Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 27.

2012. április 11. 20:10 - Hódos Hajnalka

Arra gondoltam, úgy kezdem a mai posztot, amíg nem adják vissza a régi TV Macit, addig bojkottálom a Marslakók posztokat, így tiltakozván a köztévé döntése ellen, aztán rájöttem, ez sixx-en kívül az égvilágon senkit nem izgatna, úgyhogy maradok a morgásnál. Gyenge idegrendszerrel megáldott Olvasóink kedvéért már most közlöm, Erik eltűnt - VAN Isten - dehogy ment Szaúd-Arábiába, ugyan! Zöldi se rabolta el, ő most azt gyakorolja, hogyan hajoljon le majd a zuhanyzóban a szappanyér', ugyanis böribe vonul. Önként, dalolva. Mer' az Öreg így határozott. És mert vége. Zöldi van annyira hülye, rákérdez, mikor van vége. Mostbazmeg. Szóltak, nem? A kiscsaj miatt cseszte el. Az Öreg alkut ajánl: elviszi a balhét, mert valakinek áldozatot kell hozni. Kap egy ügyvédet, fedezik a költségeket, odabenn gondoskodnak róla, és amikor kijön, várja egy csinos bankszámla.

Titinek leszedték a műhaját, levágatta a haját, mert már eleget sírt Zsánfránszoá miatt és most vagány lesz. Kígyós kiosztja a melót, Velenyák rázza gatyába az oldalt, hogy hasonlítson egy weboldalra, Gejgeró Mester meg menjen Lolával interjút készíteni. Eszter Erik után kajtat a kórházba, ahol annyit tud meg, a Doktorúr szabadságon van, aztán hazudozik Kígyósnak, mert az Gergő telójáról hívja, faszt kell zaklatni ilyenekkel, hogy menjen be dolgozni, mikor pont peteérése van és az ideális spermadonor éppen eltűnt, mint szürke szamár a ködben! Aztán megbízza a Hekkert, derítse ki, hol a lovagja.

Titi nem bírja ezt a semmittevést a pörgés után (he?) és nyavalyog, ez nesze semmi, fogd meg jól, Zöldi uzsorázott, megvesztegetett és közvetve öngyilkosságba kergetett embereket, és most sikerült rábizonyítani egy gyújtogatást? Ez minden? Hát szuper, soha sehol nincs igazság? Titinek kéne szólni, hogy Al Caponét adócsalás miatt tudták csak kóterbe dugni, ha már se az egyetemről, se egyéb olvasmányaiból nem lenne ismerős számára ez az információ, ami 1984-ben a húszforintos kérdések között szerepelt a Kapcsoltam c. műsorban, és erre még az sem mentség, hogy ő akkor még a pisakását kevergette a homokozóban és abból gyúrt pogácsát.

Eszter rendíthetetlenül nyomoz Erik után, annyit tud meg a főbérlőtől, hogy pár napja kiköltözött a kecójából, aztán azt is, a Thália egy befogadó színház és elkészült a látványstúdió, örvendek. A Lola interjú balul sül el, mert Antos megdugta és a kiscsaj, aki, amióta az eszemet tudom, azóta 19 éves, még mindig be van rágva. Össze is ugatnak, mikor Ottó egyedül hagyja őket, torokszorító a beszélgetés, gondolok az ilyen mondatokra: nem is emlékszem többre kettőnkből, csak a hátadra, ahogy elmész. Mondtam is az embernek, ezt a pózt kipróbáljuk, ha mindketten belenyomorodunk is. Mikor Lola megtudja, hogy Bohócévi tartósítva van, nem járul hozzá az interjúhoz. Ezen meg Ottó akad ki, mert nem szeret hiába dolgozni. Óbégat Antossal, nem érdekli, hogyan intézi el, de holnap reggel ez az interjú fenn lesz az oldalon. Szegény fotósnak megint dugni kell, a fél fizetését óvszerre kénytelen költeni, az meg nincs a cafetériában. Eszter visszamegy a kórházban, megint lepattintja a nővérke, aki háborog, amióta van ez a cirkusz a Doktorúr körül, azt sem tudja, kinek mit mondjon, kezd tele lenni a töke az egésszel. Eszter, Titi és Gergő a Félkézben lazulnak, jobban, mint a Riga lánc, hamarosan megérkezik Ottó is, mert Erzsike párterapeutához akar menni. Ottó nem ért semmit, szerinte jó irányba változnak a dolgok, Bözsi nem érzi a változást? De. Ottó megint iszik például. Meg van áldva ez az Ottó, nemsokára kiröpül a Pirszinges is, aztán baszhatja, itt marad ezzel a megkeseredett szipirtyóval, oszt nízhet, mint a luki nyúl.

A Félkézben vad buli veszi kezdetét, először is Gergő beáll a zenekarba játszani, Eszterékre meg rápusztul két pasi. Annyira rossz szövegekkel, hogy ha lányom lesz, ezt az epizódot fogom neki levetíteni a Pöcsfej szemléltetéséül. Titi beseggel és vitustáncot ad elő a kisebbik pöcsfejjel, aztán röhögnek a semmin, smárolnak, a pasi imádja a tejet, úgyhogy Titi kínálja meg egy pohárral, nem baj, ha nincs fönn pia. A faszinak az se lenne baj, ha Titi előszobájában egy kecskét kéne megfejnie, hogy ihasson tejet, szerintem, az a fajta, akinek Titi élete numerája. Dugnak, simisimi, Ottó záráskor még mindig a korsó sörét bámulja, ami már akkor megpimpósodott, mikor Titiék az előjátéknál tartottak, Erzsike lejön érte a Félkézbe, és ölelkezve távoznak. Kíváncsi vagyok, mikor fog végre történni valami.

Címkék: marslakók
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mrs. Négerhergelő 2012.04.11. 20:31:25

szóljatok, ha történik valami ebben a sorozatban....addig csak hogyvoltokat fogom olvasni

kárpátia56 (törölt) 2012.04.11. 21:15:13

úristen ez a sorozat milyen lehet? kérdezi a jobb agyféltekém. gondolom, Hajni se tudta, mire vállalkozik. válaszolja a bal agyféltekém.

-szp- 2012.04.12. 19:18:55

Kedves Hajnal, maga csodalatos. Engem meg ugy neveltek, hogy szarbol nem lehet varat epiteni. Mindig is sejtettem, hogy atveres aldozata vagyok.
Tarts ki, meg mindig (sot egyre inkabb) zsenialis vagy!
süti beállítások módosítása