Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mob Wives 1x07 - Total Chaos

2012. április 20. 14:00 - k.im

A hajtépős ketrecharc közepén szakajtották félbe a műsort a kedves szerkesztők, de egy heti körömrágás után ott folytatjuk, ahol abbahagytuk: balhé a köbön! Drita már a magassarkújától is megszabadult, szaladna neki Renee-nek nagy svunggal -ha már nem kussol be, legyen oka ríni-, de hirtelen szembe találja magát Karen focilabdányi csöcseivel, úgyhogy visszahőköl kicsit, bizonyára én is megriadnék. Persze utólag ezt úgy magyarázza, rájött, hogy ez Carla és Renee vitája. Azok meg kezdik s végzik: mire bekussolna az egyik, újult erőre kap a másik. Renee mint egy megkergült papagáj azt ismételgeti, ő csak Carlának akarja a legjobbat, és felháborodva magyarázza a riportban, hogy érti ő, fáj az igazság, de Carlának mégsem kéne vendég létére nekitámadnia meg az arcába mászni rikácsolva. Na, a szálka meg a gerenda minősített esete, kedves hölgyem, de némi skizofréniával is dolgunk van itt, ahogy látom.

A következő percben Renee bőgni kezd, hihetetlen, hogy a férfiak nemcsak a párjuk életét, hanem a barátságaikat is tönkreteszik, és különben is, ő soha senkire nem emel kezet, Carla replikáz, ő se, Drita meg kijelenti, hogy undorodik az egésztől. Renee százegyedszerre is belelovalja magát a témába, Karen, a Józan Ész helytartója próbálja kordában tartani, ugyan ne hadonásszon már Carla arcába, ha nem muszáj. Carla hiába akarja megértetni vele, hogy ne próbálja megoldani az életét helyette, mindenki csak a saját kárán tanul, de Renee eltéríthetetlen, mint valami gőzmozdony, még fújtat is hozzá.

Valahogy sikerül a konyhapult két végére terelni a szembenállókat, Karen meg próbálna mediátorként fellépni, de Renee-nek még mindig jár a szája, úgyhogy Karen, más megoldást nem látván nekibassza a vázát virágostul – na ez hat, mindenki bekussol meglepetésében. Ha beszélni akarok, megtalálom rá a módot, mondja a riportban. Szerinte minden barátnak joga van elmondani, hogy hogyan érez, de Renee már elégszer elmondta, úgyhogy engedje már el ezt a dolgot. Ok. Hát ez gyorsan ment!

Csakhogy ekkor Drita dobja be a pasztillát Renee-nek, az én férjemről se volt soha egy jó szavad, erre mit mondasz? Renee csak hápog, Karen meg kihasználja az alkalmat, hogy ráharapjon kedvenc koncára: lehet, hogy azért szólt bele, mert szerinte sem volt helyes egy évvel a szakításunk után összejönnöd Lee-vel. Drita azt hitte, ezt már túltárgyalták, mikor Karen legutóbb nála volt, Karen viszont úgy látja, Drita nem fogja fel, hogy ez nem Lee-ről, hanem a kettejük viszonyáról szól. Össze is ugatnak jól, elárultál, nem, mert már szakítottatok, és így nem számít pasinyúlásnak, de nem voltál képes róla szólni se évekig, mástól kellett megtudnom, hát nem, mert elmentél Arizonába és szültél egy gyereket, gondoltam már nem érdekel. Carla próbálkozik közbeszólni, mit kell 13 éve történt dolgokon rugózni, az egy fél élet, de Karen leoltja, fogd be, hülye liba. Drita vörös fejjel üvölti, nem tudok visszamenni az időben, hogy megváltoztassam, hát azt nem, őrjöng Karen, de akkor ne is keress kifogásokat és vállalj felelősséget a tetteidért.

Drita mindjárt felrobban, Renee jó érzékkel közbeordít, aranyom, ez a Barátságról meg a Hűségről szól, nem a pasiról! Na mintha végre leesett volna a húszfillér, bár Drita a riportban azt mondja, szerinte Karent egyszerűen nem rakja meg elég jól az új faszija (lemaradtam, mikor lett neki?), ezért emlegeti a régit, és különben is, a két gyönyörű gyereke miatt másodszor se csinálná másként. Szorul a hurok, felordít, oké mi az anyám kínját akartok, mit tegyek?! Kérj bocsánatot, követeli Renee, igen, szajkózza Karen is, mert ezzel a húzással a világon mindennél jobban megbántottál, és már bőg, a barátnőm voltál, hüpp. És erre mit csinál Drita? Odamegy és megöleli, hát előbb tippeltem volna arra, hogy beleszúrja a nagykést – Drita soha nem látta még bőgni Karent, akkor tudatosult csak benne, mennyire komoly a dolog, soha nem bántanálak szándékosan, esküdözik Karennek.

Na erre Renee is gyorsan Carla nyakába ugrik, tulajdonképpen nem bánja, hogy ketrecharc lett a nyugisra tervezett vacsorából, ha ez volt az ára, hogy kibéküljenek. Drita még elmondja, utál a barátaival veszekedni, gyorsan pezsgőznek is egyet az új kezdetre, hogy mostantól érett, felnőtt nőként viselkednek minden körülmények között. És itt elhangzik Renee szentenciája: we fight hard, but we love harder. Ámen! Tudtok még ilyen sorit, amiben ilyen rövid idő alatt a hajtépéstől eljutnak a világbékéig? Mert én nem.

Másnap természetesen mindenki megtárgyalja az eseményeket. Drita Carlához megy vizitre, mindkettőjüket őrületesen lefárasztotta a balhé, Carla mondja is, úgy nézel ki, mintha a pöcegödörből húztak volna ki, de láthatóan ő is szét van esve. Carla birkatürelmű, de ha valaki 3 centiről köpködi a nyálat az arcába, attól kiborul, Drita meg őszintén nem tudta, hogy Karen ennyire megbántódott. De már csak röhögnek rajta, baszki én vacsorálni mentem oda, aztán még egy nyamvadt húsgombócot se ettem, mondja Drita, már gondolkoztam, hogy szólok, bocsika, kaphatnék egy kis tésztát?

Ugrunk a másik két nőszemélyhez, épp azt a kajamennyiséget pótolják, ami tegnap elmaradt az ugatérozás miatt. Karen örül, hogy tisztázták a dolgokat, még ha el is fajult, Renee viszont kijelenti, ha még egyszer letapizza Carla pasija, akkor mozgósítja Juniort, ugyan rendszabályozza meg az illetőt. Renee szerint ő, az exférje meg a fiuk olyanok, mintha a Sopranos-t kereszteznék az Osbornes-szal, de azért örül, hogy legalább addig, míg börtönbe vonul az exe, sokat lóg a gyerekkel. Karen azért figyelmezteti, ne ragadtassa el magát, mert ha megint belezúg Juniorba, azzal nem a Nagy Változás irányába lépkedne. Renee egyetért, szeretne randizni meg azt se bánná, ha rendszeresen megszexualizálnák, de már évek óta nem volt Normális Kapcsolata, nem is emlékszik, milyen. A bibi az, hogy olyan tulajdonságokat keres a pasikban, amik az exférjére jellemzőek, és amik aztán őt tönkre is tették. Karen szerint a megoldás a netes társkeresés, Renee röhög, és mit írjak, börtönviselt férfiak jelentkezésést várom? De Karen komolyan gondolja, csak így találhatsz normális pasit! Renee egyelőre szkeptikus.

Este Carla két régi barátnőjével megy koktélozni, a Wall Streeten dolgoztak együtt, ahol Joe, a férje is. Kiderül, a kölkök születése előtt jól keresett, de amióta a férje börtönben van, Carla igencsak nehéz helyzetbe került. Ideális családnak indultak, sose gondolta volna, hogy ez lesz belőle. Carla tudja, hogy Joe-nak nehéz lesz visszaszokni a rendes életbe, ráadásul úgy, hogy el is válnak majd, ezért igyekszik békésen intézni a dolgot, nem vagyunk állatok, mondja. Ezalatt Drita átmegy Renee-hez, hogy segítsen neki megcsinálni a társkereső profilját, merthogy meggondolta magát, vesztenivalója úgy sincs. Renee-nek már a regisztráció se kóser, mekkora pofátlanság már megkérdezni, milyen a testalkatom meg a jövedelmem?! Ha azt akarom, hogy vallassanak, bemegyek a rendőrségre, háborog. A pasipreferenciáit még sikerül úgy-ahogy kitölteni (bírja a holtig tartó drámázást, sok szerencsét), de aztán teljesen megkergülnek Dritával. Hobbi? Plasztikai sebészet, verekedni a barátaimmal, leordítani mások fejét, bőgés, ajakfeltöltés - annyira röhögnek, hogy nem bírják folytatni.

Azért valahogy mégis eljutnak a potenciális jelöltekig, de ölég silány a felhozatal, már kép alapján tudják, ki a bűnöző meg melyik kúr félre. Öt perc se telik el és egy faszi máris rácsetel Renee-re, de annyira nyomul, hogy mindkét nőt teljesen kiakasztja, ki is lépnek gyorsan. Élő randin egy ilyen alakra már ráküldték volna a verőembereket. Kérem megfigyelni Drita ocsmány sapkáját, én ilyenről utoljára általános hatodikban gondoltam, hogy menő.

Másnap meghozza a szexes képeket a postás, amiket múltkor Lee kívánságára csináltatott magáról Drita, az Albán Nehézbombázó. Oda is hívja a kisebbik lányt, hogy megnézzék őket, ennyi erővel mondjuk egy Playboy-t is a kezébe nyomhatna. Drita tudja, hogy Lee-nek az első dolga lesz eldicsekedni a képekkel a böriben, lássák a cellatársak, milyen asszonya van. Drita elégedett a képekkel, a 4 éves Gizelle-nek a bikinis szett jön be, tetszel nekem meztelenül, mondja, hilárius ez a kölök.

Szóval a képek segítenek életben tartani a szikrát, de Drita nagyon nehezen éli meg a férje hiányát, aki régimódi és alapnak veszi, hogy a felesége éveket várjon rá, miközben fogalma sincs, mennyi áldozattal jár ez. Drita állandóan kétkedik, megéri-e így élni, de ha elhagyná a férjét, élete végéig bűntudata lenne. Miután elpostázta a képeket, Carlával ebédel, aki nagy hírekkel érkezik, Joe pár héten belül szabadul. Carla nem ideges emiatt, tudja, hogy nagyon más lesz, de Drita figyelmezteti, hogy a férje az első pár hétben biztos ki fog bukni a környezetváltozás miatt, ráadásul a rehabilitációs intézet, ahol az első hónapot töltik a szabadult rabok, borzasztó hely, a legrosszabb környéken, ahol nappal is befosol a félelemről. Drita kicsit emózik, mindent megadna azért, hogy láthassa Lee-t, de ez még odébb van.

Carla este családos vacsorabulit rittyent, érkezik Drita a lányaival, meg Karen, akinél szintén itt van látogatóban a lánya. Az anyák arról beszélnek, milyen jó, hogy a gyerekek találkoznak egymás sorstársaival (főleg, hogy Carla gyerekei nem is tudják, az apjuk börtönben van :D), de Joe Jr-ra rossz hatással van ennyi nő társasága, és elkezdi ütni az anyját. Drita nem viseli el az ilyesmit és helyre rakja a srácot. Carla azért is várja, hogy hazajöjjön végre a férje, mert szerinte jó hatással lesz a kölök dühkitöréseire, hogy végre lesz apja.

Evés után kivonulnak a konyhába pletykálni, Drita elmeséli Renee múltkori netrandis fiaskóját, de mind egyetértenek, hogy úgy kéne szerencsétlennek egy rendes faszi, mint egy falat kenyér. Közben Renee-hez Nikole barátnője megy át, ők is ugyanerről témáznak. Renee szerint minden férfi, aki a társkereső oldalon van, pszichopatának, de minimum gyökérnek tűnik, ő meg nem bízik a képernyő mögé bújó idegenekben, úgyhogy ki is törlik gyorsan az adatlapját, még akkor is, ha Renee retteg, hogy örökre egyedül marad.

Másnap el is megy a pszichológusához kibeszélni a baját, aki megkérdezni, milyen az ideális kapcsolat számodra? Hát mindennek az ellenkezője, ami eddig volt, egy higgadt, normális pasi, rendes munkával, aki hazaér vacsorára. Kelly ma lila szájú gótra van sminkelve, ami nem segít a szomorú mondanivalóján: Renee, azzal vonzod be a szart, ami belőled árad. Vagyis először magán kellene dolgoznia ahhoz, hogy igazán radikális változások következzenek be az életében, de Renee nem biztos benne, hogy valaha képes lesz erre. Szomi fejek, szomi fejek everywhere!

Dritát Lee hívja, aki imád vele beszélgetni, mást úgyse nagyon tudnak. Lee-nek bejöttek a szexi fotók, érdeklődik is rögtön, tulajdonképpen mekkorák a melleid? Á, nem olyan nagyok, de a második gyerek után megcsináltattam őket, mert megcsúnyultak, mondja Drita. 10 hónapja volt utoljára beszélőn, de hát az eredményt akkor sem láthatta pucér valójukban a férje.

Örül, hogy Lee-nek tetszett az ajándék, de folyton azon rágódik, minek erőlködik azzal, hogy boldoggá tegye, ha cserébe ő iszonyú boldogtalan? Két jó dolgot csináltál az életben, a gyerekeinket, mondja Drita. A riportban bevallja, csak az tartja benne a lelket, hogy ha Lee kiszabadul, akkor majd biztosan boldogan élnek majd, ő egyben akarja tartani a családját, és ha már ennyit kibírt, a többi is menni fog. Ajjaj, kisanyám, ennél már lehetne több eszed.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása