Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 4x11 - The Last Supper (Az utolsó vacsora)

2012. április 15. 13:00 - Gabba

Baljós sejtésű cím, ezek szerint aggódhatunk kedvenc hősünkért? Bizony igen, merthogy az összes online portál, az Index-szel az élen, vastag szalagcímmel hozza a hírt: A regényíró Moodyt bűnösnek találta a bíróság!

A hír minden főszereplőt máshol ér: Karen éppen a reggeli kávéját főzi, amikor a laptopján beugrik a cikk. Fuck!, szakad ki a spontán reakció Karenből, az arra bóklászó Beccának ez elég is, meg sem nézve a laptopot, elrohan. Charlie és Stu éppen valami vacak forgatókönyvön vitatkozik, amikor az egyik lótifuti beront a tárgyalóba: Elítélték Moodyt, szar ügy! Charlie nem bír túláradó érzelmeivel és zokogni kezd. Marcy éppen a nőgyógyásznál dekkol, amikor hívás érkezik a mobiljára. Bocs, doki, de most el kell rohannom, húzza ki a kezét a nunimból, majd máskor folytatjuk!, ezzel leugrik a vizsgálószékről és elrohan. A bíróság előtt Hank beül Abby kocsijába és letörten kérdezi: És akkor most mit csináljunk? Dugjunk, válaszolja a dögös ügyvéd.

Újabb helyszínünk a pilotból megismert templom belseje, ismét érkezik a bevállalós apáca, de már nem ugrunk be, tudjuk, hogy ez ismét egy Moody-féle „wet dream”. Nővér, megmérettem és bűnösnek találtattam, újságolja Hank. Hát, van ilyen, közli a nővér és azt tanácsolja Hanknek, hogy pattanjon kocsiban és húzzon el jó messzire. De mi lesz a családommal, a barátaimmal?, veti ellen Hank. Ugyan már, eleinte esetleg még érdekelné őket, mi lett magával, de aztán már nem, mutat rá az apáca, majd megismételve a pilot nyitó képsorait, újra orális gyönyörben részesíti Hanket. Írónk reggel Abby ágyában ébredezik szemmel láthatóan kimerítő hancúr után, csendben felkel és le akar lépni a szendergő ügyvédcsaj mellől. Abby azonban felébred, Hank ezért úriember módjára megköszöni neki a börtönbe vonulás előtti utolsó heteroszexuális élményt. Abby még mindig bizakodó: A bíróság még nem döntött arról, milyen büntetést szabjon ki, lehet, hogy megúszod felfüggesztettel, mondja búcsúzóul Hanknek.

Írónk Karenhez indul, de a kapu előtt inába száll a bátorsága és inkább Charlie-t keresi fel. Peggy nyit ajtót és kis türelmet kér, merthogy Charlie éppen kakkant. (Én nem tudom, ki hogy van vele, de az, hogy majd’ minden részben előkerül valami szarásra történő utalás, Tom Kapinos producerről többet árul el, mint Hank Moodyról.) A nimfomániás ingatlanügynök elgondolkodó arccal vizslatja Hanket, és mikor Charlie előkerül, javaslatot tesz egy újabb szexfantáziás eksönre, amiben Hank lenne a behatoló tolvaj, aki leütné Charlie-t, őt meg megerőszakolná. Charlie tiltakozik: Nem, ez most nem lenne helyénvaló. Pedig szívesen pofán csapnálak, mondja erre Hank. Peggy sértődötten elvonul, Charlie pedig újra bocsánatért esedezik Hank vállára borulva. Majd miután lenyugszik, előkapja a zombis filmért Hanknek járó 100 rugóról (mínusz Runkle jutaléka) kiállított csekket, soha jobbkor, Hank máris rohan elkölteni.

Útja természetesen egy autókereskedéshez vezet, ahol újabb fekete Porschét vesz a totálkáros helyett, a komfortérzést fokozandó első mozdulattal kiveri a jobb első fényszórót egy pajszerral – ez a csávó tud élni! Aztán a volán mögé pattan és indul Becca iskolájához. A kiscsaj persze pont akkor gyújtana rá baráti körben egy staubra, amikor apja odaér, de Hank nem kezd ordítozni vele, hanem csak eldobatja a cigit és félrevonulva beszélgetni kezdenek. Minden nap bemegyek majd hozzád látogatóba, ígéri Becca. És mi lenne, ha elhúznánk valahová, ahol elfeledkezhetnénk a valóságról, teszi fel Hank a költői kérdést, amitől viszont kicsi lánya kiakad: Eddig is mindig ezt csináltad, nem foglalkoztál a valósággal, és nézd meg, mi lett a vége! Pedig én mennyit álmodoztam arról, hogy az apám egy dögunalmas fazon, aki 9-től 5-ig dolgozik és utána a családjával lóg!, vágja Hank fejéhez, aki ettől egyáltalán nem boldog.

Az ilyen családi jelenetek után Hank szokás szerint a szálloda bárjában keres nyugalmat, most sincs ez másként. A szomszédos asztalnál hamarosan felfedez egy régi ismerőst, Trixie-t, a művelt prostit az első évadból. Bár a lány éppen kuncsafttal van, örömmel köszöntik egymást és Hank javasolja, hogy ha végzett, keresse fel a szobájában. Így is lesz, de nem dugás a vége, hanem baráti beszélgetés, ami közben Hank a dolgozó lány fáradt lábát masszírozza. Nemsokára visszavonulok, Las Vegasban akarok kis házat venni, már elég pénzt összespóroltam, mondja Trixie, velem jöhetnél, ha gondolod. Hank azonban a korábban Beccával és Karennel folytatott beszélgetések hatására nem akar élni ezzel a lehetőséggel.

Később álmot lát, amiben ő a disztingvált apa és férj, aki öltöny-nyakkendőben indul reggel munkába, szerető felesége Karen már korán reggel tökéletesre belőtt frizurával mosolyogva önti ki neki a kávét, szerető leánya Becca puszival búcsúzik tőle és indul az iskolába. A délután hazaérkező családfőt szerető neje köszönti, frizurája továbbra is tökéletes, a szerető leány a leckéjét írja, majd este a szerető apa mesét olvas fel elalvás előtt a szerető gyermeknek. Majd átmegy a nappaliba, ahol szerető neje kis kendőbe hímzi éppen az Otthon, édes otthon feliratot, miközben a tévében kedvenc szappanoperájuk megy. Hát, ez tényleg igazi idill, boáff.

A szokatlan (rém)álomra az éjszaka közepén Hank fel is riad, és a Porschéval esti kocsikázásra indul: lehet, hogy mégis le akar lépni az ítélet elől? Váratlanul becsörög Marcy, mire Hank aggódó arccal indul Karen lakásához, csak nem történt valami? A szobába benyitva azonban „meglepetés!” kiáltással köszönti családja és a Runkle-páros. Charlie vidáman közli, hogy eredetileg Hank felmentését akarták megünnepelni, de ha már másképp alakult, akkor se vesszen kárba a sok pia és kaja. Vacsora közben olyan a hangulat, mint a régi szép időkben, a felnőttek sztorizgatnak, Becca mosolyogva hallgatja, bár Charlie bácsi egy-két története nem igazán való a kiskorú fülének. Ugyan, Becca már nagylány, nyugodtan megtudhatja, hogy a szülei milyen szexmániásak voltak, minden elképzelhető és elképzelhetetlen helyen kamatyoltak, védekezik Charlie.

Miután Becca elvonul aludni, a felnőttek tovább lazulnak, előkerül a füves cigi is. Marcy a baba miatt nem szív, de a többiek kezdenek egyre jobban beállni. Igaza van Beccának, tényleg jók vagyunk együtt, de akkor mégis hogy jutottunk idáig, mereng Karen, a gyerekem apja molesztál egy másik gyereket?! A szónoki kérdésre azonban a fű hatására nem érkezik komoly válasz, csak vihogás. A téma továbbra is a szex és környéke, Neked lehet még egy csomó gyereked is, integet széles mozdulatokkal Hank Marcy felé. Szerencse, hogy Stu Banks-től, és nem Rick Springfieldtől, jegyzi meg erre Charlie. Hank szóba hozza Peggyt is, Charlie némi büszkeséggel ismeri be, hogy a csaj a szex terén valóban nem ismer határokat. Egy idő után a hangulat kicsit alábbszáll, és komolyra fordul a szó. Nagyon fogsz hiányozni, mondja Marcy Hanknek szomorúan. Bűnt követtem el, ez az ára, mondja erre írónk, akin úgy látszik, egyre jobban elhatalmasodik a bűnhődni vágyás.

A Runkle páros hamarosan távozik, Hank és Karen kettesben marad. Lírai hangulatú beszélgetésben vallanak egymásnak a se veled, se nélküled állapotról. Hank megköszöni a szép estét, és bevallja, hogy átfutott a fején a menekülés gondolata. Tudom, láttam a szemedben az űzött vadat, mondja erre Karen. Én mindent tudok rólad, de ennek most már végleg vége, teszi még hozzá, mire Hank hevesen tiltakozni kezd, de hiába a szavak embere elvileg, ezúttal nem támad jó gondolata, csak az, hogy inkább elmegy. De én nem akarom, hogy elmenj, hosszú távra szeretnék tervezni veled, súgja Karen, majd felteszi az egymillió dolláros kérdést: Milyen lenne, ha utoljára feküdnél le valakivel? Nagyon szomorú, válaszolja Hank, mire Karen mélyen a szemébe néz és csak annyit mond: Akkor szomoríts el.

Címkék: kaliforgia
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

menthalevél 2012.04.15. 21:37:03

ezt senki nem nézi?
pedig hatalmas:-))

Gabba 2012.04.15. 22:58:28

@menthalevél: de, biztos sokan nézik, csak rejtőzködnek ;)

Jogsitt 2012.04.16. 13:11:16

Sokan nézik, főleg már az ötödik évadot...

menthalevél 2012.04.16. 19:58:11

@Jogsitt: akkor nem szeretnek kommentelni?:-)
süti beállítások módosítása