Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Megasztár 6x10 - 5. döntő

2012. április 16. 09:00 - candyperfumegirl

5. döntő, és mivel Ursula múlt héten nem rikácsolta el a műsor végén kivételesen, hogy most milyen őrülten fantáziadús tematikára számíthatunk, ezért minden rosszra fel vagyok készülve, még arra is, hogy mindenkinek ugyanazt a Balázs Pali slágert kell majd előadnia. Kezdünk, Trilla Jacko pózban nyitja meg a műsort, és szól a Thriller, engem meg egy pillanatra elkap a hamis remény, hogy ezúttal tényleg adtak egy nehéz feladatot a versenyzőknek, de ez pillanatok alatt szerte is foszlik. Nem Michael Jackson a téma (pedig valami hasonlóan nagy kihívás nem tenne rosszat a műsornak), hanem halhatatlanok, vagyis már nem élő előadók legikonikusabb dalai, ezen a ponton mindenemet fel merném tenni rá, hogy Gigire Whitney Houstont osztottak. Meglátjuk, először még csillagdal, majd beront a színpadra Trilla és Clau, utóbbi ezúttal lila testhezállóban, majd némi bazsalygás a zsűrivel, és belecsapunk a lecsóba.

Kivételesen nem rémisztgetik a versenyzőket már az elején a szavazás állásával, az is lehet, hogy máris csúszásban vannak, mindenesetre ez valami új, és jön Bihal Roli kisfilmje. Roli a kecskeméti éjszakába érkezik meg, mármint a szülői házba, ahol meleg vacsora várja, pedig töksötétben jött és április van, szeretem, amikor ilyen hihetőek ezek a kisfilmek. Ugrunk a próba képeire, ahol a TV2 újabb szintre emelte a pofátlan termékelhelyezést, Mariann egy gigantikus Telenor háttér előtt osztja az észt Rolinak. No Thanks még mindig nem elégedett azzal, amit a tükörben lát, ezt mondjuk nem értem, mert ezen a téren vele sosem volt probléma, lássuk inkább, hogy tud-e végre valami eredeti produkciót a színpadra tenni. Queen: Don’t Stop Me Now-t kapott, ajjaj, ez az a kategória, hogy ha nem rendelkezel Freddy Mercury kvalitásaival, be se kezdj, hát nem indul jól a dolog. Elég fegyelmezetten és jellegtelenül vezényli le Roli a dalt, Bereczki meg képes azt mondani, hogy a visszafogottságot hiányolta belőle, Maestro szemöldöke kapásból a homloka közepéig szalad. Ő a maga részéről azt tartja teljesítménynek, hogy érte el No Thanks, hogy totál hidegen tudta hagyni ez a szám, Bocsi meg a Freddy emlékkoncertet emlegeti, a nagyok is felsültek ám a Queen feldolgozásokkal, csak a miheztartás végett. Mari szerint is unalmas volt és dekoncentrált, Bereczki meg azt az ingtépést akarja már látni, de nagyon, és azt hiszem, ebben megegyezhetünk, hogy sokat használt volna a produkciónak.

Farkas Jenser Balázs jön, akinél szintén valami lazulást kéne elérni. Mariann alig várta, hogy ő legyen a hetes, most majd a kezébe veszi a dolgot, taperolja is a srácot, ahol éri, előrehozott karácsony ez neki. Produkció, Fényév távolság a Padlásból, gondolom, Kaszás Attila miatt fért bele a mai tematikába. Elején úgy tűnik, mintha Balázs szorgalmas gyakorlással eltanulta volna Talán Attilától a csukott szájjal éneklést, aztán csak kinyitja a refrénnél, de valahogy végig unalmas marad. Maestro azonnal támad, eleve rossz volt a koncepció, bezzeg ha ő lett volna a hetes, nem hagyta volna Balázst színpadra állni egy olyan előadással, amit talán csak a nyugdíjasklubban élveznek, és ott is azok, akik nem kapcsolják be a hallókészüléküket. Bocsinak a műfajjal is problémái vannak, mert kifejezetten rühelli, amikor színészek lemezeket adni ki, Bereczki halántékán tisztán kirajzolódik a kidagadó ér. Ő maga kioktatást tartogat, Balázs fiam, az a baj, hogy neked fogalmad nincs arról az érzésről, hogy milyen az, amikor menekülni vágysz, de maradnod kell, ezért volt érzelemtelen és üres az egész, szállj magadba, és gondolkozz el ezen egy picit. Mari az egyetlen, akinek tetszett, de hát egyrészt ő a hetes, másrészt a Farkas Jenser Fanclub alapítója, szóval erről ennyit.

Trilla már megint elsüti azt a poént, ami múlt héten is ütött már, hogy újabb 3 dal került fel a slágerlisták élére, és már MEGINT nem mondja, milyen slágerlistákról van szó, azt hiszem, ezt akkor most már hivatalosan is a fantáziánkra bízzák. Bozont jön, és a kisfilm természetesen drámázással indul, hiszen múlt héten majdnem kiesett, csak Bereczki Zolin múlt, hogy nem őt, hanem Toronyház Tímeát küldte vissza a balettbe ugrálni. Termékelhelyezés robban az arcunkba a következő snittben, Bozont a Citibank oldalát böngészi a Táblagépen, amire időközben egy Telenor matrica is került, azt hiszem, kijelenthetjük, hogy elértük a csúcsot ezen a téren, ez már fokozhatatlan. Mariann azt ígéri, most majd húznak egy váratlant, a laza srác majd My Way-t énekel. Ez a dal tud nagyon pátoszos és nagyon érfelvágós is lenni, de egy dolgot biztos, hogy nem lehet vele csinálni: elhülyéskedni. A stáb nyilván rongyosra nézte Robbie Williams Royal Albert Hall-os koncertjét, ahol swinget énekelt, és pont a My Way-jel zárt; mert kicsit lebutítva, olcsósítva és kereskedelmi tévésre fazonírozva erőteljesen arra hajaz a színpadkép. Bozont szokatlanul jólfésült és az éneklésben valahogy visszafogott, pedig ez a dal akkor üt, ha hátborzongató, és ha az előadó eléri, hogy érezzük azt a „fél lábbal a sírban” –hangulatot, különben nagyon üres és hatástalan marad. Főleg úgy, hogy karaoke bárok létezni sem tudnának nélküle, Bocsi is ezt emlegeti, de Bozonttól valahogy megkajálta. Zoli is szerette, mert „ez a dal elő volt adva”, Maestrónak viszont nem jött át, mert ez nem Bozont volt, és belefért volna a humor, ami persze baromság, többi zsűritag szerint is, így gyorsan elhallgattatják.

NagyAdri felvezetésében Ursula sajnáltatja kicsit a lányt, szegény magányos és éhezik a szeretetre; ha már a dögös csaj imázzsal nem mentek semmire, most megpróbálkoznak szimpátiaszavazatok gyűjtésével. Kisfilmben Mariann beteg gyerekekhez viszi, mert ők az egyetlen olyan emberi lények, akiktől Adri nem fél. Lépjünk a produkcióra, Amy Winehouse : Tears Dry On Their Own, ezt is ki lehetett volna találni előre. Azt viszont fel nem foghatom, hogy sikerült ehhez a dalhoz egy ennyire hangulattalan katyvasz körítést adni, gagyi, műanyag határú felhőkarcolós háttérvideóval, és megállás nélkül vigyorgó Adrival, aki mögött érthetetlen módon Burberry divatbemutató zajlik a színpadon. Mi volt ez?! Ahhoz nem kell művésznek vagy zeneértőnek lenni, hogy az ember összerakja fejben, hogy egy rohadtul sötét és szomorú dal, és akkor már nem ártana azt valahogy a körítéssel is érzékeltetni, mert így egyszerűen élvezhetetlen, hogy mindenféle oda nem illő faszság vonja el a figyelmet. Értékelünk, Maestro most felszabadultnak érezte, Mari szintén, Bocsi is a sötétséget hiányolta az előadásból, ahogy én is, Adri meg megállás nélkül vigyorog, és néha random módon felröhög, szerintem itattak vele valamit. Zsűri azt próbálja belenevelni, hogy szeresse már magát, Bocsi meg teljesen váratlanul Bumeráng-üzemmódra kapcsol, és azt mondja, szívesen megnézné, ahogy Adri szereti magát, Trilla alig győzi lekeverni.

Most hirtelen betoldanak ide egy közös produkciót, méghozzá az Ain’t No Mountain High Enough-ot. Ehhez gospelkórusnak öltöztették a versenyzőket, majd egy ponton ledobják a talárt, Nagy Adri annyira hevesen tette mindezt, hogy majdnem lecsúszott a csőruha a pink melltartóról. Trilla nem szarozik, azt mondja, Magyarország 8 legjobb énekese állt most itt a színpadon, suck it Caramel és Rúzsa Magdi! Ezek után Talán Attila jön, akit Mariann szobára vitt, na persze csak a kisfilm kedvéért, meg hogy megmutassa neki a nyolcvanas évekből származó jelvény-gyűjteményét. Attinak könnybe is lábad a szeme a gyönyörűségtől, mert ő olthatatlan vágyat érez arra, hogy magára aggasson mindent, ami ebből az évtizedből származik, remélem, akad ott walkman és kvarcjáték is, úgy lenne igazán vicces a dolog. Mari még üvölt egy sort, pedagógia célzattal persze, mert valami ilyesmit vár el Attitól is a színpadon, „csinálj, amit akarsz, csak történjen végre valami!” – ezt ő mondta így, nem én. INXS: Suicide Blonde-ot kapott, meg pár bugyis-melltartós táncoslányt hülye parókában humán díszlet gyanánt, jöhet a produkció. Száj még mindig szorosan csukva az előadás 90%-ában, és nem túl izgalmas az egész, hiába vonaglanak úgy a lányok körülötte, mintha Dolce öltönyös faszik körül tennék ezt a sztriptízbárban. Bereczkinek viszont valami matt nagyon tetszett a dolog, mert felkiált, hogy na végre! Mariann jelzi, hogy ő volt ám az 5. nő ebben a produkcióban, és Maestro nem bírja ki, hogy le ne üsse a magas labdát, „megnéznélek abban a szerkóban”, gonosz. Neki amúgy is Mari kisfilmes sikongatása jött be legjobban, amiből most ráadást követel, és annyira elterelődik más vágányra ez az értékelés, hogy Attit egész nyugodtan el is felejthetjük.

Szakos Andi kisfilmjében Tiszavasvári teljes lakossága szerepet kap, ahogy kivonulnak a főtérre „szeretünk Andi!” –feliratú transzparensekkel felszerelkezve. Kicsikém is itt van, mert hogyne lenne, most élje ki Andi a szívmutogatási kényszerét még gyorsan, ne a színpadon, mert Mariann szobafogságra ítéli. Produkció, Cserháti: A boldogság én én, ez illik az ő hangjához, és jól is szól, nagyon. Stylistot viszont valamivel nagyon kiakaszthatta ez a lány, mert folyton kicseszik vele, de olyan szinten, ami már egyszerűen nem lehet véletlen, most is sikerült 40-es titkárnőre venni a figurát, aki a vállalati bulira felveszi az ünnepi (20 centi hosszan sliccelt) ceruzaszoknyáját, és extra adag hajlakkot fúj a sérójára. A dal után szűnni nem akaró taps, Zoli nem is akar belepofázni, adjuk meg a tisztelet, valamint a backstage-ben várakozó Gigi is izguljon már, legalább egy picit érezze azt, hogy ez egy verseny. Ezek után váratlanul egy lebaszás jön Marianntól, mert Andi nem azt csinálta, amit megbeszéltek, Maestro ezt leszarta, és mivel így is kurvajó volt, lehet, hogy éppen akkor döntött jól, amikor nem hallgatott rá. Ez a dal Bocsinak táncdalfesztiválos rémálmokat idéz, a produkció alatt végig Kudlik Juli megjelenésétől rettegett, és még most sem tért teljesen magához, minden hangra összerezzen, nehogy a Delta főcímzenéje kezdődjön véletlenül. Trilla és Ursula versenyt áradoznak Andiról, ha már valami koordinációs hiba folytán egyszerre keveredtek a színpadra mindketten egy produkció után.

Már csak 2 nóta van hátra, Clauék a backstage-ből jelentkeznek, ahol a versenyzők lelkesen integetnek, egyesek kicsit túlzásba is viszik, Nagy Adri pl. visszakézből felpofozza Talán Attit, aki kis híján hanyattvágódik, veszélyes dolog ez a popszakma. Bendzsike jön amúgy, aki a múlt heti bénázásán mereng, és tudja, hogy most már muszáj kiállnia a színpad közepére, és minden show meg hülyéskedés nélkül elénekelnie jól egy dalt, különben az életben nem fogják komolyan venni. Imagine-t választott, és szomorú, mert a tesói visszamennek Amerikába, majd ebből meríti az érzelmi ihletet. A színpadkép ismételten borzalom és érthetetlen, valami Telenor reklám-jellegű animáció fut (tán az is), teljesen hangulattalan a dolog. Közönség gyertyákat kapott, hogy lengesse, mint valami lakodalmon, de akkor miért nem lehetett legalább minimálisan sötétet csinálni, hogy kinézzen valahogy a dolog, nem is próbálok már ezekre a kérdésekre választ keresni. Közönség soraiban Andy Vajna is feltűnik, Bendzsi majd lestoppolhatja a magángépét, ha esetleg kiesne ezen a héten. Maestro most szerette, mert jelenlét volt a színpadon (!), Bocsinak is bejött, mert áradtak az érzelmek. Túl nagy a pozitivizmus, nem lesz ez így jó, úgyhogy mindenki óvatosan Bereczki felé sandít, aki nagyon úgy tesz, mint aki meg sem akar szólalni,d e lerí róla, hogy alig várja, hogy az árral szemben úszva a földbe döngölje szegény gyereket. Belelkezd, de gyorsan lehurrogják, így Bendzsi végül leginkább pozitív értékelésekkel távozik.

Már csak Gigi van hátra, nem nehéz kitalálni, miért őt hagyták utolsónak. Kisfilmben elmegy még Bolyki Balázzsal gospel kórusban énekelni, miközben én azon filózok, mekkora esély van rá, hogy NE az I Will Always Love You-t hozza, ha már Whitney-ben biztos vagyok. Lehet-e olyan ütős a One Moment In Time vagy a Greatest Love Of All, hogy a karakószörcsöki nagymamáknak is könnybe lábadjon a szemük, és nyomják ész nélkül a szavaztokat. Na jó, természetesen nem bíznak semmit a véletlenre, I Will Always Love You lesz, és Gigi acapellában kezd, ez elég ütősen indul. Folytatás is az. Az az igazság, hogy ehhez a dalhoz csak akkor szabad nyúlni, ha valaki van olyan jó, hogy el tudja érni, hogy fejben ne az eredetihez hasonlítgassuk folyton, és működik a dolog, már ezért is respect. Természetesen állótaps van, Ursula teljesen elérzékenyülve érkezik, Gigivel egymás vállán sírnak. Mariann csak annyit mond, hogy tanulj meg angolul édes lányom, és irány a világhír, más akadálya nincs a dolognak. Maestro egyszerre sír és röhög, annyira felspannolta a produkció, szavakat sem talál, aki itt a legenyhébb negatív kritikát meg merné fogalmazni, azt lefejeznék. Ilyesmiről persze szó sincs, Zoli is elismerően bólogat, majd egymás nyakába borulnak Mesiterrel, általános imádat és világbéke-hangulat uralja az egész stúdiót.

Na, eddig tartott a vidámság, most már semmi nem menti meg a versenyzőket attól, hogy megmutassák a szavazás állását, Atti, Roli és Bendzsi vannak jelenleg veszélyben. Montázs a dalokból, majd megint sorrend, és Atti ezalatt valami rejtélyes módon feljött, francba már. Most van az, hogy a zsűrinek el kell mondania, szerintük ki volt a legjobb, és ki a legszarabb ma este, kb. minden név elhangzik legalább egyszer, nehogy túlzottan befolyásoljuk a nézőket. Lapozzunk, Clau sorolja a továbbjutókat, és Bendzsi csont nélkül továbbmegy, ezen kicsit ledöbben mindenki, de a legnagyobb WTF Szakos Andi feje fölött rajzolódik ki, aki benne van az utolsó háromban, ezt ő maga sem hiszi el. Vele Talán Atti és No Thanks osztoznak a szopórolleren, de ők már ismerik ezt a szituációt. Andi nagyon bili füle lett hirtelen, pedig szerintem ő az egyetlen, akinek nincs félnivalója, olxan nincs, hogy Mari ebből a hármasból akármilyen leosztásnál őt vágja ki. Ki kell még bírni egy extra produkciót a végső döntésig, ami Back 2 Black, és azt hiszem, valami új dal, de nem vagyok benne biztos, mert ez alatt mentem ki fogat mosni, bocs Bebe. Döntsünk, a három veszélyeztetett mögé kiutaltak 1-1 havert a csapatból, hogy megnyugtatólag masszírozzák a vállukat, mint edző a boxmeccsen, kicsit sem erőltetett megoldás. Andi meg tovább, lehet választani Atti és Roli között. Zsűri egyöntetűen Atti megtartása mellett voksol, döntési joga mondjuk Mariannak van egyedül, de a többiek is egyetértenek vele, Rolitól búcsúzunk. Elhangzik még, hogy jövő héten a magyar dal napja lesz a Megasztárban, most még egy búcsúdal, férfikönnyek, és vége, ennyi volt mára.

Címkék: megasztár
67 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszi01 2012.04.16. 10:06:45

Hát megint ütős kis poszt lett, grat!! :D

Tilla Jacko-mozgásán jót röhögtem, nem kellett volna az oda szerintem... :D
Kedvenc részem az volt, amikor Roli Telenor sarokban simogatta a táblagépet, ezen behaltam .:D Szerintem amúgy ő volt a leggyengébb péntek este. Balázs produkciója csak azért tetszett, mert szeretem a Fényév távolságot (de az biztos, hogy Kaszás Attilát nem lehet überelni).
Nagy kedvencem volt Andi, Adri és Gigi, természetesen, de szerintem Attila is a legjobb produkcióját nyújtotta. A zsűris beszólásokon kifeküdtem, Mester és Bocsi nagyon elemében volt :D
Gigi pedig annyira szépen adta elő ezt a dalt, hogy szégyen vagy nem, sírtam rajta és jött a libabőr. Pedig én is fenntartom, hogy Whitney Houstont nem lehet utánozni, és ő is egyike azoknak az énekeseknek, akiknek a dalát csak akkor énekelje valaki, ha legalább megközelíti hangi és egyéb adottságokban. (de ugyanez a helyzet Beyoncé, Jacko, Freddy Mercury, Madonna vagy Lady Gaga dalaival is) De Gigi énekelhet ilyen dalt, mert ő el tudja énekelni.

Mindenesetre kíváncsi leszek a jövő heti magyar dalos estre. :)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2012.04.16. 11:00:10

Jó, hogy elolvastam, mert nem láttam a heti döntőt, de őszintén töprengenem kellett rajta, kit hívsz Ursulának... Most komolyan. Megnézem azt a képet Liptai Claudiáról, és egy csinos nőt látok rajta. Te sosem láttál Dr. Bubót? Vagy én tévedek, és nem őt hívod Ursulának?

nyuszi01 2012.04.16. 11:19:21

@Nadine: Claudiát hívja Ursulának, mégpedig azért, mert pár hete maga Claudia mondta a műsorban, hogy őt régen Ursulának csúfolták.

spion27 2012.04.16. 11:21:09

uccsó hármat vagy négyet hallgattam streamen, de az Imagine meggyalázása után már nem olyan jó szájizzel követtem a műsort. A dzsidzsi jánnyal meg állandóan kiszúrnak mert az oké hogy jó hangja van, de talán nem kéne mindig ilyen iszonyat nehéz dalokat adni neki.
Továbbra is tartom hogy a szereplők tehetségéhez egy boci boci tarka szintű dal kellene, azzal elbirnának

belekotyogok 2012.04.16. 11:24:04

nekem a kedvenc részem a spontán bankolás volt :D

Sokorai_Atala 2012.04.16. 11:24:53

Aki Szakos Andreára ráadta ezt a ruhát, az adja vissza a szakmunkás bizonyítványát.
a) nm illett a dalhoz, hogy "méhszájig" felvágott ruhában legye
b) ennyire nincs jó lába
A Farkas Jensen meg egy unalmas pasi és még ráadnak egy oly kabátkát, amibe atatám jár a piacra.

Héttörpe (törölt) 2012.04.16. 11:25:07

Endááááááááííjeejwilllllllllolvééééjszlaaavjúúúúúúúúúúúúúoúúú!

Pinka-Panka 2012.04.16. 11:51:57

Korábban érdekelt, de most már uncsi lett nagyon, az X faktorral együtt. Bár, akkor belenézek, ha hallom, hogy valaki esetleg kivételes egyéniség és tehetség. A többi macskajajra nem vagyok kiváncsi.

mkc · http://www.vvilag.info/ 2012.04.16. 12:07:25

Whitney Houston, Queen, BalázsPali?! Nagyon elszállt mellettük az idő.

virágméz 2012.04.16. 12:15:22

Az egész Megasztárban egyetlen jó és egyenletes teljesítmény van,és az a hv!!!!!! És most előfordult egy ütős teljesítmény, amivel elhitette velem Gigi, hogy egyetlen ember mégiscsak kiemelkedhet a silány, egyéniségek nélküli szürkeségből.

rockjano 2012.04.16. 12:42:24

Borzasztóan gyenge az egész műsor. Egyedül a Gigi lánynak van jó hangja sőt nagyjából neki van egyáltalán értékelhető tehetsége, bár őneki is még tanulnia kell, de benne van lehetőség. Az összes többi sajnos süllyesztő.

A dolog már le is van játszava Gigi nyer és vagy lesz belőle valaki vagy nem. Az hogy már most világsztározzák az szegény lányra nézve ciki. Lehet néha nagyot mondani de csak a jóizlés határain belül.

Borzasztó hogy az RTL mennyivel jobban menedzseli ezt a szinjátékot, mérföldekkel profibbak. Tudja ezt persze a TV2-is nem véletlenül tartják pénteken ezt a dolgot.

Azok a régi Megasztárok...Rúzsa Magdival, mennyire más szinvonal volt az egész az döbbenet...

Krissyfurrr 2012.04.16. 13:34:31

@Héttörpe: tökön ragadtad a lényeget! :D

Legalább a hv a szokásos remek színvonal, ha már a műsor többé-kevésbé szar. :D És birkaként megyek a többiek után, itt tényleg Gigi a nyerő!

Krissyfurrr 2012.04.16. 13:38:56

jééé, a blogmotor megzabálta a kommentemet..., na akkor még egyszer:

@Héttörpe: tökön ragadtad a lényeget! :D

A hv meg a szokásos remek színvonal, ha a műsor többé-kevésbé szar. Beállok a sorba, és jó birkaként követem a tömeget, itt egyöntetűen tényleg a Gigi lány a nyerő! ;) (csak a Jóisten adná, ha megnyeri is a csajszi, maradjon meg ugyanilyen szerénynek, mint amilyen most.Legalábbis én így vettem le, hogy normális, bár lehet nem néztem elég kisfilmet/interjút vele...)

Krissyfurrr 2012.04.16. 13:40:01

nem zabálta meg, bocs a dupláért...

Ditti82 2012.04.16. 13:49:55

Roli... :( 2 kört még simán mehetett volna, Adri és Benji sokkal rosszabbak, sőt, 3-at is, mert Attila is a felejtős kategória. :(

Krissyfurrr 2012.04.16. 13:54:27

@Ditti82: az Adrin, meg a Benjin én is csodálkozom, hogy még bent vannak...valamelyik nap véletlen egy zenecsatornán belebotlottam a Szinglik éjszakája (?) betétdalába, amit ő énekelt, hát, az is olyan "max. 5 hangos" nótának tűnt. Hiába dekoratív, ha tényleg van benne egy gát, ami miatt nem tud énekelni, akkor azt sürgősen le kellene dolgozni, ha ez nem megy, akkor mehet a levesbe.

Krissyfurrr 2012.04.16. 13:55:13

@Krissyfurrr: ja, és ezt a gátat meg nem egy országos műsorban kéne leküzdeni :D

candyperfumegirl 2012.04.16. 14:01:46

@Krissyfurrr: abszolút szimpatikus és normális gondolkodású csajszinak tűnik nekem is. Ami viszont veszélyes, az a körülötte kialakult (túl)lihegés, ha valami, hát ez elferdíthet egy még kialakulóban levő személyiséget. Drukkolok, hogy ne így legyen, de ehhez néha kicsit több ésszel kéne a zsűrinek is véleményeznie.

Krissyfurrr 2012.04.16. 14:04:01

@candyperfumegirl: na, jó megnyugodtam, akkor mégse vagyok annyira naiv hülye, mint általában és jól vettem le a dolgokat :)))

Eruka 2012.04.16. 14:15:09

annyira örülök, hogy valaki már megmondta Giginek, hogy angolul kellene tanulnia... drámaian fájó néha a kiejtése!
és én leginkább azt nem értem, hogy elvileg hallás kérdése az, hogy valaki szépen tud e beszélni egy idegen nyelven... Giginek kizárt, hogy rossz lenne a hallása... akkor meg WTF? :o

qtics 2012.04.16. 14:32:28

Talán Attila zseniális számot választott (INXS), de hangszerelés pocsék volt, az eredetihez közelítő hangzás kihozta volna belőle a tutit...

AnnaKarenina 2012.04.16. 15:42:59

Hát persze, hogy dögunalmas az egész, ha ilyen versenyzőket tudtak összeválogatni. Itt már csak az lesz meglepetés, ha Benji, vagy Adri fogja megnyerni családi és baráti áldozatokkal. Mindkettejüknek már rég repülniük kellett volna. Az Imagine gyalázatosan lett előadva.
Gigi jó, de az elején azt gondoltam, hogy nagy hang és nagy hang között azért mekkora különbség tud lenni, pedig nem volt hamis, csak gyengébb.
Szakos Andrea mindig jó, érett, szerintem neki kellene győznie.
Ursula minden megnyilvánulása közönséges, Tilla kincstári lelkesedése meg nevetséges. Látszik, hogy a TV2 se veszi igazán komolyan ezt a műsort, de akkor meg minek is?

nyuszi01 2012.04.16. 15:57:53

@Eruka: én meg akkor néztem nagyot, amikor Gigi így az 5. döntőben megszólal, hogy ő nem igazán tud angolul... Úgy, hogy eddig csak angol nyelvű dalokat énekelt... Hát, wtf.. :S (ez azonban semmit nem von le a tehetségéből)

@AnnaKarenina: Szerintem Gigi vagy Andi fog nyerni. Andinak is ugyanolyan esélye van nyerni, mint Giginek, ő is tehetséges, gyönyörű hangja van, és tényleg érettebb már. Nekem ő sokszor sokszínűbbnek tűnik, mint Gigi, pl. a múlt héten egyértelműen Andi volt a jobb a Listen-nel, Gigi egyáltalán nem tetszett, amikor a Car wash-t énekelte.

Eruka 2012.04.16. 16:09:48

@nyuszi01: hát nekem mindig is bántotta a fülemet a kiejtése... kifejezetten bántó.
A válogatón a Hello-n megőrültem, hogy hellúúú volt.. (a Car Wash is többek között emiatt lett nekem kifejezetten rémes: kárvássejjj... így hangzott..)
az első, amit megjegyeztem, hogy még mindig nem tud angolul... (a tehetségéhez nem fér kétség, de boldogulni enélkül nehéz lesz sztem...)

Egyébiránt én is sokkal inkább Andinak drukkolok: egyrészt érettebb, sokoldalúbb előadó, másrészt a szociális érzékem is ezt diktálja :)

candyperfumegirl 2012.04.16. 16:19:54

@Eruka: annál is inkább, hogy eredetiben az nem Hello, hanem Halo. :)

AnnaKarenina 2012.04.16. 16:23:43

@Eruka: Engem zavarna, ha szociális alapon dőlne el. Ez pl. zavar, még ha személyes sorsában sajnálom is Szakos Andreát és a családját. A másik a kicsikémezés, az egész történet meg pont valamilyen éretlenségre vall... :)

Eruka 2012.04.16. 16:26:19

@candyperfumegirl: okés! :) behúzom fülem-farkam.. :))
De attól még Gigi kiejtése elég gáz :) és változatlanul nem értem, hogy ez egy zenész embernél hogyan lehetséges.. :o

Eruka 2012.04.16. 16:29:18

@AnnaKarenina: persze! nehogy ilyen alapon dőljön el!4 semmiképp... én csak azt mondtam, hogy amellett, hogy alapvetően jobban tetszik Andi (hangja, stílusa...), még a szociális érzékenységem miatt IS felé húzok (én...).
És egyébként nagyjából ilyeneken dől el, hiszen nem egy szakmai zsűri fogja kimondani a végső szót, hanem a közönség...
De engem is zavarna ha EZ alapján dőlne el.

nyuszi01 2012.04.16. 17:38:35

@AnnaKarenina: Engem is zavarna. De az sokkal rosszabb lenne, ha abszolút semmi hangja nem lenne, csak állandóan picsogna meg ilyenek, és csak azért nyerne, mert hogy milyen helyzetben van a családja.
Viszont tehetséges, jó hangja van, ezért szerintem ott lesz az élvonalban.

mézescsók 2012.04.16. 18:13:17

Nem akarom túlragozni ezt a Gigi-témát, de szerintem tisztábban énekel Andinál, nagyobb a hangterjedelme, és kora - ezzel együtt tapasztalatainak hiánya - ellenére jobb előadó, de ez csak egy vélemény.
Hogy nem tud angolul? Mit kell ezen meglepődni?
Istenem, hát 15 éves, majd megtanul!!! Miért, ebben a korban Falusi Mariann perfekt volt a nyelvből, vagy akár a többiek? A dalokat pedig nyilván hallás alapján tamulja meg, ha jól tudom, jelenlegi rockzenészeink is úgy indultak, hogy egy szót sem tudtak ezen a nyelven. Mellesleg jegyzem meg, hogy Benjin és Balázson kívül gyanítom, hogy a többi versenyző sem sokat tud angolul. Az egyik azért, mert az egyik anyanyelve, a másik meg tanítja.
Gigi még nem "kész", ezért káprázatos, hogy ennek ellenére a legjobb a többiekkel, hozzá képest felnőttekkel szemben.
Más:
1./ Engem kifejezetten zavar, ha valaki szomorú sorsával, nehéz helyzetével akarnak meghatni. Andi remekül énekel, győzzön ezért, ne a svájci frank hitel miatt. Vagy ne győzzön, de ne keverjék bele.
2./ Nagyon hülyén jön ki, ha a közönség spontán gyertyára gyújt.
3./ Gigi nyilván azért kapja a legnehezebb dalokat, mert Ő el is tudja őket énekelni, míg a többiről kétlem.
4./ A Boldogság és én c. daltól legalább annyira falra mászok, mint a Boldogság, gyere haza c.-től. Szegény Cserhári Zsuzsa, mennyire szerettem a hangját!
A magyar dalok hetére már rosszat sejtek, majdnem fogadni merek, hogy a Valami Amerika nem marad ki. Ha mégis, akkor tisztelettel megkövetek mindenkit.
5./ Nálunk, tőlünk indulva Beyonce sem lehetne világsztár. Gigi képességei szerintem is adottak, de mi egyszerűen ebben a műfajban nem tudunk világsztárokat csinálni és ez nemcsak a nyelvtudáson múlik.
Operában mondjuk megy. Szóval nem kéne, hogy elszaladjon velünk a ló. Nem azt mondom, hogy nem kell bíztatni, stb., de azért ne jósoljuk már be a csillagos eget, mert ahhoz aztán még közel sem került a magyar könnyűzenéből senki.(Omega esetleg? Anno...)
6./ Ki öltözteti ezeket a szerencsétleneket?
7./ Nem rosszabb ez a széria sem, mint az előzőek voltak, hanem szerintem inkább az a baj, hogy rettenetesen unjuk már a tehetségkutató műsorokat. Azért ne feledjük el, hogy pici országunkra évente legalább 3 jut: a megán kívül a Csillag születik és az X-factor. Ez sok.
8./ A zsűri helyenként humoránál volt. Sajnos nem kedvelem Falusi Mariannt.

mangalor 2012.04.16. 18:38:31

A hv tényleg minőségi produktum, abszolút remek, én már csak utólag hallgatom meg a dalokat, a műsort nem nézem, de abszolút nem hiányzik így:)
szóval Gigi. Mielőtt jönnének a kövek, elismerem, hogy nagyon tehetséges lány, látszik, hogy nagyon akar, nagyon sokat dolgozik, hogy így tudjon énekelni, ami szinte kuriózum a mai könnyűzenei világban. De! Iszonyú éretlen a hangja még (a magassága majdnem megvan, de nincs teltsége). Persze, ha 15 évesen így énekel, valószínűleg később még jobb lesz, de most még nem mondható el róla, hogy világszínvonalú . Igen, megvolt a libabőr meg minden (Dolly Parton legismertebb dala, még az eredeti nóta is libabőr, pedig az country stile) de lehet keresni a megosztón magyar énekesnőket, akik elénekelték már ezt a dalt hibátlanul (Tóth Vera pl), és sajnos még ők sem világsztárok (ellenben rengeteg külföldi verziót is találni, amik szintén hibátlanok!! Glee-ből érdemes megnézni). Gigi előtt csodás karrier áll, ha nem most kezdik el sztárolni és hagyják, hogy kiforrjon a hangja, hagyják, hogy éljen és tapasztaljon. Sztem nem neki kellene nyernie, mert még korai. nem az USA-ban él, hogy olyan gépezetbe kerüljön, ahol iszoynat pénzt invesztálnak a gyereksztárokba, és kihoznak belőle mindent, amit lehet (ld. Selena Gomez, Justin Bieber), és ki tudja, mi lesz végül, de a lényeg, hogy legalább gazdaggá teszik a kis popcsillagokat. Attól félek, itthon egyelőre elkallódna, mert nincs olyan zeneszerző, aki még csak hasonló színvonalú dalokat is írna neki, mint amit pl. Whitney-nek írtak, és azért lássuk be, nincs is olyan hangja. viszont néhány év tapasztalat, tanulás után, esetleg a jazzkonzi után egészen biztos, hogy az egész világon megállná a helyét. Na, jöhetnek a kövek, mert tudom, hogy egyébként nem lehet rá rosszat mondani, mert akkor azonnal leirigyezik az embert.
A többiek egyébként szóra se méltók (a Queen külön fájt a fülemnek, szegény Freddie biztos megfordult párszor odalent), Andi még jó, de nem nyújt olyan egyenletesen jó teljesítményt,mint Gigi.

candyperfumegirl 2012.04.16. 19:27:05

@mézescsók: tudod, én még nem is unnám (bár tény, hogy az, hogy egy évre jut 3 tehetségkutató, erősen nehezíti a dolgot), ha képesek lennének bármi eredetit letenni az asztalra. Mint egy törött lemez, annyira ugyanazt ismételgetem, tudom, de ha megint lennének meglepő dalválasztások, egyedi feldolgozások, ötletes színpadra állítások, mint mondjuk az első 3 Megában, vagy neadjisten a Társulatban. Utóbbiban a színpadkép volt az, amiben tudtak kiemelkedőt nyújtani, ezzel komplexebbek voltak a produkciók (tudom, a színházas tematika miatt, de akkor is), előbbiben meg előfordulhatott, hogy valaki olyan dalt is énekelt, ami nem volt mega-gigasláger, vagy összedobtak neki egy egyedi átdolgozást. Ebben a szériában el tudjuk képzelni, hogy egy lány a Time Warpot énekelje, Beatles estet tartsanak, vagy felengednének a színpadra valakit a Szomorú vasárnappal és egy szál fuvola kísérettel?

Lala007 2012.04.16. 20:11:16

mangalor Új vagyok itt és masszív Gigi rajongó. Nem szégyenlem. Ettől függetlenül amit írtál azzal maximálisan egyetértek. Nem jönnek a kövek.. sőt, úgy érzem, hogy amit írtál azt Giginek is olvasnia kellene, hátha tisztábban látna és rákészülne a nehézségekre, a buktatókra stb. Megfogadná mintegy tanácsot észrevételeidet. Max. egy dolog, hogy ki más érdemelné meg jobban a győzelmet?

AnnaKarenina 2012.04.16. 20:19:42

Persze, Gigi megérdemli a győzelmet. Szerencsére ebben a sorozatban van igazán tehetséges versenyző. Én még ilyennek tartom Szakos Andreát is.
(El is kelne, hogy végre a tehetség győzzön, az előző két széria után, ahol a jellegtelenség, majd a tehetségtelenség tudott győzni.)

Krissyfurrr 2012.04.16. 20:40:30

@mangalor: van igazság abban, amit írsz, engedtessék meg némi hangyafarknyi kicsit off kiegészítés: az I will always love you Glee-s verziója nagyon ott van a szeren, a másik pedig a DzsásztinBíber nevezetű élőlénynek pedig szimplán szeretnék beleállítani egy baltát a hátába merő szeretetből az ízlésrombolásért...szóval ennyi :D

candyperfumegirl 2012.04.16. 20:49:39

@Krissyfurrr: igen, de igazából a Glee-ben hallottam először Amber Riley-tól az I Will Always Love You-t úgy, hogy azt mondtam, hogy nem volt kár elénekelni. Mindenki más belebukott előtte.

Lala007 2012.04.16. 20:53:18

@AnnaKarenina: Már ott elszúrták az egészet, hogy a párbajon a jókat jókkal párbajoztatták és fordítva. Sokkal erősebb csapatot össze lehetett volna hozni.Az élő műsorban kell a feszültség, amikor az sms-eket várják, nem a párbajon.
Andrea nem rossz, de szerintem Gigi igazi ellenfele Burger Ági lett volna. Nagyon rossz a menedzsment a stylist, úgy ahogy van gagyi az egész. Még jó,hogy van 1-2 tehetség. A nézettségi adatokat nézve Gigi magasan vezet, szerintem a hátán viszi a Megasztárt.

AnnaKarenina 2012.04.16. 21:11:18

@Lala007: Igen, az nagyon fura fordulat volt ebben a Megasztárban. Kullai Tímea ellen is kiesett egy jó énekeslány, ugyanakkor voltak olyan párok, ahol mindkettő mehetett volna szívfájdalom nélkül.

Lala007 2012.04.16. 21:17:55

@AnnaKarenina: Ige, egy földim Nagy Renáta.Őt is nagyon sajnálom és még a kis jazz énekes Eöry Viki volt rám nagy hatással, na nem a párbajon, mert ott megvolt szeppenve, de kilehetett volna húzni belőle többet is.

nyuszi01 2012.04.16. 21:45:10

@mézescsók: Egyet értek veled abban, amit arról írtál, hogy túl sok a tehetségkutató. Sehol a világon ennyi tehetséget nem kutatnak évente, mint ebben a kis országban. Elég. Úgyis csak az tud fennmaradni, aki tényleg tehetséges és van mellette olyan zeneszerző/szövegíró/marketing csapat, akik segítik. Mert ez nem Amerika, ahol gyakorlatilag beleszületnek a lehetőségekbe.

@candyperfumegirl: Pont nekem is a Time Warp jutott eszembe meg a Szomorú vasárnap. Vagy akár a Most élsz, vagy Caramel előadásában a Jégszív, vagy Oláh Ibolya és Novák Péter duettje, Ruzsa Magdi és Torres Dani duett, Torres Dani és Galambos Dorina, vagy egyáltalán: Ruzsa Magdi összes... De mondhatnám Caramel LGT dalát is, a lényeg az, amit leírtál. Ütős és megdöbbentő dalokat választottak (Tóth Gabi: Fegyverem az adrenalin - ilyet ma be mernének adni???)

@AnnaKarenina: Ezzel csak egyet érteni tudok.

mangalor 2012.04.16. 22:15:12

@Lala007: nehéz kérdés, mert igazán egyikőjük sem átütő tehetség Gigin kívül. De örülök, hogy mint fan, megértetted, amit mondtam róla!

@Krissyfurrr: A Bieber gyerek egyértelműen egy termék. Volt egy piaci rés, és a jószemű producerek kihasználták. Ha Gigi odaszületik, van esélye világsztárrá válni. Itthon később élmezőnybe kerülhet.

mangalor 2012.04.16. 22:18:00

@candyperfumegirl: teljesen egyetértek, nagyon-nagyon egysíkú a dalválasztás. Nem értem a szerkesztőket ebből a szempontból (sem).

mézescsók 2012.04.17. 00:01:20

@candyperfumegirl: Egyetértek minden szavaddal, de azért fenntartom azt, amit a múltkor írtam: az sms-ket nem azok nyomják, akik újításokra vágynak. És ezzel nem akarom megsérteni őket, nem biztos, hogy az én ízlésem jobb. Talán csak más.
Hű, mekkora volt a Szomorú vasárnap Póka Angélával!!! Pedig még csak azt sem lehet mondani, hogy valami forradalmi újítást vitt a dalba. Csak átértelmezte azt az egyébként irgalmatlan érzelgős giccset.
@nyuszi01: Nem a tehetségek hiányoznak nálunk, de marketing/szöveíró/zeneszerző csapat nagyon nincs. Persze, ha jól belegondolok, hogy ezernyi Justin Biebert, Selena Gomezt, Miley Cyrust, stb. gyártanának, akkor talán jobb is.

ftk 2012.04.17. 10:44:46

@mézescsók: Vajon miért nem tartanak tehetségkutatót dalszerzőknek? Mármint nem lenne muszáj nekik énekelni, énekelhetnék mondjuk Megasztár-döntősök ;)
(Igeeeen, én is emlékszem a Megatáncra, de ez végül is szintén zene lenne...)

mézescsók 2012.04.17. 14:36:52

@kriszi: Bármi lehetne, de talán abból indulnak ki a műsorszerkesztők, hogy a nézők szívesebben hallgatják a jól ismert számokat. Nem tudom persze, hogy hogyan gondolkodnak, csak tippelek.
Valamikor egyébként a Ki mit tud? olyan elven működött - tudomásom szerint -, hogy nemcsak az előadók versenyeztek, hanem a legjobb zeneszerzőket, hangszerelőket,szövegírókat, dalokat is díjazták.
Még csak újra kitalálni sem kellene.

Lala007 2012.04.17. 15:35:55

Mint egy elvakult Gigi fan ugye, rákerestem a neten spec. keresés/elmúlt 24 óra eseményeire és mit találtam "Izgató fotó! Radics Gigi szexi öltözékben" de vagy 30 oldal ugyanezt a bulvárt tárgyalja, képpel illusztrálva, persze ugyanúgy 'másolás-beillesztés'. Hogy senkinek ne legyen egy önálló gondolata, vagy hogy ennyire nem akarnak gondolkodni, dolgozni? hát ... Ráadásul a 3. döntőben viselt fekete neccharisnyás, rég lerágott témát vették újra elő, ahelyett pl. hogy a mostani szerencsétlen fehér öltözéket kritizálták volna, ha már csak a ruhánál maradnak. Értem én, hogy halál-újjászületés, fekete- fehér, de ennél az öltözéknél jobb és előnyösebb lett volna neki, egy sima egyenes szabású, hosszabb, ujjatlan, vászon hálóruha is és persze mezítláb. Ha már az öltözéknél ragadok le én is. Na ezért szoktam én ide mert itt nagyon jók a posztok, 'jókat egyetértek',nevetek rajtuk... és remélem nem utáltok ki a szövegelésem miatt.

Bloodscalp 2012.04.17. 15:46:50

ezt az egész szart le kéne húzni a vécén

nyuszi01 2012.04.17. 16:19:26

@mézescsók: Nem is írtam, hogy hiányoznának a tehetségek. Csak azt, hogy a tehetségkutató sok. Nagyon. Pedig ez addig nem fog abbamaradni, amíg a két kereskedelmi csatorna egymással versenyzik. Na most mondjuk nem azért, de én így is szívesebben nézek ilyen műsorokat, mint mondjuk Való Világot vagy idióta, bárgyú amerikai vígjátékokat, de akkor is sok, hogy évente 3 tehetségkutató is fut.

nyuszi01 2012.04.17. 16:23:23

@mézescsók: Szerintem is ez lehet a háttérben, hogy azt gondolják, a nézők inkább az ismert dalokat szeretik hallani. Na de pl magamból kiindulva, én akaratlanul is összehasonlítgatom az eredetivel (ld. Listen, Don't stop me now), és ha nem közelíti meg az eredetit, akkor nálam bukó a dolog. Viszont ha izgalmas, érdekes feldolgozása a dalnak, akkor még évek múlva is szívesen hallgatom.
Sőt, én azt is szeretem nagyon, ha számomra ismeretlen dalt énekelnek, mert akkor úgymond nincs összehasonlítási alapom (max utólag meghallgatom az eredetit), és sokszor így jobban tetszik egy-egy dal. (mint pl most Nagy Adri az Amy Winehouse-számmal - én nem ismertem ezt a dalt, viszont Adri előadásában nagyon jó volt)

mézescsók 2012.04.17. 19:04:18

@nyuszi01: Nem is értelmeztem úgy, hogy azt írtad volna: kevés a tehetség. Sőt, maximálisan egyetértettünk abban is, hogy a tehetségkutató a sok. Bár őrjítően agyhalott vigjátékoknál jobb.

Alapvetően nincs bajom azzal, ha feldolgoznak egy számot, az új lehet jobb, mint az eredeti. Persze úgy van az, hogy amit meghallunk egy formájában, akkor úgy marad a fejünkben és óhatatlanul hasonlítgatunk.
Azzal viszont igencsak van bajom, hogy minden tehetségkutatóban ugyanazokat a dalokat hallom. Innen válik számomra unalmassá. Amikor az ötvenedik sztárjelölttől hallom a Somebody to Love-ot, holott ráadásul azt szerintem F. Mercury után legfeljebb George Michael adta elő az eredetit megközelítően jól és mégis máshogy, de nem, mert boldog-boldogtalan elvonítja legalább egyszer.
Nagy Adri Winehouse adaptációjával több bajom van és erről nem biztos, hogy a lány tehet:
1./ Ez nem egy derűs szám, mint ahogy egyik W. dal sem az (igaz, volt is baja a világgal és magával elég), sőt, inkább kemény, de ebből nem jött le nekem semmi.
2./ Candy már emlegette a hátteret, ami külön rontott a hatáson. Hogy ott senki sem tudta, hogy miről szól a szám!!!
3./ Amy Winehouse-hoz képest Adri túl "szépen" énekel. Annak a nőnek a hangjában, előadásmódjában mindig volt valami karcosság, valami dacosság, kihívás, mint aki folyamatosan beint a világnak.
Lehet, hogy rosszul értelmezem, de én így látom. Hallgasd meg az eredetit, ha még nem tetted, megéri. Azért tisztességes próbálkozás volt.

@Lala007: Na, Gigi ruhája. Az a köpenyszerúség még elment, a csuklya keretet adott az arcának, jól is állt, de az a fehér förmedelem!!! A mell alatt meghúzott kis fehér ruhácskában úgy nézett ki, mint egy túlfejlett óvódás.
A többiek sem jártak sokkal jobban.

nyuszi01 2012.04.17. 21:25:19

@mézescsók: Meghallgattam az eredetit, és lehet, hogy a szövege alapján nem derűs, de a hangzásvilága egyáltalán nem sötét, sőt, még így is jókedvem lett tőle. A háttérre max annyi lehet a magyarázat, hogy Amy is az utcán sétál a klipben, gondolom ezt akarták visszaadni a díszlettervezők.
Abban igazad van, hogy Amy hangjában volt valami szokatlan, ami egyedivé tette. De szerintem Adri is tök jó volt, ahhoz képest, hogy ami eddig eszembe jutott róla, az az unalom szó volt.

Igen, igazából nekem is az a legfőbb bajom, hogy ugyanazok a számok hangzanak el (ld. Kiss from a rose, I will always love you, Wherever you will go, stb.). Mondjuk, nekem a Somebody to love Kocsis Tibortól is nagyon tetszett, ő meg George Michael tudták Freddie Mercury után jól elénekelni.

mézescsók 2012.04.18. 11:25:29

@nyuszi01: Idézlek:"Adri is tök jó volt, ahhoz képest, hogy ami eddig eszembe jutott róla, az az unalom szó volt." Ahhoz képest igen. Nagyon egyetértek. Lesz talán azért még jobb is.
Kocsis Tibortól előadásában még nem hallottam a Somebody to love-t, majd meghallgatom.

candyperfumegirl 2012.04.18. 12:05:49

@mézescsók: akkor itt van, hallgasd meg, érdemes:
xfaktor.rtlklub.hu/video/145803
Szerintem konkrétan ez volt az a pont, amikor megnyerte.

nyuszi01 2012.04.18. 17:53:48

Csak hogy a Megasztár után is legyen mit hogyvoltozni, és véletlenül se maradjunk tehetségkutató nélkül:

www.origo.hu/teve/20120418-a-mostani-lehet-az-utolso-megasztar-uj-tehetsegkutatoval-jon-a.html

spion27 2012.04.19. 12:47:22

A fő gond a mostani megával hogy nehéz dalokat adnak mindenkinek. Olyat amivel egy jó énekesnek is meggyűlne a baja, és hát lássuk be ezek a mostaniak azért annyira nem jó énekesek, hogy erős dalokat is rájuk lehessen bizni.
Ami pláne idegesitő az hogy minden dalhoz KELL az a pár ugrabugráló táncosjányka, tök mindegy miről szól a dal

mézescsók 2012.04.19. 13:20:38

@candyperfumegirl: Kösz. Meghallgattam. Tényleg jó, de nekem hiányzik az az erő,dinamizmus, ami F. Mercury minden porcikjában benne volt. És tudom, hogy nem vagyok igazságos.

candyperfumegirl 2012.04.19. 14:22:32

@spion27: igen, és a táncosokkal nekem az a bajom, hogy egyszerűen nem érzem úgy, hogy a produkciót szolgálnák. Inkább 2 teljesen elkülöníthető dolog zajlik a színpadon: a tánckar és az énekes. Főleg úgy, hogy egyedül Bozont képes kezdeni valamit azzal, ha rajta kívül mások is vannak a színpadon. Persze ehhez minimális színészi képességek is kellenek, de akkor is lenne más megoldás: pl. akkor már legyen a táncprodukció szándékosan teljesen különálló az énektől, pl. egy táncos pár csak egynással foglalkozzon, vagy legyenek inkább díszlet, mint ahogy a Társulatban csinálták, utcajelenetek szereplői, stb.

mézescsók 2012.04.20. 15:12:58

Most esett le, hogy péntek van. Esküszöm, kiváncsi vagyok rá, mit művelnek ma.

nyuszi01 2012.04.20. 22:43:16

Háhá, itt is lesznek Tóth Gabi percek :D :D És persze az elmaradhatatlan Zene nélkül mit érek én is volt már... Mint minden eddigi tehetségkutatóban. :D

nyuszi01 2012.04.20. 23:42:37

Csak két megjegyzés így, a műsor vége felé: 1. A kurvaéletbemár hogy az Attila továbbment, 2. SP, mint sztárvendég.... MOST KOMOLYAN??????? (mellesleg hamis volt és a stylist vele is vicceskedett egy kicsit... )

candyperfumegirl 2012.04.20. 23:45:31

@nyuszi01: én hallgatni sem bírtam...
Na, Adri kiesik?

nyuszi01 2012.04.21. 10:05:38

Hát kiesett.... Nem volt most jó mondjuk, de azért hogy az Attila csont nélkül továbbjutott... Azért az eléggé nem fair.

SP-nél azon visítottam fel, amikor elkezdte lengetni a karját, és mondogatta, hogy "Kezeket a magasba! Bal! Bal!" Ez mondom miiii?? :D :D

nyuszi01 2012.04.21. 10:07:12

Háh, pont most megy a rádióban a Don't stop me now... :D Egyből eszembe jutott a múlt heti szörnyű feldolgozása... :S :D

Ditti82 2012.04.21. 18:08:42

@nyuszi01: Érdekesnek hangzik. :)
süti beállítások módosítása