Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x22

2012. április 11. 06:30 - sixx

Egy fővel gyarapodtunk tennap, ÚjNiki bejött, mint egy kissé elmeroggyant forgószél, válaszott két kanit magának és kicsit felkavarta az állóvizet. A nőben az a legzavaróbb, ahogy intonáció nélkül beszél és látható érzelmek nélkül visel mindent, ami történik vele, szerintem ha éjjel Broki beleveri a csudafaszt, meg sem rezzenne az arca. T69.2 első évados legszebb pillanatait idézően csípőficamos pózba állítva várja a kamerát, a karbantartók igencsak tréfás kedvükben voltak ma, és nem szóltak neki, hogy az egyik csöcse láthatóan nagyobb, mint a másik, vagy direkt így igazgatták a felsőt, nem tudni. ÚjNiki különleges kirándulásra visz két lányt, ennek meg olyan következménye lesz, hogy ihaj, tán eladják az egyiket drogfutárnak? Gyerünk, Heni toljad a témát.

A reggeli rituálék között új Hernyós hajcsavarós mutatványa, és azt sem sokszor láttam eddig, ahogy Naiva a 2012-es olimpiára készül súlyemelésben. ÚjNiki igenis szemüvegben alszik, mondtam én, hogy valami nem stimmol ezzel a nővel agyban. Broki azzal ébred, hogy csinált-e valami faszságot, ezt tudom mire vélni, most akkor arra gondol, hogy álmában megdugott-e valakit a szobában, és feltételezi, hogy a partner emlékszik? Vagy különösen súlyos alvajáró, és medveszarral dobálja a lakótársait öntudatlan állapotban? Omár megnyugtatja, csak azt csináltál. Elemző az ébredés első momentumaként megnézi, megvan-e még a farka, jelentem meg, Hiper fellélegezhet. Ennyire vérmes lenne Naiva, hogy így kell csekkolni a bránert nyolc óránként?

Hiper a kamerába kissé zavaros (még jó) kiselőadást tart arról, hogy ugyan Levente és közte semmi nem lesz, de hol lehet egy faszit megfogni? Hát a pöcsénél, és mivel Naiva szerinte rápusztult Elemzőre, ezért mindent be kell vetnie. Azt hiszem ő az egyetlen ember a földön, aki nem tudja, hogy Naiva olyan szerelmes Brokiba, hogy a veséjét odaadná neki egy Nokia 3110-esért cserébe. Azt nem tudni, pontosan mit tervez Elemző farkával. Broki a reggelt egy laza fingással kezdi, Omár rezzenéstelen arccal áll az ágy mellett és beszól, hogy nem érti ezt a dialektust. Omár, mostantól neked drukkolok. Reggeli előtt a pultnál megy a trécs, Melák elújságolja, hogy ha Broki nem nyit rájuk, úgy meghajtja Műanyag spoilerezett pináját, mint Singer a varrógépet. Na persze. Melák szerint Pokahontasz napról napra gyengül meg mint nő, és már csak percek kérdése, hogy érzelmileg kötődjön. Muhaha.

ÚjPéter szerint ÚjNiki átlagos, Petrának viszont azt mondja, hogy ő meg egy kígyó, ami szerinte pozitív jelző, a hamuszürke bőrű csak szerint viszont nagyon nem az, sőt. ÚjPéter valahogy kimagyarázza magát, tudod, úgy vagy, aztán lecsapsz, na, így értettem. Szóval csendes víz vagyok, de egyszer majd feltörök, teszi rendbe a dolgot Hernyós, gratulálunk. LÖEVÖEÉÉÉL! Ezt üvölti nagyjából Melák, mert ebben az évadban mindenki racsít, ha levelet lát, el sem tudom képzelni mi lenne ezekkel a Posta levélválogató üzemében. ÚjNiki mehet kirándulni, mégpedig a hálótársak partnernőivel, azaz Műanyaggal és Naomival, mert az új rendszerben ők Omár és Broki párjai.

Mivel az ilyen spontán jófejkedésből semmi jó nem szokott kisülni, a lakók idegesek lesznek és elkezdenek kombinálni. Műanyag kiválóan játssza el, hogy ez mennyire fasza, meg minden, de Omárnak például helyén van az esze és azzal ül le ÚjPéter mellé, hogy valaki innen nem jön haza. Mondom én, a mexikói kartellek magyar nőkben akarják Európába csempészni a cuccot. Broki is ezen a véleményen van, Petra viszont egyenesen Armageddont vizionál, egy lány jön vissza csak! ÚjPéter sajnálná, ha Naomi kint maradna, ezért Omár és Broki társaságában bemennek Műanyag szobájába és a frászt hozzák rájuk, vigyázzatok, észnél legyetek, le nem buktassátok magatokat. Ettől persze a szar is vigyázzban áll mindkét csajban, Naomi konkrétan nem is fogja fel, miért kellene óvatosnak lennie, a hét vicce, amikor ÚjPéter a szemébe nézve azt mondja neki, hogy "okosan". ÚjPéter végigölelget mindenkit, Brokit és Omárt sem hagyja ki, és úgy tesz, mintha a két csaj most indulna Sztálingrád bevételére közepes méretű műfaszokkal a kezében.

Elemző meg Hiper nem nagyon túráztatja magát a mai események miatt, őket nem érinti, ami most zajlik, hadd hulljon valaki, annál kevesebben lesznek bent. Műanyag kalapot ölt és int, szevasztok. Odakint elég kopár vidéken mászkálnak, valami sziklaorom szélén, szemben a szálloda, jól eljöttek az öböl túlpartjára. ÚjNiki végig Pokahontasszal dumál, Naomi úgy be van szarva, hogy meg sem mer szólalni. Odabent Omár úgy véli, hogy úgy van értelme a dolognak, hogy ha valaki most kiesik, ettől lesz izgalmas a dolog. ÚjPéter inkább izgalommentesen élné le a napjait Naomi oldalán. Omár is jobban szeretné, ha a szlovák csaj jönne vissza.

A trió elér egy bazinagy betonteknőhöz, ami szerintük egy kilátó, szerintem meg gát vagy víztározó, esetleg ET űrhajójának fejre állított betonmása, mindenesetre elég lehangoló látvány. Körbemennek, a kilátás fasza, ÚjNiki nem érzelmi alapon, hanem puszta taktikából dönt majd, ha kell neki, úgy véli, hogy Naomi és Omár harmonikusan él együtt. És ekkor megszólal a Cápa zenéje, és a lépcsőn megjelenik T69.2 és határozott léptekkel elindul a kirándulók felé. Sehol egy bajuszos mögötte, tán beépült a kartellbe? A csöcs továbbra is csálén, vagy a ruha, vagy az implantátum, de valami nagyon el van baszva. Na, jön a feketeleves, ÚjNikinek választania kell, mégpedig most: egy fiút, akivel össze akar költözni - Omárral vagy Brokival. Akit választ, az elveszíti a párját, mármint a mostanit, nem az eredetit. Aztakurva. Juan ugyanezt levélben közli a bentiekkel, Melák arca egy tanulmány, de ÚjPéter és Omár sem a vidámság élő szobra. Akit ÚjNiki kibasz, az vissza sem térhet a hotelbe, se búcsú, se semmi. Hiper szarik az egész közepibe.

ÚjNiki kimondja a verdiktet: neki Broki kell, így Műanyag Pokahontasz, a 28 éves budapesti vállalkozónak meszeltek. Naomi bőg, Műanyag is, de ő inkább ideges, mert így kiesni óriási szopás. Azt azért ne feledjük el, hogy ÚjNiki nem nőt baszarintott ki, hanem faszit választott magának, és ha Műanyag nem igyekezett volna mindenáron kibaszni Naivával és egy kicsit idegessé tenni, és nem Brokit választja, hanem mondjuk Elemzőt, akkor most nem ő állt volna rá a szopórollerre. Szóval van ebben a dühben egy jó adag önsajnálat és az elbaszás miatt érzett csalódottság is. ÚjNiki szenvtelen arccal nézi, ahogy Naomi elmázgálja a sminket a szeme alatt (ez Műanyag esetében lehetetlen, kb. harminc centi szemfesték vagy mi a faszom van felkenve a fejire), majd T69.2 intésére elindulnak hazafelé. Biztos jó hangulatú kis séta volt. A szerkesztők egy monstre, főleg csöcsre kihegyezett montázzsal búcsúznak a méhkirálynőtől. ÚjNikit hidegen hagyja a sírás, ő nem érzelegni jött be, hanem 25 millióért.

Odabent mindenki sík ideg, Melák kilátásba helyezi, hogy aki kiteszi Műanyagot, azt szétszaggatja, mint bolond a hógolyót. Nyílik az ajtó, Naomi sírva rohan be, ÚjNiki unott arccal csoszog, Hiper elsőre röhög, aztán észbe kap, és sajnálkozó arcot vág, Melák meg a fejéhez kap, kit fogok ezek után szexuálisan zaklatni, baszki? Naiva örül, hogy nem Naomi esett ki, hanem Műanyag, de ettől még vigasztalja Naomit egy kicsit. Hiper ÚjNikivel beszélget, megértjük, nem tehetsz róla. Ja, kösz, de ettől még nyugodtan alszom, nem okozott lelkiismeret-furdalást. Kemény vagy, bazdmeg, mondja őszinte elismeréssel a hangjában Hiper. Melák meg van zuhanva, de nem mutathatja ki ÚjNiki előtt, meglátjuk, képes-e rá, mondjuk a pultnál már azt kezdi el hajtogatni, hogy kivégzem, bazdmeg. Broki szerint Naomi jó, hogy bent van a hotelben, így nem zavarja Műanyag távozása. Meg is kérdezi, miért így döntött ÚjNiki, hát azért, mert veled akartam lenni.

Naiva szívében rozsdás tőrt forgatnak éppen, csak mondom, be is szól ÚjNikinek, oszt hogy éled meg, hogy így kibasztál egy őslakost? Melák saját magát sajnáltatja egy kicsit Brokinak, nekem ez a játék innen kibaszott nehéz lesz, mert nem bízom meg senkiben és nem is fogok, bárki jön be, ha az anyám, akkor sem. Meláknak jót tesz majd a Műanyagmentes élet, bölcselkedik Broki, miközben Budapest szilikoncsöcsű nőinek első számú kedvence a sírógörcs szélén tántorogva pakolja össze egykori ágyastársa cuccát annak baszott nagy pink bőröndjébe. Nagyon nehezen leplezi, amit érez, mondja olyan arccal, mint akinek különösen fájdalmas szorulása van.

A pakolás végén Melák lemegy a pulthoz, és egy pillanat alatt felbassza magát, nagyon csendben vagy, ÚjNiki, mondja olyan hangsúllyal, mint amivel a mivanmivanmivan szokott elhangozni egy külvárosi kocsmában az első pofon előtt. Igen, mondja ÚjNiki, figyelem a reakciókat, mert kíváncsi vagyok. Melák szarba-húgyba nem nézi ÚjNikit, akit viszont sem ez, sem semmi más nem érdekel, ő úgy akarja lenyomni ezt a játékot ezek szerint, hogy végig egyedül van, ehhez sok sikert kíván a szervezőbizottság. ÚjPéter a mödansziéban megnyugtatja Petrát, téged nem baszunk ki innen, mert te egy kesztyűbáb vagy, akit arra húzunk rá, ahogy akarunk. Broki és ÚjNiki a szobában dumál, a csaj kezd egy kicsit feloldódni, tán csak nem beleül a csudafaszba?

Este Melák szomorúra issza magát, ami veszélyes, a kamerába például egy krétarajzot mutogat, aminek közepén Műanyagot egy kurva nagy csöcsökkel bíró pont-pont-vesszőcske figura jelképezi, és bazdmeg szíveket is rajzol a levegőbe hozzá, mint VV Gombár, ha ezt nem látom a két szememmel, el sem hiszem. Hiper szerint csak idő kérdése, hogy Melák mikor buktatja le őket, mert ugye a látszatkapcsolatokat továbbra is fenntartják. ÚjPétert Naomi elbizonytalanítja naponta ötször, most például táncolni akarna vele, de ÚjPéter erre nem vevő. Everybody is shufflin', a megboldogult Aranypart partihimnusza szól a nappaliban, táncolnak, Broki már ÚjNiki seggébe fúrja a fejét. Petra a mödanszié mellett szomorkodó Melákot vigasztalja, álljak be mögéd? Ügyes. Melák megvárná, milyen lesz az új csaj, majd utána dönt, mert ő mindenkivel hosszú távra tervez. Petra kicsit fellélegez, nem akarta ő komolyan, hogy Melák szekszuálni akarja reggel-este.

Naiva és Naomi ÚjPétert beszélik ki, mármint azt, hogy nem akarja a játékot Naomival folytatni. ÚjPéter már egy nőben sem bízik, ezt Omárnak mondja. Nyuszi, mondja Naiva Naominak, tudod miárt nem bízik benned? Mert egy széldékes picsa vagy, azért. De micsináltam? A hipsztersapkás Naiva már a fejét fogja, Naomi, szedd már össze a szanaszét kódorgó hat agysejtedet, és próbálj meg egy értelmes gondolatot összerakni. Naomi lemegy a mödanszié partjára ÚjPéterhez, én nekem veled érzelmileg intim kapcsolatom lett, veled akarom folytatni a játékot. De Omárral jobban érzed magad. Azt tudom, de benned bízom, mondja Naomi, de hagyjuk ezt most, mert ittas állapotban vagyunk mindketten.

Na, Meláknak sikerült eljutnia arra az alkoholszintre, ahol már szarik bele mindenbe, te ÚjNiki, te még mindig alá vagy rendelve a küldetésnek? Én? Nem. De. Kurvára alá vagy, mondja Melák, és felszív úgy hat köbméter friss turhát, a mellette ülő Broki kezében egy kicsit meg is remeg a cigaretta. Te csak itten megfigyelsz, mondja Melák, jól döntöttél? Bejöttél, nem kérdeztél, jó volt ez így? Jól, mondja ÚjNiki, állja a sarat, na. Úgy jöttél be, hogy leültél a picsádra, és néztél körbe-körbe, ez pont olyan, mint egy Fish! dalszöveg. Miért nem kérdeztél? Milyen csapat ez? Mi a játékséma? Miért nem kérdeztél? Broki próbálja zabolázni a horgonyt vesztett hajóként imbolygó Kardántengelyt, de sikertelenül, az csak üvölt egyre, ez máris kész lebukás, ha ebből nem veszi le ÚjNiki, hogy Melál és Pokahontasz között volt valami, akkor segghülye.

ÚjNiki átmegy ellentámadóba, ne nézz már majomnak, te egy perc alatt felmérted volna a helyzetet? Ugyan már. Ebben igaza van, de a hangsúly nagyon irritáló, a fölényeskedő stílus is, Melák szeme vérben és takonyban forog, már Hiper is ott ül mellette, gyere lefeküdni. Műanyag beszólt neked, mondja Melák, azért basztad ki. Mert haragból döntöttél. Na húzzál aludni, mondja ÚjNiki, és Hiper végre elrángatja a pulttól Melákot. Broki menti a helyzetet, az a baja, hogy Melák csak Műanyaggal jött ki, ez van. Majd megnyugszik. Aztán a csillagot lehazudja az égről ÚjNikinek, aki elhiszi, hogy neki most stabil párja lesz. Melák a mödanszié mellett szinte sírva mondja Naivának, hogy Pokahontasz az ő fajtája volt, és úgy nyugtatja magát, hogy úgyis visszajön még. Aztán sírdogál egy kicsit, és fohászkodik az égre nézve, el akarok búcsúzni tőle. Broki a szobában levetkőzik, ÚjNiki meg felveszi a szemüveget, ahogy kell, lefekvéshez. Melák Trabant nagyságú szíveket rajzol a levegőbe és az ég felé rázza az öklét, ezzel a megható képpel talán búcsúzunk is mára.

Címkék: éden hotel
902 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beacska 2012.04.10. 19:34:48

nnna, ide írom a másik posztra a reakcióimat:
-nem meglepő, hogy Niki nem facér, már többen "gyanakodtunk" rá, hogy Pénzes Papa nézi otthon, sőőőt, mintha tett is volna rá célzást Krisztiánnak, úgyhogy ő is képben volt.
-Niki "listája" ésszerű. Én azért tettem lapátra a pasimat, mert a 20. szülinapomon a Meki sikerült elvinnie, és "tűrte", hogy én fizessem a próbavásárlást...
-Máté viselkedése tipikus kos: addig érdekli a zsákmány, amíg el nem ejti, aztán új után néz. Nem élem az életem a napi horoszkóp szerint, de ennek PONT utána néztem...;)

f.fredericks 2012.04.10. 19:41:00

@beacska: Amúgy ezzel a listával az is volt a gond, ahogy előadta. Ott is Pít volt a jófej, aki mondta, hogy ő néha várja, hogy a csaj fizessen, de persze a végén fizet ő.
Az meg hogy Papa várja otthon, az szép lehet, gondolom volt otthon eligazítás az indulás előtt. :D

mex18 2012.04.10. 19:47:59

Majd átestél a küszöbön :)

Müszélia 2012.04.10. 19:48:41

@beacska: pedig milyen egyszerű, az fizet, aki meghív-

Cseresznyéskert 2012.04.10. 19:49:56

Nekem egyelőre bejön az új nő. Kellemesebb az arca, mint a legtöbb lányé benn, kivéve talán Edinát, akinek azért szép az arca.

Broki egy nagy faszfej. Megdugta a nőt, aztán sebtibe közölte, hogy figyusz, azér tudjál róla, hogy nekem van valakim. Edina elég szar helyzetben van egy ilyen jellemtelen alak mellett, de ez várható volt, ez nem társkereső, hanem egy elég aljas játék.

Én úgy láttam, Omarnak annyira nem jött be Noémi, sőt, Noémi zavarba is jott az elutasítástól, és mentegeztőzőtt, hogy neki ez a "jóéjt puszi".

De nagy lenne, ha ma bejönne Kira! Jó lenne, ha maradna az új nő, mert a régi bagázsból elegem van, Műanyag pl. nagyon ócska ribanc volt tegnap.

Lacka929 2012.04.10. 19:50:58

@Müszélia: Hacsaknem szól így a meghívás: "Lennél a fizetővendégem?"...

Cseresznyéskert 2012.04.10. 19:51:33

@beacska: Nikiről is kiderült, hogy van valakije?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.10. 19:53:30

@mex18: abba hát! :)
@f.fredericks: ez milyen lista volt? Lemaradtam.. Extrába volt?
@inmemancsi: A jóéjtpuszis résznél csapkodtam a térdemet, h "ezt megszívtad kisanyám" Annyira kellemetlen volt még nézni is a meddő próbálkozásait noéminek, hogy alig mertem ránézni a képernyőre :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.10. 20:19:37

@Papucs Orrán Pamutbojt: Jaja, az hagyján hogy verbálisan közölve lett hogy ne nyalakodjon, eleve az a térden odakúszás, gyengéden magához ölelés-húzás is egyértelmű volt :D

f.fredericks 2012.04.10. 20:21:36

@Papucs Orrán Pamutbojt: Jaja, az Extrában volt. Beszélgettek. És a közben mondta Niki, hogy neki van egy listája, és aki annak nem flel meg az mehet a levesbe.

Gondolom szerepel rajta a havi 1-1,5 misi nettő. Minimum A6-os Audi. Egy kis kulipingyó, alsóhangon 200-250 nm alapterülettel. + egy erős befektetési portfólió. Ja és akkor még a kinézetről nem írtam. Minimum 185 centi, max 90 kg, kigyúrva, haj max 3 mm, minimum 3 tetoválás, és 20/6, hogy a szex is jó legyen.

almafa5555 2012.04.10. 20:23:36

@Papucs Orrán Pamutbojt: Én nagyon sajnáltam...szegény már egy ideje be van indulva Omárra és szeretett volna vele egy pár lenni, erre tessék...

gratulálok (törölt) 2012.04.10. 20:32:24

@f.fredericks:
Helyes igaza van.

Szerintem a 3 siros csaj kozul megy az egyik, pl a szoke mehetne..

Cathcart_ezredes 2012.04.10. 20:38:44

@f.fredericks:
És még egy ilyen mellett is állandóan fájna a feje esténként:)

ZuzuPetals 2012.04.10. 20:45:55

Jó estét,jó szurkolást! ÚjNiki maradjon, nekem tetszik az arca, plusz már unom a Naivát és FSZK-t is.

beacska 2012.04.10. 20:46:24

@Papucs Orrán Pamutbojt: Omar olyan tajt részeg volt, alig talált ki a szobából ;)))

beacska 2012.04.10. 20:50:08

@ZuzuPetals: Noémi maradjon, támadja le szegény Omárt csúnyán ;))

Lacka929 2012.04.10. 20:51:41

@beacska: Ja, legalább az első két betűre szolgáljon rá, nem igaz?

beacska 2012.04.10. 20:52:34

@Λατζκα: hát hogy a fenébe ne! ő is megérdemli a napi betevőt ;)!

beacska 2012.04.10. 20:59:40

@ZuzuPetals: :))) nem néztem meg a vidit, de Omar beszólása megint ütött!

OMART A HOTELBE!!! :))))

ZuzuPetals 2012.04.10. 21:07:19

@beacska: Omar jó arc, remélem bent lesz egy darabig.

inmemancsi 2012.04.10. 21:09:57

már kezdhetnék álmos vagyok

sogeking 2012.04.10. 21:13:43

@inmemancsi: ha eljut hozzájuk az info, biztos egy kicsit előbb kezdik :)

IllaryBlasi 2012.04.10. 21:14:26

Szerintem Niki megy. Bár rettentő béna tippelő vagyok, csak Besenyő Pista bácsit találtam el.

Hurri Kán 2012.04.10. 21:14:49

Jövő héten télleg jön Bandika? :D

inmemancsi 2012.04.10. 21:18:33

@sogeking: jó:) van oreo kekszes milka ha kérsz:))

playoff szakáll 2012.04.10. 21:22:48

Részemről hajrá Petra, lehet, hogy hernyós nézése van, de tetszik a karaktere.
A tegnap érkezett démon tényleg érzelemmentes, nincs mit kedvelni benne.

Lacka929 2012.04.10. 21:23:24

--- NA, KEZDŐDIK ---

Lacka929 2012.04.10. 21:24:01

Egyelőre ismétlés az előző részből.

Lacka929 2012.04.10. 21:25:00

Pinokkina üdvözöl minket.
Előzetes a mai részből - rettenet és borzalom mindenki arcán.
Főcím.

inmemancsi 2012.04.10. 21:25:07

mér nem a halfejű petnyát dobják már ki rossz nézni

mocskosmacska 2012.04.10. 21:25:47

Máté tegnap este nem a földön aludt el? Felmászott éjszaka az ágyra?

Cathcart_ezredes 2012.04.10. 21:26:34

Hiper főzni fog elemzőnek?:)

mocskosmacska 2012.04.10. 21:26:59

Broki nem csak egy bunkó pöcs, hanem gusztustalan is.

csudri82 2012.04.10. 21:28:51

@IllaryBlasi: A Viasat fel szokta tenni a "tracklistet" az oldalára, majd holnap nézd meg! ;)

IllaryBlasi 2012.04.10. 21:29:08

@Cathcart_ezredes: Persze, összedob egy tyúkhúsleves+rántott csibe klasszik-menüt a bárpultban!

Lacka929 2012.04.10. 21:29:37

Kelés, készülődés.

Levi megnézi a farkát a takaró alatt.
Anikó meg akarja fogni. Mármint Levit úgy egészben.

Máté szarul aludt. Finggal köszönti a reggelt. Ótvar szagúval.

Punnyadás a pultnál meg a pamlagon.
Krisztián és Máté mesél az esti Krisztián-Niki smárról. Féltengely érzelmi kötődést akar.

Pítben nem mozog semmi Nikolett miatt.
Pít belezavarodott a kígyójába Petrát illetően. Zavaros beszélgetés...

inmemancsi 2012.04.10. 21:29:54

@Cathcart_ezredes: hát ha azt is hiperesen csinálja nem lesz nagy siker

hideg kéz 2012.04.10. 21:29:54

@beacska: Ha a Műanyagnak van egy rendes szponzora, ez a kis rámenős Melák nem lesz elásva valahol Csepelen?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.10. 21:30:27

Pit es Petra dadaista beszelgetest folytat a kigyokrol.

tryclops 2012.04.10. 21:30:43

Nofene. FSZK vagy Naiva búcsúzik...

Lacka929 2012.04.10. 21:31:02

Csillogós levél jön (hogy a klasszikusokat idézzem).

Nikolett viheti a két faszit a gruppen iccaka után kifele a házból.

A többiek variálnak, hogy most mi lesz majd.

mocskosmacska 2012.04.10. 21:31:10

Valakit belelöknek a szikláról a tengerbe?

tryclops 2012.04.10. 21:31:53

Jaaaaj, nem, Brokinak már Niki a párja. Akkor FSZK vs Niki?

dennis rodman 2012.04.10. 21:32:18

@Λατζκα: két lányt vihet .. csak az hűség kedvéért

mocskosmacska 2012.04.10. 21:33:02

Miért olyan biztosak abban, hogy a párokat kell az újcsajnak kitalálnia?

bruu 2012.04.10. 21:33:48

Pít aszonygya Ostobenkonak meg Műanyagnak hogy "okosan"

Lacka929 2012.04.10. 21:34:06

Bocs, benéztem...

Szóval két csajt vihet, Pít már kavar is Műanyagnál és Noéminél, hogy okosak legyenek.

---

A három liba sétál a parti sziklák fölött és nézi a panorámát.

hideg kéz 2012.04.10. 21:34:40

Ez az új lány halálfejű és X lábú, úgy látom.

mocskosmacska 2012.04.10. 21:35:19

Noémi amint hazaérnek elő fogja adni valamelyik fiúnak, hogy az új lány sunyi.

Lacka929 2012.04.10. 21:35:32

Niki magyaráz, Szlovák csendben van, ÚjNiki hallgatja az okosságot.

ő-szinte 2012.04.10. 21:36:48

@Λατζκα: olo:-)
Eddig mi volt?
(en fecoskodtam...)

Lacka929 2012.04.10. 21:36:56

Fiúk otthon dumálnak.

Pít Noémi felé húzna, Omárnak nincs igazi párja.

Omár Nikit dobná ki Noémi helyett.

mocskosmacska 2012.04.10. 21:37:00

Nekem a niki marad, noémi megy variáció jobban tetszene.

csudri82 2012.04.10. 21:37:16

@Yooha: Vagy azt mondta, hogy átműtteti, mint a csaját. :D

inmemancsi 2012.04.10. 21:37:39

@hideg kéz: feje gáz, lábát nem láttam, de edinának sokkal szebb arca van

mocskosmacska 2012.04.10. 21:37:55

12 óra után milyen érzelmi szálakról beszélnek?

f.fredericks 2012.04.10. 21:38:07

Annyira ismerős ez a zene ami a séta alatt megy, valami filmben volt, de nem ugrik be.
Nem tudja valaki?

ZuzuPetals 2012.04.10. 21:38:13

@mocskosmacska: nekem is. Niki még a legnormálisabb csaj a bagázsból.

bruu 2012.04.10. 21:38:40

nagy taktikus Újniki megnyilva taktikus marad
hamonikás a kapcsolat Omárral

f.fredericks 2012.04.10. 21:38:40

Na ez a Cápa. :) Ezt ismerem.

Lacka929 2012.04.10. 21:38:48

ÚjNiki csak taktikázna, nem érzelmeskedne, ha ki kell valakit dobni.

Noémi alig átlátszóan kérdezgeti ÚjNikit, mit lát, szerinte ki az erős pár, ki nem.

Hopsz, jön Pinokkina!

IllaryBlasi 2012.04.10. 21:39:06

De PARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tryclops 2012.04.10. 21:39:26

T69 a Cápa zenéjéjére vonul be! :)

mex18 2012.04.10. 21:39:54

Az egy rádió távcső volt nem ?

bruu 2012.04.10. 21:39:58

ajaj T69.2 mint a hegy szelleme

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.10. 21:40:10

Azé ez mekkora köcsögség :D

mocskosmacska 2012.04.10. 21:40:24

Éva fog valakit lelökni?

wondorog 2012.04.10. 21:40:25

Jön a dráma, szerintem FSZK megy haza.

Lacka929 2012.04.10. 21:40:32

ÚjNikinek döntenie kell, melyik fiúval akar összeköltözni, a párja innen a partról megy a reptérre. sixx után szabadon: nabazdmeg.

Közben otthon levél jön.

bruu 2012.04.10. 21:42:07

valódi csaj vagy nem valódi ez itt kérdés ki votl az az értelemgép aki ezt kérdezte?:)

Móka na 2012.04.10. 21:42:13

@Λατζκα: Jó lesz a kommentelés, én nem tudom nézni, köszi!

Lacka929 2012.04.10. 21:42:15

Kurva lassan összegyűlik a banda otthon. Megtudják, hogy mi történik a parton.
Kórusban "neeee"-znek a luvnyák.

Pít okoskodik, Krisztián érzelmi alapon közel van már Nikihez.

inmemancsi 2012.04.10. 21:42:35

és melyik párjávalaz igazival?:)) az lenne a jó csavar

fofofo 2012.04.10. 21:43:31

naa, mi történik?

Lacka929 2012.04.10. 21:43:40

Hipernek mindegy, ki jön, ki megy.

---

Dráma a parton. Szomorúság a szemekben. Lírai nagyon...

Krisztián bosszulni fog, ha Niki megy.

--- REKLÁM ---

bruu 2012.04.10. 21:43:41

Szegény Műanyag hogy fog hiányozni

tryclops 2012.04.10. 21:43:59

Asszem Omár személyében megvan a kedvenc játékosom, végre van valaki aki látja a játékot. Na jó, Hiperen kívül.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.10. 21:44:08

Ha Niki esik ki, akkor Melak megbosszulja: RANEZ!

fofofo 2012.04.10. 21:44:14

így még jobb, mint a tévében nézni

inmemancsi 2012.04.10. 21:44:27

reméljük a régi párral és akkor a küklopsz megeszi vacsira ,vagy a csaj a vámpírfogaival végez vele

mex18 2012.04.10. 21:44:33

Műanyag menten lelöki onnan :)

ZuzuPetals 2012.04.10. 21:44:44

@tryclops: Azért Pít se hülye. Csak buta módon ragaszkodik FSZK-hoz.

csudri82 2012.04.10. 21:45:27

Na, Nikit kivágja és megkapja Krisztiánt, aki szerint szarcsaj. Akarom!

bruu 2012.04.10. 21:46:01

hidratálót cserélek csak hivom az av.. tanácsadómat

☺ágica (törölt) 2012.04.10. 21:46:11

@fofofo: egyetértek:) én már nem is nézem vissza, annyira jó a közvetítés:DD

almafa5555 2012.04.10. 21:47:13

igen, szerintem is van értelme, hogy a lányok nevét kell kimondani...cikicikciki

tryclops 2012.04.10. 21:47:15

@ZuzuPetals: Nem buta módon, hanem nincs jobb alapon. Na meg azért nem bonyolult a csaj, nem olyan nehéz kezelni, de látszik hogy már lepaszzolná Pít, csak egyik új csajban se bízik.

sogeking 2012.04.10. 21:47:39

@ő-szinte: szia

amikor az új csaj nézte a többieket TV-n az a párcsere előtt volt, vagy után?

Cathcart_ezredes 2012.04.10. 21:47:43

Nem sokáig mutatták azt az ojjektumot, de mégis honnan a büdös fenéből vették, hogy az egy kilátó?! Pokol...

bruu 2012.04.10. 21:47:47

hu szegeden lehet bulizni at éden hotelesekkel, reméljük lesz Melák Műanyag pasija találkozó is :)

bruu 2012.04.10. 21:48:57

Ostobenkoban minden megállt

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.10. 21:49:03

Niki nagyon csúnyán beszopta hogy rárabolt Mátéra azonnal.

almafa5555 2012.04.10. 21:49:05

mi az, hogy "olyan vereség LENNE" ezt mikor vették fel?????????

ZuzuPetals 2012.04.10. 21:49:07

Nabazmeg. Nikolettnek Melák letépi az arcát.

sogeking 2012.04.10. 21:49:23

Edina ki fog készülni :)

bruu 2012.04.10. 21:49:32

nah Naivát kiveri a víz ha visszamennek

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.10. 21:49:43

Amúgy francba, mé nem Ostobenkó esik ki... baszki.

Lacka929 2012.04.10. 21:50:09

--- FOLYTATÓDIK ---

Ismétlés, mert hülyék vagyunk, és elfelejtettük a reklám alatt, mi vót eddig.

A döntés: Mátét választja, mert taktikailag. Niki, Te mehetsz a picsába.

Sírás, szomorúság, gyötrelem a parton. Niki balra el. Illetve jobbra. Niki nem így akart kiesni, de ez van.

mocskosmacska 2012.04.10. 21:50:44

Sajnálom, hogy niki megy. Noémi kiesésének jobban örültem volna.

Cuddy 2012.04.10. 21:50:47

Melák bosszú jeee Műanyagot csíptem :(

hideg kéz 2012.04.10. 21:51:01

Ez szerintem kicsit tré volt. Ekkora túlkavarással akár egy kalapból is kihúzhatta volna az új csaj, hogy ki menjen haza.

busifa 2012.04.10. 21:51:17

@sogeking: nagyon bírom én is! :)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.10. 21:51:58

Amúgy ez azért tényleg nagy geciség, esélye se volt küzdeni. Még az is korrektebb ha adnak a csajnak egy védettséget, aztán akkor van sansza a többinek csinálni valamit.

dennis rodman 2012.04.10. 21:52:35

Na hála istennek! Beképzelt műcsaj haza!!!

playoff szakáll 2012.04.10. 21:52:41

Stresszhelyzetben Naomi akcentusa eltűnik?

mocskosmacska 2012.04.10. 21:52:41

Niki most szimpi. Mármint, hogy nem szólja le nikolettet, hanem rájött, hogy ez egy ilyen játék.
Nikolett meg szerintem már sajnálja, hogy nem noémit ejtette ki.

Lacka929 2012.04.10. 21:52:51

Én már látom Melák rettenetes bosszúját: ÚjNiki naponta hétszer kenegetheti majd daliás hátát.

Szlovák picsa zokogva beszélget Pinokkinával, mert Nikit nagyon szereti.

Maradék két csajnak gratula, mehettek vissza a börtönbe. Pinokkina el.

sogeking 2012.04.10. 21:53:05

ha nem lesz mentessége, akkor mindegy, kit választott

hideg kéz 2012.04.10. 21:53:17

Amúgy, ha lenne bent egy hideg kéz, mikor bemegyek, biz én is kiejteném:)

ZuzuPetals 2012.04.10. 21:53:29

Milyen büszke magára Nikolett.

mocskosmacska 2012.04.10. 21:53:29

De legalább fogy a királyi család.

bruu 2012.04.10. 21:53:52

hidegen fog az is hagyni ha kinyomnak a következő körben Újniki

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.10. 21:54:02

@sogeking: Feltéve hogy csaj jön be. MErthogy most épp egál van.

busifa 2012.04.10. 21:54:07

Melák gyalulni fog!!!!! :)

csudri82 2012.04.10. 21:54:17

Ezek tényleg nem fogják fel, hogy olyan, hogy "régi pár", olyan már nincs?

dennis rodman 2012.04.10. 21:54:23

Ha lett volna őszinteség és nem kavarás máshogy lehetett volna!

bruu 2012.04.10. 21:55:09

Naiva örül, hogy rácsuppantak a pasijára

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.10. 21:55:23

Most mér is FSZK-t kell vígasztalni feszt?

hideg kéz 2012.04.10. 21:56:12

A hülye Hiper szerint gerinctelen, aki nem játssza meg magát?

csudri82 2012.04.10. 21:56:12

@Hooshee: Mivel a védett ebben a szériába mindig utolsónak választ, így akkor sem tehetett volna semmit.

Lacka929 2012.04.10. 21:56:13

Otthon találgatnak.
Krisztián már megint bosszulni fog.

Szlovák liba Edina nyakában zokog. Aztán végig zokogja mindenki nyakát, és átadja Niki üzenetét Féltengelynek.

Hiper szerint ÚjNiki gerinctelen és érzelemmentes.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.10. 21:56:23

Noemi miert olelget mindenkit? Ez valami pszichoterapia?

ZuzuPetals 2012.04.10. 21:56:48

Mindenkinek FSZK a B terve?

mocskosmacska 2012.04.10. 21:56:53

Miért kellene nikolettnek eljátszani, hogy őt megviselte niki kiesése? Nem megölte, csak kiejtette a játékból. Ha sakkozom, akkor nem szoktam a bástyától bocsánatot kérni, mielőtt leütöm.

szociologus01 2012.04.10. 21:57:12

Pet-palackot hazaküldték? Pszicho Melák megbosszujjjaaa, behány a szobájába? :-)

Atok 2012.04.10. 21:57:40

Mit tememtnek? Oruljenek, h megszabadultak Nikitol..

ő-szinte 2012.04.10. 21:57:45

@Hooshee: mert egy faszszoposzlovakkurva es mindig kisirja maganak...

tryclops 2012.04.10. 21:57:49

@csudri82: Jó, de ha párválasztón áll Niki Broki mellé, akkor Naiva megy, és nem Műanyag.

mocskosmacska 2012.04.10. 21:57:51

Ennek a szegény nikolettnek mit kellett volna csinálni? Döntés helyett levetni magát a szikláról?
A másik meg, hogy nem halt meg senki, csak kiesett a játékból. Pár hét múlva megint találkozhatnak.

genevieve 2012.04.10. 21:58:22

most nem azért, de a csaj 1 napja sincs bent, senkihez nincs kötődése,

elküldik 2 csajjal kirándulni és ott azt mondják neki, hogy válasszon ...azt kellett volna mondania, hogy ő nem választ inkább hazamegy?:-)))

Lacka929 2012.04.10. 21:59:08

ÚjNiki lassan, de biztosan kivívja mindenki utálatát.

Féltengely és Broki lelkiznek.

Krisztián összepakol a nőjének, mert ez neki kötelessége.

--- MÁR MEGINT KURVA REKLÁM ---

bruu 2012.04.10. 21:59:21

Melák behányta Műanyag cuccait a böröndbe, csóró Műanyag kinyitja elájul

csudri82 2012.04.10. 21:59:38

@tryclops: Addig Naiva felfoghatta volna esetleg, hogy Broki már nem pálya. Beáll Pít mellé és marad. :P

mangalor 2012.04.10. 22:00:04

nem tudom, mit nyenyeregnek, hogy sajnálnia kellene ÚjNikinek a szitut. Egyikőjüket sem ismerte, és fordított esetben ugyanúgy lelkiismeret furdalás nélkül hajította volna ki Niki őt, és utána nem sajnálta volna, hanem bulizik egy jót. Persze genyó helyzet, de mindannyian tudjuk, hogy máshogyan nem tudták volna szétrobbantani a családot, mindenáron összetartottak volna.

mocskosmacska 2012.04.10. 22:00:05

@genevieve: A királyi családnak mintha már nem lenne realitásérzéke.
Niki meg szimpin fogta fel a dolgot, mert rájött, hogy nikolettnek valakit választania kellett.

Cuddy 2012.04.10. 22:00:22

Melák bosszúja, hogy megeszi a kaját únkiki elől. Én megértem, hogy tudott érzelemmentesen dönteni mert mitől lett volna kötődése a csajokhoz ennyi idő után.

RedHotTears 2012.04.10. 22:00:51

@hideg kéz: ez nekem is feltűnt, ugyanott nézhetett utána a gerincesség-gerinctelenség szavaknak, ahol Terrortomi.

genevieve 2012.04.10. 22:01:09

@mocskosmacska: :-)

bezzeg a többiek kevernek, kavarnak az nem geciség:-)

foxglove (törölt) 2012.04.10. 22:01:13

mit rínak ezek? hát nem ismerik a mondást, hogy nem barátkozni jöttek ide?

inmemancsi 2012.04.10. 22:01:24

@mocskosmacska: azért mert ha nem vámpír vagy azt azért felfogod, hogy a másikat elvágtad a játékától, meg mondjuk megint a másikat a haverjától ennyi, nem kell túljátszani, de ezt azért nem nehéz felfogni - akkor is ha te ezzel szerencsés vagy éppen

almafa5555 2012.04.10. 22:01:40

@IllaryBlasi: én is!lányok közül ő volt a legszimpibb

almafa5555 2012.04.10. 22:02:31

@foxglove: azért csak össze vannak zárva, mint egy kollégium. Ott is elég gyors a barátkozás. lehetetlen kizárni

mocskosmacska 2012.04.10. 22:03:22

@genevieve: Mintha az lenne az agyukban, hogyha régi dob ki újat, az hősi tett, ha új dob ki régit, az valami sátáni gonoszság, amit tűzzel-vassal irtani kell.

IllaryBlasi 2012.04.10. 22:04:01

@almafa5555: Szimpi volt a búcsú is. Na, most jöjjön Kíra!

Cathcart_ezredes 2012.04.10. 22:04:57

@mocskosmacska:
A mi emberünk mesterlövész, az ellenségé orvlövész, holott ugyanazt teszik:)

hideg kéz 2012.04.10. 22:05:09

@Λατζκα: a reklámokról is tudósíthatnál, úgy teljes az élmény:)

Lacka929 2012.04.10. 22:06:54

Féltengely butázza ÚjNikit - priceless.
Nikolett élvezi a rossz szerepét.
Petre Pítre támaszkodik. Úgymond.

LoveMy 2012.04.10. 22:07:07

Újnikolett milyen retkes talpú!!!!!!!
GÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZ!!!

mex18 2012.04.10. 22:07:08

@almafa5555: A szívnek nem lehet parancsolni ? :)

almafa5555 2012.04.10. 22:07:15

megvan az új Brokiné

Lacka929 2012.04.10. 22:07:28

@ő-szinte: Az, csak nem akartam mondani. Még magára veszi... :)

csudri82 2012.04.10. 22:07:37

Petra bye-bye, ha Csíra jön, mert őt csak Pít viselte el.

busifa 2012.04.10. 22:08:05

egy hét és Broki megfekteti Nikolettet!

genevieve 2012.04.10. 22:08:57

@LoveMy: mindenkié olyan, mert cipő nélkül vannak:-)

sogeking 2012.04.10. 22:09:23

@Hooshee: viszont ha fiú jön be, és mellé áll egy régi játékossal együtt, akkor két régit is kiejthet

Lacka929 2012.04.10. 22:09:57

Este van, este van, ki-ki részegségbe. A szokásos ivászat, rángatózás, üvöltözés.

mocskosmacska 2012.04.10. 22:10:00

Éden szótár:
Buta=Nem úgy viselkedik, ahogy nekem kényelmes.

ő-szinte 2012.04.10. 22:10:12

@Λατζκα: tolem meg majd megszokja:-DDDD

Nicked mit jelent?

Ja, kezdj el hogyvoltozni;-)

dennis rodman 2012.04.10. 22:10:18

@LoveMy: aki mezitláb van annak koszos lesz a talpa... ne feküdjön ágyba vele..

csudri82 2012.04.10. 22:10:19

FSZK most bukta Pítet. \m/

Lacka929 2012.04.10. 22:11:17

Krisztián megmondja Petrának, hogy ha nem elég jó csaj jön be, akkor szamárnak jó lesz ő is. Van érzéke a nőkhöz, na.

mex18 2012.04.10. 22:11:17

Pít kéreti magát mint egy csaj :)

mocskosmacska 2012.04.10. 22:11:20

Edinán van a brokisapka?

ő-szinte 2012.04.10. 22:11:21

@busifa: ot is?:-OOO
Baszki, ez tud vmit...:-O

sogeking 2012.04.10. 22:12:34

@mocskosmacska: egy törpnek álcázza magát :)

dennis rodman 2012.04.10. 22:12:45

Vak vezet világtalant..

Lillian.. 2012.04.10. 22:12:50

Mi ez az "én nem bízom senkiben" szöveg?? Miért kellene bárkiben is bízni vagy nem bízni.. Nem értem...
Mi ez a bizalom dolog?

csudri82 2012.04.10. 22:13:02

Edina felnyitja FSZK csipáját, nemár...

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.10. 22:13:05

Érzelmileg intim kapcsolatunk lett :D

sogeking 2012.04.10. 22:13:17

@genevieve: művészfilmekben ezért nem veszik le a cipőt :)

f.fredericks 2012.04.10. 22:13:28

Ostobenkó tényleg Ostobenkó.
Pít is engedi Omárhoz, és ő meg a Píttel akar lenni. :/

mocskosmacska 2012.04.10. 22:13:44

Noémi a való életben is ilyen féltékeny és birtokolni vágyó?

Atok 2012.04.10. 22:13:53

Pit jatsza a kiralylanyt, gaz

LoveMy 2012.04.10. 22:14:47

@genevieve:
az Újniki mellett fekvő Máté talpa tiszta volt :)

Lacka929 2012.04.10. 22:14:52

@ő-szinte: Λατζκα = Lacka, csak görög betűkkel.

Mindenki lelkizik. Pít Noémit Omár karjaiba küldi, de ő Píttel akar lenni, mert benne jobban bízik.

Krisztián már megint csajozik, vagyis beszél hülyeségeket össze-vissza részegen.

mocskosmacska 2012.04.10. 22:15:32

Melák agresszív bunkóra itta magát.
A csaj lesz az új pókmajom? Ő fogja megkavarni az állóvizet?

Atok 2012.04.10. 22:15:47

Remelem marad az ujNiki es nem hodol be. Hianyzik mar egy pokmajom a sok langyos leves koze

ő-szinte 2012.04.10. 22:15:50

@Atok: valoban gaz a pali:-D de melyik nem az ott bent?:-DDDDDD

mocskosmacska 2012.04.10. 22:16:19

MÁténak van ennyi esze, hogy próbálja melákot leállítani.

playoff szakáll 2012.04.10. 22:16:41

Naomi félperces törölgetéshez 3 méter papírt teker le, bravó.

f.fredericks 2012.04.10. 22:17:32

Na jó, akkor most lassan tegye ki valaki Melákot meg FszK-t, mert már rohadtul irritálók.

ő-szinte 2012.04.10. 22:17:38

@Atok: majd jon csira es szetbasz koztuk:-DDDDD

mocskosmacska 2012.04.10. 22:17:53

Ezek nagyon leragadtak annál, hogy az új csajnak azt kell kitalálni, hogy ki kinek a párja.

LoveMy 2012.04.10. 22:18:01

Na ezt láttátok?
Az Újniki mindenkit rendre utasít: Krisztiánt, Mátét!

foxglove (törölt) 2012.04.10. 22:18:09

látszik, hogy Melák nincs hozzászokva a nem cicababa csajokhoz, ideges lesz tőlük:)

Hurri Kán 2012.04.10. 22:18:17

Kit akar Melák megölni? És miért nem hagyják? :DDD

mocskosmacska 2012.04.10. 22:19:16

Melák gyászreakcióija.

genevieve 2012.04.10. 22:19:19

na most jött ki, hogy krisztián mekkora gyerek még:-))

Lacka929 2012.04.10. 22:19:20

A csapat szervezkedik - ne tudja meg ÚjNiki, hogy eredetileg kinek ki a párja, de fosnak, hogy Krisztián miatt borul a terv.

Broki és ÚjNiki maradt a pultnál. Máté felajánlja magát párnak a játék végéig.

Edina vígasztalgatja Krisztiánt.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.10. 22:19:38

Vajon Ujniki rajon Melak kirohanasabol, hogy o volt Niki igazi parja?

powerpuff 2012.04.10. 22:19:57

Húbazz, Melák de sötét... Elhiszem én hogy el van keseredve, de ezen a párbeszéden azért tisztán látszott nemcsak az érzelmi hozzáállás, hanem az intelligencia (vagyis annak hiánya) is.

mangalor 2012.04.10. 22:20:01

jajj, Melák, Melák, hol az a híres távolságtartásod? Kisfiú.

dennis rodman 2012.04.10. 22:20:35

Féltengelyt nem értem, milyen alapon von valakit felelőségre... Jött látott döntött a lány és JÓL!

tryclops 2012.04.10. 22:21:11

Na, Brokinak mennyi idő kell az új csajhoz?

Atok 2012.04.10. 22:21:18

Csopog a nyal a tevebol

Lacka929 2012.04.10. 22:21:27

Krisztián beszopta, mehet a földre aludni. Máté gyorsabb volt és bebújt ÚjNiki mellé egy szál faszban természetesen.

--- VÉGE ---

mocskosmacska 2012.04.10. 22:22:04

MElák és edina újra egymásra borul?

busifa 2012.04.10. 22:22:15

Broki lassan bemutatja Újnikinek kisbrokit! :)

mex18 2012.04.10. 22:22:22

A vágó gyerek lehet buzi, hogy egy adás nem múlhat el Málé segge nélkül.

ő-szinte 2012.04.10. 22:22:27

@tryclops:egy het?
Mar rutinos;-DDDDD

f.fredericks 2012.04.10. 22:23:04

Melák csak kicsit volt szánalmas ezzel a napozóágyas performanászával. :)

Na holnap már tuti jön Csíra.

ZuzuPetals 2012.04.10. 22:23:15

@mex18: de hogy a farkát is mindig belengeti, az borítékolható. :(

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.10. 22:23:44

Zsír!!! Könyörgöm tartsa meg az újcsaj a Jégkirálynő szerepet, léci léci látni akarom kiborulni és aztán meg nyalni az egész rohadt családot!!! :))))

mex18 2012.04.10. 22:24:00

@tryclops: elindítottad a stoppert ?:)

mocskosmacska 2012.04.10. 22:24:01

Ez jó adás volt. Végre történt valami azontúl, hogy jön egy új, behódol a régiek kivágják. Aztán megint és megint. Lehet, hogy ezt a csajt is kivágják a régiek, de ez legalább nem hódol be.

f.fredericks 2012.04.10. 22:24:10

Ja és egy nagy grat a mai részhez a zenei szerkesztőnek!

sogeking 2012.04.10. 22:24:35

@f.fredericks: vagy visszajön Niki, de Kriszt nem választhatja :)

Grozunol 2012.04.10. 22:24:40

Az eddigi legértelmesebb csajnak tűnik a Nikolett. mennyire fogja levágni ki kivel van, ill mivel fogják még holnap megkavarni. Valószínűleg Kírával.

Lacka929 2012.04.10. 22:24:51

@ő-szinte: Te kis telhetetlen! Kisujjam után még a karom is? Na jó, legyen...

tryclops 2012.04.10. 22:24:58

@ő-szinte: Ne bántsuk, végülis nem tehet róla, hogy küldtek neki a szerkik mégegy nagyseggű feketét. :D

f.fredericks 2012.04.10. 22:26:56

@sogeking: vagy visszajön Niki pasija, (miután ledarálta az eddigi részeket) egy ásóval. Túl korán vágták be múlthéten a keselyűket.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.10. 22:27:42

@tryclops: azé az a nagy segg eléggé relatív...azért mert Műanyag gnómtörpe volt ahhoz ne hasonlítsunk senkit...

Lacka929 2012.04.10. 22:27:42

--- EXTRA ---

Ismétlés, mert az a tudás anyja.

Reggeliznek, Omár dohog. Levi jól érzi magát, mert boldogság és béke van.

Anikó szerint nincs béke, mert hogy Nikolett, és itt robbanás lesz, de nagyon.

Edina és Máté reggeli után szárazbasznak.

ő-szinte 2012.04.10. 22:27:45

@Grozunol: legertelmesebb?:-OOO
A szekes jelenetet lattad??:-DDDDDD

bruu 2012.04.10. 22:28:25

Broki és Naiva száraz és liheg

kevesebbet beszélgetünk

sogeking 2012.04.10. 22:28:44

most vettem le a hangot :)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.10. 22:28:46

@Grozunol: nagyon drukkolok neki!!! tartson ki!!! "ne nézzél már majomnak" isteni volt.

almafa5555 2012.04.10. 22:28:48

@Λατζκα: ugye tudják a többiek, hogy Máté és Edina között van/volt vmi?

hideg kéz 2012.04.10. 22:28:53

Tetszene nekem, ha Broki párhuzamosan reszelgetné Naívát meg az Újnikit. Mindenképpen különdíjas.

ő-szinte 2012.04.10. 22:29:01

@Λατζκα: de hat jol csinalod!:-))))

Kocciiiiiiiiii:-D

csudri82 2012.04.10. 22:29:13

Na, megkapjuk a szárazbaszást ma is...

Lacka929 2012.04.10. 22:30:23

Snitt.

A 3 liba a parti sétán, jön Pinokkina. Nikolett, döntsél. Nikolett dönt.

Maradék két liba vissza a hotelbe. Niki a kamerának okoskodik.

Krisztián nem volt felkészülve, és inkább a szobájába ment, nehogy olyat tegyen, amit később megbán.

bruu 2012.04.10. 22:30:32

banyek az extrában is Brokit választja
ezeket a bölcsességek hiányozni fognak

csudri82 2012.04.10. 22:31:21

@almafa5555: Ha el is mondta valakinek, hogy volt hókamóka, akkor eddig még nem vágták be nekünk, úgyhogy elvileg nem tudják.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.10. 22:31:32

@csudri82: De ha tudja hogy a csaj védett, van esély kavarni kicsit. Nyilván ha kimondottan rá utazik, akkor nem. De most nem erről volt szó. Eleve ha kihúzzák a párválasztóig akkor beállnak a régi párjuk mögé, és nem evidens hogy újNiki akkor hirtelen Krisztián mögé állna. Inkább néz egy kurva nagyot hogy hát itt eléggé más lett a felállás. Most is ezért akarják titkolni hogy ki kinek volt a párja.

busifa 2012.04.10. 22:31:33

@hideg kéz: páros napokon az egyiket, páratlanokon a másikat :)

Lacka929 2012.04.10. 22:31:35

@almafa5555: Szerintem maximum sejtik. A genitáliák kontaktját szerintem nem tudják.

f.fredericks 2012.04.10. 22:31:54

Mekkora oltást tolt Pít! :D:D:D

tryclops 2012.04.10. 22:32:41

@Macaroon: Máté mondta tegnap, nem én.

IllaryBlasi 2012.04.10. 22:32:48

Hátborzongató ez az új nő! Talán nem véletlen, hogy "nem jön ki a csajokkal" otthon sem. Ettől függetlenül jó, hogy jött, napok óta bealudtam a műsoron.

szgy 2012.04.10. 22:33:01

ez az új Niki kemény, mintha egy robot lenne. pedig egyébként nem egy rossz látvány, csak kicsit fura :-) nem is tudom hogy jobb-e a hisztis, öntelt libáknál.

a múlt héten a niki kemény volt a "nekem fizessenek" beszólásával. biztos ezért tart itt a vállalkozói szféra :-)

almafa5555 2012.04.10. 22:34:02

@IllaryBlasi: szerintem is most kezd izgi lenni. Eddig mindig mindenki lényegében ugyanazt választotta...halál volt...na meg eléggé biztonságban voltak...nesze neked :)) A ÉH1-ben ilyenkorra már ment a taktikázás rendesen

Lacka929 2012.04.10. 22:35:25

Krisztián rámolja Műanyag cuccát és közben magyaráz.

Noémi haragszik, mert Újniki Nikit küldte haza, de mégsem haragszik, mert ja, akkor neki kellett volna mennie. Anyám borogass...

Punnyadás a medence parton.
ÚjNiki nem tud úszni, bár vízi aerobikot szokott tartani. Megtanult úszni, de nem tud, mondja. Anyám, borogass újra!

almafa5555 2012.04.10. 22:36:37

@Λατζκα: szerintem az a nő egy trampli!!!!!a többiek helyesen mondták, hogy olyan mint egy pingvin

bruu 2012.04.10. 22:36:45

Újmiki nem tud úszni viziaerobik oktató
nah ezek belefojtják a tóba

Lacka929 2012.04.10. 22:37:27

Noémi faggatja ÚjNikit a múltjáról. Nincs más témátok, basszus?!

mex18 2012.04.10. 22:37:49

Pít helyébe a nem tudok úsznira azt mondanám, hogy akkor könnyebben túl leszünk rajtad :)

ő-szinte 2012.04.10. 22:38:15

@Λατζκα: ja, felemelő:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

busifa 2012.04.10. 22:38:59

Naomi mélyinterjúja Újnikivel kurva unalmas!

sogeking 2012.04.10. 22:39:49

még egy kis Saxobeat hiányzik

Lacka929 2012.04.10. 22:40:02

@almafa5555: Mármint ÚjNiki? Nohát, ezt nem hallottam.

Ámde Máté nem szeretné Nikolettet a párjának hosszú távon. Nocsak.

Fiúk a pultnál trécselnek.

almafa5555 2012.04.10. 22:40:24

@mocskosmacska: hááát nem tudom Pókmajom valahol szerethető volt, de tényleg!!Sokan drukkoltak neki, én is. Ettől a nőtől kiráz a hideg

almafa5555 2012.04.10. 22:41:08

@Λατζκα: amikor a csajok megmutatják neki a hotelt, a fiúk megjegyzik, hogy úgy megy, mint egy pingvin és tényleg

wondorog 2012.04.10. 22:41:10

"Rajzolnék neki bajuszt" :DDD

mex18 2012.04.10. 22:41:10

Mi az a zene ami az első volt ?

dennis rodman 2012.04.10. 22:41:48

Utólag mindenki hogy szerette a műanyagot...

ő-szinte 2012.04.10. 22:42:17

húbazdmeg! petra nem egyszerűen ribanc:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

már látom a karrierjét Kovinál
ehhhehehehhehehehehehehehhe

Lacka929 2012.04.10. 22:42:24

Petra fejpántban. Pedig nem kéne.

Máté üzenget a kamerán át Nikinek a táblával, mint annak idején az első sorozatban a mihívják Daninak. Épületes.

f.fredericks 2012.04.10. 22:42:30

Most már hivatalos. Pít a legnagyobb forma az Édenben! Ebben a mai Extrában is két akkora beszólás... :D

IllaryBlasi 2012.04.10. 22:42:34

@almafa5555: Jöjjön Kíra holnap és vége a nyaralók-amatőrfilmjének!

almafa5555 2012.04.10. 22:42:44

@ő-szinte: mi volt? sajna nincs viasat6-om

busifa 2012.04.10. 22:43:00

Melák látta Gombár szívküldiét az tuti! :)

f.fredericks 2012.04.10. 22:43:15

@f.fredericks: és mindezt megfejelte egy ZSÍRSÁRKÁNNYAL!!!!

csudri82 2012.04.10. 22:43:22

Micsoda párbeszéd:
- Ezek állatok bazmeg!
- Zsírsárkány!

XD

független sorozatfüggő 2012.04.10. 22:43:33

Nem érzem fairnek ezt a kiesést. Legközelebb az új játékos majd mond egy számot, Horváth Éva meg kiszámolja, hogy ki megy haza. Ec pec kimehetsz..

Kövezzetek meg, de én sajnálom Nikit, mert kedveltem Melákkal együtt, jókat derültem rajtuk. És most az is kiderült, hogy azért megszerették egymást.
Nem lennék ÚjNiki helyében, Melák majd jól belefojtja a medencébe.

sogeking 2012.04.10. 22:44:18

@Λατζκα: jó Máténak a kockás inge

IllaryBlasi 2012.04.10. 22:44:23

@f.fredericks: Mit mondott??? (Grace Klinikát nézek!)

Lacka929 2012.04.10. 22:44:24

Fiúk még mindig a pultnál, lányok odébb.

Edinán Broki sapkája. Olyan benne, mint egy középkori németalföldi parasztasszony.

Melák magyaráz félrészegen.

INKÁBB A MACIT, KÖNYÖRGÖM!

ő-szinte 2012.04.10. 22:44:56

@almafa5555: csak nyalogatta a száját parancsszóra, meg kijelentette, hogy neki bárki beakaszthat...:-OOO. de a lényeg, hogy valszeg bármit megtesz parancsszóra:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mangalor 2012.04.10. 22:45:24

Petra rettentő közönséges csaj... ami persze bizonyos szempontból nem rossz a játékban, csak soha ne kelljen beszélgetnem vele, mert én szégyellném magam.
Anikó meg az állandó robbanáselméletével LOL!
ÚjNiki viszont tényleg gyanús.

genevieve 2012.04.10. 22:46:05

ez az új niki tisztára olyan mint edina:-)

f.fredericks 2012.04.10. 22:46:27

@IllaryBlasi: volt egy amikor a Noémi ajánlkozott, hogy megy segíteni összepakolni Niki cuccait, akkor benyögte, hogy :"csak nehogy egy Gucci befugyeljen, de vigyázz ne a replikát vidd el." ezen szakadtam. Meg amikor Petrát oltotta, a "rajzolnék neki bajuszttal"

IllaryBlasi 2012.04.10. 22:46:29

@független sorozatfüggő: Szerintem sem volt fair, de még mindig jobb volt, mint szegény Nonszi. Az egyenesen megalázó volt.

ő-szinte 2012.04.10. 22:46:51

máté ÜLVE pisil???:-OOOOOOOOOOOOOOOOOOO

EHHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.10. 22:46:58

Figyusztok, az jutott eszembe egyik sincs annyira tökös, hogy teljes stratégiát építsen. Szerintem a Noémi féléket kellett volna kibaszkodni, a gyengéket, nézzétek meg ezek fognak elmenni az oldalvízen a végéig. Noémit Naívát kellene elpaterolni, a legerősebbel szövetségre lépni, és kitartani, de nagyon.

busifa 2012.04.10. 22:47:09

mondtam én hogy kisbroki be lesz mutatva! :)

sogeking 2012.04.10. 22:47:16

@genevieve: ő is szimpi volt az elején :)

Lacka929 2012.04.10. 22:47:20

ÚjNiki aludna Mátéval akár egy takaró alatt is. Miközben a csaj fogat mos, Broki hugyozik. Ő is tud ám csajozni.

ÚjNikinek Broki aranyos.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.10. 22:47:43

Na ennyit a MátéKoalamaci szerelméről.

almafa5555 2012.04.10. 22:47:44

@ő-szinte: a pasim is!és mindenki a családban :) Jól vannak nevelve!sokkal higiénikusabb

Grozunol 2012.04.10. 22:47:52

A héten a kiválasztásra kéne még egy olyan csavar, hogy egyik csaj sem állhat az előző párja mögé. Mert egyelőre semmi sem zárja ki, hogy visszarendezzék a párokat.

Hurri Kán 2012.04.10. 22:48:24

@ő-szinte:
Utálom, ha valaki nem találja fel magát és meg kell neki mondani, mit csináljon. :DDD

ő-szinte 2012.04.10. 22:48:33

@genevieve: olyan:-DDDDDDDDDD
csak kicsit jobb a karosszeria;-D

csudri82 2012.04.10. 22:48:41

Az utolsó másodpercben Edina és FSZK a lépcsőn végigkagylózta, hogy mit csinál Brokesz és Pingvin?

Lacka929 2012.04.10. 22:48:50

Vége főcím.

Már megint megborul minden, Hiper teljesen odavan.

Hát, ennyit mára. Köszönjük a figyelmet, holnap Veletek újra ugyanitt!

bruu 2012.04.10. 22:49:22

jön Csira a következő részben

ő-szinte 2012.04.10. 22:50:10

@busifa: jó, de ez olyan egyértelmű volt...:-)))

Lacka929 2012.04.10. 22:50:35

@csudri82: Basszus erről lemaradtam...

ő-szinte 2012.04.10. 22:50:52

@almafa5555: :-OOOOOOOOOOOOOOOOO

a csajok pisilnek ülve

IllaryBlasi 2012.04.10. 22:51:28

@almafa5555: Aki ezen nevet, még soha nem sikált nagyvonalúan körbepisált wc-t NŐ LÉTÉRE!:D
Az viszont proli dolog, bemenni amikor a másik fogat mos.

csudri82 2012.04.10. 22:51:41

@Λατζκα: Nem figyelsz Lacka, ejnye-bejnye! :P

sogeking 2012.04.10. 22:52:02

visszajön valaki - talán a kis ormányos állatka

@ő-szinte: tényleg? miből?

genevieve 2012.04.10. 22:52:05

@sogeking: @ő-szinte: külsőleg értettem:-)

alak, az öszefogott haj, stb.

természetileg nagyon más:-)

dennis rodman 2012.04.10. 22:52:24

@ő-szinte: egyszer egy reggeli rádió adásban mesélte ő saját maga..

ő-szinte 2012.04.10. 22:52:33

@Λατζκα: nagggyon köccciiiiiiiiiiii:-)))

Lacka929 2012.04.10. 22:52:43

@csudri82: Ja, mer' valaki itten szíjja a véremet, hogy közvetítsek...

almafa5555 2012.04.10. 22:53:16

@IllaryBlasi: teljesen igazad van!!!és baromira örülök, hogy a pasim agyilag felfogta. Háát igen...de aki eg yidegen előtt (Omár) simán felemeli a fenekét...hát attól mit várunk

mex18 2012.04.10. 22:53:51

@sogeking: ja a maci jönne vissza :) és beparáztak miatta :)

ő-szinte 2012.04.10. 22:54:53

@IllaryBlasi: nagyon tévedsz!:-)
de sosem kényszerítenék egy pasit ilyesmire...
ez olyan férfiatlan, na. akkor hordhatnak ezentúl bugyit is...
merúgyismindeeeeegy

ő-szinte 2012.04.10. 22:56:34

@Λατζκα: na szép!:-DDDDDDDDDDDDD
le vagyok baszva...:-O:-DDDDDDDDDDDDDDD

mex18 2012.04.10. 22:56:35

@ő-szinte: egy idő után rájön az ember, hogy többet ér megbecsülni mást avval, hogy nem hugyozod szét a budit, hogy még a radiátor is rozsdás tőle :)

ő-szinte 2012.04.10. 22:57:34

@genevieve: én arra gondoltam, hogy ugyanúgy macizik mátéval...

Lacka929 2012.04.10. 22:59:34

@ő-szinte: Ja, még itt vagy? Hopsz...
Izé, figyu, nem úgy gondoltam ám! :)

független sorozatfüggő 2012.04.10. 22:59:41

@IllaryBlasi:

Na ja, Nonszi utazott tizenvalahány órát, napokat várt, hogy bemehessen, aztán meg sem melegedhetett, az ajtóból visszafordították. De ő legalább nem tudta, mit hagyott ki, Niki meg el sem köszönhetett azoktól, akikkel már hetekig együtt volt, ez volt kemény.

mangalor 2012.04.10. 23:00:15

én nem láttam az első szériát, szóval mitől függ, vagy hogyan lesz, hogy egyetlen pár marad a végére? lassan elfogynak, míg 1 pasi és két lány marad és választ a pasi? (vagy fordítva)

ő-szinte 2012.04.10. 23:00:22

@mex18: szerintem ez olyan, mint ha levágnád a farkát...
sajnálom, én szeretem ha egy pasi, pasi. Inkább takarítok:-)

Cathcart_ezredes 2012.04.10. 23:00:32

Atyaég... 2025-ben öntudatra ébredt férfiak fognak tüntetni a szabad állva hugyozás mellett. Persze addigra már tüllszokányban kell járunk, mert az milyen cuki. És az a férfi (gondolkoztam, hogy idézőjelbe tegyem -e:) ), aki ülve vizel, a természetben is leguggol, vagy akkor szabad a fa mellé állni?:)

Űrhajózási Bundermajom 2012.04.10. 23:00:41

azért az durva amit Ostobenkó nyomott Nikolettnek:
-(Noémi)Neked bejön valamelyik fiú?
-(Nikolett)Nem.
-(Noémi)Nekem sem,meg ugye amelyik fiú ebbe a műsorba jelentkezik az már felejtős...

Kb ez hangzott el, nem rakom ""-be mert nem szószerinti, de az elgondolkodtató, h ilyen gondolat után ugyanezt vallja-e Ostobenkó magáról is? ezzel önmagát is minősítette!!

ő-szinte 2012.04.10. 23:01:11

@Λατζκα: na persze;-)))))
nem úgy, mi?:-DDDDDDDDDD

add meg a jelszavad 2012.04.10. 23:01:38

lenyomták a tudatlanságom :(

dennis rodman 2012.04.10. 23:01:40

@ő-szinte: akkor Boros meg a harmadik műsorvezető kezdte kiröhögni , furcsállotta, hogy ez miért olyan nevetséges?

ő-szinte 2012.04.10. 23:02:21

@Jimmy Talpig: látom megtaláltál...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.04.10. 23:03:07

@ő-szinte: szóval egy pasi attól pasi, hogy körbehugyozza a wc-t:-DDDDDD

ő-szinte 2012.04.10. 23:03:11

@dennis rodman: hát csak azért, mert férfiatlan...:-)

add meg a jelszavad 2012.04.10. 23:04:04

innen ezer pillanat alatt ki leszek rúgva

sogeking 2012.04.10. 23:04:45

@genevieve: @ő-szinte: ezt mindenképp beszéljétek, hogy legyen mihez tartanom magam :):)

add meg a jelszavad 2012.04.10. 23:05:16

csak a pillanat mértékegysége nincs meghatározva

Lacka929 2012.04.10. 23:05:20

Habár végtelenül érdekfeszítő ez a hugyozás téma, különösen, hogy körbe, de itt fellőtték a pizsamát, úgyhogy jóccakát!

dennis rodman 2012.04.10. 23:05:45

@ő-szinte: szerintem is csak felfigyeltem a kijelentésre...

ő-szinte 2012.04.10. 23:06:07

@genevieve: ne sarkíts!:-)
de értesz te engem nagyon is;-DDDDDD

genevieve 2012.04.10. 23:06:10

@sogeking: nem én vagyok a szakértő a témában:-)

Vadkörte82 2012.04.10. 23:06:17

@Λατζκα: Koszi, meg sem nezem, jobb volt ez igy!

add meg a jelszavad 2012.04.10. 23:07:20

@sogeking: ne igazodj hozzájuk, ha tanácsolhatom!
Egyébként, miért ne?

Lacka929 2012.04.10. 23:07:24

@Vadkörte82: Vigyázz, a végén még sixx féltékeny lesz... Na tényleg csá!

ő-szinte 2012.04.10. 23:07:25

@Jimmy Talpig: ne mondj olyat, és akkor nem:-)

mex18 2012.04.10. 23:07:37

Na majd ha Broki már a 2. csajt varja le, akkor megértitek, hogy nem ezen múlik a férfiasság :)

genevieve 2012.04.10. 23:08:24

@ő-szinte: magyarul írod, persze, hogy értem:-)

ő-szinte 2012.04.10. 23:08:29

@sogeking: na most, nem értelek:-O :-D
fejtsd ki lécci

genevieve 2012.04.10. 23:09:24

@mex18: máté kényelmes tipus:-)

ő-szinte 2012.04.10. 23:10:20

@mex18: ja, a férfiasság azon múlik hány csajt var le?:-OOOOO
komoly erény, télleg...:-OOOO :-DDDDDDDDDD

add meg a jelszavad 2012.04.10. 23:10:32

Alakul ez.
Már nagyjából senki sem érti a célzásokat LOL

genevieve 2012.04.10. 23:13:07

@ő-szinte: na most már tényleg kiváncsi vagyok, min múlik a férfiasság?:-)

sogeking 2012.04.10. 23:15:11

@ő-szinte: ha konszenzusra juttok, akkor ezt követően ahhoz tartom magam :D:D

ő-szinte 2012.04.10. 23:15:16

@genevieve: már mint nekem? vagy általában?
mernemmindegy;:-DDD

genevieve 2012.04.10. 23:15:52

@ő-szinte: más nevében is tudsz nyilatkozni?:-)

IllaryBlasi 2012.04.10. 23:15:55

@genevieve: Ezt még én is megvárom!:D

genevieve 2012.04.10. 23:16:32

@sogeking: az én szavam ebben a témában nem mérvadó:-)

ő-szinte 2012.04.10. 23:16:38

@sogeking: értem:-D
szted lesz olyan az életben? hogy ő és én, meg konszenzus...?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.10. 23:17:14

@genevieve: milyen jó meglátás...;-DDDD

add meg a jelszavad 2012.04.10. 23:20:03

@genevieve: én már írtam volna, de megint megfutamodtam

ő-szinte 2012.04.10. 23:20:17

@IllaryBlasi: sztem attól nem férfiasabb, hogy mennyiségileg kúrja a csajokat. ha minőségileg, az már vmi;-)
és ülve ne pisiljen, mert attól a libidóm leesik...

genevieve 2012.04.10. 23:21:12

@ő-szinte: miért egy csomó dologban egyetértünk:-)

genevieve 2012.04.10. 23:21:59

@ő-szinte: mitől férfias?

pozitivumokat!

ő-szinte 2012.04.10. 23:22:01

@genevieve: nem terelek, az a te szokásod;-) mire vagy kíváncsi?

genevieve 2012.04.10. 23:22:37

@ő-szinte: ja igen, és ha már itt tartunk mitől lesz egy kúrás minőségi?:-)

genevieve 2012.04.10. 23:23:11

@ő-szinte: megint terelsz:-)

már többször is leirtam mire vagyok kiváncsi:-)

ő-szinte 2012.04.10. 23:23:40

@genevieve: lehet(bár nekem ez a kommentekből nem jött le), de ettől még szívod (oh bocs AM-ez hűen szopod ) a véremet...

ő-szinte 2012.04.10. 23:25:08

@genevieve: na akkor sorban:-)))
attól, hogy maximálisan figyel a partnerre
illllyen egyszerű:-P:-D

genevieve 2012.04.10. 23:26:38

@ő-szinte: nemnem, te állsz fel mindig a szopórollerre:-)

hogy autentikusan fogalmazzak:-)

inkább mond azt, hogy fogalmad sincs mitől férfias egy pasi, csak muszáj volt szembe menned a többiekkel:-)))

máté meg egy überférfias macsó vadállat, a vizelési szokásai ellenére:-))

genevieve 2012.04.10. 23:27:20

@ő-szinte: vagyis nem hugyozza körbe a wc-t:-DDDDDDDDDD

add meg a jelszavad 2012.04.10. 23:27:48

@genevieve: itt állok tanácstalanul, hogy merre?

genevieve 2012.04.10. 23:28:32

na, befejeztem, most már rendes ember leszek:-)

ő-szinte 2012.04.10. 23:28:52

@genevieve: és pl attól férfias, hogy okos, talpraesett, ügyesen kezeli a konfliktusokat, jól méri fel a helyzetet, van benne kurázsi, és ezek mellett minőségi a szex.
biztos van más is, de hirtelen ennyi jutott eszembe:-)

ő-szinte 2012.04.10. 23:30:47

@genevieve: csak szeretnéd, ha azt mondanám!
DE NEM! (hogy én meg Attilához legyek hű:DDDDD )

genevieve 2012.04.10. 23:31:47

@ő-szinte: remélem sogét kielégitette a válasz:-)

genevieve 2012.04.10. 23:32:28

@ő-szinte: igazából már válaszoltál:-)

ő-szinte 2012.04.10. 23:33:20

@genevieve: ez nem igaz, mindig te erőlteted alám a rollert. nem is szerizek rollerezni:-OOO

genevieve 2012.04.10. 23:33:47

@mex18: hát azt most már tudjuk, hogy krisztián nem férfias:-)

mex18 2012.04.10. 23:35:15

@genevieve: én nemtom miért nem, hm ?

genevieve 2012.04.10. 23:35:17

@ő-szinte: most több férfias férfiban egy világ omlott össze:-)

bár ennek ellentmond egy pár héttel ezelőtti nyilatkozatod térdelés ügyben...de fátylat rá:-)

ő-szinte 2012.04.10. 23:35:38

@genevieve: hát nekem valóban nem:-)
de ez csak az én nézőpontom. attól még más, azt gondol amit akar.

beacska 2012.04.10. 23:36:59

nekem Máté változatlanul nem jön, és egyre inkább így van...ahogy áll...az a tartás: kidugja a hasát és seggét...brrr...

én elhiszem, hogy a csajoknak bejön, ha részegen bámul rájuk, mert úgy tűnik, hogy figyel végre vki, ha meg megmássza őket, akkor, húúúú, de szexi vagyok, de azért ez fényévre van a férfiasságtól...de persze, van akinek Béci, meg Csabika és a sorba jól beleillő Máté a férfiasság...csak minél fiatalabb legyen...bár Máté már 25...ez elég öregnek tűnik....

ő-szinte 2012.04.10. 23:37:54

@genevieve: asszem elfelejted, hogy az egész más szövegkörnyezetben volt...:-)
és roller sem volt benne;-DDDDDDDDDDD

genevieve 2012.04.10. 23:38:34

@mex18:
krisztián okos? - nem
talpraesett? - nem
ügyesen kezeli a konfliktusokat? - muhhhahaa
jól méri fel a helyzetet? - viccnek is rossz:-)
van benne kurázsi? -inkább stelázsi:-)

, és ezek mellett minőségi a szex? - amit láthattunk tőle előjétékként...még a futottak kategóriába se férne bele:-)

add meg a jelszavad 2012.04.10. 23:38:53

"bár ennek ellentmond egy pár héttel ezelőtti nyilatkozatod térdelés ügyben...de fátylat rá:-) "
miről nem maradok le?

mex18 2012.04.10. 23:41:34

@ő-szinte: há ja:) szerintem sem férfias ülni, de csak addig természetes ameddig feltakarítják utánad, miután nem, kezd cigányos lenni

genevieve 2012.04.10. 23:42:11

@Jimmy Talpig: látod, egy kicsit nem figyelsz ide-oda:-)

ő-szinte 2012.04.10. 23:44:12

@genevieve: jó, kiröhöghetsz:-)
de attól még melák tulajdonságaibn nem férfias. megjelenésében igen, amíg nem kommunikál, nincs vele gond:DDDDDDDDDD

beacska 2012.04.10. 23:45:16

@mex18: szerintem meg nem azzal volt a baj, hogy ült, hanem hogy bement, miközben a csaj, akit 1,5 napja ismer éppen fogat mosott, és éppen csak, hogy nem küldte ki...síkbunkó

ő-szinte 2012.04.10. 23:45:31

@mex18: igen, de mint mondtam, én takarítok:-)

ő-szinte 2012.04.10. 23:46:27

@genevieve: most még is mit terelek szted?:-O

genevieve 2012.04.10. 23:46:33

@ő-szinte: na látod, most is egyetértünk, szerintem se férfias...hanem gyerekes:-)

mex18 2012.04.10. 23:47:31

@genevieve: annyira nem figyeltem a kommentjeid, hogy most ez irónia e vagy nem.
Szerintem tipikus pasi :) Műanyaggal is bírtam, hogy piszkálták egymást, szerintem tök jól elvoltak.
Nincs sok esze, de én nem az alapján ítélkezem, pl nagyon sok múlik a neveltetésről, amiről ő nem tehet.
Plusz, hogy kamaszkorban milyen haveri kör irányítja, azt sem igazán ő szabályozza.

genevieve 2012.04.10. 23:50:25

@mex18: nos ezzel nem értek egyet:-)
és ha tényleg ilyen a tipikus pasi, akkor szegény lányoknak annyi:-)

ő-szinte 2012.04.10. 23:51:06

@genevieve: nem, nem értünk egyet:-) mert ugyan nemtartom férfiasnak, de én nem gondolom, hogy gyerekes.
csak egyszerű mint a lejtő (hogy hű legyek mátéhoz;-D )

mex18 2012.04.10. 23:51:44

@ő-szinte: értem én, de ez csak attól lehet természetes mert más feltakarítja, és nem önmagától.
Persze más a természetben ott tök mind1, szal tuti ott minden pasi állva dobja a jaffát, inkább ez is azt mutatja, hogy otthon ez inkább figyelmesség és csak otthonra korlátozódik.
Ilyen mélyen még soha nem gondoltam bele, mire jó már egy blog :)

ő-szinte 2012.04.10. 23:51:49

@genevieve: nem, nem tudom, de van egy gyanúm, hogy úgy is kifejted:DDDDDDD

beacska 2012.04.10. 23:52:08

@mex18: szerintem aranyos volt, ahogy mondta, hogy Niki tolerálta az ő lópokróc stílusát, és most vissza kell, hogy vegyen, kedves kell legyen a következő nőhöz. de látszott rajta, hogy ezt ő sem gondolja komolyan :)))

genevieve 2012.04.10. 23:53:14

@ő-szinte: csak, ha könyörögsz érte:-)

beacska 2012.04.10. 23:54:03

@mex18: apukámnak pölö el volt törve a lába, meg megszegecselve, akkor szokott rá az ülve pisilésre, mert kényelmesebb volt neki(je)...de még nem beszéltem meg vele, hogy azóta visszaszokott-e ;))

mex18 2012.04.10. 23:55:14

Pít és Melák szerintem mocsok jól tolják, egyik azé mert annyi esze van, a másik azé mert alig van :), de nagyon jól áll nekik.

ő-szinte 2012.04.10. 23:56:27

@mex18: hát, erről nem vagyok meggyőzve:-))))
nekem nem bejön egy pasi ülve pisilve,na. olyan furcsántorz...

beacska 2012.04.10. 23:56:38

@mex18: szinte lehet hallani, ahogy Krisztiánnál kattognak a kerekek ;))

ő-szinte 2012.04.10. 23:57:56

@genevieve: persze!:-) meg egy pofonért is, mi?:-DDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.04.10. 23:58:48

@mex18: pedig sokak szerinte pit sem férfias:-))
pedig okos, jól méri fel a helyzetet, tudja kezelni a konfliktusokat, van benne kurázsi, talpraesett és még nem villantott szexügyben túl sokat...de azért csinálna bajuszt petrának:-))

hideg kéz 2012.04.11. 00:00:10

@ő-szinte: Gáz. Ülve nem lehet a mosdókagylóba brunyálni.

genevieve 2012.04.11. 00:00:37

@ő-szinte: ez azért dilemma:-)

mert nőt nem ütnék meg....de ugye a te pasi vagy, igy ...lehet valami gyúrós macsó, aztán még eltörnéd a kezem:-)

ő-szinte 2012.04.11. 00:00:52

@beacska: na azt pont nem:-DDDDDDDDD
azok állnak, be vannak ragadva:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mex18 2012.04.11. 00:01:29

@genevieve: hogy kinyújtotta már Petrával a nyelvét :)
Ért az emberekhez, meg a humorhoz, én azt nagyon tudom értékelni.
Hé hé, de ő állva pisil, akkor most mi van ?:)

genevieve 2012.04.11. 00:01:48

na éjfélt ütött az óra.....

mex18 2012.04.11. 00:02:47

@beacska: de jól áll neki szerintem :)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 00:03:34

@genevieve: Szia! Én is többször összekevertem Nikót és Edinát amikor messziről mutatták őket

ő-szinte 2012.04.11. 00:03:45

@genevieve: jó, mindketten tudjuk, hogy nem vagyok pasi:-)))
mint , hogy te sem vagy nő...;-)

genevieve 2012.04.11. 00:05:08

ill. egy igazi férfinak jó a humora!!! :-)

genevieve 2012.04.11. 00:05:56

@ő-szinte: kettőnk közül, csak én vagyok okos:-))

ő-szinte 2012.04.11. 00:09:22

@genevieve: igen, kettőnk közül csak te vagy pasi;-)

ő-szinte 2012.04.11. 00:10:36

@genevieve: és akkor egyet már teljesítettél a listáról;-)
Nekem is van , nem csak műanyagnak:-DDDDDDDDDDDDDDD
bár az övé dúúúúúúrvább, hehehehe

ő-szinte 2012.04.11. 00:14:38

@genevieve: és én ilyen kis bután is jó vagyok;-)

2012.04.11. 00:17:17

Megint felraktátok a régi lemezt?

Hogy állt bosszút Melák? A visszatérés utáni részt nem láttam.

sogeking 2012.04.11. 00:18:56

@szerivan: összefüggéstelenül, és érthetetlenül beszélt :)

2012.04.11. 00:19:57

@sogeking: Szokott :))) Nekem kéne csivavának.

ő-szinte 2012.04.11. 00:20:30

@szerivan: hangsúlyozom:-NEM ÉN KEZDTEM...

ő-szinte 2012.04.11. 00:21:47

@szerivan: ja, pufi, ha már itt vagy!
küldtem privit, basztál válaszolni...
hogyvolt?

2012.04.11. 00:22:36

@ő-szinte: Kellett volna? Azt hittem csak kijelentesz dolgokat :)

Kolombusz 2012.04.11. 00:32:18

Niki egyszer issza túl magát, Krisztián részéről itt akkora daterape lesz... Legalja ilyen szempontból a srác!

Kolombusz 2012.04.11. 02:38:14

Na vazze' így nem. De ez eléggé aljas volt, így kivágni valakit. Nem szeretem, hogy idén az újak szinte mindig védettséget kapnak, vagy valami hasonlót.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.11. 06:31:55

@genevieve: tekintve, hogy 19 éves...hirtelen nagyra nőtt medve, és hajlamosak vagyunk elfelejtkezni róla miközben nézzük. Nekem speciel a Nikit lefogó jelenet sok volt, női szemmel. Fasz tudja tényleg mi van a csávóban, sose lehet azt tudni.

Amúgy a játékosok nagy része milyen családból jött, tudunk valamit bárkiről is? Valaki?

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.11. 06:36:33

@genevieve: jelenleg odabenn senki nem férfias. De most hogy látom ezt a témát el is tűnődtem, ki az akit az életben annak titulálnék...mi az, hogy férfias?

Én az emberismeretet hiányolom benn, de ezt már mondtam. Pít is rácáfolt tegnap a voltgyerekszobám feelingre. Csak nekem nem jön a lecidázzalak, rajzolnék neki bajuszt meg ökörsütés stílusú poénok nagy része? Pít blöe, a Noémit aki szerintem amúgy egy jó kúrás lenne doszt nem, de ezt a hamufejű Herkást felhúzná a farkára? Mégsem meleg? Mi a szitu?

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.11. 06:49:04

@f.fredericks: húszperhatvantól nem jó a szex. Btw a nőknek is vannak adott méretei...én értem Hiper közepes kukit szeretem monológját;-)

Amit meg felsoroltál elég ritkán jön össze. Az elején felsoroltak inkább valami hombárfejhez kapcsolódnak a végén:)))

mocskosmacska 2012.04.11. 07:44:41

@Kolombusz: Tényleg aljas volt valakit így kivágni. Igazából ez a szerencsejáték része a dolognak.

Ditti82 2012.04.11. 07:50:22

Basszus, majdnem félrenyeltem a reggelimet. :D

dennis rodman 2012.04.11. 07:50:46

Köszi sixx! Nagyon jó a poszt, a postai levélválogatós hasonlat könnyeket csalt a szemembe!

dennis rodman 2012.04.11. 07:56:31

@mocskosmacska: Amikor a bentlévő megpróbálnak teljesen "összezárni" az bejövő ellen, akkor drasztikusan kell megoldást találni!
A múlt héten Petrát (most is azért) fikázták égették, most kaptak egy maflást..
A szervezkedés ellen a szerkik ezt találták ki.
Én még most sem értem, hogy mire lett volna jó, hogy az új lányt félrevezetik a kapcsolatokkal kapcsolatban?
Megpróbálták a szerkesztők gondolatait kitalálni, de rábasztak és saját maguknak köszönhezik!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.11. 07:57:56

Az első pár hetet nem láttam a játékból, ezért kérdem: Kirában mi volt olyan nagy szám, hogy mindenki úgy várja vissza, mint a Messiást? Azt olvastam hogy vissza fog jönni, de ez miért lenne olyan nagyon jó? Ő volt Pókmajom 2.0, vagy mi? Mert kavarónak itt van ÚjNiki.
Amúgy ő miért alszik szemüvegben?

mocskosmacska 2012.04.11. 08:01:14

Kíváncsi vagyok, hogy ezek az agyhalottak még mennyi idegi fognak azon rugózni, hogy újnikinek ki kell találni, hogy ki kinek az eredeti párja.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 08:02:34

Niki most szomorkodhat, hogy elsőnek csapott le hétfőn Mátéra!

@Sixx: Ez az utolsó kép nem hiányzott :-(, de a hogyvolt tetszett

mocskosmacska 2012.04.11. 08:04:43

@dennis rodman: A játék menete eddig az volt, hogy a királyi család az újakkal tetette ki a kevésbé újakat, aztán miután az új szívességet tett nekik, őt is kitetették a legújabbal. Engem zavart, hogy mindig olyan tejbetökök érkeztek, akik a királyi családnak próbáltak megfelelni. EGyedül alexa volt jó, amikor tomit választotta, pedig azt várták el tőle, hogy kibassza a srácot. Kár, hogy elment.

beacska 2012.04.11. 08:06:06

@dennis rodman: nem basztak rá, mert így pl. Máté ki tudja (esetleg) rakni a ceremónián a mit sem sejtő Újlányt, hisz nem tudja, hogy Máté nem maradt pár nélkül, biztonságban érzi magát...gecizik a fiúkkal, még biztonságban érzi magát ;)

mocskosmacska 2012.04.11. 08:07:12

@Pácsó Ármándó: Remélem marad. Nem szimpi, de ttt után benne látok először lehetőséget, hogy felkavarja a királyi, langyos állóvizet. Remélem, nem bassza el úgy, mint ttt.

@dennis rodman: Én sem értem, hogy mire volt jó a párcsere. Lehet, hogy még kiderül. Lehet, hogy csak azért, hogy történjen valami.

beacska 2012.04.11. 08:08:15

@Yooha: ÚjNiki nem kavaró. Ő csak egy új lány, aki nem nagyon érti, mi van körülötte, de úgy tesz, mint aki direkt csinálja...rá fog b.szni...szerintem...buta, de magabiztos

Müszélia 2012.04.11. 08:09:14

egy pasi odaül mellém pisilni, amikor éppen fogat mosok, és még csak ki se tudok szaladni abban a pillanatban, vááá. máté egy tajparaszt.
nem értem, miért haragszanak újnikire, kidobott egy őslakót, na és? nem az ő ötlete volt. mit mondjon? bocsi, nem választok, inkább én mennék haza akáclombos kis falumba? benne van a buliban, hogy nagyon pofára lehet esni.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 08:09:28

@beacska: Úgy érzem Nikónak nem ellenfél Krisztián egy szópárbajban

beacska 2012.04.11. 08:10:39

@mocskosmacska: a párcsere arra volt jó, mert látták a szerkik, hogy több mindenkinek kifelé áll a rúdja (khmmm) - Noémi, Máté, még Pít is bátortalanul - és ezzel próbáltak esélyt adni nekik.

horee6 2012.04.11. 08:11:57

Tudom, hogy egy szemét geci vagyok, de nagyon jól esik nézni ennek a kajla Meláknak a szenvedését. Irritált az arrogáns, buta magabiztossága - közben sem a játékkal, sem Nikivel való kapcsolatában nem volt képben - hát most megkapta, hadd szenvedjen! Most mondhatja: Every day I'm sufferin'

ÚjNikit meg nem hiszem, hogy kutyázni kellene, Műanyagot veszélyesebbnek érezte, meg az (ál)párja is jobban bejött neki, egyértelmű döntés.

Pít úgy bánik Petrával, ahogy az elővezette magát neki. A csajtól jött először a lecidázzalak duma, ha jól emlékszem.

Hiper meg előadja, hogy milyen érzelemmentesen játszik, aztán attól is kiakadt, amikor kidobták az ács gyereket, meg most is összezuhant, amikor Levente elkerült mellőle. Csak kötődik ő is érzelmileg a párjához.

Most elég normális társaság van bent, Lmző, Omar és Pít is normálisnak tűnik...

mocskosmacska 2012.04.11. 08:12:00

@beacska: Lehet, hogy buta és ki fogják baszni, de remélem addig párszor ő is kibaszik a királyi családdal, hogy tüncikééknek leesen, hogy innen őket is ki lehet dobni, nemcsak az újakat. Bár az soha nem fog leesni nekik, hogy őket kidobni nem egy aljas, felháborító cselekedet, hanem a játék része.

mocskosmacska 2012.04.11. 08:13:43

@Müszélia: Mátén már az első este látszott, hogy tajparaszt. Befeküdni egy szál faszba egy lány mellé, akit pár órája ismer.........

beacska 2012.04.11. 08:14:23

@Müszélia: én kicsit értem őket: nem az a baj, amit, hanem, ahogy:
-bejött, nem ismerkedett, nem beszélgetett, csak nézett a szemeivel. mivel, nem tudják, hogy megkuksizta őket, 4 hét bezártság után ez már zavaró
-ha megszólal, akkor is nyomja, a Jégkirálynő szerepet. Ők már elfelejtették, hogy ők is így érkeztek be: "Én aztán kinthagyom az érzelmeimet. "1 hét után már nem lehet ezt megtenni, de 1 nap után még könnyű..

ÉS MINDENKIRE GYANAKODNAK!!! még a maci is gyanús lenne, de őt már nem is engedik be hozzájuk, nehogy Krisztián belekössön ;)

beacska 2012.04.11. 08:16:53

@mocskosmacska: áááá, nem fog. Ne láss bele olyat, ami nincs. Látom ám, hogy te Szandrát reméled bele, de én őt is inkább szánalmasnak találtam, mint hősnek. Lehet, hogy Nikolett is őt tartja példaképének, de ez a taktika neki sem jött be, a végjátékban meg pláne alkalmatlan!

Neki a fentmaradó rövid időben megbízható párt kell találnia, nem ellenségeket. És ezt pont a fiúk közt kéne, ő meg nagyon nem töri magát!

horee6 2012.04.11. 08:17:02

@mocskosmacska: Szerintem a párcsere azért volt, mert nagyon megmerevedtek a frontvonalak, és szét akarták robbantani a stabil párokat. Plusz külön csavar az, hogy néhányan egyből elkezdtek egymásra féltékenykedni. Nem olyan egyszerű megbízni a régi párban, ha nem vele vagy, nem vele alszol. Automatikusan el kezdhet kötődni az új párhoz, az meg ki tudja mit duruzsol a fülébe, amikor nem a régi van vele.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 08:18:14

@horee6: Szia Pikacsú barátom! :-) Petráról már nekem is az jutott eszembe, hogy teljesen egy közönséges Csíra stílust nyom. Ezeket a 20 éves 40kg-os csajszikat külön tanítják erre? Vagy most ez a menő?

beacska 2012.04.11. 08:18:23

@horee6: Nekem pont az tetszik Anikóban, ahogy kötődik Leventéhez...számomra aranyosak...sokkal inkább, mint Máté-Edina

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.11. 08:20:02

te sixx az újcsajnak kb mínusz hatos szeme van, nappal kontaktlencse, ágyból meg már a takarót sem látja amit magára húz ennyi a titok...(lehet azt sem veszi észre, ha nem, a Koalamaci rakja meg éjjel)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.11. 08:20:35

@horee6: a párcsere azért volt h jól megkavarják ki essen ki, ne lehessen a szerkesztőkre fogni véletlen se...is.

horee6 2012.04.11. 08:22:39

@Pácsó Ármándó: Hali! Önbizalomhiány. Szerintem ez játszik be ezeknél a csajoknál. Párszor megcsinálták őket házibulikban, discok wc-jében, de igazán jót, normálisat nem dugtak. Ezért, hogy a bizonytalanságukat leplezzék, inkább ezt a hülye stílust nyomatják. Ordenáré. Csak az a baj, hogy ezzel ordenáré pasikat is fognak bevonzani, akik ugyanúgy csak a farkukat fogják beléjük törölni. Szívás...

mocskosmacska 2012.04.11. 08:29:58

@beacska: Szandárban nem láttam hőst, sem szeretnivalót. Inkább sajnálatraméltónak láttam. De játék szempontjából izgalmas volt, hogy ő nem akart egyedül görcsösen igazodni a fősodorhoz. Az egyes szériát csak héba-hóba néztem. VAlaki azt mondta, hogy folyton védettséget kapott és szerintem ezért, mert ő hozta az izgalmat a protestálásával.

horee6 2012.04.11. 08:30:11

@beacska: szerintem is oké a Hiper-Levente páros, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy Anikó is mást mond a riportban, mint amit valójában játszik.

Egyébként gondolkoztatok már azon, hogy a játékosoknak nem csak egymás felé, hanem a szerkesztők felé is játszaniuk kell? Ha a riportban folyton azt nyomod, hogy nincs konfliktusod, stabil párod van, stb-stb, akkor unalmasnak állíthatod be magadat a szerkesztők felé, akik azt vehetik le, hogy a nézőknek is is unalmas lehetsz, ezért megpróbálnak kivágni. Szóval én tuti próbálnék a szerkesztők felé is vetíteni. Vagy ez már nagyon paranoia?

@Macaroon: szerintem ennek hosszabb távú hatása van, mint egy-egy játékos kiejtése. Szépen kódoltak ezzel egy csomó konfliktusforrást, amit nem biztos, hogy elsőre felfedezünk.

horee6 2012.04.11. 08:33:46

@beacska: szerintem is oké a Hiper-Levente páros, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy Anikó is mást mond a riportban, mint amit valójában játszik.

Egyébként gondolkoztatok már azon, hogy a játékosoknak nem csak egymás felé, hanem a szerkesztők felé is játszaniuk kell? Ha a riportban folyton azt nyomod, hogy nincs konfliktusod, stabil párod van, stb-stb, akkor unalmasnak állíthatod be magadat a szerkesztők felé, akik azt vehetik le, hogy a nézőknek is is unalmas lehetsz, ezért megpróbálnak kivágni. Szóval én tuti próbálnék a szerkesztők felé is vetíteni. Vagy ez már nagyon paranoia?

@Macaroon: szerintem ennek hosszabb távú hatása van, mint egy-egy játékos kiejtése. A párcserével szépen elhintettek egy csomó konfliktusforrást, amit lehet, hogy most még nem is veszik észre a bentiek, de a további játékukat döntően befolyásolja. pl. Pít már nem ragaszkodik Noémihez, Broki nem Edinát bújja, stb. Ezzel alá lehet ásni biztosnak hitt kapcsolatokat.

beacska 2012.04.11. 08:34:51

@mocskosmacska: igen, csak a Szandra-féle játékstílus nem vezet eredményre. Akkor még senki sem tudta, hogy hogyan is fog kinézni a játék vége, miért is kell párokat alkotni, és miért beszél Éva folyton a bizalomról. Szegény Alíz is megszívta, de Szandra el sem jutott volna a gömbig: a játékostársak választották ki a végső párt.
Ha te vhogy egy ilyen Szandra-félével keveredsz el a végéig, nem áll mögéd senki, legfeljebb második pár lehetsz...ami persze, lehet kifizetődő, de rizikós.

horee6 2012.04.11. 08:34:58

na, fasza, dupláztam :(

ennyire azért nem érdekes, amit írtam! :)

Müszélia 2012.04.11. 08:35:17

@mocskosmacska: plusz az a lassú beszéd. nem az, hogy megfontolja, mit akar mondani, az még jó is lehetne. csak mintha valami gát lenne a torkában, amin alig lehet a szavakat keresztüllökni.
nekem pillanatnyilag a maci hiányik a legjobban.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 08:36:52

@horee6: Hiperrel kapcsolatban tűnt fel eddig nekem, hogy a riportokban mintha külön műsorban lenne, más szerepet vesz fel, mint ahogy játszik.

Müszélia 2012.04.11. 08:40:05

@beacska: anikó-levente jó páros, csak ez a levente olyan, mint zé, a láthatatlan ember. sokszor oda kell nézni, hogy észre lehessen venni egyszer. fürödhetne pucéron, vagy valami.

beacska 2012.04.11. 08:40:39

@Pácsó Ármándó: Anikó egy kicsit túldumálja magát. Nekem az volt fura, mikor meglepődött, hogy Omar Máté-Edina párost tartja a legerősebbnek. Mit nézett A.? egy másik műsort???

horee6 2012.04.11. 08:40:40

@Pácsó Ármándó: Nekem is vele kapcsolatban jutott eszembe, hogy lehet a szerkesztőknek is játszani. Mert ha sikerül a szerkesztőknek izgalmasabbá tennie magát, az egy ügyes húzás. De ha tényleg azt gondolja, amit a riportban mond, de a többieknek nem tudja eljátszani, az nagyon veszélyes.

beacska 2012.04.11. 08:44:03

@Müszélia: :))) azt én is bírnám (a pucér fürdést) szép nagydarab embör ;)

2012.04.11. 08:46:03

Igenis jól tette hogy Nikit rakta ki, fejébe szált már a melák :)
Következő legyen Naiva, rettenetesen idegesít, és igaza volt Nikinek abban amúgy hogy Ő az egyik legnagyobb játékos sztem.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 08:46:18

@beacska: @horee6: Kicsit olyan Anikó a riportokban, mintha velünk nézőkkel valami közös csínyre készülne és Ő volna a beépített gonosz manónk.
Broki viszont nagyon jól színészkedik Jégkirálynőnek, le a kalappal előtte, végre elkezdett játszani. Viszont minusz pont azért a hatalmas recsegős fingásért.

Vadkörte82 2012.04.11. 08:49:35

@beacska: mekkora csavar lenne ha Máté Edinát tenné ki??..vagy Edina nem mögé állna be hanem pölö Pít mögé?? megannyi kérdés :)

Neretil 2012.04.11. 08:49:40

Egész jó rész volt, végre nem akartam elaludni rajta.

Niki.. hát igen, nem fair így kiesni hátrakötött kézzel, de a játék része ez a módszer is. A műsort felkavarta legalább picit. Viszont nagyon szimpatikus volt, ahogy lereagálta, nem hisztizett, hanem rögtön Krisztiánért aggódott. A játéka végére nagyon mély mínuszból felküzdötte nálam magát picivel nulla fölé, amit sosem gondoltam volna korábban egy dubajozós plasztikribancról.

Krisztián. Tudom, az én szégyenem, de kezdem megkedvelni. Az elmúlt adásokban nem volt olyan rész, hogy ne röhögtem volna könnyezve legalább egyszer rajta. Az estét leszámítva a kiesést is jól kezelte meglepő módon, de még az is bele fért, túl nagy volt a csend és megértés az új csaj felé.

Broki végre megcsillantotta tehetségét! Vérprofi módjára vezeti Jégkirálynőt, azt mondja amit hallani szeretne, ő pedig egyelőre beveszi. Bár kicsit túl könnyen túllépett a "párja" elvesztésén, remélem ez nem buktatja le. Már csak az kell, hogy ne akarja megfarkalni és ezért ne tartsa bent őt Kíra helyett.

Jégkirálynőnek (Nikoletta) nincs lelke. Több érzelem van egy zacskó kekszben, mint benne. De értelem is, ha tényleg az a taktikája, hogy egyedül akar megnyerni egy párválasztós realityt. Extrában mesélte el, hogy anyja/apja/testvére szarik rá és egyedül nőtt fel és ez nagyon látszik rajta, akkora lelki sérülései vannak, hogy pszichopata lett belőle.

Naíva egy nagyon picit helyre zökkent a csodafasz közelsége nélkül és elkezdett közösségi életet élni. Napközben tett-vett, még Krisztiánt is vigasztalta, az pedig epic kategória volt, ahogy FSZK-t helyre igazította. Ha nem lenne a szeme előtt folyton a rózsaszín fátyol, egész jó játékos lenne. Azért az a bociszemes bámulás este, könyörögve egy bókért/szerelmi vallomásért mutatja, hogy még sok idő kell neki Broki nélkül.

Hypernek nem tett rosszat, hogy kilőtték mellőle Fatert, mert kinyílott a csipája. Ő az egyetlen, aki adásról adásra próbálja mozgatni a szálakat, nem csak él mint hal a Hotelban. Nehéz elviselni a stílusát, de kell a játékba még trutymót kavarni.

LMZŐ szegény... mint egy tehén a vágóhídon. De szalámiként legalább hasznosabb lesz mikor Hyper elintézi (akár a döntőben), mert most még annyit sem tesz az az ember, hogy a vágóképekre ráférjen.

FSZK kezelhetetlen. Pítnek le kell cserélni a francba, mert egy időzített bomba. De vésztartalékként jól szolgálatot teljesíthet minden fiúnak még.

Pít szegény erőlködik a taktikázással minden részben, de mintha egy óvodást néznék homokvárat építeni egy monszun közben. Sikerült már bármit összehoznia? Viszont szépen eléldegél alacsony röppályán, akiket ki akar ejteni, azokat a többiek szép lassan elintézik neki.

Omar jó fej, átlát szinte mindent, tudja kit kell támadni és kivel kell jóban lenni. Jó a helyzetfelismerése, az egy-egy tökéletesen elhelyezett poén nagyon jól mutatja ezt. Már csak egy normális pár kellene neki.

Petrának valaki adjon már egy kis LSD-t könyörgöm!

beacska 2012.04.11. 08:50:19

@Pácsó Ármándó: a másik orra alá fingás és a fogmosó melletti pisálás édes testvérek

f.fredericks 2012.04.11. 08:53:11

@Macaroon: jaja vágom, csak sztereotípiákat soroltam, volt nekem is egy haverom, aki azért ment szét a csajával, mert túl nagy volt neki.

Brokira kíváncsi leszek kit fog választani, mert lehet Naíva beáll mögé, meg a Jégkirálynő is, és ő egy szemrebbenés nélkül kibaszná Brokiné1-et és ezáltal megszületne Brokiné2.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 08:55:25

@f.fredericks: Szerintem marad Edina! Nikolt csak eteti Málé.

beacska 2012.04.11. 08:58:10

@f.fredericks: az kizárt dolog, hogy Máté kiteszi Edinát! a fő csapásvonal: régi jó, új rossz. Ennek Máté a legfőbb zászlóvivője. Saját magának mondana ellent, ha megtenné. Olyan lenne, mintha 9 piros után tennél a feketére ;)

2012.04.11. 08:59:28

Azt ugye nem tudják a többiek hogy mi zajlik Máté meg Edina között, így akár ki is rakhatja, nem fogják vágni a többiek mekkora mocsok. Játéknak jót tenne azért

anne.shirley (törölt) 2012.04.11. 09:01:20

@Pácsó Ármándó: nem biztos azért, kezd neki toomuch lenni Naiva... mint mindenki másnak is :)

f.fredericks 2012.04.11. 09:02:28

@Pácsó Ármándó: @beacska: kár, pedig ez is lehetne egy taktika, szép lassan kiteszi a régieket, és megalapítja a Falon túli királyságot az újakkal, akik a végén majd szépen beállnak mögé.

Az a baj, hogy FSzK és Naíva nagyon be van betonozva, pedig én már nagyon kint szeretném látni őket. :/

foxglove (törölt) 2012.04.11. 09:02:49

a Velvet beszüntette a kiesett játékosokkal való interjúkat?

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 09:03:15

@anne.shirley: Tudják azt, Anikó mindig csendes áhitatot parancsol, ha a "szerelmespár" együtt táncol/édeleg. Edinán simán látszik ahogy Mátéra néz

mocskosmacska 2012.04.11. 09:03:25

Lehet, hogy máté ki akarja baszni újnikit. De mi van, ha párválasztón senki nem állhat az eredeti párja mögé? edina nem állhat máté mögé és nagyon be lesz kavarva az egész, mivel egyik agyhalott sem alkalmas rá, hogy megszervezze, hogy ebben az esetben mi legyen. Vagy ha egy is alkalmas lenne rá, akkor a többinek ez túl bonyolult lenne. Egy "ha" kötőszóval ellátott összetett mondatot már nem biztos, hogy értelmezni tudnának.

beacska 2012.04.11. 09:03:46

@foxglove: Gábor is csak délután, de az is lehet, hogy csak másnap jelent meg :(((

f.fredericks 2012.04.11. 09:06:10

@foxglove: lehet Niki barátja velük is elbeszélgetett. :D

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 09:06:16

@f.fredericks: Máté jó színész, de hogy jó taktikus is lenne? Most még nem látom ezt rajta.

@anne.shirley: Igen egy kicsit nyűg neki, de azért százszoroson megbízhatóbb partner, mint bárki más lenne.

PuffancsMancs 2012.04.11. 09:06:30

Hát nekem ez így nem tetszik. Úgy lett volna frankó, ha ÚjNikinek választania kellett volna, hogy melyik pasival akar lenni, és annak a párja kiesik, na de jött volna a csavar, hogy nem Niki vagy Naomi, hanem az eredeti párjuk, Naiva vagy PokerfacePetra.
Az Éden Hotelben bármi megtörténhet. De mégsem történik semmi.
Várom a mai részt.

anne.shirley (törölt) 2012.04.11. 09:09:46

@Pácsó Ármándó: ja, lehet megbízható, csak éppen szerelmes, az meg sosem jó, nem egy ilyen játékban, mert az durciból később visszaüthet, gyakorlatilag bármi miatt. Legalábbis én broki helyében erre is gondolnék.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 09:10:00

@mocskosmacska: Ha nem állhatnának a régi párjuk mögé, akkor maradnak így ahogy most vannak és a bejövő új csajt beállítják Nikol mellé választási lehetőségnek.

Vadkörte82 2012.04.11. 09:11:36

@Pácsó Ármándó: jó..de a maszatolást is tudják??

Cseresznyéskert 2012.04.11. 09:12:24

Na de mi van akkor, ha Máté nem színészkedik? Ha elege van Edinából, aki ráakaszkodott, mint egy pióca? Brokinak bejön az új nő. Lesz ebből még sírás rívás. Mátéból simán kinézem, hogy lepattintja Edinát, mert a Jégkirálynő laza, nemtörődöm stílusa jobban bejön neki. Edina olyan mint egy gimnazita tinilány, érzelmeskedik, megsértődik, stb. A szerelmes nő kiszámíthatatlan. És azt se felejtsük el, hogy a pasiknak jobban bejön az, ha a nő nincs oda érte, hanem finoman, hűvösen távolságtartó...én azt mondom, Edinka kötheti fel a gatyáját.

dennis rodman 2012.04.11. 09:13:20

@beacska: "azt hogy többeknek kifelé áll a rúdja" -nem tudom milyen isteni szikrából vetted?
Nemes egyszerűséggel egy állóvíz volt már, ahol a játékosok " elvoltak".
Gyorsan megszabadulni az újtól és kész!

Nincs "megérzésem" de Nikolettet nem rakják ki szerintem ezen a héten.
Nembeszélve arról ha tényleg Kíra jön be , ellene akarnak majd "összeesküdni, mert neki is jó oka van a "bosszúra".

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 09:13:54

@anne.shirley: Lehet. Nekem Edina ennél a durcinál szerelmesebbnek tűnik és nem véletlenül Naiva a beceneve, másrészt Broki neki is százszor stabilabb párja, mint LMZ lenne.

foxglove (törölt) 2012.04.11. 09:13:54

@beacska: hát, legalább nem szpoilerezik el a végét, mint tavaly...

anne.shirley (törölt) 2012.04.11. 09:16:38

@Cseresznyéskert: egyetértés.

shimizu 2012.04.11. 09:17:31

elsőben csudapina volt, most meg csudafasz? wow és megjelent Pókmajom2? Talán megelőlegezhető Újnikinek ez a név?
hOmárt nagyon bírom LOL Remélem, összejön egy Pít-Omár pár valamikor =]

pilar ternera 2012.04.11. 09:18:21

szasztok!
én egy könnycseppet sem morzsolok el Műanyagért, és nem értem,mit fikázzák sokan az új csajt?!?!
1. választania kellett, bárkit választ balhé van
2. miért várnak tőle nagy együttérzést, sajnálkozást, mikor nem volt bent 1 napja, mikor választania kellett? nem kötődött senkihez, tök normális, hogy leszarta, ki mit érez.
még Melák kirohanását is halálos nyugalommal kezelte, sztem korrekt volt.
ja, hogy lelki sérült? itt ki nem az? ezen nem kéne fennakadni...

jót tesz Naívának, hogy kicsit Brokimentes időszakot él... ha okosan csinálja nélküle is bent maradhat.

nem értem Pít miért ragaszkodik annyira Noémihez, hiszen annyira sötét, hogy egy időzített bomba, abszolút megbízhatatlan. jó lenne, ha még idejében lecserélné, mielőtt pofára esik.

Vadkörte82 2012.04.11. 09:21:02

@Pilar Ternera: egyetértek ezzel...tegnapi előzetesben nem az volt h Naíva Pít vállán sír?..de lehet benéztem.

jo.e 2012.04.11. 09:22:53

@mocskosmacska: Igen, ez nekem is eszembe jutott. Hogy a francba' csípődött ez be náluk ennyire? 1 bolond 100at csinál :)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 09:23:58

@Vadkörte82: Nem tudják. Max. hallották a pezsgőbontást a szerkesztői lakrészből

@dennis rodman: Szerintem Melák most nem befolyásolható, nem lát a bosszútól. Egyrészt a szerelmét rakták ki, másrészt meg egy régit. Kíra nincs annyira a bögyében, mint az új lány, sőt még örülni is fog neki (mert régi).

jo.e 2012.04.11. 09:27:25

@Pácsó Ármándó: Ebben tök igazad van. Így kívülről nézve azt a szóváltást a bárpultnál + Melák okfejtését, h. ki buta és ki nem - hát elég szánalmas. Ha hozzávesszük amit Niki miatt művelt... 1 nagyra nőtt kamasz kölyök!
---
Az már asszem az extrában volt, amikor ÚjNiki tömören összefoglalta az életét. Hát nem csupa móka kacagás...

pilar ternera 2012.04.11. 09:28:48

@Vadkörte82: nemtom, azt nem láttam. lesz itt még könnyes párna Naívánál, de talán van annyi esze, hogy túlteszi magát rajta....már ha bent akar maradni. de nem biztos...arról is beszélt, hogy rosszul esne neki, ha kint Broki leszarná. ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy ez a lány tényleg nagyon naív(a)... :(

mex18 2012.04.11. 09:30:09

Szerintem ahol vannak emberek, ott az érzelmeket nem lehet kizárni.
Bírom ezt a műsort, de attól kicsit tartok, hogy milyen példát mutat a fiataloknak.
Pl hogy minden érzelem nélkül lépünk át ,dobunk ki másokat, és le van tojva, hogy a másik milyen jó fej, vagy nem.
Levarjuk, ott hagyjuk, nem dumáljuk meg.
Nem kell nagyon csodálkozni , hogy miért van olyan sok válás, egyre több szingli és pszichiáterre szoruló ember.

Nem magam miatt aggódom, mert külön tudom választani a játékot a való élettől.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 09:30:12

@Pilar Ternera: Szia! Szerintem még Pít nem tud kire leváltani, azért őrizgeti Noémit. Máté és Edina játéka egyértelműen javult mióta külön vannak.

pilar ternera 2012.04.11. 09:31:44

@Pácsó Ármándó: azért Petra ott lenne neki, ha akarná. néha kell neki egy kis anyag, de bejön neki Pít... ;)

beacska 2012.04.11. 09:32:08

@dennis rodman: Isteni szikra???? ha személyeskednék én is visszakérdezhetném, hogy te mit nézel, de mivel nekem sem esik jól, ezért csak annyit mondok: mert látszik: Máté lecserélné Edinát (de nem fogja), mert kezd kínossá válni, Noémi rámászott Omárra, Pít is kacsingat az újak felé, csak neki is az elvei ellen lenne. És igen, Niki is lecserélte volna Krisztiánt Tomira, ha teheti...tehát KIFELÉ ÁLLT A RÚDJUK A PÁRJUKTÓL...hát ennyi volt a szikra összesen...

pilar ternera 2012.04.11. 09:32:36

@mex18: "Nem magam miatt aggódom, mert külön tudom választani a játékot a való élettől."

ennek szívből örülünk, miattad! :D:D:D

mex18 2012.04.11. 09:34:15

@Pilar Ternera: Éljen a humor a hotelban örökké :)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 09:35:07

@jo.e: Abban, hogy Melák szellemileg nem ellenfél? (Bocs, de annyi mindenben van tök igazam, hogy hirtelen nem voltam képben :-DD )

Nekem valahogy ezek a háttér beszélgetések hiányoznak, amikor magukról beszélnek a szereplők.

jo.e 2012.04.11. 09:36:33

@Neretil: Asszem Mátéba 1 kicsit többet látsz, mint amennyi benne van. Nem vagy te elfogult 1 picit ;) ?

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 09:38:18

@Pilar Ternera: Petra egy kígyó, bár bajusszal és körszakállal jobban mutatna Pít szerint. Benne még nem bízik egyáltalán, Noémiben jobban.

genevieve 2012.04.11. 09:40:36

@mex18: ezzel te vagy itt kisebbségben:-)

jo.e 2012.04.11. 09:40:38

@Pácsó Ármándó: Ennyire átlátod a dolgokat és még szerény is vagy... Gratula :))
Sztem Melák max a gyurmaklubban szellemi ellenfél bárkinek, v. a csipkebokor mellett a bogyóknak :)
Háttérbeszélgetés... úgyis hazudnának!

mex18 2012.04.11. 09:41:01

Melák engem kicsit emlékeztet Shrek re :)
Egyszerű és melák :)

tényleg off:
Párszor be kell cumizni az életben, hogy ebből a játékból valaki ne csak a rosszat leszűrje le, hanem hogy minden bezáruló ajtó egy másikat nyit meg.

NapiTér 2012.04.11. 09:42:47

Petrára pedig az ÚJ névjavaslat: Lepra. jobban leírja...

pilar ternera 2012.04.11. 09:43:25

@Pácsó Ármándó: lehet, de Petrának még belőve is több agya van, mint Noéminek, ezt megfontolhatná Pít...

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.11. 09:44:22

@Pácsó Ármándó: nagyon remélem, hogy Nikol eteti Koalamacit. Nagyon nagyon nagyon.

Kallisztó 2012.04.11. 09:44:46

Szegény Plasztik, kár, hogy neki kellett kiesnie. Furcsa volt ez a nő, a külseje ellenére voltak nagyon kedves és emberi megnyilvánulásai. Oké, tényleg benézte a víztározót, de az is milyen jófejség volt tőle, hogy örült, amért elmehetett oda. Egy ilyen csajtól azt várnám, hogy húzza a száját, amiért a porban kell mennie egy betonteknőhöz.

jo.e 2012.04.11. 09:44:51

1 technikai jellegű kérdés. Szerintetek mennyire vannak ezek a csavarok előre eltervezve? Vagy a 'kreatívok (:)) közben nyúlnak bele, ha leülni látszik a show? Én az utóbbira szavazok...

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 09:48:29

@jo.e: :-)(Csak vicceltem)
Hajlamos vagyok gyorsan eldönteni valakiről, hogy milyen ember lehet, azután ha valami többet megtudok róla ami ellentétes az általam gondoltakkal, akkor az addigi véleményemet sűrűn meg kell változtatnom. Akkor már inkább hamarabb tudjak meg róla többet. Csak ezért.

pilar ternera 2012.04.11. 09:48:59

@jo.e: én is azt gondolom, hogy erre muszáj interaktívan reagálni, közben nyúlhatnak bele. csak az a baj, hogy mivel ezek nélkül nagyon unalmas a műsor, ezért többet nyúlnak bele, mint az egészséges lenne. ha a játékosok taktikáznának/játszanának, nem lenne erre szükség ennyiszer. emlékeim szerint tavaly nem is volt ilyen sok belenyúlás...de lehet, hogy amnéziám van...

Vadkörte82 2012.04.11. 09:52:12

@Pilar Ternera: igen, tavaly több klikk volt, komoly taktika folyt, na és tengerpartra való hosszú-mély nézés..

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 09:52:47

Azt figyelted, hogy már napok óta se maci, se keselyűk, se egy kóbor scorpius?

dennis rodman 2012.04.11. 09:54:32

@beacska: nem személyeskedésből írtam! (ha annak tűnt akkor bocs)
Abban a hozzászólásodban amire reagáltam a PÁRJUKRÓL nem igazán esett szó.
Most már csak az a kérdés, hogy ez miért zavarta, vagy zavarhatta a szerkesztőket?

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 09:55:05

@Macaroon: (Az előbbit neked válaszoltam)

zeteny25 2012.04.11. 09:56:13

Mondja már meg valaki ,hogy azt a beszédhibás csüngőcsecsű Noémit miért kellett benthagyni??? NIKIt kár volt kirakni, remélem Krisztián jó párt választ , a csámpás Nikolett húzzon haza.

tomfree 2012.04.11. 09:56:28

@jo.e: Szerintem folyamatosan nyúlkálnak bele, hogy nagyobb legyen a nézettség. Amikor hétfőn minden békés volt, gondoltam, hogy a szerkesztők meg fognak ijedni, mert így erre senki nem kíváncsi, hát gyorsan bele is kavartak az egészbe.

pilar ternera 2012.04.11. 10:05:16

@zeteny25: ha Niki nem akar olyan makacsul betartani Edinának és nem repül rá rögtön Mátéra, még mindig bent lenne! :P

Csámpás Niki meg végre egy olyan csaj (talán Anikó még olyasmi), akit a játék érdekel és nem öribarikat keres itt... nem akarom elhamarkodni, mert még keveset tudunk róla, de egyelőre azt mondom: maradjon csak jó sokáig! ;)

nyílegyenes labirintus 2012.04.11. 10:10:18

"Melák Trabant nagyságú szíveket rajzol a levegőbe és az ég felé rázza az öklét..."

Szegény együgyű Melák, hogy szenvedett részegen, a szívem szakadt meg érte. :)
Kár értük. Jókat lehetett röhögni, mikor cibálta Műanyagot... :)
Az új kis muffnak a szerkik kiadták az ukázt, hogy játsszon Pókmajom2-t, és fingjon jó nagyot a nulláslisztbe. Látszik a csajon, hogy a műsornak játszik, az alaptermészete biztos, hogy nem ez a könyöklős, beleszarós stílus. Ha a Csíra (elvileg) visszatér, és csendben, a háttérben összeáll Melákkal, lehet már a következő párválasztón kibasszák...

playoff szakáll 2012.04.11. 10:10:28

@jo.e: Naggggyon jó felvetés, végre egy a ritka gondolkodók közül. Szerintem fel van írva kb. 28 csavar, és a helyzetnek megfelelően húznak egyet. E mostani 2 szereplőt tuti szopat, egyet végzetesen, egyet csak kicsit, de folyamatosan, az egész táraságot pedig arconb*szta hólapáttal.

Silene 2012.04.11. 10:11:10

Szerintem is nevetséges Melák viselkedése, meg az is, hogy csak felül gyúr... Az ilyentől a hideg ráz, kb. Naiva lába vastagabb!

ÚjNiki nekem szimpatikus. Bár Műanyagot is bírtam egészen addig az ominózus esetig, amikor ÚjNiki bejött. Emberinek és normálisnak tűnk a külsejéhez képest, nem tudom miért kellett így lejáratnia magát.

Remélem Kíra visszajön ma, és kirakja Hipert! :)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 10:14:57

@Macaroon: Az állatosat :-), ha már Koalamaci :-)

@nyílegyenes labirintus: Nekem Nikol még nagyon új. Terror is hogy megváltozott másnapra.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.11. 10:16:31

@Pácsó Ármándó: Nem olyan? Eszik, iszik, alszik, szuszog. Ennyi. És ahogy táncolni próbál, na az maci a javából:) HOL A MEDVE???

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2012.04.11. 10:16:42

@Pácsó Ármándó: egy Melák kinek ellenfél egy szópárbajban? de komolyan? már a szavak is gondot okoznak

Cathcart_ezredes 2012.04.11. 10:16:48

Műanyagot nem sajnálom (ahogy a többit sem tudnám, max. Omárt és Elemzőt, mert eddig egész normálisnak tűntek), viszont tényleg zavaróan sokat nyúlnak bele a szerkesztők. Ez az itt "minden megtörténhet" meg már csak azért is csálé, mert ha Nikit akarták volna kitenni (ami érthető, mert őszintén szólva nem sokat csinált) akkor kiteszik akkor is, ha az új csaj nem Mátét választja. Akkor max az lett volna, hogy olyan csajokat vigyen el randizni, aki nem a választott fiúk párja, vagy két barna hajút, vagy mindenképpen olyat akinek N-nel kezdődik a neve és iki-re végződik.
Miután bármit megtehetnek a szerkesztők, ezért én a helyükben hagynám a taktikázást, aztán süttetném magam a napom feszt..

beacska 2012.04.11. 10:16:58

@dennis rodman: mivel az erőltetett párcseréről volt szó, azt hittem egyértelmű...bocs...szóval azért nyúlnak bele, hogy történjen vmi. az erős párokat úgysem tudják véglegesen elszakítani, a gyengéket meg meggyorsítják. Már csak pár hét van hátra a végéig, rohan az idő ;)

szerintem jó ötlet volt, már a filmes páralakításnál ebben reménykedtem ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 10:17:24

@Silene: "kb. Naiva lába vastagabb!"
De nem azért mert oda gyúr :-)
Én is meglepődtem, mint Sixx, hogy az edző sarokban látom mozogni Edinát.

jo.e 2012.04.11. 10:18:28

@prezent fail: Kösz :) ! Tegyek még föl kérdéseket :)) ?

beacska 2012.04.11. 10:19:02

@nyílegyenes labirintus: Kíra tutira nem áll össze Krisztiánnal. Ki nem állhatják egymást már az első naptól fogva

jo.e 2012.04.11. 10:22:43

@Cathcart_ezredes: Aztán meg kapnád az smst a tulajtól, h. 'Mehikóból hazafelé menet majd ugorj be a felmondóleveledért, mert mínuszba szaladt a nézettség :)
Azt írják nagyon bejött nekik ez a műsor. Sztem vigyáznak rá, mint a hímes tojásra.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 10:23:11

@csavarhuzo77: Van olyan észkombájn csajban is, mint Melák fiúban. Nikol jól elvezette Krisztián támadásait, mint torreádor a bikát.

beacska 2012.04.11. 10:23:59

@Cathcart_ezredes: tavaly is úgy volt, hogy a második felében kezdtek belenyúlni egyre többet a szerkesztők. A játékosok egyre parásabbak lettek tőlük. Erre való ez a játék.
és ezért fogják megtartani a fele "régi" társaságot. mert az újak hidegfejűek, jó kontraszt, de kellenek az egy hónapja bezárt parás dilisek is!

pilar ternera 2012.04.11. 10:24:53

@Cathcart_ezredes: igen, az lenne a jó, ha a szerkik napozhatnának, de nem tehetik, mert a játékosok is csak azt csinálják és egyáltalán nem játszanak! ezért nyúlkálnak bele.

pilar ternera 2012.04.11. 10:26:21

@beacska: "kellenek az egy hónapja bezárt parás dilisek is!"

:D:D:D van benne valami!

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 10:28:52

@beacska: Amikor Kíra előtte ingatta magát, akkor Melák rámozdult (persze lehet, hogy a "féltengelye" vonzódott csak.
Krisztián most egy nagy érzelmi törést él meg és könnyen lehet, hogy a régi rossz emlékek Csírával már megfakultak és átcsapnak az ellenkezőjébe.

Vadkörte82 2012.04.11. 10:31:44

@Pácsó Ármándó: lásd Edinával is egész jól elvannak..még a végén újra egy ágyban..

amúgy régi játékosokra szükség van, mert a nézők nagy része is ragaszkodik hozzájuk..gondolom.

beacska 2012.04.11. 10:32:14

@Pácsó Ármándó: jéééé, tényleg...erről már el is felejtkeztem...hmmmm...akkor lehet, hogy mégis ők ketten?...;)

nyílegyenes labirintus 2012.04.11. 10:33:45

@Pácsó Ármándó: Mondjuk ez igaz is lehet. Bár aki ilyen stílusban indít, azt biztos nem bratyizni, meg langyos víznek küldték be...

@beacska: Lehet, hogy így volt, de a közhely szerint is "szükségben ismerszik meg a barát", szerintem simán rárepül majd, egyelőre nincs nagyon más lehetősége. Meg ugye az is kérdéses, hogy Kírát milyen taktikával, céllal küldik vissza...

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 10:37:10

@beacska: Pláne, ha Kíra segít meláknak kirakni NikiKillert, még nagyobb lehet a hála

@Vadkörte82: Egyszerre úgy sem lehet sort cserélni, mint a jégkorongban :-)

@jadebulgari: Az edenhotel.hu-n visszanézheted, asszem.

gastro, missing in action 2012.04.11. 10:37:31

@zeteny25: Megmondom neked! Azert, mert ez egy jatek, amiben vegre nem a hulye nezoi sms-ek dontenek, azert. Nameg Mate miatt..

Silene 2012.04.11. 10:37:46

Reméltem, hogy Naiva nem oda gyúr, szerintem természetből ilyen az alkata (nekem tetszik), de akkor is ciki, ha egy pasi felül kigyúrt, a lába meg két piszkafa. :D

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 10:39:28

@jadebulgari: Hát azt nézik a laptopon, hogy valaki visszajön. És kinek van retúr jegye?

kemény keleti kommentelő 2012.04.11. 10:39:59

@jadebulgari: A szabiról? Meguntad a kommentelést?

genevieve 2012.04.11. 10:41:20

@Silene: egyetértek, nem férfias:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.11. 10:42:28

@Pácsó Ármándó: én nem várom :D
@king of uci: meg... :D ennyire átlátszó? :D - olo :)))

Dick Francis 2012.04.11. 10:43:14

Kíra tuti nem ússza meg feladat nélkül, mint ahogy anno Dani is csak úgy maradhatott bent, ha a Kriszta csaj őt választja. Aminek köszönhetően akkor ki is baszták szerencsétlen Levit.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 10:45:39

@Silene: Igen, ilyen az alkata, nem tehet magával csodát, nekem speciel nem tetszik, bár a körtét, mint gyümölcsöt szeretem:-).

Valóban nevetséges a hordó felső-vékony láb. Bevallom Melák lábát még nem néztem meg alaposan. Aki már 3 éve gyúr, az figyelhetne rá, hogy arányos legyen és ne csak a strandizmokat erősítse.

Hana30 2012.04.11. 10:46:42

Egyenlőre az új lányról nehéz lenne nyilatkozni, első pillanatra szimpatikus volt. De biztosan csak azért, mert a lányok értelmi színvonala finoman szólva is elég lehangoló. Egy olyan lány, aki meg rosszul van a nyávogástól és picsogástól , szerintem mindannyiunk számára olyan volt, mint éhezőnek egy falat kenyér. Mindenképpen haza kellett küldenie valakit, ez egyértelmű, aligha jöhetett volna ebből jól ki. És miért siratta volna őket, ez egy játék. Ezért jött , nem öribarizni. Számomra Noémi visítozása volt zavaró, ez a lány tényleg nem fogta fel, hogy szerencséjére ő maradt benn? Műanyag nem meghalt, hanem azzal , hogy kiesett javította az ő "túlélési" lehetőségeit a játékban. Ami egyébként is inagodzik, mert Pít rájött , hogy totál labilis, bolond nőszemély.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 10:47:52

@Dick Francis: És az lesz Kíra a feladata, hogy valakinek szerezze meg a párját?

pilar ternera 2012.04.11. 10:47:59

@Silene: nem mindenki súlyzókkal és puffasztószerekkel gyúr. pl. az evezős sportokat űzők (kenusok akár) jellemzően nagyon izmosak felül és bizony piszkafa a lábuk! :O) de bizony nem ciki és nem is a lábához akarok bújkálni este! ;)

pilar ternera 2012.04.11. 10:50:13

@Hana30: szinte szóról szóra ezt írtam "régebben"! ;)

Cathcart_ezredes 2012.04.11. 10:50:53

Lehet félreérthető voltam. Szóval arra gondoltam, nem kéne hagyniuk, hogy ennyire leüljön a műsor (mert a tegnapit leszámítva azért elég bealvòs volt mostanában), ha már szarul válogattak szereplőket. Legyenek feladatok téttel (pl. ilyen nem párválasztós kiesés esetére védettség, vagy más), de ezzel a nagyon direkt belenyúlással szerintem csak rosszat tesznek. Az első szériàra màr nem emlékszem annyira, biztos így volt ott is, lehet mà akkor sem tetszett. Azért a kardomba nem fogok dőlni, csak leírtam:)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.11. 10:51:21

@beacska: nem. Pisálni szoktam, fingani nem.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 10:52:06

@Pilar Ternera: Én ismerek olyan evezőst aki direkt kiegészítő sportot is űz a lába miatt.
"nem is a lábához akarok bújkálni este!"
Hűha! :-)

Dick Francis 2012.04.11. 10:53:06

Muszáj lesz mindenféleképpen valaki mellé beállnia, ha bent akar maradni. :) De tavaly ez volt a forgatókönyv. Megmondták a Daninak a szerkik, hogy ide állsz vagy repülsz. A csaj meg majd dönt. De ott pl. a Levi nagyon benézte a dolgot, mert a csajszi pont a Daniba volt beleszerelmesedve. :) Így nem volt nehéz dolga a srácnak.

pilar ternera 2012.04.11. 10:54:26

@Pácsó Ármándó: persze, lehet azt is, csak arra céloztam, hogy nem csak izzadtságszagú edzőteremben lehet izmokat felpakolni (ld. Melák), és akkor nem olyan egyértelmű a lábmunka...

...na, érted te! ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 10:54:38

@Pilar Ternera: "szinte szóról szóra ezt írtam "régebben"!" Én meg bolgárul olvastam ezt szinte szóról szóra még régebben :-)

Silene 2012.04.11. 10:55:14

Mondjuk engem a Melák arcberendezése is visszataszít. Látszik a szemeim, hogy lassan negatív irányú az IQ-ja. :S

nyuszi_muszi 2012.04.11. 10:55:40

Hm....sztem sokan nem értik, h itt nem Műanyagot kell sajnálni.... Az undorító az, h egy közösségbe be költözöl, akkor valamennyire meg kellene, h értsd, vagy próbáld átérezni, h ki mit érez....ez az Újniki direkt játsza,h ő mekkora ász, mert egy érzelemmentes bútordarab! Egyedül hogyan szeretné játszani ezt a játékot?! Osztódik és saját magához fog beállni?!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.11. 10:55:50

Az újNikolett atomdurva. Egyszer kitöltöttem egy tesztet, kijött belőle, hogy érzelmileg autista vagyok. ÉN? És akkor ez a csaj mi?

A csaj egyébként fizimiskára teljesen olyan, mint a Dumaszínházas Kormos Anett (csak nagyobbak a mellei).

beacska 2012.04.11. 10:56:02

@RAMBO: pisilni én is szoktam, de arra gondoltam, hogy az 1 napja ismert új, éppen fogatmosó hálótárs mellett nem állok neki pisilni, még ha alig bírom tartani sem

igaz, Kíra arra panaszkodott, hogy Petikének még plattyant is, amikor ráült mellette ;)

The Game 2012.04.11. 10:56:37

@Pilar Ternera:

Ez igaz, de azt ne felejtsd el, hogy a kajakosok és kenusok (az evezősőkről nem tudok nyilatkozni) nagyon sokat futnak, jellemzően nagyobb távokat, az állóképesség miatt. Ez pedig "vékonyítja" a lábakat (egészen más felépítést ad mint pl. egy sprinter v egy testépítő)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.11. 10:57:51

@beacska: az egyedül kakiláshoz ragaszkodom, nem szeretem, ha fogmosással zavarnak olvasgatás közben.

mex18 2012.04.11. 10:57:56

Én láttam a kenus többszörös olimpia bajnokot Pulai Imrét nyáron egy ebédlőben (nagyon jó fejnek tartom)
,de minta példa lehet, hogy hogy néz ki egy akkora testtel egy csökött vádli.

pilar ternera 2012.04.11. 10:59:33

@nyuszi_muszi: @RAMBO: miért gondoljátok, hogy egyedül akarja játszani a játékot? csak mert nem állt be a hivatásos siratóasszonyok közé egy olyan csaj után, akit 1 napja ismert és 10 mondatot beszélt vele?
majd megtalálja ő a helyét, ha hagyják...
1 nap után nagy érzelmeket várni tőle irreális.

pilar ternera 2012.04.11. 11:00:40

@The Game: igen, én is ezt mondtam, nem? :)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.11. 11:01:20

@Pilar Ternera: én ilyesmit nem mondtam. Azt mondtam, atomdurva (ahogy kezeli a családjával a kapcsolatát).

pilar ternera 2012.04.11. 11:01:47

@mex18: igen, ő is ilyen. és szerintem fényévekre van a "ciki" kategóriától. :)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 11:02:56

@RAMBO: KÖSZI!! Már tegnap óta ezen töröm a fejem, hogy kire emlékeztet Jégkirálynő.
(Kormos Anett nekem jobban bejön)

pilar ternera 2012.04.11. 11:02:59

@RAMBO: akkor bocs. de a családjával való kapcsolatáról meg mit sem tudunk... az a 2-3 mondat édeskevés sztem...

The Game 2012.04.11. 11:03:01

@mex18:

Mondjuk Sumák egyedi eset, abból a méretből még nemzetközi szinten sincs sok.

Silene 2012.04.11. 11:03:42

De kinek a pap, kinek a papné. :) Amúgy a férfiassás nem a testtel függ össze (szerencsére).

mex18 2012.04.11. 11:04:06

@Pilar Ternera: nem értem pontosan, én úgy értettem, hogy nagyon cikin néz ki, pedig mocsok jó fej ürge.

K3rnel 2012.04.11. 11:05:44

ÚjNikin azért van alvás közben szemüveg, mert amikor álmodik, akkor nem lát jól... Így kompenzál. Ennél logikusabb választ nem tudnék kitalálni rá.

mex18 2012.04.11. 11:05:45

@The Game: :) ja leesett az a beceneve :) ha jól emléxem. Ok de lábra gyúrhatna hogy arányos legyen - más szemével nézve, de igaza van ha magasról tojik rá, az ő dolga.

pilar ternera 2012.04.11. 11:07:16

@mex18: jaaaa, sztem egyáltalán nem néz ki cikin! akkor itt a félreértés! :) nekem a fejével vannak gondjaim, de egyébként semmi...
@Silene: ez igaz, csak cseresznye a tejszínhabon, ami külön élvezet!;)

mex18 2012.04.11. 11:09:40

@Pilar Ternera: akkor lehet engem tévesztett meg, mert térdgatyában volt

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 11:10:35

@K3rnel: Lehet, hogy tűzoltó volt és előre felkészül :-) Amúgy én se tudom elképzelni, hogy nem kényelmetlen neki.

pilar ternera 2012.04.11. 11:12:30

@mex18: úgy értettem, hogy számomra nem gáz, ha vékony a lába.:) asszem túlragoztuk! ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 11:14:49

@Pilar Ternera: Belekeveredtetek mint majom a cérnába :-)

Nikol milyen lazán állt Máté viselkedéséhez. Kíváncsi vagyok, hogy ez színjáték vagy tényleg ilyen?

LoveMy 2012.04.11. 11:15:19

@Pácsó Ármándó:
Hy
Hát nem tudom, nekem inkább pont az ellenkezője jött le. Amikor Krisztián részegen oltotta az új csajt, és próbált visszavágni, inkább ezzel továbbhergelte a Melákot, azért szóltak már rá a többiek! És ami még nem tetszett, hogy Máté is próbált szinte suttogva tanács adni az új csajnak, az ránézett, és ujját a szájára tette, jelezve, hogy csöndbe legyen!
Az új csajjal nem pont az a gondjuk, hogy kitette a Műanyagot, hanem az a fölényes stílus, amit mutat mindenki felé, az senki sem jön be! Kb. mint TerrorTomi arroganciája és mind ezt egy nap után!

mex18 2012.04.11. 11:16:53

Engem nagyon meglep, ahogy Naíva milyen józanul beszél ha nem Málé a téma, amikor pl leosztotta pl Naomit
Vki mondta, hogy akkora a hátsója mint Winetou lovának a fara :), nem igaz, de nagyon jó duma :)

@Pilar Ternera: hát ja, szegény biztos csuklik :)

pilar ternera 2012.04.11. 11:17:00

@Pácsó Ármándó: na, ja :) de már kibogoztuk!

remélem tényleg ilyen...

pilar ternera 2012.04.11. 11:19:46

@LoveMy: bocs, de sztem TTT és az új csaj stílusa köszönőviszonyban sincsenek egymással! Máté pont azért csitította, mert látta, hogy Melák nincs beszámítható állapotban, felesleges vele vitázni...

LoveMy 2012.04.11. 11:23:16

@Pilar Ternera:
Nem azt írtam, hogy hasonlít a stílusuk, hanem hogy a stílusuk ugyanazt a reakciót váltja ki a többiekből!
A csaj mutatott be Máténak, hogy neki ne dumáljon!

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 11:24:11

@LoveMy: Én ebbe a "hergelésbe" azt látom, hogy próbálta Melák dühét visszafogni azzal, hogy direkt szembe megy vele és nem engedi, hogy a másik nagyon belelovalja magát saját haragjába, hanem torpanjon meg. Lehet hogy tévedek.

Krisztiánnak viszont biztos, hogy az a baja Nikollal, hogy kirakta a szerelmét, a hidegsége csak ürügy amibe beleköthet.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 11:29:00

@Pilar Ternera: Ha tényleg ilyen, akkor Broki jobban is rámozdulhatna, hátha egy kóbor kérdésre (összebújunk?) csak annyit válaszolna: Persze! Miért ne?

És most egy övön aluli kérdés, mert te veszed a lapot :-) Itt fönt az utolsó képen milyennek tartod Máté lábát?

LoveMy 2012.04.11. 11:29:09

@Pácsó Ármándó:
Persze lehet, hogy csaj ezt gondolta, de lehet, hogy neki ilyen a stílusa. De nem mindenkinél jön be, az ilyen, szerintem a Meláknál sem. Mint ahogy a buli elején Melák saját magáról mondta, hogy van egy undorító stílusa: beszól, "adja az ívet" stb és hogy ezt a Műanyag milyen jól kezelte.

Vadkörte82 2012.04.11. 11:32:19

@Pácsó Ármándó: nem nekem tetted fel ugyan de válaszolhatok? ez a kép borzalmas, majdnem felöklendeztem a reggeli kv-t, amúgy Edinának jó feneke van a képen (nő vok).

nyuszi_muszi 2012.04.11. 11:33:21

@Pilar Ternera: Mert ezt mondta riportban! Pontosan felidézni nem tudom, de azt mondta, h ő egyedül is képes végigvinni!

mex18 2012.04.11. 11:37:10

Az utolsó kép nélkül is teljes lenne az életem :)

pilar ternera 2012.04.11. 11:39:53

@Pácsó Ármándó: Mátéra nem tudok férfiként nézni, ezért a "lába" sem érdekel...;)
@LoveMy: Melák az orránál nem lát tovább, bárkivel baja lenne, aki a Nikit kirakta, így az ő értékítélete nem nyom sokat a latba.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 11:41:04

@Vadkörte82: A mai 4. képen? Az nem Plasztik Edition?

pilar ternera 2012.04.11. 11:42:07

@nyuszi_muszi: nyilván nem pár nélkül gondolta, hanem úgy, hogy nem kell neki a csajokkal túl sokat bratyizni, akiktől amúgy is "isten mentse meg őt!" :-)

Vadkörte82 2012.04.11. 11:42:37

@Pácsó Ármándó: Naíva aludt a delfinekkel és horkoló elemzővel..

Twix · http://fogalmam.blog.hu/ 2012.04.11. 11:43:42

ÚjPéter és Ostobenkó olyan, mint két Jar Jar Binks.

LoveMy 2012.04.11. 11:44:00

@Pilar Ternera:
Persze, hogy Melák elvakult, és vérben forognak a szemei és fújtat, mint a bika. De az új csaj első napban, vagy két napban (?) láttatott viselkedése, jelleme, reakciói minden bent lakóban negatív érzéseket váltott ki.

mex18 2012.04.11. 11:44:10

@Vadkörte82: ja, hogy húzta már lmz a lóbőrt

coco 2012.04.11. 11:44:43

Úristen, belehalok olyan jók ezek az írások:D:D

LoveMy 2012.04.11. 11:45:30

@Vadkörte82:
Vajon miért nézhetett be LMZ a takaró alá, talán azt hitte, hogy ellopta a maci a farkát? :)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 11:46:01

@Vadkörte82: @Pilar Ternera: Wow! El kellene kérnie Sixxtől a portfóliójába!

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 11:47:39

@LoveMy: Szerintem azt nézte áll-e, mert nem akart orrszarvúba felkelni a kamerák előtt.

pilar ternera 2012.04.11. 11:47:44

@Pácsó Ármándó: ugye, hogy nem is olyan nagy az?:P

Vadkörte82 2012.04.11. 11:48:08

@LoveMy: biztos lecsekkolta h álom volt e vagy valóság..:)

pilar ternera 2012.04.11. 11:48:20

@LoveMy: nem akart álló farokkal mászkálni a kamera előtt...gondolom

pilar ternera 2012.04.11. 11:50:15

@LoveMy: értem én, erre mondom, hogy sztem irreális elvárás a lakóktól...

LoveMy 2012.04.11. 11:51:16

@Pácsó Ármándó: :D
Omár is villantott lompost, mikor a fehér törölközőbe csavargatta magát. De lehet hogy "véletlen" történt, mert elkábította Máté reccsenése! :)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 11:54:05

@Pilar Ternera: Na jó. Duzzogva :-)

(Te mán megint azt gondolod amit én :-P

pilar ternera 2012.04.11. 11:55:33

@Pácsó Ármándó: igen sokszor előfordul, van, mikor nem is írok, mert te mán leírtad, amit akartam...:P

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 11:55:39

@LoveMy: Majd a sajtburgereknél szóljál, ne a lomposoknál :-)

ratrider02 2012.04.11. 11:58:11

Arra gondoltatok már, hogy mi van ha Csíra úgy jön vissza, hogy már a küszöbön mondania kell egy nevet, hogy kivel kell folytatnia a játékot, és annak a párja azonnal repül? Csakhogy Csírának fogalma sincs a párcseréről. Magyarul ezt a párcserét a szerkik Csíra visszajövetelére készítették elő, így nem tud azonnal, sem a párválasztón bosszút állni, hanem lehet egy számára kedves csajt baszarint ki, tudtán kívül.....

beacska 2012.04.11. 11:59:23

@ratrider02: már nem esik ki senki. majd csütörtökön a párválasztón

Vadkörte82 2012.04.11. 11:59:40

@Pilar Ternera: hujujjj micsoda egy hullámhossz / para jelenséggel állunk itten szembe..hiába..ez a műsor hatása..

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 12:00:08

@ratrider02: De akkor nem lenne csütörtökön kiválasztó ceremónia két 5 perces reklámblokkal

pilar ternera 2012.04.11. 12:02:00

@Vadkörte82: meglehet...le is kéne kattanunk róla, mert ha itt mind a 100-200 kommentelő egy hullámhosszon lesz, abból még baj is lehet...;)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 12:02:39

@Vadkörte82: Igaz is! Veled hiányoltuk tegnap MyLove-ot, hogy megmondja a jós tehetségével, mi fog történni?

ratrider02 2012.04.11. 12:02:41

@Pácsó Ármándó: :) ez igaz, de esély sincs rá, hogy csütörtök reggel még valaki bekerül egy vaskos védettséggel? Esetleg párban Csírával még ma este?

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 12:08:03

@ratrider02: Esély van rá, bár meglepődnék. Ha úgy lesz ahogy, mondod akkor majd elismeréssel fogok adózni jó meglátásodért.

Silene 2012.04.11. 12:10:32

Az ÚjNikit látásból ismerem, és szerintem nagyon jól kezeli a pasikat (lazán), mert olyan suliba járt, ahol kb. 1 lány oszttársa volt (gyerekkori barátnőm), és megszokta. Élőben is jól néz ki, természetes, de egy kicsit tényleg jégcsap. Ja meg 2-3 éve mindig hordta a szemüveget.

ratrider02 2012.04.11. 12:11:00

@Pácsó Ármándó: áá, hagyd, szerényebb vagyok annál. Viszont szerkesztőnek asszem beférnék a stábba. Fingatnám a társaságot orrba-szájba ;)

exilis 2012.04.11. 12:12:41

Oké hogy metroszexualizálódik a világ, de a férfiak ülve hugyozása kiverte nálam a biztosítékot. Azt áruljátok el, hogy amikor hajnalban félmereven elmentek brunyálni, akkor hogy a frászba oldjátok meg? Egyik kézzel behajtjátok a klozetbe és ott tartjátok, vagy mi?? Feleségem ki is dobna szerintem ha ülve pisikélnék.

ui. ugye azt tudjátok, hogy a gyúrás, és a kigyúrt test épphogy nem férfias, hanem feminim jegy? Az igazi férfi nem foglakozik a külsejével, az önmagunk szebbé tevése nárcisztikus, női tulajdonság. A teljes szőrtelenítést már nem is mondom :)

pilar ternera 2012.04.11. 12:16:53

@totorohun: "Az igazi férfi nem foglakozik a külsejével, az önmagunk szebbé tevése nárcisztikus, női tulajdonság. "

nem irigylem a feleségedet! :P

és néhány fogalom, mintha összecsúszna nálad kicsit, nem? :)

de ma nem elemzek! ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 12:18:52

@ratrider02: Akkor Ratrider02-t szerkinek!! (Én is szerény vagyok, csak sose hagyják, hogy itt kiderüljön :-))

@totorohun: Máté azért ülhetett le (egyéni vélemény), mert az állva hugyozást - úgy hogy ott állt mellette egy idegen csaj fél méterre - még ő is soknak érezte.

mex18 2012.04.11. 12:19:38

@totorohun: attól természetes neked mert takarítják a hugyodat a földről, ha nem tennék inkább cigányos lenne egy körbehugyozott wc.

A gyúrás az elkényelmesedés ellen is jó, vérnyomás (sokkal higgadtabb leszel), kiegyensúlyozottság nagyon sok jó hatása van, ha nem viszik szerekkel túlzásba.
(Pl nagyon sok izmos állatot nehéz kihozni a sodrából mert totál egybe van)
Az meg hülyeség, hogy nem férfias, egy csaj egyből leveszi, hogy van vállad, vagy erős izmaid, tudat alatt ha akarja ha nem és rád gondol akkor meg már vesztes vagy.

inmemancsi 2012.04.11. 12:20:41

edina csinos, és tesz is érte nem egészen szerencsés az alkata, de épp pld súlyzós guggolással el lehet kerülni a szétfolyt feneket.

exilis 2012.04.11. 12:21:09

@Pilar Ternera:

Én se a párodat, de így szép az élet. Kinek a csupasz ülve pisilős, kinek a szőrös állva hugyozós :)

mex18 2012.04.11. 12:21:31

Plusz, ha elvárásaid vannak egy nő felé, hogy 40 körül is tuti legyen, akkor neki is lehetnek elvárásai nem csak mosni a xaros gatyád és foltos trikóid.

exilis 2012.04.11. 12:25:23

@inmemancsi: Edina az egyetlen valamire való nő az én izlésem szerint. Legalább van normális feneke. Egy nő legyen puha, lágy, befogadó. Nagy bánatomra felségem is hetente háromszor jár tornára és most már olyan vékony mint 20 éve amikor megismerkedtünk.

Silene 2012.04.11. 12:26:13

A sportos test (direkt nem kigyúrtnak írtam) azért jön be egy nőnek általában, mert ez sugallja az egészséget, erőt, dominanciát. Mondjuk mai felborult világunkban már nem sok mindent jelent..
Szerintem a férfiasság nem jelent egyet az igénytelenséggel.
Viszont a teljesen szőrtelen pasikat én sem nem bírom. :S

exilis 2012.04.11. 12:27:34

@mex18: 40 fölött vagyunk, fél életünket együtt töltöttük el, de még soha nem szólt nekem azért mert "körbehugyoztam a WC-t". Egyrészt nem hugyozok mellé, másrészt ha mégis megesik éjszakai félálmos könnyítés során, akkor feltörlöm magam után után.

Vadkörte82 2012.04.11. 12:30:39

@totorohun: vagy csupasz állva..csak célozni tudjon!

exilis 2012.04.11. 12:30:56

@Silene: Én sem igénytelenséget írtam. Én is sportolok, de azt amiben örömömet lelem. A kondizás amit ezek a srácok is űznek a hotelben nem örömsport, hanem egyszerűen divatkövetés. Divat a kigyúrt csupasz test ezért ők is gyúrnak és szörtelenítenek. Na nem kötekszem tovább, valószínűleg generációs szakadék van köztünk, ez a probléma :)

mex18 2012.04.11. 12:33:45

@totorohun: ha figyelmes lennél csapódik az mindenfele, de oké, én eskü nem akarlak meggyőzni.
Nekünk az a jó, ha jó sok van belőletek, mert annál több nő kiábrándult nő marad lerabolni :)
Nekünk ti kész főnyeremények vagytok :)

pilar ternera 2012.04.11. 12:36:44

@totorohun: nem értem miért, én nem nyilatkoztattam ki ilyesmit...én azt sem mondtam, hogy nekem melyik jön be, de, hogy ha egy férfi a külsejével foglalkozik az férfiatlan: na erre értettem, hogy nem irigylem az asszonyt.
aki ezzel nagyon nem foglalkozik, majd nagyot néz, mikor asszonyka lepattan. megint nem rólad beszélek, hanem általában!bizony a nőknek is vannak igényeik, ezt meg kell végre szokni! ez már nem a XIX. század!

nálunk is állva pisilés van és még sosem kellett takarítanom pluszban emiatt, szóval, ez kinek-hogy-esik-jól kategória. :)

LoveMy 2012.04.11. 12:36:48

@Pácsó Ármándó:
Bocs, elfelejtettem a 2,6-ot! ;)

@Vadkörte82:
Hát, a gömböm? most egy kicsit akadozik, töltőn van, mert tegnap nem voltam a topon (offoltam)
Sejtéseim azért már vannak :P

exilis 2012.04.11. 12:39:20

@mex18: Fura, most esik le hogy te nem nő vagy :) Bocs de a hozzászólásidból - ahogy emlegetted a WC takarítást - eddig arra következtettem. Tényleg megérett a világ a pusztulásra :)

Nethooligan 2012.04.11. 12:39:35

Ez az ÚjNiki eddig a legjobb ebben a szériában, ahogy leszerelte az őrjöngő Kardántengelyt az maga volt a csúcs. Vagy hihetetlen önuralma van, vagy fel sem fogta, hogy őt éppen vérig akarják sérteni, mert látszólag teljesen nyugodt maradt, amitől Kardán éppen agyérgörcsöt készült kapni. Végre történt is valami az Édenben! Én jót röhögtem mindenesetre az egészen.
Csak attól tartok hamar befejezi ÚjNiki a játékot, ha nem jön rá, hogy Broki nem vele, hanem Naivával alkot párt.

pilar ternera 2012.04.11. 12:39:59

@totorohun: az utóbbival egyetértek, de mit várunk a 19 évesektől, mikor pl. Melák is nap nap után a WC fölött végezte. mert az vagány! majd benő a feje lágya (talán) és 20 év múlva röhögni fog magán! :)

mex18 2012.04.11. 12:42:31

@totorohun: tévedsz, a rabszolgatartásnak van már vége :)

Nem vagyok a másik oldalon, több évig nők voltak a főnökeim egy it cégben, hát azt senkinek nem kívánom.

De aki megérdemli, hogy becsüljék, annak meg kell adni, aki nem annak nem.

lemonkeyface (törölt) 2012.04.11. 12:45:01

Hajrá UjNiki! Sixx mostmár valami becenév igazán jöhetne. Örülök hogy kiesett Műanyag, irtózom ettõl a tipustól.

Átvitel honvéd 2012.04.11. 12:45:52

Valami azt súgja, hogy Broki arra bazíroz, hogy a holnapi párválasztón úgy vágja ki az új nőt (mellesleg, két tequila elfogyasztása között), mint macskát szarni.

Ami igazán kínos, az ezek után a Melák-Csíra páros létrejöttének... ehhhe... eshetősége... na, ezek ketten a maguk össze nem illőségében szerintem viccesebbek lesznek, mint amikor Csíra még Pedróval futott.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 12:47:28

@LoveMy: Na, szépen vagyunk! Felejthető vagyok ...
Tessék csak mondani azt a sejtést!

@Nethooligan: Ezt gondolom én is. A többiek éppen arra játszanak, hogy nyugodt szívvel álljon be Broki mögé és majd Edinka kiejti.

Móka na 2012.04.11. 12:49:39

@f.fredericks: Kevesebb GTO-ot kellene olvasni, nézni, a falon túli királyság és társai hehehe.

Vadkörte82 2012.04.11. 12:52:05

@Pácsó Ármándó: én erre nem vennék mérget h kiesik az új csaj..de Mylove sejtéseire én is kíváncsi lennék..

exilis 2012.04.11. 12:52:52

@mex18: Két malomban örlünk. Én csak rácsodálkoztam egy olyan - ezek szerint általános - szokásra, amivel még nem találkoztam. A megbecsülés meg nem az ülve pisilésnél kezdődik, bár ha te csak azért megteszed, hogy a párodnak ezzel örömet szerezz akkor respekt.

mex18 2012.04.11. 12:56:23

@totorohun: én sem akarlak megváltoztatni, és tényleg vhol férfiatlan, de ezer más hely marad még ahol lehet bizonyítani - persze annak aki tényleg megérdemli.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 13:00:25

@Vadkörte82: LoveMy elment varjúhájért és pókepéért.

Nikolnak nem látom ki lehetne a fiú párja.

Vadkörte82 2012.04.11. 13:03:15

@Pácsó Ármándó: mondjuk visszajön Csíra..ő szerintem sérelmekért elégtételt..azt pedig régi csajon tud venni. pölö Anikó. Hernyós beáll Melák mögé, Pít-Naíva, Naomi-Omár, Broki-Brokiné2.

ratrider02 2012.04.11. 13:05:14

@Vadkörte82: ezt szerintem most nem tudjuk kisakkozni. Majd csak a következő adás után

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 13:08:16

@Vadkörte82: Brokiné2 az Jégkirálynő(Nikolett)? Edina tuti visszahúz Mátéhoz, Píthez eddig még nem is közeledett.

LoveMy 2012.04.11. 13:08:48

Tegyük fel...
Ha Csíra jön vissza, és Pít mellé áll, mert vele a kiesése előtt jóban volt; Noémi marad Omárral; Anikó visszaröppen Leventéhez; Hernyós Petra (kénytelen) Melákhoz menni (beszéltek erről) és Edina újra Máté mellé áll és így választ az Jégniki. Persze a sorrend lehet, hogy más lesz, de Jégniki akárkihez megy, mindenki dobja!
Erre egyébként az előzetesben a Pandora rész, amikor Mátétól kérdezik, hogy Jégnikivel folytatja-e a játékot...
Érdemes nézni a srác testbeszédét, ami elég egyértelmű! :)

Vadkörte82 2012.04.11. 13:12:11

@LoveMy: csak sakkoztam, de jó kis csavar lenne..testbeszéd? nem néztem..konkrétumot kérek szépen :)

LoveMy 2012.04.11. 13:12:29

@Pácsó Ármándó:
De hogy is nem! Már többször beszélgettek, legutóbb akkor volt, hogy egy hosszabb, mindkét részről elég őszinte beszélgetésük, amikor kiderült Máté kinti barátnője. Sőt, ekkor mondta Pít a kamerába, hogy kedveli Edinát és ha úgy alakul, szeretné, ha párja lenne!

pilar ternera 2012.04.11. 13:13:25

@LoveMy: egyértelműen MILYEN? :O)

Lacka929 2012.04.11. 13:13:45

Szerintem legyen ÚjNiki neve Pingvin.

Hana30 2012.04.11. 13:14:47

Valahogy úgy érzem, hogy Niki2 nem fog kiesni. Egyzserűen azért nem, mert a szerkesztők nem hagyják majd. Valamilyen helyzetet teremtenek, hogy az úőj lány bennmaradjon, mert annyira más a többiekhez képest, amit bonyodalmat okoz. És a nézettséghez az kell. Egyenlőre várjuk ki milyen a lányka igazi jelleme. Mindenesetre Kirsztián kevés volt, érvelésből elégtelen. Nincsenek egy súlycsoportban, és ezt Niki gyorsan fel is mérte, ezért mosolygott és volt cinikus végig. Ha pedig belegondolunk, hogy csupa fiú között járt iskolába, akkor tényleg nem kell meglepődnünk semmin, egy Krisztiánt simán lenyom, mint egy csikket. Valami azt súgja, hogy a fiók időbel tök fogják őt kedvelni, mert nem nyávog. A lányok viszont irigységből megfojtanák majd egy kanál vízben.

LoveMy 2012.04.11. 13:15:06

@Vadkörte82:
Zavart mosoly, hirtelen földre néz, és nem is néz fel. Amit mond: "hát persze hogy.." és ahogy mondja!

Grozunol 2012.04.11. 13:15:23

Tegyük fel azt a lehetőséget is, hogy senki nem választhatja a korábbi párját a ceremónián.

Lacka929 2012.04.11. 13:17:33

@Grozunol: Nem biztos, hogy mindenki emlékszik még rá, ki volt a párja pár nappal azelőtt, amennyi eszük ezeknek van...

Vadkörte82 2012.04.11. 13:18:46

@LoveMy: erre emlékszem én is! én nem szeretem Brokit-Naívával, jobbak külön, vagyis Naíva sokkal jobb...broki..hát ő olyan amilyen..na mindegy..unalmas lesz ha megint minden marad a régiben:(

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 13:21:07

@LoveMy: Na ezt már teljesen el is felejtettem, jó hogy mondtad!
Ez a Jégniki becenév tetszik, kapsz érte egy piros pontot

Csubul 2012.04.11. 13:21:51

Ha nem kezdik el ÚjNiki előtt ezt a nagyokos kamusztorit, hogy mindenki játssza el, hogy az új párok így vannak már régóta, akkor valószínűleg nem így alakul.

LoveMy 2012.04.11. 13:25:27

@Vadkörte82:
Ha Csíra bemegy, a bosszúja miatt nem lesz unalmas, vagy legalább is próbálkozásai miatt sem. Aztán majd jönnek az újabb csavarok!

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 13:32:38

Én úgy képzelem, hogy a laptopon bejátszák nekik HÉ-t, ahogy közli egy ismeretlennel, hogy visszamehet a hotelbe. Aztán hatásszünet.
Niki jöön! - kiált fel Melák.
Papiii! - visítja Hiper.
Terror! - borzadnak el a többiek. Leszarom - gondolja JégNiki.

beacska 2012.04.11. 13:36:49

Krisztián arra számít, hogy Nikije lesz az, aki visszajön. Hogy somolygott...:)))...mekkora lesz, amikor Kírát látja viszont...király...:)))

beacska 2012.04.11. 13:38:16

@Hana30: ugyanezt mondtam én is Tomiról, aztán mi lett...egy ceremóniát élt túl összvissz...:(((

cicamaca 2012.04.11. 13:40:59

Persze, hogy ÚjNikinek nem kell eljátszani a nagyhalált, hogy jajj kitett egy régit, de annyi eszének minimum kellene lennie, hogy ha nem számol egy kicsit a többiek érzelmeivel (és mondja azt legalább, hogy sajnálom, ez volt a feladat), attól ő nem erős meg fasza lesz, hanem gyenge és magányos. A flegmaságával van a gond, meg ezzel a kamaszos, marha átlátszó "érős vagyok és érzelemmentes" védekezésből támadás dologgal. Én szeretném, ha előjönne a szimpatikus énje, mert vlsz van neki, de ez így egyelőre csak gáz.

mex18 2012.04.11. 13:45:14

@cicamaca: szerintem is ez lett volna a járhatóbb út, vmi együttérzést mutatni, mégis olyan maradt kint aki már hetek óta velük van
Mondjuk szerintem a szerkesztők miatt ilyen, hogy történjen is valami.

független sorozatfüggő 2012.04.11. 13:46:20

@Cathcart_ezredes:
"e ezzel a nagyon direkt belenyúlással szerintem csak rosszat tesznek"

Osztom. Ez így nem stratégiai játék, nem számít ki jó stratéga, ki nem, max. a szerkesztők játéka lesz.
Azt is el tudom képzelni, hogy Nikita (a bérgyilkosnő) kapott pénzt ezért, és előre le volt zsírozva, hogy Nikit ejtse ki, ha van rajta sapka azért, ha nincs azért.

genevieve 2012.04.11. 13:47:35

@cicamaca: gondolom pont annyira kellene sajnálnia a régieket, mint amikor a régiek kibaszták a játékból az új játékosokat:-)

mind meg is könnyezte:-DD

exilis 2012.04.11. 13:50:12

Annyiban problémásnak érzem ezt a játékot is, hogy a szabályok túlságosan nagy manipulációs teret hagynak a szerkesztőknek. A jégkirálynő kiválasztotta a két fiút, majd elment a lányokkal randira. Ha a szerkesztőknek nem felelt volna meg ez a két lány és még benn akarták volna őket tartani, akkor egyszerűen úgy alakítják a szabályt, hogy a valódi pár essen ki. Mindig utólag tudjuk meg a szabályt, ami azért necces.

cicamaca 2012.04.11. 13:53:35

@genevieve: nem azt mondtam, hogy sajnálja, hanem hogy csináljon egy kicsit úgy :D

Dick Francis 2012.04.11. 13:55:35

Azért a szerkesztőknek van érzékük a zene választáshoz. :D
Máté-Edina aktus alá tettek egy Ride it-ot Jay Sean-tól.
Tegnap HÉ bevonulása a Cápa zenéjére.
Vagy Krisztián szenvedése az In my secret life-ra Leonard Cohentől. :D

független sorozatfüggő 2012.04.11. 13:58:19

Bár én nem vagyok (szőrös szívű) szerkesztő, de a helyükben úgy intézném, hogy Melák kimehessen a hotelből valahova kirándulni, ott pedig váratlanul összefuthatna Nikivel egy búcsú ölelésre.
Mert azért valahol Melák is ember, legyenek azok a szerkik is! :)

LoveMy 2012.04.11. 14:03:11

@cicamaca:
Már előzőleg leírtam, hogy Jégniki stílusa nem jön be senki sem (lakók) és ugyanazt a reakciót váltja ki belőlük, mint TT aggressziv stílusa. Kivetették maguk közül, megkönnyebbültek, de jött ez Jégniki - bár a Nikita elnevezés is tetszik - és ő sem egy közösségi ember. Bár egy nyerhet, de egyedül senki sem tud ebben a játékban!

genevieve 2012.04.11. 14:05:03

@cicamaca: ja, akkor meg álszent ribanc lenne:-D

Miliana 2012.04.11. 14:08:55

lehet, hogy elkerülte a figyelmem, és már írta más, de szerintem a 4. képen egyértelműen Niki van, neki ilyen a haja is (a póthaj vastagon "ér véget", nem vékonyodik el, mint a természetes, amilyen Edináé), és Edina feneke kétszer ekkora. Pl itt:
m.blog.hu/ho/hogyvolt/image/00000eh2/02x21/Screen%20Shot%202012-04-09%20at%2010_24_38%20AM.png

pilar ternera 2012.04.11. 14:10:53

aki akmuzik (értsd: taktikázik), az gerinctelen
aki meg nem játssza meg magát, az érzéketlen.

hogy is van ez? :-O)

pilar ternera 2012.04.11. 14:13:34

@Pilar Ternera: az akmuzik sem rossz, de persze KAMUZIK akart lenni! ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 14:14:58

@genevieve: Az álszentek előrébb jutnak ebben a játékban,mint a szociopaták :-)

genevieve 2012.04.11. 14:16:59

@Pácsó Ármándó: nekem ebben a játékban leginkább az tetszik, hogy egyetlen szereplő sem szimpatikus:-DDD

Krissyfurrr 2012.04.11. 14:20:11

Kocahontaszt egy hangyafasznyit sajnálom, nekem jobban tetszett volna, ha "csatában", azaz párválasztón esik ki.

Ja, és egy kis retró maci, már vagy 5x visszanéztem, zabálnivaló a kis dög! :D
edenhotel.hu/2012/03/21/a-leny/

Pít meg Omar kezd tök szimpatikus lenni, lehet az én készülékemben van a hiba...

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 14:22:15

@genevieve: Látod,gondoltak rád a szerkik :-)

@Miliana: Ugye,hogy ugye! Én is ezt mondom, a szüzek mégis le akarnak beszélni róla! De hogy került a delfines szobába?

LoveMy 2012.04.11. 14:26:42

@Pácsó Ármándó:
Ez a kép talán akkor készülhetett, amikor valamihez öltöztek és gondolom a Műanyag kunyerált ruhát a Hiper Anikótól. Volt is erről egy olyan kép, amikor a delfines szobában Anikó behajol egy fehér tangában a Műanyag előtt.

Betelgeuse-2 2012.04.11. 14:32:07

@totorohun:
Én ülve pisálok. Sokkal egyszerűbb, nem kell célozni.
De bokazoknit nem hordok, mert olyat csak a buzik hordanak.
És jó nagyokat tudok fingani.
Igazi férfi vagyok.

pilar ternera 2012.04.11. 14:32:41

@LoveMy: atyaég, mikre emlékszel! :-O)))

Vadkörte82 2012.04.11. 14:32:51

@Pácsó Ármándó: mert ez Edina!! a lila ruhát húzza magára éppen!

btw: én Pítet szeretem...eddig Omárnak is helyén az esze...és én Nívát is kedvelem (brok nélkül.)

Miliana 2012.04.11. 14:33:05

@Pácsó Ármándó: jó kérdés, de akkoris tuti Niki:) nem is értem, a kettőt hogy lehet összekeverni, attól még, hogy hosszú fekete hajuk van

Vadkörte82 2012.04.11. 14:37:22

@Miliana: akkor Plasticnak van jó segge :)

pilar ternera 2012.04.11. 14:38:32

@Miliana: sztem ez valami beszivárgó egység lehetett, megtévesztés céljából... Nikinek ennél jobb segge van, Edinkának meg nagyobb... :-O)

genevieve 2012.04.11. 14:39:50

@Miliana: edinának nem a feneke nagy, hanem karcsu a dereka:-)

és ehhez képest látszik nagynak a feneke:-)

a többi macának majdnem egybe van a csípeje és dereka, ezért nem akkor a különbség...

LoveMy 2012.04.11. 14:46:29

@genevieve:
egyet értek, mert pl. Csírának nem lehetett tudni, hogy melyik az eleje. Ha Műanyag mellében nem lenne 300köbcenti és nem lenne feltuningolva a segge, akkor lehetne őt is forgatni :)

LoveMy 2012.04.11. 14:48:07

Lemaradt:
Edina a legnőiesebb, testileg és lelkileg!

genevieve 2012.04.11. 14:53:04

@LoveMy: bizony, nagyon nem mindegy, hogy 90-60-90 vagy 90-80-80 -as méretű

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 14:53:52

@Vadkörte82: Én Omárnak szurkolok most. Píttel sincs bajom, ő lett bent a vezér,de csendesebben adja elő, mint Muzsikus annó.

@LoveMy: Edina a legkislányosabb lelkileg :-)
"akkor lehetne őt is forgatni" Már megint ez a fránya ökörsütés :-)

Miliana 2012.04.11. 14:56:06

@Pilar Ternera: lehetséges:)
@genevieve: igen, Edinának valóban nőiesebb az alkata (bár hozzáteszem, a karcsú derák és széles csípő azért nem feltétlenül húdejó, szerintem, bár erről egy férfit kellene megkérdezni). Viszont a feneke, ha nem is nagy, csúnya. Két oldalra szétfolyós. Tudom, mert az enyém is 25 éves korom után feltűnőbben kezdett szétfolyni, bár még mindig feleekkora mint az övé:))

Miliana 2012.04.11. 14:56:49

@genevieve: Edina nem 90-60-90, hanem 80-60-100 inkább... a lábai is csúnyák. Az arca viszont messze ver mindenkit.

genevieve 2012.04.11. 15:03:46

@Miliana: még akkor is inkább mint 80-80-80 :-)

Miliana 2012.04.11. 15:04:48

@genevieve: najó, ez igaz, az elől deszka hátul léc tényleg elég kiábrándító tud lenni

Cathcart_ezredes 2012.04.11. 15:06:05

Szerintem megy egy nő nem akkor nőies, ha 90-60-90, hanem ha állva pisil:)

inmemancsi 2012.04.11. 15:08:37

@Miliana: nem csúnyák a lábai az alkatához képest, képzeld el pipaszár lábakkal, nem hatalmas a combja sem a csipőméretéhez képest a feneke meg épp nincs szétfolyva, dolgozik is érte gondolom..

f.fredericks 2012.04.11. 15:12:04

Edina van a 4. képen, mivel Ő költözött Anikó szobájába, miután LMZvel összesorsolták őket.

Miliana 2012.04.11. 15:12:53

@inmemancsi: hát nem egyezik az ízlésünk. Én kiborulnék, ha ilyen "füles" lenne a fenekem. A lábát meg nem úgy értettem, hogy vastag a combja, hanem gyakorlatilag nincs bokája (amit megkapott az éles derék-csípő különbségben, azt ellensúlyozta az anyatermészet egy teljesen fatörzs lábszárral:)

pilar ternera 2012.04.11. 15:14:58

bírom ezt a négyzetcentiről-négyzetcentire elemezgetést. :-) tényleg rohadt unalmas ez a műsor, hogy erre fanyalodunk.:-(

dennis rodman 2012.04.11. 15:16:08

@független sorozatfüggő: Hát aggódom... összesen oda voltak kb 2 hónapig abból a felét együtt "győzködték" egymást.
Két felnőtt ember és nem bírták volna ki (Féltengely) a hátra maradó időt?
Ez nem társkereső műsor!Nem lelkiekben szegény emberek gyülekezete.. ( bár némelyik annak tűnik) pszichológust is adnál melléjük?

aribeth 2012.04.11. 15:20:02

@Pilar Ternera:
"csak mert nem állt be a hivatásos siratóasszonyok közé egy olyan csaj után, akit 1 napja ismert és 10 mondatot beszélt vele?"

Nem, úgy látom, hogy az embereknek nem ez a bajuk vele. Pusztán annyit kellett volna csinálnia, hogy a bajsza alatt azt mormogja, hogy "tényleg gáz helyzet volt, a franc sem akart rögtön az elején az egyes számú közellenséggé válni". Ráadásul a többiek mondták neki, hogy nem haragszanak rá, mert nem az ő hibája volt, erre egy árva köszit sem képes kinyögni egy olyan héten, amikor a lányok esnek ki a párválasztón, ehelyett nagy mellénnyel azt nyomatta, hogy "ez egy ilyen játék, ki nem szarja le".
Lehet így is játszani, meg mindenki azt mond a kamerába, amit akar, de egy összeszokott közösségben nem egy életképes stratégia az, amit ő csinált.

The Game 2012.04.11. 15:20:59

@Miliana:

Ebben a "fatörzs" lábszárban az is érdekes, hogy a bemutatkozó filmje alapján szeret futni, ami elvileg formázza a lábat. De neki nem.

inmemancsi 2012.04.11. 15:28:21

@The Game: a boka és lábszárcsont nem fogy le a futástól, nem tehet róla, hogy vastagabb a csontja

beacska 2012.04.11. 15:29:58

@f.fredericks: nem a lányok maradtak a szobájukban?

Vadkörte82 2012.04.11. 15:31:15

@beacska: nem, lásd Levi és a delfinek.

f.fredericks 2012.04.11. 15:32:27

@Vadkörte82: okés, csak annyit írtatok az elmúlt 3 órában, hogy nem győztem olvasni, és kb csak Hipós Petrát nem mondták, a többiek.

f.fredericks 2012.04.11. 15:34:34

@beacska: neeem, a lányoknak kellett a fiúk szobájába költözni. Ezért filóztam azon, hogy lehet Hiper nem is Leventét, hanem a delfinjeit sajnálta Edinától.

Miliana 2012.04.11. 15:34:38

@The Game: igen. Én sosem futottam, és nem vagyok egy madárcsontú nő, de formás a lábam. Neki szegénynek gondolom genetikailag ilyen ormótlan a bokarésze

2012.04.11. 15:35:41

Pocakos Niki azért alszik szemüvegben, hogy élesen lássa az álmait.

pilar ternera 2012.04.11. 15:35:47

@aribeth: igen, van ebben valami, de erre írtam, hogy senki nem tud kijönni jól abból a helyzetből, hogy ha őszinte, akkor érzéketlennek, ha meg "játszik", akkor gerinctelennek címkézik. itt is és bent is...

tomfree 2012.04.11. 15:37:05

@aribeth: abszolút osztom, amit írsz, ezt a nőt verték gyerekkorában, hogy ekkora érzéketlen jégcsap lett. Ha minimális empátia lenne benne legalább nem nagyképűsködne egyből. Eddig egyik szereplő sem volt alapvetően ellenszenves, de ez a nő kifejezetten irritál. Hideg, számító, cinikus, gonosz nő.

inmemancsi 2012.04.11. 15:38:57

@szerivan: benned lehet bízni:)) végre: pocakos niki:)) vagy faszit vár epedve és látni is akarja

Vadkörte82 2012.04.11. 15:40:49

@f.fredericks:tudom, és végülis tökmindegy, de legalább nem csak én látom h nem Niki.

JOKKA21 2012.04.11. 15:41:44

Jó, hogy kiesett Műanyag.Remélem egy jó sunát küldenek be.

mkc · http://www.vvilag.info/ 2012.04.11. 15:43:04

Nikit bent kellett volna hagyják, a párválasztón döntsék el maguk a játékosok, melyik régi csaj megy haza. Akkor lett volna érdekes.

pilar ternera 2012.04.11. 15:43:08

@tomfree: nagyon érdekes ez, hogy ahányan vagyunk, annyiféleképpen látjuk a dolgokat. én egy kifejezetten emocionális ember vagyok, mégsem idegesít ez a csaj, sőt, tetszik, hogy végre valaki nem érzelgősködik egy (elvileg) stratégiai játékban...
egyébként, ha igaz lenne, amit írtál (mármint, hogy verték), akkor baromi szeretetéhes lenne és alkalmazkodna rögtön, hogy szeressék...21 évesen még nem olyan kérges az ember lelke, hogy hideg és számító döggé váljon...

Enrich 2012.04.11. 15:43:16

Az egész éden hotel hogy voltból Melákról szóló részek a legjobbak.
"Melák Trabant nagyságú szíveket rajzol a levegőbe és az ég felé rázza az öklét" ezen már 5 perce röhögök. :)

inmemancsi 2012.04.11. 15:43:21

@tomfree: nem kell ahhoz verni elég nem adni neki szeretetet odafigyelést gyerekkorában

cicamaca 2012.04.11. 15:43:35

@Pilar Ternera: persze, nyilván nem lehet olyat csinálni, pláne tévében, ami mindenkinek tetszik, de ezzel ne mentegessük már. Nem mindegy ugyanis, hogy ahogy viselkedik valaki (pláne egy ilyen játékban), az 1%-nak ellenszenves vagy 90-nek...

f.fredericks 2012.04.11. 15:44:31

Amúgy Edina a képernyőn elég csalóka, van olyan ruha meg szög, ahonnan iszonyat nagynak látszik, van ahol meg egész csinos.

nyílegyenes labirintus 2012.04.11. 15:46:05

@JOKKA21: Minek neked jó suna, ha gyűlölöd őket? :)

pilar ternera 2012.04.11. 15:46:40

@cicamaca: én nem is mentegetem, nekem eddig bejött, amit csinál és kész! :)

genevieve 2012.04.11. 15:47:18

@tomfree: szerencsétlent kész helyzet elé állították...ettől már hideg, számitó, gonosszá vált:-)

a cinikusság meg nem bűn:-) még jó, hogy nem kezdett el siratóasszonyt előadni, mert el kellett küldeni valakit azért, hogy bentmaradjon...

genevieve 2012.04.11. 15:49:01

@cicamaca: nem kell mentegetni:-)

választania kellett és kész

a többiek inkább önként feladták volna a játékot?:-)

tomfree 2012.04.11. 15:51:20

@Pilar Ternera: az, hogy verték gyerekkorában, csak poén volt, arra gondoltam, hogy valami nem kerek a csajnál. Az ha valaki nem érzelgősödik túl egy játékot és ha érzéketlen nem egy és ugyanaz. Ha kiböffent egy "sajnálom, hogy szarul érzitek magatokat, de nem volt más választásom", akkor nem ellenszenves sokunknak, de még ki is hangsúlyozta, hogy leszarja a többi szereplő nyavalygását.

tomfree 2012.04.11. 15:53:38

@genevieve: igen, ebben nem volt választása, ez igaz. Azonban ne mond nekem, hogy nem érzel együtt egy hangyányit sem azzal, aki miattad kezd zokogni a szemed előtt a döntésed miatt??? Vagy legalább van annyi EQ-d, hogy kiböffentesz egy sorry-t.

Joey Tribbiani 2012.04.11. 15:54:06

A párom megkérdezte, hogy hogyan vagyok képes még most is az Édennel foglalkozni, ennyire jó? motyogtam valamit, hogy ez itt vicces és nem az ÉH a lényeg. Aztán gondolkodtam azon, hogy mi a fenéért nézem az ÉH-t. Nem tudom. Ti miért nézitek? Persze a családtagokat és barátokat kivéve (bár a kommentek alapján itt nincs olyan).

pilar ternera 2012.04.11. 15:57:20

@tomfree: persze, hogy nem kerek, de egyik sem az, úgyhogy ez alapján ne szelektáljunk!
igazad van, mondhatta volna.
de pl. Hiper a riportszobában rendszeresen lenyilatkozza, hogy szarik mindenkire, kint eljátssza, hogy nem, aztán még ő titulál egyeseket gerinctelennek. ez jobb? játék szempontjából célravezetőbb, az biztos, de akkor utáljuk már őt is kicsit, mert ugyanezt csinálja, csak nem nyíltan!

egyébként én őt is bírom, mert ő is játszik! :-)
és itt tényleg csak annyira kell barátokat gyűjteni, amennyire ez a bent maradást segíti. lehet, hogy az új csaj itt fogja elszúrni, de 1 nap után ezt még nem tudhatjuk...

2012.04.11. 15:58:44

@Joey Tribbiani: Mert az Édenben bármi megtörténhet :)

pilar ternera 2012.04.11. 15:59:49

@Joey Tribbiani: mert kikapcsol, néha jókat röhögünk rajta és este 9 után, meló és gyerekezés után már nincs erőm gondolkodni. :-)
meg most akkor mi lenne a hogyvolt-tal? ;)

cicamaca 2012.04.11. 16:00:24

@genevieve: najó leírom utoljára a véleményem, hátha most átmegy a lényeg :) Nem az a baj, hogy nem állt be bömbölni, vagy nem adta fel, mert azt nem kellett volna. Hanem az hogy az nem erény hogy nincs annyi esze h ne bőszítse a többieket teljesen feleslegesen a flegmázással, amit ne keverjünk össze taktikázással, szimpla éretlen védekezési mechanizmus. Magával a csajjal meg pláne semmi bajom, simán lehet még jófej is, csak szedje magát össze egy kicsit.

genevieve 2012.04.11. 16:02:45

@tomfree: na most a bent maradt összes ember egyként támadt neki azzal, hogy most hogyan érzi magát, időt se hagytak neki...naná, hogy dafke is azt mondta, hogy nem érez semmit...és milyen játékot? egy napja nem volt még akkor bent:-)

ha csak nem tudta előre mi fog következni, akkor őt is váratlanul érte a dolog és nem volt ideje ezen rágódni...

mellesleg mikor petra mellől nonszi esett ki, akkor meg azért voltak itt kiakadva, hogy mit picsognak egymás elvesztése miatt...

cicamaca 2012.04.11. 16:03:02

@Pilar Ternera: egyébként én Hipert se bírom, de nem amiatt mert megvezette a többieket (hiszen erre menne ki a játék, heló), hanem mert idegrángást kapok tőle. Meg az is hihetetlen, hogy elhiszi, hogy senki nem fog rá a Muzsikusos húzás után gyanakodni - bár amennyi agyhalott van benn, még az is lehet h párat megetet a cukiskodós stílusával.

pilar ternera 2012.04.11. 16:06:31

@cicamaca: nekem sincs semmi bajom a taktikázással, sőt! csinálja már végre valaki! :-)
annyira nem is megy neki a cukiskodás, jó, hogy nem is próbálja túlzásba vinni...

genevieve 2012.04.11. 16:06:33

@cicamaca: és ha eleve nem akar tüncimüncike lenni?:-)

most igazából azt kéritek rajta számon, hogy miért nem volt álszent és kétszínű:-)

szandra is milyen sokat ért el azzal, hogy csontig benyalt a csapatnak:-)))

tomfree 2012.04.11. 16:07:46

@genevieve: az, ha bentiek tuskók meg érzéketlenek voltak Nonszinál, nem menti fel az ÚjNiki viselkedését. Remélem, hogy kellemesen fogok benne csalódni a többi részben, majd meglátjuk.

Silene 2012.04.11. 16:10:58

Szerintem Edina jól néz ki, szerintem azért tűnik nagynak, mert magas. A vastag bokájáról nem tehet, nekem sajnos hasonló alkatom van, csak felül arányosabb vagyok, meg alacsonyabb, így nem feltűnő.
De hiába futok, biciklizek, spinningelek, csinálók súlyzós vádli formálást, nem használ. Ez van. Nem szabad lapos talpú cipőt hordanunk szoknyához, akkor nem vészes.

Silene 2012.04.11. 16:12:25

Mínusz: szerintem. Kicsit sok lett. :)
A vastag láb jobb, mint a pocak. Legalábbis én így gondolom.

LoveMy 2012.04.11. 16:12:54

@cicamaca:
Mivel Jégniki jelleme eléggé antiszociális, és bekerült egy több napja összeszokott közösségbe, akkor neki kell alkalmazkodnia, felmérnie az embereket, közelednie a többiekhez, ami nem egy napos, de az alatt az egy nap alatt sem mutatott semmiféle alkalmazkodási hajlandóságot. SŐT! Mivel egyedül nem juthat tovább, ezzel a stílussal nem is fog. Ugyanígy járt TT is az antiszoc stílusával.

cicamaca 2012.04.11. 16:13:02

@genevieve: az engem pont nem érdekel, hogy tüncimüncike akar-e lenni vagy sem valaki. Úgy is lehet empatikusnak lenni vagy mutatkozni legalább, hogy nem tüncimünci és marad jégkirálynős visszahúzódóbb, és akkor nem ad mindenkinek egyből okot arra hogy utálják. Én nem kérek rajta semmit számon, szerintem hülyén viselkedett és ha annyit benyög, hogy sorry, feladat volt, attól meg nem lett volna álszent vagy kétszínű sem.
Ezt a Szandrás dolgot meg nem értem.

wadalma 2012.04.11. 16:14:30

Az nem értem miért mondjátok hogy itt kevesebb taktikázás folyik, mint az éden 1-ben? Itt kb az emberek 80%-ának van valami elképzelése mit csinál és kb 20% sodródik. Éden 1-ben pedig fordítva volt, annyi különbséggel hogy ott kialakult egy fiú mag akik együtt gondolkodtak, itt pedig egyéni játék folyik...

genevieve 2012.04.11. 16:16:42

@tomfree: az itteni kommentelőkre gondoltam, nem a bentiekre:-)

genevieve 2012.04.11. 16:19:08

@LoveMy: @cicamaca: ja bedobták őt a cápák közé és legyen kedves és alkalmazkodó:-))

penelope garcia 2012.04.11. 16:19:44

ÚjNiki nem lesz bent hosszú életű, ha ennyire flegmázik.
Viszont halleluja neki, amiért kitette az ijesztő fejű Edgár-öltönyt.

cicamaca 2012.04.11. 16:25:35

@genevieve: hát ha nem akar kiesni, akkor legalább csináljon kicsit úgy. Ha ki akar esni, akkor az ő baja, majd kiesik "emelt fővel, mert ő nem hódolt be" mi meg majd röhögünk rajta jót.

LoveMy 2012.04.11. 16:28:25

@genevieve:
Hát elég nagy túlzás cápáknak nevezni a bent lévőket, de azért ne várd tőlük, hogy piros masnival, simán átadják a helyüket!
Mint ahogy az sem várható, hogy az új lakó terminátor stílusban kiírtja ÉH lakóit és 25millával eltűnik.

genevieve 2012.04.11. 16:31:20

@cicamaca: ahogy láttuk tök mindegy hogyan taktikáznak:-)

niki is nagyon okos akart lenni, aztán úgy esett ki, hogy semmi "beleszólása" nem volt...

genevieve 2012.04.11. 16:32:38

@LoveMy: az új lakóktól miért várják el, hogy benyaljanak a régieknek?:-)

mert őket előbb válogatták be? ugyan:-)

független sorozatfüggő 2012.04.11. 16:33:02

@dennis rodman:
Nem társkereső műsor, ok.
De a bezártság, összezártság és a feszültség kihozhat felfokozott érzelmeket az emberekből.
Még 120-as IQ alatt is. Melákból is.

mex18 2012.04.11. 16:33:15

Végül is Niki saját magát ejtette ki avval, hogy ő választotta Brokit párnak.

LoveMy 2012.04.11. 16:36:02

@genevieve:
nem kell benyalni, de alkalmazkodni kellene valamilyen szinten, mert ha senki nem lesz a párja, akkor kiesik.
Így egyenes úton halad Jégniki a kiesés felé!

genevieve 2012.04.11. 16:36:14

@mex18: vagyis az új csaj mátéra van ráizgulva, és bárki választotta volna mátét, az esett volna ki?:-)

genevieve 2012.04.11. 16:37:09

@LoveMy: tök mindegy, ma jön megint egy új (régi) csaj és megint átrendeződnek az erőviszonyok:-)

Müszélia 2012.04.11. 16:38:03

@LoveMy: amit elmesélt újniki az életéről, nem csodálom, hogy olyan, amilyen. aki jég között él, megfagy.

LoveMy 2012.04.11. 16:42:18

@Müszélia:
az egy dolog, hogy mi volt. Az nem tartozik a játékhoz, az nem mentség semmire sem! Hidd el mindenki tudna olyan részt kiemelni az életéből, ami "feljogosítaná" negatív tettekre. Pl: Pítnek meghalt az anyukája, Edina alkoholista apja stb...
Vagy pl. a gyilkost is felmentenéd, mert verték otthon!
Itt felnőtt (?) emberek önként mentek be, vállalták a játék minden pozitívumát és negatívumát!

LoveMy 2012.04.11. 16:43:17

@genevieve:
Csíra fog visszamenni, és kavarni fog!

genevieve 2012.04.11. 16:43:53

@LoveMy: jesszusom, ez nagyon durva:-)

genevieve 2012.04.11. 16:44:28

@LoveMy: na akkor meg senkit nem fog érdekelni milyen hideg niki:-)

2012.04.11. 16:45:23

Wow, milyen magasröptű beszélgetés megy erről a mélységről :DDD

genevieve 2012.04.11. 16:46:29

@LoveMy: meg kéne kövezni, nem?:-)

LoveMy 2012.04.11. 16:46:49

@genevieve:
"na akkor meg senkit nem fog érdekelni milyen hideg niki:-) "

Attól még, hogy Csíra fog vissza menni,
Jégniki fog repülni!
Csírát többen szeretik :)

inmemancsi 2012.04.11. 16:47:53

@független sorozatfüggő: igen, éppen ez a lényeg, hogy emberek vannak bent és nem robotok- ettől megy a műsor, azért megnézném frigidvakondot ha máté őt is megfektetné és közölné a kinti és benti barátnői paramétereit utána

Müszélia 2012.04.11. 16:48:26

@LoveMy: nem az nyeri meg a játékot, akinek szar volt a gyerekkora, ne aggódj. empátia meg vagy van, vagy nincs.

LoveMy 2012.04.11. 16:50:43

@Müszélia:
én ezt tudom, és nem aggódom!
:)

genevieve 2012.04.11. 16:50:52

@LoveMy: vagy nem:-)

pl. ki számított arra ami tegnap történt?:-)

beacska 2012.04.11. 16:51:58

én még várok a véleményalkotással Nikolról. Ehhez kell legalább 3 nap, ha nem több. Majd, ha az ő segge is veszélyben lesz, akkor elválik a szar a májtól ;)

LoveMy 2012.04.11. 16:52:43

@genevieve:
Tegnap itt elég sokan biztosak voltunk Műanyag repülésében! :)

2012.04.11. 16:54:22

@LoveMy: Én nem, reméltem, hogy marad :(

LoveMy 2012.04.11. 16:59:41

@szerivan:
Most ha érzéketlen lennék azt mondanám:
I.J.
Én nem igazán bírtam Műanyagot, de vígasztaljon az a tény, hogy Csíra visszajön. :)

inmemancsi 2012.04.11. 17:10:01

@genevieve: mindenki:)) a blikk már délután elárulta:))

2012.04.11. 17:28:07

@inmemancsi: Én ezért nem akartam elhinni, mert csak nem lennének ilyen bénák?! Csak de.

2012.04.11. 17:29:06

Másnak is feltűnt, hogy Omár és Petra ugyanazt a cuccot tolja a riportban?

genevieve 2012.04.11. 17:42:45

@inmemancsi: persze, de fel nappal elotte? Vagy ha a blikk nem tolja az infot?;-)

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.11. 17:43:03

Anikónak attól van ilyen hangja szerintem mert szarrádohányozta magát..Állandóan ott füstöl a kezében..Pedig én is dohányzom de ez durva..

mex18 2012.04.11. 18:01:20

ja, tényleg nem fürdik, de csak azé, hogy puha maradjon a bőre :)

LoveMy 2012.04.11. 18:07:07

@Λατζκα:
ezen jót röhögtem :D
Viszont a elég jól megrottyant Melák!

Vadkörte82 2012.04.11. 18:07:33

@Λατζκα: pont most akartam belinkelni :) na lesz kufirc Nikollal is?

Vadkörte82 2012.04.11. 18:08:32

@mex18: na ez jó duma..és vajon beindult az öntisztulás nála?

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 18:10:04

@Λατζκα: Ez a Velvet nekem túl bulváros. Az se igaz, ha kérdeznek.

hideg kéz 2012.04.11. 18:11:52

Nem bánnám, ha azt néznék a laptopon, ahogy Terror üvöltözve kicsavarja a retúrjegyet a 40 kilós Csíra kezéből.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 18:14:20

@hideg kéz: Muzsikus meg elhúzná Terror nótáját :-)

hideg kéz 2012.04.11. 18:16:02

@Pácsó Ármándó: Igen, mert a család az család. Pont.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 18:19:11

Ha behozzák a laptopot mit fognak kiabálni? ÍÍMÉÉÉÉLL!!

hideg kéz 2012.04.11. 18:19:31

Még valamit megnéznék, de nagyon.
A csajok reakcióját, ha HÉ a párválasztó szerencsétlenkedésen azt mondaná: Kedves lányok, most pedig az fog kipottyanni, aki utoljára ér be egy faszi mögé. Vajon melyik indulna el elsőnek?

Lacka929 2012.04.11. 18:27:55

@Pácsó Ármándó: Csak nem jelent meg róla is egy Blikk cikk?

ő-szinte 2012.04.11. 18:36:09

@Λατζκα: jo, ezt azert sejtettuk;-DDDDD
De miert budos?:-OOO

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 18:39:45

@Λατζκα: Ez a hideg kéz féle reakcióidő felmérő kieséses futás ceremónia tippelt végeredménye :-) A cikket még nem írtam meg hozzá :-)

Viszont ma este Pándórá! A következő kőkemény kérdések várhatók:
JégNiki, te azért ejtetted ki NikiFirst-öt, mert féltél tőle?
JégNiki, te Mátéval képzeled el a játékot?
Máté, te JégNikivel képzeled el a játékot?
X.Y., te nem érzed magad veszélyben?
X.Y., te kivel alkotnál új párt, ha a jelenlegi párod kiesne holnap?
X.Y., te miért nem vagy őszinte a többiekkel?

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 18:44:34

@ő-szinte: Mert megszagolta valaki a Velvettől :-)

Lacka929 2012.04.11. 18:48:17

@ő-szinte: Mert nem fürdik, viszont így olyan finom a bőre - ahogy azt Edina a minap megjegyezte.

@Pácsó Ármándó: Ja, nem figyeltem...

aribeth 2012.04.11. 18:54:39

@Pilar Ternera:
"ogy ha őszinte, akkor érzéketlennek, ha meg "játszik", akkor gerinctelennek címkézik. itt is és bent is"

Én biztos nem tartottam volna gerinctelennek. :) A játék végén az a pár nyer, amelyiket jobban kedvelik a többiek. Hogy ezt a páros tagjai hogyan érik el, és ennek érdekében mennyit alakoskodnak, az már az ő dolguk. Nem kell csontig benyalni, nem kell gerinctelenné válni, nem kell nyafogni, az ember sikeres lehet egy visszafogottabb stílussal is, amíg nem szarik látványosan a szoba közepére.

Őszintén remélem, hogy ez a lány még sokáig marad, mert Krisztiánhoz és TerrorTamáshoz hasonlóan érdekes karakternek tartom, de szerintem nagyon elvágta magát rögtön az elején. Rajta már csak az segíthet, ha a szerkesztők megint belenyúlnak a játékba. (Beküldik Kírát, nem engedik, hogy Edina Máté mellé álljon, stb. Abban nem vagyok biztos, hogy Máté őt választaná, és nem a régi, picit idegesítő, de hűséges társát... Kivéve, ha Edina is csinál valami nagy marhaságot.)

"de pl. Hiper a riportszobában rendszeresen lenyilatkozza, hogy szarik mindenkire, kint eljátssza, hogy nem, aztán még ő titulál egyeseket gerinctelennek. ez jobb?"

Hiper a kedvencem, persze egy két lábon járó ellentmondás és képmutatás a csaj, de nagyon jól csinálja. A riportszobában elmondja, hogy nem érdeklik a többiek, de ez nem teljesen igaz - nagyon is megkedvelt ő embereket, de tisztában van azzal, hogy a játék végén csak egy pár maradhat. Bizonyos szinten befolyásolják az érzelmei, hiszen ő sem egy szuperzseni, de aránylag sikerült megőriznie a hidegvérét. Tudja, hogy barátkoznia kell, szeret is barátkozni, de nem adja elő az Edina- meg Noémi-féle érzelgős stílust.
És igen, a játék szempontjából szerintem jobb, amit ő csinál. Itt nem számít, hogy a nézők mit gondolnak.

hideg kéz 2012.04.11. 18:56:37

@aribeth: Számít, hogy mit gondolnak a nézők. Csomóan az ismertség miatt mennek be, nem csak a fődíjért.

aribeth 2012.04.11. 19:05:59

@hideg kéz:
Igen, ez tény, nade az ismertséghez nem kell szentéletű Teréz anyaként viselkedni, utalnék itt a tavalyi évben elcelebesedett Pókmajomra és Nikire. Ráadásul ezerféle értékrendű néző van.

aribeth 2012.04.11. 19:09:57

@genevieve:
"na most a bent maradt összes ember egyként támadt neki azzal, hogy most hogyan érzi magát, időt se hagytak neki..."

Azért szerintem a betonteknőtől hazavezető úton volt ideje gondolkodnia a dolgon, és számíthatott a kérdésekre. Nekem legalábbis az helyében HÉ felbukkanásától kezdve csak az járt volna a fejemben, hogy a jó anyjukat a szerkesztőknek, engem ezért néhányan az agyhalottak közül keresztre akarnak majd feszíteni, és valahogy nem ártana majd enyhítenem a helyzeten. Elvégre új gyerek vagyok, és néztem a tavalyi műsort, ahol az újakat úgy felzabálták, mint az imádkozó sáska nőstény a hím példányt. Mondjuk mi lenne, ha egy kicsit meghúznám magam, így a haverjai nem engem fognak cseszegetni, aztán lehet, hogy azok, akik utálták ezt a kacsaszájú emlőst, maguktól fognak odasomfordálni hozzám, hogy gratuláljanak. :)

LoveMy 2012.04.11. 19:40:08

@aribeth:
Elég bő lére eresztve, de Te is azon a véleményen vagy, hogy antiszoc a Jégniki egyenes úton halad a kiesés felé!
A szerk. olyan kitételt nem fognak hozni, hogy csak az Edina-Máté nem lehet páros. Ez tuti!
Azt megszabhatják, hogy a két új bejövő nem állhat x.y mellé. Azt sem fogják, hogy a régi párok nem állhatnak egymás mellé, mert a játék alapján nincsenek régi-fixpárok, 4 naponta változnak!

aribeth 2012.04.11. 19:50:43

@LoveMy:
Igen, meg ha Kírát behozzák, akkor esetleg bekavarhat a "kit utálnak jobban" faktor. :)

LoveMy 2012.04.11. 19:59:24

@aribeth:
Az tuti, hogy bejön Csíra, de őt a lakók több, mint a fele kedveli. Míg a Jégnikit senki!

Banyus83 2012.04.11. 20:01:14

Most néztem meg a tegnapi részt, mert az éjszakám hányás-hasmenéssel telt :-) Szóval csak röviden:
Műanyagot nem sajnálom, mert Naíva-ellenes volt...viszont JégcsapNikit egyáltalán nem kedvelem, úgyhogy nagyon remélem, hogy Broki részéről csak taktika, hogy így behízelgi magát...

Naíva egész összeszedett volt a mai részben, nem? Vagy csak nekem? Semmi hiszti, hogy Broki lett Jégcsap párja meg ilyenek...a végén még fejlődik...

Melák majdcsak összeszedi magát!!!!!

Kíváncsi vagyok, ki jön ma vissza, bár azért 99,9 %, hogy Csíra...kérdé, hogy fogom-e látni ma még...

ő-szinte 2012.04.11. 20:04:44

@Λατζκα: hogyhogy nem fürdik?:-O ezt mikor tudtuk meg?

van új poszt

LoveMy 2012.04.11. 20:08:04

@Banyus83:
Jobbulást :) tegnap én is offon voltam, nem Tőled kaptam el? :)
De az esti műsorra már kissé összeszedtem magam!
Volt egy riportszobai nyilatkozata Máténak, hogy mindezt taktikából csinálja, hogy bízzon benne Jégniki! A Pandorás-előzetesben is egyértelmű Máté testbeszéde, amikor azt mondja:"persze, hogy Nikivel folytatom a játékot"!
Tuti hogy Csíra jön vissza!

Atok 2012.04.11. 20:09:25

Nem vagy kispalyas sixx, az utolso kep ut rendesen

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 20:12:47

@LoveMy: Gyere át az újba!

@Banyus83: Óvatosan azokkal a bájitalokkal és gyógyulj meg! :-)

Péter bá 2012.04.11. 20:46:49

Az azért érdekes, hogy pont most szedték szét a párokat, egy ilyen hazaküldés előtt, ha nem lett volna párcsere más lenne most otthon...Edina!?
Sajnálom Műanyagot, szerintem sokkal őszintébb volt, mint Ostobenkó, de hát neki kellett mennie!
Máté jövő héten már befosik! :D

baileys 2012.04.11. 21:17:02

@Péter bá: Igen, ez így valahogy túl sok volt egyszerre. Sokakkal ellentétben én sajnálom Nikit, valamiért szimpatikusabb lett, mint a folyton picsogó Edina vagy a végtelenül ostoba Noémi. Ha már egy réginek kellett mennie, akkor mehetett volna ezek közül egyik.
Sajnálom Melákot is, mert ha nem teszi túl magát Nikin, ki fog esni nagyon gyorsan, és akkor kin szórakozunk majd? :)

hideg kéz 2012.04.11. 21:27:32

4 meccset nézek szimultán, és most be kell sűríteni még az ÉH-t is. Rögös az út a metroszexualitás felé:)

murunga 2012.04.11. 22:21:42

na ezt az epizódot muszáj lesz megnézni, gecijó irás!!! és a zárókép Pombero úrról - woaaaaaaaahhh!!! :)))

murunga 2012.04.11. 22:23:20

apropo: az a Pombero űrról elkapott kép a reggeli fingós vagy az esti aludni készülős?

Banyus83 2012.04.12. 16:03:37

@LoveMy: Köszi, ma már egész jól vagyok :-9 Remélem nem tőlem kaptad el.... :-D

@Pácsó Ármándó: Köszi, ma már jobb! Hát igen, a bájitalok...
süti beállítások módosítása