Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6069-6070.

2012. május 03. 17:00 - villanella

Hát gyerekek, a féltékenység nagyúr, de van, hogy néha úrrá lehet lenni rajta. Ilyen bölcs gondolataim támadtak a Barátok közt közben. Nem volt valami eseménydús ez a két epizód, de legalább volt egy kis smár a végén. Nézzük, hogy volt.

6069. rész:
Bözsi mama olvassa a cikket, amihez még a fotóját is csatolták. Szabi szerint fel sem ismerni, olyan fiatalos. Randira készül Szabi a Krisztával, Bözsi mama meg örül, hogy talált egy jóravaló lányt, mert nem egészséges egy ilyen korú férfinak egyedül lenni. Na, az egyik rózsa el van törve, ha most kiveszi, akkor páratlan lesz. Bözsi mama elvesz még egyet, és nem lesz páratlan.

Miki és Nóra baszkódnak a gangon, amikor jön Attila, aki totál ki van akadva ugye a csók miatt, miközben folyamatosan bassza a tesója feleségét. Nóra közli, hogy gyűlöli Miklóst, Attila szerint meg vékony vonal választja el a gyűlöletet a szeretettől. Nóra szerint megint féltékeny, és higgye mán el, hogy őt szereti. És miről akartál beszélni? Az íróasztal, segítesz befejezni?

Hanna és Balázs az udvaron, Peti jön, nem köszön Balázsnak, csak Hannának, mi az, ti már nem is köszöntök? Nekem nem hiányzik ez a gyogyós gyerek. És nem fogok odamenni, főleg, mert miatta majdnem szakítottunk. Nem miatta, hanem Csocsó miatt. Beszélj vele. A háttérben érkezik Szabolcs, összefut Krisztával, aki még nincs kész, megvárja ott az udvaron? Meg. Zsolt jön ki, lebassza Szabolcsot, be kell állnia Gábor helyett, mert lázas. Nem tudok. Ezt nem lehet, ha nem jössz, kirúglak. Fasza.

Klaudia az irodába érkezik épp, mikor Nóra jön. Munkásruhában, mert megy segíteni az asztal miatt. Klaudia nem érti, faszért nem vesznek újat az IKEA-ban. Na, Klaudiának szöget ütött a fejébe a padlás, meg a sztori, gondolom.

Attila az irodában Julinak meséli, hogy képtelen volt kérdőre vonni Nórát. És biztos-e, hogy csak egy csók volt. Köcsög Juli azt mondja, hogy nekem csak ezt mondta. De aztán jó fej, mert ráébreszti azt a parasztot, hogy köztük azért több történt, mint egy csók. És vigyázzon, ne bonyolódjon bele a témába, mert akkor kiderül a viszonyuk. Nóra nem hülye. Mit javasolsz? Ne kezdeményezz olyan beszélgetést, amiből rosszul jössz ki.

Kinga Szabolcsnak mondja, hogy nem mondhatja le a randit, mert Kriszta nagyon készül. De hát ez van, nem tud, mit csinálni. A rózsák is elhervadtak. Kinga kurva idegesítő, szerinte megoldható, hogy dolgozzon és randizzon is egyszerre. Érkeznek Hannáék Balázshoz, mennek moziba, de csak ketten, Balázs oldja meg a dolgot Petivel. Ilyen ez. Balázs, jó papucsként oda is megy Petihez, illetve először csak kerülgeti, aztán megszólítja. Nem akart balhét, azért nem mondta el, hogy a Linda le akarta smárolni. Bocs, hogy véletlenül elköptem Csocsót. Spongyát rá.

Lucuska husit eszik, mi marad a levesbe, aggódik Bözsi mama. Baszki, nem piros tetejű tejfölt hozott Lucus, a kurva anyját. Ráadásul a Rózsából hozta, mert lusta volt elmenni a boltba. Csörög a telefon, Bözsi mamát keresik. No, az újságcikkel kapcsolatban hívják, menjen valami helyre, szerintem majd jól megverik, meggyilkolják, oszt jó lesz. A hülye asszony Lucust is viszi magával.

Szabolcs Krisztát a Rózsába invitálja, nem mondja el, hogy dolgozik, ha jól érzem. Limcsiznek. Zsoltnak egyelőre nem tűnik fel a dolog, csak az, hogy nincs rajta kötény, de Kinga kivágja, leöntötte kávéval. Na, vissza az asztalhoz, Kriszta szerint vicces kaják vannak a Rózsában.

Balázs és Peti már otthon gépeznek, Balázsnak ötlete van, hogy van egy csaj, aki most jelölte be, újítson már be valakit Petike. Petinek azonban nem jön be a lány, és ne pörögjön ennyire Balázs, majd lesz csaja, ha lesz. Valami baj van? Semmi baj, csak a Linda kéne. Ha a Linda kell, mi tart vissza? Annyiszor pofára estünk már, nem akarok még egyszer csalódni. Nem illünk össze, bele kell nyugodnom. Erre fejbe bassza Balázs egy labdával.

A Rózsában új vendégek érkeznek. Szabolcs meséli, hogy a zene az élete, meg hogy hogy baszta át őt egy zenei producer. Huh, Kriszta ismeri a dalát, és imádja is. Keddenként mindig ezt énekli 7:15-től. Miért, mi van keddenként 7:15-től? Zuhany. Fasza.

Miki telefonál a pultnál, Kinga persze szolidan kihallgatja, de nem ez a fontos, hanem, hogy érkezik Attila csöves cuccban, legalább is Miki szerint. Váltja a pultnál, jön Bözsi mama és Lucus. Fasza forgalom van. Lucust Szabolcsra bízza a nagyi, jó kis randi ez.

6070. rész:
Klaudia és Juli az irodában, kávézgatnak. Klaudia baszki bocsánatot kér, elhitte a sztorit a padlásról? Neee, ez nem vall rá. Juli maga is meglepődik, mitől változott meg a véleményed? Mert kiderült, mi volt a titkolózás tárgya. Na, tessék, az íróasztal miatt most Juli kurva féltékeny. Klaudia meséli, mennyire boldogok egymással, nem is érti, hogy fordulhatott meg a fejében ilyesmi, hogy Juli és Attila.

Balázs és Peti otthon labdáznak, a kanapé eltörik. Eleve nem értem, a faszért labdáznak a szobában, vagy ez egy ilyen fiú dolog?

A padláson Attila renovál, Nóri meg szendvicset eszik konverzben. Vagy nem tudom, mi az. Nem tél van kint? Nem értem. Huh, Attila talált egy szívecskét, amibe N+M van vésve, ez micsoda, Miklós és Nóra? Te vésted bele vagy Miklós? Ezer éve volt, faszt érdekel ez? Hapcizik Nóra, Attila szerint ez rátüsszentés volt. Kergetőznek, Nóri nyivákol, elnézést kér Attila az íróasztal miatt, de közben nyílván a sok szexre gondol.

András érkezik az irodába, muffint hozott a csodálatos feleségének. Klaudia el, kettesben maradnak. András megmutatja, hogy tervezte át a belső udvarát valami lakóparknak. Isteni. Nincs túl közel a parkoló? De, lehet, kellene ide egy sövény. Juj, micsoda ötletek záporoznak. Juli romantikusan néz Andrásra, most, hogy más nincs már, jön a smár.

A fiúk megszerelték otthon a kanapét, stabil, csak rá kell tenni a párnákat. Próbáld ki Balázs. Te próbáld ki. Nekem mennem kell.

Kriszta a betűtésztából próbálja kirakni a nevét, mögöttük Lucus szerencsétlenkedik, hívd ide. Tuti, nem baj? Tuti. Odaül a kis átkozott, kér-e enni, kér. Szabolcs elmegy kanálért, kicsit dolgozik, gondolom. Ja. Kinga kérdi, hogy megy a randi? Egész jól, bár vannak fura dolgai.

Na, Miklós üzleti partnereket hozott, fasza lesz, amikor összetörik alattuk a kanapé. A messzi Kanadából jöttek a vendégek, házat keresnek, tetszik nekik a Gellért hegyen a panoráma, huh, az asszony leül és igen, ennyi volt, beszakad a kanapé.

Juli egyedül az irodában, romantikusan kiveszi a muffint, érkezik Attila. Fagy. Nóra nem sejt semmit. Attila! Igen? Gondolkoztam azon, amit mondtál, és igazad van. Be kell fejeznünk ezt. Tényleg így gondolod? Hát baszki, most meg van lepődve? Jön a duma, hogy túl veszélyes ez a játék, családunk van, nem szeretném bántani az Andrist, meg mást sem. Egyetért Attila, minden oké, úgy nézik egymást, mintha mindjárt smárolnának, de nem fognak. Munkáról kezdenek el beszélni, isteni. A zene közben hatalmas.

Szabolcs leszedi az asztalokat a Rózsában, best randi, ever. Mondjuk egy csomó ilyen volt nekem is. Ki is van akadva rendesen, hogy ilyen sokan vannak, de mi a faszt keres ott turistacsoport amúgy? Jön Luca, Kriszta elment, ezt hagyta neked: Ez így nem megy, betűtésztából. Szabolcs rohan utána, kiborul a szemetes, fogadjunk, hogy ez életed legrosszabb randija. Sajnálom, tényleg. Mondhattad volna, hogy dolgoznod kell. Nem haragszom nagyon, csak kicsit. Mosolyognak, aranyosak, Kriszta nagyon bírja Szabolcsot, ő is őt, fussanak neki még egyszer. Szabolcs el akarja vinni egy csodálatos helyre. Oké. Itt a smár.

9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baresz83 2012.05.03. 17:43:26

A "Rózsa" forgalma egyébként mikor lendült fel újra ennyire? Lemaradtam, úgy érzem... :) Bár Szabolcs is megmondta a tegnapi részben, hogy ez a legjobb hely... :S

Csont Lady 2012.05.03. 17:49:24

A hogyvolt nagyon jól sikerült!
Amúgy nem tudom ki hogy van vele de nekem már uncsi ez a se veled se nélküled állapot Lindánál és Petinél.

villanella 2012.05.03. 17:52:13

@Baresz83: na, ezt én sem értem. a múltkor még az volt, hogy mindenki azon röhögött, hogy üres a rózsa.

@csontlady: köszi! linda-peti saga nagyon uncsi, igen. lehetne már valami új szereplő, beleszerethetne valaki másba valamelyik.

Koky_ 2012.05.04. 07:43:29

Én a Zsolt-Zsófi huzavonát unom :( Veszekszenek-békülnek, mindezt egy részen belül 3-szor... Ráadásul nem kicsit irritál a boltkóros.

tom sawyer 2012.05.04. 08:53:53

Az igazi Melrose Place-i fordulat az lenne, ha Peti megdugná Hannát, Balázs összejönne Klaudiával csak úgy véletlenül, majd megdugná Lindát is közvetlenül Csocsó után :)
Nóra is lefekszik Andrással, csak azért, hogy minden élő Berényi meglegyen neki, Zsolt kefélne az irodában Kingával, Gézuka lefekszik Gabival, Laci elkapja Gizit, miközben Zsófi összefekszik Ádámmal...

hannamontanna 2012.05.04. 09:51:34

@tom sawyer: Ez szuper .... de nem szűkült be egy kicsit az érdeklődésed..?..:-)))))
Kriszta nem olyan mint a széles szájú béka...? Amúgy az egész uncsi, Bözsi mamástól, Lucástól, Timikéstől satöbbistől együtt. .érdektelen és hihetetlen. Már le nem ülnék direkt nézni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.04. 14:05:28

És ki volt az a vén szivar, akivel Bözsimama a Rózsában randizott, majd lazán kecóra vitte???

tom sawyer 2012.05.04. 16:08:44

@hannamontanna: Melrose Placeből teljesen kimaradtál? Ott volt ilyen vetésforgó, hogy mindenki mindenkivel dugott, de nekem lassan úgy tűnik, itt is megvolt mindenki mindenkinek.

De mégis mi a picsát lehet egyébként nézni ezen a sorozaton mást? Az élettől elrugaszkodott szar, egy kávéházból faszán megélő bűnözőt? Vagy Mikit, aki hol le van égve, hol megveszi a fél házat meg panorámás villát? Vagy a meg nem értett impotens épitészt akinek 12 gyereke van, de egynek se vérszerinti faterja?

Ez a kriszta ritka egy randa perszóna, na nem lehet mindenki Kinga.

Csont Lady 2012.05.04. 16:53:15

Ez az egész BK tök kiszámítható lett, a mocskos dolgok mindig kiderülnek vagy előbb vagy utóbb itt már az lenne a meglepi hogy ha Ateszék kapcsolata titokban maradna de persze ilyen csak a mesében van mert úgyis jön Vilibá vagy Gizi és fény derül az esti hancúrokra :)
süti beállítások módosítása