Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x29

2012. április 24. 04:55 - sixx

A nyolcadik hétbe fordult az Éden hotel, innentől már csak a lejtmenet van, jajajajaj, Melák utánahalt Műanyagnak, és távozott Omár, az egyetlen ember, akinél szívesen láttam volna a Bizalom Papírmasé Aranygömbje által reprezentált milliókat. A múlt hét egyetlen izgalmas kérdése természetesen az, hogy Hiper kurelt-e Papuccsal, vagy azért mindennek van határa még az Édenben is. T69.2 kifogyhatatlan ruhatárának újabb darabjával szembesülünk menten, kék, és térd felet van vége, a keletnémet gerelyhajítónők menten ilyen ruciban az olimpiai bulikra, igaz, rövidebb hajjal és kisebb, bár egyforma méretű csöcsökkel. Könnyes volt a múlt hét, de két új beköltöző gyön, nincs idő a kesergésre.

Az eső, ami akkor eredt el, amikor Omár távozott, azóta sem állt el, ha mostan én geci akarnék lenni, azt mondanám, hogy megérdemlik. Az eső azért szar, mert nem lehet odakint programokat szervezni, a Walking Dead-brigád viszont bebizonyította, hogy a mödanszién kívül csak fetrengésre vannak kalibrálva. Az ébredés szokásos képei egy fél Broki-fasszal egészülnek ki, a hasa kicsit megereszkedett, ha jól látom. Csíra szerint hideg van, Hiper ebből semmit nem érez, mert táncolgat a teraszon, mint egy háborodott hotellakó. Petra öltözködés közben pont úgy néz ki, mint egy csöves a Blaháról, azzal a hajjal kezdeni kéne valamit szerintem. Dávid és Féliker a háborgó óceánt nézik, ami fantasztikus nyugalmas sugall nekik. Félikert felzaklatta a párválasztás, mert ő baszott ki két emberrel is, és inkább pihenne. Retek idő van a reggeli alatt is, pulóvert húznak a lakók tömegesen, kivéve Naomi, aki inkább bevonul a szobába sértetten. Csíra szerint fasza, hogy Melák már nincs ott, mert jut csirke mindenkinek.

Petra és az ő lezsibbadt fejszerkezete tölti be a képernyőt egyszer csak, nagyon aggódik a beköltözők miatt, mert innentől minden szónak jelentősége van. Na ja. Az eső egyre csak esik, ezt nem teszem hozzá mostantól minden bekezdéshez, majd szólok, ha elállt. Naomi a nappaliban siratja Omárt, és ő is felhívja a figyelmet az eső és Omár kibaszarintása közötti kapcsolatra. Dávid lelket önt bele, de nem jófejségből hanem azért, mert így, hogy a párja ott ül, mint egy zsák igen morcos krumpli, nem lehet játszani. Dávid terve az, hogy minden este megbeszélik a napi eseményeket, ezeket a beszélgetéseket az utókornak mindenképpen tessék megőrizni, több tucat standup-előadás rejlik bennük látatlanban. Broki és Naiva a pultnál beszélget a kapcsolatukról, Brokinak az a baja Naivával, hogy a női általában alacsonyabbak, Naiva szerint Brokinak szép a farka, és amúgy mindene, és olyan szerelmes belé, mint az állat. Ez a játék szempontjából nem túl jó, bár ha abból indulok ki, hogy a dánoknál volt egy olyan évad, amiben egy pár ugyanígy egyben volt, és a csaj full szerelmesnek tűnt, aztán az Egymás Iránti Hűség Aranyozott Labdáját a csaj úgy dobta el egy lépéssel a vége előtt, mint a szél, akkor jót is tehet neki - ha Brokiék bejutnak a döntőbe, a csávó nagyon megszívhatja.

Dávid szerint Naiva érzelmeket táplál Broki iránt, de egyoldalúan, és ez nem stimmel. Csíra a szobában baszlatja Félikert, kivetted tegnap a kontaktlencsédet? Nem. Meg akarsz vakulni, bazdmeg? Féliker csak néz, mi vagy te, az anyám? Csíra a finisig elvinné Félikert, mert vele a legjobb eddig. Hiper és Papucs már nemcsak az éj leple alatt esik egymásnak, hanem ha esik az eső, Papucsnak jó az együttlét, és azért ujjazza meg megint lófejű társát, mert ez így kellemes neki, Hiper viszont nem tekinti férfinak Papucsot, most akkor mi van, mondja, eljátszogatok vele. Na végre, a szerkesztők megunják a punnyadást, levél. Játszani fognak, minden pár kap egy papírlapot, azon kell táncolni, majd gongszó után félbehajtani, és a felén táncolni és így tovább, addig míg csak egy pár marad. Olyan ez, mint A lovakat lelövik, ugye? című film, csak szarabb színészekkel. Csíra szerint ez mókás lesz.

ÚjPéter a retkes lábát beletörli a kanapéba, majd indul a buli, mozognak, leginkább úgy, mint szoktak, Hiper túlmozog, Broki meg úgy rázza a seggét, mint egy öregember, aki összefosta a gatyáját. Naomi kicsit felszabadul, a tánchoz ugye nem kell agysejt, az ÚjPéter-Petra páros botrányosan nem mozog semmit, de talán így a legjobb mindenkinek. Dávid örül annak, hogy Naomi megértette a feladatot, és nem volt izgága. Ez így megy a következő körben is, meg utána, a La Vida Loca dallamaira Hiper azt a kevés gátlását is levetkőzi, ami általában megakadályozta, hogy artikulátlanul racsítson reggeltől estig, és (hamisan) üvölti a nótát Ricky Martinnal. Papucs szerint ez a jó benne, szerintem meg Papucs egy idióta. Ahogy telik az idő, és egyre kisebb a papír, a párok tagjai egyre jobban egymáshoz simulnak, Petra mondja is, hogy a játék egymáshoz közel hozza a párokat. A legkisebb papíron már csak a faszik tudnak mozogni, ÚjPéter Petrát, Dávid Naomit veszi a hátára, Naiva Broki dereka miatt aggódik, a bróker megküzd a kilókkal, de a legnagyobb gondot a nyakába röhögő Naiva okozta neki. ÚjPéterék nyernek, Naomi emiatt kicsit kiborul.

Este a nappaliban egy rakás ruha várja őket, meg egy levél, karibi estet kell rendezni, a nőknek fejdísz, melltartó meg bugyi jutott, a fasziknak meg olyan tükörbársony gatya, amilyet utoljára a Boney M-ben hordott az a mély hangon tátogó colos csávó. Hiper öltözködés közben is folyamatosan a kamerának mórikálja magát szokás szerint, ha erre a nőre nem figyelnek oda két percig, szerintem a Dunának megy. Petra a szoknya elejét (rövidebb) és a hátulját (hosszabb, hogy a picsája ne lógjon ki) nem tudja elsőre megkülönböztetni egymástól, el kéne kérnie Naomi egyik agysejtjét, hátha segít az azonosításban. A faszik gatyáján levő fodortól Csíra fulladozós röhögőgörcsöt kap. A buli beindul a nappaliban, Naomi is berázza a berázandót, Hiper meg hozza a sáskatáncot.

Na, ideje megismerni a két beköltözőt, az egyik egy fekete hajú csaj, Reni, a 22 éves hódmezővásárhelyi táncos, akinek azok a pasik jönnek be, akikben van egy kis rossz, kinézetre meg fontos neki a fog, a mosoly és a… és ezt nem tudjuk meg sose, hatvanszor hallgattam vissza, f és sz van benne, ha gonosz akarok lenni, a leginkább két szilikoncsöccsel ellátott téglatestre hasonlító tetkós nő faszt mondott, tessen segíteni. Friss húsként könnyű dolga lesz, ezt asszem az Éden hotelben még soha, senki nem mondta. A másik érkező 21 éves, és ugyan Andinak hívják, de ha csak a felsőtestét, a Zil-platóra emlékeztető hátát és az állát nézzük, Andor lesz az, csak volt egy műtét útközben. A fogai, mint kis rágógumik sorakoznak a szájában, és fehérebbek, mint a hollywoodi norma, ami ijesztő. Nincsen pasiideálja, magas, barna, az kell neki. Az is lehet, hogy dugni is fog.

Odabent Petra csöcse a téma, amit csak Naiva látott eddig, de ÚjPéter szerint nagyon zord látvány, amiről nem tudom mit jelent ebben a szövegösszefüggésben, akár még pozitív is lehet. Broki melltartóban nyomja meg a testrészt, hoppá, mondja, és ekkor lépnek be az újoncok, beöltözve karibi táncosnak - ennek egy variációja az első évadban is volt ugye. Az első dolguk, hogy viszik a lakókat táncba, ez szerkesztői utasítás persze, feltűnő, mennyire szarul mozog mindkettő, ami a férfiarcú Andinál érthető, Reni viszont ezzel keresi a kenyerét vagy amit szokás keresni pénzzel. Jó, mondjuk a "táncosnő" az sok mindent jelenthet. Naivában vigyázzban áll a szar, mert két nagyon csinos lány jött be, ezek szerint a látásával is van valami gebasz. A Férfiarcú az első perctől kezdve nyüzsög, ha nem lenne lehetetlen, azt mondanám, hogy Hipert is lekörözi ebben a tekintetben.

A bemutatkozás után Hiper ott is hagyja a táncot és ijedten ül Papucs ölébe, aki csak legyint, nem konkurencia. A fekete igen, jegyzi meg a párja, aki ben van szarva. Dávid szerint az új csajok viccesek, Petra meg kiborul, hogy nem az ő csöcséről van szó, hanem a két nőről. Hiper befenyíti Papucsot, amikor az az új nőkre néz, tudod mit nézegess, bazdmeg. Csak szakmailag szemrevételeztem, hárít Papucs, nem konkurencia. Más típust várt, kihívó, vad plázacicát. Hiper viszi körbe a két nőt háztűznézőbe, a Férfiarcú viszont nem szarozik, kézen fogja ÚjPétert, te jössz velem. Petra, szarban vagy bazdmeg. Férfiarc a kamerába ondolált fürtökkel próbálja turbózni a természetet (sikertelenül) és egy mondatban hatszor mondja, hogy nagyon, de legalább nem három gy-vel, mint Hiper szokta volt. Naiva Brokit fenyíti meg, tetszenek, mi? Menjél akkor, csajozzál, fullos mindkettő. Broki szerint Reni szép, de nem a zsánere, mert túl vékony.

ÚjPéter örült a két új lánynak, mert el akarta engedni magát. Féliker, ha jól hallottam, engedélyt kért Csírától hogy elhagyhassa a nappalit, ez a kemény baszki, itt van ám fegyelem. Csíra a kamerába azt mondja, hogy Broki folyamatosan kihasználja Naivát, és olyanokat szól be, amiket ő nem engedne meg sohasem. A szobabejárás alatt Reni Naomi seggét dicséri, ez volt asszem az első szava a bemutatkozás után. Hiper aranyosnak tartja az újakat, de nem ellenfélnek. Petra és ÚjPéter a túra után összekap a nappaliban, Petrát az zavarja, hogy ÚjPéter éppen csak a nyálát nem csorgatja a két új nőre, mármint szó szerint, miért nem hagytad a gecibe, hogy a csajok vezessék körbe őket? Mit kell túravezetősködni kéretlenül, he?

Azért tör ki a botrány, mert előzetesen abban egyeztek meg, nem lesznek jó fejek az újakhoz, és tessék. Petra tökre be van szarva, hogy most aztán őt kiteszik innen, ÚjPéter egy gyatra viccel üti el a dolgot, lekúrom az egyiket gyorsan, semmi személyes, aztán mehet. Petra erre morcos lesz, még jó, hogy szar a tested most, egy héttel ezelőtt még keményebb lett volna. ÚjPéter erre idegbeteg lesz, ne lődd el az utolsó esélyeidet, hallode. Ez kemény fenyegetés, de még a java hátra van, gondolkozz el az éveken, a rutinon meg a diplomáid számán, ezek szerint ÚjPéter megint csalódott értelmiségire itta magát, ez nagyon szánalmas. Csíra szerint az a baj, hogy ÚjPéter egy felnőtt férfi, igényekkel, Petrának meg nem sok tapasztalata van a felnőtt férfiak vezetése terén, ebben van valami. A szobában Petra Csírának panaszkodik, és megjegyzi, hogy ő arról kurvára nem tehet, hogy csak húszéves.

A pultnál Férfiarcot a küldetéséről faggatják, de nem ad egyenes választ, mert nem evett meszet. Ebből mindenki azt szűri le, hogy van nekik feladatuk, titkos, és beindul a paranoia. ÚjPéter persze végiggondolja a dolgot, kivel lehetne esetleg folytatni a játékot Petra helyett, és Férfiarc tűnik a megfelelő alanynak valamiért. Töltet is neki egy vodkaorindzsot, mire az rebegteti a pillákat és legófogakat villant, hogy te milyen kedves vagy! Reni már nem olyan magabiztos, mint a parton volt, nem tudja, milyen taktikát választ, de egyelőre nem tudja széthúzni a mezőnyt. Csíra és Petra egy kádban fürdik, de csak Csíra pucér, a téma nem meglepetésre ÚjPéter. Hiper az átöltöző Papucsot instruálja valami szar pólót vegyél fel, mert nem akarom, hogy tessél itten az újaknak. Sőt, ne is vegyél fel pólót, úgy szarul nézel ki. Esküszöm, egyrészt komolyan gondolja, másrészt toppant hozzá, eszem-faszom megáll ezen a nőn. Papucs visszaszól, menjek félmeztelenül, farmerben, mi vagyok én, valami köcsög deszkás? Priceless. Papucs halálra akarja magát inni, megértem.

A pultnál ÚjPéter kijelenti Naominak, hogy vegye le a szemüvegét, mert az neki nem jön be. Férfiarcnak nincsen szemüvege, és mint pasi, ÚjPéter jön be neki, Petra, KIBASZOTT nagy szarban vagy, bazdmeg. Naiva Renit faggatja, neked mi jön be, tetkóskopaszkigyúrt? Volt ilyen pasim, mondja az újcsaj, most sajnálhatja, hogy fél Budapest jó ismerőse, Terror Tetkós Tamás már otthon pocol. Naiva Reniben fenyegetést lát, mert Broki ideálja. Hiper nem szakad le erről a póló témáról, és smárol egyet Papuccsal, aki felvesz egy szürke atlétát, és abban megy ki a nappaliba. Hiper szerint kellőképpen hülyén néz ki. De kibaszottul unom már ezt, hihetetlen. Hiper még a szekrénybe is belerúg, hogy sajnáltassa magát, de hiába, Papucs ad neki egy csókot, oszt mennek ki a pulthoz. Hiperből kiölték a szerelemet, és ez nagggyon gáz. Ő mondta, ne engem tessen kurvaanyázni.

Broki rákérdez Renire, az osztrákoknál hol táncolsz? Ahová visznek. Brokinak valami havernője is az iparban van, de nem Renivel egy helyen tolják. Hiper odalép Papucshoz, na, irány hazafelé, mondja, de Papucs valami keményet ihatott, mert ugyan megcsókolja Hipert, de nem megy sehová. Lesz még ennek böjtje szerintem, bár elnézve az eddigieket, nem tudom, mivel tudja fenyíteni Hiper, tán megtiltja, hogy megujjazza? A kamerába Hiper azt mondja, hogy Papucsnak nincs más választása, mint úgy viselkedni a nőkkel, ahogy ő azt mondja. Elképesztő ez a nő, két plusz csaj van bent, ha Papucs az egyiknek felkínálja a ujját, tuti lecsap rá, Hiper meg mehet a gecibe, nem igaz, hogy ilyenkor nem tud egy kicsit normális lenni. És nem hagyja abba a dolgot, a kanapén baszlatja Papucsot, aki a kamerába sóhajt egyet, a való világban messze elkerülném ezt a ribancot.

A pult mellett Broki a Reni nevű újat faggatja, hány éves vagy? Szerinted? Broki fején látszik, hogy mérlegel, mondja a valóságot, vagy hazudjon, köztes út, betippel egy 24-25-öt, bukta, 22. Sebaj. Reni a kamerába azt mondja, Broki nem hülye, és helyes is. Naiva este a szobában nyíg Brokinak, mi lesz, ha téged választ alvótársnak? Semmi. 3 éjszaka, oszt kibirod. Nemigen. Lefekvés előtt ÚjPéter otthagyja Petrát a szobában és beugrik a mödansziéba Férfiarc mellé, akit kicsit megfogdos, majd lesmárol, nahát. PETRA, ISZONYÚ NAGY SZARBAN VAGY BAZDMEG. Az utolsó jelenetekben az immáron szokásos menetrend szerint Papucs ujjazza, esetleg hátulról tossza Hipert, Féliker Csíra hajával játszik, Broki meg Naivát döngeti.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vadkörte82 2012.04.24. 14:33:40

@Banyus83: lemaradtam valamiről??? hiába annyira el vagyok merülve..engem már nem is hívtok.:))) hehe

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.24. 14:38:09

@Pilar Ternera:

Akkor csíra hányast hordhat ha anikó 34es méret :D

Silene 2012.04.24. 14:38:21

Meg elvileg (legalabbis en ugy tudom), hogy 34-es ruhameret csipojere 92 cm-t szamolnak, 36-osra 94 cm, 38-ra 96 . Szoval a 38-as meret se jelent orias csipot.

ő-szinte 2012.04.24. 14:39:05

@LoveMy: reni egyáltalán nem hengertestű:-)az összes közül a legcsinosabb. csíra meg anikó igen.

Silene 2012.04.24. 14:39:25

A Csira hasa tok nagy, szerintem Hiper kisebb nala.

Banyus83 2012.04.24. 14:39:53

@Vadkörte82: Nem maradtál le, csak Pácsó már vagy egy hete ígért egy üveg krémlikőrt LoveMy-nak...kettesben :-D Meg valami olyasmit is rebesgetett, hogy engem is meglátogat egy üveg borral vagy mivel 8ezt nem konkretizáltuk...)...de még sehova nem ért oda...

ő-szinte 2012.04.24. 14:41:54

@Silene: edina csak felül 38-as:-) alul semiképp:-DDDDDDDDD

tomfree 2012.04.24. 14:43:05

Ez a tegnapi adás meg rohadt unalmas volt, majdnem elaludtam közben...Hiper egy botrány, remélem pénteken távozik. valaki azt írta, hogy Pít homár, hát nem lepődnék meg rajta...

ő-szinte 2012.04.24. 14:44:36

@Banyus83: majd megy, nálam van a hotelben;-D
titkos küldetésen... hehehehehe

Silene 2012.04.24. 14:44:49

@ő-szinte: lehetseges. :D De ram jo a 38-as alul, pedig szerintem az en csipom is szeles (a derekamhoz merve).

Vadkörte82 2012.04.24. 14:45:47

@Banyus83: Pácsó egy igazi DonJuán:))

pilar ternera 2012.04.24. 14:47:54

@Fehér pamacs gusztáv: ő is akkorát. más alkatúak hordhatnak ugyanakkora méretet.

@Silene: és a 38-as az egy teljesen normális női méret. edinka is akkora lehet (ha pl. abból indulok ki, hogy én magasabb vagyok és nem ilyen az alkatom, mint neki, de 40-est hordok...)

független sorozatfüggő 2012.04.24. 14:53:54

Nem értem Pítnél ezt a nagy pálfordulást.
Ha ennyire nem jelent neki semmit Petra, igazán feláldozhatta volna Meláknak a Nikivel való búcsúcsókért cserébe :-)

Szerintem -női szemmel- Noémi a legszebb lány, és az alakja is hibátlan.

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.24. 14:54:38

Vajon más blogokon is Edinka feneke a téma? :D

Banyus83 2012.04.24. 14:55:37

@ő-szinte: Akkor jó...csak nehogy kiessen... :-D

@Vadkörte82: Az az... ;-)

ő-szinte 2012.04.24. 14:56:42

@Silene: lehet, hogy neked nem a csípőd széles, hanem a derekad keskeny, és akkor nem meglepő, hogy jó:-)

Silene 2012.04.24. 14:56:54

@Pilar Ternera: :)) mindig kisebbsegi komplexusom volt attol, hogy nem vagyok Hiper-fele alkatu... Azert is esett rosszul, hogy tamadtak E.-t, de szerencsere a ferjem is mas velemenyen van. Mondjuk ram jon a 36-os is, de azert az csipoben szorit.

ő-szinte 2012.04.24. 15:01:25

@Banyus83: hát, majd eszközöl egy kis szuszogást:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
persze csak is a bent maradás érdekében;-DDDDDDDD

daimler 2012.04.24. 15:10:21

Ha már testalkat meg satöbbi, érdemes pár percet szánni talán az új Reni személyiségfejlődésére:)
Még 2008-ból:
www.delmagyar.hu/kepek/balogh_renata/2004749/
Szűk évvel később:
www.delmagyar.hu/kepek/balogh_renata/2007750/
Bő évvel később:
www.delmagyar.hu/kepek/balogh_renata/2007750/

pilar ternera 2012.04.24. 15:10:54

@Silene: hát, sztem ne legyen, mert az nem nőies. persze, mindenki vékonyabb akar lenni, de azért van egy határ sztem. és ha te még a 36-osba is beleférsz, akkor csitulj, de gyorsan! :-)) :P

ő-szinte 2012.04.24. 15:11:25

@Silene: mondjuk más ám a tv, meg más a valóság, ezt nem szabad elfelejteni:-)
a tv-be a hiper vastagságú csajok mutatnak jól. az életben meg azt mondanád róla, hogy aki őt akarja, az igen csak pedofil, mert gyereklány kinézete van.
viszont, mi a tv-t nézzük;-)

Silene 2012.04.24. 15:14:34

@ő-szinte: igen, ez igy van. :) De fura, mert, ha pasi lennek, akkor az aranyos, de husibb csajok jonnenek be.
@Pilar Ternera: :), kivancsi leszek magamra 2-3 szules utan! :D De azert koszi. :)

pilar ternera 2012.04.24. 15:16:58

@daimler: 4 évvel ezelőtt (18 évesen!) olyan csúnya lógós melle volt, hogy csak na!
1-2 évvel később meg felugrott neki a helyére! jaaa, biztosan eredeti! vagy csak jobb a melltartója! :DDDD
köszi! :)

genevieve 2012.04.24. 15:18:10

látom mindenkinek a méret a lényeg:-)

Silene 2012.04.24. 15:18:34

@Pilar Ternera: meg ez azert is van (volt), mert az en korosztalyomban nagyon ritkan latok normal alkatot. Vagy nagyon sovanyak, vagy nagyon nem. Es ugye a korombeli pasik tobbsegenek a sovany, filigran alkat jon be.. Vicces, de sosem ereztem jol magam ilyenekkel. Se a nokkel, se a pasikkal. A ferjem is 12 evvel idosebb.

pilar ternera 2012.04.24. 15:18:57

@Silene: hát ezzel kapcsolatban nem ringatlak illúziókba! nagy változás lesz szülés után, bár lehet, hogy te az a fajta szerencsés alkat vagy, akin meg sem látszik majd a gyerekszülés! :) vannak ilyenek! kiknek az élet játék! ;)

genevieve 2012.04.24. 15:21:35

@Silene: te akkor csontkollekció vagy:-)

Silene 2012.04.24. 15:22:13

@Pilar Ternera: :D majd kiderul.. Egyebkent anyukam jobban nez ki most, mint 18-20 eves koraban. De sajnos nem az o alkatat orokoltem.

pilar ternera 2012.04.24. 15:23:17

@Silene: megkérdezhetem hány éves vagy? én azt gondolom erről, hogy még az sem biztos, hogy a fiatalabb pasiknak a nagyon vékony lányok jönnek be minden esetben, csak ők is követik a trendet. még a párválasztásban is. neki lehet, hogy tetszene, egy nem 34-es méretű lány, de "ciki" a haverok, külvilág, akármi előtt.
tudod, nem véletlenül alakult ki a mondás: jó a nagy kofferbe pakolni, de ciki vele utazni! :)

vécés jóska 2012.04.24. 15:24:03

@daimler: Fújj! Azt tudtam, hogy egy osztrák ribanc, de azt nem hogy ilyen ocsmány! Most sem egy szépség, de azért rendesen kikupálódott.

genevieve 2012.04.24. 15:24:10

@Silene: az csak rajtad múlik milyen leszel:-)

@Pilar Ternera: azért a szülést mint állapotot nem kéne démonizálni:-)
az számit, hogy előtte, alatta, utána mi csinál a kismama:-)

Silene 2012.04.24. 15:24:31

@genevieve: ahh, nem vagyok egyaltalan. Pl szoros farmerbol nem jo a 36-os, csak ruhabol. A combom husis.

nyílegyenes labirintus 2012.04.24. 15:26:11

@Pilar Ternera: Hát, bizony a sorok között sokszor több információ található, mint a valódi tartalomban. De hisz ezt Te, ezzel a nickkel pontosan tudod... ;)

és most jöhet az: -Egyetértek, szerintem is! :D

Vadkörte82 2012.04.24. 15:26:26

@vécés jóska: nagyon közönséges feje van:) ffúúúj.ritkán mondok ilyet egy nőre..de róla ez jutott eszembe egyből..
mondjuk a sportosAndi sem egy nőideál...h Pítnek mi jött be rajta?

Silene 2012.04.24. 15:27:27

@Pilar Ternera: 22. :) Nem is csak ez a bajom veluk, hanem az, hogy nem ertekelik elegge a noi nemet (tisztelet a kivetelnek), es gyerekesen viselkednek. Egy 30-as FERFI es 20-as fiu szamomra eg es fold. Bar biztos van kivetel. :) Rossz generacioba szulettem. :D

Klajcsika 2012.04.24. 15:28:07

@anne.shirley:
Szerelmes...:( (s sajnos nem veszi észre, h a Máténak csak arra kell!)

vécés jóska 2012.04.24. 15:28:08

@Vadkörte82: Valószínű az, hogy férfias arca és teste van Andinak. Nekem a megboldogult Omár után Pít a kedvencem, de sajna be kell látni, hogy búza. :(

genevieve 2012.04.24. 15:29:39

@Silene: 30-as férfi:-)))

már bocs:-)

Silene 2012.04.24. 15:30:10

@genevieve: hat igen. Csak nem mindegy milyen aron. :D A csipo egyebkent szelesebb marad, az anatomia tanarnonk anno elmagyarazta miert, de nem akarok hulyeseget irni.

Silene 2012.04.24. 15:31:19

@genevieve: azoknak azert jobbara be van nove a fejuk lagya. De ott is van kivetel. :P Pl. a Pit.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.24. 15:31:36

Nem emlékszem, hogy a lányok testalkata ilyen részletesen ki lett volna tárgyalva itt, de tetszik :)

pilar ternera 2012.04.24. 15:31:44

@genevieve: nem hinném, hogy démonizáltam! de sztem a nők 70%-a nem olyan előtte, mint utána. nem biztos, hgy látványos változás, de azért van és a legtöbb esetben nem kellemes. ennyi.

kovácspéterke 2012.04.24. 15:32:49

@LoveMy: igen, ezt néztem én is, szimpatikus volt, ahogy kezelte edina féltékenykedését.

pilar ternera 2012.04.24. 15:33:39

@Silene: ezzel nem vitatkozom. :) te vagy érett! :)

kovácspéterke 2012.04.24. 15:34:19

@Pilar Ternera: akiket én láttam, barátnők, rokonok egy kivétellel tök jól néznek ki, sőt, van akinek jót tett a gyerek, formásabb lett.

Vadkörte82 2012.04.24. 15:35:44

@vécés jóska: nekem is őőőő!! szegény ezt le sem mossa már magáról...

kovácspéterke 2012.04.24. 15:35:50

Gondoltam, ha elmegyek egy órára leszakadunk edina fenekéről és alakjáról, de nem sikerült.

genevieve 2012.04.24. 15:36:21

@Silene: max egy pár centivel lesz nagyobb:-)

de ez is alkat kérdése:-)

@Pilar Ternera: nem bántó szándékkal irtam:-) de az emberi test bámulatos dolgokra képes, és normál! esetben simán visszamegy eredeti állapotába

genevieve 2012.04.24. 15:37:13

@Mrs. Jackman: majd sixx szétcsap köztünk:-)

pilar ternera 2012.04.24. 15:38:51

@Mrs. Jackman: tudod, mit mondanak a kivételekről! ;)
naná, hogy vannak ilyenek is! nem is kell, hogy elfolyt hájpacnik legyünk gyerek után, én sem ezt mondtam.

Silene 2012.04.24. 15:41:11

@Pilar Ternera: :)

@genevieve: igen, az tenyleg par cm, csak nekem a borom szerkezete nem a legjobb, es a visszereket, striakat eltuntetni nem igazan lehet, ez az, ami aggaszt. De igazabol nem felnek gyereket szulni emiatt, nem vagyok hulye p*csa, csak hat konnyen beszelek fiatalon es szules nelkul. :P

kovácspéterke 2012.04.24. 15:44:00

@Silene: nekem van 34-38-ig minden, ruhaboltja válogatja.

kovácspéterke 2012.04.24. 15:45:00

@Pilar Ternera: igen, de pont azt mondom, nem egyet ismerek, hanem konkrétan hatot, és egy az, aki meghízott.

Silene 2012.04.24. 15:45:51

@Mrs. Jackman: ez is igaz! :) Azert is irtam a cm-eket. Egyszer csinaltattam egy ruhat varronovel, es akkor tudtam meg pontosan mi is a ruhameretem. Persze ez fazontol is fugg.

kovácspéterke 2012.04.24. 15:47:14

@Vadkörte82: sztem a délmagyaros képeken kedves arca van, most viszont olyan uri feje van, még nem tudom, mi a bajom vele, de vmi van :D

genevieve 2012.04.24. 15:47:39

@Silene: viszerek és striák szülés nélkül is lehetnek....

Silene 2012.04.24. 15:47:46

@Mrs. Jackman: ja meg az en anyukam is vekonyabb 2 gyerek utan, mint elotte. Szoval tenyleg van ilyen. :D

Silene 2012.04.24. 15:48:20

@genevieve: igen, ezt sajnos tudom -.-

kovácspéterke 2012.04.24. 15:48:33

@Silene: sőt van 35-ös és 37-es cipőm is :D

Silene 2012.04.24. 15:50:47

@Mrs. Jackman: :D nekem csak 37-38-as van. De a cipo szarmazasi helyetol is fugg. :P

Vadkörte82 2012.04.24. 15:51:50

@Mrs. Jackman: ott még naív kislány..de pár év és 'kikupálódottt'..nem jó értelemben..na kíváncsi leszek ki lesz védett.

kovácspéterke 2012.04.24. 15:52:39

na, és végre hosszú, hosszú hetek után eljutottunk a cipőkhöz :D

Silene 2012.04.24. 15:53:52

@Mrs. Jackman: :D mar csak a taskak, parfumok es egyeb kozmetikai cikkek hianyoznak.

LoveMy 2012.04.24. 15:54:27

@Mrs. Jackman:
:D
De nem beszélnénk a hüvelygombáról is? :D

genevieve 2012.04.24. 15:55:19

@Mrs. Jackman: akkor beszéljünk a pasikról:-)

kinek van a legkisebb feneke és kinek van a legjobban kidolgozott izomzata?:-)

nyaktól derékig krisztián vitte a primet szerintem:-)

kovácspéterke 2012.04.24. 15:57:05

@genevieve: nekem ő túl sok volt.
na de most megyek dolgozni.

Silene 2012.04.24. 16:01:21

Szerintem az LMzo teste nem rossz, bar en szererem a vekony, szalkas alkatu pasikat. A Broki segge nagy kacsasegg. :S

vécés jóska 2012.04.24. 16:08:14

Szerintem a 2 legjobb faszi bent Pít és Dávid, csak mindkettő elég buzis. Máté alkesz, Márk kisfiú, szóval marad LMZő. Ha kibújna a papucsszerepből, nem is lenne rossz.

Vadkörte82 2012.04.24. 16:09:02

@genevieve: @Silene: nekem tetszik h LMZ magas, Máté feje (bár kezd egy kicsit az alkoholtól felpuffadni),Pít esze, Omár humora..

Silene 2012.04.24. 16:13:20

@Vadkörte82: igeeen! Omar mondjuk nekem tetszett, de nem annyira külsőre, inkább az, hogy nem volt IQ negatív.
Broki feje nem tetszik, nekem az ilyen szenvedélyes, sötét haj-sötét szem jön be. :D

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.24. 16:43:02

Nem tudjátok, hogy hívják a hotelt amiben laknak? Egyszer mondta Éva de most már nem találom azt az adást.

Sziporka 2012.04.24. 16:57:19

A tv kövérít, Éva is ezért tűnik ekkorának... Ok hát Edinának feltűnően széles a csípője a többi lányhoz képest de én ezt a kamerának tudom be, meg hát a többi lány tényleg 34,max 36-os méret.

Én érdekes módon azt vettem észre, hogy az igazán jó pasik (nem az ilyen húszéves nyikhajok, koptatott szűk farmerben meg enyhe szolibarnasággal) bírják ha egy csajon van mit fogni. Ne legyen elhízva, de inkább legyen kerek feneke, mint lapos meg kicsi.

Sziporka 2012.04.24. 16:58:44

@Silene: Omááár volt a legjobb:( :(

Nekem a Fatter meg a Peti jött be anno, a többi nem,meg ugye Omár..na jó, Félikerben van valami cuki:P

Silene 2012.04.24. 17:01:12

@Sziporka: ;))) Fater nekem is tetszett. Bar azert szurkoltam neki, mert en is Nagykanizsa kornyeki vagyok. :D Bar meg soha nem lattam..

Banyus83 2012.04.24. 17:10:43

@Vadkörte82: Kb. nálam is ez a helyzet...:-D

Banyus83 2012.04.24. 17:13:58

ÉH Facebook oldala szerint valaki rosszul lett a tegnap esti buli után...lehet tippelni ki az :-)) Hét Broki-Edina és LMZ-Hiper nem tűntek úgy, mint akik túl rosszul érzik magukat... :-))

ő-szinte 2012.04.24. 18:10:55

@szerivan: megeloztel baszki;-DDDDDD

cicamacaHeidi 2012.04.24. 18:20:27

Leragadtam a tegnap éjszakánál (V6) Miért nem adott puszikát Máté a teliszájú Naivának? Azé' járt volna egy kis juti-puszi, nem?

Banyus83 2012.04.24. 18:20:38

@Pácsó Ármándó: Ja, a választ nem tudom...az a feladat, hogy meg kell tippelni :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 18:25:51

@cicamacaHeidi: Vagy legalább az orrát befoghatta volna egy percre :-)

@Banyus83: És kit tippelsz?

Banyus83 2012.04.24. 18:37:35

@Pácsó Ármándó: Hát...Pít az undortól, hogy megtetszett neki Andi...esetleg Petra attól, ahogy Pít beszélt vele...vagy LMZ mégis, mikor megvilágosodott, hogy Hiper milyen undi nő...vagy Broki, mikor belegondolt, hogy milyen lehet smárolni egy lánnyal pipa után :-))...viccet félretéve nem tudom, senkiről sem gondoltam, hogy különösebben berúgott volna...

kovácspéterke 2012.04.24. 18:39:29

@Sziporka: azt megnéztem volna, hogy mi van, ha anikó az ácsnak toppant :D

inmemancsi 2012.04.24. 18:41:03

@Mrs. Jackman: vagy inkább az aóótó szerelőnek

inmemancsi 2012.04.24. 18:46:34

@Banyus83: hát azért andi arcéle egy két pohár után simán elmegy pasinak,meg az elsődleges nemi jegyei is megtévesztőek lehetnek:))

add meg a jelszavad 2012.04.24. 19:43:51

ez a számháború nem nekem való :(
Pláne ha még az sem tisztázott, ki honnan nyilaz LOL
Ugyan senki sem kérdezett.

Banyus83 2012.04.24. 20:01:20

Van már kibeszélő mára...

kozi001 2012.04.25. 10:21:14

@ő-szinte:
Viszont Edinának van a legszebb arca és a leghosszabb combja! :)
Nem is értem h a bájos arca nem merült fel érvként! :)
Hiper és Niki volt a legcsinosabb/sportosabb ez nyílvánvaló, de az egyik kiharapja a pókot a sarokból a másik meg szabályosan ijesztő fullHD-ban!

A feneket le lehet adni, de a fejjel mit lehet csinálni?

Viszont ahogy vki írta a kölyökképű Brokival való kavarás valóban elvitte az ember libidóját kicsit! :)

Ditti82 2012.04.25. 10:34:31

Énis beszállok: 36-os méretet hordok, de van, amiből 38-as kell, fazonfüggő, mert van 40-es és 34-es ruhaneműm is. :D Ami a fenékméretet illeti: alkatilag is lehet valaki faros-combos, mint pl. húgom, nagymamámtól és apukámtól örökölte (ők is ilyen alkatúak), lehet, hogy Edina genetikailag ilyen.

Ditti82 2012.04.25. 10:37:45

@Fehér pamacs gusztáv: A mödanszié a legjobb az egészben. :D
süti beállítások módosítása