vállal kangoot legfeljebb csak csipőmozgást :)

ő-szinte 2012.05.04. 16:11:20

@nosce: de, vállal, csak nem ő ugrál ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.05.04. 16:16:52

Rolinak jönnek eggyel, de gyanítom Noémi és Roli szívja a legnagyobbat jövő héten.

2012.05.04. 16:19:41

HÉ és a kifinomult megjelenés: melltartó nélkül callipoval :DDD szajha százados.

murunga 2012.05.04. 16:22:41

NA EZ ATOMFRANKÓ! :)))
NEM LÁTTAM, DE OLVASTAM - ÜGYESEK VOLTAK, HEHE!!!

next - dinkagyereket kivágják! :DDD

murunga 2012.05.04. 16:23:49

Csíra már télleg elfáradt, volt egy ingyen köre, és faszántosan távozott az írás szerint - idióták - akik miatt nézhető - meg maradtak még bent bőőőőőven...

kerdesek05 2012.05.04. 16:24:27

@ő-szinte: és vágja, a reggeli sex jó, utána ő is el szokott menni futni meg iyenek:)

murunga 2012.05.04. 16:26:29

@szerivan: ez inkább olyan szopókás...de a bimbik be is indultak! :DDD

ő-szinte 2012.05.04. 16:32:58

@szerivan: pufi, HÉ kritikán aluli :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.04. 16:35:13

Különben a kiválasztásnak köze nem volt az előző napok nyígásaihoz, az érdemi történések fonalait kihagyták, valami teljesen más faszsággal etették a nézőket direkt, aztán meg a párválasztás után visszajátszottak valami soselátott mást mint amit az előző napokon bámultattak velünk. Ezt durva átbaszásnak hívják, amit már nem először csinál a viasat. Amivel nincs is baj csak elég a továbbiakban a csütörtöki párválasztót nézni mert a heti előzményeknek úgy tűnik köze nem lesz a történésekhez...

ő-szinte 2012.05.04. 16:35:54

@kerdesek05: kifejtenéd?
asszem ma elbutultam :-DDDD

tudom kedves kommentelők, nem ma volt az ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.04. 16:36:42

@szerivan: viszont a haja nagyon szép... :-)

inmemancsi 2012.05.04. 16:38:25

nem tudom sixx mit nézett, de edina ment oda mátéékhoz és mondta a cuccost, nem betti vagy hippi köpött neki..

Átvitel honvéd 2012.05.04. 16:41:56

@Sziporka: ha már kerestek, eszembe jutott, hogy nekem is van egy ilyen nyomorom. Pár hete volt egy eset, amikor Naiva esti fürdőt vett a medencében, mármint Sixx promó-fotója szerint meztelenül. Ez vajon milyen balhé kapcsán sikerült? Gondolom, nem maga találta ki, hogy lesétál úszni egyet (annyira nem tűnt részegnek), de később hiába kerestem, a műsorban / extrában nem találtam nyomát.

Sziporka 2012.05.04. 16:44:30

@Átvitel honvéd: Pedig ezt én láttam!! Fura mindenesetre..

Sziporka 2012.05.04. 16:46:48

@Banyus83: Nekem egy 100%-ban ember- és életellenes munkahelyem van. Remélhetőleg nem sokáig már.

f.fredericks 2012.05.04. 16:49:13

@Átvitel honvéd: ez valami felelsz vagy merszes játék volt, még akkor amikor TT is bent volt. És ha jól emlékszem az Extrában ment le.

kerdesek05 2012.05.04. 17:03:15

@ő-szinte: szintén tegnapi extra, amikor andor-máté beszélget és lehalkul mikroportjuk.

nosce 2012.05.04. 17:06:07

@inmemancsi:
"nem tudom sixx mit nézett, de edina ment oda mátéékhoz és mondta a cuccost"

lehet h ő a VIP változatot látta :)

nosce 2012.05.04. 17:07:41

@kerdesek05:
" szintén tegnapi extra, amikor andor-máté beszélget és lehalkul mikroportjuk."

amit aztán broki úgy kommentált h ez még flört se volt a részéről :) Brokinek a flört valszeg a baszást jelenti :)

Banyus83 2012.05.04. 17:10:55

@Sziporka: Ezt a fajtát ismerem...sajnos :-(

kerdesek05 2012.05.04. 17:12:00

@nosce: Matcsinak a fölrt azt jelenti, hogy leihatja magát és elküldheti a halál faszába:)

Banyus83 2012.05.04. 17:15:32

@Átvitel honvéd: Egyszer játszottak valamit, és az akkor volt, de már nem tudom pontosan melyik részben...akkor kellett pl. Máténak békaügetésben végigugrálni a medence mellett, meg ilyenek...

Banyus83 2012.05.04. 17:16:56

@kerdesek05: A 100%-ban élet-és emberellenes munkahelyet... :-D

kerdesek05 2012.05.04. 17:22:41

@Átvitel honvéd: én csak egy pillanatra láttam bevágva azt a jelenetet, lehet extrában volt, a feladat akkor ha jól emlékszem a az őszintén beszélsz vagy cselekszel sztori volt

2012.05.04. 17:31:53

@nosce: Miért halkult el? Termékelhelyezés szerepelt benne?

kerdesek05 2012.05.04. 17:34:06

@szerivan: jó kérdés ugye?:)

nem tudom. andor azt mondhatta, hogy figyi előveszem brokid máté és leszoplak itt,de ebben mit kellett lehalkítani?:)

Pácsó Ármándó 2012.05.04. 17:36:41

@Banyus83: Meg Terrornak meztelenül szaladgálni valamivel a csúnyája előtt. Még most is beleborzongok ...

nosce 2012.05.04. 17:37:26

@szerivan:
sztem olyasmit mondtak ami nem publikus és lekeverték...akár szólhatott a párválasztóról is mert utána volt...vagy h ki csinálta meg hét vagy fasz tudja :)

kerdesek05 2012.05.04. 17:42:01

@nosce: jah.. de ez inkább már párválasztó után lehetett.

viszont a mostani párválasztó után nem adtak esti buli adást.. úgy látszik nincs már kedvük inni meg trógerkedni:)

hideg kéz 2012.05.04. 18:37:11

@kerdesek05: Ja, ezt én sem értem, visszanéztem az előbb, és max 5 szót mondhatott Andor, vagy annyit se. Mi a franc jöhetett ki belőle?

foxglove (törölt) 2012.05.04. 18:57:50

@szerivan: @nosce: jaj már, a kanguedzésről beszéltek, és andi felajánlotta, hogy vegyék át az izomcsoportokat. nem tudom, mit kell itt beleképzelni mindenfélét.

BiP 2012.05.04. 19:22:36

Most nézem az adást.
A szerkesztők nagyon tudják előre, ki kit fog választani, szépen váltogatják a választási sorrendet. Amúgy fura volt, hogy így intézik a párválasztót. Tavaly 2körös volt.
Amikor kiderült, hogy senki nem ajánlott fel párt, azt hittem, unalmas lesz, mégis érdekes párválasztó volt.

Roli: betyárbecsület, my ass. Nem arról volt szó, hogy nem szúr ki a Pít-Máté-Dávid hármassal?
Dávid: "Közös múlt, meg Felvidék ide vagy oda.". Erre nem lehet hivatkozni.
Máté: Fasza odaszólás volt Dávidnak. Most férfiként viselkedett.

BiP 2012.05.04. 19:29:16

@BiP: Máté-Dávid affér: Ez ilyen első szezont idéző művelet volt. Edina nagyon ügyesen kiszedte Bettiből az infót, utána Máté jól bevédte mindkettőjük seggét. Roli meg nem is értette :)

kerdesek05 2012.05.04. 20:11:44

máté nem csak edina seggét védte:)

kerdesek05 2012.05.04. 21:34:42

@zugolvasó balatoni: Edina Fanclub nagyon örül Edina képeinek:)

LoveMy 2012.05.04. 22:11:34

Hy :)

@kerdesek05:
Én is örülök Edina képeinek, nagyon csinos most is, mint mindig!
kérem a ruhatárát ;)
@Pilar Ternera:
Most egyet értek a hsz-iddel pl. 10.58-as is nagyon jó meglátás!
Az Edina-Kristóf kapcsolat igaz, de még az elején tart, viszont örülök ennek, mert Kristóf egyenes, őszinte, és persze jóképű is :) Edina nyilatkozata szerint még csak ismerkednek :)

@Pácsó Ármándó:
Hááát azért lennének fenntartásaim a szentté avatásoddal kapcsolatban :)
De azért nagyon örülök, hogy egy hangyányit eszedbe jutottam! ;)

@Banyus83:
Egyet értek, a héten megutáltam a pióca FSZK-t, tegnap megutáltam a hisztis hímpicsa Pítet, meg a transz-bulldogját, az Andort.
Dévid elveszett a saját szürkeségében, Csíra meg az utóbbi időben olyan lapos lett, mint a melle ;D

Átvitel honvéd 2012.05.04. 22:27:46

@Sziporka: @f.fredericks: @Banyus83: @kerdesek05: ah, köszi. Ha jól sejtem, ez ugyanaz az esti balhé, ahol egymás... izé... egyéb tapasztaltságát is sikerült tisztázni =). Arra emlékszem, de a fürdőzés valahogy kimaradt belőle.

Átvitel honvéd 2012.05.04. 22:29:30

@LoveMy: Edina-Kristóf?...

Na bravo. Csöbörből vödörbe.

2012.05.04. 22:42:23

@LoveMy: Kristóf egyenes? :O Úgy átverte tavaly Alízt! Sunyi dög.

ő-szinte 2012.05.04. 23:52:04

@szerivan: hát itt vagy :-DDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.04. 23:53:34

@foxglove: persze, belehallanak,,,:-) és szpojler sem volt, mi?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.05. 00:27:10

Elkezdtem de feladtam. Tegnap este óta...ennyi hsz-t nem tudok vissza/végigolvasni.

Am megnéztem az extrát, mert az tegnap kimaradt. Edina lekezelte Mattcsit. Eldobtam a maradék egy agysejtem. Ez már a legalja.hu.
Láttam ez másnak is böki a szemit. De amit LMZ és a LÉNY csinált a szép kék takaró alatt, az persze korrekt volt. Tudja ez a luvnya, hogy kell megtartani a párját. Pfúj. Mindkettő. LMZ azért mert már nem is papucs hanem MAMUSZ, a másik lényről meg inkább semmit.

Pécsi kiruccanáshoz...LMZ és LÉNY miért nincs ott egyik ÉH partyn sem ? Melák érthető. De ezek remélem...szégyenükben bujkálnak...

A tegnap estéhez...
@paranyuszi: Disney hercegnő :-D Tényleg. Olyan mint a Pocahontas. wehhe wehhe...

@genevieve: lehet, hogy egy hete regeltem, de elég régóta olvaslak benneteket, sz.al felszedtem az infókat ;-)))

@LoveMy: érvényes lehet ez igaz. de én azt gondolom...mivel Edinát ennyire nem verné át a végjátékban, inkább kitenné előtte, mert van annyira gecccc, hogy Noét ellenben átvágja, de arra viszont felhasználja, hogy elmasírozzon vele a döntőig és 24,5 milláig. Tévedek valószínűleg.

Am azon filóztam még, hogy OK az édenben Mattcsika szépen átverte Edinkát, elvesztette a nem éppen friss husi barátnőjét is a liezon miatt. Utána miért nem rítta vissza magát Edinkához ? Bejött neki a csaj. És amennyi hülyeséget Edinka bekajált a Mattcsitól, még vissza is fogadta volna. Vajh, hogy jutottak el odáig, hogy pl. rendezvényen egymás mellé sem állnak, és alig beszélnek egymással ?

AdnamA 2012.05.05. 00:29:25

P.S.: Edinka és Kristóf ? nab+ :-D

foxglove (törölt) 2012.05.05. 00:30:16

@ő-szinte: nem ismered az unneccessary censorshipet? valami teljesen ártalmatlan dolgot a poén kedvéért kisípolnak v. kiretusálnak. Itt persze nem erről volt szó, de szerintem úgy viccesebb lett volna.
youtu.be/Y-3DPTBquIQ

2012.05.05. 00:38:15

@foxglove: Te miket tudsz :)
@ő-szinte: Alap :)
@AdnamA: Összeillenek, szép pár.

ő-szinte 2012.05.05. 00:39:52

@foxglove: jaj, mogyi!:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
vicelek ám;-)))))))))
és igazad lehet amúgy;-)
gyere a villába, ott vagyunk:-)

mézescsók 2012.05.05. 00:50:23

DOROTHY, MŐKA NA, BEACSKA!

Nem keresem vissza azokat a hsz-aitokat, amiben a kérdéseimre válaszoltatok, mert rohadtul lelassulok, mármint a gépem. Ha le nem fagy.
Kösz az információkat, lassan oszladozik a köd, de azért még nem egészen.
Sajnos a kettős védettséget továbbra sem fogom fel, mert
- az új játékosok eddig nem kaptak automatikusan védettséget, pl. Omar, Féliker, Tamás, stb. sem,
- addig világos, hogy a régebbi játékosok közül az kapott volna védettséget, amelyik felvállalja valamelyik újat, de egyik sem tette,tehát nem is kaphatott senki
- ha maradunk Beacska példájánál és Máté felvállalta volna Edina helyett Bettinát vagy Rolit, akkor szerintem rögtön a párjául kellett volna szegődnie és az így szerzett védettsége csak a csütörtöki ceremóniáig terjedhetett volna, mert miért tartott volna a jövő hétig?

Végülis már mindegy, mert túl vagyunk rajta és nem molyolok tovább.
Üdv mindenkinek!

2012.05.05. 00:55:13

@mézescsók: Nem értem mit nem értesz :)

zugolvasó balatoni 2012.05.05. 03:54:10

@kerdesek05: Nagyon szívesen! Vegyes a felhozatal, minden fan club örülhet :-)

zugolvasó balatoni 2012.05.05. 04:18:54

Nah, képekből soha nem elég....

www.pecsinapilap.hu/galeria/catid/1182

Hiper-LMZŐ ténylég nincs ott...talán elbujdostak szégyenükben.....

Vadkörte82 2012.05.05. 09:20:13

@LoveMy: *1 :))) jól fogalmaztál:)

Banyus83 2012.05.05. 09:22:01

@LoveMy: nagyon egyetértek!!! :-))

Banyus83 2012.05.05. 09:26:30

@zugolvasó balatoni: A képek alapján: Edina csinos, mint mindig...Andor nagyon gázosan akaszkodik Pítre, nem?, Noncsi is nagyon szép, Betty+ikrek is gáz :-))

Pácsó Ármándó 2012.05.05. 10:39:32

@Vadkörte82: @Banyus83: Remélem nem velem kapcsolatban :-)

Jó volna tudni, hogy most biztosan nem jönnek be újak és azt is, hogy a bent lévők milyen módon tizedelődnek meg. Kicsit rá kellene menni a szerkesztőknek a párösszetartásos, esetleg páros vetélkedőkre (párok-párok ellen, melyik pár tudja a legtöbb dolgot helyesen a másikról, titkos feladatok a védettségért, stb.)

AdnamA 2012.05.05. 11:25:17

@zugolvasó balatoni: Köszi, hogy belinkelted :-)

Am meglepő, hogy a délutáni kicsit elázós városnézés után volt aki át sem öltözött az esti partyhoz. :-/

ő-szinte 2012.05.05. 11:29:19

@Pácsó Ármándó: sztem még jönnek újak...:-)
azt tavaly is tudatták, hogy már nem jönnek.

rinaldo-rinaldini 2012.05.05. 11:30:25

@Banyus83: Noncsi nagyon szép ? Maximum, mint egy Alsóregmeci diszkókirálynő... ellenben Reni, Petra vagy akár Máté is jobban mutat a képeken, mint a képernyőn mutattak.

Pácsó Ármándó 2012.05.05. 11:47:05

@ő-szinte: Én szeretném, ha jönnének. És nem ilyen semmilyenek mint néhányan bent.

beacska 2012.05.05. 12:06:42

@zugolvasó balatoni:
"A játékosok mellett érkezett még pár celeb a partira. Horváth Éva műsorvezető most is levezényelte az eseményeket és kísérte a játékosokat a sétán. A párválasztó ceremónia után pedig Pély Barnabás és Újvári Péter fokozta a hangulatot."

ki az az Újvári Péter?

beacska 2012.05.05. 12:07:31

Anikó és Levente volt már találkozón? vajon miért nem?

ő-szinte 2012.05.05. 12:23:39

@Pácsó Ármándó: akko mennny be :-DDDDDDDD

Amugy meg biztos jonnek meg ;-)

ő-szinte 2012.05.05. 12:24:50

@beacska: ki az a Pelo Barnabas ? :-DDDDDDDDD

beacska 2012.05.05. 12:28:14

@kerdesek05: az elsőn ott volt. petike nyakában lovagolt

beacska 2012.05.05. 12:30:44

@kerdesek05: nos, kösz. majd utána nézek, most így hirtelen egyetlen korszakalkotó szám sem ugrott be tőlük...pedig biztos hallottam már őket...

beacska 2012.05.05. 12:31:34

@kerdesek05: na tessék, jól gondoltam, Pít is Újvári Péter :DDD de vicces!

Pácsó Ármándó 2012.05.05. 13:07:59

@ő-szinte: St. Pácsó Ármándó feat. Tankcsapda: "Miatyánk ki vagy a mennyekbe, melyik ajtón mennyek be?"

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ez az utolsó még nem volt bent, lehet nem is lesz csak rajongó.

beacska 2012.05.05. 13:41:39

@Lea de Marron: úgy látom nem sikerült Edinának időjáráshoz, HÉ-nak pedig a korához illően öltözködni :DDD

ő-szinte 2012.05.05. 13:59:30

@Pácsó Ármándó: van egy kis back door áthallásom ;-))) véletlen?:-DDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.05. 14:38:41

@ő-szinte: Gondolom az. Azt írtad "akko menny be" (menj be), ebből és az előzményekből jött az St. Pácsó=Szent Pácsó és a Tankcsapda szám. Biztosan back door-os vagy áthallásos hangulatban vagy. :-DDD

ő-szinte 2012.05.05. 14:47:31

@Pácsó Ármándó: a melyik ajto-bol aszocialtam ;-) azt hittem ennyire frappans vagy ma ;-DDD

kerdesek05 2012.05.05. 17:08:02

@raspberrypie: félkamu, mert a linkben a név valóban az aki

nosce 2012.05.05. 17:20:53

@kerdesek05:
az lenne ütős ha a maradék 10 játékost beküldenék védettséggel :)

Pácsó Ármándó 2012.05.05. 18:17:00

@nosce: Nem 20 beköltöző van még? Annyi fészbúkos oldal van ide linkelve :-)

raspberrypie 2012.05.05. 19:26:25

@AdnamA: oké, mostmár tutifixen 100% hogy vmi nem oké azzal a csajjal... a fb lapja megerősített ebben az éden után..

inmemancsi 2012.05.05. 19:52:05

@LoveMy: szóval, vegyél néhány leggingset (színeset is lehet), pár hosszított rövid ujjú felsőt kerek és mély kivágással, hosszított ingblúzt mondjuk fehéret, mell alatt húzott egyszerű nyári ruhát, a vonalút(pamut)pánt nélküli szintén mell alatt húzott ruhát (pld.vászon) és ne sajnáld a pénzt egy szép övre (lehetőleg vastag, világosbarna pld. teljesen jó nyáron. mindezt csak akkor ha edinához hasonlóan szép a dekoltázsod, szép karcsú a dereket, de a csipőd egy kicsit nagyon és ezért takarni kell. egyébként praktikusan variálható darabok, magas sarkúval rögtön csinit tudsz alkotni - ha szép a lábad:) tollat a füledbe ne tegyél az laki márknak maradhatott pár év(tized)vel ezelőttről

AdnamA 2012.05.05. 19:57:14

@raspberrypie: fotók miatt mondod? :-) mert amúgy sok infót nem lehet szerezni, de ez szinte mindegyik ÉH2-es adatlapjára igaz.

inmemancsi 2012.05.05. 20:00:23

@inmemancsi: ja és háromnegyedes legyen a leggings mivel nyár van:) (lehetőleg nagyrészt pamut 1700 körül már van pld. szép sötétkék azt egy kékcsikos polóval felveszed, meg még teszel hozzá valami kiegészítőt (pirosat pld.), rögtön megvan a tengerész cucc amit megint nyomnak,

AdnamA 2012.05.05. 20:03:50

@Pácsó Ármándó: 10 alapjátékos és heti két "csábító", a 9 hét ért véget. Szerintem nem sok :-) bár gondolom a kérdés költői volt, azért elgondolkodtam a dolgon :-D

sogeking 2012.05.05. 20:05:13

@inmemancsi: a leggingst én is szeretem

kerdesek05 2012.05.05. 20:24:56

Edina Fanclub nagyon bírja Edina alakját, és ha erős is fenékben az is jól áll neki, köszönhetően az előnyösebb öltözködésének. Azonban nyilvánvaló a hosszú nadrágok kiválasztása neki elég kritikus pont.

Empire ruha= Mell alatt behúzott ruha a római nők stílusában.

Empire stílus / vonal= Magasra helyezett derékrészű és hangsúlyos mellrészű sziluett. A forradalom utáni Franciaországból származik a 18. század végéről és a 19. század elejéről. Az „empire” (birodalom) Napóleon császárságát jeleni.

inmemancsi 2012.05.05. 20:33:53

@kerdesek05: ezért célszerű hosszított felsőket hordania nadrághoz:)) túlbeszéltük

ő-szinte 2012.05.05. 20:45:20

@sogeking: hülllllllllyeeeeeeeeeeee :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.05. 20:50:00

@AdnamA: Költői volt, de a költői kérdésen sem ciki elgondolkodni! :-)

@sogeking: A leggingsek nem azok az apró aranyos állatok sportszerkóban, akik beleugranak a tengerbe ész nélkül? :-)

Egyik kedvencem: www.youtube.com/watch?v=U7-60tyLQhA

sogeking 2012.05.05. 21:00:33

@Pácsó Ármándó: igen, de tudtommal a latex nadrágban ostort csattogtató hölgyeket is leggingsnek hívják :D

inmemancsi 2012.05.05. 21:02:28

@sogeking: nem nem a latex, műbőr, fényes fekete külön kat:))

Pácsó Ármándó 2012.05.05. 21:07:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Akinek nemm ING-e, ne vegye magára :-)

@sogeking: Az nem a domina? Vagy a nővére a femina? :-)

@inmemancsi: Neeem, műbőr az a Besenyő Pista bácsi kalapja :-)

raspberrypie 2012.05.05. 21:12:37

@AdnamA: inkább az idézetek a fotói alatt :D pítnél amúgy egész "sok" kép van (több, mint a többieknél), peti meg írogat azért ki a falára :)

sogeking 2012.05.05. 21:17:52

@inmemancsi: olyanom is van :)

@Pácsó Ármándó: nem, az a dominó, a domina ősi sumér eredeti szó

Lea de Marron 2012.05.05. 21:18:20

Leányok, ha széles a csípötök, hordjatok vállrészen hangsúlyos ruhákat. Puffos, fodros bármi jöhet :)

ő-szinte 2012.05.05. 21:18:47

@sogeking: nem cicus, azt dominának hívják ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.05. 21:20:08

@Lea de Marron: a másik lehetőség, hogy kicsit lejjebb kell tolni a nadrágot, és akkor legalább be lehet látni :)

Pácsó Ármándó 2012.05.05. 21:28:43

@sogeking: Köszi, hogy felvilágosítottál! Cserébe küldöm neked a kedvenc pókemberes videómat! :-)
www.youtube.com/watch?v=fe0sxY31AHk&feature=related

Lea de Marron 2012.05.05. 21:28:55

@sogeking: :)) télen-nyáron szoknya párti vagyok, de annál kevés jobb érzés van mikor égeti a nap az arcod és aládkap... a nyári szellö :)))

sogeking 2012.05.05. 21:35:27

@Lea de Marron: szinte elképzeltem

@Pácsó Ármándó: erre csak egy régi klasszikussal tudok válaszolni:
www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI

ő-szinte 2012.05.05. 21:39:53

@sogeking: te nyertél, ez mindent visz!!!! ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.05. 21:52:18

@inmemancsi: nem, mert irtó idiótán néz ki mindenkin, szerintem. Edzéshez megfelelő, csak:D Szerény véleményem szerint!

nosce 2012.05.05. 22:01:46

@inmemancsi:
szeva mircsike, itt bujkálsz ? :)

ő-szinte 2012.05.05. 22:05:39

@nosce: tojjá neki privit, merígy nem lesz meg :-DDDDD

AdnamA 2012.05.05. 22:08:41

@raspberrypie: Peti nekem kimaradt :-D szegény hátrányos helyzetű Maugli :-P na majd körülnézek nála...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.05. 22:13:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ja, és azt kihagytam, h csak nagyon tökéletes alakra (kérdés, mi az?) illik, azon áll jól, én ilyennel nem rendelkezem, de legalább bevallom:D

Pácsó Ármándó 2012.05.06. 10:24:07

@Pácsó Ármándó: Ha ez a Dudu Főnix vagyki tényleg beköltözne én nem bánnám, csak ne legyen Nikolett és Reni szindrómás.

@Banyus83: Jaj, de jó!

@sogeking: :-DD

kerdesek05 2012.05.06. 10:36:39

@Pácsó Ármándó: Majd Matcsi levarrja és Matcsi szindrómás lesz!:)

Pácsó Ármándó 2012.05.06. 10:47:43

@kerdesek05: Matcsi FanKlubbos, mint Edina :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.06. 12:05:22

@ő-szinte: Az egyik tegnap belinkelt fészbúkos. Nemkeresemvissza.

AdnamA 2012.05.06. 12:39:35

Talán hülye kérdés...DE! Ha már egy-két ÉH2 olvas, nem lehet, hogy írkál is? :-D

AdnamA 2012.05.06. 12:42:17

@ő-szinte: azt én is szeretném tudni, ki rejlik a név mögött :-D

Pácsó Ármándó 2012.05.06. 12:54:09

@AdnamA: De akkor látszania kéne, hogy túlzottan elfogult magával szemben, hogy befolyásolja a közhangulatot. Egyébként minek írna?
Egy két ember kivételével itt nem sok jót kapnak a játékosok.

AdnamA 2012.05.06. 12:58:32

@Pácsó Ármándó: Nem feltétlenül, mert ha ügyesen csinálja akkor akár befolyásoló tényezőként is hatna.

Am igazad van..."minek írna". De azért megfordult a fejemben, hogy akár ez is megtörténhet ;-)))

genevieve 2012.05.06. 13:12:51

@Pácsó Ármándó: azért akad itt aki eléggé elfogult:-)

kerdesek05 2012.05.06. 13:40:36

@Pácsó Ármándó: ja Pácsó te tuti a Hiper vagy:)

kerdesek05 2012.05.06. 13:42:19

@genevieve: EdinaFanclub bevallja, full elfogult, de ez így is van jól:)

Az OrbánViktorMegszorítóCsomag, az Adókirály, meg a Matelcsí időszakában ennyi kijár a pórnépnek is:)

genevieve 2012.05.06. 13:44:44

@kerdesek05: ha jól sejtem ez az elfogultság a külső alapján alakult ki:-)

kerdesek05 2012.05.06. 13:46:36

@genevieve: meg egy pici belső alapján is: ))

genevieve 2012.05.06. 13:54:04

@kerdesek05: ennyi még megbocsátható:-)

LoveMy 2012.05.06. 14:09:36

Hy )

@inmemancsi:
köszi de nem emlékszem, hogy kértem volna listát Edina ruháiról, mert anélkül is tudom.
Neki remekül állnak ezek, még jobban kiemelik a szépségét, és belső kisugárzó jellemét!
Ellenben a T69 ÉH-beli és a közönség találkozón felvett ruhái annyira ízléstelenek és annyira hülyén néz ki, hogy kiveri az összes biztosítékot!
@genevieve:
az, hogy kinek ki szimpatikus, az külső és belső tulajdonságok összessége dönti el, majd a szimpátia után lehet beszélni elfogultságról.

inmemancsi 2012.05.06. 15:51:25

@LoveMy: szivi:) azért írtam, mert te is és más is írta elfogadná a ruhatárát. csak jelezni szerettem volna, hogy simán meg lehet oldalni ha ismeri az ember magát és olyan darabokat választ, ami jól áll neki, tudja viselni és variálhatóak - az sem árt ha illik a stílusához is. Edina jól csinálja - tollak a fülébe tuti nem az ő ötlete attól tényleg tiszta pochahontas. HÉ nagyon nem, és ő azért egy nehezebb eset is.

genevieve 2012.05.06. 15:57:45

@LoveMy: azt hiszem szimpátia adott azoknál akik rajongók:-)

kerdesek05 2012.05.06. 16:01:18

AMikor Matcsi/egy férfi bebaszcsizva dölöngél éccaka jó lenne ha Edina nem akarna világmegváltó gondolatokat megbeszélni, mert mindig elküldik az anyjába.
..

genevieve 2012.05.06. 16:03:47

@kerdesek05: a nők már csak ilyenek:-)
nem tudnak alkalmazkodni a férfiak éppen aktuális bebaszott állapottyához:-)

sogeking 2012.05.06. 16:17:30

@kerdesek05: lehet, hogy pont az akarja

raspberrypie 2012.05.06. 16:21:25

oké, edina tuti olvassa a blogot, mert megváltoztatta a fb nevét :D

LoveMy 2012.05.06. 16:25:29

@kerdesek05:
De ha megnézzük a dolgot az érem másik oldaláról:
- mi a szarnak kell Máténak, hullarészegre leinnia magát ordenáré módon, és olyan dolgokat enged meg magának, ami kint már a PTK jogszabályaival ütközik?
- miért nem beszélget Edinával többször főként, amikor erre eléggé nyomós ok lenne?
- vagy ha beszélgetnek, mint az utóbbi időben már többször előfordult, akkor miért reccccsentget önmagából kifordulva, ja és lehet, hogy beleragasztották a kezébe a poharat?
:)

sogeking 2012.05.06. 16:28:08

@genevieve: miért? így gyakorolhatja a bánatos kiskutya szerepét

inmemancsi 2012.05.06. 16:28:39

@LoveMy: sajna azért mert tényleg nem szereti igazán

raspberrypie 2012.05.06. 16:30:46

@genevieve: nem tudom, de tegnapi linket megnéztem, és "nem található", úgyhogy gondolom megváltoztatta.

genevieve 2012.05.06. 16:40:38

@raspberrypie: jah, nem követem őket a facebook-on:-)

LoveMy 2012.05.06. 16:45:19

@inmemancsi:
persze, tudom én, csak ezt azért vetettem fel, mert sokan csak egyoldalúan Edinát tartják hibásnak, pedig ő "csak" szerelmes, ami nem jó ebben a játékban. Bár én úgy gondolom, hogy már nem olyan nagy az a szerelem, mint az exrandi előtt volt. Sajnos elég lassan sikerült ennek kiderülnie, főként Máténak köszönhetően. De még nem késő...
Visszatérve Máténak is alkalmazkodnia kell/ene, mert így a bizalom meggyengülhet Edina-Máté között, ami a párok között elengedhetetlen!
És ha már a bizalomról van szó, ÉH1 Kristóf igen eldobta a labdát, de sajnos nem tudott bízni Alízban, mert a játék során volt rá példa, hogy átejtette a másikat. Kristóf "vigaszként" adott egy-két társának pénzt a nyereményből.

genevieve 2012.05.06. 16:46:05

@sogeking: igen:-)

arra, hogy edina miért nyomul annyira mátéra:-)

más indokot nemigen tudok találni azok után, hogy megtudta a barátnős sztorit,és újra kezdik az egész nyüglődést egymással...

bár az is egy opció, hogy tényleg ennyire rafinált, és a végén megszopatja mátét:-)

sogeking 2012.05.06. 16:48:49

@genevieve: valami kis hiba van az önértékelésével :)

a kettő nem zárja ki egymást, attól hogy szereti, ha Máté szivatja, még simán átverheti :D

inmemancsi 2012.05.06. 16:52:59

@LoveMy: én ezt végignem értettem, de furák az emberek, továbbra is hangoztatom, hogy miért lenne hibás, ha szerelmes, mostanság az divik, hogy átbasszuk a másikat, meg ilyenek, én jobban tisztelem az őszinte érzelmeket, szerelmes meg nagyon gyakran nem abba lesz az ember aki viszontszereti

ez a dávid is egy sunyi volt
most figyeljétek majd a visszajátszást, ha edina nem megy oda máténak annyi később

inmemancsi 2012.05.06. 16:55:20

ki a párom? levente:))) gyps:))

Pácsó Ármándó 2012.05.06. 16:56:09

Még az is szép lenne a tavalyi mintájára, hogy egy Hiper-LMZ gömbfogásnál Levi dobja el először a gömböt, Anikó nem kap semmit és a második pár (pl. Pít-Andor) megkapja a részét :-))

genevieve 2012.05.06. 16:57:04

@sogeking: nem, az a naíva "képpel" nem egyeztethető össze:-)

mondjuk szerintem egyáltalán nem naíva:-)))

genevieve 2012.05.06. 16:58:56

@Pácsó Ármándó: mennyi van még hátra? 2-3 hét?

genevieve 2012.05.06. 16:59:27

lassan új móka után kell nézni:-)

inmemancsi 2012.05.06. 17:00:25

@genevieve: hát akkor neked nem volt olyan kapcsolatod biztos amikor utóbb derült ki a barátnő, feleség dolog, amikor már odavagy a pasiért, akár érzelmileg, akár szexuálisan

genevieve 2012.05.06. 17:01:35

@inmemancsi: nem, valóban nem volt olyan:-)

raspberrypie 2012.05.06. 17:02:22

@Pácsó Ármándó: szerintem andor nem méltó arra, hogy az utolsó 2 párban benne legyen... anikót utálom, de akkor inkább ő, mert tudom, hogy hülye (tényleg, rühellem), de legalább játszott valamennyire, andor semennyire. pít... az elején bírtam, de ez a kiskirályfi stílusa, "azt hiszik magukról, hogy atomfizikusok", ő csak az idiótákat tudta maga mellé állítani, és lám, kiderült: csapattal előrébb lehet jutni. utána meg jöhet az egyéni játék. nem végig csak az egyéni érdekeket kell nézni, lsd. kíra. elengedhetetlen a csapatjáték a finishig. szóval pít eléggé leírta magát előttem. azt hitte ő az überkirály bent, és kiderült, hogy a többiek simán ki tudták játszani :D

genevieve 2012.05.06. 17:04:30

@inmemancsi: de ettől függetlenül, ez lehetett volna neki egy elég erős pofon ahhoz, hogy átgondolja a dolgokat...pláne igy, hogy minden a nagy nyilvánosság előtt zajlik...

sogeking 2012.05.06. 17:05:09

@genevieve: ez igaz, akkor Edina odalép Mátéhoz, és kiveri kezéből a gömböt :D:D:D

genevieve 2012.05.06. 17:08:31

@raspberrypie: azért az is furcsa, hogy máté eddig semmit nem tett ami játék lenne:-)

gyanítom most is csak a két legyet egycsapásra miatt lépett:-))

és anikó is csak akkor mikor leventét hálózta be, utána csak lébecolt....

folyamatos, állandó készenlétet eddig senkitől nemigen lehetett látni..talán pít-től, de ő a múltkori kiesés után adta fel, mikor rájött, hogy a szerkesztők döntésétől függ minden, hiába biztos a párjában, vagy 1-2 emberben..

Pácsó Ármándó 2012.05.06. 17:10:08

@genevieve: 2012.05.24-ig tart.

@raspberrypie: példának írtam őket

genevieve 2012.05.06. 17:10:16

@sogeking: nem tudom, de tény, hogy most nagyon nincsenek jóban:-)

és azt lehetett olvasni, hogy a ÉH után máté megpróbálta az ex barátnőjével (is) a dolgot, de vele (is) szakítottak....

kerdesek05 2012.05.06. 17:11:46

@LoveMy: mert Matcsi eleve inni, bulizni, nőzni akart bent, már a bemutató rövid videokban is elmondta rajta nem fog múlni a sex,-szóval már akkor tudta, a kinti barátnőt meg fogja csalni, aztán lesz ami lesz.

sogeking 2012.05.06. 17:12:17

@genevieve: mondjuk Edina valószínűleg nem nyert, különben nem nyomulna Kristófra :D

kerdesek05 2012.05.06. 17:12:38

@inmemancsi: ígyvan. neki a pici barna lányok jönnek be. ez van.

genevieve 2012.05.06. 17:13:17

@kerdesek05: az álmában sem jutott eszébe, hogy kirángatják a barátnőjét:-)

azt hitte, mire elkezdődik a műsor ő már itthon lesz és majd "gyereket" beszél a barátnője hasába:-)

genevieve 2012.05.06. 17:13:59

@sogeking: miért? aki nyertes az nem nyomulhat pasikra?:-)

LoveMy 2012.05.06. 17:14:29

@inmemancsi:
egyet értek veled :)

"ha edina nem megy oda, máténak annyi később"
nem tudom, hogy ezt az alkesz Máté felfogta, értékeli majd a továbbiakban, bár szeretném hinni, hogy még a párválasztó előtti Edina-Máté komoly beszélgetésekor elhangzottak ( "veled akarok ott állni a döntő játékban és veled akarom a labdát tartani") szívéből jöttek és be fogja tartani Máté! De legalább is ajánlom neki! ;)

LoveMy 2012.05.06. 17:15:43

@genevieve:
Jön a Gazda feleséget keres :D

sogeking 2012.05.06. 17:17:26

@LoveMy: kicsit modernebb köntösbe is öltöztethették volna a műsort, például:

Új szeretőt keres az orgazda

genevieve 2012.05.06. 17:18:53

@LoveMy: az nyáron fog futni???

na az tényleg érdekes lesz:-DDDDDD

LoveMy 2012.05.06. 17:18:59

@sogeking:
miből gondolod, hogy nem nyert?
És miből gondolod, hogy nem a Kristóf nyomult Edinára?

Müszélia 2012.05.06. 17:20:16

sixx, remélem, lecsapsz a gazdára, aki feelsleget keres.

sogeking 2012.05.06. 17:21:15

@LoveMy: :) a gonosz avatarom átvette felettem az irányítást :)

(amúgy Kristófból bármit kinézek)

LoveMy 2012.05.06. 17:21:32

@genevieve:
nem tudom, de most keresik a gazdákat a reklámokban!

@sogeking:
nincs kikötés, tehát ettől lehet orr- v. orvgazda is! :D

genevieve 2012.05.06. 17:22:43

@inmemancsi: elég nagy baj az:-)

de tudom, elég sok hasonló sztorit sírtak már ki a "vállaimon":-)

kerdesek05 2012.05.06. 17:22:47

@raspberrypie: ha nevet változtatok honnan tudom újra megkeresni az illetőt? van valamiféle user id ami azonosít facsén, mint iwiwen?

LoveMy 2012.05.06. 17:23:02

@sogeking:
akkor szabadulj meg a drágaságtól :)

Kristóf több közelebbi játékostársának adott a nyereményéből :)

inmemancsi 2012.05.06. 17:24:37

@sogeking: krisztiánnal a vendégszerelővel:))

inmemancsi 2012.05.06. 17:25:45

@genevieve: hát az más, meg megint más ha benne vagy

genevieve 2012.05.06. 17:27:19

@inmemancsi: nyílván:-)

aki benne van az nem tud "ép" ésszel gondolkodni:-)

csak majd jóval utána...és akkor már nagyon fog égni az arca...

kerdesek05 2012.05.06. 17:27:42

TOP10 Beszólás egyike:

Anikó, Noémi: Dévid hajtja Máté ellen a malmot.
-Tudsz titkot tartani?
-Mert mindenki tudja már és az a lényeg senki nem tudhat róla.
Te tudsz róla, Máté tud róla
Edina tud róla, én tudok róla és ki a párom, Levente.

genevieve 2012.05.06. 17:28:54

@kerdesek05: tényleg arról semmi hír, hogy velük mi lett?:-)

genevieve 2012.05.06. 17:30:05

@LoveMy: hát nem is tudom, nyáron sok a dolog gazdáéknál:-)

jön majd az aratás meg ilyenek:-)))

sogeking 2012.05.06. 17:30:33

@inmemancsi: őt simán el tudnám képzelni a műsorban :) a trikójában, kicsit megnövesztett szakállal :D:D

visszatérve Edinára, ha egyszeri a dolog, akkor még valahogy megértem, de ha mondjuk ismétlődik a helyzet különböző partnerekkel, akkor már más

genevieve 2012.05.06. 17:34:45

@sogeking: ááá, krisztián puszta kézzel földre nyomna egy bikát is:-))

inmemancsi 2012.05.06. 17:35:47

@genevieve: nem hiszem éppen az a lényeg, és ezt mindenkinek ajánlom aki normális életet éljen: senki nem tud megalázni, csak akkor leszel az, ha te úgy érzed magad, a cselekedeteid miatt. ez nagyon nagy igazság, okoskodhatnak itt edináról is hogy micsoda hülye meg hogy megalázza magát, ha nem érezte úgy akkor nincs megalázva

inmemancsi 2012.05.06. 17:37:26

@kerdesek05: hát mindenképp:)) meg az is,amikor anikó előadta, hogy hogy megbosszulnák:))

genevieve 2012.05.06. 17:39:39

@inmemancsi: de ő már most is érzi, hogy meg van alázva...különben nem bőgne annyit és háborogna...érzi ő ezt nagyon is...

szerinted egyébként teljesen normális ahogy viselkedik és amiket csinál?
(csak érdeklődöm, nem itélkezem!:-)

genevieve 2012.05.06. 17:40:38

@inmemancsi: na az csodálatos volt:-DDDD

kerdesek05 2012.05.06. 17:43:12

a héten Győrben volt valamilyen ÉH2 rendezvény?

sogeking 2012.05.06. 17:45:51

@genevieve:
Mint komor bikáé, olyan a járása,
Mint a barna éjfél, szeme pillantása

inmemancsi 2012.05.06. 17:48:14

@genevieve: nem feltétlenül, bőg az ember anélkül is:)) 1. nem tudom megítélni a helyzetet, nem voltam ott egész nap velük és 2 kívülről nem lehet megítélni két ember kapcsolatát - én ezt az elvet mindig tiszteletben tartom

saját tapasztalataimat nem osztanám most meg, senkit nem érdekli de azért érdekes dolgokat dobhat az élet

inmemancsi 2012.05.06. 17:51:48

@sogeking: azta micsoda kiművelt emberek vannak itt:))

skacok nem megyünk el a bp-i éh partyra?:)), mint blog aktivisták, valami egyezményes jellel :))

genevieve 2012.05.06. 17:52:41

@sogeking: ja, tudná tartani a féltengelyt:-D

kerdesek05 2012.05.06. 17:53:20

mindenki öltözzön be Máténak és Edinának-D

genevieve 2012.05.06. 17:53:26

@inmemancsi: én is csak azokra a pillanatokra hivatkozom amit láthatunk:-))

genevieve 2012.05.06. 17:56:58

@inmemancsi: mondjuk krisztiánnal nagyon szivesen elbeszélgetnék:-)

LoveMy 2012.05.06. 17:58:43

@genevieve:
mi lesz ha szemmel ver?
vagy egyébbel?
:D

inmemancsi 2012.05.06. 18:00:16

@kerdesek05: ok:))kamionosok és kurvák party már nem is menő:)))de a fijúknak kötelező a kőműves deki:))

genevieve 2012.05.06. 18:00:57

@LoveMy: majd gyúrok addig egy kicsit:-D

kerdesek05 2012.05.06. 18:06:54

@inmemancsi: fijúknak Matcsi barna naci+zöld polo, fejen sapka, lányoknak mell alatti öves szoknya szerkó

genevieve 2012.05.06. 18:08:14

@kerdesek05: mindkettőt be tudom szerezni:-)

nosce 2012.05.06. 18:12:42

@kerdesek05:
az ám a fekete lyuk egy ÉH party, sok agyhalottal :)

nosce 2012.05.06. 18:14:02

@genevieve:
"mondjuk krisztiánnal nagyon szivesen elbeszélgetnék:-)"

nem lenne könnyű, a sok közös téma miatt :)

inmemancsi 2012.05.06. 18:14:13

@kerdesek05: csakis fehér, hosszított kötött sapi, lányoknak toll a fülbe:))

genevieve 2012.05.06. 18:14:54

@nosce: nem ismerek lehetetlent:-)

inmemancsi 2012.05.06. 18:15:40

@nosce: na végre megjöttél, dress code-ot vetted?:))

nosce 2012.05.06. 18:17:10

@inmemancsi:
asszem vettem :)Ö,
lógjon ki a seggem meg félig a farkam :)

nosce 2012.05.06. 18:17:54

@genevieve:
azért embert próbáló lenne :)

inmemancsi 2012.05.06. 18:18:42

@nosce: na azért bírlak mert lényeglátó vagy, de a fehér sapit se feledd, remélem számíthatunk rád:))

genevieve 2012.05.06. 18:19:36

@nosce: azért megtisztelő, hogy ilyen sokat feltételezel rólam:-D

vagy kriszről ilyen keveset?:-D

inmemancsi 2012.05.06. 18:21:14

@genevieve: szerintem nem lenne gond, el lennél a mimikája és a beszédje megfejtésével

genevieve 2012.05.06. 18:23:40

@inmemancsi: mondjuk ez igaz:-)

mert sokszor még azt se értettem amit feliratozva olvastam:-D

nosce 2012.05.06. 18:28:28

@genevieve:
jó nem kell azt a beszélgetést túlerőltetni, csak táncolj vele :)

nosce 2012.05.06. 18:29:44

@inmemancsi:
és persze nem szabad zuhanyozni se legalább 1 hónapig h selymes legyen a bőröm :)

inmemancsi 2012.05.06. 18:31:22

@nosce: azért a medencében fürdött mexicoban úgyhogy légyszi menj el előtte valami fürdőbe:))

ő-szinte 2012.05.06. 18:34:38

@inmemancsi: hogy ti mennyire ügyeltek a részletekre :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

inmemancsi 2012.05.06. 18:40:47

@nosce: sogét hogy vesszük rá, hogy ne a kezeslábasában jöjjön? és gyvy a kondérosfőző?

ő-szinte 2012.05.06. 18:45:16

@inmemancsi: az hagyján, de szerivanról hogy imádkozod le a dinnyesisakot???:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDD
a félszerzet fejébe vette, hogy jönnek a zidegenek...

ő-szinte 2012.05.06. 18:51:18

@kerdesek05: huh, már el is felejtettem, hogy szegén niki milyen rémisztő:-OOO
az idő tényleg mindent megszépít, hehehehe

ő-szinte 2012.05.06. 18:56:40

@kerdesek05: bakker, visszasírom a régieket...:-(

nosce 2012.05.06. 18:58:44

@inmemancsi:
fingani muszáj közben ? :)

nosce 2012.05.06. 19:00:01

@ő-szinte:
legalább 3-4 műholdat követ szinkronban a neten :)
Tényleg mi vam a masattal ? :)

nosce 2012.05.06. 19:02:27

@inmemancsi:
gyvy jön csak legyen szecsuáni a partyn :)

kerdesek05 2012.05.06. 19:07:19

@nosce: csakis. orr alá!

és lesz a kezedben mehikói Modelo sör?:)

inmemancsi 2012.05.06. 19:08:40

@nosce: majd átverjük:))

hát ha ez a játéktaktikád része..:)) hipperrel bevállalod a menetet?:))

nosce 2012.05.06. 19:19:55

@inmemancsi:
persze h be, reggel már úgyse emléxik kivel dugott :), Levente nevére is alig jött rá :)

2012.05.06. 20:21:38

Azt az egyet nem értem, hogy Naiva miért szerelmes Brokiba?
Mert jól kúr?

Ez még nem indok. Broki egy gerinctelen féreg.

A szerelem nem vak, csak Naiva az, de nem azért mert szerelmes. Hanem mert összekeveri a szexet és a szerelmet.
Az egyik testi vágy a másik érzelmi löket.
Súlyos gond van a csajok fejével ha nem tudnak különbséget tenni a kettő között.

inmemancsi 2012.05.06. 20:29:26

@vágtázó halottkém: a nőknél nem lehet szétválasztani a kettőt általában - kurvák, stb kivétel - ez a szerencséje sok pasinak:))

ő-szinte 2012.05.06. 20:42:05

@vágtázó halottkém: sajnos súlyos gond, az van :-) de valóban másképp működnek a csajok mint a pasik, a pasinak könnyebb. :-)

Banyus83 2012.05.06. 20:43:09

@Pácsó Ármándó: Tudod, hogy sosem... :-)

@kerdesek05: Igenis...én elfogult vagyok, de nem vagyok Edina :-))

kerdesek05 2012.05.06. 21:48:02

@vágtázó halottkém: Edina régen volt szerelmes, legalábbis ezt nyilatkozta az elején az egyik kis videoban, gondolom a bezártság, a másik féllel való egy hullámhossz, a beszélgetések együtt eszkalálták fel benne a pumpát és a testiség mellé együtt fejlődött az érzelem

genevieve 2012.05.06. 21:49:22

@kerdesek05: a szerelem irracionális érzés:-)))

kerdesek05 2012.05.06. 21:49:32

@Banyus83: persze, senki sem Edina, csak elfogultak vagyunk:)

genevieve 2012.05.06. 21:50:53

@Banyus83: @kerdesek05: ketten nem is lehettek azok, vagy igen?:-)

ő-szinte 2012.05.06. 21:55:54

@kerdesek05: sztem az egyhullámhossz lehet a kulcs :-) a többi csak adalék, a bezártság meg tudjuk, hogy mindent felerősít...

fofofo 2012.05.06. 22:14:40

@vágtázó halottkém: az egyik valasz: van a kemia, ami vagy van, van nincs. 23 evesen az ember lanya hajlamos osszekeverni a kemiat a szerelemmel. Az meg Brokin is latszik, hogy kemia, az van. Csak Broki tudja helyen kezelni a dolgokat.
Masik valasz: Brokiban valami nem torodom lazasag, ami igencsak vonzo lehet,
En is voltam 23, emlekszem. Ja, es egy rendezetlen apakeppel tenyleg 30+, mire ezeket helyrerarakod.

sogeking 2012.05.06. 22:33:50

@genevieve: nem írható fel két egész szám hányadosaként?

genevieve 2012.05.06. 22:39:39

@sogeking: egyébként szerintem senki nem határozhatja meg, hogy a másik embernek mit jelent a szerelem:-)

sogeking 2012.05.06. 22:43:33

@genevieve: úgy érted, nem értheti meg?

@ő-szinte: gondolod? :)

genevieve 2012.05.06. 22:49:23

@sogeking: nem, úgy értem, hogy amit te érzel azt csak te érzed és senki más:-)

és te sem tudhatod más mit érez...

ő-szinte 2012.05.06. 22:55:26

@sogeking: hátttttt, pasi vagy nagy az esélye ;-DDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.06. 23:01:01

@genevieve:
pedig ezen alapulnak a kapcsolatok/ kommunikáció, hogy a többiek mimikájából, hangszínéből, testbeszédéből, viselkedéséből leszűrjük, hogy mit gondol, érez (persze ettől még nem gondoljuk/ érezzük ugyanazt)

www.lagosphotography.com/wp-content/gallery/portraits-headshots/facial-expressions.jpg

genevieve 2012.05.06. 23:03:45

@sogeking: akkor is csak feltételezed, hogy a másik mit érez:-)

látod edina is úgy gondolja, hogy máté csak titkolja az érzéseit és igazából szereti őt, csak ő másként fejezi ki az érzelmeit:-))

sogeking 2012.05.06. 23:08:56

@genevieve: Edina becsapja magát :)

@ő-szinte: :D:D

genevieve 2012.05.06. 23:10:38

@sogeking: lehet, hogy ő ezt nem így éli meg:-)

genevieve 2012.05.06. 23:13:56

ezt a köcsög reklámot ....

házasodna a gazda

sogeking 2012.05.06. 23:16:44

@genevieve: nyilván :)
(ilyen béna logót, mint a gazdának régen láttam, a kék háttéren a fele nem látszik, mert a szöveg is kék)

ő-szinte 2012.05.06. 23:18:17

@sogeking: és lilu mint tehenészlány:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a villában vagyunk:-)

genevieve 2012.05.06. 23:18:22

@sogeking: legalább lesz mit fikázni:-)

sogeking 2012.05.06. 23:25:11

@genevieve: azért nem nézek valamit, hogy fikázzam :)

genevieve 2012.05.06. 23:27:50

@sogeking: valóban?:-)

pedig az nagy divat lett manapság:-)

ő-szinte 2012.05.06. 23:28:02

@sogeking: jogos:-)))))))
ha olyan "jó" lesz mint a férjkeresős faszság a tv2-n akkor pont 2 percet fogok megnézni belőle :-DDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.06. 23:41:42

@genevieve: jó az, de valljuk be, itt a különbségek kihegyezésére fognak menni. Meg a Lilu kontra paraszti életre..

kerdesek05 2012.05.06. 23:43:33

@ő-szinte: 10/10
Éh2 a BB1 után amit megnéztem, vallom a következő években sem fogok többet nézni ilyet:)
hacsak nem jelentkezek ÉH3-ba-D

genevieve 2012.05.06. 23:44:31

@kerdesek05: naná, hogy a rideg paraszti külső mögött érző szív dobog:-)

és a plázacica külső mögött igazából, egy dolgos, házias menyecske lapul:-)

kerdesek05 2012.05.06. 23:44:32

@genevieve: Lilu már most finnyás, pedig el sem kezdték a forgatást. Gondolom nyel egyet azért a havi gázsiért..:)

ő-szinte 2012.05.06. 23:49:48

@kerdesek05: hát, nem tudom hová pisiljek a gyönyörűségtől, hogy ilyen magas pontszámot kaptam :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

én a vv4-et vv5-öt nagyon csipáztam azért:-) ÉH1 is ütős volt:-)
remélem azért nem hagynak minket "minőségi" szórakozás nélkül;-DDDDDDDDDDD

genevieve 2012.05.06. 23:55:21

@kerdesek05: huhhh, ez most elég kétértelmű lett:-)

kerdesek05 2012.05.07. 00:05:48

@ő-szinte: mennyi a korhatár? illetve akkor nagyon gyorsan el kell mennem kockákat gyúrni..

kerdesek05 2012.05.07. 00:06:49

@genevieve: nyel napi két háromszor szarszagot meg friss kecsketejet:)

genevieve 2012.05.07. 00:13:11

@kerdesek05: elég ha lenyelsz pár bűvöskockát:-D

ő-szinte 2012.05.07. 00:16:31

@kerdesek05: pít 36 asszem
sztem nincs nagyon korhatár, csak kocka kell, meg álló cerka ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bocsi;-D

kerdesek05 2012.05.07. 00:23:30

@ő-szinte: Matcsi lennék igazából, de nagyon ki fognak cseszni velem ha nem találom meg bent az én Edinámat:)

kerdesek05 2012.05.07. 00:25:21

Ott lennék fél úton a játékban, aztán egyszer csak nekem is kívülről belenyúlnának a műsorba és felajánlanák, itt van Edina, hazamehetsz vele, vagy játszol tovább, nehéz döntés lenne-D

kerdesek05 2012.05.07. 00:42:47

@genevieve: jó kérdés:)
lehet a játékot, hogy utána ilyen képek készülhessenek velem a tinilányokkal?:)
www.partyzoo.hu/kep.php?kepid=912919&type=1

ő-szinte 2012.05.07. 01:08:18

@kerdesek05: na, baszki, bemegyek, de csak a kedvedért:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bár hangsúlyoznám, koffer téren nincsenek olyan adottságaim, mint edinának :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szerencsére ;-D

Banyus83 2012.05.07. 09:59:39

Azért nagyon átlátszó, hogy most sok az "új pár" erre mindjárt erotikus fotókat kell készítsenek a csajok a pasijaiknak...nagyon arra mennek, hogy Borki levarrja a mostani párját is :-D

Cathcart_ezredes 2012.05.07. 10:26:43

@Banyus83:
Szerintem inkább ezzel robbantsanak párokat, mint a védettséggel: elvileg pont erről kéne szòlnia a játéknak. Naiva hisztijétől meg már előre tépem a hajam:)

szélfúttahaj 2012.05.07. 10:33:25

Helló, most jöttem nemtom mi volt a pécsi bulin, tud vki anyagot küldeni?

beacska 2012.05.07. 10:43:50

nnna, tessék, csak igazam lett, pedig erről nem is tudtam :DDD

www.borsonline.hu/cikk.php?id=56829

Banyus83 2012.05.07. 10:48:31

@Cathcart_ezredes: Egyetértek...csak átlátszó :-)

Cathcart_ezredes 2012.05.07. 10:52:22

@Banyus83:
Nekünk az, de a bentieknek biztos nem esett le:)
Mára a tippem (vágyam): fiúk és lányok közül is kiesik valaki. Fiúknál aki a legkisebb halat fogta, lányoknál szavazás lesz, hogy kié a legjobb kép, legkevesebb pontot kapó pedig kézen fogva hazamegy a legtehetségtelenebb hohoho horgásszal:)
@beacska: Miben lett igazad?:)

kerdesek05 2012.05.07. 10:52:33

@ő-szinte: kár.. de lagalább van diznihercegnő küllemed?:)

kerdesek05 2012.05.07. 10:55:01

ma egy lány hazamegy és az nem Edina lesz!:)

Banyus83 2012.05.07. 10:55:19

@Cathcart_ezredes: Én azt tippelem, hogy a héten még lesz beköltöző...

Cathcart_ezredes 2012.05.07. 10:58:09

@Banyus83:
Én is azt gondolom, hogy az utolsó pillanatban még bevisznek egy olyat, akinek van esze. Mondjuk egy labradort:)

Banyus83 2012.05.07. 10:59:40

@Cathcart_ezredes: :-) Aki összeáll a macival és megnyerik :-)

genevieve 2012.05.07. 11:03:41

@Banyus83: a praktikusság alapismérve, hogy mindig legyen a hölgyeknél harisnyatartó:-DD

genevieve 2012.05.07. 11:06:40

@kerdesek05: szerintem vagy a máté-edina, vagy a levi-anikó párosra van kihegyezve a végső labdatartás:-)))

abban van feszkó lehetőség...egy márk-betti vagy pít-andreába kevésbé..

genevieve 2012.05.07. 11:07:32

@Banyus83: akkor nem vagy praktikus gondolkodású:-)

Banyus83 2012.05.07. 11:11:18

@genevieve: Ezek szerint :-D Vagy csak nagyon maradi vagyok...

LoveMy 2012.05.07. 11:23:07

Hy!

@genevieve:
én is így gondolom!

@Cathcart_ezredes: a kutyámat nem adom!
Viszont kár lenne a hajkoronádért, nem venném a lelkemre, ha ÉH2 végére már nem lenne hajad :)

@Banyus83:
nekem van, de egy-kétszer volt csak rajtam, és nem volt valami hűdejó viselet. Max a látvány a másiknak ;)

Banyus83 2012.05.07. 11:25:56

@LoveMy: Rajtam is volt már 1x, max. 2x, de egyáltalán nem volt kényelmes...mondjuk a harisnyáért sem rajongok (se combfix, se semmi...)

Cathcart_ezredes 2012.05.07. 11:28:04

@LoveMy:
A hajkorona erős túlzás, de a kopaszság nem áll jól, szóval valóban vigyáznom kell rá... Labradorod van?:) Szuka vagy kan?

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 11:28:32

@Banyus83: A fiúk horgászni mentek? Micsoda macsó feladat. Kíváncsi vagyok, hogy Máté kukacát ki kapja be, ha visszajönnek :-)
Ha küldesz erotikus fotót, akkor én küldök neked combfixet :-)

LoveMy 2012.05.07. 11:33:04

@Cathcart_ezredes:
Valakinek jól áll a kopaszság Pl. Bruce Willis, Jason Statham.
De inkább vigyázz a hajadra :)
Egy 50kg-os fekete fiú labradorom van, de olyan aranyos, imádnivaló és nagyon játékos! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 11:35:15

@Banyus83: Üzlet? Nem, semmiképp. Kölcsönös ajándék lenne :-)

Cathcart_ezredes 2012.05.07. 11:35:36

@LoveMy:
Basszus, ha szuka lenne akkor lehetett volna négyes randi (bocs Pácsó, de fináléban vagyunk, itt már egyéni játék van:) ). Megyek becserélem az enyémet egy szukára, mert a kanokkal nem jön ki jól:)

LoveMy 2012.05.07. 11:36:13

@Pácsó Ármándó:
Bírod? ;)
Neked is van kutyád?

LoveMy 2012.05.07. 11:39:23

@Cathcart_ezredes:
Ne szabadkozz randi ügyben, részemről oké lenne, bár akkor összevesznének a kanjaink, és azt meg nem szeretném! Egyébként Pácsó is "nyílt" lapokkal játszik, azaz több kukacot lógat a vízbe, úgy hogy semmi gond a részemről! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 11:39:58

@Cathcart_ezredes: Párcserés? :-DDD (Bocs Ezredes, már minden apró dolog számít a fináléban :-)

@LoveMy: Most nincs, de volt már Goldenretriver, bouvier, kuvasz, puli, meg egy pár keverék.

Banyus83 2012.05.07. 11:40:45

@Pácsó Ármándó: De én nem szeretem a combfixet .-)

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 11:41:19

Majd később jövök vissza. Csók!

LoveMy 2012.05.07. 11:42:46

@Pácsó Ármándó:
A goldi az nagyon aranyos, a bouvier pedig majdnem olyan, mint a schnauzer! A labrador előtt snaci volt 12 évig, imádtam őt is :(

Cathcart_ezredes 2012.05.07. 11:43:21

@LoveMy:
Nézd, ha ezen múlik, akkor teszek rá szájkosarat, összekötöm a lábait, ketrecbe teszem, és egy kiskocsin húzom magam mögött:)
@Pácsó Ármándó:
:)) Semmi gond, írd csak nyugodtan továbbra is a beteges gondolataid, legalább LoveMy-nak is leesik végre, hogy bélyeges vagy:)

ő-szinte 2012.05.07. 12:24:51

@kerdesek05: persze :-) hogy másképp?:-OO
de inkább csipkerózsikás-hamupipőkés, nem hófehrkés :-DDDD

ő-szinte 2012.05.07. 12:28:03

@Pácsó Ármándó: ilyen volt tavaly is, hálóval kellett halat fogniuk, mint a helyieknek, és asszem az volt a vacsi...:-DDDDDDDD

mézescsók 2012.05.07. 12:34:53

DOROTHY, MÓKA NA, BEACSKA!

Tegnap du. megnéztem a csütörtöki adást és már értem a védettséggel kapcsolatos dolgokat, utólag is kösz azért a türelmet és a segítséget.

Más:
Elvileg ezen a héten ugye a nők választanak a ceremónián?
Naíva lehet, hogy beáll Máté mögé, ha így lesz, de szerintem Noémi is, mert Mátén kívül nincs senkije a lakók közül. Máté pedig nem biztos, hogy Edinát választja, mert kinézem belőle.Edinának elvileg még talán maradhatna Pít, de rá mostanában nagyon rákattantak a csajok.
Szívesebben nézném a játékot, ha ezen a héten valami módon vagy Hiper, vagy Noémi esne ki. Ebben a sorrendben.

mézescsók 2012.05.07. 12:41:13

DOROTHY, MÓKA NA, BEACSKA!

Tegnap du. megnéztem a csütörtöki adást és már értem a védettséggel kapcsolatos dolgokat, utólag is kösz azért a türelmet és a segítséget.

Más:
Elvileg ezen a héten ugye a nők választanak a ceremónián?
Naíva lehet, hogy beáll Máté mögé, ha így lesz, de szerintem Noémi is, mert Mátén kívül nincs senkije a lakók közül. Máté pedig nem biztos, hogy Edinát választja, mert kinézem belőle.Edinának elvileg még talán maradhatna Pít, de rá mostanában nagyon rákattantak a csajok.
Szívesebben nézném a játékot, ha ezen a héten valami módon vagy Hiper, vagy Noémi esne ki. Ebben a sorrendben.

mézescsók 2012.05.07. 12:42:10

Nem 2x akartam, de már mindegy!

beacska 2012.05.07. 13:03:15

@Cathcart_ezredes: mindegy. (nagy legyintés). Csak Anikó viselkedésével kapcsolatban. Hogy mit miért csinált...

kerdesek05 2012.05.07. 13:43:49

@beacska: lesz erről még szerint bővebb sztori is, majd ha lejár a sorozat

powerpuff 2012.05.07. 13:47:49

Helló!
Egyébként érdekes hogy első körben még csak arról volt szó, hogy akik mögé Roli és Bettina beáll, azok jövő héten védettek lesznek, aztán meg megtették a védettség előfeltételének azt is, hogy ki kellett jelenteniük hogy lecserélnék a párjukat. Legalábbis úgy rémlik hogy a párválasztón HÉ már ezt mondta. És hogy senki nem lesz védett jövő héten. Jól értettem? Jól emlékszem?

genevieve 2012.05.07. 14:41:16

@kerdesek05: azért mert képtelen megbízni másokban még nem kellene undorító féreg módjára viselkednie..lehet ezt normális, emberi módon is kezelni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 15:02:28

Csírának milyen szép, fényes tojásfeje lett..

szélfúttahaj 2012.05.07. 15:03:01

@mézescsók: Máté Noéminek tartozik, nem Dinkának, ő már mindendent megkapott tőle. Ha tartja a szavát Naomi.

LoveMy 2012.05.07. 15:10:02

@szélfúttahaj:
Nagyon sokkal tartozik Edinának Máté!
És ezt tudja jól a srác, nem hiába hangzottak Mátétól azok a bizonyos szavak, amikor Edina-Máté a párválasztó előtt bezsélgettek! Noémi csak azt kérte, hogy köv.párválasztón ne legyen Frankie párja. Ez tartható is Máté részéről, a többi már nem rajta múlik :)

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 15:15:42

@mézescsók: "Elvileg ezen a héten ugye a nők választanak a ceremónián?" Én nem tudom kik választanak a héten, miből jutottál erre a következtetésre? (Én is írtam neked a múltkor a védettséggel kapcsolatban)

@powerpuff: Nem voltak olyan egyértelműek a levelek(szabályok) ezért lehetett többféleképp is érteni

@Banyus83: Cipőt?

@Cathcart_ezredes: Én csak kérdeztem, mert sejtelmesen fogalmaztál :-)

@LoveMy: Igen, a buovier egy "lekerekített" snaci :-)

LoveMy 2012.05.07. 15:21:51

@Pácsó Ármándó:
"Nem voltak olyan egyértelműek a levelek(szabályok) ezért lehetett többféleképp is érteni"
én is így gondolom, és pontosan ez volt a céljuk a szerk-nek, hogy majd ahogy a párfelajánlás történik, ők úgy módosíthassák, és nyúljanak bele (mint már ahogy sokszor), s az a nézettséget fokozza

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 15:25:51

@LoveMy: Így van! Olyanok voltak, mint az Ezredes üzenetei néha :-)

LoveMy 2012.05.07. 15:34:20

@Pácsó Ármándó:
Néha félreérthető egyesek írása, de vannak olyanok is, amit nem lehet félreérteni, mert eléggé egyértelműek!
:)

(Hogy telt a hétvégéd?)

mézescsók 2012.05.07. 15:35:22

@Pácsó Ármándó: Tudom, hogy írtál, de csak az utolsókat volt időm visszaolvasni, elnézést kérek. Meg még reagált az említett Dorothy Vöröscipellősön, Beacskán, Móka na-n kívül SZERIVAN, MRS, HACKMAN és CÉZÉ is, de mint említettem, hirtelen dolgom támadt, ami aztán jól el is húzódott majdnem szombat estig, viszont már túl vagyok rajta. (A neveket azért emeltem ki, hátha így feltűnik, hogy nem feledkeztem meg a válaszaikról. Mivel alapvetően udvarias vagyok.)

Azért gondolom különben, hogy a lányok választanak, mert legutóbb Bettinát kivéve a férfiak választhattak párt maguknak. De tudom, hogy az ÉH-ban minden megtörténhet.

@szélfúttahaj: Nem tudom, hogy Noéminak miért tartozik Máté, de biztosan így van, ha mondod. Ha azért, mert Őt választotta Roli helyett, akkor azért az nem volt olyan marha nagy szívesség, akárhogy is nézem. Egyébként meg símán el tudom képzelni, hogy Noémi és Máté egymást választja, mert Noéminak szerintem már nincs bent potenciális párja és Máténak is csak Edina lenne még. Noéminak elvileg Mátén kívül maradhatna LMZ és Pít, de ez utóbbi már volt, LMZ meg Hiper papucsállatkája.
Máténak elvileg maradhatna az összes csaj, mert szerintem nem különösebben válogatós, viszont a játéknak ebben a szakaszában már nem hiszem, hogy érdemes lenne kockáztatni egy újjal, akiben nem bízik. Vakon megbízhatna Edinában, mert nagyon tudja, hogy mikor adjon többet-kevesebbet magából ahhoz, hogy ébren tartsa a lányban a bizalmat, meg még valami mást is. Noémiban én nem bíznék ennyire feltétel nélkül, de szerencsére nem is nekem kell választanom közülük.

Ja, az új játékosok állandóan a Máté-Edina párost emlegetik, mint a legrégebben együtt levőt. Nem azért mondom, de Anikó és Levente már majdnem annyira régi páros.

mézescsók 2012.05.07. 15:49:10

@mézescsók: Dávid helyett természetesen.

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 16:09:08

@LoveMy: (Köszönöm kérdésed, sok tanulással. Ez a hetem is ilyen lesz, sajna. Lehet, hogy csak keveset leszek itt :-( )

@mézescsók: Értem és köszönöm a választ!
Szerintem Noé, ha ráfeküdne a dologra és a bent maradása múlna rajta Pítnél el tudná érni, hogy őt válassza Andor helyett. Ha jól emlékszem az E-M duó a 4. naptól volt együtt kisebb nagyobb megszakítással 28 napot, az A-L duó pedig a 16. naptól kisebb-nagyobb megszakítással 18 napot.

genevieve 2012.05.07. 16:31:12

@mézescsók: azért nem egészen, mivel anikónak levente a 3. párja időrendi sorrendben...
edinának meg máté csak a 2. párja, kb. 2 hét előnyük van:-)

Cathcart_ezredes 2012.05.07. 17:10:27

@beacska:
Én nem legyintek rád, mert elfogadom hogy az enyémtől eltérő vélemények is léteznek. Az enyém az, hogy ha régi sérelmekre hivatkozva új emberekkel bárhogy viselkedhetünk, akkor kb. óvodától kezdve gyilkolhatnánk egymást, mert ha Pistike elvette a vödröm, akkor emiatt simán beleverhetem Béla fejét a libikókába. Szerintem Hiper előző kapcsolata magyarázat lehet a viselkedésére, de mentsége nem. Ezt gondolom én, ahogy te mást, de a Föld attól még pörög tovább..
@Pácsó Ármándó: ha sejtelmesen fogalmazok, akkor abból kell kiindulni, hogy egy végtelenül kedves és jó ember vagyok, tehát eszerint kell értelmezni:)

add meg a jelszavad 2012.05.07. 17:11:18

egy próba: innen vajon ki vagyok-e tiltva?

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 17:14:37

@Cathcart_ezredes: Woww!! Én is! Ezt a véletlent!! Csak sok bennem a kíváncsiság :-)

@LoveMy: Ne szomorkodj, zárkózott természetű vagyok!

LoveMy 2012.05.07. 17:25:37

@Cathcart_ezredes:
tökéletes vélemény, egyet értek :)

@Pácsó Ármándó:
hát eddig nem az voltál ;)
mi változott?

2012.05.07. 17:43:57

A mai részben Edinkával szúrnak ki a szerik, Máténak fog pózolni naggggyon durván erotikusan Naomi.

foxglove (törölt) 2012.05.07. 17:49:07

@Cathcart_ezredes: nekem még magyarázatnak is hiteltelen... ez a tapló stílus nekem nem úgy tűnik, hogy hirtelenjében lett kifejlesztve... évek kemény munkája lehet benne kb a tinikor kezdetétől... másrészt meg a magabiztossága sem illik bele ebbe a drámai történetbe...

Müszélia 2012.05.07. 17:52:07

@szerivan: osztán noéminek sokkal jobb alakja van, mint csupafenék edinának.

2012.05.07. 17:52:42

@foxglove: Kiről beszélgettek? Ha nem az ÉH-ben lennénk, biztosra venném, hogy VV Atiról :)

foxglove (törölt) 2012.05.07. 17:57:09

@szerivan::)) Hiperről:) Atiról nem szoktam elmélkedni:)

2012.05.07. 18:13:30

@foxglove: Hiper egy állat, Papucsot nem értem miért bocsátott meg neki.

mézescsók 2012.05.07. 18:20:48

@Pácsó Ármándó: @genevieve: Nem számoltam utána, biztosan így van. Nem azt írtam, hogy ugyanolyan régi párosok Hiper és LMZ, hanem azt, hogy "majdnem". A két hét ennyi idő után nem tudom, hogy mennyire számít.

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 18:22:18

"Edina félelme szerint Máté, aki egyébként sem a hűség szobra, nagy valószínűséggel vagy nem alszik az éjjel, vagy bekopogtat a meztelenül pózoló csábító ajtaján."
Nem kell bekopogtatnia. Egy szobában alszanak. Amúgy meg fel van fújva szokás szerint a dolog.

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 18:27:44

@mézescsók: A többi párhoz képest Anikóék tényleg őskövületek. Sőt, mivel nincs már Edina-Máté páros, egyértelműen Anikóék a legrégebbiek.

@LoveMy: (Hál istennek ez a topik nem rólam szól :-))

LoveMy 2012.05.07. 18:29:07

@Pácsó Ármándó:
ja bocs...nem tudtam....
Oké!
süti beállítások módosítása