Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 24x08 - Just Annihilate Them

2012. május 03. 10:30 - kardigan

A szép új Tikiano törzs első ádozata Gerincnélküli Jonas volt, és Troyzan is lőtt magának egy idolt, nem volt egy eseménydús rész. Jay és Troyzan végre kezdi észrevenni magát, akármennyire is Salani pride van, következőnek lányt akarnak kiszavazni, mert ők könnyen szövetségre léphetnek, gratulálok fiúk, a 6 tényleg nagyobb szám, mint az 5, kérhetitek az aranycsillagot a nevetek mellé Sabrinától.

Treemail jön a reward challenge-ről, és hosszú product placementnek nézünk elébe, már az üzenet is 7Up üvegben van. A producerek szeretnének még néhány törést, gigászi és kurvameredek csúszdán csúsznak le és akik már lennvannak, ládákat hordanak be vízből, amikből összeáll egy puzzle. Ez se ötletes, de legalább látványos, gyakorlatilag függőleges a csúszda. A nyeremény egy 7Up oázis, kurvasok hússal, ráadásul nagyon sok képernyőidőt rendeltek 7Upék, mert még meg is kóstolják előtte és szépeket mondanak, nekem viszont nem fizetnek, úgyhogy szíves engedelmetekkel nem írnám le többször.

A csapatok: Jay, Troyzan, Kat, Alicia és Chelsea a zöldek, Mike, Kim, Sabrina, Leif és Christina a sárgák, Tarzant meg nem választották. Tényleg elég brutálisra sikerült, kurvanagyokat esnek, Leif konkrétan pattog. Christina egyszercsak otthagyja a cipelést, nem fognak így megkedvelni lányom. Gyakoratilag végig fej-fej mellett haladnak, végül nyernek a sárgák, Leif a fiúk óta nem nyert, úgyhogy nagyon pörög.

Az oázis cuki, és van benne medence, és ezt végre olyanra csinálták, hogy el lehessen vonulni. Mike és Leif fel se néz a kajából, miközben odalent Kim és Sabrina megbeszéli, hogy Chelsea-vel hárman mennek a végéig, és Mike-ot villámgyorsan kipenderítik, csak közben úgy kell csinálni, mintha még mindig a Salani-alliance élne. Kurvajók amúgy a szerkesztők, ahogy a falatozó csávók alá azt a mondatot vágják, hogy nehogymár valaki olyan legyen a top3-ban, mint Mike. Kim terve, hogy Troynak azt hazudják, Mike ki akarja rakni, Alicia és Christina meg nyilván velük szavaz, úgysem csinálnak semmit.

A táborban maradottak is elkezdenek kattogni, Troyzan Christinát ejtené ki, Kat meg Mike-ot, mert Mike NAGY. Jay nem örül, mert a lányok így is sokan vannak, bár mintha azt mutogatná Troynak, hogy 7, mégse tuti, hogy tud számolni, vagy ez megint product placement? A többiek visszaérnek egy ládányi Üdítővel, Amit Nem Nevezek nevén, Troyzan meg figyel, és abban bízik, hogy Kat, Sabrina és Chelsea még mindig a Salanival van. Hát igen, Kat kicsit beleszart a ventillátorba, nem szabadna ezt a lányt felügyelet nélkül beszélni hagyni.

Ronda szeles idő jön, kicsit meg kell szerelni a fekhelyet, Tarzan meg megint összerúgja a port a többiekkel azon, hogy egy magányos bambusz kapott-e fel tűzifának, vagy mégjobban szétszereli a sheltert. Főleg Chelsea viseli rosszul Tarzant, akinek nagyon becsípődik, hogy igazságtalanul megvádolták. Félrehívja Chelseat, mert ő megfejtette ám, mi a probléma, most tessék jól figyelni: Tarzan ugyebár plasztikai sebész, és mivel Chelsea megcsináltatta a mellét, nyilván arról van szó, hogy Chelsea a saját orvosát nem szerette, és Tarzan erre emlékezteti, világos, mint a nap.

Kim beindítja a Tervet, elmeséli Troynak, hogy Mike ki akarja rakni, aki persze rögtön elhiszi és a plafonon van. Az immunity challenge-en egy hosszú fekvő létrára van rátekerve egy kötél, azon pedig zsákocskákban puzzle. Az első négy, aki végigér a létrán, rakhatja ki a puzzle-t, ez megint elég fantáziátlannak tűnik nekem. Jay, Troyzan, Alicia és Kim lesznek az elsők, és innentől vicces a dolog, mert a puzzle nagyon nem triviális.

Jeff mai mantrája, hogy ez ám olyan, hogy végig jónak tűnik, amíg aztán az utolsó darabnál kiderül, hogy mégse. Ahogy mondta, úgy is lett, először Kim, aztán Alicia, aztán megint Kim nyer majdnem, míg végü Jaynek sikerül, aki végig utolsó volt, és egy ennyire röhejes pólót visel már hetek óta:

Jay naivitása egész megejtő, az úgy van, hogy azért kell Christinát hazaküldeni, mert ő Manono volt, és így kiegyenlítődnek a fiúk meg a lányok, és az mindenkinek tök jó lesz, hát nem édi? Kim még gyorsan letisztázza Troyzannal, hogy ma este Mike, azon kicsit aggasztja magát, hogy mi lesz, ha Jay rájön - hát igen, mert ő nem tudja, hogy Kat a maga nagy eszével ezt már bejelentette. Chelsea sem egy különösebb májer, Christina és Alicia jelenlétében kérdezi meg Jayt, hogy na akkor ugye kiszavazzuk Mike-ot. Cicafül, az a két lány elvileg a másik alliance, ezt még Jay is össze tudja rakni.

Össze is rakja, Chelsea annyival bírja megnyugtatni, hogy ez nem jelenti feltétlenül, hogy ő a következő. Szegény Kim, mindent neki kell csinálnia. Jay és Mike elment fát gyűjteni, Kim meg utánuk rohan, és mielőtt Jay elmesélhetné, hogy Chelsea mit mondott, közbeszól, hogy menjen Christina. Jay még mindig ideges, Mike meg kicsit se, még azt is mondja, hogy persze megtörténhet, hogy a törzse blindside-olja, de tutira nem ma. Nagyon szeretném elhinni, hogy ezt most mondta, és nem másfél hete.

Kim még meglebegteti, hogy lehet, hogy mégis Christinát kéne, mert ha Mike-ot dobják ki, akkor Innentől Minden Más lesz, de nem hiszünk neki, hogy komolyan gondolta. Jeff úgy kezdi a tribalt, hogy tegye fel a kezét, aki ma aggódik, senki nem jelentkezik, Troyzan a cuccát se hozta. Kim szépen a szánkba rágja, hogy az úgy van, hogy vannak emberek, akik azt hiszik, részei egy alliance-nek, pedig nem is, Jay felhúzza a szemöldökét. Tarzan már megint formában van, közli Jeffel, hogy ő lényegében most át van baszva, mert szavazás előtt mindenki hazudik - Kat szavaival élve he just got Tarzan'd.

Végül Mike megy, ez sem volt egy körömlerágós rész, legközelebb már hátha tepernek kicsit a fiúk vagy valami, kezdem unni a banánt.

 

Címkék: survivor
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása