Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 4x15 – Görög tragédia

2012. május 02. 13:00 - leeann

Három csuklyás fazon betör egy lánykollégium szobájába, mind a 4 lánynak zsákot húznak a fejére, és elhurcolják őket az erdőbe. Hamarosan kiderül, hogy egy beavatási szertartásba csöppentek a lányok, ami éjszaka egy erdőben biztos nem zajlik le zökkenőmentesen. 4 tárgyat kell megtalálniuk zsákkal a fejükön, egy elemlámpa segítségével és kis rajzolt térkép alapján úgy, hogy végig csapdák szegélyezik majd az útjukat. Ha ebből nem lesz valami komoly gond, akkor semmiből. Ahogy sejthető volt, az egyik lány rosszul lép és legurul egy domboldalon. Másnap reggel az üzletben kezdünk, ahova Sam érkezik egy kis kávéval.

Most a randi időszak van, így elhívja Melindát egy délutáni kiállításra, amire a látó igent mond. Delia azt is szorgalmazná, hogy Mel egy kicsit hanyagolja a szellemezést legalább a randi idejére, de ez nem olyan egyszerű. Mindenesetre egyelőre megy a randi, a boltban Delia tartja majd a frontot, szellem pedig egyelőre nincsen a láthatáron. És amint ezt leírom, máris megjelenik mai szellemünk. Úgy fest, mint a tegnap esti lányok, még a zsák is a fején van. Melinda szóba elegyedik vele, de szokás szerint ez sem túl közlékeny az első feltűnésekor. Mivel Mel éppen Eli-jal van, ezért a prof azonnal felismeri beavatásra vonatkozó jeleket.

Főleg, hogy beavatási hét van, így nem meglepő, hogy ez a szellem pont most tűnt fel. Egyelőre nincs hír arról, hogy bárkivel bármi történt volna a héten, de ha tegnap este történt, akkor még lehet, hogy nem is tudnak róla az egyetemen. Mivel Melindának randija van, munkamegosztás kell. Eli örömmel ered az egyetemista lányok nyomába, Mel pedig elmegy a randira. Amíg Melinda Sam-Jimmel múlatja az időt, Eli beszél annak a diákszövetségnek az elnökével, Makennával, amelyikre a szellemlány utalt. Makenna azt mondja, hogy az egyik lány, név szerint Courtney még nem tért vissza, pedig már 5 órája vissza kellett volna érnie.

Eli azonnal elindítatja a keresést a lány után. Kiderül, hogy az eltűnt jelölt lány, Courtney annak a lánynak a húga, aki az erdőben parancsba adta a feladatot. Na szép! A keresés már nagy erőkkel zajlik, de ha a csuklyás szellemlány Courtney, akkor élve már nem találják meg őt. Később Eli és Mel összegzik az eddigi információkat, és arra jutnak, hogy ez a beavatás kegyetlen, és egyáltalán nem játék. Csak arról szól, hogyan lehet megalázni a kisebbet, és ez baromira nem vicces, ezért Eli a tegnap este beavatott többi lányt veszi elő egy kicsit, akik megúszták a kalandot. Egyik lány sincs jó véleménnyel a diákszövetségről, amihez most már ők is tartoznak.

Szerintük az is lehetséges, hogy Courtney elbukott a próbán és ezért bántották őt, hiába tagja ugyanennek a szövetségnek a nővére, ez semmi előnyt nem jelentett számára. Sőt a lányok arról is beszámolnak, hogy Emily, Courtney nővére még talán undokabb volt a saját testvérével, mint a többiekkel. Ez csúnya dolog, de csak nem ölte meg. Mindenesetre nagyon kegyetlenek egymással a tinik, és ennek most áldozata is lett. Este Melinda és Sam-Jim romantikáznak egy kicsit, de bejelentkezik a városi keresőosztag vezetője, mert mindenkire szükség van ahhoz, hogy minél előbb megtalálják az eltűnt lányt. A pár eltolja a romantikát és jelentkeznek keresőnek. Közben Mel riasztja Deliát és Eli-t is.

A pszichó prof Emilyvel szeretne beszélni egy párt szót, hátha ez segít a dologban, hisz a keresők és Mel csapata más-más szisztéma alapján fognak keresni. Emily azt mondja, hogy ő segíteni próbált a húgának, de ezt nem mutathatta a többiek felé, ezért úgy csinált, mintha undok lenne vele. A keresőknek odaadta a térképet is, de Courtney-nak nincs nyoma a térképen jelölt útvonalon, ami azt jelenti, hogy valahol a rajt és a cél között letért. Mi láttuk, hogy egy domboldalon gurult le, de ők még nem.  Miközben Emily beszél, a szellem folyamatosan azzal vádolja, hogy hazudik, és nagyon haragszik rá. A szellem felháborodása nem meglepő, főleg akkor nem, ha tényleg Courtney az.

Szellemünk még eddig mindig zsákkal a fején jelent meg, így nem tudni biztosan, hogy ő Courtney, de nagyon valószínű.  A keresés nagy erőkkel zajlik, pedig lehet, hogy már késő. Közben Melinda rátalál az erdőben az egyik huroknak nevezett csapdára, amit megérint és látomása lesz. A látomásban azt látja, hogy az egyik lánynak nem sikerült megtalálni egyik jelképet sem, és büntetést szabtak ki rá. Valószínűleg a sértett fél a szellemünk, de nem úgy tűnik, hogy ez előző éjjel zajlott le, vagyis ez egy régebbi történet. Akkor mi a helyzet Courtney-val? Lehet, hogy mégsem ő a szellem, akkor meg hol van? Talán érdemes keresni, mert valahol sebesülten feküdhet.

Van a történetben kérdőjel dögivel, de előbb-utóbb mindenre választ kapunk. Az azért elég valószínűnek tűnik, hogy szellemünk elbukott a próbán, és a többiek bántották őt, ami nagyon kegyetlen megoldás lenne. Mindenesetre Mel és Eli a diákszövetség évkönyvében kezdi a nyomozást, hogy azonosítani tudják a látomásban szerepelt lányokat. Kiderül, hogy tényleg nem Courtney a halott lány, hanem Rebecca Kelly, aki 1986-ban halt meg egy beavatás alkalmával, és a legenda szerint a szelleme jelöltekre vadászik. Úgy néz ki, ő tudja, hogy Courtney hol van, de nem hajlandó elárulni, mert azt gondolja, hogy ezzel megvédi őt. Csak az a baj, hogy ha a lány megsérült, akkor nem megvédi, hanem megöli, főleg úgy, hogy a lány már 2 éjszakát töltött odakint.

Mel csapata arra jut, hogy Rebecca meg akarja szüntetni a szövetséget, és ha Courtney egy ilyen beavatás alkalmával hal meg, akkor simán beszünteti az egyetem ezt a szövetségesdit, és akkor a beavatásoknak is vége lesz. Ideje megkeresni Rebecca jelölttársait. Mel és Eli meg is találja egyiküket, de nem azt meséli el, amire számítanak. Rebecca nem jelölt volt a halála idején, hanem már tag, és az egyik legkegyetlenebb a jelöltekkel. Az nem derül ki, hogy Rebecca miért viseli a jelöltek öltözékét és a zsákot a fején, de az kiderül, hogy Courtney szívós, mert még él. A lába ugyan megsérült, de még él, és Rebecca pontosan tudja, hogy hol van, de egyelőre nem szándékozik elárulni.

A lány biztos nem élne túl egy harmadik estét, ezért boldog-boldogtalan őt keresi, köztük Mel és Eli is. Az esti keresésben Melinda a járatlan utakat választja, ahol rá is akad Rebeccára. A lány elmeséli, hogy mennyire kegyetlenek voltak a jelöltekkel, és azt is, hogy ő miért ment vissza és miért van jelölt szerelésben. A halálának éjjelén elhagyta a zseblámpát és visszament megkeresni, amikor látta, hogy mennyire keservesen sír az elbukott jelölt. Úgy döntött, hogy segít neki és megkeresi azt a tárgyat, amit a lány nem talált meg, ezért jelöltszerelésbe öltözött és a járatlan útról letérve balesetet szenvedett, amibe belehalt. Hiába próbált hatni különböző szellemes módszerekkel azóta is a jelöltekre, nem ért semmit.

Azt tervezi, hogy ha Courtney meghal, akkor majd sikerül a terve, ezért nem árulja el, hogy a lány hol van. Melinda próbál a lelkére beszélni, de a szellem hajthatatlan. A hajnali kertesés végre eredményt hoz és megtalálják Courtney-t. Egy sziklákkal körülvett helyen feküdt, de Rebecca megmutatta végre, hogy hol van, így könnyebb volt őt észrevenni. A lány még mindig él szerencsére, Rebecca pedig szánja-bánja bűneit és elgyalogol a fény felé. Mondhatjuk, hogy mindenki boldog, de Sam nem az, mert hazugságon kapta Melindát. Sam még nem érti ezt a titkolózás dolgot, ezért elég morcos és a nagy romantikázásból most inkább csalódás lesz, mint egyértelmű folytatása a dolgoknak.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Masalto Marselito 2018.11.28. 09:20:43

érdeklödnék a sorozatban ennek az eredeti film cime mi

Masalto Marselito 2018.11.28. 09:22:29

ebben a sorozatban ennek mi az eredeti film cime
süti beállítások módosítása