Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x32

2012. április 27. 05:20 - sixx

Ezt a mai posztot Syca nevű olvasónknak ajánljuk, drukkolunk!

Tegnap volt Broki különbejáratú pokoljárása az otthon hagyott és meglepően izé, érett nőnek tűnő csajával, ennek ma akár még folytatása is lehet, de a Csíra elleni puccskisérletnek kurvaisten, hogy lesz is, mert ő nem szokott ilyen dolgokat csak úgy elsikkadni. T69.2 a reggeli boot után igencsak beletekeredhetett a függönybe, és ha már így alakult, a karbantartók nem szaroztak tovább, és kigurították a placcra, de előtte a mostanra akár védjegynek is tekinthető csálé csöcsöt kicsit kibuggyantották a felsőrészből. Ma olyan lesz, mint még sose, mondja.

Andornak ne tudom, mit kevertek a piájába, mindenesetre még mindig nem tudja, tegnap reggel mosott-e fogat vagy sem. Fasza lehetett annak, aki napközben tárgyalt vele. Naiva Matcsinak szólítja Brokit, bazdmeg, a negédességnek van egy olyan foka, amit elérve pusztítani lehet vele - na, ez most pontosan az. Broki nem kel ki az ágyból és szarik a farmra. Csírának vegyes érzelmei vannak a maradást illetően, megértem, mindenki ellene áskálódik. Megint előjön a "Ha Féliker férfi lenne…" kezdetű népdal, ejnye. Broki csak magára rángatta a Manchester United-pólóját, undorító bazdmeg, de Naiva ezzel nem törődik, és azt kérdi, babusgassa-e esetleg. Mert attól majd jobb kedve lesz. Nem lesz, mondja Broki, és elgondolkodva kavargatja a zabpelyhet. Mindenki tudja, mi baja, de azért megmutatják, a csaja fekete-fehérben még kevésbé illik hozzá. Naiva semmit nem vett észre abból, ami Broki lelkét ilyen háborgásra készteti.

ÚjPéter szerint Broki jó ember, és ugyan nagy spíler, de a lelkiismeret baszkurálja. Ezt egy popmetál slágerrel súlyosbított montázzsal illusztrálja a szerkesztő, a szíven össze van törve, vonyít az énekes, Broki meg egyre csak szívja a cigarettát. Csíra ÚjPéternek számol be Féliker árulásáról, na jó embernek mondja ez is. Nem érzi magát férfinak melletted, mutat rá ÚjPéter, talán le kellene nyúlni a zacsihoz, nem? Csíra csak legyintget gúnyosan, Féliker kint sem érzi magát férfinak. Nagyot zuhant a szemiben, mondja, mire ÚjPéter a kiesés rémát festi fel a koszos falra. Csíra szerint az lenne a legnagyobb röhej, ha Petra meg Féliker összebandázna. Hiper összeesküvés-elméletek gyártásával tölti a délelőttöt és egy ÚjPéter-Csíra tengelyt vizionál, aminek mentén fordulnak a fogaskerekek. Papucs fütyörészik, neki nincs aggódnivalója. Azt látja Hiperen, hogy be van szarva, de ez van.

ÚjPéter a szobában érdeklődik Petrától, hogy mi a fasz van Félikerrel. Félikerrel, teteti a hülyét Petra, mire a szállásmester csak legyint, én mindent tudok itten, beszéjjé'. Befekszik az ágyba és a takaró alatt a farkát morzsinkálja, mondjad, mi van. Csíra tudja, szarja össze a bikinialsót Petra, tudja hát. Féliker a szobában simogatja Csíra kezét, elmúlt róla a bimbó? Hogy mi? Csíra röhög, megátkoztál tegnap, rám küldted a rohadást. Ilyenkor teljesen emberinek tűnik. Félikernek nem tetszik Csíra körömlakkja, Siófokon a kurváknak ilyen a körme. Hm, Siófokon divatos kurvák lehetnek, mondja Csíra, és hozzáteszi, az a terve, hogy a következő körben lecserélje Félikert. Levél jön, Naomi olvas. Seggszépségverseny lesz, de férfiakkal, Naomi ettől megvadul. kell tanga valakinek, mert adok, mondja. Féliker nem örül a dolognak, a készülődés közben ÚjPéter a haját zselézi, mer' az nagyon kell a seggszépségversenyhez, ja.

Papucs kezdi, csípőből emeli ki a farkát ütemre és befeszít, de karban, a gatya nem kerül le róla. Hipernek olyan segg kell, ami fentről jön és kerek. A hideg ráz ettől a luvnyától, komolyan. A kazah bokszolónak öltözött ÚjPéter jön, nagyon komolyan veszi a feladatot, az asztalra felugorva táncol, de csak kisgatyáig vetkőzik, ami kiegészítve a kapucnis felsővel és magasszárú tornacipővel különösen röhejes. A harmadik Féliker mozgásán látszik, hogy van ritmusérzéke, de nem egy nagy kaland, amit nyújt. Broki ezt a feladatot is lazán abszolválja, először letolja a rövidgatyát, majd behúzza a seggébe az alsót és pucsít, a nők értékelik az erőfeszítést. Az utolsó Dávid, mint mindent, ezt is túlzásba viszi, három gatya van rajta, és amikor végre leveszi magáról az utolsót, odapucsítja a szaros seggét a nőknek, fogdossátok, geci. Csíra enyhe undorral az arcán mondja, hogy erről kurvára nem volt szó, de mindegy. Mutatunk egy galériányi férfisegget, lehet örülni.

Levél megint, este párválasztás, mindenki pakoljon össze. Mindenki? Mindenki, ismétli Naomi döbbent arccal, ilyen se vót még, ha csajok hullanak, akkor csak őket utasítják a pakolásra. Mindenkiben vigyázzban áll a szar, közben simán elképzelhető, hogy a szöveget író szerkesztő elbaszta oszt annyi. Csíra aggódik, hogy egy fiú is kiesik, ezt nem értem, az neki mér baj? T69.2 elmondja a mantrát, kiválasztunk. Bejönnek, kezdjük a mókát, Andor, te valakit kibaszol ma. Örülsz a védettségnek. Ja. Miért te kaptad? Mert lesmároltam ÚjPétert. Nem ezt mondja, de így van. Reni, neked nincs védettséged, tesz tanúbizonyságot éles szeméről Piniokkina. Szar így? Szar. Akkor jó, kit érdekelsz eleve. Beilleszkedtél? Be. Muhaha. Reni marad a megbeszélt tervnél, és bízik a többiekben.

Hiper, te harcos amazon lettél. Mit szedetnek ezzel a nővel? Nekem is kéne néha. Hiper attól tart, úgy kibasznak vele, hogy attól kódul. Papucs, téged érdekel más Hiperen kívül? Nem, de Andor ide ne álljon. Broki, milyen volt a randi? Furcsa. Na ne bassz, Broki. Érzelmi mélyponton van a csávó, nem sajnáljuk. Naiva, félted a kapcsolatot? Igen. Milyen volt a randi? Szar, mert azt hittem, visznek egy másik nőt Brokinak, de a masszázs az fasza volt. Broki szemöldöke rándul egy aprót, már várom, hogy Pinokkina megfingassa, de nem teszi. Csíra, bepakoltál? Nem, mert ha megteszem, magamra hozom a rontást. Féliker, ki neked a fontos itt bent? Hát Petra. Ja, nem, Csíra! Csíra szerint Petra ostoba és a kurva anyját, mert lenyúlná a párját. ÚjPéter hazudik egy sort egy kérdésre, Petrában bízok, höjj.

Na, választunk. Naiva-Broki, Csíra-Féliker, és jön Petra. Aki tudja, hogy ha ÚjPéterhez áll, nagy szarban lesz, mert Andor ugyan hazudott összevissza, de csak ÚjPéter nyelvét fogadta rettentő szájába. Mit tesz tehát Petra? Beáll ÚjPéter mögé, és a kamerába azt mondja, ÚjPéter megígérte, hogy nem bassza ki. Reni jön, ő is ÚjPéter mögé megy, mert a tervet követi, amit megbeszéltek. Hiper megy Papucshoz, Naomi meg Dávidhoz, marad a végére Andor, aki bárkivel kibaszhatna, de ő úgy dönt, hogy két legyet üt egycsapásra, és beáll ÚjPéter mögé, szevasz Petra, szevasz Reni. Csíra közben megjegyzi, hogy ha megint úgy esik ki, hogy egy védett nő kiteszi, akkor kirohan a hotelből. T69.2 kihívja ÚjPétert és háremét, közben a többiek felszabadultan röhögnek, kivéve Naomit, aki láthatóan fel sem fogja, mi az isten történt már megint.

ÚjPéter hamiskásan mosolyog, élvezem a helyzetet, mondja, bár persze szar is. Reni úgy dönt, itt már nincs értelme kertelni, azárt álltam ÚjPéter mögé, mert megígérte, hogy Petrát kibassza értem, bár ebben nem volt benne Andor árulása, neki ugyanis másik párhoz kellett volna mennie. Petra szeme a lehetőségeihez képest gyorsan villan egyet, ez tényleg nem sejtette, hogy át lesz baszva, nahát. Reni hangja már remeg, biztos eszébe jutott, hogy a Való világban is kudarcot vallott. Andor azért ment ÚjPéterhez, mert bejön neki, és nem bízott Reniben. Na, ez is kiderült. Petra, te miért voltál olyan barom, hogy ÚjPéter mögé állsz? Mert nincs agyam, és elhittem ÚjPéternek, hogy bent tart. Andor jól döntött, menti a menthetőt ÚjPéter, én vagyok a biztos pár. Na, T69.2 azt mondja, most jön az, ami sose vót, tökre izgulok, komolyan. Jön Broki nője? Lófaszt, egy védettséggel ketten esnek ki, az. Apátok faszát, de komolyan. Reni és Petra búcsúzik, Mexikó nem hisz a könnyeknek.

A nappaliba leérve ÚjPéter félrevonja Andort, és a szájába rágja, hogy el ne mondja, hogy Csírát akarta kibaszni, mert ha kiderül, olyan szarban lesznek, hogy ihaj. ÚjPéter úgy véli, még nem lépte át a határt, amit magának húzott. Hiper Andor nyakába borul, de örülök neked baszki. Aztakurva. Naiva szerette volna, ha Reni marad, de az élet nem habostorta. Andor beköltözik ÚjPéterhez, Broki nem dugja meg Naivát, de a hátát simogattatja vele. Naomi szúnyogra vadászik a szobában, és epésen megjegyzi Dávidnak, hogy de jó, hogy te hordod a nadrágot, baszki. Andor és ÚjPéter az ágyban röhög, Hiper meg úgy lovagolja meg Papucsot, mint az a kis zsokéember Overdose-t. Jó Papuccsal dugni, mondja, ezzel búcsúzunk is, mert nincs mit hozzátenni. 

Címkék: éden hotel
1462 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2012.04.29. 01:03:40

@szerivan: mi a faszt szeretnek píten?:-O egy féreg!

genevieve 2012.04.29. 01:04:36

@Pácsó Ármándó: először a lyukak miatt gondoltam azt, hogy duzzasztó gát...

ő-szinte 2012.04.29. 01:04:36

@szerivan: pufi ezt megkaptad már megint-;-DDDDDDD
amúgy pasi:-)

genevieve 2012.04.29. 01:08:17

@AdnamA: egy picit másként néz ki:-))

kerdesek05 2012.04.29. 01:31:48

@genevieve: Niki szerint kilátó, jó volt végignézni a részt:)
video.viasat3.hu/series/eden_hotel_2/eh222_02

kerdesek05 2012.04.29. 01:34:45

@AdnamA: ez nem az a hotel. Ez a hotel amit írnak az északabbra van az öbölben konkrétan.
Az ÉH2-ről meg sehol nincs infó.
Tele a part , meg a dombok ilyen vityillókkal, az ár az azonos lehet:)

kerdesek05 2012.04.29. 01:37:41

@AdnamA: azért az nem semmi, hogy ők már a 8. sorozatnál tartottak:)
www.youtube.com/watch?v=iR1zaS_rNtU&feature=related

Pácsó Ármándó 2012.04.29. 08:05:27

@kerdesek05: @genevieve: Most látom milyen lukacsos. Akkor viszont mégis lehet benne nagy tüzet gyújtani estére, messziről szépen világít.

Sziporka 2012.04.29. 12:00:18

@AdnamA: Mit írnak a papírra az elején? :o

Sziporka 2012.04.29. 12:09:17

@kerdesek05: a cikk szerint ez egy olyan műalkotás, aminek egyrészt célja az is, hogy kilátó legyen meg kulturális tér, és közben modern művészeti alkotás (van ilyen hogy land art, most hallottam róla először, ahol a különleges tájakat összevonják valami modern művészeti alkotással).

És akkor ez különleges mert ott van egy modern cucc a vad természetben ami egyfajta ellentét, meg lehet használni arra,amire akarják (felmásszanak rá,szervezzenek valamit a közepébe stb).

sokat szóismétlek,fáradt vagyok bocsi:)

hétfő-kedden lesz Hoteléden?:)

kerdesek05 2012.04.29. 12:58:42

@Sziporka: lesz műsor viasat/port szerint

EXO 2012.04.29. 13:26:59

Azt valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy ez a szánalmas majomparádé miért köti le az emberek 90%-át?
És ráadásul miért az ilyen szintű idiótákhoz kell igazodni?
Ezt be kéne tiltani, az ilyen idiótákkal pedig gázkamrába.

kerdesek05 2012.04.29. 14:32:16

@EXO: valószínű azért mert az a sok szarság ami a mindennapok során ránk zúdul, azt ezzel a kikapcsolással ütjük el. valaki egész nap valaki ha csak van szabad ideje.
mivel gyanítom neked nem ez a preferencia központod így nem is nagyon tudjuk megmagyarázni miért is nézzük ezt.
a jelenben ezt tartjuk érdekesnek, aztán majd két hónap múlva valami mást:)

genevieve 2012.04.29. 14:45:09

@kerdesek05: @Pácsó Ármándó: @Sziporka:

jaja, valami kultikus hely ahol a természet, a nappal és éjszaka energiái összegyülnek...

de az is lehet, hogy a földönkívüliek hagyták ott a tésztaszűrőjüket:-))

Pácsó Ármándó 2012.04.29. 15:35:49

@genevieve: Melák is csináltat ilyet a kertjébe kicsiben, Niki emlékére :-)

ő-szinte 2012.04.29. 16:23:51

Csíra helyében összeállnék Mátéval. Sztem erős páros lehetnének és nem zavarnának be a hormonok.

kerdesek05 2012.04.29. 16:53:25

@ő-szinte: csíráról nekem mindig egy pattogó labda jut az eszembe...:)

ő-szinte 2012.04.29. 17:08:52

@kerdesek05: most ez játék szempontjából lényegtelen:-DDDDDDDDDD
én amúgy bírom:-)
és mátéval elvihetnék a végéig...

Sziporka 2012.04.29. 17:16:18

@ő-szinte: hú jó páros lenne, de vajon melyik dobná el előbb?:D

kerdesek05 2012.04.29. 17:19:01

csíra menjen ki a betonteknőhöz aztán szavazza ki valamelyik új beköltöző!

Mennyi párválasztó ceremónia van még a végéig?
azaz hány hétig tart még?

Pácsó Ármándó 2012.04.29. 17:19:13

@ő-szinte: De ehhez először ki kellene esnie Márknak vagy Edinának. Vagy nagyon összevesznie Máténak Naivával.

ő-szinte 2012.04.29. 17:35:21

@Sziporka: ez jó kérdés:-) de van egy olyan tippem, hogy máté...;-)
mert kis sunyi geci;-)

ő-szinte 2012.04.29. 17:37:40

@Pácsó Ármándó: hát ez utóbbi, azért érik, ha jól látom;-DDDDDD
de valóban úgy lenne lehetséges:-)
és sztem műsor szempontjából meg kifejezetten kívánatos lenne ez a dolog...

kerdesek05 2012.04.29. 17:47:40

Akkor össz-vissz 4 db! párválasztó ceremónia lesz a fináléval együtt.
Azaz 3,+1
nem sok..

Pácsó Ármándó 2012.04.29. 18:51:12

Nemrég az Éden hotel szereplőit meglátogatta egy pályaválasztási tanácsadó, aki a következő "foglalkozásokat" ajánlotta nekik:

Krisztián - műanyag feldolgozó
Petra - pókerjátékos, próbababa
Pít - szereplőválogató (castingos), hoteligazgató :-)
Kíra - szabotőr
Levi - vízvezeték szerelő, pincér
Anikó - a Speed reklámarca
Márk - dublőr, kamikaze pilóta
Noémi - rúdtáncos, spion
Dávid - szoftverfejlesztő, tolmács
Edina - gésa
Máté - kettős ügynök, vájár
Reni - statiszta

LoveMy 2012.04.29. 19:35:58

@Pácsó Ármándó:
Szia ;)
Egész jó ez a pályaválasztási tanácsadós section is! :)

Remélem jól telt a hétvégéd, bár tegnap kissé morózus véleményed volt rólam.

Valaki kérdezett egy mélyreható kérdést tőled, de nem kapott választ! ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.29. 19:43:19

Szia! Köszi!

Még nem akarok kizökkenni két napig a hétvégi hangulatból. Bocs, előfordul hogy kritikusabb vagyok a kelleténél. A Szűz oldalam :-)

Nem baj :-)

LoveMy 2012.04.29. 19:51:13

@Pácsó Ármándó:
Most te haragszol?
Mert furcsa...

Szóval nem árulod el!
Ez jelent valamit ;)

LoveMy 2012.04.29. 19:52:31

@Pácsó Ármándó:
De ha gondolod priviben elmondhatnád, hogy mi a gond, úgy is rég írtál! ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.29. 20:00:56

@LoveMy: Nem haragszom, most jó kedvem van :-)

genevieve 2012.04.29. 21:33:10

nézi valaki a célszemélyt?

AdnamA 2012.04.29. 21:57:34

@kerdesek05: Én a cikknek "elhittem" hogy AZ a hotel, csak fura volt, hogy nem látom a hasonlóságot :-) Amúgy honnan tudod ilyen pontosan? :-D

Am...köszi az infót!

AdnamA 2012.04.29. 21:58:25

@kerdesek05: Őszintén, ha ilyen lapos marad a műsor, mint mostanság, akkor nálunk nem hiszem, hogy lesz 8. széria! :-)

AdnamA 2012.04.29. 22:01:11

@Pácsó Ármándó: Ez nagyon jó :-D

(amúgy ezért szerettem olvasni ezt a kommentelős blogot, mielőtt regiztem, mert néha sírva röhögtem a hszeken!)

Pácsó Ármándó 2012.04.29. 22:33:23

@AdnamA: Köszi!

Az mondták az előbb a viasat reklámban, hogy holnap egy új lakó érkezik. Vajon fiú lesz vagy lány?

genevieve 2012.04.29. 22:46:33

@Pácsó Ármándó: remélem végre egy jó pasi:-)))

kerdesek05 2012.04.29. 23:05:07

@AdnamA: a google mapson világosan látni hol van az eden villa, és tele a part a careyesi öbölben ilyen villákkal, nagyon jól lehet látni ezt a google mapson is

kerdesek05 2012.04.29. 23:05:57

@AdnamA: majd a következőben kissé butább, kissé droidabb, taplóbb játékosokat hívnak be aztán meg lesz oldva a műsor:)

kerdesek05 2012.04.29. 23:06:47

@Pácsó Ármándó: lehet lány, mert aki beszórnak a vízbe az előzetesben elég fura, nem illik a külleme hátulról a bent lévőkre:)

kerdesek05 2012.04.29. 23:08:39

Nem tudom milyen gyakran frissít a Google Maps és a Bing, de a villát a google mapson látni, a Bingen meg nem.
Gyanús, hogy a villa nem régen épülhetett, pont az ilyen játékok kiszolgálására.
És honlapja sincs sehol, vagy üdülési információja..

kerdesek05 2012.04.29. 23:10:15

@kerdesek05: és a betonkilátó sincs rajta a Bingen..

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 00:00:40

@kerdesek05: Én még a srácot se ismerem fel amelyikkel a vízbe esik.

kerdesek05 2012.04.30. 00:24:26

Anikó 6 évig casinózott.
Ott vajon mennyire volt Hiper?:)

AdnamA 2012.04.30. 00:25:56

@kerdesek05: Köszi, megtaláltam :-) Nem semmi hely, meg úgy az egész part...

AdnamA 2012.04.30. 00:28:35

@kerdesek05: Nem így gondoltam. Inkább talpraesettebbek legyenek. Ne is tudom ki írta, de milyen igaz volt. Amit hétfő-kedden nagy nehezen összetaktikáztak a csütörtöki párválasztóra feledésbe merült. Szóval nem egy "agyalós" társaság.

kerdesek05 2012.04.30. 00:45:17

www.life.hu/legykepben/20120305-osszeallt-az-eden-hotel-sokkolo-csapata.html

" Máté maga az élet császára: az eddig megélt huszonöt évének jelentős részét a bulizás töltötte ki. Szétcsúszott ábrázata alapján erős a gyanú, hogy egy kétnapos afterpartit szakított félbe a bemutatkozó kisfilmje forgatása miatt. A szabályokat utálja, dolgozni nem szeret, a pénz neki nem számít, ezért állítólag brókerként keresi meg a züllésre szánt pénzmagot. "

Máté nyitása már az írott sajtóban is rendben volt:)

ő-szinte 2012.04.30. 00:59:56

@kerdesek05: nem azért, lehet, hogy csak nekem van magasan a zingerküszöböm, de könyörgöm, legalább sokkolnának...:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
há ezé imádkozunk minden nap!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DE NEM!

LoveMy 2012.04.30. 08:10:48

Sziasztok!

www.femina.hu/hazai_sztar/eden_hotel_2/eden_hotel_2_edina_mate

Most is Máté viselkedése a taszító, és nem kettejükről szól a vita, hanem valami taktikai affér, amit mindketten másként értelmez. És a legegyszerűbb megoldás, hogy ott hagyja Edinát.

LoveMy 2012.04.30. 08:52:26

Az exrandin felfedeztem egy érdekességet:

"- Hány párod volt..Edináig? - ex
- 6 vagy 7 - Máté
- Az sok, nem? - ex
- Sok, de van egy, akivel együtt vagyok, közben volt, hogy szét kellett menni. Most is ővele vagyok, benne megbízom és ő is bennem - Máté."

A beszélgetés elején már Edinának hívja az ex, de Máté utána sem nevezi nevén.
Vagy ez is egy jól összevágott anyag.

nosce 2012.04.30. 09:20:37

@Pácsó Ármándó:
"Én még a srácot se ismerem fel amelyikkel a vízbe esik."

a google mapsen sincs rajta ? :)

Müszélia 2012.04.30. 10:13:56

nem is olyan sok ez a bruttó 25 milka. úgy értem, azért, amit elvárnak érte. azt nem lehet, hogy ne nyerje meg senki?
esetleg a maci.

raspberrypie 2012.04.30. 10:36:57

amúgy az egyik dán éden hotelben az amalie szigethy magyar származású? O_o

paranyuszi (törölt) 2012.04.30. 10:56:06

@Müszélia: Amit elvárnak? :D Enni, inni, napozni, bulizni, sz*xelni... :D
Sztem vannak olyan helyek ahol ennyi pénzért sokkal magasabb az elvárás... :D

Banyus83 2012.04.30. 11:13:52

@LoveMy: Szia!! Szerintem azt kérdezi az ex, hogy hány párod volt eddig....de nem tuti, mert most nem tudom visszakeresni...:-)

@kerdesek05: Ez egy tök jó kép Edináról!

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 11:15:37

@nosce: Majd kerdesek05 megkeresi neked :-)

@LoveMy: Úgy tűnik megfogja a lány fenekét.

LoveMy 2012.04.30. 11:38:12

@Banyus83:

www.femina.hu/hazai_sztar/eden_hotel_2/eden_hotel_2_edina_mate

Lehet...most elbizonytalanítottál:

-Edináig
-ezidáig
-eddig

???

@Pácsó Ármándó:
Ezt már írtam, hogy Dévid nem olyan merész macsó, hogy egy új beköltözővel megengedhetné ezt a vizbeugrós-fenékfogós manővert, de Edinával, aki nagyon tetszik neki, már lehet, hogy bevállalhatja...de egyébként nem egyértelmű ez a pillfelvétel.
De majd ma kiderül :)

(Olvastad?)

kerdesek05 2012.04.30. 11:55:04

@LoveMy: jaj szegény Edina:(
annyira nem jó így látni..

kerdesek05 2012.04.30. 11:57:20

Axe angyal, casting, Edina 1:47-től, 2:22-től, 4:29-től
tv.gamestar.hu/video/axe-angyalok-mindenutt

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 12:25:36

@LoveMy: Lehet, hogy Noé befestette a haját feketére :-)
(Igen, olvastam!)

Banyus83 2012.04.30. 13:27:27

@LoveMy: Na, az is lehet, hogy ezidáig... :-)
Én is egyfolytában azt vizslatom, hogy Edina-e az a csaj...

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 13:33:43

@kerdesek05: Nemtom, néha gyanúsak
Nekem ez a kedvencem most. A zenéje is és a szerelmes angyalka is :-) www.reklamadatbazis.hu/e107_plugins/lyrics_menu/lyrics_song.php?l_id=3916

@Banyus83: Rövidebbnek tűnik a haja

LoveMy 2012.04.30. 13:39:50

@Banyus83:
már úúúgy úúútálom ezeket a rohadt jól összevágott előzeteseket, direkt húzzák a jó népet, hogy mi lesz...
:)

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 13:55:18

@LoveMy: Nekem a Levi-Anikó vita tűnik feltupírozottnak. Amikor LMZ utána nyilatkozik, azt nem Anikóról mondja, legalábbis szerintem.

LoveMy 2012.04.30. 13:59:45

@Pácsó Ármándó:
de a Csíra akkor miért mondja a riportban:
"- Akkorát belerúgott Leventébe!"

Nálatok is meleg van? ;)

Snoopyzit29 2012.04.30. 14:44:51

@LoveMy:
Én siófoki vagyok, itt hulla meleg van. Csak szédelgünk, mint a legyek :-P

Nem találtatok véletlenül valami spoilert a mai adással kapcsolatban. Minden adás előtt valamilyen oldalon el-el lehetett csípni valami hírmorzsát, de most semmi.

kerdesek05 2012.04.30. 14:53:25

@Pácsó Ármándó: szerintem meg de, így viszont tuti nekik valamiféle küldetésük lehet

Banyus83 2012.04.30. 14:58:26

@Pácsó Ármándó: Hát igen, én is úgy látom....azért is nem tudom!

@LoveMy: Nekem is elegem van az ilyenekből :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 15:22:32

@LoveMy: @kerdesek05: Kíra még az elejéhez tartozik, utána amit Levi mond valakiről,hogy nem törődik a következményekkel,az már szerintem nem Anikóra vonatkozik. Bár Hiper is tök nyugodtan beszél Leventéhez, meg a többiek is nyugodtan ülnek, lehet hogy valami kérdezz-felelek játék van megint.
(Nálunk kb. 30 fok van, de grillezünk az árnyékban. Ha nem csináltam 50 rablóhúst akkor egyet sem :-)

LoveMy 2012.04.30. 15:39:49

@Pácsó Ármándó:
Lehet, hogy igazad van!
Esetleg valami mai, újabb sporid?

Te ilyen nagyon ügyes vagy!
Le a sombréróval!
HMMMMMMMM, MILYEN FINCSI LEHET!
De jó is lenne ott lenni ;)
Fénypostával kérek szépen!
;)

LoveMy 2012.04.30. 15:41:14

@Snoopyzit29:
De neked legalább ott a Balcsi,
vagy még nem fürdőképes a víz?

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 15:56:34

@LoveMy: Nem szeretem előre tudni a dolgokat, majd adáskor ráérek meglepődni.

(Küldöm fénypostával, nyisd ki gyorsan az ablakot! Megy egy kis franciasaláta is,ha szereted. Te honnan írogatsz?)

LoveMy 2012.04.30. 16:33:10

@Pácsó Ármándó:

Nem lesz ám ez így jóóó!
Egyre jobban felcsigázol! ;)
Mindegyiket imádom!
Váááárom!

inmemancsi 2012.04.30. 16:55:37

@LoveMy: sziasztok, megnéztem edina máté "vitát" köszi aki belink. szerintem edinát dobja vízbe az a vízfejű dávid gyerek és máté erre mondja, hogy mi lesz ha őt ejti ki, tuti látja vízfejűnek bejön acsaj edinka meg elkezhdhetne kokettálni vízfejűvel mátécska rögtön odalenne érte megint

LoveMy 2012.04.30. 17:03:21

@inmemancsi:
én is valami ilyesmit gondoltam, azért is írtam az előbbi hsz-mnél, hogy Dévid nem olyan merész, hogy az új csajra (ha pl egy új csaj jönne be) így rámásszon.
én is örülnék, ha Mátét enne a fene, féltékenykedne Edinára.

Snoopyzit29 2012.04.30. 17:11:14

@LoveMy: Még nem fürdőképes a víz vagy könnyen kétoldali vesemedence gyulladás lehet a következmény :( Még csak 1-2 napja jobb az idő. A Balatonnak kell egy masszív 2 hét 35 fokos idő, hogy felmelegedjen, főleg így a legelején még nagyon hideg. Bár láttam ma pár merész próbálkozót, de nem sokan vállalták be.
Visszatérve ÉH-re. Az egész mai részből Hiper-Levente fonalat várom. Lehet megint csak úgy van megvágva tényleg az előzetes, hogy jó félrevezető legyen...

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 17:19:04

@inmemancsi: De nekem úgy tűnik a vízbevitt csajnak rövidebb a haja, mint Edinának. Levágatta?
Az már elhangzott a reklámokban, hogy lesz egy új beköltöző ma. Ha bárki ölelgeti Mátén kívül Edinát az gyanús, eddig senki nem volt ilyen viszonyba vele. Lehet, hogy behozzák Edina volt szerelmét?

inmemancsi 2012.04.30. 17:20:36

@LoveMy: reménykedjünk, hogy edina beújít valamit és nem ártana elkezdenie taktikázni is

LoveMy 2012.04.30. 17:48:01

@Pácsó Ármándó:
Tudod...
Az ÉH-ben báááármi...
Lehet, hogy Dévid is átlát a viszonyukon (szocped:)) hogy Máté már nem úgy viszonyul Edinához és úgy gondolja Dévid, hogy eljött az ő ideje!

inmemancsi 2012.04.30. 17:49:05

@Pácsó Ármándó: vagy az ikertestvérét, az jó lenne megszívatni mátét:))

LoveMy 2012.04.30. 17:56:35

borsonline.hu/cikk.php?id=56829

Egyáltalán nem sajnálom, SŐT!
Elég NAÍV, hogy hagyta két évig ezt.
Viszont az, hogy LMZ-t miután megismerte milyen TÁRS, és mindennek ellenére így viselkedett vele, szégyellheti magát!

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 18:26:06

@inmemancsi: :-)

@LoveMy: Cikk Anikóról. Lehet,hogy hamarosan távozik?

LoveMy 2012.04.30. 18:27:42

@Pácsó Ármándó:
Huuu, tényleg!
Erre nem is gondoltam!

(Még nem ért ide :(
Viszont én küldtem ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 19:13:23

@kerdesek05: Ja!
Van már új poszt, érdekességekkel! :-)
süti beállítások módosítása