Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mob Wives 1x05 - Unfinished Business

2012. április 06. 18:00 - k.im

Maffiózóasszonyainkat múltkorjában egy jósnő vértezte fel tanácsokkal, Renee már neki is látott és kibékült Dritával, hiába akarta az lerúgni a fejét nem is olyan rég. Gondolom most majd Karen lát neki a radikális változtatásnak, csak aztán nehogy sírás legyen a vége. Ötye-partival, akarom mondani csajbulival indítunk, végre senki nem fúj senkire, ezt meg kell ünnepelni izibe. És ha már bulizás, akkor basszunk oda, VIP-bánásmódnál alább nem adjuk, irány egy exkluzív New York-i étterem, mondja Renee, minden maffiaprincesszek legprincesszebbike.

És úgy is viselkedik az étteremben, mintha az övé lenne, kezdésnek leszúrja a pincért, amiért nem ment AZONNAL oda felvenni Drita rendelését. A többiek kicsit röhögnek azon, hogy mennyire pattog, Drita mondja is a riportban, ettől a kivagyiságtól felfordul a gyomra, de Renee-t nem lehet lelőni. Megbeszélik, hogy Drita közelgő szülinapján akkora bulirakétát lőnek fel, amekkorát még nem látott Staten Island.Aztán gyorsan átváltanak Renee kedvenc témájára, a plasztikai beavatkozásokra, most épp azon nyekereg, hogy lóg a felkarján a bőr. Carla és Drita, a két fitnesszcica szerint csak edzenie kéne, de Renee nem őrült meg, hogy feleslegesen izzadjon, amikor a sebész egy nap alatt megcsinálja neki ugyanazt az eredményt. Különben is, két ilyen Piszkafa Picsa ne pofázzon neki.

De rögtön ejtik a témát, amikor észreveszik, hogy egy másik asztaltól egy pasi nagyon feléjük nézeget - Renee-nek több se kell, rögtön odamegy fontoskodni. A bemutatkozása így szól: Anthony Graziano lánya vagyok. Ez az arcoskodás még Karen szerint is idegesítő, pedig ugye őt se kell félteni. Az infótól a pasi egész asztaltársaságába belefagy a szar, köpni-nyelni nem tudnak, de szerencsére Renee felordít, hogy élvezzék az estét. Aztán még elrángatja a fószert táncikálni, az meg csak pislog, mint béka a csalánban, gondolom végigfutott az agyán, mi történhet, ha nemet mond. Renee-t annyira felszabadította a pia, hogy még egy dirty dance-t is lenyom. A négy nő koccint: nem számít, ha megbotránkoztatják a népet, a lényeg, hogy élvezik.

Másnap Karen és Drita talcsizik ebére, mióta Karen visszatért, felmelegítették a régi barátságukat. Eleinte nosztalgiáznak kicsit a régi vad bulikon, aztán Drita rákérdez, hogy halad a könyvével. Karen azt ecseteli, hogy most újraéli a múltját, és elővesz olyan dolgokat, amikre nem akart emlékezni - na erre kigyullad a piros lámpa Drita fejében, hát ugye Lee, a férje pont ilyen lehet. Karen rá is erősít a riportban, bizony szarul esett neki, hogy a nagy barátnője hozzáment az ő exéhez, aztán 13 évig annyit se bírt mondani, félkalap.

Renee nem viccelt a plasztikával, már ismerősként üdvözli a recis csaj őt meg Nicole barátnőjét. Dr. Klapper lézeres bőrfiatalítást végez rajta, konkrétan leégetik a bőrt az arcáról, de Renee 100%-ig magának érzi a szépségért szenvedni kell szentenciát. Nicole legyezi a levegőt, kurva büdös ez az égetés. Másnap Carla megy hozzá látogatóba, de visszahőköl, amikor a ragyogó arcú Renee helyett egy véres arcú szörny nyit neki ajtót. Renee-re még a saját fia sem akar ránézni, olyan ijesztő, Carla meg aggódik, hogy egy nap úgy fog kijönni a műtőből, mint Joan Rivers vagy a hírhedt Macskanő.

Eközben Karen a kislánya apját hívja, a gyerek nála van most Arizonában. Ez valami amerikai mánia, hogy állandóan kihangosítva beszélnek? Karen bejelenti az exének, hogy ő most elkezd majd itten randizni másokkal, David meg kicsit kiakad, azért tartsd észben, a szomszéd kertje mindig zöldebb, mondja. Ez burkoltan az jelenti, nála jobbat úgysem talál? Karen nem akar olyan apát Karinának, aki egész kiskora alatt börtönben volt, David szerint meg 10 év a sitten ráébresztette mit akar, és neki nem nehéz átállni az új életre. Lehet, hogy nekem meg az, mondja Karen bőgve. Aztán meg bevallja a riportban, egyszerűen csak nem akar ezzel a pasival élni.

Drita átmegy kicsit lelkizni Carlához, leginkább az érdekli, hogy jön ki az új pasijával, meg a még börtönben ülő férje hogy reagált a dologra. Carla tojik rá, mit szól ehhez a férje vagy a családja, úgy is elválnak, ő nem fog a szabadulásig várni, hogy élje a saját életét. Kicsit ledöbben azon, hogy Dritát, a hű és kitartó maffiózófeleség szobrát mennyire foglalkoztatja, hogy elhagyja Lee-t, úgy tűnik, tényleg nagyon összebalhéztak legutóbb. Drita azon őrlődik, hogy ha belengeti, hogy elhagyja, vajon megváltozna-e Lee, de egyelőre még nem képes megtenni ezt a lépést.

Karennek is látogatója van, Rena az unokatestvére, aki a könyv írásában segédkezik, lelki támaszként. Karen az ölében lévő mágnestáblára próbálja az időrendet felvázolni, úgy tűnik, nem akadt egy férfi a stábban, hogy felfúrja a falra azt a nyomoronc táblát. Tinikoráig minden rendben volt, akkor kezdett bűzleni az egész, amikor Paul Castellanót, a Gambino család fejét megölték és az apjából alvezér lett. Karen 19 volt, mikor az apja köpött, ő meg azzal kompenzált, hogy azt az utcai tiszteletet akarta magának kivívni, amit az apja elvesztett. Többek közt úgy, hogy rosszfiúkkal járt, elsőként Lee-vel, Drita férjével 7 évig. Később visszahallotta, hogy Lee miket terjesztett róla, de ő nagylelkű és a könyvben a lehető leghumánusabb módon akarja feldolgozni ezt az ügyet. Az igazi baja Dritával van, hogy nem mondta el neki a dolgot. Ó anyám, ezt fogjuk hallgatni még százezer évig.

Ezalatt Drita már készülődik a szülinapi hepajra, kicsinosította magát, mint Szaros Pista Jézus neve napján. A frizuval kissé túlzásba estek, ezt a bongyor hajat egy hortobágyi rackajuh is megirigyelné. Már ülnek is négyen a limóban és üvegből vedelik a tejszínes epervodkát meg a pezsit. Drita viszont emózik, ki a francnak öltözök ki, kérdi, Lee nincs itt, hogy lássa, pedig milyen király volt a férje, ha meglepetésről volt szó. Bánatában inkább a poharat emelgeti, már akkor nem tudja, hol van, mikor odaérnek a klubba, de ez nem tartja vissza.

Renee-nek eközben a pultnál ajánlatot tesz Carla pasija, aztán próbálja azzal elütni, hogy viccelt, de rossz lóra tett, Renee totál bepipul a faszira. Próbálja Carlának elmagyarázni, hogy a pasi egy gyökér, úgy látszik elfelejti, hogy a szerelmes nő vak és süket, Carla faképnél is hagyja. Drita közben már többet ivott, mint az összes szereplő egy teljes Jersey Shore részben, a szemét sem bírja nyitva tartani, az albán szamárnál is részegebb. (Albán!!! Értitek!?)

Még a kanapén ülve táncol kicsit, meg bugyit is villant, de aztán egyszerűen összecsuklik a padlón. Partikiller! Azt nem mutatták, hogy összehányta-e a helyet.

Kegyetlen a másnap, Drita semmire nem emlékszik, a memóriáját hívja mobilon, a neve Carla. Ő rakta be az ajtón is. Állítólag ezelőtt is keményen bulizott, mégsem volt soha olyan, hogy kiesett volna, mi történt. Reggel egy tengeri szörnyet látott a tükörben maga helyett, anyaként ilyet már nem tehet, de azért még alszik egy kicsit, mielőtt visszatér az életbe. Így hát Carla kénytelen Karennel edzeni menni, utóbbi úgyis formába akar lendülni, hogy visszatérhessen a randizás feledésbe merült világába. Carla dirigál: zsírégetés, kallaxenik (a callanetics-et túl nehéz kiejteni), felüléseket csinálnak.

Karen csak a randizásról tud beszélni, meg hogy egy olyan pasi kell neki, aki egy jó nagy vekni kenyérrel van megáldva. Igen, az olasz amerikaiaknak ez a szavajárása a nagy farokra. Carla mutatja is mekkora kell, ami formában tart minden nőt:

Aztán áttérnek a gyorsgyaloglásra meg a Drita-Lee témára.Karen majdnem leesik a futópadról, amikor rájön, Carla úgy tudja, Karen meg Lee tinikorukban jártak. Mondja is a riportban, ha ezt Drita terjeszti, hogy bagatellizálja a dolog jelentőségét, akkor nagyon rossz utat választott. Közben Dritát pont Lee hívja, akivel már hetek óta nem beszéltek. Most épp kibékülnek, Drita hozzászokott már, hogy a kapcsolatuk egy hullámvasút, de hát még mindig szereti azt az állatot.

Karen viszont egyre pipább, el is rohan Renee-hez tanácsért, hogy mit kezdjen az üggyel. Valami legyen, mert én már gecire unom, és most megszakítom adásunkat azzal a feladvánnyal, hogy vizualizáljatok egy faszpörgettyűt, aminek az egyik oldalán Karen ül, a másikon meg Drita. Na de folytatom a híradót: Karennek elege van, hogy Drita próbálja jelentéktelennek beállítani a szitut, miközben Lee meg Karen szakítása után egy év sem telt el, mikor amazok már keféltek. Karen szerint ez az árulás és hűtlenség a barátságukkal ellentétes, és muszáj kiteríteni a kártyákat, különben csúnya dolgok fognak történni.

Közben Lee megint az asszonyt hívja, Drita meg újságolja, Karen nemcsak visszajött, hanem könyvet is ír. Lee ideges lesz, ki a faszt érdekel, mitől olyan érdekes az élete? Hát nem én írom a könyvet, mondja Drita, de te lehet, hogy benne leszel. Na több se kell Lee-nek, már őrjöng, őt aztán bele ne írja semmilyen könyvbe az a dagadt hülye picsasegg. Ez az ember egy igazi úr, tudja, hogy kell beszélni a nőkről! Dritának nem kell sokat várnia, hogy átadhassa a kedves üzenetet, mert este Karen megy hozzá vizitre. Nem szarozik sokat, Drita, jól lecsaptál a faszimra. Drita kibukik, nem érti minek rugózni ezer éve történt dolgoknál azon, hogy egy hónappal vagy egy évvel utána történt. Karen azt akarja, hogy Drita ismerje el, a háta mögött akciózott és elárulta, de Drita kijelenti, arra várhatsz, anyukám.

Inkább terel, Lee nem akarja, hogy írkálj róla a szánalmas könyvedben, erre viszont Karen pöccen be, majd én eldöntöm, miről regélek, ez most csak kifogás. Belelendül, szidja Lee-t, hogy micsoda szemétláda, mire Dritából előjön az anyatigris, komolyan azt gondolod, hogy ölbe tett kézzel kivárom, hogy a gyerekeim apját szidalmazd a világ előtt? Mondja is a riportban, mekkora arc kell ahhoz, hogy eljön a házamba és a konyhakőre kakál, ész megáll. A végszó az, hogy Karen próbálja menteni, a barátságunk érdekében rendezzük a nézeteltérést, csakhogy Drita azt válaszolja, kettőnk közt soha nem is volt olyan. Ez akkora WTF, hogy az én szemem is kimeredt. Szikrázó farkasszemek, micsoda cliffhanger ismét, vajon péppé verik egymást végre a következő részben? Tartsanak velünk!

A Maffiózófeleségek itthon a TLC adásán látható.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása