Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mob Wives 1x06 - Dumb or Stupid

2012. április 13. 13:00 - k.im

Nem sokáig tartott a tűzszünet, megint baj van Köpecen, akarom mondani Staten Islanden: ezúttal Karen fingott bele a nullás lisztbe, bár csodálkozom, hogy eddig is kibírta. Az okot már ismerjük oda-vissza: Drita ahhoz a pasihoz ment hozzá, akivel Karen 7 évig járt előtte, csak aztán elfelejtette erről az aprócska tényről tájékoztatni egykori nagy barátnőjét, aki most emiatt kérdőre vonta. A másik szálon meg Renee és Carla feje fölött gyülekeznek a viharfelhők, merthogy Renee szerint Carla pasija egy gyökér, ők még úgysem voltak összeveszve idáig, túl kell esni ezen is. Minden eddiginél durvább dráma eszkalálódik, vágjunk bele!

Dritát annyira felbaszta, hogy Karen megint ezzel a Lee-sztorival hozakodott elő, aztán még el is kezdte szapulni a férjét A SAJÁT HÁZUKBAN, hogy utána rögtön elrohan öribarijához, Carlához dühöngeni. Ha nem egy barátról lenne szó, szétrúgom a seggét, majd bezárom a pincébe, aztán kereshetik, mondja Dri. Kristálylogika, ott tényleg biztos nem keresnék. Carla szerint barátok közt nem illik veszekedni férfiak miatt, Drita viszont belátja, ez az egész felmelegített barátság annyit se ért, mint döglött lovon a patkó, úgyhogy innen nincs visszaút.

Karen saját kebelbarátnőjét, Renee-t rántja el vacsorázni, neki is muszáj előadnia a saját verzióját. Úristen, nem hiszem el, kissé mintha könnyes lenne a szeme, pedig hogy adja mindig a kemény gangsztát! Renee sokat tanult a pszichológusától, mert rákérdez, elmondtad neki, hogy IGAZÁN mit érzel és gondolsz, nevezetesen, hogy Drita egy gyáva szar? Hát, nem sikerült az üzenetet átvinni, csak arra reagáltam, ahogyan Drita reagált. Tudja, hogy a múlt tisztázása konfliktusokkal jár, Dritában nem bízik többé, de most csak hátradől, és kivárja mi lesz. Egyébként csak azt szeretné, hogy Drita vállaljon felelősséget a tizensok évvel elkövetett tettéért és nyögje ki végre, hogy bocsánat.

Dritánál egyfolytában csöng a telefon, mióta Lee-vel kibékültek, persze ők csak így tudják ápolni a házasságukat. Meg szexi fotókkal, most épp azt rendel tőle a férje: legyen rajta bőr meg segg. Drita röhög, hát jó, megkapod, páran még ki fogják rá csattintani, az fix. A szigorú őrök se fogják elvenni a képeket, ha nem túl szexesek, úgyhogy azért ne villantson vulvát, ha lehet, figyelmezteti Lee. Este már válogatja is a ruhákat a fotózáshoz, a kisebbik gyerek, Gizelle segít neki válogatni, hát ez petefészekrobbantó jelenet, mindjárt lefolyok a székről. Közben Drita gardróbját látjuk, a cuccok többségét Lee-től kapta, hogy a bűntudat enyhítését így foganatosítja irányába. A végén már persze inkább a kislány próbálgat, seggre is esik Drita flitteres nadrágjában, olyan cuki, hogy belehalok!

Másnap Carla Renee-vel megy ebédelni, basszus ezek annyit esznek minden részben, csoda, hogy nem platós autóval szállítják őket. Mi lenne aktuálisabb pletykatéma, mint Drita és Karen veszekedése, de ebből gyorsan átcsúszik Renee abba, hogy ő Carla pasijáért sem rajong, a csávónak már nem fogjuk megtudni a nevét soha. Carlát kezdi nagyon idegesíteni a dolog, ha állandóan ezen lovagol, bajok lesznek, egyébként is túl sokat foglalkozik mások pasijaival és férjeivel. De Renee csak mondja-mondja, jobbat érdemelsz, nagyon gáz dolgokat láttam és hallottam róla, stb. Aztán bedobja a nagy ötletét, hogy vasárnap este vacsorát rendez négyüknek, túl sok megint a vita, ki kell beszélni magukból. Carla enyhén szólva szkeptikus, hogy mi lesz a végkifejlet.

Renee-hez nem sokkal később Nikole barátnője érkezik (hú ebben a pillanatban micsoda ötletem támadt, ugyanez a show, csak magyar „vállalkozónőkkel”, vissza is lehetne hozni Éden Műanyag Nikit a képrenyőre!!), Renee szuperképességéről, a levélírásról beszélnek. 26 éve van/volt valakije mindig börtönben, ezalatt 5-6000 levelet biztos írt, Junior szerint ezzel kezdeni kéne valamit. Renee nagy ötlete, hogy csinál egy website-ot, Jail Mail Inc. néven, ahol levélíró szolgáltatást vehetne tőle mindenki, akinek nincs ideje vagy tehetsége szép hosszú, szívhez szóló leveleket írni a börtönben lévő valakijének, de lehetne olyat is, hogy automatikusan küldene képeslapot minden ünnepre. A pénztárgép meg majd csak úgy kattog! Mikor Nikole lelép, felhívja Dritát és meginvitálja a már említett vacsorára, de behazudja, hogy csak hárman lesznek Carlával. Na így kell a problémákat megfelelően orvosolni, tényleg!

Drita megint Carlához megy, utóbbi ugyanis be akarja avatni azokba a remek kis infókba, amiket Renee-től hallott ebédkor. Drita felbassza magát azon, hogy Renee hűségről papol, de amint kimész a szobából, máris kibeszél meg ítélkezik, miközben fogalma sincs a tényekről. Carla bólogat, ne pofázzon bele mások családi életébe, akkor se, ha barátok. Dritának elment a kedve a nagy vacsorától, fél, hogy ott megint kijön belőle a Hulk, bár Carlának megesküdött Renee, hogy nem akar drámát. Szerintem meg csak híg az esze, mint a káposztalé és nem gondolkodik.

Renee másnap egy webdesign-stúdióba megy, hogy megtervezzék neki a Jail Mail oldalt. Az egyik srác egy igazi köcsögnek néz ki, füle mögött ceruza, jól van, egyes. Renee elővezeti az ötleteit, pecsét legyen a nyitóoldalon meg szétnyíló börtönrácsok, kis börtöntöltelékek meg levélzsákos rendőr - ha ezt hallaná bármelyik grafikus ismerősöm, szívrohamot kapna. Szerintem legyenek Clip Art figurák meg neonzöld Times New Roman betűk is fekete háttér előtt, az lenne csak 1994! Ugyanekkor Drita is stúdióban van, csak őt épp fotózzák, szexesen. A fotós inkább egy porszívóügynöknek néz ki, mindegy. Átöltözik vagy hatszor, remélem a kapucnis bunda + fürdőruha kombóban megy majd a gyerekért az oviba. Magának is tetszik a teste a képeken, úgyhogy Lee cerkája biztos állni fog, ha meglátja, még mindig milyen jó bőr a felesége. Nekem is bejön!

Hoppá, Renee addig pofázott össze-vissza, amíg Carla névtelen pasijának fülébe is eljutott, küldött is neki cserébe egy kedves üzenetet, amit sajnos Renee fia, AJ olvasott el. Mikor visszahívta, hogy hogy képzeli, akkor hazug picsától kezdve mindennek elmondta, amit AJ szintén hallott, Renee meg ezen kiakadt, hogy hogy merészeli a fia előtt alázni (mondjuk úgy, hogy nem tudta, hogy ott van? de csak egy ötlet). Most már Renee is belátja, hogy a vacsora nagyon necces lesz. Ha Carla kérdőre vonja a pasi miatt, akkor elküldi és soha többé nem akarja látni. Carla már a vacsorára indul és ugyanezt mondja pepitában: ha Renee előhozakodik a pasimmal, háború lesz. Drita is feszkósan pattan a fehér Audiba, elég volt Renee szarkavarásából. Ehhez képest elég könnyedén indul a házibuli, Drita az új tetkóját mutogatja. Dri a riportban azt mondja, ez a Hórusz szem pont az olyan embereket hivatott távol tartani tőle, akik rosszat akarnak neki, féltékenyek, és akik a saját boldogtalanságuk miatt másoktól is sajnálják a jót, majd jelentőségteljes szünetet tart. Vajh’ kire gondolhat?

Átvonulnak végre a vacsoraasztalhoz, Dritának feltűnik, hogy négy teríték van, mire Renee pókerarccal, hát a biccsek négyen vannak. Drita arca egy tanulmány, nem a boldogságról. Hát hazudtam, életemben először és utoljára, mondja Renee, mire Carla elkezd csuklani a röhögéstől. Erre viszont Renee már ugrik is, te meg min kacarászol? Carla először próbálja elütni, ó hát mindenki kamuzik néha, de Renee nagyon komoly arccal bizonygatja, ő aztán soha, de soha nem is füllent. Maximum egy kicsit kiszínezi, de nem hazudik. Ééés bedobja a pasi-témát, Carla próbálja leállítani, fogd már fel, hogy nem a te dolgod, Renee viszont a körömszakadtáig őszinte barátságban hisz, amikor mindent ki kell mondani. Már könnyes a szeme egyébként az idegtől. Carla csak egy jó okot szeretne hallani, miért gázos a pasija, Renee meg bedobja, mert ha iszik, akkor mindenkit taperol, ez elég jó indok? Még ülnek, de már kiabálnak, Drita közben ugyanazzal a merev arccal ül és a haját csavargatja. Carla Renee fejéhez vágja, biztos csak féltékenységből kavarsz, mert baszatlan picsa vagy (sajnos kisípolták, de tuti ez volt).

Közben közeledik Karen, az utcáról hallani az üvöltözést, indul az igazi móka! Úgy látszik, Carla igazi cinikus geci lesz, mikor iszik, lehet, hogy infúzión kéne neki adagolni a piát, hasznára válna a sorinak. Szóval belép Karen és Carla megszólal: nicsak, kit fújt ide a szél! Egy pillanatra mindenki bekussol, Renee szívja a blázt, mintha az élete múlna rajta, Drita pofákat vág, Carla vedel. Karen látja, hogy Dritát irritálja, hogy megjelent, de próbál felzárkózni a történtekhez. Carla szerint félreértés az egész, Renee szerint nem, próbálják egymást túlharsogni. Karen Renee mellé áll, tényleg egy taperolós fasszal jársz, az én seggembe majdhogy csuklóig merítkezett a bulidon. Carla azt mondja, tudja róla, de nem érdekli, mert csak viccből meg a barátai iránti szeretetből csinálja, aha, én cserébe letörném a kezét, viccből. Carla tényleg síkhülye, azt kell mondjam, ez már Renee-t is kihozza a maradék béketűréséből, fel is áll az asztaltól tajtékozva - ilyenkor leginkább egy hatalmas dél-amerikai óriásbékára emlékeztet -, szóval üvölt, tényleg ennyire fogyatékos vagy?

Carla sajnos röhög mindenen, amikor stresszhelyzet van, hát ezzel nem segít. Renee, mint egy papagáj mondja, nem érted, hogy a taperolással téged aláz meg? De hát nem érti, Bibliával se lehetne a fejébe verni, és még leszajházza Renee-t, ott se voltál, miről beszélsz? Na erre Renee bebassza a sütőajtót és Carla képébe mászik, amire persze Karen és Drita is ott terem. Már tökmindegy, ki mit mond, 2 másodperc elteltével tépik is egymás műhaját, a másik kettő meg próbálja őket szétszedni, csodálatos jelenet!

Valahogy sikerül, és csodák csodájára Drita, a nagy verekedő igyekszik legjobban véget vetni neki, csakhogy ez minimum oroszlánütközet, nem cicaharc. Carla és Renee továbbra is üvölt, Karen közébük áll és felordít, elég volt. De csak 2 percig tart a nyugalom, mert Renee-nek eszébe jut, hogy a Névtelen Faszi megszégyenítette őt a fia előtt és megint nekitámad Carlának. Na ekkor viszont Dritában is elszakad valami, és ledobja a magassarkúját, ha verekedni kell, akkor csak kényelmesen hajlandó mindenkit jól pofánbaszni, akinek még kedve van ordítani. És nem hiszem el, itt hagyják félbe a vérfürdő kellős közepén! Ez a világ legjobb reality-je, ha még nem mondtam volna. Jövő héten folytatódik a háború!

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zitoka 2012.04.13. 19:41:31

Hali! Hol adják és mikor? Láttam beharangozót belőle, itt meg mindig elolvasom, de elfelejtettem, hogy melyik adón tépik egymást...köszi!

k.im 2012.04.15. 00:38:22

@zitoka: a TLC-n most kezdték újra

zitoka 2012.07.20. 10:07:25

@k.im: Szia!
Továbbra sem nézem,de várom a hogyvoltot...és nem jön.:( Nem adják már, vagy Te mentél szabira?

k.im 2012.07.20. 14:33:06

@zitoka: a sori nem szűnt meg, de nekem nincs már időm, hogy írjam :(

zitoka 2012.07.20. 15:51:29

@k.im: Jaj, de sajnálom, csíptem ahogyan leírtad...nem szeretem nézni, ahogy stupid luvnyák tépik egymást, de a tolmácsolásodban olvasva jókat derültem rajta. Azért köszi az eddigieket! :)
süti beállítások módosítása