Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6059-6060.

2012. április 24. 19:00 - Mésza "Abdul" Jani

A Rózsáé a főszerep, kis- és nagybetűvel is írva. Nóra egyre zakkantabb, össze is fogellene a két testvér, Miki és Andris. Gabi új állást talál, míg Laci csak sodródik az árral. Hanna kibékül Lindával. Miklós megveszi a lakást Novák feje fölül. Attila tovább gyömöszöli Julit, de érik a lebukás.

6059. rész

Gabi, mintha két ágaskodó kemény falloszt szorongatna, úgy markolja a két cukkinit. Eléggé ki lehet éhezve, Novák biztos nem tartja jól. Olyan áhítattal beszél és úgy löki az infót az őt megkérdező idősebb hölgynek, mintha könyvből olvasná. Ha 20-30 év múlva forgatnák a Szomszédokat, akár Lenke néni is lehetne. A zöldségismeret óra után főzőcskeműsort is kapunk. Kezdem unni, ha ilyenre vágyom, nézem a PaprikaTV-t. Szerencsére jön a felmentő sereg boltvezető képében. Melót ajánl neki, elfogadja.

Hanna és Clau kint üldögélnek a padon, Valterről beszélgetnek, meg hogy biztos ő küldte a nyiladozó rózsát üzenetnek. Kint hideg van, hogy ne fagyjon el, a lány bevinné, de csak a bimbót. Majd neten utánanéz, hogy tudná megmenteni.

Ha így halad Attila, tönkremegy. Most sem dolgozik, inkább prütykölne, de a titkárnő nem áll kötélnek, parázik a muterjától, hogy bármikor bejöhet. Azért húzza a munkaadóját, már majdnem lekapja Attis, amikor elhúzódik, Cicázik, de nem cidázik. Juli szerint a főnöke ajánlhatná a Nádkertet az ügyfeleinek, de Attila szerint ez nem jó ötlet, kiszúrnák, hogy mindkettő Berényi.

Mikit még mindig a rózsaszín falak érdeklik, de Clau szerint nem ők hibáztak, ha rajta múlna, nem fizetnének. Még jó, hogy nem ő az ügyvezető, normális cégnél ez nem így működik, de ez a Berényi Kft. Szóval Nóra fele-fele arányt ajánl, erre Miki is Claudiát húzz elő, miért ő mondja meg, mi történjen a Kft-vel. Erre Andris is harap, mostanában Clau mond meg mindent, ő rúgatta ki Gizit is. Szép dolog a testvéri összetartás. Közben telefon, az építésznek másnap ki kellene mennie a Gyarmati utcába. Utána futnak még egy kört a festéssel, marad a fifty-fifty. András meg kap egy új titkárnőt. Levezetésként kicsit cseszegetik még az ügyvédnőt.

Hannácska a netet böngészi, választ kap a kérdéseire, ettől függetlenül apja üzeneteként fogja fel a virágot. Nincs szüksége apapótlóra, Valter még azt is megírta neki, vigyázzon Claura. Megengedi neki, hogy elolvassa a levelet. Ja, és lakást sem akar venni, ott marad az özveggyel.

Még jó, hogy már lehet termékjelenítés is a magyar filmekben, különben a kellékesek idegrohamot kaptak volna a boltban. Gabi betanítása folyik, csak épp felesleges, mivel tudatos vásárló, ismeri az apró praktikákat. Friss áru a polcon hátrébb van, a FIFO így okés, Márton megdicsérte. Gabi meg tippeket ad, mivel lehetne feldobni a boltot, meg talán forgalmat is növelni. Jön Laci, nem érti, Gabi minek hívta, meg mi rajta az a szerkó. Hát megtudta, jönnek is a béna puszik. Utána meg azt is, hogy hím a főnök. Novák elég féltékenynek tűnik, talán ebből is buli lesz, mint Tibiből.

Hannácska a rózsabimbóval szemezik, majd levágja, közben sejtelmes, kissé félelmetes zene szolgál aláfestésül.

Nóri Attilával tápolna, az élettársa meg lerázza, fontos üzleti tárgyalás. Hogy kivel? Azt nem árulja el. Balogh Norris szontyi lesz. Az ügyvédnőnek csörög a telefonja, Attis ki is használja a kínálkozó alkalmat, gyorsan lelép. Megint Endre az, Andrisnak ma kellene kimennie. Közben jön Miki is rontani a levegőt, Nóra lepattintaná, de nem jön össze. Miklós látja, valami baja van az exének, de hiába kérdezősködik, választ nem kap, amit meg igen, Berényi szerint nem a valódi ok.

6060. rész

Ismét Miklós az egyik szereplő, csak most nem lefele igyekszik, hanem felfele. Azaz csak igyekezne, Andrással összefut az udvaron, Andris meg csak igyekezne az építkezésre, ha testvére nem tartaná fel. Szóval Miklósunk ex-nejéről faggatózik, bátyó se sokat tud, csak hogy szarul végzi az ügyvédnő a melóját, és ha így folytatja, inkább felmond. A céggel legalább minden oké. Kiskopasz feladja és elmegy, Attila meg pont jön be az udvarra, de a mérnök úr feltartja, nehogy a középső tesó belekössön. Ok, Miki el, így András is el, Attila meg becsönget Vilmoshoz, hogy visszaadja a padláskulcsot Ha már ott van, puhatolózik kicsit, kinek van még oda kulcsa, nem mintha néhány résszel ezelőtt nem kérdezett volna rá, akkor a válasz a kettő volt, mint ahogy most is, és abból egy az öreg Kertésznél szokott lenni.

Még mindig a betanítás megy. Ahhoz, hogy Gabi el tudja igazítania vevőket, először neki kell tisztában lennie azzal, mi merre van, de mivel már hónapok óta odajár, így ez is kipipálva. Jön Nóri, megy is Gabi dicsekedni, majd tanácsot adni, hogy a második sorból vegye el ez az árukat. Ezt már az ügyvédnő is tudta, inkább panaszkodik kicsit a magánéletéről. 12-eske meg nyugovóra tért.

Hanna Balunak olvasta fel az apja levelét, majd jön az önmarcangolás, milyen bunkó volt az apjával. Most már tudja, az apja szerette, most is vigyázz rá, jön a rózsabimbós sztori. Persze annak is örül,hogy ott van neki Clau meg Bazsi. Ketten elegek? Ott van még Peti meg Zsófi. Aha, Shoppingistával aztán sokat beszélnek. Balázs végül ráveszi, béküljön ki Lindával.

Szabi Kingától kér tanácsot a Krisztivel történő randihoz. A pincérsrác nagyon rá van izgulva a pedáns leányzóra, adna pár hetet a kapcsolatnak. Na, ezen Kinga bepörög, de Szabolcs szerint még bármi lehet a dologból.

Még mindig Rózsa. Miklós és Laci nagy élvezettel szürcsölik a semmit a csészékből. Novák Gabi munkaszerzéséről mesél, Mikit meg az érdekli, mibe fekteti a Tibitől kapott pénzét. Nincs ötlete, így Berényi azt tanácsolja neki, vegye meg azt a lakást, amiben él. Olcsó az albérlet, így nem veszi meg, és akkor nem is lenne pénze vállalkozni, de ha Berényi tud valami jó lehetőséget, szóljon neki.

A kávéház a színhely újra. Nóra bort venne, de Zsolt dugicucca érdekli, az biztos minőségi. Linda jön, mert Hanna hívta, már fél, mit követett el újra. Kár volt, ugyan is békülni akar. Előtte azért mg felemlegetik a sérelmeiket, de végül szent a béke.

Már ki is nyílt a rózsa, Claudia le is ül, hogy gyönyörködjön benne, megsimítja, majd ennyi is ez a snitt.

Miki látogatóban Lacinál. Ünnepelni szeretne. Megvette Palitól a lakást. Nem tervez nagy emelést, első körben 20%. ’nyád.

Nóri kopog Attila irodájának ajtaján, de nagy a sötétség, senki sem nyitja ki. Még jó, hogy van kulcsa.

Attiláék valószínűleg megint egy kufircon vannak túl. Juli menne, mert már órák óta ott vannak, a végén még le fognak bukni. Attis lemásoltatta a padláskulcsot, Julinak oda is adta, de az övé az irodában maradt. Ezentúl ez a hely csak az övék, meg Patriké, az egéré, meg esetleg egy két kísérteté. Jaj de vicces.

Balogh Norris hívja az élettársát, csörög is a telefon, az irodában. Nóra kiveszi a kabátból, kinyomja, majd amikor visszateszi, megtalálja a kulcsot. Gondterhelten néz.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2012.04.25. 10:09:34

Ha fenn vannak a padláson, akkor mit keres a másolt padláskulcsa az irodában?

eMJe 2012.04.25. 11:53:32

@Johnny336: gondolom Juliéval mentek be:D Ati meg nem gondolta, hogy pont most kutakodik Nóri
süti beállítások módosítása