Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 5x07 - Here I Go Again

2012. április 25. 16:00 - Chat Géza

A hajnali nap sugarai által megvilágítva láthatjuk Hanket, ahogy Karenhez fordul, és gyengéden keltegetni kezdi. Lágyan fújni kezdi az orrát, de az éberség jele nem mutatkozik. Kicsit megpiszkálja a nózija hegyét, de továbbra sincs semmi válasz. A bányász engedélyét félre téve beletúr az orrába. Karen felriad, majd ugyanazzal a lendülettel „akurvafaszba” tekintettel az arcán a paplan alá menekül. Karen reménykedik, hogy a tegnapi lerészegedés végén nem feküdtek le Hankkel. Moody szivatóra állítja a reggeli humort, de végül azért csak bevallja, nem volt semmi malackodás.

Csengetnek. Hank az erkölcsösség láthatatlan leplébe bugyolálva testét, Ádám-kosztümben megy ajtót nyitni. Bates küszködik a hányással és veri az ajtót keservesen. Richard jobban elhagyta magát a kelleténél. Egy – idegen – pucér nő ágyában ébredt és ennek tetejében még a jegygyűrűje sincs meg. Könnyezve, őrjöngve borul Hank vállára és várja a megoldást. Gyorsan belöki Charlie szobájába – aki amúgy ribanc rendszámát villantva alszik – hogy nehogy Karen meglássa/nehogy Bates meglássa, hogy Karen nála töltötte az éjszakát. Hank lerendezi az asszonyt, nem kell reggeli, menj már el, kösz, hogy itt aludtál, de menjél már a picsába. Karen után hajítva az ajtót egyből rohan lemeózni Richardot, aki már gyengéden Charliera borulva kiskifli-nagykifliben durmol csendesen.

Hank nyakába veszi Richardot, hogy megkeressék azt a bizonyos gyűrűt. Elmennek valami lepusztult motelbe, ahol végre megtalálják a sztriptíz táncost. A nyest egyből felismeri a tegnapi fickót, ezért nem csoda, hogy Bates egyből megkínálja a budit egy kis sárgarépás pürével. Eközben Hank leboltolja a jegygyűrűs témát, majd az égetően kínos kérdés is felvezetésre kerül. Volt-e baszás vagy sem? Holly szinte vérig sértődik, hogy csak azért, mert pénzért rázza a picsáját, nem kellene kurvának nézni. De hát kit akar ő átverni, még szép, hogy lefeküdtek. Megnyugtatásul közli, hogy esőkabát azért csak-csak került az őrmesterre.

Eközben Charlie szerény hajlékába fogadja a lelkileg zilált állapotban tengődő dadust. Lizzie csak búcsúzni ugrott be, mert Marcy épp most rúgta ki. Hogy miért? Ez egy nagyon hosszú történet, amit két percben is ellehet mondani. Amikor – az üresnek vélt házban – a kis Stura vigyázott, pont akadt két lélegzetvételnyi szünete és így időt szakított arra, hogy javítson a ’munkaadóm medencéjében való pucér mellúszás’ 100 méteres rekordján, mire idősebb Stu is feltűnt. Marcy féltékenységi hisztijében pedig ez úgy került elő, hogy ő direkt el akarta csábítani az Oscar díjas, nagy vagyonú, nagy péniszű producert. Charlie ott vesztette el a fonalat, hogy a lány teljesen meztelen volt. Erre többször is rákérdez. Runkle felkínálja a rezidencia fürdőszobáját, hogy Lizzie rendbe szedhesse magát, lenyugodjon kicsit, addig is ő elmegy ügyeket intézni. Az ajtóból némi Columbos beütéssel visszafordul még egy utolsó kérdésre: Teljesen pucér?

Hank haza támogatja Richardot, aki az ajtóban állva csak megkéri Hanket, hogy ugyan legyen már oly kegyes és mondja már el mi történt közte meg a sztriptíztáncosnő között az éjjel. Bates színt akar vallani Karennek abban az esetben, ha most kiderül, hogy öntudatlan állapotban egy örömlány testnedveiben fürdőzött az éjjel. Hank most bankot robbanthatna Karen érzelmi számlájából, de ennyi szar után jó lesz neki a bőrdzsekis rosszfiú szerep. Hank így felel: egy igazi hős voltál, mert míg az éjszakai pillangó kihívóan tárogatózott neked, addig te bátran meghátráltál és azt mondtad, hogy csak egy nőt szeretsz, és egy nővel fekszel le, aki nem más, mint a feleséged. A szép szavakat hallva Bates lecsókolja Hanket, akinek ettől menten kifordul a bele.

Charlie épp Marcynak magyarázkodik, hogy tökre nem kellene kirúgnia Lizziet, elvégre nagyon jól bánik a kis Stuval. Ezt Marcy is tudja, de azt mégsem hagyhatja, hogy egy büdös kis kur… Ekkor hallhatjuk a legifjabb Runkle üvöltését és Bags gyászmenetét, szaros pelenkákkal a kezében. Marcy elvonul, mire Stu beavatja Charliet a medencés eset mocskos részleteibe. Stu egy kicsit máshogy látja az esetet, mert szerinte Lizzie nem ribanc, hanem csak egy törtető kis cafka, aki bármit megtenne egy filmes szerepért. A nagymenő filmproducer vágja mi a csízió, mert nem egyszer ült már a szereposztó dívány másik – szebbik – oldalán.

Hank, Karenék házában vendégeskedve csúnyán meggyalázza a WC-t. Maga után húzva a kondenzcsíkot, Karen mellé telepedik, aki meditatív jelleggel egy fontos – holnapi megrendelésre készülő – maketten ügyködik. Ekkor csöngetnek, és Hank, mint egy jó lakáj, már ugrik is. A sztriptíztáncosnő várakozik, hogy visszaadhassa a fürdőszoba padlóján felejtett pénztárcát. Némi kenőcsöt azért elfogad a jófejségért cserébe, de pont mikor menne, Karen is kinéz, hogy mi a helyzet az előkertben. Hank cizelláltan bemutatja hogyishívják Hollyt, aki Moody átlátszó és nem kicsit elcseszett mentegetőzése után, minden gond nélkül behívatja magát a házba. Az ajtóban halkan pusmogva Hank letorkolja Karent, amiért sztriptíztáncosnőnek bélyegezte ’barátnőjét’, holott ő csak pénzt gyűjt, hogy befejezhesse az egyetemet. Klasszik.

Charlie arra ér haza, hogy Lizzie még mindig zuhanyozik. Két órán keresztül folyattad és pazaroltad a vizet? A lány mentegetőzik, hogy munka nélkül jaj, mi lesz most szegény fejével, majd Charlie vállára borulva egy kis vigaszt, valamint derék tájt egy kis erekciót lel. Ekkor jön az isteni szikra, hogy már nincs köztük főnök-beosztott viszony, így bátran szexelhetnek. És ez így van jól.

Hank, Holly, Becca, Tyler és Karen öten üldögélnek a kertben és beszélgetnek a világot merően meghatározó dolgokról, szexről, sztriptíztáncosnőkről, bulikon való guggolva hugyozásról és így tovább. Holly annyira alpári, hogy amikor a mellékhelyiségre kéretőzik, csak annyit mond: „úgy kell pisálnom, mint egy versenylónak”. Mint egy úri hölgy. A magasröptű beszélgetés során azonban Tylernek leesik, hogy Holly nem Hank nője, és szinte 100%, hogy lefeküdt Batesszel, hisz különben nem védené ennyire. Az erkölcsi labdával játszadozva csak sikerül kialkudnia, hogy Hank tíz oldalt elolvasson az általa írt és zseniálisnak vélt forgatókönyvből.

Charlie élete legjobb szexuális aktusát éli meg Lizzivel, mire a lány reakciója csak pár krokodil könnycsepp. A lány továbbra sem látja az alagút végén a fényt, hogy mihez fog kezdeni az életével. Charlienak megszólal a telefonja. Marcy van a vonal túlsó végén, aki egy játékkupacon ülve betegre aggódja magát, és azon remeg, hogy mi lehet Lizzievel. Egy csomó üzenetet hagyott neki; már rég megbocsátott és elfelejtette a történteket, csak jöjjön vissza dolgozni, mert ha így megy tovább, agyilag zoknivá válik. „Majd elintézem.” így válaszol Charlie nagy kegyesen. Lizziehez fordulva közli a jó hírt, hogy újra van melója, hogy lesz mit aprítani a tejbe, mire a lány fülig érő mosollyal kezdi szájjal ápolni Runkle nemi szervét.

Stílszerűen már zúz is a ’She loves my cock’. Holly erre a számra akarja megtanítani Beccát és Karent, hogy hogyan is kell igazán jól, profi módjára segget rázni. Majd elkapja Tylert, a székbe vágja és egy kisebb öl táncot lejt neki. Becca bepipul, mire a három nő cat fightba kezd és csúnyán megtépik egymást. Bates bevetődik az események közepébe, a földre küldi Hollyt és elküldi a francba, hogy hogy merészel kezet emelni a feleségére, a saját házában. Hank leállítja még mielőtt bármit is mondana a tegnap estével kapcsolatban. „Ne szidd a nőmet hékás!” A tekintetek ide-oda cikáznak. Richard még mindig másnapos, de már kezd pislákolni a feje fölött a „ja, már értem" felirat. Nagyokat nyel a keze ügyébe kerülő szeszes üvegből, majd illedelmesen üdvözli a hölgyet, és elvonul lerészegedni.

Karen kiakad, mert nem csak az egész napját, hanem a cat fightban tropára ment makettet is sikerült totál szétcsesznie Hanknek. Karen ajtót mutat a zűrös párosnak és mérgesen elviharzik. Hank magára vállal minden szart, majd Beccára néz és elmondja a mai napra szánt tanulságot: sose járj rúdtáncot. Becca ezen sokkal jobban felbassza magát, mint a Tyler ellen elkövetett öl táncon. Nagy hirtelen előadja a hegyi beszédet, hogy akárhányszor megjelenik - az apja - , midig csak katasztrófát hagy maga után, de a romok eltakarítása már a családra vár. Legyen ez a tanulság: Hank Moody menjen a picsába.

Sztriptíztáncosnővel az oldalán elhagyva a házat a kocsijába ül, rágyújt egy szál piros Marlboro-ra, és az orrán kifújt füstfelhőkbe burkolt borús gondolatokon keresztül kémleli az eget és a motorháztetőn kéjesen vonagló, ’pénzért szerető’ hölgyet.

Címkék: kaliforgia
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása