Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6055-6056.

2012. április 23. 15:30 - villanella

Erotika most nem volt, legalábbis nem ott volt, ahonnan vártuk, hogy jön majd. Dupla rész összefoglaló érkezik, ami mindig nagyon kemény, mert a vége felé már keresem a kést, amivel eret vághatok, de tényleg. Most is csak az mentett meg, hogy lehetett röhögni szavakon, meg veszekedtek Klaudiáék, amit mindig imádok. Tessék, duplahogyvolt!

6055:
Ádámnak belenyilall, amikor jönne a csók, és még csengetnek is. Szóval nincs smár, sem erotika, Ádám szerint amúgy sem jó ötlet, és én sem smárolnék egy ilyen zsíros hajú emberrel. Kingának leltároznia kell, bedühödött Ádámra, úgyhogy megy is.

Vili bácsi magyarázkodik, miért nyitott Andrisékra, le kell mosni valami falat, amit összekent egy gyerek. Andris el is mondja, hogy akkor most az öreg elkezdi ezt terjeszteni, és jönnek majd a régi pletykák, milyen pletykák? Hát hogy tetszettem neked az egyetemen. Azt hittem, ezt senki nem vette észre, te meg végig tudtad? Miért ez most akkor igaz? Kínos csönd.

Zsófi szerint Lindát nem lesz könnyű rávenni a visszaköltözésre, mert épp oly keményfejű, mint Zsolt. Ezt a Rózsa pultjánál mondja, közben megérkezik Nóra és csatlakozik Klaudiához és Mikihez, örülnek az új projektnek. Zsoltnak ez fura, hogy ezek így hárman együtt ülnek, Zsófi szerint inkább örülni kell, hogy béke van.

Odalent az irodában vallomás van, Zsuzsa nagyon ki volt borulva, hogy így tetszett András a Katinak, de Juli nagyon illik hozzá, örül, hogy együtt vannak.

Közben a Rózsában Klaudia már Hannával ül és meséli, Linda milyen kattant, hogy odaköltözött Kingához. A háttérben Vili bácsi magyarázza Julinak, hogy nem csak Attilának kellene töltött paprikát adni ebédre, hanem néha Andrisra is oda lehetne figyelni. Amúgy igaza van.

Kinga lassan számolva leltározik Szabolccsal, aki most rákérdez, mi van köztetek Ádámmal, olyan furcsák voltatok. Nem mintha rád tartozna, de csak lakótársak vagyunk. Kinga szerelmesen néz.

Nórához Klaudia érkezik az irodába, Katit keresi, de elment Andrással valamerre. Klaudia ma este semmire sem ér rá, mert ma Hanna szülinapi bulija lesz. Miki beront, jön egy színnel, ami nem rózsaszín, hanem pink. És a festők miért nem tudják megkülönböztetni a pinket és a magnóliát. Miki addig nem fizet, amíg nem korrigálnak, ezen persze kiakadnak Nóráék, mert ők nem állják a cuccost. Nem értem, miért nekik kellene, de mindegy.

Aliz főzött Gézának, nem Ádámnak, Gézának, mert ő az ő szerelme. Tepsis krumpli, meg mittommi még. Nagyi közben a háttérben olvasgat egy újságot, és megkérdi, bárkinek megírják-e a történetét az újságban.

Váltunk, Balázs faggatja Hannát, mire fogja költeni az örökségét. Nem tudja még, miért, van ötlete? Utazgathatna, meg minden. Miklós megérkezik, és rajta is színtesztet hajt végre. Ő is felismeri a pinket. Hannának eszébe jut, hogy Klaudia várja, úgyhogy elrohan. Balázs közben rájött, hogy snowboardot vesz szülinapjára.

András és Juli összefutnak, és András elmondja, hogy véletlenül megfogta a Kati mellét. De nem szándékosan, mert megbotlott és Vili bácsi félreértette. Juli már tudja is, hogy miért mondta Vilmos a törődést. Nincsen semmi baj, minden rendben van.

6056. rész:
Aliz és a nagyi a konyhában, Aliz lelépne, de mosogatni és rendet rakni is kell. Aliz tudja, hogy tökéletes feleséget akar belőle nevelni Erzsi mama, de ők nem fognak összeházasodni, úgyhogy kussoljon.

Miklós Nóránál meséli, hogy ajándékot akar venni Hannának, de nincs ötlete. Nóra szerint egy szép ruci vagy kiegészítő általában bejön a csajoknak. De Miki szerint nem az a tipikus lány. Nóra szerint adjon kápét borítékban, szerintem is az a legjobb ötlet. Nóra még elmondja azt is, hogy felezni fogják az újrafestést, mert. És ez nem ajánlat, ez van.

Kinga lelép, Szabolcs győzködi, az ananászok nem jól jönnek ki, de ötlet van, Kriszta segít majd, úgyis mániás. Na, azért cserébe, hogy átrendezheti a szekrényét, segít. Állat. Miki jön, Hannával dumcsizik, aki a gépnél ül. Boldog születésnapot, meg minden, mi van a kívánságlistán? Gördeszkára kellenének felfüggesztések. És milyen szar a tél, mert nem lehet semmit sem csinálni a hóban. Egyébként mit csinálsz ma este, Miki? Mert lesz ez a vacsi, gyere át. Nagyon szívesen.

Kanyarodik a villamos a Petőfi-hídról, és már este is van, Balázs és Miklós érkeznek. Klaudia épp kérdezné, ki a negyedik vendég, amikor csengetnek, úgyhogy nem készíti fel őt Hanna, hogy ő is ott étkezik. Cikis helyzet, Klau megköszöni a virágot és mondja, mikorra jöjjön Miklós a gyerekért, mikor kiderül, hogy ő is vendég.

Gizi Ádámot ápolja, és Lindáról kérdezi. Hamarosan hazamegy majd, mert minden házimunkát ő csinál. De ez nem fogja hazazavarni, mert mikor tintázott, akkor is mindent ő csinált. Kinga kijön, megy a boltba, Gizi meg érti a helyzetet, és össze ne törje a szívét.

Lent Zsófi épp Kingával folytatja ezt a beszélgetést. Annyira unalmas, hogy már levágtam a jobb kezemen a körmöket. Ádám nem akarja megszegni a szabályokat, ezt azért megtudjuk. Közben Attila és Juli a hátuk mögött találkoznak, gyere, mutatok valamit. Vissza Zsófiékhoz, Zsófi szerint csak kéreti magát Ádám.

A vacsora istenien alakul Klaudiáéknál. Amikor a gyerekek kimennek, akkor Klau elmondja, hogy nem fog a Berényi Kft. fizetni neki. Hú, bazdmeg, megjött a torta helyetti desszert. A szakács burbon, ahogy írom, burbon vanlíliából készítette! Hanna kérdez Mikitől, vannak-e lakásai, mert befektetne. Klaudia félrenyel.

Kinga hazaér, Ádámnak, akit megöl az unalom, hozott csokisat. De hogy milyen csokisat, azt nem tudjuk. Javaslata van Kingának, szójátékot fognak játszani.

Attila felviszi a padlásra Julit, ahol bazdmeg kitakarított meg befűtött, beszarsz. Ezek itt ide fognak költözni, vagy, mi a faszom lesz? Őrület. Egymásnak esnek, vetkőzés.

Kinga a scrabble szabályait magyarázza Ádámnak, ő kezd. Az el az nem szó, hanem igekötő. Akkor legyen mell. Ádám szerint megegyeztek, hogy nem húzzák egymás agyát ilyenekkel. És az ő szava az élvez. És még ő mondja Kingának, hogy húzza. Kinga következő szava a csók lenne, ha adna egy ó-t, itt lesz elege Ádámnak, a fasza kivan már, megígérte, hogy leáll erről. Kinga azt hitte, szabad egy kicsit játszani.

Klaudia azt mondja, most nem az ingatlan a megfelelő befektetési forma. Miki szerint Klau ne legyen kicsinyes, vigyázzon a ráncaira. És ne adja könnyen magát Hanna, mert egész életében ennek a boszorkánynak a kedvébe fog járni. Ekkor Klau kidobja Mikit és vége.

6057. rész:
Kifelé. Nem megyek sehova, Hanna hívott. De ez az én házam. Szokásos vita, Balázs rendes, megkéri, hogy hagyják abba, szülinapja van Hannának. Na, Hanna is Klaudia mellé áll, Balázs is elküldi, már megy is. Holnap szívesen megmutatja a lakásokat.

Kriszta Szabolccsal rendezgeti az irodát a Rózsában, közben beszélgetnek arról, milyen vidéken élni. Szabolcs szerint szar, mert mindenki tud mindent mindenkiről. Szabolcs szerint kétmillió ember közt néha magányosabb az ember, mint egy kis faluban. És egyébként nincs barátja Krisztinek. Készen is vannak, szép rendet raktak. Egy ananászkonzerv kimaradt, ezért meg kell enniük. Már nyitják is a konzervet, mekkora buli.

Klaudia elnézést kér Hannától, Hanna meg kéri, hogy hagyják ezt most, megy aludni. Balázs szerint egy veszekedéshez két ember kell, és a kurva anyjuk. Klaudia annyira szereti, hogy bármit megtenne. Balázs szerint, ha Klaudia így folytatja, meg fog szökni tőle.

Nóra meséli a kurva festős témát Andrásnak az irodában, Klaunak a fele-fele nem tetszik, és Mikinek sem. Szóval újabb botrány várható. Dumizgatnak ott még, siet András, Juli már várja. Ha tudná, mennyire várja. Mert váltunk is, ezüstszínű takaró alatt beszélget a csalárd párocska, Julinak az a lényeg, hogy együtt legyenek. Attilának is. Mindegy, hogy hol. Kopognak. Vagy egy egér. Attila már el is nevezte őt Patriknak. Isteni.

Géza Alizt masszírozza a kanapén. Csengetnek. Nagyi érkezik, fontos vendéget vár, faszért nem nyitják ki az ajtót? Egy újságírót vár, ne zavarogjon senki addig, amíg! Harangi Szabolcs, Feketéné Erzsébet, mehet az interjú.

Kinga és Ádám vesződik még mindig, a faszom ebbe a jelenetsorba, minek kellett ezt beleszőni. Kinga Ádámon gondolkodott, Ádám meg Kingán. Utálsz vagy semmibe veszel. Egyik sem. Ne tegyünk olyat, amit mindketten megbánnánk. Nem tudsz rólam mindent, és ha tudnál, másképp néznél rám. Linda érkezik, mi lesz a vacsi? Spagetti. Honnan tudtad? Mert az a legkönnyebb kaja, szívesen esznek ma is azt, mert, hogy tegnap is az volt. Kriszta érkezik Szabolccsal, mindenki ott fog enni.

Balázs érkezik haza Mikihez. Szótlan, minden oké, fiam? Nem, semmi sem oké. Miért kellett tönkretenni a szülinapot, nem tudtál volna csöndben maradni? Kínos helyzetbe hoztál. Mások kutyát tartanak, ha nem akarnak egyedül lenni, ő meg magához láncol egy gyereket. Te ugyan olyan vagy, mint ő. Hanna nagyon kiborult? Gondolhatod.

Hanna épp Klaudián keresi a könyvét. Dühös vagy rám, ugye? Sajnálom, Miklós a legrosszabbat hozza ki belőlem. Ugye azért nem kell utálnom, mert te nem kedveled? Miért pont ezt a szemetet kellett kinézned pótapának? Mert ő volt az egyetlen felnőtt, akinek számított a sorsom. Megy aludni, Klaudia néz, és nem szól opera.

6058. rész:
Már felöltözve képeslapokat és fotókat nézeget Juli és Attila a padláson. Idenézz, ez a Miki. Milyen fiatal volt. Most meg a három Berényit nézik a fotókon, Attila sosem érezte magát Berényinek, valahogy hiányzott belőle ez a klán feeling. Ez most úgy hangzott, mintha szeretnéd magad felmenteni amiatt, hogy itt vagy velem. De ez eszébe sem jutott Attilának, egyikük sem különb a másiknál. Itt most csak mi vagyunk, és semmi más nem számít, esnek egymásnak újra.

Erzsi mama mesél az újságírónak, közben nézi őt Géza és Aliz, Géza érdeklődik, hány olvasójuk van. A csávó kicsit mást hoz ki a sztoriból, már a letartóztatásról faggatja őket, kíváncsi vagyok, mi lesz a csavar ebben az újságos szálban. Na, meg kell vizsgálnia a másik oldalról is a dolgot, vagyis megy majd az ablakoshoz is. Az a baj, hogy a cég nevét nem hozhatja le, mert beperelheti rágalmazásért. Géza és Aliz olyan okosan nézik őket, hogy beszarsz. Bözsi mamának ez nem elég, azt akarja, hogy a gazember csalónak tönkre menjen a boltja.

Reggel van az Alkotmány utcában is, de Ádáméknál Linda tesz-vesz, fel is mosott, porszívózni is fog, meg minden. Ádám színt vall, azt hitte, hogy a házimunka miatt hazamegy majd. Linda rendes, ha zavarja őket, akkor elmegy, de nem a szüleihez. Gizi szeret téged, értsed már meg, ő az anyád. Kinga hallgatózik a falnál, ezt nem értem. Ja, gondolom, beleszeret Ádámba még jobban.

Nóra az ágyban egyedül, fordulna Attilához, de nincs ott, te már felkeltél? Mostanában alig találkozunk. Elég sűrű időszak ez, sok a munka. Azt nem értem, hogy ha nem szereti Nórát, akkor a faszért nem hagyja, hogy Mikivel összejöjjenek?

Reggelizik a nagycsalád, a gyerekeknek igényeik vannak, Juli igazán jó anya, meg minden. Juli elnézést kér, hogy későn jött haza, semmi baj, ki tudtad magad pihenni? Mekkora balfasz ez a szerencsétlen András. Mostanában elég sokat dolgozol, majd beszélek az öcsémmel, hogy azért ne hajtson annyira. Azért ott még nem tartunk, mondja Juli.

Klaudia egy Az én drága Hannámnak címzésű borítékot simogat, amikor jön Hanna. Oda is adja neki, már tegnap akarta, csak a vacsora után nem lett volna időszerű. Ajaj, ez apa írása. Pár nappal a halála előtt írta neked, s megkért, hogy a 18. születésnapodonadjam át. Huh.

Lindát Gizi kapja el az udvaron, hogy sikerült a matek doga. Linda megenyhült, hatott Ádám beszéde, de azért még marad náluk. Vili bácsi érkezik, Gizi most színekben elég visszafogott, de kétféle virág is van rátűzve, egy rózsaszínű a hajába és egy fehér a melle fölé. Vili bá szerint akár hazajön a lánya, akár nem, mindig szeretni fogja. Nagy igazság.

Hanna levelet bont, érzelmes zongorazene, olvas. Drága Hannám, isten éltessen sokáig. Felolvassák a levelet, nyálas, szar levél arról, hogy gyönyörű, okos és sikeres nő lesz. És az összeg, amit ráhagyott, és nem a pénz számít, hanem a család és a barátok, akiket szeretünk. Nagyon bölcs levél, az anyjának is bocsánatot kér, meg Klaudiát is dicséri benne, isteni. Hanna sír.

Szívecskés kávét készített Szabolcs, közben Kinga szeretné megérteni a férfiakat, hogy hogy van az, hogy az egyik pillanatban kedvesek, a következőben meg faszok. Szerintem a nők is ilyenek, de mindegy. Szabolcs rájön, hogy új pasi van a láthatáron. Honnan tudja az ember, hogy érdemes-e várni valakire? Onnan, hogy illik hozzád. Ez a Szabolcs ez nagyon tud. Isteni. Kriszta érkezik, kap kávét Szabolcstól. Szívecskéset. Juuuuj, hogy csináltad? Készültem. Szabi, te akarsz tőlem valamit. Lebuktam, gyere randizni. Oké, megyek. Látod, ha az ember jól választ, akkor ilyen egyszerű. Mondja Kingának.

Klaudia kint a kertben madáretetőbe helyez eleséget. Hanna érkezik, ez volt a legszebb szülinapi ajándék evör. Mintha vigyázna rám apu. Így is van, vigyáz rád. Hiányzik. Nekem is. Kicsit rendezgetik a kertet, és nézd csak, kivirágzott a rózsa. Ilyet még sosem láttam, ez csoda! Az arcuk priceless, tessen megfigyelni.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajj-jajj 2012.04.23. 17:38:33

Évekkel ezelőtt elhangzott már, hogy Zsuzsa nem végzett iskolát az általánoson kivűl. Akkor hol, kikkel járt ő egyetemre, ahol Andrást elhappolta Kata elől? Ha járt valahová tanulni, mitől olyan sötét? Kingáról vegye már le valaki a tűsarkút, legalább otthon. Juli ne főzze már abban a ruhában a vacsorát, amiben egész nap dolgozott.Lila blúz, fekete szoknya.Jajjjj!

joszip 2012.04.23. 18:12:50

Zsuzsa megint benne van a sorozatba? Egyébként köszi az összefoglalót, ezt még értettem is. Néha a humor elviszi a lényeget :D
süti beállítások módosítása