Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x36

2012. május 04. 06:40 - sixx

Nahátakkor. Ha hinni lehet a promónak, akkor ma Broki szarban lesz, mer' HülyeRoli beáll Naiva mögé, és mivel védett, így coki van ezerrel, de mikor mondta el a teljes igazságot a Viasat3 ajánlója, nem? Aszongya a klasszikus szappanopera-főhősnőnek megcsinált Pinokkina, hogy ma oszt olyat látunk, hogy eszünk-faszunk megáll, ő is majdnem felborul a kábelkötegben, amikor levezényelte a párválasztást. Csak azt a frizurát felejthetném, amitől mostantól rémálmaim lesznek, azt.

A reggel lassan indul Csírának és Naivának is, érdekes, de míg a nők úgy pattannak ki az ágyból, mint akiknek skorpiót rakott a csúnyájára egy nagyon gonosz produkciós asszisztens, a faszik édesdeden tovább alszanak, már ha ezt ÚjPéter vagy Broki viszonylatában lehet értelmezni. ÚjPéter füle mintha be lenne dugva éjjelre valamivel, tán Andornak orrsövényferdülése van és horkol? HülyeRoli az első megszólaló és taktikai szempontokkal foglalja el magát délelőtt. Csíra a mödanszié mellett azt mondja Félikernek, hogy ő nem akar hazamenni, basszák meg, keressen már más áldozatot Bettina. Mintha ez már eldöntött tény lenne. Féliker még beszél a nő fejével, csak nehéz belőle kihúzni bármit is. Csíra most ért el arra a pontra, hogy valakiben bízni kell, és ez a személy jobb híján Féliker lesz. Andor a távolból fenyeget Bettinát, ha beáll ÚjPéter mögé, kirúgja a lábát. Bazdmeg, ha van isten, ez így is alakul ma este.

Bettina a mödanszié mellett természetesen elpofázza Félikernek, hogy Dávid Naiva mögé zavarta, muhaha, pedig kezet is adott rá, hogy senkinek sohase. Ez felér egy atombombával, mondja Féliker. Dávid HülyeRolival beszélget és neki is a Broki-Naiva páros szétkúrását emlegeti, bár nem túl vehemensen. HülyeRoli hajlik a dologra. Féliker a lóvéért jött és nem baszni, mintha Bettina fejéán a csalódottságot látnám. Félikernek hiányozna Csíra, mondja, na persze. Miközben páran mödansziéznek, Bettina viszi a szót Naivának is, azt mondják itt egyesek, hogy basszak ki veled, de nem teszem, mert benned bízok és eleve. Hiper odamegy HülyeRolihoz, elzavarja az arra lebzselő Andort, és elkezdi osztani az eszet, ha beállsz mögém, bosszút állok, és nemcsak én, hanem nagyon, oppardon naggggyon sokan kiakadnak majd, mert kezdő játékos vagyok. HülyeRoli nem szólhat egy szót sem, mert Hiper nem társalog, hanem kinyilatkoztat, majd feláll és elmegy. Gyökér.

Csíra kérdezi Félikert, hogy beszélt-e a dicsakkal. Hogy az mi, nem tudom, de kiderül, hogy Bettina. Ez valami tájnyelvben annyit tesz, sótlan picsa? Naiva Bettinát faggatja, ki akarja, hogy Brokival és velem kibasszál? Márk? Nem. Csíra? Nem. Dávid? Nem mondok én semmit. Na, készülődnek, mindenki az ünnepi hajsütővasat veszi elő, de embert így is csak nagyon kevesen tudnak faragni magukból. Hiper negédeskedik Papucsnak, undorító ez a nő, annyira irritál, hogy az valami hihetetlen. Naomi meglepetésre számít, HülyeRoli meg élvezi a helyzetet. Mindenki más kibaszott ideges, még Bettina is, pedig ő védett. T69.2 szokás szerint a reggeli göncben várja az agyhalottakat, azok meg jönnek szépen sorban, csajok a székre, faszik velük szemben egysoros vonalban. Tényleg izgulnak, az látszik, Dávid elégedett magával és a "basszunk ki Brokival!" akciót sikeresnek ítéli meg.

T69.2 belevág, nehéz lesz ma párt lelni, hiszen két védett is van. Ja, meg párosan vannak, szóval nem kell olyan nagy feneket keríteni a dolognak, csak a szabadon hagyott luvnyához odaállni, oszt jólvan. Először nézzük a borítékot, ki akarta lecserélni a párját? Na, ki? Senki. Aztakurva, erre nem számítottam, Hiperben tutira biztos voltam, hogy meghúzza, de ezek szerint csak egy alattomos kígyó, esze meg annyi, mint amennyi látszik. Nem is lesz védett senki jövő héten, tessék. ÚjPéter szerint nem egy védettség a tét, itt sokkal messzebb lehet menni jó taktikával. Bettina és HülyeRoli dönt a sorsotokról, int azzal a nagyon fura mozdulattal Pinokkina, majd kihívja a faszik mellé Bettinát, na, mi van már, nem Andor illik bele a sormintába inkább? Értem már, a pasik választanak, de Bettinát kivették a sorból.

ÚjPéter nyit, és beáll Andor mögé, Dávid meg Naomihoz, Papucs Hiperhez, ez eddig ugye papírforma. A következő viszont HülyeRoli, aki, mint azt ugye az előzetesből megtudtuk, Naivát választja, bár Csíra végig azt gondolja, hogy őt fogja. Naiva nem örül a döntésnek, Andor sokkot kap. ÚjPéter is meglepődik, Féliker pedig majdnem dob egy hátast, de inkább megy, és beáll Csíra mögé. Marad tehát Broki, és szabad nő nincs, mert T69.2 kivette a sorból Bettinát. Broki fiam, szarban vagy. Vesz egy nagy levegőt, és ugyan én azt hittem, hogy öngyilkos lesz, mint Levi az első évadban, de nem, beáll Naomi mögé, aki kínjában vigyorogni kezd, Dávid meg úgy néz, mint akinek a kezéből valaki kiveszi a nyertes lottószelvényt. ÚjPéter nem nagyon érti, mi van, de valami kemény háttérmunkát sejt a dolgok mögött.

Az igazán cifra az lenne, ha Bettina is oda állna, mert akkor nem tudom, mit csinálnának a szerkesztők, gondolom visszafújnák az egészet. Bettina azonban engedelmes kislány, és Csíra mögé áll be, óbazdmeg, óbazdmeg, kiesik a legviccesebb szereplő, a büdös kurva életbe már. Féliker, te vagy a világ farka, te. Csíra sírós hangon mondja a kamerába, hogy végig érezte, hogy Félikerrel nem stimmol valami, és nem azt csinálta, amit megbeszéltek. Pinokkina most kérdezi meg HülyeRolit, hogy miért pont Naiva? Hát, mert erős párost alkotunk. Jól van, fiam. ÚjPéter nehezményezi a dolgot, mert volt egy hallgatólagos megállapodás HülyeRolival, aki viszont, micsoda meglepetés, hazudott.

Féliker, távozik Csíra, erre számítottál? Meglepett, mondja az, senki nem hisz neki. Bettina, te miért választottad Félikert? Mert csak benne bízok, azért. Csíra végig mosolyog, de a kamerába már azt mondja, hogy ezt nagyon benézte. Bettina, Féliker nem tiltakozott a terved ellen? Nem, sőt, azt mondta, alig várja már, hogy megszabaduljon Csírától. Muhaha, ez nagyon jó. Féliker nagyon szarul érzi magát, mert nyilvánosan buktatták le, meglesz ennek még a böjtje. Csírának nem volt B-terve, ez van, mondja, de a kamerába azt sírja, hogy jól kibaszott vele Féliker, mert eleve ő tartotta bent a kis ikertestvérével, aztán megbocsátotta a Petra-malőrt is, szóval ez így nagyon igazságtalan. T69.2 kérdésére kijelenti, hogy hazudott ő már itt annyit, hogy most lett elege, és inkább hősi halált hal, mert HülyeRolival egy percet nem bírna ki, és akkor inkább önként távozik. Egyre jobb ez a párválasztó. Csíra elbúcsúzik és még Félikert is megöleli, mert van stílusa, és ezt nem sok valóságshow-szereplőről lehet elmondani.

Na, jön a Broki-Dávid-Naomi leszámolás. Broki, miért pont Naomi? Mert a hátam mögött Dávid elkezdett fúrni, és ezt így kell megoldani, vagy ő, vagy én, de nem közösen. Mert geci. Dávid erre próbálja magát védeni, én csak vázoltam a szitukat HülyeRolinak, nem tettem semmit. Broki nem így tudja, de nem bánja, hogy a szemébe mondta. HülyeRoli kijelenti, hogy ő nem szegte meg a betyárbecsületet, bármit is jelentsen ez. Dávid még a kamerába is hazudik, pedig nemcsak HülyeRolit, hanem Bettinát is tüzelte. A kis geci. Féliker gerinces embernek tartja Brokit, ez ma a legjobb poén asszem. Naomi válasszál, int Pinokkina, az meg úgy kezdi, hogy remélem nem haragítok senkit magamra, de…Broki. Dávid feje egy tanulmány, Broki röhög, Naiva is, Hiper is, Papucs is, ÚjPéter viszont nagyon nem. Dávid a búcsúbeszédben rendkívül alattomosan a közös szlovák gyökerekre hivatkozik, ez óriási parasztság, de kibasztak vele, így valahol érthető. Naomi még azért lebassza utoljára, nem voltál férfi mellettem, sírtál, mint egy fürdőskurva, húzzál a gecibe. Hiper még beszól egyet, aki másnak vermet ás, baszki, az megszopja. Dávid búcsúzik, és balra el.

Visszamennek a nappaliba inni, Naiva szerint semmi tragikus nem történt, két gyökér távozott. Broki a pultnál kijelenti, hogy eszébe nem jutott volna egy ilyen lépés (milyen lépés?), ha Dávid nem akar vele kibaszni, de megtudta, és lépnie kellett. Mit? Na, menten kiderül, mert a szerkesztők visszatekerik az eseményeket. Ezt az első évadban is elsütötték, ott is nagyot ütött, bár a múlt, ha jól emlékszem, akkoriban nem fekete-fehér volt. Ott indult a dolog, hogy Broki Papucsnak és Naivának elmeséli, mit tervez Dávid, mert visszajutott hozzá Bettinától és HülyeRolitól. Broki kitalálja a megoldást: Naomi, Hiperék és ők tudnak majd róla, és összerakják, HülyeRoli megy Naivához, Broki Naomihoz, Naomi meg kibassza Dávidot. Hiper elmondja Naominak, hogy Dávid ki akarja baszni Brokit, aki mögéd áll, és te megmented. Értve vagyok? Értve, de Máté nem fog beállni mögém, feleli üres tekintettel a pozsonyi éjszaka egyik pucsítós pillangója. Édes istenem.

Broki közben HülyeRolival megbeszéli, hogy Naiva lelki üdvéért, no mert a permanensen dugható pina megmentése érdekében ugyan mentse már meg, és álljon be a csaj mögé, ha lehet. Ó, ne csináld már ezt velem, mondja a másik, de Broki hajthatatlan. Rendes indokot nem ad, nem kell neked mindenről tudnod jeligével. És tessék, működött a dolog kiválóan. Vissza a jövőbe, ÚjPéternek már összeállt a kép, és mindent tud, Dávid elbaszta. ÚjPéter ettől ideges lesz, mármint attól, hogy más is tud szervezkedni, és nem ő az űbermájer taktikakirály, így a nappaliban Andornak magyaráz, ezek annyira okosnak hiszik magukat bazdmeg, ez irritál. Mindenki atomfizikus itt? A bánatos kutyafejű Naiva? Frodó, bazdmeg? Nem jó nick, de vicces. Andor, aki nem mellesleg Naiva legjobb barátja itt bent, jó nagy gyökér.

HülyeRoli és Broki egyeztetnek, na akkor én megmentettem a seggedet, és most akkor ti következtek. Legyetek velem korrektek. Ráadásul Naomi is csak úgy vállalta be a dolgot, hogy a jövőben egy percet nem kell HülyeRoli mellett szopnia, szóval Brokinak most kötelessége mindent megtenni azért, nehogy kiessen. Ez nekem azt jelenti, hogy HülyeRoli napjai meg vannak számlálva. Féliker hangosan puncsol Bettinának, miközben költözteti, de dögös a képed, aztaaaa, a kamerába meg aszongya, már hiányzik neki Csíra. Minenkinek, baszki. Broki is összecuccol és megy a szlovákhoz, Naiva kicsit búslakodik. Broki jól érzi magát Naomival, és jót fog tenni neki, hogy nem Naiva mellé kell bebújni az ágyba. Hiper magra húzza Papucsot, és a végére Macika is előmászik.

Címkék: éden hotel
1635 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2012.05.06. 23:28:02

@sogeking: jogos:-)))))))
ha olyan "jó" lesz mint a férjkeresős faszság a tv2-n akkor pont 2 percet fogok megnézni belőle :-DDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.06. 23:41:42

@genevieve: jó az, de valljuk be, itt a különbségek kihegyezésére fognak menni. Meg a Lilu kontra paraszti életre..

kerdesek05 2012.05.06. 23:43:33

@ő-szinte: 10/10
Éh2 a BB1 után amit megnéztem, vallom a következő években sem fogok többet nézni ilyet:)
hacsak nem jelentkezek ÉH3-ba-D

genevieve 2012.05.06. 23:44:31

@kerdesek05: naná, hogy a rideg paraszti külső mögött érző szív dobog:-)

és a plázacica külső mögött igazából, egy dolgos, házias menyecske lapul:-)

kerdesek05 2012.05.06. 23:44:32

@genevieve: Lilu már most finnyás, pedig el sem kezdték a forgatást. Gondolom nyel egyet azért a havi gázsiért..:)

ő-szinte 2012.05.06. 23:49:48

@kerdesek05: hát, nem tudom hová pisiljek a gyönyörűségtől, hogy ilyen magas pontszámot kaptam :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

én a vv4-et vv5-öt nagyon csipáztam azért:-) ÉH1 is ütős volt:-)
remélem azért nem hagynak minket "minőségi" szórakozás nélkül;-DDDDDDDDDDD

genevieve 2012.05.06. 23:55:21

@kerdesek05: huhhh, ez most elég kétértelmű lett:-)

kerdesek05 2012.05.07. 00:05:48

@ő-szinte: mennyi a korhatár? illetve akkor nagyon gyorsan el kell mennem kockákat gyúrni..

kerdesek05 2012.05.07. 00:06:49

@genevieve: nyel napi két háromszor szarszagot meg friss kecsketejet:)

genevieve 2012.05.07. 00:13:11

@kerdesek05: elég ha lenyelsz pár bűvöskockát:-D

ő-szinte 2012.05.07. 00:16:31

@kerdesek05: pít 36 asszem
sztem nincs nagyon korhatár, csak kocka kell, meg álló cerka ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bocsi;-D

kerdesek05 2012.05.07. 00:23:30

@ő-szinte: Matcsi lennék igazából, de nagyon ki fognak cseszni velem ha nem találom meg bent az én Edinámat:)

kerdesek05 2012.05.07. 00:25:21

Ott lennék fél úton a játékban, aztán egyszer csak nekem is kívülről belenyúlnának a műsorba és felajánlanák, itt van Edina, hazamehetsz vele, vagy játszol tovább, nehéz döntés lenne-D

kerdesek05 2012.05.07. 00:42:47

@genevieve: jó kérdés:)
lehet a játékot, hogy utána ilyen képek készülhessenek velem a tinilányokkal?:)
www.partyzoo.hu/kep.php?kepid=912919&type=1

ő-szinte 2012.05.07. 01:08:18

@kerdesek05: na, baszki, bemegyek, de csak a kedvedért:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bár hangsúlyoznám, koffer téren nincsenek olyan adottságaim, mint edinának :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szerencsére ;-D

Banyus83 2012.05.07. 09:59:39

Azért nagyon átlátszó, hogy most sok az "új pár" erre mindjárt erotikus fotókat kell készítsenek a csajok a pasijaiknak...nagyon arra mennek, hogy Borki levarrja a mostani párját is :-D

Cathcart_ezredes 2012.05.07. 10:26:43

@Banyus83:
Szerintem inkább ezzel robbantsanak párokat, mint a védettséggel: elvileg pont erről kéne szòlnia a játéknak. Naiva hisztijétől meg már előre tépem a hajam:)

szélfúttahaj 2012.05.07. 10:33:25

Helló, most jöttem nemtom mi volt a pécsi bulin, tud vki anyagot küldeni?

beacska 2012.05.07. 10:43:50

nnna, tessék, csak igazam lett, pedig erről nem is tudtam :DDD

www.borsonline.hu/cikk.php?id=56829

Banyus83 2012.05.07. 10:48:31

@Cathcart_ezredes: Egyetértek...csak átlátszó :-)

Cathcart_ezredes 2012.05.07. 10:52:22

@Banyus83:
Nekünk az, de a bentieknek biztos nem esett le:)
Mára a tippem (vágyam): fiúk és lányok közül is kiesik valaki. Fiúknál aki a legkisebb halat fogta, lányoknál szavazás lesz, hogy kié a legjobb kép, legkevesebb pontot kapó pedig kézen fogva hazamegy a legtehetségtelenebb hohoho horgásszal:)
@beacska: Miben lett igazad?:)

kerdesek05 2012.05.07. 10:52:33

@ő-szinte: kár.. de lagalább van diznihercegnő küllemed?:)

kerdesek05 2012.05.07. 10:55:01

ma egy lány hazamegy és az nem Edina lesz!:)

Banyus83 2012.05.07. 10:55:19

@Cathcart_ezredes: Én azt tippelem, hogy a héten még lesz beköltöző...

Cathcart_ezredes 2012.05.07. 10:58:09

@Banyus83:
Én is azt gondolom, hogy az utolsó pillanatban még bevisznek egy olyat, akinek van esze. Mondjuk egy labradort:)

Banyus83 2012.05.07. 10:59:40

@Cathcart_ezredes: :-) Aki összeáll a macival és megnyerik :-)

genevieve 2012.05.07. 11:03:41

@Banyus83: a praktikusság alapismérve, hogy mindig legyen a hölgyeknél harisnyatartó:-DD

genevieve 2012.05.07. 11:06:40

@kerdesek05: szerintem vagy a máté-edina, vagy a levi-anikó párosra van kihegyezve a végső labdatartás:-)))

abban van feszkó lehetőség...egy márk-betti vagy pít-andreába kevésbé..

genevieve 2012.05.07. 11:07:32

@Banyus83: akkor nem vagy praktikus gondolkodású:-)

Banyus83 2012.05.07. 11:11:18

@genevieve: Ezek szerint :-D Vagy csak nagyon maradi vagyok...

LoveMy 2012.05.07. 11:23:07

Hy!

@genevieve:
én is így gondolom!

@Cathcart_ezredes: a kutyámat nem adom!
Viszont kár lenne a hajkoronádért, nem venném a lelkemre, ha ÉH2 végére már nem lenne hajad :)

@Banyus83:
nekem van, de egy-kétszer volt csak rajtam, és nem volt valami hűdejó viselet. Max a látvány a másiknak ;)

Banyus83 2012.05.07. 11:25:56

@LoveMy: Rajtam is volt már 1x, max. 2x, de egyáltalán nem volt kényelmes...mondjuk a harisnyáért sem rajongok (se combfix, se semmi...)

Cathcart_ezredes 2012.05.07. 11:28:04

@LoveMy:
A hajkorona erős túlzás, de a kopaszság nem áll jól, szóval valóban vigyáznom kell rá... Labradorod van?:) Szuka vagy kan?

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 11:28:32

@Banyus83: A fiúk horgászni mentek? Micsoda macsó feladat. Kíváncsi vagyok, hogy Máté kukacát ki kapja be, ha visszajönnek :-)
Ha küldesz erotikus fotót, akkor én küldök neked combfixet :-)

LoveMy 2012.05.07. 11:33:04

@Cathcart_ezredes:
Valakinek jól áll a kopaszság Pl. Bruce Willis, Jason Statham.
De inkább vigyázz a hajadra :)
Egy 50kg-os fekete fiú labradorom van, de olyan aranyos, imádnivaló és nagyon játékos! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 11:35:15

@Banyus83: Üzlet? Nem, semmiképp. Kölcsönös ajándék lenne :-)

Cathcart_ezredes 2012.05.07. 11:35:36

@LoveMy:
Basszus, ha szuka lenne akkor lehetett volna négyes randi (bocs Pácsó, de fináléban vagyunk, itt már egyéni játék van:) ). Megyek becserélem az enyémet egy szukára, mert a kanokkal nem jön ki jól:)

LoveMy 2012.05.07. 11:36:13

@Pácsó Ármándó:
Bírod? ;)
Neked is van kutyád?

LoveMy 2012.05.07. 11:39:23

@Cathcart_ezredes:
Ne szabadkozz randi ügyben, részemről oké lenne, bár akkor összevesznének a kanjaink, és azt meg nem szeretném! Egyébként Pácsó is "nyílt" lapokkal játszik, azaz több kukacot lógat a vízbe, úgy hogy semmi gond a részemről! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 11:39:58

@Cathcart_ezredes: Párcserés? :-DDD (Bocs Ezredes, már minden apró dolog számít a fináléban :-)

@LoveMy: Most nincs, de volt már Goldenretriver, bouvier, kuvasz, puli, meg egy pár keverék.

Banyus83 2012.05.07. 11:40:45

@Pácsó Ármándó: De én nem szeretem a combfixet .-)

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 11:41:19

Majd később jövök vissza. Csók!

LoveMy 2012.05.07. 11:42:46

@Pácsó Ármándó:
A goldi az nagyon aranyos, a bouvier pedig majdnem olyan, mint a schnauzer! A labrador előtt snaci volt 12 évig, imádtam őt is :(

Cathcart_ezredes 2012.05.07. 11:43:21

@LoveMy:
Nézd, ha ezen múlik, akkor teszek rá szájkosarat, összekötöm a lábait, ketrecbe teszem, és egy kiskocsin húzom magam mögött:)
@Pácsó Ármándó:
:)) Semmi gond, írd csak nyugodtan továbbra is a beteges gondolataid, legalább LoveMy-nak is leesik végre, hogy bélyeges vagy:)

ő-szinte 2012.05.07. 12:24:51

@kerdesek05: persze :-) hogy másképp?:-OO
de inkább csipkerózsikás-hamupipőkés, nem hófehrkés :-DDDD

ő-szinte 2012.05.07. 12:28:03

@Pácsó Ármándó: ilyen volt tavaly is, hálóval kellett halat fogniuk, mint a helyieknek, és asszem az volt a vacsi...:-DDDDDDDD

mézescsók 2012.05.07. 12:34:53

DOROTHY, MÓKA NA, BEACSKA!

Tegnap du. megnéztem a csütörtöki adást és már értem a védettséggel kapcsolatos dolgokat, utólag is kösz azért a türelmet és a segítséget.

Más:
Elvileg ezen a héten ugye a nők választanak a ceremónián?
Naíva lehet, hogy beáll Máté mögé, ha így lesz, de szerintem Noémi is, mert Mátén kívül nincs senkije a lakók közül. Máté pedig nem biztos, hogy Edinát választja, mert kinézem belőle.Edinának elvileg még talán maradhatna Pít, de rá mostanában nagyon rákattantak a csajok.
Szívesebben nézném a játékot, ha ezen a héten valami módon vagy Hiper, vagy Noémi esne ki. Ebben a sorrendben.

mézescsók 2012.05.07. 12:41:13

DOROTHY, MÓKA NA, BEACSKA!

Tegnap du. megnéztem a csütörtöki adást és már értem a védettséggel kapcsolatos dolgokat, utólag is kösz azért a türelmet és a segítséget.

Más:
Elvileg ezen a héten ugye a nők választanak a ceremónián?
Naíva lehet, hogy beáll Máté mögé, ha így lesz, de szerintem Noémi is, mert Mátén kívül nincs senkije a lakók közül. Máté pedig nem biztos, hogy Edinát választja, mert kinézem belőle.Edinának elvileg még talán maradhatna Pít, de rá mostanában nagyon rákattantak a csajok.
Szívesebben nézném a játékot, ha ezen a héten valami módon vagy Hiper, vagy Noémi esne ki. Ebben a sorrendben.

mézescsók 2012.05.07. 12:42:10

Nem 2x akartam, de már mindegy!

beacska 2012.05.07. 13:03:15

@Cathcart_ezredes: mindegy. (nagy legyintés). Csak Anikó viselkedésével kapcsolatban. Hogy mit miért csinált...

kerdesek05 2012.05.07. 13:43:49

@beacska: lesz erről még szerint bővebb sztori is, majd ha lejár a sorozat

powerpuff 2012.05.07. 13:47:49

Helló!
Egyébként érdekes hogy első körben még csak arról volt szó, hogy akik mögé Roli és Bettina beáll, azok jövő héten védettek lesznek, aztán meg megtették a védettség előfeltételének azt is, hogy ki kellett jelenteniük hogy lecserélnék a párjukat. Legalábbis úgy rémlik hogy a párválasztón HÉ már ezt mondta. És hogy senki nem lesz védett jövő héten. Jól értettem? Jól emlékszem?

genevieve 2012.05.07. 14:41:16

@kerdesek05: azért mert képtelen megbízni másokban még nem kellene undorító féreg módjára viselkednie..lehet ezt normális, emberi módon is kezelni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 15:02:28

Csírának milyen szép, fényes tojásfeje lett..

szélfúttahaj 2012.05.07. 15:03:01

@mézescsók: Máté Noéminek tartozik, nem Dinkának, ő már mindendent megkapott tőle. Ha tartja a szavát Naomi.

LoveMy 2012.05.07. 15:10:02

@szélfúttahaj:
Nagyon sokkal tartozik Edinának Máté!
És ezt tudja jól a srác, nem hiába hangzottak Mátétól azok a bizonyos szavak, amikor Edina-Máté a párválasztó előtt bezsélgettek! Noémi csak azt kérte, hogy köv.párválasztón ne legyen Frankie párja. Ez tartható is Máté részéről, a többi már nem rajta múlik :)

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 15:15:42

@mézescsók: "Elvileg ezen a héten ugye a nők választanak a ceremónián?" Én nem tudom kik választanak a héten, miből jutottál erre a következtetésre? (Én is írtam neked a múltkor a védettséggel kapcsolatban)

@powerpuff: Nem voltak olyan egyértelműek a levelek(szabályok) ezért lehetett többféleképp is érteni

@Banyus83: Cipőt?

@Cathcart_ezredes: Én csak kérdeztem, mert sejtelmesen fogalmaztál :-)

@LoveMy: Igen, a buovier egy "lekerekített" snaci :-)

LoveMy 2012.05.07. 15:21:51

@Pácsó Ármándó:
"Nem voltak olyan egyértelműek a levelek(szabályok) ezért lehetett többféleképp is érteni"
én is így gondolom, és pontosan ez volt a céljuk a szerk-nek, hogy majd ahogy a párfelajánlás történik, ők úgy módosíthassák, és nyúljanak bele (mint már ahogy sokszor), s az a nézettséget fokozza

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 15:25:51

@LoveMy: Így van! Olyanok voltak, mint az Ezredes üzenetei néha :-)

LoveMy 2012.05.07. 15:34:20

@Pácsó Ármándó:
Néha félreérthető egyesek írása, de vannak olyanok is, amit nem lehet félreérteni, mert eléggé egyértelműek!
:)

(Hogy telt a hétvégéd?)

mézescsók 2012.05.07. 15:35:22

@Pácsó Ármándó: Tudom, hogy írtál, de csak az utolsókat volt időm visszaolvasni, elnézést kérek. Meg még reagált az említett Dorothy Vöröscipellősön, Beacskán, Móka na-n kívül SZERIVAN, MRS, HACKMAN és CÉZÉ is, de mint említettem, hirtelen dolgom támadt, ami aztán jól el is húzódott majdnem szombat estig, viszont már túl vagyok rajta. (A neveket azért emeltem ki, hátha így feltűnik, hogy nem feledkeztem meg a válaszaikról. Mivel alapvetően udvarias vagyok.)

Azért gondolom különben, hogy a lányok választanak, mert legutóbb Bettinát kivéve a férfiak választhattak párt maguknak. De tudom, hogy az ÉH-ban minden megtörténhet.

@szélfúttahaj: Nem tudom, hogy Noéminak miért tartozik Máté, de biztosan így van, ha mondod. Ha azért, mert Őt választotta Roli helyett, akkor azért az nem volt olyan marha nagy szívesség, akárhogy is nézem. Egyébként meg símán el tudom képzelni, hogy Noémi és Máté egymást választja, mert Noéminak szerintem már nincs bent potenciális párja és Máténak is csak Edina lenne még. Noéminak elvileg Mátén kívül maradhatna LMZ és Pít, de ez utóbbi már volt, LMZ meg Hiper papucsállatkája.
Máténak elvileg maradhatna az összes csaj, mert szerintem nem különösebben válogatós, viszont a játéknak ebben a szakaszában már nem hiszem, hogy érdemes lenne kockáztatni egy újjal, akiben nem bízik. Vakon megbízhatna Edinában, mert nagyon tudja, hogy mikor adjon többet-kevesebbet magából ahhoz, hogy ébren tartsa a lányban a bizalmat, meg még valami mást is. Noémiban én nem bíznék ennyire feltétel nélkül, de szerencsére nem is nekem kell választanom közülük.

Ja, az új játékosok állandóan a Máté-Edina párost emlegetik, mint a legrégebben együtt levőt. Nem azért mondom, de Anikó és Levente már majdnem annyira régi páros.

mézescsók 2012.05.07. 15:49:10

@mézescsók: Dávid helyett természetesen.

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 16:09:08

@LoveMy: (Köszönöm kérdésed, sok tanulással. Ez a hetem is ilyen lesz, sajna. Lehet, hogy csak keveset leszek itt :-( )

@mézescsók: Értem és köszönöm a választ!
Szerintem Noé, ha ráfeküdne a dologra és a bent maradása múlna rajta Pítnél el tudná érni, hogy őt válassza Andor helyett. Ha jól emlékszem az E-M duó a 4. naptól volt együtt kisebb nagyobb megszakítással 28 napot, az A-L duó pedig a 16. naptól kisebb-nagyobb megszakítással 18 napot.

genevieve 2012.05.07. 16:31:12

@mézescsók: azért nem egészen, mivel anikónak levente a 3. párja időrendi sorrendben...
edinának meg máté csak a 2. párja, kb. 2 hét előnyük van:-)

Cathcart_ezredes 2012.05.07. 17:10:27

@beacska:
Én nem legyintek rád, mert elfogadom hogy az enyémtől eltérő vélemények is léteznek. Az enyém az, hogy ha régi sérelmekre hivatkozva új emberekkel bárhogy viselkedhetünk, akkor kb. óvodától kezdve gyilkolhatnánk egymást, mert ha Pistike elvette a vödröm, akkor emiatt simán beleverhetem Béla fejét a libikókába. Szerintem Hiper előző kapcsolata magyarázat lehet a viselkedésére, de mentsége nem. Ezt gondolom én, ahogy te mást, de a Föld attól még pörög tovább..
@Pácsó Ármándó: ha sejtelmesen fogalmazok, akkor abból kell kiindulni, hogy egy végtelenül kedves és jó ember vagyok, tehát eszerint kell értelmezni:)

add meg a jelszavad 2012.05.07. 17:11:18

egy próba: innen vajon ki vagyok-e tiltva?

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 17:14:37

@Cathcart_ezredes: Woww!! Én is! Ezt a véletlent!! Csak sok bennem a kíváncsiság :-)

@LoveMy: Ne szomorkodj, zárkózott természetű vagyok!

LoveMy 2012.05.07. 17:25:37

@Cathcart_ezredes:
tökéletes vélemény, egyet értek :)

@Pácsó Ármándó:
hát eddig nem az voltál ;)
mi változott?

2012.05.07. 17:43:57

A mai részben Edinkával szúrnak ki a szerik, Máténak fog pózolni naggggyon durván erotikusan Naomi.

foxglove (törölt) 2012.05.07. 17:49:07

@Cathcart_ezredes: nekem még magyarázatnak is hiteltelen... ez a tapló stílus nekem nem úgy tűnik, hogy hirtelenjében lett kifejlesztve... évek kemény munkája lehet benne kb a tinikor kezdetétől... másrészt meg a magabiztossága sem illik bele ebbe a drámai történetbe...

Müszélia 2012.05.07. 17:52:07

@szerivan: osztán noéminek sokkal jobb alakja van, mint csupafenék edinának.

2012.05.07. 17:52:42

@foxglove: Kiről beszélgettek? Ha nem az ÉH-ben lennénk, biztosra venném, hogy VV Atiról :)

foxglove (törölt) 2012.05.07. 17:57:09

@szerivan::)) Hiperről:) Atiról nem szoktam elmélkedni:)

2012.05.07. 18:13:30

@foxglove: Hiper egy állat, Papucsot nem értem miért bocsátott meg neki.

mézescsók 2012.05.07. 18:20:48

@Pácsó Ármándó: @genevieve: Nem számoltam utána, biztosan így van. Nem azt írtam, hogy ugyanolyan régi párosok Hiper és LMZ, hanem azt, hogy "majdnem". A két hét ennyi idő után nem tudom, hogy mennyire számít.

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 18:22:18

"Edina félelme szerint Máté, aki egyébként sem a hűség szobra, nagy valószínűséggel vagy nem alszik az éjjel, vagy bekopogtat a meztelenül pózoló csábító ajtaján."
Nem kell bekopogtatnia. Egy szobában alszanak. Amúgy meg fel van fújva szokás szerint a dolog.

Pácsó Ármándó 2012.05.07. 18:27:44

@mézescsók: A többi párhoz képest Anikóék tényleg őskövületek. Sőt, mivel nincs már Edina-Máté páros, egyértelműen Anikóék a legrégebbiek.

@LoveMy: (Hál istennek ez a topik nem rólam szól :-))

LoveMy 2012.05.07. 18:29:07

@Pácsó Ármándó:
ja bocs...nem tudtam....
Oké!
süti beállítások módosítása