Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 5x05 - The Ride Along

2012. április 11. 16:00 - Chat Géza

A lőtéren,  Hank kérdéseivel és fellengzős beszólásaival megszakítva osztja a nagy igazságokat Samurai, miközben hibapont nélkül szitává lő egy céltáblát. Kicsit fel van baszva az agyvize, mert Kali kibútorozott a kecóból, és így már nem tudja minden percében csoki barna gettópopsiján legeltetni a szemét. Apocalypsenak van egy olyan rossz érzése, hogy Kalit valami másik bika döngeti. Hank egyből hárít, hogy nem úgy van az. A rapper egy kis laza esti járőrautós kocsikázásra invitálja Moodyt, akinek – az előbbieket hallva – nem nagyon van kedve a halálos érintéstől harmincöt centire az anyós ülésen furikázni. De itt az erősebb kutya baszik, és jelen helyzetben Samurai az alfahím.

Charlie és Hank egy bárban – hol máshol – beszélgetnek az esti programról. Runkle rádumálja, hogy bármennyire is nem fasza érzés, azért csak menjen el az Apocalypse féle éjszakai városnézésre, hogy az üzlet érdekeit figyelembe véve minden a legnagyszerűbb legyen. Ugyanakkor Charlie is szeretne csatlakozni az éjjeli őrjárathoz. Ennek érdekében felajánlja, hogy ő lesz az élő Kevlár mellény, az emberi pajzs hadművelet legékesebb példánya. De valójában csak önös érdekek vezérlik, hogy gyerekkori álma valóra váljon, és egy rendőrautóban utazhasson.  Hank szívének vajból készült részének köszönhetően előre hozza a gyereknapot és megengedi barátjának, hogy velük tartson.

Az őrsre érkezve Hank ironikusnak találja, hogy a három rosszéletű önként jön el a rendfenntartó szervhez. Charlie nyikkanni sem tud, egy biztos úr máris felnyomja a motorháztetőre, hogy letartoztassa munkahelyi maszturbálásért. De csak Samurai viccelődött. A gyors, Runkle féle önkielégítést kifigurázó improvizáció után a lényegre is rátérnek. ’Miért öltözött Apocalypse kommandósnak és hol van az igazi zsaru, az est házigazdája?’

A járőrautóban cirkálóznak keresztül a városon. A fakabát elmondja a zsarulét nagy igazságait, míg az anyósülést lestoppoló Charlie mindent összetaperol ami a keze útjába kerül. A Santa Monica-i zsaruhoz ihleteket szerző Samurai felteszi a nagy kérdést, hogy a csávókám lőtt-e már le valakit szolgálat közben. „Egy gyereket. Sötét volt és azt hittem fegyver van nála, pedig csak egy Ipod Touch volt a kezében.” Így szól a válasz. Tetézi a bajt, hogy egy fekete kisgyerekről van szó a történetben. Apocalypse az egekben hesszelő istenekre esküszik, hogy ha megállnak, szitává lövi az ombre fejét, de szerencsére kiderül, hogy ez a sztori is csak egy hollywoodi klisé. Még soha nem kellett használnia a fegyverét. A beszélgetést lezárva a biztos úr egy kajáldát látva, ’Na ki éhes?’ költői kérdéssel ad nyomatékot a satuféknek és a flamózási ingernek.

A fakabát már burkolja is a fánkot meg a kaffét és nagyívben leszarja a közhelyt, mert ez igenis fontos egy rendőr szervezetének. A díszes társaság ki van akadva, hogy egy fánkot zabáló zsekát kell bámulniuk az éjszaka. A fickónak sincs túl sok kedve ehhez az egészhez, hogy hollywoodi pénzes hülyegyerekeket pesztráljon egész éjjel, de ha nagyon tudni akarják, akkor jól figyeljenek, mert tényleg ilyen egy átlag rendőr élete. Próbálja nem kinyíratni magát. A sors iróniája, hogy a mondat végét egy hirtelen jött szívroham miatt kell elharapnia. Charlie már hívja is a 911-et, így már nincs is semmi para. Csak hogy fognak haza jutni?

Hank azt javasolja, hogy Apocalypse törpe nigga csicskása jöjjön el értük az isten háta mögé, mire Samurai meglengeti a már gazdátlanul álló járőrautó kulcsait, egyértelmű jelzést adva, hogy a továbbiakban mint jól álcázott jardok szelik tovább az éjszakát. Charlienak nem nagyon tetszik a buli ezen része, de mint ahogy azt már mondtam: az erősebb kutya baszik. Runkle a hátsó ülésre utasítva panaszkodik és próbálja megfékezni a két törvényen kívülit, de nem nagyon megy. Elölről úgy hangzik, mintha folyamatos jelleggel egy tini lány picsogna a hátsó ülésen. Samurai lerója tiszteletét Hank előtt, amiért büntetett előéletű, mert ebből is látszik, hogy nem egy pózer gumiember. Apocalypset telefonon tájékoztatják, hogy Kalit valami másik niggával látják egy klubban. Eljött a kamu rendőri intézkedés ideje.

Odalopakodnak a klub közelébe és a járőrautóból figyelve várják, hogy Kali és a faszikám kilépjenek. Közben egy utcalány is bepróbálkozik a (nem annyira) biztos uraknál, de Hank és Samurai portékája ma nincs terítéken. Charlie által azonban bebocsátást nyer a rendőrautó menedékébe. A klubból kilép Kali, meg a frissen levadászott bika és kocsiba szállnak. Padlógáz, sziréna, villogó és nyomás utánuk. Hank a maga stílusában ’Húzódj jobbra fasszopó’ felszólításával megállásra készteti a jármű sofőrjét. Egy sötét mellékutcában sikerül is megállniuk. A járőrautóban letisztázzák a felállást. Jó zsaru, rossz zsaru módjára fogják az ügyet elintézni, míg a kopasz zsaru a kocsiban marad.

Charlie előadja a nagylelkű rendőrhadnagy szerepét, mire az éjszakai pillangó, hálája jeléül, szíves örömest felkínál egy rundó régi vágású szopást. Runkle nem egy John McClane, hogy a világot kéne megmentenie, így pont ráér egy kis járőrautós afférra.Apocalypse a vezetői oldalról, Hank az anyósülés felöl közelíti meg a járművet. Moody elbeszélget Kalival, hogy ne nagyon szóljon Samurainak a kis szerelmi viszonyukról, mert, mint ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja, a megbocsátást még nem sikerült elsajátítania az önismereti kurzuson. Kalinak zipzár a száján, nem lesz elpofázva a köztük lévő dolog.

Apocalypse a „Jogosítványt, forgalmit fasszopó!” nem éppen hivatalos felszólítással kéri el a sofőrtől az iratokat. Ebben a hangnemben folytatódik tovább a rendőri intézkedés, minek a végére azért csak sikerül odasuhintania a gumibottal a sunázni készülő fickó térdhajlatába. Ekkor lép közbe Kali, így a csonttörés és a vérfürdő elmarad.

Közben Charlie az utcalány szopási technikáját dicséri, és úgy gondolja, hálája jeléül vagy csak úgy simán jófejűségből, ő is valamiféle örömet szerez neki és ujjazni kezdi. De valami nincs rendben. A kurvinyek Charliera néz és férfias hangon megkérdezi, hogy akar-e cserélni és az ő péniszét a szájába venni? Charlie meg nevet és csak néz hülyén előre, hogy mivót, meg hogy milyen pénisz? A „csaj”, nem várva a válaszra, tovább folytatja a mónikázást. Charlienak leesik a tantusz. Beletúr a „nő” hajába, mire a kezében marad a paróka és ennek hatására sírva-üvöltve élvez el a kamu hadnagy a kamu nő szájába.

Újra hárman vannak a járőrautóban és így cirkálnak a városban. Charlie a hátsó ülésen – a hideg zuhanyt hiányolva – sír, Hank meg a volán mögött ülve próbálja nyugtatgatni, hogy nem tehet róla, nem tudhatta, hogy fickó. Moody és Apocalypse már mérföldekről kiszúrták az örömlány ádámcsutkáját, ezért is nem akarták, hogy beszálljon a kocsiba. Charlie ettől csak még szarabbul érzi magát. Eközben Hanknek egy másik megsebzett szívvel is törődnie kell, hisz Samurai is fel van dúlva Kali miatt. Jön a nagy szent beszéd, hogy „ha igazán szereted, akkor elengeded” de ezt egy fickó sem kajálta még be. Hank végül a tökénél fogva ragadja meg a lényeget. „Lehetne rosszabb is. Például le is szophatott volna egy transzi utcalány.”

Most Hank is kap egy fontos hívást, hogy azonnal menjen el egy étterembe, mert Bates piásan, meztelen jelenetet rendez, és kínos helyzetbe hozza Karent. Padlógáz, sziréna, villogó és már ott is vannak. Amíg Moody leimádkozza a pucéran táncoló – „faszpináját” mutogató – Batest az asztalról, addig kiderül, hogy Tyler cserélte ki a piákat, és ez lett a következménye. Hank egy kicsit megörül, hogy mennyire hasonlít régi önmagára ez a kis szarjankó, aztán egyből eszébe jut, hogy mennyire nem szereti. Richard letáncol az asztalról, beavatja Hanket, hogy a sitten kétszer is szerelembe esett és olyan figurákat pörgetett, mint Tyler. Egy gyors ölelés és elmegy kocogni az éjszakába, nem boldogítva tovább az étterem vendégeit. Karen, Becca, Tyler és Moody kis kört alkotva beszélik meg az itt lezajlott eseményeket, mire hangosan szűretlen szakét kérve, Samurai is besétál a képbe. Kéretlenül is odacsapódik a családi meetinghez, ekkor kiderül és mindenki számára világossá válik, hogy Hank kimondatlan kérésére cipőzték meg Tylert annál a klubnál. Ennyit a nagy nehezen felépített családi békéről.

Most már tényleg a rendőrség irányába tartanak, hogy visszaszolgáltassák az eltulajdonított rendőr autót. Útközben azért felveszik a pucéran kocogó Batest, aki Charlie mellé, a hátsó ülésre zuttyanva felajánlja a ’verjük ki egymásnak’ férfi társasjáték felhőtlen szórakozásának lehetőségét.  Ebben a pillanatban villog rájuk a mögöttük haladó járőrautó. A ma esti bulit (is) a rendőrök zárják.

Címkék: kaliforgia
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása