Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x30

2012. április 25. 06:30 - sixx

Ketten jöttek tegnap a hotelédenbe, két luvnya, hogy Hiperre a frász jöjjön, és még jobban belemásszon Papucs ánuszába, persze ezt csak képletesen tessen felfogni, nem próbálta fel kesztyűbábnak, mint Kemény Henrik Vitéz Lászlót annak idején. A két új közül az egyik Andornak indult, de Andi lett belőle, a másik meg táncosnő Ausztriában, csak többen vagyunk velük is, bár ÚjPéter rákucorodna a férfiarcú szőkenőre, az világosan kiderült. Pinokkinára a ciklámen miniruha mellé egy nyakörvet is tettek, biztos elkódorgott az éjjel, Mexikóban ez meg nem veszélytelen. A sztájlisztnak azért gratulálok, egyszerűen érthetetlen, miért olyan cuccokba öltöztetik a nőt, amikben egyértelműen látszik, hogy az egyik (mű)csöcse nagyobb, mint a másik. Ma az egyik újonc védettséget kap, jajistenem, ÚjPéter és Petra viszonya megromlik.

Még mindig esik, ez odabasz az előre eltervezett programoknak, ilyenkor még az agyhalottak is kicsit erőre kapnak, nem szívja ki az agyukat, oppardon erejüket a nap, valamit tuti kitalálnak a szerkesztők, hogy ne a szobában punnyadás uralja a műsort. Naiva valami szomorú sláger dallamaira néz bele a nagy büdös semmibe meredten, az arcáról nagyjából annyit lehet leolvasni, mint Petráéról izgalmi állapotban, ilyenkor kietlen ugarnak tűnik az agya. Na, kiderül, mi a meredt nézés oka: nem tudott aludni, mert fél, hogy Broki ráugrik valamelyik lányra és a csudafaszt a bizalmával egyetemben belé helyezi passzentosan. Hiper ezzel szemben vidáman ébred, vagy csak most üt be a cucc, nem tudni. Petrának elege van ÚjPéterből, és lecsökkent a bizalmi szintje öt százalékra - hát még ha tudná, hogy ÚjPéter és Andor micsoda nyálcserét abszolvált a mödansziéban. Reni a Műanyagénál természetesebb szilikoncsöcsöket lebbent a kamerába, és úgy véli, őt jobban szeretik a hotellakók.

Andor röhögőgörcsöt kap a szingliszoba ágyának szarabbik felétől, és védettséget remél a mai naptól. ÚjPéter és Petra tovább gyúrja a tegnap esti beszélgetést, a csávó szerint Petra tehet mindenről, Petra meg tudja, ha az egyik újoncnak védettsége van, ő megy a levesbe. És az nem megoldás, mondja, hogy ha összevesznek, akkor ÚjPéter lehordja egy diplomázatlan baromnak (sic!). ÚjPéter szerint a diplomának semmi köze az intellektualitáshoz és a tárgyi tudáshoz sem, ehhez sem fűznék különösebb megjegyzést, talán annyit, hogy a papírok számával egyenes arnyban hülyülő értelmiségit ÚjPéter kiválóan megjeleníti a műsorba. Naivának és Brokinak aranyoskodós, negédeskedős beszélgetéshez van kedve, ezt már messziről lehet tudni, mert ugyanaz a tündibündi gelj nóta megy ilyenkor aláfestésként, aminek örülünk, mert simán lehet tekerni az adást, és egy árva szót nem kell meghallgatni a beszélgetésből. Azt így is látom, hogy a wckagylóra kifeszített budipapír-szív ismét szerepet kap, drága úristenem, kést nekem menten, hadd szakítsam ki a herezacskómat nagy erővel.

ÚjPéter a tegnap esti buliról annyit mond még, hogy szerette volna egyszer jól érezni magát, és Petra azt sem tudja, hogyan végződött az este. Mér, összejöttetek, kérdezi ÚjPétert, az meg heves lábvakargatás közben simán letagadja a smárt. Andor Hiper ágyában köt ki, ez sem tudja, min fekszik, baszki, Papucs igencsak oda eresztette a magját, ahol most Andor hasa van. A lányok furcsák, mondja, mármint ketten, Csíra meg Petra. Hiper bólogat, odadobná mindkettőt az újhúsokért. Persze egy óra múlva meg ott fog puncsolni Csírának műmosollyal a lófején. Ha védettek lesztek, mondja lassan, tagoltan, akkor azt is vegyétek figyelembe, kivel akartok társaság szinten együtt élni. Andor kijelenti, hogy nem akar régi párost szétszedni, nahát, nem ezt hazudja mindegyik? Andor ebből a tízperces beszélgetésből leveszi, hogy Hiperben bízni nagyjából olyan, mint a Széll Kálmán-terv alapján betervezni a családi telefonszámla költségét, így is, úgy is szopás lesz a vége.

Az eső miatt nem a mödanszié mellett, hanem a nappaliban megy az obligát punnyadás, Reni pinkben pompázó párducmintás hacukában tolja, iszony. ÚjPéterék azt tesztelik, hány nevet tud, de csak ül, mint egy ízléstelenre faragott sütőtök, mire Naiva kijelenti, hogy így nemigen lehet beilleszkedni. Juan hoz egy levelet, Broki úgy kezdi, hogy ÚjPéter számodra a játék most… aztán röhög, és felolvassa a tutit, Pandora lesz, tessen kérdéseket írni, mert ketten mennek a hotelből hamarosan. Broki meg is kérdezi, hogy ő most akkor átaludt három napot? Elkezdenek kérdéseket körmölni, Csíra bazdmeg, hogy a faszomba' tudsz a kádban kucorogva írni? A Pandora előtt Naiva feltétlenül tudni akarja, hogy Broki akar-e majd vele egy kádban fürdeni, hát ja, de nem biztos, hogy menten utána. A kamerába azt bírja mondani, hogy Naiva néha idegesíti, és terhes a közeledése. Andor bekucorog ÚjPéter mellé, ilyenkor Petra miért nem megy oda és tépi le az állkapcsát izomból? Andor bízik ÚjPéter szemében, és minden gondolatát hallja. Ez a manusgádzsi rettenetesen rá van kattanva ÚjPéterre, ha Petra nem vigyáz, úgy basszák ki az Édenből, mint macskát szarni.

A készülődés közben Petra Hipernek magyarázza, hogy szarban van, de Hiper leoltja, ugyan, engem fognak kitenni, én tudom. Halkan megjegyzem, hogy Hiper minden egyes kiválasztásnál attól remeg, hogy kibasszák, még akkor is, amikor nem csajok mennek haza, hanem faszik. Csíra és Féliker is megjelenik a képernyőn, nahát, de semmi beszólás nincs, egymást nyugtatják, csak úgy, mint Papucs és Hiper. Petrába belement az erő, és kicsinálja a szőkét, mondja, Andor úgy verné ki a szart is belőle, hogy csak úgy pufanna. ÚjPéter csak legyint, rendezzétek le, faszt érdekli. Petra nyilvános ÚjPéterre mászást helyez kilátásba, ettől a faszinak menten felcsillan a szeme, ez az, végre vér jött a pucádba. Hiper kitalálja, hogy idiótának öltözteti Papucsot, a haját lenyalja oldalra, ráad egy szemüveget, amitől pont úgy néz ki az egykori elemző, mint egy geek. Petra üvöltve röhög rajta.

Na, Pandora. Petra, megbízol ÚjPéterben? Nem baj, hogy Andorba csavarodik a hímtagja lassan? Meg, nem. Petra szemét egy szobafestő ecsetjével húzta ki egy nagyon gonosz sminkes. A választ nem gondolja komolyan, persze, a kinti életben lehet játszani az ember életével, de idebent nem. ÚjPéter, jó ötlet ennyire belemászni az új luvnyák seggébe? Szeretném magam jó érezni. Közben Andor úgy náz ÚjPéterre, mint egy 36 szeletes puncstortára, az a szerencséje, hogy Petra nem látja, mert kiverné a fogát (nem lenne túl nehéz dolga). Andor, taktika vagy szimpátia alapján fogsz dönteni? Szimpátia. Andornak a fejében több ember is van, és direkt tett határozott választ arra a kérdésre (idéztem!), hogy van-e már konkrét elképzelése. Reni, úgy is tudsz párt választani, hogy nem is beszélsz senkivel? Tudok hát. A kinti életben is zárkózott vagy? Igen. Féliker szerint ez veszélyes.

Naiva, féltékeny vagy? Nem. Reni, szebbnek tartod magad Andornál? Nem. És te, Andor? Én sem. Mármint Reninél, nem saját magánál, még mielőtt. Naiva, szerelmes vagy Brokiba? Nem, ez nem az a játék, amibe érzelmekkel lehet előrébb jutni. Csíra, erős páros vagytok Félikerrel? Meglátás kérdése, de egy húron vagyunk pendülve. Szeretnél uralkodni Féliker fölött? Nem, azt akarom, hogy férfi legyen mellettem. Sok sikert, ehhez nem tudom, milyen műtét szükségeltetik. És ennyi, elég rövidke Pandora volt. Hiper, Papucs, ÚjPéter meg Petra azon tipródik, melyik újnőt kellene bent tartani, a konszenzus Andor, bár ha embereket lehet szemel verni, Hiperék úgy néznének ki, mint egy hatvankilós csávó a "baszod anyád telibe" beszólás után Mike Tyson kertjében. Csak annyit mond, hogy Andor ÚjPétert stíröli, lés erről a faszi tehet. Hiper szerint Petrának semmi keresnivalója nincs a hotelben, mert csak eszik, iszik, fekszik, szarik oszt annyi.

Dávid és Naomi is képernyőre kerül végre, Pedagógusnak nem lenne ellenére, ha valamelyik újcsaj kapna védettséget és azzal Csírát tenné ki, ehhez Naomi lelkesen bólogat, mert szerinte Csíra keze volt Melák és Omár elhullásában is. Csíra és Féliker is a védettséget boncolgatja, Andornak küldetése lehet, ez a konszenzus. Féliker szerint Hiper és Naiva eleve ki akarja baszni őket, és ez így gáz. Löevéééééééél, felbolydul a hotel, mint a parlamenti budi dohányzós szekciója az ANTSZ rohamosztagosai láttán, a fiúknak menni kell az egyik szobába, csajok maradnak a nappaliban. Csíra szerint egy csajt most basznak ki a játékból. Ennyire azért nem komoly a helyzet. A szobába beérve Papucs és ÚjPéter azzal nyit, hogy na, kamulevél volt, mi rántottuk össze a mítinget, ki kell rakni az összes nőt, kezdve Pedagógussal. Hehe. Juan hoz egy másik levelet is, a nappaliban a nők beszarnak, jesszumpepi, a fiúk most döntik el, hogy melyik nő menjen azon nyomban.

Nem erről van szó, a fiúknak védettséget kell kiosztaniuk valamelyik újluvnyának. Broki nem örül, neki a védettség szó olyan vörös posztó, mint normális embernek a Széll Kálmán-terv. Féliker szerint Reni veszélyes, a műanyag csöcseivel álmában fojtja meg a pasikat, kiszámíthatatlan. A konszenzus, hogy akkor kapja Andor, oszt majd megdumálják vele a folytatást, mert Renivel ilyet, (mármint beszélni) sem lehet, nemhogy taktikázni. Féliker megoldja, ha ÚjPéter mögé állna Andor, tud új párt Petrának. Nahát, van egy eldugott lakó valahol a hotelben? Akit még nem láttunk? Potyautas talán? Vagy neki még mindig vannak képzeletbeli barátai? Juan levelet visz a nőknek is, Naomi olvas, a fiúk mostan fontos döntést kellenek meghozni, védettséget kapik valaki csaj mostan. Andor szíve a gyomrában, Naiva csak annyit mond, hogy ajajajajajajaj, Reni egészségesen izgul.

A faszik megszülik: Andor a védett. Öröm, bódottá. Hiper a kamerába menten mondja, hogy mostan ÚjPéter van a faszánál fogva rángatva, az meg tudja irányítani a többieket. Petra nem csodálkozik a dolgon, Reni erős párosra ugrana rá, Andor meg majd ÚjPéterre. Andor ma este halálra issza magát, Reni a sírógörcs szélén nyilatkozik, basszameg, a Való világban is egy ilyen szőke rohadék ellen véreztem el, most is, legközelebb csak olyan műsorba megyek, ahol ez a szín be van tiltva. Naiva a csajos vacsoraasztalnál a kést beleforgatja még Renibe, na, mit szólsz, hogy nem te kaptad a védettséget? Az csak hüppög, és eszi a csirkét, nem tudod te ezt itten értékelni, baszod, ha Melák itt lenne, csak joghurtot ehetnél, azt is csak módjával. ÚjPéter úgy tesz a másik asztalnál, mintha őt a mostani helyzet zavarná, mert Petra szarban van. Reninél eltörik a mécses, legközelebb az Összeesküvőkbe tessen jelentkezni talán.

Este buli, mindenki lázasan igyekszik nagyjából elfogadhatóvá varázsolni magát, izzanak a hajsütővasak, Naomi Naiva szemét festi igazán kurvásra. ÚjPéter gondterhelt, mert Petra nem tesz semmit annak érdekében, hogy a hotelben maradjon, ezt meg is mondja neki, mire Petra csak a csapott vállait vonogatja, nem beszélek Andorral, mert egy büdöskurva. Akkor kiesel a gecibe, mutat rá ÚjPéter, akkor kiesek, osztakkor? A nappaliban már ezer fokon ég a buli, oppardon bitang jó a hangulat, mint Broki és Andor beszélgetéséből kiderül. Andor mintha kicsit kacérkodna Brokival, Naiva ennek annyira nem örül. Táncolnak, hát bazdmeg, ugató vadászgörény legyek, ha Reni ebből él, nagyjából annyira dögös a mozgása, mint Matolcsy Györgynek, vele meg nem sok műsorszámot lehet eladni az osztrák kuplerájokban. Hiper szerint Andor kifordult önmagából, mert védettséget kapott, és láthatóan irigykedik. Petra egyetért, nem az a kedves izé aki izé volt, hanem izé, és most izé? Én izé? ÉN? Nem fogok izé! Hiper a védettséget úgy tekinti, mint az Egy Gyűrűt, ami Gollamot csinál mindenkiből.

ÚjPéter Naiváéknál mondja Brokinak meg Papucsnak, hogy Petra egy roncs agyilag és testileg is, úgy jár, mint egy élőhalott, és nem hajlandó viselkedni, nem szimpatizál Andorral és nem is hajlandó beszélgetni vele. Andor a nappaliban már be van baszva, mert megivott egy kölyökpezsgőt. Féliker és Csíra összekap a pultnál, mert Csíra fehér gatyájára ráfröccsent valami ital. Féliker kezdi unni, hogy Csíra pórázt rakott rá. Miközben a hullarészeg Andor egyedül mórikálja magát a táncparketten, ÚjPéter Petrával beszélget, de nem hisz neki. A buli végén Csíra, Petra és Féliker közös tervet gründol, majd holnap megbeszéljük ÚjPéterrel. Naomi ezzel párhuzamosan megindítja a nagy nyári offenzívát Reni bent tartására, és mondja ÚjPéternek, hogy legyen úgy, hogy Reni megy ÚjPéter mögé, a faszi kiejti Petrát, Andor meg beáll Féliker mellé. Win-win. Más ugyanis nem akar kiejteni Andor. Dehogynem, Hipert, mondja ÚjPéter. Ja, de őt nem hagyom, ébred fel az idióta Naomiban.

Csíra bazdmeg, ennyire nem lehetsz gyökér, lesmárolja Félikert, hogy a kedvére tegyen, és nehogy a fasziban felébredjen valami kétség szikrája. A bent maradásért szopni is fogsz? Féliker menten mondja is, hogy Dávid megy neki egy szívességgel, majd beszél a fejivel. De csak okosan, emeli fel egyik műkörmös ujját az egyre jobban pocakosodó Csíra, nehogy elbaszd. Naiva Brokinak mondja, hogy Andor veszélyes, az csak a vállát vonogatja, ki nem szarja le. Muhaha, a szingliszobában Andor Melákozik a budiban, azaz térdre rogyva próbál okádni, miközben Reni vizes budipapírozza a nyakát. Levi az első körben legalább bátran telehányta az erkélyt, basszátok meg. A rosszullét után jön hozzájuk ÚjPéter, és prezentálja a Naomi-tervet: Remi beáll ÚjPéter mögé, Andor megy Csíra mellé a Félikerhez, Petra és Noémi megy Dávidhoz, az meg kibassza Petrát. Azaz ÚjPéter ebből is úgy kerülne ki, mint aki nem tehet semmiről, igaz? Vigyázni kell ezzel a faszival, mert a végén még megnyeri a fődíjat. Esti meglepetésre senki nem kúr. Holnap viszont valami kalapos nőt hoznak Brokinak, AZTAKURVA. 

Címkék: éden hotel
1005 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LoveMy 2012.04.24. 19:58:31

Csíra leellenőrzi, hogy altájékon rendben van-e :)

Banyus83 2012.04.24. 20:00:26

melyikre mondta a tegnapi részben Hiper, hogy okos a 2 új közül? Emlékszik valaki?

2012.04.24. 20:01:21

@Banyus83: Alpina mondta Mátéra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.24. 20:01:42

@Banyus83: és a választ nem tudod?:D

Nem láttam a részt, nem tudom, h mit mondott Hiper:D

busifa 2012.04.24. 20:02:01

Kíra kitűnően alkalmas headbangelésre, erre a jelenetre nagyon kíváncsi leszek! :)

LoveMy 2012.04.24. 20:02:50

@Banyus83:
A szőkére mondta Hiéna LMZ-nek, hogy buta :)
Szerintem a szőke lesz védett, mert Pít is támogatja.

Banyus83 2012.04.24. 20:03:08

@szerivan: Azt tudom, de Hiper is mondta LMZnek, hogy az egyik okos, a másik buta, csak nem emlékszem melyikre mondta...

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Sejtem... ;-)

2012.04.24. 20:03:33

Sajnos Andi kap védettséget...attól félek E-M páros a végéig kitart :O

2012.04.24. 20:04:16

@Banyus83: Ilyent én nem hallottam.

Banyus83 2012.04.24. 20:05:20

@LoveMy: Vagy akkor a fekete, és ezért akad ki Hiper...mert szerinte tőle kell jobban tartani...de ne legyen igazam!
Már kifejtettem, hogy szerintem is okosabb lenne ha Andi lenne védett, Pítnek úgyis ő kell, akkor az megoldva, Petra megy, a többi pár meg nincs veszélyben, mert a feketét senki sem választja majd...de biztos nincs ennyi eszük, aztán saját maguknak nehezítik meg a dolgot...

Banyus83 2012.04.24. 20:06:32

@szerivan: Mindjárt az után szerintem, hogy bejöttek a csajok (vagy a szobamutogatás után). LMZ ott ült a pult ajtó felöli részén és akkor odament Hiper és akkor mondta...

2012.04.24. 20:08:06

@Banyus83: A kinézetről beszéltek.

LoveMy 2012.04.24. 20:08:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Hiéna elrejtős projektjéről megint csak a MIIB-ből jutott eszembe egy jelenet :D
A film elején az idegen egy szép női test formát vesz fel, de közben megtámadja egy szatír, aki egy bokor mögé vonszolja...vesztére, mert az női testbe bújt idegen egészben lenyeli a szatírt :D

fran7 2012.04.24. 20:08:50

@Banyus83: Én az Extrában láttam, ott kétszer is a feketét emlegette, mint okost.

Banyus83 2012.04.24. 20:10:38

@fran7: Na, az is lehet, hogy az Extrában volt...már nem is tudom...

Boocska 2012.04.24. 20:14:33

nekem igazából tökmind1. 1arcúPetra mehetne már nonverbáliskommunikáiós-versenyre..(HAZA) Pít is bedughatná az ágyba az NDK-st,aztán szevasz. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.24. 20:17:07

@LoveMy: ezt meg kell néznem mihamarabb:D

Remélem, két régi esik ki! Petra elálmodozhatna még. Menjen Edina, Noémi!

Silene 2012.04.24. 20:17:32

Menjen Edina es Hiper! :)

Miliana 2012.04.24. 20:17:40

Jóestét:)
Remélem a fekete kap védettséget és Edina végre repül. De úgysincs az az isten. Egyébként Hiper is mehetne a levesbe...

Vadkörte82 2012.04.24. 20:20:17

Hiper menjen!! Edinka neee :)

Banyus83 2012.04.24. 20:21:25

Akkor inkább Hiper és Petra...

LoveMy 2012.04.24. 20:24:13

Petra biztos, hogy megy!
Remélem a szőke NDK-s úszónő lesz védett!

Silene 2012.04.24. 20:24:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :) szavazzunk! :) Hiper es Edina kozul inkabb Hiper menjen. :S Sajna en nagyon nem kedvelem.

Miliana 2012.04.24. 20:25:05

jó, akkor VAGY edina, VAGY hiper, nekem sem lenne muszáj mindkettőt röppályán látni, de igazából a broki-edinka párostól kapok már erősen hányingert, nekem fizikailag fáj, ahogy alázza magát szerencsétlen.

Vadkörte82 2012.04.24. 20:26:09

@Silene: Hiper menjen!
@Banyus83: :) legalább mi egyet gondolunk!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.24. 20:28:53

@Miliana: @Vadkörte82: @Silene: ha Hiper nincs, dögunalom a műsor, inkább menjen Edina, Noémi:D Továbbra is tartom:P

független sorozatfüggő 2012.04.24. 20:35:23

Csak én tartom furcsának, hogy Pít, az úriember, Noémi és Petra védőszentje, egyszerre feladja elveit, és egy rossz beszólásért eldobja Petrát majd csókolózik egy pár órával azelőtt megismert horpadt mellű enyhén szólva is érdekes arcú lánnyal?
Arra gondolok, hogy a szerkik felajánlhattak neki egy tisztességes összeget, ha felpörgeti a műsort. (A többieknek nem ajánlhatták fel,ők erős párok,kivéve Dávidot. Másrészről meg Pítet tarthatták elég értelmesnek és diszkrétnek a feladathoz.)
?

sogeking 2012.04.24. 20:41:46

@független sorozatfüggő: szerintem meg egyszerűen ez az igazi arca :)

inmemancsi 2012.04.24. 20:44:43

@Miliana: hagyjátok már ezt az alázás dolgot, kit érdekel más mit gondol, ha neki belefér akkor belefér, mi a francnak játssza meg magát meg magát, mint a miss picsakihaénnem bendegúz - a szépség ugye, meg a pornósbaltásarcú- a szende ugye, vagy a fonnyadttranszveszti -okos ugye inkább ők alázták porig magukat ezidáig szerintem

független sorozatfüggő 2012.04.24. 20:49:09

@sogeking:
Bár én összeesküvés elmélet-párti vagyok, még az is meglehet, hogy neked van igazad...akkor engem jól megvezetett eddig Pít :-)

2012.04.24. 20:53:32

@független sorozatfüggő: Sosem volt úriember, honnan veszed?

nosce 2012.04.24. 21:00:43

@szerivan:
PIT egy köcsög törtető, ezért tepert annyira Féltengely ellenében, h most vérig sértődjön mert a nagy párja bedurcizott mert " csak semmi személyes alapon " meg akarja csinálni valamelyik beköltözőt ?

foxglove (törölt) 2012.04.24. 21:02:32

@szerivan: biztos megtévesztette, hogy öltönyben érkezett:)

nosce 2012.04.24. 21:04:13

@inmemancsi:
"kit érdekel más mit gondol, ha neki belefér akkor belefér,"

az h neki mi fér bele nem mérvadó mert elég kicsi az agykapacitása, fel se fogja h olyat tett ami szavai szerint nem férne bele :) Talán majd most adások után leesik :)

nosce 2012.04.24. 21:05:21

@foxglove:
meg virágot is hozott , nem ? :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.24. 21:05:41

@inmemancsi: simán kinézem belőle h a pénzért játszik kicsi Edinka

LoveMy 2012.04.24. 21:08:35

@jadebulgari:
Edina nyeri a 25 millát!

@nosce:
Elég sok játékosnak van megbánni valója!

Cathcart_ezredes 2012.04.24. 21:09:15

@nosce:
khm, a múltkori spoileres lottószámaiddal nem jutottam messzire..:)

Remélem a barna csaj kap védettséget: kiteszi Naivát, vagy Hipert, a szőke meg majd beáll Pít mögé, és Hernyós is repül. Jó lenne, ha már a csajok is igazi szopóágon lennének, és legalább egy alapjátékos hazahúzna a bús fenébe. (Naomi ne: jól néz ki, és szórakoztató a maga módján:) )

foxglove (törölt) 2012.04.24. 21:10:14

@nosce: haha, erre nem is emlékeztem:)

inmemancsi 2012.04.24. 21:10:31

@nosce: hát azért túlszárnyalja hippit, petét, meg a szlovákot is:))@jadebulgari: nem lenne rossz, meg az sem, ha az a hülye hengerfejűmitelemző dobná hippit

inmemancsi 2012.04.24. 21:13:14

@LoveMy: még mindig szimpibb előadni a szerelmest, mint otrombaként végzett asszonyát játszani (hippi, bendi) vagy nyilvánvalóan segghülyének lenni (nami)

független sorozatfüggő 2012.04.24. 21:14:12

@szerivan:

Ahogy védelmezte Naomit a hülye húzásai ellenére, és Petráért is kiállt eddig, a korrektséget kommunikálta kifelé.

Miliana 2012.04.24. 21:15:07

@inmemancsi: azt nem mondtam, hogy ezek a lányok nem alázták porrá magukat (bár szerintem ez kicsit erős kifejezés). Számomra Hiper sokkal vállalhatatlanabb, ha a kinti életben is így viselkedik, biztos, hogy messzire kerülném... Viszont még mindig meg tud lepni, kicsit izgalmasabb, mint Edina picsogása, meg brokifényezése (ego vagy f.sz, kinek mi tetszik), meg "mátééééééé"zása, meg az állandó lelkizései, Broki arca egy tanulmány, mikor rákezd, szemmel látható, hogy fejben tök máshol van, de igaza is van, zárja ki Edina nyavajgását, elmondta már riportban is, hogy nem igazán zavarja/érdekli...:D

LoveMy 2012.04.24. 21:18:53

@Miliana:
Nekem viszont Hiéna vállalhatatlan, gonosz lelkű, a női nem szégyene, Edina pedig emberibb és szerethetőbb :)

LoveMy 2012.04.24. 21:19:32

@inmemancsi:
ez nem hiszem hogy nekem szól :)

GL-581 g 2012.04.24. 21:21:51

A mai adás legfőbb izgalma: vajon Edinának sikerül-e még mélyebbre süllyednie. Talán a kis szende diznihercegnőnek ma meglesz a kétkezes análfisting is. :D
(Whehh, egy retek az a szerencsétlen hülye... :P)

inmemancsi 2012.04.24. 21:26:01

@Miliana: ja nem én kezdtem az alázást hivatkozni, nem tudom én a hippit csaptam volna pofán tegnap inkább, már nem is tudtam hallgatni, az idejössz odamész dumáját sokkal gázabb, mint odalenni egy csávóért. a trükk itt abban van, hogy máté már rég az első reggel határokon túl lenne a kinti életben edinától, itt viszont össze vannak zárva és adja továbbra is a cukipofit, egész nap együtt vannak, meg együtt aludnak esténként- minden jó érzésű nő tudja, hogy azért ez nagyon erős kötődést okoz a szeretett pasihoz

sogeking 2012.04.24. 21:28:07

Mátéban bízom, de a lányokban nem :D:D:D

mocskosmacska 2012.04.24. 21:28:29

Edina azért őrködött éberen, hogy nehogy valamelyik új luvnya bemásszon az ablakon és rácuppanjon a csudapöcsre?

mocskosmacska 2012.04.24. 21:29:30

Ennek az andinak olyan ronda arca van, mint az állat.

mocskosmacska 2012.04.24. 21:30:46

Pítnek megjött a menstruációja, azért ilyen hisztis?

20 évesen kevesen vannak, akik nem diplomátlanok. Igen, pít hülyeség volt a részedről, de ezt petrának is mondhatnád.

Miliana 2012.04.24. 21:30:53

aaaaaaaaaaaa, erről beszélek...:D

Vadkörte82 2012.04.24. 21:31:16

@mocskosmacska: és pont őt sikerült pítnek lekapnia.:)

mocskosmacska 2012.04.24. 21:31:36

Ha jön edina és máté átkapcsolok "a kristálytükör meghasad"ra inkább.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.24. 21:34:34

majd írjátok be ki lett védett nemtom nézni

sogeking 2012.04.24. 21:34:35

@mocskosmacska: akkor majd közvetítünk :)
(éppen Edina szuszog :)

bruu 2012.04.24. 21:35:30

Renyi gatyáját lövöm
eső esik Herkás ásít

Miliana 2012.04.24. 21:36:28

"kicsit teher volt, idegesített egy kicsit..." :D

2012.04.24. 21:36:32

@független sorozatfüggő: Korrekt az nem úriember. Féltette a seggit és nem akart tartozni azoknak akik bent tartották.

bruu 2012.04.24. 21:37:34

Azta újszőke elmondta az osszes csajozós dumámat

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.24. 21:37:53

Meg miert mondja Mate hogy ataludt 3 napot? Csak 1 nappal hamarabb van pandora, nem? Amugy nekik 4 naponta van parvalasztas? Vagyis nem marad ki 3 nap, amikor nincs adas, ugye?

Ditti82 2012.04.24. 21:39:09

Ki írta tegnap, hogy Pít és Déjvid másik kapura játszanak? Enricoval mi a helyzet? :D

mocskosmacska 2012.04.24. 21:39:10

Valamelyik régi csaj kieshetne már. Unalmasak.

mangalor 2012.04.24. 21:39:19

Jó estét,

@Cathcart_ezredes: és is Naomit bírom a legjobban, bár most meg van zuhanva, jó lenne, ha kicsit felrázódna.

És no, hát ez a Pít máris a kerítésfogúval pihenkél:o

busifa 2012.04.24. 21:39:43

Vihar előtti csend van... volt!

foxglove (törölt) 2012.04.24. 21:39:49

Elemző cuki szemüvegben:) igazi dork:)

szgy 2012.04.24. 21:39:49

az új csajnak tényleg milyen jó felsője van :-)

Ditti82 2012.04.24. 21:40:10

@mocskosmacska: Nekem elég, ha Hiper megy.

Hogyhogy ma van Pandora?

mangalor 2012.04.24. 21:40:50

Petra arca megmozdult!!!!

mocskosmacska 2012.04.24. 21:41:37

Azért van benne valami vicces, ahogy anikó csúfítja el levit, hogy nehogy valamelyik csaj szemet vessen rá.

busifa 2012.04.24. 21:41:47

@Yooha: perszehogy nem marad ki! :)

bruu 2012.04.24. 21:42:04

Jeszum Andi arca Melák legszebb napjait idézi

mocskosmacska 2012.04.24. 21:43:29

Megláttam andi fogsorát...........megrettentem.

almafa5555 2012.04.24. 21:43:39

Andinak nem kéne ennyit mosolyogni

genevieve 2012.04.24. 21:44:12

huhha, ez az új feketel lány elég szépséges:-)

fontosember 2012.04.24. 21:44:56

Andinak egész egyszeruen emberarca van, de nembaj az. Ellensúlyozódik.

fontosember 2012.04.24. 21:46:03

Mekkorát fog koppanni Edina jesszus!!!

szgy 2012.04.24. 21:46:05

na, edina nem szerelmes? :-)

foxglove (törölt) 2012.04.24. 21:47:24

@fontosember: nem szép csaj, de ha csak az utcán/buszon stb látnánk, nem lógna ki a többiek közül.

Ditti82 2012.04.24. 21:49:25

@Yooha: A világból kiüldöznek vele. :D

almafa5555 2012.04.24. 21:51:20

@Miliana: ma azt hittem főbelövi magát, amikor az ágyon elkezdett Edina picsogni a wc papír szívért

LoveMy 2012.04.24. 21:51:24

@fontosember:
Nem hiszem, hogy Edina koppanni fog!

foxglove (törölt) 2012.04.24. 21:51:40

@ő-szinte: a szőke csaj nem igazán képernyőképes, Edina bevallotta, hogy szerelmes Mátéba, Máté bevallotta, hogy kezdi idegesíteni Edina. Elemző cuki szemüvegben. Ennyi:)

foxglove (törölt) 2012.04.24. 21:54:31

Petra Pít nadrágján kapaszkodik fel!

inmemancsi 2012.04.24. 21:54:31

@Ditti82: na ennek az andinak kellett volna szerepelnie a reklámban már így is elég ütős, de akkor

te jó ég hippinek még a füle is elállós

busifa 2012.04.24. 21:54:40

Hiper a megmondóember! :))

bruu 2012.04.24. 21:54:54

@almafa5555: nah igen, de mégis ócsóbb mint ua aranyból :)
Ostobenkó eddig nagyon csendben volt

fontosember 2012.04.24. 21:55:01

@foxglove: buszon tőle sokkal csúnyábbak vannak, inkább pozitív szempontbol lógna ki. Bár busztól függ:D

fontosember 2012.04.24. 21:56:34

@LoveMy: meglátjuk, de egy szerelmes nő könnyen tud csalódni...

szgy 2012.04.24. 21:56:48

az always reklám embertelen, a megasztár válogatásban is a viccrovatba raknám ezt az idegbeteg rikácsolást...

Hiéna a hiéna stílusával osztja az észt arról hogy Petra mennyire jelentéktelen.

genevieve 2012.04.24. 21:58:47

honnan tudják a mexikói jóemberek, hogy kinek kell odaadni a levelet? ennyire ismerik a delikvesnseket?

csiporog 2012.04.24. 21:59:28

@genevieve: előtte mutatnak nekik egy képet:)

will 2012.04.24. 22:00:08

Hmmm, mit tenne Brian Boitano...?

inmemancsi 2012.04.24. 22:00:40

reninek halálfeje van

szgy 2012.04.24. 22:00:41

edina is rohadt sokat kommunikál a többiekkel, most éppen jajgatott egyet.

mocskosmacska 2012.04.24. 22:01:43

Ha, andi kap védettséget, akkor a csütörtököt már előre tudni lehet. Andi beáll pít mögé és petra megy. Meg reni meg bónuszba. Annyira kiszámíthatóak ezek a párvalasztók, hogy félelmetes.

foxglove (törölt) 2012.04.24. 22:02:04

cikkcakk választék basszus:D ez még menő?:D

inmemancsi 2012.04.24. 22:03:24

petének a négy általánosa se nagyon lehet meg - nem fogta fel, hogy pítike csak egy az 5 csávóból

Solei 2012.04.24. 22:03:28

Petra drogozik :D ilyen nem létezik, mint aki be van szívva folyamat :D

foxglove (törölt) 2012.04.24. 22:03:32

@inmemancsi: mancsika próbáltad már ezt a maybelline spirált?

bruu 2012.04.24. 22:03:39

@mocskosmacska: és mi van ha szerkik megcsavarják és renyi mondja meg hova áll újszőke?

Riz Ottó 2012.04.24. 22:03:45

Majd még megdumálják Andit, hogy álljon be Márk mögé és Csíra megy.

sogeking 2012.04.24. 22:03:48

@genevieve: ők mind játékosok, ez csak titkos küldetés :)

Grozunol 2012.04.24. 22:04:01

Következő csavarnak, a védettséget kapottnak ki kell választani a legszimpatikusabb sracot akivel randira mehet. Randi után közölni, hogy nem állhat mögé pár választon. :)

LoveMy 2012.04.24. 22:04:19

@szgy:
Mert ott vagy 24 órában, vagy ebben a fél másodpercben szűrted le ezt, amikor a többi még csak levegőt sem vett?

mocskosmacska 2012.04.24. 22:05:04

@szgy: Amikor az újak leszólása van a riportszobába, akkor mindig edina fejét mutatják.

mangalor 2012.04.24. 22:05:09

@fontosember: sztem sem gáz, kicsit bulldog arca van, de nem tűnik rosszindulatúnak. Egyébként jó párja lenne sztem Pítnek.

Jajmár Hiper, TE minek mentél be a hotelbe?? Ha van Isten, ő lesz az egyik, aki távozik.

almafa5555 2012.04.24. 22:05:55

@szgy: pedig Alíz is így úszkált elég sikeresen az előző évadban

mocskosmacska 2012.04.24. 22:06:10

@bruu: Az a gond, hogy eddig egyszer sem volt nagy meglepi párválasztón.

ő-szinte 2012.04.24. 22:06:24

@ő-szinte: @foxglove: mert nem kepernyo kepes Kandi?

mangalor 2012.04.24. 22:06:33

@mocskosmacska: még jó, nem fognak a pasik se maguk ellen dolgozni egy sunyinak tartott Renivel:)))

LoveMy 2012.04.24. 22:06:56

A szőkénak adják a védettséget, mert Pít feje eléggé aggodalmas!

almafa5555 2012.04.24. 22:07:49

Tehát az a jó taktika, hogy egy papucsállatkán nyomulunk előre?

bruu 2012.04.24. 22:08:10

@mocskosmacska: de Homár meglepiben esett ki

fontosember 2012.04.24. 22:08:33

@mangalor: Sokkal jobb lenne neki mint Petra, mert Petra csak arcoskodik mostanában, felvette a STÍLUST :D:D

szgy 2012.04.24. 22:09:04

@LoveMy: te hogy láttad 24 órában? mert a tévében mátén kívül elvétve beszél valakivel.

mocskosmacska 2012.04.24. 22:10:44

Tüncike próbál kötekedni az újjal?

almafa5555 2012.04.24. 22:10:52

ez az Andi akkor is Kata2

will 2012.04.24. 22:10:52

Reni, késsel-villával evés megy-e?

busifa 2012.04.24. 22:10:52

Reni nagyon érdekes egyéniség lett volna a VV5-ben ha bejutott volna! :)

ő-szinte 2012.04.24. 22:11:16

@foxglove: nekem az egyel regebbi van, az teljesen rendben van:-)

genevieve 2012.04.24. 22:11:43

@csiporog: wow, hogy erre nem gondoltam:-)

mocskosmacska 2012.04.24. 22:12:10

@mangalor: De én vagyok a néző és én showt, izgalmat, meglepetést, nem langyos vizet, mert különben nem fogom nézi az éden hotel3-t.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.24. 22:13:38

Az új fekete csajnak milyen randa, felkopaszodott homloka van...

ő-szinte 2012.04.24. 22:14:22

@busifa: olo:-)
Miert, milyen reni, amitol erdekes?

foxglove (törölt) 2012.04.24. 22:14:26

@ő-szinte: lehet, hogy kipróbálom ezt az újat:)

busifa 2012.04.24. 22:14:28

@sogeking: szerinted? a női tuja! :))

bruu 2012.04.24. 22:14:45

Naiva a 23 évével már tényleg vén

fontosember 2012.04.24. 22:15:39

:D Anikó:" Én nemfogom a seggét nyalni nemvagyok olyan típus" ---- Eddig minden csajnak aki bejött azonnal elkezdte, mindig mindenkit ő vitt körbe a hotelbe

sogeking 2012.04.24. 22:15:47

@busifa: szerintem? ránézésre jól tud zuhanyozni :D

mocskosmacska 2012.04.24. 22:16:00

Andinak ilyen szar az ízlése vagy a stylist szúrt ki vele?

busifa 2012.04.24. 22:16:50

@ő-szinte: olo :)
Ezt kérdeztem én is magamtól..:))
Hogy juthatott el a beszavazóshowig? :)

sogeking 2012.04.24. 22:16:55

Kíra bántja a kedvenc pultosomat :D

ő-szinte 2012.04.24. 22:17:09

@foxglove: en is gondoltam ra, de az elozo szeria eleg jo:-) nekem eleg faszan ilyan muszempillas a hatasa, mint hipernek, vagy csiranak. na majd ezt priviben bovebben.:-D

mangalor 2012.04.24. 22:18:05

@mocskosmacska: ezért vannak a szerkik, Nikit is hogy kipenderítették seperc alatt:D

Petra: Andi Pít szemkontaktusát keresi. LOL

mocskosmacska 2012.04.24. 22:18:18

VAlamelyik nagy stratégának píték táborából leeshetne, hogy pítnek meg kellene az újcsajt dumálnia, hogy ejtse ki anikót és ha megteszi, akkor a következő párválasztón lesz a párja.

Madár Fokker 2012.04.24. 22:18:31

@mocskosmacska: Arra a nadrágra szerintem nincs mentség. Kíváncsi vagyok, ki hitette el a nőkkel, hogy ez a hárem(?)gatya jól néz ki?!

busifa 2012.04.24. 22:18:33

@sogeking: ja, elég kameraképesen, ennyi! :)

ő-szinte 2012.04.24. 22:18:39

@busifa: meg dyacskanal is tujabb, vagy mi?

foxglove (törölt) 2012.04.24. 22:19:00

@inmemancsi: amiben rostok vannak, az új, nem jut eszembe a neve.

mocskosmacska 2012.04.24. 22:19:52

@busifa: Szerintem a vv-kban rengeteg unalmas ember volt, ez a reni sem lógott volna ki.

ő-szinte 2012.04.24. 22:21:21

@mocskosmacska: ja, unalmas:-) mint kiszop?;-D

foxglove (törölt) 2012.04.24. 22:21:36

ennek az edina-máté románckodásnak nagyon csúnya vége lesz...

bruu 2012.04.24. 22:21:48

nah jön a szokásos zöld képernyő apró nyögésekkel és vége ennek a résznek

genevieve 2012.04.24. 22:21:59

@foxglove: maybelline illegal length:-)

busifa 2012.04.24. 22:21:59

@ő-szinte: Dya hozzá képest egy entertainer volt! :)

raspberrypie 2012.04.24. 22:22:17

3 vodka-narancstól kidobta a rókát az andi? O_o jézus

fontosember 2012.04.24. 22:22:40

úgy látszik Andi volt a pole-pozíciós a mai estén

ő-szinte 2012.04.24. 22:23:09

Es miert nincs ma kozvetites? Hol van a kozvetitesek gorog istene? :-DDD

sogeking 2012.04.24. 22:23:13

@busifa: szerintem vannak rejtett értékei

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.24. 22:23:58

Je, Pit szervezkedik! Ilyet meg nem is lattam!

sogeking 2012.04.24. 22:24:29

két gombócot kérek rózsaszín tölcsérben :D:D

inmemancsi 2012.04.24. 22:24:30

@foxglove: maybellineből a great lash mascara jó (abból az árkategóriából)

na beküldik mátécska barátnőjét?

Ditti82 2012.04.24. 22:24:45

Miért nem Anikó mögé? :O

No... Csak nem Mátéka barátnője jelenik meg?

szgy 2012.04.24. 22:24:48

na, ez érdekes lesz, máté, edina és valami titokzatos új csaj

raspberrypie 2012.04.24. 22:24:51

oké, máté barátnője bejött? :D

foxglove (törölt) 2012.04.24. 22:24:54

muhaaaaaaaaaahaha ez jó lesz

Riz Ottó 2012.04.24. 22:25:02

Bejön Máté nője???

Silene 2012.04.24. 22:25:04

Tuti bejon a Broki noje.

Grozunol 2012.04.24. 22:25:11

valaki régivel találkozik majd

nyuszi_muszi 2012.04.24. 22:25:26

Máté nője........ez övön aluli......

mocskosmacska 2012.04.24. 22:25:31

Na, megjelent máté barátnője?

busifa 2012.04.24. 22:25:38

@sogeking: akkor hozza a felszínre mert ki fog esni! :)

foxglove (törölt) 2012.04.24. 22:25:49

persze lehet, hogy viccesen vágták össze, és Edina az a kalapban:)

Sudu 2012.04.24. 22:25:53

@Silene: Én is erre gondoltam. Lesz itt nemulass.

hóódejóó 2012.04.24. 22:26:01

inkább Niki. Szerintem mivel Neki nem volt semmilyen lehetősége, ezért beküldték megint. Krisztián már nincs, így Máté áll Hozzá a legközelebb. hm?

mocskosmacska 2012.04.24. 22:26:17

@ő-szinte: Seherezádé, gergő meg az ilyenek.

ő-szinte 2012.04.24. 22:26:24

@raspberrypie: legalabb zsinortangaban terdel a wc csesze felett??:-DDDDDDDD

kerdesek05 2012.04.24. 22:26:36

MÁTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
bement a csaja: ))))

almafa5555 2012.04.24. 22:27:10

miért Renit igyekszik Pít benntartani, miért nem Petrát?

kerdesek05 2012.04.24. 22:27:19

Reni ki mögé áll a PÍT verzió szerint???

mocskosmacska 2012.04.24. 22:27:21

@Yooha: Elvileg nemcsak pítnek, hanem az össze hotellakónak ezt kellene tennie.
De azt nem értem, hogy pít mit szervezi kira és petra kitételét. Nemrég még ők voltak a szövetségesei.

hóódejóó 2012.04.24. 22:27:23

lehet, felajánlják Neki, hogy ha dobja Edinát védettséget kap a következő ceremóniára (mármint a jövő hetire, mikor pasik jönnek be)

nyuszi_muszi 2012.04.24. 22:27:27

@hóódejóó: És em miért tenné próbára tüncével a kapcsolatot?! Sztem máté nem választaná nikit....

sogeking 2012.04.24. 22:27:34

á, szerintem Alekosz, beszáll az ÉH2-be is :)

Silene 2012.04.24. 22:27:36

@Sudu: durva lesz. Mert ugye a csaj elvileg nem tud arrol, hogy a Broki csalja rendesen...

szgy 2012.04.24. 22:27:37

vagy visszahozzák Nikit?

Sudu 2012.04.24. 22:27:53

Vagy esetleg visszaküldik Nikit. Elvégre a kiesésekor ő volt Máté párja.

almafa5555 2012.04.24. 22:28:04

@hóódejóó: mutatták, valami göndör hajó csajszi, nem Niki

hóódejóó 2012.04.24. 22:28:20

@nyuszi_muszi: nyilván nem a két szép szeméért :D

LoveMy 2012.04.24. 22:28:25

Ez a Máté és az idegen látogató nagyon görény húzás, mert ezzel az erővel az összes bent lakó volt, vagy meglévő hozzátartozóját bele lehetne küldeni!
No fair!
Bár az is lehet, hogy megint egy olyan húzás, ami nem úgy lesz, mint amire számítunk, ahogy ez eddig mindig is így történt!

C76 2012.04.24. 22:28:29

ezt hinayoltam, hogy kicsit menjen hatterben a taktikazas, inkabb dijjazom, ha egymast meggyozik erre-arra, mintsem az Aniko Papucs fele hattermunkat

tuti Mate baratnoje fog erkezni, mi mas lehetne, biztos nem az anyjat kuldtek be, de mondjuk azon kivul, hogy Matet elkuldi meg melegebb eghajlatra, mas beleszolasa nem hiszem hogy lessz

Ződibaba 2012.04.24. 22:28:47

Yessss!!!! Remélem, hogy Edinát beszaratják egy kicsit, mert kezdem unni az naív, szerelmes fejét. Tuti,hogy a Broki csaja jön! Hipert valaki nem akarja haza vinni, by the way....

Sudu 2012.04.24. 22:28:48

@szgy: Látom, ez az ötlet nem csak az én fejemből pattant ki.:-)

almafa5555 2012.04.24. 22:28:52

berohan a szobába a csajszi és mond is vmit, de nem ismerős

szgy 2012.04.24. 22:29:02

alekosz :-) jó poén :-)

C76 2012.04.24. 22:30:13

@kerdesek05: Reni all Pit moge, Andi pedig a Mark moge, Kira es Petra meg allnak majd a buszmegalloba

kerdesek05 2012.04.24. 22:31:26

@C76: melyik buszmegállóba állnak?:)

kerdesek05 2012.04.24. 22:32:04

Pír hogy magyarázza meg Petrának,hogy bocs a Renivel maradok???

nyuszi_muszi 2012.04.24. 22:32:14

@hóódejóó: Sztem védettségért sem cserélné....a 2 szép" szeméért talán.... :D

busifa 2012.04.24. 22:33:11

Kirából csak előjött a marketinges! :)

C76 2012.04.24. 22:33:45

Pit ha nagyon akarja, megmentheti Petrat is, meggyozi Andit, hogy egy par lehetnek, de csak a joco heten, ezena heten aljon be Mark moge (Kire kiesik) es jovo heten amikor fiuk jonnek be, Pit beall Andi moge (Mark kiesik avagy David?) es Petra valaszthat az uj fiuk kozul ... igy megmentheti, habar masik parja lessz + a vedetsseget hasznosan hasznaljak fel, kar lenne Petrara elpazarolni, mert ot barmikor kitehetik ha akarjak

szgy 2012.04.24. 22:34:01

hallgatóznak az újak, mit beszélnek róluk :-)

*jinx* 2012.04.24. 22:34:25

@nyuszi_muszi: Hihi, ahogy Levi barátnőjét az Aranypartban.

Ki lett védett? Nem láttam...

mangalor 2012.04.24. 22:35:11

edina most döbbent rá, hogy később róla is ezt gondolják majd "na, megb@szták, mint a lovat":DD kész tanulmány volt az arca.

hóódejóó 2012.04.24. 22:35:19

@almafa5555: az előzetest nem lehet megnézni valahogy? közben fél szemmel dolgoztam...

Cathcart_ezredes 2012.04.24. 22:35:20

Szerintem Brokihoz Naiva anyja fog bemenni...

foxglove (törölt) 2012.04.24. 22:35:38

@almafa5555: nem volt ilyen, edina ugrott máté nyakába ezzel: "csak nem lesz ebből gáz"

inmemancsi 2012.04.24. 22:36:27

menjen be a kiszeltünde

busifa 2012.04.24. 22:36:47

@Cathcart_ezredes: őt még nem ismeri Broki! :)

fontosember 2012.04.24. 22:37:07

LMZ megint megújjazza Hipert baszki

inmemancsi 2012.04.24. 22:37:23

mi ez a kémia szöveg? sose értettem:))

almafa5555 2012.04.24. 22:38:10

@foxglove: ooooooooooooooo, akkor elnéztem, na ezt ln is visszanézem

foxglove (törölt) 2012.04.24. 22:38:34

@inmemancsi: hú, köszi, nekem tetszik, bár csomós egy kicsit.

hóódejóó 2012.04.24. 22:39:36

vagy lehet, hogy Omár jön parókában :) ez igazán meglepő húzás lenne :D

almafa5555 2012.04.24. 22:39:46

hááát igen, ez Edina lesz

Cathcart_ezredes 2012.04.24. 22:40:18

@busifa:
Szerintem megismerte a seggéről:)

@sogeking:
Lehajítja a szakadékba...

raspberrypie 2012.04.24. 22:41:30

@C76: vagy majd máténak feltesznek egy kérdést: a barátnőddel alkothattok egy párt, de akkor edinának mennie kell :D eé tudom képzelni.

inmemancsi 2012.04.24. 22:41:31

@sogeking: na ezt meg pláne nem:))@foxglove: igen az nagyon csúnya tud lenni és összeragadnak a pillák és ha már az új csomósodik mi lesz később..

sogeking 2012.04.24. 22:42:57

az angoloknál szoktak ilyen nagy kalapok lenni, talán Charles herceg

busifa 2012.04.24. 22:42:59

Naomi VV Gombi fan! :)

Vadkörte82 2012.04.24. 22:46:12

@raspberrypie: azért ez elég durva húzás lenne a többiekkel szemben..bár ez éden itt bármi megtörténhet.

foxglove (törölt) 2012.04.24. 22:46:22

@szgy: szerintem csak egy rajongó, és egyébként is idézőjelben van...

foxglove (törölt) 2012.04.24. 22:47:42

@sogeking: szerintem pippa middleton, a feneke alapján

GRX 2012.04.24. 22:48:04

Nagy piros pont a zenei szerkesztőnek a John Mayer nótáért a végén!

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 22:48:08

De most komolyan ez Broki kinti nője?!? :D
Most spoilerezzetek!!! :DDD

genevieve 2012.04.24. 22:48:15

na tessék, miért ekézik renit, mikor beszélgetett mindenkivel és milyen kedvesen ápolja a szőkét:-)

Silene 2012.04.24. 22:48:57

@inmemancsi: a legjobb szempillaspiral : Lancome - Hypnose. Megeri aldozni ra, mert egy fel evig maradektalanul kiszolgal, de meg tovabb is.

Banyus83 2012.04.24. 22:49:51

Én úgy örültem ennek a tervnek, amit Naomiék kigondoltak...erre az előzetes...Most komolyan előrángatták valahonnan Broki barátnőjét????? Azért ez nagy sunyigeciség szerintem. nem sok esélyt hagynak ezzel Edinának, most leszámítva hogy ki szereti és ki nem, azért ez rendes kibaszás...Vajon azért csinálják, mert máshogy nem tudják szétszedni őket???? ha Edina ezért megy, én befejeztem az Éden nézést!

beacska 2012.04.24. 22:50:18

tavaly a kiesett Ádámot hozták így be. agymosást adott, Nikinek (?)

Cathcart_ezredes 2012.04.24. 22:50:25

Azért Naomi most kicsit megdöbbentett ezzel a komplett haditervvel, hogy egyszerre ejtse ki Csírát és Petrát. Ez már minimum 4 agysejtet feltételez.
Renit meg biztosan Meláknak szánták, hogy betanították a hányás közbeni nyakborogatásra...

Vadkörte82 2012.04.24. 22:51:26

@Banyus83: azért Broki feje természetes fénynél igencsak alkeszos..szerintem hülye lenne lecserélni Edinkát..a végjátékban senki sem szavazna rá.szerintem.

sogeking 2012.04.24. 22:51:33

@paranyuszi: Edina gonosz ikertestvére, aki 12-es az ágyban

beacska 2012.04.24. 22:52:01

@Banyus83: szerintem Niki lesz az. nem hinném, hogy kintit hoznak be

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 22:52:57

@Cathcart_ezredes:
Melák már rég Floridában hesszel.... :D:D

hóódejóó 2012.04.24. 22:53:07

@Banyus83: egyébként ezt nem úgy hirdették, hogy facérokat várnak? Mindenki sunnyogva adja elő, hogy kint neki nője/pasija van igazából. Máté is csak az aktus után vallotta be. El tudjátok képzelni, hogy behívták a szerkesztők, és megkérdezték a nevét? Aztán felhívták a csajt, hogy Te! a pasid bent egy másik csajjal kavar, ha meg akarod menteni a kapcsolatot gyere azonnal, fizetünk mindent?

Silene 2012.04.24. 22:54:03

Lehet, hogy en vagyok az egyetlen, de nekem Kira szimpatikus, Markkal egyutt kifejezetten aranyosak. Az is szimpatikus, hogy Mark megmentene Petrat, aki szinten kezd megnoni a szememben.

Amugy Hiper ma egeszen normalis volt. :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 22:54:19

@sogeking: Sztem Edinka anyja inkább.... bejött leszúrni Brokit. :D

beacska 2012.04.24. 22:54:26

csak én gondoltam arra, hogy Pít így akarja kiejteni Renit? maga mögé állítja, és hazaküldi. De ahhoz az kell, hogy Andi ne mögé álljon, hanem máshova: mondjuk Márk mögé...Miért kéne Dávidnak éppen Noémi és Petra közül választania?

ez az akció Andinak szólt, nem Reninek...szerintem

LoveMy 2012.04.24. 22:54:28

@Banyus83:
Nem tudom, hogy az amit felraktam (a lányok vadulnak) video az még a találka előtt vagy után van, mert Edina ott van!

GL-581 g 2012.04.24. 22:55:12

Pít hatalmas hibát követ el, ha hagyja, hogy a Platóhátú kitegye Kírát. Inkább Petrát és Hipert kéne kirakni. Mondjuk:
Platóhátú - Papucs
Reni - Pít
Többi pár maradhat.

raspberrypie 2012.04.24. 22:55:17

@beacska: akkor máté nem vágott volna ilyen kínos fejet :/ nem hinném, hogy niki lenne az. kétszer nem fogják eljátszani a visszajövősdit :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 22:55:33

@hóódejóó: Sztem ez kisebb költség mint kifizetni Brokinak és Edinkának a 25 milkát....

fofofo 2012.04.24. 22:55:48

szegeny mobilon netezok erdekeben, akiknek neha bejon egy kis hsdpa, de inkabb az sem, es hiaba olvastak vissza ot oldalt: akkor senki nem kapott ma vedettseget, igazabol semmi nem tortent, es az elozetes alapjan holnap jon egy csaj deklaraltan Brokihoz? ennyi volt ma, vagy atsiklottam valami lenyeges felett?

beacska 2012.04.24. 22:55:54

@Silene: igen, mert Márk komolyan gondolja a Pít-Petra-Kíra-Márk négyest. Úgy látszik Pít már aludt rá egyet ;)

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 22:56:12

@Silene: Nem vagy az egyetlen! Hajrá Csíra! :D

Banyus83 2012.04.24. 22:56:13

@hóódejóó: Hát én simán el tudom képzelni...
@LoveMy: Mindjárt megnézem!

Valaki olyan, akit Broki ismer (Edina anyját nem hiszem, hogy ismeri)...és meglepődik, nagyon...nem hiszem, hogy lenne olyan kiesett lány, aki ilyen hatással lehet rá...

sogeking 2012.04.24. 22:56:47

@paranyuszi: az nekem nagyon durva lenne :) ami megtörtént, már úgyis a neten van

beacska 2012.04.24. 22:57:06

@raspberrypie: de tavaly Ádám sem jött vissza!!! csak dumáltak!!!

LoveMy 2012.04.24. 22:57:58

@fofofo:
Szőke NDK úszónő kapott védettséget a fiúk által!

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 22:59:27

@Cathcart_ezredes: Most mié plagizáltam??? :D nem vágom... :D

LoveMy 2012.04.24. 22:59:30

@beacska:
csak tanácsot adott Nikinek, beszélgettek, és nem mehetett már vissza!

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 23:00:38

@sogeking: ez az ÉH itt bármi megtö...... :D:D:D:D

fofofo 2012.04.24. 23:00:54

@LoveMy: koszonom. azert remelem, ezzel nincs elintezve, es meg valamit varialnak rajta, pl vkit nem valaszthat. vagy legalabb most valasztana eloszor a vedett szemely....

beacska 2012.04.24. 23:01:00

@LoveMy: igen, én is ezt mondtam...vagy nem?

Cathcart_ezredes 2012.04.24. 23:01:34

@paranyuszi:
Mert én már fentebb lecsaptam az "Edina anyja jön be" ötletre, úgyhogy két eshetőség van: vagy plagizálsz, vagy annyira egyre gondolunk, hogy a párválasztón melléd fogok állni:)

sogeking 2012.04.24. 23:02:29

@paranyuszi: akkor mégis Charles herceg lesz :D

foxglove (törölt) 2012.04.24. 23:03:17

haha, a "vendég nőn" ugyanaz a kalap van, mint amit Edina vett terrortomival:D
(loston edződtem, alap, hogy visszakerestem:))

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 23:04:24

@Cathcart_ezredes:
:DDDDDDDD
Böcsülettel mondom, h én nem láttam h ezt írtad...
Jobb 5letem van, összejövünk ÉH3 előtt és kifosztjuk őket, na? :DDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.04.24. 23:04:56

@Banyus83:
Nem volt Nikinek ilyen fehér kalapja?

nosce 2012.04.24. 23:08:29

@foxglove:
és ez mit jelent ? :)

hóódejóó 2012.04.24. 23:08:34

@foxglove: és biztos azt az egy egyedi darabot lehetett ott kapni belőle :D

pár játékost tuti megtartanak a nagy fináléra, mint az egyben, akikre le lehet cserélni a jelenlegi párod. Pl. ha Noémi bent marad, szerintem egy laza mozdulattal dobna Omárért bárkit.

Banyus83 2012.04.24. 23:09:17

@LoveMy: Az Edináé volt, mikor TT-val voltak vásárolni, akkor vették...Nikinek ilyen "pasisabb" volt...

foxglove (törölt) 2012.04.24. 23:09:19

@nosce: @hóódejóó: szerintem nincs nagy csavar, csak egy romantikus vacsorát szerveztek nekik...

nosce 2012.04.24. 23:09:42

@Cathcart_ezredes:
én mondtam h Naomi a legokosabb csaj :)

beacska 2012.04.24. 23:09:43

@foxglove: hűűű mekkora fordulat lesz a kapcsolatukban!!! randizhatnak a Hotelen kívül is!! besza-behu ;)))

foxglove (törölt) 2012.04.24. 23:09:55

mármint máténak és edinának

hóódejóó 2012.04.24. 23:10:32

@foxglove: tuti nem, akkor Edina nem aggódott volna a szobában, hogy csak nem lesz baj!

nosce 2012.04.24. 23:11:58

@foxglove:
én arra gondoltam h Broki nője, vagy műanyag..

foxglove (törölt) 2012.04.24. 23:12:56

@nosce: de műanyagnak mi dolga lenne itt? ő csak melák miatt volt érdekes, már akinek

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:13:04

Tuti Máté "régi" csaját hozzák be látogatóba

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 23:13:17

Igen... Ez Edinka lesz, a kalap alapján, és egy előadásra mehetnek el Brokival melynek címe "létezik más póz a misszionáriuson kívül" lesz .... :D

beacska 2012.04.24. 23:13:37

azért az király volt, mekkora lúzert csinált Anikó Leventéből a Pandórára! :))) nagyon röhögtem...az meg még rá is játszott!! remélem, ezen a héten is megússzák!! az Újaktól garantáltan nem kell tartaniuk, de a Régiek....

foxglove (törölt) 2012.04.24. 23:14:42

@beacska: tavaly is volt valami ilyesmi, kinti randi mint meglepetés, nem? (nem a niki-dani-ádám találkozóra gondolok)

sogeking 2012.04.24. 23:14:49

@foxglove: az nem jelent semmit, nekem is olyan van :D

nosce 2012.04.24. 23:15:17

@foxglove:
visszajön játszani védettséggel, ö kedvelte Brokit, és húsvétkor valahogy Brokival mentek el meglocsolni műanyagot :)

foxglove (törölt) 2012.04.24. 23:16:39

@sogeking: biztos jól áll, az avatarod alapján:d

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:16:50

Vagy Edina anyja jön be és Brokinak meg kell kérnie a lánya kezét :-)

2012.04.24. 23:17:03

Miért kell mindenkinek szervezkednie egy egyszerű lépéshez, hogy Andi beálljon Márk mögé?

Cathcart_ezredes 2012.04.24. 23:17:28

@paranyuszi: még szép:)
@nosce: Jó, de a lottó számokat is megmondtad, aztán...:)

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 23:17:49

@Pácsó Ármándó: bakker ezt már ketten írtuk.. h Edinka anyja az.. :D

2012.04.24. 23:18:28

@foxglove: A fekete özvegy visszatér :) vagy Broki igazi barátnője, de az ölég vv-s fordulat lenne.

Banyus83 2012.04.24. 23:18:48

Biztos, hogy nem csak sima Edina-Broki randi lesz...akkor csak nem mondta volna HÉ, hogy idegen nő borzolja a kedélyeket meg ilyenek...Amúgy meg akárki a csaj, Edinának szélesebb a csípője...De azt sem hiszem, hogy Műanyag...

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:18:55

@paranyuszi: Bocsi, csak most kapcsolódtam be a végére és még nem olvastam vissza. Te is írtad?

sogeking 2012.04.24. 23:19:00

és mi van akkor, ha Edina anyja megy be ?

nosce 2012.04.24. 23:19:10

@paranyuszi:
"Ez Edinka lesz, a kalap alapján, és egy előadásra mehetnek el Brokival melynek címe "létezik más póz a misszionáriuson kívül" lesz .... :D"

vagy arra, h kell lenyelni a cuccot szopás után :)

foxglove (törölt) 2012.04.24. 23:19:40

@Cathcart_ezredes: én írtam a lottószámokat, sajnálom, hogy nem jöttek be, pedig az ncorerról töltöttem le... na mindegy...

LoveMy 2012.04.24. 23:20:35

@foxglove:
Köszi, na erre (vagy ilyenre) gondoltam!

@beacska:
már megszokhattuk volna, hogy a jól összevágott és teljesen máshogy tálalt előzetesek nem úgy alakulnak, mint ahogy tálalják nekünk!

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 23:20:36

@Cathcart_ezredes: Úgy néz ki vinnünk kell Pácsót is! :D

amúgy egy sport csokiban fogadok, hogy ez nem Edinka.. Edinkán mindig mell alatti varrású ruha van.. a kalaposnak deréknál volt a varrás... :D

2012.04.24. 23:20:54

@Banyus83: Az lesz aki kiejtette Műanyagot, a másik Niki.

nosce 2012.04.24. 23:21:31

@Cathcart_ezredes:
Foxi megmondta :), sajnos az ncore ennyit tud :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 23:22:08

@nosce: :DDDDDDDDDD áá csak fogat mosott.. :D:D:D

busifa 2012.04.24. 23:22:12

Edina ikertestvére nem lehet?

sogeking 2012.04.24. 23:22:29

@nosce: csak vicceltem :)

@szerivan: az úgy érdekes lenne, ha Máté őt választja, védettséget kapnak

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 23:22:51

@Banyus83: szerintem sem, már fentebb írtam... :D

Banyus83 2012.04.24. 23:22:55

@szerivan: Jézus, csak őt ne!!!!!

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:22:58

@paranyuszi: Már hogy lenne Edina? Megmondták, hogy egy titokzatos hölgy jelenik meg, meg amúgy is, szét akarják kapni a Máté-Naiva párost.

sogeking 2012.04.24. 23:23:06

@busifa: azt már levédettem, ráadásul gonosz és 12 pontos :)

Banyus83 2012.04.24. 23:23:26

@paranyuszi: Tudom, egyetértésnek szántam :-)

nosce 2012.04.24. 23:23:42

@szerivan:
műanyag mér nem lehet puffi ? :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 23:24:19

@Pácsó Ármándó: Tudom, tudom...:) csak vicceztem.... :D amúgy meg írtam is, hogy a ruha alapján amit a kalapos viselt, az nem Edinka...

busifa 2012.04.24. 23:24:34

@sogeking: ezt is mondták már egy pàran... :))

sogeking 2012.04.24. 23:25:18

@LoveMy: mondjuk egy már kiesett játékos - pl. Niki2 - visszatérne, és ha Máté őt választaná Edina helyett, akkor védettséget kap a következő körben (még dolgozom rajta:)

Cathcart_ezredes 2012.04.24. 23:25:30

@foxglove: @nosce:
Eredmény szempontjából mindegy, mindketten szégyelljétek magatokat, ez a lényeg:)

@paranyuszi: majd kiejtjük:)

Mindenkinek jó éjt, és jó agyalást hogy ki lehet a hotel szelleme!

2012.04.24. 23:25:44

@nosce: De ő is lehet, bárki akit Nikolett néven anyakönyveztek.
@Pácsó Ármándó: Mert mindenki utálta és felállt Máté csudafasza rá. A szerkik is unják már az álompárt, robbantani kell :)))

foxglove (törölt) 2012.04.24. 23:25:45

@Pácsó Ármándó: igaz, erről meg is feledkeztem... akkor sztornó az elméletem:)

sogeking 2012.04.24. 23:26:20

@busifa: nem gond, annál több jogdíjat kapok :)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:26:29

Megvan! Az Alwaysos lány lesz a reklámból! :-)

LoveMy 2012.04.24. 23:26:31

@sogeking: Edina kap védettséget?

2012.04.24. 23:27:18

Vagy Renit kicsempészik és ő a lady.

sogeking 2012.04.24. 23:27:32

@LoveMy: nem, Máté, ha lecseréli Edinát

Vadkörte82 2012.04.24. 23:27:52

@Pácsó Ármándó: szerintem Plastic lesz, Máté dönthet h lekoptatja e Edinkát..mondjuk.

LoveMy 2012.04.24. 23:28:01

@Pácsó Ármándó:
Sok dolgod volt?
Emlegettünk ám! ;)

sogeking 2012.04.24. 23:28:09

mégsem Charles herceg, neki csak ilyen lüke kalapjai vannak:

glanzundgloria.blog.sf.tv/Hut3.jpg

2012.04.24. 23:28:55

@Vadkörte82: Ez nem döntés mert neki nincs oka dobni Edinát.

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:29:08

@szerivan: Attól, hogy ott megjelenik a titokzatos nő még egyáltalán nem biztos, hogy be is fog költözni, lehet hogy Máté nője csak bejelenti, hogy kimaradt az utolsó menzesze.

Banyus83 2012.04.24. 23:29:11

@Vadkörte82: Szerintem ez nem Plasztik...

LoveMy 2012.04.24. 23:29:53

@sogeking:
Jó, hogy nem mindjárt a fődíjig bebiztosíthatná Máté magát ezzel! :)

nosce 2012.04.24. 23:30:51

@LoveMy:
"Edina kap védettséget?"

sztem inkább repjegyet kap :)

Banyus83 2012.04.24. 23:31:54

Na én megyek alukálni, mert reggel naaagyon korán kell dokihoz mennek...úgyhogy ki is maradok az egész napos agyalásból :-( Fúrni fogja az oldalamat a kíváncsiság estig!!! Remélem azért Edina nem esik ki!!!!

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:32:04

@paranyuszi: Nem állok most mögéd, mert MyLoveval már lebeszéltem :-)

@Vadkörte82: Plasztikért biztos nem vált Máté szerintem

@LoveMy: Sok, szüli és névnapokon vagyok már hétvége óta, majd visszaolvasom!

LoveMy 2012.04.24. 23:32:06

@nosce:
Nem kell aggódnod :) Edina ott lesz végig!

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 23:32:31

@Pácsó Ármándó: Én is meg az ezredes is...
nem gáz :D

2012.04.24. 23:32:36

@sogeking: A következő ceremóniára? Ez jól hangzik :) de akkora arca van Máténak, hogy semmiféleképpen nem érti magát veszélyben.

LoveMy 2012.04.24. 23:34:05

@kerdesek05:
Elég sokat mondó Máté arca, mint akihez olyan valaki jött, akit nagyon nem szívesen lát!

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:34:29

@kerdesek05: Alá van írva: Prukner Brigitta

@paranyuszi: Az ezredesből simán kinézem! :-)

sogeking 2012.04.24. 23:34:56

@foxglove: azt már nem is mondom, hogy mire hasonlít :D:D:D:D

közben megtaláltam a kalapot, bár elég kicsi a kép:
img2.indafoto.hu/7/9/26569_b191b91cbd52c3fcff21b16d6aafa259/3759305_2eabf201cea51c4c71f604cab020764f_s.jpg

nosce 2012.04.24. 23:34:59

@szerivan:
nyílván broki kap cserébe valamit, a csajnak meg kell őt mentenie majd egy kiválasztáson lásd Dávid-Mark, egyébként lehet Reny is

Kürosz 2012.04.24. 23:35:37

Gondolom olyasvalakit, akivel jóval több időt töltött, mint Edinával.

Gondolom már a szerkik is alaposan megunták a csajt, akárcsak a nézők, és akárcsak Máté.

Remélem, h szinte közkívánatra, kiesik, egyszerűen félelmetes, h egy csaj ennyire tapadós legyen.

kerdesek05 2012.04.24. 23:35:43

Zimány Linda megy be, tuti...

Sziporka 2012.04.24. 23:35:44

valaki összefoglalja 5 sorban, hogy mi volt? szakdogaírás közben hogyvolt és Éden Hotel ez az egyetlen felüdülésem, de nincs időm visszaolvasni mindent:(
És nem bírom ki reggelig :D

Dick Francis 2012.04.24. 23:36:29

Szerintem Omár lesz az. :D És Máté végig viszi vele a játékot.
Krisztiánt is milyen ügyesen visszacsempészték Andi néven. :D

Kürosz 2012.04.24. 23:37:38

@LoveMy:

"Elég sokat mondó Máté arca, mint akihez olyan valaki jött, akit nagyon nem szívesen lát!"

ez nem mond ellent annak, h a barátnője az...

nyilván az futhatott át az agyán, h kínos szitu lesz kimagyarázni az Edinás dolgot, meg pláne lekoptatni Edinkát, akiről lassan már el lehetne nevezni a legstrapabíróbb ragtapaszt is...

LoveMy 2012.04.24. 23:37:59

@Kürosz:
hogyan lenne közkívánat, amikor már februárban befejeződött a forgatás!

Banyus83 2012.04.24. 23:38:22

@Kürosz: Azért nem közkívánatra...:-)

Péter bá 2012.04.24. 23:39:01

Máténak egy alkohol rehabos szakembert küldhetnének, Anikónak meg egy pszichiátert!Kirának meg egy lapátot!Levinek papucsot és egyújjas kesztyűt!

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:39:10

@LoveMy: Vagy aki előtt szégyelli magát

Kürosz 2012.04.24. 23:39:17

@Banyus83:

ahogy elnézem, te vagy itt az egyetlen, aki még kedveli Edinát... mindenki más frászt kap már a "románctól"...

sogeking 2012.04.24. 23:39:25

@szerivan: igen, a következő körben :)

ha mondjuk véletlenül kihallgatná Andit, hogy mögé akar beállni, lehet, hogy meggondolná

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:40:24

@Kürosz: Asszem belefutottál az Edina Fanklub éjjeli őrjáratába :-)

LoveMy 2012.04.24. 23:40:28

@Kürosz:
Nagyon sokan vagyunk még itt, akik kedvelik Edinát! :)

Banyus83 2012.04.24. 23:41:45

@Sziporka: Volt Pandora, de semmi extra nem hangzott el. A fiúknak a 2 új lány közül kellett dönteni, kinek adnak védettséget és ők Andit választották. Renike ezen még sírva is fakadt. Azért még mindíg többen fosnak. Noémi és Dávid kitalálták, majd tálalták Pítnek, hogy Pít mögé álljon Reni, a védett Andi ejtse ki Kírát és Petra pedig akárhova áll kiesik. Pít ezt az új csajokkal is megtárgyalta, akik benne voltak...Az előzetes szerint holnap váratlan vendég érkezik Mátéhoz, aki felkavarja kapcsolatát Edinával.

Sziporka 2012.04.24. 23:41:57

@Pácsó Ármándó: Kívülről nézve gáz Edina, de hát ilyen egy szerelmes láááány :D

nosce 2012.04.24. 23:42:02

@szerivan:
"Mert mindenki utálta és felállt Máté csudafasza rá. "

és elemző csudaujja is feláll rá ? :)

kerdesek05 2012.04.24. 23:42:30

@Kürosz: tévedés, Edina fanclub örök !:)

2012.04.24. 23:42:37

@Sziporka: Petra durci, Pít megérti, fiúk döntenek Andi védettségéről, Pít durci, Noémi kitalálja hogy Andi álljon Márk mögé,de nem egy lépésben ahogy logikus lenne. Holnap fordulat Máté titkos randin egy titokzatos nővel

Banyus83 2012.04.24. 23:43:03

@Kürosz: Nem hiszem...legalább 3an vagyunk...akiket tuti tudok, de cáfoljatok meg, ha nem így van...Én, LoveMy és Vadkörte biztos...

Sziporka 2012.04.24. 23:43:06

@Banyus83: óóó fantasztikus vagy!! Köszönöm!
De Kíra ne essen ki:( Hülye Noémi és Dávid :D

sogeking 2012.04.24. 23:43:38

@Sziporka: egy igen, de nem mindegyik :)

LoveMy 2012.04.24. 23:43:41

@Sziporka:
Nekem Edina egyáltalán nem gáz, Hiéna a vállalhatatlan kategória, a női nem szégyene!

nosce 2012.04.24. 23:44:24

a kép alapján egyébként Edinka szokott ilyen pózban testtartással állni...

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:44:26

@Sziporka: Tőlem elfér, inkább Noét reptetném és Petra után se sírnék.

2012.04.24. 23:44:44

@nosce: Lassan kipállik szegíny ujja.
@Banyus83: Légy szíves magyarázd el, hogy Kíra kiejtéséhez miért kell 2 párnak párt cserélnie????

Banyus83 2012.04.24. 23:45:36

@nosce: Mondjuk ez nekem is eszembe jutott...a tartás Edinás, de a csípője ne, vagy? Kár, hogy még a haját is teljesen elrejtették :-D

Banyus83 2012.04.24. 23:46:55

@szerivan: Nem tudom, nem én mondtam, hogy így kell...ők találták így ki. Kíra mellé csak Andi állhat, mivel ő a védett. Viszont ha jól értelmeztem, Noémi azt szeretné, hogy rReni is maradjon, ezért kéne ő Pít mellé álljon.

LoveMy 2012.04.24. 23:47:17

@Vadkörte82:
örülök hogy itt vagy :)

Vadkörte82 2012.04.24. 23:47:29

@Banyus83: nem lehet edinka, ő csípőben és fenékben erősebb.

kerdesek05 2012.04.24. 23:47:33

mikor teszik már ki az extrát?

Banyus83 2012.04.24. 23:48:30

@Vadkörte82: Tusom, csak az lenne a legmegnyugtatóbb!!! :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:48:45

@nosce: Dehát Edina már bent van, mi a búbánatért lenne ő az és ez hogy változtatná meg a kapcsolatukat?

2012.04.24. 23:49:15

@Pácsó Ármándó: @Banyus83: Elvesztettem a fonalat mégpedig azért mert 2 lány esik ki. Egyik Csíra, másik?

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:49:25

@LoveMy: Küldtél egy kör sms-t ugye? :-)

sogeking 2012.04.24. 23:49:32

@Pácsó Ármándó: kettős személyisége van, és a másikat Evelinnek hívják :)

Banyus83 2012.04.24. 23:50:06

@Pácsó Ármándó: Éppen ezért tuti, hogy nem ő...a leglogikusabb magyarázat, ami szerintem mindenki fejében elsőként fordult meg, a kint hagyott barátnő...

nosce 2012.04.24. 23:50:09

@szerivan:
" Lassan kipállik szegíny ujja."

gumit kellene ráhúznia, nem is értem h Aniko miért nem engedi magába, talán megmarkolta és a vastagabbat választotta ? :)

Banyus83 2012.04.24. 23:51:23

@Pácsó Ármándó: Nem küldött...mindig figyelünk :-P

2012.04.24. 23:51:28

@Pácsó Ármándó: De nem úgy volt, hogy az ő megmentésén fáradozik Pít és azért akar beszélni Andival?

Vadkörte82 2012.04.24. 23:51:36

@sogeking: elejétől kitartok mellette :) bár egyre nehezebb..de a remény hal meg utoljára és kinyílik a szeme..de lehet már csak hazafelé a repcsin.

sogeking 2012.04.24. 23:52:01

Dávidnak csak Márkon kell segítenie, vagy akár Kírának is, ha Márk szeretné?

mert mondjuk Andi beáll Márk mögé, Márk meg azt mondja Dávidnak, hogy válassza Kírát

nosce 2012.04.24. 23:52:31

@Pácsó Ármándó:
"Dehát Edina már bent van, mi a búbánatért lenne ő az és ez hogy változtatná meg a kapcsolatukat?"

ez az, de az ÉH-ban minden megtörténhet még az is h a felconfban hazudnak :)
Az lehetne még csavar h Boki-Edina akkor maradhat bent ha Broki megkéri Edinka kezét :)

Banyus83 2012.04.24. 23:53:25

@szerivan: De megtetszett neki Noémiék ötlete, legalábbis utána előadta az új csajoknak is...

@Vadkörte82: Nem baj, most már akkor is kitartunk mellette, igaz? Még mindig ő a legkedvelhetőbb karakter bent, legalábbis számomra...

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:54:40

@nosce: És ez miért üzlet Brokinak? :-)

Vadkörte82 2012.04.24. 23:54:54

@Banyus83: most már azért se essen ki :)

sogeking 2012.04.24. 23:55:05

@Vadkörte82: az elején én is kitartottam :)

nosce 2012.04.24. 23:55:26

@szerivan:
"De nem úgy volt, hogy az ő megmentésén fáradozik Pít és azért akar beszélni Andival?"

közben viszont Andi leszopta PITet és az mindent vitt :)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:56:19

@szerivan: Az. (És még ez akart a nőimmel szendvicsezni :-) Ez a csapodár szélkakas! :-))

Banyus83 2012.04.24. 23:56:34

Azért azt több forrásból lehetett hallani, hogy a való életben is megpróbálta egymással Broki és Edina, szóval annyira még Edina sem hülye, hogy ha most kib.ssza Broki (főleg barátnő miatt), akkor kezd vele még az életben...szerintem..

nosce 2012.04.24. 23:56:54

@Pácsó Ármándó:
Brokinak nem üzlet, de ha nem, akkor cuccolhat haza, majd Edinka összepakol neki, gondolom mindent kibasz az ablakon :)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 23:57:08

@sogeking: Csak Márkot óvhatja meg a kieséstől!

Kürosz 2012.04.24. 23:59:21

@Banyus83:

láttad a képeket a szegedi összejövetelről?

nézd meg, nagyon fel fog tűnni valami...

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 00:00:05

@nosce: Valahogy nem az igazi. Sorry! :-)

@Banyus83: A szerelmes lány mindent megbocsájt!

nosce 2012.04.25. 00:01:14

@Pácsó Ármándó:
"Valahogy nem az igazi. Sorry! :-)"

szal nincs megvéve a forgatókönyvenm ? bassza meg ! :)

Banyus83 2012.04.25. 00:01:41

@Kürosz: Igen, én is tudom, hogy ott szóba sem álltak egymással...a megpróbálás még ez előtt történt...

@Pácsó Ármándó: Én nem hiszem, hogy mindent...

Vadkörte82 2012.04.25. 00:02:54

@Banyus83: ma az utolsó +1 :) jóéjt!

sogeking 2012.04.25. 00:02:56

@Banyus83: hát: állandóan affektál, grimaszol, pontozza magát, ilyesmik :)

erről jut eszembe, a mai extrában nem volt szuszogós jelenet, vagy akkor éppen mást néztem?

nosce 2012.04.25. 00:03:34

@Banyus83:
"Én nem hiszem, hogy mindent..."

Brokinak se ? :)

sogeking 2012.04.25. 00:04:00

@nosce: én megveszem, csak még tedd bele Alekot is :)

Kürosz 2012.04.25. 00:04:05

@Banyus83:

aha, de gondolom Edina részéről, Máté meg mondá, h kocc...

Banyus83 2012.04.25. 00:04:09

@Vadkörte82: Jó éjt...én már egyszer elindultam aludni, de most tényleg megyek, mert rosszul fog esni hajnalban az óracsörgés...

Jó éjt mindenkinek!!!!

nosce 2012.04.25. 00:04:26

@sogeking:
csak Lmz ujjazott keményen :)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 00:04:37

@Banyus83: Azoknak a kedves szemeknek? Annak a kisfiús arcnak? Azoknak a kis gödröcskéknek a hátán? Folytassam még?

@nosce: Irjál újat, csak a neveket kell kicserélni

sogeking 2012.04.25. 00:05:55

@nosce: ja, néztem is a napokban a jobb keze mennyivel izmosabb lett

Banyus83 2012.04.25. 00:05:55

@Kürosz: Nem hiszem, hogy Edina egyedül próbálta meg :-D

@nosce: Nem ,még neki se...a földkerekség leghülyébb nőjének kéne akkor lennie, de szerintem nem az...

@sogeking: Van benne valami...de attól én birom :-D

baileys 2012.04.25. 00:06:04

@Kürosz: Én is arra gondoltam első körben, hogy Mátét szembesítik a csajával, de belegondolva mi értelme lenne? Máté nem az a szívbajos típus, még ha a csaj el is küldené melegebb éghajlatra, akkor is visszamenne, és játszana tovább Edinával, aztán annyi. Nem hiszem, hogy különösebben megviselné a dolog, max. kicsit kellemetlen lenne. Meg nem is tudom, ez valahogy nagyon bulvár lenne már. Azt el tudom képzelni, hogy egy régebbi vagy mostani játékos áll ott, és Máté védett lesz, ha dobja Edinkát, ezért vakarja olyan kelletlenül a fejét. Bár ezt meg olyan héten húznák meg inkább, amikor több a pasi bent...
Műanyagot viszont visszaküldhetnék igazán :) De szerintem az nem ő a képen.

2012.04.25. 00:06:12

@sogeking: Edina nem szuszog mikor menstruál ellentétben Hiperrel aki meg, áá hagyjuk is!

Banyus83 2012.04.25. 00:06:52

@Pácsó Ármándó: Nekem nem tetszik Broki, úgyhogy ez nem hat meg...De voltam már nagyon szerelmes és még akkor sem lehet mindent megbocsátani!

nosce 2012.04.25. 00:07:05

@sogeking:
"én megveszem, csak még tedd bele Alekot is :)"

kiadják DVD-n Broki és Edina dugásait és Alekosz lesz a producer :)

sogeking 2012.04.25. 00:09:36

@szerivan: tele szájjal nem tud szuszogni

@nosce: így jó :)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 00:10:10

@Banyus83: Ügyes vagy, jó éjt! MyLove már az igazak álmát alussza!

sogeking 2012.04.25. 00:10:55

az oké, hogy Mátéhoz jött egy vendég, de Edina mit fog csinálni 19 faszival?

Banyus83 2012.04.25. 00:10:56

@Pácsó Ármándó: Legyen ez a végszó..én is csatlakozom az igazak álmához...Jó éjt neked is!!! :-D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 00:11:30

@baileys: A voltcsajt nem azért küldenék be, hogy lebassza Mátét, hanem hogy eltérítse Edinától valahogy. Dráma!

nosce 2012.04.25. 00:15:42

@sogeking:
"ja, néztem is a napokban a jobb keze mennyivel izmosabb lett"

vállban is megizmosodott alig megy fel rá a póló :)

kerdesek05 2012.04.25. 00:19:16

Noémi milyen aranyosan sminkelte Naívát.
Bizony sokan sminkelnénk Naívát egész nap!:)

kerdesek05 2012.04.25. 00:20:43

@sogeking: volt, Hipert ujjazták hipperül:)

kerdesek05 2012.04.25. 00:22:34

@nosce: ja, még ha szar polot vesz fel, amiben ne tessen másoknak akkor is látszik mennyivel jobban néz ki a jobb karja:)

baileys 2012.04.25. 00:45:52

@Pácsó Ármándó: Arra gondolsz, hogy a voltcsaj pisztolyt szegez Broki fejéhez, hogy vagy Edinka vagy a hirtelen halál? :))) Mert más nem nagyon tudná most eltántorítani Edinkától. Maximálisan megbízhat benne játék szempontból, plusz Edinka jóban van a többiekkel, tehát nem fognak rájuk vadászni, és még a napi betevő dugás is megvan - mégis mi kellhet neki ennél több most? Egy kis nyekergést meg igazán nem nagy ár elviselni mindezért :)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 01:01:20

@baileys: Arra gondolok, hogy valami szerkesztői felajánlással érkezik, mint közvetítő (akár a védettségel is) ami Mátét eltéríti Edinától és valamelyik új csajszi párjává teszi.

kerdesek05 2012.04.25. 01:13:48

jó visszanézni az elejét a műsornak, mennyivel önfeledtebbek voltak, és kevésbé volt még taktikus a buli..

Krisztián fizette egy barátja full szülinapi partiját ahova jött a Denás és egyből ellopta onnét.

kerdesek05 2012.04.25. 01:15:52

Első nap Krisztián meg EDINA összebújtak.
Vajon Edina gondolta volna mi lesz később?:)

2012.04.25. 01:20:54

@kerdesek05: Ha Melák nem ugráltatja akkor most belé lenne szerelmes. Aki nem bunkó vele abba a pasiba beleszeret.

add meg a jelszavad 2012.04.25. 01:38:14

@szerivan:
"Aki nem bunkó vele abba a pasiba beleszeret. "
Így történik ez?

JOKKA21 2012.04.25. 02:02:34

Kira, Petra és Edina a legtutajosabb lányok bent.:) Remélem Anikó és Noémi megy haza.

JOKKA21 2012.04.25. 02:29:28

Brokihoz szerintem az Anyja megy és mondja neki, hogy ne dugja meg Edót naponta.:D

kerdesek05 2012.04.25. 03:00:35

Pít az elején csábítónak ment be, hihetetlen, hogy bent is maradt:)

Műanyag meg levágta hamar mit csináljon velük (többi csajjal, -semmit), menjen picsáskodni, az nem az ő világa:)

Ditti82 2012.04.25. 07:39:05

Elfelejtették, hogy Dávid jön eggyel Félikernek? :D

hóódejóó 2012.04.25. 07:52:05

@Ditti82: szerintem már Dávid is elfelejtette

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 07:53:37

@LoveMy: Jó reggelt! Ha csak azért jön be, hogy leb@ssza, az halottnak a csók. Kell lennie valami másnak is majd!

B. Bíró 2012.04.25. 08:06:40

Valamiről lemaradtam, Reni volt a VV-ben??

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 08:07:31

@B. Bíró: Szeretett volna "cselszövőként" bejutni, de nem sikerült neki.

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.25. 08:11:32

Szerintem Újpéternek rá kéne vennie Andort, hogy álljon be Elemző mögé, így kirakják Hipert és később amikor új faszi jön be akkor azt majd berakják Petra mellé és ők alkothatnak egy párt a férfiarccal. Elemző meg mehet a dominája után a sunyiba :D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 08:15:34

@Fehér pamacs gusztáv: Sajnos Pít már nem tekinti első számú célpontjának Hipert.

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.25. 08:18:54

@Pácsó Ármándó:
Pedig annyira megnézném már Hiper fejét amikor kibaszarintják.
Mondaná, hogy robbantás volt! :D

hóódejóó 2012.04.25. 08:23:28

@Pácsó Ármándó: Csírával Pít tök jóban volt, mi romlott el kb. 8 nap alatt???

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 08:24:26

@Fehér pamacs gusztáv: Hiper ott marad Mexicóban és beépül a helyi drogmaffiába :-)

sunblind 2012.04.25. 08:25:06

"vizes budipapírozza a nyakát."
:D

beacska 2012.04.25. 08:26:57

szerintem Anikóék nagyon jól csinálják, amit csinálnak: amikor újak jönnek be, meglapulnak, látszik rajtuk, hogy Harmonikusak, erős pár, de mégsem a Legerősebb...remélem, kibekkelik ezt a párválasztót is. Inkább kell félniük a Régiektől, mint az Újaktól.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 08:27:03

@hóódejóó: Pít váltani akar Petráról Fogasra, de fél hogy Kíra-Márk ezt megbosszulja, ezért enged Noé erőlködésének, hogy Kírát rakják ki.

beacska 2012.04.25. 08:27:29

@hóódejóó: nem telt el 8 nap, csak 2 ;))

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.25. 08:27:41

@Pácsó Ármándó:
"Hiper ott marad Mexicóban és beépül a helyi drogmaffiába :-) "

Igen! Gyanús is nekem, hogy rengeteg tapasztalattal rendelkezik drogügyekben, mert valamin rajtamaradt az tuti!

indianlany007 2012.04.25. 08:28:56

szerintem amit noemi csinal az mar gusztustalan,arulkodik meg szervezkedik gerinctelen modon.oke,h erröl szol a jatek meg vmilyen szinten kell a bentmaradashoz ez,de hanyingerem van attol a csajtol...kiegett r*banc!

anikorol meg sztem szokasosat irom,mint mindig,h egy idegbeteg,nem normalis az tuti,h vmi lelki serülese van ami regebben törtent vele es bekattant vagy annyira megviselte,h nem tudja feldolgozni...ahhoz kepest,h utalja ha idegenek hozzaernek,siman egy müsorban megkuratja magat.nem tudom elkepzelni,h mikor nezi a müsort vissza,mit gondolhat magarol...mit erezhet...idegbeteg gerinctelen.

ez az andi meg olyan bekepzelt es olyan magabiztos mintha ö lenne a legszebb bent.nem tudom,h ki jutatta be,biztos protekcioja volt mert,hogy nem szep az tuti...ugy maszik ra a pasikra mint vmi pioca,a kis 20 eves csajok 90% ezt csinalja es ez gusztustalan.biztos nem lehet könnyüverü a kiscsaj....

független sorozatfüggő 2012.04.25. 08:30:23

@Pácsó Ármándó:

Például, hogy beköltözik, mint játékos, Broki nője.

Eddig az a terv, hogy Reni és Petra Pít mögé áll (a terv szerint Petrát dobja), Andor a védettséggel Iker mögé Kíra mellé (Kira menne), Dávid Noémi mögé. De valószínűleg most kell visszaadni a szivességet, vagyis Dávidnak át kell vennie Kírát, és akkor Noémi megy...

beacska 2012.04.25. 08:30:57

@indianlany007: pusztába kiáltott szó, de megint elmondom: Levente nem idegen számára, már egy hónapja egy ágyban alszanak. Már megint mit tett Anikó, amivel gerinctelen lett? Láttam, nagyon sunyi módon ette a reggelijét!!

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.25. 08:31:01

Én kicsit kétségekkel állok a Broki barátnője megérkezik hírhez. Nekem is ez volt ugyan az első gondolatom de nem hiszem, hogy a szerkesztők ennyire gerinctelenek lennének, hogy megkeresték az itthoni barátnőt..Meg azt is furcsának találom, hogy Ő meg megtudja, hogy Broki másba mártogatja a csudafaszt és képes magát megalázva Mexikóba utazni, hogy letolja Brokit.
Bár mondjuk legalább nyaral egyet..

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 08:31:29

@beacska: Anikó konkrétan lecsap minden újra, azok meg 99%-ban leveszik, hogy milyen kétszínű. Az erős pár imidzs erősítésének legújabb fegyvere a "mi dugunk itt egyedül, annyira harmónikusak vagyunk" kijelentés. De még bent vannak és úgy néz ki Pít Főnök se most akar végezni velük.

hóódejóó 2012.04.25. 08:32:29

@Pácsó Ármándó: Amikor arról volt szó, hogy melyik csaj kapjon védettséget, azon agonizált, hogy tudná bent tartani Petrát. elég gyorsan változtatgatja a véleményét. Noémi meg mint cselszövő agytröszt... :)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 08:35:01

@független sorozatfüggő: Szerintem nem fog beköltözni. A Márk-Dávid féle SzivességKupon meg nem olyan, mint a melegétkezési utalvány, hogy szendvicsre is fel lehessen használni. Csak Márkot mentheti meg a kieséstől, nem véd skorpiócsípés és atomtámadás ellen sem.

hóódejóó 2012.04.25. 08:36:19

@független sorozatfüggő: és Pít hogy győzi meg Petrát, hogy Dávid mögé álljon? Pít annyira tiszta akar maradni. Vagy azt mondja, hogy Orbitfogú őt választja majd?

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 08:38:16

@Fehér pamacs gusztáv: "LoveMy 2012.04.25. 06:53:31" <-- itt van a link

@hóódejóó: Igen, elég gyorsan

hóódejóó 2012.04.25. 08:43:56

Pít szerint Anikó elkötelezett lehetne, mert nem Őt ejtették ki. Jaj, látszik, hogy Anikót senki sem ismeri

hóódejóó 2012.04.25. 08:45:06

Kírában fel sem merül, hogy veszélyben van

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.25. 08:46:14

@Pácsó Ármándó:

Igen, olvastam :)
Volt már hasonló példa az előző évadban?

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 08:46:31

@hóódejóó: Senki sem ismeri, de mindenki szereti :-)

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.25. 08:46:51

@hóódejóó:
Anikó hálátlan, hihetetlen, hogy mennyire nem látják még át..

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 08:47:52

@Fehér pamacs gusztáv: Majd Beácska megmondja, én csak "félfüllel" néztem

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.25. 08:51:59

@beacska:

Szia! Volt már hasonló az előző évadban, hogy valakinek bevitték a barátnőjét/barátját/akarkit?
Köszii :)

indianlany007 2012.04.25. 08:53:09

@beacska: alapvetöen is irtam rola,nem csak a tegnapi resz miatt,de ha a tegnapi reszt vesszük figyelembe csak,pl petrat gyülöli meg utalja emg ahol lehet fikazza de azert odamegy segget nyalni,h a hajat csinalja meg!aniko undorito nöszemely!!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.25. 08:54:16

Hűűűűű, az új szőke nő az ipari őrlőberendezéssel a szájában borzasztóan elengedte magát! Viszont a fekete aranyos volt ahogy hánytatni próbálta. Ez utóbbi tuti ribanc, mert semmi mozgása, tehát nem táncosnő ő sehol a földkerekén, hanem az a csaj, aki vonaglik egy kicsit, majd megmondják, hogy melyik úr fizetne neki egy italt ott, annál az asztalnál. De aranyos, a költő szavaival: "Legyen bár az utcasarkok rongya / csak elkísérjen a síromba" vagy valami hasonló.

Broki régi csajáért szalasztottak a szerkesztők, alighanem, ez zorall lesz, akárki meglássa. Talán még egy szobába is rakják őket a gecik, hejjj, de durva lesz!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.25. 08:56:27

@indianlany007: Igazán nem akarok a gyűlölet útjába állni, de ez egy ilyen játék: szembe puncsolni kell, a háta mögött meg ekézni. Itt Grál lovagok nem sokáig maradnak bent.

LoveMy 2012.04.25. 08:57:18

@Pácsó Ármándó:
:D
Ma is formában vagy...végre! ;)

Szerintem sem fog beköltözni az exbarátnő!
Aranypartnál volt egy hasonló, IQzéró Levinek a barátnője kommandózott, de csak látogatás szintig, meg persze ejnyebejnye levike! Na, de ez csak Siófok távolság, és nem Mehico, ami tudjuk, hogy nem 1Ft!

hóódejóó 2012.04.25. 08:58:10

@indianlany007: Noémi is ezt csinálja, csak nem olyan harsányan, emiatt nem is olyan feltűnő, de ahogy megtud valakiről valami infót, azonnal rohan a másikhoz.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 09:01:06

@LoveMy: (Végre?! Tegnap este is azt súgtad a fülembe, hogy jó formában vagyok :-)

Ha egy kicsit megvizsgáljuk a dolgokat, akkor Anikónak is van kint párja, Levinek is van kint párja ...

beacska 2012.04.25. 09:03:13

@Fehér pamacs gusztáv: szia! nem, külsőst még nem vittek be, és meg lennék lepve, ha most megtennék ;)
de, mit tudjuk, az Édenben....;)))

tavaly a kiesett Ádámmal játszatták el a Keresztapát, de csak lelkisegélyszolgálat szerepe volt, nem kapott Niki sem védettséget, sem külső infót. Szerintem most is ilyesmi lesz. Én Nikire számítok...

indianlany007 2012.04.25. 09:04:17

@hóódejóó: jaja igazadvan,noemi se jobb:D ö meg raadasul sötet is...

beacska 2012.04.25. 09:04:59

@indianlany007: Anikó szerette Petrát, azért is esett neki rosszul, amikor Petra mocskolta a háta mögött. Azóta nem hallottam tőle egy rossz szót sem Petrára, sőőőt, még aggódott is, hogy nehogy igyon a gyógyszerre! De te persze, azt látsz, amit akarsz....

indianlany007 2012.04.25. 09:10:01

@beacska: mit mocskolta a hata mögött?sztem te is kilennel akadva ha lazas lennel es azt kene hallgatnod,h alattad,h ....-nek.amugy siman kitenne petrat,ha annyira szeretne nem mondana ilyet...

hóódejóó 2012.04.25. 09:11:33

olyan kíváncsi lennék, egy melyik lány a legszimpatikusabb szavazáson ki nyerne. :D

Annyira aranyos volt Márk, mikor az ágyban Edinát parodizálta (szerintem nem bántón): hisz nekem itt van Máté :D

playoff szakáll 2012.04.25. 09:13:46

Csak a könnyebb adminisztráció kedvéért, Renáta mellei bizony nem szilikonosak.

Vadkörte82 2012.04.25. 09:14:06

@Pácsó Ármándó: reggelt! MyLove-val kell egyetértenem :)..látom ma is szép tavaszi reggel van :))

f.fredericks 2012.04.25. 09:17:08

Szép jó reggelt!

Már a tegnapi adás alatt is azon röhögtem, hogy Andor a 3. képen tök úgy nézz ki, mint Staller Ilonka.
Valahogy kezd laposodni a műsor (hiányzik Melák és Omár), viszont a mai jó lesz, fel kell zavarni az állóvizet. Az Újgyerek nagyon minimál, még mindig nem sikerült megjegyeznem a navét, mintha ott sem lenne.

aruhamiatt 2012.04.25. 09:18:01

Kedves sixx!

Már egy ideje erős késztetést érzek, hogy megosszam veled azt az információt, hogy Horváth Éva bizony a saját ruháit hordja. Feltűnt, hogy folyamatosan fikázod a megjelenését - megjegyzem jogosan - viszont az a gáz, hogy ezek a ruhák Éva saját kollekciójából - mert ilyen is van neki - valók. Az adás végén látszik is a
műsorvezetőt öltözteti Sugarbird. Biztos jó reklám. Kiváncsi vagyok hányan rohannak, hogy azt a lila függönyt szeretném azonnal. :)

indianlany007 2012.04.25. 09:18:12

andor olyan mint a vv kinga :DDD

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 09:19:02

@beacska: "Én Nikire számítok..." Annak ellenére, hogy bespoilerezték, hogy Máté nője jön?
Anikóban én sem látok szeretetet Petra iránt.

@hóódejóó: Az tényleg jó volt!

@prezent fail: Jók azok, akármivel is vannak töltve. simán nyernének egy mell-szimpátia szavazáson :-)

pilar ternera 2012.04.25. 09:20:01

sziasztok!

tegnap nem láttam ÉH-t, nagy űr tátong bennem! :))

a "broki nője bejön" sztorihoz annyit, hogy ismerős ismerőse ismeri a csajt, akinek hirtelen el kellett utaznia Mehikóba. az nem derült ki, hogy szerepelni vagy nyaralni, mert esetleg Broki kiesett? de mivel még bent van, a nő meg jön, a 2. verzió kiesett...

@prezent fail: de bizony, hogy azok, tegnap belinkelt vki egy 18 éves kori fotót róla: hát, nagyon nem ilyen fazonja volt... nem mintha számítana egyébként :)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 09:22:04

@Vadkörte82: Jó reggelt, jó szurkolást. Azon lepődnék meg, ha nem értenél egyet vele valamin :-)

@f.fredericks: Csőváz! Dévid és már igyekszik Noé agyát feltölteni az új szoftverrel. Sajnos ez időbe telik :-)

hóódejóó 2012.04.25. 09:23:26

@Pácsó Ármándó: bárki iránt láttál szeretetet Anikóban? még Leventének is mondta, hogy semmit nem érez. :) amin a delikvens jól ki is akadt.

@aruhamiatt: 48 adás lesz összesen, minden adásban 2 ruhát be szokott mutatni, az 96. Már kettőre kb. sixx is mondta, hogy nem rossz. szerintem a többi is bejön, főleg a tizenéves korosztálynak. Ráadásul menő is a haverok eőtt :)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 09:23:53

@Pilar Ternera: Szia Pilar! Milyen csaj Broki nője?

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 09:26:20

@hóódejóó: Valamit csak érzett, vagy Levinek be kellene kenni az ujját Erős Pistával :-)

f.fredericks 2012.04.25. 09:27:22

@Pácsó Ármándó: Carradine? És a szlovák vagy a magyar verziót akarja rajta futtatni, mert lehet pár nap múlva nagy pozor-pozor felkiálltásokat fogunk hallani a párválasztó előtt.
Amúgy Naíva, milyen kis rafkós dög volt, amikor a Pandorán felhívta a figyelmet Csírára és Márkra, félti azt a "kis" seggét. :D

aruhamiatt 2012.04.25. 09:28:26

@hóódejóó: Csak Horváth Éva már messze nem tizenéves korosztály :) szerintem nem őket célozná igazából..

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 09:30:26

Jó reggelt! :D

Tudjuk már, hogy Broki kinti nője jön-e be?? :D
Ez engem nagyon érdekelne...
És mit csinál Broki? Kiejti ezért Naívát??? Vagy szuszogás megvonás lesz? :D

pilar ternera 2012.04.25. 09:30:41

@Pácsó Ármándó: hát, nem tudok részleteket...:(
@f.fredericks: mit mondott Naíva Csíráékról?

hóódejóó 2012.04.25. 09:33:29

@aruhamiatt: egyébként ilyen ruhákat hova vesz fel az ember? ( ÉH műsorvezetésén kívül)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 09:33:35

@f.fredericks: Nem, Dévid Hanyistók. A szlovák verzió egyenlő a magyar butított verzióval :-) Edina féltheti is, már rájuk rakták a piros lézerpöttyöt a szerkik.

f.fredericks 2012.04.25. 09:34:24

@Pilar Ternera: nem mondott, hanem feltett egy kérdést Pandorán, hogy ők erősnek érzik-e magukat, vagy vmi ilyesmit. Ők azt hitték, hogy valamelyik új csaj tette fel a kérdést, és utána a riportba Edinka mondta, hogy Ő tette fel, azért, hogy az újak észrevegyék Csíráékat is, mert nagyon rájuk szálltak.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 09:37:15

@hóódejóó: a bányába :-)

@paranyuszi: Szia Nyuszi! a kérdéseidre válaszolva: Igen, Broki nője jött be. csirkepaprikást hozott nokedlivel és céklabefőttet. Broki megette. Ezért kiejti Naivát, mert az nem tud így főzni.

aruhamiatt 2012.04.25. 09:38:25

@hóódejóó: Azon gondolkodom, hogy Évának ez tetszik?!

tomfree 2012.04.25. 09:38:29

Sztem beküldik Broki valódi nőjét egy romantikus vacsorára, aki nem tud a benti dolgokról, közben Broki megizzad, hazudik egyet és visszamegy, majd mindegy megy tovább.

kisberci 2012.04.25. 09:38:32

Új vízióm volt éjjel. Naiva - Broki döntő. Már csak egy lépés a 25 millió és Naiva dobja a gömböt, Broki felveszi a szopoálarcot. Szerintem ez a nagy szerelem duma végig erről a csavarról szól

f.fredericks 2012.04.25. 09:39:41

@Pácsó Ármándó: lehet megunták a szuszogást, és így, hogy most már Hiperék is akcióznak, nincs rájuk szükség. :P ehhh

amit paranyuszinak írtál, azt enkóron láttad? :DDDDDDDDDDDDDD

hóódejóó 2012.04.25. 09:40:09

@kisberci: valaki írta tegnap, hogy a dán verzióban ezt elsütötte egy

csaj@aruhamiatt: :D a Timosenkós frizurát is engedte, azt semmi sem tudja überelni. :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.25. 09:40:44

@független sorozatfüggő: Az, hogy Dávidnak vissza ell adni a szívességet, ez szerkesztői utasítás volt? Mert hogy "emberileg" vissza kell-e adnia az nem kérdés, ti. ebben a játékban az nem számít.

shimizu 2012.04.25. 09:40:44

Ki a fene az a Pedagógus???

Nehogy kitegyék Csírát!! Mit fogok akkor nézni? Andornak a tepsi fejét a rágógumi fogaival????

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 09:42:35

@Pilar Ternera: Te is ezt akartad írni? :-)

@f.fredericks: Ha túlélik, le a kalappal előttük. Nem, én a Malacka torin vagyok fent :-)

jo.e 2012.04.25. 09:42:40

Biztos a BL miatt volt, - ami ugye párhuzamosan ment a műsorral - hogy nem voltam elég éber és Reni vetkőzéseiről lemaradtam :( Ez a csaj így ránézésre kb 1000x jobb, mint Andi. De biztos én nem értek hozzá. Hogy a p..ba választották ki mégis őt a fiúk. Az a csaj úgy néz ki, mint Wilson bácsi a fényképezéskor :)
Sixx tegnapi ndk gerelyhajítós (?) hasonlata is teljesen áll.
Nem értem én ezt. Öreg vagyok, na.

aruhamiatt 2012.04.25. 09:44:47

@hóódejóó: még lehet Leila hercegnő frizurája :)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 09:46:38

@kisberci: Vagy most Broki és a nője biztosítják egymást az el nem múló szerelmükről, azután a végén Naiva és Máté szoríjják a gömböt ezerrel és egy kis kivetítőn bejátszák az előbbi jelenetet Edinának :-)

@shimizu: Dévid.

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 09:46:43

@tomfree: Lehet h így van, de a játék szempontjából ennek mi értelme volna?
Broki magába néz??? :)

jo.e 2012.04.25. 09:47:17

@Pilar Ternera: nem mind1? - már a szilikon. Sztem lényeg, h. jól nézzen ki. A smink is mű, meg frizura? Nincs azzal semmi baj - sztem.

pilar ternera 2012.04.25. 09:48:47

@jo.e: én is pont azt írtam, hogy mindegy!!! csak a tényszerűségen javítottam.

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 09:49:05

@Pácsó Ármándó: Huhh az jó poén lenne, szegény Edinka kezében összeroppanna a gömb és gondolom ez eldobásnak minősülne... :D

pilar ternera 2012.04.25. 09:49:53

@Pácsó Ármándó: nekem ez a változat nagyon tetszik! PÁCSÓT A VIASATBA!!!! :DD

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 09:50:21

@jo.e: ÁÁÁÁÁ! Pont Wilson bácsi ugrott be nekem is először, ahogy megláttam Endit!

@paranyuszi: Bármikor, bármit, tudod :-)

@jadebulgari: Kemény mint a Heavy Metal

kisberci 2012.04.25. 09:51:47

@hóódejóó: Elkerülte figyelmemet, akkor csak megerősitem ezt az elméletet, hogy én ezt kinézem Edinából

LoveMy 2012.04.25. 09:52:23

@Pilar Ternera:
Szia!
Nagyon feldobódott Pácsó! ;)
Nem is csodálom a tegnapi éjszaka után! ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 09:53:19

@paranyuszi: Vagy leverebezné Brokit :-)

@Pilar Ternera: Még rengeteg ilyet tudok!

pilar ternera 2012.04.25. 09:54:53

@LoveMy: szijja! ne, ne, nem akarom tudni, mert fáj!!!!!:(((( :DDDDD

@Pácsó Ármándó: nem volt kétségem! :)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 09:55:07

@LoveMy: (Jó voltál! Te aztán tényleg szereted a krémlikőrt! :-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 09:55:46

@f.fredericks: Perszer már fent van ncore-on a vacsora jelenet!!! :D én is láttam.. :D:D::D

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 09:57:24

@Pácsó Ármándó: Jahh bemegy Broki kinti nője...: Szívem, te egy veréb vagy. :D
De egyébként tényleg nem vágom a játék szempontjából ez min fog változtatni??? :D
Lehet h mégis Niki lesz az...és taktikai tanácsokat ad Brokinak.. :D:D::D

tomfree 2012.04.25. 09:57:35

@paranyuszi: természetesen semmi értelme nincs. Próbálkoznak a szerkesztők, hogy szétbombázzák valahogy (ne kívűlről) Brokiékat, hogy majd felkeltik Brokiban a bűntudatot. Bruhahaha.

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 10:01:33

@tomfree: Jahh Broki meg a bűntudat... :D ugyanmár.. :DD a szerkik akkor nagyon mellényúltak.. :D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 10:03:50

@paranyuszi: Már írtam, hogy szerintem visz valamilyen szerkesztői ajánlatot. Ha nem visz, akkor adtak a sz@rnak egy pofont.

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 10:06:02

@Pácsó Ármándó: Hmm szerkesztői ajánlat..?
Arra gondolsz, hogy esetleg pénzt ajánl ha kiszáll a buliból és hazamegy vele? :D
Hát az nagy poén lenne, ha Brokkancs mondjuk 1 milkáért otthagyná szépen Edinkát... :D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 10:06:15

@LoveMy: (Várjál, először idézőjelbe akartam tenni a krémlikőrt, hogy kétértelmű legyen, de nem akarok Pilarnak fájdalmat okozni :-DD)

LoveMy 2012.04.25. 10:07:14

Remélem a jövő héten majd a Hiénához megy az exbarát, ajándékba visz egy k.anált piros masnival átkötve! :)
Ha már az egyiknek lehet, akkor a többi se érezze magát hátrányban! :)

LoveMy 2012.04.25. 10:09:50

@Pácsó Ármándó:
Mert így nem kétértelmű, mi?
Bakkkkker!!!!! :/
...
;)

pilar ternera 2012.04.25. 10:10:02

@Pácsó Ármándó: ne is, mert mintha kést forgatnátok bennem!!!!! szadisták!!! :DDDD

jamesz 2012.04.25. 10:10:11

Aki hánytat az most mind cukijófej? Haggyuk mán.
Az a lány semmit sem csinál azon kívül, hogy ő most ottan van tessenek má' foglalkozni vele. A hétfői extra egyik vágásában jól látszott ahogy ott ül halál egyedül a pultnál, és mindenki le se....
Így nem lehet kérem. Lady Horseface, legalább lazán bedobta magát, rihegett-röhögött, tessék: védettség. De hát aki királylány annak nem sok babér terem. De valszeg nem ehhez van szokva.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 10:10:22

@paranyuszi: Ez is egy opció, de most csajtöbblet van és nem annyira aktuális a fiúk számának csökkentése.
Nem tudom még mi lehet, de mindenképpen a párfelbontás a célja.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 10:16:00

@jamesz: Olyan egyenlőre mint Nikolett, csak neki nem kellett rögtön hóhérkodnia.

@LoveMy: Meg Levihez is megy a nője és Anikó pasijával összejönnek a titokszobában, miközben Hiper és LMZ nézik őket a kémtükrön keresztül :-)

@Pilar Ternera: :-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 10:16:28

@jamesz: Lehet nem figyeltél tegnap, a fiúk azért választották lópofit mert kevésbé tartottak tőle mint a fekete csajtól.. Ill. Petrát kisebb veszteségnek érzik mint bármelyik másik csajszit.

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 10:18:25

@Pácsó Ármándó: Sztem jó kis csavar lenne -1 fiú.. :) Amúgy Edinka arcát elnézve a szegedi bulin meg, hogy hogyan viselkedett Broki, sztem tutira szétrobbantották őket valahogy, és valszeg Broki nincs már együtt a kinti nőjével sem..

BRU 2012.04.25. 10:22:05

Ezen a kepen az Andor nevu nonek ha csak az allat meg a szajat nezem, nekem az Arnold Schwarzenegger jut eszembe.

f.fredericks 2012.04.25. 10:24:48

@jamesz: amúgy ezen most elgondolkodtam, hogy aki királylánykodik, annak itt szevasz. Mi lett volna ha Naíva nem original beköltöző lett volna? Simán kibaszták volna az első párválasztó során, vagy beszuszogta volna magát a többiek közé?

nyílegyenes labirintus 2012.04.25. 10:26:35

Eszembe jutott hol láttam már hasonló protkót mint Andoré, a Dennis a komisz-ban Wilson bácsinak volt pont ilyen orbit foga... :)

Ilyen:
www.kephost.com/view3.php?filename=8dkqwlbu82mqy0yk0h8k.jpg

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 10:26:42

@paranyuszi: A -1 fiún meglepődnék, de akkor hogy lesz 5 csávó a kiválasztáson? Visszajön Fatter?
Szerintem is a voltcsaját választotta Máté!

LoveMy 2012.04.25. 10:28:01

@Pácsó Ármándó:
És ezzel együtt lemondott a 25milláról?
Naneee :DDD

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 10:31:11

@f.fredericks: Ha Edinka nem első beköltöző lett volna, sztem egy hetet nem húzott volna a hotelben.. Igaza volt Csíráéknak, hogy bármit kérdeznek tőle csak annyit tud mondani: " Hiszen itt van nekem Máté... "

LoveMy 2012.04.25. 10:31:25

A tavalyi szériában is csak egy visszatérő volt, mi értelme lenne, meddig tartana a játék? Egyébként is lassan a játék beérkezik a célegyenesbe!

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 10:32:14

@Pácsó Ármándó: vagy visszajön Melák.. :D
EENNYYÉÉÉMMMM VAAAGGGYYYY ! :DDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 10:33:51

@nyílegyenes labirintus: Sztem Sixx pontosan Wilson bácsira gondolt, mikor a "rágógumi fogakat" említette.. ezért ugrott be ugyanaz többünknek... :D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 10:35:09

@LoveMy: "Szerintem is a voltcsaját választotta Máté!" "És ezzel együtt lemondott a 25milláról?" Nem, nem esne ki Máté, csak el kellene mondania Edinának.

Klajcsika 2012.04.25. 10:35:29

@LoveMy:
Én is kedvelem Edinát!!!:)

jamesz 2012.04.25. 10:36:21

@paranyuszi: azért tartottak a fekete csajtól jobban mert erősen emlékeztetett a Nikit kivágó Nikolettre. Mondjuk régi törvény, hogy aki kussol, az gyanús!:-)

nyílegyenes labirintus 2012.04.25. 10:37:14

@Pácsó Ármándó: @paranyuszi: Óóóó, tehát volt már, na nem baj.... pedig azt hittem feltalálom a spanyolviaszt... ;)

shimizu 2012.04.25. 10:37:21

@Pácsó Ármándó: ááá tényleg! az a Dávid valami tanár szakos pszichomókus, igaz? akkor már értem =)
Köszi!

Cathcart_ezredes 2012.04.25. 10:37:55

Ha Broki volt csaja az, akkor azért őróla is elég lesújtó a kép, így ismeretlenül... Azért el tudom képzelni a szitut, hogy felhív a viasat embere, hogy "Bocs a zavarásért, de ezredesnét már egy ideje varrogatja valami mosdatlan paraszt, nem akar kijönni hülyét csinálni magából esetleg?", mire én sugárzó arccal már pakolnám is be a ruhákat.

jamesz 2012.04.25. 10:39:04

@f.fredericks: Edina jó kérdés. Nem biztos, ő eléggé feloldódik. A zavarba ejtő kitárulkozás a módszere. De azt is ilyen szendén teszi,tisztára mint valami pornó...az indul így.
Jaj, ugyan én szerelmes típus vagyok, semmi kekszi ruci, csak ilyen nagy susogós szoknyákok, de azért jártak már a Barna Szalonban nálam párszor, meg 19-re még lapot húzok, muhahah, pedig csak 23 éves.

The Game 2012.04.25. 10:39:09

Minek vesz fel valaki szemüveget ha nincs szüksége rá?????

jamesz 2012.04.25. 10:41:36

@Cathcart_ezredes: szerintem a kiskutyája gondozónénije jött be, hogy elmondja: Fifike elpusztult kólikában. Mert érzelemmentes Máté könnyre fakad (vagy izzad, de ahhoz elég piros a szeme...lehet beleprickolt egy skorpió?)

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/drama-eden-matet-megsiratja-titokzatos-latogatoja-2086942

Cathcart_ezredes 2012.04.25. 10:41:56

@The Game:
Hogy inteligenccsebbnek láccódjék...

nyílegyenes labirintus 2012.04.25. 10:42:07

Egyébként a Naomi-tervet kurva jól kisakkozták a kisgecik.
Ha mindenki tudja tartani a pofáját, akkor simán kivitelezhető.
Viszont Dávid is tud az egészről, már csak az a kérdés, hogy a múltkori védettségéért cserébe csak Félikernek kell segítenie vagy a párjának is... mert ha Csíra nem kap segítséget akkor tiszavirág életű lesz a második esélye is...

LoveMy 2012.04.25. 10:42:42

@Cathcart_ezredes:
Na, pont ezt gondoltam, hogy az exbarátnőnek van az a pénz, amiért megéri hülyét csinálnia magából! ;)

shimizu 2012.04.25. 10:43:08

@jo.e: "Sixx tegnapi ndk gerelyhajítós (?) hasonlata is teljesen áll.
Nem értem én ezt. Öreg vagyok, na."

Szerintem ez valami olyan lehet, h a csinos lányok "természetesnek" veszik, h a pasiknak tetszenek, loholnak utánuk, stb., míg a csúnyábbak hálásak érte, ha egy hímnemű rájuk emeli a tekintetét, ezért bármit megtesznek cserébe, ergo irányítható és (dugható) rabszolgák. Gondolom Pít ezért moccant rá. (ha tényleg bejön neki, akkor a Dunának megyek...)
Bár azért nekem ez a tézis sem állja meg teljesen a helyét, mert Andor eléggé ribancnak tűnik, igaz csak a hétfői adást láttam, de az alapján egy nagy K...

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 10:43:37

@shimizu: Nincs mit, itt a jellegzetes alakoknak van legalább 10 nevük :-)

@Cathcart_ezredes: Vagy: Kedves Kisasszony! Felajánlunk önnek egy két hetes Mexikói tengerparti üdülést és 200K forintot költőpénznek, ha meglátogatja Mátét a játékban és ...

kovácspéterke 2012.04.25. 10:46:01

a bl elődöntő miatt lemaradtam a végéről. az érdekes lenne, ha idehoznák máté csaját, már csak abból a szempontból is, hogy kurva nagy buziság, tudván tudva, h dugja edinát. kiváncsi vagyok nagyon.

wilson bácsi :D

Cathcart_ezredes 2012.04.25. 10:47:01

@shimizu:
Pít szerintem csak pingpongozni akar, de mivel nincs bent asztal, ezért Andor hátát szemelte ki...

@jamesz: szerintem nem sír, csak pofán lett öntve egy pohár vízzel amolyan színpadiasan.

@LoveMy:
Na igen, és ez megdöbbentő. Ilyet még akkor sem, ha a blahán koldulok a kutyámmal. Gáz...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.25. 10:50:17

Nem értem Noémi okfejtését..Mi az,hogy Kíra tehet Omár távozásáról?
Ezt a szerencsétlen agyhalottat már.
Azt sem tudta kíra,hogy Márknak védettsége van, esélye sem volt befolyásolni. És ha lehetett volna, akkor sem Omárhoz küldeti vele Dávidot, hanem Hiperékhez.

Petráért ugyan nem kár, de azért mégis sajnálom,hogy ekkora intrika megy a háta mögött. Más kérdés,hogy tehetett volna ellene, de leszarta.

Dávid jó fej...jön Márknak eggyel, de ki akarja vágni Kirát. Igazi gyökér, hátulról jövő paraszt viselkedés. Pedig azért az átadott védettség elég nagy dolog volt. Konkrétan Dávid azért van még benn, mert Márk megvédte a seggét.

Én sajnálnám Kírát, ha kiesne. Akkor már inkább Anikó.

Brokihoz vagy a megcsalt nőjét, vagy műanyagot küldik be szerintem, és egy ajánlatot vízionálok..
Edinának, lehet, lőttek.

jamesz 2012.04.25. 10:50:43

Ó, már. Minden bennlevőnek van kint egy se veled se nélküled kontaktja, akit vész/szükség esetén be lehet rántani/mártani? Mert közben a pettingtől, a csattogó genitáliákig van itt minden a lakók között.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.25. 10:51:51

Megmondtam én nektek, hogy mellőzendő ez a Pít gyerek. Extra gusztustalan ahogy most szapulja a Petrát, röhej, hogy MOST TŰNIK FEL NEKI AMILYEN??? Senki másnál nem tud elérni semmit csak 20 éves luvnyáknál azoknál is csak ideig-óráig marad meg, isten mentsen az ilyentől, egy igazi féreg szerintem. És ha rezeg a léc nem szégyelli még sajnáltatni is magát. Valaki mondja már meg neki, hogy nem a nézők szavaznak:))), eh, pfejj.

jamesz 2012.04.25. 10:52:14

@Alfonzina, aki tudja..: nem is rossz. Niki jön egy ajánlattal!

Ha Edinát kilököd, cserébe Melák és Én visszajöhetünk, akkor a döntőig védettség.Muha.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.25. 10:54:24

Hja és az első emberi megnyilvánulásnak meg kifejezetten örültem. (táncoskurva sírása)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 10:54:49

@Alfonzina, aki tudja..: Pilar írta, hogy az ismerősök szerint Máté nője kiutazott Mexikóba

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.25. 10:56:56

@jamesz: nem, lecseréli Edinát műcsöcsre, és akkor védettséget kap a játék végéig (ami már nincs messze), ergo döntős..
(szitu ugyanez a nőjével)

vagy, ha a nője, akkor
a, hazamegy vele most, feladja a játékot és együtt maradnak (+ kap valamennyi zsét)
b, bukja a kapcsolatot, és marad Edinával, viszont kétséges,hogy nyernek-e..

LoveMy 2012.04.25. 10:58:01

@jamesz:
döntőig védettség :D
feleségül ne vegyem!

@Macaroon:
ahogy telik az idő, lassan kiderül, hogy milyen is mindenki valójában!

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 10:58:21

@jamesz: Igen, lehet h ez volt a baj a csajjal.. túlságosan csendben volt :D

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 10:59:24

@nyílegyenes labirintus: Nem gáz.. én se tudom mindig elolvasni mind a 600 kommentet.. és leírok valamit újra.. :D

kovácspéterke 2012.04.25. 10:59:49

@aruhamiatt: hát, el kell hogy szomorítsalak, a sugarbird egy jó marketingfogás, és nem hé tervezi őket, a nevét adja a kollekcióhoz, ahogyan a többi "modell" is. Jagasics v. Csonka Hedvig a tervező.

pilar ternera 2012.04.25. 10:59:57

@Alfonzina, aki tudja..: @jamesz: nem niki jön, mert a videón látszik, hogy a csajnak hatalmas műkörmei vannak, nikinek meg nem voltak! bocs, ez van.
máté exnője lesz az, ami nagy gyökérség, de még jól is elsülhet.:))

Lacka929 2012.04.25. 11:00:02

Szerintem Broki talált gyerek volt, és most kivitték hozzá az időközben előkerült egyik szülejét. Ezen úgy meghatódott, hogy elkezdte itatni az egereket. Pontosabban a skorpiókat. Ezt a nagy lelki megpróbáltatást pedig éjjel majd egy zöld képernyős műsorral kompenzálja. Ja meg Edinával.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.25. 11:00:15

@LoveMy: mondom extra gusztustalan megbízhatatlan pozőr.

kovácspéterke 2012.04.25. 11:01:23

@f.fredericks: a királylánykdás meg a sarokban gubbasztás más. ráadásul edina előnye a bájos arca, a legtöbb újnak ő jött be.

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 11:02:12

@Cathcart_ezredes: Nem hinném h a Visast ezt mondta... :D
Ínkább így tudom elképelni..
Itt van 500 rudi, plusz a repjegy.. Máténak nagyon hiányzol... (hiszen hónapokkal ezelőtti felvételek nézünk ugye.. :) ) Gyere mán ki és szuszogjál egy kicsit neki, mert minden nap rólad álmodozik és utánad sír és szegénynek is esélye sincs játékban maradni :D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:02:33

Képrejtvény: Az utolsó előtti képen hol van Márk bal kézfeje?

@Alfonzina, aki tudja..: Szerintem egyik se

tomfree 2012.04.25. 11:03:02

Mindenesetre nem értem, miért hozták előre a Pandórát egy nappal, sokkal nagyobb lett volna, ha a Broki mai kínzása után történik az egész...ezt sztem elcseszték egy kicsit a szerkesztők megint.

foxglove (törölt) 2012.04.25. 11:03:51

hmm, ha máté nőjét kiutaztatta a viasat, akkor annak célja is volt, gondolom az, hogy választania kell kettejük közül. és ha őt választja, akkor nincs több seggrepacsi edinával.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:04:12

@Pilar Ternera: Máté exnőjének erős keze van!

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 11:06:12

@Pácsó Ármándó: Sőt nekem a körömlakkja sem tetszett! :D
De h Brokkancs hogy itatta az egereket... nem semmi.... :D

f.fredericks 2012.04.25. 11:06:55

@Mrs. Jackman: hát az igaz, hogy a sarokbangubbasztás gáz, de erről a Viasat tehet. Szar castingot csináltak. Több antiszoc csaj is mondta, hogy ő kint is ilyen, akkor minek vették be őket? Tényleg ennyire kevesen voltak? Vagy esetleg lehazudták a csillagokat is az égről a válogatáson? Nem értem.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.25. 11:07:37

@Pilar Ternera: de ajánlattal jön, ez fix. csak azért, hogy ledurrantson neki egy hatalmas pofont, semmi értelme nem volt kiutaztatni.

jamesz 2012.04.25. 11:07:45

@paranyuszi: Hát nem volt mondanivalója na:-) Ez a típus nem nagyon beszél, mégis miről? Ha hozzászólnak válaszol. Ilyen kis izé...baba. Néha van ennek a típusnak kényszere szerepelni, most lehetne.

Ezen amúgy néha, üres tizedmásodperceimben elgondolkodok. Vajon mit, és hogyan gondolnak eme lányi lények. Akik ennyire nem társaságiak, vagy evésivássz*rás a maximum produkciójuk, azok mit akarnak mikor kitöltik a jelentkezési lapot? Aztán persze rájövök, hogy ők másnak látják magukat mint a valóság. Gyakran szerepelnek reality castingokon.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:08:04

@tomfree: Lehet, hogy helyet akartak adni mára a Broki féle meglepinek. Két ilyen eseményt nem raknak egy adásba.

@paranyuszi: Én csak 200 rudit ajánlottam fel és 2 hetes nyaralást.

kovácspéterke 2012.04.25. 11:08:36

@Pilar Ternera: nem értem az érvet, nem lehet műkörmöt rakni vkire? :D

jamesz 2012.04.25. 11:09:03

@Pilar Ternera: Hoppá. Nikinek nem voltak nagy karmai?! A részlet hol az ördögben van, vagy mi.
Lehet a Nikit kiejtő Nikolettet tuszakolták vissza, hátha..-D

kozi001 2012.04.25. 11:09:50

Més perspektívába kéne tenni a múltkori vitát!
Hogy ha Edina testén Kira, Niki vagy Hiper feje lenne, akkor kinek tetszene...? :)
Sztem keveseknek! :)

jamesz 2012.04.25. 11:09:55

@Mrs. Jackman: Nem lehet! Ez szabály a nők szabadkőműves egyletében! Olyan ez mint a cipő-redikül kombó...

kovácspéterke 2012.04.25. 11:09:58

@f.fredericks: ezt mondjuk én sem értettem, de lehet, h olyan kérdések is voltak, h fogsz-e vetkőzni a kamerák előtt vagy mittudomén.

LoveMy 2012.04.25. 11:10:36

@Pácsó Ármándó:
az egyik heti újságnál láttátok a videót?
Máté sír!

f.fredericks 2012.04.25. 11:10:43

@Alfonzina, aki tudja..: szerintem az lesz az ajánlat, hogy kap pénzt és lelép a csajjal, vagy marad, de akkor a csaj szakít vele. Broki az utóbbit választja, és érzékeny búcsút vesz az exétől. Aztán majd bejut a döntőbe és Edinkát is megszopatja a döntőben, majd hazajön és 20 misivel elkezd itthon csajozni.

jamesz 2012.04.25. 11:10:57

@Alfonzina, aki tudja..: Hamarosan vége? Még nem is kedveltem meg senkit...:-(
Tavaly nem így volt...

The Game 2012.04.25. 11:11:03

@jamesz:

Pl. Edina a tavalyi Nikihez hasonlította magát a bemutatkozó videójában :D
Lehet abban valami, hogy másképp látja magát.

LoveMy 2012.04.25. 11:11:53

@paranyuszi:
az ismétlés a tudás anyja! ;)

független sorozatfüggő 2012.04.25. 11:12:06

@Yooha:

Nem tudom, hogy szerkesztői utasítás volt-e, hogy Dávidnak vissza kell adnia majd a szívességet, vagy rá bízzák.
Tudja valaki?

Bár itt minden megtörténhet. Nem volt utasítás, de majd az lesz. Vajon csak Márkra vonatkozik, vagy estleg Kírát is megmentheti vele? Mert akkor pápá Noémi.

pilar ternera 2012.04.25. 11:12:28

@Alfonzina, aki tudja..: @Mrs. Jackman: @jamesz: biztos lesz vmi meglepetés, ez nem kérdés, én csak annyit mondtam, hogy nem niki lesz az.
nem hinném, hogy a blikk által feltöltött 1 perces snittre készültek és előrelátóan felpakoltak volna nikire körmöket, hogy átejtsék a szemfüles találgatókat! :)

kovácspéterke 2012.04.25. 11:12:38

azért az nagyon durva, ha a barátnőjét viszik ki, csak nem csinálnak iyen csúfságot. mert oké, h broki vállalta, h ország-világ előtt éli az életét, de a magánéletet ilyen formában belevonni nagyon gáz.

tomfree 2012.04.25. 11:13:14

@Pácsó Ármándó: Lehet persze, de fordítva érdekesebb lett volna. Tegnap a "nagy találkozás" Brokinak, ma meg a pandóra, ahol a sok geci kicsontozhatta volna Brokit. :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:13:42

@LoveMy: Persze, neki kell mosogatnia!

kovácspéterke 2012.04.25. 11:14:17

@Pilar Ternera: én csupán az érv hiányosságára hívtam fel a figyelmet.

f.fredericks 2012.04.25. 11:15:22

@Mrs. Jackman: hát meg, hogy hány barátod van meg ilyenek. Amúgy én a szerkik helyében az első kör után lecsekkoltam volna őket a közösségi portálokon, és akiről nincs minimum 20 bulizós ivós kép azokat nem hívom be a 2. körre.

Ezért furcsálom, hogy Nonszit így elpazarolták, benne volt potenciál, legalábbis én úgy láttam kb 1 rész alatt többet szerepelt volna, mint a Jégniki, Reni, Petra trió az összesen a hotelben eltöltött idejükben.

pilar ternera 2012.04.25. 11:15:25

@LoveMy: nem hinném, hogy sír, vki írta fentebb, hogy talán arcon löttyintették? nekem ez jobban tetszik! :)

LoveMy 2012.04.25. 11:15:39

@tomfree:
egyébként az is kérdés, hogy amikor Máté visszamegy, kinek mit fog mondani?

kovácspéterke 2012.04.25. 11:15:59

@f.fredericks: róla sajnos lemaradtam, később kapcsolódtam be az adásba.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:16:13

@f.fredericks: "szerintem az lesz az ajánlat, hogy kap pénzt és lelép a csajjal" De ezt mér nem a jövőhéten? Kivel pótolják? Vagy Fogas lesz a fiú Edinával?

@tomfree: Végül is, miért ne! :-)

jamesz 2012.04.25. 11:16:17

@The Game: Na ez alapján leszűrhetjük, mindegyik sérült énképes, mert Niki meg Pókmajomhoz tette magát, pedig hozzá képest Terézanya:-)

f.fredericks 2012.04.25. 11:17:29

@Pácsó Ármándó: de nem ezt fogja választani ez a lényeg, egy szakítás nagy dráma, durvább, mint Fifike halála.

LoveMy 2012.04.25. 11:17:44

@Pilar Ternera:
biztos, nem izzad, bár a helyzet adott! Lehet, hogy leöntötte az ex, kicsit megérdemelte! Gonosz vagyok?

pilar ternera 2012.04.25. 11:17:52

@Mrs. Jackman: figyelek, mint Poirot, nincs itt hiányosság! :)

f.fredericks 2012.04.25. 11:19:04

@Mrs. Jackman: vagány kiscsajnak látszott, TerrorTominak be is jött, de hát a régiek féltek tőle, így esélye se volt. Mondjuk ez azért gáz, mert a régiek félnek attól is aki partyarc, meg attól is aki visszahúzodó, lehetne a játéknak a neve Para Hotel is.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:19:11

@független sorozatfüggő: "Márk-Dávid féle SzivességKupon meg nem olyan, mint a melegétkezési utalvány, hogy szendvicsre is fel lehessen használni. Csak Márkot mentheti meg a kieséstől, nem véd skorpiócsípés és atomtámadás ellen sem."

LoveMy 2012.04.25. 11:19:43

@Mrs. Jackman:
Most látom: "Máté többször is elsírja magát"

mangalor 2012.04.25. 11:20:09

én csak azt nem értettem, hogy miből gondolják, hogy Petra beáll Dávid mögé? Hogyan etetik meg ezt vele?

szerintem nem Niki lesz a kalapos, mert az utólagos nyilatkozatokból nekem úgy tűnik, nem találkoztak Krisztiánnal többé, ami viszont simán megtörténhetett volna, ha Niki még mindig Mexikóban volt, amikor Melák kiesett. De nem volt ott, így be sem mehetett pár nappal később a hotelbe. Szóval én a Broki csajára tippelek.

tomfree 2012.04.25. 11:20:47

@LoveMy: nem akkora pókerarc, hogy kamuzzon Naivának, tuti nagy dráma lesz...:-) Kíváncsi vagyok előre, hogy a többi agyhalott mit reagál az egészre...:-)

pilar ternera 2012.04.25. 11:20:48

@Mrs. Jackman: ami ugyanúgy nézhet ki, ha beleöntenek vmit

bár, elvileg a csaj nem tudja mit művel bent a pasija, miért öntené le?

pilar ternera 2012.04.25. 11:23:30

@LoveMy: azért nem tuti, mert leírják. nem véletlenül ilyen rövid a videó is, mert különben az előzmény-utózmányból kiderült volna, hogy mi zajlott igazából...
majd meglátjuk. :)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:23:42

@f.fredericks: Kár volt Nonszit elpazarolni, neki Málé jött be.

Cathcart_ezredes 2012.04.25. 11:23:50

@paranyuszi:
Ha eddig nem fegyveres őrök tartották vissza a bulvártól, akkor átláthatott volna a szitán így is...

Biztos az exbarátnő lesz, és a tippem az, hogy felajánlja Brokinak, hogy megbocsátja a reszelést, ha most visszamegy a Hotelbe, és udvariasan megkéri Edinát, hogy menjen haza. Amit Broki nem fog megtenni.

LoveMy 2012.04.25. 11:24:46

@tomfree: pedig van akkora pókerarc. Szerintem csak Edinával lesz őszinte, mert a többi akkor kihasználhatja a helyzetét valahogy!

HüvelykPanna 2012.04.25. 11:24:46

Tegnap a kezem ügyébe akadt egy műsorújság, benne egy rövid riport Horváth Évával. Ebből kiderült, hogy (sixx, most kapaszkodj!) az Édenben látható ruhaköltemények egy részét ő maga tervezi!! áu.

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.25. 11:25:29

@paranyuszi:

Ti azt hol látjátok, hogy milyen a körme?
És azt, hogy itatja az egereket? :O

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:26:16

@mangalor: "én csak azt nem értettem, hogy miből gondolják, hogy Petra beáll Dávid mögé? Hogyan etetik meg ezt vele?" Beijesztik Fogassal.

@Pilar Ternera: Ha már kivitték megmutatják neki.

pilar ternera 2012.04.25. 11:26:51

@Cathcart_ezredes: és Edina meg kedvesen bólogatna, hogy "igen máté, ha úgy akarod hazamegyek önszántamból!" ?!?!? ki tenné ezt meg?!?!

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:27:22

@Cathcart_ezredes: Edina minek menne haza attól, hogy Broki megkéri?

független sorozatfüggő 2012.04.25. 11:28:10

@Pácsó Ármándó:

Most látom, hogy már 2x kaptam választ:)
Igen, a józan ész szerint így is lenne.
De hogy a szerkik mit hoznak ki ebből a szívesség-kuponból, azt ki tudja, várjuk ki a végét.

jamesz 2012.04.25. 11:28:20

@LoveMy:
Vizionálok egy épületes párbeszédet.
- Azt mondták van benn valakid.
- Hát, annyira nem, aha de ja. Olyasmi.
- Na és szerelmes vagy belé?
- Pfűűű, hát végül is jó a kapcsolatunk de asszem nem ...nem tudom.
- Na és lefeküdtél már vele?
- Azt hiszem igen...párszor, de lehet hogy nem tudom, mert elég sokat ittam, de a védettséget nem szeretem.
- tessék?
- Mindegy. Szóval az adásban majd áprilisban megtudom én is....de asszem hogy ja.
- Ó te! Nekem meg mit ígértél?! Sálat, pulcsit, nejlonharisnyát,csuda-csuda gyöngyöket....örök életet!!

(pohár chilis víz az arcba!)

LoveMy 2012.04.25. 11:29:27

@Pilar Ternera:
:D
de Máté sem kérné meg erre!

kovácspéterke 2012.04.25. 11:29:28

@LoveMy: szerintem meg neki nem fogja elmondani pont.

pilar ternera 2012.04.25. 11:30:50

@Pilar Ternera: @Pácsó Ármándó: na, tessék, Pácsó, mondtam már: előbb olvass! :-P

Cathcart_ezredes 2012.04.25. 11:32:03

@Pilar Ternera: @Pácsó Ármándó:

Jó, tehát ide vezet az idétlen fogalmazásom:)
Szóval odaáll Edina elé, és azt mondja: választhattam közted, meg I: Brokiné bocsánata között: vesztettél, menj haza.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:32:41

@Pilar Ternera: Nem tudok olyan gyorsan frissíteni és olvasni is kedves Pilar :-)
De legközelebb én leszek a gyorsabb.

jamesz 2012.04.25. 11:34:02

@Pilar Ternera: Hehehe, még ez is lehet.
"Mennyé haza szépen a lábadon innen el, persze, persze szeretlek, na..."

Ditti82 2012.04.25. 11:34:04

@Pilar Ternera: Ahhoz túl vörös volt a szeme. Szerintem.

mangalor 2012.04.25. 11:34:46

@Pácsó Ármándó: azt értem, oké, de mi a garancia, hogy Dávid őt választja? ehhez Dáviddal is le kellene dílelnie Márknak, ha azt akarják, h Petra bent maradjon, hogy Naomit rakja ki. Viszont Márk nem fogja ezt kérni, ha közben kiejtik Csírát Andorral.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:34:53

@Cathcart_ezredes: Ehhez Máténak szerkesztői jogosultságának kellene lennie

LoveMy 2012.04.25. 11:35:11

@Cathcart_ezredes:
még ha ez is lesz a feltétel, de az a tény, hogy többször elsírja magát Máté, egyértelmű a válasza!

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.25. 11:36:32

Am úgy még az is lehet, hogy szerencsétlen valami rossz hírt kapott :(
Remélem nem úgy lesz azért.

pilar ternera 2012.04.25. 11:37:03

@Pácsó Ármándó: pedig itt pörögni kell, kedves Pácsó! :P
@jamesz: :D
@Ditti82: lehet. meglátjuk.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:38:32

@mangalor: Semmi garancia és egy elég hülye ötlet is Petrát Dévidhez küldeni, ezt csak Pít szerette volna, hogy ne ő legyen Zombina hóhéra, hanem Dévid.

LoveMy 2012.04.25. 11:39:17

"Máté szerdán lehetőséget kap, hogy randevúra menjen Edinával. A találkozó azonban drámai fordulatot tartogat."

mangalor 2012.04.25. 11:40:16

@HüvelykPanna: én azt olvastam, hogy ezek az ő ruhái, és hogy tavaly elvesztek a cucai és csak a hazajövetel után fél évvel kapta vissza őket:))) mondjuk sztem jól állt neki eza rózsaszín cucc, csak az a nyakörv nem kellett volna hozzá.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:40:23

@Pilar Ternera: Á, az este kiszedték belőlem a rugót :-)

@Fehér pamacs gusztáv: Remélem se :-((

jamesz 2012.04.25. 11:41:18

@LoveMy: lehet hogy Edina a kalapos?
Kiderül, hogy férfi?
Jáááj.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:42:20

@LoveMy: Edina leveszi a bőrét és egy pocoklány humanoid néz szembe Brokival, akinek eszébe jut amit a rágcsálók szaporaságáról tanult és sírva fakad...

mangalor 2012.04.25. 11:44:32

@Pácsó Ármándó: mert egy tetű, és nem akarja vállalni a felelősséget a tettei után. Mondjuk okos döntés, mert Petra tényleg nem túl aktív játékos (de az összes csaj dettó bamba Hiperen és Csírán kívül), de azért látszik, hogy Pít nem húszéves kis oktondi fickó:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.25. 11:45:15

@Pilar Ternera:csavar biztos lesz. nem lesz ez olyan egyszerű, ahogy azt píték eltervezték, mert szerintem mindenbe be fog ez kavarni.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:45:16

@mangalor: Pít nagyon rugalmasan játszik!

pilar ternera 2012.04.25. 11:45:22

@Pácsó Ármándó: persze, tekerj még egyet a tőrön! :P

Alaister Grand 2012.04.25. 11:45:47

Andornak nem csak a feje fura, de a frizuja is. Vajon azért fésüli így keresztbe a séróját, mert kopaszodik? Profiljába végül is beleillene...

vécés jóska 2012.04.25. 11:46:45

Biztos, hogy Edinka kiesik a héten és azért hozták be ezt az ex-barátnő vonalat. A szerkesztők sem nézhették tétlenül, hogy Edinka elkúrja a műsort az állandó picsogásával és affektálásával, ráadásul egy jó humorú embert is elveszítettünk miatta.

HüvelykPanna 2012.04.25. 11:49:20

@mangalor: A lényeg, h nem erőszakkal adják rá ezeket a fertelmes ruhákat :) (oké, ez a pink nem rossz)

LoveMy 2012.04.25. 11:49:24

@vécés jóska:
ne örülj előre a medve bőrére, nem fog kiesni Edina!

pilar ternera 2012.04.25. 11:49:56

@LoveMy: mondtam én, hogy szadisták vagytok!:P de nem baj, túl leszek ezen is! erős vagyok, erős vagyok....erős va...erő..v.... :((

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:49:58

@vécés jóska: Kit veszítettünk el Edina miatt?

@Pilar Ternera: (Jaj, nem akarlak én bántani! Hogyan tegyem jóvá?)

LoveMy 2012.04.25. 11:51:11

@Pácsó Ármándó:
vigyél neki a spéci krémlikőrödből!
;)

vécés jóska 2012.04.25. 11:51:19

@Pilar Ternera: Ja én Mátét annak tartom/tartottam. A műsor elején volt pár vicces beszólása, de mióta Naíva rácsimpaszkodott, nem nagyon hallottam tőle semmit.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:51:47

@LoveMy: Ez a Gyűrűk ura 4-ben van :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 11:53:58

@LoveMy: (Azt csak neked, tudod. Meg el is fogyott az utolsó cse...)

@vécés jóska: Most már értem én is.

pilar ternera 2012.04.25. 11:54:37

@Pácsó Ármándó: @LoveMy: mondjuk, ha ilyen könnyen átpasszolod Pácsót, akkor megnyugodtam: nincs itt szerelem, csak fullszex! :P
@vécés jóska: jaaa, hogy akkor igazából nem "veszítettük el", csak, mint személyiséget. értem...még bármi lehet. ez az ÉH!:)

mangalor 2012.04.25. 11:56:23

@HüvelykPanna: abszolút nem, és Évike büszke is erre:))

LoveMy 2012.04.25. 11:56:53

@Pilar Ternera:
Nem, nem adom!
De lásd milyen jó szívem van, megkóstolhatod! ;P

kovácspéterke 2012.04.25. 11:56:58

@vécés jóska: azért a rácsimpaszkodott kicsit erős kifejezés sztem.

jamesz 2012.04.25. 11:59:03

Pít az egyetlen karakter aki jellemfejlődött. Azért az a Big-randi a krokik között, ott nem villantott a srác. Aztán amikor összeakadt ittasan a Családdal, az sem volt csini. No de azóta ügyesen lavírozik. Azért okés, hogy ezt-azt megbeszéltek a belassult zombinővel, de egy ilyennel...minek? Bármit is? Eh. Ráadásul a hülyeségeit legtöbbször elismeri, meg elnézést is kér. Az hogy 20-as csajokat tud csak irányítgatni, az meg bullshit, mert jóban volt Omarral is...stb.

nyílegyenes labirintus 2012.04.25. 11:59:18

Mit piszkáljátok állandóan szegény HÉ-t a ruhái miatt, nem értem. Még mindig messze a legjobb nő a Hotel környékén...

kovácspéterke 2012.04.25. 12:00:03

@jamesz: sztem se gáz, és igaza van, petrának is kellene vmit tennie, főleg irányában.

LoveMy 2012.04.25. 12:01:08

@vécés jóska:
de ha már ennyire visszamentél időben:
Máté startolt rá Edinára, sutyimutyi beszélgetések, rejtett puszikák, (később már együtt) WCpapír- és kőszívek stb.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 12:01:56

@@LoveMy: Szegény Banyus és VadKöri megint olvashat vissza!

pilar ternera 2012.04.25. 12:02:28

@LoveMy: áááh, mindent vagy semmit! :))

jamesz 2012.04.25. 12:02:46

@Mrs. Jackman: a csajok most féltik a seggüket. No de milyen módszereket alkalmaznak már? " Rá ne nézz!" vagy " Indíts hazafelé!"
Annyira bénák. Nekik nem kell tenni semmit?Csak mindig a srácok ügyeskedjenek?

De sajnos a Viasat is belesett abba a csapdába amibe a Zertéel. Az eredeti figurák helyett tucatfigurákat lökdös befelé. Nem is véletlen ez a nagy mozgás.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 12:04:05

@jamesz: Egyetértünk. És mi van, ha WilsonBácsi is gázos csaj lesz?

vécés jóska 2012.04.25. 12:04:37

@Mrs. Jackman: Hát egy kicsit lehet, de van benne szerintem igazság. Ha egy lány ennyire 'rámtehénkedne' a szeretetével, az már nekem nagyon sok lenne. De már Máténak is, tegnap is mondta, hogy már néha idegesíti és teher neki.

@nyílegyenes labirintus: Körülbelül 8 éve tényleg az egyik legjobb nő volt, de a műtétek meg az állandó celebeskedés miatt nagyon kiélt feje lett szerintem.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 12:05:54

@Pilar Ternera: Beszéljünk másról lányok! Kezdek pirulni :-)

vécés jóska 2012.04.25. 12:07:36

@LoveMy: Ez igaz, ezért sem lett Máté soha a kedvencem, pedig azt hittem eleinte, neki fogok drukkolni. Így a megboldogult Omár lett, mostmeg Levi. (Csak dobnia kéne Hipert)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 12:07:46

@vécés jóska: Az országjárós képeken egyenes hajjal egész jól néz ki.

K0vasz 2012.04.25. 12:08:02

Biztos volt már, de ez az Andor ezen a képen tiszta trollface: knowyourmeme.com/memes/trollface-coolface-problem

nyílegyenes labirintus 2012.04.25. 12:09:44

@vécés jóska: Pedig nagyon penge csaj. 8év ide vagy oda,én bizony még most is szívesen megtanítanám kesztyűbe dudálni, majd romantikusan ellovagolnánk az alkonyatban...:)

LoveMy 2012.04.25. 12:10:40

@vécés jóska:
most sem pontos, mert azt mondta, "volt amikor idegesítette, mert egyedül akart volna lenni"
Viszont Edina azt mondta, hogy Máténak "nehéz" stílusa van (nem szó szerint így!
És nem látjuk a nap 24 órájában őket.

De szerinted melyik az idegesítőbb, Edina vagy a Hiéna kapcsolatkezelése?

aruhamiatt 2012.04.25. 12:11:39

@vécés jóska: Szerintem soha nem volt jó nő. Nincs egyénisége. Olyan semmilyen.. Neki ez egy rohadt nagy lehetőség lenne szakmailag a nézettség miatt. De nem igen tud élni vele...

mangalor 2012.04.25. 12:11:43

@vécés jóska: ááá, az a baj, hogy most már túl közel van a mézesbödönhöz (akár lassan a farkát is belemártogathatja sztem), meg hát rajta is könnyítenek minden nap, szóval a bejáratott ujjacskákat nem fogja csak úgy magától eldobni:(

jamesz 2012.04.25. 12:12:19

@Pácsó Ármándó: Már az.De legalább próbál mókáskodni, vagy haverkodni.
Amúgy nem gyenge a csaj, kis porcelánbusz vezetés után már tárgyal is Píttel, meg a a feketével (Reni?).
Gondolkodni sem szoktam bírni ilyenkor.

LoveMy 2012.04.25. 12:13:32

@mangalor:
már az is megtörtént, de nem is ez a baj, hanem a csaj orbitális jelleme!

kovácspéterke 2012.04.25. 12:14:43

@jamesz: én se értem ezt a taktikát, de hát meg fogják szívni.

pilar ternera 2012.04.25. 12:15:23

@Pácsó Ármándó: betoji! felajzod a népet, aztán kész! :P
bár Lovemy-nak már bizonyítottál... :(((
de mondtam: én nem osztozkodom, úgyhogy elengedlek! élj boldogul! :D:D
....
"azért barátok maradunk, ugye?" (szempillarebegtetés)

jamesz 2012.04.25. 12:17:04

@Mrs. Jackman: egyvalaki biztosan.
Renike még remélhet.

mangalor 2012.04.25. 12:18:43

@nyílegyenes labirintus: abszolút kétségtelen, h jó nő az Évike, a legjobb ott a hotelben, de a ruhái egyszerűen rosszak, soka csiricsáré, előnytelen cucc, meg a kiegészítők néha, mint tegnap, én is csak a láncot hiányolom a a nyakörvről:)

jamesz 2012.04.25. 12:20:03

Levente a dominája nélkül olyan személyiségjegyeket is felmutat, mint pl. humor, vagy határozottság.

Ez a Dávid gyerek benn van még? Nem nagyon látni, mert ha ott van se van ott.

jamesz 2012.04.25. 12:20:46

HÉ-t is Márky Márk őtözteti nem??
Ott van kinn velük....

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 12:21:42

@jamesz: Reni.

@Pilar Ternera: Persze! Öribarik! Sőt! (huncut szemek :-))

LoveMy 2012.04.25. 12:22:36

@mangalor:
hát én nem tudom, ízlések és pofonok!
de mindig eszembe jut, amikor a jó pár évvel ezelőtti dzsungelrealityben felébredt a T69 és akkora bőröndök voltak a szemei alatt!

Banyus83 2012.04.25. 12:23:02

Megjöttem :-) Néha az egészségügy és a bürokrácia malmai egész gyorsan őrölnek :-))

Látom, a titkos randi már kivesézve...szóval arra már megvan a válasz, hogy broki csaja jön, és, hogy azért maszkírozták hátulról Edinának, mert Broki azt hitte, vele randizik...Jól mondom??? Még mindig tartom, hogy sunyigeciség volt ez a Viasattól! Eddig sem keverték bele senkinek a kinti életét, miért kell elkezdeni? Gondolom, ha már kiutaztatták a csajt Mexikóba, akkor biztos nem egy beszélgetés miatt tették, szóval minimum ajánlattal jön. ha meg Broki sír is, az még mindig lehet azért is, mert nemet mondott az ajánlatra...remélem nem rakja ki Edinát!!!! Amúgy meg tegnap este felkerült ide egy velvetes cikk, amihez volt videó, vélhetően ma esti buliról, és ott látható Edina és Broki is.

Azért az első évad - mikor visszaengedték beszélgetni Ádámot Nikihez - még csak nem is hasonlítható ehhez a szituhoz szerintem. Egyrészt, mert Ádám maga is játékos volt, nem "külsős", másrészt azért volt szükséges, mert Niki úgy érezte, cserbenhagyta őt azzal, hogy feláldozta magát Daniért, és Ádám a lelkére beszélt. nem úgy tűnik, mintha Broki akkora lelki válságba lenne, hogy ki kell utaztatni hozzá a barátnőjét...

Nekem Naomi terve tetszik!!!!! Mehet Csíra és Petra, vagy akár Hiper is...

jamesz 2012.04.25. 12:23:14

@Harcospónilóó: űűűű, atom lett a JATE mióta nem jártam arra....vagy 10 éve:-)

LoveMy 2012.04.25. 12:23:21

@mangalor:
az erős pistás ujjazás után :D

pilar ternera 2012.04.25. 12:23:38

@Pácsó Ármándó: megint kezded! :P engedj el, hogy új életet kezdhessek! :DD

vécés jóska 2012.04.25. 12:27:48

@jamesz: Jaja, tegnap csak néztem milyeneket jókat szólt Levi, meg hétfőn mikor mondta Hipernek, hogy olyan vagy, mint az anyám, ő is mindig baszogat :) Szóval szerintem jó arc, csak Hipernek mennie kő.
@LoveMy: Edina kapcsolatkezelése számomra a legidegesítőbb, viszont az legalább emberi, mert amit Hiper művel az már beteges. Nekem a tamponos Fürge Ujjak volt a műsor eddigi legalja.
@aruhamiatt: Nekem sem tetszett soha, viszont a 7-8 évvel ezelőtti CKM vagy FHM-es képei azóta is a legjobb magyar sorozat szerintem.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 12:28:34

@Pilar Ternera: Oké, de nem menj messzire! Ja, igen: írhatnál még olyanokat, mint régebben a szereplőkről, hiányzik

@Banyus83: Ma még bent lehet E&M, hiszen holnap van a kiválasztás.

Minden a matekon múlik 2012.04.25. 12:29:15

Szerintem Dani jön vissza kalapban.

jóképűkirály 2012.04.25. 12:29:17

Egész egyszerűen én ezt nem értem! A castingon mi a faszt csinálnak? kik ülnek ott? Beküldenek másodszor is egy fekete hajú picsát, aki abszolúte , saját maga által is bevallottan zárkózott típusú lány.Beküldik egy kész társaságba ,hogy akasszon le magának egy srácot, és ápoljon jó kapcsolatot a lakókkal , mindezt 2-3 nap alatt.Egy zárkózott jellemmel? Istenem.Már másodszor.Hihetetlen.Amúgy jó a gádzsi , magasan a legjobb de vicc az egész.

kovácspéterke 2012.04.25. 12:29:27

@vécés jóska: igen, egy kicsit rátepelszik, és máté, ha akarná ez ellen tehetne. de nem tesz, mivel azt a taktikát követi, hogy edinát szorosan magához köti. szóval ne állítsd be úgy, hogy szegény mátét bekebelezte edina, mert nem erről van szó. máté taktikázik, és ha ezt választotta, akkor ne nyavalyogjon.

jo.e 2012.04.25. 12:30:10

Még 1 dolog jutott eszembe Reniről. Asszem az extrában beszélgetett Anikóval és ott azt kérdezte, h. ki szexelt már a hotelben. Sajnos nem bírtam aggyal fogni, h. hiper mit integetett a fejével (talán azt, h. még csak ő) de hátha R. ezen a vonalon próbálkozik majd :) Mer' - ahogy ezt már mások is írták - ez a tánc dolog nekem elég gyanús...
De remélem nem valami takaró alá bújós változatot próbál majd... :)))

kovácspéterke 2012.04.25. 12:30:21

@aruhamiatt: sztem az a aj vele, hogy 33-34 éves létére úgy öltözik mint egy 20 éves particiva, és nem csak itt.

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.04.25. 12:31:11

Ritka unalmas volt a tegnapi adas is. Vagy azert mert esik az eso es nem tudnak magukkal mit kezdeni - a semmibol eleg nehez elvezheto adast vagni - vagy mar nincs bent annyi "poenos" jatekos, akik "hatukon viszik a bulit"

Sajnos ez mar nagyon eroltetett, a takaro alatti kuras is uncsi, viszont most mar muszaj vegignezni, ha eddig vegigszenvedtuk.

Eszrevettem, hogy amiota nincs bent Melak, azota hiznak. Csira pocakos lett, Naivai is hizott - raadasnak lusta mozogni, pedig egesz nap mas dolga sem lenne. Vissza kell rakni egy testepitot, aki felzabalja eloluk a kaloriat, vagy kotelezo mozgast iranyoznek elo a jatekosoknak.

jamesz 2012.04.25. 12:31:12

?
Az elsőben ő volt.

Banyus83 2012.04.25. 12:32:48

@Pácsó Ármándó: Tudom, de ne keseríts el... :-D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 12:33:24

@jo.e: Igen, Hiper azt integette, hogy csak Ő és Levi ujja. Azt figyelted, hogy már kétszer is nappal csinálták? Elromlott az éjjellátó kamera?

jo.e 2012.04.25. 12:34:45

@gergo: az eső miatt van. ezt már sixx is világosan megírta tegnap. Ezek tuti napelemmel működnek :) Biorobot!

mangalor 2012.04.25. 12:35:02

@LoveMy: hánemár, és én miért nem tudok róla? volt extrában is??

jaja, hát a partizás azért nem múlik el nyomtalanul. én pl. azt hittem, kb 40-es:)
De sztem csinos, dekoratív nő.

@jamesz: elképzelhető, hogy ő is ott van, de arra határozottan emlékszem, hogy az inetrjúban mondta Évike, hogy x bőrönddel utazik, a saját ruhái (gondolom, nem mindet vette), és kell minden estére új, meg persze a partizáshoz is ruckók. Mindegy, egyébként látjuk őt 2x fél percig, szóval azért nem ég le tőle a retinám:D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 12:35:39

@Banyus83: (Milyen volt a jóképű fogorvos?)

kovácspéterke 2012.04.25. 12:37:37

@gergo: három-négy nap alatt? nem vicceljünk már. csíra azalatt szedett magára, amíg várt a retúrjeggyel.

jo.e 2012.04.25. 12:37:55

@Pácsó Ármándó: Akkor mégis csak jól értettem. Viszont, ha így van, Mátéék ügyesek :).
Ja, igen, nekem is feltűnt valami ilyesmi, de azt hittem nem jól látok. Sztem ez a takaró alatti bizgerandi oltári gáz.

Banyus83 2012.04.25. 12:38:30

@Pácsó Ármándó: ( fogorvos a múltkor volt...és igen, egész jóképű :-D Csak házas, és a párom haverja :-D Ma vérvételen voltan, ott meg csinos 40es hölgy volt:-) )

vécés jóska 2012.04.25. 12:42:59

@Mrs. Jackman: Ja nem akartam úgy beállítani, Mátét sem komálom, ugyanúgy mondhatná Edinkának a dolgokat, mint ahogy szokta néha a riportban, de csak hitegeti. Szóval felőlem mindkettő mehetne és visszajöhetne a legcukibb páros, a Melák-Műanyag :)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 12:43:04

@jo.e: Vagy ügyesek vagy Hiper tudja, de őket egyáltalán nem akarta erősnek feltüntetni.

@Banyus83: Egyszer csak szerencséd lesz! :-)

LoveMy 2012.04.25. 12:44:28

@Banyus83:
Szia, a jövő héten Hiéna és LMZ exe fog berepülni, ők meg ki :)

kovácspéterke 2012.04.25. 12:45:19

@Banyus83: én se értem ezt a lépsét, mármint egy külső ember bevonását.

Banyus83 2012.04.25. 12:50:19

@LoveMy: Én írtam ilyet? Szerintem nem...már nem tudom ki írta, de szerintem arra gondolt, hogy jövő héten meg beküldik az ő kint hagyott párjaikat...:-)

Banyus83 2012.04.25. 12:52:29

@Pácsó Ármándó: Miben is? :-)

@LoveMy: Csak mi?

@Mrs. Jackman: Nekem sem veszi be a gyomrom...

LoveMy 2012.04.25. 12:52:52

@Banyus83:
nem, ezt nem írtad! csak én poénból írtam, hogy milyen aljas húzás ez a szerk-től, mert akkor mindenki exét utaztassák ki, ne hogy sértődés legyen belőle ;)

LoveMy 2012.04.25. 12:53:23

@Banyus83:
Tudod a "nehéz" mentes napok ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 12:57:05

@Banyus83: Má nem tom. (LoveMy fáradt egy kicsit, homályosan fogalmaz :-)

Banyus83 2012.04.25. 12:58:30

@LoveMy: ja...értem már...hát de nem így van? Ha már szivatnak, akkor szivassanak mindenkit. Meg azért gondolom broki is kigondolta, hogy majd hazamegy aztán valahogy beadagolja a csajnak, hogy mi várható, erre most koppan...Na, nem, mintha sajnálnám...

kovácspéterke 2012.04.25. 12:58:52

@vécés jóska: én tőlük kaptam agyfaszt, nikit nagyon sajnáltam, ahogy melák próbálkozott, számomra undorító, ha egy férfi ilyen.

Banyus83 2012.04.25. 13:00:03

@LoveMy: De igen...de már a múltkor mondtam :-)

@Pácsó Ármándó: Most akkor nem tudod, mire írtad, hogy egyszer szerencsém lesz ?? :-D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 13:01:57

@Banyus83: Már nem :-) Én is fáradt vagyok

LoveMy 2012.04.25. 13:02:00

@Pácsó Ármándó:
nem vagyok fáradt, fitt és üde :)

@Banyus83:
a vérvétel kapcsán érdeklődtem, hogy egyedül vagy-e? ;)
már csak azért hogy Pácsó is megértse! ;)

LoveMy 2012.04.25. 13:03:42

@Banyus83:
ja, azt hittem, hogy az még nem 100%

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 13:04:47

@Cathcart_ezredes: Nekem nem ez a tippem.. :D
Hiszen honnan tudna a reszelésről??
Ő csak azt tudja, h imádott Brokija elhúzott Mehicóba... :D
Az a tippen, hogy pénzt ajánl h jöjjön vele haza most...

De mivel sírt.. gyanítom maradt... :D

LoveMy 2012.04.25. 13:06:41

@paranyuszi:
én is így gondolom, bár a köztes rész lehet más verzió, de a végeredmény ugyanaz! Edina és Máté marad!

Banyus83 2012.04.25. 13:07:15

@LoveMy: Már akkor is bizti volt :-)

@Pácsó Ármándó: "A buli, meg a pia, meg a haverok", mi? ;-)

kerdesek05 2012.04.25. 13:07:36

Tényleg szilikoncsöcsök vannak Reninél?

Banyus83 2012.04.25. 13:08:42

@paranyuszi: @LoveMy: Én is azt gondolom, hogy ez lesz a vége...csak kérdés, hogy hatással lesz-e ez a játékukra illetve a "kapcsolatukra"...

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 13:09:19

@LoveMy: Köszi a fordítást, nem értek a célozgatáshoz :-)

@paranyuszi: Megmutatják neki azon a kis monitoron, amelyiken JégNiki nézte az adást.
Miért nem a jövőhéten akarja hazavinni? Kivel pótolják a fiúhiányt? Visszajön Patrik?

kerdesek05 2012.04.25. 13:10:24

Vajon kivel eszik napfényes panorámában Máté?

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 13:10:27

@LoveMy: Egyetértek.. 1-2 hétig még tuti hallgatjuk a szuszogást.. :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 13:12:13

@Banyus83: Én ha a szerki lennék, egy kis monitoron megmutatnám Edinkának a történéseket. Bár az amilyen gyíkagyú, ebből is csak azt szűrné le, hogy MÁTÉ MARADT miatta.. nem a 25 milkó miatt.. miatta... áááá :D

LoveMy 2012.04.25. 13:12:51

@Banyus83: hogy ha végig akarják vinni, akkor muszáj lesz, hogy ezt megbeszéljék! De most Máté tényleg nem tett semmit sem Edina ellen! Szerintem kettejük között nem lesz gond!

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 13:13:34

@Pácsó Ármándó: Mondom én.. visszajön Melák.. mert rájöttek, hogy nélküle uncsi az éden.. :D:D

amúgy most már előbb fogok olvasni, utána írni.. mert már másodszor írom majdnem ugyanazt amit te. :D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 13:13:47

@Banyus83: Óhatatlan! (Meg MyLove kedves "étvégya" :-)

LoveMy 2012.04.25. 13:13:59

@Pácsó Ármándó:
Naaaaa, pont Te ne értenél ;)

Banyus83 2012.04.25. 13:15:04

@paranyuszi: Biztos lesz valami hasonló. Végülis megetetik őket, hogy 2en mennek randizni 8ez is milyen genyóság, nem?), akkor gondolom Edina is kint lesz valahol...biztos megmutatják neki :-)

@LoveMy: Én is úgy gondolom, hogy nem lehet gond, végülis Edina tud a csajról meg minden, csak épp arra nem számít egyikük sem, hogy odautaztatják...

Banyus83 2012.04.25. 13:16:45

@Pácsó Ármándó: :-D

@LoveMy: Csak úgy csinál, mint aki nem...

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 13:17:42

@paranyuszi: Akkor kiejtjük az ezredest? :-)
Sajnos Melák meg Niki nélkül uncsi, pedig én még elnéztem volna őket.

@LoveMy: Egy ártatlan bárány tisztaságával szemlélem csak az eseményeket :-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 13:18:53

@Banyus83: Vagy Edinkát megkérik..
Légyszi fogd meg ezt a gyertyatartót.. Köszi.. :D

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 13:21:10

@Pácsó Ármándó: Micsoda kujon vagy!!! :D
Azt mondtad LoveMy mögé állsz, erre máris kipaterolnád, a "fix" páromat..... ? :DDDDDDDD
ejhhh :D

Melákot még én is elnéztem/hallgattam volna.. :D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 13:21:56

@Banyus83: "akkor gondolom Edina is kint lesz valahol...biztos megmutatják neki"
Hú! Ülne Máté a csajjal egymás kezét fogva és megjelenne Edina: - Bocsi a késésért!

@LoveMy: "Ezt a tüzet szeretem!"

Banyus83 2012.04.25. 13:22:11

@Pácsó Ármándó: Ártatlan bárány???? Én ezt a fogalmat nem ismerem... :-P

@paranyuszi: Hehe...lehet :-)

Banyus83 2012.04.25. 13:24:04

@Pácsó Ármándó: :-) Kérdés, hogy mennyire avatták be a barátnőt...

kovácspéterke 2012.04.25. 13:24:29

@Banyus83: mondjuk nekem az fura volt, és nem is szimpatikus, h milyen könnyen átlendült azon, h máténak van csaja.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 13:25:07

@paranyuszi: Én csak a B terven gondolkodom. Az Ezredes maradjon, jó a humora! :-)
Rájöttem miért mászott rá Krisztián mindig Nikire! Csak a légzsákokat akarta ellenőrizni! :-)

LoveMy 2012.04.25. 13:25:17

"A valódi barátnő ugyanis már ott áll a kapuban és toporogva várja, hogy a csalfa fickónak a kamerák előtt kaparja ki a szemét. Teljesen jogos, hogy a szerkesztők rááldozták azt a párszázezret a repülőjegyre, ennyit a bolondnak is megér a ramazuri. Arról már nem is beszélve, hogy szegény Edina, akit többször is aljasul lefektetett a kis kékszakáll még szintén mit sem sejt a tervezett találkozásról. Ma este érdemes lesz nézni a műsort, mert ha szerencsénk lesz, akkor egy remek hajtépéssel egybekötött, éjszakai békülős szexszel megspékelt balhé várható."

add meg a jelszavad 2012.04.25. 13:25:21

@Banyus83: pedig van olyan, jerke toklyónak hívják LOL

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 13:27:21

@Banyus83: Abban a helyzetben egy szempillantás alatt tisztában lenne a helyzettel. A nőknek ez nagyon megy, hajjaj!

Klajcsika 2012.04.25. 13:28:47

@LoveMy: :)
Olyan izgatott vagyok, h mi lesz az a nagy dráma estére!(Remélem Edina nem esik ki!)

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 13:28:56

@Pácsó Ármándó: Szóval én csak egy B terv lennék??????? :D Nahh most vérig sértődtem.:)

Az ezredes humora szerintem is 10 pontos! :)

Pici Melák, lehet volt egy kis "anyakomplexusa" :D

LoveMy 2012.04.25. 13:31:17

@Pácsó Ármándó:
Ó rigo fent a fán fütyüli füttyös énekét! :D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 13:31:33

@paranyuszi: Neked ki a B terved? Na? Én nem vagyok sértődős :-)

LoveMy 2012.04.25. 13:32:42

@paranyuszi:
van egy rossz hírem, lehet, hogy csak a 'zs' terv vagy nála! ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 13:33:37

@LoveMy: Nem akartad belinkelni?
Még a végén igazam lesz megint --> Pácsó Ármándó 2012.04.25. 13:21:56

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 13:36:32

@Pácsó Ármándó: Nekem nincs B tervem hiszen itt van Ezredes..... :D:D:D:D:D:D
(Edinka után szabadon.. :) )

LoveMy 2012.04.25. 13:37:20

@Pácsó Ármándó:
nem ez egy másik cikk azon az oldalon kép nélkül!

@paranyuszi:
nem, Pácsó írta az én gépemen ;)

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 13:37:21

@LoveMy: Zs????? Nahh mesélj csak!!! :D

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 13:38:15

@LoveMy: jahhhh....nem tudtam, hogy egy helyről írtok.. ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 13:40:30

@paranyuszi: Nyuszi itt rafkósabbnak kell lenni! :-)

@LoveMy: Jaj, de aranyos vagy!

LoveMy 2012.04.25. 13:42:26

@paranyuszi:
részleteket nem tudok ;)

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 13:43:47

@Pácsó Ármándó: Nemmáááá, itt hazudni kell???? :D:D:D:D

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 13:45:30

@LoveMy: Persze..persze, bedobsz egy félinfót, aztán meg elpucolsz... :D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 13:46:45

@LoveMy: Huhh!És nem akarsz az Éden Hotelről beszélgetni inkább Nyuszival? Például milyen kedves Ancsa az új lakókkal? Edina melyik ruháját veszi fel a repülő útra?

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 13:48:22

@paranyuszi: Nem, azt én se tudnék. Csak előre gondolkodni! :-)

almafa5555 2012.04.25. 13:51:31

@jóképűkirály: hát pl Éden Ádámka 1 is benne volt a castingoló bizottságba :) gratula neki

LoveMy 2012.04.25. 13:54:49

@Pácsó Ármándó: szerintem neveket tévesztettél :)

@paranyuszi:
nem szokásom!
nem értem miért nem Pácsót kérdezed, ha ő az illetékes!

Banyus83 2012.04.25. 13:55:40

@Mrs. Jackman: Hát ja, én nem nyeltem volna ezt így le, de nem vagyunk egyformák...

@Jimmy Talpig: :-))

@Pácsó Ármándó: Az igaz ;-)

@LoveMy: Na, ezt hol találtad????

LoveMy 2012.04.25. 14:00:02

@Banyus83:
nem emlékeztek a riportban eléggéfájt neki, de hozzáfűzte, hogy nem teheti meg azt amit az életben, muszáj felülemelkednie ezen!

Ó rigo fent a fán fütyüli füttyös énekét! :D

szepi79 2012.04.25. 14:00:15

kövezzetek meg, de sztem Reninek saját mellei vannak. amikor reggel átöltözött, nekem nagyon természetesnek tűnt a mozgásuk, egyedül a méret miatt tűnik esélynek, de láttam már hasonló testfelépítésű lányokat, akik szintén kis test+nagy mell kombóban tolták. ritka, de azért a lottó5ös ritkább :D

kerdesek05 2012.04.25. 14:02:49

@szepi79, első ezen a néven:
na akkor Reninek eredeti vagy szilikon mellei vannak?

Banyus83 2012.04.25. 14:03:22

@LoveMy: De, tudom, hogy volt valami hasonló nyilatkozata...

Amúgy most néztem meg az Extrát, Csíra kicsit maga alatt vágta a fát, mikor Edinának ekézte az újakat, azok meg kihallgatták :-D

Hiper helyében én a fürgeujjazásukat jóindulattal sem nevezném szexnek :-)

Reni teljes sminkben alszik???

kerdesek05 2012.04.25. 14:05:16

HÉ 48+12 ruhát hozott a fellépő bőröndjében.
Mekkora lehetett az a bőrönd?:)
video.viasat3.hu/series/eden_hotel_2/mini207

Zafír333 2012.04.25. 14:11:22

@Banyus83: Learatja, amit vetett!
Én sem sajnálom!

kovácspéterke 2012.04.25. 14:12:11

@Banyus83: ja, én nem a lenyelésre értettem, hanem a női összetartásra vagy mire, ami lehet, h nem is létezik.

LoveMy 2012.04.25. 14:12:25

@Banyus83:
De volt már szex közöttük!

Többen is sminkben alszanak: Csíra, Reni és Arnold is azt hiszem!

Banyus83 2012.04.25. 14:16:55

@LoveMy: Mikor volt szex? nekem ez tényleg kimaradt???

Az jutott még eszembe, hogy ha tényleg választás elé állítják Brokit és ő Edina mellett dönt, akkor megint csak nőni fog a lány szemében, még bóknak is veszi, hogy miatta elhajtotta a csaját...ergo még jobban belepistul Brokiba...ajjajjj...

Zafír333 2012.04.25. 14:30:11

@Banyus83: Edina látása teljesen homályos, nem fogja fel, hogy tőle is bármikor (!) könnyedén megválna a hapika. Még csalódni fog! Számomra Broki a legvisszatetszőbb jellem a Hotelban.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 14:31:28

@Banyus83: És ha nem Edina mellett dönt?

Vadkörte82 2012.04.25. 14:35:15

@Banyus83: jó napot, jó szurkolást, sajnos nem volt időm végigolvasni a kommenteket, de a ma este valóban izgalmas lesz...valóban gondok lesznek, ha meg nem őt választja az lesz a baj.nekem.nekünk.

Móka na 2012.04.25. 14:36:52

Hehehe

Úgy látom, hogy a producer kicsit el van szállva magától... kellene szólni neki, hogy ez a második kör nem sikerült olyan nagyon jól.. :)

Vadkörte82 2012.04.25. 14:37:18

@paranyuszi: +1 :)) jót mosolyogtam na.

Vadkörte82 2012.04.25. 14:38:12

@LoveMy: remélem is! Üzenem Pácsónak én igen sokszor egyetértek veled és Banyussal.A fanclub.

Banyus83 2012.04.25. 14:38:42

@Pácsó Ármándó: Akkor végre talán nagy sokára esetleg kinyílik Edina szeme...csak már késő lesz!!!!!

kovácspéterke 2012.04.25. 14:38:46

@Banyus83: sztem nem állítják választás elé, ez nem az a játék, ahol a pároddal versenyzel, mármint az életben is melletted lévő pároddal.
mondjuk nem tudom, mi értelme van az egésznek, azon kívül, h megszívassanak egy szerencsétlen nőt, meg egy gerinctelen nyikhajt.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 14:41:51

@LoveMy: Üzenem VadKörinek, hogy tudom

Banyus83 2012.04.25. 14:45:26

@LoveMy: Remélem is!!!!!

@Mrs. Jackman: De ha még választás elé sem állítják, akkor tényleg mi értelme volt kiutaztatni azt a lányt oda???? Hogy beszélgessenek????

@Pácsó Ármándó: Jó vicc...

Banyus83 2012.04.25. 14:47:08

Én komolyan dühös leszek, ha emiatt esik ki Edina...most mérgembe el is ugrok a boltba egy kis csokiért...azt kívánom... :-) Minnyá jövök :-D

fofofo 2012.04.25. 14:51:41

Sztem Broki nem dobja Edinát. De nem azért, mert lelkiismerete lenne, hanem mert a csaj teljesen bele van pistulva, még egy olyan nőt nem talál, akiben ennyire megbízhat, és akit ennyire megvezethet. Ha lecseréli a barátnőre, nem tudhatja, melyik párválasztó ceremónián jön a bosszú. De akkor sem lehet biztos, hogy ha valamelyik mezei jelenlegi/új csajra cseréli le.

kerdesek05 2012.04.25. 14:52:51

Aki tudja ossz meg a nagyérdeművel hogy a Cayeresi öbölben hol van az ÁH2.
Lehet nem elég friss a google maps mert egyik villánál sem találtam meg a derékszögben kinyúló mödansziét.

cayeresi öböl:
+19° 26' 18.85", -105° 1' 48.25"

kerdesek05 2012.04.25. 15:10:42

@Banyus83: uhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh

Banyus83 2012.04.25. 15:14:44

@Vadkörte82: De má...má meg is jöttem :-))

Banyus83 2012.04.25. 15:18:13

@kerdesek05: Messziről úgy tűnik...

@Vadkörte82: De má...má meg is jöttem :-)) Vagy csak arra írtad, hogy nemá, hogy kiesik Edina? :-D

jóképűkirály 2012.04.25. 15:30:31

@kerdesek05: annak tűnik ,de ha tényleg az akkor elég tré környezetben van.

Reni mellét illetően ,sztem eredetiek, a való világos Anikónak van majdnem ugyanez a testalkat-mell kombó ami iszonyat jó, de valóban ritka. De az hogy bejön, kussol, nem kap védettséget majd elbőgi magát.Istenem gratuláció a beválogatóknak meg grat a csajnak aki annyira sem ismeri magát ,hogy az valami hihetetlen.

Vadkörte82 2012.04.25. 15:40:19

@Banyus83: mindkettő:) annyit nem ér az egész. nem láttam a tegnapi részt, összejött Kíra Márkkal? vagy mi ez a smár?

kerdesek05 2012.04.25. 15:41:09

@Moncs: ah tényleg ez az! ennyire délen nem kerestem az öböltől.

sokat tudhatsz Moncs:)

kerdesek05 2012.04.25. 15:42:10

@Moncs: azt nem tudod megmondani, van e villának neve vagy valami ilyesmi?

f.fredericks 2012.04.25. 15:49:37

Ezt posztolta ma az ÉH FB oldala: "Egy védettség és Máté titokzatos randija kavarja fel ma a kedélyeket az Éden Hotelben. Kezdés 21.20!"

Most akkor még valaki kap védettséget, vagy mi a szösz?

Banyus83 2012.04.25. 15:51:01

@Vadkörte82: Hát csak smároltak, vagy inkább csak szájra puszi volt, kb. 2x...jó volt a csoki nyami-nyami... :-)

Banyus83 2012.04.25. 15:52:25

@f.fredericks: Ne már, hogy még egy védettség!!!! Ez már szenyóság!!!!

f.fredericks 2012.04.25. 15:58:41

@Banyus83: hát ez az, én is ezet mondom, hogy az már egy kicsit sok. A régieket basztatják azért, mert szar castingot csináltak.
Az újak hódítók közül csak Pítben, TT-ben és Nonsziban volt potenciál, de ebből csak Pít tudott bentragadni. TT kibaszta volna magát, Nonszit meg kiszórták mielőtt bejött volna. Na jó meg talán Arnoldban, de ő még kérdőjel, majd kérdés mit fog Píttel leművelni.
Elképzelek egy olyan szexet, mint a Scary Movieban amikor Ray ráadta a csajra a sisakot meg a vállvédőt, és úgy nyomták. :DDDDD

mangalor 2012.04.25. 16:02:01

@Klajcsika: nem lehet, hogy a húga/nővére?

Banyus83 2012.04.25. 16:02:06

@f.fredericks: Jézus, rémálmaim lesznek :-)

De valószínű, hogy csak a tegnapi védettség utóhatásaira gondoltak ezzel a mondattal...

Cathcart_ezredes 2012.04.25. 16:08:12

@jóképűkirály:
Azért én elhéderelgetnék ott pár évet. Mondjuk annyit, amennyi még hátra van:)

Látom viszont Pácsó a Píttől eltanult trükkök százaival teljesen elcsavarta az itt kommentelő gyengébbik nem fejét. Most úgy nyújtanék neked kezet, mint Melák Félikernek:)
Paranyuszi kezét el is engedem, és felkutatom Naomit:)

Moncs 2012.04.25. 16:09:10

@kerdesek05:
:) Á, nem tudok sokat :) Akkor találtam meg, mikor Niki kiesett. Azt a nagy betonteknőt kerestem a parton :)
Viszont a nevét, vagy bármi konkrétabbat én sem találtam.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:09:36

@Banyus83: Szerintem sem lesz még egy védettség

LoveMy 2012.04.25. 16:10:32

@f.fredericks:
"egy védettség"

Ha kettő kapott volna védettséget, akkor még egy védettség lenne! Inkább arra utalnak ezzel, hogy a védettséget kapott Arnold milyen új stílust mutat ezáltal és ezt hogyan értékelik a többiek!

kovácspéterke 2012.04.25. 16:11:05

@Banyus83: sztem a már megkapottra vonatkozik.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:11:57

@Cathcart_ezredes: Pít tanulta el tőlem :-)
Nyuszit tartsd meg, mert hű volt hozzád, mint Edina Mátéhoz! :-)

f.fredericks 2012.04.25. 16:14:29

@LoveMy: jaaa, akkor csak nekem van szövegértelmezési problémám. :DDD
Így azért okésabb, mert 2 tényleg sok lenne.
Már azt hittem, hogy lehet úgy osztják a csajoknak a védettséget, hogy ki hajlandó a riportszobában lepippantani a szerkit.

Cathcart_ezredes 2012.04.25. 16:14:52

@Pácsó Ármándó:
Igen, sajnos az őrült Melák féle féltékenység miatt előbb szóltam, mint hogy mindet végigolvastam volna... Ezek után nem állnék a bizalom gömbjével a kezemben vele szemben:)

Banyus83 2012.04.25. 16:15:05

@Cathcart_ezredes: nem hagyjuk mi olyan könnyen elcsavarni a fejünket :-)

@Pácsó Ármándó: @Mrs. Jackman: Szerintem is...

kerdesek05 2012.04.25. 16:18:05

@Moncs: jaj, a betonteknő ez merre van onnét?:)

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 16:19:27

@Cathcart_ezredes: Ostobenkóra???????
Ostobenkórrraaaaaaaa ??????????????? :DDDD

Engem???????????? :D

pfff..

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 16:20:26

@Pácsó Ármándó: Csak hű voltam.. Nézd meg.. Most szakítottunk... :D:D:D:D:D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:20:28

@Cathcart_ezredes: Hát sanszos, hogy lelepkéz ! De még nincs veszve semmi! Nagyon bízik benned! :-)

@Banyus83: Hát persze, hogy nem, hát hogyne :-)

kerdesek05 2012.04.25. 16:20:55

@Klajcsika: jaj szegény Broki. mi lesz most?:)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:21:16

@kerdesek05: Nyugatra a kis félsziget sarkán

Banyus83 2012.04.25. 16:22:18

@Pácsó Ármándó: Hát nem is...csak, ha Pít jön szendicsezni :-P

jóképűkirály 2012.04.25. 16:22:43

@Cathcart_ezredes: persze ha adnának mellé gubát, egy kis ko...int meg egy ilen Reni szintű gádzsit nonstopba akkor abszolút korrekt a hely:)

LoveMy 2012.04.25. 16:22:44

Egy hónap múlva, május 24-én ér véget az ÉH2!

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:23:04

@paranyuszi: Adj neki még egy esélyt, csak a féltékenység beszélt belőle.

Banyus83 2012.04.25. 16:24:15

@LoveMy: Én is olvastam...és még nem biztos, hogy nyáron lesz Aranypart2...micsoda szívfájdalom... :-D

Moncs 2012.04.25. 16:24:35

19.396578,-105.030427 kicsit délre, vagy délnyugatra, az öböl csücskében

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:26:37

@Banyus83: Nemsokára úgyis kiesik :-)

Úgy vettem észre, hogy Dévid még mindig szívesen lenne Edina párja, nem?

Cathcart_ezredes 2012.04.25. 16:30:36

@jóképűkirály:
Nekem a kép előterében látható gazos pusztaság is elég lenne, csak paranyuszi újra legyen velem... (sóhaj, bánatos távolba meredő szemek, Broki-féle férfikönnyek)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:30:49

@paranyuszi: Csak viccelt, Ostobenkóra téged?? Ugyan már, a vak is látja hogy nem gondolja komolyan!

@Cathcart_ezredes: Valamit muszáj lesz bedobnod! Egy bánatos kutyás nézést, esetleg egy újabb ÉH híradót...

Banyus83 2012.04.25. 16:37:12

@Pácsó Ármándó: Szerintem is...Pít meg mehet a levesbe :-)) Csak még nem tudom akkor kivel szenyózunk ezután? :-P

jóképűkirály 2012.04.25. 16:37:18

@Cathcart_ezredes: Paranyusziba én is szerelmes vagyok.Álljunk be mögé és nézzük meg kit választ:)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:39:14

@Banyus83: Nem, nem, hiába nézel így rám!

Cathcart_ezredes 2012.04.25. 16:41:45

@jóképűkirály:
Persze! HÉ mögé állj a szakadék szélére:))
@Pácsó Ármándó:
Ne stresszelj, így is rosszul vagyok már!:)
@paranyuszi:
Épp most rágta el a kutyám rex-felügyelőként a nyakamba akasztott kötelet. Hát van még remény?

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:58:39

@paranyuszi: Légy nagylelkű! Mindjárt itt van május 1 a szeretet ünnepe!

kerdesek05 2012.04.25. 17:02:56

A lényeg: NIKI levetkőzik, és két hét múlva láthassuk őt meztelenül!:)

www.blikk.hu/blikktv_punk16/tiz-plasztikai-mutetje-volt-mar-eden-nikinek-2086977

Banyus83 2012.04.25. 17:10:17

@Pácsó Ármándó: Jaaaa...aztán utána meg kikéred magadnak, mi???? ;-D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 17:14:49

@kerdesek05: Niki szerint Hiper nem volt jó csaj :-)

kerdesek05 2012.04.25. 17:16:19

@Pácsó Ármándó: persze hippper hogy lehet egyáltalán csaj?:)

kerdesek05 2012.04.25. 17:18:23

@kerdesek05:

ÉDEN EXTRA 17:

MELÁK: tuti bélyeges vagy.
NIKI: hmmm?
MELÁK: tuti, hogy bélyeges vagy
NIKI: ja
NIKI: mondtam Krisztián, hazamegyek és tényleg gyerek.Én sokszor mondtam magamnak, hogy még utoljára levetkőzök, meg utoljára eljövök ide és utána tényleg befejeztem. Már 28 éves vagyok mire várjak. Lassan 30. Mindenem megvan most érted nekem nincs mire várnom.
MELÁK: Ennyi.

LoveMy 2012.04.25. 17:20:17

@Pácsó Ármándó:

"mi ez a pusztító alpáriság?"

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 17:24:25

@LoveMy: Csak ennek a hatására terjedt el a szólás, hogy "Május 1 a szeretet ünnepe" :-)

@Banyus83: A fene se tud rajtam kiigazodni, ugye?

Banyus83 2012.04.25. 17:26:42

@Pácsó Ármándó: Hát nem nagyon...de azért mi szeretettel várunk, ugye tudod... :-D

Banyus83 2012.04.25. 17:38:25

@Pácsó Ármándó: Tudod...csak itt, csak most, csak neked... :-D

Sziporka 2012.04.25. 17:42:45

Hát remélem ezek az új ribik nem dobják ki Csírát.....egyre jobban kedvelem ezt a párost...Pít meg egyre gázabb jaj jaj :(

raspberrypie 2012.04.25. 17:43:28

és mi van akkor, ha máté valakije bement, és azért sírt, mert vmi történt otthon? - ergo ezért küldtek be vkit hozzá, hogy az közölje vele. talán így lesz :D vagy nem.

kerdesek05 2012.04.25. 17:49:15

@raspberrypie: magánéleti rosszaságot csak nem tolnak bele főműsorba az gány lenne az egész szakmára nézve.

Banyus83 2012.04.25. 17:50:16

@raspberrypie: Csak akkor az nem állja meg a helyét, hogy veszélyezteti a kapcsolatát Edinával....

raspberrypie 2012.04.25. 17:50:48

@kerdesek05: @Klajcsika belinkelt egy videót, ott sírt a máté

Banyus83 2012.04.25. 17:51:12

@Sziporka: Igen...keresgélj kicsit feljebb, asszem 2en is belinkeltünk egy Blikk-es cikket, abban írják, meg van videó is...

Banyus83 2012.04.25. 17:54:36

ÉH facebookos játékának mai kérdése, hogy milyen meglepetés éri ma Mátét...nagggyon nehéz a válasz, nem? vagy mind pofára esünk, és tényleg nem a csajszija jön...bár nem hiszem...(pedig fönn sem volt az nCore-on :-D ).

Sziporka 2012.04.25. 17:56:49

@Banyus83: Neee..és tényleg!

Mondjuk én csak arra tudok gondolni, hogy bármi is volt eddig az előzetesben, mindig úgy volt összevágva, hogy sosem lehetett kitalálni:)
Én azért nem szeretném, hogy Edina kiessen, bár elég uncsik az tény...

LoveMy 2012.04.25. 17:58:28

@Banyus83:
egyébként nagyon sok fórumon, szinte kivétel nélkül mindenki elítéli ezt a szerkesztői húzást.

LoveMy 2012.04.25. 18:09:29

@Pácsó Ármándó:
csak nem féltékeny vagy? ;)

raspberrypie 2012.04.25. 18:09:52

amúgy nekem az nem tetszik abszolúte a játékban, hogy ugye úgy van beharangozva az egész, hogy a párok hogy tudnak kitartani egymás mellett... csak az a baj, hogy mikor a niki úgy esett ki, hogy nem is rajta múlott, vagy pl. omár is, akkor hol van ez a szlogen? akkor lenne jó a játék, ha pl. beküldenének egy csábítót/hódítót, hogy egy adott valakit "szerezzenek" meg maguknak, bárhogy, viszont a párválasztón nem állhat mögé - és ha sikerült a küldetés, na akkor azért kaphatna védettséget.
de most úgy osztani a védettségeket, ahogy eddig... :/ mint pl. tegnap is... na mindegy, én így látom.

jóképűkirály 2012.04.25. 18:15:02

Nekem is azzal van bajom, hogy a játék alapötlete jó.Az is ,hogy nincsenek különösebben feladatok.Jó nők , Palik, Szép helyen.Ez eddig rendben van.De az ,hogy orbitális véletleneken ,meg a szerkesztő által kitalált faszság miatt kell mennie valakinek úgy ,hogy semmit nem tehet ,illetve aki kapja annak semmit nem kell érte sok esetben csinálnia ez igy elég meleg.Ezen ha változtatnának akkor még rajabb lenne.Reni egy istennő.

LoveMy 2012.04.25. 18:15:09

@kerdesek05:
huuu...
hát én most fel nem sorolom mindet!
pl. FB

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 18:15:35

@raspberrypie: Akkor viszont a legbénábbakkal kellene kezdeni és fokozatosan emelni a színvonalat.

kerdesek05 2012.04.25. 18:28:58

@Pácsó Ármándó: aminek felülnézetből egy S vagy 5 betűt kellene látni?
nem pontos sajna a google mert főútra teszi a kooordinátát.

kerdesek05 2012.04.25. 18:30:23

@raspberrypie: persze láttam, de az más is lehet, volt, jelenlegi csaja bejött, ennyi.
nem más családi probléma, hanem az "övé-k"

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 18:32:32

@kerdesek05: Az oldal alján van a GoogleMap, tudod nagyítani, a világoskék hőlégballontól pont délnyugatra a félsziget legcsücskén
edenhotel.hu/

kerdesek05 2012.04.25. 18:33:46

@Pácsó Ármándó: ja meg milyen az, a sok gyengéje bejön út közbe a műsorba aztán valahogy elvergődnek a végéig, azokkal a végén jöttek be, sokkal kevesebbet tettek a győzelemért és ők lesznek a nyertesek.
Meg van az aki az egész műsor full felét végigjátszotta az elejétől..

hideg kéz 2012.04.25. 18:36:01

helló
jól értem, hogy sanszos, hogy ma megjelenik Broki kinti nője?
Ez kb annyira lenne gusztusos, mitha kapnának egy levelet, hogy:
Höhö, megmérgeztünk titeket a reggelivel, és egyikőtök seggében van az ellenanyag.
De ha elárulja, nem kap védettséget.

BiP 2012.04.25. 18:38:55

Most olvasom csak a hogyvoltot. Reniről:"basszameg, a Való világban is egy ilyen szőke rohadék ellen véreztem el, most is, "
Ezért volt ilyen ismerős a feje. Most nézem, Kinga ellen indult.
(bár lehet, hogy írtátok már, hsz-eket még nem olvastam)

raspberrypie 2012.04.25. 18:39:16

és mi van akkor, ha broki nője bemegy, és közli vele, hogy terhes??? :'D csak úgy egybevágnak a dolgok... broki sírt, az ÉH fb lapján az az óvszeres "reklám" meg a felirat... :D

raspberrypie 2012.04.25. 18:41:04

most nézem fb-on, hogy már mások is betippelték ugyanezt... háát :D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 18:45:35

@raspberrypie: Már itt is. Gyertek át az újba

hideg kéz 2012.04.25. 18:46:16

mondom én, korrekt húzás ez, pláne, hogy a többiek azt se tudják meg, ha otthon az anyjukat elbassza egy IFA.

kerdesek05 2012.04.25. 18:57:58

és mi van ha Máté anyukája jön be elmondani, Máténak kistesója lesz?:)

Banyus83 2012.04.25. 19:23:06

@LoveMy: Igen, én is ezt olvastam sok helyen...ezt benézte a Viasat...

@raspberrypie: Csak nem!!! bár igen, volt, aki ezt tippelte...főleg a durexes kiságyas reklám után a FB oldalon.. :-))

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 19:23:58

@Banyus83: Van már új!

@hideg kéz: Jaj, nem vagy te egy elveszett ember!

Sziporka 2012.04.25. 20:21:33

@raspberrypie: Nem tartanám jónak ha bejönne a barátnője, ez nem a valóvilág, itt tökre ki kéne zárni a külvilágot ilyen téren szerintem.
süti beállítások módosítása