Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6051-6052.

2012. április 18. 16:00 - drtorok

Két kiemelkedő alakja van a BK legutóbbi epizódjainak: András, aki az egyetem jampeceként hosszú hajjal és vasfoggal nyitotta ki a sört és robot tánc versenyt nyert a ki mit tud?-on, illetve Zsolt, akinek eddig is dicséretes mimikája teljesen kivetkőzött önmagából, és az arcizmai egészen elképesztő önálló életet kezdtek élni.

01.jpg

6051. rész:

Aliznak olyan „ügye” van Ádámmal, amiről nem beszélhet élete szerelmének, Gézunak. A nő ezért rágott be a fotósra és machinálta meg annak motorját enyhe gyilkos szándékkal. Össze-vissza beszéltem, mert azt hittem, te ő vagy, mert minden bukós pasit az én Gézumnak hiszek, és beszóltam valami durvát, és ezután akartam megölni, magyarázza a taxisnak az agyament részleteket. De ha nekem akartad mondani, akkor mondd el most, erőszakoskodik Géza. Nem. Ennyit az őszinteségről, baszod, mondja Kertész.

Attila a padláson gyúrja Julit, aki eltorzult arccal viseli a csóközönt, majd felsikít, hogy „egér!”, aminek hatására minden lekonyul. Pedig Atti mennyire faszán kitalálta a dugjunk a padláson romantikus ötletet, de Julinak nem megy az egér jelenlétében.

Gizella és lánya apja fut össze a műnövény udvaron. Mondja Zsoltnak, hogy mekkorát fognak csajoskodni Lindával, mert Vili sörözni megy, mire Zsolt: faszt, ő hozzám jön este. Elfelejtette. Ja, hogy van egy apja, idegráng Zsolt, aki ma brutál arcmimikából fergeteges alakítást nyújt. De szegényke, védi az anyja, ma is matek dolgozata volt. Ezt se mondta el, durva ez a lány. De Bartha kegyesen lemond Linda társaságáról az estére.

02.jpg

Most harizol? kérdi Aliz a taxisofőrt. Nem. De tudom, hogy igen. Ja, mert titkaitok vannak Ádival. De majdnem megöltem, most akkor meg adjam ki a titkát? Kavartok. Nem. Na jó, én ennyit bírtam ebből a jelentből, ami mi mással, mint puszilkodással végződik, mint minden egyes párkapcsolati konfliktus a BK vörldben. Aliz felveti, hogy elmondja a fotósnak, hogy ő akarta kinyírni, de rafkós Gézu azt javasolja, hogy ez meg az ő titkuk legyen.

Atti és Julcsa együtt mennek be az irodába a padlásozás után, Klau azon nyomban gyanakvó arckifejezést ölt. Az udvaron futottunk össze, mondja Juli. Nem tartozol magyarázattal, válaszol az anyja. Akkor ne nézz így. De én csak nézek. Majd azonnal kiszúrja az Attila hajába gabalyodott pókhálót. Nálatok így takarítanak? villant egyet a műfogsorával, Juli a háttérben reszket. Atti aszongya, a pincében keresett egy telefonszámot – hiteles.

03.jpg

BKV ellenőr Linda összefut az anyjával az udvaron, aki éppen morzsákat szór ki, amiért a lánya lebassza, de szerintem sokkal érdemesebb egyenként szemügyre venni Gizus legújabb tavaszi kollekciójának darabjait. Hogy sikerült a matek doga? Linda megtestesítője szarul leplezi, hogy soha az életben nem írta meg.

Kingu is befut, Ádi cuccait cipeli, Kertész meg gyanútlanul segít. Nem az enyémek, vallja be Kinga, és ebben a pillanatban lép be a haldokló Ádi. A pincérnőhöz költözik, mert szegényke még egy teát se tud magának készíteni, de még nevetnie is fáj. Hát, ne nevess, javasolja Géza nagyon helyesen. Gizusnak is elmondják, hogy eltörte a bordáit.

04.jpg

Zsolt a Rózsában Petinek puncsol, a matek dogáról érdeklődik, hogy milyen volt, meg Lindának hogy sikerült, de a srác szűkszavú. Azért persze csak kiderül, hogy Linda baszott iskolába menni, semmiféle matek dolgozatot nem írt meg „betegség” címszó alatt. Zsolt ráng egyet.

05.jpg

András és a Szeress most! gonosz anyukája őrületes hangulatban vannak, hangosan kacagva dülöngélnek a kanapén a régmúlt csodálatos emlékeit felidézve. Juli érkezik haza, szegény, még ki se heverte a padlásos kalandot, erre otthon meg fergeteges hangulat várja, ráadásul férje ura még vacsorára is meghívta a nőt.

06.jpg

Zsolt ront be Gizuékhoz, basztál ma iskolába menni! üvölti a lányának. Jólvanna, lógtam, és akkor mi van, karóba húztok? De az én Lindu-Bindum nem szokott lógni, kitűnő tanuló, nem hazudik az édesanyukájának, sopánkodik Gizzancs. Zsolt baszogatja a gyereket, hogy most szúrja el a csodás életét. Maga alatt van, mondja Gizi. Faszt, mindene megvan, legyen maga felett! hadonászik Zsolt. Gizi meg Barthával üvölt, Linda kurva szarul elkezd sírni, Zsolt megint döbbenetes arcot vág.

08.jpg

6052. rész:

Kata a vacsoránál elárulja a Berényi családnak, hogy András annak idején „robot táncolt”, ez mindenkinek felkelti az érdeklődését. Még egyetemi tehetségkutatót is nyert vele – szép kis egyetem lehetett. Ja, meg akkor még foggal nyitotta ki a sört, de hát az idő, meg András vasfoga...

Kinga undorítóan ereszt a szájába egy darab tésztát ragadósság teszt gyanánt. Miccsinász, fel kell dobni a plafonra! javasolja Ádi. De ha odaragad, hogy tálalom? Ne az egész fazekat dobd fel! Jesszus. Legközelebb te főzöl, mondja Kingu. Ja, és van „gyógy krém”, amivel kenegetni foglak. Észveszejtő flört veszi kezdetét, egyelőre csak verbális nyalás-falás van folyamatban.

09.jpg

Hanna és Klau mi másra, mint operára fogyasztja a vacsorát. Zsolt fut be a villába. Csatlakozik hozzánk? kérdi Klau. Nem. Hanna, az van, hogy barizzál már Lindával, mert a sulit is elbaltázza. Hanna nem lelkes, el is árulja Zsoltnak, min balhéztak össze: először az anyja pornózott a villában, majd ezek után Linda lekurvázta az én anyámat.

András a nappaliban robot táncol a család nagy örömére. Kata és Juli megbeszélik, hogy mennyire nagyon jó férjanyag a Berényi, és közös nevezőre jutnak a tekintetben, hogy mindketten utálják Zsuzsát. Ezzel Kata sikeresen benyalja magát Julcsánál.

10.jpg

Géza meglátogatja Ádámot, de nyilván nem a jóindulat vezérli. Szerencsésnek nevezi a fotóst. Törött borda, agyrázkodás – szerinted melyik csodásabb? Két fantasztikus nő ápol. De csak átmenetileg, esküszöm, egyiket se fogom megdugni, hisz mozdulni is alig bírok, győzködi Kertészt Ádi.

Linda magyarázza az anyjának, hogy csak egyedül akart lenni, ezért ment reggel 8-kor moziba iskola helyett. Ez azért Gizinek is feltűnik. Hanna máris ott terem, hisz a villa másodpercekre van a Mátyás tértől. És jól lebassza Lindát, hogy ráuszította az apját. A lány újabb borzalmas zokogó görcsben tör ki.

11.jpg

Kata végre távozik Berényiéktől. Juli mondja a férjének, hogy végre megtudta, mekkora léha fiatalember volt az ő Andrása. És aggódik is: ha ő vasfoggal nyit sört meg robot táncol, akkor mennyire jó neki a családi fészek telegyömöszölve gyerekekkel? Ezer év után ma este érezted jól magad először. De Andris meggyőzi, hogy ő márpedig a szürke kispolgáriságra vágyik.

Szabi lerohanja az udvaron a főnököt, hogy nagy a baj. Zsolt leszarja. De bekrepált a fagyasztóláda, és egy egész Rózsa crew képtelen megoldani a világvégét sejtető ördögi problémát. Erre Bartha a legdurvább „mindjárt összeszarom magam” arcot vágja.

12.jpg

A gangon Nóra fut Juli után, Timikének azonnal ételfestékre van szüksége így az éjszaka közepén. Hamar lényegre térnek: Kata a kezdeti ellenszenv után bejött Julcsának. Nóra is jól ismeri, és csodálkozik a szőke benyomásán. Hiszen Kata a legdurvábban rá volt izgulva Andrásra annak idején, persze hogy rühellte Zsuzsát. Juli lefagy.

Kinga, újlakó Kriszta, és mégújabblakó Ádi házirendet írnak. A szabályok közül a leghülyébbek a következők: nincs meztelenkedés (Kinga ötlete), éjszakára nincs szállóvendég (Kinga ötlete), nincs se flörtölés se semmi más (Kinga ötlete), nincs szex társasjáték (Kinga ötlete). Úgy tűnik, a pincérnő kizárólag egy témára tud koncentrálni.

Gizuékhoz ki más, mint Bartha csönget be. Hú, de marha unalmas már. Gizi épp megszólalna, de Zsolt szó szerint ezt mondja: BEFOGOD, most én beszélek! Majd lebassza a pornózásért. Persze, hogy Linda kerüli az iskolát, miféle példa ez? Te meg pakolsz, mondja a gyereknek, jössz hozzám. Ja, majd a bűnöző apjával él, aki állandóan marakodik Zsófival. Ne bassz fel, Gizi! gesztikulál hajmeresztően Bartha. Mert, mi lesz, megütsz? Ez egyre jobb. Linda kiakad, hagyjátok már abba, mindkettőtöket utálom, egyikőtökkel sem akarok élni! És kirohan. 

14.jpg

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2012.04.18. 16:42:35

Hogy az anyjába esik el valaki úgy motorral, hogy csak a bordája törnek el, de semmi más baja nincsen? Superman-pózben lerepült róla?

Amikor én taknyoltam bringával, elég nagy sebességnél, szétütöttem a könyököm, alkarom, vállam, csípőm, combom, de a mellkasom, hasam nem sérült...érdekes.

nyuszi01 2012.04.18. 16:48:21

@Johnny336: ez csak a BK univerzumban lehetséges :D

Amúgy hol van reggel 8kor mozi??? :D :D

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.18. 19:32:39

A film az nagyoknak szóló mese!!!

Koky_ 2012.04.19. 07:32:37

@Johnny336: "Superman-pózban lerepül róla".... :))))))))
süti beállítások módosítása