Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x35

2012. május 03. 05:00 - sixx

A tegnapi nap nem volt egy nagy vasziszdasz, Broki vallott, majd majdnem kúrt, de Naiva még időben lerúgta magáról, Hiper egyre szorosabbra húzza Papucs pórázát, de az csak virgonckodik benne, Csírát meg nejlonba tekerte a lelkes Féliker, de legalább nem feketébe. T69.2 kikericssárga skinben tolja a felhős háttér előtt, ma igazi próbatétel lesz a párok előtt, tán fel kell olvasni az Ablak zsiráfból és nem lehet elbaszni, mert aki ront, repül? Lenne bukta, ne tessék röhögni. A reggel sportos, legalábbis az Andor-Naiva tengely mentén, a nappaliban meg közben derék mexikói asszonyok mossák fel a hányást a kőpadlóról. Bettina furcsa taktikával veszi magára a melltartót, addig kínlódik, míg pont kint van a két bimbesz, ezért tényleg érdemes volt ennyit gimnasztikázni. Csíra óvatos mozdulatokkal kenegeti a combja belső felét, tán csak nem kiharapta Féliker?

A nappali előtt Féliker smacizik Csírával, akinek ez nagyon tetszik, különösen az, amikor két cuppanás közt szajhának nevezik. Csíra próbálja irányítani a párját, de nem nagyon megy, mert Féliker azt hiszi, ő a pék faszán a stanicli, és (horrible dictu) mindenféléket beszél Bettinával, kontroll nélkül. Naiva bocsánatot kér Naomitól, mint ahogy azt a szlovák jós- és jövendőmondó egyesület tiszteletbeli tagja tegnap megjósolta, majd jön, oszt kéri a bocsánatot, mindig ezt szokta. Most is ezt szok, Nooooncsiii, neeee haaaaraaaguuudj, de kivagyok, éééérted? És minden kis izén kipattanok. Naomi talán csak arra tudna jobban szarni, ha Csíra a menedzserasszisztensi szopórollerről mesélne, tisztán látszik az arcán, hogy nem érdekli Naiva meg az ő problémája, egy agysejt kell az alapvető testi funkciókhoz, a másik meg tartalék, ne fárasszá' má'. Naiva szerint Naomi képes lenne Brokit elhódítani vész esetén, de nem akarja ezt hinni róla.

Roli a mödanszié mellett vízzel teli vedreket emelget lelkesen, nagyszerű. Féliker közben Bettinából szedi ki a nappaliban, hogy csak elviseli Rolit, na persze, hiszen a csaj a táncoslábút tartja a legfaszább manusnak idebent. A vágást jelző pillangó éppenhogycsak átsuhan a képernyő, máris jön a bugyuta "Naiva és Broki szárazbasz és/vagy negédesen csókolgatja egymást" zene, köszönjük, lehet tekerni simán. Azt azért elcsípjük, hogy amikor Broki nyelve Naivában van, akkor elfelejt mindent, mármint Naiva. Rá is fekszik Brokira és villant valamit, vagy pina, vagy fürdőruhaalsó, innen nem látni, de a szárazbaszástól kiég a szemem. Csíra a nappaliban szőlőt csipeget, mint egy hasas seregély, és kijelenti, hogy Roli nagyon a bögyiben van. Hogyhogy nem tudják, hogy ki a védett, morfondírozik, közben Féliker a Bettinás beszélgetésből idéz, ezek csak elvannak egymással, semmi több. Csíra taktikája: nem ragaszt műszempillát és bújik Félikerhez, így hátha nem kell majd Rolinak, ha az védett lesz.

Juan hozza löeveeeeelet, lassan, de begyűlnek a lakók. Megint elhangzik a mantra, aki az újak párja lesz, az védett lesz a következő ceremónián. Ki dönti el, hogy ki lesz védett, mi?- kérdez Féliker, lehurrogják. Bettina szerint ő lesz védett, mert sokkal magabiztosabb és jobb játékos, mint Roli. Roli szerint ő a magabiztosabb, és ő fog bent maradni. Hiper a kamerába aszongya, hogy Papucsot jól idomította, és mivel az tudja, hogy ő mit akar, akár saját magát is feláldozza Hiper kedvéért. Ezt a beképzelt picsát bazdmeg. Mivel nem tudják mi lesz a védettséggel, az élőhalottak nem tudnak túllépni a délelőtti problémán,. csak akkor, amikor újabb levél jön, pandora. Roli üvölt, löeveeeel, pont Bettina mellett, aki be is szól, a fülem bazmeg, normális vagy? Írják a kérdéseket, Csíra megint a kibaszott kádban, eszem megáll. Az mellesleg még egyik gyökérnek sem jutott eszébe, hogy saját magának tegyen fel kérdéseket, és így befolyásolja a róla kialakult képet? Na mindegy.

Pandora. Papucs, bízol Hiperben még most is, hogy ő beleüvöltötte a nagy büdös mexikói délutánba, hogy megbízhatatlan szarembernek tart? Andor szerint nem, de le fogja tagadni. Papucs köszöni az ismételt kérdést, nem bízik Hiperben száz százalékosan. Közben Hipert mutatják, akinek akkora műszempillája van, amivel egy Ladát le lehetne festeni, kétszer, csoda, hogy nem esik orra tőle. Hipernek nincsenek érzései. Féliker, Bettina mint pár, játszik? Nem. Csírának lerepült a lakk a hajáról a kérdéstől. Roli, ha védett lennél, mi alapján választanál párt? Szimpátia révén, mondja az egyetemi hallgató választékosan. Hiper segít, annak alapján döntenél, hogy a lány szimpatikus vagy a fiú? A lány, mondja Roli, aki nagyjából annyira érti a kérdést, mint Naomi. Hiper ettől rettentő mérges lesz, mert ő már a repülőn is taktikázott (ott kellett volna agyonverni).

Roli, védettség nélkül kinél lenne esélyed? Senkinél. És akivel szimpatizálok, a mögé nem állnék se így, se úgy. Ezt speciel én sem értem, Hiper egyre idegesebb, faszom, minek jött ez ide, tiszta idióta, és nem hittem volna, de ez egyszer nem tudok vitatkozni a nyomorulttal. Papucs lassan, tagoltan felidézi Roli 43 másodperccel ezelőtt tett kijelentését, miszerint szimpátia alapján választ majd csajt, és ehhez hozzáteszi a legutolsót, amiben meg az hangzott el, hogy akivel szimpatizál, az nem pálya. Roli szerint ő mást mondott, mire Hiper és Papucs heves röhögéssel válaszol. Roli kicsit megkavarodott, mondja. ÚjPéter szerint valóban hülyeséget beszélt a srác, de ezért nem kellett volna baszlatni, mert ez visszaüthet. Bettina, te egy pár vagy Rolival? Nem.

Hiper erre megkérdi, hogy miért pont Bettinával van ilyen jóban Roli, mert ő a párom. Most. Hiper fölényesen belerúg, te tudod, melyik játékban vagy? Te idióta fasz, nem választhatod Bettinát, vele jöttél be, nem érted? Ha én bejönnék új lakóként, kapcsolatokat próbálnék építeni. Roli szegény hebeg, miért ne lehetne a párom? De hogy, kérdez vissza Hiper, mondjuk azt én sem hallottam még explicite kimondva, hogy egymást nem választhatják, de ezt csak halkan mondom, mert nem akarom, hogy Hiper kommentelni kezdjen. Roli utolsó bátortalan kísérlete a páros védettség meglebegtetése, és ja mindketten védettek vagyunk? Hiper ekkor már hangosan röhög, Dűvid viszont a feját csóválja, csak nehogy Roli röhögjön a végin. Csíra szerint Hiper pont azt csinálta, amit szokott, csak Roli erre nem volt felkészülve.

Ekkor betolják Pinokkinát, a sárga ruhájában, na, aki a védett játékos párja lesz, az védett lesz jövő héten. És ti döntitek el, ki lesz védett. Van nála boríték, a borítékban papír, igent vagy nemet tessen írni, ha dobod a párod az újért akkor igent, ha nem, akkor nemet. Írnak, közben mindenki mondja mit érez, amit leszarunk. És iksz lesz baszki, ami azt jelenti, hogy mindketten védettek. Nabazdmeg. Hiper tágabbra nyitja a száját, mit amikor Papucsra bukik rá, a többiek kínjukban vigyorognak. Ugye, milyen igaza volt Dávidnak. T69.2 megkérdi Rolit, milyen érzés, hiszen Hiper pont ezért röhögte ki, annak persze menten be kell szólnia, nem azért röhögtem ki, hanem megkérdeztem, tudja-e, mit játszik. Roli kezd ideges lenni. Hiper egy fasz. Sok sikert, mondja Pinokkina és balra el, az agyhalottak meg elkezdenek nagyon beszarni. Yeah.

A nappaliban Roli eldobja magát a kanapén, na, jöhet a nyalás. Broki szerint aki a párját felajánlotta, az Hiper és Dávid. Van benne valami. Roli aszongya, megy szarni, ez egy kicsivel több infó, mint amit Hiper el bír viselni, és a háta mögött elkezdi rázni az öklét. Hová jött ez, bazdmeg? De neki lett igaza, baszki, mondja Papucs. Hiper szerint egyetlen felsőoktatási intézménybe sem fogják felvenni Rolit, mert hülye. HülyeRoli Bettinának mondja, hogy eddig nem tudott kibontakozni, na, majd most, amikor odaszarik a pultra! Bettina szerint neki megvannak az emberei, akik szívesen látnák, de Rolinak nincs senki. Roli Hiperéket robbantaná, de ez csak álca, mert azt akarja, hogy Bettina elmondja Hipernek. El is mondja menten, ugye, hogy nem olyan hülye, he? Hiper erre úgy reagál, hogy ha ez így lesz, megkeseríti az életét, de egyébként meg szarik rá, menjen Papucs és intézze el a dolgot, ő nem fog két ember helyett dolgozni, neki Bettina a feladat.

Papucs engedelmesen megy, és kérdezi Rolit, hogy akkor most mi van. A mödanszié mellett Roli bevallja, hogy gondolkodott Papucsékon, de még nem tudja pontosan. Papucs szerint ők erős párost alkotnak, és Hiper egy vérmes nagyszájú picsa, és ha Roli odaáll, azt megszívja. Csíra és Féliker a pultnál ugyanezt a témát járja körül, te Féliker, holnap van mitől trasholnom? Nem kap egyenes választ. Este Féliker és Bettina tárgyal, te vonzódsz Csírához? Nem. Oszt a csók? Mer' láttam. Színjáték, nekem megbízható pár kell, nem Csíra, és te ilyen vagy. Hú, bazdmeg Csíra, szarban vagy, hallod? Broki és Naiva az ágyban, nincs tündibündi zene, mert Naiva depis, csak nem ment le egyből ez a barátnős dolog a torkán. Bettina Dáviddal társalog a függőágyban, és Dávid azzal nyit, hogy ha robbantani akarsz, akkor egy régi párt kell, sőt, a legrégebbit. Hoppácsak, micsoda kis geci. De én nem mondtam semmit, és add a kezed Bettina, hogy ezt nem pofázod el. Muhaha.

Broki este megint be van baszva, és a pultnál kijelenti, hogy ő itt nem tud felszabadulni, és sokkal visszafogottabb, mint otthon, ellentétben Naomival, aki itten kivetkőzik önmagából, ráadásul szó szerint. Naomi szerint az asztalon táncolás még csak-csak elmegy, de tegnap, amikor úgy rázta a picsáját, mint Michelle Wild fénykorában a harminccentis faszon, na az már túlzás volt. Broki erre megöleli és ad a nyakára egy puszit, ami azárt egy kicsit meredek, ráadásul Naiva pont ebben a pillanatban sasszézik elő hálóöltözetben, ebből csajbalhé lesz öt másodperc múlva. De nem, csak egy üveg vizet vesz magához és szó nélkül meg vissza a szobába, Broki meg utána.

Naiva remeg az idegtől, mert Broki vigasztalja Naomit, őt meg nem. Ebből a szobában lesz egy beszélgetés, Broki felkapja a vizet, és lefekszik. Naomi visszamegy Dávidhoz és beszámol az eseményekről. Naiva nem bírja idegileg és lemegy Naomihoz megtárgyalni a dolgot, mi van köztetek? Semmi. De azt mondta Broki, hogy szeret. Csak vigasztalt, mert a faszim miatt kivoltam. Megbeszélik, közben odakint megjelenik Macika, aki nem szarozik tovább és zacskóstul eszi a csipszet. Az előzetes nem sok jót ígér a párválasztóra, Roli például Naiva mögé áll be, halló. 

Címkék: éden hotel
1402 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 19:52:57

ki az a Frankie? ma is megy be vki?

@LoveMy: :) ezek szerint Edina elkezdett nyitni mások felé is. helyes. bár nem szeretem, de messze kiemelkedik a többi közül és sajnálom azért amit Broki művel vele

cézé 2012.05.03. 19:55:08

@vécés jóska: Pít átlátta mindezt, illetve, még talán Dávid állt ki szegény Roli mellett a vitában, de, felteszem, a természetes empátiája okán inkább, mintsem mert felfogta volna, hogy nem kellene kutyázni a potenciális védett játékost. De ez sem kis dolog, számomra ez szimpatikus.

cézé 2012.05.03. 19:57:51

@Fehér pamacs gusztáv: Én aludni se tudnék aznap, komolyan :) Hirtelen nem jut eszembe nála antipatikusabb reality szereplő. Jobban kívánom az elestét, mint Pöcsfej Joffrey-nak a Trónok Harcából, ami nem kis dolog:)

Sziporka 2012.05.03. 19:58:54

Most először érzem azt,hogy sixx postjának olvasása után sem értem a felét, szóval meg kell néznem..nézném, ha nem akadna a lejátszó bah...

ez a Bettina tök trampli!!

cézé 2012.05.03. 19:59:05

@LoveMy: ez szép. Nekem Kristóf rendkívül szimpatikus volt. Valahogy hiányzott belőle a rosszindulat.

LoveMy 2012.05.03. 19:59:43

@☺ágica:
nem nem! hétfő este jött be Betti és Roli, de valaki elég találóan Frankesteinnek nevezte el, majd meglátod miért ;)
Ők védettséget szereztek a Pandorán egy különleges párfelajánló feladat kapcsán, megtetézve azzal a kuriózummal, hogy akit ők most választanak, azok a jövő hétre védettek lesznek.
És lehet, hogy már több ember nem fog bejönni, mert lassan vége lesz május 24-én.

Sziporka 2012.05.03. 19:59:50

De Roland teste is vicc :D

Wolpertinger 2012.05.03. 20:01:08

Sziasztok!
Van pár ismerős nick a VV-fórumból :)
szerintetek mikor kerül sor arra, hogy Dávid viszonozza Féliker gesztusát, az átadott védettséget? Ha egyáltalán lesz erre alkalom.
VV4 Éván és VV5 Kingunellán edződve is azt kell mondanom, hogy egyszerűen nem hiszem el, hogy létezik ilyen idegbeteg véglény, mint Anikó.

cézé 2012.05.03. 20:02:00

@Sziporka: a mellére gondolsz a vödör emelgetése közben? Nekem nő létemre kisebb. Tegnap jót nevettem ezen:)

kovácspéterke 2012.05.03. 20:02:49

@LoveMy: hol jönnek össze?, fent is írtam, h irányított kérdés, gondolom kristóf is megjelenik a rendezvényeken, sztem ebből nem kell ilyesmire következtetni.

LoveMy 2012.05.03. 20:03:19

@cézé:
pont azért örülök, hogy tényleg összejönnek, mert Kristóf meg Máté ég és föld! Kristóf egyenes, őszinte, jóképű, és tisztességes, Ádám után ő is a kedvencem volt! :)

kerdesek05 2012.05.03. 20:03:40

Ha ma kiesik Matcsi, élőben ott Pécsen tuti szétverik a Matcsi fanok az egész szórakozóhelyet!-D

vécés jóska 2012.05.03. 20:04:25

@cézé: Jaja Pít + Dávid + talán Leviben van valami empátia. A többiek... Hiper meg Naíva tegnap is olyan kárörvendően nevettek szegény dunai gyereken.
Kristófot én is nagyon csípem, ezért sajnálom, hogy összejött vele Naíva. Gondolom nemsokára szakít vele ő is, de addig nem lesznek valami kellemes napjai.

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 20:04:27

@LoveMy: á, köszi, akkor így már értem:))) kíváncsi leszek, bár ebben a posztban is elég érdekes azon a képen, ahol vödröt emel... gonosz vagyok, de nagyon hülyén néz ki rajta:)

LMZ-nek meg lassan kijár a béke nobel-díj, vagy a szentté avatás...

Wolpertinger 2012.05.03. 20:04:30

lehet, hogy a mindent megszépítő nosztalgia miatt gondolom, de mintha az előző ÉH-ben egy pöttyet magasabb lett volna az átlag IQ.

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:04:54

@LoveMy: Egyetértek, Kristóf jó arc volt. De azt hiszem az első széria karakterei "szerethetőbbek" voltak.

LoveMy 2012.05.03. 20:05:37

@cézé:
nagyon gnóm a felső teste, xlábú és hogy eltorzult a feje amikor vödrözött!

cézé 2012.05.03. 20:05:47

@LoveMy: Máté, női szemmel legalábbis, az eddigi legrosszabb pasik egyike az édenben. Hanem a legrosszabb. És Edina, aki meg lányok közül talán ennek az ellenkezője, mégis őt választotta. Ki érti ezt?:)

Wolpertinger 2012.05.03. 20:06:18

@☺ágica: Roland azon a képen olyan, mint egy nagyon elkúrt Popeye vagy Fülig Jimmy :)

Sziporka 2012.05.03. 20:07:09

@cézé: hát ja :D meg úgy az arányai :D

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:07:31

@cézé: Kit kellett volna választania?

LoveMy 2012.05.03. 20:07:32

@Joey Tribbiani:
már aki, mert a pókmajomnak akkorát tudtam adni egy hatalmas szívlapáttal, hogy még porszívóval sem szedték volna össze! és akkor még diszkrét vagyok és nőies ;)

cézé 2012.05.03. 20:07:54

@vécés jóska: igen, és ez rohadt érdekes, hogy Edinából néha, lehet ő sem veszi észre, de mennyire durván előjön a rosszindulat...

LoveMy 2012.05.03. 20:08:17

@cézé:
hát ez nagy kérdés!

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:08:51

@LoveMy: Jogos! Én akkor hagytam abba nézni, amikor már 3-4 hete folytatta az ámokfutását.

cézé 2012.05.03. 20:09:30

@Joey Tribbiani: az idegrendszerünk kíméletére való tekintettel senkit:)

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 20:09:43

@Joey Tribbiani: szerintem is. bár anno nem láttam, nemrég néztem vissza pár részt, de nagyon más

@cézé: ezen jót röhögtem:))) Joffrey-t én is nagyon utálom:) de jól eltalálták a színészt a karakterhez:)

kerdesek05 2012.05.03. 20:12:11

Krisztián, LMZ, HIPER aki még egyetlen ÉH rendezváynen sem, volt, Melák ebből igazolt, vajon hol van LMZ és HIPER?

kovácspéterke 2012.05.03. 20:12:18

sztem semmi gáz nincs rolanddal, gnómnak nem nevezném.

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:15:53

@cézé: Ő lett volna az egyszemélyes pár?!

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 20:17:00

@kerdesek05: ma meg Pítről láttam vmi cikket vhol. akkor lehet, hogy ő lesz a következő kieső?

@Wolpertinger: a Popeye találó:)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:17:53

@☺ágica: Akkor neked nem kellett izgulnod egy-egy rész között eltelt időben! :)

kovácspéterke 2012.05.03. 20:19:46

@kerdesek05: remélem, nem az az idióta nő nyeri meg. lehet, h ő nyerte meg és nagy öröm miatt zárt osztályra kellett szállítani.

LoveMy 2012.05.03. 20:21:04

@Mrs. Jackman:
nem ő a gnóm, hanem a teste torz, különbség

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 20:21:16

@Joey Tribbiani: nem bizony:) sorozatokat is jobban szeretek így nézni:) csak az első széria hogyvoltjai után nagyon vártam az ÉH2-t, eleinte néztem is, de egy ideje csak olvasgatok:) csak már elvesztettem a fonalat:) de most megint megvan:D

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:23:35

@☺ágica: Sajnos én az első széria hogyvoltjairól nem tudtam: Hogy ez mennyivel élvezhetőbb így! Ráadásul megnyugtat, hogy nemcsak én nézem... :)

kovácspéterke 2012.05.03. 20:25:09

@LoveMy: jó, akkor a felsőteste meg a lába meg a feje.
nem értem, h minek kell vkinek a fizikai adottságain röhögni.

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:26:34

Valaki meg tudja mondani, hogy miért még a tegnapi adás blogjára kommentelünk? Ilyenkor már új blog szokott megjelenni.

Sziporka 2012.05.03. 20:27:27

@Mrs. Jackman: Szerintem ez nem adottság, hanem kicsit aránytalanná edzette magát..ezek a felsőtestre kondizós pasik szerintem nagyon akarnak tetszeni a nőknek, de benézték.

cézé 2012.05.03. 20:27:41

@kerdesek05: mert hol van mindenki Melákja? Csak nem eset baja?:)

Sziporka 2012.05.03. 20:28:00

Olyan lassú a lejátszó, hogy párhuzamosan nézem kedd-szerdait:D

Konklúzió: Anikót ütném.

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 20:29:26

@Joey Tribbiani: én is véletlenül találtam meg még vmikor tavaly. és függő lettem:D

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:29:43

@Sziporka: Szerintem nem férnél hozzá.

LoveMy 2012.05.03. 20:31:25

@Mrs. Jackman:
minden ÉH lakónak van olyan jellegzetessége, ami szembetűnő, átlagtól eltérő, egy sem volt kivétel, szinte mindenki megkapta!

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:32:10

@☺ágica: Én is az lennék, de mindig érzem a párom rosszalló pillantását a hátamon, amikor benézek ide.

LoveMy 2012.05.03. 20:34:13

@Sziporka:
szerintem meg elsősorban testi adottság, mert pl. Meláknak arányos, delta alakú volt a háta, de a többi fiúnak is hasonlóan inkább háromszög alakú volt a háta

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:35:31

@kerdesek05: Bakker, "karriert épít"! Hirtelen nem is tudom mire gondoljak. Biztos beépül a kubai alvilágba, amilyen keménynek mondta magát.

LoveMy 2012.05.03. 20:36:02

Lehet, hogy csak holnap reggel lesz HV.36.

mimózA 2012.05.03. 20:36:25

@☺ágica: Tényleg igazad van sajnálatra méltó, mert csak egy dolog izgatja,a csudafasz és ha elkezd taktikázni az is csak emiatt van, h. vissszaszerezze, v. megbosszulja vagy bármi ezzel kapcsolatos dolog. Így legalább a végén csinál is valamit.

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:39:27

@☺ágica: A sorozatot már nézi, de azt már nem érti, hogy it lehet erről írogatni.

Sziporka 2012.05.03. 20:40:53

@LoveMy: háát,kell edzeni altestre is..

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 20:41:09

@Joey Tribbiani: pedig jó:) szeretem olvasgatni ki hogy látja a dolgokat:)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:41:35

@LoveMy: Ki tehet erről a trehányságról?! :)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:42:58

@☺ágica: Nekem mondod?! Én meg neki, de nem hatja meg. Na mindegy, az ő baja!

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:45:51

@☺ágica: Nem tudod hol vannak a többiek? Egy kicsit zavarba hoz, hogy szinte csak z én kommentjeimet látom.

Wolpertinger 2012.05.03. 20:46:01

nem tudjátok, lehet valahol online nézni? nem találom a tévémet.

cézé 2012.05.03. 20:48:49

@Joey Tribbiani: mindenki várja az adást, mások meg a tévét keresik :)

kerdesek05 2012.05.03. 20:48:50

na mivan, sixx elveszett?:)

cézé 2012.05.03. 20:49:36

@cézé: illetve, sokan szerenádozni vannak. Holnap ballagás. De kurva rég volt :)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:50:45

@cézé: Igen, kezd összeállni a kép. Gondolom a sok kisgyermekes anyuka pedig fürdet, altat. :)

Banyus83 2012.05.03. 20:53:04

Nekem bejönne a Kristóf-Edina páros...az előzőben végig Kristófnak drukkoltam, most meg ugye Edinának... :-)

sogeking 2012.05.03. 20:53:47

@kerdesek05: biztos most csinálja az animált gifet :)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:54:57

Na tessék, nálunk is fürdetés.

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 20:55:56

@cézé: ne is mondd...

@Joey Tribbiani: hát, elég bensőséges a hangulat:) de remélem csak arról van szó, hogy mindenki gyorsan vacsizik..., hogy aztán már csak az ÉH-nak szentelje a figyelmét:)

azt már csak halkan remélem, hogy lesz közvetítés:)

Wolpertinger 2012.05.03. 20:56:13

@Joey Tribbiani: van székem. nem mondom, hogy tökéletes, de a semminél jobb :)

vécés jóska 2012.05.03. 20:58:53

Lehet szerenádozik, már csak 20 perc pedig a kezdésig.

Cathcart_ezredes 2012.05.03. 21:01:43

Szerintem Dávid fog kiesni és Hiper. Legalábbis remélem.. meg logikus is lenne:)

Banyus83 2012.05.03. 21:03:54

Lehet sixxnél is tombol a vihar aztán lelőtte a netet...nálunk is erőst dörög meg villámlik...félek is, hogy annyi lesz a digitvnek, aztán nuku ÉH :-)

LoveMy 2012.05.03. 21:04:19

@Banyus83:
én is örülök, már fentebb leírtam a véleményemet róluk :)))

@Joey Tribbiani:
Én is fürödtem ;)

kerdesek05 2012.05.03. 21:05:38

@Banyus83: lehet sixx lement Pécsre az ÉH2 buliba élőben közvetíteni

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 21:06:13

@Banyus83: itt is vihar:S

Sixx előkerült!

Wolpertinger 2012.05.03. 21:06:35

segítsetek kérlek, valamelyik online tv portálon megy? nem találok sehol

LoveMy 2012.05.03. 21:06:48

@Banyus83:
itt hajnal 4-től tombolt a vihar, dörgött, villámlott, csendes esővel kb 10-ig és kettős szivárvány volt a házunk felett :) (lefényképeztem)

Banyus83 2012.05.03. 21:07:08

@LoveMy: Na, majd visszakeresem, de az a véleményem, hogy normális srác-normális csaj...elvileg még működhet is :-)) na, ezért majd a fejemet veszik... :-D

kerdesek05 2012.05.03. 21:07:46

@Wolpertinger: nincs sajna.
de a műsor után fent lesz a neten az extrával együtt a hivatalos lapon

Banyus83 2012.05.03. 21:08:23

@kerdesek05: Lehet...hihihi :-)

@☺ágica: Na, akkor van új poszt?

Wolpertinger 2012.05.03. 21:09:32

@kerdesek05: köszi!
utána már nem az igazi, a legjobb a műsor közben kommentelni :)

LoveMy 2012.05.03. 21:15:08

@Banyus83: na azt próbálja meg valaki!
tudod egységben az erő! ;)

kovácspéterke 2012.05.04. 07:32:10

na, most volt új poszt és eltűnt?, mert oldalt van egy komment belőle, de azt írja ki, h nincs megjeleníthető bejegyzés.

A tegnapi részről, nekem tetszett ez a visszajátszós dolog, remélem, hogy edina nem bassza ki noémit a jövő héten a védettségével. sajnálom, h szerelmes, de a faszverést a történtek után nem tudom megérteni.
pít hogy ki volt borulva, hogy más is tervezget, az elég szánalmas volt, a janics natasára hasonlító baltaarcú meg már nem is olyan nagy barinője edinának?

Roland jólelkű, de egyszerűbb a faéknél, nem értem, hogy miért itt a végén küldték be, de sztem a jövő héten meg fogja szívni.

az extrában volt, h anikóék megint csináltak vmit a paplan alatt, vajon a jövő héten, amikor mondjuk biztonságba érzi magát megint hülye picsa lesz? leventének nem esett le, h miért ilyen kedves vele?

kirát sajnálom, jó fej volt, és nagyon elegánsan távozott, amit az extrában mondott márkról, az meg külön jó volt.

sintén extra: nyikhajnak most esett le, h a kinti életben nem feltétlen előny, ha vkit láttak dugni a tévében?
süti beállítások módosítása