Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 5x08 - Raw

2012. május 02. 15:00 - Chat Géza

 Hank bocsánatkérő jelleggel juharszirupos amerikai palacsintát süt Beccának, hogy fátylat borítsanak a múltkori kínos eseményekre. A sztriptíztáncosnő élénk emléke még kristály tisztán él a Moody család elméjében. Érezzük, hogy ide kevés lesz a mézes mázos reggeli. Becca egykedvűen panaszkodik, majd a Tyler forgatókönyve után érdeklődik. Hank tereli témát, de csak-csak beleszalad lánya fenyegetőzésébe. „Ha nem olvasod el ma, akkor sztriptíztáncosnő leszek.” Az atyai behódolást és reggeli végét Charlie ejakulációs győzelemmenete szakítja félbe, ahogy álló szerszámmal belép a konyhába.

Hank olvas fekve, olvas állva, olvas fel-alá járkálva, olvas a retyón, olvas az asztalon fekve, olvas dohányzás közben és olvas a kanapén punnyadva is. A forgatókönyvet dühből a falhoz vágva mérgelődik Charlienak, hogy hogyan képzeli magáról a srác, hogy ilyen jót írjon. Runkle egyből ráharapna a témára és leszerződtetné Tylert, de Hank parancsoló szavának ellen kell állnia. De miről is szól az írás?

Hank Karennek panaszkodik, hogy mi a bánatos úristent csinál a lánya az ő háta mögött. Tyler mindent kitálal a köztük lévő szexuális együttlétekről, plusz ennek fejében az egész egy nagy koppintás. A srác a saját életéből merít, ami nagyon szexuális, gyomorkavaró és gusztustalan, de leginkább szexuális. Így érvel Hank, holott maga is tudja, ő is pontosan ugyanezt csinálta az „Isten utál minket” és a „Baszás és csapás” című könyveiben is. Na, mindegy is. Bates hogy van? Jól van, megvan? Rehabon? Kellemetlen. Hank benéz a lányához egy fancy kávézóba, hogy őt is kérdőre vonhassa, eddig rejtett szexualitását illetően.

Charlie vígan sétál Marcyék háza felé, hogy beköszönjön és homlokon csókolja fiát, na és persze nem utolsó sorban azért, hogy egy picit kezelgethesse Lizziet. És ez így is lesz. Eközben Hank ellátogat Tyler otthonába, hogy prezentálhassa a nyersre sikeredett regény kritikáját. Azonban csak a kedves anyukát találja otthon, aki serényen gondozza a kis marijuana ültetvényét. Kávé helyett egy kis füves cigire, nincs kedve bejönni? Hanknek nem kell kétszer mondani, már megy is a lazulás a hippi lakásban. A ház ura pont házon kívül van, így a kedves anyuka kifejezi mérhetetlen vágyát az iránt, hogy Hank péniszét lássa. Neki ez a hobbija. Már van egy kubai kékeres vastagságú könyve, telis-tele férfi nemi szervek fotóival. Na, jó. Hank letolja nadrágját, mire a nő szeme elé – arcába táruló – pénisz látványára, a következő reakció érkezik: „masszív.” Erre a jelenetre érkezik meg a nő fickója, aki egy testes punk frizurás, erősen aszexuális NŐ. Ja, hogy ők leszbikusok. Egy kis kergetőzős féltékenykedés után tisztázódik a helyzet és mindenki keblére ölel mindenkit.

Charlie és Lizzie, Marcyék ágyában fugáznak, hogy így revansot vegyenek minden ellenük elkövetett dologért. Gyors elélvezés után Runkle újabb menetbe kezdene, de akkor érkezik meg a párterápiáról Stu és Marcy, akik vágyaiktól túlfűtött állapotban közelítenek a hálószoba felé. Charlieék bemenekülnek a kanapé mögé. Ez azonban nem segít azon, hogy ne hallják Marcyék mocskos szerepjátékát, melybe aljas módon Charliet is belevizionálják, mintegy tolószékest. Itt gurul el Runkle gyógyszere és vágja falhoz Stu egyik Oscar díját.

Hank és a csodálatos szülő páros a teraszon sörözgetnek és közben meghitten Tylerről meg Beccáról, valamint a kettejük harmonikus szexuális kapcsolatáról beszélgettek. Ezalatt Hank többször is küszködött azzal, hogy ne dobja ki a prémet.

Lizziet ki kell rúgni! Veti fel a témát Marcy. Azért mert Runkle lefeküdt vele? De hisz egy isteni jelenés is lehetne, mivel Lizzie bőven Charlie ’súlycsoportja’ fölött van. Mi az, hogy Marcyék olyan szexuális játékot játszanak, melyben Runklenek valami testi fogyatékossága van? Hol a méltóság? Hol a tisztelet? Hol a gyerek? A szobában bőg üvöltve, mint egy sakál. Visszatérve a tárgyra, mi legyen Lizzievel? Van még számára meló a Baggs rezidencián? Marcy fél perc gyerekbőgéstől idegronccsá válik, így ennek tudatában megkegyelmez és meghagyja a dadus melót Lizzienek.

Tyler könyvekkel felstócolt szobájában folyik a diskurzus, melynek egyik Hank által felvetett témája a tisztelet, valamint az, hogy Tyler miért ekkora köcsög vele minden egyes alkalommal? Plusz mindezek után miért kell a lánya szexuális életét részletesen kitárgyaló kéziratot olvasnia? Tyler szájából csak úgy dől az írói ambíció és a tiszta, mély érzelmeket árasztó szerelmi bölcselet. Hank fújtat egy nagyot, majd belekezd a kritikába. Első oldal. Mi a fasznak kell a „függönyt fel?”

Hank visszakullog Karenék küszöbéhez, hogy színt valljon Tyler írásával kapcsolatban valamint az ügyben, hogy fogalma sincs a gyereknevelésről, hogy mit kéne csinálnia Beccával. A kéretlenül jövő anyai tanács az, hogy a dirigálás és szabályozás helyett inkább próbálja meg élvezni lánya társaságát. Ennél többet nem tehet. Karen is bocsánatot kér, amiért a múltkor olyan trágárul küldte el a picsába. Plusz Bates mindent bevallott. Ezzel lehet, hogy felszabadult egy hely Karen haverfelvételi osztályán. Talán ezért kapott Hank egy forró csókot.

Hank a hosszú nap után végre hazaér, de a nyugtató pihenés helyett Apocalypse várja a fotelban ülve, majdnem úgy, mint – a Csak kétszer élsz című filmben – James Bondot a hófehér macskáját simogató Blofeld. „Mi’va, má’ fel sem veszed a telódat, ha hívlak nigga!? Asszed’má nem vagyok a főnököd bazmeg!?” Hank csak pislog, de mire felfogná az egészet oldalról letámadj és földre küldi Eddie Nero. Nero és Apocalypse tűkön ülve várja, hogy Moody laptopot ragadjon és egy kicsit kiegészítse a már többször is megreformált Santa Monica-i zsaru forgatókönyvét. Eddie Nero hozza majd a legnagyobb humorbombákat. De a munka előtt, azért Hanket is tájékoztatja nagymenő terveiről, hogy ő lesz az első anatómiailag definiálhatatlan filmsztár. Már jócskán túllépett a szexualitáson, így nemileg használhatatlan szervét eltávolíttatja, hogy ne akadályozza mesteri szintű színi játékát.

Hank a hajnali nap sugaraiban, laptoppal az ölében fürdőzve ébred Eddie Nero őrjöngésére. Mi a ffff…? Eddie örömében táncol egy új forgatókönyvet olvasva. Moody még fel sem eszmélt álmából és csak reméli, hogy a pokol legmélyebb bugyraiban lángol inkább, minthogy Tyler forgatókönyvének kéziratát és annak újfent sikerét lássa. Pedig pont ez történik. 

Címkék: kaliforgia
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása