Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6037-6038.

2012. április 06. 19:00 - Mésza "Abdul" Jani

Gizinek rendkívül jó ötletei támadnak, a végén még üzletasszony lesz belőle. Szabi ki van akadva Gézára, hogy ott él, de semmit sem fizet. Végre egy kis bunyót is láthatunk, bár igazság szerint csak verést, nem verekedést. Claudia kicseszik a lányával. Linda meg újra csókolózni akar, de nem Petivel.

6037. rész

Gizi meg András üzletről beszélget, Vili bácsi meg kissé durcás a focimeccs miatt. Annak idején Andris volt az öreg Kertész kedvence, mert ő neki van a legjobb szíve, most is csak ő áll ki egyedül Gizike mellett. Gizus szerint is jó ember, de Berényi nem ezért vette vissza, hanem mert gyorsan haladnak együtt. A Papagáj ezt félreérti, nagy örömében felelőtlen kijelentést tesz, hogy helyén van az esze. Azért végül csak megtudjuk, az egész cécó kivagyiságból van, András Nórának akar bizonyítani. Az óra meg megint túl hangosan ketyeg.

Schmitt vársz, mit mondjak? – kérdi Attila. Juli kíváncsi, de úgyis tudja az igazat, miért lett kidobva az ügyfél. Majdnem smár, de Attis lelép.

Szabi a májasáért rinyál, mert Géza felzabálta. Aztán ezt a gondolatot továbbvezetve kibújik a szög a zsákból. A baj az, hogy Gézu gyakorlatilag már ott él, de nem száll bele a költségek fizetésébe. Aliz szerint, ha az öccsének is lenne valakije, jobban megértené. Hát nem, akkor a csaja is fizetne. Jó, akkor Aliz lemegy májasért. Nem ez a baj, nem érted? Az, hogy ez a csávó állandóan megjelenik, mint egy sáskaraj. Természetesen elég kiszámíthatóan pont jön is Gézu. Szívesen ott alszik, ha Bözsi mama csinál kaját.

Linda a Rózsában búslakodik. Peti csak pénzt váltatni megy be, aminek Zsolt nem örül, mert már zárna, de azért felváltja. Petya nem beszélt Hannával azóta, mióta lekúrta őket a kávéházban, majd elhúz. Jön helyette Gizike, tápot vinne, neki sem örül Bartha, de csak összeszed valamit. Közben Linda azt is megtudja, jól halad az anyjáék projektje, de ettől még nem biztos, hogy visszakapja a régi munkahelyét. A harapnivalóért meg fizetni már nem kell, zárva a kassza. Zsolt örül magának, hogy ennyivel tudta segíteni volt ágytársát. Lánya szerint többel is segíthetné, felvehetné melózni.

Clau megköszöni Julinak, hogy vitték a boltot, bár Juli szerint Zsófi érdeme inkább mindez. Ha pedig már ott van az üzletasszony, szurkálódik is kicsit Attila miatt. Nos, ezt nem teheti sokáig, mert jön is az emlegetett Nórával. Az ügyvédnő jó szokásához híven fényezésbe kezd, most a pimasz ügyfél kidobása miatt. Attis egy igazi lovag. Claudia szerint is, gáncs nélküli lovag. Juli elfordul, mert sem azt nem tudja elviselni, hogy Nóráék smaciznak, sem az anyja beszólását.

Aliz az udvaron panaszkodik a melója miatt, de abban reménykedik, előléptetik. Szabi szerint lehet, akkor melegebb táblát kap. Jön is Zsolt, úgyhogy beszélhetnek erről. Zsolt szerint sem a királylánynak való a szendvicsember munka. Aliz örül is, hogy így egyetértenek. Csak a következtetés lett más. Bartha kirúgja.

Claudia még mindig az anyjával perlekedik, de most már az udvaron. Julinak meg persze, hogy nem tetszik, hogy mindenbe beleszól az anyja. Jobb lenne, ha megbízna benne, úgysem tudja egész nap szemmel tartani. Úgy tűnik, nem ismeri még az anyját eléggé.

Géza Bözsi mama főztjéről zeng ódákat Novákéknak, Laci szerint, ha ez így megy tovább, fél év múlva cserélheti a ruhatárát. Géza odaadja a harminc ezret rezsire, bár László azt tanácsolja, ezentúl inkább Alizéknak adja, de előtte azért még eltette a pénzt. Gézu lelép, Gabinak meg rendezkedhetnékje támad, ha már úgyis befészkelte oda magát. Laci ennek örül, fenéket volt ő agglegény sokáig. Végén még egy béna puszi is elcsattan.

Claudia új irodát keres, mert így otthon mindig csak a munka várja. Lacihoz nem szeretne visszamenni, de maradna a Berényik épületében, ha talál rá módot. Nóra felajánlja az irodájukat, de az Claunak már túl zsúfolt lenne. Leírja az elképzelését az ügyvédnőnek, hol érezné jól magát, így manipulálva azt, hogy ő mondja ki Attila nevét, mintha az ő ötlete lenne, és így legalább nem tűnik tolakodónak.

6038. rész

Linda a szemetesek mellet beszélget Petivel az anyjáról. Andrásnak segít, de ez csak egyszeri alkalom. Petya szerint, ha Gizike jól végzi a dolgát, akár vissza is vehetik. Linda szerint is, de az András hiába rendes, ha Nóra nem szeretné újra alkalmazni, ezért megkérte a faterját, hogy segítsen ebben. Majd újra randizni hívja a volt barátját. Még mindig a hülye vámpíros filmjénél tart. Petya meg jól le is koptatja.

Zsolt segíti Gizikére a táblát. Nos, akkor meg is van, mire gondolt Bartha. Gizi köszöni a melót, bár az exe szerint a lányuknak kell, mert ő rágta a fülét. Már nem is ér minket meglepetésként, természetesen Linda jön az udvarra. Kiderül, ő nem ilyen munkára gondolt, amikor a fatert nyaggatta. Ez olyan ciki. Lázad is rendesen, előlépett az anyja menedzserévé. Na, még csak ez hiányozna neki, akkor már inkább Gizi beszél Zsolttal.

Most Hanna jön, ez a rész eddig Lindára épült. Megint az anyja miatt panaszkodik, de ez valahogy nem hatja meg a beszélgetőpartnerét. Jön a civakodás, hogy ha Claudia nem rúgja ki, nem itt tartana a muter, Hannácska meg persze a másikat védi, hogy ami történt, nem lehet egy bocsánatkéréssel elintézni. Majd durvul a helyzet, a végén már azt vágja oda Valter lányának, hogy önző, pont, mint az anyja. Hannának sem kellett több, odavág egyet, majd segítségnyújtás nélkül távozik a helyszínről. Régi barátunk, a 12-es karika meg fél perccel a brutális képsorok előtt tűnik el. Ajjaj, így a jelenet végét már kisgyerekek is láthatták.

Aliz ki van akadva, hogy már megint kivágták, ráadásul olyan béna, hogy még egy olyan melót sem tudott megtartani, mint amit Zsolt bízott rá. Bözsi néni hozza be a mosott cuccokat, de a zokni nem a Szabolcsé, hanem Gézáé. Na, erre meg Szabi akad ki. Persze, Géza nem költözött oda, csak ott mosat.

Nóra előadja Clau tervét, de Attila nem örül a tervnek, így puhítani kell. Jön mindenféle bérleti díjjal meg pénzes ügyféllel, de még ez is kevés. Így jön a Claudia a barátunk, meg a szívroham ütőkártya. Ez, meg az az infó, hogy ez csak ideiglenes megoldás, bejött.

Szabinál felakadt a tű, Géza a szokásos téma. Aliz szerint csak néha alszik ott. Néha? Folyton ott alszik, ott zabál, és most már ott is mosat. Szabolcsot nem zavarja Gézu, de akkor költözzön oda és szálljon be a számlákba. Aliz meg ezt nem szeretné, mert onnantól, hogy összeköltözésnek vívnák, rágörcsölne, és nem akarja elijeszteni. Emlegetett meg is jelenik, ezt Szabi is megjegyzi, Géza meg nem érti, mi van. Aliz terel, aztán elújságolja, hogy Zsolt kirúgta. Na, pont jókor jön a világ legszebb ajándéka, legalább feldobja egy kicsit a csaj hangulatát.

Gizike az udvaron meséli Andrásnak, hogy egy pletykalapban olvasta, válik a leendő ügyfelük, akinek a pályázatot készítették. Szóval, amíg a válásnak nincs vége, nem is biztos, hogy az övé a telek. Andris aggódik, hogy hiába dolgoztak, de Gizinek mentőötlete támad. Keressenek másik helyszínt hasonló adottságokkal, így kínálva alternatívát, amivel akár a többi pályázót is kiüthetik a nyeregből. András belelkesül és elszalad.

Balázs letolja Hannát, amiért megütötte Lindát. Mi van, ha visszaüt? Hanna játssza a búráját, olyan gyomorszájas után kétli, hogy képes lett volna rá. Én is, meg azt is, hogy Hannának köze lenne az anatómiához, inkább a lépét verte le a barátnőjének, vagy a bordájába vágott bele. Bazsi Lindát védi, Hanna meg kiakad. Szerinte akkor is kötelessége lenne kiállnia mellette, ha nincs igaza. Gondolod te, kicsi lány, akkor inkább vegyél egy bólogató kutyát.

Megy a nagy zabálás Alizék lakásában. Géza még viccelődik is, hogy ha olyan éhesek, még Luca részét is betápolnák. Szabi meg érdekes fejeket vág. Bözsi mama szerint nem lesz arra szükség, jut repeta mindenkinek. Gézu nem repetázik, hanem ellép melózni, helyette Luca jön., és vele együtt néhány számla. Aztán mégsem lépett le Kertész, visszamegy puszit adni a barátnőjének, Bözsi mama meg megkérdi tőle, mit enne legközelebb? Töltött káposztát. Szabi azt nem szereti, de akkor majd eszik mást. Kiderül, nem mind számla volt, az egyik levél, méghozzá Gézának címezve. Szabinál megint elszakad a fonal. Arról azért szó sincs, hogy beköltözött volna ide, ugye?

Most Hanna panaszkodik Petinek. Peti szerint is durva, de nem a gyomorszájas, hanem az, hogy Linda beszólt. Hannácska örül, hogy Petya így gondolja, mert a Balázs nem. Linda jön, Hanna meg elszelel. Most meg Linda panaszkodik, hogy normális? Gyomron vágott. Na, ez azért már hihetőbb. Peti lekúrja, miért kellett anyázni, pedig a Hanna anyázott először. Lindának nincs szíve, legalább is Peti szerint. Valamikor még azt hitte, van, de kezd neki gyanús lenni, hogy félreismerte. Ez a kijelentés szíven ütötte a lányt.

Clau és Attila méricskélnek az irodában, a lánya nem érti az egészet. Az anyja irodája is ott lesz. Juli ennek valahogy nem örül.

Linda a sarokban bőg. Az udvaron. Könnyek nélkül. Bazsi jön, Linda majd’ a nyakába ugrik. Peti aszonta, szívtelen vagyok. Linda, légy szíves. Ne mondj ilyeneket. Aztán gyorsan elmeséli az ebben a részben történteket, Balázs vigasztalja, Linda meg jó női szokáshoz híven félreérti, és le akarja kapni. Nem sikerült.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kárpátia56 (törölt) 2012.04.07. 18:44:20

le akarja kapni, azaz "szívesen lekapná'?

kárpátia56 (törölt) 2012.04.07. 18:55:30

végül is, ha szíve nincs is, szája van. Nagy swingerklub lesz még a Mátyás Király téren.

Johnny336 2012.04.10. 10:48:12

@kárpátia56: nem lesz, hanem van. Itt már mindenki mindenkivel :D
süti beállítások módosítása