Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillag születik - 4. évad - A 12 döntős

2012. április 16. 16:00 - villanella

Kérem szépen, megállíthatatlanul elindult 2012 legszínesebb tehetségkutatója. Ha nagyon vártátok ezt a hogyvoltot, sajnállak titeket, mert nem lett jó. Kezdjük is el, jöjjön, aminek jönnie kell, ki lesz a 12 döntős, ki? Indulunk. Kis összefoglaló blokk, rosszak és jók, gombnyomások, beszólások, mindenféle. Úgy van megvágva, mintha baromi izgalmas lett volna az előző négy összefoglaló, pedig nem. Főcím, hajrá.



Budapest hajnalban, érkezik a hetven akárhány továbbjutó. Izgulnak, beszélgetnek, Campona Centerbe belépnek jól. Megtudjuk Nagy Sanyitól, hogy izgatottak és feldobottak a versenyzők. Ezt most el is mondják egyenként, random. Lilu és Nóri szerint nehéz percek jönnek, megtudjuk, hogy a zsűri is felszívta magát, és most elmondják, mi vár a versenyzőkre máma.



A színpadon a négy zsűritag, jó estét nektek, azért vagytok itt, mert úgy döntöttünk, hogy helyetek van a 2012-es Csillag születik legjobbjai között. A Csisz egy verseny, és mi 72 alkalommal mondtunk igent, de az élő sóban csak 12 produkciónak van hely. Mondja Juci, majd átveszi a szót Hajós, és elmondja, hogy a többség nem jut tovább. A legjobbak között is a legjobbakat keressük. Lesznek olyan ma, akik hazamennek, lesznek olyanok, akik itt maradnak, meg olyanok is lesznek, akik még egyszer neki kell, hogy fussanak a színpadnak. Türelem, megyünk dönteni. Mennek is.

A zsűri leül, elképesztő ez a tömeg, pedig Lia azt hitte, keveset választottak, nahát. Van, akinek a jövője függ ettől, tudjuk meg kint ismét, van, aki borzalmasnak gondolja, ha nem jut be, meglepő. Jucinak javaslata van, először jöjjenek a tánccsoportok. Puzsér arca mindent elmond. Most már a tanár reppel, Hajós és Puzsér veszekednek, ezt nagyon nehéz lesz hogyvoltozni gyerekek. A káromkodós repper srác azért jobban tetszik mindenkinek, bár benne van a veszély, hogy ha nem lesz trágár, akkor mi lesz. Operaénekesek. Jön a csávó, akinek díja is van már, meg a kislány, aki hamis volt, és itt a humor blokk, majd a fasztudja, mi blokk, duettek, a Caramel feldolgozás, ami Puzsér szerint ízléstelen, majd a United feldolgozás a tavalyi roma sráccal és az új énekesével, akiért Juci és Lia küzdenek, ellenük meg Puzsér küzd. Rohadjon ki a szívem, ha engedem őket továbbjutni. Mekkora paraszt. Táncosfiúk ismét, Puzsérnak megint nem tetszik, aztán mégis tetszik valaki, akiket meg is véd rendesen. Énekesnők, Dzsennifer, Hajósnak gyanús, ha valaki kiabál, Puzsér szerint semmirekellő, aztán itt a kislány a Jackson 5 hanggal, ő a legelviselhetőbb Puzsérnak, Hajós neki lesz a nagy támogatója. Együttesek, a három srác, akik Jet-et énekeltek, Puzsér megint fikáz, aztán a kocsmás, borivós banda, na ez már tetszik nekik, kivéve Puzsér, akivel nem lehet ilyenkor vitatkozni. Népdalénekes-gitáros fiú, Happy Day-es kissrác, jönnek a gyerekek. Most a kis táncos kedvencem, akit megzabál mindenki. Ajaj, gondban van a zsűri, kevés a 12 hely. Közben SMS anyámtól: Ez a válogatási módszer szemétség. Na igen.



Sanyi elmondja, hogy nehéz, mert mindenkinek megvannak a kedvencei. Juci nem aggyal akar dönteni, azt nézi, hogyan hat valaki a lelkére. Puzsér sokszor érezte úgy, hogy egyedül ő képviseli a jó ízlésű embereket a zsűriben. Liának fájt, hogy el kell engedni azokat az embereket, akik kiestek. Na, megegyeztek, visszamennek.

Most csoportonként jönnek a versenyzők a színpadra, először Lacika, a Happy Day-jel, meg Ferenc, az utcai hegedűs, szénné dicséri őket Hajós, aztán mennek a levesbe. Itt a kis táncos srác, és három énekes, akik szintén kiesnek, így szóra sem méltatom őket, újabb énekes gyerek, meg az erőművészek, nem jutott tovább Varga Viktor öccse sem, és hah, végre egy csoport, akik továbbjutnak! Az egyik az Immigrants nevű együttes, a másik meg a Babos Richárd és Dósa Krisztián, a zongorista tavalyról, éljen! Liluék is boldogak, egy álom vált valóra, cukik azért. Megint egy kiesős csoport, Lia a betanult szöveget annyira szarul mondja, hogy nem tudom érdemben idézni. Táncos fiúk a színpadon, nem jutnak tovább, a Jackson képet festő srác is kiesik, meg egy énekes lány. Aztán kiesik egy duó, Puzsér is elküld egy-két embert, a repper lány még a kalapját is földhöz bassza, annyira oda van, a szöget orrba verő fiú meg sajnálja, hogy nem sikerült. A következő csoportban a népdalt gitározó srácot, Juhász Marcit látjuk, a standupos Kővári Mátét és a Caramel feldoglozásos Vízi-Molnár duót. Továbbjutnak. Azért örülök, hogy Nórin nem az a barna szar van, ami eddig. Az In Diretta együttes most már a színpadon, próbál Lia drámaian feszültséget kelteni, de nem megy, továbbjutnak ők is, juhúúúú. Lilu úgy öleli őket, mintha ismerné mind, nem értem.



Nagy Sanyi beszélni kezd, a döntés végére énekesek, táncosok és két MC produkció is maradt, ők párokban érkeznek, mert itt még lesz fordulat. Jön a párbaj. Jó is, mert kurva uncsi eddig a műsor. Bernadett - Dzsenifer, Plazma – Történelem tanár , János - Krisztina, Quantum XXL - Beat Lovers.

Reklám alatt ittam egy kávét, most zacskós tejet vettem a boltban, amit már évek óta nem, és nagyon izgulok, jól tettem-e be a hűtőbe, mert gyűlölöm, amikor kiborul. Na. Nézzük, mi lesz itt. A versenyzők kicsit gyakoroltak, kezd a Beat Lovers - Quantum XXL. Az elsőért Lia rajongott, felizgatta őt rendesen, a másodikat Puzsér csipázta leginkább, őrült izgalom. Sosem szabad lebecsülni az ellenfelet, hasonló bölcsességek felkészüléskor. Lilu nem akar plusz terheket pakolni a srácokra, de most dől el minden. Színpadon a Beat Lovers. Amíg előadnak, az ellenfél a színfalak mögött nézheti őket. Piros kapucniban, Hannibalos maszkkal, furcsa zenére nyomnak valamit, a zene egyszer csak This is how we do it-re vált, bírom ezt a dalt, de a tánc semmi extra, a másik csapat ennél sokkal kreatívabb és szellemesebb szerintem. Már Britney Toxic-ja, lekerül a maszk és a piros pulcsi is, fekete pólóban a srácok, ismét az a szar zene, ami az elején és vége. A zsűri tapsol és köszöni, menjenek pihenni. Nóri és Lilu, csak egy mondat, hogy érzitek? Nézhetitek az ellenfelet, menjetek pihenni.



Jön a Quantum XXL, akiket a párbaj szituáció csak spannol. Lilu hozzájuk öltözött a dzsekijével, Nóri vidal sasoon haja elrabolja a tekintetemet. Kezdődik a műsor, már a nyitás jobb, mint a másik csapat, robottánc, kurvajó, tényleg. Nem csak a tánc jó, de a fejükkel is játszanak a srácok, egyszerűen szórakoztatóbbak. Nem kérdés, hogy ki megy tovább, remélem, a zsűrinek sem. Puzsér arcán látszik, hogy ez odabasz. Ez van ráírva konkrétan. Hajós lágyan mosolyog, a másik csapat is érzi, hogy ez azért jobb, na. Szusszanjatok srácok, a döntés nemsokára megszületik. Puzsér mondja is, nincs miről vitatkozni, a többiek is így érzik, akkor mondják meg udvariasan, szeretettel. Bejön a két csapat, az udvariasság szolgája ma Hajós András lesz. Aggódtunk, hogy meg tudjátok-e ugrani az első produkciótok magas szintjét, meg tudtátok csinálni, még jobb is volt, mint az első. De sajnos nem ti jutottatok tovább. Szóval akkor a Beat Lovershöz beszélt eddig? Őrület. A Quantum XXL jutott tovább, nagyon örülnek neki.



Krisztina és János, a két operaénekes jön. János a János Vitézzel lenyűgözte a zsűrit, Krisztina meg a profi énektechnikájával vette le őket a lábáról. Krisztina nem hallotta még Jánost, ezért nem tudja, milyen esélyei vannak, János meg tudja, hogy ő csak egy hobbi énekes, ami nyilván hazugság, de hát mindegy is. Mészáros János Elek kezd, Krisztina meg kint mondja, hogy fel kell kötnie a gatyáját. Azért az az arc, ami az utolsó hangnál kiül az emberünk arcára, az megér egy misét. Krisztina be van szarva, de hát érthető.



Akkor most a színpad Krisztináé, előtte lekezelik Liluék, a csaj totálisan izgul. Nagy Krisztina nyomja a dalt, amit én borzonkodva hallgatok, nem az én műfajom ez. Amennyire értek hozzá, úgy tűnik, ebben több a hamiskás hang, de hát a fasz tudja. János kint elmondja, hogy meg volt fázva a csaj, ahogy ő is, ez érződik. A zsűri köszöni, és dönt. Kint lecsapnak Krisztinára Liluék, bent bajban van a zsűri. Krisztina bízik abban, hogy ő fog továbbjutni. Miért mondják Jánosra, hogy amatőr? Ez tök igazságtalan. Nyilván ezért nyer, mert a szív az többet ér, mint a profizmus. Faszom. Mondjuk jobban tetszett nekem János, csak utálom az ilyet, hogy a csávó amatőr, amikor nem az. Mindegy, a 12 közé kerül Mészáros János Elek is, isteni lesz. Nóriék nem tudnak mit kezdeni vele, ezért csak kezet fognak. Újabb SMS anyutól: Hol van az előírva, hogy csak egy operaénekes juthat tovább? Édes cukikám, felháborodott.



Dzsennifer és Bernadett párbaja következik, visszaemlékezés, a Say you love me-n Juci sírva fakadt, Bernadett dala meg Hajóst babonázta meg. Na, most mi lesz. Dzsennifer feszült, az lebeg a szeme előtt, hogy szeretne az élő showba kerülni. Bernadett cuki, hallotta már Dzsennifert és kicsit fél, mert tudja, hogy énekel. Bernadett kezd, ha eddig nem izgult volna, most Liluék beparáztatják. Olyan kellemes, vidám hangja van, én őt küldeném tovább, mint a balladisztikus homályban lépdelő Dzsenit. Mindegy, na, egy mai slágert énekel, de nem jut eszembe a címe, bocs. A lényeg, hogy fasza. Vége, kicsit most megkönnyebbült, aranyos. Reméli, hogy tetszett a zsűrinek is.



Dzsennifert is elkapják Nóriék, lelkileg készen áll-e, igen. Meg akarja alapozni a jövőjét, neki ez most nagyon fontos, hogy tényleg ott legyen a 12-ben. Summertime-ot énekli, nekem kissé erőszakosan. Pont a múlt héten énekelte nekem valaki úgy, hogy azt jobban nem lehet, szóval ez most nekem ilyen kurvaanyád, nem kell ebbe ilyen sok, érted te, miről szól ez a dal, baszod? A kislány kint közben jobban fél, mert milyen jól énekel Dzseni. Hát a faszom, nem az a feladat, hogy énekelj minél több hangot, minél erősebben 2 perc alatt. Szerintem. Egy csöpp türelmet kér a zsűri, mindjárt döntenek. Dzsennifernek nehéz megszólalni most, remeg, mint a kocsonya, odabent meg Puzsér az én emberem, mert Gershwin jó ízlésre vall, csak a faszért kell így eltúlozni, mondja. Szívemből szólsz. Juci szerint azért díszit, mert jól csinálja. Jó érv. Puzsér szerint Bernadett kevés volt, Hajós védi, Puzsér nem akar karaoke hercegnőt választani. No, eredményhirdetés. Bernadett lenyűgözte őket, Dzsennifer meg megosztotta a zsűrit. A döntés az, hogy mind a ketten továbbjutottak, juhuhuhúúúúú, micsoda drámai prozódia! Úristen, reszketsz, mondja Lilu, Dzsennifer annyira boldog, na, ez ilyen MuriEnikő effektus. Hála az égnek, jön a reklám. Anya beindult, most írja, hogy szerinte ez a két lány tök más. Persze, hogy más, de hál isten mind a kettő továbbjutott.



Itt is vagyunk, Avon, T-Home, hogyhogy nincs Opel, mindegy, a lényeg, hogy a tej nem ömlött ki. Szóval ismét táncos csapatok párbajoznak, Pixel Team vs. Latin Carneval. Utcai stílus megy neki a klassziknak, hát, ha én döntenék, akkor az utca mellett tenném le a voksom. A Pixel Team kezd. Van bennük félelem, itt a lehetőség, hogy kitörjenek az utcai fellépésekből, a másik csapat profizmusa nem tántorítja el őket a győzelemtől. Közben bevágva a Latin Carnevál, nem fogják ingyen adni a döntős helyet, és hohó, mégis csak ők kezdenek. Jó, hát bazdmeg, jól táncolnak, de hát táncművészetit végeztek, ez a minimum. Hogy lehet ezt összehasonlítani a másikkal, azt mondja meg valaki. Pörögnek, forognak, emelnek, klassz a zene, óriás Éden Hoteles művirágok a csajok hajában. A zsűrin gyakran látszik, hogy semmi köze ahhoz, amit lát, de ez talán mindegy is. Hogy a faszomba lett hirtelen más ruha a lányokon, azt nem tudom. Mindegy, közben a Pixelesek mondják, hogy ők lobbanékonyabbak, megdicsérik a végén a Latin Carnevált, akiket Liluék is agyon dicsérnek kint, anyám meg azt kérdi, hogy hivatásosak is indulhatnak-e ezen a versenyen, gondolom, igen, nem baj, jön a Pixel Team.



A srácok fekete-fehérben alapvetően, matrózsapkás is van, Lilu szerint egy dolguk van, keményen odacsapni. Telefonhívással indul a produkció, jönnek az ugrások. Nóri kikészül az egyiktől. Lilu szerint nagyon ügyesek. Puzsér gyilkol a tekintetével, szerencsére nem nézik őt a szereplők. A Latin Carnevál egyik férfi tagja szerint az övék erősebb produkció volt. Puzsér szerint az egyik szirupos, modoros és gejl, a másik meg laza és menő. Próbálják meggyőzni, hogy szétesett volt a Pixel, de mindegy, mert a szavazatok többségét a Latin Carnevál zsebelte be, így a lazaság ma nem nyert. Azért megdicsérik a Pixel Teamet is, de nem jutnak tovább. Az egyik srác szerint még nincsenek összeszokva, az a baj. Mindegy, a Carnevál boldog, fasza.



Jönnek a repperek, Plazma Lajos ellen. Nekem Lajos, a töri tanár nem annyira tetszik, bevallom. Mindenesetre saját bevallása szerint az ő szövegei jobbak. Plazma ma egészen jólfésült, és cuki, akárhogy is. Most jött el az életében az a pillanat, hogy lehet valaki. Romantikus reppet nyom, minden olyan embernek küldi a számot, akinek ugyanolyan az élete, mint az övé. Nem rossz egyébként, kellemes a hangszín, jó a ritmusérzék, a szöveg nyálas, de hát ez van. Te sem tudsz már korcsolyázni szívem jeges taván. Közben kint Lajos azt mondja, az ő szövege jobb. Ments meg, hogy élhessek még egy percet, hogy megváltoztathassam a világot egy cseppet. Ilyen szövegek vannak ebben, kérem szépen. Egyetlen káromkodás sincsen a dalban, elmondom, de nem rossz. Liluék jujjongnak, jujj, nagyon izgulsz, Plazmának gombóc van a torkában és a sírás kerülgeti, aranyos. Menj, nézd végig a másikat.



Íme Lajos. A kezében a kijavított röpikkel, szerinte jobb a szövege. Elég már ebből baszki, azért egy reppernél nem csak a szöveg számít. Neokonzervatív hiphopot hozott. Plazma csöndben nézi, nem érti, én sem. Ágy, asztal, szék, fotel, mama hotel. Ez a refrén. Plazma kint sír közben. Most elhozta tényleg a valódi érzelmeit és bízik benne, hogy sikerül. Nagyon liheg a csávó, meg ez inkább egy dal, mint rap, de mindegy. Nálam Plazma nyert, lássuk a zsűrit. Plazma szerint a különbség kettejük között, hogy Lajos a körötte lévő dolgokról reppel, ő meg a belsőkről. Anyám rövidre zár mindent az SMS-ével: Ez a tanár egy majom. Nem fogalmazhatnék jobban. A Plazma által megfogalmazott különbséget a zsűri is érzi, Puzsér szerint egyértelmű a kérdés, Lia mondja el a tutit a versenyzőknek. Két erős, izgalmas produkció, két erős, izgalmas egyéniség. Fájni fog az elengedés, de örülnek annak, hogy valaki továbbmegy, Plazma, ma te vagy a nyerő, jesszoké. Lajos nagyon csalódott, szomorú, de most már ezt nem tudja megváltoztatni. Plazma meg kiugrik a bőréből, a műfogait is feledteti az aranyos meghatódása. Megöleli őt Lia, aztán kint Liluék is, ez mindennél jobb, élete legboldogabb pillanata.



Akkor kérem szépen, akiket jövő héttől minden szombaton látunk majd:
Mészáros János annyira kellett, mint egy falat kenyér Elek.



Quantum eszelősek, Lia teljesen odavan értük XXL.



Szilotta jó látni valakit, aki tehetséges Dzsennifer.



In több volt, mint korrekt, ez profi volt Diretta.



Kibaszott nagyon igen Plazma.



Imádtalak titeket The Immigrants.



Kővári az a jó igen Máté.



Babos imádtam, lenyűgözött Richárd és Dósa Krisztián.



Latin tagadhatatlan, ez egy show volt Carnevál.



Juhász benned egy jelenséget láttam Marci.



Negyela te énekes leszel Bernadett.



Vizi igenigenigen - Molnár duó. 


 

23 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.16. 17:35:12

Nem a te hibád Nella, de ez a műsor szánalmas:)

A poszt meg jó lett, na:P

SarahConnor 2012.04.16. 17:46:54

Azért a Dzsennifer tényleg baromi erőszakosan és modorosan nyomta a Summertime-ot, de Bernadettet akkor sem lehet jobbnak nevezni. A selejtezős dala oké volt, jól állt neki, amit most szombaton nyomott, hígfos volt minden szempontból. Dzsennifer fényévekkel jobb, csak sajnos manírosabb is, de azokat le lehet vetkőzni, nem úgy, mint a rajzfilmfigura-hangot meg a hamisságot, ami helyenként Bettinél befigyelt ezen a héten.
Mondjuk nem akarok Betti ellen beszélni, örülök, hogy benn van, de az vért kívánt volna, ha kiejti Dzsennifert. Amúgy továbbra se értem, miért nem küldik az énekeseket a Megába meg az X-be.

Puzsér meg továbbra is óriási, és minden szava arany.

zaturek 2012.04.16. 18:04:47

Vicces összefoglaló, bár ha a "f*sz" szó nyolc helyett egyszer fordult volna elő, az is sok lett volna.

lobster thermidor 2012.04.16. 18:11:31

Itt megint nem gömbölyű valami!
Ez az egész műsor egy gyalázatos sumákság, ahogy az összes tehetségkutatónak nevezett baromság!
Mert az RTL valahogy eltüntette, de legalábbis elhalgatta a Fele királyság néven futó két srácot, akik elektromos hegedűn és csellón Jacko számokat nyomtak. Ráadásul kurv@ jók voltak.
No én azért megtaláltam őket, és magyarázatot is adnak a honlapjukon mi történt velük. Akit érdekel, az kattintson a kékkel kiemelt "Csillag Születik" hivatkozásra.

felekiralysag.hu/

Ja, és ez már bőven nem az első eset, mert valamelyik előző X-Factorból simán eltüntették a Bartók Béla rokonságával büszkélkedő, amúgy igen tehetséges, jól éneklő színes bőrű lányt, Maria Mamahot. Pedig igen megsztárolták, továbbjutott, sőt még a Bartók Béla út fái alatt is sétáltatták, miközben a neves rokonság fokát firtatták külön blokkot szánva rá a Fókusz címen futó elektronikus képsorokban. Azután egyszer csak hipp - hopp, úgy eltűnt a lány, hogy azóta egy szó nem sok, de annyit sem hallottunk róla.

www.civishir.hu/bulvar/bartok-bela-rokona-is-enekel-az-x-faktorban/0927175308

lobster thermidor 2012.04.16. 18:15:04

És kedves Puzsér Robi akkor most ezt hogy így...?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.16. 19:10:14

Ördög Nórára meg rászorult az a nagyméretű, kinyúlt férfizokni? Eddig talán csak egy adásban nem viselte. Szörnyű.
Lilut szeretem fikázni, de ő most olyan jellegtelen, mint egy kiló krumpli.

A rajzfilmhangú Bernadett (főleg mint jelenség)arra a rendkívül idegesítő X-faktoros csajra emlékeztet, akit Geszti juttatott tovább épp Szirota Dzsenifer ellenében. És nem csak azért, mert rohadtul hamis és bizonytalan volt nem egyszer.

Az a Plazma gyerek nagyon gyenge volt, én őt se juttattam volna tovább, nem csak az értelmiségi kordzakóban reppelő tanárt.

Ja és Puzsinak -szinte- mindig igaza van! :D

Krissyfurrr 2012.04.16. 20:53:24

Puzsinak ez a varacskos disznó feje az elején valami zseniális! :D

Krissyfurrr 2012.04.16. 21:21:58

@lobster thermidor: na, én is a FeleKirályságot hiányoltam!

cicamaca 2012.04.16. 23:21:24

Azt vajon hogy bírják ki a többiek, hogy nem röhögik pofán Puzsért egy-egy ilyen mondatért, hogy "Rohadjon ki a szívem, ha engedem őket továbbjutni."?

Reeku4 2012.04.17. 08:58:07

A Quantum XXL a legjobb!!!

bruu 2012.04.17. 10:57:02

Dzsenifer úgy írja a nevét, hogy Szirota. Köszi a posztot szuper vagy, sőt egy hős is hogy ezt a tömény unalmat ilyen színesen adod át. Mesélj milyen volt a vacsoracsatád? mit főztél? túl élték a többiek :) :D
Dzsenifernek odaadhatjuk az aranyérmet a Quantumnek az ezüstöt, oszt a felszabadult időben nyomhatnának valami Bud Spencer filmet, amit Puzser alámondással kommentálhatna

villanella 2012.04.17. 12:41:33

@bruu: ja, bocs a szirota miatt :)
a vacsoracsatának eddig két felvonása volt, mindkettő isteni volt. én az utolsó leszek, szóval még van időm megtanulni főzni addig :)

Szilvamama 2012.04.17. 12:58:16

A poszt ismét kitűnő volt, köszönjük. A Latin Carneval olyan "átöltözős" volt szám közben az előző körben is, mindig lebontják felső réteget :)

jucccka · http://onlinefilm.blog.hu/ 2012.04.18. 00:40:42

az a durva, h az első képen látható arckifejezés az Puzsérnál az "elismeréspofa" :)

a stand up-os csávót nem értem, miért nyomatják, van már belőlük elég (amúgy tiszta olyan, mint Marshall a How I Met Your Motherből :))
ez a juhászmarci meg nálam kb az ezmiez kategória. mindegy, meglátjuk.

vitaygeorgina 2012.04.24. 21:08:22

@villanella: Mikor jön a hogyvolt? Elvonási tüneteim vannak.

villanella 2012.04.24. 22:06:38

@vitaygeorgina: Durvan el vagyok havazva, lehet, hogy csak csutortokon sajnos:(

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.04.24. 22:07:32

Jó volt az öfi nagyon, köszi, jókat vigyorogtam :)

bruu 2012.04.25. 11:00:46

@villanella: elvesztél? küldjünk felmentő sereget? vagy ennyire megviselt az első élő só? ott voltál helyszínen?
vacsoracsata hogy áll?

womanestomen 2012.04.27. 18:23:03

no, mán péntek van...

villanella 2012.04.27. 18:26:48

@womanestomen: tök ciki, de nem lesz a múlthetiről hogyvolt. viszont úgy teszem jóvá, hogy a szombatiról már vasárnap megírom, és ígérem, izgi lesz, jó?

womanestomen 2012.04.27. 18:30:14

@villanella: jajj, luke lesz az időben és térben, le vagyok lombozva.

villanella 2012.04.29. 18:02:23

no, már majdem kész a hogyvolt, ahogy ígértem, de holnap lesz csak éles, remélem, nem nagy gond.
elég jó volt a tegnapi adás, nem?
süti beállítások módosítása