Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x20

2012. április 06. 06:00 - sixx

A feléhez ért a kaland, és ma egy faszi hullik, mindenképpen a férgese lesz, bárki megy, az a nagy büdös igazság. Szarban van mindenki, mert Omár védett, és azt csinál, amit akar, a kérdés az, hogy Terror mennyire hülyítette meg, illetve az ÚjPéter-koalíció elég erős-e ahhoz, hogy bezavarja Petra mellé, ezzel kibaszarintva Tetkós Terror Tamást. A heti divatnak megfelelően T69.2 ruhája nem egyenes még véletlenül sem, a szilikonnal megtámogatott csöcs kissé lenyomva, sörény féloldalt, jót szórakozhattak a technikusok éjjel. Omár főszerepet kap, mondja, és csücsörít egyet.

Ződhajnal van, legalábbis az éjszakai kamera képén, Omár már a nappaliban tanakodik, Hiper meg zsinórtangát vált, az éjszakai feketét fehérre, gondolom. Műanyag a műhaját igazítja műcsurkába, Naiva pedig kigyúrja magából a tegnapi kúrást és megjegyzi, hogy Broki a várakozásoknak megfelelően teljesített, ami nem tudom, hogy mit jelent, Naiva tán skálázta a faszikat jóelőre, Broki kapott egy kemény nyolcast, s lőn, a bizsergő pina jelzi, hogy érte az osztályzatot? Omár még nem tudja, mit fog tenni este. Mi sem, de annyira nem is fontos. Juan hoz levelet, ÚjPéter és Ostobenkó mehet romantikus reggelire, a mödanszié mellé, nem a falon túlra, eh, micsoda olcsójános ez a Viasat, baszki. Ugyanazt eszik, mint a többiek, csak kapnak egy üveg pezsgőt is. ÚjPéter kiadja az ukázt, ma már nem kell magunkra haragítani senkit, oké? Ostobenkó a romantikus reggeli alatt nem akar ilyenekről beszélni.

Kibaszott broki meg a Rooney-meze, mindjárt hányok. Ostobenkó bebaszott egy kicsit így reggel, nem baj. Kaja után Melák aszondja, hogy Omár már lerendezte magában a dolgot, Hiper rávágja, hogy terror megy. Műanyag és Terror odafent sminkel, Pokahontasz bosszút akar állni Hiperen, mert Ádám2-t hazaküldte a kaktusz ceremónián, Naiva meg egy sunyigeci, annak azért kell hullania. Terror azt kérdi Meláktól és Műanyagtól, hogy mi lenne, ha Melák állna be Petra mögé. Izé, inkább nem, mondja Melák, anyádba már. Naiva közben kint pocol a függőágyban hallótávolságban. Terrorra a szívbaj jön, Melák csak legyint. Petra a mödanszié mellett Omárnak azt adja elő, hogy jöjjön mögém, aztán meg majd ÚjPéterrel párt cserélnek. Igaz, erről ÚjPétert és Ostobenkót nem kérdezte senki. Pancsikálás.

Petra kérdezi Műanyagot, van-e értelme megmenteni Terrort, vagy sem. Egyrészt Petra nem tud menteni, mert ha Omár mögé áll, akkor kalap, másrészt mi a faszért van Pokahontasz full sminkben és úgy kiöltözve, mint szaros Pista Krisztus nevenapján reggel tízkor? Mentsed csak, mert viszonozza majd, hidd el. Petra ÚjPétert akarja hosszú távon, ez nem fog menni, baszki. A nappaliban Hiper repedtfazék hangon taglalja Terrornak, hogy akárhogy sakkozza a dolgot a fejiben, Terror áll a szopórollerre, bocs. Közben a lába folyamatosan jár, nem tudom, milyen drogról jön le éppen, de nem egyszerű. Terror szerint itt csak hárman nem szeretik, a többiek igen - Elemzőnek az a szerencséje, hogy van rajta napgép, ellenkező esetben most lebukna. Nagyon úgy tűnik, hogy Terror sorsa megpecsételődött. A faszik edzenek, még Broki is, a dugás úgy látszik, sokat kivett belőle.

Stílszerű jelenet jön, két keselyű iszik a mödanszié klóros vízéből, odafent meg Terror és Omár dumál. Terror úgy futtatja magát, mintha kurva lenne, de hiába, Omár leszarja. Műanyag és Naiva nem akar este menni ceremóniára, mert a faszuk kivan. Pokahontasz nem tudna bent lenni Melák nélkül, szóval ha Omár ma húz egy váratlant, akkor Műanyag az eresztékek mentén esik össze, mint a büdös zokni. Esteledik, mindenki a párválasztóra készül, a faszik összepakolták a bőröndöt, Melák a hátát vakartatja Műanyaggal, a csaj olyan undorral nyúl hozzá, mintha leprás lenne, ez biztos a faszt is csak gumikesztyűben hajlandó kiverni. Petra Ostobenkó haját süti be, nem lett jobb, most mondom.

Párválasztunk Ostobenkó a trademark jajsitenem nézéssel figyeli T69.2-t, aki hogyvoltozza a hetet, de túl röviden és nem szúr be képeket, és hatalmasokat nyel. Úgy tűnik, mondja, hogy a fiúk vannak többen, és igen, nem rossz, Pinokkina. Omár miatt feszült a bagázs, mondja Naiva. Petra, te szende szűzkislány voltál az elején, most meg egy buta ribanc, a fejedben a szponzorvirággal. Meglepted a lakókat? Meg. Terror, hogy volt az, amikor Alexa kiment a lovettával? Leszarom, itt van nekem Petra. Ostobenkó, neked bejön Omár? Be, de ÚjPéterrel akarok lenni. Elsősorban persze. Na, kezdjük a mókát. Megint itt a kiváló lehetőség arra, hogy drámát gründoljon a Viasat, erre tessék, nem Omár kezd. Elemző - Hiper, Melák - Műanyag, Terror - Petra, Broki - Naiva, ÚjPéter - Ostobenkó, ezt eddig is tudtuk. Omár pedig elindul, és beáll Petra mögé, mennek neki eggyel, Terror meg utazhat haza. Mindenki fellélegezhet.

Melák azt mondja, az izgulós arcából még nem mutatott meg mindent, de most egyet még elővezetett. Omár, te meg miért álltál be Petra mögé? Mert nem akarom Terrorral folytatni a játékot, mondja a szemébe a faszinak, aztakurva, ez a srác nem beszél mellé. Terror jól érezte magát, lepacsizik mindenkivel és mehet is haza isten hírével, neki a kilátás fog hiányozni leginkább. A ceremónia után mindenki önfeledten ugrál, basszameg, hazament Terror! A faszik megbeszélik, hogy a nőkre oda kell figyelni, mert ha nem Omár jön be, hanem egy gecibb faszi, akkor oda a dolog. Naiva szerint ő nem tudja a játékát játszani, mert érzelmi alapokra helyezte magát, ez azért elég kemény eufemizmus a baszásra. Ostobenkó szerint Broki nem szerelmes típus, bezzeg Naiva.

Megszólal a zene, Melák menten elkezd táncolni Műanyaggal, aki viszont nem szeretne, de ez Kardántengelyt nem érdekli és egyre közelebb jut a nő csöcséhez. Broki már félmeztelen, üt a pia, mi? Petra koszos, vízhólyagos talppal ül a kanapén, Melák közben hoz egy Cosmót Műanyagnak, aki viszont nem akar inni. Nem erős, mondja Melák, igyad. A mödanszié mellett ÚjPéter közli Omárral, hogy az ajánlat áll, megvédik, ha faszi jön be, csak az ne jöjjön, teszi hozzá Broki, és kilátásba helyezi, hogy ha így lesz, akkor ő egy napra kiszáll a játékból. Na, erre kíváncsi leszek. Melák a nappaliban holtrészegen csókolgatja Műanyagot, hagyd abba, mondja a nő, KUSS, válaszol az igazi férfi. Műanyag is be van nyomva, de nem annyira, hogy ne legyen észnél, eresszél el, hallod? AZ VAN, AMIT ÉN MONDOK! Broki szomorúan konstatálja, hogy nincs már sör, mennek a szobába.

Melák felviszi az utolsó Cosmót Műanyagnak, hátha jut valami a hegyire, ugye, de hiába, mert Pokahontasz elhajtja a vérbe. Broki Naivába készül, de inkább beszélgetnek, ami nem jó ötlet, legalábbis Broki szempontjából, mert kibukik, hogy csaja van. Illetve most már nemigen, de Ferihegyen még volt. Akit szeretett. Naiva csak fekszik, bazdmeg, fut át az agyán, én meg hagytam, hogy lekúrjon? A kamerába azt mondja, ezt így nem érti, hogy tehetett ilyet Broki? Úgy érzem, a jövő hét az érzelmekről szól majd ismét.

Címkék: éden hotel
297 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BiP 2012.04.06. 14:44:18

@Pácsó Ármándó: Szerintem erre nincs felkészülve senki. Senki nem kockáztatná a helyét csak azért, hogy valakit üresen hagyjanak, inkább beáll az üres helyre.

ElKingPresident 2012.04.06. 14:46:46

A védett homár miért nem erős párt szedett szét? Azért amiért muzsikus is mehetett a levesbe. Ha az a pár valóban erős volt és nem a nő változtatott, akkor legközelebb simán lökheti a nő. Persze nyilván mind a pénzre hajt és nem a szép szeméért ragaszkodik a párjához, de valószínű új belépőként nem tűnik jó ötletnek stabil párt szétszedni, ha egész héten azt mantrázzák neki a csajok, "ha beállsz mögém legközelebb kibaszok veled".
A muzsikus azért merte megtenni, mert régi tagnak, belső embernek érezte magát, mégis rábaszott.

Az első körös nők, mint valami hangyakirálynők irányítják saját kiválasztott alattvalójukat, lehetőleg mindent abba az irányba terelve, hogy az újnak ne nőjön fű akár fiú, akár lány. Ezért is faszság, hogy a Viasat nem tud valahogy belemászni, hogy jobban cserélődjenek az emberek. Nem tudom, de lassan kezd unalmassá válni, hogy minden újat elmarnak. Szegény homárnak hiába ígérgetik a birkák, hogy majd megvédik, úgyis a nők irányítanak. Ha bejön egy új faszi és védett lesz tuti úgy kavarják, hogy homár menjen, ha nő, akkor Petra. Köv körben pedig az aki kiejtette homárt vagy petrát.

Egyébként már kezdem unni, hogy a férfiak körül forog a műsor. Nem tudom vagy homokos a szerkesztő, vagy több a nő néző, de kezd lassan unalmassá válni.

Cicaharcot akarok látni, nem súlyzózást, meg tesztoszteron vetélkedőt! :D

Na ez van ha nincs elég meló pénteken. :)

Móka na 2012.04.06. 14:47:17

@TrueY: Ajjj már!! :) Én csípem a hasonszőrűeket. Nekem mindenképpen jó:D.

független sorozatfüggő 2012.04.06. 14:47:39

@csavarhuzo77:

A laboratóriumi körülmények és a bezártság lehet az oka annak is, hogy Niki egyáltalán veszi Melák udvarlását.
A való életben labdába sem rúghatna nála egy Melák-féle kisfiú. Egy lakatlan szigeten ellenben akár egy (szerelmes)pár is lehetnének.

ElKingPresident 2012.04.06. 14:50:22

@Pácsó Ármándó:

Honnét tudják hol nincs kamera? (WC?) Ennyire hülye lenne a Viasat, hogy nincsenek elrejtve ezért ahol nem lát kamerát ott tényleg nincs?

Pácsó Ármándó 2012.04.06. 14:53:14

@BiP: A következő agymenés miatt gondoltam erre: Omár a kiválasztás előtt beszél Leventével VAGY Melákkal VAGY Píttel VAGY Brokival, hogy az Ő párja kell neki és fixen oda fog állni és ha a srác nem akar kiesni, húzzon onnan. Erre az illető beáll Hernyós Zombina mögé (egyrész mert új, másrészt meg hogy kiejtse Terrort) Viszont ez a huncut Omi a legvégén szintén Petra mögé áll és ezért repül Terror, a kinézett fiú és az egyedül maradt párja! 3-at egy csapásra!

Cathcart_ezredes 2012.04.06. 14:57:00

@Pácsó Ármándó:
Gondolom tömegeket hódított volna meg ezzel, és csak úgy lökdösték volna egymást az emberek, hogy mögé álljanak a döntőben:) Amúgy nem rossz ötlet egyáltalán:)

független sorozatfüggő 2012.04.06. 14:57:33

@ElKingPresident:
"Cicaharcot akarok látni, nem súlyzózást, meg tesztoszteron vetélkedőt!"

Ebben igazad van, a férfiak kakaskodása korántsem annyira érdekes és izgalmas, mint a nők szemkikaparós egymásnak esése. :)

Pácsó Ármándó 2012.04.06. 14:57:56

@ElKingPresident: Igen, látszanak a kamerák szerintem. Ha megnézed az egész komplexumot, egy csomó helyt soha nem mutatnak.

Müszélia 2012.04.06. 15:00:09

@Liller: és mind együtt vannak, ugyanabban a szállodában? akkor hol a játék izgalma és a meglepi?

Pácsó Ármándó 2012.04.06. 15:01:51

@Cathcart_ezredes: Veszélyesnek veszélyes lépés, de lett volna respectje. Anikó, ha bent maradt volna, minden nap keselyűt áldoz a Mesternek :-)

Müszélia 2012.04.06. 15:04:11

macikat akarok a dögkeselyűk helyett.

BiP 2012.04.06. 15:04:32

@Pácsó Ármándó: Az nagyon kemény húzás lenne :)
De sajnos mindenki kényelmes, ezért nem alakult volna így. Az elmúlt ceremóniákon láthattuk, hogy midnenki a megszokott párja mögé áll, még ha veszélyben is érzi magát, aztán izgul, hogy mi legyen. Szóval ha Omár így befenyített volna valaki, nem ért volna célt. Csak magára haragított volna azonnal mindenkit, mert ment volna a rinya, hogy milyen nagyképű, erőszakos, amint lehet rakjuk ki.
Szóval csak magával szúrt volna ki.
Persze szívesen megnéztem volna egy ilyen húzást. Asszem koppant volna a banda.

@ElKingPresident: (még mindig nem értem ezt a homározást)
Szóval: én is úgy látom, hogy itt inkább a lányok irányítanak. (de hát az életben is így van, náluk a p*na :) )
Komolyra fordítva, ebben a játékban a kezdőknek helyzeti előnyük van. Az előző szériában a kezdő fiúk diktáltak, most meg inkább a lányok. Pedig ők sem taktikázzák túl magukat, csak simán nőies furkálások mennek, meg leosztják a lapokat. A fiúk a taktikai töketlenkedésükből adódóan nem tudnak igazán beleszólni.
Meg az is közrejátszhat, hogy eddig sokkal több fiú jött be, és a ceremóniák többségén fiú távozott, a csajoknak nem sok izgulni valójuk akadt eddig, nem csoda, ha nyeregben érzik magukat. És emiatt is lehet, hogy nagyon nem cserélődtek a kezdő lányok, hiszen alig volt kire.

Pácsó Ármándó 2012.04.06. 15:05:05

@Müszélia: Ez meg a másik. Ha valaki kinéz magának egy másik neműt még a szállodában, akkor majd mindig azt fogja lesni mikor jön be, hogy a nem olyan f@sza párját mikor cserélheti le rá?

dennis rodman 2012.04.06. 15:09:26

@Cathcart_ezredes: Nem csak ezért, hanem, mert eddig jobbára fiúkat küldtek be többségben...

beacska 2012.04.06. 15:20:35

@Pácsó Ármándó: mindig azzal kezdik a Hotel bemutatását az újaknak, hogy "akkor most megmutatom, hol nem szabad beszélni". Nnnna, ITT nincs kamera ;))

Kallisztó 2012.04.06. 15:23:23

@Pácsó Ármándó: " Anikó keselyűt áldoz a Mesternek" ez tetszett, bár ANikót nem érzem olyan nagy taktikusnak, nem is értem miért gondolja ezt magáról,mert egyszer rábeszélte az egyéniség nélküli embert, hogy álljon mögé? Hát, végül is, ezzel ebben a mezőnyben kivívta a nagy mágus címet...

Nem, egészen értem a Viasatot, ők nem látták, hogy mennyire lapos a műsor? Semmi nem sül ki ebből a folyton védettséggel bezavart újak erőltetéséből. Egy körnél tovább csak az Anikó fiúja és a Pít tudott megkapaszkodni.
Be kellene küldeniük egyszerre egy fiút és egy lányt, vagy inkább két párt, és azonnali párcserét elrendelni. Újak nem választhatják egymást. Akkor legalább muszáj lenne kapálózniuk egy kicsit a régieknek is.

Pácsó Ármándó 2012.04.06. 15:37:12

@beacska: Nem tudom van-e olyan megállapodás, hogy rejtett kamerát nem alkalmazhat a játékosokkal szemben a viasat. Egyébként más országok is forgattak már azon a helyszínen és azt is el tudom képzelni, hogy a kamerákat nem kell minden alkalommal állványozni, védeni a víztől, naptól, stb., hanem megvannak az előre kialakított helyek.

@Kallisztó: Hiper az első körben kinyomta (segítséggel)a rivális nőstény párját azután úgy, hogy a többiek nem sejtettek semmit (és lehet, hogy azóta sem) eljátszották a Muzsikus-Levi cserét. Persze van a dologban önjelöltség is rendesen.

Müszélia 2012.04.06. 15:54:44

@ködpamacs: ha igaz, hogy az édenben bármi megtörténhet, talán ki is lehet mosni egy felsőt. szerintem nem könnyű több hónapra való cuccot kivinni repülőn úgy, hogy egyszer se kelljen mosni, és minden nap többször át lehessen öltözni. bár folyton fürdenek és egy szál semmiben vannak, nem hiszem, hogy a testszag lenne a legnagyobb gondjuk.

Pácsó Ármándó 2012.04.06. 16:01:06

@Müszélia: A műsor végén mindig bemondják, hogy a játékosokat öltöztette az xy cég, szóval kapnak valamennyi szponzor ruhát is. Szerintem a személyzet mos rájuk.

Madár Fokker 2012.04.06. 16:11:08

Nonszinak legalább nem volt gondja a mosással/mosatással! :D

Cuddy 2012.04.06. 17:40:38

Egy pókmajom szerű valamit a nyakukra küldhetnének már. Remélem a jövő héten lány jön védettséggel és akkor lesz izgalom mert ez így uncsi.

JOKKA21 2012.04.06. 17:43:06

Petrát szeretném sunázni.

kerdesek05 2012.04.06. 17:52:32

@LoveMy: találkozott valaki ma Nikivel az Arénában?:)

www.facebook.com/edenniki2?sk=wall

almafa5555 2012.04.06. 18:30:12

Na megnéztem egy részt az előző szériából és borzasztó nagy a különbség, már nem is emlékeztem, hogy mennyire ment a taktikázás. Ki kivel áll, hogyan...stb. Mindenki egyéniség volt. Itt meg unalom, unalom, borzalom...

almafa5555 2012.04.06. 18:30:56

@Dr. Cuddy: annyira igaz...pont azt a részt néztem meg az előbb, amikor védettséget szerzett...jujjjjjjj

almafa5555 2012.04.06. 18:36:22

@LoveMy: UNALMAS!!!semmi új infó!!!Miért nem kérdezte meg,hogy mi van Edinával most?

mex18 2012.04.06. 19:13:41

Ezek tényleg nagyon nagy dumák
---
Vakarj meg! Utoljára mondom! 3...2...1,5...

Hogy lehet ilyen puha a bőröd? ... Nem fürdöm

... naponta 15-20 ilyen nőt szopatok
---
hOmar tényleg olyan mint egy busman :)

Melák akkorákat néz, mint amikor vezetés közben belenyalnak az ember fülébe :)

LoveMy 2012.04.06. 19:21:21

@almafa5555:
Ebben a videoban időbeni érdekes és egyben egymásnak ellentmondó kérdések, momentumok vannak.
ÉH előtti vagy közbeni vagy utáni?
A riporter utolsó mondata is elég furcsa: "drukkolunk, hogy nyerd meg az ÉdenHotelt akár egyedül, akár Edinával!"
:)))

Vadkörte82 2012.04.06. 19:25:05

@LoveMy: nyilván utáni, a riporter lehet tudja ki nyert de nem lehet h kiszivárogjon..nagyon bízom benne nem ő nyerte meg..már Broki...bár vhol spoilerezték a final fourban benne volt.

LoveMy 2012.04.06. 19:45:26

@Vadkörte82:
Persze értem én, hogy ÉH utáni a riport, mert hogyan tudna előtte, vagy közben (Mexicóból?) nyilatkozni Edinával való kapcsolatáról, a szexről, TT-ről.
De a riporter utolsó mondata nem semmi: bár nem akarok spoilerkedni, de sanda gyanúm van Mátéval kapcsolatban ;)

Vadkörte82 2012.04.06. 19:49:29

@LoveMy: gyanús vagy te..:)de már írtam. nem drukkolok neki, sőt..

Pácsó Ármándó 2012.04.06. 20:20:13

@Vadkörte82: Szabadidőmben én is folyamatosan gyanakszom LoveMy-ra :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.04.06. 20:21:44

@mex18: "Melák akkorákat néz, mint amikor vezetés közben belenyalnak az ember fülébe :)" ezen akkorát rohogtem, pedig nekem nincs humorérzékem.
(és nem, nem használok fos szmájlikat! soha)

Donum 2012.04.06. 21:01:35

HAHAHAHA

Kóborlok YouTube-on, vicces filmkritikákat nézek és kibe botlok!?!?

Broki színészkedik basszus :D

2:08-tól nézzétek, a vőlegényt játssza
www.youtube.com/watch?v=8SwDsnsLCwU

:D

BlueDog 2012.04.06. 21:12:29

@Pácsó Ármándó: Pont erre gondoltam én is, pár órával a ceri előtt szól LMZ-nek, hogy neki Hiper köll, nem Zombina, mert pfúj, meg nem akar ilyen nagy döntést egyedül meghozni:), de tényleg be is áll Hiperhez. Az agyhalottak odáig úgyse jutottak volna, hogy hármas párcserét csináljanak LMZ->FSZK, ÚjPéter->Zombina, mert TTT ellenében tutira utóbbit választotta volna, és talán LMZ-t is. Így Omár arcvesztés nélkül csatlakozhatott volna a kemény maghoz, mert ő szólt előre plusz hasznos időt tölthetett volna Hiperrel (tarsd a barátaidat közel, de az ellenségeidet még közelebb), és egy kis ésszel ha csaj jön be, köv héten ki is szórhatta volna. Ha Zombina meg benntartja TTT-t az csak hab a tortán, lett volna még egy "jó" hét.

Hurri Kán 2012.04.06. 22:16:32

Megjelentek a dögkeselyűk is :)))

garrett27 2012.04.06. 22:27:23

Ilyen agyhalott bandánál nem csoda, ha már megjelennek a keselyűk is. Vagy lehet, hogy annyit döglenek a medence mellett, hogy lassan zsákmánynak látszanak. Máténak nem árt vigyázni, mert mire kimondja, hogy hess, már be is kajálták a szemét a madarak.

Pácsó Ármándó 2012.04.07. 00:00:08

@BlueDog: Sok jó taktika lenne, de mint BIP kolléga írta, ezek csak beállnak a párjuk mögé és zabszemmel a seggükben szorítanak azért, hogy ne oda álljon a védett.

kozi001 2012.04.07. 01:05:10

@kozi001: A kognitív disszonenciát még VV Cristofel is megtanulta! :)

ő-szinte 2012.04.07. 13:37:53

@kozi001: KISZOPOT AZ ÉDENBE!
:-DDDDDDDDDDD

Hurri Kán 2012.04.07. 13:38:37

@ő-szinte:
Csírával! :)))))
Mekkora páros lenne :D :D :D

ő-szinte 2012.04.07. 13:52:34

@gyvy: valóban odabaszna rendesen!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hogy szívnák egymás vérért, heheheh
ó bocs, szopnák egymás vérét, hogy hű legyek VV Annamarihoz ehhehehehehehehehehehehe

Hurri Kán 2012.04.07. 14:03:35

@ő-szinte:
Lenne nyakszopás? :DDD
Gondolod, csíra nem fújná? :DDD

ő-szinte 2012.04.07. 14:09:38

@gyvy: dehogy nem!:-DDDDDDDDDDDDD
olyan adok-kapok lenne!:-DDDDDDDDDDDDDDD
bakker, mért nem mi castingolunk?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hurri Kán 2012.04.07. 14:21:16

@ő-szinte:
Az biztos, hogy az alkalmatlan jelölteket igen gyorsan kiszórnám. :D

ő-szinte 2012.04.07. 14:23:53

@gyvy: hehehehe hülye!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tesztelnéd őket amolyan Verásan, mi?;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hurri Kán 2012.04.07. 14:24:43

@ő-szinte:
Én a másik oldalon ÁLLOK :DDDDD

ő-szinte 2012.04.07. 14:48:25

@gyvy: a másikon?:-OOOO
ahol Vera szokott?:-OOO
:-DDDDDDDDDDDDDDDD
nem hinném:-DDDDDDDDDDDD

Hurri Kán 2012.04.07. 15:01:59

@ő-szinte:
Ne értetlenkegggggyyyééé máááá :DDDD

Hát pont h nem Vera módra tesztelném :D

kozi001 2012.04.07. 15:38:40

@ő-szinte:
Szerintem is aza a szint! :)

Müszélia 2012.04.07. 15:43:58

@ő-szinte: ezt már ajánlottam egyszer, de akkor nem ugrottatok rá. bár ez a gyökér itthon is nagyszerűen gondoskodik arról, hogy egy percre se lehessen elfelejteni.
a hülyeségét még megbocsátanám, de hogy milyen ronda...

ő-szinte 2012.04.07. 15:50:07

@Müszélia: gondolom , nem voltam itt:-)
ritkán jövök, mert nem lehet offolni, elsőzni, és strandpapuccsal szart szétcsapkodni a szőnyegen...:-(
így elég fintorgós a dolog...

Müszélia 2012.04.07. 17:09:03

@ő-szinte: ó te szegény. neked tényleg nem szabad offolni, stb.? strandpapuccsal se? küldök neked egy kis csokit.

mex18 2012.04.07. 17:20:45

Szerintem a maci elvonón van mert elrontotta a pociját a sok össze nassolt potya kajától :)

ő-szinte 2012.04.07. 19:46:54

@Müszélia: senkinek sem szabad...:-(
köcci a csokit:-)

ő-szinte 2012.04.07. 22:07:16

@JOKKA21: jó, de te kit nem?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.04.07. 23:39:50

@LoveMy: Engem érdekel a spoilerkedős véleménye, épp most fogom megnézni azt a videót...

Banyus83 2012.04.07. 23:45:32

@mex18: Amelyiket LoveMy fentebb belinkelt...interjú Mátéval...

mex18 2012.04.08. 00:58:05

@Banyus83: ja, ok, vágom, köszi

Müszélia 2012.04.08. 10:09:28

@LoveMy: vv5 cristofel természetesen. remélem, neked is a kedvenced.

ő-szinte 2012.04.08. 13:17:29

@Müszélia: mi a baj kiszoppal?:-O a hátán vitte a sót.

mex18 2012.04.08. 14:58:09

Hatalmas logikával rájöttem:), hogy valszeg a bélpoklos macit azért takarították el, mert fertőzést is hordozhat ahogy a kajába beledézsmál.

LoveMy 2012.04.08. 15:13:25

@Müszélia:
jááááááj, az a homoerectus!
róla csak a "töltött kacsa cubai módra" jut eszembe!
:D

Müszélia 2012.04.08. 15:32:08

@ő-szinte: jajj! nem mindegy, hogy valaki melyik irányba viszi... nem tudom, te hogy vagy vele, engem egy darabig szórakoztat a hülyeség, de aztán eljön egy bizonyos pont. na, onnantól kezdve kikapcs.
a töltött kacsa egy professzor a kiszophoz képest.

ő-szinte 2012.04.08. 21:01:23

@Müszélia: veronikat imadom! Bar rajta is sirva rohogtem:-DDDDDD engem kiszop szorakoztatott, valszeg nekem mashol van a tureshatarom:-DDDDD es szerencsere o sem tud 0-24-ben 100%-on porogni:-DDDDDD

Lacka929 2012.04.08. 22:18:52

@kozi001: Ez a "Nyitó party" mit nyitott meg?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.09. 17:55:02

Jajj...

Olvasgatom az ÉH2 Facebook oldalát.. Hátborzongató, milyen sok naív ember van...
Minden második kommentelő szomorka, hogy a fotók alapján Máté és Edina nincsenek együtt.. Szipp szipp..

"Nem úgy fest Edina és Máté, mint akik még együtt vannak..(("

"A képről ítélve már biztos nincsenek együtt!"

"A Máté miért áll ilyen messze az Edinától? Ennyi Volt?"

Komolyan, hitt benne valaki, hogy ebből egy hatalmas kapcsolat lesz? Ne már... Komolyan nem hiszem el, hogy egyes emberek ennyire nem látnak tisztán még akkor sem, ha nem érintettek az adott "kapcsolat"ban... Siralmas..

Mellékesen furának tartom, hogy elég kevés képet tett fel erről a szériáról a Viasat. Még a promó képek sincsenek feltöltve. Nagyon kevés a videó, a riport.

Plusz vki felvetette, hogy "Amit mutatnak a tévében szerintem nem egy időben megy. Itt azok vannak akik eddig kiestek. Akik hiányoznak azok még játékban vannak. :). Pl Krisztián, Pit, Omár, Levi..."

A kép: fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/558798_336864956361440_139419369439334_876109_1625893832_n.jpg

Akkor Niki, Edina és Máté is kieső? Lehet ez az elkövetkezendő néhány nap eseménye? Vagy csak merész sacc és egyébként semmi alapja nincs? Tavaly hogy voltak a fotókon a népek?

HAJRÁ PÍT! :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.09. 18:04:37

@Papucs Orrán Pamutbojt: Jah, nem a komment valóságalapját vitatom, nyilván nincs teljesen képben az illető. Csak felmerült bennem, hogy Hiper, Pít, Noémi stb egy rendezvényfotón sincs rajta. Niki, Máté Edina pedig bőven. Lehet az oka ennek az, hogy ők hamarosan kiesnek?

dennis rodman 2012.04.09. 18:08:18

@Papucs Orrán Pamutbojt: az egész felvételről van összevágva.Már mindenki itthon van, csak feltehetőleg nem mindenki ment el a rendezvényre

Vadkörte82 2012.04.09. 18:10:30

@Papucs Orrán Pamutbojt: nem hiszem, hogy van összefüggés a kiesés sorrendje és a kép között..a képen van egy szőke lány, ő ki?

a kommentek jellemzőek, ez a romantikus vonal nagyon fel volt nagyítva..egy ilyen műsorhoz ez is hozzátartozik, gyanítom, h ez ott is, itthon is megszakadt..legalábbis remélem, mert így vmi legalább történni fog.

hajrá Pít(egyetértünk).

LoveMy 2012.04.09. 18:17:09

Szerintem is inkább az lehet az oka, hogy nem mindenki ment el arra a rendezvényre!
Egy másik cikk:
www.kiskegyed.hu/kegyetlenul-kihasznaltak-az-eden-hotel-2-sztarjat-114637

Edina válaszának utolsó része elég sokat mondó!!!!:

"Butaság volt, de most már mindegy.” – panaszkodott a lány, aki minden sérelme ellenére keményen állta a csapást, hiszen tudta, hogy a játékban csak stabil párként maradhat bent, és erre Máté, főleg árulása után tökéletesen alkalmas"

Vadkörte82 2012.04.09. 18:29:09

@LoveMy: remélem lesz azért vmi revans! :))

Lacka929 2012.04.09. 18:36:40

Szóval árulja már el valaki, hogy ez a nyitó parti, aminek a videóját kozi001 fentebb belinkelte, mit nyitott meg?

LoveMy 2012.04.09. 18:36:43

@Vadkörte82:
20millánál leejti Edina a labdát Máté előtt!!!!
;)

Vadkörte82 2012.04.09. 18:40:19

@Λατζκα: azt "ünneplik" h indul a műsor, nem? promo anyag,gondolom.

LoveMy 2012.04.09. 18:46:18

@Λατζκα:

Szerintem ez a video akkor volt, amikor a műsor elkezdődött és éppen annak a felvetésnek ellenkezőjére bizonyíték, amit Papucs Orrán Pamutbojtnál olvastunk, hogy akik a képen láthatók, azok már kiestek.

neon.hu/neontv_bulvar/gondot-okoz-a-valasztekos-beszed-az-eden-hotel-2-szereploinek-266779

Ez a video pedig már a műsor elején került a netre, tehát addigra már mindenki itthon volt!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.09. 18:48:26

@dennis rodman: Nem mondod! :DDD
Pedig már azt hittem élő :P

Nem biztos, h nekem kell ezt leírnod és elmagyaráznod, az első szériának is törzsnézője voltam.. Ezért írtam, h a kommentelő nyilván nincs annyira képben, nem is ezen volt a hangsúly :)
@Vadkörte82: Azt a csajt én is néztem.. Lehet még jön...
De tavaly is sasoltuk a képeket, és ott is volt vmi összefüggés a kiesők között és a képeken szereplők között.
Mindegy, majd kiedrül :DD
Örülök, h Pít nem csak nekem favorit! :) Nekem már az elejétől szimpi (hülyének is néztek páran akkor és azóta is), eddig még nem okozott csalódást a játéka, remélem eztán sem fog ;))
@LoveMy: Ez a nem mindenki ment el dolog jóó egyébként.. De minden rendezvényre csak a Fátter, a Muzsikus és a Máté aki ráér? Plusz egy-két hangsúlytalan ember, akinek már a nevére sem emlékszem (hosszú feketehajú csaj.. Vmi Adrienn vagy ki, a legelső beküldött csaj pl) Ez nekem kissé fura...
@Λατζκα: gondolom a szériát.. De addig nem lett volna értelme, amíg nem ismerik meg a nézők a játékosokat, ezért később volt széria nyitó buli..

Lacka929 2012.04.09. 19:17:49

@LoveMy:
@Vadkörte82:
@Papucs Orrán Pamutbojt:

Na szóval csak azért kérdeztem, hogy mit nyitott meg a nyitó parti, mert az elhangzottak alapján nekem az jött le, hogy a felvételek után volt ez a parti.

Az szlovák csaj ezt mondja 00:25 körül: "Nem volt semmi kemény élményem ott kint. Puha élményeim voltak ott bent."

Utána valamelyik azt mondja, hogy "Amennyire megismerte az Edinát, ami szívén az a száján is". És mi (ki?) volt még a száján? kérdezi a riporter. A válasz: "Hát a Máté".

Aztán kérdezik az elején kiesett asztalost, hogy "Milyen érzés volt a társaság doyenjének lenni?".

Aztán meg a riporter a kinti dolgokról kérdezgette végig a bandát olyan kifejezésekkel, amiket ők nem nagyon ismertek, de múlt időben.

Na szóval ez a parti láthatóan a kinti forgatások _után_ volt itthon. Akkor mi a francot nyitott meg?

2012.04.09. 19:50:08

Legutóbb is az szerepelt a blikkben, aki azon a héten kiesett...

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/eden-nikit-eltiltottak-krisztiantol-2085477

Pácsó Ármándó 2012.04.09. 20:05:51

@Λατζκα: "Na szóval ez a parti láthatóan a kinti forgatások _után_ volt itthon. Akkor mi a francot nyitott meg?"

Gondolom a műsor vetítése előtt volt egy sajtós party.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.09. 20:12:00

@Λατζκα: szted a játék előtt mit kellett volna megnyitni bpesten???
nyilván a forgatás után volt a megnyitó... addig amíg nem kezdik el vetíteni, és nem ismerik a nézők a műsort, addig nincs értelme..
néhány hete lehetett mint mondtam volt..

mit nem értessz? :-D

Pácsó Ármándó 2012.04.09. 20:13:22

@LoveMy: Szia!
Ez mekkora egy ortodox feminista megjegyzés a Kiskegyedtől: "Bár nem adta magát túl könnyen, Edina nem tudott megálljt parancsolni hálótársa, Máté ostromának és engedett a fiúnak."
Aki ostromol az Melák részegen, Máté ennél sokkal halvérűbb.

Lacka929 2012.04.09. 20:33:58

@Papucs Orrán Pamutbojt: Azt értem, hogy a forgatások után volt, azt is értem, hogy előtte nem lett volna értelme.
Csak azt nem értem, hogy mi a fenét nyitott meg? A megnyitásnak mi volt a tárgya? Na ezen mit nem lehet érteni?

Különben meg mindegy, gyertek át a kibeszélőre, ismét van!

LoveMy 2012.04.09. 20:41:24

@Pácsó Ármándó:
Igaz, de a két pár között az a különbség, hogy Máté tudta mit érez Edina (érzelmi,testi vonzódás) és azt is, hogy ő mit nem, vagy alig érez. És Máté exbarátnője tudatában szexelt Edinával, aki erről semmit sem tudott.
Melák tudta, hogy nem várhat semmit sem Nikitől, mert ezt Niki kijelentette folyamatosan. Azt nem tudom, hogy tudott-e Melák Niki barátjáról.

tikfa'72 2012.04.09. 20:41:25

@Λατζκα: szerintem az ÉH2 buli/rajongói találkozó körutat az országban.

LoveMy 2012.04.09. 20:42:30

@Pácsó Ármándó:
Hy, sok piros tojást kaptál ma?
;)))

Lacka929 2012.04.09. 20:49:29

@tikfa'72: Na végre, köszi. Most már nyugodtam alszom! :)

Pácsó Ármándó 2012.04.09. 20:52:33

@LoveMy: Van benne valami, de ettől függetlenül a Kiskegyed erősen elfogultan tálalja a műsort. Mondjuk amennyit én olvasom ...

"Hy, sok piros tojást kaptál ma?
;)))"
Igen, szorgalmas voltam! :-)

(Van már élő kibeszélő!)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.04.10. 10:09:12

@Móka na: "Ajjj már!! :) Én csípem a hasonszőrűeket. Nekem mindenképpen jó:D."

Remélem, hogy túlélted a sonka overdózt. :) És éljenek a hasonszőrűek! :)

Mondjuk a blog-om viszonylag sokrétű. Melyik rétege hasonszőr? Ha nem vagyok Windisch-Grätz?
süti beállítások módosítása