Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hawaii Five-0 - 1x10

2012. április 11. 09:00 - Segna

Mire felmelegedne elgémberedett kezünk, szívünk, a paradicsomi bevezető máris átvált egy pénzszállítón zajló beszélgetésbe. A kísérő ex baseballos, új apuka napokon belül. Ez az első napja, de ne izguljon, biztatja a sofőr! Mi persze tudjuk, akkor tuti izgulni kell. A rutin pénzpakolás hamarost véres rablásba torkollik, amit talpig hófehérbe és gázmaszkba burkolt, festőnek látszó profi csapat követ el. Az ex baseballos meglátja a rabló arcát. Még se olyan profik. Mindenesetre az ex baseballos pályafutása úgy tűnik máris véget ér a cégnél. Főcím!

Kedvenc ninjánk újítgatja rommá alázott házát, fehér atletában, keményen ellenállva a lavina-kövér fagylaltárus tatarozó kommandó-szervező ajánlatának. Befut a a Haule és feldúltan hívja csatába szeretett főnökét. Az mentegetőzik, nem hallotta a telefonját. Ennek kapcsán kiderül, hogy ninjánk finnyás és gazdag a fiú, mert a nagyszabású fagylatárus segge alá szorult kütyüről, méla undorral lemond, és újat vesz magának. Majd figyeljük mit tud az új. Legalábbis a férfi nézők, gondolom.

A csapat rááll az ügyre, ami kezd furcsállani, vitték a kocsit is, a lóvé egy részét meg nem? A biztonsági okokból megjelölt pénzszállító zsákok, a kikötő vizéhez vezetik a gyors nyomozásban reménykedő csapatot. Nincs mese itten úszni kell! Sajnos Széparcú félkínainknál nincs úszógatya, Haule elvből nem úszik, marad az újonc, és figyelmességből vele tart a főnök. Teccik az ügy! Itten vetkezés lesz! És lőn!

Kono kékben, a főnök félmeztelenben, ellenben hosszúgatyában merül. Haule nem állja meg, hogy ne stírőlje Kono bikinijét! Vagy a főnök drapp gatyája tetszik inkább neki? Az ügy zavarba ejtő fordulatot vesz, ugyanis előkerül a pénz, és a kocsi is. Talán nem is a pénzről szól a történet?

A kocsi kibelezése során, egy szerencsétlen sorsú polipon kívül, csak egy szakadt maszkot és egy szétlőtt adattárolót lelnek, ami rögzíti a páncélautó napi mozgását. A maszk kapcsán kedvenc párosunk megy a rablást mégis csak túlélt őrhöz a kórházba, míg az átlőtt majd tengervízben ázott adatrögzítő Chinhez kerül. Széparcú kínaink kissé borúlátó, de aztán vállalja, mondván gépzsírral és imádsággal talán menni fog. Sajátos a humora.

A helyszínen talált egyéb fehér ruhás maszkos pasikról kiderül, hogy tényleg festők, és az egyik közülük priuszos is. Gyengéd kifaggatása révén rájönnek, hogy elterelésül voltak csak oda csalva, egy újsághirdetésben. Zsákutca.

Kono szerencsére faggatóra veszi a szövetségi adatbázisokat a ballisztikai jelentés fényében, és kapása van! Több hasonló véres bankrablás szárad a fegyvertulajok lelki fregoliján. A közös pont, a rablásokkal egy időben zajló triatlon versenyek, minden városban. És micsoda véletlen, a városban másnap lesz egy triatlon. Na, végre valami izmos gyanú!

Közben magához tér az őr is, usgyi a kórházba. Sajnos a tömegtájékoztatás már elfecsegte, hogy él a tanú, így párosunk épp egy kövér kék-kódba fut bele. Szemet szúr egy maszkos műtős alak, aki sajnos a liftből teleportál, így nyoma vész. Ninjánk kivételesen nem őrültködik, és nem mászik a liftaknába a maszk-mániás után.

Kono ismét szorgalmas kislány, és lejárja az újsághirdetés feladóját. Egy kiropraktor irodájából adták fel. A jó doktor állítólag távol, de mindenütt vér, leginkább zacskóban. Dannó részéről elhangzik egy-két vámpíros poén, finom utalásként O'Laughlin korai zsengéjére, a Moonlightra. Hölgyrajongók figyelmébe ajánlom azt a sorozatot is. Aranyos benne a paskó, noha nem a mostani szálkásra edzett ninjaként, inkább a sármos szépszemű kategória éllovasaként. Férfi nézőinknek szintén ajánlható a mű, mivel a sorozat üdvöskéje a Mamma Mia-val befutott szép arcú szőke Amanda Seyfried. A csaj nekem speciel a Tristán és Izoldában jobban tetszett. De vissza az ügyhöz!

McGarrett gyorsan összerakja a triatlonos múlt és a vérkészítmények kapcsolatát, ez dopping lesz. Hogy honnan ismeri? A búvárok is alkalmazzák. Tiszta ismeretterjesztés ez a sorozat! Elmélkedés közben McGyver-McGarrett ujjlenyomatot vesz, ezúttal porzsák és tollseprű segítségével, és az új kütyüvel rögvest továbbítja is a hadkvártélyon hagyott Chinnek. Közbevetőleg, aknaásó lagundzsi legyek a nevem napján, ha látok különbséget a két telefonja közt! Apropó! Mikor vette?

Chin nem véletlenül maradt az irodában, kideríti, hogy a szétlőtt kártya üres, kicserélték a rablók, ezért kellett a kocsi. Másik kocsi kártyáját kikérve kiderül, hogy a felvételeken látszik a banki belépés, és így a belépő kód is. Bingó! Megy ez fiúk!

Az ujjnyomos adatbázis is árulkodik, egy helyi szép tetkós, ámde eléggé érdektelen arcú kismenőt keverve bajba. A rész unortodox faggatózása következik, súlyemeléssel egybekötve. A kismenő nem sokáig tartja a súlyokat. Ő csak a doppingban segített, ő vette le a vérüket. Az erőszak buzeráns bandának hölgy tagja is van, Sabine.

Párosunk autóba ül. Jaj ne már, megint lelkizés jön?! A mai a szerencse napunk, nincs lelki pancs, az ügyről beszélnek, illetve Dannó javasolja, hogy figyeljék a gyanúsítottakat, és csak akkor csapjanak le, ha már tettek valami törvénytelent. Ninjánk meggyőzhető. Közben irány a Sabine néven egyetlen helybeli triatlonos háza.

És ekkor a Sors szórakozni akar, és Sabine házát Dannó titokzatos exéé mellé teszi. Ez ninjánknak csak a bemutatás pillanata előtt néhány másodperccel esik le, a kapukód kapcsán. McGarrett láthatóan bárhol másutt lenne szívesebben, mint a kibontakozó ex házastársi szópárbaj közelében, de nincs szerencséje, maradniuk kell, mert innen ideális lenne a kukkolás. Rachel az ex, amúgy decens egy darab, ki se néztük Dannóból, hogy ilyen finom csajra bukik. Rachel rövid tusa után, illetve annak reményében, hogy még szekálhatja egy kicsit az exét, belemegy a dologba. A helyzet fokozódik, amikor kiderül, hogy a legjobb kilátás a hálószobából nyílik. Dannót sokkolja a franciaágy mérete így eléggé pikírten válaszolgat keble egykori kedvencének. McGarrett kezd jól szórakozni lévén, hogy a barátja és exneje szellemdús szópárbajt vívnak. Kettesben maradva rögvest rá is kérdez, hogy hogyan szedett fel a Haule egy ilyen jó nőt. Dannó töredelmes, és bevallja, hogy a nő szedte fel őt, sőt csapott le rá. Na, ez már hihetőbb. Már csak az a zavaró a rossz oldalon vezető, szép popsis lánnyal való ismerkedésben, hogy Dannó közben kedvenc főnöke fenekét stíröli. De tényleg!

Hát, az ember időközben változik.

Telik-múlik az idő, de a szomszédék csak edzenek szorgalmasan, szárazon és vízen, sehol semmi gyanús. Végre elmennek buzgóék valahová kocsival. Kono és Chin a nyomukban, míg Dannó átugrik szimatolni a házba. Míg Dannó benn szorgoskodik, és fényképezi a belváros térképét és a rajtszámokat, valamint pendikét zsákmányol, addig a triatlonosok talán menekülő utakat terveznek.

Ninjánk unalmában szóba egyedik az exszel, és meglepve veszi tudomásul, hogy az sík ideg lesz még a gondolatra is, hogy a Haule veszélyben lehet. Nocsak, nocsak. McGarrett próbálja nyugtatni, nem sok sikerrel. Annál inkább se, mert Dannó bajba kerül, ugyanis a triatlanos banda eleddig távol lévő másik fele váratlanul betoppan. Rachel rövid pánikolás után elrohan, majd új apuci böhömnagy mercijével nekihajt a szomszéd kapujának, majd előadja a szőkenőt. Dannó megmenekül, miközben a nő még megszerzi grátisz a rosszfiúk ujjnyomatát is. A Haule illendően megköszöni a segítséget, bár megjegyzi, hogy mintha már látta volna ezt a trükköt. Rachel elvigyorodik, hogy egyszer már bevált. Szegény Dannó, teljesen lefagy, hogy anno átverte a csaj, ő meg bevette, hogy tényleg nem tudja melyik oldalon kell vezetni.

De elég a romantikából, indul a verseny. Most már csak rajta kell kapniuk a bandát, ahogy elhagyják a versenyt. Még szerencse, hogy minden versenyzőnek külön helyzetjelzős és időmérős chipje van! Szerencse. Kár, hogy erre a rosszfiúk is gondoltak, a chipjeik már rég más versenyzőn utaznak.

Közben Dannó végre meg tudja nyitni az illetéktelen kukkolás közben lenyúlt pendikét, és kiderül mi a célpont. Ah, épp közel van, így gyalog erednek a nyomukba, mivel minden le van zárva. Az események hirtelen felgyorsulnak. A triatlonos négyes szervezetten és pontosan behatol, kukkoló kamerát hatástalanít, és mackót robbant, majd gyémántot pakol.

A Five-0-ék csapdát készítenek. Kono a tetőre megy, megfigyelőnek, míg a fiúk lenn várnak. Közben a triatlonosok végeznek és szétválnak. Kono látja őket, és diktálja ki merre megy, így a csapat is szétválik, szólók következnek.

Dannó nyit. Nem cifrázza, keleti parti dörzsölt zsaruként eszközt használ, és egy elegáns hűtőtáska elérúgással máris földre kényszeríti a bringára pattant egyeskét.

Kono nőként a fegyvere rábeszélő képességében bízik, és nem csalódik, a triatlanosok hölgytagja ért a ráutaló magatartásból. Ketteskének is pipa kerülhet a neve mellé.

Chin a hagyományok híve, és a jó öreg, kötéllel emeljük ki a nyeregből módszert választja, tűzoltó tömlőre hangszerelve. Ez eddig három.

A főnöknek nincs szerencséje, illetve nem jut eszébe, hogy pisztolya is van, így oldalról rávetődve üti ki a nyeregből a száguldó négyeskét. Sajna a csávó nem méri fel, hogy aki ráugorva lerántja őt a bringáról, az nem egy egészséges, testi épségét kellőleg féltő ellenfél, így ninjánkkal közelharcba bonyolódik. Esélye sincs szegénynek. A homokon megkapja az őt megillető pofonokat és mellkasrúgást. Az a mögékerülés pedig... Sajnos kikockázni sem lehet ninjánkat olyan gyors. Félelmetesen tudja a testét ez a pasi. Öröm nézni. Többször is. Csak az olvasók kedvéért, mert kockázni akartam. De tényleg!

Aztán még örömködhet, aki akar a magához térő őr könnyes-szerelmes vallomásán, illetve Dannó családlátogatásán. Ez az ex-feleség egyre gyanúsabb! Amilyen szemeket mereszt a Haulera! Ez nő akar valamit. Figyeljék meg!

Kipihenni és lerázni a vállukról a nap stresszét, párosunk egy bárba indul. Ahogy elnézem Dannót, szüksége is van rá. Csatlakozzunk, Gin-tonicot ajánlok, szigorúan Gordon ginnel! Egészségünkre!

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

סדר עולמי חדש 2012.04.12. 22:09:00

Fúúú, ez de jó volt megint.:)
Gratula a remek poszthoz.
Apró kiegészítés, ha szabad.
Amanda Seyfried inkább Sophia Myles(Underworld 1-2,Hallam Foe, Outlander, Trisztán és Izolda) jelen esetben. A Mamma Mia ilyeténképpen tárgytalan.
Tényleg hasonlít egymásra a két csaj, de egyetértek veled, a T&I-s Sophia nálam is simán veri a MM-s Amandát ;)
Sry a helyesbítésért :)

Segna 2012.04.13. 09:41:24

Köszi a kiigazítást! Tényleg összemosódott nálam a két csaj. Na, mentségemre legyen mondva, pl. Joe Flanigant vagy McGarrett O'Laughlint SOHA nem keverném össze senkivel! :-)
Hiába nem eseteim a szőkék...
süti beállítások módosítása