Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x23

2012. április 12. 06:00 - sixx

Tegnap volt a Tragédia Napja, az, aminek során Műanyag Pokahontasz végleg(?) elhagyta a trópusi bolondokházát, Kardántengely Melák meg úgy zuhant magába, mint kivert vérfasz mínusz tíz fokban. T69.2 sorsfordítást, konfliktusokat és hevesen kombináló lakókat ígér mára egy ciklámen zsákruhában, amit a karbantartók biztos gonoszságból adtak rá. A fülében három biciklikerék lóg, a nyolcvanas évek telefonált, és kéri vissza a bizsukat. Hótel éééédeeeen.

Melákkal nyitunk, ain't no sunshine when she's gone, azaz még a nap sem süt, ha nincs itt a babám, énekli Joe Cocker, hát igen, egy (alapos) berúgás nem feledteti a szilikoncsöcsöket. Naiva Elemző mellett aggodalmaskodik, mert ÚjNikinek Broki bejön, mint pasi, és hát jajistenem. Elemző hümmög, ez, ha Naiva nem tudná, annak jele, hogy leszarja, mit mond, mert végül is mi a fasznak foglalkozzon egy számára idegen nő bajaival? Naivának megfordult a fejiben, hogy Broki manipulálja, vajon erre akkor jött rá, miután televerte a pináját, aztán benyögte, hogy van csaja otthon, vagy csak most? Öltözködés, Naomi csöcs, Omár segg. Naomi beleéli magát Melák bőrébe, szar lehet neki, na.

Melák olyan látványosan szenved, hogy már mindenkinek elege van belőle, még a szerkesztőknek is, ezért beküldenek egy levelet Juannal, Meláknak tornaórát kell vezényelnie így ződhajnalban. Naomi nem szeret korán kelve tornázni, Petra a lépcsőn nem bír felmenni, csak nagyon nehezen. ÚjPéter szerint idilli állapot van a hotelben. Omár jelent Melák tanárúrnak, és indul a móka, Melák élvezi a helyzetet és szopatja a népet, ahol tudja. A kontrollált mozgás nem erőssége sem Petrának, sem ÚjNikinek, Naomi a kamerába bámul még torna közben is, a kameraman meg kéjesen elidőzik pár pucsított seggen, Petrának még ez sem megy tökéletesen. Hiper aszongya, régen nem mozgott, hát végül is hol van már a reggeli, ahová táncolva jött le.

Az edzés után ÚjPéter kijelenti, hogy koránál és neménél fogva neki muszáj okosabbnak lennie a párjánál, hiszen neki farka van, nem pinája. Üssétek, megérdemli. Máté a mödanszié mellett továbbra is Műanyag miatt kesereg, és emiatt a tegnapi adásból mutatnak nekünk egy sírós jelenetet, basszameg, lépjünk már túl ezen, kiesett, szevasz. És még egy fekete-fehér jelenet, mert meg kell mutatni, hogy ÚjPéter elköszönt Műanyagtól. Meláknak az fáj, hogy rá sem nézett Pokahontaszra, ez ÚjPéter szerint azért van, mert fiatal még, és nem tud játszani. ÚjNiki Naivát faggatja, Elemzővel jól kijöttök? Mióta vagytok együtt? A kamerába azt mondja, nem látja a haj de nagy összhangot. És még mindig nem esik le neki, muhaha. Naiva is kérdez, oszt te meg Broki? Csudafasz megvolt? Alakul, beszélgetünk, ennyi. Naiva szerint Brokit a farka irányítja, ezért veszélyes.

A pultnál Omár, Naomi, Hiper és Elemző ül, Omár szerint egy kört lehet érdemes lenne a mostani párokban kihúzni, mire Hiper és Elemző hevesen tiltakozni kezd, lófaszt. Omár csak azt szeretnél hogy Melákot megmenthessék, amit azárt nem értek, mert nő jön be ugye, és akkor nő is esik ki, márpedig akkor Melák nincs veszélyben, de mindegy. Elemzőnek hatalmas áldozat az, hogy Naivával kell egy ágyban aludnia, a kamerába meg azt mondja, hogy már régen lebuktak a látszatpárokkal, ezt mondom én is, egy kecske rájönne, ki kivel van mostanra. Hiper nem fog beállni Melák mögé, mert oda fog menni ÚjNiki is, ő meg nem kar kiesni. Hm, mert annak mekkora esélye is van, hogy Melák a Pokahontaszt kibaszó ÚjNikit választja? Istenem.



Broki megébred és csatlakozik a pultosokhoz, elindult már valami, kérdi Elemző ÚjNikire célozva, jaja, el. Megvan a kémia, nyúlkálunk, kamuzza tök komoly arccal Broki, eszméletlen milyen rezzenéstelen arccal tud hazudni. A kamerába azt mondja ÚjNikiről, hogy nem érti, hogyan képzeli a játékot egyéni stílben lenyomni, hát nagyjából úgy, mint Pókmajom az elsőt. Naiva szerint az a gyanús, hogy ÚjNiki csak figyel, Elemző szerint meg küldetése van. A szerkesztők alaposan megkavarták az eleve paranoiás társulat agyát, Hiper szerintem délutánonként az ágyban sírdogál az idegtől. Petra nagyon szeretné, ha Műanyag visszajönne, ÚjPéter meg Brokit baszogatja távollétében, aki cseppet sem szomorkodik Műanyag buktája miatt, és rosszul alakítja a szerepét.

Juan hoz egy laptopot meg egy levelet, bonyolódik a helyzet, nehogy a billentyűzetet olvassák fel. Első blikkre azt hitték, Melák kap videóüzenetet Műanyagtól, de nem, történik valami, ami mindent megváltoztat, tán jön egy sebész, és agyat tesz Naomiba? Vagy költöznek Alaszkába? Nem, megnéznek egy videót arról, ahogy Csíra kap egy retúrjegyet az Édenbe, szóval most zavarják vissza a vasalt csöcsű marketingasszisztenst. Ahhoz képest, hogy Csírát annak idején a kis csapat 90 százaléka ki akarta tenni a hotelből, mindenki sír, rí, örül, sikolt, vérmérsékletnek megfelelően. ÚjPéter a levegőbe csapkod és kiabál, visszajön Csíra, ezt mondogatja, Naomi meg ugrál fel s alá. Elemző nem tett semmit Csíra ellen, így nincs félnivalója, Naiva meg libabőrős lesz. Omár, ÚjNiki és Petra nem tud semmit Csíráról, nekik Hiper csak annyit mond, hogy nagyjából mindenki tevékeny szerepet vállalt a kihajításában, most legalább nem hazudik. ÚjPéter annyira örül Csírának, hogy Petra meg Naomi rendesen megsértődik.

Annál undorítóbb az, amit Hiper akkor művel, amikor Csíra belép az ajtón, Naomit megelőzve robban a nyakába, dejóhogyittvagy, hazudós, álszent picsa, te, a hideg ráz tőled. (Ezt én mondom) Naomi sír, ahogy szokott, a többiek téblábolnak, hehe, szia, Csíra. Az újak meg majd bemutatkoznak. Csíra nem számított ekkora örömre, Melák kedve meg úgy elmegy, mint még soha, hiszen ő volt az egyik legaktívabb elemésztője a nőnek első körben. Csíra szembesül Műanyag távozásával, és megtudjuk, hogy az a feladat, hogy elnyerje Melák bizalmát, azaz a holnapi párválasztón mögé kell állni. Ezt nem nagyon értem, mármint minek ehhez a bizalom, hiszen egy nővel van több, Melák mögé beáll Csíra oszt jónapot, ez a feladat nem? Ez azért nem annyira bonyolult, na.

Csírát a régi nők menten viszik körbe, mint a véres kardot, Melák meg undorodva mondja, milyen gusztustalanok már, amikor benne voltak a kiesésében mind. Színjáték ez, mondja a kamerába, felfordul a gyomrom a nőktől, faszomba. Naiva, Naomi meg Hiper beavatja Csírát a jelenlegi helyzetbe, aki egy perc alatt felfogja, ÚjNiki meg haza, igaz? Na, ez hiányzott az Édenből. Melák továbbra is háborog, bárki jobb lett volna, mint ez a nyomorult. Broki szerint Csíra önfejű és ezért veszélyes, ráadásul ismer mindenkit. Hiper ráakaszkodik Csírára és leviszi a mödanszié mellé, és máris tömi a fejét - odafent Naiva és ÚjPéter meg is tárgyalja, hogy Hiper mekkora egy álszent geci. Csíra le is veszi menten a dolgot, mit puncsol nekem ez a gyökér? Melák meg Elemző azon polemizál, hogy ÚjNikinek van küldetése, ezért nem tudják, mi lesz.

Juan, Pandora, kérdések, írnak. ÚjPéter attól tart, hogy este majd kiderülnek dolgok, csak nem. Petra, szerinted a színtelen egyéniséged ide illik? Nekem? Színtelen? Hát szürke. És ide. Nem vagyok a figyelem középpontjában, de ettől még taktikus vagyok. Csíra, tanultál a károdon? Igen tanultam, fogok változtatni, Egyelőre nem úgy tűnik, mondja Melák. Elemző szerint Csíra a saját feje után megy és nem is akar szövetségest, sőt, bosszúvágya is van. Melák, örülsz Csírának? Nem téma, ha jól viselkedsz, maradhatsz. Nem volt mindenki őszinte veled a beérkezéskor, jobb, ha tudod. ÚjNiki, szarban vagy? Ja, abban. Melák itt is beszól, könnyen kiszórtál egy alapembert, azóta meg szarsz a farmra, ez milyen játék? Hát, hozzád nem közeledtem, mert gyöükér vagy, de a többiekhez igen. Tényleg? Akkor én másik hotelben lakom, mondja Melák viccesen.

Elemző, bezavar téged Csíra? Nem, két napig ismertem. Mások ennyi idő alatt belém zúgnak, mondja Csíra röhögve. Elemző szerint Hiper tette fel a kérdést, van benne valami, Zavarja a féltékenység, érthetően. Hiper, te még mindig nem tartod magad jó színésznőnek? Neeem, miééért? Nem tudom, mire céloztok, én önmagam vagyok. Broki, te ÚjNikivel képzeled el a játékot? Ja, vele, hazudja Broki tök hitelesen. Csíra, bosszút állsz? Kaptam egy második esélyt, átértékeltem a dolgokat. Csapatjátékos leszek. Na persze. A kamerába azt mondja, esze ágában sincs beállni a birkanyájba. És ezzel vége a Pandorának, jöhet az esti kínlódás.

Csíra ÚjPéternek azongya, hogy hosszú távon, azaz a hátralevő négy hétben vele képzeli el a játékot, de egyelőre be kell illeszkednie, az meg nem egyszerű, konkrétan Melák mögé akar beállni. A következő snittben elkezd benyalni Meláknak, aki erre most éppen vevő, a te párod akarok leni, mert ezzel bizonyíthatok, és csak te tudsz nekem segíteni, hogy beilleszkedjek a bandába. Ha elviselsz. Én elvisellek, te idóta, mondja Melák, neked kell megszoknod engem. Csíra elkezdi fényezni Melák egóját, Műanyagot emlegeti, és bűnbán, amit Melák csutkára be is szop. Ó jaj, ÚjNiki nem tud masszázs nélkül elalduni, Broki nekilát, aztán visszakapja, Naiva meg közben ÚjPéter vállán sírja ki magát. Kicsit túl van ez lihegve, mint a hotelben uralkodó kaotikus állapotok, amiket Elemző meg Hiper nem tud feldolgozni, mert ostoba mind a kettő, azért. Hiper a kamerába mórikálja magát, rettentő bonyolult a helyzet. Mi a bonyolult, te egysejtű?

A zárójelenet a legfaszább, úgy látszik, nemcsak nekem van elegem Hiperből, Omár, Naiva és ÚjPéter közösen állapítja meg, hogy utálják, mint a vastag szart, Omár pedig azt is kilátásba helyezi, hogy elküldi a kurva anyjába, ha neki beszól még egyet. Adná az ég.

Címkék: 18+ éden hotel
831 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.11. 19:03:55

Na, még sose voltam Első :)Újniki gyakorol a második éjszakára Mátéval :)

dennis rodman 2012.04.11. 19:18:19

De jó tiszta lappal indulni..

mkc · http://www.vvilag.info/ 2012.04.11. 19:20:48

Megmondaná valaki, hová tűnt az ormányos? Csak nem kiszavazták?

lemonkeyface (törölt) 2012.04.11. 19:29:02

Egyértelmű hogy Brokinak készíti elő a csudapunát!

playoff szakáll 2012.04.11. 19:30:41

Ma kiderül, Omár visszavuduzza-e a hotelbe Csírát, hogy olyanokat egyen reggelire, mint ÚjNiki.

almafa5555 2012.04.11. 19:33:51

@prezent fail: méltó ellenfelek lesznek :D

beacska 2012.04.11. 19:52:48

nekem tetszett Nikol megjegyzése a párokról, mikor Noémi az erős párok után érdeklődött nála. Azt mondta, nem tudhatja ki erős, ő csak azt látja, ki tűnik HARMONIKUSNAK....ez tök jó, és találó!!!!

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 20:09:28

@beacska: Igen, erre én is felfigyeltem!

☺ágica (törölt) 2012.04.11. 20:09:59

khm, Műanyag miért Edgár-öltöny?

LoveMy 2012.04.11. 20:11:35

@☺ágica:
ezt én írtam még régebben, de hogy jött ide?

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 20:15:05

@☺ágica: A Men In Blackből jött a hasonlat

LoveMy 2012.04.11. 20:16:50

@Pácsó Ármándó:
csak szerettem volna tudni, hogy hogy került ide ez dolog.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 20:17:54

@LoveMy: Remek!

ÚjNikire tegyenek már egy jelzést, mert messziről olyan, mint Edina.

☺ágica (törölt) 2012.04.11. 20:18:40

@LoveMy: a másik posztban említette vki, csak gondoltam, itt most többen vagytok:)

@Pácsó Ármándó: khm, kicsit bővebben? még sosem tudtam végignézni azt a filmet:D

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 20:19:54

@LoveMy: Gondolom Ágica elolvasta a múltkori posztokat és most eszébe jutott megkérdezni.

ő-szinte 2012.04.11. 20:21:29

monnya má meg vki, hogy máté mér nem fürdik???:-O

beacska 2012.04.11. 20:23:30

@ő-szinte: szerintem poénból mondta...:)))...én kinézem belőle, hogy így szivatja a Magára Mindenhova Más Krémet Kenő Kiscsirkéket ;)))

LoveMy 2012.04.11. 20:24:59

@☺ágica:
MIB filmben - ha láttad - volt egy jelenet, amikor a bogár megölte, és felvette Edgár bőrét, és bement a házukba, ahol exEdgár feleségétől egy pohár cukros vizet kért.
Az asszony látta, hogy elég furcsa az ura: "Nyúzott vagy"! Erre az Edgáröltönyös bogár belenézett a tükörbe, és hirtelen hátrarántotta a fején bőrt! Na, a Műanyagról ez a kép jutott eszembe! :D

beacska 2012.04.11. 20:25:37

@ő-szinte: mikor hallgattam nekem a VV Peti Szívárványos Csajszis szívatása jutott eszembe...(már fel nem tudom idézni az angol elnevezését a divatirányzatnak)

LoveMy 2012.04.11. 20:26:06

@ő-szinte:
Mert ő hisz az öntisztulásban!
:D

GL-581 g 2012.04.11. 20:26:13

Na, ma visszajön Csíra. Gondolom, Hipernek lerepül a szempillája az ijedtségtől. :DD

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 20:26:37

@☺ágica: Ha nem láttad úgy nem lesz olyan érzésed, hogy: AHA!
Naszóval: Az űrbogár főellenség beleköltözött egy ember (Edgár) bőrébe, ezért neki az volt az Edgár-öltöny. Edgár felesége ezt nem vette észre (kicsit olyan volt mint Hernyós Petra) és azt mondta a férjének (az űrbogárnak), hogy olyan nyúzottan néz ki, mire az megfogta a "fejbőrét" hátul és meghúzta amitől a bőre hátrafeszült. Namármost egyesek szerint így néz ki Niki Az Első.

GL-581 g 2012.04.11. 20:27:04

@ő-szinte: Akkora mocsok, hogy sárrá változna.

☺ágica (törölt) 2012.04.11. 20:30:28

@LoveMy: @Pácsó Ármándó: köszi:DDD most már van okom megnézni:))) amúgy mindig le vagyok maradva, folyton csak visszaolvasok:S

@beacska: "Magára Mindenhova Más Krémet Kenő Kiscsirkéket" :DDD

@ő-szinte: erre én is kíváncsi lennék, hogy kamu vagy tényleg így van

LencsiLány 2012.04.11. 20:31:30

Sziasztok! Most regisztráltam, először is mindenkit üdvözlök. :) A 2. évad elejétől olvasom sixx írásait és a hozzászólásokat is, nagyon tetszenek, szimpatikusak vagytok. A műsor kapcsán is írok majd, de először köszönni szerettem volna.

LoveMy 2012.04.11. 20:32:56

@☺ágica:
Egyébként én nagyon szeretem mindkét részt majd hamarosan megjelenik a MIIIB.
Biztosan tetszeni fog! :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.11. 20:38:45

Üdv mindenkinek, várom az esti fergeteges döbbenetes eseményt!

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 20:44:11

@Yooha: Szia! Készülj fel arra, hogy "soha nem lesz olyan már a játék, min eddig"! :-)

☺ágica (törölt) 2012.04.11. 20:48:50

@LoveMy: :DDDDDDDDDDD

remélem Lacka ma is közvetít (Shrek macskája tekintet)

ő-szinte 2012.04.11. 20:49:41

@beacska: @LoveMy: @GL-581 g: @☺ágica: lehet, hogy így akarja elriasztani, leépíteni naivat?:-OOO

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.11. 20:49:55

@Pácsó Ármándó: Én arra tippelek amúgy, hogy mindenki kap egy baltát, aztán csináljanak amit akarnak. Vagy valami ilyesmi.

ő-szinte 2012.04.11. 20:51:20

TÉLLEG MOST VAN KARBANTARTÁS A SZÁJBAKÚÚÚÚÚRT BLOGON?:-oooo?

☺ágica (törölt) 2012.04.11. 20:52:01

@ő-szinte: hát, Naívát nem zavarta ha jól tudom

LoveMy 2012.04.11. 20:54:06

@ő-szinte:
ezzel csak az a gond, hogy nem csak Edina, hanem mindenki nagy ívben elkerüli és egyedül senki sem maradhat a játékban! :))

Vadkörte82 2012.04.11. 20:57:14

@LoveMy: Edina rózsaszínű felhőben van nem érzi a szagokat..

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 20:59:09

@LoveMy: Máté fürdött már Edinával egyszerre a kádban. Már mutatták is!

GL-581 g 2012.04.11. 21:00:08

@ő-szinte: Hát, lehet. De attól tartok, hogy egy ilyen húzással nem csak Naivát építi le, hanem pár jóérzésű embert is odabenn. Ami pedig nem biztos, hogy kifizetődő.

☺ágica (törölt) 2012.04.11. 21:01:23

@Pácsó Ármándó: akkor lehet, hogy csak ritkábban fürdik, nem minden nap. nemrég volt vhol egy cikk is erről, hogy mely országokban mi a szokás ezügyben. háááát, meglepődtem:)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 21:02:14

@ő-szinte: A vizibalettes feladatnál is fürdött.

Lacka929 2012.04.11. 21:03:21

@ő-szinte: Egyszer Edina simogatta az ágyban, és mondta, hogy milyen puha a bőre. Erre Máté azt mondta, hogy azért, mert nem fürdik. Vagy hogy emiatt nem fürdik. Vagy valami ilyesmi...

Lacka929 2012.04.11. 21:04:04

De lehet, hogy csak viccelt...

Vadkörte82 2012.04.11. 21:04:04

@Pácsó Ármándó: sőt a medencében is volt azóta..amit megnyertek.

tryclops 2012.04.11. 21:04:44

@LencsiLány: Szia Lencsilány, üdvözlünk az Édenben! Itt bármi megtörténhet! ;-D

mangalor 2012.04.11. 21:05:29

@beacska: én ezért gondolom, hogy kapott előre infót a párokról. Talán csak annyit, hogy csere volt, de azt nem mondták meg, hogy ki kivel cserélt. Lehet, hogy ez a feladata (mintha említette is volna amikor Melák verbálisan abuzálta, mármint csak megkérdezte, hogy honnan tudod, hogy nincs valami feladatom?), hogy kitalálja, kik kivel volt eredetileg, és védettséget kap, ha eltalálja.

ő-szinte 2012.04.11. 21:07:28

@Pácsó Ármándó: jah, milyen igaz is:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 21:07:46

@Vadkörte82: Sőt, egyszer talpat mosott a wc-ben :-)

☺ágica (törölt) 2012.04.11. 21:09:59

@Pácsó Ármándó: :)) a wc-s lábmosást meg szerencsére nem láttam:)

LoveMy 2012.04.11. 21:10:21

@Pácsó Ármándó:
Nemáááár, nem kicsit undi!

mangalor 2012.04.11. 21:11:49

@LencsiLány: szia!

Broki Naivával fürdött 1x, ennyi biztos, de nem hiszem, hogy büdös-koszos, Naiva nem engedte volna magára sztem, ha az...

ő-szinte 2012.04.11. 21:12:08

@☺ágica: @LoveMy: @Vadkörte82: bakker, legalább megmosta vhol:-DDDDDDDDD

Lacka929 2012.04.11. 21:12:50

@ő-szinte: Ma se vagyol tévé előtt?

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 21:13:25

@☺ágica: @LoveMy: @Vadkörte82: Csak elragadott a mosdatlan fantáziám :-D

LoveMy 2012.04.11. 21:13:41

@mangalor:
egyénként én is úgy gondolom, hogy tiszta, csak hülyeségből mondta azt, hogy azért puha a bőre, mert nem fürdik!
Retkes fazon nem jön be Edinának!

ő-szinte 2012.04.11. 21:13:59

@mangalor: na persze, mert nem ám;-DDDDDDD
asszem azt is mondta a liszteszsák, hogy ő aztán nem szexel a hotelben. hát láttuk, hogy mennyire nem;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Móka na 2012.04.11. 21:14:24

@LencsiLány: Ohh, ez Lakatos Istvántól jön? Azaz az a Lencsilány vagy?

☺ágica (törölt) 2012.04.11. 21:14:57

@ő-szinte: :DDD

@Λατζκα: csak félve/halkan jegyzem meg, hogy nekem nincs tv-m:) esetleg közvetítenél ma is? :)

Vadkörte82 2012.04.11. 21:16:08

@Pácsó Ármándó: kivagy már mi? nyugi pár perc és kezdődik :)

Móka na 2012.04.11. 21:16:09

@Λατζκα: Én mindenképpen kérek közvetítést!!! kösziiiiiiiiiiiiii

Lacka929 2012.04.11. 21:16:34

@☺ágica: Istenem, boldog ember...
Hát hogyne!

LencsiLány 2012.04.11. 21:17:26

Pácsó Ármándó, beacska, tryclops - köszi a kedves fogadtatást:) itt bármi megtörténhet, még jó, hogy előre köszöntem :) így talán bent tartotok, és nem esek ki rögtön, mint Nonszi.

ő-szinte 2012.04.11. 21:17:54

@☺ágica: biztos fog:-)
nagyon rendes, és jól is csinálja;-)

Vadkörte82 2012.04.11. 21:18:08

@Λατζκα: nekem van de imádom olvasni közben a közvetítésed, tuti ami tuti...hátha lemaradok a lényegről.

☺ágica (törölt) 2012.04.11. 21:19:37

@Pácsó Ármándó: az enyém is meglódult, de visszarántottam:) ráadásul még vizuális típus is vagyok... az is inkább átok:DDD

@Λατζκα: de mennyire:))) hatalmas cuppanós:DDD

Joey Tribbiani 2012.04.11. 21:20:24

Étel-ital bekészítve, kezdődhet a móka!

LencsiLány 2012.04.11. 21:21:25

@Móka na: Nem onnan van, ez attól jóval régebbi, de olvastam a könyvet :) van egy gyermekdal is Lencsilányról :) inkább ahhoz, ill. a nevemhez köthető.

pink ninja 2012.04.11. 21:22:10

broki nem fürdik... tusol ;)

ő-szinte 2012.04.11. 21:22:11

APUUUUUUU KEZDŐŐŐŐŐŐŐŐDIIIIK!

☺ágica (törölt) 2012.04.11. 21:23:18

@ő-szinte: jól bizony:)

@LencsiLány: azt a dalt Anyu nagyon sokszor énekelte nekem:)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szia:)

playoff szakáll 2012.04.11. 21:23:52

Mi ez a lila fölső, kimosott kínai piaci póló.

ő-szinte 2012.04.11. 21:24:12

AZTAKURVA!
A MÁR RUHA SEM VOLT, HOGY PINOKKINÁRA FÜGGÖNYT RAKTAK???:-ooo

mangalor 2012.04.11. 21:24:12

@ő-szinte: jaja, de Edina olyan csipkekesztyűs típus... érted, hogy mondom:)

Ááá, kezdődik, és HÉ elvesztette a szoknyáját.

Lacka929 2012.04.11. 21:24:22

--- Na, kezdünk! ---

Ismétlés, mert hülye nézők vagyunk.

Pinokkina üdvözöl: bent nagy a taktikázás, és rettenetes fordulat jön ám!

Szereplőket ismételjük át, mert hülye nézők vagyunk.

Ditti82 2012.04.11. 21:24:32

Máté egy pöts...

LencsiLány 2012.04.11. 21:26:02

@☺ágica: nekem is :) örülök, ha kedves emlékeket idéz:)

Melák összezuhant :(

Lacka929 2012.04.11. 21:26:20

Féltengely szomorkodik a placcon, többiek ébredeznek, punnyadnak.

Edina nem tudja mi lesz ebből - mármint hogy Máté más csaj takarója alatt tartja az ágykígyót.

Noémi magyarázza Krisztián szomorúságát.

Lehangoló zene, szomorúság van mostan.

Vadkörte82 2012.04.11. 21:26:37

jesszus, Omár fésüli Edina haját??!!

Joey Tribbiani 2012.04.11. 21:26:46

Melák egy romantikus vígjáték főszerepére készül.

ő-szinte 2012.04.11. 21:26:51

@mangalor: értem:-) ezt hívják álszent kurvának;-DDDDDDDDDDDDDDDD

Lacka929 2012.04.11. 21:27:37

Jön a csillogós levél jön Krisztiánnak: zenés edzést kell tartania a többieknek.

Szeret a középpontban lenni, meg sportolni, úgyhogy örül neki.

almafa5555 2012.04.11. 21:28:39

Máté egy szál takaróban??????????

Lacka929 2012.04.11. 21:29:52

Noémi utál korán kelve tornázni.

Elmebetegek osztályosat játszanak (Tanár úrnak jelentem...), zene nélkül ugrabugrálnak összevissza. Hiper végig vihogja az egészet. Tényleg el kéne tőle venni, akármit is szed...

chuckbass 2012.04.11. 21:29:58

krisztiánnak jót tett h nincs niki :D

Ditti82 2012.04.11. 21:30:05

Petra milyen suta...

Joey Tribbiani 2012.04.11. 21:30:52

Azt megfigyeltétek, hogy Melák minden nyilatkozata arról szól, hogy ő minden feladatban milyen k... jó volt és mindenkinek mennyire tetszett amit csinált.

sogeking 2012.04.11. 21:31:01

hirtelen melegem lett :D

Vadkörte82 2012.04.11. 21:32:02

@Joey Tribbiani: ezt hívják egészséges önbizalomnak..öö vagy nem.

LoveMy 2012.04.11. 21:32:06

@sogeking:
csak nem a változó kor?
:D

Lacka929 2012.04.11. 21:32:15

Mátétól Krisztián csillagos ötös kap az edzésre.

Hasizom, láb emelgetés fekve és kutyapózban. Biztos van, aki már éjjelre gyakorol...

Súlyzózás, ugrabugra, tapsikálás, vége.
Omár elfáradt.

Joey Tribbiani 2012.04.11. 21:33:07

@Vadkörte82: Szerinted el tudja artikulálni, hogy "önbizalom"?

f.fredericks 2012.04.11. 21:33:33

Most csak én flesseltem be vagy Melák tényleg Kirát mondott? :oooo

baileys 2012.04.11. 21:33:41

@Joey Tribbiani: ezért (is) lehet rajta jókat szórakozni :)

ő-szinte 2012.04.11. 21:33:53

Pít gondolkodik...
ehhhehehehehehehehhheheheheheh
és nem akarja irányítani Petrát:-DDDDDD
á, dehogy:-DDDDDDDDDDD

lemonkeyface (törölt) 2012.04.11. 21:34:20

Sziasztok! Na visszajön ma Csíra? Szerintetek?

Lacka929 2012.04.11. 21:35:04

Krisztián mindenkit nyúz a bánatával. Most éppen Pítet találta meg.

Átismételjük Niki kiszórásának pillanatát a kinti parton, aztán azt a részt, mielőtt kimentek a lányok Pingvinnel.

ő-szinte 2012.04.11. 21:35:05

@f.fredericks: hehehe, te még jó vagy akkor, én még azt sem hallottam hogy mondta volna vmelyik nevét:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mangalor 2012.04.11. 21:35:36

@ő-szinte: hát persze:) egyébként nem értem, mit esznek Mátén, puhány fiú ovis képpel, elmosódó beszéddel, vizenyős szemekkel... hacsak tényleg nem egy akrobata az ágyban, egy nulla faszi, soha nem fordulnék utána.

ő-szinte 2012.04.11. 21:35:52

@f.fredericks: hehehe, te még jó vagy akkor, én még azt sem hallottam hogy mondta volna vmelyik nevét:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lacka929 2012.04.11. 21:36:44

Edina Pingvint faggatja Mátéról. Szegény szeretne belelátni a másik fejébe - nem tudom, mit kezdene annyi tökfőzelékkel...

mangalor 2012.04.11. 21:36:48

@Joey Tribbiani: korlátlanul nagy egóva rendelkezik:)

LoveMy 2012.04.11. 21:36:55

Megjött a TT saskéme....
a keselyű! :)

f.fredericks 2012.04.11. 21:37:02

@ő-szinte: amikor álltak hárman (Pít-Melák-Levente) és Pít mondta, hogy "Te,Te, Te nagyon nem" és akkor utána Petra helyett mintha Kirát mondott volna, de mondom, lehet csak én pörögtem rá.
Majd adás után visszanézem. :)

dennis rodman 2012.04.11. 21:37:03

Még mindíg nem értem miért jó ez a félrevezetéses játék amihez ragaszkodnak?

sogeking 2012.04.11. 21:37:11

@LoveMy: nem, leöntöttem magam kakaóval

ő-szinte 2012.04.11. 21:37:42

@mangalor: hátttt, azt tisztán láthattad, hogy milyen akrobata is...
EHHEHEHHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEHE

ÉS BASZKI , ÜLVE PISIL:-OOOOOOOOO
én ezen még mindig nem tértem napirendre...

Lacka929 2012.04.11. 21:39:03

Hiper, Noémi, Omár és Levente tanakodnak, hogy maradjanak a mostani párok, vagy cseréljenek vissza az eredetire.

Nem tudják mitévők legyenek, de fosnak, és úgy gondolják, többen elárulták már magukat, pl. Krisztián.

mocskosmacska 2012.04.11. 21:39:08

@dennis rodman: Én sem értem, hogy miért vannak még mindig itt leragadva.

mangalor 2012.04.11. 21:39:20

sztem Pít és Robot erős pár lennének.

Móka na 2012.04.11. 21:39:36

@ő-szinte: Hejj!!! kurva viccesek vagytok, de ne legyen már megint pisi téma..az megvolt tegnap nem?? hehehe

ő-szinte 2012.04.11. 21:39:47

@f.fredericks: azt hittem akkor, mikor a monológját mondta a riportban:-)
de ott sem emlékszem névre:-DDDDDDDDDDD

almafa5555 2012.04.11. 21:40:05

mi van????1-2csók????????????

Cuddy 2012.04.11. 21:40:45

Sziasztok! Azt lehetett látni, hogy újniki a kötelező párcsere előtt is látta videón a párokat vagy csak utána?

mocskosmacska 2012.04.11. 21:41:17

24 óra ismeretség után milyen érzelmei kellene, hogy legyenek?

ő-szinte 2012.04.11. 21:41:22

@Móka na: merugyan mérne???
ki vagy te, hogy meg mondd , hogy mi legyen?:-O:-DDDDDDDD vv Vera vagy vv Attila?:-DDDDDDDDDDDDDDDD

f.fredericks 2012.04.11. 21:41:34

Ez a párcserés dolog már kezd tényleg nagyon gáz lenni.
Ennyire pörögni a semmire. Tiszta paranoiásak lettek.

Lacka929 2012.04.11. 21:42:05

Most elég unalmasan egymást elemezgetik, illetve leginkább Pingvint.

Reggeliznek.

Elemeznek tovább. UNALOM!!!

mangalor 2012.04.11. 21:42:14

@ő-szinte: azt össze is vághatták... vagy Naivána az egyperces is 10-es. Képzelem, milyen tapasztalatai lehettek korábban:DDDD

Anikó a vízióival, jajj!

almafa5555 2012.04.11. 21:43:31

Edinának annyi lesz így:(

LoveMy 2012.04.11. 21:43:49

Noémi és Edina nagy örömmel futott az ajtó felé, ez csak is Csíra!

Cuddy 2012.04.11. 21:44:19

Anikó ma már mondta, hogy oltári nagy robbantás lesz?

Lacka929 2012.04.11. 21:44:20

Csillogós levél érkezett laptoppal. "Tökfejek figyeljetek majd, mert csak egyszer mondom el!" - mintha a Halo Halo ellenálló csaja írta volna hehe...

Újabb előzetes, immár ezredszer, hogy milyen rettenet és borzalom ül ki majd az arcokra.

--- REKLÁM ---

lemonkeyface (törölt) 2012.04.11. 21:44:32

Eltelt 20 perc és semmi nem történt -

almafa5555 2012.04.11. 21:44:36

@Dr. Cuddy: szerintem csak az az estét látta, amikor már cseréltek

ő-szinte 2012.04.11. 21:45:02

@mangalor: ez igaz, össze is vághatták:-)
de az azért mondd vmit, hogy máté nem tudta, hogy liszteszsák elélvezett-é-e...?
:-DDDDDDDD
ja, és ami még szebb, hogy nem is nagyon érdekelte:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

GL-581 g 2012.04.11. 21:45:19

Ez az Edina a női nem szégyene. Az ilyen megérdemli a sorsát, még sajnálni sem tudom.

dennis rodman 2012.04.11. 21:45:35

Csak én nem hallottam, hogy a laptop bejátszásnál nem jött hang és ezek csitították egymást?

Vadkörte82 2012.04.11. 21:45:37

@LoveMy: heheeee :) nekem tetszene egy Pít-Naíva páros..

Lacka929 2012.04.11. 21:45:59

@Dr. Cuddy: Nem tudjuk, de azt hisszük, hogy nem.

genevieve 2012.04.11. 21:46:31

@pillangod: na, végre valakinek eszébe jutott ez a megoldás:-)))

Móka na 2012.04.11. 21:46:52

@ő-szinte: Ajjjj már, most miért vagy ilyen?? :)Tegnap az esti közvetítős rész nagyon vicces volt, és az esti banda is. Ja és nem néztem VV-t, csak anno az első két évadot! Hoppáá
Légy kedves velem is.. =)).

hideg kéz 2012.04.11. 21:46:54

A 4 meccsen, amiket szimultán nézek, szünet van, itt meg reklám. Kell ennél jobb?:)

inmemancsi 2012.04.11. 21:47:04

@GL-581 g: és ezt miből gondolod, te vagy a női nem?

dennis rodman 2012.04.11. 21:48:37

na most már hallattszott!

hideg kéz 2012.04.11. 21:48:39

Sejtettem, hogy igazából a 19 éves Pedró mozgatja a háttérből a szálakat.

IllaryBlasi 2012.04.11. 21:49:13

jicsííííííííííííra!

mocskosmacska 2012.04.11. 21:49:53

Micsoda sin citys megoldás horvát éva vörös ruhája a fekete-fehér képben.

☺ágica (törölt) 2012.04.11. 21:50:07

@LoveMy: szerintem az egyik legnormálisabb. meg Omárt is bírom:)

mangalor 2012.04.11. 21:50:08

@ő-szinte: de az még a szárazdugás volt, nem? amikor a lepedőn keresztül nyomta a csajt... de egyébként igaz, Máté egy önző f@sz.

HÉ terhes?? ez a piros dressz mocskosul rosszul áll neki.

mocskosmacska 2012.04.11. 21:50:30

@hideg kéz: Ő találta ki, hogy ki kinek a párja volt eredetileg.

Lacka929 2012.04.11. 21:50:42

--- REKLÁM VÉGE ---

Gyűlnek a pulthoz, pedig nincs is ott a mixer.

Kíra kártyájáról értesülnek az agyhalottak.

Anikó örül, hogy visszajön, de tudja, hogy miatta esett ki Kíra.

Levente szerint talán neheztel rá Kíra.

Ismételjük Kíra kiesésének perceit.

Ajtó nyílik, de csak a pincér jön...

Nagy a tanácstalanság az újakban, az öröm meg a régiekben.

mangalor 2012.04.11. 21:50:54

Petra szürkesége változatlan... hogy lehet ez?

ő-szinte 2012.04.11. 21:51:24

@Móka na: ja, bocsi, ez még kedves volt tőlem:-DDDDD
ez egy megszokott poén a vv-sek között, bocs, nem érthetted ezek szerint;-)
viszont kicsit beszólós volt a kommented...:-)
amit nem szoktam nem lereagálni:-DDDDDD

dennis rodman 2012.04.11. 21:51:46

Az idő megszépített mindent..

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.11. 21:52:20

Aniko arrol beszelt, hogy Kira milyen veszelyes, most meg olelkeznek.

tryclops 2012.04.11. 21:53:08

Bazdmeg pont a Mekákra küldik rá. :)

ő-szinte 2012.04.11. 21:53:29

@mangalor: hát, ez a lepedő alatt történt, és nem szárazbaszásnak volt beállítva...

Lacka929 2012.04.11. 21:53:31

Várják Kírát, az meg jön. Régi csajok a nyakában, újak odébb.

Krisztián még szarabbul érzi magát, mert ugrott a nője, Kíra meg visszajött, akit nagy nehezen ő rakott ki...

Ismertetik Kírával a szitut bent.

HOPPÁ: Kírának Krisztiánt meg kell szereznie párnak holnap, különben végleg repül. Ez a titkos küldetése.

f.fredericks 2012.04.11. 21:53:32

Ekkora műszempillái voltak Kirának korábban is? Vagy ezt a szünetben aplikálták rá?

hideg kéz 2012.04.11. 21:53:44

Remek asszisztens lehet a Csírus, ha ez volt a leghasználhatóbb felvétel arról, hogy felolvas egy szöveget.

Atok 2012.04.11. 21:54:22

Ez a Pit nagyon egy irritalo figura

dennis rodman 2012.04.11. 21:54:49

Na féltengely őszinte és igaza van..

almafa5555 2012.04.11. 21:54:58

mellesleg Niki nem ment haza!Ő tuti ott lesz a döntőben, mint régi játékos!!!

ő-szinte 2012.04.11. 21:55:12

na, ez is fel akarja kavarni az állóvizet:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mocskosmacska 2012.04.11. 21:55:19

Basszus, ezek kirának is a legfontosabb feladatot ecsetelik, hogy újniki meg nem tudja, hogy ki kinek volt eredetileg a párja. Ezek mániákusok.

lemonkeyface (törölt) 2012.04.11. 21:55:43

Ez a nyalás katasztrófa. Minek vannak így rászopódva? :D Melák nem nagyon szimpatizál Csírával, de szerintem a többi srác sem.

Lacka929 2012.04.11. 21:55:53

Krisztián kutyázza a kétszínű csajokat.

Krisztián már megint szenved, most Kíra miatt.

szgy 2012.04.11. 21:56:15

csíra nyilatkozott: "ahogy a többiek mondták mindig is a többiek ellen mentem, most is igyekezni fogok erre"

sogeking 2012.04.11. 21:57:07

Edinának mindenki kiismerhetetlen :D:D

foxglove (törölt) 2012.04.11. 21:57:45

fenébe, ezek kirakják újnikit. az idióta hernyós meg maradni fog. fasza.

Lacka929 2012.04.11. 21:57:48

Hiper puncsol Kírának. Éppen meséli a történteket. Pít és Edina mószerolni akarja Hipert Kíránál. Kíra próbálja betanulni, mi a helyzet bent éppen. Vajon sikerül neki? Kíra átlát Hiperen.

mocskosmacska 2012.04.11. 21:58:12

@szgy: Remélem, ez alatt nem a szokásos kiteszem az újakat dolgot érti.

f.fredericks 2012.04.11. 21:58:14

Tudtam mi hiányzott eddig. Csíra fejmozgatása a riportok alatt! :D

busifa 2012.04.11. 21:58:30

Kira hatalmas: majd kirakom! :DDD

Lacka929 2012.04.11. 21:58:31

--- MEGINT KURVA REKLÁM ---

dennis rodman 2012.04.11. 21:59:52

Hát a lányok rendesen lefosták a lábszárukat.. van puncsolás..

ő-szinte 2012.04.11. 22:00:10

@f.fredericks: voltak, de nem volt ennyire durvus:-DDDDDD

LoveMy 2012.04.11. 22:00:18

@Λατζκα:
Meláknak abban nincs igaza, hogy a csajok kétszínűek, mert csak a Hiper kétszínű, mert azt a Csíra is jól tudja, hogy ki ejtette ki.
Edinával és Noémivel jó viszonyban volt Csíra!

playoff szakáll 2012.04.11. 22:00:23

Ez az ÚjNiki még az öfiben is zavaró. Beáll vegyülni, és cigizik meg forgatja a fejét miközben kussol. Ez egy halott.

IllaryBlasi 2012.04.11. 22:00:48

@mocskosmacska: Ezek a gyökerek az életük árán is eltitkolják, ki kinek volt a párja!!!:D Melyik találta ki ezt a f.szságot????????

mocskosmacska 2012.04.11. 22:01:13

@prezent fail: Nem, csak azon gondolkodik, hogy eredetileg ki kinek a párja volt.

LoveMy 2012.04.11. 22:01:51

@dennis rodman:
inkább csak Hiper fosik, mióta meglátta Kírát az ajtóban!

mangalor 2012.04.11. 22:02:52

@ő-szinte: hát én már nem emlékszem, komolyan, cask arra, hogy az a párbeszéd utána valami elképesztő volt:DDD

Vadkörte82 2012.04.11. 22:03:01

@mocskosmacska: miért gondolod sejti h párcsere volt?

Vadkörte82 2012.04.11. 22:03:37

@LoveMy: idegsítő egy csaj..és most tényleg gusztustalan,,na jön Pandora.

dennis rodman 2012.04.11. 22:03:57

@prezent fail: számára egy teljesen ismeretlen érkezett akit a csapat nagy része körbeudvarol, a maradéknál Féltengely betámadta.. mit kellett volna csinálnia?

mangalor 2012.04.11. 22:04:22

@szgy: és vajon hányadszorra sikerült így elmondania? :DD

Lacka929 2012.04.11. 22:04:48

Pandora szelencéje fog ma csikorogva nyílni kifele. Szorgalmasan körmölnek.

A párcsere látszatát fenn akarják tartani Pingvin előtt, de Pít szerint rezeg a léc, mert a pandora kérdések miatt kiderülhet a turpisság.

IllaryBlasi 2012.04.11. 22:05:49

Végre nem a 40 fokban izzadnak, mindig attól féltem, hogy valamelyik rókázni fog.

Cuddy 2012.04.11. 22:06:03

Na végre nem a napon rohasztják őket pandorán...

mex18 2012.04.11. 22:06:16

Pít arca a riportszobában olyan mint egy kis dínó fióka :)

mocskosmacska 2012.04.11. 22:06:50

Nem érzem, hogy a többi lány nagyobb egyéniség lenne, mint petra. Attól, hogy valaki buta, közönséges és állandóan szerepelni akar még nem lesz egyéniség.

mocskosmacska 2012.04.11. 22:07:50

@Vadkörte82: Ez csak egy hülye poén volt, mert az összes agyhalott ezen rágódik három napja.

Lacka929 2012.04.11. 22:09:54

Petrát basztatják: Színtelen egyéniséged szerinted idevaló? Válasz: Nem is vagyok színtelen. Nikolett kérdezett.

Kíra, tanultál a károdon, vagy maradsz geci? Válasz: Krisztián, ha akarsz, megint hazaküldhetsz. De majd igyekszik nem kiesni.

Krisztián, mit szólsz Kírához? Szócsata Kírával. Kíra kérdezett. De legalább mostmár tudja, hogy Krisztián még mindig nem szereti.

Nikolett, Te nehéz helyzetben vagy? Igen, abban nyakig. Krisztián basztatja a nője kiszórása miatt, meg mert nem puncsol féltengelynek. Igen Krisztián, szarok rád tulajdonképpen.

mocskosmacska 2012.04.11. 22:10:58

"Mások ennyi idő után belémzúgnak." krisztián alapemberezése után ez már sok.

LencsiLány 2012.04.11. 22:11:35

BeszívottHernyósPetra irány haza! Csak remélem, hogy hamar kiesik. Botrány ez a csaj.

Kíra :D:D kíváncsi vagyok, hogy tervezi a küldetését.

mangalor 2012.04.11. 22:11:55

Anikó rosszul festette ki magát, totál féloldalas:))

ő-szinte 2012.04.11. 22:13:03

csíra ügyes;-)
jól helyezkedik:-)))))

Lacka929 2012.04.11. 22:13:08

Levente, érzelmileg bezavar Kíra mostan teneked? Válasz: nem.

Hiper egyik szeme emósabb, mint a másik. Biztos torz a tükre... Na amíg ezt néztem, nem figyeltem a kérdésére...

Máté, Nikolettel képzeled a játékot tovább? Igen, vele. Edina döbben, de reméli, hogy ez csak taktika volt.

Kira, bosszút álsz vagy csapatjátékos leszel? Megint szócsata féltengellyel, de csapatban akar játszani. Persze...
De meg is nyilatkozik nekünk: á dehogy!

Joey Tribbiani 2012.04.11. 22:13:15

Inkább Janusnak, mint Pandorának kéne nevezni!

Madár Fokker 2012.04.11. 22:13:20

Mikor Máté azt mondta, hogy ÚjNikivel képzeli el a játékot ezután, Naivának "kigyütt a szeme, mint a Zetor-lámpa"

ő-szinte 2012.04.11. 22:14:06

NA, MOST LETTEM CSÍRA FAN!

mex18 2012.04.11. 22:14:23

@☺ágica: nagyon kéznél lehetett :)

f.fredericks 2012.04.11. 22:15:12

Hát Csíra ebben az 5 percben több taktikát hozott a játékba, mint az összes többi az elmúlt 2 hétben. :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.11. 22:15:20

Bazz, Kíra nagyon keményen nyomja :)))) Melák ezt úgy be fogja nyalni, mint kacsa a nokedlit :D

mangalor 2012.04.11. 22:15:36

@ő-szinte: +1 , de egyértelmű, miért rakták ki:D

mocskosmacska 2012.04.11. 22:16:12

"Nem nekem kell elviselni téged, hanem neked engem." - na, most krisztián megint átment pozitívba.

Lacka929 2012.04.11. 22:16:27

Kíra Pítet fűzi, de most még Krisztián mögé állna.

Viszont megtudtuk, hogy 4 napja van a párválasztóig.

Kíra most Krisztiánnál puncsol. Megint szócsata. De Krisztiánnak olyan pár kell, akitől a többiek tartanak.

Joey Tribbiani 2012.04.11. 22:16:44

Csíra: " a sok kislány" - mondja a 20 éves tapasztalatával!!!!!

genevieve 2012.04.11. 22:16:47

istenem krisztián mekkora gyerek:-)

dennis rodman 2012.04.11. 22:17:03

Na Broki lehet bekéredszkedik?

ő-szinte 2012.04.11. 22:17:08

@mangalor: persze, de tetszik, ahogy tekergeti az embereket;-)
mindenkit ott vezet meg, ahol csak lehet:-D

☺ágica (törölt) 2012.04.11. 22:17:15

@mex18: nem, csak nincs tv-m, és ráértem megkeresni, mert ahogy először megláttam, Tappancs jutott eszembe róla:D

mocskosmacska 2012.04.11. 22:17:23

MÁté lekapcsolhatná a villanyt, amikor elhagyja a fürdőt.

mex18 2012.04.11. 22:17:32

Broki bedolgozza magát, mint egy jó iparos :)

busifa 2012.04.11. 22:17:35

@ő-szinte: eddig is az voltál, nem ? :)

Joey Tribbiani 2012.04.11. 22:18:13

@genevieve: Tudod, ő 28 éves nőket eszik reggelire.

mocskosmacska 2012.04.11. 22:18:26

Az nagy csavar lenne, ha nem újnikit akarná kidobni, hanem edinát, mert újniki még nem volt meg.

ő-szinte 2012.04.11. 22:18:29

viszont Pít most milyen kedves liszteszsákkal:-O
pozitív csalódás:-)

IllaryBlasi 2012.04.11. 22:18:37

Édes kicsi Melák, itt most elvesztette a fonalat.
Bár életfilozófiának sem utolsó: tetszés szerint bármit bedumálhatok magamnak, és kész!

mocskosmacska 2012.04.11. 22:19:00

Anikó sokkal idősebbnek néz ki 26-nál.

ő-szinte 2012.04.11. 22:19:23

@busifa: nem, eddig kegyetlenül röhögtem csak rajta:-DDDDD
most kezd tetszeni a játéka;-)))

bruu 2012.04.11. 22:19:36

Naiva szeme kinyilt
Broki nem dobja magára Újnikit, éassan lesz száraz vagy sikositós dugattyú

szgy 2012.04.11. 22:19:41

jajj ez az edina nem is annyira naív: "nem vagyok 100%-ig biztos abban hogy ledobná magáról a nikolettet" :-)

hülye lenne :-)

ő-szinte 2012.04.11. 22:20:27

@mocskosmacska: bár csak ez lenne a legnagyobb hibája...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ditti82 2012.04.11. 22:20:42

Omar. Asszem megalapítom az Omar&Kíra Fan Clubot. :D

Lacka929 2012.04.11. 22:21:11

Nikolett és Máté évődik az ágyban, aztán masszírozás jön. Lesz még ebből maci a málnásban szerintem.

Edina szenved, Pít nyugtatgatja: ki kell bírnod egy napot.

Na ebből megtudtuk, hogy össze vissza vagdossák a jeleneteket. Kírának 4 napja, Edinának egy napja van ugyaznap este a párválasztóig. Hejj szerkesztők, ezt elbasztátok!

Omár Anikót az anyjába küldi, ha izélni kezd, bármit is jelentsen ez. Anikó nem tudja mit tegyen, ámde Levente se. Istenieket fújtatnak, hogy most aztán jajj istenem mi lesz...

mangalor 2012.04.11. 22:21:20

Hiperhez be kellene küldeni egy szakembert... nagyon gáz a csaj.

playoff szakáll 2012.04.11. 22:21:25

Elemző, elemezd már szét magad, és ébredj rá, mekkora papucs vagy.

mex18 2012.04.11. 22:21:45

@☺ágica: Ágica a mazsolablog ból :)

mocskosmacska 2012.04.11. 22:22:15

Legnagyobb fordulat tüncike távozása lenne.

Lacka929 2012.04.11. 22:22:30

Vége az első résznek, jön a dugós változat. Legalábbis többen reméljük, ugye?

bruu 2012.04.11. 22:23:08

ha az agymunkát energiává lehetne alakitani akkor most egy erőművet lehetne meghajtani a sok észkombájn kombinálásval

Joey Tribbiani 2012.04.11. 22:23:32

Ezek szerint Máté fog dönteni Naiva és Nikolett között?

LencsiLány 2012.04.11. 22:23:46

Omár és Pít :D:D

Szerintetek ki esik ki holnap? Ki milyen forgatókönyvet vízionál?

LoveMy 2012.04.11. 22:24:15

@mocskosmacska:
ez a maszázsjelenet már a tegnapi extrában volt, amikor tajrészegre itta magát Máté, kétlem, hogy üzemképes lett volna!

almafa5555 2012.04.11. 22:24:22

@LencsiLány: azért ilyen z 1-ben nem volt...ekkora fejetlenséget!!most senki sincs képben

playoff szakáll 2012.04.11. 22:25:02

Húdejó lába van hernyós Petrának, raknám.

tryclops 2012.04.11. 22:25:05

@Λατζκα: Félreértetted, Kíra arról a 4 napról beszélt, amit majd Melákkal kell eltöntenie, mielőtt egybekelhetnek Píttel.

busifa 2012.04.11. 22:25:06

@ő-szinte: azzal a pillarebegtetéssel megtűzdelve az orránál fogja őket vezetni, Meláknál profin indított :))

gabCSIGAbcsi 2012.04.11. 22:25:40

Hernyós menjen már ki! Borzasztóan irritál a beszédje! :S :D

Vadkörte82 2012.04.11. 22:25:43

@LoveMy: ez valóban tegnap volt..ezt a szerkik már Edina-Máté kapcs,nál is csinálták..na mi lesz?

☺ágica (törölt) 2012.04.11. 22:25:57

@mex18: onnan, de ez most hogy jön ide?

@Λατζκα: hú, és azt is közvetíted? :)

almafa5555 2012.04.11. 22:26:08

@Λατζκα: Kíra arra utal, hogy a következő párválasztóig a "holnapi" után

GL-581 g 2012.04.11. 22:26:46

Kíra... egyszerűen... zseniális! Jaj, de kellett már ebbe a játékba egy olyan lány, akinek esze is van!

Már kezd az idegeimre menni ez a védettség-mániájuk, de... biztos, hogy ÚjNiki a frászt hozza rájuk. Mi csak vágva látjuk a 24 órát, de ők végig is élik. Ott van köztük valaki, aki ül, néz és hallgat. Kurva ijesztő lehet! :DD

ő-szinte 2012.04.11. 22:27:43

@busifa: na ja:-D

Pít exe 19 éves?:-DDDDDD kkm...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.04.11. 22:27:57

@Joey Tribbiani:
ha mindenki visszaáll a párjához:
Edina-Máté
Noémi-Pít
Hiper-LMZ
Petra-Omár
Csíra-Melák
és ha Jégniki nem mást választ, akkor Máté dönt!
Még az is döntő, hogy időrendben ki mikor választ!

baileys 2012.04.11. 22:28:03

Nagyon nem bírtam Kírát, de jó, hogy visszahozták! Hiper óta nem konspirált és nem szervezkedett senki, végre történik valami érdekes.
Kíváncsi vagyok, Edina ki mögé áll majd a párválasztón.

ő-szinte 2012.04.11. 22:29:45

melák a seggét vakargatja?:-O

almafa5555 2012.04.11. 22:30:39

@LoveMy: vajon az mire utalt Omártól, hogy átverték? Esetleg, hogy Petra visszakerül hozzá?

f.fredericks 2012.04.11. 22:30:48

Anikó végre elmeséli, hogy törte meg a kocsit. :)
Tud parkolni. :DDDD

Lacka929 2012.04.11. 22:30:55

Pít eteti Petrát, az meg megbízik benne nagyon.

Hiper mesél a balesetéről.

murunga 2012.04.11. 22:31:29

@GL-581 g: 24 óra félelem és rettegés...kis amfot kevernék nekik! :))))

almafa5555 2012.04.11. 22:31:45

@LencsiLány: szerintem van esély arra, hogy Edina kiesik, mert az Új Nikit választja Máté

f.fredericks 2012.04.11. 22:32:03

@ő-szinte: Sőt Rikó is 19 volt. Na akkor melyik volt az igazi?

Lacka929 2012.04.11. 22:32:17

Kíra visszajövetelét ismételjük át még egyszer.

busifa 2012.04.11. 22:32:51

@ő-szinte: és egy éve szakítottak? mikor jöttek össze?

mocskosmacska 2012.04.11. 22:33:02

@almafa5555: Remélem, igazad lesz. Én már reménykedni sem merek az ilyenben, mert eddig minden párválasztó annyira, de annyira kiszámítható volt.

murunga 2012.04.11. 22:33:34

ezt az X gyereket feliratozni kéne...

f.fredericks 2012.04.11. 22:33:36

@almafa5555: szerintem most hülyítik a népet, és Máté Brokiné1 és Brokiné2 közül az egyes verziót fogja választani.
A poén az, hogy tegnap még pont az ellenkezőjét gondoltam, de a mai beetetés után nagyon úgy nézz ki, hogy ez a csavar lesz.

almafa5555 2012.04.11. 22:33:47

@mocskosmacska: főleg, hogy előtte bejátszották az előzetest, amiben ott voltak a "kedvencek"

szgy 2012.04.11. 22:34:12

már majdnem megijedtem hogy pókmajom jön vissza :-)))

Nikit is biztos visszahozzák, bizonyára a 300 ccm emeli a nézettséget :-)

Vadkörte82 2012.04.11. 22:34:15

@almafa5555: nem hiszem, az merész dolog lenne, Melák nem örülne, nem egy társasági ember Nikol..az sem jó..ez most megint szerkesztői húzás volt..hoyg rezeg a léc...húhhaaa

murunga 2012.04.11. 22:34:27

ez a csira 1 hetes gyorstalpalón volt? :)

LoveMy 2012.04.11. 22:35:05

@almafa5555:
Lehet, de az amikor Edina, Pít és Omár beszélgetett, és Omár előadta magát! Nagyon szimpi!
Bár tegnap Noémi, Műanyag és Jégniki eltávja után, Omár mondta, hogy egy lány nem fog visszajönni! Szerintem egy JenkiZulu ez az Omár, és nagyon jó meglátásai vannak! Szimpi!

Joey Tribbiani 2012.04.11. 22:35:15

@almafa5555: Szerintem rámászik Nikolettra és utána kirakja.

murunga 2012.04.11. 22:35:18

közl áll hozzm stilslag - LOL

ő-szinte 2012.04.11. 22:35:59

@busifa: az mindegy is, mert így is úgy is erősen pedo:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

almafa5555 2012.04.11. 22:37:31

@szgy: biztos, hogy visszahozzáka döntőre és lesz nagy ölelkezés Krisztiánnal

Imádtam Pókmajmot!!!Volt esze, egyedül szembeszállt az Ádám féle bagázzsal és elég jól csinálta

ő-szinte 2012.04.11. 22:37:49

csíra mint ha hízott volna...
vagy rosszul látom?
a fején tűnt fel

mocskosmacska 2012.04.11. 22:39:25

@Joey Tribbiani: Ha újnikinek van egy csepp esze, akkor párválasztóig csak húzza mátét.

LoveMy 2012.04.11. 22:39:42

@almafa5555:
Hát ha ezt megtenné Máté, akkor közutálat tárgya lenne. De amit mondott Máté a riportszobában a Jégnikiről, hogy neki emberileg nincs baja, de nem jó játékos, nem jó társa a játékban!

wondorog 2012.04.11. 22:40:25

Na ez a sohasem veszélyes lesz, főleg alkohollal.

LoveMy 2012.04.11. 22:41:37

@almafa5555:
undorító egy qrva volt, adtam volna akkorát egy szívlapáttal, hogy nem állt volna többet a soron!

Lacka929 2012.04.11. 22:41:53

@almafa5555: Nem teljesen értettem, mert először arról beszélt, hogy hogyan rakták össze darabokból az állkapcsát, aztán meg arról, hogy valami sportkocsinak leverte a magas járdán a valamijét parkoláskor. Zavaros, mint a csaj úgy általában...

sogeking 2012.04.11. 22:42:21

még én sem használtam vibrátort

ő-szinte 2012.04.11. 22:43:47

@sogeking: akkor én igyak most?:-DDDDDDDDD

almafa5555 2012.04.11. 22:44:06

@LoveMy: lehet, de legalább izgalmassá tette a játékot...most meg kész káosz vn és csürhe az egész banda. Úgy alapból állati unalmas a játék...bár remélem a holnapi igazán megkavarja

murunga 2012.04.11. 22:45:01

@ő-szinte: jaj, most emelem narancsospoharam...

wondorog 2012.04.11. 22:45:07

áthúzni a főnököm :DD

bruu 2012.04.11. 22:45:20

Ostobenkót nem akarta áthúzni a fönöke

dennis rodman 2012.04.11. 22:45:23

áthúzni vagy megdugni ??

ő-szinte 2012.04.11. 22:45:53

végre egy játék, ami vicces, és legalább be is basznak:-D
vv Petti mostanra ért oda?:-DDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.04.11. 22:46:21

bátyám/hugom dugom? na??? :)))

bruu 2012.04.11. 22:46:59

hipp hop jön vuk

murunga 2012.04.11. 22:47:06

interurbán diszpécser!

wondorog 2012.04.11. 22:47:17

"Én sohasem hánytam még az Édenben"

genevieve 2012.04.11. 22:47:26

@sogeking: úgy sem, hogy a te kezedben volt?:-D

dennis rodman 2012.04.11. 22:47:51

FSZK hányásnál MOHÁCSOT vagy Paks-ot kiállt?

mex18 2012.04.11. 22:47:53

Noémi haza telefonált:)

Lacka929 2012.04.11. 22:48:14

Általános lerészegedés. FSZK szeretgeti a fajanszot.

Vége a 2. résznek - dugás nélkül.

ő-szinte 2012.04.11. 22:49:47

ostobenkó szexi volt fekve a wc mellett:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

☺ágica (törölt) 2012.04.11. 22:49:53

na, én eddig bírtam. további jó mulatást:)

@Λατζκα: hatalmas köszönet:)))

Péter bá 2012.04.11. 22:50:08

Noéminek a hányás alatt mi volt az a fehér akármi ami kilógott a fekete tangájából??? :S :D

Lacka929 2012.04.11. 22:51:47

Jóccakát, jó szurkolást! Sziasztok.

murunga 2012.04.11. 22:53:01

na sixx ebből is fogyasztóbarátibbat farag majd...

busifa 2012.04.11. 22:53:30

@Péter bá: háááttttt, nemtom!!!!! :))))

mangalor 2012.04.11. 22:53:45

@almafa5555: talán arra, hogy Petra is és a kisvörös is Pít mögé áll majd végül. illeve Máté mögé is kettő csaj, így Omárnak kell választani, kivel akar lenni... egy opció:)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 22:55:08

@Péter bá: Mondta pár napja, hogy itt vannak neki a "nehéz napok a föld nevű bolygón"

fofofo 2012.04.11. 22:56:26

Nem láttam az előző részeket, csak a közvetítést olvastam, amit ezúton is köszönök! Máté sztem nem hülye, leveszi, hogy Edina belé van esve, hülye lenne lecserélni. Hacsak nem akarja olyan áron is megdugni ÚjNikit, hogy elveszíti a stabil párját. Én nem hiszek ebben.

sogeking 2012.04.11. 22:57:09

@genevieve: hmmm

@busifa: akkor most rosszul jártunk, mert nem ihatunk :D

Péter bá 2012.04.11. 22:58:16

Omar jópofán kigúnyolta Anikót, és nem ok nélkül, tényleg egy undorító, kétszínű, alattomos kígyó, remélem hamarosan megy!
Krisztián viszont nem is olyan buta, mint amilyennek kinéz!Edina és a vibrátor?Hmmm!Jó rész volt!Köszönjük! :D

beacska 2012.04.11. 22:58:53

@LencsiLány: :))) szerencséd, hogy Öreganyádnak szólítottál minket ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 22:59:13

Te jó ég! HÉ úgy nézett ki ebben a ruhában, mint egy alma az ovis farsangon.

busifa 2012.04.11. 22:59:55

@sogeking: azért tudtak volna olyat mondani, amikor keményen ihattam volna! :D

Péter bá 2012.04.11. 23:00:06

ááá tényleg, megjött...köszi az infót...nyuszifűűűl! :D

mex18 2012.04.11. 23:03:39

Edinát kuplunggyárban utolérte a kísértés :)

LencsiLány 2012.04.11. 23:05:46

@almafa5555: És ha ÚjNiki választana hamarabb a párválasztón, mint Edina? Akkor is Máté mellé állna Edina? megnézném :)
Amúgy szerintem ha Máté most Jégcsapnikit választaná Edina helyett, akkor sok játékostársa bizalmát veszítené el... az egész jövőbeni játékot is mérlegelnie kell.

kerdesek05 2012.04.11. 23:07:15

viasat6 online stream nincs valahol?
????????????????????????????????????

beacska 2012.04.11. 23:08:24

@Λατζκα: nem baszták el, félreértetted: 1 napja van Krisztiánig, de a 4 napot a Pítre mondta Kíra!!

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 23:08:59

@LencsiLány: Edina mindenképp Máté mellé áll, ha ott van JégNiki, akkor meg pláne! Máté se fogja az újat választani

LoveMy 2012.04.11. 23:12:25

@LencsiLány:
épp ezt írtam fentebb, Máté annyira még nem itta el az eszét, hogy a saját feje fölé hugyáljon!

mex18 2012.04.11. 23:13:05

Nemtom tényleg akkora kuka e Nikita, mint ahogy Broki mondja, vagy csak vmi altatás része.
LMZ jól érzi a vihar előtti csendet :)

Omar - Pít nagyon tutin hülyültek ,ahogy Hypert kidumálták.

LencsiLány 2012.04.11. 23:13:15

@beacska: :) látom, hogy okos döntés volt, jó a taktikám :D

LoveMy 2012.04.11. 23:13:36

@kerdesek05:
nincs, én is kerestem,aztán vmi sz@r program jött le!

sogeking 2012.04.11. 23:16:54

@ő-szinte: az elektromos kézimixert

beacska 2012.04.11. 23:17:03

@almafa5555: szarul csináltam idegileg rá is ment

kerdesek05 2012.04.11. 23:17:04

holnap szegeden parti, lehet kérdezni hipert szereti e wolf katit: )))

beacska 2012.04.11. 23:17:38

@almafa5555: @beacska: ááá, csinálta...ő, nem én ;)

beacska 2012.04.11. 23:18:33

@Λατζκα: 3 darab autóbalesete volt. Krisztián dumált bele

beacska 2012.04.11. 23:23:58

nnna, elolvastalak titeket:

Pít egyre jobban beeszi magát a szívembe: sokkal jobb keresztapa, mint MuzsikTamás volt, de még megkockáztatom, hogy Ádámnál is jobb: ő nem csak a fiúk, hanem a lányok lelkivilágát is ápolja: Petra, Edina, Kíra és Noémi, bár ő ma kimaradt,,,nagy Don Juan! ;) megtudtuk, nő van a dologban, azért nem mászik rá senkire, és még családot is akar alapítani, keblemre!!! (bár én már nem szülök ;))

nagy lesz mögötte holnap a tolongás ;)) (tudom, hogy nem)

ő-szinte 2012.04.11. 23:24:57

@sogeking: egyenlőre elégedett vagyok a mostani avimmal;-DDD

hideg kéz 2012.04.11. 23:27:11

Vajon ki az, aki a viasat csapatából kommentel? Hogy olvassák, az valószínű.
Akkor miért ne kotyognának bele?

beacska 2012.04.11. 23:27:23

ÚjNikivel nincs bajom, csak nagyon fura lány...attól tartok holnap repül. Nincs itt taktika, dehogy áll ő Krisztián mögé (nagy legyintés)

Remélem Anikó nem szopja be, hogy Omar nem akarja visszaadni Pítnek Noémit, és szépen beáll Levente mellé...és már rég szarnék a cserére...csak gondolom, nem akar kilógni...Nem tudja, mennyire véglegesnek gondolja a másik 4 (Noémi, Petra, Pít és Omar) a cserét.

beacska 2012.04.11. 23:28:46

@hideg kéz: hogy olvassák, az TUTI, de szerintem tilos nekik kommentelni, úgy, mint a játékosoknak...egyszer volt tavaly, hogy Ádám2 (szöszi) beírt ide, el is tiltották.

f.fredericks 2012.04.11. 23:28:47

@ő-szinte: na visszanéztem, a KILÁTÓT haluztam be KIRÁRA. :)
Közeledik Alzheimer bácsi. :/

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 23:28:49

@beacska: Éppen ezen gondolkodtam adás közben, hogy ez a Pít milyen népszerű a lányok között! Mondjuk tesz is érte és a a legidősebb fiú bent.

beacska 2012.04.11. 23:30:52

@Pácsó Ármándó: igen. kellően öreg hozzá, hogy a 150 nő közben megtanulta kezelni őket ;))) jól csinálja, no

hideg kéz 2012.04.11. 23:34:27

@beacska: Én az "alkotók"-ra gyanakszom. De beszéljünk inkább az Újpetiről.
Nekem is szimpatikus, elsőre kicsit buzisnak tűnt, de aztán visszanéztem a dolgokat, és már első este kijelentette, hogy itt bármikor lecsavar bárkit:) És meg is van benne az igazi magabiztosság. Mondjuk, ez nem a fizikai fölény miatt:)
Engem pl a Melák-féle megalapozatlan önbizalom nagyon irritál a valóságban.

beacska 2012.04.11. 23:39:12

@hideg kéz: nekem kinézetre is Pít jön be a leginkább: kicsit sűrű, focista alkat, erős vádlikkal, szőrös mellkassal, vastag karokkal...nem egy égimeszelő, de tunképpen, tán 1 azaz egy pasim volt számottevően magasabb nálam. a férjem mellett pölö alig vehetnék fel magassarkút, ha egy kicsit is érdekelné, de qurvára nem :)))

hideg kéz 2012.04.11. 23:45:53

@beacska: Úgy emlékszem, ő spec vizipólós, nem focista. De bejön a stílusa, a Terroral is megpróbált értelmesen beszélni. Rajta kívül csak a Broki köpött rá szemtől szemben, de az nem volt valami elegáns. Szóval faszagyerek, de buzis hangja:) A magassarkú meg már egy 172 centis csajon is meglepő tud lenni:)

beacska 2012.04.11. 23:48:19

@hideg kéz: a Máté a vízilabdás, mert olyan gatyában villeg...ezt spec felismerem. Ill. Máté VOLT vízilabdás, most meg fociban igazolt játékos.

Miért meglepő a magassarkú egy 172 cm-sen? én is annyi vagyok...érdekelne...

hideg kéz 2012.04.11. 23:49:11

Broki hiába tornázott Manchester mezben, a ManU szopott a kieső Wigantől ma este.
Fogadnék, hogy ez benne lesz a hogyvoltban:)

ő-szinte 2012.04.11. 23:53:28

@f.fredericks: vagy csak mindenképp Kírát akartál már hallani:-DDDDDDDDDDDDDDD

hideg kéz 2012.04.11. 23:54:54

@beacska: Na, mindjárt megmondom.
Szóval, a csajom, akinek simán elnézek a feje fölött, igencsak meglepett a húgom esküvőjén egy ilyen cipővel:)
És a Píít is vizilabdázott,
kiderült az úszóversenyes részben. Le is nyomta Brokeszt.

beacska 2012.04.11. 23:58:28

@hideg kéz: jaaa, hogy sokat emelt rajta a sarok? hát egy 10 cm-s sarok kb. 10 cm-t dob ;)

...óóó, hogy Pít vízilabdázott? hmmm...egyre szimpibb ;))) bezzeg ő nem parádézik ilyen gatyóban...bár náluk azért szentsétörés bícsgatyában napozni, vagy vízbe menni, de biztos régen volt ;)

hideg kéz 2012.04.12. 00:02:23

@beacska: Na, de nehogy félreérts, ő nem nagyon hord magassarkút, és mikor felkapott plusz 10 centit, és szemmagasságba került a tekintete, én csak vigyorogni bírtam pár percig. A 172 pedig nőknél még bőven nem kirívó.

hideg kéz 2012.04.12. 00:04:02

@beacska: Na , már megijedtem, hogy megsértődtél. Még a végén kivágnának a viasattól.

beacska 2012.04.12. 00:05:51

@hideg kéz: jjja, nekem sincs frusztrációm vele ;)...mármint a magasságommal. és többnyire magassarkúban vagyok, bár az idő múlásával kicsit csökken a magassága...és a kedvenc piros cipőm Húsvétkor ment tönkre :((( bááár, ez téged biztos nem érdekel ;)

beacska 2012.04.12. 00:07:36

@hideg kéz: engem kivágnak? hááát, nem nagyon tudnak :))) bááár, amennyit ide írok, éppen fizethetnének is érte, mint ős ÉH-rajongónak ;)))

xndpt 2012.04.12. 00:10:58

lemaradtam erről a részről! hol lehet megnézni online?

miriam24 2012.04.12. 00:12:31

sziasztok! Nagyon tévedek, ha úgy látom, hogy Petrának nem természetesek a mellei?
Vagy nagyon jó push-upokat hord, nem tudom, de hanyatt fekve kicsi az esély rá, hogy így álljanak.. De lehet, hogy csak nagyon szerencsés alkat...

hideg kéz 2012.04.12. 00:13:50

P@beacska: Próbáltam megkeresni a vízilabda kedvéért egy plakátot, ami az ARC-on volt pár éve, de nem találtam, fak.
Szárítókötél, úszógatyákkal, a harmadik egy rommá tépett fecske: Jössz játszani?
Nagy volt:)

hideg kéz 2012.04.12. 00:15:07

@xndpt: Csak írj egy é betűt a keresőbe. Ez az első, amit kiad. Durva.

beacska 2012.04.12. 00:23:02

@hideg kéz: azért ha megtalálod, oszd meg, mert a fiam csapattársainál biztosan nagy sikert aratna ;)))

nnna, elmúlt éjfél, átváltozott a ruhám is, a cipőm is, a hintóm is, a mostoháim mindjárt itthon vannak...jóéjt! ;)

Kolombusz 2012.04.12. 00:25:06

Jól megkavarták a szart. Nem hinném, hogy Krisztiánt meggyőzi, viszont Pít jó hülye volt, hogy így örült, főleg, ha jövő héten megint srác jön.

Cathcart_ezredes 2012.04.12. 00:56:32

Omár nagyon jò arc (ahogy Hiperen kiakadt az valami hatalmas volt), Pít is egyre szimpatikusabb, ahogy kezd teljesen felengedni.
Eddig Elemző tűnik viszont a legokosabbnak: mindenhol ott van, de nem nyilatkoztat ki semmit, figyel Hiperre, mert ő tudja legjobban, hogy mi történik, ha nem, szóval szerintem ő làt a pályán legjobban.
Csak nekem volt visszataszítò, ahogy Hiper ecsetelte a baleseteit? Forog a gyomrom az ilyen emberektől, akik 200-al zùznak az apuka által (nem hiszem, hogy a rendezvény szervezésből ennyire meg lehetne élni) megvett 18 lègzsákos tankkal, aztán csak a szerencsén múlik, hogy csak a kocsit töri rommá, és nem a szembejövő családot... Görkorizzon inkább ez az agyatlan drogos picsa, és felejtse el az autòt...

Veder1 2012.04.12. 01:16:16

Ez a Kira mekkora ostobenkó, leszarja a nyereményt, csak az ego számít. Hát így nehéz lesz bentmaradni...

Veder1 2012.04.12. 01:30:30

A legkeményebb, hogy az utolsó csaj nem fogja tudni, hogy Kira csak kényszerből áll Melák mögé, így nem fog senki se másodiknak odaállni.

beacska 2012.04.12. 07:04:52

@Cathcart_ezredes: nem Anikó vezetett akkor. Amikor ő vezetett, akkor parkolás közben törte össze a kocsit, mert ordított az ABBA fél hatkor ;)))

horee6 2012.04.12. 07:13:47

Joe Cockert szeressük, de az Ain't no sunshine Bill Witherstől az igazi:
www.youtube.com/watch?v=tIdIqbv7SPo

Csíra egy kis irritáló faszpörgettyű, de azért ehhez a játékhoz van érzéke.

mocskosmacska 2012.04.12. 07:58:30

Ezek itt bent agyhalottak. Kira visszajövő videojában a csaj a T69.2-vel az édes bosszúról beszélget, aztán bejön és eladja, hogy ő csapatjátékos akar lenni, bízzanak meg benne. És ez senkinek sem tűnik fel. Ha csira itt be tud kavarni, az nem azért lesz, mert ő olyan okos, hanem a többiek olyan seggek.

Ditti82 2012.04.12. 08:16:29

Hiper vesztét szeretném látni este! Pít nekem is egyre szimpibb, Omar mindig is az volt, Levi meg tényleg nem olyan vakegér, mint gondoltam.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 08:16:44

Na tegnap végre röhögtem egy kurva nagyot, mikor Homár közölte, hogy tényleg nem, tényleg nem, na akkor arrébb megyek nehogy rám essenek mindenféle műholdak meg egyebek! Be szar tam! Tényleg ült. És bakker el kell ismernem, hogy bár Csíra egy idegesítő majom, de egyre inkább tetszik ha valaki nem áll be a nyájba, hajrá ÚjNiki és Csíra. Na.

Ditti82 2012.04.12. 08:17:47

@mocskosmacska: Megmagyarázná. Pl. hogy akkor még benne volt a düh. :D

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 08:17:57

@mocskosmacska: ez így van az életben is, az emberek konfliktuskerülők és azt sem hiszik el amit az arcukba nyomsz!

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 08:19:54

Amúgy már akkor akartam írni, mikor Pít ráment a Herkásra és közölte hogy egyébként 28-nak szokta kiadni magát, hogy nem meleg, hanem nem fogja fel a korát, letagadja és betegesen megy a tizenéves csajokra, csak figyeljétek meg, ez fog belőle kijönni, hogy a bennlévők öregek neki, ÉS LÁM TESSÉK a VOLT! csaja most tizenkilenc; akkor mennyi volt amikor elkezdett neki bajuszt rajzolni, hogy okádjam telibe.

független sorozatfüggő 2012.04.12. 08:28:05

@mocskosmacska:

És azért, mert Csírának nincs veszítenivalója. Szembe megy a többséggel így saját magával is kiba..ik. Miért?

Szerintem, amikor kiesett, kapott egy ajánlatot:
Kiestél, most mehetsz haza egy fillér nélkül, ám ha akarod, visszamehetsz a hotelba, ráadásul itt van x összeg, ezért adnod kell önmagad, kavard a szart, menj szembe a többség akaratával - és így természetesen a saját érdekeiddel is. Nem valószínű, hogy megnyered a játékot így, sőt. De lesz pénzed, maradhatsz még egy kicsit Mehikóban, bosszút is állhatsz -élvezd amig tudod, ennyi.

Vadkörte82 2012.04.12. 08:34:18

@LencsiLány: üdv a klubban! én is így gondolom! bár jó kis csavar lehetne ha Naíva váltana.

f.fredericks 2012.04.12. 08:38:49

@mocskosmacska: én azt nem vágom, hogy a teljes videót lejátszották nekik, vagy azt diszkréten kivágták, mikor Csíra mondta, hogy majd hazaküldi gitározgatni, meg csirkét enni a jófejeket. Mert ha ezt látták, akkor lehet Melák összerakja (nem biztos), hogy hoppá ez a csaj meg akarja szopatni.

Ja és várom mikor mondja Csíra valakire, hogy ilyeneket szoktam enni reggelire.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.12. 08:42:50

@sogeking: zsöni kérdésére elkerülte a figyelmemet a válaszod

ő-szinte 2012.04.12. 08:43:26

@jadebulgari: mit is? Mert telorol es mar nem latom az elozmenyt:(

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.12. 08:47:10

@ő-szinte: hát hogy akkor most te igyál-e :D így éhgyomorra reggel ezt a kis életképet elképzelni na hát mókás volt :)

LoveMy 2012.04.12. 08:48:25

Tegnap voltak, akik megértően sajnálgatták Jégnikit, hogy egy-két nap hogy viselkedjen, ha nem így!
Itt van pl. Pít és Omár, ők sem alaptagok, mégis népszerűbbek mint egy-két régebbi. Miért? Hát, mert a stílusuk emberibb, kedvelhető, és ami a fő tény, hogy be is akartak illeszkedni! Vagy a Hernyós Petra, aki szintén pár napos lakó, bár nem népszerű, de mégis van benne hajlam a beilleszkedésre, alkalmazkodó. És itt nem a benyalásról beszélek, hanem adott egy szituáció, amihez egy adott szintig kötelező alkalmazkodni, mert ha nem, akkor az egyén nem alkalmas (TT, Jégniki)
Az extrában, amikor Melák, Máté és Csíra beszélgettek: Máté figyelmeztette Csírát, hogy milyen az új párja és elég negatív képet festett róla.

jo.e 2012.04.12. 08:50:52

Gusztustalan volt amit műveltek, amikor Kira visszajött. Omár rulez!
----
Az extrában játszott játékon az mekkora lett volna már, ha amikor azt mondta valaki, h. még nem szexelt A hotelben, akkor ÚjNiki hanyagul felhajtotta volna az italát... Úgy megnéztem volna Naivánk arcát :))) (akik nem látták: ez azt jelentette volna, h. ő már igen)

aribeth 2012.04.12. 08:52:08

Hiper tegnap este cseszte el az eddig tűrhető ügyességgel építgetett imidzsét. Nem lett volna szabad úgy örömködnie Kírának, mert őt nem tudja átverni, és többen is felfigyeltek a kavarásra.

"Tegnap volt a Tragédia Napja, az, aminek során Műanyag Pokahontasz végleg(?) elhagyta a trópusi bolondokházát, Kardántengely Melák meg úgy zuhant magába, mint kivert vérfasz mínusz tíz fokban."

Istenem... :DDD

aribeth 2012.04.12. 08:55:10

@jo.e:
"Gusztustalan volt amit műveltek, amikor Kira visszajött. Omár rulez!"

Kicsit már összemosódnak bennem a párválasztók, de nem arról volt szó, hogy Edina és Noémi őszintén kedvelték a vasmellű amazont?

független sorozatfüggő 2012.04.12. 08:55:25

@aribeth:
De mit jelent kérdőjel a végleg után?

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 08:57:21

@LoveMy: Jó reggelt! Máté igazi bróker alkat, fapofával nyomja a hazugságokat.

@jo.e: Az jó poén lenne :-). Edina hogy égette magát.

@aribeth: Hiper eléggé magára maradt Leventével, semmi "tábora" sincsen.

ő-szinte 2012.04.12. 08:58:50

@f.fredericks: persze, majd pont melak rakja ossze:-DDDDDDD
Most ez komoly? Merakko csalodtam benned;-DDD

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 08:58:55

@független sorozatfüggő: Azt, hogy még a végjátékra visszahozhatják talán

ő-szinte 2012.04.12. 09:00:11

@jadebulgari:fasznak kepzelodsz annyit:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

anne.shirley (törölt) 2012.04.12. 09:02:21

jáj, egész héten nem bírom rendesen megnézni az adásokat, élőben nincs időm, online meg retek a letöltés, sosem olvassa be...:((

Ditti82 2012.04.12. 09:05:01

@független sorozatfüggő: Beállni a favorizált pár mögé, mint tavaly Donék.

független sorozatfüggő 2012.04.12. 09:09:06

@Pácsó Ármándó:
@Ditti82:

köszi, sajnos az Éden 1-et nem láttam, de próbálom összerakosgatni a végét.

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 09:09:48

Tényleg csak én gondolom hogy ÚjPéter csőb*zi? :) Szimpi meg minden, csak sztem nem a csajokat szereti..
Naíva hazamehetne mert ez a játék nem gyíkagyú hősszerelmeseknek való...
Egyébként meg hajár Csíra!:) Igaz h vakok között félszemű a király..de mégis :)

Vadkörte82 2012.04.12. 09:16:03

@beacska: azért akkor is gáz..de úgy látszik marha trendi és menő balesettel kérkedni...btw 177cm vagyok ritkán hordok magassarkút, nem frusztrál, Pít nekem is szimpi, jól nyomja :)ja és a vizilabdás pasik is bejönnek.

beacska 2012.04.12. 09:16:10

@paranyuszi: a tegnapi extrából megint kaptuk infómorzsákat Pít életéből: nagyon úgy tűnik, egyrészt túl öreg neki a társaság, másrészt, a régi nője után kesereg....határozottan csajról volt szó ;)

ő-szinte 2012.04.12. 09:17:47

@paranyuszi: nem biztos, hogy cso buzi. Lehet, hogy biszex, vagy latens. Aztan fasz tudja:-DDDDDDD

Thorwald 2012.04.12. 09:18:55

Tegnap este atporgettem a reszt, de tele volt ilyen szurke visszaemlekezesekkel... ennyire semmi nem tortent???

beacska 2012.04.12. 09:19:21

@Vadkörte82: nem kérkedésnek indult: panaszkodott, hogy megérzi az időjárásváltozást a dirib-darabra tört csontjai miatt...én úgy néztem, inkább arról van szó, hogy megviselte, örül, hogy összetudták kaparni, de mindezt olyan Anikósan adja elő ;)
a kisebb parkolási zűrjei meg abból adódhatnak, hogy elég sedre egy csajszi. el tudom képzelni, hogy ez mindig is így lesz...kapkod, figyelmetlen....

f.fredericks 2012.04.12. 09:19:21

@ő-szinte: ez csak egy hipotézis volt. :) Lehet megvilágosodott az imádott nő elvesztése után. Bár lehet ehhez Kína teljes női lakosságának elveszejtése se lenne elég.

aribeth 2012.04.12. 09:20:39

@független sorozatfüggő:
Sixx valószínűleg arra gondolt, hogy ezittazédenhotel, ittbármimegtörténhet, és tavaly Danit meg idén Kírát is hogy visszahozták.
Bár szerintem Műanyag már marad odakint.

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 09:22:20

@beacska:

Na-na.. egy szóval sem mondta, hogy csaj.. csak h korához képest (19 éves) érett... :) ennyi erővel fiú is lehet... :D

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 09:25:35

@ő-szinte:

Igen, lehet, hogy látens.. :D és az édenben megvilágosodik... vicces lesz ha az egyik párválasztón majd egy fiú mögé áll be :D

beacska 2012.04.12. 09:26:10

@paranyuszi: de a családalapításról beszélt...azért ma M.o.-on nem lenne egyszerű két pasinak családot alapítani, bármilyen érettek is a korukhoz képest ;)...de majd visszanézem ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 09:26:35

@beacska: Ahhoz képest semmi sem látszódik az arcán, hogy olyan csúnya balesete volt mint mondja. Szerencséje van.

tomfree 2012.04.12. 09:27:13

@paranyuszi: ÚjPéter sztem sem heteró, hiába mondja az ellenkezőjét, olyan buzisan viselkedik...

jo.e 2012.04.12. 09:27:39

@aribeth: Erre már én sem emlékszem, de akkor is... (na jó, akkor csak nevetséges)

ő-szinte 2012.04.12. 09:29:05

@f.fredericks: sztem most szoltal igazat:-DDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 09:30:02

@beacska:

Legfeljebb örökbe fogadják Omart... :D

ő-szinte 2012.04.12. 09:30:28

@paranyuszi: az jo lenne, olyan meg ugy sem volt;-DDD

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 09:31:36

@tomfree:

Egyetértek. Semmi férfias nincs abban a paliban.

Müszélia 2012.04.12. 09:33:09

@aribeth: műanyaggal már volt egy riport, amivel örvendezik, hogy kiesett ugyan, de így is több modell munka felkérést kap. és milyen jó neki a norbertkével.

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 09:33:43

@ő-szinte:

:D:D:D
és remélem majd valami remek zenei aláfestés is lesz hozzá. :)

ő-szinte 2012.04.12. 09:35:31

@paranyuszi: nekem csak az eros nogyulolet tunt fel, mikor bajuszt akart rajzolni petricseszenek, de aztan meg olyan kedveaen patyolgatta ostobenkot, hogy akkor meg aztat nem rudvan hova tenni, csak kamillaztam:-DDD

beacska 2012.04.12. 09:37:07

@Pácsó Ármándó: lehet, hogy azóta önálló a bal szeme ;)))

ő-szinte 2012.04.12. 09:39:09

@paranyuszi: gondolom vmi queen szam passzolni fog;-DDDDDDD

beacska 2012.04.12. 09:39:15

@paranyuszi: szerintem meg sok is van, de ettől még nem lesz hetero ;)

@ő-szinte: erős nőgyűlölet Pítben??? hát EZT aztán egyáltalán nem lehet róla elmondani...

Müszélia 2012.04.12. 09:40:11

@Pácsó Ármándó: persze hogy nem látszik. mondta, hogy leborotválták a haja egy részét, akkor ott vannnak a hegek.

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 09:40:27

@ő-szinte:

:D:D:D ÚjPéter egy rejtély... :D És szerinted Csírát vagy Ostobenkót vagy a szürke börűt választja a következő héten majd? :D

K3rnel 2012.04.12. 09:40:48

Azért érthetetlen néha amit kombinálnak a lakók, mert néha mondanak véletlenül egy okos mondatot, aminek még értelme is van, de pont ezeket a mondatokat vetik el azonnal. Tudni kell butának lenni, na...

ÚjNiki kirakott már egy alap játékost, így miért is lenne védettsége, vagy esélye rá?(Hiper és Elemző beszélgettek erről, de nem gondolták tovább) Majd bejön(visszajön) Csíra és valahogy senki fejében nem merül fel, hogy lenne valami feladata! Mindezt úgy, hogy a szerkesztők nem húztak semmi újat, az első szériában is megcsinálták ugyanezt a "csavart", csak ott Daninak kellett beállnia az egyik majomcsaj mögé(Levi kiesése).

Csíra most azért van könnyű helyzetben, mert, ha minden unalmasan fog lezajlani, akkor rajta kívül úgysem akar majd senki beállni Melák mögé. Ha valaki kavar egyet és Petra beállna Melákhoz, akkor már lenne izgalom a dologban, de félek megint nem lesz nagy meglepetés, bár az előző szériában éppen hasonló helyzet miatt alakult ki a nagy dráma, adja Isten most is... Rühellem ÚjNikit, de megnézném Naiva arcát amikor Broki brokija kimondja, hogy ÚjNikivel szeretném folytatni a játékot. :D

Hiper meg megérdemelne egy elmeorvosi szakvéleményt, és/vagy egy hosszabb Zacher Gábor kezelést, nagyon beteg, de nagyon!

[Sven] 2012.04.12. 09:40:59

Milyen ki-kivel van? Hagyjátok már ezt a hülyeséget, nincs eredeti pár, meg ideiglenes pár baaasszus. Csak párok vannak, most ezek a párok, NINCS MIRE RÁJÖNNI mert most ezek az aktuális párok! Egy szobában alszanak, ezek a párok ahogy most vannak, kit érdekel mi volt régen? És majd a mai ceremónián ismét választanak valahogy, ennyi...

tomfree 2012.04.12. 09:43:23

@ő-szinte: nekem az volt árulkodó, ahogy elkezdte ölelgetni a fiúkat, hogy "csak okosan". Az nagyon buzis volt.

ő-szinte 2012.04.12. 09:43:29

@beacska: nekem ezt mondta a hangsuly, ahogy petricseszehez beszelt bajuszrajzolas cimen...
De lehet, hogy csak en vagyok erzekeny es nem szerizem, ha igy szolnak hozzam:-)

Bianco Negro 2012.04.12. 09:45:22

ain't no sunshine eredetileg Bill Whiters

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 09:45:43

@Müszélia: Erre gondoltam ,hogy szerencsés. Összetört az arccsontja és az arc részét mégsem sértette fel.

ő-szinte 2012.04.12. 09:47:19

@paranyuszi: csirat biztosan nem:-))) mert problemas es nem tudja kezelni:-) legkevesebb gondja petricseszevel van, mert fszk is neha okosnak kepzeli magat, ammeg nem jo;-DDDDD
Ebbol mar leszurheted:-))

ő-szinte 2012.04.12. 09:49:03

@tomfree: hat igen, az olelgetes kicsit tumacs;-DDDD

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 09:49:59

@ő-szinte: Pít csak felvette Lecidázlak Petra stílusát ennél a kijelentésnél. Amúgy a benti csajok mind bírják Pítet. Talán Anikó nem.

Kallisztó 2012.04.12. 09:50:57

Remélem szegény kis Melákot nem sikerül átverniük, bár nem sok ész háborgatja a lelkem.

Leventének meg tükörszindrómája van, vagy hogy mondták a Houseban? De Anikó mond valamit, Levente szerint is, Anikó fújtat, Levente is, Anikó felül, Levente is. Levi az egyéniség nélküli ember.

Az új csajtól a hideg ráz, megértem a lakókat, tényleg pszichopata tekintete van. Vajon Brok hogyan fog dönteni? Eléggé ráunt már Naivára és mer a többiek ellen menni?

beacska 2012.04.12. 09:52:02

@tomfree: :))) nem, az vicces volt...viccbűűű csinááta, teee ;)))

nyílegyenes labirintus 2012.04.12. 09:53:25

Hipert szerintem egyáltalán nem játszik rosszul.
Persze too much amit művel, de hát nomen est omen...
Az, hogy anno kibaszták Kírát, egy tökéletes lépés volt. Ezt hajlamosak az itt kommentelők de még sixx is elfelejteni. A csaj folyamatosan széllel és az akkori népakarattal szemben pisált, alig volt aki nem rühellte, ezt a beérkezése után elmondták neki többször, de valószínűleg rájött közben magától is. Az hogy hurráhangulat fogadta pedig teljesen normális reakció, még Hipertől is, hiszen ismerősként jött vissza és kurvára nem tudhatják bent, hogy nincs-e védettsége, küldetése. Nyilván Hiper is félti a seggét, azért kapkod, meg puncsol,bár őszintén szólva, nem értem mit paráznak, neki vagy LMZőnek mi a fasztól kell fosnia, egyikük sincs veszélyben jelenleg.
Omárnak -bár jó fej,és van agya is a játékhoz- jár a faszkorbács plusz egy kibaszott nagy jobb horog a kurvaanyázásáét.

beacska 2012.04.12. 09:54:26

@ő-szinte: igen, azt meg is beszéltük itt, hogy Petra megérdemelte a beszólást. Mert ő kezdett el ilyen stílusban beszélni (pl. hogy balkezes és baloldalra fekszik), és Pít csak alkalmazkodott. Ha megfigyeled más lánnyal szemben nem enged meg magának ilyen alpári stílust. De szegény Petra ilyen szintre tette saját magát...

ő-szinte 2012.04.12. 09:55:53

@Pácsó Ármándó:nem, nem hiszem:) minden esetre nekem nagyon nem bejon...

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 09:56:00

@Kallisztó: Melákot Csíra csukott szemmel is átveri. Broki meg marad Edinánál.

beacska 2012.04.12. 09:57:29

@nyílegyenes labirintus: de látod, volt itt olyan kommentelő, aki éppen ezért istenítette Omárt...

LoveMy 2012.04.12. 10:00:20

@Kallisztó:
"Az új csajtól a hideg ráz, megértem a lakókat, tényleg pszichopata tekintete van. Vajon Brok hogyan fog dönteni? Eléggé ráunt már Naivára és mer a többiek ellen menni?"

Az az érdekes, hogy a kérdésedben ott válasz is! :)
Az újcsaj jelleme, viselkedése a játékhoz, és hogy Máté egyedül maradna, és már csomagolhatna előre!
De ő is tudja mindezt, már a riportban el ismondta a véleményét a Jégnikiről!

ő-szinte 2012.04.12. 10:00:31

@beacska: jo, nem mindent lattam:-) ez pl kimaradt. Csak az volt fura, hogy elegge kutyazza...
Es meg ha petricseszevel el is szaladt a lo, igy akkor sem beszelnek pete helyeben, mert ez meg ot minositi...:-)

The Game 2012.04.12. 10:01:38

Azért nem menjünk el szó nélkül Edina játék alatti "vallomásai" ill. Anikó erre adott reakciója (miszerint pontosan tudja, hogy mikor hazudik) mellett sem.

nyílegyenes labirintus 2012.04.12. 10:02:10

@beacska: Szomorú! nem olvastam a kommenteket, de akkor neki is jár egy faszkorbács...

zeteny25 2012.04.12. 10:03:11

ÚjPéter helyében Ostobenkóval nem égetném magam , egy nő aki a lábán nem tud járni és így fetreng a WC fölött - írtó GÁZ!!

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 10:04:14

@nyílegyenes labirintus: Ki most Hiper szövetségese bent? LMZ És még? Senki.
Ki nem bírja Hipert? Elég sokan.

ő-szinte 2012.04.12. 10:05:08

@paranyuszi: igen, ez volt a masik otletem;-DDDD

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 10:05:15

@nyílegyenes labirintus:

Azt azért nem teljesen értem miért vetik ki kapásból maguk közül, aki nem áll be bégetni a nyájba. (csíra)
Értem én h csinálhatná taktikusabban is ..
dehát Hyper taktikázik és mire megy vele?
Sztem már majd mindenki utálja...

Vadkörte82 2012.04.12. 10:05:48

@LoveMy: szeritnem is, Brokit lehet idegesíti Naíva, de nem akar Melák ellen menni, sem a többiekkel..és a nyeréshez az is kell, hogy a többiekkel is jóban légy..nem értem ezt sokan bent elfelejtik..jót tett edinkának az egyedülllét..tudott más pasikkal beszélni..a játéknál kicsit sok volt..dehát ő már ilyen, kompenzál, mint a 10/10.

gonoszkiralylany 2012.04.12. 10:06:18

ha Hiper és Omár valami isteni csoda folyamán rájönne, hogy nekik kellene szövetkezni (párba állni egymással), az lenne a kurvajó

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.12. 10:06:46

Az érdekes, hogy a játék lényege - elvileg - hogy megnyerd, és ezért be lehet vetni mindent. Mégis sok kommentelő fúj Hiperre, hogy kétszínű álnok kígyó. Szerintem csak játssza a játékot. Jól vagy rosszul, az más dolog, de próbál helyezkedni. Ha valaki meg nem csinál semmit, akkor meg az a baj. Akkor mi az erkölcsileg elfogadható és jó taktika? Mindenkivel lepacsizni és így megnyerni a játékot? Az szerintem nem menne.

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 10:07:19

@Pácsó Ármándó:

Sztem ha Broki marad Edinánál... akkor van esélye nyerni.. :) és ha van egy kis esze, ezt ő is belátja..

ő-szinte 2012.04.12. 10:08:40

@zeteny25: hat el kell hofy keseritselek, de ostobenki nem azert gaz, mert bekavezva elterulve fekszik a wc elott...:-)
Egesz mas miatt vallalhatatlan:-DDDDD
Neked nem mond semmit, hogy az lett a beceneve ami?:-OOO

LoveMy 2012.04.12. 10:09:44

@The Game:
Ezt szintén Hiper túlzott színészi vagy felfokozott elmeháborodott reakciójának tudom be, mert egyébként milyen érdekes, hogy pont most volt rosszul, de ha rosszul volt, akkor hogy tudta olyan jól megfigyelni a neki min.5 méterre levő, féloldalt ülő Edinát. Viszont ha őszintén nyilatkozott volna ő is a riportban, akkor elmondhatta volna, hogy rohadtul féltékeny Edinára, mert most is és mindig túlreagál mindent!

beacska 2012.04.12. 10:09:56

@ő-szinte: az igaz, de már elérte Petránál, hogy az egyik ilyen beszólásánál P. mondta, hogy "na jó, ezt már hagyjuk"...szóval kínosan érezte magát. De akkor miért kezdte? Szóval, kicsit úgy éreztem, hogy a +15 évével kioktatta finoman ;)...de lehet, hogy én láttam bele sokat ;))

nyílegyenes labirintus 2012.04.12. 10:10:28

@Pácsó Ármándó: Ha így folytatja biztos, hogy előrekerül az ÉH Halállistán, de szerintem csak megzavarodott, mint Ádám anyák napján. Egyelőre a csajok közül előbb raknák ki az újakat, mint Hipert...

beacska 2012.04.12. 10:11:57

@The Game: mondjuk ezt nagyon nem is értettem....honnan jött le Anikónak, hogy Edina mikor hazudik? ILLETVE, lehet, hogy arra gondolt, amire mi is itt, hogy Edina kicsit nagyot mondó (ivó) szex terén??

ő-szinte 2012.04.12. 10:12:33

@paranyuszi: azert vetik ki, mert erosebb az en tudata, hatarozott, tudja mit akar . Egy reszt tartanak tole, mas reszt sokszor tumacs a musor, amit tol:-)

LoveMy 2012.04.12. 10:14:59

@Pácsó Ármándó:
Még nem most esik ki Hiper, mert még megkötve Csíra keze (Melák) de a köv.ceremónián elég esélyes lehet, ha...

ő-szinte 2012.04.12. 10:15:27

@beacska: jo, de ki o, az apja, hogy oktatja?:-O:-D
Faszomatbazdmeg, nem birom petét:-DDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 10:17:48

@nyílegyenes labirintus: Eddig jól játszott, de most magára maradt, kellene szövetségeseket gyűjtenie. Ha Jégniki nem olyan lenne amilyen, akkor most több félnivalója lenne a kiválasztáson.

@paranyuszi: Örülök, hogy egyetértünk

@LoveMy: Még az adás alatt eszembe jutott, hogy mit látott Hiper az ágyról és hogy LMZ miatt féltékeny Edinára.

@beacska: Igen, Pít lazán uralja Zombinát

nyílegyenes labirintus 2012.04.12. 10:18:06

@paranyuszi: amiért pl. egy munkahelyen vagy egyéb kisebb közösségben is előbb-utóbb kiközösítik azt, aki nem tud vagy nem akar beilleszkedni. Lásd.: Terror.
A játék elején ez nagyon nem kifizetődő taktika, ez már a tavalyi évadban is hamar bebizonyosodott.

Kallisztó 2012.04.12. 10:18:22

@Pácsó Ármándó: sajnos, igen, nagyon úgy tűnik

@LoveMy: ma ostoba lábbal keltem, de szerinted mi is a válasz?

Ha visszamegy Naivához, az a szerelmes kis liba ettől elalél, lesz egy kis hiszti, meg miért kellett így viselkedni az új csajjal, de csekély ár lenne azt elviselni 25 millióért. De vajon Broki ezt felmér? Vagy megvakult most egy új nagyseggű (??) feketétől.
Bár, olyan nagy veszélyben akkor sem lenne, csak ha a csaj lecseréli. Krisztiánnak vége, és Csíra meg is adja majd a kegyelemdöfést, Pít pedig teljesen oda van a kisfiútestű intrikustól, tehát neki is tökmindegy. Omár jó fej, de kevés ő egy Broki elleni bosszúra és nem is gondolom, hogy motivált lenne rá.
Majd meglátjuk. Végre van valami izgalom
Viszont, ha van beépített ember, akkor az tuti az Újnő.

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 10:18:27

@ő-szinte:

Jogos... :) de számomra Hiper ezerszer tumacsabb mint Csíra..

Az milyen, hogy Edina benyögi, hogy masztizott a munkahelyén? Pár hét múlva meg majd visszamegy dolgozni??? :D
Kollégák helyében tuti durván megviccelném.:D

jo.e 2012.04.12. 10:18:35

Érdekes fazon ez a Petra. Egyik oldalon "cidáz", meg "pont bal kezes", a másikon meg "le van maradva" (v. hogy fogalmazott) az extra játékában. Meg azt mondta - válaszul a sok "én már mindent csináltam a szexben" csajnak, hogy egy nőnek legyen tartása... Fura, na. Egy igazi kiforrott egyéniség...

Rájöttem különben, h. miért van ilyen bárgyú tekintete: a fura szerkezetű a szeme. A szivárványhártya (?) alatt még alapból látszik a fehér rész. Elég ritka az ilyen és sztem ez teszi ilyenné. De lehet, h. csak szimplán bamba :)

ő-szinte 2012.04.12. 10:19:58

@beacska: igen:-DDD de nem az:-)

Mondjuk az is uber vicces,hogy 19 eves a NAGY SZERELME:-DDDDDDDD

LoveMy 2012.04.12. 10:21:07

@beacska:
én is csak azzal tudom, magyarázni, hogy Anikó rohadtul féltékeny Edinára. Persze ez nem most kezdődött ám, mert amikor Alexának védettsége lett, és akkor eléggé rátelepedett (érdek) Alexára Anikó, és baromi jó tanácsként már akkor Edinát v. Kírát tanácsolta neki, hogy rakja ki!
De ezzel az erővel mindenki hazudott, főleg amikor már eléggé sokat ittak:
Pít a több mint 150 nőjével, vagy Omár a nem biztos, két nő által okozott "nemi erőszakával" ugyan már, ha Hiper erre élvezett el és el múlt a rosszul léte, akkor hajrá! :D

nyílegyenes labirintus 2012.04.12. 10:21:18

@Pácsó Ármándó: Jégnikink tuti nincs valami rejtett küldetés vagy védettség, amit a nézőkkel nem közöltek? Ha nincs akkor nagyon balfasz ehhez, és nem kár érte.
Valaki spoilerezhetne kicsit... :)

almafa5555 2012.04.12. 10:21:42

Nem értem ÚjNikit!!Mi a célja???????Ha nyerni akar, nem tudja, hogy kell hozzá mások szimpátiája is a végén?

The Game 2012.04.12. 10:21:42

@paranyuszi:

Na de ő hosztesz vagy mi, ott állt a fehova kiállításon a spro standja mellet, kezében a szórólapokkal és közben??

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 10:22:13

@ő-szinte: komoly önértékelési gondok vannak a Pít gyereknél.

ő-szinte 2012.04.12. 10:24:16

@paranyuszi: hiper maskepp tumacs:-) bar igazazabol nekem egyik sem az:-) valszeg siman ravernek mindkettore:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
De legalabb tudom;-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 10:24:48

@nyílegyenes labirintus:

Ugyanezt gondolom, sztem JégNikolett valami feladatot kapott.. azért beszél igen-nemmel..
vagy tényleg tök hülye :)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 10:24:57

KÉRDÉS: ki sminkeli rájuk a macskaszemet tussal? 1) nem könnyű 2) a 90-es években volt divat. Én ezt tényleg nem értem, még a legegyszerűbb nő is tudja, hogy ez nem áll mindenkinek jól. Utasításba kapták vagy mi a fasz?

LoveMy 2012.04.12. 10:26:05

@nyílegyenes labirintus:
ebben igazad van, mert eddig minden titkos küldetést a nézőkkel közöltek!

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 10:26:11

@LoveMy: Én se gondolom, hogy most esne ki, most Nikita repül.

@jo.e: "De lehet, h. csak szimplán bamba :)" Szimplán zombi! :-)

@ő-szinte: "Mondjuk az is uber vicces,hogy 19 eves a NAGY SZERELME:-DDDDDDDD " Ez nem életkor függő!
(Nem azért mondom, de nekem is 19 éves volt a nagy szerelmem)

anne.shirley (törölt) 2012.04.12. 10:26:14

továbbra is azt mondom h edina amellet h szerelmes, egyik legnagyobb játékos!
most is milyen csendesen, szépen mindenütt ott van, gyűjti az infót, eszet oszt.. tipikus lassú víz sztem.

Kíra is dabest.

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 10:26:56

@The Game:

Belegondolva, lehet h a munkája része volt... :D

LoveMy 2012.04.12. 10:27:43

@paranyuszi:

1. "Ugyanezt gondolom, sztem JégNikolett valami feladatot kapott.. azért beszél igen-nemmel..
2. vagy tényleg tök hülye :)"

a második de nagyon! :)

ő-szinte 2012.04.12. 10:27:52

@Macaroon: nem, csak gondolom az elso ilyennel osszetort a tukor remuleteben, oszt azota...:-DDDDDDD

ő-szinte 2012.04.12. 10:29:21

@Pácsó Ármándó: ja. Kerdes, hogy hany eves korodban...?:-DDDDDDD

☺ágica (törölt) 2012.04.12. 10:31:08

@paranyuszi: Dinka tényleg mondott ilyet? muszáj lesz visszanéznem...

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 10:32:22

@ő-szinte:

Mit tudsz??? :D szőke nő vok .. (sorry :) ) elvesztettem a fonalat... :D:D:D

Vadkörte82 2012.04.12. 10:32:27

@Macaroon: +1, azért a műsor utn mindenkit elküldenék egy alapos terápiára..'egészséges' önbizalommal van pölö Melák is ellátva..

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 10:32:27

@nyílegyenes labirintus: @LoveMy: Ha JégNikinek nincs titkos feladata (szerintem nincs neki) akkor kezd belecsúszni az N'Rikó féle "itt jártam, de semmit nem értek az egészből" kategóriába

@anne.shirley: Edina azóta "él", hogy kiszedték Broki mellöl.

tryclops 2012.04.12. 10:33:05

@sixx: köszi a Dallas utánérzést, szarjunk a farmra, valóban. :DD

ÉS örüljünk együtt pajtások, hogy a hosszú állóvíz után végre van játék az Édenben, elértünk arra a pontra, ahol már legalább 6 ember kavarja a málnaszőrt, és nem az árral úszik. Végre Naiva is megmozdult, Broki eddig is taktikázott, Pítről, Omárról nem is beszélve, szegény Hiper meg szerintem rövid úton repülni fog, sajnálni fogom a kis boszorkát.
Csíráról meg rossz szót senkitől se halljak, ha bent lennék én hülyét kapnék tőle rövid úton, de játszani azt tud. :)

Vadkörte82 2012.04.12. 10:34:44

@Pácsó Ármándó: mindekttővel egyetértek, végre.:))

ő-szinte 2012.04.12. 10:36:35

@paranyuszi: nem, nem, szoke en vagyok:-) meg tumacs is :-DDDD lehet,hogy mellettem orulnel hipernek is;-D

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 10:37:09

@Vadkörte82: én még mindig azon lovagolok, hogy nulla nulla nulla emberismeret és empátia. Melákban ne keressetek semmit, az tényleg 19 éves bmeg, kicsi fijúcska, csak hirtelen megnőtt:)
Még mindig nem jött rá egyik sem h az összes meghúzódót kellene kivágni de igen gyorsan, egyéb iránt Naomi ott fog virítani a fináléban. Figyejjetekmitmondtam:)

nlght84 2012.04.12. 10:37:11

Sixx!

"Hiper a kamerába mórikálja magát, rettentő bonyolult a helyzet. Mi a bonyolult, te egysejtű?"

Csak úgy kiváncsiságból, ha ugyanebben a szituációban lennél, mint ő akkor te egyszerűnek éreznéd a helyzetet? Sztem teljesen jól látja Hiper a dolgot, olyan szaros gödörbe mászott, ahonnan nehéz kijönni...

Én sajnálnám ha kiesne: 1. ha kiesik megint lassabban folydogálnak majd az események 2. övé a hotel legformásabb segge, az eyecandy szerepre alkalmas :)

Kallisztó 2012.04.12. 10:37:38

@anne.shirley: Edina tipikusan az a csaj, aki a pasikra támaszkodik. Ezzel sokakat könnyen befűz, de megtartani nem tudja őket, mert nagyon hamar elkezd követelőzni és megpróbál érzelmeket kizsarolni belőlük. Ezt csodálatosan látszott a műsorban. Nem bírta Melákot, elkezdett Brokinak panaszkodni, abban felállt az ősember, aki meg akarja védeni szegény kislányt. Majd pár hét alatt eljutott odáig, hogy az agyára megy a fickónak. (Na, nem mintha Broki a korrektség szobra lenne)
De ugyanezzel a gyere férfi sajnálj és karolj fel műsorral most elkezdett haknizni Pítnél is. Szeritnem viszont nála ez nem játék, ő ilyen lehet az életben is.

ő-szinte 2012.04.12. 10:37:59

@paranyuszi: melyik? Mert telorol vagyok, es nem tudim epp melyikre irsz:-(

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 10:38:26

@Macaroon: és két meghatározó párnak szövetségre lépni (párnak, nem két embernek), mert két pár el tud paterolni szerintem bárkit, a végén meg elosztani a lóvét. A gond, hogy a pénz elveszi az emberek eszét...

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 10:39:38

@nlght84: jó segg + antinő. Nálam lehet egy pasinak akármilyen bicepsze ha olyan bárgyú mint Melák:)

ő-szinte 2012.04.12. 10:39:52

@Macaroon: igen, en is igy gondolom:-)))

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 10:41:14

Ja meg azt akartam még írni, hogy nekem nagyon jó kontraszt ez nők és férfiak szerepvállalására, nagyon örülök hogy látom ezt a rohadt nagy szakadékot, hogy a nők agyon játszák magukat, kavarnak, a pasik meg elevickélnek vagy terrorból nyomulnak. A Koalamacitól btw totál készen vagyok, ha még egyszer meglátom egy helyben futni árnyékboksszal tánc helyett, kikapcsolom a tévét:-)))

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 10:41:59

@ő-szinte:

:D:D:D

Az volt király, hogy hány évesen volt a NAGY szerelme 19 éves??? ... :D
Mert nem mindegy.. :D
Azt már nemtom kinek írtad :D

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 10:42:41

@paranyuszi: ez mindent_ elmond Pítről, meg az idegesítő ugrabugra, visszajön a KÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRA, 34 éves könyörgöm és úgy viselkedik, mint egy 21. Se.

ő-szinte 2012.04.12. 10:43:22

@Macaroon: igen, ezt is osztom:-) azzal a kitetellel, hogy azert van me egy-ket dolog ami elveszi az eszuket bent;-DDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.12. 10:45:33

@paranyuszi: hatttt, azer az nemmindeggggy;-DDDDDDDD

LoveMy 2012.04.12. 10:48:07

@Pácsó Ármándó:
Igazad van abban hogy Edina jobban jött ki ebből a párcseréből a nézők és a társaik szerint, bár belül elég nehezen viseli. Máté szerintem veszített a népszerűségéből (?) a párcserével, és ezt szerintem ő is látja, akár Edinán, akár a társain.
Ha újra összekerülnének, nem hiszem Edina visszafogottabb lenne, bár eddig is eléggé társasági ember volt!

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.12. 10:49:13

@Cathcart_ezredes:

Anikó nem apucitól kapja azokat a kocsikat, elhiheted..:D

@beacska: egyszer elszállt 200-al amit ő vezetett, egyszer parkolásnál lezúzta a kocsit, egyszer meg akkor karambólozott amikor nem ő vezetett.

almafa5555 2012.04.12. 10:49:52

Melák honnan ismeri Anikó sztoriait???????????????????????

almafa5555 2012.04.12. 10:49:55

Melák honnan ismeri Anikó sztoriait???????????????????????

LoveMy 2012.04.12. 10:51:00

@Kallisztó:
Épp az előbb írtam, hogy Edina eddig is társaságibb játékos. Píttel nem most kezdett lelkizni, már régebben is volt több beszélgetésük!

nyílegyenes labirintus 2012.04.12. 10:51:57

@almafa5555: Valószínűleg már mesélte bent, de nem vágták be összefoglalókba...

LoveMy 2012.04.12. 10:52:31

@almafa5555:
Valószínű, hogy már a játék elején eldicsekedett ezzel a sztorival és a kis audijával! :)

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 10:53:34

@LoveMy: Edina egy új oldalát ismeri meg most Máténak: a színészt. Ha akar valamit tőle hosszútávon, akkor jobban jár, ha minél több arcát ismeri meg.

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 10:54:10

@Macaroon:

Leszögezhetjük h Pít egy gyökér.:D

ő-szinte 2012.04.12. 10:54:20

@almafa5555: hat, mar nekem is feltunt, hogy ezek is ismerik egymast...
Mint mint a vv-ben:-DDDDDDD

LoveMy 2012.04.12. 10:55:02

@Macaroon:
Én bírom Pítet, van benne valami olyan, ami egyszerűen szerethetővé teszi. Ezt egyébként elmondta, hogy direkt csinálta Noémi v. Petra felé.

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 10:57:24

@LoveMy: Mármint direkt ugrált úgy Kíra bejövetelekor. Gondolom volt egy kis taktika is benne.

Kallisztó 2012.04.12. 10:57:43

@LoveMy: akkor ez kimaradt nekem.

Anikó borzalmas némber. Utálom az ilyen felelőtlen barmokat, akik attól érzik királynak magukat, hogy szanaszét zúzzák a papa kocsijait. Műanyag ebben is különb volt, sose kérkedett a lóvéjával.

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 10:59:35

@ő-szinte:

Én meg azt várom mikor kezd el Hiper mesélni a zenetáborról.. :D

Sztem jó h a storyjai fele igaz..

LoveMy 2012.04.12. 11:00:03

@Macaroon:
Ezt egyébként lenyilatkozta, hogy direkt volt Noémi-Petra felé (kicsit beszaratta őket) :)
Én csípem Pítet, bár érdekes személyiség, egy-két kérdőjellel, de van benne olyan, ami miatt szinte mindenki kedveli bent is!

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 11:01:12

@Kallisztó: Műanyag is kérkedett a lóvéjával, bele volt építve és mindennap mutogatta :-D

LoveMy 2012.04.12. 11:01:20

Már megint szarakodik ez az oldal!
Bocs a duplázásért! :)

jo.e 2012.04.12. 11:02:22

@nlght84: a 2. pontoddal nem vagy 1edül. Asszem bent is nyert 1 seggszépségversenyt + én is csatlakozom :) Ha jobban belegondolok, h. pl. a benti csajok közül kivel mennék el 1 hétre 'Mehikóba nyaralni - asszem őt választanám. Azt persze nem kérdezném meg tőle, h. "szivi, ugye betetted a repjegyeket?" 1részt habozás nélkül hazudna, másrészt meg tuti otthon felejtette volna :)
Tényleg, hölgyeim: ti kit választanátok...?

LoveMy 2012.04.12. 11:04:10

@jo.e:
Még jó hogy nem a segg...- vagy -fejek - miatt nyerik meg a játékot!
:D

jo.e 2012.04.12. 11:05:39

@almafa5555: Ez nekem is feltűnt. Nem vagyok benne biztos, hogy - ahogy fentebb már írták - bent hallotta. Anno asszem az aranypartban volt, h. a végére kiderült, h. gyakorlatilag mindenki ismerte már 1mást... Úgy látszik kis ország, kevés "vállalható" party animal :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 11:06:24

@jo.e:

Az Édenes pasik közül kéne választani? :D
Szerintem inkább egyedül mennék!! :D

jo.e 2012.04.12. 11:07:07

@LoveMy: Hát ezt te meg honnan tudod :) ?

Vadkörte82 2012.04.12. 11:07:27

@Pácsó Ármándó: -:))))

@LoveMy: én csípem Pítet, tud bánni az emberekkel..bár az a Nríkó síratása sok volt, de a csajokat tudja kezelni..neki legalább van 'Zs' terve is.

jo.e 2012.04.12. 11:07:54

@paranyuszi: igen.
Ez a válasz nem ér :)!

almafa5555 2012.04.12. 11:09:59

azért brutális lehet visszanézni most a szereplőknek az adásokat....egy csomó minden kiderül, ami zárt ajtók mögött hangzott el

Éva ruhája meg katasztrófa, mintha hiányozna az alsó része

jo.e 2012.04.12. 11:14:09

@LoveMy: Tulajdonképpen igazad van Píttel kapcsolatban. Bár ez a "visszajött a kíííra" vállalhatatlan.
A tegnapi nyitó nyilatkozata, h. "a korom és a nemem miatt is nekem gondolkodnom kell" viszont erős kezdése volt a műsornak :D
---
még 1 személyes kérdést, ha megengedsz: a nemeddel kapcsolatban...

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 11:15:55

@LoveMy: hát én nem kedvelném, nem bírom a könnyű embereket...

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 11:17:48

@almafa5555: Ja de végre a kurva szép lába (tényleg szép!) van kinn nem a szörnyen ormótlan felsőteste. Mi a picsát csinált ez magával? Nektem nem tűnt fel a kilátón mikor a csajokkal szemben állt, h mekkora a különbség?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.12. 11:19:01

Omár gyerek humora bejön. Ahogy tegnap kiparodizálta Hipert, hát azon becsináltam.:)

Ez az újNiki annyira színtelen és szagtalan,hogy már fáj.
Én nem hasonlítanám pókihoz, mert legalább annak volt stílusa, még, ha útszéli is.
De ennek a nőnek még az sincs. Csak az unott közöny és a fölényes hűvösség.

Pít 19 éves szerelméről meg az ugrott be,hogy ezek a harminc feletti szingli pasik télleg nyomik.(tisztelet a kivételnek) Rengeteg nyíg ilyen huszonéves kislány miatt, akibe ilyen-olyan szerelmesek voltak (vagy még azok).
De közben ők szakítanak velük,hogy utána a huszadik soron következő csajnál is emiatt picsogjanak és erre hivatkozva kukázzák a nőket. :))

Igaz, továbbra is fenntartom,hogy Pít szerintem homár.

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 11:19:02

@jo.e:

Akkor talán Omár..
Mint pasi nem igazán jön be, de még talán ő a legkevésbé ellenszenves..:D és sztem relatív jól látja a dolgokat.. :D

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 11:22:15

@Alfonzina:
Szerintem is vannak bajok a mai harminc feletti single pasikkal.. (Tisztelet a kivételnek!!! )
Pítnek meg szerintem is az a legnagyobb baja, hogy buzi...ennyi :D

nlght84 2012.04.12. 11:22:35

@Macaroon: mondjuk mindennap szolizni járt+pia+cigi gondolom vagy fakkom se tudja, hogy cseszte szét magát... koliban volt anno vmi playboy poszter róla, de ég és föld a kettő között a különbség, kb. olyan mint anya és lánya között

jo.e 2012.04.12. 11:22:56

@almafa5555: Sztem dögös! Csak picit túl hosszú :) De én persze nem értek a divathoz...

nlght84 2012.04.12. 11:26:53

@Alfonzina: újniki (ahogy elemző és petra is) kivárásra játszik, amúgy nagyon okosan, én is ezt játszanám, mert ha megfigyeled, eddig általában azt rakta ki a többi szereplő, aki nagyon nagy pofával letámadta a többieket, habár csíra most kapott még egy esélyt közülük (sztem ő is csendes gyilkos lesz, tanult a hibájából)

pilar ternera 2012.04.12. 11:27:01

@paranyuszi: azokkal vannak bajok, akik 30 fölött is tizenévesekre "vadásznak"!

miért lenne ez baj neki?:-o)

egyébként SZIASZTOK!:)

Lacka929 2012.04.12. 11:27:25

@[Sven]: Azért érdekes ez, mert most kényszer párok vannak, nem természetes úton kialakultak. Emellett ÚjNikibe beleképzeltek valamit, ami miatt titkolni gondolták, hogy most kényszer párokban vannak. Persze Kíra bejövetelével ez most már kezdi elveszteni a jelentőségét, de ettől még elég sokan az eredeti párjukkal lennének szívesebben, nem a mostani ráerőltetettel.

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 11:29:30

@Pilar Ternera:

Azt nem én írtam, hanem alfonzína.. :D

Hana30 2012.04.12. 11:31:10

Tudjátok, hogy engem mi döbbentett meg teljesen? Az, hogy amikor HIper és CSíra beszélgettek, Anikó nem tudta megmondani Petra nevét. Annyit mondott, hogy az a szőke, mire Csíra rávágta, hogy a Petra? Majd Jégnikire ennyit mondott Hiper, hogy a feketehajú, CSíra meg az új lány, Niki?
Ez mennyire gáz már. Egyébként Hipertől hánynom kell. Jó mondta Jégniki, az Isten mentsen meg tőle! Szerintem szakdolit lehetne írni róla, még saját maga is elhiszi, hogy ő kedvelte CSírát, csak egy kicsit még kibaszott vele. Amivel nincs baj, ha nem kedvelte. De utána puncsolni neki és segíteni őt képbe helyezni, hogy mi történt amíg távol volt, enyhén szólva is ostoba húzás. Valami rohadt nagy gerenda lóg be a csajnak.

pilar ternera 2012.04.12. 11:33:00

@paranyuszi: "Szerintem is vannak bajok a mai harminc feletti single pasikkal.. "

ezt Te írtad, nem? erre válaszoltam. :)

Cathcart_ezredes 2012.04.12. 11:33:38

@Fehér pamacs gusztáv:
Én is így emlékeztem erre a három esetre, ahogy te írtad, szóval amikor 200-al száguldozott, akkor egyedül volt, és kisodródott, de semmi baja nem lett. Azért emiatt nem fogom visszanézni, de sztem. is így mesélte.
"Apuci" alatt érthetsz vér szerinti apát, vagy 40-45 körüli üzletembert, aki tömi (pénzzel is).
Az is lehet, hogy gyógyszerkísérletekben vett részt, és ebből van annyi pénze. Nem mellesleg sok mindent megmagyarázna:)

LoveMy 2012.04.12. 11:35:08

@jo.e:
Hát nekem "csak" két lábam van! :P
:D

tomfree 2012.04.12. 11:39:22

@Cathcart_ezredes: igen, így mondta, egyedül volt és nem lett baja. Nyilván nem egy Trabanttal mehetett 200-al és valószínűleg sok rendezvényt szervezhetett érte, mire megvette a verdát. :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 11:39:31

@LoveMy: Nem baj, sőt :-P

@Cathcart_ezredes: Ez a gyógyszerkisérlet :-DD
Lehet hogy túl sok élesztőt adtak szegénynek az intenzíven :-)

f.fredericks 2012.04.12. 11:40:02

@Hana30: ezen én is csodálkoztam, hogy azért 1 hét alatt illene megtanulnia az ember nevét. :)

Liller 2012.04.12. 11:41:48

én csak annyit mondanék,h Omár for prezident!!!:)nagyon vág az esze és még szórakoztató is...remélem,ő nyeri meg:)az emg nagyon jó,h Kíra visszajött,felpezsdül tőle az élet.még az is lehet,h Melákkal jó párost fognak alkotni

pilar ternera 2012.04.12. 11:42:06

@f.fredericks: ez is csak egy felvett póz tőle, miszerint sz@rba se veszi az újakat, minek jegyezné meg a nevüket...? még arra sem érdemesek! gááááz!

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 11:42:52

@f.fredericks: Én teljesen megértem Anikót ebből a szempontból. Mindig gondom volt a női nevek megjegyzésével :-)

Hana30 2012.04.12. 11:44:17

Én Omart választanám. Értelmes, van humora és gerince.

LencsiLány 2012.04.12. 11:45:10

@Macaroon: Naomi szerintem is esélyes a döntőre... valakinek mindig lehet ő a híres BÉTERV :)

Pít örömködése Csíra láttán? :D:D vicces, még ha tényleg taktika is volt, bár szerintem csak a riportban próbálta menteni magát utólag... amúgy valamiért én is csípem őt, ezekkel együtt is.

@almafa5555: Éva az első szériában mindig sokkal csinosabb ruhákban volt, ez idén egyszerűen felfoghatatlan... szinte minden adásban gáz.

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 11:45:38

@Liller: +1 Omárért

Csíra mai reggelije: Melák agya :-)

f.fredericks 2012.04.12. 11:46:29

@Pilar Ternera: hát mondjuk azt kinézem belőle, hogy annyira pörög, hogy nem jut eszébe a neve, azért ennyire gecinek nem tartanám, hogy szarba se veszi őket. De még mindig ő a kedvencem a csajok közül, bár meredeken zuhan a népszerűségi indexe odabent, és ahogy látom idekint is.

Vadkörte82 2012.04.12. 11:47:13

@Hana30: akkor Omárért megy a harc, én is őt vinném..a fenti képen meg kifejezetten helyes :)

pilar ternera 2012.04.12. 11:47:23

@LencsiLány: én is ezt mondtam HÉ és az első évad kapcsán, aztán valaki csúnyán lehurrogott.. nekem tavaly csomó ruci után csorgott a nyálam (nem HÉ után!;) ), most meg szörnyűségeket aggatnak rá!

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.12. 11:48:31

@Cathcart_ezredes:

Szerintem az apuci az egy 40-45 közötti tagot jelent, aki még pluszban kokóval is tömte rendesen :D:D
Viszont legalább a pénzen és a kokón kívül csak közepes brokit kellett prezentálniuk..Rendes ez a csaj én mondom!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.12. 11:49:07

@paranyuszi: azért én számítok támadásokra a megállapításom miatt.:)

ginny03 2012.04.12. 11:49:42

az én kedvenc szereplőim az Omár és a Kíra, Melákon meg jókat röhögök van mikor alig értem amit mond, de vicces figura. Hiper meg túlkombinálja a dolgokat sokszor LMZővel együtt, meg jól színészkedik már-már undorítóan csinálja és gondolkodni sem tud, de úgy tesz mintha marha okos lenne. pedig nagyon nem. Naiva elbaszta Brokival amikor lefeküdt vele én mondom. Nem lett volna szabad, mert ettől csak mégjobban belezúgott. :( Sixxnek igaza volt mikor az egyik bejegyzésben azt írta, hogy ÚjNiki Pókmajom2 és ezt a tényt Niki sem hazudtolja meg. Sőt .... :) ÚjPéter meg Naomi meg Petra tök jól elvannak, mint hal a vízben .... egyenlőre. ;D Szerintem ma Broki mellett lesz két lány és ha kibassza Naivát szerintem a többiek nagyon kifognak akadni (én is kiakadnék) reméljük a legjobbakat. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.12. 11:50:53

@nlght84: nem a kivárással van a baj, hanem,hogy még alapszinten sem kedves.
és a többiek is kiszúrták ezt... ez pedig nem jó jel.

Liller 2012.04.12. 11:51:03

@Hana30: már megint egyet értünk:)

pilar ternera 2012.04.12. 11:51:10

@f.fredericks: "hát mondjuk azt kinézem belőle, hogy annyira pörög, hogy nem jut eszébe a neve"

ez meglehet, de nekem sanszos az én verzióm is... eddig én is bírtam, de egyre inkább kint látnám!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.12. 11:52:29

@paranyuszi: azokkal vannak bajok, akik 30 fölött is tizenévesekre "vadásznak"!

Ezzel mondjuk egyetértek.
Aki egy kiforratlan személyiségben véli megtalálni álmai netovábbját, ott mélyen gyökerező bajok vannak.

nyílegyenes labirintus 2012.04.12. 11:52:38

@Liller: Azért az kamerák előtt nem volt túl szép tőle, hogy -Kirakom a jó kurva anyjába! Ilyet azért ne... és jó sokszor, hadd röhögjenek. De egyébként fasza gyerek. (Na, mi legyen a maradék kölnimmel ami megmaradt hétfőről? Direkt félreraktam neked, mert mondtad, hogy kell... :D )

@Cathcart_ezredes: "Az is lehet, hogy gyógyszerkísérletekben vett részt, és ebből van annyi pénze. Nem mellesleg sok mindent megmagyarázna:) "

A nap kommentje! Perfect! :))

LencsiLány 2012.04.12. 11:55:22

@Pilar Ternera: Nemrég néztem vissza az első évadot, a ruhái többsége nagyon is ízléses, ötletes és főleg előnyös, no meg a haja sem volt ilyen tragédia, mint most.

LoveMy 2012.04.12. 11:55:43

@ginny03:
Ez tuti hogy nem így lesz, mert Máté már lenyilatkozta + Meláknak és Csírának is elmondta a Jégnikiről, hogy nem jó játékos!

pilar ternera 2012.04.12. 11:56:57

nekem is át kell értékelnem tegnapi álláspontomat ÚjNikiről. most már tényleg bajban lesz, ha ennyire elzárkózik a bandától. ez nem a magányos farkasok játéka, bármit is gondoljon róluk.

viszont azzal határozottan szembe mennék (CSíra megfertőzött:O), hogy Pókmajom2 lenne!
azt a tapló, alpári, "majdénmegmutatomnekik" stílust, amitől minden adásban viszketett a tenyerem, távolról sem hozza. csak elvan magában, ami elég egyszerű "taktika".

pilar ternera 2012.04.12. 11:57:46

@Alfonzina: ezt én írtam! :D de egyetértünk!

Liller 2012.04.12. 11:58:10

@nyílegyenes labirintus: hát én hangosan nevettem akkor,fel sem tűnt,h káromkodott...mondjuk sajnos ez az egy nagy hibám van,h én is nagyon csúnyán beszélek...:)úgyh ezért nem zavar,ha más is úgy beszél...de kell a kölni,úgyh igyekszem rajta változtatni:)

LencsiLány 2012.04.12. 11:58:57

@tryclops: :D:D:D ezt kötelező megnézni!

LoveMy 2012.04.12. 11:59:51

@tryclops:
találó :)
de nagyon nem illik hozzá ez a stílus

@Pilar Ternera:
Most a T69 öregedett és stylist maradt, vagy fordítva! :)

pilar ternera 2012.04.12. 12:02:02

@LoveMy: T69 szétzuhant és ezen az ÚJ stylist nem tudott segíteni, csak rontani!:)

aribeth 2012.04.12. 12:02:29

@Yooha:
+1
A többi játékos ugyanúgy kétszínűsködik, ha rákényszerül, de mivel jelen pillanatban Hiper nyomja a legfeltűnőbben és a legtermészetesebben, ezért az összes szentéletű fel van háborodva tőle. Ugyanmá', ne fárasszanak.

Azt viszont tartom, hogy Hiper tegnap nagyot hibázott, mert bár érthető, hogy retteg a nemlétező védettségtől, és azt is elhiszem, hogy tényleg örülnek az ismerős arcnak, de a helyében én meghúztam volna magam. Persze ő nem érzi, hogy pár ember szemét már amúgy is csípte az ő stílusa.

Hana30 2012.04.12. 12:05:45

Az új lánnyal meg nem is értem mi van. Ugye két napja azt mondtam, hogy fura lenne róla bármit is rövid idő alatt mondani. De gyakorlatilag ő olyan, mintha ott sem lenne. Be kell vallanom, hogy ha én lennék ott a hotelben és bejönne egy ilyen lány, aki csak úgy van és nem keresi senki társaságát ellenben mindenkivel hűvös és elutasító, hát valószínűleg nem lopná be a szívembe magát. Remélem van e mögött valami, mert különben nem lesz hosszú életű a játékban. Mert ez már sem a játékosoknak sem a szerkesztőknek nem érdekes!

Cathcart_ezredes 2012.04.12. 12:05:50

Szerintem meg Broki Naivát fogja ma kitenni. Minden csoda 3 napig tart, viszont így rámehet pszicho-nikire, és ő lehet az, aki két csajt is megdugott az ÉH-ben (vagy egyáltalán a magyar realityk díszes történetében?)

nyílegyenes labirintus 2012.04.12. 12:06:08

@Liller: Nem a csúnya beszéddel van bajom, csak ő, akkor kurvaanyázott a kamerák előtt, ez geciség na...mindegy.
Nem gond ha sokat káromkodsz, majd beszéltetlek... :) Ok, kölni félrerakva. ;) na, dolgozom kicsit, még lófszt se csináltam és dél van.

pilar ternera 2012.04.12. 12:08:38

@Cathcart_ezredes: sztem nem olyan tökös gyerek ő!(az ágyon kívül) ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 12:10:47

@Cathcart_ezredes: Nem hiszem, hogy így lesz. ÚjNiki megy haza

Hana30 2012.04.12. 12:10:58

@Vadkörte82: Na, azért ne túlozzunk, nekem mint pasi nem jön be. És sajnos kopaszodik is elég rendesen. De azért szeretjük, mert néha csillog némi értelem is a szemeiben.

Hana30 2012.04.12. 12:14:40

@Liller: ezt melyik hozzászólásomra értetted?

pilar ternera 2012.04.12. 12:14:45

@Hana30: tudod mit mondanak a kopaszodásról... ;) ezért semmiképp ne kukázd ki! :)
mondjuk őt aztán végképp nem akarom levetkőzve látni! (még a hotelben sem!)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 12:14:52

@nlght84: igaziból ott látszott hogy mennyivel nagyobb mint a többiek. Oké tényleg vékony lányok vannak benn (kivéve a Herkás lába, az vmi szörnyeteg), de ez már igen igen nagy különbség, Éva most lehet olyan 70-75 kg biztosan, gondoljatok a VV meghízott csajaira mikor mérlegelték őket. És ez sok ebben a formában ilyen ambíciókkal vagy mikkel:)

Vadkörte82 2012.04.12. 12:15:54

@Cathcart_ezredes: szerintem a szerkik megint próblják elhinteni h Naíva megy..szerintem nem, jó-jó a dugás, de a 25 millával a zsebben még többet lehet d...

Liller 2012.04.12. 12:16:00

@Hana30: hát h Omárral mennél:)ha rákattintasz a nevedre,akkor visszaugrik az adott kommenthez...:)

LoveMy 2012.04.12. 12:17:01

@Cathcart_ezredes:
és milyen okkal-céllal tenné?
Mert így ne hinném, hogy sokáig bent maradna!
A döntőig eljutni, vagy akár nyerni csak egy biztos párral lehet! És ezt már többször elmondta Máté, hogy Jégniki nem jó játékos!

Vadkörte82 2012.04.12. 12:17:13

@Pilar Ternera: én is csak erre a snittre gondoltam :) nem a teljes aktra..

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.12. 12:19:22

@Pilar Ternera: egen, tudom.:)
csak a hivatkozást már nem másoltam bele.:)

Omarnak szőrös a háta. -1 pont.

pilar ternera 2012.04.12. 12:20:17

@Vadkörte82: én Omárról beszéltem! Te is? :-O))

Hana30 2012.04.12. 12:21:07

@nyílegyenes labirintus: Gondoljatok bele, hogyha Hiper személyisége nem egy nőhöz, hanem egy férfi személyében jelent volna meg. Igaz, Hiperen röhögünk, de szerintem ha egy csávó lenne ilyen "szétesett" és izgága, akkor már meglincselték volna benn a többiek. Szerintem a társadalom sokkal elnézőbb a nőkkel , mint a férfiakkal szemben. Pít sanszos, hogy kicsit langyos és 150 nővel próbálja férfiasságát alátámasztani, de mi ez Hiper személyiségi defektjéhez képest!Azért ez érdekes kérdés nem?
A stylistak meg üzenem, hogy olyan jó nőre, mint HÉ csak ilyen göncöket tud ráaggatni, amitől olyan lesz szerencsétlen mint egy tééésasszony, hát inkább válasszon másik szakmát. AMi nem megy, azt nem kell eröltetni. Üzenem ugyanezt a sminkesének is.

LoveMy 2012.04.12. 12:21:32

@Alfonzina:
akkor meg van már hova lett a kis medve! :)
Omár a fekete ormányos medve!

pilar ternera 2012.04.12. 12:21:57

@Alfonzina: hát, nekem nem csak a hátával van bajom! de tény, hogy ő az egyik, aki lát a pályán. :-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.12. 12:23:36

@LoveMy: ja, átlényegült.:)

@Pilar Ternera: igen, és az életben is evvan sokszor.
kevésbé attraktív, de emberileg nagyon ott van. miközben a csinos pofijú broki meg egy BROKI!

jinjang, vagy mi.

LoveMy 2012.04.12. 12:24:30

@Hana30:
TT is elég hyper volt, agresszióval fűszerezve, aztán I.J.
:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.12. 12:25:21

@Pilar Ternera: én szerettem Pókit...:))
szerintem az egyetlen valamirevaló női játékos volt az egyes szériában.

pilar ternera 2012.04.12. 12:27:58

a benti felhozatalból (!) így választanék:

Omár agya

TTT vagy Pedró teste

...ez egy fej nélküli lovag lett! :-O)

kovácspéterke 2012.04.12. 12:28:41

@Pácsó Ármándó: hát, azért ha vkivel együtt laksz öt napja, szép teljesítmény nem megjegyezni :D.

Hana30 2012.04.12. 12:29:41

@Liller: Ténylet! Működik. Ma is tanultam :)

pilar ternera 2012.04.12. 12:29:55

@Alfonzina: nekem Broki kicsit sem csinos arcú, folyton az az érzésem van, hogy mindjárt leesik az arca és elalszik!

én ki nem állhattam, azt a luvnyát! :-O)

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.12. 12:30:46

@Macaroon:
Nahát azért az egy enyhe túlzás, hogy 70-75 kg :D

kovácspéterke 2012.04.12. 12:31:57

@Cathcart_ezredes: én is gondolkoztam ezen, de sztem máté okosabb ennél. a többi csaj ezután nem bízna meg benne egy fikarcot se, az meg nem kifizetődő. és egy olyan párral se jó lenni, akit senki nem szeret. mindenesetre izgi lesz a ma este.

jo.e 2012.04.12. 12:32:43

Sztem Máté már elültette Edinában a gyanakvás magvát ;) Kíváncsi lennék tényleg melyik csajt választaná - már ha mögötte lesznek 2en. Egyébként teljesen konvergens személyiség. Ugye valami hitelközvetítő v. ilyesmi. Megvan az üzlet, aláírta a balek, sz..k én rá, h. tudja e fizetni v. bebukja. Gyerünk a következőre! Nem ezt csinálta Edinával is? Én nem tudom női szemmel nézni, de engem baromira idegesít az ilyen alak. Sztem kezdő alkoholista. 3 összefüggő mondatot még nem hallottam tőle, csak részegen. Abban viszont nincs köszönet. A tegnap előtti wc-s jelenet, az állandóan a segge közepén lévő gatya... Én tuti azt kérdezném tőle a pandorán, h. 1x ebben a rohadt életben felhúzza e még...

Hana30 2012.04.12. 12:35:07

@Pilar Ternera: Én is utáltam azt a csajt.
Broki meg olyan, mint egy jóllakott óvodás. Nem is tudom, hogy Edina mit eszik rajta. Hisz igazi úriember, melletted pisil, meztelenül fekszik vadidegen csajok mellett, és "reccsentve" ébreszt, ha kell. A "kidolgozott" férfias alkatáról meg a szexi sapijáról már nem is beszélve. Igazi főnyeremény.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.12. 12:35:22

@Pilar Ternera: hétköznapon én sem bírtam volna, de a játék szempontjából jó volt a stílusa. feldobta. és bosszantotta Ádámékat.:)

TTT-nek nem is volt jó teste. mint J. Bravo. Kigyúrt felső, cseszlett alsó, plusz az a herélt hang...blöe.:)
pedrovics a 19 évével is férfiasabb volt.
És arcra is kb. a leghelyesebb az eddigi felhozatalból.

Broki kis angyali tekintetű, de tipikus pesti sznobgyerek.

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 12:35:55

@Mrs. Jackman: Persze volt egy kis dac is ebben, mint valaki már megjegyezte. (Nekem olyan defektes az agyam, hogy az évfolyamtárs csajok nevét is rendszeresen kevertem 3 év után is)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.12. 12:36:22

@jo.e: Broki mást is elültetett Edinában, de az korhatáros.:)

jo.e 2012.04.12. 12:38:29

@Alfonzina: igen, pont ezért is választottam ezt a bravúros nyelvi megoldást :))

LoveMy 2012.04.12. 12:39:52

@Hana30:
Hát az a reccsenés, meg az Omár döbbent feje: "én nem értem ezt a dialektust"
:DDD

LoveMy 2012.04.12. 12:41:41

@Hana30:
Én is úútáltam azt a pókmajmot, egy jellemtelen, undorító és egyáltalán: a nők szégyene!

jo.e 2012.04.12. 12:43:11

@Pilar Ternera: na jól van akkor, mert már kezdtem nagyon magamba zuhanni, h. ennyire nem érzékelem a közízlést :) Méghogy aranyos... Püffedt, tepsiképű, alkesz! :)

genevieve 2012.04.12. 12:43:26

szerintem HÉ-nak állati jó virgácsai vannak:-DD és max 65 kg (túlzásokkal)

Edie Britt 2012.04.12. 12:48:01

sziasztok! a régi csapat 2 okból titkolja a régi felállást:
1. azt gondolják, ÚjNikinek ki kell majd találnia, h ki kinek volt a párja, és akkor pl. védettséget kap - ez nincs is kizárva, nem?
2. azt akarják, h ÚjNiki a párválasztón jól pofára essen. a terv valószínűleg: ÚjNiki beáll Máté mellé és megdöbben, amiko Edina melléáll. Máté meg egy szóval kiejti az új csajt. ezt akarják, nem? ha a csaj tudná, h Máté Edina párja, és Máté Edinát fogja választani, akkor próbálna más fiút befűzni...

Vadkörte82 2012.04.12. 12:48:14

@jo.e: +1..sajnos az arcbőrén már látszódnak a pia jelei..

pilar ternera 2012.04.12. 12:48:57

@Alfonzina: nekem bejött TT teste! orvosnak mutassam meg magam? ;) lehet, csak vakít a lila köd, mert otthon is ilyesmi van...:) csak mélybariton hanggal!;)

igen, Pedró feje volt a legjobb!

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2012.04.12. 12:49:19

Hiper mosolya valóban Wolf Katis :)))

Dick Francis 2012.04.12. 12:53:33

Bármennyire is idegesíti a Mátét az Edina, szerintem se fogja kitenni. Ezzel magára haragítaná az ostoba Noémit, aki perpill a B terve, és a játéknak pont az a lényege szerintem, hogy legyen B vagy akár C terved is, mert bármikor repülhet bárkinek a párja. 25 milláért szerintem meg még Terry Black-kel is alkotna egy párt.
Úgyhogy egy förtelmesen izgalmas párválasztó keretei között búcsút veszünk ma az ÚjNikitől. És Melák meg majd körbe hordoz egy véres vezérműtengelyt a hotelben, hogy ezt is elintézte.

pilar ternera 2012.04.12. 12:54:53

@Dick Francis: "És Melák meg majd körbe hordoz egy véres vezérműtengelyt a hotelben, hogy ezt is elintézte."

:DDDDDD

ő-szinte 2012.04.12. 12:55:34

@genevieve: HE max 60 kilo:-) es akkor meg ebben is volt tulzas:-DDD

Cathcart_ezredes 2012.04.12. 12:55:56

@Pilar Ternera: @Pácsó Ármándó: @Vadkörte82: @LoveMy: @Mrs. Jackman:

Most vagy a szerkesztők nem vágják be azt, hogy Broki azért nyugtatgatja Naivát hébe-hóba, hogy csak átveri Nikit, játszik vele, vagy tényleg nem teszi. Naiva tegnapi Pít vállán való picsogása miatt én utóbbira tippelek.
Broki megmászta Naivát, jöhet a következő, arról nem beszélve hogy Edina minden fejezetet pontról pontra megcsinált, ami a "Mit csináljunk, hogy ha agyára akarunk menni egy pasinak?" könyvben benne van. Én már kicsit sajnálom amúgy a csajt, mert szerintem pokoli szeretethiánya van, az ebből fakadó megfelelési kényszerről (10/10, munkahelyi maszti, többi kamu) meg már nem is beszélek. Szerintem ha levonja a tanulságokat a Brokis storyból, akkor többet nyer, mint 25 milliót.
Az meg, hogy Broki mit mond a többieknek... Anikónak (aki utálja Naivát) azt hazudta, hogy jól alakulnak a dolgok Nikivel, Meláknak meg hogy a csaj gázos. Utóbbit amúgy le tudja rendezni azzal, hogy sajnálom Pokahontaszt, de ezt a csajt is le akarom varrni (férfias oldalba böködés, nagyokat röhögés, turha felszívása, faszvakarás, böfögés, aztán Meláknál szerintem ez le is van rendezve).
Szóval a tippem estére marad az, hogy Edina repül.

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 12:57:07

@ő-szinte: Legyen 50 kiló és én nyertem :-)

gorkmc 2012.04.12. 12:57:54

Mielőtt Jégniki bejött, mutattak egy olyan vágóképet, ahol notebookon nézte a társaságot. Nem hiszem, hogy ezt mással is megtették. Lehet, hogy mégis van valami titkos feladata, amit eddig nekünk sem mutattak és ezért nem beszélget, csak figyel? És ugye pont a párcserék után volt.

LoveMy 2012.04.12. 12:58:02

@Dick Francis:
azt meg el is felejtettük, hogy ez bizonyos bosszú is belejátszik ebbe ceremóniába, nem csak Máté játéka, amibe nem illik a Jégniki játéka!

pilar ternera 2012.04.12. 12:59:45

@genevieve: @ő-szinte: HÉ summa: iszonyú jó lábak, kicsit szétcsúszott felsőtest, szörnyű ruhák/smink/haj.

kit érdekel hány kiló? :O)

Cathcart_ezredes 2012.04.12. 13:00:21

Mondjuk ahelyett, hogy agyalnánk, csak meg kéne nézni a mai napi blikk címlapját valakinek, hogy kiről van cikk:)

LoveMy 2012.04.12. 13:00:42

@Cathcart_ezredes:
azt mindenki elismeri, hogy az előzetesek vagy lehet, hogy néha maga a műsor is, naggggyon ügyesen van összevágva!
Hogy azt higgyük, mi nézők, hogy...
:)

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 13:01:07

@gorkmc: De nekünk miért ne mutatnák? Hogy mi is meglepődjünk?

gorkmc 2012.04.12. 13:01:18

És ráadásul HÉ tudja a játék következő lépését is. Érdemes vele párt alkotni! ;-)

LoveMy 2012.04.12. 13:02:25

@gorkmc:
de mikortól nézet őket?

LoveMy 2012.04.12. 13:03:42

@Cathcart_ezredes:
Kíra visszajövetele...
eddig!

gorkmc 2012.04.12. 13:04:51

@LoveMy: csak pár pillanatra mutatták. Talán épp buliztak a többiek. Abból nem derült ki, hogy mikortól nézhette őket és meddig.

genevieve 2012.04.12. 13:08:30

@Pilar Ternera: mondjuk engem nem érdekel hány kiló:-)

szerintem még mindig egyben van a csaj:-)

találkoztam vele kb 1 éve nyáron, akkor jól nézet ki;-)

Vadkörte82 2012.04.12. 13:09:47

@LoveMy: jah, de bízom benne ő marad!..szeritnem is szerkik szórakoznak..

dennis rodman 2012.04.12. 13:10:40

@Edie Britt: igen.. és ezzel az erővel az is lehetne feladat, találja ki hogy másnap hány keselyű fog inni a medencéből..?
Kitalálhattak volna 1000 ilyen baromságot.Ez egyéni játék és a gondolatmeneted szerint azt kellene kitalálnia, hogy ki kivel aludt előzőleg?

LencsiLány 2012.04.12. 13:11:17

@Edie Britt: Akinek eddig bármilyen küldetése/feladata volt, annak mindig rögtön a beköltözésekor fel kellett olvasni a kamerába a levelet... tehát a nézők tudtak róla. Persze ez nem zárja ki, hogy a szerkesztők utólag ezzel megkavarják a játékot, ha már így a rögeszméjük lett ez a titkolózás Újniki előtt. De a csajon sem látom, hogy nagy erőkkel nyomozna. Nem csinál semmit, csak nézelődik és hallgat és veszélyesnek láttatja magát.

pilar ternera 2012.04.12. 13:13:25

@Alfonzina: elég szép az anélkül is, így nincs! :P

gorkmc 2012.04.12. 13:15:09

@LencsiLány: Azt mondta Jégniki, hogy a fiúkkal érteti meg magát jobban. Akkor pont neki való lenne ez a játék. Nem értem miért hallgat. Ne feledjük, azért nem látjuk mind a 24 órát, amit bent tölt, csak egy szerkesztett változatot.

ő-szinte 2012.04.12. 13:15:33

@Pácsó Ármándó: mondjuk ez fugg attol is, hogy milyen nehezek a csontjai:-P:) es van implant is:) ezert mondtam,hogy az a max, es benne van a tulzas is:-)

Vadkörte82 2012.04.12. 13:15:36

@LencsiLány: szeritnem sincs, már hazaküldöt 1 embert..amúgy meg nyugiban érzi magát, azt hiszi a masszázzsal már bebiztosította magát..

kovácspéterke 2012.04.12. 13:15:53

@Cathcart_ezredes: én sajnálom edinát, sok mindent rosszul csinál, de sztem 23 évesen az ember hülye, tisztelet a kivételnek. lehetett akármennyi pasija, nem volt ideje arra, hogy távlatában csodálkozzon rá dolgokra. ettől függetlenül nekem szimpatikus edina, bár lehetne tökösebb, sajna a kávéscsészeszemek nem hatnak a férfiakra.
máté meg egy paraszt, de nem hülye és egyelőre sztema népakarattal megy. vagy nem :D

(a munkahelyi masztiról lemaradtam, vki világostson fel)

kovácspéterke 2012.04.12. 13:17:42

sztem ha vkinek kldetése van, azt a nézők tudják, hiszen, akkor izgalmas, ha azt figyeled, hogy sikerül-e neki, eddig mindnkiét elárulták, szóval sztem nincs titkos küldetése a fapinának.

LoveMy 2012.04.12. 13:18:19

@gorkmc:
erre azt mondta Jégnikinek a vérbe forgó szemű Melák, hogy nem egy hotelben laknak, szerinte csak ül, eszik, iszik, bagzik és alszik! :)

almafa5555 2012.04.12. 13:20:34

@Edie Britt: a 2. tuti igaz, az elsőt már a többiek kihúzták. Igazából össze-vissza mozoghatnának a párok, semmi sem fix, ezért nem lenne értelme kitalálni ki kinek volt a párja, mert mikor...és tényleg, akár kérdezhetné, hogy és naaaa az első ceremónián ki kinek volt a párja...

LencsiLány 2012.04.12. 13:23:45

@Mrs. Jackman: az Extrában volt egy játék,aközben állította magáról Edina, hogy volt már rá példa... de hogy ezt ki hiszi el 10/10 Naivának? :)

kumm 2012.04.12. 13:25:49

Szerintem még talán azért ilyen nyugodt ez az ÚjNiki, mert ő elvileg úgy tudja, hogy a Máté párját küldte haza, nem pedig a Krisztiánét. Amikor a pandora után nyilatkozott Krisztiánról, akkor is csak annyit mondott róla, hogy az ő bizalmasát küldte haza, nem úgy fogalmazott, hogy a párját. Szóval szerintem nem jött rá, hogy Niki valójában Krisztián párja volt, vagy csak nem láttunk erre infót.
Máté mellett most biztonságban érzi magát, mert elvileg ő az egyedüli, akiről úgy tudja, hogy nincs párja, így nincs mitől tartania.

kovácspéterke 2012.04.12. 13:29:45

@LencsiLány: á értem. hát nem tom, sztem ez nem olyan nagy dolog, még el is képzelhető. valszeg, ha nagyot akart volna mondani, akkor hármasszexet kiált.

genevieve 2012.04.12. 13:29:59

@kumm: szerintem is ez a helyzet

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 13:30:37

@Fehér pamacs gusztáv: hidd el nem az, van hozzá szemem, 70 tuti van most és számold hozzá elég izmos.

velvet.hu/celeb/hcdb/adatlap/horvath_eva

Vadkörte82 2012.04.12. 13:32:34

@Mrs. Jackman: igazad van..én kedvelem Edinát, hamarabb el kellett volna szakadni Mátétól..kijött volna h azért ne annyira butus :)

a maszti témát megválaszolták...szegény azt hiszi ebben (szex) váltja meg a világot, mert ebben jó..

LencsiLány 2012.04.12. 13:32:41

@Mrs. Jackman: ja, kihagytam, hogy vibrátorról volt szó, munkahelyen... kíváncsi lennék, milyen munkahely az :)és az a kérkedő vihogás mellé... no mindegy, aki 10/10, az mondhat bármit, elhisszük:)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 13:35:11

@genevieve: kurva jó lábai vannak tényleg!, és legyen nektek, akkor max 65 kg. (pedig nem:)

kovácspéterke 2012.04.12. 13:46:34

@LencsiLány: ja, az más :D, úgy már meredekebb.

sztem lehet butaságot mondani részegen, nem hsiszem, h ezzel gondolja megváltani a világot.

dennis rodman 2012.04.12. 13:47:12

@LencsiLány: Ha szexshopban dolgozott akkor nem gáz, mert termékbemutató lehet...

genevieve 2012.04.12. 13:47:31

@Macaroon: egyébként tök mindegy hány kiló, ha jól néz ki:-)

ez az állandó deka számolgatás nem normális dolog...

kira biztosan nincs 45 kiló sem, aztán szerintem egy piszkafa:-)

kovácspéterke 2012.04.12. 13:49:29

csíra hízott amíg nem volt bent, nem? vagy ezt már megbeszéltétek?

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 13:54:08

@genevieve: félreértettétek, én csak azt mondom rohadt nagydarab volt a Nikik és az Ostobenkó mellett, + az arca is meglepően puffadt, rogyott a nem megfelelő fényben. Szerintem van ennyi, de ezt csak úgy írtam, valamint az én meglátásomban nem jó csaj most. Valamiért aránytalan. Nagyon.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 13:57:21

@Fehér pamacs gusztáv: VV Kinga meg van? Kijövetelkor 75 kg volt és messze nincs 172 cm. Csak az arányok meglátások miatt írom, nem vitából:)

genevieve 2012.04.12. 14:00:25

@Macaroon: az arca valóban fel van puffadva egy kicsit...

de mindig a nő felső karját kell nézni, azon árulkodó, ha van súlyfelesleg..

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 14:07:00

@genevieve: úristen most megnéztem az enyémet:))) (félreértés ne essék rajtam van egy húszas, hogy rohadna meg:)

zeteny25 2012.04.12. 14:08:33

A mai párválasztó az eddigi legérdekesebb lesz.Hiper hisztije Leviért , Edina féltékenysége, Kira küldetése összejön -e, Noémi megbízhatatlansága??? Petra Krisztiánnal jó pár lenne ,de jégNIki a csavart szerintem megcsinálja,Krisztián jól leoltotta lehet bosszút áll.Bár tegnap kiderült milyen érzéketlen és sunyi nőszemély , de azt el kell ismerni a játék része az érzelem mentesség.
A legjobb lenne hogy jégNiki távozzon ismét jó lesz a hangulat, Krisztián viheti a bulit a hátán!!

kovácspéterke 2012.04.12. 14:08:37

ja, és persze mindeközben sajnálom máté itthon lévő csaját, ha valóban volt/van, h most ezt meg kell néznie.

genevieve 2012.04.12. 14:14:08

@Macaroon: hát, aki ilyen finom sütiket csinál, az ne csodálkozzon:-)

Edie Britt 2012.04.12. 14:16:46

@dennis rodman: igen, a játékosok is ezt gyanítják, h a ceremónián ÚjNikinek bejelenti Éva, h ezek kamu párosok, találja ki az eredetieket.
@LencsiLány: nem biztos, h ezt a küldetést előre megkapta ÚjNiki, mert akkor kifejezetten figyelhette volna ezt, és 4 nap alatt szinte biztos, h könnyedén rájött volna. így azért nehezebb lesz, ha ma este kap 5 másodpercet...
de azt gondolom, a szerkesztők egy ilyen lépést csak akkor tesznek, ha kifejezetten valamilyen irányba akarják terelni a játékot. ezért nem lett ez előre belengetve. VAGY szó sincs ilyenről, és a titkolózók majd jól beégnek, h túlkombinálták...

raspberrypie 2012.04.12. 14:17:30

a petra-omár-noémi-pít négyesre azért még kíváncsi leszek. mert a mostani párkavarással egész jól megvannak :D

pilar ternera 2012.04.12. 14:18:10

@genevieve: sajnos, még az sem döntő! nálam jóval nagyobb darab csajoknak vékonyabb a karjuk! adottság, genetika...

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.12. 14:21:04

@Macaroon:
VV-t nem néztem de olvastam róla, hogy sokan bántották a súlyával..
Jó hát azt énis észrevettem, hogy elég nagy darab, mondjuk a többi lány meg elég pici (mm vékony)
Szerintem egy kicsit túl is gyúrta magát. Igazából nekem csak felül tűnik nagyon ormótlannak.
A lába tegnap nagyon szexi volt :)

genevieve 2012.04.12. 14:21:28

@Pilar Ternera: attól függ, hogy a nagyobb darabot magasságra érted-e?:-)

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.12. 14:23:32

Nagyon kíváncsi vagyok lesz-e olyan, hogy a régi párt nem lehet választani.
Kírának azért nem volt nehéz dolga Melákkal.

genevieve 2012.04.12. 14:24:30

@Fehér pamacs gusztáv: ha lesz, akkor tényleg érdekes estének nézünk elébe:-)

Kolombusz 2012.04.12. 14:25:41

Ez az Omár tök szimpatikus gyerek, bírom a humorát meg a laza, nyugodt hozzáállását.

kovácspéterke 2012.04.12. 14:30:44

itt is egy:
www.femina.hu/hazai_sztar/eden_hotel_2/eden_hotel_2_huszonharmadik_adas

sőt itt lehet kérdezni néha a játékosoktól is a fórumban. ez az idióta meg itt is elmondta, h a kiesésre játszik:
www.femina.hu/hazai_sztar/eden_hotel_2/eden_hotel_forum_tomi

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 14:34:06

@Fehér pamacs gusztáv: igen nagyon szépen ki van dolgozva, lehet csak a köbcentik teszik naggyá a széles vállal párosulva...

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 14:38:42

@raspberrypie: Noémi Pít mögé akar állni, de Petra is. Amelyikük előbb kerül sorra az áll be oda, a másik meg megy Omár mögé

Vadkörte82 2012.04.12. 14:42:10

@Pácsó Ármándó: szerintem Pít is jobban örülne Petrának..lehet Omár ezért csalódott, mert nem úgy alakultak a beállások ahogy ő eltervezte..de lehet csak már képzelődök..és én is túltaktikázom magam..

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.12. 14:44:52

@Macaroon:
Szilikon melle van? :O

@genevieve:
Pedig valami nagy "robbantás" tuti lesz..Csodálkoznék is, ha Anikó nem mondaná ezt este :)

pilar ternera 2012.04.12. 14:57:03

@Fehér pamacs gusztáv: bocsi, nem nekem címezted a kérdést, de olyan édesen naív kérdés volt, hogy meghatódtam! elképzelem, a nagy , kerek szemeket, ahogy erre rácsodálkozol: hát persze, hogy szilikon mellei vannak! :-O) soha nem is csinált titkot belőle... ;)

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.12. 15:02:12

@Pilar Ternera:
Tényleg nem neked, bocs :D
Hát én tényleg rácsodálkoztam, nah :)
Annyira sokat nemtudok róla :)

pilar ternera 2012.04.12. 15:03:41

@Fehér pamacs gusztáv: jóóóvannnna! :-P
addig szép a világ, amíg még érik meglepetések az embert! ;)

Enrich 2012.04.12. 15:27:16

Omár a legjobb arc az egészbe. Remélem elküldi a retekbe hipert.

LoveMy 2012.04.12. 15:33:18

@genevieve:
már bocs de ez tegnap esti cikk! :)

Titkos küldetéssel ment vissza Kíra az Édenbe!
2012-04-11 22:20:00

Hana30 2012.04.12. 15:34:16

Hiper engem rettenetesen idegesít. Azt mondják, hogy mindenkiben van valami szerethető, de a Jóisten bocsássa meg nekem, sajnos benne nem találtam meg. megőrülök attól,hogy mindent túljátszik. Az egész ember egy túljátszott, túlfűtött személyiség, akiből kinézem, hogy még a saját gondolataival is vitába száll és még azok mögött is valami összeesküvés van, amiből majd valami robbantás lesz. Szegény Levente!

LoveMy 2012.04.12. 15:36:37

@Fehér pamacs gusztáv:
Anikó mikor nem mondja, hogy "oltári robbantás lesz!" ???
Ha pl. Máté mellette reccsenne, azt is robbantásnak minősítené!
:D

Cathcart_ezredes 2012.04.12. 15:39:38

@LoveMy:
Ha nem figyel oda, és egy gyertya vagy más nyílt láng mellett teszi, akkor még előfordulhat:)

gorkmc 2012.04.12. 15:40:13

@Enrich: Hipert ma elég nehéz lenne hazaküldeni. Be fog állni LMZ mellé, ő pedig mindenképpen őt tartja maga mellett bárki mással szemben.
Szerintem ma sima párválasztó lesz. Mindenki visszaáll a párja mellé, Jégniki pedig csodálkozó tekintet mellett utazik haza. Max. a Naomi-Pít-Petre-Omar négyes osztja el maguk közt a párokat. Ha van eszük, ezt meg is beszélhetnék nyíltan, négyesben még a párválasztó előtt.

raspberrypie 2012.04.12. 15:55:38

nem tudom, jégniki után petrát is már hazaküldeném... milyen taktikázva jött be, hogy így öltözködött meg úgy, aztán most pít úgy kijátszhatná őt, hogy csak na.. (ha lenne esze :D) szóval kissé beszürkült, és alárendelt pozícióba került... unalmas.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 15:56:04

@gorkmc: én ráteszem a nyakam h nem lesz sima választás, Edina megy, Máté besokkalt.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 15:56:42

@raspberrypie: és ronda, szóval menjen haza nem akarom nézni:)

kumm 2012.04.12. 16:00:34

@Macaroon: Ha logikusan végig gondolja Máté a dolgot, akkor nem teszi ki Edinát. Ha a farka vezérli, akkor sajna Edina búcsúzik. De nem hiszem, hogy szembe megy a többiekkel, mert Krisztián sem csípi az új lányt, és Pít is inkább már Edina felé húz. szerintem

mézescsók 2012.04.12. 16:01:21

@Vadkörte82: Miért csalódott Omár, ha Pít Petrának örülne? Neki nem Noémi jön be? Akkor meg ez a legkedvezőbb opció!

Nőként nekem Máté egyáltalán nem jön be és ami a bemutatkozó filmjéből kiderül, hát nem is szimpatikus. Az élet: havarok, piálás, bulizás, csajok, meló csak azért, mert muszáj, terv, jövőkép zéró. A külseje sem jó, a bőre, a puffadtsága minimum kezdő alkeszre utal, pedig nem így indulhatott, tud jól mozogni (tánc, foci az álomrandin, úszás), csak elhagyta magát. Amit különben megértek: bulizni tényleg jobb, mint nyomni ezerrel a konditeremben.
Ettől még lehet jó játékos, de valahogy úgy látom, hogy egyetlen taktikája női vonalon mozog. Az igaz, hogy csajok ejthetik ki, de ez azért tévút!
Többen azt vizionálják, hogy Edinát választja, amit én nem gondolok, egyelőre jelét nem látom ennek. Mondta, hogy neki béklyó a csaj az érzelmei miatt. Az viszont tény, hogy vakon megbízhatna benne, mert sajnos a nőnek a jelek szerint nem nagyon van B terve, ezért is áll most kiesésre. ÚjNikivel kapcsolatban eddig azt láthattuk, hogy neki tetszik a nő és viszont, hogy dugni lehet, csak napok kérdése, ezzel aztán maga mögé is tudja állítani.
ÚjNiki: estek már ki nagy taktikusok, még vele is előfordulhat. Nem sajnálnám, ha nem látnám többé, igaz, Petrát sem. És Kírát sem.

Hiper estéről estére szuggerálta a nézőkbe, hogy jól el van Elemzővel, de bármikor ejteni tudja. Akkor mi végre ez a rinya? Pont a részéről, aki nehezen viseli el az emberek közelségét és különben se érjen hozzá senki, mert sérti az auráját???

Edinát Píttel tudnám elképzelni. Egyrészt, mert szemmel láthatólag jól kijönnek egymással, Edina nem annyira hisztis és erőszakos, mint Noémi volt, remekül elbeszélgetnek, szexuális vonzás nincs köztük, így ez sem kavarna be a végkifejletbe.

Egyelőre Melákot élvezem legjobban, még az "érzelmi válsága" ellenére is.

Amit még nem értek: a mai valóságshow játékosok valamennyien masszázson szocializálódtak?

genevieve 2012.04.12. 16:04:25

@mézescsók: ma a masszázs olyan mint az 60-as években a tánc:-)

legális szexelés:-)

zeteny25 2012.04.12. 16:04:54

@Pilar Ternera:
Arctalanul fikázni másokat nagyon egyszerű !A hozzászólásaidból ítélve csak a ratyi megy másokra ,kóstolgatás - megnézném hogy milyen külsővel áldott meg a sors és szerintem nagyon silány szar életed lehet!Ez játék , mindenki úgy dönt ahogy tetszik neki és azt mond ami jólesik !Te ott a gép előtt könnyen osztod az észt , nagy KIRÁLY!

raspberrypie 2012.04.12. 16:05:14

@mézescsók: az edina-pít párossal egyetértek, ők tök jól kijönnének egymással.

gorkmc 2012.04.12. 16:11:54

@genevieve: A masszázzsal népszerűsíteni kell a szponzort is. Azt észrevettétek, hogy az összes lánynak van olyan bikinije amin két oldalt lóg le szalag? Gondolom nem ugyanabban a boltban vásárolnak véletlenül. :-)

kovácspéterke 2012.04.12. 16:15:10

@mézescsók: sztem a fiúk is kedvelik mátét, szívesen beszélgetnek vele, szóval sztem nem női vonalon mozog csak, de azt lehet bevágni a műsorba, mert itt ő a legaktívabb.

raspberrypie 2012.04.12. 16:15:32

amúgy meg valahogy majdnem az összes játékossal az a baj, hogy nagyon az egyéni játékra vannak ráállva... a végén ha lesz a hűségpróba, azt azért megnézném :D ilyen téren maximum pítben tudnék megbízni, mert ő azért a "pár-kapcsolatra" is eléggé odafigyel. de pl. mint a jégniki, basszus, még a saját párját is bármikor hátba szúrná ezzel a mentalitásával, menekülnék tőle. még jó, hogy senkivel sincs jóban, máté ebben reménykedhet, ha bent tartja... :D

edinára mindenki mondja, hogy tapadós. van benne igazság, de az utóbbi 2-3napban, mióta volt a párcsere + jégniki bejött, egész jól békén hagyta a mátét. én a helyében (edina) most beállnék máté mögé, hogy kiessen ez a jégverem - hisz azért máté szerintem edinát választaná -, és a köv. ceremónián valamilyen módon mást választanék helyette.

amúgy meg azért én is kíváncsi leszek a mai eseményekre, mert tegnap reggelinél tényleg nagyon sasolt a csaj... + többször mondta, hogy a "reakciókat figyeli"

Eruka 2012.04.12. 16:18:30

hali!
- Ez a reggeli torna szánalmas volt... basszus, ezek az emberek mitől néznek így ki???? ez megerőltető volt?? egy lepkének talán! szánalmasak! 20 felülés???? úúúúristen!
na mindegy! nevetséges bagázs!
- Ha ÚjNiki tényleg nem vágott le semmit, nem gyanakszik legalább a párokra, akkor 1) tökhülye, 2) akkorát cumizik ma, hogy öröm lesz nézni.. :)
- nem hittem, hogy Csíra ennyire üdítő lesz...de ezek között a gyökerek között simán!
- szerintetek Broki és ÚjNeje masszázs-dugása nem a keddiből lett visszavágva??? ugyanígy indult... ÚN: nem tudok masszázs nélkül aludni; B: én sem... és már lovagol is a nő hátán... :o elég amatőr lenne sztem.

tryclops 2012.04.12. 16:19:10

@Macaroon: @mézescsók: Áh, semmi esély, hogy Naiva ma repüljön, Broki megmondta a kamerának, hogy ÚjNiki semmit sem csinál, nem lesz annyira hülye, hogy lecseréljen egy olyan partnert akinek szövetségesei vannak, és benne is megbízik egy passzív magányos játékosra, pláne hogy nem is tud róla semmit. Papírforma azt mondja, hogy jövő héten fiúkból lesz sok, és Edina bent fogja tartani, ÚjNiki meg ilyen szempontból lutri.
Arról nem is beszélve, hogy lassan itt a végjáték: egyrészt olyan páros fog nyerni, akit a kiesettek pénzhez segítenek, ÚjNikinek eddig van egy mínusz pontja Műanyagtól (mert sicher hogy ott lesz RégiNiki a döntőbizottságban), Naivára viszont szerintem senki nem haragszik.
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy kivel állnátok szívesebben szemközt a döntőben aranylabdával a kézben: Egy olyan csajjal aki lehet hogy kicsit idegesít, de érzelmileg kompromittálódott, vagy egy Jégkirálynővel, aki 2,5 millánál eldobja a labdát, és viszi a pénzt? :)

Ezek az érveim. Oszt este meg kiderül, hogy ki az okosabb: Broki, vagy KisBroki?! ;-DD

Müszélia 2012.04.12. 16:22:01

@raspberrypie: pítet akárkivel el lehet képzelni, a legnormálisabb fazon.
edina sajnos nagyon buta.

mézescsók 2012.04.12. 16:25:00

@genevieve: Ahhhaaa! Szóval előjáték, afféle kis taknyolás. Egy igazi masszőr kellene nekik, lábra alig tudnának állni utána!
Nekem ugyan a 60-as évek történelem, de a jelek szerint eleink sem voltak jobbak a Deákné vásznánál!
@raspberrypie: Kb. egy hete jutott először eszembe, amikor Pít beszélt arról, hogy nagyon jól és szerinte meglepően őszintén el tudott beszélgetni Edinával. Akkor ötlött fel bennem, hogy hát persze, miért is ne?
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy összeáll ez a páros, mert erre ők nem gondoltak.

raspberrypie 2012.04.12. 16:25:56

@tryclops: Oszt este meg kiderül, hogy ki az okosabb: Broki, vagy KisBroki?!" neeeee :'D

mocskosmacska 2012.04.12. 16:29:20

A mai ceremónián újniki megy. Eddig minden kiesés teljesen kiszámítható volt, ez is az lesz. Kirával meg tovább erősödik tüncike királykisasszony féle csapat, akik minden újat kitesznek és ez lesz a végéig.

Edie Britt 2012.04.12. 16:30:04

Jégniki? ne már, h beveszitek, h a csaj ilyen kemény! annyira egyértelműen rákattant Mátéra. amint kettesben vannak, jön a kis nyomi csajos "praktikákkal", h "az a baj, hogy nem tudok masszázs nélkül elaludni", meg a többi gyerekes közeledés... 10 éve én is így próbáltam egy férfihez (bocsánat, fiúhoz) közelebb kerülni, ha nem akartam kieregetni a lapjaimat... ÚjNiki megjátssza ezt a szerepet, de sokszor elárulja magát...

raspberrypie 2012.04.12. 16:30:25

@Eruka: miután a fiúk benyomtak neki egy olyan poént (miután bejött), hogy "mi az, 4 lába van, szék és nem asztal" majd elkezdett gondolkozni, sorolni dolgokat "de hát ez bármi lehet, ló, vagy asztal...", akkor végérvényesen leírta magát, hogy mennyire sötét.

LoveMy 2012.04.12. 16:34:55

@tryclops:
egyet értek, nagyon jók és megalapozottak a véleményeid!

LoveMy 2012.04.12. 16:37:10

@Müszélia:
hogy Melákot idézzem:
"akkor nem egy hotelben lakunk" - Edinával kapcsolatban!

LoveMy 2012.04.12. 16:39:36

@Edie Britt:
Máté sem veszi be, már többször kijelentette, hogy nem jó játékos!

Edie Britt 2012.04.12. 16:41:50

@LoveMy: arra gondoltam, h kapta itt ezt a becenevet, h "JégNiki". szerintem a tegnapi adásban többször lebukott a nézők előtt, h nem is olyan érzelemmentes lány ő.

mocskosmacska 2012.04.12. 16:42:34

Az újniki-melák pandórás veszekedésénél mindenki kínosan vihogott. Azon gondolkodtam, hogy ők is ennyire sötétnek tartják melákot vagy ez a röhögjük ki az újakat szindróma.

mézescsók 2012.04.12. 16:43:08

@Pácsó Ármándó: Talán nyugis, de nem "édes" az érzelmi kapocs hiánya miatt.
@Mrs. Jackman: Ez igaz - Máté és a férfiak kapcsolata -, de én úgy érzem, a női hülyeségre és érzelmi labilitásra jobban alapoz, ezért mondtam, hogy még be is jöhet. Hogy ezen a téren Ő a legaktívabb? Egy dugás miatt? Nekem még Melák nyomulása is szórakoztatóbb volt.
@tryclops: Én nem bíznék Mátéban Edina helyében, mert már tudhatná, hogy bármikor képes ejteni.És ezt sejtheti a legutóbbi ceremónia óta is, amikor beállt mögé Máté és a pasas azt mondta, hogy jól meg van Edinával - egyelőre. Csak sajnos nincs nagyon más választása, mert eddig Mátéban gondolkodott. Máté pedig szerintem szabadulna abból az érzelmi kavalkádból, amibe egyébként nem tök ártatlanul került. Az meg, hogy mit mondott ÚN háta mögött (nem megbízható) és mit a Pandorán (vele akar játszani), egymásnak ellent mond.
Szóval szerintem Edina ma hosszú utazás előtt áll, amit egyébként sajnálok, mert Brokival való hetyegése ellenére elviselhető játékos volt és tipikus nő.

LoveMy 2012.04.12. 16:43:33

Kár nincs itt senki... :(
Folyamatosan Kíráról jönnek a cikkek!

???

hideg kéz 2012.04.12. 16:44:19

@zeteny25: Mi van veled koma? Itt mindannyian a gép mögül osszuk az észt, Te is. Vagy találkoznunk kellene mindennap 3-kor a Felvonulási téren?
Aki ilyen műsorba megy, számíthat rá, hogy fikázni fogják. Erre mondják ékesen, hogy aki kurvának áll, ne sírjon, ha basszák.

LoveMy 2012.04.12. 16:45:09

@Edie Britt:
igaz az én ötletem volt, de sokaknak tetszett, így megszavaztuk a Jégniki nevet!:)

kovácspéterke 2012.04.12. 16:45:57

@raspberrypie: majdnem megkérdeztem, h mi a túró az :D

kovácspéterke 2012.04.12. 16:48:08

@hideg kéz: "Vagy találkoznunk kellene mindennap 3-kor a Felvonulási téren?"
:D

Edie Britt 2012.04.12. 16:52:25

@LoveMy: jajjaj, nem olvastam mindent vissza, így ezt nem is tudtam, h Te keresztelted el. remélem, érted, h nem támadásnak szántam a hozzászólásomat, csak furcsállom, h itt sokan azt gondolják, ez a lány igazán ilyen jellem, amilyennek mutatja magát. szerintem a többieket akarja ijesztgetni, h ő aztán bárkit kiejt, beszólogat akárkinek, nem barátokat szerezni akar stb. mindeközben 1. hagyja, h megmagyarázzák helyette, h egy napja ismerte Műanyagot, miért sajnálná; 2. Meláknak akkor adogatott, amikor piásak voltak, egyrészt ő is felbátorodott, másrészt Krisztián nem fog emlékezni; 3. amikor más nem látja, igyekszik Mátéhoz minél közelebb kerülni...
inkább Kamus, mint JégNiki :)

LoveMy 2012.04.12. 17:00:28

@Edie Britt:
De hogy is :)
Viszont annak ellenére, hogy minden lakó más jellem, azért mégis ha pl. a Hernyós Petrát (szintén pár napja van bent) párhuzamba vonjuk a Jégnikivel, már az első sokkal közvetlenebb, és alkalmazkodóbb volt. Mert egy bizonyos szintig mindenkinek alkalmazkodnia kell.
Hasonlóan nem tetszik a stílusa senkinek sem, mint ahogy TT sem maradt sokáig!

LoveMy 2012.04.12. 17:01:53

Hasonlóan nem tetszik a Jégniki stílusa senkinek sem, mint ahogy TT sem maradt sokáig!

tryclops 2012.04.12. 17:06:29

@mézescsók: Jó, más kérdés hogy én sem bíznék meg Mátéban, de pofáraejtésre tőle én csak a döntőben számítok. Amiből persze az is kiderült, hogy kit várok én a végjátékba. Bár nem nekik szurkolok, de meg fogok lepődni, ha nem ők lesznek a végső páros.

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 17:09:16

@Edie Britt: Nem kell ezt a JégNiki elnevezést sem megszokni. Este úgy is kiejtik.

mocskosmacska 2012.04.12. 17:11:17

@Edie Britt: Niki szerintem sem ilyen érzelemmentes, mint amit mutatni akar magáról. Azért is gondolom, hogy nem mert annyira folyton mindig hangsúlyozza, hogy ő milyen érzelemmentes, hogy az már nem lehet.
Sajnálom, hogy ma este kiesik, lehet, hogy érdekes lenne, hogy mikor esik ki a szerepéből egy orbitális hiszitrohammal. Bár ez valahol gonoszság lenne leadni, mert ez egy másik ember meztelenre vetkőztetése.

LoveMy 2012.04.12. 17:11:27

@Pácsó Ármándó:
Nagyon egyet értek Veled!!! :)))

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 17:16:27

@LoveMy: Köszi MyLove :-)

@mocskosmacska: Pít+Edina páros nem az érzelmeik miatt lenne nekem "édes", hanem az összerakásuk ötlete olyan leányregényes. JégNikitől és is megnéztem volna bármilyen indulatot, de ha azt nem, akkor egy pancsit legalább.

dennis rodman 2012.04.12. 17:17:43

@Müszélia: azért ne " hallgass" a félrevezetésre, Edina valóban buta és Féltengely Nikinek mondta, azt hogy más szállodában lakunk.

Edie Britt 2012.04.12. 17:21:58

@LoveMy: arra jogos a JégNiki, h tartózkodóan viselkedik, bár inkább Petra tenné ezt. szerintem botrány az a lány, böszme és közönséges, többször én éreztem magam kínosan, miközben néztem őt a műsorban...
@Pácsó Ármándó: a többség kedvéért megszokom a JégNiki elnevezést, ha mégis úgy alakul, h bent marad. én nem bánnám, mert az legalább fordulat lenne, váratlan esemény. ha ma kiesik JégNiki (a kedvetekért), és Kíra bent marad Melák által, akkor nem éri meg fent maradni fél 11ig :(
@mocskosmacska: szerintem nem gonoszság leadni a műsorban egy ilyet, mert ő pont ezt vállalta, benne van a szerződésében, h meztelenül is mutatják - a szó valós és átvitt értelmében is. ha beég, azt csak magának köszönheti, nem a vágó munkatársnak. és tényleg nagyon érdekes lenne, ha követhetnénk ezt a folyamatot, én titkon remélem, h nem esik ma ki :)

mocskosmacska 2012.04.12. 17:24:07

@Edie Britt: Én is titkon azt remélem, de annyira kiszámítható volt eddig az egész, hogy nagy esélyt nem adok neki.

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 17:27:51

@Edie Britt: A műsorcsinálás miatt maradhat (én TerrorTomit is marasztaltam volna ugyanezen okból) csak nem látom reálisnak, hogy így is lesz.

Edie Britt 2012.04.12. 17:29:06

@mocskosmacska: tehát este Edina és Niki beáll Máté mögé, és Máté Edinát választja?
nem lehetséges, h mégsem a régi felállást választják, és akkor Niki áll csak Máté mögé?

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 17:29:43

@mocskosmacska: Na, írjuk itt az egyformákat :-)

mocskosmacska 2012.04.12. 17:30:59

@Edie Britt: NEm tudom, csak eddig nem volt nagy meglepetés a műsorban, ezért gondolom.

LoveMy 2012.04.12. 17:32:15

@Edie Britt:
Hernyós Petrát és Jégnikit nem azért írtam, mert bármelyik is szimpi lenne! Csak hasonlítgattam!
Miattam kézen fogva mehetnek ma haza! :)))

Edie Britt 2012.04.12. 17:33:32

@Pácsó Ármándó: huh, TT engem szörnyen zavart, nem tudok jó tulajdonságát mondani... be kell ismernem, h felzaklatott a viselkedése és minden mondata, pedig ez csak egy tv-műsor :) tetszene az a fordulat, h Máté Nikit választja Edina helyett :)

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 17:34:18

@Edie Britt: "nem lehetséges, h mégsem a régi felállást választják?"
És Anikó áll Melák mögé, Leventét meg otthagyja Edinának?

Edie Britt 2012.04.12. 17:39:31

@LoveMy: neee, inkább maradjanak :) Niki égeti magát ezzel a felvett szereppel, aztán lebuktatja magát; Petra pedig szórakoztat a közönségességével... ja, és Petra jó alapot biztosít Pít vicceihez :) menjen haza robbantósAnikó és nyervogósEdina! hm? és cserébe bírni fogom Kírát :)
@mocskosmacska: valószínűleg igazad van, nem lesz meglepetés, eddig sem volt. tudod, mi volt izgi szerintem? amikor Levente Anikó mögé állt. először izgultam, h tényleg mögé áll-e, aztán izgultam, h Anikó jól átveri-e, vagy tényleg kiteszi Pétert (vagy Tamást? nem tudom, hogy hívták igazából Muzsikust...).

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 17:39:51

@Edie Britt: Nem baj az, ha beleéled magad a műsorba, legalább kikapcsolódsz egy kicsit!

LoveMy 2012.04.12. 17:40:15

@Edie Britt:
Máténak nem tetszik a Jégniki játéka!

@Pácsó Ármándó:
:D

LoveMy 2012.04.12. 17:43:30

@Edie Britt:
ezzel csak az a gond engem meg pont fordítva: Jégniki, Anikó zavar utánuk Hernyós Petra, Csíra, és Noémi!
Na, akkor ebben sorrendben az ajtó előtt kifelé menet sorakozó! :)

Edie Britt 2012.04.12. 17:44:44

@Pácsó Ármándó: kösz, értem én a viccet, csak nem szeretem :) nem ám, szeretem is!
"És Anikó áll Melák mögé, Leventét meg otthagyja Edinának?" - igen, de persze csak átmenetileg gondolom.

@LoveMy: biztos, h nem bírja Máté JégNikit? szerintem bejön neki. mondta, h nem tetszik neki Niki stílusa?

Vadkörte82 2012.04.12. 17:45:32

@Pácsó Ármándó: végigolvastam, itt kint több a taktika, mint bent a hotöljben :) én változatlanul kiállok Edinka mellett..remélem Brok nem ejti. a többi végülis mindegy is mára.

@mézescsók: itt annyit jeleztem, hogy a beharangozóban Omár becsapva érzi magát, vhogy nem úgy alakult a beállás ahogy elképzelte? de ma este okosabbak leszünk és én hallucináltam be valamit.

@tryclops: egyetértek veled!

LoveMy 2012.04.12. 17:45:49

@Pácsó Ármándó:
ja és még annyit hozzáfűznék: az, hogy minket ki zavar, a bentieket egyáltalán nem érdekli, már csak azért sem, mert már rég vége ennek a játéknak! Mi csak felvételről látjuk az egészet! :)

Vadkörte82 2012.04.12. 17:48:14

@Edie Britt: MyLove helyett válaszolok, a riportban mondta h nem tartja jó játékosnak, ergo jó partnernek, mivel nem barátkozik senkivel..

LoveMy 2012.04.12. 17:50:03

@Edie Britt:
Máté már lenyilatkozta a riportszobában + Meláknak és Csírának is elmondta a Jégnikiről, hogy nem jó játékos!

LoveMy 2012.04.12. 17:51:03

@Vadkörte82:
nem baj :)
csak már annyiszor leírtam, hogy inkább visszakerestem és bemásoltam :)

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 17:51:43

@Edie Britt: Anikó nagyon féltékeny Edinára

@Vadkörte82: Én úgy értettem Omárt, hogy JégNikit kavarták meg a titkolózásukkal. Majd látjuk!

@LoveMy: Nem mondod! :-DD

LoveMy 2012.04.12. 17:53:38

@Pácsó Ármándó:
bocs, tudom, hogy tudod!
Nem Neked szólt, hanem ahhoz, amit Te írtál Edie Britt-nek, vagyis neki!

LoveMy 2012.04.12. 17:58:40

@Pácsó Ármándó:
De akkor miért azt mondja Omár, hogy mindenki átvert?

Vadkörte82 2012.04.12. 18:01:56

@LoveMy: na ez az? :) vagy ez is egy jó kis szerki trükk.

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 18:03:03

@LoveMy: "De akkor miért azt mondja Omár, hogy mindenki átvert?" Téged? :-))

Bocs, most már mennek kell, sziasztok!

LoveMy 2012.04.12. 18:03:29

@Vadkörte82:
tuti hogy az lesz, mert nincs rá más ésszerű magyarázat!

LoveMy 2012.04.12. 18:04:49

@Pácsó Ármándó:
köszi.. ez épp olyan, mint " a 4 lába van, szék és nem asztal!"
hahaha :)

mézescsók 2012.04.12. 18:10:36

@tryclops: Broki nekem kifejezetten megkönnyebbültnek tünt, amikor Edina elkerült mellőle, ezért nem gondolom főleg, hogy visszaválasztaná maga mellé. Egyébként majd meglátjuk.

@Vadkörte82: Nem láttam a beharangozót, azért nem értettem, hogy Omar miért lenne csalódott, ha Noémi mögé állna. Ezek szerint bármi miatt szomorkodhatott Omar kicsi lelke.

cézé 2012.04.12. 18:27:16

Csíra egy kifejezetten idegesítő, ostoba, beképzelt liba, aki a 20 évével azt hiszi, ő felnőtt, érett, tapasztalt nő, de majd rájön. Viszont ide tökéletes, szóval több ilyet.
Omár jó arc, remélem ő nyer, a tegnapi alakítás a műsor végén fantasztikus volt.
Viszont Hiper miatt számomra az adás már-már nézhetetlen. Tegnap az a kiakadása, meg a fújtatás, hogy hú de nagy baj van...Miért lenne baj te félnótás, te félkegyelmű, miért? Hát nem neked van a legmegbízhatóbb párod (mármint szerinted) aki simán téged választ? Ha meg védett az a szerencsétlen Újniki, szerinted majd pont hozzád áll? Mi itt a bonyolult te egysejtű? És miért rázza a fejét úgy a kamerába? Látta már ezt a nőt orvos? És miért hiszi, hogy ő mozgatja a szálakat? Nem csinál semmit, csak óbégat. (Aki mozgat, álláspontom szerint az Pít, bár erről ő nem biztos, hogy tud). Amit pedig Csírával csinált, az a nyakába ugrás, az gusztustalan volt, egy de az mondjuk nem érdekelne, mert ez a játék arról szól, de az nem ugrott be abba a galamagyába, hogy ez kurvára visszatetsző lesz mindenkinek?

Edie Britt 2012.04.12. 18:28:56

@Vadkörte82: @LoveMy: talán túlgondolom, h az, amit elmond Máté a riportban + a játékostársaknak, nem garantálja, h nem Nikit választja...
@Pácsó Ármándó: elfelejtettem, h Anikó tök féltékeny Edinára, ő amúgy is mindenáron vissza akar kerülni Leventéhez...
na majd este meglátjuk!

fofofo 2012.04.12. 18:29:27

Lehet, hogy túl sokat nézek ki Brokiból, de az én elméletem vele kapcsolatban: eltökélt abban, hogy az utolsó pillanatig Edina mellett marad (mert a csaj bele van esve, és jóban van a többiekkel), persze a labdát eldobja a végén, ha úgy adódik. Azért kommunikálja a többieknek, hogy kifele kacsingat a kapcsolatból, hogy pl. adott esetben így beetethessen egy ÚjNikit, aki majd a párválasztón nagyot koppan. Vagy ha bejön egy Pókmajom-szerű lány, aki erős páros akar szétrobbantani, ne ők legyenek célkeresztben. Csak az a kérdés, meddig tudja megőrizni Naiva bizalmát úgy, mert neki többet számít az, hogy mit mutat a külvilágnak.
Ha jó az elméletem, akkor viszont Máté minden látszat ellenére nagyon okos. Az is az okossághoz tartozik, hogy a többiek nézzenek csak butának.

cézé 2012.04.12. 18:29:31

Más.
edenhotel.hu/2012/04/03/petra-20/
Ha megnézitek a képeket, a műtermi képeken nem olyan nektek is, mintha egy teljesen más csaj lenne lefényképezve?:)

kerdesek05 2012.04.12. 18:35:03

Eltiltotta párja az Éden Hotel szépségét Nikit (28) volt játékostársától
Krisztiántól.

A Blikk úgy tudja, a dögös lány szerelme Krisztiánt is megkereste, és nyomatékosan megkérte, hogy tartsa távol magát kedvesétől.
1,5 éve van párom. Nagyon féltékeny lett, kiakadt Krisztiánra, pedig tudja, nincs oka rá. Én úgy mentem el, hogy játszani fogok, de nem teszek semmi olyat, amivel veszélyeztetem a kapcsolatunkat. Krisztián félreértett engem, azt hitte igazi érzelmek alakult ki közöttünk. Én csak kedves voltam vele, de nekem nem kéne egy 19 éves srác, azért sem, mert 28 éves vagyok és amúgy is van barátom – mondta el Niki, aki elárulta, a két fiú között valóban voltak nézeteltérések. – Megkért a párom, hogy ne barátkozzak Krisztiánnal.
Nem is akarok, mert a kapcsolatom többet ér, nem akarom tönkretenni. Nem találkoztak, néhányszor beszéltek telefonon, a barátom elég határozottan fellépett Krisztián ellen – árulta el Niki, akinek bejött az élet a műsornak köszönhetően: rengeteg felkérést kap, és rendszeresen hívják modellkedni.

Lacka929 2012.04.12. 18:53:07

Van már mai kibeszélő, gyertek át!

Lacka929 2012.04.12. 18:55:36

@fofofo: Ez egyszer-kétszer elmegy, aztán már mindenki tudni fogja, hogy csak vetít...

Lacka929 2012.04.12. 18:56:40

@LoveMy: Ezt én se értettem, miért mondja Omár. Lehet, hogy végül ő esik ki? :)

Silene 2012.04.12. 18:57:13

Sajnos szerintem is Niki2 fog kiesni, kár érte, mert ő legalább nem hisztis (még).

Azt viszont nem érrem mit esznek Brokin!! Bloá! A haja szerintem festett (vagy melírozott), az arca borzalmas, szétesett, a jellemét meg inkább haggyuk. Fuuuuuuuuujjjjj. Nem értem, hogy egy olyan szép lány, mint Edinka mit akarna tőle. Szerintem amúgy nem feltétlenül buta, csak iszonyat hiszékeny szegényke. Egy szerelmes lány vak.

Hipert utálom a legjobban, mert annyira gusztustalan az egész nő (belülről), remélem nem jut már sokáig. Amit Csíra bejövetelekor művelt, attól hányni tudnék..

Melák normálisabb Műanyag nélkül, ha túllépne rajta és visszavenne az arcából, egészen viselhető lenne.

Csíra szerintem jó játékos, csak idegesít, ahogy a haja a szemébe lóg. Grrrr.

Omar a legjobb, van agya, egyenesnek tűnik, nem látszik se erősnek, se gyengének, nem utálja senki. De mondjuk LMZ meg ÚjPéter is normális. Annnnyira jó lenne, ha LMZ valahogy pofára ejtené Hipert. De úgys fogja. :(((((

PokerfacePetra undi, a stílusa alpári, nőietlen és hozzá ez az arc meg hang.. Nem kedvelem. :S

Szerintem.

mex18 2012.04.12. 18:57:58

Szerintem Hyper gilisztás, azért izeg mozog állandóan :), elmehetne crash test dummy nak :)
Omar meg egy Chibo reklámba :)

Nekem az tűnt fel, hogy ezeknek nincsenek ismerőseik akik beirkálnának ide, hogy x,y nem is ilyen, hanem olyan ?

Silene 2012.04.12. 19:27:32

Én már írtam, hogy ÚjNikit köszönés szintjén "ismerem".

almafa5555 2012.04.12. 19:59:31

@kerdesek05: Miért Máté???????????????

JOKKA21 2012.04.12. 23:32:38

@Silene: Én meg sunáznám.Tetszett, hogy Krisztiánnal laza volt, amikor beszólogatott neki a Melák.

Banyus83 2012.04.13. 11:21:11

Még mindig lemaradásban, de már gyógyultan :-D

Szóval:
- egy Pít-Omár-Naíva szövetség nekem tetszene.
- Naíva nem is naív, csak, ha Brokiról van szó, nem???
- Jó, hogy visszajött Csíra!!!!! Lesz itt még nemulass...
- Hiper egyre unszimpibb...szerintem nem csak nekem...
- kívéncsi vagyok mi sül ki a Csíra-Melák párosból.

Na, megyek, aztán visszanézem, hogy esik ki ÚjNiki (csak nehogy meglepődjek :-D )...aztán már képbe leszek...
süti beállítások módosítása