Hogy volt?

Éden hotel - 2x26

2012. április 18. 08:00 - sixx

Három kani jött tegnap, de ez bentről csak kettőnek látszik, mert a szellemi fogyatékosok annyira nem figyelnek oda az ikrekre, hogy a nyilvánvalóan különböző csávókat lebuktassák. A harmadik meg Dávid, a csendes szociálpedagógus, aki úgy ejti az angol neveket, mint senki a magyar tévében. Pinokkina megint szörnyű ruhát kapott, nagyon lila, nagyon fodros, nagyon gyűrött, a cipője elején kilógnak a lábujjak és kapaszkodnak kétségbeesetten a talpba, PatMárk olyan nehéz döntést hoz ma, hogy ihaj, tán csak nem Hiperrel kell összeköltözni?

Az ébredés PatMárknak fura volt, Csíra meg rémálmokat látott, gondolom Krisztián szeméről, aki a nappaliban úgy köszön Omárnak, hogy sziamia. Egy percet nem aludt, mert egy faszi aludt mellette, és silány volt a dekoráció, talán teccett volna feldobni egy kicsit, ott van az az almásláda, abból milyen fasza faembert lehet készíteni például. Dávid és öribarija, ÚjPéter a mödanszié mellett, két síkosító zselés flakkon társaságában trécsel, Kovi egymilliószor többet ki tudna hozni ebből a felállásból. Kemény lesz, mondja Dávid, ettől kicsit megijedek, ÚjPéter közel áll hozzá, mondja, ettől még jobban. ÚjPéter felvilágosít (nem úgy), Hiper használja Papucsot, és bármikor kihajítja, Naiva full szerelmes Brokiba, Broki leszarja (de dugja, ezt én teszem hozzá), Omár és Naomi védett vad, rájuk nem szabad lőni.

Kicsivel később Csíra és Hiper Dávidról beszélget, nem szimpatikus a faszi egyiknek sem. Hiper szerint nem hazudoznak egymásnak, mire Csíra azt mondja, hogy ő csak Melákkal tudja elképzelni a benti létet, akkor ennyit az igazmondásról. Hiper szerint Csíra egy tazmán ördög, így zével, hát legyen, én nem vitatkozok egy rendezvényszervezővel. Melák a nappaliban Omárnak és Brokinak a PatMárk-Tazmán kapcsolatról azt mondja, tök gáz, és milyen igaza van. Edina átvedlik fürdőruhába, hát kérem, van picsa alatta bőven. A délutáni semmittevést PatMárk zavarja meg, aki most tér magához, minek iszik, aki nem bírja? Helló, rövid újjú pólóban van, ha így nem buktatják le őket (feltételezve, hogy a másfélórás melegváltás még él) akkor vak itt mind.

És tessék, a következő képen bejön a másik, pillanatok választanak el minket a pofáraeséstől, illetve ez így lenne, ha nem Naomi lenne a zsinórmértéke a az édenintelligenciának. Ja, mondja az új ember, mind a ketten bementünk, az egyik Tazmánnál, a másik a pultban, Broki néz bambán és nem kérdez rá, hogy neked faszárt van különböző tetkód óránként, inkább arról érdeklődik, hogy visszamegy-e PatMárk aludni, Idióta. Tazmán a körmét rágja, ezek szerint nem sikerült lereszelni körömágyig, hiba. Broki megy a mödanszié mellé le, te nem jössz, PatMárk? De, menten. Kiderül, hogy Melák hűtőtáskában hordja le a sört a mödanszié mellé, azt a lusta kurva istenit, hat méterre van a hűtő, bazdmeg. Tazmán PatMárknak azt mondja, neki nem baszáés kell, hanem megbízhatóság, ez egyfajta üzenet, ha te maradsz bent velem, a pinát felejtsd el.

Az egyik iker lemegy a mödanszié mellé, kisvártatva pedig megy a másik is, lesz pofáraesés. Tazmán is lerongyol és persze úgy tesz, mint aki nem tud semmiről, a kamerába azt mondja, nem tudja, hogy mit tegyen, hazudjon-e, hogy ráparancsoltak a szerkesztők és nem pofázhatott, vagy mit. Hát, szerintem ezen már túlvagyunk, ezt nem lehet kimagyarázni. IkerEgy a nyugágyon ül, IkerKettő meg megjelenik oldalról, Petra eszmél elsőként, kettő van belőlük! Más a tetó! Máshogy áll a gatyád! (Ezt Melák veszi észre, nabazdmeg) HA ILYEN JÓ MEGFIGYELŐ TECCIK LENNI, A FASZÉRT NEM LEHETETT EZT HAMARABB MONDANI? Naomi fején látszik, hogy még nem érti teljesen mi is történik. Melák a kamerába mondja, hogy a fiúk annyira boldogak lettek menten, hogy kis híján belefojtották egymást a mödansziéba, és műr nem is bízik abban, hogy ide nő jön valaha. Petra sorolja a különbségeket, eszem megáll, komolyan.

Papucs kínjában röhög a kamerába, öt nő, nyolc fiú, anyátok. Levél, Dávid csak most szembesül azzal, hogy az ikrekből kettő van, mert vélhetően a riportszobában volt. Kiderül az ikrek feladata, mindenki néz maga elé, és átkozza az italt, ja, amiatt van minden, ha józanok vagytok, lebuknak a nyikhajok. Az ikrek egyelőre beköltöznek Tazmánhoz. A levélben nincs szó a védettségről, így mindenki készpénznek veszi, hogy nem kap egyik sem. Érezhetően oldódik a hangulat, csak ki lehet ezeket baszni innen, gondolja hat fiú. Egy rögtönzött haditanács alakul a mödanszié végében, Melák, ÚjPéter, Broki és Omár konstatálja, hogy ez így most jó, mert nincs védettség. Mert itt még soha nem kapott senki védettséget csak úgy. ÚjPéter már egy körrel előrébb van, szóltam Dávidnak, hogy majd álljon be Tazmán mögé, mert úgyis védett lesz. Miért lenne az, kérdi Melák, mert csak, jön a válasz. Dávidra rábeszélték Tazmánt rendesen, ha megy randira, őt viszi. Ennyien még nem pályáztak rá egyszerre, az kurvaisten.

Levél, Dávid mehet randira, egy nőt vihet, perszehogy Taz lesz az, szófogadó fiú ez. Tazt Melák egy "takarodjál már, ki a fasz kíváncsi rád"-dal búcsúztatja, elegáns. Taz és Dávid a tengerparton kolbászol, miért engem hoztál, Dávid? Mert belevaló csaj vagy. Taz szerint nem lesz baszás ebből sem. Ha az nem is, de csónakos kirándulás igen - Dávid annyira felizgul ettől, hogy egyes szám harmadik személyben beszél magáról, Dávid akkor boldog, ha tenger mellett van, mondja, akkor nem sok jó napja van otthon, ugyebár. Az ikreket otthon ÚjPéter és Petra tesztelgeti, egy nap alatt mit szűrtek le a viszonyokról - elég sokat, Naiva bele van zúgva Brokiba, az meg szarik rá. Hiper a jég hátán is megél, az meg, kontráz Petra, egy gerinctelen féreg.

Tazék közben hajóznak, vízisízés lesz belőle, Dávid osztja az eszet a mikéntről, de a következő jeleneteket elnézve szar tanár, mert Taz nem tud felállni az istennek se, pedig próbálkozik böcsülettel. A húszadik pofára esés után Dávid jön, na, neki megy a dolog, mint az ágybaszarás, egy lábon, egy kézzel, közben tán még a faszát is morzsinkálja, teszi a fejét Taz előtt a wakeboardon. Taz csak ül a csónakban és ásítozik, mert leszarja. Odabent az ikrek a neveket gyakorolják, Hiper megjegyzi nekik, hogy Taz az Meláké, el lehet felejteni. Az ikrek kezdenek beilleszkedni. Papucs szerint Taz az egyik ikert bent fogja tartani, ami szopórollerre ragasztja Melák szőrös seggét. Milyen igaza van, de ez egyben azt is jelenti, hogy Papucs mehet haza a gecibe, mert Melák beáll Hiper mögé.

Beesteledik, Tazék vissza, a csaj csak az ikreket kajtatja, eh, ha ebből Melák nem jön rá, hogy szarban van, akkor hülye, mint a seggem. Dávid bezzeg élménybeszámol, mert rendes ember, pedagógus, na. Taz elmeséli az egyik ikernek, hogy Dávid az agyára ment, legszívesebben vízbe ölte volna. És hoppácsak, bejön Piokkina, mindenkiben vigyázzban áll a szar, kivéve Melákot, aki azt remélte, hogy T69.2 hozzá fog beköltözni. Nem így lesz, elviszi az ikreket egy nagyon fontos döntés meghozatalára. A többiek úgy sejtik, hogy csak az egyik jön vissza, és ez így is lesz: nekik kell eldönteni, melyikük marad. Az, aki nem szív, ráadásul védettséget kap. Miközben az ikrek tipródnak, Melák megjegyzi Taznak, hogy kezdi szarul érezni magát, nem csodálom.

Márk megy vissza, szevasz Patrik, te voltál a köcsögebb eleve. De itt nincs vége a dolognak, Márk védettséget kap, amit, ha biztonságban érzi magát, a párválasztón átadhat Dávidnak. Nabazdmeg. Erről, mármint a védettségről senki nem tudhat, ha kiderül, szopás van és irány haza. Márk visszamegy, Naiva egy oké, kiesett egy faszi, mi volt még?-gel fogadja, gratula. Nem volt jó húzás, mert Márk le van törve, mint a bili füle, hiszen a tesója ment haza, és ha Melák temperamentumával bírna, már leszakította volna Naiva arcát. Hipert sem érdekli, hogy Márk egyik felét kiszakították belőle, ő jaj, tragédia. Taz szerint ő Márkra várt az első perctől fogva, így örül. Melák szerint Márk csak hisztizik, hiszen ez csak egy játék, nem kell ennyire letörni. Mondja ezt az a faszi, aki négy napja sír két gumilabda és egy csalánszáj után, nesze neked álszentség. Taz és Petra a hálószobában kokettál, ÚjPéter mennyire kóser? Kurvára. Kicsináljuk Hipert, baszki.

A pultnál Hiper bejelenti, hogy megy haza tampont cserélni, Papucs meg lesz szíves szedni a lábát, nem úgy, mint tegnap, és időben hazajönni. Azatkurva. Megy is, Broki és ÚjPéter kiröhögi, ez mekkora papucs lett már. Petra lázas és szarul van, pihenne, de szerencsétlenségére a hullarészeg, de friss tamponnal a csúnyájában tántorgó Hiper fölött van a szobája, és mivel a naccsága még nem akar aludni, hanem egy kicsit üvöltözne inkább, így Petra sem tud pihenni. Taz lejön és tök normálisan megkéri Hipert, hogy ne üvöltözzön már és az ajtót se csapkodja, mert odafent beteg ember van. Hiper erre szarik, legalábbis a vágás tanúsága szerint, mert a következő képben azt látjuk, hogy az ágyban fetrengenek Papuccsal egymásba gabalyodva, Papucs pedig első blikkre úgy tűnik, alaposan megujjazza a nyomorultat. Csillámló csikló csattog, csacskán csahol csalfa csalogányunk.

Petra odafent nem tud aludni, ÚjPéternek panaszkodik, aki elemeli a mikroportot az arcéig, úgy mondja, hogy ilyen az, ha két tuskó találkozik. Odalent Márk őszintére issza magát, és beszól Brokinak, hogy nem szimpi a párod, baszod. Azon leszek, hogy kitegyem. Ez nem biztos, hogy jó taktika, Taz kínjában röhög, Melák csak néz, nem hitte volna, hogy nála arrogánsabb köcsögöt be lehet kasztingolni, oszt tessék. Papucs úgy szaggatja Hiper nagyajkait, Dorogig hallatszik a lihegés, Petrának valóban szar lehet most. A pultnál Melák Brokival egyeztet, Taz csak bent tart, nem? Ha nem, kinyírjuk. Taz visszamegy a szobába és lebassza a részeg Márkot, hogy mi a faszért nem tartja a száját és ugat feleslegesen. Papucs nagy nehezen kihúzta az ujját Hiperből és alszik végre, Petra megnyugodhat.

 

Címkék: éden hotel
1065 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f.fredericks 2012.04.17. 19:36:26

shit pedig ma elsőzni akartam. :DDDDD

☺ágica (törölt) 2012.04.17. 19:38:40

@f.fredericks: harmadikozni sokkal jobb:D

kíváncsi leszek a rossz hírre. ha már mennie kell az egyiknek, akkor a Patrik menjen. Márk nekem szimpibb. de a Dávid gyerek...

Cathcart_ezredes 2012.04.17. 19:40:16

Azt sem tudom hogy kell nézni ezt a képet, komolyan. Valaki segítsen már pls. Most a bal alsó sarokban van a csöcs, vagy fent középen? Mi az a rózsaszín trapéz középen? Amúgy bőrszín alapján Hernyós alapból kiesett, ahogy Ostobenkó is. Szerintem Hiper.

f.fredericks 2012.04.17. 19:40:30

@☺ágica: arról is lemaradtam, mert nem írtam le. :DDDDD

Márk szerintem Csírának is szimpibb volt ha jól emlékszem.
Az a Dávid nem sok vizet fog zavarni, remélem.

kovácspéterke 2012.04.17. 19:42:11

@Cathcart_ezredes: a rózsaszín a fal, és a mellbimbó a jobb felső sarokban bújkál :D

nyuszi_muszi 2012.04.17. 19:42:26

@☺ágica: Ha már mennie kell valakinek, mind a 3 menjen! :):)

Amúgy Hyper vagy Edina van a képen sztem....

☺ágica (törölt) 2012.04.17. 19:43:05

@Cathcart_ezredes: esetleg Edina

@f.fredericks: :DDDDD Dávidot meg ha csak annyit mutatják, mint Levit, akkor úgy kibírható

tryclops 2012.04.17. 19:43:17

@Cathcart_ezredes: Lent térdeket látsz szerintem, a rózsaszín trapéz tetején van csöcs, vasdarabok nem lógnak ki belőle, szóval Csírát kizárhatjuk. A tippem Hiper. Mit nyertem? :)

Vadkörte82 2012.04.17. 19:43:21

@Cathcart_ezredes: felül csecs rózsaszín háttér..

indianlany007 2012.04.17. 19:43:51

az az A-D tuti,h valakit ismer aki elmondta neki a dolgokat,vagy valamelyik jatekos!!100%!!

kovácspéterke 2012.04.17. 19:44:01

ja, és ül az illető, ezért nehéz.

vécés jóska 2012.04.17. 19:45:52

Ez Edinka egészen bizonyos. Csak náluk rózsaszín a kád. Peter Falk - Szabó Gyula

ő-szinte 2012.04.17. 19:45:54

Jobb képet is felrakhattál volna, baszod!:-DDDDDDD

Cathcart_ezredes 2012.04.17. 19:46:02

@Mrs. Jackman: @tryclops: @Vadkörte82:
Pont olyan arcot vághatok, mint amikor 3D képet nézek, és magyarázzák, hogy mi van rajta. Tehát megvilágosodott fejjel bólogatok, közben szidom magam, hogy mi a fenének nem mondtam azt már az elején, hogy látom:) Köszi nagyon!

Banyus83 2012.04.17. 19:48:27

Hm...talán tényleg Edina...

tryclops 2012.04.17. 19:49:30

@vécés jóska: Watch out, we have a badass here. Azért tudsz, hogy már vágod, hogy kinél milyen színű a fal a fürdőben. Le a kalappal. :D

@Cathcart_ezredes: Ó, pedig azok a 3D képek tök könnyűek, nem mondod hogy azokat se látod? :P

Cathcart_ezredes 2012.04.17. 19:51:09

@tryclops:
Rúgj csak oda, ahol a legjobban fáj... életem legpokolibb időszaka volt, mikor azok a szarok divatban voltak. :)

tryclops 2012.04.17. 19:52:32

@Cathcart_ezredes: :)) Megértelek, az elején én se láttam, őket, de aztán egy kancsalítás után megvilágosodtam, és rámtört a Nirvána.

LoveMy 2012.04.17. 19:53:00

@vécés jóska:
Ez Edina, mert náluk rózsaszín a fürdő fala! Columbo hogy jön ide?

Szerintem meg azzal, hogy az ikrek beavatták a Csírát, elszúrták a feladatot, mert az volt a cél, hogy senki nem veheti észre a cserét! Mondhatta volna az első a Csírának, hogy a tesó otthon maradt és kész! Ezért irány irán...go home! :)

vécés jóska 2012.04.17. 19:55:20

@LoveMy: Ja csak próbáltam az ő fejével gondolkozni :) Nem a testet néztem, hanem a gyanús jeleket :)

Cathcart_ezredes 2012.04.17. 19:57:23

@☺ágica:
Több éves pszichoanalízis kellett a kiheveréséhez, dühterápia, stb.:)
@tryclops:
Hencegj csak:)

iTink 2012.04.17. 19:58:38

Hiper és Elemző mit csinált az éjjel? Sixx, írhatnál róla valami alliterációt.

tryclops 2012.04.17. 19:58:58

@LoveMy: Egyetértek, tegnap már én is reklamáltam itt, hogy ezt hogy képzelték. Mondjuk az igaz, hogy most nem volt bevágva ahogy T69 nagy levegőt vesz, és "...erről senkinek sem beszélhettek."
De akkor is gáz, eddig senkinek sem volt szabad beszélnie a feladatáról, ?Márk? meg kapásból beavatta Csírát. És így még egy szövetségest is szerzett. Arról nem is beszélve, hogy még párnak is vihette Csírát kapásból. Ez a többiekkel szemben egyáltalán nem igazságos, ha ezután védettséget kapnak, hát nem is tudom, megyek a Viasat elé tüntetni.

☺ágica (törölt) 2012.04.17. 20:00:24

@Cathcart_ezredes: te szegény, de legalább túl vagy rajta:)) remélem nem esel vissza:)

Banyus83 2012.04.17. 20:03:00

@tryclops: Asszem Patrik volt...én is jövök tüntetni :-)

Dick Francis 2012.04.17. 20:03:09

Szerintem azzal fogják büntetni az ikreket, hogy csak egyikőjük maradhat bent és nekik kell eldönteni, hogy melyikőjük lesz az. Vagy azért azzal is szívnának rendesen, ha a Kíra mögé egyikőjük se állhatna.

☺ágica (törölt) 2012.04.17. 20:06:29

lehet, hogy eredetlieg úgy tervezték, hogy ha nem buknak le, maradhatnak mindketten. de mivel Patrik rögtön köpött, így csak az egyik maradhat, védettség nélkül, esetleg amit @tryclops: mondott, hogy nem állhatnak Csíra mögé. de nem hiszem, hogy mindkettő repül

☺ágica (törölt) 2012.04.17. 20:15:32

@LoveMy: :DDD ez jó szöveg: Éden Kírát randizni vitte "szociálpedagógus vagyok Dávid".

Vadkörte82 2012.04.17. 20:17:15

@LoveMy: önbizalom pipa "tökéletesen nézek ki"..aha

Banyus83 2012.04.17. 20:20:15

@LoveMy: Óóóóó :-) Dávidka nem azt mondta, hogy Naíva és Ostobenkó tetszik neki? Hogyhogy Csírát vitte randizni??? Vagy nem mérte fel a diplomás agyával, hogy Csíra mögött már így is két (három9 pasi áll :-)

kovácspéterke 2012.04.17. 20:20:28

hát én itt nem látok pánikot.

LoveMy 2012.04.17. 20:21:55

@Banyus83:
Mi lesz ebből?
Egy óra múlva kiderül!

LoveMy 2012.04.17. 20:26:12

@Vadkörte82:
"ilyen pasikat eszek reggelire"
:D

Banyus83 2012.04.17. 20:27:19

@LoveMy: Ki-ki...asszem maradok is élőben...bár rájöttem, rosszul rendeztük be a nappalit...vagy a tv-t nézem, vagy a számítógépet, a kettő együtt nem nagyon megy...hiába, kell egy laptop :-))

LoveMy 2012.04.17. 20:28:24

@Banyus83:
Vagy átrendezed a lakást :)

Banyus83 2012.04.17. 20:31:53

@LoveMy: Arra is gondoltam, de egyelőre nem látom a megoldást...pont háttal van egymásnak a 2, vagyis én, ha 1iket vagy másikat nézem...

☺ágica (törölt) 2012.04.17. 20:34:15

@Banyus83: nagy tükör a monitor mellé, és máris látod benne a tv-t:)

Vadkörte82 2012.04.17. 20:34:32

@LoveMy: ezt mondta C.ZetaJones a Kegyetlen bánásmódban..:)de azért Csíra ezt le nem mossa magáról..meg azt:'Edina alá is írta a halálos szerződését'..tegnap, extra.

Lacka929 2012.04.17. 20:40:32

@iTink: Ugyan nem vagyok sixx (de még csak fivee sem), de van itt egy hiánypótlóként: totál takarásban tökölés töretlen tettvággyal.

Banyus83 2012.04.17. 20:40:52

@☺ágica: Hoppá...ez nem is rossz...

LoveMy 2012.04.17. 20:47:49

@Vadkörte82:
Persze, mert mint mindenki az ÉH-ben is, olyan rohadtul jól tudja kritizálni a másikat!

almafa5555 2012.04.17. 20:57:04

@Banyus83: látod nálunk meg tv toner van, úgyhogy vagy tv, vagy gép :)

murunga 2012.04.17. 21:00:58

ez vmi 3D terhességi ultrahang kép?

Banyus83 2012.04.17. 21:03:12

@almafa5555: Hopp, most jut eszembe, az is van (még otthon lakós koromból benne maradt a gépben :-D ).

Lacka929 2012.04.17. 21:05:32

Meleg málnásban matat mint Máté, mert maci menne munkára mihamarabb.

murunga 2012.04.17. 21:05:36

@iTink: elemző végre befogta a vibrettina száját

Lacka929 2012.04.17. 21:06:49

Hát gyerekek, itt a dilemma: Bayern - Real meccs, vagy ÉH...

LoveMy 2012.04.17. 21:07:57

@murunga:
Nem csak a száját!
FúúúúúJ!

murunga 2012.04.17. 21:09:21

Nem zavar, hogy arccal az óceánban vízisíeltem, mert tökéletesen mutatok magas sarkúban

- nagydumás! :)))

IllaryBlasi 2012.04.17. 21:09:59

@Λατζκα: Akkor Mourinho-t az ÉH-be most!!!
Szia mindenki!

murunga 2012.04.17. 21:11:42

nájtvizsönzöldben manuális lepedőszeksznek tűnik...max etetés, de qfirc sztem nem volt...meg aközben tudna beszélni is lópofi...

almafa5555 2012.04.17. 21:12:14

Nem értem Anikó beszólását, hogy neki Krisztián és Máté fontos. Miért????Mert kezdők voltak?

tryclops 2012.04.17. 21:12:45

@Λατζκα: Lassan megszavazzuk neked, hogy sixx mellett te is írj egy vendég-bekezdést, határozottan rátaláltál a jellegzetes fika-vonalára. :) És ideje van már megköszönni a közvetítést: Köszönjük a banda nevében!

Lacka929 2012.04.17. 21:14:26

Erősen gondolkodom pedig, hogy melyiket nézzem. Bayern - Real 1:0.

Celia Mae 2012.04.17. 21:14:46

@Λατζκα: nálunk nincs dilemma...:) uh várom a közvetítést!

murunga 2012.04.17. 21:15:31

@almafa5555: mert azt gondolja ott az erő.

☺ágica (törölt) 2012.04.17. 21:15:40

@Λατζκα: Szerintem az eddigiekért jár neked, hogy a meccset nézd, bár nagyon-nagyon hiányozna a közvetítés:)

Banyus83 2012.04.17. 21:17:00

@Λατζκα: Nézd a meccset...arról is közvetíthetsz :-)

murunga 2012.04.17. 21:17:02

anikó eccerű, mint a faék - nála Féltengó egy alphahim

Cathcart_ezredes 2012.04.17. 21:18:09

@☺ágica:
Néha még előfordul, de aztán kapok abból a bogyóból, amin Petra él, és akkor jó.:)

Amúgy A-D: nem tudom, hogy a többiek hogy vannak vele, de engem zavar a spoilerezésed. Tudom, akkor húzzak a jó fenébe, de talán lehet mást is. Ha így van, akkor nem kéne...

IllaryBlasi 2012.04.17. 21:18:55

1:0 marad, én már láttam :-D

Banyus83 2012.04.17. 21:20:31

Birom a Két pasi..-t :-)

☺ágica (törölt) 2012.04.17. 21:21:47

@Cathcart_ezredes: :DDD nekem az kéne amit Hiper szed...

@Banyus83: melyik kettőt?

Banyus83 2012.04.17. 21:22:02

Ez a kép szerintem amúgy Melákék fürdőjében készült...akkor meg mégis Csíra...

LoveMy 2012.04.17. 21:23:39

@Banyus83:
De a Csírának pattanások vannak a melle helyén :)

Banyus83 2012.04.17. 21:23:39

@☺ágica: A Két pasi meg egy kicsi-t az ÉH előtt :-)

Amúgy kezdődik...

Banyus83 2012.04.17. 21:24:14

@LoveMy: Az lehet, de a fal festése meg tök olyan, nem???

☺ágica (törölt) 2012.04.17. 21:24:52

@Banyus83: ja vagy úgy! :) amúgy Csírának piercinges

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.17. 21:25:25

Az ikrek kozul csak az egyik maradhat szerintem.

Lacka929 2012.04.17. 21:25:27

Na jó, akkor legyen inkább a hoteles IQ-mentes banda...

--- KEZDÜNK ---

Szokás szerint jön a tudás anyja, meg az előzetes (akkor az meg az unokája)?

Banyus83 2012.04.17. 21:25:51

@☺ágica: Tudom, csak a falfestés miatt gondolom, ott vannak ilyen színű kockák, vagy mik...

mocskosmacska 2012.04.17. 21:26:33

Szerintem az lenen nehéz feladat, ha melák mellett kellene aludni.

ő-szinte 2012.04.17. 21:27:36

dávidhoz pít áll a legközelebb:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.04.17. 21:28:57

Hiper Csírának: "Én neked tuti nem hazudok!!!" Muhaha...

Lacka929 2012.04.17. 21:29:13

Ébredés.

Iker nem tudta, hol van, Csíra meg nem tudta, kivel van. Mindkettő síkhülye.

Krisztián mint a mosott szar a szingli szoba után.

Pít és Dávid labdáznak - mármint szóban, mert hogy "fel van dobva a labda".

Csíra és Hiper jópofozik a mödanszié parton, de persze geci mindkettő, és ezt tudják is egymásról.

mocskosmacska 2012.04.17. 21:30:33

Én mondtam, hogy kira nem az a nagy agy, aminek sokan tartják. Éjjel-nappal patrikkal lóg, holott ő a titkos terve melák kidobásához.

szgy 2012.04.17. 21:30:59

nagyon állat volt a mai velvet cikkben anikóról azt írták hogy olyan mint a szamár a shrek-ben :-))))))

Banyus83 2012.04.17. 21:31:32

2en együtt bent az ikrek :-)

Banyus83 2012.04.17. 21:32:32

Csak van 2 egyforma ruhájuk...

ő-szinte 2012.04.17. 21:32:58

@sogeking: ja, nem fog:-))) tudod, hogy csak az éjszakai online-ra engedik be őt is Atti-Pettivel:-)

bruu 2012.04.17. 21:33:03

ha szerelmes leszel legyengülsz

Celia Mae 2012.04.17. 21:33:03

na ez így érdekes..

Celia Mae 2012.04.17. 21:33:36

kíváncsi vagyok Csíra elmondja-e h tudta végig..

busifa 2012.04.17. 21:34:30

Csira: nem adtad ki a fogad fehérjét! :)

f.fredericks 2012.04.17. 21:34:36

jól összevágták az ajánlót! :DDDD

Ditti82 2012.04.17. 21:34:38

Elvesztettem a fonalat...

bruu 2012.04.17. 21:34:51

a james bond nem volt ilyen izgis

mocskosmacska 2012.04.17. 21:35:08

@Celia Mae: Elfogja, hogy játssza, hogy ő mekkora arc. Csak arra nem fog rájönni, hogy ezzel veszít a bizalomból.

sogeking 2012.04.17. 21:35:16

Krisz mindent látó szeme is csődöt mondott :)

LoveMy 2012.04.17. 21:35:30

Nem semmi ez a Melák! :D

ő-szinte 2012.04.17. 21:35:47

féltengely szerint egy másik patrik jött le a mödansziéhoz:-DDDDDDDDDDDDDDD

Lacka929 2012.04.17. 21:36:14

Krisztián átlát Csírán.

Az ikerrel próbál Máté és Omár kommunikálni - mérsékelt sikerrel.

Iker csere hisszük mi, de egyszerre van bent a két csávó. Egyik Csírával tanakodik, másikat meg éppen ott hagyják a pultnál, mert annyira kurva jó vele beszélgetni. De aztán ez is megy utánuk, nehogy már jó legyen nekik nélküle.

Döglés a napágyakon, az egyik iker már ott van. Csíra várja, hogy milyen lesz, amikor az ikrek egyszerre megjelennek, és nem tudja mit csináljon majd. Hát szedd fel, porold le anyám, és tedd vissza.

Na, megjött a másik iker is. Általános döbbenet. Fiúk mesélnek az átverésről, Petra meg aztarohadtozik. Az ikrek életmentők lehetnek, mert figyelték, hogy nem lesz-e rosszul valaki.

Celia Mae 2012.04.17. 21:36:20

@mocskosmacska: ja, innen látszik, h csak turmixgép..

mocskosmacska 2012.04.17. 21:36:56

LMző kielemezte a helyzetet: 5 lány, 8fiú = szopás

Ditti82 2012.04.17. 21:38:13

Ja, hogy az volt a szomorú hír, hogy nem lettek védettek? :O

murunga 2012.04.17. 21:38:21

ez a pszicho dávid süti!!!
tiszta náray tamás

murunga 2012.04.17. 21:39:00

h2o jól viszi a hangot - okos fiúk!

tryclops 2012.04.17. 21:39:28

DEHÁT LEBUKTAK KÍRA ELŐTT!!! SZEMÜVEGET A BÍRÓNAK!

Banyus83 2012.04.17. 21:39:44

@Ditti82: A szomorúság okára még nem derült fény...később...

Amúgy nekem Márk szimpibb, mint Patrik...

murunga 2012.04.17. 21:40:05

a legpöcsösebb jányt wiszi.

ő-szinte 2012.04.17. 21:40:06

húúúú, én mr az esti szexre vagyok kíváncsi, hogy hogy jutnak el odáig:-)

Lacka929 2012.04.17. 21:41:06

Megjött a levél, aztán Dávid is. Kedves vendégek! Ugyan idióták vagytok, mint a tök, de jól láttok: tényleg ikrek.

Utólag persze mindenkinek gyanús volt, hogy itt valami csalafintaság van. Csíra álma teljesül: két egyforma farokkal töltheti az iccakát.

Pít szerint a két iker interferál majd, és gyengítik egymást.

Levél megint: Dávid válassz nőt magadnak! Csírát választja, mert nincs még elég pasija.

tryclops 2012.04.17. 21:41:09

Na új csávó legalább sportember, és Kírát viszi. Mondjuk veszett fejsze nyele, de egy + pontot megérdemel.

raspberrypie 2012.04.17. 21:41:21

"ő volt az egyetlen biztos pont, akivel tudtunk beszélni"... nna, ha ezek csak simán mentek volna be, egy szót sem szólnának... antiszoc ikerpár

f.fredericks 2012.04.17. 21:41:21

Na ezt az új gyereket is bekebelezte a család. :/
Hívjuk FijúAlexának.

murunga 2012.04.17. 21:41:51

"delfinek csak reggel szoktak lenni"

ÁJVÉ!

mocskosmacska 2012.04.17. 21:41:58

"Szerintem delfinekkel fognak úszni."
"Nem, mert a delfinek csak reggel szoktak lenni." - melyik csaj mondta ezt az örök bölcsességet?

Banyus83 2012.04.17. 21:42:41

Nem tom miért remélik, hogy Dávidka védett lesz...

ő-szinte 2012.04.17. 21:42:42

hú, dávidka télleg cső homár:-DDDDDDDDDDDDDDDD

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.17. 21:42:45

"Delfinek csak reggel szoktak lenni." Utana biztos rozmarra valtoznak :)

Ditti82 2012.04.17. 21:43:04

@Banyus83: Akkor csak az egyik maradhat.

bruu 2012.04.17. 21:43:12

tengerlátó dávid a boldog dávid

murunga 2012.04.17. 21:43:57

az a szlovák óóóóceán...

Banyus83 2012.04.17. 21:44:36

@Ditti82: Valószínű...

Amúgy Csíra nem kék bikinit vett otthon, most meg valami rusnyazöld van rajta...

murunga 2012.04.17. 21:44:40

pöcsösjány be van szarva mint az atom a kis lavorban :)))

bruu 2012.04.17. 21:45:02

vizisí lesz cápaversennyel :)
tipitapihoz jusson

Banyus83 2012.04.17. 21:45:05

Naíváéknál nem is rózsaszín a kád...

kemény keleti kommentelő 2012.04.17. 21:45:19

Nem szeretnék felvágni anatómia tudásommal, de fent szereplő leány nem a csecseit szappanyozza, hanem térgye kalácsát. Esetleg lába szára szára ooooo-t. (idézet slágerből) A leány csecsei feljebb vannak.
Még.

LoveMy 2012.04.17. 21:45:55

Pattanástalanító vizisí! :D

mangalor 2012.04.17. 21:45:57

Jó estét!

@tryclops: még jöhet bünti. a szomorú hír talán az, hogy egyikük mégis védett lesz. de csak egyikük.

LMZ napszemcsiben alszik:DDD

murunga 2012.04.17. 21:46:15

na sós alvázöblités megvót!

Lacka929 2012.04.17. 21:46:19

Tengerpart, sziklák, hajó, csónakázók.

Te Dávid, miért engem hoztál? Mert Te érdekes vagyol nagyon. Csíra viszont utálja a helyzetet. Csónakázni mennek, Csíra reméli, lesz krokodil etetés is (tán csak nem a fiút lökné oda?).

Fent a szállón punnyadás, hajmosás, ilyesmi.

Csíra vízisíelni próbál. De csak próbál. Mindenesetre szereti arccal felmosni a tengert (már ha ez nem képzavar...).

--- REKLÁM ---

hóódejóó 2012.04.17. 21:46:41

az óceánban húztak arccal előre a vízben körbe-körbe - ez mekkora! :D

ő-szinte 2012.04.17. 21:47:19

@murunga: nem:-)
ez eredetileg 2 szem egy orr:-) de legtöbben csak fasznak:-DDDDDD
sokszor tolom telóról és ezzel szoktam oldalt frissíteni:-) aztán mindig mindenki megkérdezte, hogy miezmiez, és végül rászoktak;-D
mostanra köszönés is:-)
én meg milyen kibaszott kúúúúúúrva türelmes vagyok, hogy még mindig magyarázom a bizimet:-DDDDDDDDDDDDD

f.fredericks 2012.04.17. 21:47:25

@Ditti82: Akkor követelem vissza Muzsikust!

Hiányzik a családozás, az idő megszépíti az emlékeket. :D

sogeking 2012.04.17. 21:47:36

@king of uci: de felülről határozottan belóg egy mellbimbó, hacsak nem egy mellbimbónak látszó tárgy áldozata lettem

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.17. 21:48:34

@murunga: Melák is szomorú mert minden új kan az ő nőjét szemelte ki már meg sírni fog ha haza kell majd menni mert ugye tegnap megtudtuk hogy Hiper is inkább Elemzőt fogja dörgölészni mint Melákot

Lacka929 2012.04.17. 21:49:22

Szolgálati közlemény: Bayern - Real 1:0, most indult a II. félidő.

LoveMy 2012.04.17. 21:49:23

Azért mindenki milyen jól látja, hogy a másik milyen! Közben azt hiszik, hogy nem látják ezt a többiek!

almafa5555 2012.04.17. 21:49:39

Hogy képzelik el a "bentiek" a párválasztót, ha Dávidnak védettséggel Kíra mögé kell állni?

Dávid-Kíra
Anikó-Krisztián (ez titok, nem?)
Pít-Petra
Omár-Noémi
Máté-Edina
kieső Levente...

Banyus83 2012.04.17. 21:49:40

Na tessék, ÉH party május 3.-án Pécsett...

kovácspéterke 2012.04.17. 21:50:20

sztem kira elcseszi azzal, hogy ennyire nyomul az ikrekre.

fent a jobb sarokban mellbimbó van.

ő-szinte 2012.04.17. 21:50:27

@f.fredericks: a család mindenek felett:-DDDDDDDDDDDDDDD

tryclops 2012.04.17. 21:50:38

@mangalor: Csak nem kap védettséget egyik sem. Ha az egyiket kivágják, és közösen lemeccselhetik, vagy a régi banda választ, hogy ki megy, az még belefér. De egy védettség a semmire... Akkor a Viasat monnyon le!

Banyus83 2012.04.17. 21:50:55

@almafa5555: Gondolom így...Melák_Hiper akkora titok, hogy Hiper maga mondta el LMZ-nek, hogy Melák mögé akar állni...

LoveMy 2012.04.17. 21:51:14

@almafa5555:
Nem titok, mert a többiek is tudják, a medence végén beszélték!

murunga 2012.04.17. 21:51:54

pit a vágy tárgya

murunga 2012.04.17. 21:53:03

@ő-szinte: hát akkor ahoj faßß! :)

Banyus83 2012.04.17. 21:53:53

@murunga: Igen...még az enyémé és LoveMy-é is :-D

murunga 2012.04.17. 21:53:57

(H)omár és Noémi :))

Banyus83 2012.04.17. 21:55:33

@murunga: Üdv a klubban...majd meghívunk a következő szendvicsre :-P

raspberrypie 2012.04.17. 21:55:46

...meg a te helyzeted levente :D az is kritikus lesz...

murunga 2012.04.17. 21:55:57

na pszichopedo nem egy jó emberismerő. heh, a fémmelvert csajokat elég szarul dekódolja

Katicavirág 2012.04.17. 21:56:00

Nagyon jól nyomta Dávid!Végre egy cool randi!Csíra annyira flegma P!

Banyus83 2012.04.17. 21:56:34

@Vadkörte82: Téged is... :-) Ez már lassan gruppen lesz...

Amúgy Csírának innen üzenem, hogy nem csak neki volt sok Dávidka a wakeboardon...

szgy 2012.04.17. 21:56:53

aztak...mekkora hülye p. ez a csíra az orbitális arcával. annyit tud hogy a műkörme meg hogy azt hiszi magassarkúban jól néz ki, aztán fikázza a Dávidot hogy teszi az eszét meg ez neki kevés...

tipitapi, iszonyat szánalmas ahogy el van szállva magától.

murunga 2012.04.17. 21:57:02

@Banyus83: okszi, én sikositóval küldöm majd+++

Lacka929 2012.04.17. 21:57:19

Csíra töretlenül gyilkolja a vizet az arcával, de tetszik neki. Dávid meg egyszerűen csak vízi síel, ahogy kell. De Csíra még mindig nem szereti.

Fent az ikrek szóbeli vizsgát tesznek a párokból. Levente és Féltengely tanakodnak a helyzetről.

Vége a vizezésnek. Csíra a háta közepére se kívánja se az egészet, se a kérdéseket. Szarik is a többiekre és megy az egyforma farkak után, megvannak-e még.

tryclops 2012.04.17. 21:58:15

Na, megjött a visszajáró szellem.

mangalor 2012.04.17. 21:58:20

@tryclops: én is remélem, hogy nem kapnak védettséget!

na, jön Vicuka:)

murunga 2012.04.17. 21:58:26

bamme, aszittem új punetti!

Banyus83 2012.04.17. 21:58:30

@LoveMy: :-))

Jaj, Melák Hé-val akar egy párt alkotni...

ő-szinte 2012.04.17. 21:58:32

jesszus, évi mr megint felvette a sötétítőt a szalonból:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Péter bá 2012.04.17. 21:58:55

Szerintem is jól nyomta, most olvastam, hogy kitesurf-özik is!Vagány volt szerintem!
Ikrek most döntenek!Ki marad?

Banyus83 2012.04.17. 21:59:20

Na, ugye-ugye...csak egy iker maradhat...

Ditti82 2012.04.17. 21:59:31

Azért ez geciség. :(

bruu 2012.04.17. 21:59:45

dobjatok fel egy kétdollárost

Banyus83 2012.04.17. 22:00:05

Remélem Márk marad...

tryclops 2012.04.17. 22:00:11

Wazze, ezek a töprengős vágóképek az ikrekről nagyon gázok. Hogy gondolták a szerkik? Pfff.

murunga 2012.04.17. 22:00:38

ezt a turhaszivós faszt mér nem feliratozzák defaultba?

ő-szinte 2012.04.17. 22:00:46

rájöttem, évi szaloncukinak öltözött:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez kmolyan nem néz tükörbe??:-OOOO:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mocskosmacska 2012.04.17. 22:01:05

Ez a kidobás kb. akkor szemétség, mint amit nonszival csináltak. VAgy amit nikivel.

raspberrypie 2012.04.17. 22:01:09

kicsit sem feltűnő, hogy kíra hogy mondta állandóan, hogy soha nem voltak neki szimpatikusak az ikrek, stb. mostmeg "ugye milyen arik?... a többiek is hülyék.

Banyus83 2012.04.17. 22:01:18

Ki gondolta volna...reklám...

sogeking 2012.04.17. 22:01:20

@ő-szinte: tudod, hogy milyen jó rajztéma? :)

Lacka929 2012.04.17. 22:01:20

Megjött Pinokkína: Patrik, Márk hozzám, döntés lészen mostan itten.

Gratula nektek, sikült a küldetés, ámde: egyikőtök megy a levesbe. Válasszatok. Na, melyik dugna szívesebben Csírával?

Többiek várnak, az ikrek meg nagyon tanakodnak. Tik-tak, tik-tak. Döntsetek már bazdmeg! Dobjátok fel Csírát, aztán ha pofára esik, maradjon Márk.

De döntés helyett kurva reklám jut csak nekünk már megint.

Ditti82 2012.04.17. 22:01:49

@Banyus83: :D Amennyit járkál hozzájuk, simán. :D

Péter bá 2012.04.17. 22:02:01

Amúgy Kíra mire olyan büszke?A láma formájú fejére?Szegény iker, bármelyik is marad, nem lennék egyik helyében sem Kíra mellett, ha ismerik egymást ha nem!
Hajrá Omar! :D

bruu 2012.04.17. 22:02:19

@ő-szinte: hmm én padlizsánnak néztem

hóódejóó 2012.04.17. 22:02:22

@tryclops: egyértelmű az Ő képe vlot az éjjeliszekrényen :D

LoveMy 2012.04.17. 22:02:26

Ez egy nagy baromság! akkor mi szükség volt a folyamatos szerepcserére, a ki-bejárkálásnak? Tkp nem is volt tétje!

ő-szinte 2012.04.17. 22:02:45

@sogeking: kérlek, rajzold le!:-DDDDDDDDDDD

lééééécci, na , csak egy kicsiiiiit , ehhhehhehehehe

almafa5555 2012.04.17. 22:03:10

@Banyus83: és ezt mindenféle mosoly nélkül képes volt elmondani :)

sogeking 2012.04.17. 22:03:52

kinek kellett mára gyakorolni a szuszogást??

ő-szinte 2012.04.17. 22:04:15

@bruu: hát lila, de szaloncukor:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
biztos karácsony volt:-DDDDD

Banyus83 2012.04.17. 22:04:29

@Ditti82: Na ja... :-)

Lehet még Csíra és az iker is egymásra izgulnak, aztán lesz itt szex doszta... :-D Erről jut eszembe, még semmi előjele a Hiper-LMZ féle ágyjelenetnek...

LoveMy 2012.04.17. 22:04:32

@Péter bá:
Nem tudom, hogy mire ilyen beképzelt! Többször meg kell forgatni, hogy az ember rájöjjön melyik az eleje!

ő-szinte 2012.04.17. 22:04:59

@sogeking: nem nekem, de szorgalmiként csináltam:-DDDDDDDDDDDDDDD

busifa 2012.04.17. 22:05:10

@sogeking: Hiper nem az a szuszogós sztem, ő fújtat! :))

Banyus83 2012.04.17. 22:05:16

@LoveMy: No igen...jogos kérdés!

sogeking 2012.04.17. 22:05:16

@ő-szinte: inkább a fenti képet :D

murunga 2012.04.17. 22:05:35

ez HÜLYE ez a xtián

LoveMy 2012.04.17. 22:05:51

@Banyus83:
épp most jutott eszembe, hogy Hiéna igen csak kussba van a tegnaphoz képest! Vagy már arra gyúúúr?

f.fredericks 2012.04.17. 22:05:51

Mennyira nyomja a Viasat Melákot!
Már külön promót is kapott! :/
Csak nehogy a végén ő nyerje meg. :/

kovácspéterke 2012.04.17. 22:06:21

@LoveMy: de, ha kiderül mindketten mennek, így csak az egyik.

mangalor 2012.04.17. 22:06:42

@Ditti82: én is valahogy úgy érzem, nem kóser, ha mindketten maradnának. Meg fölösleges is, úgyis kiesne az az egyik, hizen Csíra sem választhatna kettőt, és ha a másik nem védett, nem fogják lecserélni a párjukat a régiek.
Azért a hiénára kíváncsi vagyok, kit választ, miután este megrakja a hosszúpuska. Melák egyébként sztem már nula így, csak vergődik.

gratulálok (törölt) 2012.04.17. 22:06:51

ennyire unalmas ingerszegeny embereket egy tv musorba, unalmaasaaaaaaaaaaaak
csak azert mert ikrek, pffff

ő-szinte 2012.04.17. 22:07:05

@busifa: csírára lennék kíváncsi:-D

gratulálok (törölt) 2012.04.17. 22:07:24

a szorfos is meg a platinaszoke liba is

Banyus83 2012.04.17. 22:07:25

@LoveMy: Lehet...semmi hiperkedés...

@f.fredericks: Én is pont ezt gondoltam!!!

C76 2012.04.17. 22:07:44

@Péter bá: Jo kerdes ... lehet hogy a musronak szuksege van Kirara es a dumaja valoban jo, de masreszrol, egy ontelt, bekepzelt, kozepesen csinos es nem egy eszleny, tucatjaval setalnak ilyenek barhol barmikor

murunga 2012.04.17. 22:08:34

energia, személyi edző MIAFAßßß???

Banyus83 2012.04.17. 22:08:49

Hogy pont erre nem számítottak???Pedig elég kézenfekvő...nem?

murunga 2012.04.17. 22:09:10

b+ ne legyen sirás!!!

Banyus83 2012.04.17. 22:09:32

Hopp...védettség!!!!!

Péter bá 2012.04.17. 22:09:54

"Azért jöttem ide, hogy alázzam az embereket!"...Kíra
Ez tetszik nektek?Na szép!Gratulálok!
Komoly értékrend van itt a kommentelőkben, tisztelet a kivételnek!

f.fredericks 2012.04.17. 22:10:08

hopppá! Védettség.
Amit odaadhat Újgyereknek.
Csak nehogy elbassza, hogy elmondja Csírának.

mocskosmacska 2012.04.17. 22:10:31

Szerintem kirának a viasat előadta, hogy menjen vissza, álljon bosszút, ő lesz a király, mert mekkora show lesz a bosszúja stb. Kirának meg ettől megnőtt az arca. DE ezt a bosszút valami értelmesebb emberre is bízhatták volna.

murunga 2012.04.17. 22:10:41

innentől márk is streetfighter!

f.fredericks 2012.04.17. 22:11:09

Edina megint gyökér!
Hülye picsa!

ő-szinte 2012.04.17. 22:11:34

@sogeking: tudod, mindent a családért!;-DDDDDDD

Lacka929 2012.04.17. 22:11:39

Na fiúk, mi a döntés? Márk marad, mert ő többet járt személyi edzőhöz. Hát fiúk, egyetemre inkább ne jelentkezzetek.

Márk védettséget kap, de Dávidnak odaadhatja, ha biztos párt tud maga mellett. Elárulni azonban nem szabad. Jó poén lenne, ha Patrikként menne vissza, hehehe.

Visszament. Védett vagy? Nem. De akkor mi van? Semmi. A többiek okoskodnak. Csíra kicsi szíve nagyon örömteli lett.

Banyus83 2012.04.17. 22:11:48

Azért ez a titkos, adományozható védettség nagy hatalom!!!!!

tryclops 2012.04.17. 22:12:11

Pfff, továbbra is azt mondom, hogy nem járt nekik a védettség.
Már csak azt mondják el a szerkik, hogy miként gondolják azt, hogy nem beszélhetsz a védettségről, de ha akarod lepasszolhatod Dávidnak. Ezt hogy lehet lekommunikálni? :-?

ő-szinte 2012.04.17. 22:12:29

@Péter bá: vannak más blogok is, nézz szét;-DDDDDD

Banyus83 2012.04.17. 22:12:47

Én egyre jobban Csíra-Márk szexet vízionálok a jövőre nézve :-)

mocskosmacska 2012.04.17. 22:12:49

"Nem hiszem, hogy ennyire le kell törni, mert ez egy játék." - mondja féltengely a nikis melodráma után.

f.fredericks 2012.04.17. 22:12:52

Melák osztja az észt, hogy nem tudja sajnálni Márkot, mert ez egy játék. Pont Ő, aki picsogott Műanyag miatt, aki neki senki, a Patrik meg Márk tesója.
Vicc ez az ember. :/

murunga 2012.04.17. 22:13:02

na vmi játéksirást kérnénk Xtián! mekkora lett az arca vazzzzz LOL

busifa 2012.04.17. 22:13:17

@sogeking: ha van min, akkor a paplan alatt is röhög! :))

mangalor 2012.04.17. 22:13:35

na, melák okoskodik:DDDDD ez egy játék, ez egy játék, na persze! LOL

murunga 2012.04.17. 22:13:40

ez büntiszex lesz!!!

raspberrypie 2012.04.17. 22:13:45

légyszi, ezek után az infó után ma ne legyen semmilyen jelenet anikó és levente között... :S áááá

foxglove (törölt) 2012.04.17. 22:13:49

fúj bazd+ tudom, mi történt a takaró alatt..

Péter bá 2012.04.17. 22:13:51

Anikó változatlanul undorító és igénytelen!

csiporog 2012.04.17. 22:13:51

ááá, melák mekkora seggarc. komolyan mondom, eztaz egoista kis köcsögöt, niki miatt lehet sírni, tesó miatt nem...
jah, hogy azért sír mert kint niki szóba se állna vele....áááá

Vadkörte82 2012.04.17. 22:13:56

Hiper kiadta az utasításokat elemzőnek..kemény!

Banyus83 2012.04.17. 22:13:56

Na, bevezető a szexhez..."remélem nem két óra múlva jössz!!!!" :-)

hóódejóó 2012.04.17. 22:14:22

igen, a "kicserélem a tamponom" minden férfi kedvét meghozza, nem?

mocskosmacska 2012.04.17. 22:14:39

Levente megígérte anikónak, hogy nem fog kintmaradni. Nevelhető.
Csíra meg változatlanul a hotel leggusztustalanabb lakója.

C76 2012.04.17. 22:14:47

trukkos, a szervezok mindent megtesznek ahhoz, hogy megbolygassak a kezdetektol bent levoket vagy legalabbis eselyt adni az ujaknak is ... utalom a vedetseget, de most valahogy ebben a valtozatban es a tortentek utan, megerdemeltnek tartom

kicsit sajnalom, hogy a fiukat jobban szorongatjak, lanyok kozul inkabb volna kit kiejteni vedetseggel

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.17. 22:14:58

@tryclops: pl a ceremonian a parvalaszto utan mondja el Evi az egeszet es akkor passzolhatja at a vedettseget. Amikor David egyutt all valakivel egy lany mogott. Mondjuk miert adna at?

Sudu 2012.04.17. 22:14:58

@hóódejóó: Hát ezt az infót igazán kihagyhatta volna ez a némber.

murunga 2012.04.17. 22:15:14

fúúúúbazz ezt egy marék speedet kapott

mocskosmacska 2012.04.17. 22:15:46

Levente ujjazza anikót?

sogeking 2012.04.17. 22:15:57

szőke csajnak milyen a szája? :)

murunga 2012.04.17. 22:16:27

levi befogja ancsi száját minnyá

Lacka929 2012.04.17. 22:16:33

Melák gyakorolja a "játék" szót. Márk kivan, hogy a tesója hazament.

Csíra és Petra Anikót akarja kicsinálni, aki mindjárt felmegy tampont cserélni, és finoman közli Leventével, hogy el ne késsen.

Csíra jön: Petra vízben úszik, lázas, és Hiperék kussoljanak, mert baromi hangosak. Hiper "csatak részeg", de azért csak elnyögdös a takaró alatt Levivel, aki dolgozik rajta rendesen a kezével.

sogeking 2012.04.17. 22:16:41

@hóódejóó: én pont csokit ettem, úgyhogy nem zavar

almafa5555 2012.04.17. 22:16:42

tampon és szex..oo jeeee

Banyus83 2012.04.17. 22:16:44

Mondjuk Pítnek igaza van...Hiper nem tolerálná a hangoskodást...

mocskosmacska 2012.04.17. 22:17:18

Jó, edina tényleg nem volt túl tapintatos és én is rühellem tüncike királykisasszonyt, de azért Márknak ezt nem kellene ilyen nyíltan hirdetni.

kovácspéterke 2012.04.17. 22:17:30

ez a fiú teljesen ostoba, mármint az iker.

busifa 2012.04.17. 22:17:32

meg kéne olajozni azt az ajtót mert kurvára nyikorog !

sogeking 2012.04.17. 22:17:52

Krisz következő körben kiesik

Banyus83 2012.04.17. 22:18:13

Na...Márk már befenyítette Brokit :-)

inmemancsi 2012.04.17. 22:18:20

@C76: közepesen csinos? ja ha szembesüt a nap

hóódejóó 2012.04.17. 22:18:25

én ezt a "kapcsolatot" akkor sem értem. hogy jutottak el a szexig???

mocskosmacska 2012.04.17. 22:18:25

Ha Márk okos lenne, akkor most nem kira mögé állna, hanem kihasználná a védettségét és valaki nagy ellenfelet kiejtené.

tryclops 2012.04.17. 22:18:26

Na, Márk is nagy taktikus. Máténak szemébe: "ha lehetőségem lesz rá, akkor kivágom Edinát."
"Emberként" korrekt megszólalás, de nem túl célra vezető.

murunga 2012.04.17. 22:19:01

a NAGYBETŰS ÉLET = NIKI!!!!!!!

(*)(*)

Péter bá 2012.04.17. 22:19:15

@Katicavirág: Anikó Transzfesztita! Edina kimutatta foga fehérjét, kárörvendő ő is!
Én sajnálom az ikreket, tesó az tesó!

inmemancsi 2012.04.17. 22:19:29

ez a két hülye meg anikó kinyilatkoztatásában bízik:))

mocskosmacska 2012.04.17. 22:20:00

MÁténak és krisztiánnak nem kellene annyira b-tervezni anikót, amíg nem tudják hogy mi történik fent a szobában.

tryclops 2012.04.17. 22:20:04

@hóódejóó: Voltak ott már jelek. Mondjuk nem a tegnapi "nekem csak Máté és Krisztián fontos a hotelben"-re gondolok. :)

sogeking 2012.04.17. 22:21:24

szerintem jó ez a lila ruha :)

ő-szinte 2012.04.17. 22:21:30

NEM ŐSZINTÉK! ISTENEM, KÖSZÖNÖM:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.04.17. 22:21:33

ELment patrik, fémcsaj megvigasztal :))

márk is mákosan beszél 1 pohár margaréta után

Lacka929 2012.04.17. 22:21:50

Most Hiper dolgozik Levin a lihegésből és a mozgásból ítélve. Aztán amikor végeznek, röhög tovább a részeg picsa.

Melákot feliratozni kell, olyan szépen artikulál a pultnál, mikor osztja az észt Máténak.

Csíra oktatja az ikret, "nem adjuk ki magunkat, hogy ki szimpatikus és ki nem", de hiába, mert az csont részeg.

Pinokkína összefoglal, aztán ennyi. Jóccakát!

LoveMy 2012.04.17. 22:22:04

Ez a Márk is akkora kisköcsög, milyen ocsmány dumát vágott már le már az első napján! Na ez sem hosszú életű az ÉH-ben!

f.fredericks 2012.04.17. 22:22:19

jujjj, holnap Pandora, na az szép lesz.
És megint a napon fogják rohasztani őket, ha jól láttam.

gratulálok (törölt) 2012.04.17. 22:22:35

@Péter bá:
transzvesztitara gondoltal?
uristen sotetseg peter a neved

murunga 2012.04.17. 22:22:40

Krisztián NIKIBEN bizik legjobban az kurvaisten!!!

LoveMy 2012.04.17. 22:23:00

@Banyus83:
Na akkor a kisköcsög aláírta a halálos ítéletét! ;)

szgy 2012.04.17. 22:23:14

Márk részéről nem volt nagy taktika ez a beszólás a kiejtésről. de ha már megvan a védettsége azzal is jól megsz*vathatja a zedinát ha kiejti a brokit aztán vagy kiejti a csajt vagy lesz vele valami.

hóódejóó 2012.04.17. 22:23:18

@tryclops: tudom, egyszer már majdnem megcsókolták egymást. vagy LMZ ennyire próbálja bebiztosítani a helyét? :D

Vadkörte82 2012.04.17. 22:23:30

@f.fredericks: annyi eszük sincs h estére tegyék..vagy netán árnyékba..

Banyus83 2012.04.17. 22:23:52

@ő-szinte: :-))

Nem hiszem, hogy Márk elég okos lesz és ésszel használja a védettségét. pedig Csíra tuti bent tartja őt, ezért ha Dávidkának adná a védettséget, lenne szövetségese, plusz 2 régi fiútól is megszabadulhatnának...Félreértés ne essék, nem ennek a verziónak drukkolok, de ha lenne esze, ezt csinálná.

2012.04.17. 22:24:01

Hiper úgy szexelt LMZ-vel,hogy menstruált?

ő-szinte 2012.04.17. 22:24:41

@sogeking: a RUHA jó:-DDDDDDDDDD
kérdés hogy kin?:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.04.17. 22:25:17

soxeretettel márknak és patriCKnak kőll-papir-olló
www.youtube.com/watch?v=7yu0T9n5uos&ob=av2n

mex18 2012.04.17. 22:25:26

Mé nem viszik már be az egész Patrik családot, oszt siratni, ha egyik kiesik óóóó kit érdekel.

Péter bá 2012.04.17. 22:25:29

Szerintem a szoc.pedes Dávidnak van annyi szakmai tapasztalata a meggyőzésben, hogy valahogy meggyőzi Márkot a védettség átpasszolására, nagyon úgy néz ki ez az egyetlen esélye, ha nem sikerül agyő!
Megy az extra lötyögés! :p

hóódejóó 2012.04.17. 22:25:59

@Banyus83: ha átadja a védettséget Dávid nem állhat be mögé? Érdekes volt az is, ahogy Petra bizonygatta, mennyire meglehet bízni ÚjPéterben, az meg Dávidot próbálja nyomni Kírára.

mex18 2012.04.17. 22:26:08

Ez nem a Csíra Hotel ?

Banyus83 2012.04.17. 22:26:41

@LoveMy: Lehet, de mondjuk Iker sem gondol arra, ha pl. kiejti Brokit (mert ugye ez a legelérhetőbb módja, hogy esetleg Naívát is kitegye), utána Naívával kell tovább játszania, aki még mindíg állhat bárki más (pl. Pít) mögé azt követően...

Szerintem amúgy Naíva nem feltétlen rosszindulatból mondta neki, hogy nem az érdekli, hogy kiesett a tesó...hanem nyilván mindenkit az érdekelt, hogy rájuk nézve ez mit jelent...és mindjárt helyesbített is...

LoveMy 2012.04.17. 22:26:46

@hóódejóó:
Na ekkor ugrott meg a gyomrom!
Egész délután azt szajkóztam itt, hogy milyen UNDORÍTÓ a Hiéna, de tévedtem egy kicsit, mert egy UNDORÍTÓ RIHERONGY KURVA!

kovácspéterke 2012.04.17. 22:27:24

egyelőre nem győzött meg ez a márk gyerek.

f.fredericks 2012.04.17. 22:27:59

@szerivan: neki nem kell alkohol a backdoorhoz. :D

Banyus83 2012.04.17. 22:28:37

@LoveMy: :-D

@hóódejóó: De, beállhat (gondolom), de biztos hálás lesz neki, aztán nem áll...vagy ki tudja...

busifa 2012.04.17. 22:28:43

@szerivan: csak kölcsönös örömszerzés esete állt fenn! :)

LoveMy 2012.04.17. 22:29:46

@szerivan:
Muszáj?????
Nem szeretném kiraknia a finom vacsimat!!!!!

mangalor 2012.04.17. 22:29:47

@Péter bá: ikreknél gondolom, hatványozott a dolog, gondolom, ahogy általában az ikrek, ők sem töltenek sok időt egymás nélkül.

Viszont Márk rámenős, itt leszen valami Csírával sztem!

Én azt szeretném kérni, hogy ha valakinek SPOILERes infója van, jelezze valahogy (mondjuk, hogy kiírja, spoiler)! köszi!

kovácspéterke 2012.04.17. 22:30:25

@hóódejóó: asszem ennél mélyebbre nem nagyon lehet menni.

2012.04.17. 22:31:14

@ő-szinte: Mit és? 2 hét ismeretség után kevés pár vállalja be a szexet menstruáción alatt.

almafa5555 2012.04.17. 22:31:25

Krisztián részére nagy szemétség volt, hogy kigúnyolta Márkot, ő napokig (és még most is) Niki miatt hisztizik, pedig csak pár napja ismeri

busifa 2012.04.17. 22:31:32

@sogeking: néztem azt a kurva TV-ét!!! :)))

szgy 2012.04.17. 22:31:33

Patrik a csíráról "tizen-valahány éve" ismeri - lehet hogy még az oviból? :-)

ő-szinte 2012.04.17. 22:32:06

@LoveMy: tudod, másik blog:-) ez itt ilyen hányós-baszós-szarós;-DDDDDDDDDDDDDDD

2012.04.17. 22:32:07

@LoveMy: :DDD Csak meglepődtem.

hóódejóó 2012.04.17. 22:32:17

@Mrs. Jackman: mindenesetre érdekes, hogy LMZnek pont ez az infó kellett, hogy megjöjjön a kedve

bruu 2012.04.17. 22:33:06

jól hallom csimbókra táncolnak?

sogeking 2012.04.17. 22:33:11

@busifa: akkor nálad valami VIP verzió fut :)

foxglove (törölt) 2012.04.17. 22:33:18

@mangalor: már írtam egyszer, hogy az ikrek fb oldala, amit a blog is kidob, szpoileres.

hóódejóó 2012.04.17. 22:33:18

@Banyus83: elvileg nem árulhatja el, hogy védett, vagy majd ezt az infót .2 adja tovább?

2012.04.17. 22:33:21

@hóódejóó: És azt se felejtsük el, hogy ezután még le is szidja a Papucsállatkát, hogy nehogy 2 óra múlva jöjjön haza :)))

murunga 2012.04.17. 22:33:30

krisztián esti program - nebasssZZZ
ZámboJimmyyre speedtangó???

C76 2012.04.17. 22:33:31

@inmemancsi: izelesek es pofonok, kinek mi tetszik, illetve nem akartam megserteni ha olvassa amit irok ...

Elso nap amikor bementek a Hotelbe kivalasztottam a kedvenceim, Edinat, Anikot es Petit.
Edinarol meg mindeg azt tartom, osszesegeben a legjobb no, az eletben ilyen csajt keresnek, egy komoly kapcsolatra, futo kalandra beferne Kira es masok is, foleg egy pias ejszakan.
Anikot ha csak kepen nezem, szinte tokeletes, bomba alak, de egy het utan mar csalodas volt, mind a hyper viselkedes, mind a alarendelesi maniaja, amint nem az van amit szeretne rogton bepoccen, ez nem jo jel a jovore.

Most hogy LMZovel "osszefekudt" ezzel vegleg elasta magat nallam, habar szerintem ez megint inkabb papucsallatka kihasznalasa volt es most meguszta kezimunkaval, legkozelebb (ha tuleli az elso naszt) komplexebb munka var majd ra :)

mangalor 2012.04.17. 22:33:48

Naomi: - Ritmusérzéked van?
Melák: - Nincs.
LOL

hóódejóó 2012.04.17. 22:34:01

@almafa5555: ez nekem is feltűnt. szerinte ez nem dráma, az az igazi dráma, amit Ő átél :D

Vadkörte82 2012.04.17. 22:34:26

Meláknak van egy KASSZÁJA :))) amivel Nikit meg tudja szerezni..jajjj

ő-szinte 2012.04.17. 22:34:33

@szerivan: sztem ez nem azon múlik, hog mennyi ideje ismered:-DDD vagy igen, vagy nem;-DDDDD

f.fredericks 2012.04.17. 22:34:45

Úúúúú Krisztián ha ezt NikiPapa látja...

murunga 2012.04.17. 22:34:55

"van egy anyagi körülményem kinn"

aztakurva!

hóódejóó 2012.04.17. 22:35:01

@foxglove: az ikreknek közös fb oldala is van, két test-egy lélek? :)

Banyus83 2012.04.17. 22:35:32

@hóódejóó: De gondolom Dávidkának csak megmondhatja, ha átadja, nem?

@foxglove: Én már néztem ezt a FB oldalt, de nem jöttem rá, miért mondod spoileresnek...

hóódejóó 2012.04.17. 22:35:37

@szerivan: tuti az győzte meg végleg, hogy Anikóban a helye

foxglove (törölt) 2012.04.17. 22:35:40

@almafa5555: MJ, de felismered a képüket, csak frissítsd az oldalt.

ő-szinte 2012.04.17. 22:35:59

@LoveMy: cicus, nem engem zavarnak az itteni kommentek;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.04.17. 22:36:18

úgy jött vissza, hogy nem ő jött vissza - na erre igyunk!!!

foxglove (törölt) 2012.04.17. 22:36:54

@Banyus83: párkapcsolat, többet nem mondok

ő-szinte 2012.04.17. 22:36:59

@Vadkörte82: hátttt, már tudjuk, hogy nem volt benne elég zseton:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hóódejóó 2012.04.17. 22:37:04

@C76: "ha túléli az első nászt!" ez jó! kis Imádkozó sáska. A testalkat hasonlít :)

bruu 2012.04.17. 22:37:13

Meláknak tök könnyű
piásan is ugyanúgy összeakad a nyelve mint józanul
ki a hires ember pornós pocakhontasz?

murunga 2012.04.17. 22:37:16

vodkaóóóranzs!!!

de adja alá a lovat márko, geccccccc!!!

Banyus83 2012.04.17. 22:37:39

@Vadkörte82: Csak meg kell néznem holnap az Extrát??? :-)

murunga 2012.04.17. 22:38:05

Broki beelőzi ikret Kirailag?

Vadkörte82 2012.04.17. 22:38:17

@Banyus83: Meg!!!! ez nagyon nagy szöveg volt!

szgy 2012.04.17. 22:38:34

magyarországon a legjobb nő?!

fotosoppal szedje ki valaki a szilikont... :-)

Banyus83 2012.04.17. 22:39:08

@foxglove: Nem akarok hülyébbnek tűnni, mint amilyen vagyok :-) ...szóval csak arra gondoltál, hogy kapcsolatban van? mert azt láttam, csak azt hittem, felfedeztél valami olyat is, amit én nem :-)

kovácspéterke 2012.04.17. 22:39:14

Jelzem, Máté nem rúgott be :D

murunga 2012.04.17. 22:39:17

lassú tempóba halad bele Kirába Xtitán :))))

2012.04.17. 22:39:17

@Banyus83: Miért nem nézed meg most? 2 perc múlva fel is rakják, mint Anikó a tamponját.

murunga 2012.04.17. 22:40:07

Xtitán ma este kiveri! :)

Banyus83 2012.04.17. 22:40:11

@hóódejóó: Hát, én még valamikor napközben kerestem ki itt az oldalon, az oldalt lájkolók között, mert már akkor valaki felhívta rá a figyelmet...

LoveMy 2012.04.17. 22:40:12

Viszont most már többször bebizonyosodott, hogy igen is vannak szervezkedések, csak nem mutatják! Az ÉH1-ben minden részben volt ilyen taktikázós eksön. Ebben még nem igazán mutattak erre utaló jeleneteket, de most már legalább a maiban és a holnapi részben is egyre több ilyen lesz!
És ami a legjobb a HiénaHiperre irányul főleg és MEGÉRDEMLI ;)

busifa 2012.04.17. 22:40:26

Ez a Kira tud valamit, de azt kurvára! :))

Péter bá 2012.04.17. 22:40:42

Krisztián ennél jobban nem égetheti magát!
Állítólagos pénzéért szereti Niki és Ő engedi közel magához Kírát? :D
Ez a hét poénja!

foxglove (törölt) 2012.04.17. 22:40:44

@Banyus83: nem akarom kibaszatni magam, nézd meg jobban.

C76 2012.04.17. 22:41:30

@szerivan: biztos feltesizk most este ? mert en regebben vartam egy orat is az adas utan es nem jelent meg, mindeg csak reggel tudtam megnezni

Banyus83 2012.04.17. 22:41:31

@szerivan: Majd reggel letöltöm...az Éh oldalán nekem folyton akadozik meg ilyenek...meg már lassan aludni kéne menni...

busifa 2012.04.17. 22:41:53

Egészségügyi rákucorodás volt ez! :)

mex18 2012.04.17. 22:41:59

" ... pucsítás pucsítás ..."
Melák Kirának :"Meglátjuk majd a ceremónián a kúrva életbe :)"

Banyus83 2012.04.17. 22:42:07

@foxglove: Na jó, megnézem tüzetesebben...nem is akarom, hogy kirakjanak!

murunga 2012.04.17. 22:42:08

Levente egy utolsó CSICSKA

mangalor 2012.04.17. 22:42:31

@foxglove: köszi, akkor ezt NEM fogom elolvasni, izgulni szeretnék:DDD

ő-szinte 2012.04.17. 22:42:45

na, itt sem volt semmi!! ehhehehehehehehe
hiper fel volt öltözve:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.04.17. 22:43:19

B+ még bocsánatot kér...

sogeking 2012.04.17. 22:43:32

@ő-szinte: lehet véletlenül Lukrécia hangsávját keverték rá :)

murunga 2012.04.17. 22:44:01

csinálj egy melegszendvicset is papucsállat

C76 2012.04.17. 22:45:07

@szerivan: Koszonom, meg is nezem hamarjaban ... de kozben mar csak azon agyalok mi lessz a parvalaszton, nincs eleg kavics a szobamban, rosszabb vagyok min Corleone Adam volt :D

murunga 2012.04.17. 22:45:09

"anikó nem 2szinű" - ez hűűűűűűűlye :)))

Péter bá 2012.04.17. 22:46:26

Max hátulról: JÓ-jó-jó! :D

murunga 2012.04.17. 22:46:46

levente sajtot reszel?
paradicsomos reszelt sajtos szendó lesz, hej!

nosce 2012.04.17. 22:46:52

@foxglove:
én nem néztem meg meg nem is spoilerezek, de kyrával él párkacsiban ? :)

murunga 2012.04.17. 22:47:29

azé legalább back-door megküldhette volna a szégyentelen :)

nosce 2012.04.17. 22:48:16

@szerivan:
sztem nincs ebben nagy gáz :)

medium001 2012.04.17. 22:48:33

jobban beégette magát mint edina :DDDD GYÁÁHÁHÁ. legalább megtudtuk h anikó szereti seggbe. már látom is a hnapi velvet cikket :D

Banyus83 2012.04.17. 22:48:46

@foxglove: Lehet, hogy értem, mire gondolsz...:-)

LoveMy 2012.04.17. 22:49:05

ÁÁÁ, a Csíra kutyájának ugyanaz a neve, mint az én kutyámnak!

murunga 2012.04.17. 22:49:59

@Péter bá: na hajolj előre barátom

LoveMy 2012.04.17. 22:50:57

@sogeking:
Semmi, csak ő is a Karib tenger kalózai c. filmről nevezte el, és mi is!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.17. 22:51:11

Vajon él olyan iker, aki fel bírja fogni, hogy rajta kívül a földkerekségen MINDENKI leszarja az ikertesóját?

Egyébként jót röhögtem: a Viasat szerint is az ikerpár két fél, tehát csak az egyik maradhat. És lássuk be, egypetéjűek esetén ez így helyes.

nosce 2012.04.17. 22:51:21

@ő-szinte: @szerivan:

sztem Mark is inkéább agyra gyúrt volna a személyi edzővel, ekkora faszságot hogy mondhatott Brokinak? ide csupa idióta kerül be ? :)

Vadkörte82 2012.04.17. 22:51:54

@Banyus83: én nem..lemaradtam..felvilágosítanál?:)

murunga 2012.04.17. 22:53:09

egészséges erotika volt ma kefir rázással

LoveMy 2012.04.17. 22:53:57

@sogeking:
Dehogy is!
Jack, a neve, és nagyon gyönyörű!
Fekete labrador, 50 kg és fiú!

ő-szinte 2012.04.17. 22:54:06

@nosce: igen:-))) megyünk mi is?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.04.17. 22:55:28

témaváltás. levente olyan mint egy multifunkcionális házirobot. nekem is kell egy.

Banyus83 2012.04.17. 22:55:56

@Vadkörte82: Hm...nézegessed azt a FB oldalt...pont ott, ahol foxglove is mondta...kapcsolatban...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.17. 22:56:05

@foxglove: megdug tamponon át, plusszos modell

LoveMy 2012.04.17. 22:56:09

@nosce:
Egyet értek, nem lesz hosszú életű az új kisköcsög! Dávid sokkal normálisabb, de most fog kiesni, mert nem adja át a védettségét a kisköcsög!

mex18 2012.04.17. 22:56:32

@foxglove: kötélből vannak az idegei, kezdem tisztelni érte :)

2012.04.17. 22:56:49

@nosce: Most mit vársz töllük? Szép emberek kevés ésszel, annál több hülyeséget beszélnek :)

nosce 2012.04.17. 22:56:56

@ő-szinte:
sztem a válogatásnál 90-es IQ-nál meghúzzák a határt, felette esélytelen :)

ő-szinte 2012.04.17. 22:57:21

@foxglove: egy papucsállatka????:-O :DDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.04.17. 22:57:24

@hóódejóó: levi bepiszkitja kezit a védettségért

Cathcart_ezredes 2012.04.17. 22:58:10

@LoveMy: gáz:P
Amúgy én pont ma vettem észre, hogy az én kutyám úgy udvarol mint Melák (fellöki a szukát és leteperi), és úgy dugna mint Broki (a mozdulatsor szerencsére csak a levegőben történt meg:) )

Ez a Márk tényleg egy agytröszt, hogy második nap kiteregeti a lapjait mindamellett rohadtul ellenszenves. Amúgy engem már nagyon zavar, hogy csak a fiúkkal szarnak ki folyamatosan. Írok is a Strasbourgi Emberi Jogi Bíróságnak izibe.

Banyus83 2012.04.17. 22:58:58

@foxglove: Nekem ilyen már nem kéne...túl olyan...érted :-)

nosce 2012.04.17. 23:00:05

@szerivan:
de vannak érdekes hülyék Féltengely Anikó meg Kyra meg vannak unalmasak, kb. a többi :)

2012.04.17. 23:00:09

@nosce: Emlékszem pár hónapja vitáztál valakivel még a VV alatt, hogy mennyivel színvonalasabb játék az ÉH és el kell jutni egy szintre, hogy tudd értékelni. Most megkaptad amit akartál :DDD

ő-szinte 2012.04.17. 23:00:56

@szerivan: akkor mehetek is:-DDDDDDDDDDDD

Vadkörte82 2012.04.17. 23:01:28

@Banyus83: köszi, meg is találtam a facsén..

LoveMy 2012.04.17. 23:01:33

@Cathcart_ezredes:
Ezért reklamált Melák is a riportban, megköszönte, hogy most már a játék végig csak fiúk jönnek be, és az ezzel járó folyamatos hígfosást is!

2012.04.17. 23:02:43

@ő-szinte: Miért nem jelentkeztél?

hóódejóó 2012.04.17. 23:03:58

@Cathcart_ezredes: pont néztem, hogy eddig 24 lényt "ismertünk" meg, ebből 10 volt lány. Lehet, az utolsó 3 hétben majd Őket szívatják. Bár valószínűbb, hogy lányból kevesebben jelentkeztek, és nehezebb volt válogatni.

Cathcart_ezredes 2012.04.17. 23:04:06

@LoveMy:
Igen, és azért ebben kivételesen teljesen igaza van. Egyedül Alexandrának, meg Nikolettnek volt eddig védettsége (N-nél csak olyasmi) a lányok közül, igaz? Fiúknál meg csak a csaposnak nem adnak, de majd...

mangalor 2012.04.17. 23:04:10

@ő-szinte: a lába is gyanúsan össze volt zárva.... de azért egy tanga nem akadály sztem, ha csak kézimunka van.

ááá, annyira kár LMZ fejéért, a teste nagyon, de nagyon bejön nekem...

hóódejóó 2012.04.17. 23:04:30

@Vadkörte82: valaki írjon már egy vezetéknevet! :) vagy az tilos?

mex18 2012.04.17. 23:05:32

Mi a lényeg abban, hogy pasikat visznek be állandóan ?
(Azon kívül, hogy az ÉH ben minden megtörténhet bla bla)
Csak mert ebben a pillanatban elég nagy bunkerságnak tűnik.

Banyus83 2012.04.17. 23:06:22

@Cathcart_ezredes: Én ezt mondom már hetek óta...boldog-boldogtalan védett ebben a szériában, bezzeg az elsőben...4, vagy max 5 volt összesen...

Cathcart_ezredes 2012.04.17. 23:06:23

@hóódejóó:
Lehet, bár nem tudom mi történhetett ott válogatás címszó alatt, ha a mostani szereplőket nézzük. Lehet csak 15 csaj jelentkezett összesen, és ezért kellett Szlovákiából importálni Ostobenkót.

hóódejóó 2012.04.17. 23:07:05

@Vadkörte82: köszi, szép név, és hogy elrejtőzött :D

ő-szinte 2012.04.17. 23:09:14

@szerivan: te mért nem mondtad, hogy pasi vagy?

Cathcart_ezredes 2012.04.17. 23:09:24

@Banyus83:
Nekem lassabb a felfogásom:) Amúgy azért is lehet ez, mert a mostaniak tanulhattak az előzőből (mondjuk a tanulás tudatosságot, meg intelligenciát feltételez, de mindegy), és az elején ment is a nagy családozás, meg összetartás, és így nehezebb az újaknak, de valahogy akkor sem jó ez így. Pítnek sem volt védettsége, aztán mégis bent maradt, sőt...

inmemancsi 2012.04.17. 23:09:49

@nosce: majd holnap, most alvás:) jó éjt mindenkinek

murunga 2012.04.17. 23:09:56

@Vadkörte82: kasszát lehet fúrni, NIKIT NEM!

nosce 2012.04.17. 23:10:15

@szerivan:
na látod, a felére elértem a szintre :)

LoveMy 2012.04.17. 23:11:48

Léptem, jó éjt! :)

2012.04.17. 23:11:51

@ő-szinte: Miért mondanék ilyet?

Banyus83 2012.04.17. 23:11:58

@Cathcart_ezredes: Jaj, nem azért írtam, hogy én már régóta mondom!!! Amúgy én is azt gondolom, hogy védettség nélkül is bent lehet maradni...

2012.04.17. 23:13:31

@ő-szinte: Csaj vagyok akármit hiszel.

Banyus83 2012.04.17. 23:14:03

@LoveMy: Jó éjt!!!!

Én is lépek, mert ebből így korán lesz reggel...holnap folyt.köv.

Jó éjt mindenkinek!

nosce 2012.04.17. 23:14:35

@szerivan: @ő-szinte:
első a család basszátok meg, nincs savazás :)

murunga 2012.04.17. 23:19:36

@foxglove: mr. ketchup - loves the jobs u hate+++
konyha- és menszitündér

almafa5555 2012.04.17. 23:20:00

Nagyon akad a viasat oldala, de hát mint kiderült Leventének és Anikónak is van/volt kint vkije....

"Nekem megvan, vágod? - Tényleg???"
Ezek szerint a tamponos dolog nem esett le neki

foxglove (törölt) 2012.04.17. 23:21:43

@murunga: :D a skint kicsit módosítanám, de a többi rendben van:)

ő-szinte 2012.04.17. 23:21:49

@szerivan: hiszem, ha látom!;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kürosz 2012.04.17. 23:21:51

Nem hiszem, h túl sokat vesztett volna Márk azzal, h beszólt Máténak, az Broki-Brokiné házaspár ugyanis kábé minden új beköltözőt egyforma intenzitással utál...

Persze ostobaság volt, de amúgy tökmindegy szvsz.

nosce 2012.04.17. 23:21:57

@murunga:
"mr. ketchup - loves the jobs u hate+++
konyha- és menszitündér"

lehet h zoknit húzott a kezére és úgy ujjazta meg :)

ő-szinte 2012.04.17. 23:22:21

@nosce: te most muzsikus vagy, vagy fátter?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.04.17. 23:23:40

@ő-szinte: Nem kell bizonygatnom semmit, pöröghetsz még ezen ha nem unod. De gyerekes vagy.

ő-szinte 2012.04.17. 23:24:39

@szerivan: na és? nekem ez is jól áll;-P

nosce 2012.04.17. 23:26:38

@ő-szinte:
fátter a tudodki, így max muzsikus lehetek :)

murunga 2012.04.17. 23:27:57

@nosce: pedig ez olyan fáteros avatar :)

ő-szinte 2012.04.17. 23:33:45

@sogeking: számítottam rád:-DDDDDDDDDDDD

JOKKA21 2012.04.17. 23:38:25

Geci volt a viasat, hogy sikeres küldetés után felezték az ikreket.Korrektebb lett volna, ha csak az egyik kap védettséget így lett volna esélye a másiknak is, hogy elvegye valaki párját.

ő-szinte 2012.04.18. 00:02:46

@JOKKA21: háttt, ezek már csak ilyen gecik;-)

Líder Máximo 2012.04.18. 00:47:09

Fúha, rég voltam errefelé.. Fátter dug már valakit?

Lacka929 2012.04.18. 07:07:28

Nocsak, sixx elaludt? Már 7 óra, a dolgozata meg még sehol...

Müszélia 2012.04.18. 07:32:12

@Líder Máximo: fátter otthon, a paradicsom palántákat a földbe.

Neretil 2012.04.18. 07:59:39

Na hát már hát már! Hol a napi olvasnivalóm?!

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 08:02:20

@Líder Máximo: Már mindenki volt mindenkivel, naponta cserélik a párokat. Nem nézted?:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.18. 08:09:54

Jó reggelt! :)
Dobtam egy hátast a tegnapi adástól..
Mennyi single van az ÉH-ben... :P
Kezdeném kicsi Melákkal..:)
Annyira édi...Neki van számlája, sőt.. milliomos lett 19 évesen autószerelőként ebben az országban.(mondjuk folyton valami kint-et emlegetett, amiről nem derült ki, hogy hol van.. :) )És majd emiatt mondd le Műanyag az ő "mecénásáról".. :)Muhaha, sztem Melák fordítva ül a moziban.. :D
(amúgy Műanyag mecénását itt vki már említette, és ez a tegnapi extráig számomra nem derült ki, szóval tuti bennfentes, vissza is fogom keresni!! :D)!
Elemző és Hiper.. A két független!:D
Hiper: "Majd azt fogom mondani, hogy egy csók volt" :D Érdekes megnevezés az *nális szexre... :D
Biztosan elhitte a barátja.. :D
Szegény Petra meg beteg volt, és Csíra ápolgatta..ez mondjuk meglepett kissé... :D (Pítet sehol nem láttam akkor..)
Az iker-fél Márk:
"Ebben a játékban hazudni kell??? "
:DDDDDD ááá
Végül is nem, csak ha bent akarsz maradni... :D
És végül a Broki family.. :D
Tegnap rájöttem, hogy Broki kancsal kissé.Más újdonság számomra nem történt..:)
Ill. iker-fél megfenyegette Brokit, hogy kiteszi Edinkát..Hogyan?? Broki mellé áll??? :D Valaki elmagyarázhatná neki a játék alapjait.. de tényleg.. :D

Müszélia 2012.04.18. 08:15:57

@paranyuszi: kicsi melák állítólag amerikában kavart valamit. niki mecénása egy bizonyos norbert, akinek a pénzével nagy a szerelem.
kira a legjobb az egész hotelben. teljesen kiszámíthatatlan módon pókmajmoskodik.

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 08:23:05

@paranyuszi: Szia Nyuszi! Melák már dolgozott/volt kint Amerikában, lehet hogy ott rakott félre pénzt.
Volt egy cikk, hogy Müanyag jelenlegi gazdája eltiltotta Melákot a szilikontól.
Levente csak a tampit segített kicserélni Hipernek, aki meghatottan sóhajtozott ennyi jó szándék láttán.
Asszem Pítnek sem sikerült az első este bejövetelkor, gyakorlatilag balhézott a fiúkkal

paranyuszi (törölt) 2012.04.18. 08:45:55

@Pácsó Ármándó:
Szijja Pácsó! :D
Hmm.. :D
Értem..:D melák multi milcsi... :D
Műanyagot a gazdi rövid pórázon tartja... :D
Viszont a tampi csere után folytatódott ám a téma, az extrában..... :D
Volt ott más is! :D

Neretil 2012.04.18. 08:47:39

De.. de.. tampon... meg ujjazás... és akkor... ÁÁÁÁÁÁ NEM AKAROK RÁGONDOLNI!

Grozunol 2012.04.18. 08:50:05

Tényleg nem ártana megbontani a Broki családot. Dávid és Melák menne Kíra mögé - > Melák kiesett. Edina mögé automatikusan megy Máté és Márk -> Máté kiesett.

Bár melák maradhatna még egy kanyart. :)

zeteny25 2012.04.18. 08:58:41

A műsor laposságát kissé feldobta az ikerfiúk megjelenése.Számomra nem volt korrekt , hogy az egyiküknek távozni kellett hiszen mindketten teljasítették a feladato.Vagy nem??Máté nagyon kihasználja az Edinát, szinte már sajnálom , de hát ez a szerelem..ész nélkül gondolkodunk..
A tegnapi részben még a másik momentum , végre nem kellett a Noémi hülye riportszobás faszságait hallgatni, nagyon OSTOBA általában!!
Homár még nem jött rá milyen rossz párra cserélt, ez anő szánalom még hogy Naomi- egyben hasonlít a névrokonára a hisztijeivel !!Amúgy egy kiélt DÖG!
Pít továbbra is szimpatikus játékos , de Noémit miért akarja bent mikor porig alázta , érti valaki?
Kira jól kavarja a dolgokat tetszik , végre lesz izgalom csütörtökön!!!

Átvitel honvéd 2012.04.18. 09:03:07

Hmmm, akárhogy számolom, Melák sorsa gyakorlatilag eldőlt. Mivel Csíra a Márk-Melák mérkőzést fix egyesre veszi, Márk helyzete stabil, ergo Dávidnak védettsége van, még ha nem is tud róla. Hacsak nem olyan hülye, hogy épp Csírát választja...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.18. 09:07:16

@Átvitel honvéd: HACSAK nem akkor kell átadni a védettséget, mikor a féliker beállt már Csíra mögé, és Dávid még nem állt be. Melák + Féliker Csíra mögött, harmadikank Dávid, és kiejti mindet :DDDDD

Grozunol 2012.04.18. 09:08:30

@Átvitel honvéd: Pedig ez a forgatókönyv is előfordulhat és Kíra nem nagyon foglalkozik azzal Dáviddal. Ez egészben az a kérdés mikor kell átadni a védettséget. Egyértelműen az lenne jó, amikor már mindenki beállt. Kiderül, hogy esetleg Dávid kiesik és csavarként védettség átadása.

pilar ternera 2012.04.18. 09:14:50

Sziasztok!

A védettséget nem KELL átadnia, csak LEHET! És nem hinném, hogy lemond róla...
Miért vagytok olyan biztosak benne, hogy Csíra Dávidot választja Melák ellenében? Őt sem bírja, megmondta a randin...
Védettség ide vagy oda, Iker Csíra mögé áll, ez kb. 1000%. Nem lát a pályán a kölyök, CSíra kesztyűbábja lesz.

Most mi is volt ezzel a tamponos szexszel? :O Nem láttam extrát. :(

Grozunol 2012.04.18. 09:16:02

Ha Márk fog utljára beállni, akkor simán előfordulhat a Kíra - Dávid,Melák felállás és szerintem erre a Kíra-Márk páros nem fog felkészülni és akkor jön a lutri, hogy Márk hova fog állni.

Müszélia 2012.04.18. 09:17:12

dávid vízisiel, és olyan szőrös, mint egy egész gorillahorda. pasik kezéből kiesik a borotva, ha az arcukkal végeztek.

f.fredericks 2012.04.18. 09:20:50

Szép jó reggelt!

Szeretném megalapítani a Csírát vissza a hogyvoltba fanclubot!

Ki a faxom az a Pez vagy TASZ?
Megkereste Sixxet, és megfenyegette, hogy a szájába nyomja a mellében lógó vasakat, ha még1x Csírának nevezi?

Grozunol 2012.04.18. 09:27:43

@Pilar Ternera: Mert bár Dávid hidegen hagyja, Melákot jobban utálja.

Vadkörte82 2012.04.18. 09:28:08

@zeteny25: szia,én is így.

@Pilar Ternera: nem maradtál le semmiről..csak, mint opció még a 'backdoor' is felmerült:)ennyit Nembíromhahozzámérnek Anikóról.

pilar ternera 2012.04.18. 09:34:21

@Müszélia: szted Dávid szőrös?!?!? :O)
nem is baj, ha kiesik, mert ezektől az "egyszálszőrsincsrajtam" pasiktól a hajam égnek áll! vagy írhattam volna azt is, hogy a szőr feláll a hátamon! ;)

@Vadkörte82: de az adásban nem nagyon lehetett kivenni, h mi is történik. inkább csak röhögcséltek... lángolhatott a szenvedély! ;)

Vadkörte82 2012.04.18. 09:37:40

@Pilar Ternera: hát ezt a paplan tudja csak mit történt..de heves kézmodulatok meg nyögdécselés volt, szóval nem barchobáztak csak.

Dick Francis 2012.04.18. 09:38:54

@Grozunol: Akkora lutri szerintem nem lenne az. Védettség van a kezében, így bárhova állhat, után meg szépen visszatáncol majd Kíra mögé. És még ki is ejtett egy erős embert. Sőt ha ebben a felállásba beáll Kíra mögé a védettséggel, akkor meg kapásból két embert zavar haza. Kíra se Melákot, se Dávidot nem csípi, úgy hogy nem is parázna a dolgon.

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 09:39:09

@paranyuszi: Öö ... Az extrában visszarakta? :-DD

@Átvitel honvéd: attól tartok, ha nem világosítja fel Márk Dávidot valamennyire, akkor Kíra mögé fog állni.

@RAMBO: Sajnos én se értettem, hogy mikor adhatja át a védettséget. Nem nézem ki Márkból, hogy élne a pusztítás lehetőségével és Kírának sem mondhatja el, pedig az kitanítaná!

@Pilar Ternera: Szia Pilar! Kíra bosszúból akarja kirakni Melákot szerintem

@Grozunol: Kíra-Márkot nem fogja zavarni, ha egyszerre ejtik ki Melákot és Dávidot

Dr. Dzsásztisz 2012.04.18. 09:39:39

Dávid és Melák lesz itt most a távozó. Hiper nem tartja be a szavát, Papucs még megrakja párszor - bennfentes infó, mivel nem realtime a műsorfolyam.........

Eruka 2012.04.18. 09:40:20

hát tegnap este Hiper asszem megmutatta nekünk, hol van a legalja.... sztem ennél nincs lejjebb...

Csírát egyre jobban bírom :) ahhoz képest, hogy anno alig vártam, hogy kirakják, most annyira örülök neki, hogy itt van. Sztem legjobban ő látja át ezt az egészet.

pilar ternera 2012.04.18. 09:40:50

@Vadkörte82: de ha közben így nevetgélsz, akkor nem lehet vmi nagy action...nem is értem hogy jutottak idáig, mert enyhén szólva nem izzik köztük a levegő!

Hana30 2012.04.18. 09:42:19

Jó reggelt!
nem gondoltam volna soha, hogy valaki tetézni tudja az ellenszenvemet még ennél is magasabbra. Hiper nem elég, hgoy egy szadista - terrorista, és elmeroggyant egyben, de még igénytelen és gusztustalan is. Nem tudom lányok hogy vagytok vele, de én kevés olyan udorító dolgot tudok elképzelni egy menstruáció alatt , mint amit ez a két gyökért tegnap véghezvitt. Eleve megspórolhatta volna a pultnál egy férfi elől, hogy neki most épp milyen szükségletei vannak. Bizonyos dolgokat ugyanis ILLIK diszkréten kezelni, az erősebbik nem rohadtul nem vevő arra, hogy mi lányok mit és hogyan művelünk azokon a bizonyos napokon. Egyszerűen NEM publikus és a férfiak is többnyire vizuális típusak. Szóval már ez kiverte nálam a biztosítékot. Később az extránál pedig tátott szájjal bámultam, hogy dacára a pirosnapos előzményeknek, ezek mit művelnek. Számora undorító, de lehet, hogy csak én vagyok maradi.

Dr. Dzsásztisz 2012.04.18. 09:42:37

Csíra egy gusztustalan féreg. Áll nélküli malacpofa. Teljesen természetellenes rágószájszerve van - figyeljétek beszéd közben.

Vadkörte82 2012.04.18. 09:43:48

@Eruka: +1

@Pilar Ternera: hát hiper már nem volt szomjas..de itt fentebb van vmi bennfentes info..lol

@Pácsó Ármándó: jó reggelt Pácsó!

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 09:43:52

@f.fredericks: Anikó nevezte Csírát "tazmán ördögnek", ebből jön a TAZ

pilar ternera 2012.04.18. 09:45:15

@Pácsó Ármándó: szia Pácsó!
igen, tudom, de mivel legközelebb végre talán nő jön be, Kíra tud 1 lépéssel előrébb gondolkodni és lehet, hogy gondol arra is: megbosszulhatják rajta Melákot.
bár lehet, hogy Melák Hiper mögé áll és akkor feleslegesen agyalunk ezen. Hiper sztem kivágja Melákot.

Hana30 2012.04.18. 09:45:56

Ja és még valami, hogy Hipernek és Elemzőnek is van kinn párkapcsolata az már csak hab volt a tortán. Klassz lehetett végignézni azt , amire ha jól emlékszem csak azt mondta: "majd azt modnjuk Csókolóztunk". Ez tényleg a legalja, hánynom kell.

Grozunol 2012.04.18. 09:46:07

@Dr. Dzsásztisz: Ne spoilerez, hagy spekuláljunk már. Tisztában vagyunk vele, hogy nem real-time. :)

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 09:48:15

@Vadkörte82: Szia Vadköri! Mondtam én hogy itatni kell Hypert, mert az fellöki a hormonszintjét és kikapcsolja az erkölcsi féket benne.

@Pilar Ternera: Hiper nekem most egy nagy kérdés, mert LMZ belepiszkált.

Eruka 2012.04.18. 09:52:53

@Hana30: nem csak Te vagy maradi... ez sztem rettenetes volt! rém gusztustalan.
és nálam is már a pultnál kiverte a biztit... de a többi :o óóó jajjj!

f.fredericks 2012.04.18. 09:53:08

@Pácsó Ármándó: És mióta adnak itten Hiper szavára? :DDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.04.18. 09:55:12

@Pácsó Ármándó:
Nem..én úgy értelmeztem az extrában, hogy hátra rakta.... :D:D:D:D
De ezek ölég betegek szóval a fene se tudja... :D:D:D

zeteny25 2012.04.18. 09:56:41

@Hana30:
Nagyon elgurult ennek az elmebeteg Anikónak a gyógyszere , már idáig is látszott rajta de a tegnapi .. viselkedése.. meg minden .Úgy ordít egy beteggel mint ha diliházban lenne, megérett rá hogy kitegyék !Lassan rosszabb mint az előző szériában a Szandra !!!Egy pozitív tulajdonsága nincs ennek a nőnek! Nő ??-hát megkérdőjelezem két lábon járó részeges ordító boszorkány !!

paranyuszi (törölt) 2012.04.18. 09:57:17

@Dr. Dzsásztisz:
Lehet h Csíra gusztustalan.. aláírom..
De nem játssza rosszul a játékot!

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 09:58:47

@f.fredericks: Hiper egy ikon! :-)

@paranyuszi: Szerintem csak honvágyuk volt, azért sóhajtoztak :-)

jo.e 2012.04.18. 09:59:03

Az milyen már, h. Melákot még a viasat szerint is feliratozni kell? :) (amikor Mátéval 1eztettek)
+ azok a sejtelmes félmondatok HÉ-ról. Szánalmas...

Hana30 2012.04.18. 09:59:20

@Eruka: De jó, megnyugodtam. Szerintem is óó jaaaaaajj kategória. Ez sokkal sokkal gázosabb, mint amit Broki és Edina művel. Ezek vajon nem szégyenlik útólag magukat? Lesülne a bőr a képemről, ha egy világ előtt csináltam volna ilyet. És az alkohol erre nem mentség. Egyszerűen gusztustalan ez a nő!
Jóhogy nem ott helyben a bárpult előtt cserélte ki a tamponját!

will 2012.04.18. 10:02:51

Ne felejtsétek, hogy Meláknak van egyfajta anyagi háttere odakint!!! Ez mindent megváltoztat!!! :)

LoveMy 2012.04.18. 10:03:27

Hy :)

@Hana30:
Hiéna tegnapi létfontosságú bejelentése, mely szerint mit kell neki ki és betenni, akkorát ugrott a gyomrom! De sajnos ezzel nem lett vége, mert miközben LMZ-vel fújtattak a takaró alatt, ez az UNDORÍTÓ még közvetítette, hogy most mi a helyzet nála, meg hogy mi lenne a jó megoldás!
HÁNYÁS!!!!!!
A másik ez az új kisköcsög iker, ez tényleg nem látja a játékot és úgy gondolja, hogy ha aggresszív macsósra veszi a figurát, mindenki lehajol a szappanért (backdoor) Rövid ideig kell majd hiányolnia a tesót :)

mgrc 2012.04.18. 10:05:32

- nekem megvan
- tényleg?
- tényleg, max hátulról
- JÓJÓJÓ

ezen kifeküdtem, LMZ-nek új távlatok nyíltak a szexuális életében muhahaha

paranyuszi (törölt) 2012.04.18. 10:05:40

@Pácsó Ármándó:
Honvágyuk... :D:D:D:D
Sztem inkább a vodka lehetett ott a lúdas... Meg hát totál igénytelenek, ez egyértelmű volt... :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.18. 10:05:58

nem akarom elképzelni,hogyan zajlott az az ujjazás tampon mellett.

pilar ternera 2012.04.18. 10:07:44

@mgrc: ezt így megbeszélték? :O)

paranyuszi (törölt) 2012.04.18. 10:08:06

@jo.e:
Én tegnap figyeltem Melák száját és sztem olyan mintha egy mini labdát forgatna benne miközben beszél.. :D

fl3sli 2012.04.18. 10:08:24

Most meg kell védnem Melákot Sixx -el szembe mivel azért mondta, hogy ez csak egy játék, mert amikor Melák mesélte az egyik ikernek, hogy Pocahontasz nincs már arra azt mondta az iker, hogy ilyen a játék, erre mondta a Melák, hogy akkor ilyen a játék, és most mi a faszt sír. Egyébként én ezt nem értem, hogy ezek a mostani huszonévesek, mit összebírnak sírni. Én is csak 6 évvel vagyok idősebb az ikreknél, de hogy nem sírnék így az biztos. Megkérdeztem volna tőle, hogy ti egymást szoktátok szopni, hogy ennyire ki vagy amiatt mert nem találkozol vele pár hétig. Úgy csinál mintha meghalt volna a tesója, egyébként ketten úgyse nyerhetik meg a pénzt.

JOKKA21 2012.04.18. 10:09:14

Kirát nagyon megdugnám.Anikót leugatnám óránként, ha vele kéne egy helyen lennem.Jó összefoglaló volt.:D
"Melák csak néz, nem hitte volna, hogy nála arrogánsabb köcsögöt be lehet kasztingolni,"
Ez kurva jó volt.:)

JOKKA21 2012.04.18. 10:10:19

@Alfonzina: Velem kipróbálhatod.:))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.18. 10:10:20

Szerintem Broki annyira nem vette magára az iker Edinás közlését. Sőt. Meglepően jól és nyugodtan tűrte.

Ebből látszik,h Edina neki semmit sem jelent, és ha addig bejönne valami olyan luvnya, akkor akár le is passzolná.

f.fredericks 2012.04.18. 10:10:57

@Pácsó Ármándó: Az biztos. Lassan már Baukó Évai magasságokba kerül. Bár Hiper fényévekkel jobban nézz ki.

jo.e 2012.04.18. 10:11:33

@fl3sli: és van ikertesód? Nem a 6 év különbség számít sztem, hanem az ikerség. Az egészen különleges kapcsolat. Gondolj csak bele, valaha 1ek voltak...

LoveMy 2012.04.18. 10:14:48

@fl3sli:
Abban igazad van, hogy Melák a sajátos poénos módján próbált visszaszólni, de igaza van, mert ez tényleg csak játék. Viszont pont ezért nem kellett volna összevesznie Píttel a párválasztó után. Csak akkor még Melák csököttagya ködben volt, azóta biztos megbeszélték és Melák belátta,hogy hibázott, gondolom.
Viszont a többiek (pl. Edina, Melák stb) is ugyanezt mondták az ikernek mikor visszajött egyedül, hogy ez egy játék, de annyira rosszul esett neki, hogy ez már ok arra, hogy kirakjon(?) egyeseket. RÖHEJ :D

paranyuszi (törölt) 2012.04.18. 10:16:03

@will:
Ez kegyetlen jó volt!!!!! :DDDDDDDD

Eruka 2012.04.18. 10:17:17

@fl3sli: lehet abban vmi, hogy az ikrek között szorosabb a kapocs... én megértem, hogy ki voltak akadva, hogy elválasztották őket. És Melák igenis egy álszent barom... sixx-szel kell egyetértsek! :)

@Alfonzina: sztem is kiválóan kezelte Broki az Edinás beszólást, de nem feltétlen (csak) azért, mert nem érdekli Naiva, hanem mert jól tud játszani, és nem fogja kiadni magát, mint ahogy azt az Iker tette (csoda, hogy Csíra a helyszínen nem belezte ki miatta :))

fl3sli 2012.04.18. 10:18:18

@jo.e: Anyámmal is egyek voltunk még sem sírok, mert nem látom 3 hétig. Sőt apáddal is egyek voltunk vmikor. Nevetséges.

LoveMy 2012.04.18. 10:18:29

@Alfonzina:
Szerintem meg pont nem ezért, hanem nagyon is jól csinálta, mint pl. amikor Jégnikivel totál elhitette, hogy vele viszi tovább a játékot, még Pít is megdícsérte ezért. Ez Máté játékában fő elem, a pókerarc. Mellesleg utána a riportban mondta, ha esetleg mégis így alakulna, megtenné a lépéseket ellene!

paranyuszi (törölt) 2012.04.18. 10:18:56

@Eruka:
Ettől függetlenül sztem Brokit rohadtul nem érdekli Edinka.. Többször mondta is, és többször egyértelműen úgy viselkedett..

pilar ternera 2012.04.18. 10:19:58

@Alfonzina: azért is reagált így Máté (azon kívül, amit írtál), mert még nem érzi veszélyesnek a kölyköt. túl újnak tartja még ahhoz, hogy befolyása legyen bármire, ezért nem izgul. nem tudja a védettséget! ;)

paranyuszi (törölt) 2012.04.18. 10:20:45

@fl3sli: Akartam már kérdezni, hogy Ti rokonok vagytok??? :D:D:D

mgrc 2012.04.18. 10:21:20

@Pilar Ternera: fejből idéztem, de igen, kb. ez zajlott le - az extra végén - , de utána már nem mutatták sajnos, hogy megvalósult-e a dolog, tippem szerint igen :))

LoveMy 2012.04.18. 10:21:43

@Eruka:
Egyet értek!
Mikor a kisköcsög iker ment aludni, folyamatosan nyomta Csírának: "Gyere! Gyere MOST! Hallod? Gyere MOST!"
Ezután mondta Melák Máténak, hogy: "ez ki fog esni"

fl3sli 2012.04.18. 10:21:43

A@Eruka: Nézd vissza, hogy azt mondta a Meláknak vmelyik iker, hogy ez csak játék, nem kell sírni, ezért mondta, a melák, hogy akkor ez csak egy játék nem kell sírni, ezért nem értettem egyet sixxel.

horee6 2012.04.18. 10:22:05

valaki azonnal mondja meg, Hiper most megkapta az ikrát farzsebbe, vagy manuál volt a program? Mert amilyen perverz egy ribancnak tűnik, még egy dirty Sanchez salsávál is benne lehetett a menüben. :)
Azért azt kellemes lehet visszanézni: kamerák előtt popsin pukkantanak picsarészegen... Brrr...

Melák szenzációs volt ezzel a kinti egzisztenciával. Gyakorlatilag azt mondta, megveszi kilóra Pokahontaszt. Ráadásul nem is érezte, mekkora gáz ez, holott a két másik majom - nem is olyan halványan utalt rá. Azért arra kíváncsi vagyok 19 évesen önerőből mivel hozott össze magának komoly egzisztenciát. Kábítószer terjesztő hálózata volt, vagy mifasz? Csak ki ne derüljön, hogy anyuék pénzével villog, közben neki csak egy kék Kemping bringája, meg egy PS3-a van. Az annyira nem jönne be Nikinek.

Vadkörte82 2012.04.18. 10:23:18

@LoveMy: @Alfonzina: azért látszik, hogy ez az iker2 sem IQ-fighter, ha így is gondolja h Edinka ki, akkor sem a legjobb emberrel közölte. amúgy neki azon kéne spekulálni melyik fiút ki..dehát majd belejön..vagy nem lesz rá ideje.
Broknak ahogy telik az idő jobb Edinkával..mert nagyobb összegik foghatják a gömböt..

fl3sli 2012.04.18. 10:24:33

@horee6: Lehet a PS3 -ra rámozdulna :D

f.fredericks 2012.04.18. 10:25:11

@LoveMy: kurvára elhitette vele, végülis a csaj nem mögé állt be. Mert átlátott rajta. Az más kérdés, hogy így is kirakták, mert antiszoc volt, de ne istenítsük már Brokit, mint nagy taktikust.

paranyuszi (törölt) 2012.04.18. 10:26:30

@horee6: Nem derült ki az extrából, h pontosan mi történt Elemző és Hiper között..
De "valami" után rágyújtottak a teraszon.... :D:D Lehet találgatni..

Klajcsika 2012.04.18. 10:26:52

Azért Máté annyit odaszúrhatott volna az új csávónak, h "Azért anyázni nem kellene!!"Remélem hamar kiesik ez a Márk....eléggé unszimpi!

jerk_off 2012.04.18. 10:28:25

@fl3sli: így van, jól mondod. ráadásul a melák is a riportszobában úgy adta elő, h érezni lehetett belőle, h ő pont emiatt mondja. melák jó arc, okosnak nem mondanám, de keresetlenül őszintének mindenképpen.

fl3sli 2012.04.18. 10:29:05

Egyébként Kira előtt lebuktak, mikor bementek azt mondták, hogy bent nem jöhetnek rá hogy ketten vagytok, akkor a Kira senki ezek szerint?

Wombat szerelem 2012.04.18. 10:29:31

Tegnap lemaradtam az extráról (pont most, amikor történések vannak) :-(
Leírná valaki, mi volt Hiperékkel?
És neki van/volt kint pasija?

LoveMy 2012.04.18. 10:29:49

@f.fredericks:
Jégniki ott, abban a pillanatban, amikor Edina Mátét választott, akkor döntötte el, hogy Píthez lép. Ezt utána a riportban mondta is, hogy végig elhitte, hogy Máté a párja, és megdöbbent, amikor Edina lett Máté párja. Kényszerlépése volt ez. Hogy hogy nem láttad ezt?

LoveMy 2012.04.18. 10:30:46

@f.fredericks:
Átlátott rajta????
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Eruka 2012.04.18. 10:31:39

@f.fredericks: sztem abban a szituban, ha Edina nem áll már Broki mögött, és mondjuk JégNiki választ először, akkor sztem 1000%, hogy beáll Broki mögé...
Broki nagyon jól játszik, sztem elég jó esélyei vannak a döntőre

horee6 2012.04.18. 10:31:52

@paranyuszi: ezt a dohányzást nem egészen értettem. Ez a "szex után bagózunk egyet", vagy a "hülyeséget csináltunk, idegesek vagyunk" dohányzás volt?

horee6 2012.04.18. 10:32:43

@jerk_off: Melák tulajdonképpen a maga szintjén nem egy rosszindulatú barom, csak az a szint...

f.fredericks 2012.04.18. 10:34:50

@LoveMy: hát de ha teljesen elhitte volna, akkor ennek ellenére is mögé áll, nem? Így azért elgondolkodott, hogy hoppá.

Amúgy Naíva egyre lejjebb ássa magát nálam, ezekkel az antipatikus megnyilvánulásaival.

Ja és a Márk gyerek nekem szimpi. Csak még nem vette fel a fonalat.

paranyuszi (törölt) 2012.04.18. 10:36:55

@horee6: A második verzió..
Kiderült hogy mindkettőnek vagy egy kihalóban lévő kapcsolata..(ill. gyanítom h már csak volt)És erre Hiper megoldása az volt, hogy mondjuk azt, hogy csak egy csók volt!! :) :) Ezt nem sokkal azután mondta, hogy közölte, hogy megvan neki, tehát marad a backdoor megoldás és ezt Elemző leokézta. :D

nyílegyenes labirintus 2012.04.18. 10:37:22

@Klajcsika: A saját szempontjából nem volt rossz, hogy nem ugatott vissza,mert nem tudhatják, hogy az új srác, nem védett-e, ezért keresztbe tehet neki. Broki nem akart ugatni, és ezt jól csinálta, ezzel Márk hibázott kurva nagyot...

pilar ternera 2012.04.18. 10:38:10

@f.fredericks: mi volt Naívában antipatikus? kérdezte a kölyköt, hogy mi volt? ő meg mondta, hogy öcsi kint maradt. erre Naíva: oké, de...
vagyis: oké, b+, azt látom, hogy kint maradt, mert egyedül jöttél vissza, nem vagyok hülye ennyire, rájöttem magamtól, mondd a részleteket!

mimózalelkűkém meg erre így berág? oviban volt a casting, ez már biztos!

f.fredericks 2012.04.18. 10:40:35

@Pilar Ternera: na jó, de a hangsúly, meg a stílus, és nem először vakkantott be ilyen bunkó stílusban.

paranyuszi (törölt) 2012.04.18. 10:42:57

@f.fredericks: Egyetértek nekem sem tetszik különösebben Edinka stílusa, bár tény h a féliker is túllihegte kicsit a másik fele elvesztését...

Hana30 2012.04.18. 10:45:49

@Wombat szerelem: Dióhéjban:
Hipernek piros napok voltak. az alkohol meg folyt bőven. Ekkor LMZ meg Hiper összefeküdtek, volt valami lihegés meg ujjáték, de nem akarjuk elképzelni. Erre aztán Hiper is ráébredt, így felajánlotta a hátsó bejáratát. A többit nem láttuk, de nem akarjuk elképzelni.

f.fredericks 2012.04.18. 10:45:55

@Pilar Ternera: más emberek vagyunk más az ingerküszöbünk, én meg Hiperre nem köpködök, mint itt sokan. :D

horee6 2012.04.18. 10:46:34

@paranyuszi: szóval Hiper közösülés céljából felajánlotta emésztőrendszere végpontját, Lmző leokézta, de azt nem tudni, élt-e a lehető-seggel, mert közben rájöttek, hogy a párjaik nem ezért szeretik őket. Erre idegesek lettek, és kimentek bagózni.
Jól értem?

fl3sli 2012.04.18. 10:46:54

@f.fredericks: Szerintem semmi gáz nem volt Edina beszólásával, csak nem kéne mindent túlreagálnia mindenkinek, főleg egy olyannak aki most jött be. Egyébként az sem lett volna teljesen korrekt ha ketten maradnak, mivel ők 100 % ig megbíznak a másikba, az meg a játéknak nem tesz jót.

Hana30 2012.04.18. 10:46:55

@Wombat szerelem: Ja és a végén hiper a riportszobában benyögte, hogy mindkettőjüknek van párkapcsolata odakinn! Milyen büszkék lehetnek!

jerk_off 2012.04.18. 10:46:58

@horee6: sztem így kívülről bekamillázva kifejezetten vicces a melák. persze, ezeknek 24/24-ben kellett elviselniük egymást, és úgy már nem biztos h könnyű az ilyen melákféléket tolerálni.

Cathcart_ezredes 2012.04.18. 10:46:58

@Pilar Ternera:
Na végre... Én is pont így láttam, és nem is értettem, hogy az a szerencsétlen hülye mit picsog, hogy őt itt most megbántotta Naiva (holott nálam a csaj sem kedvenc). Nekem nincs ikertesóm, és biztos ez valami hűdeföldöntúli kapocs, de ekkora rinyálást amit ez csinált, egészen elképesztő. Lehet szomorú, de egyből keresett valaki áldozatot, akin levezetheti a frusztrációt, és a szomorúságot átvezetheti haraggá egy műsértődéssel. Ha ez a majom hazaküldi Melákot én megyek tüntetni.

fl3sli 2012.04.18. 10:47:58

@horee6: Vagy lehet kakaós maradt a kigyó, és ez okozta a problémát :D

horee6 2012.04.18. 10:48:38

@Hana30: de földhöz ragadt vagy! Nem szereted, ha szárnyal a fantáziád? :P