Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x21

2012. április 10. 06:00 - sixx

Na, egy hét böjt után ismét lehet élőben kibeszélni, és menten mennyi mindent. A múlt hétről még tartozunk egy csupasz Naiva pinával, tessék. Jó kis epizód lesz a mai, a szerkesztők tényleg úgy szopatják a lakosokat, mintha kötelező lenne.

Végre mán, hogy megint van hoteléden, embert próbáló feladat három napot kibírni Melák orrlyukai nélkül. Múlt héten Terror távozott a hotelből, miután nem sikerült beüvöltenie magát a belső körbe, pedig milyen jó tervnek tűnt első blikkre. Lett egy Petránk, a heroinista külsejű egyetemista némber új értelmet adott az " arcizma sem rándul" kifejezésnek, mert neki aztán tényleg nem mozdul semmije beszéd közben. Alexa eddig az egyetlen nyertese a hotelnek, hiszen 850 000 forinttal lépet le egy heti csendespihenő után, jó neki. Ja, és Broki levarrta Naivát, aztán meg közölte vele, hogy otthon van nője, ami azért kimeríti az ótvaros nagy geciség fogalmát, de mindegy. T69.2 szeles időben fogad minket, és figyelmezteti a nézőket, hogy a nyugalomnak menten vége a hotelben.

Nem értem én ezeket az agyhalottakat, reggel négykor, amikor kivakarom magam az ágyból, kurvára nincs kedvem táncolni, még élni sem nagyon, Naomi (Ostobenkót odabent így szólítják) meg Naiva meg műsort rendez Omárnak a nappaliban, mondjuk szerintem parancsszóra. Omár jól érzi magát, mert Terror hazament, Hiper meg olyan mozdulatokkal sminkel, mint egy kőműves vakol, valahol van azért metszete a két halmaznak. Melák is csatlakozik a reggeli tornához, leül az asztalra és csápol, természetesen gatyában, mi miatt tán ÚjPétert kutyázta annak idején. Műanyag másnapos, és morcos, nem mintha ez bárkit is érdekelne. Meláknak ez volt az álma, mármint az, hogy az Éden hotelben szerepelhessen, azért jó neki, hogy 19 évesen felért a csúcsra, nem? Naiva aszongya, ha tudja előre, hogy Broki nem facér, nem engedi be a vulvába, hát, asszem ez eső után köpönyeg minősített esete.

ÚjPéter, Naomi és Omár azon agyal a nappaliban, hogy nő vagy fiú jön-e be, a két faszi nőt akar, Naomi meg féltékeny lesz menten, és megfenyegeti ÚjPétert, hogy menten felajánlja védettségért cserébe, amire ÚjPéter úgy reagál a kamerába, hogy minden akaraterejére szüksége van ahhoz, hogy ne szakítsa le az arcát Naominak, mert akkorára nőtt, hogy két kézzel bele lehet kapaszkodni. Naomi Naivának önti ki a szívét, unom már, hogy szopasson ÚjPéter, faszombamár, a fejem fölött kés lebeg. Naiva próbálja nyugtatni az ostoba némbert, térj már magadhoz, és ne duzzogj, szopatjátok egymást, ez így van jól, nem kell hisztizni állandó jelleggel. Ha jól értem, Naomi menstruál, ami tetézi a gondokat, és ami a legfurcsább, a hasáról csipesszel tépkedi a szőrt. Ezt nem biztos, hogy látni akartam volna, de már mindegy. Naiva szerint Naomival baj lesz előbb-utóbb, mert labilis.

Ugrunk a mödanszié mellé, ahol a téma az új lakó, ha csaj lesz, mondja Melák, vele fogom tölteni a napom 99 százalékát, mert nekem kell valaki, akinek tudok oltásokat adni nap mint nap, és tényleg ezt mondta bazdmeg, nem viccelek. Műanyag erre kiváló alany, teszi hozzá, mert a felhalmozódott feszültséget i tudja adni magából, márpedig ha az nem jön ki, akkor abból nagy baj van. Lelki szemeim előtt már látom a Hulkká alakuló Melákot, amint leamortizálja a gumimatracokat és közben kimeredő szemekkel csorog a nyála. Műanyag szerint bombanő jön be, ÚjPéter azt teszi hozzá, hogy ja, meg majd Nikinek hívják őt is. Omár nem lesz bunkó a beköltözővel, Hernyós viszont szarban van, mert még nem bízik senkiben. Juan levelet hoz, mire Műanyag hangos na neeee-vel reagál, mintha ebbe a kócerájba még soha nem hoztak volna levelet.

Délután vizibalett előadás lesz, párban kell előadni a gyakorlatokat, a többiek pontoznak. Műanyag nem tud a víz alá lemerülni, de ez a kisebbik gond, mert Naomi meg azt sem tudja, mi az a vizibalett. Hát az olyan, hogy lemerülsz a víz alá és a lábaddal kapálózól, mondja neki Hiper, köszönjük. Elkezdődnek a próbák, van, aki a bárpult mellett (Broki-Naiva) más az ágyban fekve (Hiper és Elemző) gyakorol, a Melák-Műanyag páros viszont a vízben, mert nekik van eszük. Jó, nem sok, de legalább nem szarják körbe a szobát. A végére aztán mindegyik bemegy a vízbe, Naomi viziembernek tartja magát, ezért örült a feladatnak. Na, kezdenek, Omár és Petra az első, Omár kis híján összefossa magát, mire kiemeli Petrát a vízből.

Műanyag az ünneplő fürdőruhájában van, abban, ami mellben ilyen műszörmével van súlyosbítva, ráadásul a csajom kiszúrta, hogy még push-up rendszerű is, ami kissé overkillnek tűnik a műcsöcs mellé, mert hát már hova a faszomba akarja még jobban kiemelni a műanyag kellékeket? A produkció kevésbé balett, inkább erőgyakorlatok sorozata, Melák erős, ezt tudtuk eddig is, lapozzunk. Műanyag váratlanul, jól viseli, hogy víz éri a haját, nahát. Broki és Naiva a parton próbált végig, ehhez képest a produkció flottul megy, vannak benne egész értékelhető momentumok és vicces is, különösen az a része, amikor a pucér seggüket mutogatják az ég felé. Hiper és Elemző produkcióján sokat ront Hiper túlmozgásos, izgága viselkedése, a kűrben egyszerre szinte egyetlen elemet sem sikerül abszolválni.

Naomi és ÚjPéter a mödanszié melletti tánccal nyit, majd elhülyéskedik az egészet a vízben, ÚjPéternek nehezére esik hét mozdulatsort megjegyezni, Naomi a legnagyobb sikert a fejesugrásaival aratja, amik leginkább hasasok lettek. A végén Juan levelet hoz megint, az eredmény: 5. Omár-Petra, 4. ÚjPéter-Naomi, 3. Hiper-Elemző, 2. Műanyag-Melák és meglepetésre első Naiva és Broki. Naiva szerint tudat alatt már egymásra hangolódtak, ezért lett fasza a produkció. A jutalom egy koktélparti, amin a koktélokat maguk készítik el a delikvensek. Nem sokkal később újabb levelet hoz Juan, amiből kiderül, hogy párcsere lesz, a csajoknak kell új faszit választani és beköltözni a szobájába. Hiper még fel sem olvasta a levelet, amikor Műanyag máris Broki után kiált, légy a párom, hélló. Naiva lecsap, ezt azért gondoljuk már végig, basszameg.

Elemzőnek nem világos, ki dönt, Hiper megint felolvassa a levelet, a nők bazdmeg. Hiper megy Melákhoz, Naiva Elemzőhöz, Műanyag Brokihoz, Omár Naomihoz, ÚjPéter pedig megkapja Hernyóst, biztos jókat fognak beszélgetni. Melák szerint ő a szobába alszik, nem beszélget, szóval mindegy, ki van mellette. Naiva jelzi Műanyagnak, hogy Broki pucéron alszik, amitől Pokahontasz műkikészül, jaj, neeeee, hörgi olyan hangon, mint egy kofa a piacon, amikor hatvanért vinné az ember a százforintos retket. Broki kifejezetten örül, hogy másik nő mellé került, mert fő a változatosság. Az új lánynak tuti az lesz a feladat, hogy megmondja, kinek ki az igazi párja, kombinál Naiva, ezzel mindenki egyetért, ÚjPéter máris átöleli Hernyóst, mi nagyon jóban vagyunk. Akkor miért nem a seggemet fogtad meg, kérdez vissza a csaj, hoppácsak. Naiva veszélyben érzi magát, mert kuszaság van.

Pakolnak, költöznek, Műanyag két pillanat alatt ott terem Broki szobájában, Naiva ki is akad egy kicsit, faszom, nem várnál egy félórát? Broki leszarja, hogy Naiva Elemzővel alszik, a csajt ennél azért mélyebben érinti a csudafasz átmeneti elvesztése. Smárolnak. Műanyag röhögve meséli Meláknak, hogy Naiva féltékeny, a kamerába pedig arról beszél, hogy a női praktikáit sikerrel vetette be Meláknál, Brokit is befűzi seperc alatt. Hiper a sírógörcs szélén pakol, most vagy a delfineket siratja, vagy Elemzőt, de inkább az utóbbit, mert összeborulnak, és ha Broki nem a legrosszabb pillanatban lép be, egy csók is elcsattant volna. Hipernek az a kényszerképzete van, hogy Naiva Elemzőt is le akarja szopni, pedig nem. Naomi és Omár jól elvan egymással, Naomi kifejezetten rá van kattanva a faszira.

A vacsora alatt ÚjPéter és Naomi civakodik egy kicsit, Naiva pedig letisztázza, hogy akkor most mindenki játssza azt, hogy ezek a rendes párok, amik most alakultak ki. Omár szerint felesleges faszság az egész, van benne valami. Broki félrevonja Naivát, mert a csaj viselkedése kicsit zavarja, azaz az, hogy túlságosan is kimutatja az érzelmeit, Naiva meg attól fél, hogy odakint Broki majd leszarja a fejét. Brokinak kicsit sok volt már Naivából. Melák koktélt kever, Naomi ÚjPéterrel táncol Hiper idétlenül vihog. A koktél kicsit erősre sikerült, legalábbis Hiper arckifejezése alapján. A reklámszünet előtt a kamera egy nőt mutat, amint egy monitoron követi a hotelben zajló eseményeket. Na, az újnő Nikolett (hehe, ÚjPéter eltalálta), animátor, mint Éden Alíz volt, és vámpírfogai vannak. Határozott nőnek tartja magát, akiért borulnak a faszik, a csajok nyávogását nem állja.

Nikolett a monitoron figyeli az eseményeket, ÚjPéter éppen azt magyarázza Hernyósnak, hogy Naomiban még jobban megbízik, de teperjen csak a csaj, mert a bizalom kiépíthető. Nikolett azt szűri le, hogy vannak erős párok és taktikából összerakottak is, abból vajon mire jut, hogy Műanyag röhög Naiván, mert féltékeny Brokira? A tévé előtt ülve úgy gondolja, nem fogja magát jól érezni, a lányoktól mentse meg őtet az Úristen, és milyen igaza van. A nők táncolnak, a faszik a nőket beszélik ki, Nikolett meg besétál a bolondokházába. Melák kitalálja, hogy a fogadására egyszerre kellene odamenni. Műanyagnak első blikkre nem szimpatikus, hiszen Nikolettnek hívják, ez az óvodás érvelés az, amit Pokahontasz pontagyától elvárunk. Gyere, mesélj, Nikolett, mondják a faszik, Broki örül neki, hogy bejött, mert így a nők a fejükhöz kapnak egy kicsit. Nikolett Siófokról ismeri Omárt, az olyan kis város? Ja, hogy ott melóztak.

Elemző szerint Nikolett egy szívtelen dög, amolyan Pókmajom2, Melák megjegyzi, hogy jó, oké, legalább nő jött be, de jól is nézhetne ki. Nikolett a bemutatkozás után máris magára maradt, senki nem beszélget vele, így Carlos hoz neki egy levelet, most azonnal válassz két faszit, aki szimpatikus. Broki és Omár lesz az, hármasban a szingliszobába kell költözniük. A faszik úgy tesznek, mint aki nagyon örül, Naiva olyan ideges, mint még soha. Műanyag röhög Naiván, mert nem elég, hogy ő is Brokit választotta, mást egy másik csaj is, ez így elég gáz. Broki próbálja nyugtatni Naivát, hiába, mert a csaj felült az érzelmi hullámvasútra, és nagyon kimutatja az érzelmeit. Áj em sztrong, verisztrong, mondja valamiért angolul Naiva, a hideg kirázott hirtelen.

Naiva és Naomi körbeviszi Nikolettet, közben Broki, Melák, Hiper és Elemző kitárgyalják az újnőt, Melák szerint hulladék, Broki viszont nagyon megbaszná egyszer. Nem fogom, nyugi, teszi hozzá, de nagyon megcsinálnám, nagy segg, nagy csöcs, bejön. Nem egy barátnő alapanyag, de baszni jó. Broki fiam, ami jóindulat volt irántad a kommentelők irányából, azt most elveszítetted. Naomi Sun Tzut idéz, és közel tartja magához Nikolettet, aki ellenség. Megmutatják neki a hotelt, érzelemmentesen vesz tudomásul mindent, ezzel a nővel van valami baj. Visszamennek a pulthoz, Műanyag Naomival táncol és a fülébe súgja, hogy mit rakja ez itt magát a pultnál, milyen gáz már, ki akarom rakni. Ordas, mondja az egyre inkább egy útszéli ribancra hasonlító Műanyag, bagoly mondja bazdmeg. Nikolett ÚjPéternek puncsol, hány éves vagy te? 34. Na ne, kinézel huszonnégynek. Ügyes.

Melák baszosra itta magát és Műanyagot vegzálja a szobában a szokásos menetrend szerint, azaz ő akar valamit Pokahontasztól, az meg kézzel-lábbal védekezik. Szállj le rólam, már mondtam, mondja a nő, leszarom, mint mondtál, jön a riposzt és a rettentő kigyúrt karok satuba fogják a kiéltre műtött fizimiskát, ilyen közelről rémálmaimban sem akarok ilyen arcot látni, mármint nem a Melákét. Melák nyelve egyre közelebb ér a csalánszájhoz, rettegve várom a pillanatot, amikor elcsattan az első smár. Melák szerint ő akit megkedvel, azzal nagyon gyengéd tud lenni, ezt menten demonstrálja is, egy karral lefogja Műanyagot, és a szájába taszigálja a nyelvét, végül is a farka is lehetne, szóval igazán nem lehet ok a panaszra. Broki a legjobbkor jön be kulázni a budiba (Hiper hogy örülne ennek), Máanyag menekülne, de Broki csak röhög, folytassátok nyugodtan, te meg töröld meg a szádat, Melák.

Hiper és Elemző is egymással van elfoglalva, Naomi átöltözik estére, te meg csöcstartóban alszol, baszki, kérdezi Omár félálomban. Melák a gyengédség élő szobraként most már a hüvelykujját nyomja Műanyag felpumpált szájszervébe, ez a szerelem, én mondom. Omár kap puszit Naomitól, a nyakára, menten fel is horgad a farka. Nikolett, teljesen érthetetlenül szemüvegben alszik, de most komolyan, ezt magyarázza már el valaki, a piáláshoz nem kell neki, aludni meg igen? Broki pucéron fekszik be mellé az ágyba, amin nem lehet aludni állítólag, így leköltözik a padlóra. Elemző keményen horkol. Holnap dráma lesz, sírnak a nők a hotelben.

Címkék: éden hotel
529 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dick Francis 2012.04.10. 14:15:06

@beacska: Én úgy értettem, hogy nem szokatlan az, hogy két új és érkezik. Mert azt kérdezte valaki, hogy ha ma lesz kieső, akkor 5-5 a felállás és mi marad a párválasztóra. Egyébként meg szerintem is lány fog jönni ha most lány esik ki. A párválasztó meg nem maradhat el. :)

Pácsó Ármándó 2012.04.10. 14:17:17

@beacska: Ha most repül egy régi csaj és jönne Kíra az valószínűleg megint egy régit reptetne (bár Petrával könnyebb dolga lenne) és frissülne a lány csapat is alaposan.

beacska 2012.04.10. 14:17:49

@Dick Francis: persze, ez nem kérdés...már, ha TÉNYLEG haza megy ma vki. Nem csak kiment a bokája Noéminek ;)))

beacska 2012.04.10. 14:19:20

@Pácsó Ármándó: hát igen, rájuk férne..Viszoooont, nem nagyon maradna hazaküldeni való régi: legfeljebb Anikó, asszem vele nem volt jóban Kíra, Noémivel és Edinával igen (ha tutira vesszük, hogy Niki repül...ha nem, akkor Kíra őt repteti ;)))

Eruka 2012.04.10. 14:22:51

asszem én vagyok az egyetlen nő az országban, aki nem gondolja, hogy Broki kihasználja Naivát.... (lehet, hogy én is naiv vagyok nagyon :D) Szerintem Máté ésszel akar játszani. Nem feltétlen akarja lerázni Edinát, csak egyszerűen neki vastagabb a pajzsa, és nem hagyja, hogy az érzelmei irányítsák...
Mellesleg azt is gondolom, hogy egy ilyen butuska lány meg is érdemel pár pofont, hogy megerősödjön... Irgalmatlanul idegesítő, ahogy folyamatosan nyafog, meg féltékenykedik, meg zsémbel... Én Broki helyében már elzavartam volna a vérbe (mondjuk az nem jó taktikai lépés.. szal megint csak azt tudom mondani, hogy Máté okosan játszik, és nem enged az érzelmeknek).
Én maximálisan egyet tudok érteni Brokival, és még változatlanul ő szerintem a legnormálisabb játékos. :))

Pácsó Ármándó 2012.04.10. 14:26:14

@Vadkörte82: Szeretek agyalni :-)

@beacska: Kíra a szőke konkurenciát sem bírja :-) Az esik ki most, aki kevésbé tud csodálkozó arcot vágni Kíra visszajövetelekor :-)

f.fredericks 2012.04.10. 14:29:24

@beacska: jobban belegondolva (kikkel volt jóban Csíra) már nem is várom annyira a visszaérkezését. :D

Banyus83 2012.04.10. 14:31:25

@f.fredericks: Igen, akkor Naíva még marad egyelőre... :-D

Pácsó Ármándó 2012.04.10. 14:37:21

@Vadkörte82: :-)

Felmerül a kérdés, hogy ha Műa kiesik mi lesz mindannyiunk kedvenc ótószerelőjével a szempatikus Krisztiánnal. Ott lesz neki Hiper, de azt nem nyomja bele az ágyba, mert kettétörik, mint a ropi. Vagy átveszi az esetleg bejövő Csírát? Vagy Levivel visszacseréli Hipert az első csajára Edinára? Megannyi kérdés.

f.fredericks 2012.04.10. 14:42:08

@Pácsó Ármándó: Mekkora flash lenne, ha Máté elbizniszelné Melákkal Naívát 2 zacskó szotyiért. A csaj meg van annyira sötét, hogy már elfelejtette milyen türhő volt vele az ótószerelő.

Cathcart_ezredes 2012.04.10. 14:46:58

Szerintem FSZK-Omár, Műanyag-Broki és az új csaj randizni megy (mivel a két srácot választotta tegnap), és a randi végén választania kell, hogy szerinte kik alkotnak csak hétfő óta párt (nem kell róla tudnia, hogy mindenki). Mivel Broki meg Műanyag nincs egymásra csúszva, ellenben Ostobenkó meg Omár láthatóan, ezért tuti Brokiékat választja, cserébe Műanyag repül.
Egyrészt micsoda véletlen, hogy aznap van kötelező párcsere, mikor a csaj bejön, másrészt sasolhatta is őket tv-n, holott a többi nem.
Bár az egésznek ellentmond, hogy a videó végén Omár is ott ül a többiekkel, tehát lehet ő nem is volt randizni? Megannyi kínzó kérdés:)

Pácsó Ármándó 2012.04.10. 14:49:04

@Papucs Orrán Pamutbojt: Igen de azért köszi!

@f.fredericks: Vagy ha Máté nem menne vissza Naivához csütörtökön, hanem maradna az új lány mellett, mert tetszik neki!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.10. 14:49:12

@Cathcart_ezredes: pont a TV-s móka miatt tud a párcserékről nem??

Vadkörte82 2012.04.10. 14:51:17

@Pácsó Ármándó: és akkor kié lesz Naíva?? hol van MyLove? ő mindig tudja az okosságokat..:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.10. 14:54:17

@Pácsó Ármándó: Mindegy, inkább kétszer mint egyszer sem :))

Pácsó Ármándó 2012.04.10. 14:54:59

@Cathcart_ezredes: A végén ott ülő Omár lehet, hogy már a legújabb bejövőt várja.

"a randi végén választania kell, hogy szerinte kik alkotnak csak hétfő óta párt" Ez nem érzem akkora dolognak, mert ennyi erővel csukott szemmel is rájuk bökhetne, mert bárkit is választ ilyen alapon, az repül.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.10. 14:55:01

Tuti, hogy a Műanyag esik ki. van ugyanis egy szabály: akiről a Blikkben cikk jelenik meg, este az esik ki.

Íme a bizonyíték: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/eden-nikit-eltiltottak-krisztiantol-2085477

pilar ternera 2012.04.10. 14:55:14

@Vadkörte82: Meláké, mert Műanyag repül, nem? :)

Vadkörte82 2012.04.10. 14:57:08

@Pilar Ternera: jó, mindjárt előkapom az almákat vagy miket, és kiszámolom ahogy Don-Ádám tavaly...ki-kivel mikor.

Cathcart_ezredes 2012.04.10. 14:57:33

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Mutattak neki olyat, amiből kiderül? Már nem emlékszem, lehet neked van igazad. Ha igen, akkor meg azt kell kitalálnia, hogy kik voltak az eredeti párjaik. Szerintem csak kell lennie valaminek abban, hogy mutatták hogy nézi őket tv-n. Meg az is furcsa, hogy a videó elején a legtöbb a jelenlegi párja mellett ül (Anikó és Melák feltűnően összekapaszkodva, holott eddig nem tűnt fel nekem, hogy ilyen jóban lennének, Naiva meg Elemző is egymás mellett, ahogy Pít és Petra is.)

mex18 2012.04.10. 14:58:24

Ezt Pít elfaragta, lehetett volna több esze.
Nagyon bírtam, amikor oltotta a csajokat :)
Hát így Ostobenko tényleg megérdemli a nevét, ő bunkózhat, de vele senki, még vicc erejéig sem.
Naíva nagyon jól leosztotta ott az ágyon Ostobenkót, nemtom lehetne ennyi gógyija Malé val szemben is.
Kómás Petrának az a rezzenéstelen arca, nagyon durva, nem szeretnék arra ébredni, hogy a képembe bámul :)

pilar ternera 2012.04.10. 14:59:01

@Vadkörte82: biztos nekem válaszoltál?:-O)

Cathcart_ezredes 2012.04.10. 14:59:57

@Pácsó Ármándó:
Nem biztos, hogy megmondták neki előre, hogy az lesz a tét, hogy akire rábök kiesik. Lehet azt hitte, hogy ha eltalálja védettséget kap pl.

www80 2012.04.10. 15:00:57

@MézgaPaula: szegény lány naaaaaaaaagyon fiatal még...ez mentségére szól:-)

Vadkörte82 2012.04.10. 15:01:00

@Vadkörte82: yeap, csak mert Ti jobban követitek ki szabad..és valóban ha Plastic esik...akkor kell Melák mellé vki..

Pácsó Ármándó 2012.04.10. 15:02:01

@Vadkörte82: Meláké és újra indul az idomítása (ezt nem kívánom neki)

MyLove most kártyát vet,elzarándokol Delphoiba, kávézaccot készít, csontokat válogat, szellemet idéz és felhívja a szerkesztő barátját, hogy mennyit mondhat el :-))

Vadkörte82 2012.04.10. 15:02:27

@Pilar Ternera: yeap, csak mert Ti jobban követitek ki szabad..és valóban ha Plastic esik...akkor kell Melák mellé vki.. bocs..ez van ha dolgzni si próbálok.

pilar ternera 2012.04.10. 15:03:05

@Vadkörte82: ugye? :)
@Pácsó Ármándó: Meláknak vagy Naívának nem kívánod?

Pácsó Ármándó 2012.04.10. 15:09:16

@Pilar Ternera: Jó kérdés, nem lennének egy stabil páros, az már biztos.

pilar ternera 2012.04.10. 15:12:09

@Pácsó Ármándó: finoman szólva sincsenek egy hullámhosszon...
de Naíva úgyis eláztatja a kispárnáját, ha elkerül Broki mellől...

GL-581 g 2012.04.10. 15:13:41

Niki megy, az szinte biztos. Kimegy Noémi meg Niki, s ott közli velük Pinokkina (vagy ÚjNiki), hogy melyik srácot választja. Annak párja pedig húzhat a vérbe.

GL-581 g 2012.04.10. 15:16:09

@Cathcart_ezredes: "Mutattak neki olyat, amiből kiderül?"

Emlékeim szerint be is vágták, hogy végignézi a "tegyünk úgy, mintha régi párok lennénk mind" beszélgetést. Persze azt nem tudhatom, hogy a lánynak ennyiből leesett-e, elképzelhető, hogy a törzsfejlődésben ő sem jutott messzebb, mint a tojásos nokedli. :DD

Pácsó Ármándó 2012.04.10. 15:16:36

@Vadkörte82: "bocs..ez van ha dolgozni is próbálok" Almát szedsz? :-)

NewNiki se lesz könnyű helyzetben. Csütörtökön Máté visszamegy Edinához, neki meg maradna egy bosszúszomjas Melák, (mert Hiper is visszamenne Krisztiántól Levihez) és még egy új jövevénnyel is versenyezni kellene.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.10. 15:18:24

@Pácsó Ármándó: Vhogy sztem nem tudnak majd visszatérni a párjukhoz. Vmi azt súgja, hogy vmi miatt kamikaze akció lehet egy ilyen vissza a régi páromhoz dolog. Még nemtom hogyan, de sztem maradnak a kevert párok...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.10. 15:18:52

@GL-581 g: Nekem mindegy csak Pít maradjon bent jóóóóó sokáig! :)))

Pácsó Ármándó 2012.04.10. 15:20:42

@GL-581 g: Mondjuk ehhez minek kimenni? Ezt bent is elintézhetnék, nem? Vagy a két srácnak valamit kell tennie NewNikivel a randin? Akkor meg miért megy a két csaj is?

A tojásos nokedli rajta van a táplálkozási láncomon :-)

pilar ternera 2012.04.10. 15:21:19

@Pácsó Ármándó: biztos vagy benne, hogy Máté visszamenne Edinához, ha tehetné? Mucius Scévola nem lennék miatta...

Banyus83 2012.04.10. 15:23:26

@Cathcart_ezredes: nekem úgy tűnt, nem esett le neki, vagy legalábbis nem utalt rá, hogy vágná...

@RAMBO: erre már én is gondoltam...

Pácsó Ármándó 2012.04.10. 15:24:35

@Papucs Orrán Pamutbojt: "Nekem mindegy csak Pít maradjon bent jóóóóó sokáig!" Meg Omi és éheztesse ki szexuálisan Noncsikát! :-)

Ha valami normálisabb nő jön be csütörtökön, akkor Pít elküldené Petrát (nem lenne baj)

Pácsó Ármándó 2012.04.10. 15:26:22

@Pilar Ternera: Biztos vagy ne legyen a nevem Fikusz Kukisz vagy mi :-)

Banyus83 2012.04.10. 15:27:29

@Pácsó Ármándó: Igaz, a meglepődésnél már ott van Omar...akkor csak visszajön Csíra is :-)

Van itt annyi verzió, és még az is lehet, hogy valami tök más lesz :_9 Volt már rá példa, hogy fél napig boncolgattunk egy jól összevágott videót, aztán tök más lett...most meg van 2-3 jól összevágott videó is :-D

Vadkörte82 2012.04.10. 15:28:12

@Pilar Ternera: szerintem sem menne vissza..de erre jó lenne Edinka is rájönne időben és magától váltana..de most én tűnök naívnak...
@Pácsó Ármándó: almát ilyenkor??..max FB-farmon..de azon sem..

pilar ternera 2012.04.10. 15:30:11

@Vadkörte82: meg aztán kire is váltana? eddig nem sok pasi (értsd: zéró) felé nyitott, annyira bele van hullva Brokiba... nincs könnyű dolga.

Müszélia 2012.04.10. 15:30:37

hát, sok "okosság" nem kell ehhez a játékhoz. elég nagy szerepe van a véletlennek. bosszantó, hogy már több ezer ember tudja a végeredményt, és én még mindig nem.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.10. 15:32:32

@Pácsó Ármándó: "Meg Omi és éheztesse ki szexuálisan Noncsikát! :-)"

Jaja! :D Megérdemelné...

Pácsó Ármándó 2012.04.10. 15:36:38

@Vadkörte82: Azt mondat mindjárt előkapod az almákat :-) (tudom béna poén, slovákul jobban hangzik)

@Banyus83: Egy banya azért csak ki tud főzni valamit! :-)

Banyus83 2012.04.10. 15:37:51

@Pácsó Ármándó: :-) Én már leadtam a tippem... :-D

GL-581 g 2012.04.10. 16:06:44

Nikolett ma kirándulni megy valakivel. Láttunk már ilyen kirándulást... :P

Hana30 2012.04.10. 16:14:09

Innentől kezdve már értem, hogy miért mondta azt a Niki, hogy nem szeret randizni. Hát persze, hogy nem szeret, mert ha randizgatna, akkor esetleg az otthon csücsülő pasija nem dícsérné meg!
Ehhez képest pedig elég durva, hogy bevetette a "női praktikáit". Emlékeim szerint Melák mesélte tegnap Pítnek, hogy Műanyag teszi veszi magát neki, beleül az ölébe. Na, innentől kezdve aligha Melákra kellene apucinak otthon kiakadni, hanem megkérdezni a babáját, hogy ugyan már mesélje el , mégis mit takar nála a női praktikák alkalmazása.

ő-szinte 2012.04.10. 16:16:43

@szerivan: pufika! írtam neked privit, és basztál válaszolni... köccci...

ő-szinte 2012.04.10. 16:18:50

@Pilar Ternera: majd feleszmél, magához tér, aztán elviszi a 22 milkát.
Vagy kirakják a szerkik:-DDDDDDDDDD

Banyus83 2012.04.10. 16:20:32

No, a kirándulás már biztos, és, hogy ÚjNiki megy...most olvastam az ÉH Facebook oldalán...gondolom akkor a videón látható négyes megy vele...

Cuddy 2012.04.10. 16:20:56

Blikk és Bors is ír Műanyagról, úgyhogy nagy eséllyel repülhet ma. Azt írják, hogy ez a száj kicsinyítve lett mert amit először csináltatott az nagyobb volt és oldalt kidudorodott. Gondolom zavarta .opásnál vagy nemtom. A legjobb, ahogy Műanyag játssza a nagy párkeresőt közben pedig másfél éves kapcsolata van. Kíváncsi vagyok kikről derül még ki, hogy több gyermekes apukák, anyukák.

pilar ternera 2012.04.10. 16:27:21

@ő-szinte: kiteszik őt előbb.

@Dr. Cuddy: azt nem teljesen értem, hogy miért vagy/unk azon kiborulva, ha valaki kapcsolatból jön be ide? ez nem társkereső műsor, taktikázni kéne ezerrel, nem lovstory-t játszani! ha valakinek a párja ebbe belemegy, akkor hajrá! mindenkinek egyéni, hogy mi fér bele a kapcsolatába. szerintem. :)

K3rnel 2012.04.10. 16:28:18

Ugye nem csak nekem tűnik úgy, mintha az ÉH2 lakóival csinálták volna a riportot ?

velvet.hu/trend/2012/04/10/10_ok_amiert_egyszerre_felszabadito_es_lehangolo_egyedul_lakni/

Nevek, életkorok stimmelnek, persze a cikk elején ott van, hogy "A megszólalók neveit természetesen most is megváltoztattuk."

Sombi_úr 2012.04.10. 16:28:49

@QTPie:

jómegmondtad, ígyen tovább.
fészpalm :D

Kallisztó 2012.04.10. 16:29:43

Az is lehet, hogy Brokit kérdezték meg, hogy melyik csaj maradjon és a pöcskirály az újat választotta, akit, ahogy mondta, egyszer kipróbálna.

Szerintem nem volt annyira durva Műanyag a listájával, 28 éves, úgy érzi már nagyon meg kellene találnia a gyermekei apját és ezért nem ér rá a randizós, szerepjátszós hülyeségre. Igaza van. Azon meg miért lepődik meg bárki is, hogy ez a nő nem fizet a randin? Ez első blikkre látszik rajta.

pilar ternera 2012.04.10. 16:32:39

@K3rnel: hát, ez nagyon érdekes! :-) köszi! mondjuk, azt megnézném, ahogy Niki csempéz! :D:D:D

mex18 2012.04.10. 16:35:23

@QTPie: én olcsóbban megúsztam mint te, nekem nem kellett elmennem csak azé luxus hajóútra, hogy ezt megtudjam :)

viragoskertecske23 2012.04.10. 16:38:37

@K3rnel: tényleg stimmelnek a nevek s életkorok...minden

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.10. 16:47:08

@K3rnel: Nem.. Ezek vagy ők, vagy a neveket megváltoztatták az ÉH2-esek neveire...

Cuddy 2012.04.10. 16:57:28

@Pilar Ternera: dehogy vagyok azon kiakadva, hogy kapcsolatban van Műanyag. Pont az tetszik, ahogy megjátssza, mennyire keresi a párját kinn és megvezet mindenkit. Broki is ezt tette meg gondolom más is így van. Szóval ez nekem tetszik mert ugye ez is a játék része.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.10. 16:59:53

@Dr. Cuddy: ezen gondolkodtam egyébként.. Nem feltétele a jelentkezésnek h egyedülálló legyél?

ő-szinte 2012.04.10. 17:13:45

@Pilar Ternera: nem az a baj, hoy kapcsolatból jön ide. hanem, hogy ezt egy ici-picit sikerült eltitkolnia a liszteszsák előtt...

mex18 2012.04.10. 17:16:26

Annak a cikknek nem lehet sok köze az éh2 höz, hisz a műsor éppen nem a magányról szól.

Műanyag:"i'm plastic it's fantastic" :)

ő-szinte 2012.04.10. 17:23:54

@mex18: viccelsz???:-DDDDDD
kérjél gyorsan elnézést Barbie-tól:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.04.10. 17:24:52

@ő-szinte: Szerinted Edinka megkérdezte Mátét,hogy van-e kint barátnője?

ő-szinte 2012.04.10. 17:40:49

@Pácsó Ármándó: a felvételek alapján nem. szerinted akkor máté nem baszta át azzal, hogy eltitkolta?
pasi vagy...?

Pácsó Ármándó 2012.04.10. 17:56:33

@ő-szinte: Inkább azt mondanám erre, hogy ha nem beszélik meg ezt a dolgot ketten, akkor törvényszerű, hogy az egyiket kellemetlen meglepi fogja érni. Mindegy melyikőjük hozza fel, de ezt már az első komolyabb csók előtt illett volna tisztázniuk.

indianlany007 2012.04.10. 18:06:49

ha vki nem csinal semmit akkor miert kell mindig keresni a hülyeseget,h belekössetek??

mex18 2012.04.10. 18:17:39

@indianlany007: Hello Naíva :), eddig bírtad ?

ő-szinte 2012.04.10. 18:17:47

@Pácsó Ármándó: en ugy mondanam, hogy inkabb matenak illett volna elmondania;-)))

indianlany007 2012.04.10. 18:21:42

nem vagyok jatekos csak en is nezem a müsort es nem ertem miert kell oltogatni mindenkit vagy de...biztos jobb a napotok ettöl es igy többnek erzitek magatokat...grat erre büszkek lehettek...meg arcot se vallaltok,biztos ertelmes figurak lehettek...iq bajnokok;))
hat nem mindenki juthat el egy ilyen helyre...megertem reszben a hozza allasotokat:DDD

ő-szinte 2012.04.10. 18:21:46

@viragoskertecske23: birom az ilyen "hireket" sok halandzsa, semmi hirertek...:-(

ő-szinte 2012.04.10. 18:26:16

@indianlany007: de jo, mar edent sem kell nezni egy-ket klasszikus mondasert:-DDD
Szoval : ARCOT VALL
Ehhehehehehehehehehehehe
Ki az IQ bajnok???:-DDDDDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.10. 18:27:34

@viragoskertecske23: "A keddi adásban egy régi játékosnak kell majd távoznia." - ez mondjuk pasi is lehetne ezek alapján.. Nem lenne sok értelme, de nincs kizárva..

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.10. 18:29:15

@ő-szinte: beavatsz, h mi a hepöning? :) indiánylány min pöccent be? :)

Pácsó Ármándó 2012.04.10. 18:34:43

@ő-szinte: Illett volna, de Edinának sem ciki rákérdeznie, hacsak nem fél a választól.
Mondjuk megkérdezi Brokit:Mond csak van kint barátnőd aki vár rád? Máté:Igen van. Akkor mit tesz Edina? a, Leállítja az érzelmeit? Hát azoknak a fránya érzelmeknek nehéz parancsolni.
b, Mégis viszonyt kezd Mátéval.

Nem kényelmesebb-e meg sem kérdezni és utána reménykedni benne,hogy Máténak nincs senkije? De,kényelmesebb. Viszont akkor nem kell csodálkozni,ha kellemetlen meglepetés éri.

Még mindig azt mondom,hogy ezt ketten kellett volna előtte megbeszélniük.

ő-szinte 2012.04.10. 18:36:58

@Papucs Orrán Pamutbojt: sztem naivka ekezesen. Bar en most pont sajnaltam, viszont nem tudtam szo nelkul elmenni a kommentje mellett:-DDDDD
ARCOT KELLETT VALLANOM...
Ez mekkora! EHHEHEHHEHEHEHHEEHEHEHE

Vadkörte82 2012.04.10. 18:38:01

@Pácsó Ármándó: újra itt az almaszedésből. szerintem ha van csajom akkor nem fekszem a másik csajra rá, és mondom h imádlak, meg szív wcpapírból és kövekből..de végül is a lényegen nem változtat, Edinka leállíthatná már magát...mert ha ma is rinya lesz kikívánom őt onnan..

ő-szinte 2012.04.10. 18:39:31

@Pácsó Ármándó: Igen igy nagy reszt igazad van. Annyi csak a hozzafuzni valom, hogy nem tudjuk, mi lett volna HA :-)

Vadkörte82 2012.04.10. 18:39:55

@ő-szinte: magadhoz képest tök jót írtál róla..nem hinném h lenne Naívka. ma front van mindenki blogot tévesztett és beszólogat.

Lacka929 2012.04.10. 18:57:44

@indianlany007: Cicuka, már többször megírtuk, hogy ez itt nem az egymás, hanem hanem a szereplők fikázásának a helye!

ő-szinte 2012.04.10. 19:11:24

@Vadkörte82: hogyhogy magamhoz kepest?-O
Mar mint en is mindenki vagyok?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.10. 19:13:34

Van új poszt, vagyis megnyílt a ma esti élő kibeszélő... :)

Vadkörte82 2012.04.10. 19:14:37

@ő-szinte: nem dehogy :) 'mindenki' aki a kommentelőket szidja...mi szimplán a hotel lakóit..nagy különbség.

Cuddy 2012.04.10. 19:31:23

@Pácsó Ármándó: Azért Máténak mikor már látta, hogy naíva elfolyik miatta és ő is jeleket küld illett volna szólni, hogy van egy valaki kinn de már nem annyira fontos.( vagy valami hasonló) Kellett volna célozgatnia vagy pedig nem kellett volna elmondania csak a műsor végén.

inmemancsi 2012.04.10. 19:36:30

én sajnálom edinát, azért minden csaj találkozott már egy ilyen mátéval - nem nagy szám a csávó, de csak meg kell nézni a mosolyát, ahogy elő tudja adni magát, addig ő is lógott edinán, amíg meg nem csinálta

horvathne82 2012.04.10. 20:15:12

@inmemancsi: Teljesen egyet értek Veled. Nagyon nehéz elengedni akibe belebolondult az embert még, ha az esze tudja is, hogy kinevetteti magát.

független sorozatfüggő 2012.04.10. 20:18:32

@mex18:
"Hello Naíva :), eddig bírtad ? "

:DDDDD

hmm, 007-es indianlany még avatart sem vallott, nemhogy arcot..:)

kerdesek05 2012.04.11. 17:51:15

@Müszélia: dehogy is egyforma, niki barackja tuti egyedülálló!:)

kerdesek05 2012.04.11. 17:52:16

@f.fredericks: ezekről nem készült video?:)

f.fredericks 2012.04.11. 18:56:37

@kerdesek05: dehogynem, az aznapi Extrában. Csak azt nem tudom, hogy az Extrát felteszi-e a Viasat.
süti beállítások módosítása