Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x26

2012. április 18. 08:00 - sixx

Három kani jött tegnap, de ez bentről csak kettőnek látszik, mert a szellemi fogyatékosok annyira nem figyelnek oda az ikrekre, hogy a nyilvánvalóan különböző csávókat lebuktassák. A harmadik meg Dávid, a csendes szociálpedagógus, aki úgy ejti az angol neveket, mint senki a magyar tévében. Pinokkina megint szörnyű ruhát kapott, nagyon lila, nagyon fodros, nagyon gyűrött, a cipője elején kilógnak a lábujjak és kapaszkodnak kétségbeesetten a talpba, PatMárk olyan nehéz döntést hoz ma, hogy ihaj, tán csak nem Hiperrel kell összeköltözni?

Az ébredés PatMárknak fura volt, Csíra meg rémálmokat látott, gondolom Krisztián szeméről, aki a nappaliban úgy köszön Omárnak, hogy sziamia. Egy percet nem aludt, mert egy faszi aludt mellette, és silány volt a dekoráció, talán teccett volna feldobni egy kicsit, ott van az az almásláda, abból milyen fasza faembert lehet készíteni például. Dávid és öribarija, ÚjPéter a mödanszié mellett, két síkosító zselés flakkon társaságában trécsel, Kovi egymilliószor többet ki tudna hozni ebből a felállásból. Kemény lesz, mondja Dávid, ettől kicsit megijedek, ÚjPéter közel áll hozzá, mondja, ettől még jobban. ÚjPéter felvilágosít (nem úgy), Hiper használja Papucsot, és bármikor kihajítja, Naiva full szerelmes Brokiba, Broki leszarja (de dugja, ezt én teszem hozzá), Omár és Naomi védett vad, rájuk nem szabad lőni.

Kicsivel később Csíra és Hiper Dávidról beszélget, nem szimpatikus a faszi egyiknek sem. Hiper szerint nem hazudoznak egymásnak, mire Csíra azt mondja, hogy ő csak Melákkal tudja elképzelni a benti létet, akkor ennyit az igazmondásról. Hiper szerint Csíra egy tazmán ördög, így zével, hát legyen, én nem vitatkozok egy rendezvényszervezővel. Melák a nappaliban Omárnak és Brokinak a PatMárk-Tazmán kapcsolatról azt mondja, tök gáz, és milyen igaza van. Edina átvedlik fürdőruhába, hát kérem, van picsa alatta bőven. A délutáni semmittevést PatMárk zavarja meg, aki most tér magához, minek iszik, aki nem bírja? Helló, rövid újjú pólóban van, ha így nem buktatják le őket (feltételezve, hogy a másfélórás melegváltás még él) akkor vak itt mind.

És tessék, a következő képen bejön a másik, pillanatok választanak el minket a pofáraeséstől, illetve ez így lenne, ha nem Naomi lenne a zsinórmértéke a az édenintelligenciának. Ja, mondja az új ember, mind a ketten bementünk, az egyik Tazmánnál, a másik a pultban, Broki néz bambán és nem kérdez rá, hogy neked faszárt van különböző tetkód óránként, inkább arról érdeklődik, hogy visszamegy-e PatMárk aludni, Idióta. Tazmán a körmét rágja, ezek szerint nem sikerült lereszelni körömágyig, hiba. Broki megy a mödanszié mellé le, te nem jössz, PatMárk? De, menten. Kiderül, hogy Melák hűtőtáskában hordja le a sört a mödanszié mellé, azt a lusta kurva istenit, hat méterre van a hűtő, bazdmeg. Tazmán PatMárknak azt mondja, neki nem baszáés kell, hanem megbízhatóság, ez egyfajta üzenet, ha te maradsz bent velem, a pinát felejtsd el.

Az egyik iker lemegy a mödanszié mellé, kisvártatva pedig megy a másik is, lesz pofáraesés. Tazmán is lerongyol és persze úgy tesz, mint aki nem tud semmiről, a kamerába azt mondja, nem tudja, hogy mit tegyen, hazudjon-e, hogy ráparancsoltak a szerkesztők és nem pofázhatott, vagy mit. Hát, szerintem ezen már túlvagyunk, ezt nem lehet kimagyarázni. IkerEgy a nyugágyon ül, IkerKettő meg megjelenik oldalról, Petra eszmél elsőként, kettő van belőlük! Más a tetó! Máshogy áll a gatyád! (Ezt Melák veszi észre, nabazdmeg) HA ILYEN JÓ MEGFIGYELŐ TECCIK LENNI, A FASZÉRT NEM LEHETETT EZT HAMARABB MONDANI? Naomi fején látszik, hogy még nem érti teljesen mi is történik. Melák a kamerába mondja, hogy a fiúk annyira boldogak lettek menten, hogy kis híján belefojtották egymást a mödansziéba, és műr nem is bízik abban, hogy ide nő jön valaha. Petra sorolja a különbségeket, eszem megáll, komolyan.

Papucs kínjában röhög a kamerába, öt nő, nyolc fiú, anyátok. Levél, Dávid csak most szembesül azzal, hogy az ikrekből kettő van, mert vélhetően a riportszobában volt. Kiderül az ikrek feladata, mindenki néz maga elé, és átkozza az italt, ja, amiatt van minden, ha józanok vagytok, lebuknak a nyikhajok. Az ikrek egyelőre beköltöznek Tazmánhoz. A levélben nincs szó a védettségről, így mindenki készpénznek veszi, hogy nem kap egyik sem. Érezhetően oldódik a hangulat, csak ki lehet ezeket baszni innen, gondolja hat fiú. Egy rögtönzött haditanács alakul a mödanszié végében, Melák, ÚjPéter, Broki és Omár konstatálja, hogy ez így most jó, mert nincs védettség. Mert itt még soha nem kapott senki védettséget csak úgy. ÚjPéter már egy körrel előrébb van, szóltam Dávidnak, hogy majd álljon be Tazmán mögé, mert úgyis védett lesz. Miért lenne az, kérdi Melák, mert csak, jön a válasz. Dávidra rábeszélték Tazmánt rendesen, ha megy randira, őt viszi. Ennyien még nem pályáztak rá egyszerre, az kurvaisten.

Levél, Dávid mehet randira, egy nőt vihet, perszehogy Taz lesz az, szófogadó fiú ez. Tazt Melák egy "takarodjál már, ki a fasz kíváncsi rád"-dal búcsúztatja, elegáns. Taz és Dávid a tengerparton kolbászol, miért engem hoztál, Dávid? Mert belevaló csaj vagy. Taz szerint nem lesz baszás ebből sem. Ha az nem is, de csónakos kirándulás igen - Dávid annyira felizgul ettől, hogy egyes szám harmadik személyben beszél magáról, Dávid akkor boldog, ha tenger mellett van, mondja, akkor nem sok jó napja van otthon, ugyebár. Az ikreket otthon ÚjPéter és Petra tesztelgeti, egy nap alatt mit szűrtek le a viszonyokról - elég sokat, Naiva bele van zúgva Brokiba, az meg szarik rá. Hiper a jég hátán is megél, az meg, kontráz Petra, egy gerinctelen féreg.

Tazék közben hajóznak, vízisízés lesz belőle, Dávid osztja az eszet a mikéntről, de a következő jeleneteket elnézve szar tanár, mert Taz nem tud felállni az istennek se, pedig próbálkozik böcsülettel. A húszadik pofára esés után Dávid jön, na, neki megy a dolog, mint az ágybaszarás, egy lábon, egy kézzel, közben tán még a faszát is morzsinkálja, teszi a fejét Taz előtt a wakeboardon. Taz csak ül a csónakban és ásítozik, mert leszarja. Odabent az ikrek a neveket gyakorolják, Hiper megjegyzi nekik, hogy Taz az Meláké, el lehet felejteni. Az ikrek kezdenek beilleszkedni. Papucs szerint Taz az egyik ikert bent fogja tartani, ami szopórollerre ragasztja Melák szőrös seggét. Milyen igaza van, de ez egyben azt is jelenti, hogy Papucs mehet haza a gecibe, mert Melák beáll Hiper mögé.

Beesteledik, Tazék vissza, a csaj csak az ikreket kajtatja, eh, ha ebből Melák nem jön rá, hogy szarban van, akkor hülye, mint a seggem. Dávid bezzeg élménybeszámol, mert rendes ember, pedagógus, na. Taz elmeséli az egyik ikernek, hogy Dávid az agyára ment, legszívesebben vízbe ölte volna. És hoppácsak, bejön Piokkina, mindenkiben vigyázzban áll a szar, kivéve Melákot, aki azt remélte, hogy T69.2 hozzá fog beköltözni. Nem így lesz, elviszi az ikreket egy nagyon fontos döntés meghozatalára. A többiek úgy sejtik, hogy csak az egyik jön vissza, és ez így is lesz: nekik kell eldönteni, melyikük marad. Az, aki nem szív, ráadásul védettséget kap. Miközben az ikrek tipródnak, Melák megjegyzi Taznak, hogy kezdi szarul érezni magát, nem csodálom.

Márk megy vissza, szevasz Patrik, te voltál a köcsögebb eleve. De itt nincs vége a dolognak, Márk védettséget kap, amit, ha biztonságban érzi magát, a párválasztón átadhat Dávidnak. Nabazdmeg. Erről, mármint a védettségről senki nem tudhat, ha kiderül, szopás van és irány haza. Márk visszamegy, Naiva egy oké, kiesett egy faszi, mi volt még?-gel fogadja, gratula. Nem volt jó húzás, mert Márk le van törve, mint a bili füle, hiszen a tesója ment haza, és ha Melák temperamentumával bírna, már leszakította volna Naiva arcát. Hipert sem érdekli, hogy Márk egyik felét kiszakították belőle, ő jaj, tragédia. Taz szerint ő Márkra várt az első perctől fogva, így örül. Melák szerint Márk csak hisztizik, hiszen ez csak egy játék, nem kell ennyire letörni. Mondja ezt az a faszi, aki négy napja sír két gumilabda és egy csalánszáj után, nesze neked álszentség. Taz és Petra a hálószobában kokettál, ÚjPéter mennyire kóser? Kurvára. Kicsináljuk Hipert, baszki.

A pultnál Hiper bejelenti, hogy megy haza tampont cserélni, Papucs meg lesz szíves szedni a lábát, nem úgy, mint tegnap, és időben hazajönni. Azatkurva. Megy is, Broki és ÚjPéter kiröhögi, ez mekkora papucs lett már. Petra lázas és szarul van, pihenne, de szerencsétlenségére a hullarészeg, de friss tamponnal a csúnyájában tántorgó Hiper fölött van a szobája, és mivel a naccsága még nem akar aludni, hanem egy kicsit üvöltözne inkább, így Petra sem tud pihenni. Taz lejön és tök normálisan megkéri Hipert, hogy ne üvöltözzön már és az ajtót se csapkodja, mert odafent beteg ember van. Hiper erre szarik, legalábbis a vágás tanúsága szerint, mert a következő képben azt látjuk, hogy az ágyban fetrengenek Papuccsal egymásba gabalyodva, Papucs pedig első blikkre úgy tűnik, alaposan megujjazza a nyomorultat. Csillámló csikló csattog, csacskán csahol csalfa csalogányunk.

Petra odafent nem tud aludni, ÚjPéternek panaszkodik, aki elemeli a mikroportot az arcéig, úgy mondja, hogy ilyen az, ha két tuskó találkozik. Odalent Márk őszintére issza magát, és beszól Brokinak, hogy nem szimpi a párod, baszod. Azon leszek, hogy kitegyem. Ez nem biztos, hogy jó taktika, Taz kínjában röhög, Melák csak néz, nem hitte volna, hogy nála arrogánsabb köcsögöt be lehet kasztingolni, oszt tessék. Papucs úgy szaggatja Hiper nagyajkait, Dorogig hallatszik a lihegés, Petrának valóban szar lehet most. A pultnál Melák Brokival egyeztet, Taz csak bent tart, nem? Ha nem, kinyírjuk. Taz visszamegy a szobába és lebassza a részeg Márkot, hogy mi a faszért nem tartja a száját és ugat feleslegesen. Papucs nagy nehezen kihúzta az ujját Hiperből és alszik végre, Petra megnyugodhat.

 

Címkék: éden hotel
1065 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Banyus83 2012.04.18. 15:01:22

@horee6: Ezt most néztem meg...Ezek full hülyék!!! :-)) tetszett...

@Macaroon: Végülis... :-)

Cathcart_ezredes 2012.04.18. 15:01:46

Petra meg Hiper biztos az előző este miatt balhézik össze, mármint hogy nem voltak tekintettel rá, miközben lázas volt.
Petra beszól, Hiper vissza, aztán a bamba, mivel látja hogy Hiper az utóbbi időben meggyengült, kiteregeti a lapjait, hogy nem bírja (eddig nem volt köztük konfliktus azt hiszem), stb.

horee6 2012.04.18. 15:03:22

@genevieve: én szégyellem magam férfitársaim helyett, hogy ilyen egyszerűek vagyunk! :)

genevieve 2012.04.18. 15:03:43

@horee6: mert meg vannak rémülve attól, hogy ráncosak lettek, igy inkább kifeszítik a bört az arcukon...ami sokkal rémísztőbb látvány szerintem...

volt egy nagyon szép andersen mese a témában:-)

genevieve 2012.04.18. 15:06:31

@horee6: akkor én meg kira miatt?:-)

hungarisztan 2012.04.18. 15:08:58

@Macaroon: Ezt nem akkor kell felhelyezni! Ez kvázi a tampont helyettesíti, azzal az előnnyel, hogy állítólag ritkábban kell cserélni. Tehát ha a barátnő tudja, hogy a pasija nem bírja ki hegesztés nélkül, akkor reggel vagy munkából hazajövet beteszi, és folyamatosan készen áll az akcióra, minden további látható vérzés nélkül.
A kivétel valóban körülményesebb, pláne ha a pasi nem használ óvszert, mert akkor kívül-belül ragacsos/véres... Na, az valószínűleg tényleg nem a meisseni porcelánból teázóknak való.

horee6 2012.04.18. 15:08:58

@genevieve: oké, Kíra kitette az árut, meg minden, de ez nem olcsó, közönséges, átlátszó? Szerintem az, és ezért nevetségesnek is tartottam. Persze a két géniusznak ott bejött. :)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.18. 15:09:47

@hungarisztan: vattafakk??? tamponszerűség mellé megy a kuki? mi van? :)))

horee6 2012.04.18. 15:11:14

@genevieve: Kíra miatt ne. Szerencsére nem csak ilyen csajok léteznek. Meg különben is, a jelenlévők mindig kivételek. :)

The Game 2012.04.18. 15:11:53

@Macaroon:

Mert megnéztem többet is és erősen gyanús, hogy mind kb. ugyanakkor "született"

Eruka 2012.04.18. 15:16:16

@Macaroon: erősen kétlem: Tanulmányok: KöZGÁZ! - Budapesti Corvinus Egyetem....
bár már ott is biztosan van büfészak :DD

genevieve 2012.04.18. 15:17:45

@horee6: dede:-) csak van aki erre vevő:-)

egyébként ahogy nézegettem a képeket kira tényleg megpockosodott:-)

Eruka 2012.04.18. 15:19:45

@zeteny25: te vagy Petra vagy, vagy az anyukája/apukája/testvére....mit protestálsz ennyire??? :DD

genevieve 2012.04.18. 15:19:50

@hungarisztan: azért az kellemes lehet a hölgynek mikor az a vér csak gyűlik a szervezetében aminek egyébként távoznia kéne...

genevieve 2012.04.18. 15:21:31

@horee6: öööö, nem szeretnék minden jelenlévővel azonosulni:-)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.18. 15:23:07

@hungarisztan: asszony ha már, de ez kurva jó volt, kösz:) tetszik a tool, és igen lusta voltam, no megnézem.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.18. 15:23:50

@The Game: szerintem mindnek le kellett állítani a privátot és ennyi.

gastro, missing in action 2012.04.18. 15:27:01

@csudri82: hoppá, és az Enrico oldalán van egy kép lejjebb, ahol ott ül azzal a balfasz Márkóval, aki Cristofel ellenében indult a VV-ben :D

hungarisztan 2012.04.18. 15:28:23

@genevieve: hát, ehhez nem tudok hozzászólni, mert nem vagyok nő... De feltételezem, hogy nem nagy a különbség a tamponhoz képest. Bár állítólag ez elzárja a cuccot a levegőtől, ezért még kevésbé is lesz kellemetlen szaga. De nyilván lehet ezt is sűrűbben cserélni, nem kötelező betartani a 8-12 órát... Van belőle eldobható is, meg többszörhasználatos is (nyilván fertőtlenítés vagy kiforralás után).
Nem rábeszélni akarok senkit, csak említettem, tájékoztató jelleggel, mert voltak, akik itt majdnem lehányták a monitort a menzesz + szex együtt emlegetésekor.

Müszélia 2012.04.18. 15:29:06

@genevieve: lökött ez az anikó, az egész éden projekt nem tart olyan sokáig, meg lehet oldani, hogy ne kelljen közben se tampon, se egyéb.
valszeg ezért nem mennek soha a vízbe. ha én ott lennék, ki se lehetne szedni a mödansziéból. vagy a tengerből, ha odaengednek.

sirarcheer 2012.04.18. 15:31:37

Kíváncsi leszek Márk, meg tudja-e Győzni Dávidot hogy ne Kira mögé álljon be, és akkor jobb lesz mindkettőjüknek.
Dávidnak és Márknak ez a legnagyobb esélye. Márk Tazon kívül senkivel sem beszél, Dávidot meg senki nem választaná.
Viszont 3an (Taz,Márk, Dávid) hogy végig menjenek.

Nem emlékszem hogy LMZ bent volt-e a fenék szépség versenynél de az Análkó nyerte, szóval a legjobb helyre tette. ;)

gastro, missing in action 2012.04.18. 15:32:28

@Cathcart_ezredes: szerintem Petra szétkürtöli, hogy ezek ott kurtak, tehát Melák is elkezdhet gondolkodni.. Ez meg nem fog tetszeni Hipernek..

genevieve 2012.04.18. 15:32:44

@hungarisztan: a tampon magába szivja a nedvességet, tehát nem marad bent:-)

na, de tényleg lapozzunk:-)))

horee6 2012.04.18. 15:33:14

@genevieve: ne is azonosulj! Mi mindannyian egyéniségek vagyunk!
www.youtube.com/watch?v=-33gykQRks4

genevieve 2012.04.18. 15:34:24

@Müszélia: nem tudom miért csinálta, de biztosan volt rá oka:-)
vagy mégsem, csak úgy:-)

The Game 2012.04.18. 15:34:59

@Macaroon:

Én nem mondtam, hogy nem dolgozták ki alaposan. Sőt, még az is hihető, hogy az eredeti alakok vannak mögötte, csak ezek mégsem az "igazi" fb profilok (azokat valszeg zárolták)

hungarisztan 2012.04.18. 15:35:14

@Macaroon: ne szivass... tényleg nem vagyok a sales-esük! ;o)

(Amúgy nálam az asszony is embör! Mármint nem úgy, hogy férfi, hanem hogy nőként is megilleti az embör megszólítás. ;o))

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.18. 15:36:59

@hungarisztan: hál istennek, elég sokat kampányoltam az ember miatt, de eddig még senki nem állt mellém a nagy szívfájdalmamban:)

kovácspéterke 2012.04.18. 15:37:36

Gyerekek mindjárt hányok. Tudom, akkor ne olvassam.

kovácspéterke 2012.04.18. 15:38:52

@gastro, missing in action: hiper magára vessen, ő is szívesen kihasznál minden gyengeséget, és pítnek igaza van, ha ő lett volna petra helyében, akkor lett volna patália.

genevieve 2012.04.18. 15:40:23

@Mrs. Jackman: majd borogatom hidegvizes ruhával a tarkód:-))

mann 2012.04.18. 15:44:47

Nem Petra volt az aki az első vagy a második napján megpendítette Pítnek, hogy lecírmantaná?

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.18. 15:46:42

@mann: lecidázzalak? de ő volt. én azóta nem nagyon követem a létét.

genevieve 2012.04.18. 15:46:52

@mann: círmantaná?

akkor biztosan itt van a félreértés:-)
ő arra gondolhatott, hogy megvakargatná a hátát:-D

tomware · http://tomware.blog.hu 2012.04.18. 15:47:29

Pinokkina majomfogással viselt lábbelije mindent visz.

mann 2012.04.18. 15:54:37

@genevieve: Lehet. Na megpróbálom én is otthon így félreértetni a dolgokat. Hátha nem hátvakarás lesz a vége :)

@Macaroon: Hát ja. Friss hústól merész volt ez, de asszem volt még valami más beszólása is Pítnek, aki csak lesett utána.

gastro, missing in action 2012.04.18. 16:00:27

@The Game: enrico profiljának a címsora árulkodó

indianlany007 2012.04.18. 16:00:55

@LoveMy: hat ez nagyon gaaaz! :DDDD

gastro, missing in action 2012.04.18. 16:01:04

@tomware: azt felső madárfogásnak hívják, vagy rákarmolós papucsnak :)

gastro, missing in action 2012.04.18. 16:08:14

@mann: Petra az én párom - mondta Pít és átkarolta a csajt a medence mellett..

Akkor miért nem a seggemet fogod meg? -vetette oda Petra

erre gondolsz? :)

genevieve 2012.04.18. 16:13:35

@LoveMy: konkértan a leventét arra tartom...?:-DDDDD

sirarcheer 2012.04.18. 16:18:48

Lassan meglesz a teljes mai adás este hatra ha minden honlap lead pár percet. :)

Cathcart_ezredes 2012.04.18. 16:19:44

@LoveMy:
Aztarohadt, ahogy nekiindul az elején:D

mann 2012.04.18. 16:21:30

@gastro, missing in action: Az lesz az :) Közvetlen, barátkozós típus a lány na! :D

Banyus83 2012.04.18. 16:23:14

@LoveMy: "...ezért tartom!"...jajajjj...

genevieve 2012.04.18. 16:24:12

@Cathcart_ezredes: ja, azt hittem inditásként lekever neki pár pofont:-D

Banyus83 2012.04.18. 16:25:32

@LoveMy: Én jókat derülök itt magamban, miközben ruhát válogatok a teszveszen... :-))

Eruka 2012.04.18. 16:29:09

@mann: lecírmantaná :DDDD banyek, ez mennyire jó szócska! :)))))

Schmitt Plág 2012.04.18. 16:29:14

Egy pixeles mellbimbóért is jár a (18)-as karika vagy ez csak klikk-növelő eszköz? Ezentúl kitolhatok minden blogpostolóval mert pornóképeket fogok kommentelni és így minden oldal a gyerekekre veszélyes kategóriába fog tartozni. Ilyeneket ni:

(.)(.)

mann 2012.04.18. 16:31:34

@Eruka: Van erre rengeteg szakszó a cummantástól kezdve az oblákoláson keresztül egészen a harkályozásig, szóval nem akkora extra ez, de örülök, hogy tetszett :)

LoveMy 2012.04.18. 16:32:42

@Banyus83:
Milyen jó érzés ezzel ott szembesülni LMZ-nek (Pandora) és hogy ez a tény ennyire ordít a többiek szemében! Vagy most itthon a család, ex/barátnő és barátok szemében! Hűűűűűűűű!!!!
:)

Banyus83 2012.04.18. 16:34:23

@LoveMy: Na igen...csöppet sem lehetett égő...:-D

LoveMy 2012.04.18. 16:34:42

@mann:
Most ebben a megfogalmazásban milyen más értelmet kap az a most divatos szófordulat:
"visszanyal a fagyi"
:D

tomfree 2012.04.18. 16:36:40

Bakker ez a műsor egyre inkább kezd lecsúszni. Honnan sikerült ennyi szerencsétlen hülyét meg látens (?) homokost összeválogatni (tisztelet a kevés kivételnek)??? Amit ez a Hyper művel az tragédia, ezt a nőt péklapáttal verném hátba, kiráz tőle a hideg egyszerűen, a nagyképű "kihaénnem" modorától. Ez a szerencsétlen hülye LMZ meg megérdemli, hogy ez a nő beletörli a lábát ország-világ előtt. Erre még beküldték ezeket a szerencsétlen nagypofájú borotvált buzigyerekeket, az ikreket. Gratulálok Viasat, ügyesek vagytok nagyon.

Banyus83 2012.04.18. 16:38:10

@LoveMy: Petra milyen higgadtan nyugtatja Hipert, majd ahogy közli, hogy unja...LOL...

sirarcheer 2012.04.18. 16:39:12

@tomfree: A célt elérték.
Nézed. ;)

Schmitt Plág 2012.04.18. 16:40:15

@sixx: muhahahaha akkor bajban lesztek }:-]

( . ) ( . )
) (
/ \
( ◊ )
| || |

genevieve 2012.04.18. 16:42:20

@Banyus83: tipikusan olyan mint amikor nincs jól az ember és erre valaki odamegy rikácsolni neki a hülyeségeit...

LoveMy 2012.04.18. 16:46:07

@Banyus83:
Hiéna meg majd nem felrobban ettől és attól a tudattól, hogy őt ki merik beszélni a háta mögött, meg hogy lebetegezik! :D

tomfree 2012.04.18. 16:47:41

@sirarcheer: Jaja és mekkorát hibázok ezzel. :-)

LoveMy 2012.04.18. 16:48:02

@tomfree:
Állj csak be a sorba! :)
Mert én már egy hete egy hatalmas szívlapáttal adnék neki!

sirarcheer 2012.04.18. 16:50:56

@LoveMy: Egyik korábbi pandorán is kiakadt amikor nagy "szarkavarónak" (nem ezt a szót használták ;) ) titulálták, majd utána kirakta Muzsikust.

Banyus83 2012.04.18. 16:53:13

@LoveMy: Na persze, ha őt valaki kibeszéli, az pusztuljon...bezzeg, mikor ő aláz másokat a háta mögött...

LoveMy 2012.04.18. 16:56:27

@Banyus83:
Mostanában többször szerepel a Hiéna, mint eddig. Csak nem rezeg a léc alatta?

Banyus83 2012.04.18. 17:02:54

@LoveMy: Bár úgy lenne...de hát max. jövő héten. Szerintem Csíra pályázik rá...

Müszélia 2012.04.18. 17:03:03

@gastro, missing in action: á, gondolkodó melák, ez egy oxymoron.
bár tényleg kíváncsi lennék, hogy ezzel a nagy eszével hogyan sikerült meggazdagodnia.

LoveMy 2012.04.18. 17:08:45

@Banyus83:
Jó lenne egy KÉKHALÁLszerű csavar Hiéna esetében, mint a Műanyagnál ;)

genevieve 2012.04.18. 17:10:01

@LoveMy: na ő biztosan nem tudná olyan higgadtan és intelligensen kezelni mint niki

Cathcart_ezredes 2012.04.18. 17:11:16

@LoveMy:
Nehogy! Párválasztòn derüljön ki, hogy a papucsa más lábán jobban érzi magát!:)

tomfree 2012.04.18. 17:15:06

@LoveMy: Egyetértek. Borzasztóan idegesítő egy nő. Remélem, hogy hamarosan utazik haza.

foxglove (törölt) 2012.04.18. 17:15:45

Leventének küldeném a Csicska csicska c. verset, különös tekintettel a "szendvicsed ma szar volt" sorra. Anikó

Banyus83 2012.04.18. 17:15:47

@LoveMy: Igeeeen...istenem,milyen szép nap lenne :-D Idegbetegen még a kilátóból is levetné magát...

ő-szinte 2012.04.18. 17:41:51

@Pácsó Ármándó: te milyen hülye vagy!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.18. 17:54:23

@Schmitt Plág: asszem ez a strandpapucs minősített esete:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.18. 17:55:49

@foxglove: ehhhehehehehehhheheheheheh

Müszélia 2012.04.18. 18:00:16

@genevieve: gondolod, hogy képes kitölteni egy szelvényt? bár lehet, hogy a kutyája megmutatja neki.

cézé 2012.04.18. 18:34:55

Az egy dolog, hogy tök részeg volt (bár utána a teraszon nem tűnt annak), de akkor is, milyen nő az, aki kamerák előtt hagyja, hogy menstruáció idején megujjazzák?? Kurvára igénytelen. A tamponcsere se tartozik senkire.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.18. 20:04:15

@cézé: nem biztos hogy beledugta elég ha csak a csiklóját dörgölészi

nyílegyenes labirintus 2012.04.18. 20:50:53

@Kivétel: Szia! :)
Újra itt? Hol jártál? (költői kérdés természetesen... ;)

Hurri Kán 2012.04.18. 21:43:02

Végre felpörögtek az események :D

m.logic 2012.04.18. 23:33:01

Nem lehetne a pinát nem csúnyának nevezni? Olyan mintha a csokit szarnak neveznénk.

Gregegy 2012.04.19. 00:47:06

[img]http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Taz-warner-brothers-animation-71794_1024_768.jpg[/img]
Taz
süti beállítások módosítása