Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 38 - 41.

2012. május 02. 13:45 - Hódos Hajnalka

Azt sem tudom, hol hagytuk abba, és hogy megmondjam az őszintét, nem is bánom, majd menet közben összeszedjük a fonalat. Ha nem, az sem baj, a hogyvolton miért ne fordulhatna elő baki? Ha már az alkotók megengedhették maguknak a legutóbbi epizódban, hogy a csajoskodós Eszter-Titi séta közbe bevágják Esztert, amint éppen azt újságolja Titinek, akivel egy párhuzamos valóságban sétál, ugye, hogy megcsinálja Button-t? Oszt még ezek vannak felháborodva, hogy Tornyai egy időben több helyen műt egyszerre, mi? Jézus fasza. Ja, megnéztem a portponthun, május ötödikén is este nyolc óra tíz perckor kezdődik ez a szar, én mondom, előbb fogjuk Áder Jánost sírásig röhögni látni, mint hogy ez megbukjon, pedig már a Kék fényt se nézem miatta. Hogy miért van felírva a jegyzetfüzetembe az, Gergő birkái, akkor sem tudnám megmondani, ha kényszerítenének, ott kezdünk, Kígyós vásári kofaként alkudozik a nem túl szimpatikus ügyvéddel, aki az információiért cserébe gondolom, hét vagy nyolc számjegyű összeget kér cserébe.

Rögtön ezután betekintést nyerhetünk a svéd úripicsa nagynéni még svédebb hétköznapjaiba, egyúttal magyarázatot kapunk arra, miért ilyen karót nyelt hűvös luvnya Titi: egy kurva mediterrán vidékről származó ismerőse nincs, csoda, hogy egy jégtömb? Lassan testalkatra is, csak mondom. Erzsike, ahelyett hogy azzal lenne elfoglalva, megtalálja a számára ideális frizurát, és ne ezzel a konyakszínű bárányfelhővel a fején szaladgáljon, most azon van kiakadva, este fél tízkor Hédi mámeg nincs sehol, ennek folyományaként azon is, milyen apa Ottó, hogy még nem tépett idegességében két marék seggszőrt. Azért nem, mert valami Zsókánál palacsintát sütnek. Vagy valami másfajta sütit, a lényeg, hogy a recepthez szükség volt némi fűre, nem kell idegeskedni a gyerekért, na, nemsokára úgyis berakja őket a szocotthonba, és hetente egyszer néz rájuk, Erzsike szokjon hozzá a gondolathoz. Eszter idegeskedik, csak tudnám min, Viola, a svédbe szakadt primadonna beköltözik Titihez. Hédi hazaér és nem beszélhet így az anyjával, a Félkézben meg kiderül, hogy a névtelen telefonáló nem más, mint Forrai docens, aki összejátszik a Gregorik ügyvéddel. Forrainak ugyanis Tornyai prof állására fáj a foga.

BohócÉvi Klárikát faggatja, mit tud arról, hogy a Havas doki bevállalja a balhét? Klárika vihog, mint akit baszni visznek, juj, őt csak az igazság érdekli és nem azér', mert szerelmes a HavasErikbe ám! Ottó tanfolyamot tart újságírásból Kígyósnak egy alma és egy bicska segítségével, Viola meg Istvánkával találkozik, aki nem más, mint Dzsémszbond. Dzsémszbond lesz az Öregként emlegetett főfőfőmaffiózó is, én már tudom is. Forrai meg Tornyai lepacsiznak, kezes bárány ez a Havas gyerek, elhúz a faszba Szaúd-Arábiába, segít megelletni néhány kecskét, ők meg élnek, mint Marci hevesen, ahogy megbeszélték, aggy egy ötöst docenském. Hiába mondják Eriknek, hogy ne keseredjen el, az csak búsul, Szabó Iván meg örül, mert a kultúra lekerül egy ilyen közegbe, mint az EFOTT. Az egészbe színvonalat visz, mert az a sok ingyenélő kis taknyos csak szív meg lóg az előadásokról, isznak, dugnak meg lézengenek egész nap, az Anyám tyúkját meg egyik se tudja elszavalni, az van. Ottó és Hétdi összefutnak, Hédinek éppen garatig van egy srác a szájában, ettől Ottó össze is omlik, ha ezt is elkapja a klimax, mint az asszonyt, baszhatjuk a két normális szereplőnkből az egyiket. Antosnak nyavalyog, meg ilyeneket kérdez, szokott-e a fotós azoknak a lányoknak az apjára gondolni, akiket megdug a műteremben? Legnagyobb meglepetésemre Antos azt válaszolja, nem, pedig fogadni mertem volna.

Klárika és Erik a Félkézben randiznak, a forgatókönyv a szokásos, Erik picsog, hogy neki nincs más választása, mint ökörkortyokban nyelni a hígfost, Klárika szerelmet vall, Eriknek meg aztán kurva mindegy, csak valaki menjen vele Szaúd-Arábiába, smárolnak is legott. Pont belép Gergő, aki pont Eszterrel beszél telefonon, te, az Eriked itt nyomorgatja azt a nővérkét, tudod, Eszter felháborodik és bőg, meg gerinctelen férgezi Eriket, Viola meg migrént kap mindattól, amivel Dzsémszbond teletömi a fejét, na meg a két-három feles konyaktól, amit lehúz a kávézóban. Titi a zinternettes bulvár fertőjében fuldoklik ugyanis. Az a jóravaló teremtés, akinek már hét éve gyesen kéne, hogy legyen. De minimum a kerületi földhivatalban kéne tulajdoni lapokat fénymásolgatnia merengve a fénymásoló mellett. Violának reggel még/már megint migrénje van, Titi okosan leszarja, siet munkába, mert ma van a Nagy Csata a szerkesztőségben, A Docens és a Műhibás Ügyvéd összecsapnak. A csetelő közönség nagy örömére. Azok mi vagyunk, akik nem nézünk tévét és a fél életünket a neten töltjük, ahelyett, hogy a szépirodalom gyöngyszemeit olvasnánk, vagy kimennénk a friss levegőre és élveznénk a májusi napsütést, a hülye fejünkbe bele. Erik pakolgat az orvosi szobában, elkeseredésében még a nyamvadt korcs kis cserepest is kibassza a kukába, Klárika győzködi, kéne egy ilyen hisztis pasi, tényleg. Örök igazságok hangzanak el, magunkért meg az igazságért ki kell állni és mindig van más választás és harcolni kell és fegyverbe! Ottó nem látja annak értelmét, hogy a docens meg az ügyvéd a csetelők kérdéseire válaszolgatnak, én annak nem látom, hogy ezt húsz percen keresztül nézzük. Pedig ezt nézzük.

Viola lecseszi Titi anyját, hogy hagyhatja, hogy a lánya szodomaésgonorrheában hencseregjen, ezé' tanult öt évig? Titianyu megsértődik és bevágja maga mögött az ajtót, Viola nagynéni meg felhívja Titit, hogy betörtek a lakásba, azonnal menjen haza. Ezalatt még mindig zajlik az Erik-féle nyíg és a Klárika-féle oda kell menned, hogy elmondd az igazat, unom. Dr. Stalker Anita, aki pontosan úgy néz ki, mintha az azonos című filmből lépett volna elő, bevágódik a szerkesztőségbe, mint fél krumpli egészbe, és azzal fenyegetőzik, ő meg Tornyai szétperelnek mindenkit, ha nem hagyják abba a műsort és nem adják át neki a felvételeket. Kígyós megkínálja pogácsával, de azért leállnak. Titi háborog, miért, a csaj csak vagdalkozott a levegőbe, semmi bizonyítéka nem volt, mivel Kígyós nem én vagyok, nem rúgja ki a picsába Titit, mint macskát szarni, hanem sajnálkoznak. Azon pláne, mire HavasErik összeszedi a bátorságát és kihúzza a seggéből a beleszorult zabszemet, már rég vége a CsetPárbajnak. Most kéne, hogy csoda történjen. Történik is, Hortobágyi Zoltán felhívja őket, látta a neten a cirkuszt, szeretné, ha folytatnák holnap fél tízkor a tévében. Nagy az öröm, tudnám, mire föl, nagy baj van a fejekben, ha egy internetes lap a tévétől várja a kattemelkedést, de hát.

Gyorsan másnap is lesz, éreztetvén, hogy jobban pörögnek az események, mint bucsuba a ringlispíl, Eszter legyen frappáns, zavarja össze a stúdióban Tornyait, a legjobb lenne, ha hagyná, hogy saját magát szúrná tökön és ő adná a kezébe a kést. A HavasErik meg ne menjen be a stúdióba, inkább a műsor után egy órával csináljon vele interjút, hogy ne a tévé vigye el az egész sztorit. Titi örül, hogy benne lesz a tévébe, aztán mégse, Kígyós elküldi anyagot gyűjteni, Gergő meg tevének látszó szőrös lényekről készítsen interjút. Tornyai nem egyedül érkezik a stúdióba, egy anyukával együtt, akinek a Lalikáját ő mentette meg, a másik orvos ki akarta belezni a gyereket, de az Áldott Professzor Úr nem engedte. Anyuka kap egy papírlapot, azt kéne betanulni, ami azon van. Meg egy vastagabb borítékot is, biztos, ami hótziher alapon. Erikről már nem is írok semmit. Most izgul. Meg nyíg, hogyne, most a milyen orvos vagyok én önmarcangolás van terítéken. Eszter flegmán közli vele, na ide te be nem gyüssz, baszod, egyébként meg elég gyorsan lecseréltél a kis műtős luvnyára, te geciláda! A következő tíz percben a hetvenes évekből láthatunk egy stúdióbeszélgetést, ződ falak, asztal ízléses abrosszal, hogy látszanak a lábak, hogyne és három darab barna színű folyadék a vendégek előtt (kóla?) és elhangzanak ilyen mondatok is, "égnek a telefonvonalak". Szépen szorul a hurok Tornyai nyaka körül. Ez is elhangzik. Anyuka háromszor elmondja, hogy a Prof egy Áldás, és az ő Lalikája megmenekült, de ez se segít, Tornyai úgy ront ki a stúdióból, mint Pokorni Kálmán Olgától, nosza, meg is ünneplik a Félkézben Az Évszázad Sikerét, hogy az mi, nem tudnám pontosan megmondani.

Mindenki beseggel, András tósztot mond, mégiscsak jó ezzel a csapat hülyével dolgozni, na, mit tagadja. Eszter nincs a bulin, mert Zolit kirakta az asszony és bőg, meg a lelkét ápolgattatja. Épp tetőfokára hágna a hangulat, mikor a jelenlevő GumiLibás közli, hogy őt utolérte a válság és nem tudja tovább támogatni anyagilag a lapot. Na, fasza törik a bulinak, másnap mindenki le van törve, mint a bili füle, Antos az első, aki bedobja a törölközőt, neki szüksége van a lóvéra, nem dolgozhat ingyen. Esztert nem ugatja le senki és a haját se csupálják meg, mikor felveti az ötletet, vegyenek fel hitelt, abból fizessék a csekkeket. Ottó szomorúan hazaballag, András, aki tegnap úgy bebaszott bánatában, hogy a szerkesztőségben aludt megígéri, kitalál valamit. Egyébként is, még ő a főnök, úgyhogy munkára. Ottó előveszi a világirodalom remekei c. sorozat mögül a dugipiát, tölt hozzá vizet is, koccint magával és a vizet issza meg. Ez Hédinek tetszik, leülnek kártyázni, de hazajön Erzsi és megint belefingik a nullás lisztbe, mert észreveszi az üveget. Kárálni kezd, először a pia miatt, aztán meg azért, miért hiszi mindenki azt, miatta döglött meg a buli. Zoli az istennek nem akarja elhúzni Esztertől a belét, töri a sósat a tévéhez, Eszter megkéri, húzzon a vérbe, de nem. Titi viszont kirakja Violát, akinek az affekta ajvékolása kurva idegesítő, de ne feledjük, neki köszönhetjük, hogy Zsánfránszoát és a Fatert nem látjuk egy ideje, mert mióta ő feltűnt, ezek ketten hirtelen eltűntek, mint szürke szamár a ködben. Kígyós rosszul lesz, de megint nem infarktust kap, csak a bebaszás miatt leesik a vércukra, azt köztudottan sétával szokták gyógyítani, egyébként felhív fűt és fát is, még a GumiLibásnak is könyörög, egy hónapot kér csak, hogy keressen másik támogatót. Közben Antost felhívja a Jóseggű Vörös, aki elmondja neki, eltűntek a bizonyítékok, úgyhogy a rendőrség lezárta a nyomozást, nem lehet bizonyítani, hogy gyújtogatás történt. Gergő jót akar tenni, neki megvannak a benzinkutas felvételről a másolatok, Antos összetöri a dvd-t, jó lenne, hülyegyerek, ha ebbe nem okoskodnál bele, a biztosító akkor fizet, ha nem gyújtogatás, érted? Kígyós ajánlatot kap, kurvajó fizuval, de visszautasítja az állást, mert a jó kis csapatot most már nem hagyná ott a világ kincséért se, meg aztán, a múltkor, a gazdasági rendőrségi jelenetből megtudhattuk, hogy vagyonos ember, neki belefér, ha pár hónapig nem keres egy garast se. Azzal zárunk, hogy bejelenti a többieknek, a GumiLibás hajthatatlannak bizonyult, egy hetük van, vagy még annyi sem, de ne örüljünk, ez nem a sorozat végét jelenti. Na, hát ez volt.

Címkék: marslakók
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kullancs1983 2012.05.02. 14:04:48

Ki a másik normális szereplő a Sanyin kívül? A Titániát meg ne bántsd, a kedvencem, ráadásul igazán vadítóan néz ki amikor dühös. Na, de mostmár hagyom a netet, és kimegyek a friss levegőre, élvezni a májusi napsütést..:P (Ja, és ha megint jön a jóseggű vörös, akkor nem lehetne, hogy a seggéről legyen kép? Biztos kellemesebb látvány mint a pofája.)

kemény keleti kommentelő 2012.05.02. 16:23:32

Nem szeretnék tudatlanabbnak látszani a valósnál, de melyik a jóseggű vörös?

Hódos Hajnalka 2012.05.02. 16:42:30

mivel a kamera még mindig a parkinson kóros gyereknél van, aki feszt rázza-rángatja, képeket kinyerni nagyobb meló ebből a sorozatból, mint megírni. de igyekezni fogok, ígérem.
a Jóseggű Vörös seggét meg eddig egyedül a Zöldi Richárd látta. De! Új kabátja van. Ez a másik nem ződ.

nosce 2012.05.02. 16:43:23

@king of uci:
te, lesz ebből a sorozatból valami? kapaszkodik felfele nézettségben ? vagy legalább színvonalban ? Vagy mi a fasz ? :)

2012.05.02. 17:32:01

de a Buttont, azt megcsinálták?

kemény keleti kommentelő 2012.05.02. 20:44:35

@nosce: Viccölsz? Annyi itt az esemény, hogy Eszter Jenson Button-os interjúja be sem fért a mai részbe.

A negyedik kérdésedre a válasz: nem, ő sem volt benne. Biztos megint Bulgáriában van.

nosce 2012.05.02. 20:58:10

@king of uci:
remélem hazajön hamar, az adja az élet sava-borsát :)

nosce 2012.05.02. 21:00:05

@beebeer:
"de a Buttont, azt megcsinálták?"

ki csinálta meg Buttont? Bernie ? :)

2012.05.02. 21:25:21

@nosce: már a gondolat is elborzaszt!!!! Brrrrrrrrr!!!!!! Mecsoda beteg elme agyszüleménye! :DDD

Aztán vigyázzunk ám, Jáksó még kitalálja, hogy azért nem nézik a sorozatot, mert itt malackodsz/malackodunk.
süti beállítások módosítása