Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x32

2012. április 27. 05:20 - sixx

Ezt a mai posztot Syca nevű olvasónknak ajánljuk, drukkolunk!

Tegnap volt Broki különbejáratú pokoljárása az otthon hagyott és meglepően izé, érett nőnek tűnő csajával, ennek ma akár még folytatása is lehet, de a Csíra elleni puccskisérletnek kurvaisten, hogy lesz is, mert ő nem szokott ilyen dolgokat csak úgy elsikkadni. T69.2 a reggeli boot után igencsak beletekeredhetett a függönybe, és ha már így alakult, a karbantartók nem szaroztak tovább, és kigurították a placcra, de előtte a mostanra akár védjegynek is tekinthető csálé csöcsöt kicsit kibuggyantották a felsőrészből. Ma olyan lesz, mint még sose, mondja.

Andornak ne tudom, mit kevertek a piájába, mindenesetre még mindig nem tudja, tegnap reggel mosott-e fogat vagy sem. Fasza lehetett annak, aki napközben tárgyalt vele. Naiva Matcsinak szólítja Brokit, bazdmeg, a negédességnek van egy olyan foka, amit elérve pusztítani lehet vele - na, ez most pontosan az. Broki nem kel ki az ágyból és szarik a farmra. Csírának vegyes érzelmei vannak a maradást illetően, megértem, mindenki ellene áskálódik. Megint előjön a "Ha Féliker férfi lenne…" kezdetű népdal, ejnye. Broki csak magára rángatta a Manchester United-pólóját, undorító bazdmeg, de Naiva ezzel nem törődik, és azt kérdi, babusgassa-e esetleg. Mert attól majd jobb kedve lesz. Nem lesz, mondja Broki, és elgondolkodva kavargatja a zabpelyhet. Mindenki tudja, mi baja, de azért megmutatják, a csaja fekete-fehérben még kevésbé illik hozzá. Naiva semmit nem vett észre abból, ami Broki lelkét ilyen háborgásra készteti.

ÚjPéter szerint Broki jó ember, és ugyan nagy spíler, de a lelkiismeret baszkurálja. Ezt egy popmetál slágerrel súlyosbított montázzsal illusztrálja a szerkesztő, a szíven össze van törve, vonyít az énekes, Broki meg egyre csak szívja a cigarettát. Csíra ÚjPéternek számol be Féliker árulásáról, na jó embernek mondja ez is. Nem érzi magát férfinak melletted, mutat rá ÚjPéter, talán le kellene nyúlni a zacsihoz, nem? Csíra csak legyintget gúnyosan, Féliker kint sem érzi magát férfinak. Nagyot zuhant a szemiben, mondja, mire ÚjPéter a kiesés rémát festi fel a koszos falra. Csíra szerint az lenne a legnagyobb röhej, ha Petra meg Féliker összebandázna. Hiper összeesküvés-elméletek gyártásával tölti a délelőttöt és egy ÚjPéter-Csíra tengelyt vizionál, aminek mentén fordulnak a fogaskerekek. Papucs fütyörészik, neki nincs aggódnivalója. Azt látja Hiperen, hogy be van szarva, de ez van.

ÚjPéter a szobában érdeklődik Petrától, hogy mi a fasz van Félikerrel. Félikerrel, teteti a hülyét Petra, mire a szállásmester csak legyint, én mindent tudok itten, beszéjjé'. Befekszik az ágyba és a takaró alatt a farkát morzsinkálja, mondjad, mi van. Csíra tudja, szarja össze a bikinialsót Petra, tudja hát. Féliker a szobában simogatja Csíra kezét, elmúlt róla a bimbó? Hogy mi? Csíra röhög, megátkoztál tegnap, rám küldted a rohadást. Ilyenkor teljesen emberinek tűnik. Félikernek nem tetszik Csíra körömlakkja, Siófokon a kurváknak ilyen a körme. Hm, Siófokon divatos kurvák lehetnek, mondja Csíra, és hozzáteszi, az a terve, hogy a következő körben lecserélje Félikert. Levél jön, Naomi olvas. Seggszépségverseny lesz, de férfiakkal, Naomi ettől megvadul. kell tanga valakinek, mert adok, mondja. Féliker nem örül a dolognak, a készülődés közben ÚjPéter a haját zselézi, mer' az nagyon kell a seggszépségversenyhez, ja.

Papucs kezdi, csípőből emeli ki a farkát ütemre és befeszít, de karban, a gatya nem kerül le róla. Hipernek olyan segg kell, ami fentről jön és kerek. A hideg ráz ettől a luvnyától, komolyan. A kazah bokszolónak öltözött ÚjPéter jön, nagyon komolyan veszi a feladatot, az asztalra felugorva táncol, de csak kisgatyáig vetkőzik, ami kiegészítve a kapucnis felsővel és magasszárú tornacipővel különösen röhejes. A harmadik Féliker mozgásán látszik, hogy van ritmusérzéke, de nem egy nagy kaland, amit nyújt. Broki ezt a feladatot is lazán abszolválja, először letolja a rövidgatyát, majd behúzza a seggébe az alsót és pucsít, a nők értékelik az erőfeszítést. Az utolsó Dávid, mint mindent, ezt is túlzásba viszi, három gatya van rajta, és amikor végre leveszi magáról az utolsót, odapucsítja a szaros seggét a nőknek, fogdossátok, geci. Csíra enyhe undorral az arcán mondja, hogy erről kurvára nem volt szó, de mindegy. Mutatunk egy galériányi férfisegget, lehet örülni.

Levél megint, este párválasztás, mindenki pakoljon össze. Mindenki? Mindenki, ismétli Naomi döbbent arccal, ilyen se vót még, ha csajok hullanak, akkor csak őket utasítják a pakolásra. Mindenkiben vigyázzban áll a szar, közben simán elképzelhető, hogy a szöveget író szerkesztő elbaszta oszt annyi. Csíra aggódik, hogy egy fiú is kiesik, ezt nem értem, az neki mér baj? T69.2 elmondja a mantrát, kiválasztunk. Bejönnek, kezdjük a mókát, Andor, te valakit kibaszol ma. Örülsz a védettségnek. Ja. Miért te kaptad? Mert lesmároltam ÚjPétert. Nem ezt mondja, de így van. Reni, neked nincs védettséged, tesz tanúbizonyságot éles szeméről Piniokkina. Szar így? Szar. Akkor jó, kit érdekelsz eleve. Beilleszkedtél? Be. Muhaha. Reni marad a megbeszélt tervnél, és bízik a többiekben.

Hiper, te harcos amazon lettél. Mit szedetnek ezzel a nővel? Nekem is kéne néha. Hiper attól tart, úgy kibasznak vele, hogy attól kódul. Papucs, téged érdekel más Hiperen kívül? Nem, de Andor ide ne álljon. Broki, milyen volt a randi? Furcsa. Na ne bassz, Broki. Érzelmi mélyponton van a csávó, nem sajnáljuk. Naiva, félted a kapcsolatot? Igen. Milyen volt a randi? Szar, mert azt hittem, visznek egy másik nőt Brokinak, de a masszázs az fasza volt. Broki szemöldöke rándul egy aprót, már várom, hogy Pinokkina megfingassa, de nem teszi. Csíra, bepakoltál? Nem, mert ha megteszem, magamra hozom a rontást. Féliker, ki neked a fontos itt bent? Hát Petra. Ja, nem, Csíra! Csíra szerint Petra ostoba és a kurva anyját, mert lenyúlná a párját. ÚjPéter hazudik egy sort egy kérdésre, Petrában bízok, höjj.

Na, választunk. Naiva-Broki, Csíra-Féliker, és jön Petra. Aki tudja, hogy ha ÚjPéterhez áll, nagy szarban lesz, mert Andor ugyan hazudott összevissza, de csak ÚjPéter nyelvét fogadta rettentő szájába. Mit tesz tehát Petra? Beáll ÚjPéter mögé, és a kamerába azt mondja, ÚjPéter megígérte, hogy nem bassza ki. Reni jön, ő is ÚjPéter mögé megy, mert a tervet követi, amit megbeszéltek. Hiper megy Papucshoz, Naomi meg Dávidhoz, marad a végére Andor, aki bárkivel kibaszhatna, de ő úgy dönt, hogy két legyet üt egycsapásra, és beáll ÚjPéter mögé, szevasz Petra, szevasz Reni. Csíra közben megjegyzi, hogy ha megint úgy esik ki, hogy egy védett nő kiteszi, akkor kirohan a hotelből. T69.2 kihívja ÚjPétert és háremét, közben a többiek felszabadultan röhögnek, kivéve Naomit, aki láthatóan fel sem fogja, mi az isten történt már megint.

ÚjPéter hamiskásan mosolyog, élvezem a helyzetet, mondja, bár persze szar is. Reni úgy dönt, itt már nincs értelme kertelni, azárt álltam ÚjPéter mögé, mert megígérte, hogy Petrát kibassza értem, bár ebben nem volt benne Andor árulása, neki ugyanis másik párhoz kellett volna mennie. Petra szeme a lehetőségeihez képest gyorsan villan egyet, ez tényleg nem sejtette, hogy át lesz baszva, nahát. Reni hangja már remeg, biztos eszébe jutott, hogy a Való világban is kudarcot vallott. Andor azért ment ÚjPéterhez, mert bejön neki, és nem bízott Reniben. Na, ez is kiderült. Petra, te miért voltál olyan barom, hogy ÚjPéter mögé állsz? Mert nincs agyam, és elhittem ÚjPéternek, hogy bent tart. Andor jól döntött, menti a menthetőt ÚjPéter, én vagyok a biztos pár. Na, T69.2 azt mondja, most jön az, ami sose vót, tökre izgulok, komolyan. Jön Broki nője? Lófaszt, egy védettséggel ketten esnek ki, az. Apátok faszát, de komolyan. Reni és Petra búcsúzik, Mexikó nem hisz a könnyeknek.

A nappaliba leérve ÚjPéter félrevonja Andort, és a szájába rágja, hogy el ne mondja, hogy Csírát akarta kibaszni, mert ha kiderül, olyan szarban lesznek, hogy ihaj. ÚjPéter úgy véli, még nem lépte át a határt, amit magának húzott. Hiper Andor nyakába borul, de örülök neked baszki. Aztakurva. Naiva szerette volna, ha Reni marad, de az élet nem habostorta. Andor beköltözik ÚjPéterhez, Broki nem dugja meg Naivát, de a hátát simogattatja vele. Naomi szúnyogra vadászik a szobában, és epésen megjegyzi Dávidnak, hogy de jó, hogy te hordod a nadrágot, baszki. Andor és ÚjPéter az ágyban röhög, Hiper meg úgy lovagolja meg Papucsot, mint az a kis zsokéember Overdose-t. Jó Papuccsal dugni, mondja, ezzel búcsúzunk is, mert nincs mit hozzátenni. 

Címkék: éden hotel
1462 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Snoopyzit29 2012.04.26. 20:01:51

Szerintem Noéminek becsúszott a bugyi vagy ellenőrzi a bikinivonal-teendőket :)

ruszi 2012.04.26. 20:02:07

Remélem a védett ndk-s signal mosolyú úszónő kezdi a párválasztást! Az lenne para. A képen meg Naomi azt nézni: bazzmeeeeg nekem más van ott mint itt bent a faszinak, a picsába! :)

2012.04.26. 20:02:42

Vakarja a picsáját, gyakran szokta.

Snoopyzit29 2012.04.26. 20:03:33

Az tényleg jó lenne, ha Andor kezdene :)

Vadkörte82 2012.04.26. 20:04:09

ő is tampont cserél?

viko90 2012.04.26. 20:07:08

a legkirályabb az lenne ha a mai párválasztón Pinokkinát ejtenék ki Broki exére. mert ugy a hotelbe bármi meg...

wadalma 2012.04.26. 20:08:29

Nem maradt benne valami?

2012.04.26. 20:09:33

A tegnapi volt a legjobb rész, csak belejönnek a kavarásba a végére. Szegény Csíra még sírt is.

2012.04.26. 20:10:52

Vajon miért kell mindenkinek összepakolnia?

nosce 2012.04.26. 20:15:32

@szerivan:
mert a pasik si költöznek puffi :) vagy csak helycsere lesz vagy valamelyik haza is megy :)

hóódejóó 2012.04.26. 20:16:01

@ruszi: Szerintem eddig még sosem volt olyan, hogy a védett kezdte volna. ez tényleg váratlan fordulat lenne! :D

Lacka929 2012.04.26. 20:17:15

@Yooha: Ezen beszartam... Hiper-giga-LOL! (De nem az a Hiper...)

2012.04.26. 20:24:01

@nosce: De akkor csak nyolcan lennének.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nekem te ne dirigálj, nekem van egy olyan kasszám, hogy azt nézzek amit akarok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 20:27:14

@szerivan: felhívtam a tisztelt publikum figyelmét, h van ám kultúra is a tévében:D

De amennyiben nem szeretnéd nézni, ne tedd:D Kasszázz:P

nosce 2012.04.26. 20:34:37

@szerivan:
" De akkor csak nyolcan lennének."

sztem már ott melegít pár csődőr a hotel alatti susnyásban, forgatják a bemutatkozó tengerőparti futós filmet, nem gond bepattintani egyet vagy akár kettőt esetleg egy hármasikret, vagy szaladnak Krisztiánért :)

Űrhajózási Bundermajom 2012.04.26. 20:38:28

eddig nagyon kiszámítható az ÉH 2, lehet h sokat tanultunk az 1-ből. Viszont remélem most rendesen bekavarnak, azis lehet h bejön Broki ráncos arcú barátnője;)

Edie Britt 2012.04.26. 20:40:13

jó estét! miért ne maradhatnának a mai párválasztó után 8an? nem láttam az első sorozatot... hogyan fognak elfogyni?

kamillazok 2012.04.26. 20:40:36

Eddig nem néztem az ÉH-t, most is csak a kiemelt videókat a nagy felhajtás miatt.

Meglehetősen ritka - szinte már médiatörténeti - pillanat, hogy bármilyen valóságshow-ban őszinte megbánást, könnyeket vagy bűntudatot látni bármilyen szereplőn. Ezt Mátéról írom (függetlenül attól, hogy a lányokkal való viselkedését hogyan ítélem meg). Szinte már felüdítő!

Talán Olivér produkált valami ici-picit hasonlót, de abban inkább az önzés, a birtoklásvágy és a saját egójának féltése volt. Több ilyen esetet felidézni sem tudok (persze voltak önsajnáló könnyek meg dühkitörések, de megbánásra nem emlékszem), ilyen őszinte reakciókat régen láttam a tévében, mint most Mátéét.

kamillazok 2012.04.26. 20:42:47

Eddig nem néztem az ÉH-t, most is csak a kiemelt videókat a nagy felhajtás miatt.

Meglehetősen ritka - szinte már médiatörténeti - pillanat, hogy bármilyen valóságshow-ban őszinte megbánást, könnyeket vagy bűntudatot látni bármilyen szereplőn. Ezt Mátéról írom (függetlenül attól, hogy a lányokkal való viselkedését hogyan ítélem meg). Szinte már felüdítő!

Talán Olivér produkált valami ici-picit hasonlót, de abban inkább az önzés, a birtoklásvágy és a saját egójának féltése volt. Több ilyen esetet felidézni sem tudok (persze voltak önsajnáló könnyek meg dühkitörések, de megbánásra nem emlékszem), ilyen őszinte reakciókat régen láttam a tévében, mint most Mátéét.

hóódejóó 2012.04.26. 20:44:36

@Yooha: oké! :) engem észérvekkel mindig meg lehet győzni :)

LoveMy 2012.04.26. 20:45:43

@kamillazok:
Ha nem nézted, akkor nincs is hiteles képed. Nem vitatom, hogy nem volt őszinte, de hogy önsajnáltatás is volt benne, az tuti!!!

Átvitel honvéd 2012.04.26. 20:46:06

FSzK szerintem az egyik Durex termékmintát teszteli... ;)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.26. 20:48:19

@hóódejóó: orulok, hogy belatod, hogy az "ennyi" mint eszervvel nem lehet vitaba szallni :)
Amugy tenyleg hogy fognak elfogyni? Tavalyrol nem emlekszem erre.

csicserierika 2012.04.26. 20:48:30

@nosce: alkeosz, vagy Bandika ? :)

cipofuzo 2012.04.26. 20:50:45

Épp az imént láttam Naivát a Liszt Ferenc téren. Hoszteszkedett.... hát van élet az ÉH után is

Hurri Kán 2012.04.26. 20:50:50

Ellenőrzi, hogy a takaró színe passzol e a pólójához.

Átvitel honvéd 2012.04.26. 20:52:47

@kamillazok: hmmm, Brokiról nekem is az jutott eszembe, hogy mindenféle játszma- meg manipuláció ellenére, "menthető"... Nem egy alapvetően hazudozós, cinikus srác. Belebonyolódott, kihívta maga ellen a sorsot, de amikor az egész a nyakába borult, akkor egyszeriben átérezte az egész súlyát. Ez különösen abból volt nyilvánvaló, hogy/amikor UP-nek elmondta az egészet.

kamillazok 2012.04.26. 20:53:51

@LoveMy: Tényleg nem vagyok képben, az biztos. :) De mondjunk már egyetlen játékost, aki valaha is megbánt bármit, amit hibázott. Ez az ember gyakorlatilag lelkileg összeomlott attól, hogy szembesítették azzal, amit tett. Én ilyenre nem emlékszem korábbról. Lassan már a való életben sem lát olyat az ember, hogy valaki (főleg férfi) megzuhanjon attól, hogy lebukott, hogy félrelépett, inkább büszkeség, vádaskodás és önigazolás jellemző. Ő meg reszketett az ijedtségtől. Tényleg nem tudok róla semmi többet, ami nyilván árnyalná a képet, csak a metakommunikációja volt szokatlanul beszédes. Meg mondjuk, az is, hogy nem is tagadta...

IllaryBlasi 2012.04.26. 20:54:04

Egyértelműen becsúszott a bugyi! Nagyon kényelmetlen. Ugyanezen okból nem értem a zsinórtangát.

hóódejóó 2012.04.26. 20:56:18

@Yooha: az utolsó két pár közül a korábban kiesettek választottak szimpátiaszavazással, hogy ki nyerjen. De hogy előtte hogy volt, arról nekem sincs fogalmam sem.

Edie Britt 2012.04.26. 20:56:23

@kamillazok: szerintem Máté nem azért sírta el magát, mert lebukott, hanem azért, mert az otthoniakat említették. volt egy alapvetően feszült hangulat, de nem attól borult ki, mert összeomlott a tette súlya alatt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 20:57:51

@IllaryBlasi: dettó:D

@Edie Britt: akár maradhatnának! Azt hiszem, h az elsőben úgy volt, h naponta esett ki egy pár! Tehát lezavarták az utolsó héten! Asszem:D

f.fredericks 2012.04.26. 20:58:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hol megy ennyi kultúra? Múltkor valaki a Kőszívű ember fiait nézte. Van vmi retro magyar csatorna? :o

kamillazok 2012.04.26. 20:59:06

@Edie Britt: Szerintem ha nem omlott volna össze, akkor nem beszéli ki a játékostársával (mert az egyértelmű taktikai hiba, hogy így kiszolgáltatta magát), és folytatja a Disney-hercegnővel ugyanúgy. De alapvetően tényleg a barátnőjével való beszélgetés közbeni testi reakciói (tekintet, gesztikuláció - ahogy pl. idegesen vakarja a felkarját, félrepislog -, meg a mimika, ahogy kiül az arcára a megbánás, a bűntudat) leptek meg.

hóódejóó 2012.04.26. 20:59:27

@Yooha: húú, előtte meg bomba volt, 3 pár közül kiesett, akinél felrobbant

LoveMy 2012.04.26. 20:59:29

@kamillazok:
Már nem akarok erről írni, mert tegnap 20 órától ma 18-ig ez volt a téma! Ha teljes képet akarsz Mátéról kapni,
akkor itt többféle véleményt is találsz!

hogyvolt.blog.hu/2012/04/26/eden_hotel_2x31_elo_kibeszelo

Edie Britt 2012.04.26. 21:00:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: köszi az infot!

szerintem ma tutira hazamegy egy fiú is, és erre Máté a legesélyesebb (hazamegy Eredeti Brokinével)...

hóódejóó 2012.04.26. 21:01:41

@IllaryBlasi: zsinórtanga ha elég vékony nem zavaró. nem lehet érezni )

kamillazok 2012.04.26. 21:02:36

@LoveMy: Köszi. Ma biztosan nézettségi csúcs lesz! :D

kamillazok 2012.04.26. 21:03:42

@Edie Britt: Azt mondjuk, nehezen látom be, hogy miért maradna együtt vele a barátnője (még ha ki is esik) ezek után. Ezt nem értem, hogy akár Máté is hogyan gondolhatja létező lehetőségnek.

baileys 2012.04.26. 21:04:07

@f.fredericks: A kőszívű ember fiai az m2-n vagy a Dunán volt talán. Én is megnéztem újra :)

Edie Britt 2012.04.26. 21:04:23

@kamillazok: szerintem ehhez hasonló bűntudatot láttunk már valóságshow-ban, nem tartom Máté reakcióját akkora számnak. égett, mint a rongy, pont úgy beszélt félre, ahogy egy átlagos embertől (nem csak férfitől) elvárható hasonló szituációban. emellett látszott, h nagyon szereti a barátnőjét, és nem akarja elveszíteni.

kamillazok 2012.04.26. 21:04:52

@Edie Britt: Azt mondjuk, nehezen látom be, hogy miért maradna együtt vele a barátnője (még ha ki is esik) ezek után. Ezt nem értem, hogy akár Máté is hogyan gondolhatja létező lehetőségnek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 21:04:58

@f.fredericks: Duna szokta leadni, most lett vége!

@Edie Britt: szívesen! Így legyen:D

@IllaryBlasi: szia :)

@hóódejóó: akkor nekem nagyon kényelmetlen pedig, ronda is, utálom is, értelmetlen is, de biztos, nem lehet érezni:P

IllaryBlasi 2012.04.26. 21:05:52

@hóódejóó: Ezzel nem tudok egyetérteni, LE A ZSINÓRTANGÁVAL!!!!

kemény keleti kommentelő 2012.04.26. 21:06:19

Homályos a kép, de mintha bűvös kockát tekergetne.
A páros dudliról holnapra kérek gifet vagy mit.

Edie Britt 2012.04.26. 21:06:37

@kamillazok: szerintem ehhez hasonló bűntudatot láttunk már valóságshow-ban, nem tartom Máté reakcióját akkora számnak. égett, mint a rongy, pont úgy beszélt félre, ahogy egy átlagos embertől (nem csak férfitől) elvárható hasonló szituációban. emellett látszott, h nagyon szereti a barátnőjét, és nem akarja elveszíteni.

kamillazok 2012.04.26. 21:07:08

@LoveMy: Ja, a tegnapit olvastam!

baileys 2012.04.26. 21:07:31

@f.fredericks: A kőszívű ember fiai az m2-n vagy a Dunán ment múltkor. Néztem én is immáron isten tudja hanyadszor :)

f.fredericks 2012.04.26. 21:07:39

@baileys: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: köszi, akkor vissza kellene raknom ezeket a csatornákat. Addig is marad a Viasat és a TÖRTÉNELMI PILLANAT.

nosce 2012.04.26. 21:07:50

@Edie Britt:
"szerintem Máté nem azért sírta el magát, mert lebukott, hanem azért, mert az otthoniakat említették."

vagy hagymát szeleteltek mellette az ebédhez :)

Edie Britt 2012.04.26. 21:08:18

@kamillazok: ááá, nem marad vele együtt! és nagyon durva, h Máté feltételezte, h ez lehetséges valahogyan...

baileys 2012.04.26. 21:08:38

ahh duplázott, remek

kamillazok 2012.04.26. 21:09:24

@Edie Britt: Ugye? Mivel a kapcsolatnak már így is, úgy is vége, inkább ragaszkodnia kellene hogyhívjákhoz... Edina?

Edie Britt 2012.04.26. 21:10:13

@nosce: vagy felajánlottak neki könnyenként 100ezret...

IllaryBlasi 2012.04.26. 21:11:04

@hóódejóó: Áhá, nem tudtad szívvel-lélekkel képviselni ezt a zsinórtanga-ügyet:-D

hóódejóó 2012.04.26. 21:11:16

tiszta ideg vagyok. kezdjék már, mert elfogy az összes pisztáciám!

kemény keleti kommentelő 2012.04.26. 21:11:20

@LoveMy: Értő olvasásban mindig gyenge voltam, így másodszorra már vágom a felvezetőt. Ketten ma kiesnek. Az nem érdekel, mégse kell gif.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 21:11:20

@hóódejóó: ahogy elnézem, illaryval nem fogjuk hordani, főleg nem egymásét:):)

@f.fredericks: ott úgysincs pénz új (normális)dolgokra, legalább ilyet adjanak!:D

Billy a kölyök 2012.04.26. 21:11:50

Szerintem meg ÉLJEN A ZSINÓRTANGA!
Bár úgy látom Ostobenkó egy kerek párnával matat "valamit".
Nekem egyébként régebben szimpatikus volt azzal a bájos együgyűségével, de amikor elkezdett Hipernek spicliskedni, elásta magát nálam.

hóódejóó 2012.04.26. 21:11:52

@IllaryBlasi: ez így van :) nem a szívügyem, lebuktam :)

LoveMy 2012.04.26. 21:12:21

@hóódejóó:
akkor neked is van kassszád! :)

nosce 2012.04.26. 21:12:50

@gyvy:
Brokiné neki adta a gyűrűjét és ellenörzi h megy-e a köldök piercingjéhez :)

Edie Britt 2012.04.26. 21:12:51

@kamillazok: biztos vagyok benne, h Máté ekkor még hitte, h Eredeti Brokiné vele marad, mert a) kimagyarázza az édenben történteket, b) szereti őt a lány eléggé, h megbocsásson.

szerintem Máté a mai párválasztó előtt azon morfondírozott, h otthagyja a játékot...

kovácspéterke 2012.04.26. 21:13:01

@Edie Britt: én nem értem, ha annyira szerette azt a nőt, akkor miért mászott rá edinára egy hét után...

kamillazok 2012.04.26. 21:15:14

@Edie Britt: Ma kiderül, hogy mit gondolt magában... Szerintem két lehetősége van Máténak. Vagy azt hiszi, hogy a barátnőjével el tudja hitetni, hogy a Disney-hercegnő csak eszköz volt a játékban (akkor viszont folytatnia kell vele a kalandot, hiszen "a cél szentesíti az eszközt", ahogy meg is beszélték), vagy ráébred, hogy a nő ezt úgysem fogja megbocsátani. Akkor pedig már szintén csak a főnyeremény lebeghet a szeme előtt (a nőt is, meg a pénzt is elveszítenie semmi értelme), amihez a hercegnő mint védőpajzs szintén szükséges. Még eljátszhatja a hősszerelmest, aki belezúgott a hercegnőbe, de akkor megint Edina mellett kell kikötnie - legalább a játék idejére.

kovácspéterke 2012.04.26. 21:15:36

@Edie Britt: ezt sztem lehetetlen kimagyarázni, ez nem sima megcsalás, hanem ország-világ előtt megalázás.

hóódejóó 2012.04.26. 21:16:33

@LoveMy: mivel árultam el magam??

Edie Britt 2012.04.26. 21:16:46

@hóódejóó: nálam elfogyott a szotyi :(

@Mrs. Jackman: gondolom azért, mert meggondolatlan kölyök, ott volt egy lyuk, és nem tudott azon túl gondolkodni. annyi pasi van, aki abban bízik, h majd kimagyarázza! neki is nyilván megbocsátottak már 302 alkalommal, most miért ne...

IllaryBlasi 2012.04.26. 21:16:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: De természetesen nem Bridget Jones bugyiban VAGYUNK:-D

LoveMy 2012.04.26. 21:18:50

@hóódejóó:
a zacskó pisztáciáddal :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 21:18:56

@IllaryBlasi: mondtam én olyat, h nem?:D De nem is zsinórban:P És még az sem közös, semmi sem az:P

nosce 2012.04.26. 21:20:05

@Edie Britt:
"h Máté ekkor még hitte, h Eredeti Brokiné vele marad, mert a) kimagyarázza az édenben történteket,"

brokiné már egy csókért is betámadott volna, nemhogy azokért az éjjeli lepedő szaggató dugásokért :)

hóódejóó 2012.04.26. 21:20:52

@LoveMy: van még egy extra nagy kibontatlan rizsescsokim is :)szigorúan csak a túlélés miatt

Edie Britt 2012.04.26. 21:21:09

@kamillazok: ezek valós lehetőségek, de hadd javasoljak még egyet: úgy dönt, h ebben a pillanatban még értékelhető lesz a szörnyű megbánása, és tervbe veszi a kanosszajárást, amit egy gyors hazaúttal kezd...

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én azért le sem nénizném, Eredeti Brokinéről nem tudunk semmit, ami miatt rosszindulattal kellene hozzá állnunk. és simán lehet, h mondjuk 32 éves, csak megélt már ezt-azt, ami meglátszik az arcán.

@Mrs. Jackman: szerinted és szerintem ez megalázás, Máté tarthatja (remélheti) "megcsúszásnak"...

f.fredericks 2012.04.26. 21:22:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: dehogynem van nekün Marslakónk 2 milliárdért, pörög is a kibeszélő jó napjain 5 komment 1 nap alatt. :D

lilia6 2012.04.26. 21:22:54

Az is lehet ma este csavar, hogy senki nem választhatja az eredeti párját :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 21:23:23

@Edie Britt: én sem nénizném le, de nem lány! 1995-ben diplomázott.:)

hóódejóó 2012.04.26. 21:24:39

@Edie Britt: a csaj szerintem is teljesen normális volt, nem az Ő szegénységi bizonyítványa, ami bent történt
kezdődik

kamillazok 2012.04.26. 21:25:00

@Edie Britt: Hiheti, persze, de butaság. Kizárt, hogy a nő mindezt elnézze. Végülis meg is mondta Máténak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 21:25:10

@IllaryBlasi: akkor nem tudunk lebukni:P

@lilia6: bár úgy lenne!:D

@f.fredericks: ironikusan értettem. De ez még mindig jó műsor, a Marslakókat nem emlegetem:P

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 21:25:38

Nem tudom elképzelni hogy Máté önszántából elhagyná az Édent. Akkor minden odaveszne.

Szerintem az lesz, hogy "rommákúrt Disney-hercegnő - (ahogy valaki tegnap nevezte)" szembesülni fog egy-két dologgal. Aztán feltesznek egy ajánlatot.

Mátét sem lehet érteni, letért a logikus útról. Nincs ember aki ezt elnézze, ráadásul akárhogy próbálja megmagyarázni, ő elcsábította Edinát..

Edina is butus, mert tudja már régóta, hogy Máténak van nője odakint. Ő inkább homokba dugja a fejét, ami érthető valamilyen szinten. Az eddigi döntéseit akarja önmagának elfogadhatóbbá tenni azzal, hogy a vallomás után is együtt maradt vele.

Átvitel honvéd 2012.04.26. 21:26:15

@Edie Britt: ma valaki belinkelte Brokiné.1 fb adatlapját az előző kommentlistában. 1995-ben diplomázott, azaz minimum 38, de inkább 41 éves, alaphangon.

ratrider02 2012.04.26. 21:26:28

Közvetítsetek legyetek szívesek! Előre is köszi

Edie Britt 2012.04.26. 21:27:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: miiiiiiiiiii???? honnan tudsz ilyeneket? :))) erősen alulinformáltnak érzem magam :)

Vadkörte82 2012.04.26. 21:27:10

@f.fredericks: na az AZ ultragáz műsor..meg a többi nézhetetlen fos.

murunga 2012.04.26. 21:27:47

1. pinaszőrkét pöndürget. a naomi.

brokiné insider vs. brokiné outsider today, hmmmm?

murunga 2012.04.26. 21:28:19

ez a Zedina egy angyal!

IllaryBlasi 2012.04.26. 21:28:44

"Matcsi"??????? WTF????

ő-szinte 2012.04.26. 21:29:03

olo:-)
márk fellázadt?:-OOOO

Edie Britt 2012.04.26. 21:29:16

@kamillazok: persze, butaság! most már hamarosan kiderül, mit regál Máté :)

murunga 2012.04.26. 21:29:51

b+ ezt a brokeszt vagy nem szerette az anyukája vagy eltartja a fonnyácska...
de hülye az biztos

hóódejóó 2012.04.26. 21:30:45

Máté jól meg van zuhanva, Edina szerint honvágya van, az Máté baja.

murunga 2012.04.26. 21:30:53

hehe, broki és a honvágy+++

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 21:31:11

@Edie Britt: valaki belinkelte a fészbúk oldalát a másikban:P

@ratrider02: nekem is, nekem is:D

sjudit24 2012.04.26. 21:31:16

Közvetítene valaki pls? Sajna nem tudom nézni! Köszi!!

mocskosmacska 2012.04.26. 21:31:38

Pít is ki akarja rakni kirát, legalábbis andort arra akarta rábeszélni, hogy álljon be kirához.

murunga 2012.04.26. 21:31:52

hiányzik karburátorszem

ő-szinte 2012.04.26. 21:32:13

csíra hogy került ebbe a helyzetbe?

LoveMy 2012.04.26. 21:32:36

Edina nagyon is látja hogy baj van Mátéval. De mivel nem beszél Máté, így Edina találgat.

mocskosmacska 2012.04.26. 21:32:49

@murunga: Szerintem nem broki a hülye, hogy idősebb nővel van, hanem brokiotthoninője a hülye, hogy egy ilyen gerinctelen fasszal állt le.

szgy 2012.04.26. 21:34:09

csíra azért néha vicces: "megátkoztál tegnap, rámkűtted a rohadást"

úgy látszik ő férfinak érzi magát :-)

ő-szinte 2012.04.26. 21:34:39

@murunga: hát, hogy márk le akarja pattintani...?

murunga 2012.04.26. 21:34:44

@mocskosmacska: ha szereti a hamvas húsfaszt, akkor érhető...LEVÉÉÉÉÉL

Vadkörte82 2012.04.26. 21:35:13

@ő-szinte: sokat baszogatta.az meg megunta ezt.

mocskosmacska 2012.04.26. 21:35:15

@szgy: Hát szegény, ha már nem nő.......

kamillazok 2012.04.26. 21:35:34

Valami feltétel, hogy a játékosok ne tudjanak olvasni? :P

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 21:35:47

Noémi a hang terjedésével nincs tisztában, ennél csak az lett volna okosabb hogyha egy pohárba kiáltja bele.. Na mind1 meghallották. :D

mocskosmacska 2012.04.26. 21:36:30

LMző seggéből sokat látni.

kovácspéterke 2012.04.26. 21:37:31

ez a mondat nyikhaj szájából priceless volt

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 21:37:45

Pít megőrült a gondolattól hogy táncosgatyába lássák 'ahotelból', most meg elkezd csippendélkedni..

murunga 2012.04.26. 21:37:51

gnarls barkley, heh!

ő-szinte 2012.04.26. 21:38:02

máté lebuzizta pítet? ehhehehehehehehehehehe

kamillazok 2012.04.26. 21:40:29

Hát ez is. Menjek orvoshoz vagy csak normális vagyok?

hóódejóó 2012.04.26. 21:40:30

Noémi szerint Máténak van a legjobb feneke. Ez a csávó tudhat valamit :)

ő-szinte 2012.04.26. 21:40:31

itt egyik pasi sem először csipendélezik?:-OOOO
jó, mátét kivéve:-DDDDDDDDDD

murunga 2012.04.26. 21:40:35

broki gyyorsan felgyógyult na!

szgy 2012.04.26. 21:41:08

@hfeeri: rá is állt a kamera rendesen. nyomhatna egy 40 perces táncot az egyik adásban :-)

murunga 2012.04.26. 21:41:15

na pszichoedu csirasegg - reisz bandi

kovácspéterke 2012.04.26. 21:42:20

@Vadkörte82: vmi olyasmit, hogy szte nem férfia rázni a segget.

ő-szinte 2012.04.26. 21:43:23

dávidnak popsija van bazdmeg!:-OOOO
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mocskosmacska 2012.04.26. 21:44:28

LMző előadása lehet, hogy nem volt annyira jó, de neki meglehet az az öröme, hogy ő nem csinált hülyét magából.

szgy 2012.04.26. 21:44:54

naomi elbőgte magát rendesen a levéllel :-)

Edie Britt 2012.04.26. 21:44:56

@murunga: gyorsan felgyógyult, nekem is ez jutott eszembe :)

raspberrypie 2012.04.26. 21:46:21

amúgy mi van akkor, ha edinának valahogy a tudomására hozzák broki nőjét, hogy bent volt, és választhat, hogy kap egy új párt, vagy tovább brokival?

szgy 2012.04.26. 21:46:22

kemény lenne ha a ceremónia közben Éva mellékesen "elkottyantaná" hogy brokit meglátogatta a barátnője :-)

inmemancsi 2012.04.26. 21:46:47

szasztok itt vagyok, netet szereztem közvetítsen valki

busifa 2012.04.26. 21:46:49

A fiúk fogják megmondani hogy hova álljanak a lányok!

murunga 2012.04.26. 21:46:54

b+ kira egy egész vödör barnitókrémet felkent magára ma

will 2012.04.26. 21:47:32

@busifa: a fiúk ölébe a lányok.

kovácspéterke 2012.04.26. 21:48:09

@busifa: annak mi értelme, akkor nem kell választani, automatice kiseik kettő.

LoveMy 2012.04.26. 21:48:23

@murunga:
fának álcázza magát, ne hogy kiessen :)

Katicavirág 2012.04.26. 21:48:25

EZ az 5gatyós levetkőzős popsis előadás nagyon ott volt a szociálpopódógustól! :)

busifa 2012.04.26. 21:48:26

@will: ez is eszembe jutott miután leírtam! :))

inmemancsi 2012.04.26. 21:49:02

na ki lesz a közvetítőm kire figyeljek?

raspberrypie 2012.04.26. 21:49:31

márk hülye, ha nem ejti ki kírát..

murunga 2012.04.26. 21:49:32

@LoveMy: nem fogja kibirni, túlmozogja! :D

Edie Britt 2012.04.26. 21:50:38

@raspberrypie: úgy érted, valaki tök új fiút? látatlanba?

@busifa: jó ötlet :)

nagyon várom a mai csavart :)

murunga 2012.04.26. 21:51:11

lezzz get ready to ruuuuumble...

raspberrypie 2012.04.26. 21:51:15

ma először még megtippelni sem nagyon tudom, hogy hogy lesz :D

Átvitel honvéd 2012.04.26. 21:51:25

@will: ...ha másként már nem férnek el... :)

Veder1 2012.04.26. 21:51:40

a fiúkat rendesen szivatják ebben az évadban, egy nyugodt hetük sincs

murunga 2012.04.26. 21:51:41

Sanyi a ló retteg b+

raspberrypie 2012.04.26. 21:51:49

@Edie Britt: um, ja, de nem hiszem hogy így lenne :)

f.fredericks 2012.04.26. 21:51:50

Petra egész szépen lebarnult. Már nem világítanak a lábai.

Edie Britt 2012.04.26. 21:52:04

Éva ruhája tök jó!

már csak 5 hét van hátra, mondja Éva

Anikó bent akar maradni

inmemancsi 2012.04.26. 21:52:06

na ez nem igazság én is mindig közvizek ,ha kell:(

murunga 2012.04.26. 21:52:22

amanda lear védett

playoff szakáll 2012.04.26. 21:52:26

"A félelem fázisai" - written by Hiper

sogeking 2012.04.26. 21:52:46

@inmemancsi: C. Ronaldo éppen nekiszaladt a kapufának

mangalor 2012.04.26. 21:53:09

Reni nagyon súlytalan személyiség, remélem, nem marad bent. Még akkor sem, ha kellenek az új arcok, meg a kavarás.

Edie Britt 2012.04.26. 21:53:11

Andi reméli, h ezúttal is szimpi lesz a fiúknak. percről percre dönt, nehéz észnél lenni

Deedee 2012.04.26. 21:53:51

na, remélem Máténak lesz annyi esze, hogy kiteszi azt a trampli, idegesítő Naivát...

Edie Britt 2012.04.26. 21:53:53

Reni először megfigyel, aztán illeszkedik be. marad az eredeti tervnél, bízik benne, h nem verik át

inmemancsi 2012.04.26. 21:53:57

@sogeking: sogécska ne szórakozz, tessék akkor nekem közvizni légysziii

busifa 2012.04.26. 21:54:09

@Átvitel honvéd: alakul a TCS fanclub a blogon! :)

murunga 2012.04.26. 21:54:13

anikó harcos amazon lett Levente mellett, nyiiiihahaha!

szgy 2012.04.26. 21:54:40

Hipert egyfolytában beszéltetik, vsz ő fog kiesni

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 21:54:51

@szgy: Pontosan! Vagy legalább az Éden Extrákat neki szentelhetnék .. :)

Hajrá Reni, a többi mehet haza!

Edie Britt 2012.04.26. 21:54:54

Leventéék megbíznak egymásban, fél tőle, h mögé áll be a védett

murunga 2012.04.26. 21:55:22

Leventének kaszatibi álkapcsa van b+

ő-szinte 2012.04.26. 21:55:26

bakker, HÉ hogy a büdös picsába tud így kinézni???:-OOOOO
ez már nem a ciki kategória, hanem a vállalhatatln:-OOOOOOO

Edie Britt 2012.04.26. 21:55:30

Máténak mindössze furcsa volt, h külön töltötték a randit, tartott tőle, h Edina nem jöhet vissza. Máténak az este mélypont volt

sogeking 2012.04.26. 21:55:49

@inmemancsi: Máté gatya nélkül ment a párválasztásra

kamillazok 2012.04.26. 21:55:57

"Régóta együtt vagyunk". :D

murunga 2012.04.26. 21:55:58

edina pofija jól néz ki. sztem terhes!

will 2012.04.26. 21:56:00

Andi arca Pantinchin Edina, de a teste Michael Phelps.

mangalor 2012.04.26. 21:56:06

Ób+, Naiva arca kész tanulmány, de nagyon-nagyon szép így.

Edie Britt 2012.04.26. 21:56:23

Edina a szingli randija alatt gondolkodott, h lehet, h Máté mással randizik éppen és nem jöhet vissza

busifa 2012.04.26. 21:56:27

@ő-szinte: meg az a hangsúly ahogy beszél!

raspberrypie 2012.04.26. 21:56:42

áá, mondják már a csavar(oka)t >.<

szgy 2012.04.26. 21:56:46

naívának eszébejutott hogy broki talán egy másik lánnyal randizik...

Edie Britt 2012.04.26. 21:57:24

@inmemancsi: na azért :) Kíra nem hiszi, h ma haza kell mennie, Márkot fényezi, jobb választás volt, mint Patrik lett volna

ZuzuPetals 2012.04.26. 21:58:22

@szgy: de aztán megnyugodott.
Csak nem tudom mitől, ha Broki azóta látványosan kerüli.

murunga 2012.04.26. 21:58:26

@will: amanda lear, mondomén :D

Edie Britt 2012.04.26. 21:58:37

Patriknak Kíra az első, még gyűjtögeti a szövetségeseket. Petra Pít nélkül is folytatná. Kíra szerint Petra nem hallgatta meg a tanácsait. Pít szerint a beb*szás után is bíznak egymásban

szgy 2012.04.26. 21:58:42

csíra már nem élvezi annyira az alázást, fel van háborodva mikor sz*póágon van

genevieve 2012.04.26. 21:59:06

edinának ma este nagyon furcsák a szemei..

busifa 2012.04.26. 21:59:27

Kíra kikaparja Prolipetra szemét ha miatta kiesik!!

ő-szinte 2012.04.26. 22:00:04

@busifa: igen, az is vállalhatatlan:-DDDDDDDDDD

hóódejóó 2012.04.26. 22:00:10

"hiszen itt van Máté" :)

ZuzuPetals 2012.04.26. 22:00:10

Máté mosolya azért elég kényszeredett.

Edie Britt 2012.04.26. 22:00:14

Edina Mátét választja, aztán jár a szája, de nem mond semmit. Máté szerint jogos a kölcsönös bizalom, de nem tud olyan közvetlen lenni már Mátéval

szgy 2012.04.26. 22:00:25

Edina kínai dizájnt kapott, elmondja a 100%-kig megbízós sablonszöveget broki mögé állva. most jön csíra-márk mögé állt

murunga 2012.04.26. 22:00:27

hiper könnyezik, WTF???
kira - márk

Edie Britt 2012.04.26. 22:01:05

Kíra Márkot választja, majd elindul Petra, és REKLÁM

kovácspéterke 2012.04.26. 22:01:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: igen,
máté edina, kiramárk, és petra most indult neki, csak reklám van.

murunga 2012.04.26. 22:01:57

@mangalor: yup 10 pont - lexebb ma!

playoff szakáll 2012.04.26. 22:02:38

Nagyon jó a reklám szövege!
Aquasource = Akvaszúrsz!

Edie Britt 2012.04.26. 22:03:00

Máté mostani nyilatkozatát kifejteném a reklám alatt azok számára, akik nem látják a műsort: folytatni szeretné a játékot Edinával, de Eredeti Brokinéval való randija után nem tud vele olyan közvetlen lenni, mint korábban. reméli, h a változást Edina nem veszi észre

mangalor 2012.04.26. 22:03:39

@genevieve:valaki nagyon találóan azt írta, hogy Disney hercegnő, szóval szerintem Mulan:))

sogeking 2012.04.26. 22:03:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: persze, felállítottak egy fülkét, és HÉ ruhája lesz a függöny, hogy ne lehessen leselkedni - még tollat keresnek, és kezdődik is

Edie Britt 2012.04.26. 22:04:19

@inmemancsi: köööööösz! ezért a dicséretért meg is érte :) akkor is, ha holnap ínhüvelygyulladásom lesz, és nem tudok majd gépelni :)

genevieve 2012.04.26. 22:04:39

@sogeking: nem, most tényleg olyan mintha kinai lenne:-)

LoveMy 2012.04.26. 22:04:44

@Edie Britt:
én értettem, vagy elment hang a tv-dről?
Máté ugyanúgy megbízik Edinában, de már lehet, hogy nem tud olyan közvetlen lenni, de majd odafigyel Edinára.

GL-581 g 2012.04.26. 22:04:54

Vajon Pítről mikor rohad már le az a szürke mackó-rövidnadrág?

Kieső tipp: Naomi és Hiper

kamillazok 2012.04.26. 22:05:12

@Edie Britt: Sztem azt mondta, hogy reméli, hogy ezt a változást Edina nem veszi majd zokon.

Miliana 2012.04.26. 22:05:29

lehet, hogy lemaradtam, de Noémi miért erőlteti, hogy Kira menjen? vagy ez a két agysejtje (by sixx:)) segítségével egyszercsak kipattant, minden előzmény nélkül?

murunga 2012.04.26. 22:05:42

@Edie Britt: vagyis nem lesz minden este nájtvizsön kúrós záróképsor

kovácspéterke 2012.04.26. 22:05:45

@szgy: nagyon jól áll neki ez a haj.

Edie Britt 2012.04.26. 22:06:10

@LoveMy: szerintem ugyanazt mondjuk

raspberrypie 2012.04.26. 22:06:25

nem hiszem el, petra pít mögé állt

sogeking 2012.04.26. 22:06:27

@genevieve: csak mert olyan szögből vette a kamera :)

független sorozatfüggő 2012.04.26. 22:06:29

Vicces, hogy pont Kíra reklamálja a becsületesség és a korrektség hiányát:) muhaha

Edie Britt 2012.04.26. 22:06:42

tippem: Kíra esik ki!

raspberrypie 2012.04.26. 22:07:02

pít mögött 3an fognak állni majd? :'D (+reni)

Edie Britt 2012.04.26. 22:07:16

Petra Pítet választja, és Reni is. azt mondja azért, mert ezt beszélték meg

murunga 2012.04.26. 22:07:39

anikó metakommunikál B+

Edie Britt 2012.04.26. 22:08:13

Anikó metakommunikált Levivel: kicsit el is búcsúzott tőle a szemével. Levit választja, azt mondja, CSAK vele akarja folytatni a játékot

raspberrypie 2012.04.26. 22:08:13

na, andor vagy robbant, vagy nem. (anikó-lmz), noémi-dávid of course

busifa 2012.04.26. 22:08:22

@GL-581 g: mindkettő már nem eshet ki!

murunga 2012.04.26. 22:08:26

pacsker ofkorsz

szlovák - szlovák

skylaner88 2012.04.26. 22:08:34

Egyiknek sincs annyi esze, hogy elmenjen a fa mögött........

Deedee 2012.04.26. 22:08:41

jujj de csúnyán néz a férfinő

raspberrypie 2012.04.26. 22:08:58

mindegy, egy csavar úgy is lesz, már tuti fix, csak hát mi lesz az...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 22:09:04

@sogeking: nagyon helyes! Nehogy konstruktív bizalmatlanság legyen később, ha már nem lesznek jóban. Most izgulok!

Edie Britt 2012.04.26. 22:09:07

Noémi azt a fiút választja, akinek nem tudom a nevét. tényleg nem. aki a párja volt és szintén szlovák származású

murunga 2012.04.26. 22:09:27

ás amanda lear - kibaßßa....

Edie Britt 2012.04.26. 22:09:43

Andi választhat lányt is, mondja Éva. nem ám :)

raspberrypie 2012.04.26. 22:10:30

andor-pít :'D mondtam, 3 nő mögötte :D

Edie Britt 2012.04.26. 22:10:33

neeeeeeee. Pít mögé áll Andi is!

szgy 2012.04.26. 22:10:37

bírnám ha andi oda állna ahol két csaj van

hóódejóó 2012.04.26. 22:10:38

áááááá Andi!! :) kiejtette a két csajt :)

Veder1 2012.04.26. 22:10:47

és két lányt küld haza, kemény

f.fredericks 2012.04.26. 22:10:50

basssz!
Kiejtett két csajt is Andor!

Elektra1976 2012.04.26. 22:10:59

EZ MEKKOR MÁÁÁÁR!!!! :-)

busifa 2012.04.26. 22:11:23

Kiesők: Petra,Reni

f.fredericks 2012.04.26. 22:11:24

Anikó hogy röhög. :DDDDDD

mangalor 2012.04.26. 22:11:27

Bakker... Andor tökhülye.

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 22:11:37

szerintem az egyik lánynak megengedik hogy új helyre álljon! És pit választhatja ki melyik! Vagy így marad az egész :(

Edie Britt 2012.04.26. 22:11:50

@inmemancsi: jajaja!

Pít mögött Reni, akit meglepett, h Andi átverte; és Pít mögött Petra is, akinek az arcára van írva minden, ami eddig. azaz semmi :)

pause 2012.04.26. 22:12:24

priceless ahogy atb..ta oket:D

mocskosmacska 2012.04.26. 22:12:44

Senkinek sincsen annyi vér a pucájában, mint anno pókmajomnak, hogy egy biztos pár szétrobbant.

murunga 2012.04.26. 22:12:48

hájper duplaorált nyom ma pacskernak

Edie Britt 2012.04.26. 22:12:48

Anikó mondja, h Andi bebizonyította, h nem lehet megbízni benne, Éva szerint viszont ez egy játék 25milláért

f.fredericks 2012.04.26. 22:12:54

@hfeeri: sztem ez hülyeség, mert ígyis úgyis kiesik az a csaj, aki utólag odaáll.

hóódejóó 2012.04.26. 22:13:00

Anikó köpi a szavakat nem mondja

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 22:13:02

Ráadásul megint a védett választott utoljára.. áá mekkora csalódás, ez volt a beharagozott történelmi esemény?

rockstar* 2012.04.26. 22:13:09

jézusisten. ésmia csavar???

murunga 2012.04.26. 22:13:18

B+ ennek a nőnek farka is lehet még...

rockstar* 2012.04.26. 22:13:42

beköttetem a tévét mostmár vesszek meg!
rajtatok élek minden este...

busifa 2012.04.26. 22:13:45

@hfeeri: valami ilyesmi várható!

szgy 2012.04.26. 22:14:23

mindig kirakják a szép csajokat :-(

most jön a csavar?

mocskosmacska 2012.04.26. 22:14:29

Andiról kiderül, hogy tényleg andor és a két kieső lány közül választhat párt.

sogeking 2012.04.26. 22:14:31

Anikónak szőrös a háta (nekem is:)

Edie Britt 2012.04.26. 22:14:32

most történik az olyan dolog, mondja Éva. Anikónak ettől föláll a szőr a hátán

pause 2012.04.26. 22:15:01

kapja a t69es az instrukciokat ezerrel a fulebe:D

raspberrypie 2012.04.26. 22:15:03

tuti, hogy 2 lány közül vki beállhat inkább más mögé..

Edie Britt 2012.04.26. 22:15:26

1 védettséggel 2 lánynak kell elhagynia az édent. ez AZ a dolog!!!! Éva monnnnnyonleeeeeeeee!!!

Veder1 2012.04.26. 22:15:28

az a csavar, hogy nincs csavar, bmeg, ááááh

murunga 2012.04.26. 22:15:32

hol a csavar bakker?

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 22:15:37

Na jó, ezt még dobpergéssel meg kellett támogatni. Ja és kösz Viasat, mi nem láttuk hogy kettő fog kiesni.. Csak most esett le :D

raspberrypie 2012.04.26. 22:15:38

nem hiszem el, nem is volt csavar O_o csak annyi, hogy ilyen még nem volt, hogy 3 lány 1 pasi mögött..

busifa 2012.04.26. 22:16:06

Az lett a csavar hogy nem lett semmi meglepi!!! :((

hóódejóó 2012.04.26. 22:16:09

@Edie Britt: ennek ekkora feneket kerekíteni.

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 22:16:16

Azt kellett volna mondani, hogy egy védettséggel csak 1 lány mehet. És utána még valami.. áhh

szgy 2012.04.26. 22:16:21

ennek a Petrának tényleg arcizma sem rándul

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.26. 22:16:22

Annyi a csavar, hogy 3 csaj all 1 fiu mogott? Ha a Broki dologbol sem lesz semmi, akkor ez egy nagy csalodas..

Edie Britt 2012.04.26. 22:16:34

Petra egye meg, amit főzött, mondja Kíra. Máté szerint Petra távozása nem hagy nyomot. Reni Noémitől búcsúzik, aki sajnálja, h elmegy

Veder1 2012.04.26. 22:16:39

ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni

RedHotTears 2012.04.26. 22:16:51

Egyikért se kár. Reni nem is tudom mire számított és mire fel van megsértődve.

f.fredericks 2012.04.26. 22:16:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: semmi, a szabály az szabály 1 védett kiejtett 2 nem védettet.

sogeking 2012.04.26. 22:17:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Éva is beállt Pít mögé, így most már lány áll mögötte

inmemancsi 2012.04.26. 22:17:26

@Edie Britt: nahát köszi szépen, azért többre számítottam

Sziporka 2012.04.26. 22:17:42

úgy izgulok, nem tudom, hogy merjem e visszaolvasni a kommenteket, vagy várjam meg az online-t...mit javasoltok?:D történt valami nagyon durva, mert akkor megvárom, de ha uncsi és nem meglepő akkor visszaolvasok :D

Átvitel honvéd 2012.04.26. 22:17:45

Ez minden? Ez volt "a" csavar?

Fasza.

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 22:17:56

Csak azért adtak a szőkének védettséget mert ronda. Féltek tőle pedig mint utólag kiderült mindenki kedvelte Renit, és teljesen nyugodt természete van.

Edie Britt 2012.04.26. 22:18:07

@hóódejóó: jól át lettünk verve...

húzzák a lányok a bőröndöt, és ők valójában tehetetlenek voltak, mert nekik nem segített senki

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 22:18:36

@Sziporka: Semmi durva, egy nagy nulla volt az egész! Nyugodtan elolvashatod szerintem.

Veder1 2012.04.26. 22:18:38

a szerkesztő monnyonle!

inmemancsi 2012.04.26. 22:18:47

@inmemancsi: de te szupi voltál, felveszlek a közvetítők jegyzékébe

Vadkörte82 2012.04.26. 22:18:57

szánalmas ez a műsor..szerkik mennyit brainstormingolhattak h harangozzák be ezt a párválasztót..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 22:19:07

@sogeking: a sportolóknak hiszek, neked nem:D@f.fredericks: neked hiszek:P

Szóval így nem baj, h nem láttam, nem volt érdekes, köszi:D

Grozunol 2012.04.26. 22:19:07

Hát ez nagyon lapos kiválasztás volt.

genevieve 2012.04.26. 22:19:20

hát ez szép volt viasat:-DD

kamillazok 2012.04.26. 22:19:25

Szegény H Éva még mindig nem érzi a szerepét, olyan erőltetett és esetlen.

f.fredericks 2012.04.26. 22:19:30

de gecik voltak, miért kellett mindenkinek bepakolni a bőröndjét? Már nem csak a játékosokat szopatják, hanem a hogyvoltozókat. :D

Edie Britt 2012.04.26. 22:19:30

@sogeking: :))))))) jó ötlet!!

@inmemancsi: szivi, máskor is! ennyire semmire nem is lehetett számítani!

@Sziporka: szerintem nem történt semmi!

Átvitel honvéd 2012.04.26. 22:19:42

@RedHotTears: no ja, de Reni legalább kinézett valahogy... két hét fórt megérdemelt(ünk) volna... :D

Grozunol 2012.04.26. 22:19:50

Felajánlhatták volna a fiuknak hogy az egyik kieső csajt megmenthetik ha párt cserélnek.

busifa 2012.04.26. 22:20:06

Kurva szar volt a mai rész, legyen már valami!!!

nosce 2012.04.26. 22:20:08

na lesz Broki welcome sex ? :)

raspberrypie 2012.04.26. 22:20:24

pff, pít mekkora egy gerinctelen kis dög "akkor így és így, MEGJEGYEZTED?"

inmemancsi 2012.04.26. 22:20:37

@nosce: nyuszi itt se vagy amikor szükség van rád?

murunga 2012.04.26. 22:20:44

Pit óriási spieler. "megjegyezted? jó"
alé meg road to hell :)))

szgy 2012.04.26. 22:20:50

ha már védettséget adnak a többi kaphatna annyi esélyt hogy a védett választana elsőnek.

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 22:21:10

Most megy nyalni az összes szopadék. Kivághatott volna valakit, aztán összepározott volna kövőhéten píttel.

hóódejóó 2012.04.26. 22:21:34

a srácoknak azért kellett összepakolnia, hogy Mátéra ráhozzák a frászt?

murunga 2012.04.26. 22:21:38

na piát és pinát, ehhh!

LOVE FOOL

skylaner88 2012.04.26. 22:22:08

Azért az vicces h 4 alap nő még mindig bent van....

raspberrypie 2012.04.26. 22:22:10

"csak ne bújjak hozzád.." - "ha nem muszáj" edina-broki O_o edina, ébresztőőőő!

ő-szinte 2012.04.26. 22:22:12

na, brokiék már nem is szuszognak többet?:-OOOOOO

f.fredericks 2012.04.26. 22:22:13

@Átvitel honvéd: hát én is, bepromóztam ma melóhelyen kolléganőimnek, hogy Broki megy haza, most hogy fogom ezt kimagyarázni? Elő kell vennem a bociszemeket. :D

genevieve 2012.04.26. 22:22:15

beszarok, máté nagyon álmos, de a simogatást azért elviseli, de edine ne bújjon hozzá...jó, hogy azt nem mondja, hogy fáj a feje:DDD

Edie Britt 2012.04.26. 22:22:18

mindenki magyarázkodik, h "én csak azért tettem/mondtam" stb...

Andi szerint Noémi mindenkivel jópofizik, Máté "nagyon álmos", érzelmileg Edina felé nincs érzelmi kötődése, ezért nem érez lelkifurdalást

murunga 2012.04.26. 22:22:27

köcsög broki álmos + fáj a feje...eddig naponta mint a bagzó nyúl, mosss' meg semmi!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 22:22:59

@f.fredericks: :):)

@szgy: ezt nem fogják meglépni!

Amúgy lesz Pít, nem tudom ki között szex?

ratrider02 2012.04.26. 22:23:08

köszi szépen, jók vagytok, egész élvezhető a közvetítés :)
@ő-szinte: Hello baby!

mocskosmacska 2012.04.26. 22:23:12

Ennek az andornak egyszerűen nem tudom megszokni az arcszerkezetét.

Edie Britt 2012.04.26. 22:23:13

Noémit csak úgy összehozta a sors Dáviddal, Andi vonzódik Píthez, örül, h ő lett a párja

nosce 2012.04.26. 22:23:23

PIT langyisan röhög, ez késssz megy a levesbe :)

sogeking 2012.04.26. 22:23:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: de amit én mondtam, az viccesebb :)
melyik sportolónak? SP-nek?

Hajrá Kíra :D

busifa 2012.04.26. 22:23:35

@Vadkörte82: a semmit nagyon nehéz ám promozni, de inkább gondolkodni kellett volna a Viaszarnál!!!

Veder1 2012.04.26. 22:23:39

@szgy ezt már tavaly óta mondjuk, de lehet benne van ez a metódus a licencben.

murunga 2012.04.26. 22:23:47

köcsög broki álmos + fáj a feje...eddig naponta mint a bagzó nyúl, mosss' meg semmi!

Amanda fogaitól rémálmaim lennének...
Pit oltja - nem tudtál volna máshova áállni? LOL

Silene 2012.04.26. 22:24:13

Kira rohadt jol latja a dolgokat..

nosce 2012.04.26. 22:24:20

@genevieve:
".jó, hogy azt nem mondja, hogy fáj a feje:DDD"

vagy h megvan most neki :)

Átvitel honvéd 2012.04.26. 22:24:22

@busifa: Ja. "Vén hülye buzeráns! Most hiába izgattál fel".

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 22:24:29

Kíra nem smárolta le Félikert a magához kötés végett?

LoveMy 2012.04.26. 22:24:40

Csíra agyból jutott el eddig!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

ő-szinte 2012.04.26. 22:24:48

@ratrider02: olo:-)))
nincs tv?:-DDDDDDD

f.fredericks 2012.04.26. 22:24:51

kánkánra fog lovagolni Anikó? :D

murunga 2012.04.26. 22:24:57

NA GYIIIIIII, SANYI A LÚÚÚÚÚ!!!

skylaner88 2012.04.26. 22:24:57

Bazd+ ez a Zene, qurva jó :D
Piros pont ezért.

mangalor 2012.04.26. 22:25:08

Máté egy köcsög. Utálom az ilyen pasikat, akik képtelenek egyenesek lenni, csak maszatolnak, és hitegetnek, semmitmondanak.

Edie Britt 2012.04.26. 22:25:09

Levente elhatározta, mielőtt bejött a hotelbe, h nem lesz intim kapcsolat, majd Anikó lovagol a kukiján - FEJÉN A LEPEDŐVEL!!!

ZuzuPetals 2012.04.26. 22:25:14

Ez a zene a kúrás alatt! :D Priceless!

szgy 2012.04.26. 22:25:17

csíra "agyból" elfelejtette hogy előző nap már smárolt a márkkal.

Hiper: "fiatalok vagyunk, egészségesek vagyunk" :-)))

sogeking 2012.04.26. 22:25:18

na, jövő héten jön Alekosz

kisberci 2012.04.26. 22:25:50

Máté mostantól a játék végéig álmos lesz

mex18 2012.04.26. 22:25:54

Edinának ennyi elég a dugáshoz ...
Egy k nak elég ennyi érzelem a dugáshoz és lejáratni magát egy ország előtt.

mocskosmacska 2012.04.26. 22:26:02

Broki-tüncike románcról még hány bőrt akarnak lenyúzni?

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 22:26:02

Lehet összerakni itt a cliffhangeres promókat kedves Viasat, de ma nagyon átbasztatok bennünket!

raspberrypie 2012.04.26. 22:26:19

aztaa, mi lesz itt jövőhéten :D anikó jól beba*** LMZ-nek, naíva sír, máté berág... :D

fofofo 2012.04.26. 22:26:27

a zenei szerkesztok eddig jok voltak, de hogy most kihagytak a lovaglos jelenetnel Wagnert, az nagy hiba volt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 22:26:27

@sogeking: hm, ez igaz, de valótlant állítottál be igaznak:P

kovácspéterke 2012.04.26. 22:26:31

hihetetlen, h egy ilyen helyzetből ilyen unalmas párválasztót bírtak kihozni.

kerdesek05 2012.04.26. 22:26:57

Edina sír mert Matcsi olyat mondott neki nem szép:(

will 2012.04.26. 22:27:03

Mindenki aki egy kérdésre úgy válaszol, hogy megismétli a kérdés elejét, az buta. Ez alapszabály. "Hogy érintett, hogy kék az ég és zöld a fű?" "Az, hogy kék az ég és zöld a fű, az engem úgy érintett, hogy..." Rohadt idegesítők az ilyen emberek. Krisztián is mindig ezt csinálta. Andi is ilyen.

szgy 2012.04.26. 22:27:03

@skylaner88: úgy vettem észre a zenéket jó ízléssel nagyon eltalálják

Edie Britt 2012.04.26. 22:27:19

az előzetesből megtudjuk, h Anikó csúnyán oltogatni fogja Leventét, majd valami csoda folytán vállalhatatlanul viselkedik. valamint: Máté nem hallgatja Edina nyomi sírdogálását, Edina meg pityereg

ő-szinte 2012.04.26. 22:27:40

@nosce: jajne!:-DDDDD
lovaglás most lesz???

almafa5555 2012.04.26. 22:27:43

@kisberci: én is erre gondoltam, bár variálhatja a "fáj a fejem"-mel

kovácspéterke 2012.04.26. 22:27:56

@Sziporka: olvassál vissz nagy nyugodtsággal.

vécés jóska 2012.04.26. 22:28:00

Ez mi a retek volt?! Én úgy vártam ezt a szájbakúrt párválasztót, aztán ennyi? Ez valami übergagyi volt.

kerdesek05 2012.04.26. 22:28:01

PÍT kipakolt két csajt egy műsorral, és ismeri Matcsi titkát.. hát van benne potenciál.

nosce 2012.04.26. 22:28:01

@inmemancsi:
én mindig mögötted állok :)

busifa 2012.04.26. 22:28:07

Máté: hagyjuk már! (a szexet)
Naiva: nekem jó lenne!
:DDD

GL-581 g 2012.04.26. 22:28:23

Hát... ez annyira nem jött be. :P

Gyakorlatilag változatlan a felállás: kezdő fiúból 1 van még benn, kezdő lányból pedig 4.
Vajon a csajok meddig hizlalhatják még a valagukat a félköríves kanapén?

murunga 2012.04.26. 22:28:26

@kamillazok: pucsitós fotók a playan az megy, abban jó...

LoveMy 2012.04.26. 22:28:27

@mex18:
a qrvák érzelem nélkül és előre fizetett pénzért, vagy nem mondták el még neked?

sogeking 2012.04.26. 22:29:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az baj? azt hittem, ez a televíziózás lényege :D

mocskosmacska 2012.04.26. 22:29:09

Hát túl nagy durranás ez a párválasztó sem volt. A szokásos langyos víz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 22:29:10

@will: így próbálják meg húzni az időt és közben gondolkodni, mert ugye hirtelen nem megy a frappáns válasz...

Sziporka 2012.04.26. 22:29:17

@Mrs. Jackman: megvolt, szomorú volt,kiábrándító volt.

eljutok oda, hogy nem is nézem,csak hogyvoltot olvasok..vagyis megnézem azt ha bejön valaki új, hogy lássam milyen, a lényeg úgyis itt van..háh.

Edie Britt 2012.04.26. 22:29:18

@will: időt nyernek, h "gondolkodjanak" a válaszon... tényleg szörnyen idegesítő!

kerdesek05 2012.04.26. 22:29:27

@Edie Britt: lehet kapnak megint olyan feladatot , mint ÉH1ben, hogy utáltassák meg magukat a párjukkal akik nem őket választják így kapnak védettséget

Lacka929 2012.04.26. 22:29:54

@Edie Britt: a huszonéves Edina 19 pasival + Mátéval a 20-ikkal a háta mögött (szó szerint a háta mögött...) ne sírdogáljon má, könyörgöm! A Máté meg persze ettől függetlenül egy ordas nagy geciláda.

mex18 2012.04.26. 22:30:00

@LoveMy: te már csak tudod :), szerintem legalább annyira lejjebb adja mint egy k. úgy értettem

GL-581 g 2012.04.26. 22:30:01

@Edie Britt: Magyarul talán megbomlik a két becsontosodott pár. De jó lenne! Nem lenne több botsáskaszex, meg cukimukisimibuli sem. :D

Vadkörte82 2012.04.26. 22:30:09

@Sziporka: én már eljutottam ide..:(

nosce 2012.04.26. 22:30:27

@ő-szinte:
mos Anikó a díjugrató :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 22:30:30

@sogeking: én még kiskorú vagyok, naiv, amúgy is csak 19 pasival voltam eddig...

mex18 2012.04.26. 22:30:44

@Sziporka: nem, csak ekkora hülyét csinálni magából csak egy k nem érdekli.

f.fredericks 2012.04.26. 22:30:47

úúúú Andornak van egy MÉGIZMOSABB nővére.

Sziporka 2012.04.26. 22:30:57

@will: a riportokban? sztem a szerkeztők direkt mondják... vagyis voltam 1-2 forgatáson kiskoromban (riporter nagynéni) és direkt mondták hogy úúúgy kezdjék a választ,hogy legyen benne a kérdés :D

kerdesek05 2012.04.26. 22:31:04

@Átvitel honvéd: így van, azért Reni mellei nagyon képben voltak, az még egy hét nézettséget emeltek volna az egész sorozaton!:)

jóképűkirály 2012.04.26. 22:31:06

szopd ki viasat. "és most olyan fog történni ami az édenbe soha" és már várom a gigarumlit Máté otthoni csajával erre mi??????????? a srác mellett 3 csaj áll.Hát ki nem szarja le.á nem is idegesítem magam.MIndig ezt csinálja viasat.Rakja a tüzet aztán sehol semmi.És még összepakoltatják a fiú bőröndjeit.no comment.

ő-szinte 2012.04.26. 22:31:18

BASZKI, ITT MINDENKI ISMER MINDENKIT?:-OOOOOOOOOO

csiporog 2012.04.26. 22:31:19

@mex18: én őt sajnálom a legjobban, látszik, hogy full szerelmes, máté nagyon eljátszotta a kedves, visszahuzodo fiut... mire elmondta, h barátnő meg minden, addigra edinát a tenyeréből etette.

GL-581 g 2012.04.26. 22:31:25

@will: Ezzel nyernek időt a mechanikus agysejtjeiknek. :DDD Általában az ilyen emberek egyszerűek, mint a barlangrajz.

kamillazok 2012.04.26. 22:31:28

@murunga: Mindenki jó valamiben. :)

LoveMy 2012.04.26. 22:31:31

@vécés jóska:
na ez igazolja azt, hogy az előzeteseket olyan nagyon jól vágják össze, hogy azt higyjük, hogy VALAMI, aztán végül semmi!

Sziporka 2012.04.26. 22:32:43

Andor annyira hihetetlenül RONDA. Rég láttam ilyen nőietlen nőt.

kerdesek05 2012.04.26. 22:32:46

@skylaner88: ez is érdekes igen 4 alapnő ott van és egyik gázabb mint a másik, kivéve Edinát: ))

Katicavirág 2012.04.26. 22:33:11

Semmiről beszélést mért mutatják?Csajokkal kb. alsó tagozaton dumácsiztunk ilyenekről!(Naiva-Andi)

mex18 2012.04.26. 22:33:13

@csiporog: ha egy csajnak elég egy nyámnyila pöcs, aki nem mutatja ki az érzelmeit a dugáshoz, hát, meg is érdemli amit kap.
én ezek után nem tudom sajnálni, ez már az emberi butaság határa

Sziporka 2012.04.26. 22:33:26

@Sziporka: Mondjuk még VV Kinga feje volt ilyen.

mangalor 2012.04.26. 22:33:50

@szgy: az biztos, hogy izgibb lenne, jobban kellene szövetkeznie mindenkinek, nem bepunnyadni egy ember mellé.

Edie Britt 2012.04.26. 22:33:55

@kerdesek05: sajna az 1-et nem láttam, de jól hangzik :)

@Λατζκα: mindkettővel egyetértek, bár Edinát kicsit sajnálom, mert olyan fiatal, pár év múlva ezt nem csinálná meg egy tv műsorban...

@GL-581 g: aha, Mátéék nagyon unalmasak, Anikónak meg pont ez itt a csúcs... ez a szex... hát aki látta, soha nem feledi :D

nosce 2012.04.26. 22:34:08

a pasik akkor mérr pakoltak össze? mert csak ? Ez dúrva néző átbaszás volt.
A viasat felvezetés reklámnak is csak akkor lehet hinni ha ló legel a sírján...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 22:34:14

@GL-581 g: ne utánozz, hanem írj a miénkbe is:P

Ezek után megnyerettetik Mátéval:P

ratrider02 2012.04.26. 22:34:19

@ő-szinte: bekrepált, már egy ideje xar volt :(

ő-szinte 2012.04.26. 22:34:26

márk, ezt jól benézted:-DDDDD
kíra úgy kibasz a picsába első adandó alkalommal:-DDDDDDD

kerdesek05 2012.04.26. 22:34:41

@sogeking: akkor mexicói lakosság elmenekül ha meglátják a fecskét:)

Átvitel honvéd 2012.04.26. 22:34:51

@jóképűkirály: nagy szopatás volt, és rendesen benyeltük, az már biztos...

Sziporka 2012.04.26. 22:35:04

@Edie Britt: 23 évesen annyira nem fiatal, hogy ne legyen annyi esze, hogy nem dugunk ország világ előtt...

jóképűkirály 2012.04.26. 22:35:14

@Sziporka: a lába hihetetlenül jó, de aztán felejtős.Olyan szinten ,hogy az valami egészen elképesztő

ő-szinte 2012.04.26. 22:35:28

@ratrider02: mért nem nézed neten?:-O

baileys 2012.04.26. 22:35:57

Hatalmas csavarok a párválasztón ma, dejó! :) Gyakorlatilag 3 ember eshetett ki: Csíra, Reni, Petra, és ebből 2 be is jött. Wow! A pozitívum, hogy Csíra legalább maradt, remélem, jövő héten elkezd újra kavarni, és kiejti Félikert.

nosce 2012.04.26. 22:36:02

@ő-szinte:
a márk egy buta köcsög...

Sziporka 2012.04.26. 22:36:12

Azért ez így szar lesz Edinának,kvára nem fogja vágni hogy Broki miért lett egyik napról a másikra hideg vele, semmi szex,semmi bújás... ez nagyon rossz (velem is csinálták amikor fiatal és bohó voltam szip szip)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 22:36:15

Hogy lehet ennyire unalmasan beszélni arról, h ott vannak a bálnák????? Én ugrálnék örömömben!

Edie Britt 2012.04.26. 22:36:37

@Sziporka: szerintem még elég fiatal, h elhitesse magával, h mindenki meg fogja érteni, mert szerelemből dugott... az ő korosztálya talán el is fogadja ezt a hozzáállást

murunga 2012.04.26. 22:36:46

most jön fájl, fájljön kéttő
(delfin gondolom)

by slovenskapina

kerikak 2012.04.26. 22:37:01

bakker ez volt az a nagy valami hogy pit mellett 3 csaj áll?? de szánalmas :SS
és ezt honnan tudta előre a viasat??

ő-szinte 2012.04.26. 22:37:27

@nosce: hátttt az:-DDDDDDDDDDDDDDD

busifa 2012.04.26. 22:37:39

@ő-szinte: már a jövő héten sanszos a dolog!! :)

szgy 2012.04.26. 22:37:49

@kerdesek05: na, most meg az extrában mutatják a sík laposdeszka andit közelről. nemá...

Edie Britt 2012.04.26. 22:38:13

@nosce: talán azért pakoltak össze a pasik, mert valami balf*sz írta meg a levelet, vagy azt hitték a szerkesztők, h a néző elsiklik a kérdés fölött...

f.fredericks 2012.04.26. 22:38:50

@kerdesek05: azt nem tudom hol, de ő mondta az Extrában.

mex18 2012.04.26. 22:39:11

@Sziporka: mennyivel volt másabb most broki ? annyival, hogy nem dugta meg, meg lógatta a képét, mint mindig

Sziporka 2012.04.26. 22:39:19

@Edie Britt: egy szerelmes nőnek is legyen tartása, függetlenül attól, hogy 18 vagy 23 vagy 45. ha esetleg a pasi előtt nincs,legalább a külvilág előtt legyen.

Edie Britt 2012.04.26. 22:39:32

jó éjt Mindenkinek!

will 2012.04.26. 22:39:53

@Sziporka: nem, hanem Pandorán, meg párválasztáson.

sogeking 2012.04.26. 22:40:04

@kerdesek05: most akkor képzeld el, hogy még jól le is van barnulva :D:D

ő-szinte 2012.04.26. 22:40:17

hiper fürdőrucija teccik:-)

Sziporka 2012.04.26. 22:40:27

@mex18: na jó, de ha tegnap meg szexeltek, meg azért máté néha megölelte,most meg nulla testi kontaktus, az elég éles váltás.

Edie Britt 2012.04.26. 22:40:41

@Sziporka: természetesen egyetértek Veled! de szerintem a tartás korral, tapasztalattal jár

Sziporka 2012.04.26. 22:41:11

@will: akkor tényleg gáz :D

kovácspéterke 2012.04.26. 22:42:06

@GL-581 g: hát a játék lényege a bent maradás, szóval vmit jól csinálnak.

ő-szinte 2012.04.26. 22:42:21

@ratrider02: több lehetőség is van, gugliba üsd be, online tv visat3:-)

mex18 2012.04.26. 22:42:29

@Sziporka: ok, kívánok minden csajnak ennyi törődést, én tévedtem, bocsánat

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 22:42:31

@Edie Britt: ebben nem értek egyet! Nevelés kérdése is! Ami nála hiányzik!

ő-szinte 2012.04.26. 22:43:09

na, basszanak már!:-DDDDDDDDDDDDDDDD

busifa 2012.04.26. 22:43:58

Hipet kéri hogy őt hagyják ott , mindenki hazamehet. Emigrál ő is, mint Melák? :))

ratrider02 2012.04.26. 22:44:01

@ő-szinte: köszike, ez a kézenfekvő megoldás eszembe sem jutott

f.fredericks 2012.04.26. 22:44:36

@Edie Britt: nem tűnik fel a nézőknek? :o Még az agyhalottak is észrevették. Csíra is nyilatkozta, hogy ez furcsa, mert amikor lány esik ki akkor nekik kell pakolni ha fiú, akkor azoknak.
Itt tudatos nézői beetetés történt, amit én személy szerint kőkeményen benyaltam.

will 2012.04.26. 22:44:45

Mi a fasznak van a hétfő, a kedd, meg a szerda, ha az aznap elhatározott, meg elhangzott taktikákat mindet elfelejtik a szereplők csütörtökre? Kialusszák az eszüket.

Sziporka 2012.04.26. 22:44:53

@mex18: nem azt mondtam, hogy ez a normális :) hanem hogy akkor is éles váltás.
negatív vagy:)

Lacka929 2012.04.26. 22:45:05

@hfeeri: Ő mondta egyszer a Máténak, hogy 19 pasija volt már. Ha jól emlékszem.

ő-szinte 2012.04.26. 22:45:20

@ratrider02: nem baj, ezért vagyok én;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 22:45:31

@Edie Britt: Én a korosztálya vagyok, de nem fogadom el.

vécés jóska 2012.04.26. 22:45:38

@LoveMy: Hát ja, de ez elmúlt pár nap után kezdtem azt hinni, hogy elkezd emelkedni a műsor színvonala, egyre többen taktikáztak, itt volt ez a Broki-ügy is, nagyon jó vágányra kezdett állni a műsor. És ma csak folytatni kellett volna a dolgokat, erre meg ez... Ez a mai rész kiábrándító volt, és az előzetes szerint sem lesz semmi új, csak a szokásos Naíva-picsogás. Sajnálom :(

Átvitel honvéd 2012.04.26. 22:45:53

@kerdesek05: meg egyáltalán. Vállalható volt. Szép alakja, arca volt, mellé nem volt kurvás, nem volt rosszindulatú keverőgép, ...mondjuk nem tűnt egy észkombájnnak sem, de azt az ember ezen a ponton sosem tudja megítélni, hogy az illető gátlásos, vagy sötét, mint az éjszaka. Talán ki lehetett volna bontakoztatni. Most már mindegy. Legalább itt maradt nekünk Andor... :D (bleah...)

ő-szinte 2012.04.26. 22:45:58

petrea nagyon megbecsül engem:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
királyság, hehehehehe

will 2012.04.26. 22:46:36

@f.fredericks: szerintem egy gyakornokkal íratták a papírt, és ő rosszul fogalmazott, ennyi történt.

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 22:46:48

@Λατζκα: Nem gondoltam volna abból ahogy a szendét adja, azért az nagyon sok. Bár az hogy kb 1,5 hét elég volt neki hogy a kamerák előtt lekúrassa magát sok mindent elárul.

will 2012.04.26. 22:47:16

Renike úgyjárt, mint mi Vonyarcvashegyen. Nagyon vártuk, de végig szar idő volt 4 napig.

JOKKA21 2012.04.26. 22:47:41

Nyomi Andi haza küldte Petrám.:(
Reni a kanapén(férfi seggrázás alatt) szexi volt(a cipője).
Párválasztón Kirának, Petrának, Reninek és Edinának(neki nagyon) fa szállító cipője volt.
Fasz kivan, hogy Petra kiesett, ezért a Reniért is kár, mert jó csaj.

ő-szinte 2012.04.26. 22:47:41

@Λατζκα: oloka, hol maradt a közvetítés???:-D

Lacka929 2012.04.26. 22:48:50

@kerdesek05: "PÍT kipakolt két csajt egy műsorral, és ismeri Matcsi titkát.. hát van benne potenciál"

Hát az biztos, hogy Pít ezt a két csaj kirakást jól összekonspirálta. Nem tudom, mennyi volt benne a véletlen, mennyi volt benne a tuti, de ügyes volt.

f.fredericks 2012.04.26. 22:48:58

@will: a gyakornok kint volt, vagy itthon megírta és kiküldte mailben? Mert ha kintvolt akkor jelentkeznék gyakornoknak a Viasathoz.

Na közben megvolt az eksön Hiper és LMZ között.

murunga 2012.04.26. 22:49:11

na Levente most beletunkolt egyy lepedőnyit tampon gyanánt...4 hetes feszkót levezette Sanyin

ő-szinte 2012.04.26. 22:49:17

baszki, de vicces anikó meg levente!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
főleg anikó, ahogy fogja a fején a lepedőt, ehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

baileys 2012.04.26. 22:49:22

@Sziporka: Igazad van, de Edinkának az a szerencsétlensége, hogy most a küszöbön belül is külvilág van, így ország-világ látja, amint éppen szánalmasan viselkedik. Csak hát kellene legyen annyi esze, hogy ezt fel tudja mérni...

Sziporka 2012.04.26. 22:49:26

na hát köszönöm az információkat, vár rám a szakdogám,további jó extra-nézést:) azt hiszem, reggel tényleg kihagyom az adást, maradt a hogyvolt.
sziasztok:)

mex18 2012.04.26. 22:49:27

@Sziporka: úgy jó, hogy mondjuk, én is sajnálom, de magának köszönheti ?

kovácspéterke 2012.04.26. 22:49:45

@busifa: edina azt mondta, h jól esik tényleg, ironikusan.

jóképűkirály 2012.04.26. 22:50:30

@JOKKA21: Toronymagasan kiesett a 2 legjobb mell.Ki maradt bent? Kira 0 melle.Anikó még 0 melle. Andor : na azt hagyjuk is.Edina: akkora picsája van ,aminél már csak naivsága nagyobb.Meg a Noémi: jó mondjuk ő belefér.Látszik h szereti a témát:)

ő-szinte 2012.04.26. 22:50:33

@busifa: bár minden vágyam így teljesülne;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

JOKKA21 2012.04.26. 22:50:39

Petra nagyon jó csaj.Andi essen ki legközelebb és Noémi vagy Anikó.Fiúk közül szerintem Kira kibassza Márkot jövő héten.

szgy 2012.04.26. 22:50:52

Edinka még azt is nehezen viselte hogy napközben nem foglalkozik vele annyit a broki - hát ha még éjszaka sem rendezi le

Lacka929 2012.04.26. 22:51:41

@ő-szinte: Bocsika, készülök a szombati baba expora lufis dekorációval, most nem tudtam narrálni.

De kicsit bele is fáradtam, az az igazság...

szgy 2012.04.26. 22:52:43

na, most nyomják hiper reklámszpotját :-) kész kabaré :-) inside out :-)

ő-szinte 2012.04.26. 22:52:47

nem volt semmi csavar baszki:-O
küldök HÉ-nek egy smst: HAZUDSZ!
faszomatbazdmeg!

f.fredericks 2012.04.26. 22:53:54

@ő-szinte: lécci küldj egyet a nevemben is. (vagy add meg a számát. :D:P)

vécés jóska 2012.04.26. 22:54:42

Én Edinát gyűlölöm, mert egy egy irritáló széjjelkúrt Disney-hercegnő, de... Egy esetben megérteném és még sajnálnám is. Hogyha Máté nem a 20.dik faszija lenne, hanem mondjuk a 2. vagy a 3.dik. De így számomra teljesen hiteltelen szerencsétlenje.

JOKKA21 2012.04.26. 22:55:17

@jóképűkirály: Edinának jó combjai vannak.:) Nagyon felkúrt ez az Andi, hogy két jó nőt vágott ki.Noémit kellett volna vagy Anikót.

busifa 2012.04.26. 22:55:34

@szgy: max szánalomszex lesz, de szerintem már az sem! :)

will 2012.04.26. 22:56:02

@f.fredericks: nyilván szotyiért kivittek ilyen kis "médiába akarok dolgozni" csipákat kávéfőzni, meg levelet írni.

murunga 2012.04.26. 22:56:05

@ő-szinte: nekem az is jó, ha az én számomat küldöd neki, hogy hivjon fel és én majd lerendezem.

szgy 2012.04.26. 22:57:31

@vécés jóska: hát ennyi idősen az átlagban kb. 3-4 hónaponként másik pasi-vagy alkalmi szex

Lacka929 2012.04.26. 22:57:31

@ő-szinte: Tudod, "ne hízelegj, úgyse mész vele semmire" :)

mangalor 2012.04.26. 22:57:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ez nekem is feltűnt, és basszus, senki egy millimétert nem mozdult, hogy lássa. Petra is csak a karját emelte fel, hogy megmutassa.
@Sziporka: egyetértek, bár én azért addig nyúznám a rohadékot, amíg el nem mondja, mi baja van. Ehhez még női megérzés sem kell, látszik az egész pasin, hogy valami nem kóser. Azért külön undorító Broki, hogy azt mondta, a Mulan semmit nem vesz észre. Ennyire azért ne nézzen már hülyének valakit.

Snoopyzit29 2012.04.26. 22:57:46

Petra emelt fővel távozott (úgy mint Omar), nagyon korrekt, hogy csak azért sem állt be Kíra mögé. Tudta, hogy ki fog esni Pít mellett, az egyértelmű volt. Pít nagyon gecin viselkedett, de nagyon. Az előzetes alapján a szerkesztők elérték a kívánt célt Mátéval, jövő héten már dobja is Edinát (törik a szív rendesen). Anikó is úgy tűnik már kimutatja a foga fehérjét. Szerintem elérkezettnek látja az időt, hogy beálljon Máté mögé. Látja majd, hogy ott megnyílik a lehetőség. Már korábban mondta, hogy neki Krisztián és Máté számít csak. Hát most gondolom elérkezettnek látja az időt és átgázol a szerencsétlen Leventén, aki olyan naív volt, mint Naíva. UPSZ!

JOKKA21 2012.04.26. 22:58:05

Petra szép volt a tengerparton a búcsúfilmben.

Snoopyzit29 2012.04.26. 22:59:08

Bocs a szóismétlésért, már álmos vagyok
:-P

ő-szinte 2012.04.26. 22:59:43

@f.fredericks: a kommented végén DP valami freudi dolog??? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

will 2012.04.26. 23:00:24

@JOKKA21: Én csak azon húzom fel magam, hogy egy tervhez 5 percig nem tudja tartani magát senki. Összevissza konpsirálnak, néha még egész okos dolgot is VÉLETLEN összehoznak, a heremóniján meg meglépik a legnyilvánvalóbb ostobaságot. Mint ez a Petra is: "valahol éreztem..." MInt a szarvas, mikor kiszalad az útra, és megáll a reflektorral szemben, bőőőőő...

Snoopyzit29 2012.04.26. 23:00:51

Petra tényleg szép volt. Láttam róla olyan képet, ahol világos szemhéjfestékkel volt kifestve az sokkal jobban állt neki, mert megnyitja a tekintetét (hülyén hangzik, de gondolom tudjátok mire értem). A sötét színtől tényleg olyan, mintha álmos lenne.

ő-szinte 2012.04.26. 23:01:30

@murunga: de csak ha 'sunázod a fosszóróját' :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lacka929 2012.04.26. 23:01:54

@JOKKA21: Furák ezek a fotók meg filmek. Mindegyik csaj (kivéve Andort, ő nem csaj) tök szép a fotókon meg a snitteken, de élőben, napközben Kíra, Petra és Hiper is meglepően - hát hogy is mondjam csak - ég és föld.

mex18 2012.04.26. 23:01:56

Akkor csak én vagyok avval egyedül, hogy inkább ment volna Csíra mint Petra
Kíváncsi lennék Márk véleményére, hogy kiejtette e volna végül Csírát.
Nagyon úgy néz ki, hogy Csíra bosszú lesz, nem érte meg.

ő-szinte 2012.04.26. 23:03:06

@Λατζκα: ha ez vm édenes izé, akkor nem tom mert le vagyok maradva:-DDDDDD

nosce 2012.04.26. 23:03:08

az lenne igazságos ha a jövő héten PIT mellé két faszi állna :)

ő-szinte 2012.04.26. 23:04:45

@f.fredericks: háttt, látom nem vagy idősebb mint Szlovákia:-DDDDDDDDD

f.fredericks 2012.04.26. 23:05:01

@nosce: na az lenne az igazi ökörsütés. :))))

murunga 2012.04.26. 23:05:07

@nosce: egy már van az ágyában

Snoopyzit29 2012.04.26. 23:05:12

@mex18: látom neked is késő van már, az avval az inkább azzal :) Én bírtam Petrát, de nem volt egy nagy játékos az tény. Hajrá Kíra! Annak ellenére, hogy ő a szőke csaj, neki van a legtöbb esze. Máté és Naiva kapcsolatához már csak tényleg egy hozzáfűzni valóm van: Szép a szerelem, csak az a csúnya b*szás ne lenne.

szgy 2012.04.26. 23:05:20

@jóképűkirály: hát igaz, a most kiesettek alkatilag messze a bent maradottak átlaga fölött voltak. a maradékot is csak edina húzza fel.

sogeking 2012.04.26. 23:05:43

@nosce: vagy nem állna mellé senki :)

f.fredericks 2012.04.26. 23:06:51

@ő-szinte: pedig deeee, együtt buliztam anno Píttel az Angyalbárban. :DDDDDDD

Snoopyzit29 2012.04.26. 23:07:01

@nosce: az lenne igazságos ha a jövő héten PIT mellé két faszi állna :) Hatalmas! LOL :-P

vécés jóska 2012.04.26. 23:08:17

@mex18: Szerintem is inkább Csírának kellett volna mennie. Szerintem ő tipikusan az az eset, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja. Egyre uncsibb ő is. Most is simán kieshetett volna, csak sajnos Petra valami hihetetlen balfasz volt. Annyi lett volna a dolga, hogy beáll Márk mellé és akkor bent marad. De nem. ki érti ezt? Pedig csíptem a csajt, csak tényleg egy élőhalott volt.

ő-szinte 2012.04.26. 23:08:37

@murunga: ma milyen lelkes mindenki:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jóképűkirály 2012.04.26. 23:09:21

@szgy: Max Edina arca.Azt adom.Az botrányszép. De továbbra is azt mondom az összeset veri összképileg (agy ,külső, stílus) Máté otthon maradt nője.De gondolom az a kategória éppen ezért nem jelentkezik ide, mert az a kategória:)
a viasat meg mégegyszer kiszophat.

Lacka929 2012.04.26. 23:09:51

@ő-szinte: Ja nem, ez az én dumám, csak egyszer már írtam itt.

Deedee 2012.04.26. 23:10:40

@szgy: Edina húzza fel? muhahaha... inkább le.

ő-szinte 2012.04.26. 23:10:41

@murunga: nem rossz:-) kár, hogy rommá van retusálva:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

f.fredericks 2012.04.26. 23:11:05

@murunga: ijjj, mondjuk a tekintetétől én megijedtem. Ez csábos akar lenni? Mert ha igen, akkor biztos kimaradt neki ez az óra a modelliskolában.

mex18 2012.04.26. 23:11:47

@vécés jóska: ja a rezzenéstelen arcával, azé 20 évesen jól leosztotta Pít et, hogy normálisan is beszélhetett volna mások előtt.
Nekem Csíra túl aljas, érzéketlen, mintha nem is nőből volna.
Nem vagyok benne biztos, hogy a Csíra félék nélkül nem lehetne érdekes a műsor.

ő-szinte 2012.04.26. 23:12:03

@Λατζκα: szóval szereted ha hízelegnek...értem;-)))

murunga 2012.04.26. 23:13:12

@ő-szinte: hát tusálnám kicsit én is...
@f.fredericks: igen az olyan deutsch tompikás, de bahunyva egész tűrhető :DD

jóképűkirály 2012.04.26. 23:13:19

@murunga: múmia? a Petra.Melle mindenképpen.Jó kis puha segge is volt.Stílusa nyírt volna, de megcsinálni abszolút elvállaltam volna.

szgy 2012.04.26. 23:13:36

@Deedee: a látványra gondoltam, sokkal szebb arca és formásabb felsőteste :-) van mint a többieknek. persze kinek mi tetszik.

agy, stílus, más kérdés :-)

murunga 2012.04.26. 23:16:36

@jóképűkirály: a máté (broki) otthoni csaja. vagy vmit benéztem tegnap?

JOKKA21 2012.04.26. 23:17:15

Edinát sajnálom, hogy sírni fog.

kerdesek05 2012.04.26. 23:17:19

@will: reninek legalább atom jó mellei voltak amit sajna már nem láthatunk?(

JOKKA21 2012.04.26. 23:19:16

@murunga: Igen és kényeztetném.:)

nyílegyenes labirintus 2012.04.26. 23:19:36

Azon személyek, akik egész nap Máté kiesését vizionálták, kérjük, önként jelenjenek meg a vizsgálóbizottság előtt raportra. Grátisz seggberúgásokkal súlyosbított büntetésüket holnap közöljük...

f.fredericks 2012.04.26. 23:19:37

@kerdesek05: jaja abban a csajban volt potenciál. Csak egy kicsit antiszoc, de hát ez van itt csak az olyan csajok tudnak érvényesülni, mint Hiper vagy Csíra. :/
Bár Hiper teste még mindig ott van. De Reni mellei jobbak.

vécés jóska 2012.04.26. 23:21:15

@JOKKA21: Szerintem ne sajnáld, teljesen mindegy neki ez a 20.dik faszi is. Azóta már túl van szerintem a 25-ön is és jópár síráson. De ez a sorsa, megérdemli.

f.fredericks 2012.04.26. 23:21:17

@nyílegyenes labirintus: leszek az első, jobb minél hamarabb túlesni rajta.

ő-szinte 2012.04.26. 23:21:53

@murunga: kétség nem fért hozzá:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.04.26. 23:22:43

Edinát annyira megvígasztalnám:) annyira szép, hogy már fáj:)

jóképűkirály 2012.04.26. 23:22:57

@murunga: ő nálam a number1. abszolút bár nem láttam tejes egészében. Nőies, Széparc, igényes, stílus nagyon bejön.Amilyen szavakat használt,látszik hogy intelligens.És tuti szereti ...... és Zita.még a neve is szexi.

JOKKA21 2012.04.26. 23:24:37

@f.fredericks: Hipernek a segge viagra hatású.

Deedee 2012.04.26. 23:25:06

@szgy: háááát...ízlések és pofonok. a jó felsőtest alatt nem tudom mit értesz, de a mellkasa még Hiperénél is laposabb. arcra meg szerintem teljesen átlagos, nem csúnya, de nem is szép.

f.fredericks 2012.04.26. 23:25:36

@JOKKA21: Na most rakj össze egy csajt Hiper seggével és Reni melleivel. Naaaa? ;)

szgy 2012.04.26. 23:25:36

@f.fredericks: ezért mennek ilyen műsorba, látták tavaly hogy pókmajom szilikonra költötte a nyereményt :-)

kerdesek05 2012.04.26. 23:27:35

na mikor lesz már fent az extra???!!!

jóképűkirály 2012.04.26. 23:28:13

@f.fredericks: Edina arca, Reni melle, Hiper segge, Andor lába, Broki otthon maradt nőjének stílusa, agya.áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.Tökéletes prototipus:)

kerdesek05 2012.04.26. 23:28:49

@szgy: pedig neki is inkább arcra kellett volna...
és hol van most vajon pókmajom?

f.fredericks 2012.04.26. 23:30:20

@szgy: és még reklámot is csináltak belőle.

TapOut 2012.04.26. 23:35:03

öööö...Noémi épp Dávid fejét fogja, akit kiretusáltak a képről?
Örülök, hogy Kíra maradt, bár én is nagyobb durranásra számítottam a párválasztón. Andi szerintem jól döntött, nekem egyik kieső sem fog különösebben hiányozni. Most még odavan Pítért, de remélem 1 hét alatt kiismeri, és kivágja. Ahogy Kíra is Márkot. Az, hogy Petra nem állt be melléjük, inkább múlt Petrán, mint Márkon. Mondom ezt úgy, hogy még csak olvastam, a mai adást még nem tudtam megnézni, mert az online videó FOS!!!

nosce 2012.04.26. 23:38:21

@nyílegyenes labirintus:
"Azon személyek, akik egész nap Máté kiesését vizionálták, kérjük, önként jelenjenek meg a vizsgálóbizottság előtt raportra."

Pedig űgy volt, broki ment haza a csajával, de az itteni HV felháborodás hatására a szerkik időgéppel visszamentek és megvarizták a törit, időhiányában kicsit összecsapták, ezért is állt 3 nő PIT mögé :)

2012.04.26. 23:40:22

Már én is sajnálom Naivát...
Miért fúj mindenki Pítre amikor Andi állt be mögé?

nosce 2012.04.26. 23:42:44

@szerivan:
"Már én is sajnálom Naivát..."

miért ? kb. minden harmadik hónapban volt eddig is egy brokija :)

szgy 2012.04.26. 23:46:18

hát igen, Éva részéről a nagy durranás csupán az események kommentje volt, nem egy következő nagy durranás bejelentése.

2012.04.26. 23:46:33

@nosce: Mert az előzetes szerint csúnya vége lesz a brokis cuccnak. Csak kár, hogy ez mesterségesen előállított konfliktus lett, mert kirepültetni az otthoni barátnőt kb. Fecó esküvője színvonal :P

szgy 2012.04.26. 23:48:50

azt várom mikor lesz egyszer valaki "öngyilkos merénylő", olyan felállásban hogy pl. egy fiú mögé nem áll senki, két másik fiú mögé viszont 2-2 lány. kiesne 2 lány, meg az az egy fiú is, ha már a szabályok szerint kiesik akinek nincs párja.

TapOut 2012.04.26. 23:50:04

@szerivan: én speciel azért, mert ő szervezte úgy, hogy valamelyik új mindenképp mögé álljon, Petrát nem figyelmeztette, kiejtette a saját párját, aki valójában nem ártott neki, csak éppen mert úri kedve így tartotta. Noémit is anno lepasszolta Omarnak, csak mert ő Petrával akarta folytatni. Pít társai nem érnek jó véget...
Plusz Kírát körbeugrálta, mikor az visszajött, most meg újra ki akarta ejteni. Nem tetszik az ember, na.

nosce 2012.04.26. 23:50:21

@szerivan:
Fecli azóta már mulatós híróóó lett :)

kerdesek05 2012.04.26. 23:53:02

i0gazán csinálhatna valamit a viasat a szervereivel mert botrányosan szarok a videok elérhetőségei az utóbbi napokban

nosce 2012.04.26. 23:53:16

@szerivan:
"Mert az előzetes szerint csúnya vége lesz a brokis cuccnak. "

ba az előzetesnek a Viasatnál soha többet nem hiszek. Naiva azért sírt mert a szemébe repült egy légy :)

2012.04.26. 23:54:29

@nosce: Ez is egy opció :DDD

nosce 2012.04.26. 23:55:08

@kerdesek05:
"i0gazán csinálhatna valamit a viasat a szervereivel"

kukázza :)

JOKKA21 2012.04.26. 23:58:19

@f.fredericks: Az már a viagra csődjéhez vezetne.:DDD

ő-szinte 2012.04.27. 00:08:04

@szerivan: talán ez még alá is csúszott:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD