Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók 24-26.

2012. április 10. 13:53 - Hódos Hajnalka

Ma este végre izgatottan ülhetünk a trubadúrláda elé, van miért. Mi? Dehogy a Marslakókra gondolok, bár langyos-langyos! Hofélia az m1-en, ma este a szöröncsétlenek után rögvest, és ha már, akkor idéznék is, gondolom, nem kell magyaráznom, miért pont erre esett a választásom: "Az is rohadjon meg, aki behoz ide még egy brazil szappanoperát! José don Padrafos!" Géza, innen üzenek, ha hallod: Művészkém, csinálják bazmeg, már nemcsak hozzák, csinálják is! Na nézzük, mi történt a Marson. Erzsikével és az ő nyavalygásával nyitunk, most már mindig ez lesz? Nem történik semmi, csak a duma. Hogy Ottó erre mit válaszolt, gőzöm sincs, a húsvéti marslakóktalanság hálistennek kiölte az agyamból a látottak felét, legfeljebb majd improvizálok, nem tévedek nagyot, ha azt írom, a kutya se fogja észrevenni, hihi. Antos szólhatott volna nekem is, nemcsak Ottónak, hogy Zöldi követte őket egész nap, mert rohadjak meg, én se tudtam róla. Arról sem, hogy Zöldi meg az emberei profik, jézusisten, remélem, nem klónozták a Gézát, egy is sok(k) belőle! Titi ideges, hajnali háromig böngészte az ápolónős szerződést, miközben nyakig van melóval, bazmeg, tényleg kimaradtam valamiből. Lehet, felmondott, és új munkahelye van.

Színre lép Károsult 2.0, aki kárörvendezve előadja, az igaz, hogy elúszott a háza, a vállalkozása meg mindene, de a gyártósorral Zöldi nem tud mit kezdeni, mert túl hülye hozzá. És nem kötötte azt sem az orrára, hogy szabadalmi oltalom alatt áll az eljárás, amivel dolgoztak. Hihihi. Nem fél, látott ő már igazi maffiózót - gondolom, a tévében, amíg még volt, a donkorleónét - Zöldi egy kisfiú. Neki meg be fog jönni a Zélet, mert hagymába' fognak utazni. Az fasza meló, kitartást hozzá. Zsánfránszoá rögzítőjén csicsergő hangocska kényeskedik, milyen kár, hogy csak két napot tölt Budapesten, vigasztalhatatlan! Csak egy módon lehet megvigasztalni! Azt sejtem, nem egy sztetoszkóppal. De ez a csaj azzal sem elégszik meg, hogy kiszúrja a szemét belga meg holland zenékkel, mint Titivel tette. Titi természetesen hallja a hangüzenetet, neki is áll búslakodni, csak tudnám, mire föl.

Dr. Lukács Vince megjelenik okoskodni, a Marslakók.hu nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért fog felelni, mert Ricsike üzleti tevékenységét ellehetetlenítik, juj! Flóra Művésznő és Eszter találkoznak, a "kedves kis csigaház a belvárosban" elnevezésű helyen, ami a Félkéz, ekkor hagyja el a számat az első óbazmeg. Hogy a találkozásnak mi értelme azon kívül, hogy Flóra tátott szájjal bámul, nem jöttem rá, pletykálnak kicsit Erikről mert az teljesen nyilvánvaló, hogy a magánéletünket egy olyan expornós celebbel osszuk meg egy negyedosztályú kricsmiben, akit eddig kétszer láttunk életünkben. Meg húszszor a Best magazinban. Eszternek megint kemény napja van, megérkezik a Grál lovag, akivel össze is ragadnak rögvest, mint a zsíros tészta. Kígyós tervezget, Károsult 1.0 nőcit rá kell venni a tanúskodásra, és akkor Zöldinek annyi! Töri a fejét, kell, hogy legyen egy szervezet, ami kiszipkázza ebből az egészből a nyereséget, a HTH erre alkalmatlan, és nem feltétlenül azért, mert A Bankár egy antipatikus pöcs. Több cég van, ha valamelyik veszteséges, a többieknek kell jótállnia, amelyik lábbal meg sok a baj, azt fogják és amputálják.

Titi gondolattyai eközben Zsánfránszoá körül forognak, aki hálára készül, hozott is egy üveg bort, jóvan, nem rossz ötlet, de dugás nem lesz! Előtte felhívja Mamikát és nyivákol, a belgának szeretője van, jaj most mi lesz? Anyu gondolom, egyedülálló, különben nem adna olyan tanácsot, jaj kislányom, hülye vagy, az utolsó éjszakát borozgatással és dugással akarja tölteni, ráadásul veled, mikő még? Gergő beköltözik a szerkesztőség raktárába, ebben már nem is keresek logikát, Piton poénkodik, nőt nem hozhat fel az albérletbe. Ajajaj, nagy baj van, Károsult 1.0 elhúzott Brazíliába, úgyhogy nem fog tanúskodni, na most mi lesz? Erik próbálja Eszternek elmagyarázni, hogy nem könnyű vele, ezért ilyeneket mond neki: férfias, idegesítő és kibírhatatlan. Sokszor irritáló. Feltartottam a táblácskát, rajta a maximálisan adható tíz ponttal. De azért kicsit izgalmas is. Meg vonzó, különleges és gyönyörű. A Zember valahogy mindig meg akarja hódítani. Na, ez már Eszternek is tetszik. Antosék isznak egyet a jól végzett munkára, igyon Ottó is nyugodtan, mert az alkoholizmus ellentéte nem az önmegtartóztatás, hanem az, hogy az ember a helyén tudja kezelni az italt. Lesz is belőle balhé, Erzsike jön, csak ő nem emberszagot érez, mint a mesékben a szörny, hanem piaszagot, legalább ma is meg tud sértődni valamin és nem kell házaséletet élni, ugye. Leszáll az est, kikinyugalomba, Géza megint rosszban sántikál, benyit a szerkesztőségbe, hogy most éppen miért tört be, nem derül ki, mert Velenyák, a hős felkattintja a villanyt, mire a rosszfiú ijedtében olyan talajgyakorlatot mutat be, ami olimpiai kvalifikációt ér.

Máris reggel van, Eszter, a Vadmacs bal lábbal kel fel, de megnyugtat minket, ez nála alap, hát engem nem sikerült meglepni. Azaz igen, a Vadmacskával. Hijnye, de nincs kedve dolgozni. Nem értem, eddig se csinált ilyen tevékenységet, amióta mén a sorozat, úgyhogy. Eriknek hirtelen támad 1440 szabad perce, mert a nemtomki lemondta a műtéteket, a többi beteg dögöljön meg ott ahol van, ki is eszelnek mindenféle elképesztően izgalmas programot, ilyeneket, hogy kisfröccsözni fognak meg sétafika a Duna-parton, aztán egy kapucsínó egy félhomályos kávéházban. Mindjárt eszemet vesztem az irigykedéstől, tényleg. Titi nem emlékszik arra, végigdugta az éjszakát a belgával, úgy látszik, ma mindenki vadmacska, Zsánfránszoá is ezt a jelzőt használja ugyanis. A belga elég taknyos munkát végezhetett, mert Titi kirakja, mint macskát szarni, de Zsán nem tud elmenni. Remélem, azért éjjel el tudott és nem az urológián folytatódik a vérszegény liezon. Titi jön valami rossz szöveggel, megtanultam veled egyedül lenni, meg ilyenek, hogy egyikünk se azt adja a másiknak, amire az vágyik, na mindegy, én nem értek nőül, és megmondom őszintén, inkább folytatok társalgást Pötyivel, higgyék el, több értelme van. Antosnak úgy látszik nincs azzal gondja, hogy elmenjen, mert amíg ezek nyígnak, ő elkapta Bohócévit egy gyors menetre, aztán fénymásol a szerkesztőségben, mert kell, hogy az összegyűjtött anyagról legyen másolat. A Duna-parton kis városimázs Szegednek, ami a világ legjobb városa, legyen az, nem kötözködök, Eszter rádöbben, hogy már kerek ötven perce jól érzi magát, ezért elkezd geciskedni Erikkel, mit akar tőle tulajdonképpen? Szerintem semmit, lesz még baj ezzel az orvosgyerekkel, figyeljenek csak, én szóltam. Zöldivel végre szóba áll egy maffiózópajti, a Keszthelyi. Ricsi hőzöng, őt akarják kitenni koncnak, mi? Na abból nem esznek. Keszthelyi szarik Ricsire, rárakja a telefont, hogy öröm hallani. Eszter óbégat a Duna-parton, mert Erik mindig csak a hibáit hozza fel, Titi Zsánfránszoával óbégat a szerkesztőségben, aki berohan hozzá (virág és holland zene, valamint gurulós bőrönd nélkül), Fésűs Nellyékhez meg jön a nyuszi és tojik piros tojást, örvendek.

Mámeg itt egy ügyvéd Kígyósnál, most a HTH megbízásából, bizonyítékaik vannak a Marslakók.hu törvénysértéseire, ejnye-bejnye. Kígyós kezd attól tartani, az Ügy nemcsak Zöldin, de rajtuk is túlnőtt, itt az ideje mindent átadni az ügyészségnek. Eszter kirakja a lakásából az éppen ott töketlenkedő Gergőt, aki kénytelen hazahúzni a belét anyuhoz, Helmut miatt össze is ugatnak, a szerkesztőségben meg pezsgőt bontanak, mert azt ünneplik, hogy mindenki be akarja őket perelni. A pukkanás után nyílik az ajtó, jó estét, gazdasági rendőrség, kérem, ne nyúljanak semmihez! Most mi lesz? Kígyós bemegy a rendőrségre és visszaszerzi a dossziét. Na, azt megnézem. A nyomozó nem boldog, egész éjjel a Marslakók anyagát nézte. Tökéletesen megértem, én is tökön szúrnám magam. Kígyós értetlenkedik, pár hete alakult a cég, nem korai ez? A nyomozó nem röhögi ki, csak kicsikét, aztán észbe kap, dehogy korai, ezekkel a kurva cégekkel csak a baj van, némelyik eleve tisztességtelen szándékkal jön ám létre! Azt hiszem, ezt szokták úgy megfogalmazni gazdasági lapokban: a vállalkozói réteggel szembeni általános bizalom. Az ügyész, aki a papírokért jött, lecseszi Titit, legközelebb ne ugráltassák feleslegesen, és bevágja maga mögött az ajtót. Titi szomorkodik, egészen addig, míg Antos elő nem húzza a fiókból a dossziét, ráadásul az eredetit, hihi, a másolatokat adta ám oda. Mondom, a fiókból. Az, hogy a gazdasági rendőrség emberei előző nap kutatták át a szerkesztőséget és vittek el mindent, az nem számít, az számít, hogy Titi imádja, kap is csókot az okos fejcsijére, persze Bohócévi pont akkor lép be, majd rohan ki, én nem értem, ebbe a sorozatba senkinek nincs soha semmi dóga, hihetetlen.

Helmut lelép egy hónapra forgatni, Gergő boldog, anyu meg van sértődve, Erik titokzatos telefont kap, fogadjunk, Szegeden van felesége meg három gyereke, plusz egy negyediket most terveznek az asszonnyal örökbe fogadni. Közben Kígyós még mindig a rendőrségen van és panaszt tesz, rágalmazás miatt. Mert az rendben van, hogy a nyomozó végzi a munkáját, ugyanis Kígyós ezért fizeti az adót. A nyomozó hümmög, hát igen, lehet, hogy valaki azt akarta, hogy ne legyen idejük megírni bizonyos cikkeket, csakhogy az van, hogy a vizsgálat kiterjed ám a cégalapításhoz szükséges lóvéra meg a cég tagjainak vagyoni helyzetére is ám. Ja, hogy vagyonosodási is lesz? Aham. Amíg Gerike anyukája kifejti, hogy az nem rendes munka, hogy Gerike egész nap a neten lóg és Helmut helyett beköltözik Dzsánni, valamint egy újabb Eszter-Erik felejthető párbeszédet is láthatunk, valamint Antos ráveszi Bohócévit, hogy nyissa ki a fürdőszoba ajtaját és higgye el neki, hogy a feje nem Titi mellei között volt, mikor benyitott a szerkesztőségbe, valamint Titi hallani sem akar róla, hogy Velenyák Gerike hozzá költözzön, amíg kiheveri az ószólemiót, Ottó pedig hívja a többieket, mert Kígyós azt mondja neki, jól alakulnak a dolgok, addig hipp-hopp, a gazdasági rendőrség mindent megtud Pitonról, már át is nézték az szja-bevallásait, amiből rájöttek, hogy tehetős és becsületes ember. A nyomozó nem érti, mi a faszér ugrál ahelyett, hogy várná a kapafődet, az ő korában mások már berendezkednek erre, meg összeszednek valami krónikus betegséget, és társasági életet is a háziorvosi rendelőben élnek, nem ám a Zigasság nevében Zöldi-félékkel húznak ujjat. Csakhogy Kígyós makacs ember ám! Ki is raknak mindent a netre, reszkethetnek a rosszfiúk! Piton nyomja meg az entert, juj! Este Eszter és Erik gyertyafényes vacsoráznak, Eriknek igaza van ám, Eszter tényleg nem bízik senkiben és paranoiás, aztán a torkán akad a falat, mikor a Végre Egy Normális Pasi aszongya neki, te, asszony, gyere má' el velem Szaúd-Arábiába! Fogadjunk, nem megy, pedig....

Címkék: marslakók
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kullancs1983 2012.04.10. 15:23:11

A Duna-parton városimázsolnak a Tisza-partnak? Óha! Azt a részt épp láttam mikor a szőke szuka kiakadt mert szóbahozták a hibáját, én a doki helyében megfogtam volna a nyakát és a fatörzshöz csapkodtam volna a fejét, miközben elmondom (kétszer) hogy "Nehisztériázzálmáregyfolytábantebeképzeltpicsaéshagyjadmárhogy befejezzeklegalábbegykurvamondatotbazdmeg!!" A többiről (hál'Istennek) megint lemaradtam..:D Ja, a vörhenyes anyja meg ekkora kurva? Pfujj!

sogeking 2012.04.10. 20:42:35

nem akar valaki meghívni egy pohár tejre? (csak nőknek áll az ajánlat)

kemény keleti kommentelő 2012.04.10. 23:12:08

@sogeking:
1. Bejegyzésed burkolt szpojlert tartalmaz.
2. Sajna szomjan vészel, mert rajtam kívül senkin se nézi Titi nénit.
3. Holnap leadom a fárasztó pöcs dumáját az ügyvédemnek, de ha nem ránt magára elküldöm a csába.
süti beállítások módosítása