Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6049-6050.

2012. április 17. 17:00 - Mésza "Abdul" Jani

Esik az eső, el van borulva, a fejem is fáj, és ez a két rész sem volt túl izgalmas, de azért van 1-2 biztató jelenet. Ádám viszonylag jól van, el is jött a korházból, de a pénzelője nem segít neki, csak pénzzel. Géza nyomozót játszik, fényt is derít a titokra. Hanna megkönyörül Balázson, buli is lesz. Új szereplő a sorozatban, de egyelőre nem sok minden derül ki róla. Végül pedig úgy tűnik, megint kufircol Attila és Juli, bár nem túl romantikus helyet találnak a légyottnak.

6049. rész

Még mindig a Balázs-Csocsó-Linda hármasa téma. Hanna próbál még durci pofit vágni, nem tökéletes, szóval ebből nemsokára békülés lesz. Kb ugyanaz megy ebben a témában, mint az előző részben, annyi különbséggel, hogy Peti azért megkérdezi Hannácskától, hogy ki nem mondaná, hogy igaza van. Nem, de már mosolyog. Balázs azért nem ússza meg ilyen könnyen. Tuti békülés.

Aliz izgatottan szalad be a szobába, megkéri Gézát, vigye be a korházba. Most már Gézu meg Szabi is izgatott, de mint tudjuk, nem a csajnak van baja, hanem a hímringyónak. Semmi karambol, csak elesett. Géza persze jófej, beviszi.

Máté Kiskirályfit játszik a Süsüből, lába közt a parfissal lovagol. Anya is ezt csinálná, de ő a munkát venné oda. Amúgy a szokásos, ebben a lakásban általában töltelékjelenetek vannak, kb most is. Lúzer Andris mondja Julinak, nyugodtan menjen vissza az irodába melózni, majd ő foglalkozik a gyerekkel, Juli meg picit kéreti magát, majd boldogan beleegyezik.

Rózsában még mindig ugyanazok a szendvicsek vannak, rosszul mehet Zsoltnak, bár előtte is ezek a kaják figyeltek ott. Szabi rohan be, újságolja Kingának a legújabb infókat. Zsófi a háttérből figyel, majd amikor Szabolcs lelép, mondja a barátnőjének, ő is menjen be a korházba, majd ő lezsírozza Zsolttal. Bartha jön is, meg is kérdi, ki van korházban, de pont jön a lánya, aki hozta a vodka árát, így vele foglalkozik. Persze nem fogadja el, de ha valami baja van, szóljon neki, ne piáljon. Természetesen Linda nem fog, amilyen rosszul volt tőle. Hajjaj, hányszor hallottam én már ilyet. Ja, és Zsolt nem csalódott benne.

Az udvaron van Vili bácsi meg Laci. Novák visszaadja a padlás kulcsát az öregnek. Ez is tölteléknek tűnne, ha közben nem érkezne meg Attila, aki sokatmondó arcot vág, miközben kihallgatja a másik kettőt.

Hazaérezik Ádám, meg a két segítője. Alig bír levegőt venni, Géza meg poénkodik vele, akkor ne vegyen. Hogy mi volt a moci baja, azt nem tudja, mivel indulás előtt nem szokta leellenőrizni, még akkor sem, ha az oldalán pihen a kétkerekű. Gézunak nem is tetszik ez a hozzáállás, ha nem ért hozzá, szólt volna neki, mert ő igen. Egyszer Kertész is összetörte magát, meg a motorját is, mert belehajtott egy állat, de azt furcsállja, hogy csak úgy behal a gép. Aliz meg csak nagyokat hallgat.

Attila elkunyizza a padlás kulcsát Vili bácsitól. Nyomja a sódert, hogy az iratokat akarja oda felvinni, meg ott csak jobb helyük lenne, mint a pincében, de mi már tudjuk, hogy most ott akarja felpróbálni a titkárnőjét. Azt azért kideríti még, csak két kulcs van, abból az egyik nála lesz. Vigyorog, mint a tejbetök.

Peti húzna el, de Hanna próbálja marasztalni. Nehezen megy, így a hasán keresztül akarja megfogni. Ez sem sikerül, viszont pont jön Balázs, így helyet cserélnek. A szokásos téma, Balázs bocsánatot kérnek, emez gyökérkedik, blablabla. Aztán viszont fejlemény van, Balázsnak fel kell hívnia Hannácska előtt a Csocsót, lecsekkolni a történetet.

Ádám rendkívül tápláló tápot tol az arcába, Talán meg van vajazva a kenyér, meg azon egy paradicsom. Ez neki már szendvics. Aliz összedobna neki valami normálisabb kaját is, én félnék az Ádám helyében, de ő sem kér belőle. Aztán hallgathatjuk, hogy lelkifurkája van a csajnak, mert undok volt és nem akart találkozni a selyemfiúval. Jön Géza, lecsekkolta a motort, valami vezeték szét van csúszva, de hogy a baleset előtt vagy közben történhetett, azt nem tudja. Na, közben csak látszik a paradicsom alatt valami párizsiszerűség. Gézu szerint az is esélyes, hogy akkor ment szét a vezeték, amikor eldőlt a motor. Minőségi munka lehetett akkor. Végül Kertész arra következtet, hogy ki volt lazulva, a rázkódástól meg szétjött, és ettől történt a baleset. Ali nem kicsit be van tojva.

6050. rész

Balu felhívja Csocsót, aki lecseszi a suli miatt, majd a smár lesz a téma. A sulis barátnő sem hülye, leesik neki, hogy ki van hangosítva. Megnyugtatja Hannát, hogy hiába próbálkozott, mert Balázs csak őt szereti.

A gazdi van látogatóban a kutyuskájánál. Pár hétig nélkülöznie kell, nem lesz dugás. Ádám a segítségét kéri, de nem vásárol be neki a MILF, fontos dolga van, a pénzeszsákot meg is kell tartani. Úgyhogy ha új motort akar, akkor neki meg kell ezért dolgoznia a férjénél, aztán meg Ádinak nála. Azért hagy ott neki egy köteg pénzt, amit majd később ledolgozik. Ebből tud kaját rendelni. Haverunk, a 12-es karika a búcsúzást magára veszi, és nyugovóra tér.

Aliz megint a Rózsában pletykál, hisz azóta új fejlemények vannak. Nincs jól a srác, szívesen vele is maradt volna, de akkor meg Géza akad ki. Persze Kinga is aggódik.

Hanna még kéreti egy kicsit magát. Balunak ki kell állnia egy próbát. Meg kell mondania, milyen a segge a farmerban. A válasz, hogy a hátsója úgy tökéletes, ahogy van. Helyes válasz. Öröm é bódottá. Jöhet a buli.

Claudia Attiláról faggatózik, mit csinál, mikor jön ésatöbb ésatöbbi. Juli meg honnan tudná, a főnöke, nem kell beszámolnia. Clau szerint amúgy sem jellemző rájuk a precizitás, látszik ez a reggeli esetből is. Valahogy nem hisz a lányának, nem is tudom miért, az meg persze, hogy visszatámad. Inkább örüljön az anyja, hogy ingyen ott melózhat, és nincs köztük semmi. Persze-persze. Csipog a telefon, sms-t kap Juli Attistól, tiszta József Attila, menjen a padlásra. Clau egyből kérdezi, ki az, de azt kamuzza, András, az anyja meg úgy tűnik, hisz neki.

Máté most a kis műanyag motorjával keringőzik a Berényi Kft. irodájában, Andrist persze idegeli. Kopognak, Horváth Kati az, András régi ismerőse. A készítők azt ígérik, alaposan felforgatja majd az életet, hát hajrá. Ő vezeti azt a projektet, amire a kft. is pályázik. Szerinte jók az esélyeik, de nem ő dönt. Majd csepegtetnek még némi infót a karakterről. Felhőkarcolókat épített Katarban, így viszont elfoglalt volt, és családja sincs.

Ádámnál csöngetnek. Nagy nehezen elindul az ajtó felé, akkor meg a telefon csörög. Ő mégis az ajtót választja. Kinga az, és ő is csörgött. A nő azért ment, hogy felajánlja, addig költözzön hozzá, amíg ilyen szarul van. A hímringyó persze belemegy, úgyhogy a csak pakol is össze neki néhány cuccot.

Aliz ügyetlenkedik a konyhában. Először egy tojást ejt le, majd a csörömpölésből ítélve valami evőeszközt. Erre már Géza is feltápászkodik a tv elől, hogy mi baja van a csajának. Röviden Ádám, aggódik érte. Kicsit hosszabban meg bevallja, hogy ő borította fel a motort haragjában.

Meleg volt Katarban, és elképesztő ütemben építkeznek. Nehezen fogadták el, hogy egy nővel kell tárgyalniuk, de csak sikerült nekik. Kölcsönös udvarlás, majd András családjára terelődik a szó. A gyerekeket nehezen számolja meg, Kati meg azon se csodálkozik, hogy elváltak Zsuzsával. Azon sem, hogy első lányuk Kata, poénkodik is vele, hogy biztos miatta. Hát, lehet ebben valami, mert Andris elkezd ő-zni. Julit azért majd bemutatja neki, a legcsodálatosabb embert, akit ismer. Juj.

És padlás. Nem túl lakájos, de ínséges időkben ne válogasson Juli. Szövegelés helyett használja másra a száját. Attila is így gondolhatja, de a csóknál vége ennek a résznek is.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása