Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x23

2012. április 12. 06:00 - sixx

Tegnap volt a Tragédia Napja, az, aminek során Műanyag Pokahontasz végleg(?) elhagyta a trópusi bolondokházát, Kardántengely Melák meg úgy zuhant magába, mint kivert vérfasz mínusz tíz fokban. T69.2 sorsfordítást, konfliktusokat és hevesen kombináló lakókat ígér mára egy ciklámen zsákruhában, amit a karbantartók biztos gonoszságból adtak rá. A fülében három biciklikerék lóg, a nyolcvanas évek telefonált, és kéri vissza a bizsukat. Hótel éééédeeeen.

Melákkal nyitunk, ain't no sunshine when she's gone, azaz még a nap sem süt, ha nincs itt a babám, énekli Joe Cocker, hát igen, egy (alapos) berúgás nem feledteti a szilikoncsöcsöket. Naiva Elemző mellett aggodalmaskodik, mert ÚjNikinek Broki bejön, mint pasi, és hát jajistenem. Elemző hümmög, ez, ha Naiva nem tudná, annak jele, hogy leszarja, mit mond, mert végül is mi a fasznak foglalkozzon egy számára idegen nő bajaival? Naivának megfordult a fejiben, hogy Broki manipulálja, vajon erre akkor jött rá, miután televerte a pináját, aztán benyögte, hogy van csaja otthon, vagy csak most? Öltözködés, Naomi csöcs, Omár segg. Naomi beleéli magát Melák bőrébe, szar lehet neki, na.

Melák olyan látványosan szenved, hogy már mindenkinek elege van belőle, még a szerkesztőknek is, ezért beküldenek egy levelet Juannal, Meláknak tornaórát kell vezényelnie így ződhajnalban. Naomi nem szeret korán kelve tornázni, Petra a lépcsőn nem bír felmenni, csak nagyon nehezen. ÚjPéter szerint idilli állapot van a hotelben. Omár jelent Melák tanárúrnak, és indul a móka, Melák élvezi a helyzetet és szopatja a népet, ahol tudja. A kontrollált mozgás nem erőssége sem Petrának, sem ÚjNikinek, Naomi a kamerába bámul még torna közben is, a kameraman meg kéjesen elidőzik pár pucsított seggen, Petrának még ez sem megy tökéletesen. Hiper aszongya, régen nem mozgott, hát végül is hol van már a reggeli, ahová táncolva jött le.

Az edzés után ÚjPéter kijelenti, hogy koránál és neménél fogva neki muszáj okosabbnak lennie a párjánál, hiszen neki farka van, nem pinája. Üssétek, megérdemli. Máté a mödanszié mellett továbbra is Műanyag miatt kesereg, és emiatt a tegnapi adásból mutatnak nekünk egy sírós jelenetet, basszameg, lépjünk már túl ezen, kiesett, szevasz. És még egy fekete-fehér jelenet, mert meg kell mutatni, hogy ÚjPéter elköszönt Műanyagtól. Meláknak az fáj, hogy rá sem nézett Pokahontaszra, ez ÚjPéter szerint azért van, mert fiatal még, és nem tud játszani. ÚjNiki Naivát faggatja, Elemzővel jól kijöttök? Mióta vagytok együtt? A kamerába azt mondja, nem látja a haj de nagy összhangot. És még mindig nem esik le neki, muhaha. Naiva is kérdez, oszt te meg Broki? Csudafasz megvolt? Alakul, beszélgetünk, ennyi. Naiva szerint Brokit a farka irányítja, ezért veszélyes.

A pultnál Omár, Naomi, Hiper és Elemző ül, Omár szerint egy kört lehet érdemes lenne a mostani párokban kihúzni, mire Hiper és Elemző hevesen tiltakozni kezd, lófaszt. Omár csak azt szeretnél hogy Melákot megmenthessék, amit azárt nem értek, mert nő jön be ugye, és akkor nő is esik ki, márpedig akkor Melák nincs veszélyben, de mindegy. Elemzőnek hatalmas áldozat az, hogy Naivával kell egy ágyban aludnia, a kamerába meg azt mondja, hogy már régen lebuktak a látszatpárokkal, ezt mondom én is, egy kecske rájönne, ki kivel van mostanra. Hiper nem fog beállni Melák mögé, mert oda fog menni ÚjNiki is, ő meg nem kar kiesni. Hm, mert annak mekkora esélye is van, hogy Melák a Pokahontaszt kibaszó ÚjNikit választja? Istenem.



Broki megébred és csatlakozik a pultosokhoz, elindult már valami, kérdi Elemző ÚjNikire célozva, jaja, el. Megvan a kémia, nyúlkálunk, kamuzza tök komoly arccal Broki, eszméletlen milyen rezzenéstelen arccal tud hazudni. A kamerába azt mondja ÚjNikiről, hogy nem érti, hogyan képzeli a játékot egyéni stílben lenyomni, hát nagyjából úgy, mint Pókmajom az elsőt. Naiva szerint az a gyanús, hogy ÚjNiki csak figyel, Elemző szerint meg küldetése van. A szerkesztők alaposan megkavarták az eleve paranoiás társulat agyát, Hiper szerintem délutánonként az ágyban sírdogál az idegtől. Petra nagyon szeretné, ha Műanyag visszajönne, ÚjPéter meg Brokit baszogatja távollétében, aki cseppet sem szomorkodik Műanyag buktája miatt, és rosszul alakítja a szerepét.

Juan hoz egy laptopot meg egy levelet, bonyolódik a helyzet, nehogy a billentyűzetet olvassák fel. Első blikkre azt hitték, Melák kap videóüzenetet Műanyagtól, de nem, történik valami, ami mindent megváltoztat, tán jön egy sebész, és agyat tesz Naomiba? Vagy költöznek Alaszkába? Nem, megnéznek egy videót arról, ahogy Csíra kap egy retúrjegyet az Édenbe, szóval most zavarják vissza a vasalt csöcsű marketingasszisztenst. Ahhoz képest, hogy Csírát annak idején a kis csapat 90 százaléka ki akarta tenni a hotelből, mindenki sír, rí, örül, sikolt, vérmérsékletnek megfelelően. ÚjPéter a levegőbe csapkod és kiabál, visszajön Csíra, ezt mondogatja, Naomi meg ugrál fel s alá. Elemző nem tett semmit Csíra ellen, így nincs félnivalója, Naiva meg libabőrős lesz. Omár, ÚjNiki és Petra nem tud semmit Csíráról, nekik Hiper csak annyit mond, hogy nagyjából mindenki tevékeny szerepet vállalt a kihajításában, most legalább nem hazudik. ÚjPéter annyira örül Csírának, hogy Petra meg Naomi rendesen megsértődik.

Annál undorítóbb az, amit Hiper akkor művel, amikor Csíra belép az ajtón, Naomit megelőzve robban a nyakába, dejóhogyittvagy, hazudós, álszent picsa, te, a hideg ráz tőled. (Ezt én mondom) Naomi sír, ahogy szokott, a többiek téblábolnak, hehe, szia, Csíra. Az újak meg majd bemutatkoznak. Csíra nem számított ekkora örömre, Melák kedve meg úgy elmegy, mint még soha, hiszen ő volt az egyik legaktívabb elemésztője a nőnek első körben. Csíra szembesül Műanyag távozásával, és megtudjuk, hogy az a feladat, hogy elnyerje Melák bizalmát, azaz a holnapi párválasztón mögé kell állni. Ezt nem nagyon értem, mármint minek ehhez a bizalom, hiszen egy nővel van több, Melák mögé beáll Csíra oszt jónapot, ez a feladat nem? Ez azért nem annyira bonyolult, na.

Csírát a régi nők menten viszik körbe, mint a véres kardot, Melák meg undorodva mondja, milyen gusztustalanok már, amikor benne voltak a kiesésében mind. Színjáték ez, mondja a kamerába, felfordul a gyomrom a nőktől, faszomba. Naiva, Naomi meg Hiper beavatja Csírát a jelenlegi helyzetbe, aki egy perc alatt felfogja, ÚjNiki meg haza, igaz? Na, ez hiányzott az Édenből. Melák továbbra is háborog, bárki jobb lett volna, mint ez a nyomorult. Broki szerint Csíra önfejű és ezért veszélyes, ráadásul ismer mindenkit. Hiper ráakaszkodik Csírára és leviszi a mödanszié mellé, és máris tömi a fejét - odafent Naiva és ÚjPéter meg is tárgyalja, hogy Hiper mekkora egy álszent geci. Csíra le is veszi menten a dolgot, mit puncsol nekem ez a gyökér? Melák meg Elemző azon polemizál, hogy ÚjNikinek van küldetése, ezért nem tudják, mi lesz.

Juan, Pandora, kérdések, írnak. ÚjPéter attól tart, hogy este majd kiderülnek dolgok, csak nem. Petra, szerinted a színtelen egyéniséged ide illik? Nekem? Színtelen? Hát szürke. És ide. Nem vagyok a figyelem középpontjában, de ettől még taktikus vagyok. Csíra, tanultál a károdon? Igen tanultam, fogok változtatni, Egyelőre nem úgy tűnik, mondja Melák. Elemző szerint Csíra a saját feje után megy és nem is akar szövetségest, sőt, bosszúvágya is van. Melák, örülsz Csírának? Nem téma, ha jól viselkedsz, maradhatsz. Nem volt mindenki őszinte veled a beérkezéskor, jobb, ha tudod. ÚjNiki, szarban vagy? Ja, abban. Melák itt is beszól, könnyen kiszórtál egy alapembert, azóta meg szarsz a farmra, ez milyen játék? Hát, hozzád nem közeledtem, mert gyöükér vagy, de a többiekhez igen. Tényleg? Akkor én másik hotelben lakom, mondja Melák viccesen.

Elemző, bezavar téged Csíra? Nem, két napig ismertem. Mások ennyi idő alatt belém zúgnak, mondja Csíra röhögve. Elemző szerint Hiper tette fel a kérdést, van benne valami, Zavarja a féltékenység, érthetően. Hiper, te még mindig nem tartod magad jó színésznőnek? Neeem, miééért? Nem tudom, mire céloztok, én önmagam vagyok. Broki, te ÚjNikivel képzeled el a játékot? Ja, vele, hazudja Broki tök hitelesen. Csíra, bosszút állsz? Kaptam egy második esélyt, átértékeltem a dolgokat. Csapatjátékos leszek. Na persze. A kamerába azt mondja, esze ágában sincs beállni a birkanyájba. És ezzel vége a Pandorának, jöhet az esti kínlódás.

Csíra ÚjPéternek azongya, hogy hosszú távon, azaz a hátralevő négy hétben vele képzeli el a játékot, de egyelőre be kell illeszkednie, az meg nem egyszerű, konkrétan Melák mögé akar beállni. A következő snittben elkezd benyalni Meláknak, aki erre most éppen vevő, a te párod akarok leni, mert ezzel bizonyíthatok, és csak te tudsz nekem segíteni, hogy beilleszkedjek a bandába. Ha elviselsz. Én elvisellek, te idóta, mondja Melák, neked kell megszoknod engem. Csíra elkezdi fényezni Melák egóját, Műanyagot emlegeti, és bűnbán, amit Melák csutkára be is szop. Ó jaj, ÚjNiki nem tud masszázs nélkül elalduni, Broki nekilát, aztán visszakapja, Naiva meg közben ÚjPéter vállán sírja ki magát. Kicsit túl van ez lihegve, mint a hotelben uralkodó kaotikus állapotok, amiket Elemző meg Hiper nem tud feldolgozni, mert ostoba mind a kettő, azért. Hiper a kamerába mórikálja magát, rettentő bonyolult a helyzet. Mi a bonyolult, te egysejtű?

A zárójelenet a legfaszább, úgy látszik, nemcsak nekem van elegem Hiperből, Omár, Naiva és ÚjPéter közösen állapítja meg, hogy utálják, mint a vastag szart, Omár pedig azt is kilátásba helyezi, hogy elküldi a kurva anyjába, ha neki beszól még egyet. Adná az ég.

Címkék: 18+ éden hotel
831 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pilar ternera 2012.04.12. 14:57:03

@Fehér pamacs gusztáv: bocsi, nem nekem címezted a kérdést, de olyan édesen naív kérdés volt, hogy meghatódtam! elképzelem, a nagy , kerek szemeket, ahogy erre rácsodálkozol: hát persze, hogy szilikon mellei vannak! :-O) soha nem is csinált titkot belőle... ;)

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.12. 15:02:12

@Pilar Ternera:
Tényleg nem neked, bocs :D
Hát én tényleg rácsodálkoztam, nah :)
Annyira sokat nemtudok róla :)

pilar ternera 2012.04.12. 15:03:41

@Fehér pamacs gusztáv: jóóóvannnna! :-P
addig szép a világ, amíg még érik meglepetések az embert! ;)

Enrich 2012.04.12. 15:27:16

Omár a legjobb arc az egészbe. Remélem elküldi a retekbe hipert.

LoveMy 2012.04.12. 15:33:18

@genevieve:
már bocs de ez tegnap esti cikk! :)

Titkos küldetéssel ment vissza Kíra az Édenbe!
2012-04-11 22:20:00

Hana30 2012.04.12. 15:34:16

Hiper engem rettenetesen idegesít. Azt mondják, hogy mindenkiben van valami szerethető, de a Jóisten bocsássa meg nekem, sajnos benne nem találtam meg. megőrülök attól,hogy mindent túljátszik. Az egész ember egy túljátszott, túlfűtött személyiség, akiből kinézem, hogy még a saját gondolataival is vitába száll és még azok mögött is valami összeesküvés van, amiből majd valami robbantás lesz. Szegény Levente!

LoveMy 2012.04.12. 15:36:37

@Fehér pamacs gusztáv:
Anikó mikor nem mondja, hogy "oltári robbantás lesz!" ???
Ha pl. Máté mellette reccsenne, azt is robbantásnak minősítené!
:D

Cathcart_ezredes 2012.04.12. 15:39:38

@LoveMy:
Ha nem figyel oda, és egy gyertya vagy más nyílt láng mellett teszi, akkor még előfordulhat:)

gorkmc 2012.04.12. 15:40:13

@Enrich: Hipert ma elég nehéz lenne hazaküldeni. Be fog állni LMZ mellé, ő pedig mindenképpen őt tartja maga mellett bárki mással szemben.
Szerintem ma sima párválasztó lesz. Mindenki visszaáll a párja mellé, Jégniki pedig csodálkozó tekintet mellett utazik haza. Max. a Naomi-Pít-Petre-Omar négyes osztja el maguk közt a párokat. Ha van eszük, ezt meg is beszélhetnék nyíltan, négyesben még a párválasztó előtt.

raspberrypie 2012.04.12. 15:55:38

nem tudom, jégniki után petrát is már hazaküldeném... milyen taktikázva jött be, hogy így öltözködött meg úgy, aztán most pít úgy kijátszhatná őt, hogy csak na.. (ha lenne esze :D) szóval kissé beszürkült, és alárendelt pozícióba került... unalmas.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 15:56:04

@gorkmc: én ráteszem a nyakam h nem lesz sima választás, Edina megy, Máté besokkalt.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 15:56:42

@raspberrypie: és ronda, szóval menjen haza nem akarom nézni:)

kumm 2012.04.12. 16:00:34

@Macaroon: Ha logikusan végig gondolja Máté a dolgot, akkor nem teszi ki Edinát. Ha a farka vezérli, akkor sajna Edina búcsúzik. De nem hiszem, hogy szembe megy a többiekkel, mert Krisztián sem csípi az új lányt, és Pít is inkább már Edina felé húz. szerintem

mézescsók 2012.04.12. 16:01:21

@Vadkörte82: Miért csalódott Omár, ha Pít Petrának örülne? Neki nem Noémi jön be? Akkor meg ez a legkedvezőbb opció!

Nőként nekem Máté egyáltalán nem jön be és ami a bemutatkozó filmjéből kiderül, hát nem is szimpatikus. Az élet: havarok, piálás, bulizás, csajok, meló csak azért, mert muszáj, terv, jövőkép zéró. A külseje sem jó, a bőre, a puffadtsága minimum kezdő alkeszre utal, pedig nem így indulhatott, tud jól mozogni (tánc, foci az álomrandin, úszás), csak elhagyta magát. Amit különben megértek: bulizni tényleg jobb, mint nyomni ezerrel a konditeremben.
Ettől még lehet jó játékos, de valahogy úgy látom, hogy egyetlen taktikája női vonalon mozog. Az igaz, hogy csajok ejthetik ki, de ez azért tévút!
Többen azt vizionálják, hogy Edinát választja, amit én nem gondolok, egyelőre jelét nem látom ennek. Mondta, hogy neki béklyó a csaj az érzelmei miatt. Az viszont tény, hogy vakon megbízhatna benne, mert sajnos a nőnek a jelek szerint nem nagyon van B terve, ezért is áll most kiesésre. ÚjNikivel kapcsolatban eddig azt láthattuk, hogy neki tetszik a nő és viszont, hogy dugni lehet, csak napok kérdése, ezzel aztán maga mögé is tudja állítani.
ÚjNiki: estek már ki nagy taktikusok, még vele is előfordulhat. Nem sajnálnám, ha nem látnám többé, igaz, Petrát sem. És Kírát sem.

Hiper estéről estére szuggerálta a nézőkbe, hogy jól el van Elemzővel, de bármikor ejteni tudja. Akkor mi végre ez a rinya? Pont a részéről, aki nehezen viseli el az emberek közelségét és különben se érjen hozzá senki, mert sérti az auráját???

Edinát Píttel tudnám elképzelni. Egyrészt, mert szemmel láthatólag jól kijönnek egymással, Edina nem annyira hisztis és erőszakos, mint Noémi volt, remekül elbeszélgetnek, szexuális vonzás nincs köztük, így ez sem kavarna be a végkifejletbe.

Egyelőre Melákot élvezem legjobban, még az "érzelmi válsága" ellenére is.

Amit még nem értek: a mai valóságshow játékosok valamennyien masszázson szocializálódtak?

genevieve 2012.04.12. 16:04:25

@mézescsók: ma a masszázs olyan mint az 60-as években a tánc:-)

legális szexelés:-)

zeteny25 2012.04.12. 16:04:54

@Pilar Ternera:
Arctalanul fikázni másokat nagyon egyszerű !A hozzászólásaidból ítélve csak a ratyi megy másokra ,kóstolgatás - megnézném hogy milyen külsővel áldott meg a sors és szerintem nagyon silány szar életed lehet!Ez játék , mindenki úgy dönt ahogy tetszik neki és azt mond ami jólesik !Te ott a gép előtt könnyen osztod az észt , nagy KIRÁLY!

raspberrypie 2012.04.12. 16:05:14

@mézescsók: az edina-pít párossal egyetértek, ők tök jól kijönnének egymással.

gorkmc 2012.04.12. 16:11:54

@genevieve: A masszázzsal népszerűsíteni kell a szponzort is. Azt észrevettétek, hogy az összes lánynak van olyan bikinije amin két oldalt lóg le szalag? Gondolom nem ugyanabban a boltban vásárolnak véletlenül. :-)

kovácspéterke 2012.04.12. 16:15:10

@mézescsók: sztem a fiúk is kedvelik mátét, szívesen beszélgetnek vele, szóval sztem nem női vonalon mozog csak, de azt lehet bevágni a műsorba, mert itt ő a legaktívabb.

raspberrypie 2012.04.12. 16:15:32

amúgy meg valahogy majdnem az összes játékossal az a baj, hogy nagyon az egyéni játékra vannak ráállva... a végén ha lesz a hűségpróba, azt azért megnézném :D ilyen téren maximum pítben tudnék megbízni, mert ő azért a "pár-kapcsolatra" is eléggé odafigyel. de pl. mint a jégniki, basszus, még a saját párját is bármikor hátba szúrná ezzel a mentalitásával, menekülnék tőle. még jó, hogy senkivel sincs jóban, máté ebben reménykedhet, ha bent tartja... :D

edinára mindenki mondja, hogy tapadós. van benne igazság, de az utóbbi 2-3napban, mióta volt a párcsere + jégniki bejött, egész jól békén hagyta a mátét. én a helyében (edina) most beállnék máté mögé, hogy kiessen ez a jégverem - hisz azért máté szerintem edinát választaná -, és a köv. ceremónián valamilyen módon mást választanék helyette.

amúgy meg azért én is kíváncsi leszek a mai eseményekre, mert tegnap reggelinél tényleg nagyon sasolt a csaj... + többször mondta, hogy a "reakciókat figyeli"

Eruka 2012.04.12. 16:18:30

hali!
- Ez a reggeli torna szánalmas volt... basszus, ezek az emberek mitől néznek így ki???? ez megerőltető volt?? egy lepkének talán! szánalmasak! 20 felülés???? úúúúristen!
na mindegy! nevetséges bagázs!
- Ha ÚjNiki tényleg nem vágott le semmit, nem gyanakszik legalább a párokra, akkor 1) tökhülye, 2) akkorát cumizik ma, hogy öröm lesz nézni.. :)
- nem hittem, hogy Csíra ennyire üdítő lesz...de ezek között a gyökerek között simán!
- szerintetek Broki és ÚjNeje masszázs-dugása nem a keddiből lett visszavágva??? ugyanígy indult... ÚN: nem tudok masszázs nélkül aludni; B: én sem... és már lovagol is a nő hátán... :o elég amatőr lenne sztem.

tryclops 2012.04.12. 16:19:10

@Macaroon: @mézescsók: Áh, semmi esély, hogy Naiva ma repüljön, Broki megmondta a kamerának, hogy ÚjNiki semmit sem csinál, nem lesz annyira hülye, hogy lecseréljen egy olyan partnert akinek szövetségesei vannak, és benne is megbízik egy passzív magányos játékosra, pláne hogy nem is tud róla semmit. Papírforma azt mondja, hogy jövő héten fiúkból lesz sok, és Edina bent fogja tartani, ÚjNiki meg ilyen szempontból lutri.
Arról nem is beszélve, hogy lassan itt a végjáték: egyrészt olyan páros fog nyerni, akit a kiesettek pénzhez segítenek, ÚjNikinek eddig van egy mínusz pontja Műanyagtól (mert sicher hogy ott lesz RégiNiki a döntőbizottságban), Naivára viszont szerintem senki nem haragszik.
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy kivel állnátok szívesebben szemközt a döntőben aranylabdával a kézben: Egy olyan csajjal aki lehet hogy kicsit idegesít, de érzelmileg kompromittálódott, vagy egy Jégkirálynővel, aki 2,5 millánál eldobja a labdát, és viszi a pénzt? :)

Ezek az érveim. Oszt este meg kiderül, hogy ki az okosabb: Broki, vagy KisBroki?! ;-DD

Müszélia 2012.04.12. 16:22:01

@raspberrypie: pítet akárkivel el lehet képzelni, a legnormálisabb fazon.
edina sajnos nagyon buta.

mézescsók 2012.04.12. 16:25:00

@genevieve: Ahhhaaa! Szóval előjáték, afféle kis taknyolás. Egy igazi masszőr kellene nekik, lábra alig tudnának állni utána!
Nekem ugyan a 60-as évek történelem, de a jelek szerint eleink sem voltak jobbak a Deákné vásznánál!
@raspberrypie: Kb. egy hete jutott először eszembe, amikor Pít beszélt arról, hogy nagyon jól és szerinte meglepően őszintén el tudott beszélgetni Edinával. Akkor ötlött fel bennem, hogy hát persze, miért is ne?
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy összeáll ez a páros, mert erre ők nem gondoltak.

raspberrypie 2012.04.12. 16:25:56

@tryclops: Oszt este meg kiderül, hogy ki az okosabb: Broki, vagy KisBroki?!" neeeee :'D

mocskosmacska 2012.04.12. 16:29:20

A mai ceremónián újniki megy. Eddig minden kiesés teljesen kiszámítható volt, ez is az lesz. Kirával meg tovább erősödik tüncike királykisasszony féle csapat, akik minden újat kitesznek és ez lesz a végéig.

Edie Britt 2012.04.12. 16:30:04

Jégniki? ne már, h beveszitek, h a csaj ilyen kemény! annyira egyértelműen rákattant Mátéra. amint kettesben vannak, jön a kis nyomi csajos "praktikákkal", h "az a baj, hogy nem tudok masszázs nélkül elaludni", meg a többi gyerekes közeledés... 10 éve én is így próbáltam egy férfihez (bocsánat, fiúhoz) közelebb kerülni, ha nem akartam kieregetni a lapjaimat... ÚjNiki megjátssza ezt a szerepet, de sokszor elárulja magát...

raspberrypie 2012.04.12. 16:30:25

@Eruka: miután a fiúk benyomtak neki egy olyan poént (miután bejött), hogy "mi az, 4 lába van, szék és nem asztal" majd elkezdett gondolkozni, sorolni dolgokat "de hát ez bármi lehet, ló, vagy asztal...", akkor végérvényesen leírta magát, hogy mennyire sötét.

LoveMy 2012.04.12. 16:34:55

@tryclops:
egyet értek, nagyon jók és megalapozottak a véleményeid!

LoveMy 2012.04.12. 16:37:10

@Müszélia:
hogy Melákot idézzem:
"akkor nem egy hotelben lakunk" - Edinával kapcsolatban!

LoveMy 2012.04.12. 16:39:36

@Edie Britt:
Máté sem veszi be, már többször kijelentette, hogy nem jó játékos!

Edie Britt 2012.04.12. 16:41:50

@LoveMy: arra gondoltam, h kapta itt ezt a becenevet, h "JégNiki". szerintem a tegnapi adásban többször lebukott a nézők előtt, h nem is olyan érzelemmentes lány ő.

mocskosmacska 2012.04.12. 16:42:34

Az újniki-melák pandórás veszekedésénél mindenki kínosan vihogott. Azon gondolkodtam, hogy ők is ennyire sötétnek tartják melákot vagy ez a röhögjük ki az újakat szindróma.

mézescsók 2012.04.12. 16:43:08

@Pácsó Ármándó: Talán nyugis, de nem "édes" az érzelmi kapocs hiánya miatt.
@Mrs. Jackman: Ez igaz - Máté és a férfiak kapcsolata -, de én úgy érzem, a női hülyeségre és érzelmi labilitásra jobban alapoz, ezért mondtam, hogy még be is jöhet. Hogy ezen a téren Ő a legaktívabb? Egy dugás miatt? Nekem még Melák nyomulása is szórakoztatóbb volt.
@tryclops: Én nem bíznék Mátéban Edina helyében, mert már tudhatná, hogy bármikor képes ejteni.És ezt sejtheti a legutóbbi ceremónia óta is, amikor beállt mögé Máté és a pasas azt mondta, hogy jól meg van Edinával - egyelőre. Csak sajnos nincs nagyon más választása, mert eddig Mátéban gondolkodott. Máté pedig szerintem szabadulna abból az érzelmi kavalkádból, amibe egyébként nem tök ártatlanul került. Az meg, hogy mit mondott ÚN háta mögött (nem megbízható) és mit a Pandorán (vele akar játszani), egymásnak ellent mond.
Szóval szerintem Edina ma hosszú utazás előtt áll, amit egyébként sajnálok, mert Brokival való hetyegése ellenére elviselhető játékos volt és tipikus nő.

LoveMy 2012.04.12. 16:43:33

Kár nincs itt senki... :(
Folyamatosan Kíráról jönnek a cikkek!

???

hideg kéz 2012.04.12. 16:44:19

@zeteny25: Mi van veled koma? Itt mindannyian a gép mögül osszuk az észt, Te is. Vagy találkoznunk kellene mindennap 3-kor a Felvonulási téren?
Aki ilyen műsorba megy, számíthat rá, hogy fikázni fogják. Erre mondják ékesen, hogy aki kurvának áll, ne sírjon, ha basszák.

LoveMy 2012.04.12. 16:45:09

@Edie Britt:
igaz az én ötletem volt, de sokaknak tetszett, így megszavaztuk a Jégniki nevet!:)

kovácspéterke 2012.04.12. 16:45:57

@raspberrypie: majdnem megkérdeztem, h mi a túró az :D

kovácspéterke 2012.04.12. 16:48:08

@hideg kéz: "Vagy találkoznunk kellene mindennap 3-kor a Felvonulási téren?"
:D

Edie Britt 2012.04.12. 16:52:25

@LoveMy: jajjaj, nem olvastam mindent vissza, így ezt nem is tudtam, h Te keresztelted el. remélem, érted, h nem támadásnak szántam a hozzászólásomat, csak furcsállom, h itt sokan azt gondolják, ez a lány igazán ilyen jellem, amilyennek mutatja magát. szerintem a többieket akarja ijesztgetni, h ő aztán bárkit kiejt, beszólogat akárkinek, nem barátokat szerezni akar stb. mindeközben 1. hagyja, h megmagyarázzák helyette, h egy napja ismerte Műanyagot, miért sajnálná; 2. Meláknak akkor adogatott, amikor piásak voltak, egyrészt ő is felbátorodott, másrészt Krisztián nem fog emlékezni; 3. amikor más nem látja, igyekszik Mátéhoz minél közelebb kerülni...
inkább Kamus, mint JégNiki :)

LoveMy 2012.04.12. 17:00:28

@Edie Britt:
De hogy is :)
Viszont annak ellenére, hogy minden lakó más jellem, azért mégis ha pl. a Hernyós Petrát (szintén pár napja van bent) párhuzamba vonjuk a Jégnikivel, már az első sokkal közvetlenebb, és alkalmazkodóbb volt. Mert egy bizonyos szintig mindenkinek alkalmazkodnia kell.
Hasonlóan nem tetszik a stílusa senkinek sem, mint ahogy TT sem maradt sokáig!

LoveMy 2012.04.12. 17:01:53

Hasonlóan nem tetszik a Jégniki stílusa senkinek sem, mint ahogy TT sem maradt sokáig!

tryclops 2012.04.12. 17:06:29

@mézescsók: Jó, más kérdés hogy én sem bíznék meg Mátéban, de pofáraejtésre tőle én csak a döntőben számítok. Amiből persze az is kiderült, hogy kit várok én a végjátékba. Bár nem nekik szurkolok, de meg fogok lepődni, ha nem ők lesznek a végső páros.

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 17:09:16

@Edie Britt: Nem kell ezt a JégNiki elnevezést sem megszokni. Este úgy is kiejtik.

mocskosmacska 2012.04.12. 17:11:17

@Edie Britt: Niki szerintem sem ilyen érzelemmentes, mint amit mutatni akar magáról. Azért is gondolom, hogy nem mert annyira folyton mindig hangsúlyozza, hogy ő milyen érzelemmentes, hogy az már nem lehet.
Sajnálom, hogy ma este kiesik, lehet, hogy érdekes lenne, hogy mikor esik ki a szerepéből egy orbitális hiszitrohammal. Bár ez valahol gonoszság lenne leadni, mert ez egy másik ember meztelenre vetkőztetése.

LoveMy 2012.04.12. 17:11:27

@Pácsó Ármándó:
Nagyon egyet értek Veled!!! :)))

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 17:16:27

@LoveMy: Köszi MyLove :-)

@mocskosmacska: Pít+Edina páros nem az érzelmeik miatt lenne nekem "édes", hanem az összerakásuk ötlete olyan leányregényes. JégNikitől és is megnéztem volna bármilyen indulatot, de ha azt nem, akkor egy pancsit legalább.

dennis rodman 2012.04.12. 17:17:43

@Müszélia: azért ne " hallgass" a félrevezetésre, Edina valóban buta és Féltengely Nikinek mondta, azt hogy más szállodában lakunk.

Edie Britt 2012.04.12. 17:21:58

@LoveMy: arra jogos a JégNiki, h tartózkodóan viselkedik, bár inkább Petra tenné ezt. szerintem botrány az a lány, böszme és közönséges, többször én éreztem magam kínosan, miközben néztem őt a műsorban...
@Pácsó Ármándó: a többség kedvéért megszokom a JégNiki elnevezést, ha mégis úgy alakul, h bent marad. én nem bánnám, mert az legalább fordulat lenne, váratlan esemény. ha ma kiesik JégNiki (a kedvetekért), és Kíra bent marad Melák által, akkor nem éri meg fent maradni fél 11ig :(
@mocskosmacska: szerintem nem gonoszság leadni a műsorban egy ilyet, mert ő pont ezt vállalta, benne van a szerződésében, h meztelenül is mutatják - a szó valós és átvitt értelmében is. ha beég, azt csak magának köszönheti, nem a vágó munkatársnak. és tényleg nagyon érdekes lenne, ha követhetnénk ezt a folyamatot, én titkon remélem, h nem esik ma ki :)

mocskosmacska 2012.04.12. 17:24:07

@Edie Britt: Én is titkon azt remélem, de annyira kiszámítható volt eddig az egész, hogy nagy esélyt nem adok neki.

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 17:27:51

@Edie Britt: A műsorcsinálás miatt maradhat (én TerrorTomit is marasztaltam volna ugyanezen okból) csak nem látom reálisnak, hogy így is lesz.

Edie Britt 2012.04.12. 17:29:06

@mocskosmacska: tehát este Edina és Niki beáll Máté mögé, és Máté Edinát választja?
nem lehetséges, h mégsem a régi felállást választják, és akkor Niki áll csak Máté mögé?

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 17:29:43

@mocskosmacska: Na, írjuk itt az egyformákat :-)

mocskosmacska 2012.04.12. 17:30:59

@Edie Britt: NEm tudom, csak eddig nem volt nagy meglepetés a műsorban, ezért gondolom.

LoveMy 2012.04.12. 17:32:15

@Edie Britt:
Hernyós Petrát és Jégnikit nem azért írtam, mert bármelyik is szimpi lenne! Csak hasonlítgattam!
Miattam kézen fogva mehetnek ma haza! :)))

Edie Britt 2012.04.12. 17:33:32

@Pácsó Ármándó: huh, TT engem szörnyen zavart, nem tudok jó tulajdonságát mondani... be kell ismernem, h felzaklatott a viselkedése és minden mondata, pedig ez csak egy tv-műsor :) tetszene az a fordulat, h Máté Nikit választja Edina helyett :)

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 17:34:18

@Edie Britt: "nem lehetséges, h mégsem a régi felállást választják?"
És Anikó áll Melák mögé, Leventét meg otthagyja Edinának?

Edie Britt 2012.04.12. 17:39:31

@LoveMy: neee, inkább maradjanak :) Niki égeti magát ezzel a felvett szereppel, aztán lebuktatja magát; Petra pedig szórakoztat a közönségességével... ja, és Petra jó alapot biztosít Pít vicceihez :) menjen haza robbantósAnikó és nyervogósEdina! hm? és cserébe bírni fogom Kírát :)
@mocskosmacska: valószínűleg igazad van, nem lesz meglepetés, eddig sem volt. tudod, mi volt izgi szerintem? amikor Levente Anikó mögé állt. először izgultam, h tényleg mögé áll-e, aztán izgultam, h Anikó jól átveri-e, vagy tényleg kiteszi Pétert (vagy Tamást? nem tudom, hogy hívták igazából Muzsikust...).

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 17:39:51

@Edie Britt: Nem baj az, ha beleéled magad a műsorba, legalább kikapcsolódsz egy kicsit!

LoveMy 2012.04.12. 17:40:15

@Edie Britt:
Máténak nem tetszik a Jégniki játéka!

@Pácsó Ármándó:
:D

LoveMy 2012.04.12. 17:43:30

@Edie Britt:
ezzel csak az a gond engem meg pont fordítva: Jégniki, Anikó zavar utánuk Hernyós Petra, Csíra, és Noémi!
Na, akkor ebben sorrendben az ajtó előtt kifelé menet sorakozó! :)

Edie Britt 2012.04.12. 17:44:44

@Pácsó Ármándó: kösz, értem én a viccet, csak nem szeretem :) nem ám, szeretem is!
"És Anikó áll Melák mögé, Leventét meg otthagyja Edinának?" - igen, de persze csak átmenetileg gondolom.

@LoveMy: biztos, h nem bírja Máté JégNikit? szerintem bejön neki. mondta, h nem tetszik neki Niki stílusa?

Vadkörte82 2012.04.12. 17:45:32

@Pácsó Ármándó: végigolvastam, itt kint több a taktika, mint bent a hotöljben :) én változatlanul kiállok Edinka mellett..remélem Brok nem ejti. a többi végülis mindegy is mára.

@mézescsók: itt annyit jeleztem, hogy a beharangozóban Omár becsapva érzi magát, vhogy nem úgy alakult a beállás ahogy elképzelte? de ma este okosabbak leszünk és én hallucináltam be valamit.

@tryclops: egyetértek veled!

LoveMy 2012.04.12. 17:45:49

@Pácsó Ármándó:
ja és még annyit hozzáfűznék: az, hogy minket ki zavar, a bentieket egyáltalán nem érdekli, már csak azért sem, mert már rég vége ennek a játéknak! Mi csak felvételről látjuk az egészet! :)

Vadkörte82 2012.04.12. 17:48:14

@Edie Britt: MyLove helyett válaszolok, a riportban mondta h nem tartja jó játékosnak, ergo jó partnernek, mivel nem barátkozik senkivel..

LoveMy 2012.04.12. 17:50:03

@Edie Britt:
Máté már lenyilatkozta a riportszobában + Meláknak és Csírának is elmondta a Jégnikiről, hogy nem jó játékos!

LoveMy 2012.04.12. 17:51:03

@Vadkörte82:
nem baj :)
csak már annyiszor leírtam, hogy inkább visszakerestem és bemásoltam :)

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 17:51:43

@Edie Britt: Anikó nagyon féltékeny Edinára

@Vadkörte82: Én úgy értettem Omárt, hogy JégNikit kavarták meg a titkolózásukkal. Majd látjuk!

@LoveMy: Nem mondod! :-DD

LoveMy 2012.04.12. 17:53:38

@Pácsó Ármándó:
bocs, tudom, hogy tudod!
Nem Neked szólt, hanem ahhoz, amit Te írtál Edie Britt-nek, vagyis neki!

LoveMy 2012.04.12. 17:58:40

@Pácsó Ármándó:
De akkor miért azt mondja Omár, hogy mindenki átvert?

Vadkörte82 2012.04.12. 18:01:56

@LoveMy: na ez az? :) vagy ez is egy jó kis szerki trükk.

Pácsó Ármándó 2012.04.12. 18:03:03

@LoveMy: "De akkor miért azt mondja Omár, hogy mindenki átvert?" Téged? :-))

Bocs, most már mennek kell, sziasztok!

LoveMy 2012.04.12. 18:03:29

@Vadkörte82:
tuti hogy az lesz, mert nincs rá más ésszerű magyarázat!

LoveMy 2012.04.12. 18:04:49

@Pácsó Ármándó:
köszi.. ez épp olyan, mint " a 4 lába van, szék és nem asztal!"
hahaha :)

mézescsók 2012.04.12. 18:10:36

@tryclops: Broki nekem kifejezetten megkönnyebbültnek tünt, amikor Edina elkerült mellőle, ezért nem gondolom főleg, hogy visszaválasztaná maga mellé. Egyébként majd meglátjuk.

@Vadkörte82: Nem láttam a beharangozót, azért nem értettem, hogy Omar miért lenne csalódott, ha Noémi mögé állna. Ezek szerint bármi miatt szomorkodhatott Omar kicsi lelke.

cézé 2012.04.12. 18:27:16

Csíra egy kifejezetten idegesítő, ostoba, beképzelt liba, aki a 20 évével azt hiszi, ő felnőtt, érett, tapasztalt nő, de majd rájön. Viszont ide tökéletes, szóval több ilyet.
Omár jó arc, remélem ő nyer, a tegnapi alakítás a műsor végén fantasztikus volt.
Viszont Hiper miatt számomra az adás már-már nézhetetlen. Tegnap az a kiakadása, meg a fújtatás, hogy hú de nagy baj van...Miért lenne baj te félnótás, te félkegyelmű, miért? Hát nem neked van a legmegbízhatóbb párod (mármint szerinted) aki simán téged választ? Ha meg védett az a szerencsétlen Újniki, szerinted majd pont hozzád áll? Mi itt a bonyolult te egysejtű? És miért rázza a fejét úgy a kamerába? Látta már ezt a nőt orvos? És miért hiszi, hogy ő mozgatja a szálakat? Nem csinál semmit, csak óbégat. (Aki mozgat, álláspontom szerint az Pít, bár erről ő nem biztos, hogy tud). Amit pedig Csírával csinált, az a nyakába ugrás, az gusztustalan volt, egy de az mondjuk nem érdekelne, mert ez a játék arról szól, de az nem ugrott be abba a galamagyába, hogy ez kurvára visszatetsző lesz mindenkinek?

Edie Britt 2012.04.12. 18:28:56

@Vadkörte82: @LoveMy: talán túlgondolom, h az, amit elmond Máté a riportban + a játékostársaknak, nem garantálja, h nem Nikit választja...
@Pácsó Ármándó: elfelejtettem, h Anikó tök féltékeny Edinára, ő amúgy is mindenáron vissza akar kerülni Leventéhez...
na majd este meglátjuk!

fofofo 2012.04.12. 18:29:27

Lehet, hogy túl sokat nézek ki Brokiból, de az én elméletem vele kapcsolatban: eltökélt abban, hogy az utolsó pillanatig Edina mellett marad (mert a csaj bele van esve, és jóban van a többiekkel), persze a labdát eldobja a végén, ha úgy adódik. Azért kommunikálja a többieknek, hogy kifele kacsingat a kapcsolatból, hogy pl. adott esetben így beetethessen egy ÚjNikit, aki majd a párválasztón nagyot koppan. Vagy ha bejön egy Pókmajom-szerű lány, aki erős páros akar szétrobbantani, ne ők legyenek célkeresztben. Csak az a kérdés, meddig tudja megőrizni Naiva bizalmát úgy, mert neki többet számít az, hogy mit mutat a külvilágnak.
Ha jó az elméletem, akkor viszont Máté minden látszat ellenére nagyon okos. Az is az okossághoz tartozik, hogy a többiek nézzenek csak butának.

cézé 2012.04.12. 18:29:31

Más.
edenhotel.hu/2012/04/03/petra-20/
Ha megnézitek a képeket, a műtermi képeken nem olyan nektek is, mintha egy teljesen más csaj lenne lefényképezve?:)

kerdesek05 2012.04.12. 18:35:03

Eltiltotta párja az Éden Hotel szépségét Nikit (28) volt játékostársától
Krisztiántól.

A Blikk úgy tudja, a dögös lány szerelme Krisztiánt is megkereste, és nyomatékosan megkérte, hogy tartsa távol magát kedvesétől.
1,5 éve van párom. Nagyon féltékeny lett, kiakadt Krisztiánra, pedig tudja, nincs oka rá. Én úgy mentem el, hogy játszani fogok, de nem teszek semmi olyat, amivel veszélyeztetem a kapcsolatunkat. Krisztián félreértett engem, azt hitte igazi érzelmek alakult ki közöttünk. Én csak kedves voltam vele, de nekem nem kéne egy 19 éves srác, azért sem, mert 28 éves vagyok és amúgy is van barátom – mondta el Niki, aki elárulta, a két fiú között valóban voltak nézeteltérések. – Megkért a párom, hogy ne barátkozzak Krisztiánnal.
Nem is akarok, mert a kapcsolatom többet ér, nem akarom tönkretenni. Nem találkoztak, néhányszor beszéltek telefonon, a barátom elég határozottan fellépett Krisztián ellen – árulta el Niki, akinek bejött az élet a műsornak köszönhetően: rengeteg felkérést kap, és rendszeresen hívják modellkedni.

Lacka929 2012.04.12. 18:53:07

Van már mai kibeszélő, gyertek át!

Lacka929 2012.04.12. 18:55:36

@fofofo: Ez egyszer-kétszer elmegy, aztán már mindenki tudni fogja, hogy csak vetít...

Lacka929 2012.04.12. 18:56:40

@LoveMy: Ezt én se értettem, miért mondja Omár. Lehet, hogy végül ő esik ki? :)

Silene 2012.04.12. 18:57:13

Sajnos szerintem is Niki2 fog kiesni, kár érte, mert ő legalább nem hisztis (még).

Azt viszont nem érrem mit esznek Brokin!! Bloá! A haja szerintem festett (vagy melírozott), az arca borzalmas, szétesett, a jellemét meg inkább haggyuk. Fuuuuuuuuujjjjj. Nem értem, hogy egy olyan szép lány, mint Edinka mit akarna tőle. Szerintem amúgy nem feltétlenül buta, csak iszonyat hiszékeny szegényke. Egy szerelmes lány vak.

Hipert utálom a legjobban, mert annyira gusztustalan az egész nő (belülről), remélem nem jut már sokáig. Amit Csíra bejövetelekor művelt, attól hányni tudnék..

Melák normálisabb Műanyag nélkül, ha túllépne rajta és visszavenne az arcából, egészen viselhető lenne.

Csíra szerintem jó játékos, csak idegesít, ahogy a haja a szemébe lóg. Grrrr.

Omar a legjobb, van agya, egyenesnek tűnik, nem látszik se erősnek, se gyengének, nem utálja senki. De mondjuk LMZ meg ÚjPéter is normális. Annnnyira jó lenne, ha LMZ valahogy pofára ejtené Hipert. De úgys fogja. :(((((

PokerfacePetra undi, a stílusa alpári, nőietlen és hozzá ez az arc meg hang.. Nem kedvelem. :S

Szerintem.

mex18 2012.04.12. 18:57:58

Szerintem Hyper gilisztás, azért izeg mozog állandóan :), elmehetne crash test dummy nak :)
Omar meg egy Chibo reklámba :)

Nekem az tűnt fel, hogy ezeknek nincsenek ismerőseik akik beirkálnának ide, hogy x,y nem is ilyen, hanem olyan ?

Silene 2012.04.12. 19:27:32

Én már írtam, hogy ÚjNikit köszönés szintjén "ismerem".

almafa5555 2012.04.12. 19:59:31

@kerdesek05: Miért Máté???????????????

JOKKA21 2012.04.12. 23:32:38

@Silene: Én meg sunáznám.Tetszett, hogy Krisztiánnal laza volt, amikor beszólogatott neki a Melák.

Banyus83 2012.04.13. 11:21:11

Még mindig lemaradásban, de már gyógyultan :-D

Szóval:
- egy Pít-Omár-Naíva szövetség nekem tetszene.
- Naíva nem is naív, csak, ha Brokiról van szó, nem???
- Jó, hogy visszajött Csíra!!!!! Lesz itt még nemulass...
- Hiper egyre unszimpibb...szerintem nem csak nekem...
- kívéncsi vagyok mi sül ki a Csíra-Melák párosból.

Na, megyek, aztán visszanézem, hogy esik ki ÚjNiki (csak nehogy meglepődjek :-D )...aztán már képbe leszek...
süti beállítások módosítása