Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6041-6042.

2012. április 11. 17:00 - drtorok

Továbbra is csak a kiegészítők tudják ébren tartani a BK nézőket/Hogyvolt olvasókat: Linda BKV-s egyenruhája mellett felbukkan egy hajós uniformis is, a frizura verseny győztese ezúttal Kinga, de mégis a legüdébb színfolt egy vaddisznó fej.

01.jpg

6041. rész:

Zsolt a közelgő könyvvizsgáló miatt parázik a Rózsában, hogy mennyire körül kell majd ugrálni, de képtelenség rá figyelni, mert Kingának olyan elképesztő, egyszerre lenyalt és feltupírozott frizurája van, hogy levegő után kapkodok. Tessék jól megszemlélni előröl és hátulról is. Linda a szokásos BKV-s kiskosztümben húz el mellettük, még mindig be van sértődve, mert mindenki utálja a Mátyás téren. Könyvvizsgáló megérkezik.

02.jpg

Klau otthonról telefonál édesének, azaz Julinak, ugráltatja egy telefonszámért, ami az irodában van. Juli nem találja, akkor kerestesd meg Attival, de a nő szerint nem ér rá, mert tárgyal, és hopp, vágás, Atesz éppen Juli nyakát falja a telefonbeszélgetés közben.

03.jpg

Aliz Gizivel fut össze a kukáknál. A szőke állásinterjúra megy. Forralt bort kell majd kimérnie most, hogy beköszöntött a tavasz. A másik munkanélküli is panaszkodik, hogy András lobbizik érte Nóránál. Majd Gizus Zsoltba botlik, kitárgyalják az ellenőrt, hogy miért sírdogál.

Milyen autót vegyek? kérdi Nóra Andrist az irodában. Faszom se ért hozzá, de időm sincs ilyenekre, mióta kibasztad Gizust. De ő hazug és megbízhatatlan, érvel az ügyvédnő. Kirobban a vita, mindketten őrületeseket hadonásznak. Baszki, nem érted? Pornózott Klau házában, mi van, ha legközelebb idehozza Kovi csajait az irodába?! Ugyan már, mondja András, az csak egyszeri botlás volt. De Nóra nem enged, Klau a cégtársunk, már csak miatta sem.

04.jpg

Bartha még mindig a könyvvizsgálón kattog, aki a raktárában kutakodik gyanús dolgok után, Kinga borogatja a főnöke homlokát. Megérkezik shopaholista, különleges vacsi vár rá és Zsoltra este, mert évfordulójuk van. Ezt Bartha láthatóan elfelejtette. De ugye nincs aji? kérdi gyanakvóan vásárlás mániás feleségét, aki mutatja, hogy mennyire icipici meglepetés vár urára. De nem kell semmi, nekem te vagy a legszebb ajándék, mondja Zsolt felesége visszataszító csimbókjai láttán. Mi tagadás, a BK fodrász nem áll a hajkoronák magaslatán mostanság. Zsófi el, férj Kingát faggatja, hogy vajon milyen évfordulót ünnepelhetnek aznap. Kibékülés? Az tavasszal volt. Első csók? Nem. Összeköltözés? Dehogyis! Lánykérés? Az se. Sebaj, Kinga megnézi a füzetét, mert abban minden fontos dátum benne van – ezek szerint naplót vezet Zsófi és Zsolt magánéletéről. De basszus, a füzet a raktárban van, ahol most a könyvvizsgáló ügyködik. FRANCBA! üvölt fel Zsolt, ki tudja, miért. Kinga valami villanyszámlát is emleget.

05.jpg

Vili bá’ Gizi és az én kedvenc fehér lakkcsizmámat sarkallja. Gabika hozza a közös költséget. Megy vásárolni, kipofozza Lackó Mackó lakását. De a padlás is tele van jobbnál jobb kacatokkal, mondja Vili. Máris húznak fel. Linda kéri a jegyeket és bérleteket Gizitől. Anya faggatja, miért sírt. Mert kettest kaptam töriből. Gizi nem hiszi el, de Linda lerázza.

06.jpg

A banda többi része Hanna születésnapi buliját tervezi. Csocsó jöhet, de Linda kösz, nem, mert hangulatgyilkos, állapítja meg Hanna.

Zsófi elsüti a csodás klímás kocsiját Nórának. Miki közben mögéjük lopódzik és hallgatózik feltűnésmentesen. De nem bírja befogni a pofáját: Jól hallom, autókról beszélgettek annak ellenére, hogy nők vagytok, s mint tudjuk, a nők tök hülyék ehhez? Csajok verdákról dumcsiznak – tökéletes kombináció, állapítja meg agyatlanul Berényi. Mielőtt Nóra megvenné, Miki szívesen lecsekkolja az autót.

07.jpg

Juli simogatja a vállát, Atesz kéjencen szemléli hátulról. Folyik a munka. Nem tudok így dolgozni, hogy így nézel, kacérkodik Julcsa. Hogy nézek? Üljek csukott szemmel? Tudod, hogy mire gondolok. Remélem, ugyanarra, mint én, mondja Attila. Most fejezték be a dugást, és máris azon jár az eszük? De a szexi irodai hangulat fokozódik: Atesz egy ideje csak Juli csúnyájára tud gondolni és kész van. Rossz vagy, incselkedik a nő. Attila felpattan, bezárja az ajtót és Julira veti magát, azt mondja, csendben fognak dugni. De Juli nem adja annyira könnyedén a testét, erre Attila sajgó prosztatával sóhajtozik, hogy el kéne utazniuk valahova.

08.jpg

6042. rész:

Miközben Attiláék az irodában rosszalkodnak, Nóra dicshimnuszt zeng az új kocsijáról a Rózsában Mikinek és Kingának. Majd panaszkodik, hogy a fasza kivan András állandó Gizizéséből. Nóra el, Miki Barthához fut, mindketten fosnak a könyvvizsgálástól. Kingu közben megtalálta a naplójában, mit ünnepelnek Zsófiék: ez az első vallomás évfordulója. Mi van?! Kinga megint a villanyszámlán kattog.

09.jpg

Linda levette a BKV-s kabátját, Vili meg egy vaddisznófejjel állít be a nappaliba. Jézusom! sikkant Gizi a padláson talált cucc láttán, és a portörlővel védekezik. Vili a hálóba az ágy fölé helyezné el szíve szerint a preparált állatot, a nője nem hagyja, a nappaliba fog kerülni a szörny. Linda kiszúrja a BK közösségi oldalán, hogy Hanna a háta megett miféle őrületes partit szervez. Zsolt csónakeladós telefonhívást bonyolít le a sötét lakásban, majd elrohan, és jól otthon hagyja a villanyszámlát.

11.jpg

Atti a hancúr után máris fülledt sms-t küld Júliájának otthonról, hiába mondja neki Nóra, hogy mennyire fasza autót vett magának, a férfi beleszarik. A nő még Miki nevét is bedobja, de Attila arra se harap rá, ez fel is tűnik Nórának. Jó, majd reggel kocsikáznak, és Nóra megöleli élettársát, aki a háta mögött fejezi be az sms írást.

A másik családi fészekben András papol a Gizi-hiányáról Julinak, annak is máson jár az esze. Igen, mert Attila is lebénulna nélküled, érez rá tudat alatt a dolgokra Andris. Megérkezik az sms a paralízises főnöktől, aki „imádta Juli délutáni ötleteit.”

12.jpg

Zsófiéknál kezdődik a vallomás évforduló, gyertyafény, „jaj, ez annyira romantikus!”, meg ilyenek. A nő nem éppen olyan icuripicuri ajándékot nyújt át férjének, mint azt korábban ígérte. Az aji nem más, mint egy hajós egyenruha, Zsolt hebeg-habog. Zsófi pedig egy DVD-lejátszót kap a kocsijába. Eltorzult arcok tömkelege. Too bad, hogy eladtam a verdát, mondja Zsófi. Indok: beleszeretett az egyenruhába, de nem volt pénze, Nóra meg adott előleget. Most hajítom el az agyam. Bartha is bevallja, hogy ő meg a csónaktól szabadult meg. Zsófi fel akarja kapcsolni a villanyt, de persze azt addigra kikapcsolták.

14.jpg

Aliz vodkát rendel idegesen a Rózsában. Mint kiderül, három nyelven kéne tudnia a forralt bor eladáshoz. Linda bemegy a raktárba, ahol a könyvvizsgáló dolgozik, és lenyúl egy üveg piát. Írja fel! mondja a férfi. Faszt, apámé a kávéház, és kirohan alkoholostul. Könyvvizsgáló máris jegyzetel.

Zsófi baszogatja Zsoltot, hogy miért nem fizette be a számlát. Kiderül, hogy amúgy is szarul állnak anyagilag, Zsófi nem érti, mintha nem szórt volna el egy rakat pénzt mindenféle szarra. Apu azt is bevallja, hogy kölcsön kért Pandától, Zsófi beleremeg a szegénység gondolatába.

16.jpg

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kárpátia56 (törölt) 2012.04.11. 21:27:53

a vaddisznófej tényleg kurvajó. most a mairól, basszus én mégis átérzem ennek a szerencsétlen Lindának a szenvedését.

az ő korában 1-2 olyan sms-t én is nyomtam. ez nemciki 19 alatt.
süti beállítások módosítása