Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6061-6062.

2012. április 25. 19:00 - Mésza "Abdul" Jani

Gabinak oda a kezdeti lelkesedése, miután megismeri a magyar vállalkozók egy részének szokásait. Zsolt összeveszik Zsófival Lindán, így az nem hozzá költözik. Miklós hajthatatlan, nem keveri az üzletet a barátsággal. Nóra Julinak szegezi a kérdést.

6061. rész

Szokásos szex utáni nyavalygás, önostorozás. Rossza anya, rossz feleség, ésatöbbi. Közben beágyaznak, nehogy Patrik, az egér is ott döngessen meg valami egérlányt. Aztán azon megy az aggódás, mi van, ha valaki bejön. Igaz, hogy csak nekik meg Vili bának van kulcsa, de hogy megnyugtassa Attila a szeretőjét, jelet talál ki, hogy hogy kopogjanak. Oké, ez megvan, már csak azt kell kitalálni, Claudia elől hogy szöknek meg. Majd azt mondják, találkozniuk kell Patrikkal. Hát egy navaho indián se talált volna ki jobbat.

Nóra hívja Timikét, hogy 10 perc múlva ott van, addig pakolja össze a cuccait, majd zsebre rakja a kulcsot. Naaa, ügyvédnő, már költözni akarsz, amikor még nincs bizonyíték? Ártatlanság vélelme? Vagy csak ránk, nézőkre akarnak ijeszteni?

Hanna újságolja nevelőanyjának, hogy kibékült a barátnőjével. Clau örül neki, Hannácska meg csodálkozik, de hát Claudia Gizire haragszik, nem a lányára. A deszkás leányzó apja levele után megfogadta, nem fog összeveszni azokkal, akiket szeret. Clau reméli, akkorvele sem. Meghitt ölelés.

Gabi olyan ügyesen pakol, hogy elengedi Márton. Laci pont ezután jön, asszonyt keresi, (Márton) lúd útbaigazítja. Novák beszámol a legújabb fejleményről. Új tulaj, új ár. Laci maga alatt, Gabi meg kitalálja, hívják meg vacsorára, majd ott megpróbálják jobb belátásra bírni.

Linda nagyon boldog, hogy kibékültek a barátnőjével. A levél ébresztette rá, hogy ne legyenek haragban, amit az apja hagyott neki. Ádám szerint Linda szerencsés a szülei miatt, és ki kellene velük békülnie. Lunduska nem tudja eldönteni, melyik szülőjéhez költözzön vissza. Kriszta azt tanácsolja, csináljon mindkettőjükről egy listát az előnyökről és a hátrányokról, majd az alapján válasszon.

Nóra szöveges feladatot olvas fel a lányának, az meg egyből rávágja a választ, penge agy. Jön Attila, Nóra faggatózik, merre járt, mit csinált, majd Attis dúrja a zsebeit, ügyvédnő meg megkérdi, mit keres. Berényi kamuzik, de Nóri nem hisz neki.

Mikiék ünnepelnek. Tószt az új tulajra, új főbérlőre, Gabi új melójára. Na, erre egyből célozgat is, hogy nem fizet jól. Berényi nem veszi a lapot, így Novák kénytelen szemtől-szembe megkérni, amíg ilyen rosszul megy nekik, ne emeljen lakbért. Miklós kiröhögi, hiszen a vállalkozásért is kapott elég sok pénzt, de Laci azt nem akarja elkölteni, abból tervezi a jövőt. Üzletben nincs barátság. Akkor több sör sincs, mert kénytelenek spórolni.

A Rózsában Linda meséli Hannának, milyen tanácsot kapott Krisztától. Hannácska tanácsot nem tud adni, de biztos bármelyik jobb, mint Rita, az anyja. Ebből Lindus arra következtet, ezzel azt akarja mondani neki a barátnője, az anyjához költözzön. Nem, először a listát írja meg. Zsolt eddig csak fülelt, most oda is megy, de hiába jópofizik, lepattintja a lánya. Novák meg Gabinak sír, hogy milyen barát a Miki. Gabi szerint, ha a barátaival ilyen, milyen lehet az ellenségeivel? Laci még a sírkiásós sztorit is elmeséli, hogy ő mindig segített Berényinek, bezzeg fordítva. Zsolt megy ki a lánya asztalához, aki épp elment klotyóra. Takarítja az asztalt, közben meglesi a jegyzeteit.

Nóri újra Attila irodájában partizánkodik. A padláskulcsot az íróasztalára teszi, közben jön Clau is, Attis felől érdeklődik. Üzleti reggelin. Aha, tehát épp félrekúr. Nóri is siet, mert dolga van, Claudia meg örül, hogy jól megvannak.

6062. rész

Harmadjára csak sikerült kicserélnie Gabinak a pénztárgépben a szalagot. Az otthoni gondok miatt kicsit szétszórt. No, nem csak ő, jön Bözsi mama, de amikor fizetnie kellene, kiderül, csak némi apró van nála. Sebaj, felírják, majd következőre beviszi. Egyből jobb kedvre derült a mama. Így majd legalább visszajár. Mai világban hitelt adni, csak így? Márton ezek szerint hosszabb távra tervez, nem a Balatonnál vállalkozott néhány éve.

Hozza Vili bá a Rózsába a tiszta ruhákat, ha már ott van, Laci neki is panaszkodik kicsit. Nem csak Miklósról, hanem arról is, hogy Gabit ki kell engesztelnie, mert eljárt a szája, és szerinte az nem is az ő bűne. Vilmos szerint az nem segít, ha már délelőtt besörözik, de Novák szerint gondolkodni segít, hogy valami jó bizniszt indítson be, amivel lenyűgözi a csaját. Nóra viharzik be durcás fejjel, mindenbe és mindenkibe beleköt, kijárna neki egy saller. András is észreveszi, hogy harapós kedvébe van, el is meséli, hogy Miki szerint Attilával van zűr, biztos azért ilyen. Norris kamuzik, minden oké.

Vilmos meséli Gizinek, hogy Linda kibékül Hannával. Örül neki, remélik, haza is költözik majd a lány. Varázsszóra meg is jelenik Linda, odamegy az anyjához, ő is elújságolja a jó hírt. Gizike szerint velük kibékülnie sem kell, bármikor hazamehet. Jaj de cukker, de előtte még el kell döntenie Lindának, mit is akar. Gizike el, Zsolt jön, ajándékot hozott. Egy könyvolvasó. Linda eddigi rideg magatartása egy csapásra megváltozik, most már szereti apucit. Nóra is kijön a kávéházból, ő pedig Attilával fut össze. Kedvtelenül odatartja az arcát, hogy az élettársa meg tudja puszilni. Az ügyvédnő szól neki, hogy a talált kulcsot az asztalára tette, és megkérdezi, minek a kulcsa az. Attis furfangos, nehezen lenyomozható kamut ad, a Márta lakásáé. Nóri mintha kicsit elbizonytalanodna.

Linda Kingának újságolja, hogy a lista megírása után sincs előrébb. Felolvas belőle, jókat nevetnek, Ádám szerint az apja mellett szól, hogy tőle kapta az e-book readert (elsőre nem is értettem, mit mond). Linda nem akarja, hogy a pénz döntse el, de azt sem, hogy az a szülője, akihez költözik, azt higgye, jobban szereti a másiknál. Ádám szerint, ha nem tud dönteni, dobjon fel egy érmét. Ez a feladat rá marad. Fejnek látom, elvileg apa.

Márton bőszen címkézi a szalámikat. Így akciózza a lejárt szavatosságú termékeket, csak vigyázni kell, hogy a szavidőn legyen a matrica. Életszerű. Gabinak nem tetszik a dolog.

Zsolt meséli Zsófinak, hogy az ő gyerekkorában még színes tv is alig volt, Linda meg már zsebképernyőn olvassa a kötelezőket. Shoppingista kiakad, hogy ő még egy rúzst se vesz magának, meg spórolnak, Zsolt meg ilyen drága holmit ad a lányának. Hogy nem szakad rá a mennyezet? Linda meg pont táskákkal megy arra, de meghallja ezt a <nyomdafestéket nem tűrő jelzők> Szentmihályit sipákolni, és inkább elmegy. Hú, de pofán verném ezt a nőszemélyt.

Attila elfelejti lekopogni az egyezményes jelet, így Juli elbújik a padláson. Gáz van, Nóra megtalálta a kulcsot, de hazudott neki a Márta lakásával. Attis nem teljesen biztos, hogy elhitte, még óvatosabbnak kell lenniük.

Linda beállít az anyjához, odaköltözne. Papagáj örül neki, majd Vilmos is fog.

Emlegetettünk épp a boltban vásárol. Gabi nem tudja lebeszélni, hiába a csípőset szereti Vili bá, ha a csemege az akciós.

Nóra elkapja Julit a gangon. Falazik Attilának. Miki is évekig hazudott neki, Attis nem olyan jó ebben. Barátnők, mondja meg neki, ha van valakije.

13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.04.25. 21:55:43

Az első 6000 részt sem láttam és ezt sem. Micsoda csapás!

Mésza "Abdul" Jani 2012.04.25. 22:02:49

@TrueY: akkor ne add fel, kitartást:)

oaklandi 2012.04.25. 23:43:21

Ez a juli milyen egy szemét tetü! Szegény balfasz András neveli a megcsalásából származó zabigyerekét (bár neki ez a szerep nem újdonság...) ez a retek kurva meg közben a saját testvérével csalja egy emelettel feljebb a padláson(!). Hánynom kell!

oaklandi 2012.04.25. 23:44:40

Remélem Andris ha rájön, azzal a híres szamurájkarddal szabadítja meg julikát attól a csehszlovák fejétől...

oaklandi 2012.04.25. 23:46:48

Persze nem ő fog rájönni, az a szerencsétlen bamba fasz azt sem venné észre, ha a hátán basznák meg a feleségét.
De majd a Nóra, ő legalább okos (ha már a külsejével úgy kibabrált a természet...)

Ajj-jajj 2012.04.26. 06:53:06

Vegye már le Kingáról valaki azt a Napoleon-csizmát a lakásban, de a munkahelyén is. A rendező még soha nem látott felszolgálónőt munka közben? Kinga állandóan a nehéz pénzügyi helyzetéről beszél, akkor miből van pénze erre a förtelmes lábbelire? Akkora bütykök lehetnek már a lábán, mint egy-egy teniszlabda.

Mésza "Abdul" Jani 2012.04.26. 08:02:49

@oaklandi: még mindig jobb, mintha Petivel csalná:D mondjuk a testvére se különb

@Ajj-jajj: legjobb, hogy magassarkúban főznek is, életszerű:D

Wendég 2012.04.26. 08:03:01

Mindenki mindenkivel qrrrrr,rtl szokásos témája, akkor vagy menő ha meztelenül mutogatod magad,bűnözöl ,erkölcstelen életet élsz ,,rtl mindenhol elsőnek van ott,fantasztikus,erkölcsromboló csatorna,egyenest undorító,munka nélkül testedből hogyan élsz meg példát mutat.

Mésza "Abdul" Jani 2012.04.26. 08:09:55

@Wendég: ahogy asszonyom mondaná: szex, pénz, erőszak, kocsi, fegyverek:)

Johnny336 2012.04.26. 09:45:48

@Mésza "Abdul" Jani: "isten hozott nálam öcsém, ez a való világ,
pénz, drogok, fegyverek, na meg a pinák"

:DD

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.04.27. 09:50:31

@Mésza "Abdul" Jani: "akkor ne add fel, kitartást:)"
Semmi képen sem! Már alig várom, hogy azt ünnepelhessem, hogy 7000 részt nem láttam! ;)

Mésza "Abdul" Jani 2012.04.27. 10:00:39

@TrueY: ha ilyen lassan bontják ki egy cselekmény szálait, akkor simán meglesz 10.000 is:D

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.04.27. 10:02:29

@Mésza "Abdul" Jani: Én szeretek lépésről-lépésre haladni! Legyen meg először a 7000! :)
süti beállítások módosítása