Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x19

2012. április 05. 06:00 - sixx

Tegnap jött két újnő, az egyik azzal a lendülettel távozott, még a nappali sokat látott párnájára sem tehette le a picsáját, a másik, a hamuszürke bőrű, állandóan félig álmosnak tűnő Petra (tényleg, orvos látta már?) pedig maradt, de a Terrorral és Omárral közösen eltöltött randi után lehet megirigyelte a távozó Nonszit. Broki este vagy megdugta Naivát, vagy nem, T69.2 meg kezd állandó bútordarab lenni a hotelben, mint egy különbejáratú busójárás. T69.2 ma kékben, kék gladiátorszandálban, mondja a mantrát, romantikus költészet csal majd könnyeket Naiva szemibe, nahát. Ez a nyár csakis Dér Henit várja.

Omár egyedül és sokkal kisimultabban ébred, mint Terror mellett, aki szerintem éjjel ritmusra csikorgatja a fogát és álmában fél budapestnyi ismerősét sorolja, van limit a facebook-barátokon? Műanyag szerint Petra nagyon kemény, mert Brokival akar összeállni, ezt el is meséli Meláknak, aki csak röhög, azon meg pláne, hogy Petra szerint Hiper egy undirító féreg. Ez megvezetett minket, de naggyon, mondja Melák így, két gyével, mert az a menő autószerelő körökben. Pokahontasz a kamerába aszongya, már várta, mikor jön valaki, aki olyan, mint ő. Hát, Voksán Virág most nem ér rá asszem, szóval erre még várhat, bár Geronazzo Mária a legutóbbi faszszopás óta nem nagyon csinál semmit, szóval reménykedhet.

Terror a reggeli végén, amikor már csak Melák van az asztalnál és a maradék pusztul a tányérokról a rettentő bélbe, szépen kezd éket verni Omárba, az a geci, az már tudja ki az a két ember, akivel kibaszhat, de nem mondja ki a nevüket. Terror szerint Omár nagyon fog bukni majd amikor nem lesz védett, mert akkor senki nem nyalja majd a seggét. ÚjPéter és Elemző a teraszon beszélget, Hiper odabent fekszik, de beleszól a beszélgetésbe, mert neki mindenről tudnia kell. Omár, legalábbis ÚjPéter szerint vagy érzelmi alapon dönt, és akkor szevasz Terror, vagy taktikai alapon és akkor erős párt ver szét. Hiper le is volna a következtetést, Omár sunyigeci, és eleve idegesít a humora, faszom.

Juan hozza a reggeli levelet, uraim, tessen egy romantikus költeményt írni valamelyik nőhöz, muhaha, csak próbálna meg valamelyik faszi egy másik nőhöz írni ilyet akár még csak játszásiból is, a heréjét Chiléig rúgná a párja. A legromantikusabb pár kap jutalmat. A csajok élvezik, a faszik már nem annyira, kínrímeket vizionálok, Geszti Péter országában nem is lehet másra számítani ilyenkor. Melák jó viszonyt ápol a rímekkel, nem nagy kaland összedobni 1-2 sort. ÚjPéter kezdi, Ostobenkónak mondja, rejtély vagy, megfejthetetlen, kulcs hozzád nincsen. Mondtam. A vers egyébként aranyos, Műanyag szerint egy szava nem volt igaz, de asszem a feladat nem is az volt.

Broki Naivának mond verset, és azzal nyit, hogy szeretlek, mint férfiak a melleket. Nabazdmeg. A stílus és a tartalom is marad, Broki vagy nem vette komolyan, vagy nem érti, mennyire belegázol a nője lelkébe, ezt már sose(?) tudjuk meg. Naivának szarul esik a költemény, asszem joggal. Terror Petrának írt, virágot ad neki és térdre rogy, szőke hajad lebben a fényben, ha rád nézek, érzem, hogy végem. Lapozzunk. Elemző Hiperhez egy szabadverssel fordul, meglepetés volt számomra az Édenben egy olyan lánnyal találkozni, mint te vagy, mondja, és innen csak a lejtmenet jön, komolyan.

Melák a rímek és a kardánboksz faragásának szakavatott mestere Pokahontasznak a következő remekbe szabott költeménnyel kedveskedik (igyekszem szöveghű lenni): Öööö, mikr szmdbe nzek, megll a vlág, amit átnyjtk nekd az egy virg. A végén pedig még egy 300 köbcentis csöcst is beígér neki, Ostobenkónak be is jön a dolog. Melák parádésnak tartja a teljesítményt. Omár az utolsó, Ostobenkónak rakott össze egy verset, kérdéseid keszekuszák, vicceid kissé furák, tűzpiros hajadnak párja nincs, az hogy itt vagy, maga a kincs. A produkció után Naiva a teraszon szomorkodik, Broki megy érdeklődni, hogy mi a baj, hát a vers, mert van Naivának egy rossz tulajdonsága, az, hogy ha valamit elképzel és nem azt kapja, akkor szomorú lesz. Broki szerint nem egy versben kell bizonyítani a szerelmet. A csajok szavaznak, ÚjPéter a legfaszább, ő kapja a jutalmat, egyelőre nem tudni, mit.

Juan hozza a pandora-kellékeket, Elemző olvas hadarva, mert mindenki tudja már miről van szó, Petrának meg magyarázhatják napestig. Elmennek, írnak, öltöznek, pandorázzunk mán. Na, leülnek végre, Terror rózsaszínű ingétől és a Műanyag fejibe betolt kibaszott szponzorvirágtól kiég a szemem. Omár, nem érzed úgy, hogy a fiúk csak a védettség miatt rendesek veled? De, Terror például a meleg szarig benyal, oszt hiába. A többiek őszinték. Terror védekezik, azt hiszed ez érdekbarátság? És az együtt alvás? Az smafu? Jesszumpepi, én értem, mit akart mondani, de nagyon nem az jött ki belőle. Igen, mondja Omár. A kérdést mellesleg az általam eddig csak "meth előtt és után" képsorozatok "után" szekciójában látható delikvensekre emlékeztető Petra tette fel.

Ostobenkó, mit puncsolsz te itten Omárnak? Nem tettem semmi ilyet. ÚjPéter kijelenti, hogy jobban bízik Omárban, mint Ostobenkóban, ezt megértem valahol, ráadásul Ostobenkó lemegy Petrába, és hozzáteszi, hogy hiába áll be mögé Omár, nála ÚjPéter a námbörvan. Na, oszt kenheti a hajára, hiszen Omár VÉDETT, te szerencsétlen. Ostobenkó, öribari vagy Pokahontasszal? Ja. Omár, felmérted már az erőviszonyokat? Ki a legnagyobb taktikázó? Hát Hiper. Az meg erre kiakad, nem is beszéltünk, baszom a szájadat. Broki halkan hozzáteszi, hogy az előző párválasztó alapján igaza van Omárnak. Sajnos a kérdés után Hiper és a beleugató Naiva is a taktikázó szót használja, amitől a víz kiver, a taktikussal mi a fasz baj van? És az ebben az esetben legmegfelelőbb, jó öreg szarkavaróval?

Petra, kivel lennél együtt legszívesebben? Még nem tudom ki adja önmagát. Ostobenkó szerint Petra egy kivert lány, ez új, kivert faszról, sőt kutyáról is már hallottam már, de milyen a kivert lány? De akkor ki a legszimpatikusabb, folytatja Ostobenkó, hát ÚjPéter, hazudja a Brokira vágyó Petra szemrebbenés nélkül. Lehet, tényleg nem olyan hülye, mint mutatja. ÚjPéter azért beszól, hogy tegnap még Broki volt. Terror, nem gondolod, gáz minden nap konfliktust generálni? Nem generálok ln semmit, de bejöttem egy elánnal, és abból vissza kell venni tízet. Eh. Krisztián, nem gondolod, hogy túl sok érzelmed van Műanyag felé? (Így, ahogy írom, vélhetően Ostobenkó tollából.) Melák aszondja igen viccesen, hogy nem érzelem ez, még csak barátok sem vagyunk, üzlettársak maximum. Terror rápirít, komolyabban, kisfiam, nem otthon vagy. Melák ennél nem tud komolyabb lenni, mondja, majd kijelenti, hogy halálosan szerelmes Műanyagba. A kamerába hozzáteszi, hogy mivel odakint is ilyen női vannak, Pokahontasz nem egy hűbazdmeg.

Terror a nappaliban megkérdi, milyen konfliktust generál, mire mindenki vonogatja a vállát, fasztuggya, gyökér vagy, oszt annyi. Beesteledik, Carlos hoz egy társasjátékot és levelet, Pokahontasz látatlanban nemet mond mindenre, faszom, nem ezért gyöttem ide. Love Sex VIP Club a játék neve, tényleg borzasztó, ebben igaza van Műanyagnak. Elemző olvas, közben a nők nyüszítenek, hogy neeeeee mááááááár, neeeeeem jááááátszuuuunk. Párban kell tolni, ÚjPéter és Ostobenkó nyit, egy ruhadarabot kell levenniük, teniszcipő lerúgva, oszt jó. Melák felhorgad, na ne már, minden este ott sztriptízelsz az asztalon, oszt ennyi? És, kérdez vissza Ostobenkó, és igaza van. Petra és Omár a következő, Petra valami síkosító zselével gyúrja tessék-lássék Omárt. Petra Terrornak is párja, valami kérdésre kell felelni, nem érdekes, de Terror itt is bepipul, miért is ne.

Van még feladat bőven, Melák csöcsére Műanyag nyom csókot, ÚjPéter kamusmárol Ostobenkóval, Naiva erotikusan táncol Brokinak, Műanyag hasát jéggel izgatja Melák, majd elfenekeli, érdektelen faszságok. Aztán egy pillanat alatt kiborul a szaros bili, most Műanyagon a vetkőzés sora, két szandacipőt levesz, és ezzel lerendezettnek véli a dolgot, de Ostobenkó - jogosan - lázongani kezd, hogy akkor neki mér' nem volt elég ugyanez, az egyre ittasabb Melák meg odaszól, hogy bazdmeg minden este levetkőzöl az asztalon, ne add itt a szűzkislányt. Ostobenkó füstölög, Melák felcsattan, A SZEMEMBE MONDJAD BAZDMEG, mondja oda is, megoldás nincs csak üvöltözés, aztán Ostobenkó megsértődik és elrongyol, pedig sem a faszszopó, sem a szlovák, sem pedig a kurva nem hangzott el semmilyen kombinációban. ÚjPéter szerint ez így kicsit erős volt, Melák meg üvölt, VEGYEN VISSZA A MELLÉNYBŐL, KÉT HETE ITT PARÁDÉZIK MINT EGY KIRÁLYLÁNY, FASZOM. Hiper olyan aggodalmas tekintettel rohan Ostobenkó után, mintha attól félne Dunának megy, vagy benyel egy skorpiót.

A nappaliban megy tovább a társalgásnak álcázott racsítás , Terrornak is be kell szólnia, mire Naiva leoltja, te ebbe ne pofázz bele, semmi közöd hozzá, de van közöm és beleszólok. Rád tartozik, Terror, kérdi Naiva, mire az csak hajtogatja egyre, hogy rá is, hiszen itt lakik. ÚjPéter is beszáll legyél inkább férfi, Terror, ez most burkolt buzizás? Broki meg rámutat, hogy pont ezekről a konfliktusokról és azok generálásáról volt szó a pandorán. Terrorban elszakad valami, üvöltözés és kivagyteittezés megy pár percen át, Broki és Terror kis híján egymásnak megy, senki vagy, Terror, mondja ÚjPéter. Terror a kamerába aszongya, ez egy színjáték volt. Melák megy canossát járni, de nem sikerül, mert Ostobenkó felpattan és otthagyja, Melák erre vállat von, leszarom, nem megyek utánad.

Odalent Terror csak nem nyugszik, Broki gyere csak ide, utasít, mire az visszaszól, hogy megy a faszom, ki vagy te és mit ugatsz nekem? Leszarlak, konkrétan. Eddig normális voltam veled, oszt meg ez van. Terror ettől még jobban kiakad, és kiabál, de ez mind semmi ahhoz képest, amit Melák meg Ostobenkó kezd el megint, nekem nem volt a kezemben a cicim, üvölti a csaj, de vetkőzöl feszt, válaszol Melák felemelt kézzel, ez menten megüti baszki. Hiper eddig bírja, elég már, üvölti, kussoljatok a gecibe, nincs üvöltés, béke van. A lefekvés elég eseménytelen, Petra meglepetést vizionál, Naiva meg szájjal szereti Brokit egy kicsit, majd jön egy hevesebb kufirc, ezúttal már kétség sem fér hozzá, Broki révbe ért.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B. Bíró 2012.04.05. 06:23:59

a veszekedés szenzációs volt, órákig el tudtam volna nézni.

Müszélia 2012.04.05. 06:25:00

jól kezdődik a napom.

dennis rodman 2012.04.05. 07:15:32

Köszi !! Ismét nagyon jó volt!Azért megemlíthetted volna,hogy a végén a vitában Terrornak volt némi igaza...

puszAnat 2012.04.05. 07:38:19

na végre Edina megadta magát,szerintem azért is hátha nem lesz rá több lehetősége ,hogy a méretes brokira rákéredzkedjen.ha Omar ma Edina mögé áll, viszlát Broki....

TapOut 2012.04.05. 07:39:06

Edina miért képzeli, hogy neki több joga van beleszólni a vitába, mint Tominak? Egyáltalán, mit ugat ilyen stílusban? Mindenki beleszólt a vitába, pont Terrornak nem szabad, mert ettől megint ő generálja a feszültséget? Nagyon remélem, hogy Omar őket robbantja, most Máté megy, jövő héten meg Edina a búsba.
Elképesztő, de lassan Melák a legszimpibb a fiúk közül...

Billy a kölyök 2012.04.05. 07:41:31

Sőt, Terrornak Nonszi kiesésével kapcsolatban is igaza volt. A csajok látták hogy nem rúgnak labdába mellette, a fiúk meg nem mernek olyat tenni, ami nem tetszene a párjuknak, mert folyamatosan ők vannak veszélyben (gondolom a többségben levő női nézőknek akarnak ezzel kedvezni).

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.05. 07:43:55

Azt kérdezném, Sixxtől, vagy valakitől aki tudja - ha már ez le lett írva, akkor bocsi - hogy amikor a kamerába kommentálják a szereplők az imént látott eseményeket, ezeket közvetlenül utána veszik fel, valami elkülönített szobában? Vagy amikor valaki kiesik, akkor a stábbal megnézik az összes jelenetet, és a delikvens órákig/napokig nyilatkozik? Vagy amikor véget ért az egész, akkor megvágják az adásokat és akkor hívják vissza a szereplőket, hogy mondják el, mikor mit gondoltak?

kridli 2012.04.05. 08:01:50

@Yooha: van egy külön szoba erre, és oda megy időnként mindenki riport-ra. tavaly odamenekült pókmalyom, miután felpofozta kristófot.

dennis rodman 2012.04.05. 08:03:14

@Yooha: erre csak a Viasat tudna válaszolni, de szerintem nem fognak!
Saját vélemény szerint olyan szinten, nem tudják megoldani a felvételeket, mint a VV ben.Kevesebb a kamera, kisebb stáb.Nem véletlen, hogy az effektív adás részenként kb 25-30 perc.

dennis rodman 2012.04.05. 08:05:27

@Mrs. Jackman: Bíráló hangot, miért csak azin."őslakosok" fogalmazhatnak meg.Féltengely beszólására (FSZK nak) Terror csak csatlakozott amikor megpróbálták "leugatni".

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 08:05:45

@sixx: "T69.2 meg kezd állandó bútordarab lenni a hotelben, mint egy külön bejáratú busójárás"

Ez nagy volt!

független sorozatfüggő 2012.04.05. 08:07:00

Broki és Edina viselkedése nem volt fair Tomival szemben.
Egyébként meg szánalmas, amikor valaki úgy vitázik, hogy odavágja a másiknak a sérelmeit, de meghallgatni utána a másik felet már nem képes. (Hagyjuk, fejezzük be, nem érdekel amit pofázol!)
Mátéból többet néztem ki, Edinából pont ennyit.

TapOut 2012.04.05. 08:29:25

Atyaég, Petrának ez a szakadt zombifeje...

Zabkása 2012.04.05. 08:35:29

Petra a The Walking Dead-ből.....bárki!

Terror "ki vagy te?" kérdése pontosan oda pozicinonálta, ahová való. Ezt ilyen suttyó 16 éves késelős cigók és fehércigók szokták kérdezni vitakultúra híjján, mielőtt még bekerülnének az esti hírekbe.

Nekem tetszett, ahogy Edina odaszólt, hogy Terrorka pofa be, épp h megtanultad itt a neveked higi van! Aztán Broki is jól kezelte, mondjuk alapból ilen halvérú, én azért jobban odabasztam volna az asztalra, hadd égjen a nyomorult.

Eddig biztos voltam benne, hogy Tomi megy haza, viszont Hamilton (Sixx miért nem így hívod?:) ) mondta tegnap, hogy erős párt kéne robbatani ha taktikázik. Viszont előtte meg hogy nem hülye, nem kéne olyat, amit megbosszulnak. De sztem Broki esélyes, vagy csak lazába Tomim megy a levesbe.

Hiper kicsattanását azzal nyugtattam volna, hogy semmi baj, tessék itt egy nyugtató meg zsírkréták, rajzolj szépet napocskát a lap felső sarkába alá meg az édenholtelt vagyamitakarsz, és majd elmúlik.

Grozunol 2012.04.05. 08:35:40

Terror leugatásának az oka leginkább az, hogy eleve nem tekintik a társaság részének.Hiába van ott velük, nem dumálnak, nem közösködnek vele, kívülállóként kezelik.
Illetve amibe Terror beleszól az már 1 perce múlva róla szól és nem az eredeti témáról.

Cseresznyéskert 2012.04.05. 08:37:28

Remélem Omárnak lesz annyi esze, hogy kivágka Pítet. Ha kiteszi Terrort, pont úgy jár majd, mint Alexa.

Edina és Máté, no komment. Edina mi a faszt képzel? Mi az, hogy Tominak semmi köze nincs hozzá???Hülye picsa, remélem hamarosan kibassza valaki Mátét és akkor majd hátha rávirrad a hajnal, hogy jééé, ez nem párkereső. Meg vagyok csömörölve a csajtól, nem bírom már idegileg, ahogy affektál.

Renitu 2012.04.05. 08:38:23

Petrának kijárna a Hernyós becenév! Egy elvonó mellett lakom és pont ilyen arcokat látok ott...

pilar ternera 2012.04.05. 08:52:41

@Pácsó Ármándó: abszolút egyetértek! ideális zombihorror főszereplő! :D
mit szedhet? (amatőr vagyok a témában) vagy csak alapból néz ki ilyen gázul?

mocskosmacska 2012.04.05. 08:53:09

Edina imád beugatni valakinek, ha az kiközösített. Ha nem akkor meg jön a tüncike stílusával. Remélem, hamarosan megy haza. Szeretném látni az arcát, hogy őt a tüncike-müncike kis királykisasszonyt, akit mindenki imád, mert olyan kis édi-bédi valaki haza meri küldeni. Máté meg ugyanez fiúban. Remélem, hogy Omár kivágja ma este. Ha van annyira tökös, hogy nem tomit teszi ki a közakaratnak megfelelően, hanem tényleg játszik és erős párt robbant, akkor ő lesz a kedvencem.
Alexát is akkor kezdtem el bírni, amikor tomit választotta és ezzel a fősodor nem tudott mit kezdeni. HOgy valaki olyat mer tenni, ami neki jó, nem nekik.

pilar ternera 2012.04.05. 08:54:38

sírva röhögős poén volt szerinte, mikor Broki húzott a szelencéből a Noéminek feltett kérdés után: "Noémi, most durcás vagy?" ...közben meg másnak szól t a kérdés a papíron! kész voltam! :D:D:D

független sorozatfüggő 2012.04.05. 08:54:58

@Cseresznyéskert:

Úgy ahogy mondod. Az én idegeimet is rongálja Edina affektálása. Csak azért nem veszem le a hangot, mert akkor nem tudnám követni a történteket.

pilar ternera 2012.04.05. 08:58:13

@Cseresznyéskert: annyiban igaza volt Edinának, hogy aki nem akar állandóan konfliktust generálni (Tomi szerint ő aztán soha!), az nem pofázik bele mások balhéjába, ha már úgyis állandóan azon rugózik, hogy őt itt mindenki bántja. maradt volna kussban, örült volna, hogy végre nem őt csesztetik, oszt kész.

f.fredericks 2012.04.05. 09:08:17

Én is TT mellett foglalok állást. Szegény csávónak elég szar lehet megélni, hogy itt teljesen mások a viszonyok, mint kint, szerintem ő járt a legszarabbul a játékosok közül, mivel nyerni tuti nem fog, és jelentős renomé vesztéssel fog kikerülni ebből a játékból. Az meg, hogy te ne szóljál bele meg semmi közöd hozzá, stílus nem nagyon jön be. Ott vannak 11-en, elég kis közösség, együtt élnek, tudtommal Mexikóban is demokrácia van, így mindenkinek joga van véleményt mondani. Az más kérdés, hogy TT mit mond, de meghallgatjuk másokat.
Amúgy FSzK kicsit túlreagálta a dolgot (mint mindig) és szerintem ez a kirohanása enyhe szerkesztői nyomásra történt.

Na mind1, ma párválasztó, tartok attól, hogy Omar Pítet teszi ki (sajnos) pedig én jobban örülnék ha Máté repülne.

Ja és lehet velem van a baj, de Naíva mindig is ekkora volt? Vagy csak az a farmer amit a játék alatt viselt, emelte ki, hogy orbitális nagy kuffer van alatta.

iTink 2012.04.05. 09:10:35

Hiper szempillarebesgetése a pandorán annyira természetes, mint Adam Sandler legújabb filmjében Jillé. Az arcvonásaik is meglehetősen egyeznek.

Hispan07 2012.04.05. 09:10:51

Edina az egyetlen valamire való csaj bent, hagy affektáljon ha olyanja van - ti csak ne akarjátok hazaküldeni, mert pipa leszek :D

f.fredericks 2012.04.05. 09:12:42

@Hispan07: a valamirevalót arra érted, hogy dugható? Mert az tényleg igaz rá. Láthattuk.

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 09:18:23

Szerintem Omár Terrort rakja ki, ha nem lesz egyéb szabály. Pont azért mert az ellenkezőjét mutatták a beharangozóban. Vele egy kicsit más a helyzet, mint Reluxával(Alexa), mert a csaj se volt kedvenc bent és utána ezért nem foglalkoztak vele, Omárhoz viszont más a viszonyuk már most.

Broki ahogy szedte ki a névre szóló borítékokat a ládából, jól megküldte őket a csúszós asztalon és Pít-é (is) a földön landolt, amin az megsértődött, bár Broki elnézést kért tőle. Van itt azért egója mindenkinek.

Egérsikolyos Kisasszony A 10/10-es Önjelölt tényleg ilyen beképzelt?

@Pilar Ternera: Nem tudom mit szedhet, halványlila gőzöm sincs róla, én bélyeges vagyok, mint Műanyag :-)

pilar ternera 2012.04.05. 09:21:20

@Pácsó Ármándó: hát, az a 10/10-es beszólás tényleg durva volt! nagyon butuska szegény, ha ezt komolyan gondolja... mármint, hogy rangsorolja magát. fullgáz!

Hispan07 2012.04.05. 09:23:09

@f.fredericks: például :D meg hát akárhogy is forgatom, még mindig leginkább őt választanám ebből a roppant erős mezőnyből :)

LoveMy 2012.04.05. 09:26:12

Hy

@Pácsó Ármándó:
Tökéletes a Hernyós Zombina = Petra

:)

Neretil 2012.04.05. 09:27:12

Nem értem hogy tudjátok védeni Tomit. Aki volt már egy légtérben ilyen emberrel, az tudhatná, hogy lehet őket tűrni egy darabig, de csak gyűlik és gyűlik az ideg és valami apróságnál elpattan a cérna.

Igen, nem volt teljesen igaza Brokiéknak, de csak szimplán most lett elegük és egy apróság után a baromra zúdították. Ez nehogy már felmentse TT-t az eddigiek alól.

Azt sem értem hogy kerül ide ennyi frigid/érzéketlen kommentelő és miért kell utálniuk valakit csak mert szerelmesként viselkednek. Ti sosem voltatok ilyenek, igaz? Akkor csak sajnálni tudlak titeket. Az meg már ne az ő hibájuk legyen, hogy semmi más nem történik abban a szutyok hotelban és velük kell kitölteni a műsoridőt. Ezt inkább vagdaljátok a producerek fejéhez. Ha melák késsel kergetné Nikit, vagy TT bevallaná végre, hogy meleg, biztos azt mutatnák inkább és nem az ezredik pettinget Brokiéktól.

Vadkörte82 2012.04.05. 09:27:28

@Pilar Ternera: szegény Edina..szerintem egyszerűen önbizalomhiányos, és végre van egy dolog amiben jónak hiszi magát...én spec sajnálom, h ennyire beleélte magát ebbe a nagy 'szerelembe'.

Petráról ez kép...aki épp metadon kúrán van.

TTT, franc tudja engem idegesít,mehet haza a gyúrós haverokhoz, arról ő is tehet hogy nem fogadják be a 'KÖRBE'.

f.fredericks 2012.04.05. 09:28:32

@Hispan07: hát nem tudom, tegnap megkaptam, hogy furcsa az ízlésem, de én kipróbálnám magamat Hiperrel, valahogy csipázom a nem százas csajokat.

Amúgy játék szempontjából Nikit választanám, szimplán üzleti célból mert vele tényleg el lehet jutni a játék végéig.

mocskosmacska 2012.04.05. 09:28:44

@f.fredericks: Én is tt mellett vagyok. Elhiszem, hogy idegsítő a pasi, de itt mindenki úgy jött be, hogy egy közösségbe fognak élni és ilyenkor nem tuti, hogy mindenki barát lesz.
Tüncike beszólása, mert azért volt übergáz, mert már többen is elkezdték elemezni a helyzetet, akkor tt miért nem tehetné.

kolbász józsi 2012.04.05. 09:28:47

"csak próbálna meg valamelyik faszi egy másik nőhöz írni ilyet akár még csak játszásiból is, a heréjét Chiléig rúgná a párja."
Majdnem lebuktam, hogy nem dolgozok a hangos röhögéstől. Köszi! Ez jó volt!

mocskosmacska 2012.04.05. 09:31:14

@f.fredericks: Én fiúk közül lehet, hogy melákot. Nem váltogatja a párját és kezdek meglepődni magamon,de a fiúk közül még ő a legkevésbé irritáló személyiség. Ja, meg omár, hogy kiteszi valamelyik aranyos háziállat fiút.

LoveMy 2012.04.05. 09:31:23

@Pilar Ternera:
Lehet, hogy ezt a 10/10-es dolgot arra értette Edina, hogy mennyire volt JÓ érzés az egész, nem arra, hogy külső szemlélőként, hogy ítéljük meg a lepedő alatti dolgokat, mert sokszor csak, mint bebábozódott hernyókat láttunk belőlük!
:)

Fredo78 2012.04.05. 09:32:06

Ha van egy csöpp dramaturgiai érzékük Omárt küldik előre a párválasztón!

deadmike 2012.04.05. 09:33:48

most felcsapok önjelölt szerkinek és az alábbit tenném (persze tudjuk, hogy mindez már a múlt, de azért jó eljátszani a gondolattal):
Omar, a Seriff megszüntethetné bent a Terrort, de akkor hogyan lesz műsor?! Szóval Petra mögé nem állhatna a védettségével és ő választ először párt. Lenne azt hiszem zűrzavar az üres fejekben. :D Brokinak, meg ha van egy kis csepp esze és nem a f.rkával gondolkodik, egy ilyen esetben szépen odahúz Zombina mögé és akkor Terror mehet haza. (ergo a szerkik megszívnák így is.) Plusz Brokiné fejét megnézném egy ilyen esetben, szerintem azon nyomban ledobná az agya az ékszíjat. :D

mocskosmacska 2012.04.05. 09:33:52

@Neretil: Szerintem az esit brokis petting helyett abban a fél percben nyugodtan mutathatnák a mosómacit. Több embert érdekelne és edinaanyukának sem kellene nézni, hogy éppen ujjazzák a kicsi lányát.

f.fredericks 2012.04.05. 09:34:56

@mocskosmacska: Pít is hűséges típusnak tűnik, bár Alexánál egy kicsit megingott. Kíváncsi lettem volna, ha Ostobenkó nem veszi észre magát (nem figyelmeztetik) lecserélte volna.

fl3sli 2012.04.05. 09:35:40

Szerintem tegnap Melák meg Ostobenkó vitájánál mindenki csendbe volt, Pit beszélt még valamit Noémi védelmébe, és ekkor jött Terror akinek rögtön volt is véleménye. Azt nem értem miért nem tudott kussolni, Edina erre mondta, hogy a faszért ugat bele. Ja és én sem ismerem terrort :D. De rá jöttem ő nem a magyar Budapestre gondolt hanem arra ami amerikába van. Ott csak 25 -en élnek :D Mindjárt ismerheti a felét.
www.rtlklub.hu/hirek/kulfold/cikk/372995
:D

Müszélia 2012.04.05. 09:35:40

tt már azzal haknizik, hogy neki gyereke lesz, aztán mellékesen megemlíti, hogy egy barátnő is benne van a dologban.

LoveMy 2012.04.05. 09:36:07

@Neretil:
Egyet értek veled!
Ebben a vitában jött ki mindenkiből az eddigi sérelem. Noémi-Melák vitájára kontrázott rá TerrorTomi a saját sértettségét előhozva, ami nem is odakapcsolódik, és erre érthette Edina, hogy ne szóljon bele. De egyébként mindenkinek volt igazsága, viszont olyan dolog is elhangzott, ami volt épp fair, de ez a felgyülemlett sértéseknek tudható be!

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 09:36:26

@Hispan07: Tőlem maradhat, ha nem mutatják :-)

mocskosmacska 2012.04.05. 09:39:17

@f.fredericks: Igen, pít lenne a második választásom. Meg Omár jöhetne még szóba.
Brokit nem bírnám elviselni, levi szerintem sunyi, TT kiakasztna, bár lehet, hogy hűséges szövetséges.

pilar ternera 2012.04.05. 09:41:36

@LoveMy: nem, egyértelműen azt mondta, hogy "az eddigi visszajelzések alapján, Ő 10/10" tehát, az eddigi 10-20 pasira értette, nem a mostani produkciókra.

Hana30 2012.04.05. 09:41:41

TT elég kínos helyzetben van. szerintem most már ő is lejjebb ereszkedne és beérné 850 ezerrel. Az, hogy tegnap tündérkirálylány beszólt neki, nem volt fer. Neki ugyanannyi joga van beleszólni dolgokba, mint másoknak, ez igaz. De mivel őt nem kedvelik és kiközösítik, a problémáikhoz sincs köze. Ezért szólt be Naiva. Az már más kérdés, hogy teljesen mindegy miről vitatkoznak, csak végre elküldhessék a sunyiba. Terror nagyon elszúrta. Az elején igenis kedvelték, ahogyan mi is elég sokan. Aztán elkezdett arcoskodni és osztani az észt. Rájött mindenki, hogy mekkora gyökér. És végre el lehetett küldeni a sunyiba.
MÁs. Örülök, hogy Edina és Máté végre révbe értek, bár biztos jó volt anyának végignézni a hancúrt a képernyőn, de ez már más tészta. Egészséges felnőtt emberek. De Edinában nagyon csalódnom kellett. Kedves lánynak tartottam, de valójában ő egy elég öntelt lány. Még hogy 10-es? Miért , mert 20 férfival volt már? Már csak szerénységből sem mond ilyet magára az ember , hogy én vagyok a világ legjobbja!Azt megértem, hogy Mátét szerelemből 10-esbe sorolja, bár ha csak annyit tett, amit mi láttunk, akkor erős kétségeim vannak.
Szóval szánalom.
Máté verse vérlázító volt. Én nem durcáztam volna. Csak felküldtem volna a golyóit mandulának.

Hana30 2012.04.05. 09:43:03

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, igaz, néha nagyon egyszerű, de egyre jobban kedvelem Melákot! :)
Kiderült, hogy van humorérzéke!

deadmike 2012.04.05. 09:43:43

ha jól rémlik, TT azon akadt ki, hogy FSzK hozzávágott egy párnát (bár ezt talán pont nem mutatták). Képzelhetjük, mennyire komoly sérüléseket okozhat egy párna. :D TT ugyanaz pasiban(???), mint Ostobenkó, minden szaron megsértődik. Szép pár lennének. ;)

Lacka929 2012.04.05. 09:45:58

Az ÉH 3. évadban kéretik bevezetni a dobókockát a védett személy soron következési pozíciójának meghatározása céljából kifolyólagossággal! Amennyit dob a szerkesztő, annyiadik legyen a párválasztók sorában! Csak hogy legyen még egy bármi megtörténhetés...

pilar ternera 2012.04.05. 09:49:35

Edinka épphogy nem öntelt, hanem nagyon is önbizalom-hiányos, mert aki rendben van magával, az nem hangoztat olyasmit, hogy valamiben mennyire jó.mert az kiderül, ha tényleg úgy van. önigazolást keres a "szerelemben" is, vannak akik úgy gondolják (és talán önmagukat is szuggerálják így), hogy ha sokszor hangoztatnak valamit, akkor az a végén igaz lesz/elhiszik neki.

LoveMy 2012.04.05. 09:50:47

@Λατζκα:
Ez egész jó ötlet! Végül is a védett játékos is dobhatna ott a ceremónián, mindenki előtt! :)

Kirsten 2012.04.05. 09:53:18

Jaj, lemaradtam, valaki légyszi árulja már el mi volt ez a 10/10-es beszólás. köszi! :)

LoveMy 2012.04.05. 09:54:13

Nőklapja Café egyik cikkjében:
"Szerintünk az egyik biztos pályázó a kieső posztjára Éden „tetkós” Tomi. Aki mindig mindenkit meg akar nevelni, akár egy valamire való pedellus az iskolában."

:D

mocskosmacska 2012.04.05. 09:55:02

10/10-es ügyben meg kell védenem edinát. Szegény még elég fiatal és mivel valóságshow szereplőnek ment valszeg a bulváron szocializálódott, ahol az összes celeb a nemi életéről beszél és hangsúlyozzák, hogy ők mekkora sexuális vadállatok. Szerintem az ő agyában az van, hogy hogy valai nőies és szexis legyen, ahhoz az kell, hogy hangsúlyozza, hogy ő milyen jó az ágyba és nagyobb fiútársaság előtt lányokkal smároljon.
Lehet, hogy pár év múlva megjön az esze, én még látok reményt nála ebből a szempontból.

mocskosmacska 2012.04.05. 09:56:53

@LoveMy: Igazad van, hogy az a vita nem a melák-noémi afférről szólt.
Lehet, hogy valami hiba van bennem, de melákot egyre jobban bírom.

jo.e 2012.04.05. 09:57:55

@Zabkása: hát akkor nagyon eltérő a véleményünk a "vitakultúráról" :)
Idióta sapkában, félseggig lecsúszott gatyában, cigivel és piával a kézben lazázva nem mondani semmit, "leszarom"-at játszani, ez nem vita. A vita "érvek logikus sorozata, melyet konklúzió követ" :)
Máté monnyon le, sztem húzzon haza a p..ba! Edinát is viheti magával. Kis hülye!
Tippem ma estére: Krisztián, v. Máté.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2012.04.05. 09:59:13

A veszekedésről annyit, hogy Terrornak tökigaza volt mert semmit rosszat nem tett és persze, hogy joga van beleugatni hisz ez egy játék. Emellett úgy gondolom, hogy Mátét kb csak az mentette meg 4 foga elvesztésétől, hogy veszik a kamerák...

Pít egyre szimpibb.
Noémi egy drámakirálnyő, geciidegesít, sőtét, szlovák, kurva.
Melák, nem agysebész de következetes, még a normálisabbak közé tartozik.
Naiva meg elszállt kicsit, remélem kiesik a faszba és Máté lekurja Petrát is:D

pilar ternera 2012.04.05. 10:00:28

@Kirsten: extrában Edinka az ágybeli teljesítményét (nem Mátéval, hanem általában) 10/10-esre rangsorolta. tehát überszuper az ágyban! szegénykém! :-(

LoveMy 2012.04.05. 10:01:47

@jo.e:
Próbálj meg egy olyan jellemű emberrel vitázni, mint a TerrorTomi!

mocskosmacska 2012.04.05. 10:02:41

@Pilar Ternera: MOndjuk tegnap este nem láttunk nagy lepedőakrobatikát. De ez valszeg a kameráknak tudható be.

pilar ternera 2012.04.05. 10:02:53

nem az a kérdés, hogy van-e joga beleszólni egy vitába (amiben nem ő a főszereplő), hanem, hogy okos dolog-e és vajon szolgálja-e az érdekeit? aki annyira sötét, hogy ezt nem látja be, az meg is érdemli! :D

eric · http://vastagbor.blog.hu 2012.04.05. 10:03:03

@mocskosmacska: én nem tudom, hogy lett összevágva de ez így eléggé langyos menet volt a fiataloktól. főleg ugy, hogy hetek óta huzzák egymás agyát...10/10 lol:DDD max 3

pilar ternera 2012.04.05. 10:04:01

@mocskosmacska: itt nem is arról van szó, hogy a kamerák előtt mit produkál az ember, tök normális, ha ez feszélyez valakit. általában gáz ilyet kijelenteni, de ezt már fentebb kifejtettem... :)

mocskosmacska 2012.04.05. 10:06:39

@eric: Személy szerintem én a mosómacit szívesebben néztem volna, mint brokiék románcát.

f.fredericks 2012.04.05. 10:08:10

@LoveMy: szerintem lehet vele, el lehetett volna neki magyarázni, hogy ez nem a kinti (való) világ, ahol én vagyok a Jani, és mindenki úgy ugrál, ahogy én fütyülök. Igenis kompromisszumokat kell kötni (nem egyenlő a puncsolással), és talán lehet tiszta lappal indítani.

@jo.e: Krisztián nagy meglepetés lenne számomra, de vicces szitu lehetne belőle, mert repülne Melák, majd a következő fiúkiesésen TT beállna Niki mögé, Hamilton meg Ostobenkó mögé (addigra szépen bedolgozza magát nála), és akkor talán már Csíra is visszakerül a játékba, ami újabb csavarokat hozhat.

Az én tippem: TT vagy Pít (mind a kettőt sajnálnám).

dennis rodman 2012.04.05. 10:09:11

@Hana30: nagyrészt egyetértek veled.Az elvárást nem ismerjük, mert ami a képernyőn volt az kívülállóként, max 4.

jo.e 2012.04.05. 10:09:55

@Pácsó Ármándó: A /10 et nem tette hozzá. Lehet, h. 10/60 -ra gondolt :))
Ez 1ébként nekem is fület szúrt. 2 ekkora szex guru, a 10/10es Edina, meg a top 10es Máté. Húzzanak el!

almafa5555 2012.04.05. 10:11:27

@dennis rodman: nekem az volt a kedvencem, hogy meg lett állapítva: Noémi bikinire szokott vetkőzni......

Müszélia 2012.04.05. 10:14:24

azért az vicces, hogy a kommentelők is rendesen utálják az újakat (mintha a régiek annyival jobbak lennének).nekem alexa szimpi volt, most petra is. nem hiszem, hogy a hotelben rendszeresen drogot osztanának.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.05. 10:19:13

Máté és Edina a hígfos kapcsolatuk melegében nagyon nyeregben érzik magukat, és ez egyre durvábban kijön. Osztják az eszet kéretlenül, arcoskodnak, beszólogatnak, mintha a seggükből sütne a nap.
Ha Omárnak esze van, ma robbantja őket.

Igaz, ez a buta kis picsa nyilván bosszút akar majd állni, mert hát az ő nagy szerelmét veri ki a srác, de ki tudja, milyen csaj jön be ezután és még az ostobenkó vonal is jól jöhet omárnak később.

Melákot -hihetetlen bár, de - kezdem megszeretni a tufaságával együtt.

Terror rászolgált valahol az általános reakciókra a többiek részéről, ugyanakkor a hordaszellem miatt azok már akkor is nekiesnek és a szituhoz mérten indokolatlanul nagy mértékben, amikor nem lenne alapjuk rá. Így volt ez tegnap is.

A 10/10-es beszólás...
na ebből lehet sejteni, a csaj nem nagy ász..

exilis 2012.04.05. 10:19:44

Ha ez az egyperces kufirc 10 pontot ér Edinánál akkor elég alacsony a léc. Eddig hatos környékére helyeztem volna el magam a 10-es skálán ha nagyon pontozni kell, de ezt látva én szerény 100 pontot szavazok magamnak :)

Szerintem Mátét küldi haza holnap a csokifiú.

pilar ternera 2012.04.05. 10:20:03

@Müszélia: nem hinném, hogy kollektíven utáljuk az újakat, csak nagyon gyenge a felhozatal. :( személy szerint nekem Omárral például MÉG semmi bajom! :D

LoveMy 2012.04.05. 10:21:01

@f.fredericks:
Egy 34 éves FELNŐTT emberről van szó, akinek olyan a jelleme, hogy mindenkinél mindennél jobb tud mindenről! És neki kellene elmagyarázni?
:)

Lillian.. 2012.04.05. 10:23:26

Dennis R. : A stáb 42 fő! Lehet, hogy kevesebb, mint a VV-nél, de nem kevés. Sztem csak a kamera kevés. De az meg helyi adottság.

Én azon hűltem el, mikor Broki "révbe ért". Pókmajomnál nem csodálkoztam, hogy csak az nem dugja meg, aki nem akarja, de Brokiné értelmesebbnek és szendébbnek tűnt. Az jutott eszembe, hogy a szülei látták-e az adást, hogy a kislányukból pornósztár lett? :(

jo.e 2012.04.05. 10:24:32

@LoveMy: Kérdés, h. mi volt a célja M-nak? Dehogy akart ő vitázni. Észt osztani akart. Vagy őszintének lenni. Muhahaha. Abból az alapállásból másra nemigen lehet következtetni.
Sztem csak olyanokkal lehet vitázni, akik hajlandóak a fenti definíció szerint eljárni. Terror kb. pont ilyen...

nyuszi_muszi 2012.04.05. 10:24:47

Nem értem, hogy tnap még mindenki utálta TTT-t, mára pedig ő lett a hotel mártírja.... ?!

pilar ternera 2012.04.05. 10:26:14

@Lillian..: az a nagy különbség, hogy Pókmajom egy ribanc volt, Edinka meg "szerelmes". ha Máté kiesik, őt nem is fogja más megdugni itt, és nem csak azért, mert nemsoká megy utána...
elég soft ez a pornó azért...;)

kozi001 2012.04.05. 10:27:31

@Lillian..: Büszkék Edinára biztosan! Pedig legjobban bírtam ez elején!

LoveMy 2012.04.05. 10:28:00

@Pilar Ternera:
egyet értek, és még annyit, hogy a pornó számomra teljesen mást jelent, mint ami Edina-Máté közt van!

Móka na 2012.04.05. 10:31:48

@LoveMy: Adok egy piros pontot :).

jo.e 2012.04.05. 10:33:03

@Pilar Ternera: De hátha beleszeret valaki másba. Majd egyre "közelebb kerülnek" 1máshoz ;)

Vadkörte82 2012.04.05. 10:33:57

@LoveMy: ez azért messze volt a pornótól...Műanyag meztelen képes portfólia durvább ennél..

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 10:34:39

Még nem olvastam végig, de tegnap kettőször is akkorát röhögtem a Krisztiánon, hogy esküszöm kezdem megkedvelni!!!

pilar ternera 2012.04.05. 10:34:46

@jo.e: :D nem lesz rá ideje. Máté után nem sokáig marad...

beacska 2012.04.05. 10:35:43

az én véleményem változatlanul:

Haj-rá Tomi!

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 10:37:30

Ja és a Noémit meg ha ott lennék már tuti pofán vertem volna egy ilyen bebaszásánál, akkora egy tahó beszólós bunkó volt, hogy az elmondhatatlan, csoda, hogy nem verte valaki képen. A Máté meg, hogy ne szóljál bele? Ez a Tomi gyerek hiper idegesítő, de azért van néhány dolog amiben geci mód igaza van! Mátét meg Edinát szívem szerint küldeném a faszba, azt meg mondja már meg nekem valaki, hogy az atyaúristen néz lihegő emelkedő takarót a pornócsatornák korában? Mondjátok, hogy senki, mert engem halálba idegesít.

pilar ternera 2012.04.05. 10:38:04

@beacska: beácska, te javíthatatlan vagy! :D

jo.e 2012.04.05. 10:38:50

@Pilar Ternera: Megy az gyorsabban is, ha a helyzet úgy kívánja :)

Kürosz 2012.04.05. 10:38:55

Tomi tényleg "túl sok" és sokszor bölcsebb lenne, ha hallgatna, de ne feledjétek, h ugyanezt a kiközösítős műsort játszották korábban Alexával is, sőt, Kírával is.

Szóval könnyű innen az észt osztani, h mekkora fasz ez a TT (van benne valami), de próbálna valaki bekerülni a körbe újként, ha a Broki-Tüncike páros és a belső kör eleve kvázi ellenségként kezeli.

Ez szerkesztők hibája, h ilyen helyzetek, belterjes viszonyok kialakulhattak, tegnap is botrányos volt, h megengedték a játékosoknak, h kiválasszák maguknak az a tehenészlányt (c. by sixx), akitől a legkevésbé sem kell tartaniuk...

5Marci13 2012.04.05. 10:40:00

Broki még maradni fog:) Am meg nemtudom mi bajotok volt a veszekedéssel, TT-nek is volt igaza, de azért az előzmények alapján egyértelmű, hogy Mátéék jól csinálták, hogy odaszóltak neki...Omar meg szerintem Ostobenkó mögé fog beállni, de majd meglássuk:D

pilar ternera 2012.04.05. 10:41:12

@jo.e: szóval szerinted NEM ŐSZINTÉK EDINKA ÉRZÉSEI?!?!?!?! :-O) ne viccőjjé má'!!!

pilar ternera 2012.04.05. 10:43:32

@beacska: egyébként én is sajnálnám ha kiesne, mert vmi legalább történik. nekem az fájna legkevésbé, ha Máté menne (utána érdekes lenne Edinka helyzete), mert Pítet jobban sajnálnám. de tartok tőle, hogy Omar Ostobenkó mögé áll majd... :(

Banyus83 2012.04.05. 10:43:33

Én nem titkoltam Edina-Máté párti vagyok, de azért tegnap már engem is több dolog elgondolkodtatott :-) A 10610-es beszólást én már az első alkalommal is túlzásnak éreztem. de még ha azért is mondta, mert így akarta bizonygatni, hogy jó az ágyban, akkor is...Akkor azt mondom, hogy azt mondják jó vagyok, vagy, hogy az eddigi pasiknak nem volt okuk panaszra vagy valami ilyesmi. Az meg nyilvánvaló volt, hogy Mátét akkor sem szarozná le, ha az lett volna...
A versről meg annyit, hogy szerintem Naíva helyében még nekem is szarul esett volna. Azért az összes pasi összehozott valami kis romantikus szösszenetet (akár igaz volt, akár nem), és a múltkor, mikor Broki szavalt (asszem Ostobenónak és Alexának), akkor azt milyen szépen elő tudta volna adni. Nem hiszem el, hogy ha megerölteti magát, nem futotta volna többre...
A nagy vitatkozásban én már nem tudom, kinek volt igaza :-) Noémi valahogy mindig tudja generálni is ezeket a feszkókat (én már feszt meg voltam győződve, hogy elhangzik ismét az FSZK :-D ). Terrornak meg biztos az ártott meg, hogy Ostobenkó fejbedobta a párnával...szegény, lehet még egy enyhe agyrázkódást is elszenvedett... :-D

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ma (sajnos) nem TerrorTomi fog távozni. ÚjPeti és Broki nagyon esélyes szerintem.
Most mindenesetre lenne értelme, ha nem a védett választana utoljára...lehetne kavarni vele :-)

beacska 2012.04.05. 10:45:08

@Pilar Ternera: én sem azért szurkolok neki, mert "ilyen barátokat akarok magamnak" ( ;))...hanem mert érdekes a játék szempontjából, meg hogy milyen viselkedést vált ki az emberekből a bezártság, meg a csordaszellem...

f.fredericks 2012.04.05. 10:53:25

@LoveMy: azért kéne elmagyarázni, mert nem ehhez van szokva. Gondolom a kora és az egzisztenciája miatt nem sűrűn kerül ilyen helyzetbe, ha meg igen aggresszióval megoldja. Na ez a baj, hogy ez az Édenben nem jön be. Ezért kell neki elmagyarázni.

Én valahogy úgy kezdeném, hogy "Figyelj Tomi, látom hogy te fasza gyerek vagy, de itt nem így mennek a dolgok. Itt az ostobák játékszabálya szerint kell játszani. Nem szeretik a birkák az önjelölt pásztorjelölteket. Csak sodródj az árral, akkor viheted valamire." Igaz erre a beszélgetésre kb, az első nap végén sort kellett volna keríteni, mert a zenés dirigálás után sajnos mindenki előtt leírta magát. (talán kivéve Nikit).

Móka na 2012.04.05. 10:55:11

@Macaroon: és az nem lehet, hogy a végén lesz egy kavar ... azaz, aki megnyerte a versírót kap még egy esélyt vagy valami hasonló és hiába van csak Omarnak védettsége, mehet egy második kör választás. Volt valami hasonló sztori tavaly is.
Na szerintem valami ilyesmi lesz.

pilar ternera 2012.04.05. 10:56:40

@f.fredericks: Ostobenkó próbálkozott is vele a zenés est után, de marhára nem volt vevő rá, sőt befenyegette az esetleges védettségével. mondjuk Ostobenkó képességeivel ez megoldhatatlan feladat volt...

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 10:57:09

@beacska: A mai piros pontomat neked küldöm, ha elfogadod :-)

Szerintem Terror megy haza, ha hagyják a szerkik.

JOKKA21 2012.04.05. 10:58:37

Ezt a hisztis buta Noémit küldjék már haza, kurvára idegesítő, hogy mindenen besértődik és mártírt játszik.Petrát szúrnám, Anikó nem tudom mit szed, de adhatna belőle és Edinát kényeztetném.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 10:59:28

@Móka na: Már bevágták h "erős párt kell szétszednem" mondjuk befosok a röhögéstől ha hazaküldi Melákot, ráadásul nagyon sajnálnám, az elmúlt adásokban csak rajta röhögtem, de jó nagyokat. Elképesztő bugyuta, de annyira nulla és egyetlen jó szóval kenyérre lehet kenni a csávót, és ezt Pokahontasz nagyon jól meglátta!

jerk_off 2012.04.05. 11:00:05

@f.fredericks: "Ja és lehet velem van a baj, de Naíva mindig is ekkora volt? Vagy csak az a farmer amit a játék alatt viselt, emelte ki, hogy orbitális nagy kuffer van alatta. "

hát, mindig is ekkora volt. sőt, teszem hozzá, amikor a bokát osztották, akkor ő az elefántoknak kijelölt sorba állt be.
no, de ez még mind rendben is lehetne, és az is hogy 10-esnek érzi magát.
ami vérlázító, az a szendeségnek álcázott totális ostobaság, a mindenkivel jóban levés, illetve a már kirekesztettek bátor utálása, a sértődős bakfis mentalitás, meg úgy egyébként ez az elviselhetetlen frusztráció, ami abból áradhat, h gyerekkorában sokat csúfolták a jelentéktelensége miatt, és valszeg vízzel locsolták a rosszfiúk a mérleghintán.

f.fredericks 2012.04.05. 11:00:45

@Pilar Ternera: ott szerintem kellett volna egy tolmács. Meg nem egy csajnak kellett volna odamennie.

De végülis mind1. Az én kedvencem már rég kiesett, így már csak a csajok közül szurkolok Nikinek meg Hipernek.

jo.e 2012.04.05. 11:00:49

@Pilar Ternera: Nem ezt mondtam. (Hiszen, ha nem lenne őszinte, M-nál labdába se' rúghatna. Tudod, ő az őszinte bróker. Höhö.) Hanem azt, h. ha netán M elhúz, majd őszintén beleszeret 1 másik f..ba :) (és nincs benne i betű :))
remélem kiérződik a gúny és a "nem szeretem" attitűdöm a kis párosuk iránt...

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 11:00:57

@Pilar Ternera: Szerintem se, akkor meg Pít

@f.fredericks: Veled is egyetértek!

JOKKA21 2012.04.05. 11:01:19

Maximum faszbuk ismerős az 5000 fő.

Móka na 2012.04.05. 11:03:23

@Macaroon: Hát én csak a tegnapit láttam és a legelső adásból fél órát, de sz. is határozottan poénos volt a tegnap Melák... és nem is tűnt a tegnap mindenki agyhalottnak..
Mondjuk ez a Petra sz. undi, de Omár kifejezetten normálisnak tűnt.

fl3sli 2012.04.05. 11:07:51

Mondjuk nem értem, hogy miért védi itt a fél banda most a Terrort(biztos ők akik ismerik), mikor undorító stílusa van, pl.: Omar megtennél nekem egy szívességet előtte meg arról prédikál, hogy tartás meg gerinc. A Rikónál is ezt játszotta, hogy figyelj ha véletlenül te lennél védett akkor ne állj majd az Alexa mögé, hanem szedj szét egy párt, mert az nagyon cool. Nagy a szája, ha meg vmi nem ok akkor próbál csontig nyalni vkinél, aki tud neki segíteni. Jó hogy nem mondta Omarnak, ha most segítesz akkor írok egy tartozom neked cetlit :D Véleményem szerint az Omar most úgy jár a legjobban, ha a Petra mögé áll, hiszen neki még nincs fix partnere, ezáltal senki nem akarja majd megbosszulni a párját. Továbbá szerintem a játék lényege, hogy próbálj mindenkivel valamelyest jóba lenni úgy van nagy esélyed.

irónika 2012.04.05. 11:08:28

Lévén, hogy nem ismerem 100-asan a szabályokat, lehet, hogy hülyeséget írok, de
Ha jól gondolom, akkor lehetne megoldást találni arra, hogy a fiúk Omar döntésétől függetlenül Terrort búcsúztassák. Korábban a védettséget élvező választott utoljára, tehát, ha minden fiú egytől-egyig a Petra mögé áll be, akkor Omár bárhová állhat nem veszélyeztet senkit, ugyanis - itt jön a szabályismereti hiányom - gondolom nem esik addig ki senki, amíg valaki talál magának szabad lányt. Tehát, ha Omar is Petrat választja, akkor a fiúk elkezdhetnek maguknak új párt választani, mindaddíg, míg van. Az utolsó, legyen az bárki, odaállhat, ahol a Tomi áll, a kiválasztott lány pedig majd nem a Tomi választja és jónapot. Ha Omar nem Petrat választja, akkor a dolgo még egyszerűbb.
Vagy mégis csak jó lenne ismerni a szabályokat?

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 11:09:44

Én bírom Omárt, keményen nyomja a poénokat, tegnap előtt az a börtönös TT-vel, tegnap meg az "ökörsütés" hármasban Píttel és Noémivel.
Melák verse is meglepően jó volt!

Lacka929 2012.04.05. 11:11:19

Szerintem legyen a költőbajnok díja az, hogy mellé nem állhat a védett pincér.

Bár lehet, hogy ez már túl sok volna a bentieknek, és ismét lenne egy-két lány, aki azt hinné, hogy akkor most emiatt ő fog kiesni, ha nem jól választ...

Dick Francis 2012.04.05. 11:11:21

Edina nagyon rosszindulatú. Máté meg egyszerűen eldönti két perc alatt, hogy ő neki ki szimpatikus és utána teljesen elzárkózik attól az embertől, meg se próbál nyitni felé. Érződik rajta egyfajta újgazdag modor.
Ha Melák meg helyre tesz még így egy két csajt, akkor még a végén jóváírok neki egy plusz pontot. Noémi már többi, mint sok. Bár melyik jó érzésű embernél kiverné a biztosítékot a stílusa.

fl3sli 2012.04.05. 11:11:35

Ja Ostobenkó mögé még állhat, ő nem állna bosszút :D Csak új lenne a námberván :D @fl3sli:

Lillian.. 2012.04.05. 11:11:42

Na jó, a pornósztár idézőjelben van:)

Tegnap végül is "feltette valaki a kezét", hogy ismeri TTT-t?

Vagy mindenki a másik feléhez tartozik?

Nem tudom, valakinek feltűnt még rajtam kívül a szerkesztők kis fricskája?? Az előjáték alatt bevágott muzsika??:)
eden_hotel2.postr.hu/mate-vegre-atszakitotta-a-celszalagot-edina-legnagyobb-elvezeter/

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 11:11:53

@Móka na: legjobb tükör egy ilyen műsor! Csak csodálkozom az ilyen searcú tömpelábú kocsmatöltelékeken, hogy jelentik ki magukról, szép vagyok, jó alakom van, szeretnek a fiúk. MI VAN??? Ennyire nem lehetnek emberek eltévedve.

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 11:13:25

@irónika: Amelyik lány mögött több fiú áll, annak a lánynak választania kell 1-et és a többi fiú kiesik.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 11:13:28

@Pácsó Ármándó: ja az ökörsütést senki nem vágta embernek is én magyaráztam el otthon;-)

Móka na 2012.04.05. 11:14:18

@Macaroon: Na na.. engem is szoktak családi körben kocsmatölteléknek titulálni, csak óvatosan =)).

Lacka929 2012.04.05. 11:15:47

@irónika: Nincs újabb lehetőség választani. Ha minden fiú ugyanazon csaj mögé áll, akkor a csaj választ egyet, a többi mind szépen megy haza. Ha a védett pincér is beáll mögéjük, akkor meg ő marad a csajjal. Ja és a többi csaj is megy haza, mert nem állt mögéjük senki, egyedül maradtak. Egyedül meg nem maradhat senki a párválasztás után. Szóval ez nem lenne túl jó taktika a szereplőktől...

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 11:17:07

@JOKKA21: na ez már érdekel, mi a jó benne? Mit emelnél ki benne ami szép vagy attraktív?

penelope garcia 2012.04.05. 11:18:24

Ha egy párt szétrobbantanak, de mindketten bent maradnak, csak mással kell lenniük, a szabályzat szerint onnantól tilos egymással dugniuk?

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 11:19:40

@Pácsó Ármándó: nem akarok nagyon tetű lenni, de azért jellemző, hogy ki szól be egy ilyet, erre van esze, két irányból tolni a "gádzsikat"...amúgy meg kifejezetten viszolygok Omartól amikor levetkőzik. Nem túl sok guszta részlet van benne, kb semennyi. Hogy a fiúkról is szót ejtsünk.

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 11:20:28

@penelope garcia: Szerintem nem, sőt növelhetné a nézettséget, úgyhogy még támogatnák is

nlght84 2012.04.05. 11:21:10

@eric: +1, színjáték az egész, persze amatőr színészekkel és amatőr taktikUSOKKAL (talán hipert tartom az egyetlen igazi szarkavarónak, de majd visszajön csíra bosszútállni, én már ezt a részt várom :))

Lacka929 2012.04.05. 11:22:11

@penelope garcia: Biztos nem. A nézettséget emelné, az új párok szimpátiáját csökkentené...

Zombie_Girl 2012.04.05. 11:23:29

5000 a limit a FB-on barátok szempontjából, de ha átalakítja a profilját rajongói oldallá (amit totál kinézek belőle), akkor annyi rajongója lehet, amennyit csak akar.. :)

Banyus83 2012.04.05. 11:23:41

@penelope garcia: Szerintem nem...az előzőben Krisztián Pókmajom párja volt és mégis dugta volna Nikit, ha nem vágják ki a srácot idő előtt :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 11:24:24

@Macaroon: Azt észrevetted, hogy a szereplők bemutatásakor a műsor elején a fiúk közül csak Omár nem rohangál romantikusan félmeztelenül a tengerparton, hanem pólóban van végig?
(Kezdem szégyelni, hogy én értettem a célzást:-))

nlght84 2012.04.05. 11:24:27

amúgy sztem holnap az lesz a párválasztón, hogy kiteszik TTT-t és nem megy el, hanem megkapja párnak csírát, aki visszajön, ugyanis gyanús, hogy egyfolytában csak férfiakat dobnak ki a hotelből sztem most lesz valami nagy kavarás, persze az is lehet h kimegy TTT és csíra védettséggel kirak egy csajt is kapásból, majd kiderül...

LoveMy 2012.04.05. 11:25:36

@penelope garcia:
Szerintem szabad mással, legalább is tavaly Nikit majdnem meghágta Krisztián, aki a Pókmajomnak volt a párja!

pilar ternera 2012.04.05. 11:25:57

@Zombie_Girl: kár, hogy a nicked mellé nem Petra az avatarod! ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 11:27:15

@nlght84: Ma lesz, le ne maradj róla!
Szerintem is TT túl "értékes", hogy csak úgy eldobják.

pilar ternera 2012.04.05. 11:31:26

@Pácsó Ármándó: én azt szégyellem, hogy én nem értettem... nem kéne?;)

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 11:33:35

@Pilar Ternera: Nem kell értened, de azért jó poén volt4 :-)

Vadkörte82 2012.04.05. 11:39:08

@Pácsó Ármándó: pedig TF-re jár vagy nem? amúgy nincs rossz teste.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.05. 11:39:24

A Máté vers teljesen rendben volt és passzolt a srác leszaromavilágot stíljéhez.
Edina mit várt? Hogy majd térdre borulva szerelmet vall, mikor pont kifejtette,hogy szeretné, ha Edina visszább fogná magát a többiek előtt az érzelmek kifejezésében?!
A srác nem akarja gyengíteni a saját játékát, próbál ésszel élni és őszintén szólva szerintem csak elvan a csajjal, de közel sem szerelmes belé. Inkább kihívás volt neki,hogy bejusson a bugyijába, mert általában sikerhez szokott.
Most,hogy megvolt a csaj, nem csodálkoznék, ha oda lenne a "ceji"is Mátéka részéről.
Már, ha még bent marad a mai ceremónia után..

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 11:40:56

@Pácsó Ármándó: naná...nekem gáz a csávó, én sosem a könnyű eseteket kedvelem az életben sem, mármint aki annak tűnik...én tuti lepaktálnék Terrorral, simán lehetne kezelni, én azt hiányolom itt, hogy tényleg Píten kívül senkinek semmi emberismereti tapasztalata, élettapasztalata nincs. Pítnél néha csillan valami, gondolom családból jön.

Banyus83 2012.04.05. 11:41:00

@LoveMy: Egyet gondoltunk...

@Lillian..: A szerkiknek néha kifejezettem jó a humoruk a zeneválasztásnál :-d Meg néha a vágásnál is...Extrában tegnap a társasjátékban, Brokiéknak az volt a kérdés, hogy melyik lenne az a nyilvános hely, ahol legszívesebben szexelnének és utána vágták be az éjszakai szexet :-)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 11:42:34

@Macaroon: szóval Terrort terrorból lehetne lenyomni de csak nőnek.

Banyus83 2012.04.05. 11:44:47

@LoveMy: Egyet gondoltunk...:-D

@Lillian..: A szekiknek néha kifejezetten jó a humoruk zeneválasztás terén..emlékezzünk csak a Muzsikus visszatérésére a "skorpiótámadás" után :-) És néha a vágásnál is megmutatkozik a humoruk. AS tegnapi Extrában a társasjátékban épp az volt a kérdés Brokiéknak, hogy melyik az a nyilvános hely, ahol legszívesebben szexelnének...válasz még nem érkezett tőlük és bevágták az éjszakai szexet :-)

Banyus83 2012.04.05. 11:45:21

na, most akkor megvan 2x is :-) Hülye net!

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 11:45:29

@Vadkörte82: Valami ilyesmi, Brokiénál mindenképp jobb.

@Alfonzina: Még talán kihívás sem volt, pont ezért nem fogja annyira becsülni, mert nem kellet hozzá tepernie.

hideg kéz 2012.04.05. 11:46:47

Ha Edinánál az, hogy hanyatt fekszem és nem kiabálok segítségért 10/10, akkor gondolom a 10/5 körül biciklivel menekül, 10/3-nál meg előkerül a könnygáz is. De milyen lehet a 10/1?

Banyus83 2012.04.05. 11:47:05

@Alfonzina: Nem mondom, hogy valami csöpögős szerelmesverset kellett volna kreálnia, de azért a többi srác is megerőltette magát legalább egy kicsit, hogy valami kedveset írjon...ennyi azért talán még belefért volna...

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 11:52:31

@hideg kéz: :-D
(Sör van a kezedben?)

@Banyus83: Sőt, Máté és Levente kivételével nagyon is jókat írtak. Átkölthetett volna egy Dsida Jenőt is.

f.fredericks 2012.04.05. 11:56:08

@Banyus83: a zeneválasztás többször engem is elismerő bólintásra ösztönzött. Nagyon jó a zenei szerkesztője a műsornak. Ha lenne nálunk is ilyen díj, simán jelölném.

tvsc 2012.04.05. 11:56:15

szerintem ma Pít megy a levesbe, pedig kár lenne érte.

Banyus83 2012.04.05. 11:56:43

@Pácsó Ármándó: Hát pl., ha már másra nem futotta volna :-) Úgy gondolom, ez most nem arról szólt, hogy be kellett volna vallania, hogy halálosan szerelmes Naívában vagy ilyesmi...és ráadásul utána a béna magyarázkodás...még a hülye is átlát rajta :-D

2012.04.05. 11:57:11

A tegnapi részben legszürreálisabb Edina aki azt hiszi, hogy igazi kapcsolatban van Mátéval. :O

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 11:57:26

@f.fredericks: Igen, már az első évadnál is jó volt, gondolom ugyanaz a személy lehet.

K3rnel 2012.04.05. 11:57:57

Az ÉH az a hely ahol mindenki azon háborodik fel leginkább ami teljesen igaz, TT, ha lebunkózzák, Hiper, ha nagy taktikusnak mondják, Ostobenkó, ha szlovák ribancozzák stb...

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy Hipernek pszichológiai problémája van, a tegnapi kirohanása csak megerősített ebben. A hangoskodással bezavartak a kis világába azért borult ki ennyire miatta. Valaki itt említette már, hogy Asperger szindrómás, utána olvastam és teljesen elképzelhető a dolog.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.05. 11:58:55

@Pácsó Ármándó: egy kicsit kellett ugyan, de az a kamerák ,szitu miatt volt. az életben kb. az első randin levarrta volna.

@Banyus83: igen, de ő pont így álcázta, hogy köztük azért több van, mint a többi párnál. (nem szerelmi szempontból)
a többieknek nem volt gond, mert amúgy semmi érzelmük nincs a csaj felé.
és ha megfigyelted, ott is ment az oltás. (köbcenti, ne énekelj, stb.) csak azért nem tűnt fel, mert azok nem lihegnek egymáson a paplan alatt minden éjjel.:)

2012.04.05. 11:59:37

@f.fredericks: Edina-Máté ágyjelenete alatt a "You better stop before you go and break my heart" ment :DDD

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 12:00:11

@K3rnel: az elején mondtam, hogy röhögünk itt rajta és lehet tényleg nem százas.

Wombat szerelem 2012.04.05. 12:00:44

én nagyon unom már ezt az edina+máté párost
remélem hozzájuk áll ma be omár
utána mehetne haza noémi is
mekkora egy tapló picsa, és még ő sértődik meg mindenen

tt-nek sok mindenben igaza van, remélem sokáig bent marad még

dennis rodman 2012.04.05. 12:01:38

@irónika: biztosan jól kialudtad magad... mi a különbség, hogy odaállnak egyből a lányok mögé amit te újraválasztásnoz vizionálsz? Szerinted leközvetítenének egy " utolsó pár előre fuss játékot"?

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 12:01:38

@szerivan: és Naíva nem vette észre, hogy beleélveztek?

2012.04.05. 12:02:29

@Banyus83: Megérdemli, mert mégis mi alapján rakta össze, hogy kölcsönös a lángolás?

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 12:03:31

@szerivan: Máté meg közben a "Don't stop me now"-t dúdolta :-)

Pittykapitány 2012.04.05. 12:03:49

@Lillian..:
Igen,pont ezen röhögtem, mekkora genyák,bár én azt vártam,hogy Edina megint benyögi, hogy inkább áll, stop legyen mert anyu is nézi.
Hát most megnézhette hogy lett gerincre vágva. :)

Amúgy csatlakozom azokhoz,akik hiányolják az ormányos macit. Sokkal érdekesebb mint ez a félperces patronelsütés volt...

2012.04.05. 12:04:58

@Pácsó Ármándó: Az biztos :DDD

Az előző szériában gumival csinálták ha már a durex a szponzor, ezek meg szarnak a reklámra :))

jerk_off 2012.04.05. 12:05:13

@K3rnel: egészen biztos h nem aspergeres. az maximum szeretne lenni.

Banyus83 2012.04.05. 12:05:16

@Alfonzina: Hát nem tudom...ha ugyanolyan kaliberűt ír, mint a többi, az sem feltűnő, de ha szarabbat...

Banyus83 2012.04.05. 12:06:26

@szerivan: Mondott ilyet, hogy kölcsönös lángolás? Erről szerintem lemaradtam. Mondjuk a lángolás nem egyenlő a szerelemmel...

K3rnel 2012.04.05. 12:07:05

@jerk_off: Szeretne ? Ki szeretne aspergeres lenni ? Ne már! :D

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 12:07:32

@szerivan: Máté már bizonyítottan használt két gumit!

Cuddy 2012.04.05. 12:08:37

Húú nekem ez az Edina-Máté páros nagyon idegesítő. Semmi taktika csak az újak fikázása. Az meg, hogy kamera előtt kufircolnak elég gáz. Érdekes a többi játékosban van tartás. Szegény szüleik meg ha lesznek gyerekeik (persze nem egymástól)akkor is szép lesz ez a kis videó a családi albumban. És azt ne feledjük, hogy nemcsak egyedül Edina csinálta hanem ott van az a Máté gyerek is, akinél éppolyan gáz ez az egész. Krisztián humora kezd tetszeni Noémi meg nagyon idegesítő Hiperrel együtt.

2012.04.05. 12:09:13

@Banyus83: Nem mondja, de mindég megsértődik ha nem kap szerelmi vallomást. Ebből nem nehéz kikövetkeztetni, hogy fel sem merül az pici agyában, hogy nem kölcsönös az érzés. És mondta is, hogy az ő részéről ez igazi érzelem már :DDD

Hurri Kán 2012.04.05. 12:09:13

@szerivan:
Szerinted a takaró alatt láccik, hogy van e búvárruha, vagy nincs? :D
Hiába, nehéz dolog gumit reklámozni. Hát hogy mutatják be a terméket használat közben? :)

hideg kéz 2012.04.05. 12:09:50

Olyan jó lenne, ha Elemzőt küldené haza.
Ezt az Újpetit egész megkedveltem. A Brokiék szétszedése meg olyan borzasztó nagy dráma, hogy szerintem a végére tartogatják. Melákot meg a párjának kell pofára ejteni, mert úgy szép.

2012.04.05. 12:11:17

@gyvy: Ha használták volna akkor ráfókuszált volna a kamera a "termékfelhelyezésre", vagy bevágták volna Naíva nyögését: Metté, lécci, kééérlek, lécci, durexet, léccci, kééérlek.

Banyus83 2012.04.05. 12:12:31

@szerivan: Jó, de akkor ilyen alapon broki is adja alá a lovat, ha ilyet ad magyarázatképpen, hogy azért írta, hogy muszáj, hogy kedvelje, mert nem tud másképp érezni meg ilyenek...

Stipistopi 2012.04.05. 12:14:14

Omár ha az eszére hallgat, akkor Edina mögé áll be. Ha a szívére, akkor Anikó mögé.

Hurri Kán 2012.04.05. 12:14:35

@szerivan:
Naívától egyszerűen ez túl sok elvárás lenne. :D

2012.04.05. 12:14:38

@Banyus83: Mert dugni akar, jó hogy! De Edina azért nem látja a fától az erdőt mert nem akarja. Máté sose kezdeményez, mindig a liszteszsák mászik rá.

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 12:21:24

Petra ezen a képen (is) úgy néz ki, mint a South Parkból Kenny, mielőtt kirobbannának belőle a patkányok...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.05. 12:23:25

@Banyus83: elő kellett volna szedni megint egy verset pl. Adytól, és letudta volna.

pilar ternera 2012.04.05. 12:25:24

@szerivan: Máté azért sem kezdeményez, mert a piáláson kívül semmi nem érdekli. van agya, de nem tudom, egyáltalán vér folyik-e benne, olyan se hal-se bűz ember ez. az életben biztos a falra másznék tőle!

2012.04.05. 12:27:00

@Pilar Ternera: Főleg azért nem mert nem érdekli Edina, potyaszex ha a csaj kezdeményez.

pilar ternera 2012.04.05. 12:29:09

@szerivan: úgyisvan!szegény Edinka álomvilágban él...

2012.04.05. 12:30:25

@Pilar Ternera: Remélem Omar elég bátor lesz a robbantáshoz :)

Banyus83 2012.04.05. 12:33:38

@szerivan: Jó, igazad van. Ma "rám jár a rúd"...mindenki leoszt, mert esetleg hiszek abban, hogy Broki részéről is lehet valami a dologban a dugáson kívül...úgyhogy be is fejezem :-D

pilar ternera 2012.04.05. 12:34:16

@szerivan: én is reménykedem, de sztem Ostobenkóékat robbantja. pedig Pítért kár lenne...:(

Wombat szerelem 2012.04.05. 12:37:34

Dr. Cuddy 2012.04.05. 12:08:37

teljesen osztom a véleményed, én is majdnem ezeket írtam :-D

kawo 2012.04.05. 12:38:51

helló mindenkinek!

speciel én azon percekig röhögtem, ahogy anikó tüdőszaggatatóan ordítva közölte, hogy meg lehet normális hangon is beszélni a dolgokat :D szerencsétlen.

jerk_off 2012.04.05. 12:42:54

@K3rnel: például aki paranoid skizofrén.

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 12:43:18

@kawo: Én tökre megijedtem tőle!

f.fredericks 2012.04.05. 12:43:23

@szerivan: azt már nem láttam, mert az utolsó 5 perc általában ők, és ilyenkor átnyomom a Hustlerre, ott nem éjjeli kamerát használnak, és jobb a beállítás.

BlueDog 2012.04.05. 12:43:49

Tegnap Anikó még azt mondta, Omár olyan mint ő, csak fiúban, ma már a pandora előtt is szarozta. Omár nem hülye, a pandorán még az első kérdésre őszintén megmondta a frankót, utánna meg nem szól szám nem fáj fejemmel foglalta össze a ceremóniát.
Remélem Naiva mögé áll, de Málé előtt, az meg szalad Zombinéhez, így egy hétig nézhetjük ahogy végre talán játszanának is, hogy újra összeálljanak, persze erős szerkesztői ellenszélben:D
TTT-t meg hozzák vissza Csírával 1-2 héttel a vége előtt!

mex18 2012.04.05. 12:47:00

Minek akkora krva melegben a kötött sapka a fejre Máténak ?
Tényleg, vki mondta feljebb, ilyen elkényeztetett újgazdag izé gyerek stílusa van.
Hát eléggé passzol hozzá.

Lillian.. 2012.04.05. 12:48:29

@Dr. Cuddy: Erre mondta a férjem, hogy: Na, Mátét most veregeti hátba az apja, hogy ügyes voltál kisfiam, Edinát meg pofán az apja, hogy mi lett belőle..

Bár szerintem ez az EH olyan mint a Forma 1.

Ha nincs dugás, nincs izgalom, = ha nincs valami izgalmas előzés-baleset-kiesés, nincs izgalom.

Hana30 2012.04.05. 12:49:20

@dennis rodman: Igen, de ha én vagyok a világ legnagyobb lepedőakrobaitkája és mellette a tantraszex legnagyobb mestere, akkor is kell, hogy legyen bennem egy bizonyos fokú szerénység. Az ember egyszerűen 20 évesen ne jelentse már ki, hogy ő a 10-es skálán 10-es, mert neki azt mondták! Ez a nő egy idióta.

beacska 2012.04.05. 12:50:17

@Pácsó Ármándó: köszi, nemcsak elfogadom, hanem örömmel veszem ;))

mex18 2012.04.05. 12:52:03

@Hana30: melyik csaj mondta, hogy ő 10/10 ?

beacska 2012.04.05. 12:53:23

@Pácsó Ármándó: ezt az ökörsütést nem értem, ha megfeszülök sem. elmagyaráznád? (v. vki)

f.fredericks 2012.04.05. 12:54:04

@beacska: 2 rúdon forog a husi egy elől, egy hátul.

kawo 2012.04.05. 12:55:55

@Pácsó Ármándó: nem csodálom, majdnem kifordította magát a száján keresztül... mindenesetre nekem a top 5 legviccesebb pillanat egyike volt. a maradék négy meg melák, amint olyan gyöngyszemek hagyják el a száját, mint "parádés voltam" és társai. :D ettől függetlenül kiráz a hideg a sráctól

f.fredericks 2012.04.05. 12:55:59

@beacska: 2 rúdon forog a husi. Egy elől, egy hátul.

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 12:56:09

@mex18: Edina, de szerinte Máté is az volt

@beacska: Huh, idáig izgultam :-)

pilar ternera 2012.04.05. 13:00:31

@beacska: már én is kértem, hgy magyarázza el, de csak titokzatoskodik! :(

kovácspéterke 2012.04.05. 13:00:42

Nekem krisztián kezd szimpatikus lenni, az elején nagyon nem bírtam, lehet, h mostanra ő is visszavett az arcból, mert rájött h felesleges. Mátét bírtam, de most kezd elég érdekes lenni, bemászott edinába, aztán máris nem olyan érdekes neki a lány, és azt meg nem értem, hogy miért edinának kellene figyelnie az érzelmek kimutatására, ő is pont annyit ölelgeti mint fordítva.

antika890 2012.04.05. 13:02:33

Terrornak az fáj de kurvára, hogy nem ő az alfahím a társaságban. Bejött, azt várta, hogy majd a többiek seggre esnek az egészséges életmódjától, meg attól, hogy ő fél pestet ismeri, és egzisztenciája is kurvára van. Nem kicsit fursztrálta ezért az is, hogy folyamatosan ő volt a szinglibe, ráadásul srácokkal, mint egy megtűrt kis ficsúr. Innentől kezdve ő ugat mindenért, még amihez köze sincs, ahhoz is ugat, hátha valakinek mégiscsak leesik, hogy mekkora jó srác ez a Terror. . .

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 13:02:44

@kawo: Nem szeretnék Hiperrel találkozni egy sötét SZTK folyosón :-)
Mikor Naiva mondja, hogy részegen már előfordult, hogy meglátogatták a hátsó bejáraton keresztül, akkor Anikó rávágja, hogy minek ahhoz inni?!

Melák a rímek barátja és kikormolná Műanyag kéménykéjét :-)

Pít is egész jó volt!

mkc · http://www.vvilag.info/ 2012.04.05. 13:03:18

Nem is tudtam, hogy Éden Edinának ekkora hangja van, mint amit a tegnap hallotunk.

beacska 2012.04.05. 13:03:59

@f.fredericks: jujjj, és ezt ott bent az érintettek értették?

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 13:05:17

@Pilar Ternera: Ártana a nehezen megszerzett imidzsemnek :-)

pilar ternera 2012.04.05. 13:05:55

@Pácsó Ármándó: nahát, azon az Anikó megjegyzésen én is besírtam! :)))))))))))

f.fredericks 2012.04.05. 13:06:48

@beacska: Hát aki 10/10 annak biztos volt már ilyenben része, de lehet nem így hívták. A többieket nem tudom.

Picurigor 2012.04.05. 13:06:48

Naiva szegény kicsit elrepült magától, pedig tudhatná, hogy Broki amilyen kiéhezett volt már, egy nedves faodút is 10-re értékelt volna...

Deutsche Gabbana 2012.04.05. 13:09:27

Edina 10/10-ezése onnan jöhet, hogy egyszer megkérdezte Mátét, hogy hogy értékeli saját magát az ágyban (vmelyik extrában volt), gondolom erre kérdeztek rá szúrás után a riportszobában.

Omar ma esti választásáról azt gondolom, h mivel Mátéhoz hasonló a humora, temperamentuma, gondolkodása, nem őt fogja dobni, mert hosszútávon jó szövetségese lehet.

ő-szinte 2012.04.05. 13:11:32

@szerivan: pufi, de hülye vagy!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vadkörte82 2012.04.05. 13:12:28

@Mrs. Jackman: szerintem is, sőt szerintem Broki kezdte ezt a szeri vonalat,szívkirakósdit..stbstb..én jobban örülnék,ha ő esne ki Naíva előtt.

ő-szinte 2012.04.05. 13:13:23

@Macaroon: egy olyan csajnál ez nem meglepő, aki azt gondolja, hogy a kézzel izgatás nem szex:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.04.05. 13:13:24

ez az állapot azért alakulhatott ki, mert Tominak TÉNYLEG erős egyénisége lehet
-én biztos vagyok benne, hogy az ő ötlete volt, hogy elviszi butikozni a lányokat (ha igaz, amit róla megtudtunk, itthon is szokta valszeg)
-3-ból két csajt le is vett a lábáról
-Anikó közölte is MuzsikTomival, hogy eszébe ne jusson befenyíteni-nem is MERTE(!)
-Noémi merte, de mire ment vele...

-a többiek viselkedése vele szemben leginkább a "megfélemlített nyáj" tipikus esete. Igyekeznek falkában támadni, de valljuk be, nem sok sikerrel...

Nem tudják, amit mi, hogy Tomi meg be van szarva, azért reagál így a dolgokra, mert mint a tegnapin egyik társunk találóan írta, egy sarokba szorított kutyaként reagál...

Tomi ellen a legjobb taktika a jó szó, és a biztonságérzet biztosítása lenne...ami Anikónak megy is, úgy nagyjából. Szerintem ő tudja a legjobban kezelni...

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 13:14:18

@Deutsche Gabbana: Igazából én sem látok semmi Máté-Omár ellentétet, sőt. Inkább csak Niki igyekszik valakiben elültetni a szerelmespár elleni szövetkezés magját.
Pít esetleg Noémi miatt veszélyben lehet.

gizdacsavo 2012.04.05. 13:14:43

Részemről Terror is halálra idegesít, de nem kis meglepetésre, tegnap a Broki házaspár és Ostobenkó is messze irritálóbbak voltak nála.

Noémi esetleg elgondolkozhatna - akarom mondani, valaki lerajzolhatná neki -, hogy nem véletlen, hogy mindig vele ordibálnak, őt kurvázzák le, stb. Abba meg bele sem merek gondolni, hogy mekkora hiszti lett volna, ha esetleg Terror vágja az ő fejéhez a párnát és nem fordítva. Szerintem ordítva követelte volna Tomi felakasztását.

Edina egy ostoba liba, a "mi közöd hozzá" beszólása meg rém primitív. Az egész széria alatt mást sem csinált, csak rácuppant a belassult gyerek farkára, minden új fiúval halál ellenséges, aki meg nem hever már a földön, annak nagyban puncsol.

Máté meg mint valami kibaszott bölcs, fél perc alatt, ránézésre eldönti, hogy az újonnan bejött játékos okos, buta, sunyi, stb, és a részéről onnantól az megkérdőjelezhetetlen tény. A kis csírát azért megnéztem volna, hogy a tegnapi stílust egy budapesti szórakozóhelyen is megengedte volna magának Tomival szemben, mert valószínűleg a műmájer satyeszában vitte volna haza a kisbrokit, ha nincsenek a kamerák. A vitastílusa meg kb. ennyi, "leszarom, nem érdekel", mert Píttel is ezt játszotta az első este.

A fentiektől függetlenül, Terror egy beképzelt barom, de tegnap nem ő volt a legnagyobb kretén.

beacska 2012.04.05. 13:14:45

@Picurigor: de nem Noéminek és Pítnek mondta???

beacska 2012.04.05. 13:15:55

@Pácsó Ármándó: ellentét nincs is, de Omár állítólag őket nevezte meg legerősebb párnak, amin Anikó nagyon csodálkozott

ő-szinte 2012.04.05. 13:18:06

@szerivan: baszki, sírok rajtad! liszteszsák:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ditti82 2012.04.05. 13:18:08

@Pácsó Ármándó: Legyen így. Vagy nem is, inkább Tomit hullajtsa el.

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 13:21:08

@beacska: Ezt el is felejtettem, köszi.
Anikó nagyon tud csodálkozni :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 13:25:39

@Ditti82: Azt a gerinces embert? :-) De akkor ki lesz a hangulatfelelős?

pilar ternera 2012.04.05. 13:27:33

Gyerekek, ha Tomi kiesik, megint rohadt unalmas lesz az egész műsor!
Ezt nem akarhatjuk!
Ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy aláírásgyűjtésbe kezdek, hogy ma unalmas LMZ vagy Máté monnyon le!
Majd a határidő előtt eldöntöm, hogy elég aláírás gyűlt-e össze! :-D

shimizu 2012.04.05. 13:29:14

áá most mit kell bántani Petrát? Szép fehér bőre van! Ilyen is kell, h legyen egy nőnemű egyed, nem pedig halálra szolizott, mint Pokahontasz!
Halló, ki hallott már olyat, h "fehérnép"?

Am meg tessen beküldeni a macit!!!!!!

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 13:30:35

Szerintem Omárnak nincs túl sok választása, és TT-t fogja kirakni. Egyrészt őt is idegesíti, másrészt a társaság is az ő vérét akarja, és nem a játék elején vannak már, úgyhogy azzal is számolnia kell, hogy ha döntőbe kerül és pikkelnek rá, akkor nem fognak a háta mögé állni.
Ha nem állhat TT mögé:
Máté mögé nem fog állni, mert ahogy én láttam jóban vannak, és Broki elég népszerű bent, ráadásul Naiva tuti bosszút esküdne (pedig de megnézném a tegnapi viselkedése után, ahogy pofára esik ez a picsa)
Krisztiánt nem fogja kitenni, mert Műanyaggal nem is beszélt (vagy nem mutatták), és Pokahontasz úgyis mindig azzal jön, hogy aki kiteszi Melákot azzal végez.
Elemző esélyes, de Anikó hátba szúrta már egy párját, én lehet nem mernék odaállni.
Marad Újpéter... Ostobenkó be is jön Omárnak, és ez fordítva is igaz (ez azért is fontos, mert Ostobenkónak láthatóan már nagyon viszket), ráadásul a csaj nem hiszem hogy sokat sírna Újpeti után.
Szóval szerintem TT megy (amit egyáltalán nem bánnék, bár a tegnap esti veszekedés után már én is kicsit sajnáltam, mert most kivételesen nem ő volt a tufa), ha őt nem lehet akkor Újpeti.

Billy a kölyök 2012.04.05. 13:32:13

Nem értem mire ez a fikázás Edina külsejét illetően. Szerintem ebből a botrányosan gyenge felhozatalból még mindig ő a legjobb csaj.
Mondjuk, ha Nonszi bejön, egyedül verte volna az egész mezőnyt.

Kallisztó 2012.04.05. 13:35:56

Edinától lassan sírógörcsöt kapok. Akkor ezért volt majd annyi pasija ahány éves. Öt perc alatt szerelmes lesz és elkezdi a fickók vérét szívni és örökké érzelmeket akar kisajtolni. Csak hab a tortán az állandó affektálása és nyafogása. A cseresznye a habon pedig az undorító jelleme. Tipikusan az a csaj, aki a faszija háta mögül ugat be, de ha az az érdeke, akkor tüncizik. Jellemtelen a kiscsaj és nagyon nyeregben érzi magát ezért lekezelően bánik mindenkivel. Megnézném, ha Omi kilőné mellőle a hímjét, akkor is ekkora lenne-e a szája vagy még Terrornak is puncsolna.

pilar ternera 2012.04.05. 13:35:59

@Billy a kölyök: teljesen egyetértek, kivéve a Nonszi-részt...butaliba fej és a tartalom is hasonló, mivel a bemutatkozójában kb. 5x kellett felvenni néhány mondatot, mert képtelen volt kettőt értelmesen egymás mögé rakni. szóval, ha más miatt nem is, az agya miatt rövid úton úgyis repült volna...

hideg kéz 2012.04.05. 13:40:12

Nem értem, mért jöttök ennyien azzal, hogy Terror kint szájon vágta volna Matyit. Attól, hogy nárcisztikus testépítő, még nem biztos, hogy akkora keménylegény. Láttam én már kocsmában furcsa dolgokat. Nem olyan, mint egy boxmeccs a tévében.

pilar ternera 2012.04.05. 13:41:14

@hideg kéz: sztem sem utalt semmi, az esetleges tettlegességre...

ő-szinte 2012.04.05. 13:42:05

@Billy a kölyök: ne már...:-O edina???:-O fúúúúúúúúúúj!

nyílegyenes labirintus 2012.04.05. 13:43:31

A költeményírós feladat elején egyből Lázár Ervin: Dömdödöm c. meséje jutott az eszembe, csodálatos produkciókat láthattunk, ennyi Dömdödömöt egy rakáson, ez kész...

Terror pedig az elejétől kezdve rosszul játszik, bármennyire is próbálják mártírnak beállítani egyesek. Kisebb arccal kellett volna indítania, de úgy tűnik nála az egó mindenek felett áll, megvan győződve önmaga tökéletességéről, mi az hogy ilyen jöttment köcsögök kritizálják a jellemét és a játékát. Egy igazi gyökér fasz...

hideg kéz 2012.04.05. 13:43:45

@Pilar Ternera: Az, hogy mit vágnak be a bemutatkozóból, nekem nem sokat mond.. A csaj még kérte is szépen, hogy vegyék fel még egyszer, mert nem tudta úgy kifejezni magát, ahogy szerette volna. Szerintem geci dolog ezt leadni utána. Ha van tévés betyárbecsület, ez mindenképpen gáz.

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 13:43:49

@Pilar Ternera:
Melák sem egy géniusz, és még ott van:)
Viszont Nonszi szerintem egyáltalán nem bomba nő sőt, kicsit közönséges. Bár az én ízlésem állítólag hagy némi kívánnivalót: ha csak szigorúan a külsőt nézzük, akkor a bentiek közül nálam a sorrend: Ostobenkó, Naiva, Anikó-Műanyag holtversenyben lemaradva, és végül Petra. Utóbbitól rettegnék, hogy bármikor eladna szerb szervkereskedőknek egy lövésnyi adagért.

jerk_off 2012.04.05. 13:43:58

@Billy a kölyök: nem volna vele baj ha tévébemondó lenne

hideg kéz 2012.04.05. 13:46:53

@Cathcart_ezredes: Semmi gáz az ízléseddel, nálam ugyanez a sorrend:)
Bár, a Hiper érdemel egy különdíjat, annyira furcsa.

pilar ternera 2012.04.05. 13:49:04

@hideg kéz: @Cathcart_ezredes: kezdőként bemenni helyzeti előny, ez jól látszik.. mindig az újak az ügyeletes közellenségek, szóval, hogy idióták még bent vannak (Melák, Noémi), az ennek köszönhető. ha később jönnek, repülnek mindketten.

"Utóbbitól rettegnék, hogy bármikor eladna szerb szervkereskedőknek egy lövésnyi adagért."

ez nagyon jó! :D:D:D

nyílegyenes labirintus 2012.04.05. 13:49:53

@Billy a kölyök: Jól beszélsz! +1 szavazat Naivára...

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 13:53:01

@Billy a kölyök: +1 szavazat Nonszi "buta ribancfejére" (by sixx)

hideg kéz 2012.04.05. 13:54:55

@nyílegyenes labirintus: A Naíva tipikusan ilyen könnyű-bemutatni-anyuéknak barátnő alkat. A többiek sokkal érdekesebbek. Kivéve ezt a hamuszínű luvnyát. De majd meglátjuk, hátha tud valamit.

hideg kéz 2012.04.05. 13:57:20

A Nonszi is jó áru volt. kezdenie kellet volna, vagy mondjuk, jöhetett volna Denás helyett ( frissült a növényhatározó, respect), akkor most őt néznénk szerintem.

Banyus83 2012.04.05. 13:57:37

@Mrs. Jackman: @Vadkörte82: Végre, kicsit más is úgy látja a helyzetet, ahogy én :-)

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 13:59:16

@Pilar Ternera:
Ebben teljesen igazad van: most belegondoltam, hogy Melákot is gyorsan kiszórnák ha most jönne be, és talán jobban neki is esnének mint TT-nek. Hát, ilyen az Éden Hotel, itt bármi megtörténhet, blabla..:)

nyílegyenes labirintus 2012.04.05. 14:01:09

@hideg kéz: Naiva kedves kismuff, és nagyon nőies, ez az egyik legfontosabb. Mondjuk akkora segge van, mint Winettou lovának, de neki még az is jól áll. :)
A hamuszínű meg majd kirakja magát egy kicsi a mödansziépartra, oszt a mexikói nap megteszi jótékony hatását....

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 14:02:35

@hideg kéz:
Hatalmas kő esett le..:)
Hiper talán az egyetlen, akit egyszerűen nem tudok csak külsőleg nézni. Annyira zavaros a viselkedése, mozgása, beszéde, stb. hogy elképesztő. Egyszerűen nem tudom elképzelni sem, hogy a többiek hogy bírták ezt ki 24 órában heteken keresztül. Szerintem én 2 nap után már Petrával lőttem volna magam a retyóban miatta.

hideg kéz 2012.04.05. 14:04:00

Ez a Terror akkor is bukna, ha egy héttel előbb költözött volna be a többieknél. Egyszerűen semmilyen társaságba nem hiányzik egy ilyen csávó. Persze, a valóságban ez más, nyilván vannak alkalmazottjai, meg lekötelezettjei. Idekint az Ómár is másképp reagált volna arra, hogy felajánlotta a szolgálatait.

Wombat szerelem 2012.04.05. 14:04:19

@Kallisztó:

annyira jó, hogy van, aki a saját gondolataimat, érzéseimet megfogalmazta helyettem :-D

én is hányok a kis luvnyától, és hogy minden rész velük ér véget :-(((
na meg az extra...semmit nem ér

gizdacsavo 2012.04.05. 14:04:48

@hideg kéz: "Attól, hogy nárcisztikus testépítő, még nem biztos, hogy akkora keménylegény. Láttam én már kocsmában furcsa dolgokat."

Bezzeg Máté igazi utacai harcos alkat, véletlenül sem egy kis mamakedvence csíra. :)

Részemről egyébként a hangsúly nem azon volt, hogy Tamás kint biztos leverte volna, hanem azon, hogy vajon Máté játékon kívül is ilyen bátor lenne-e.

hideg kéz 2012.04.05. 14:06:19

@Cathcart_ezredes: Hmm, engem felhúznak az ilyen affektáló porcelánpicsák:)
Nem kérném meg a kezét, de valahogy nagyon kíváncsi vagyok, milyen arcot vág,amikor.. na, mindegy.

Wombat szerelem 2012.04.05. 14:07:44

@gizdacsavo:

csak akkor ekkora az arca a kisfiúnak, ha van kellő mennyiségű pia a fejében

remélem valaki megregulázza majd idekint :-)

és az a tegnapi gönc rajta, úgy nézett ki, mint egy hajléktalan

remélem tomi sokáig marad még!!!!

hideg kéz 2012.04.05. 14:10:07

@gizdacsavo: Oké, ebben igazad van. Valószínűleg a Matykó megjegyzések nélkül ült volna arrébb egy ilyen leszarom-pofát vágva. A terror meg, lehet, hogy utána ment volna:) Elég fontos neki az imidzse, úgy látszik.

Wombat szerelem 2012.04.05. 14:11:33

@gizdacsavo:

te vagy az én emberem :-D

most olvastam ezt a hozzászólásodat, és dettó ez a véleményem nekem is!!!

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 14:11:39

@hideg kéz:
Én meg a nevetéséből kiindulva folyamatosan rettegnék, hogy milyen hangot ad ki:) Arról nem beszélve, hogy hiába lennél 10/10-es, amilyen hiper ő még dugás közben is simán nintendózna, kalimpálna, esetleg rakott krumplit csinálna.

hideg kéz 2012.04.05. 14:13:01

Szeretem a rakott krumplit:)

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 14:14:33

@hideg kéz: Pont ma ettem, már csak egy sör hiányzik :-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.05. 14:16:14

A törzsközönségtől kérdem: amikor valakinek védettsége van, akkor ő választ utolsónak? Mert végülis lehetne az elején, és akkor is izgis, hogy aki mögé áll, az ő eredeti párja ki mögé áll be ezután? Így egy "ártatlan" (ez esetben) lánynak kellene választani, hogy kit ejt ki, és nem Omárnak. Ez így nagyobb szenyaság szerintem :)

beacska 2012.04.05. 14:17:12

@nyílegyenes labirintus: Nem mintha Tomi nem tűnne irritáló nagyképű újgazdag (vagy annak tartja magát) faszinak, DE
azért az nem nagy meglepetés, hogy egy 34 éves pasi nem úgy viselkedik egy társaságban, mint egy 22 éves kiscsajszi (Alexa vagy NRico)

kb. a második napon, hogy bent volt én VV Shadihoz hasonlítottam, azzal a különbséggel, hogy Shadi makacsul nekiment a Nagyoknak (Attila, Péter (szia, szeriii ;)) és Gergő)...háááát, már ez a különbség is elveszett a kettejük viselkedése között....

beacska 2012.04.05. 14:18:06

@Yooha: ELVILEG lehetne, de még sose volt ilyen. Mi is hiányoljuk ;))

hideg kéz 2012.04.05. 14:19:08

@Pácsó Ármándó: Na hajrá, én kb tíz percen hozok párat a sarokról. A Hiperről meg már tudjuk, hogy apuéktól az audi mellé kapott egy sofőrt is, hogy legyen aki hazahozza a bedbícsről (mégis sikerült valahogy lezúznia a kocsit), és az is kiderült, hogy a hátsó ajtón kétirányú a forgalom.. Kell ennél több? Tiszta Miss Budapest.

Banyus83 2012.04.05. 14:19:27

@Yooha: Ezt már többször beszéték/tük itt is, hogy az lenne a nagy csavar,. ha nem a védett választana utoljára és a többi pasi "marakodhatna a maradékon", de eddig ez még a szerkiknek nem jutott eszébe. Mindig HÉ mondja, hogy ki ki után választ...

Wombat szerelem 2012.04.05. 14:19:45

@Yooha:

szerintem ha így lenne, és régi párról lenne szó, biztos a saját párját választaná az illető

jó az így, ez is izgis :-)

hideg kéz 2012.04.05. 14:20:35

@beacska: Az elég találó, hogy Nrikót is a csajok közé soroltad:)

Lacka929 2012.04.05. 14:22:04

@Yooha: Ezt már mi is nagyon várjuk!

nyílegyenes labirintus 2012.04.05. 14:22:41

@beacska: VV nem vágom egyáltalán (hálistennek), csak a pornós muff castingját láttam, ennyi érdekelt belőle. :))
A jófejség nem korfüggő, de ez a pöcs sehogy nem az. A Fatter is 35 volt, a Pít is 3X, mégis tudnak közösségben gondolkodni. Ha terror az elejétől bent lenne, akkor is kívülálló lenne, mert a stílussal van óriási baj...

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 14:24:46

@beacska: Nricót direkt kiscsajoztad le? :-)

@hideg kéz: Hiper azután kapta a sofőrt, hogy lezúzta a kocsit asszem.
A sörrel még várok, hátha küld egyet Pilar az aláírásomért :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 14:25:49

@hideg kéz: Bakter, "megtaláltuk a hullámhosszt" :-D

pilar ternera 2012.04.05. 14:25:50

@Pácsó Ármándó: a kérdés jogos, igazából nincs! :-)))

pilar ternera 2012.04.05. 14:26:51

@Pácsó Ármándó: kettőt is, ha hozod még jeges kacsójút is! ;)

gizdacsavo 2012.04.05. 14:27:30

@Yooha: Ez régóta téma. Nekem az a tippem, hogy azért választ utoljára a védett, mert így a "védettség" sokkal nagyobb hatalom, hiszen tényleg az ő döntésén múlik, hogy ki megy haza. Ha elsőként választana (ami sokszor lehet izgalmasabb lenne), akkor sokkal könnyebb lenne kitaktikázni az újakat, mert minden variációra fel lehetne készülni. A mostani megoldásnál viszont a védett tényleg "élet és halál ura", az ő döntését kell befolyásolni.

pilar ternera 2012.04.05. 14:27:59

@nyílegyenes labirintus: ott a pont, annyi különbséggel, hogy ha az elejétől bent lenne, már nem lenne! ;)

hideg kéz 2012.04.05. 14:28:10

@Pácsó Ármándó: Csak el ne vesszen, mert én biz lemegyek innivalóért. Holnap vége a szabinak, ma korán kel kezdeni.

beacska 2012.04.05. 14:28:55

@nyílegyenes labirintus: Pít akkor került be a körbe, amikor Gábor és MuzsikTomi hazament. Egészen addig a saját kis körét igyekezett építeni. Én bírom Pítet, szó se róla, de ez is hozzá tartozik...Gábor meg induló 10-ben volt, más tészta.

Nem mondtam, hogy Tomi nem egy pöcs, de az sem derült még ki, hogy milyen csapatjátékos lenne, mert nem adtak rá neki alkalmat...ÉÉÉÉÉS az sem biztos, hogy itt nagyon csapatjátékolni kéne...

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 14:30:32

@Pilar Ternera: Ez így az "ökörsütés" után eléggé .., hm .., félreérthető :-DD

pilar ternera 2012.04.05. 14:32:01

@Pácsó Ármándó: nekem, nem, mert tudod, az nekem nem volt meg! :P

független sorozatfüggő 2012.04.05. 14:33:30

@Alfonzina:
"Edina orgazmusa szép színjáték volt."

Naja, de még az sem 10/10-es. Engem nem győzőtt meg. :)
Szerintem Brokit sem, de ő pont leszarja.

JanaS086 2012.04.05. 14:37:31

Megint kibújt a szög a zsákból. Ez a Noémi (vörös) egy igazi HP sárkány. Mikor idegbeteg, olyan, mint az ördögűzőből a csaj.

nyílegyenes labirintus 2012.04.05. 14:39:58

@beacska: Dehogynem, kiderült. Azzal, hogy meg sem próbál alkalmazkodni, csak fújja és csinálja a faszságait. Aki friss húsként egy új, idegen közösségbe érkezik, és azt szeretné hogy elfogadják, sőt befogadják, nem igazán ezt az utat kellene járnia.
Épp elég hasonló idiótát ismerek az életben is, képtelenség nekik megmagyarázni, hogy lehet valami másképp is, mint ahogyan ők azt gondolják...

Cuddy 2012.04.05. 14:40:02

@Lillian..: Nem hinném, hogy pár év múlva büszke lesz erre a vergődésére Máté Naíván :) és azt sem hinném, hogy sokan vállon veregetnék a családból azért mert egy fél ország látta a korai magömlését :)))
inkább ciki ez az egész mindkét emberre nézve. Máté nálam olyan penészvirág kategória csávó. Sokan cikizik Edina külsejét de Máténál sokkal jobb a csaj szerintem a nagy segge ellenére is.

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 14:42:08

@Pilar Ternera: Viszont nagyon kíváncsi voltál rá :-)

A lányoknak miért nincs valami észfeladat? Ha mindig csak a testyüket kell használni, az olyan hímsoviniszta dolog, nem? Miért nem lehet megmutatni másik oldalukat is?

f.fredericks 2012.04.05. 14:42:46

@Pácsó Ármándó: Hipernek volt sofőrje? :o Nekem csak az volt meg, hogy hazavágta az A3-at.

Bár elképzelem, hogy az ember hülyét kapott tőle, és félrerántotta a kormányt, csak hallgasson el. :)

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 14:47:11

@beacska:
De amíg körön kívül volt nem hisztizett annyit, mint TT, inkább magàban duzzogott. Pedig azért őt is csesztették rendesen, főleg Muzsikus.

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 14:47:24

@f.fredericks: Aha! Most meg bulibusza van. Csak nehogy ő vezessen!

beacska 2012.04.05. 14:49:47

@nyílegyenes labirintus: én úgy látom, itt a csapatjáték azt jelenti, hogy
-odamenni az újhoz, befenyíteni, hogy lapuljon
-a védettnek "elmagyarázni" a helyzetet, és utasítani, hogy mit kell tennie
-és a többség kénye-kedve szerint szavazni, ill. nem csinálni semmit (randevún a szingliket hívni)

hideg kéz 2012.04.05. 14:51:39

@Pácsó Ármándó: Tényleg! Milyen testhezálló:)

beacska 2012.04.05. 14:51:54

@Cathcart_ezredes: hát igen, nem vagyunk egyformák....ezért nem is viselkedik mindenki egyformán.
erre mondtam én, az lett volna meglepő, ha 34 évesen 20 éves módra viselkedik

f.fredericks 2012.04.05. 14:53:21

@Pácsó Ármándó: Kispest-Szentendre (Komplex)-Bed Beach-Coronita útvonalon?

hideg kéz 2012.04.05. 14:54:06

Elfelejtettem az előbb, Hiperről azt is tudjuk, hogy a közepes kukit szereti.
Az milyen? Én senkitől se halottam még, hogy "az enyém közepes".

Hurri Kán 2012.04.05. 14:55:15

@hideg kéz:
Az olyan, mint egy fasz, csak kisebb. :D

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 14:58:02

@hideg kéz: nekem csak a nők mondták :-)

@gyvy: Na tessék, most beégtem :-)

@f.fredericks: Nem tom, nem vagyok arra ismerős

mkc · http://www.vvilag.info/ 2012.04.05. 14:58:48

Pedig milyen szép párost alkothatott volna Alexa és Tomi, a két kiközösített, egy igazi ellenmag...:(

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 15:01:25

@beacska:
Szerintem most sem viselkedik úgy, mint egy 34 éves ember. TT stílusa finoman szòlva is elég prosztó. A többiek provokálják cseszegetik. Azok is, és akkor is mikor nincs igazuk (pl. tegnap este). De az ilyen szintű hülyeséget taknyos kölyköktől azért 34 èves fejjel tudni kène kezelni, és nem óvodàs mòdjára nyígni. Legalábbis én így látom..

nyílegyenes labirintus 2012.04.05. 15:02:54

@beacska: Így van.Először pont ezt kell csinálni. Felmérni a terepet, és a szélirányt.
Ha széllel szemben hugyozok, nem kell csodálkoznom, ha pisás lesz a lábam szára. by Terror.

hideg kéz 2012.04.05. 15:03:18

Remélem, nem sértek meg valami helyi szabályt a linkeléssel, de itt van nektek egy valódi reality, az üres órákra:
sakerlife2.mme.hu/hu/content/webcam-1
Szerintem faszaság:)

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 15:03:24

@Cathcart_ezredes: Nem véletlen válogatták be Terrort! Nyilván látták benne a lehetőséget.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 15:06:32

@gizdacsavo: ahogy a pasim mondaná, Broki az "okos egyetemista" típus, aki a Zöld Pardonban bebaszva jogásszá válik és menekülés közben beszalad a sarokba a kidobók elől, na ez a fajta. Kisköcsög senkiházi.

hideg kéz 2012.04.05. 15:07:31

@nyílegyenes labirintus: terror pont ugyanazt baszta el, mint Reluxa.
T: kint villantok egy egyymillás órát, és minden ajtó nyitva
A csaj: kint megrázom a kerek seggem, és dettó, minden ajtó nyitva
Ez ebben a játékban szart sem ér:)
Ezért szeretjük.
Meg a sixx szövegéért.

jerk_off 2012.04.05. 15:11:57

@hideg kéz: közepes = mini.
aki már a sajátjára se tudja azt mondani h nagy, az azt mondja közepes, ami annyit tesz, hogy pirinyó. kicsit ugyanis senki se fog mondani. a csaj sem aki megfogja, mert az meg saját magát nem égeti, h így járt.
tehát ebben a szellemben kétféle létezik: nagy és közepes.

hideg kéz 2012.04.05. 15:12:54

@Macaroon: Engem pl. szarrá vertek a kidobók a ZP-ben úgy tíz éve, mert összevesztem az egyik civil öccsével, és nem volt kedvem elszaladni. Nem hiszem, hogy ettől jobb lennék, mint a Broki.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 15:15:42

@hideg kéz: nem kellene magadra venni, nem rólad szól értelem szerűen.

hideg kéz 2012.04.05. 15:15:57

@jerk_off: Kösz:) De azért két dolgot szerintem nem fogsz hallani nőtől:
Ennél nagyobbat még nem láttam
Ennél kisebbet még nem láttam
Ebből is látszik, hogy ki kezeli jobban a konfliktusforrásokat:)

hideg kéz 2012.04.05. 15:20:32

@Macaroon: Dehogy, csak eszembe jutott ez a sztori. Nem oktatni vagy okoskodni akartam. Scusi.

Lacka929 2012.04.05. 15:20:41

Terror Tomi frusztrált, amiért otthon kellett hagynia a nőjét pár hetes terhesen. Kevéssel az indulás előtt derült ki, hogy babájuk lesz. A mexikói útról se beszélhetett neki. Talán így reagálja le a helyzetet.

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/kislanya-szuletik-eden-tominak-2085118

nyílegyenes labirintus 2012.04.05. 15:26:45

@Λατζκα: Na, hát ha ez igaz, akkor még nagyobb gyökér, mint amekkorának eddig látszik.

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.05. 15:28:53

@szerivan:
"mindig a liszteszsák mászik rá"
Sírok!!:D

hideg kéz 2012.04.05. 15:31:32

Eddig se nagyon értettem, hogy mit akar ettől a játéktól egymillás órával meg fullos egzisztenciával, de ha még egy terhes nőt is otthon hagyott, akkor nagyon akarhat valakinek bizonyítani.
A beteg pöcs.

Lacka929 2012.04.05. 15:33:45

@nyílegyenes labirintus: Lehet, hogy kötötte a már aláírt szerződés, nem mondhatta le az utat (hátrányos következmények nélkül).

Mindenesetre ilyen idősen valóban tudnia kellett volna kontrollálnia magát, az már biztos.

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 15:40:16

@Müszélia: De akkor meg azt is szeretném tudni/látni

jerk_off 2012.04.05. 15:43:57

@hideg kéz: jaja, de az önbevallásos közepesek biztos, h minden esetben kicsit titkolnak [-:

Lacka929 2012.04.05. 15:48:40

Hát gyerekek, nincs könnyű helyzetben manapság egy méretes emberfia...

Ha azt mondja, hogy nagy, akkor biztos nem az, csak mondja, esetleg kompenzál valamit. Ha azt mondja, hogy közepes, akkor meg biztos kicsi. Ha meg azt mondja, hogy kicsi, hát akkor meg persze, hogy kicsi.

hideg kéz 2012.04.05. 15:49:11

@Λατζκα: Egyrészt, ha a párom várandós lesz, az szerintem a szerződő fél helyzetében beálló olyan változás, ami puhítja kissé a szerz.szegés következményeit.
Másfelől, ha van egy párom, akivel kölköt akarunk, pláne minek megyek egy ilyen játékba?
Amúgy Terror lehet, hogy antipatikus, de biztos, hogy nem hülye. Fogadnék rá, hogy van neki ügyvédje.

gabCSIGAbcsi 2012.04.05. 15:50:24

@Λατζκα: "Amikor jelentkeztem a műsorba, nem volt barátnőm, de egy lánnyal nagyon jó barátok voltunk, olyan se veled, se nélküled kapcsolatban éltünk. Nem is nagyon beszéltem neki a titoktartási szerződés miatt, hogy megyek Mexikóba, viszont a kiutazás előtt egy héttel kiderült, hogy gyerekünk lesz!" ... WTF??? Jó barátok voltak???? Majd kiderült hogy gyerekük lesz?! :D Ez tényleg beteg! :D

viragoskertecske23 2012.04.05. 15:53:03

Még a műsor kezdetén Niki azt mondta Edináról hogy nagyon sunyi...hát beigazolodótt. Nem néztem volna ki belőle azért hogy kamerák előtt mégis megadja magát a Máté gyereknek, valahogy komolyabbnak tünt és főleg hogy olyan kis ártatlankának adta be magát. S azok után hogy azt mondta inkább húzza ezt a dolgot mert ő neeeeeeem szeretné egyáltalááááán...Ebben a tekintetben Niki kezd többnek látszani a szememben :)
Valaki mintha irta volna hogy Edinának több mint 10-20 pasija volt vagy hogy volt, mint volt? semmi gond ezzel, csak én ugy értettem hogy az ágyban volt ennyi.

zcsi 2012.04.05. 15:53:27

Egyébként mi a garancia, hogy Broki éppen a választás előtti estén döntötte meg Brokinét? Lehet, hogy kéthetes a történet, csak valamiért most vágták be. Ha így van, akkor sejtem, ki húz a választáson haza.

hideg kéz 2012.04.05. 15:56:13

@Λατζκα: Hehe:) Dolgoztam fél évig egy urológia műtőben, asszem, több farkat láttam, mint egészséges faszinak kellene..
A legtöbb közepes, de azért tetszett a vita. A Brokié meg nagynak számít, gondolom ezért lóbálta olyan lelkesen az első két hétben:)

Lacka929 2012.04.05. 15:58:07

@hideg kéz: csak a viselkedésére próbáltam magyarázatot találni.

@gabCSIGAbcsi: talán olyan "nem mondjuk ki, hogy járunk" kapcsolat lehetett egy-két kellemes éjszakával, aztán csak becsúszott a baba, van ilyen...

gabCSIGAbcsi 2012.04.05. 15:58:30

@hideg kéz: De nem mindegy, hogy "hús" vagy "vér" nem?! :D Legalábbis abban az állapotában amiben az urológián látni, illetve amiben Broki lóbálta a tükör előtt! :D

gabCSIGAbcsi 2012.04.05. 15:59:35

@Λατζκα: Az is nagyon szép teljesítmény 34 évesen... :D

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.05. 15:59:36

Csak én gondolom, hogy állati hülyén néz ki Anikó térdig érő nadrágjához egy fehér tűsarkú szandál?

hideg kéz 2012.04.05. 16:00:32

@gabCSIGAbcsi: Na ez is igaz, a műtőben igen ritka az izgalmi állapot:)

Miliana 2012.04.05. 16:01:20

@viragoskertecske23: Edinát kérdezte máté, még valamelyik extrában, hogy hány férfival volt, Edina nem akarta megmondani, végül annyiban maradtak, hogy 10-20 közötti szám, ami lehet 11, de 19 is:) nekem egyébként furcsa ez, persze manapság 23 évesen nem olyan nehéz összeszedni ennyi skalpot...de ha Edina akkora cukorfalat, rendes lány, a szerelmet keresi, akkor hogy sikerült neki ennyi? kéthavonta szerelmes lett? Vagy pedig hazudott, hogy Broki előtt vagánykodjon, én erre tippelnék...

hideg kéz 2012.04.05. 16:02:17

@Fehér pamacs gusztáv: Minden segg jobb formát ad magassarkúban. A rövidgatyához meg mit vegyen fel, ha nem szandált?

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.05. 16:05:42

@hideg kéz:
:D:D
Én a tűsarkúra értettem..Ez a rövidnadrág olyan sportos, a hosszúnadrághoz oké meg a picike feszülős sortokhoz..mind1 nekem furcsán néz ki :)

f.fredericks 2012.04.05. 16:06:42

Újra megnézve a képeket rájöttem, hogy ha lett volna a Narancs,Tetves és Dugó című klasszikusban Omlásnak lánytestvére, akkor azt simán eljátszhatta volna Petra. Ez a kép durvább, mint anno Melák szemei.

hideg kéz 2012.04.05. 16:07:41

@Miliana: Hazudik az folyton, a megfelelési kényszer dolgozik benne, ha a bent lévők többsége evett volna már emberhúst, az Edina lenne a legnagyobb kannibál.

viragoskertecske23 2012.04.05. 16:09:52

@Miliana: köszi a választ :) arról az extráról lemaradtam. Hát én azt nem értem hogy a cukorfalat, édes kislány kinézetele ellenére hogy sikerült ennyi, valahogy annyira más ember mint akit mutat...ha pedig vagányságból mondta akkor sajnálatra méltó azt kell hogy mondjam :/

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 16:12:05

@f.fredericks: hoztam füvet:-) viccelődünk halál előtt kurva anyád:)))))))

Miliana 2012.04.05. 16:15:11

@viragoskertecske23: na igen, nekem is ez a furcsa...szerintem tipikus alamuszi nyuszi nagyot ugrik típus
@hideg kéz: én is így látom, meg szegény annyira komplexusos...milyen nő állítja magáról, hogy ő 10es az ágyban? már csak szerénységből sem mond ilyet egy úrilány:) azokután meg, hogy végignézhettük, milyen is az a 10es, főleg nem értem, miről beszél.

beacska 2012.04.05. 16:16:14

@nyílegyenes labirintus: @hideg kéz: ez az utolsó, hogy védem, becsszó, de ha nyár végén jön a baba, és ő januárban (február eleje) utazott ki, akkor a gyerek max 3 hónapos lehetett a legjobb helyen, vagyis az anyja hasában. Már eldöntötték, hogy megtartják, a gyerek jó helyen volt még pár hónapig, miért is kellett volna lemondania egy aláírt utat, amivel akár egy lakásravalót is megkereshet???

ElKingPresident 2012.04.05. 16:17:00

Srácok egy kérdés.

Nem láttam az Éden1-et és ezt is csak pár rész óta. Pontosan hogyan is lehet megnyerni a végén a 25 milkát? Egy pár nyeri együtt max 25, vagyis fejenként ha elosztják 12,5? Közben előbb ki lehet szállni, akkor azt az összeget kapja a kiszálló a másik meg semmit?
Ha jól értem és így van, akkor 12 milka felett már csak a "párjának" gyűjt mindegyik neki már nem lesz több. Ezek közül a nőstények közül melyikből nézitek ki, hogy nem lép ki 12-nél? Naiván kívül egyiket sem érdekli a "párja" egy fikarcnyit sem.

dennis rodman 2012.04.05. 16:18:38

@Miliana: azért a történeti hűség kedvéért Edina kezdte a számszerűséget erőltetni, hogy mennyi volt Brokinak... aztán kérdezett vissza a srác. Ott kezdődött Edina részéről a minőségi besorolás is.

beacska 2012.04.05. 16:23:06

@ElKingPresident: ez pontosan így van, ahogy leírtad, azzal a kis kiegészítéssel, hogy tavaly pl. a gömb ledobása után derült ki, hogy a fentmaradó összeget (amit NEM kapott meg a győztes pár vesztes tagja) még elosztják az u.n. második helyezett pár között ;))

gabCSIGAbcsi 2012.04.05. 16:26:37

@ElKingPresident: Benne van az is a pakliban, hogy tovább gyűjtöd, mint 12,5 és utána dobod el a gömböt és akkor többet nyersz, mintha feleznétek.. :D Tehát nem csak a párodnak gyűjtöd, hanem ha ügyes vagy magadnak!:D Persze ez nagyfokú g*ciség, de így is fel lehet fogni, ez sem jobb, mint 12,5 nél eldobni a gömböt, a párod ugyanannyit nyer így is úgy is... :D

dennis rodman 2012.04.05. 16:28:26

@gabCSIGAbcsi: ebben a formában ahogy írod nem igaz akivel a döntőt vivtad az nem kapott lóvét.A második helyezett pár kapta a fentmaradó részt.

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 16:29:01

@ElKingPresident: Még lehet, hogy Naiván is meglepődnénk gömbközelben.

dennis rodman 2012.04.05. 16:29:25

bocs a fogalmazásért .. csak megzavartak.A lényeg azért benne van.

Miliana 2012.04.05. 16:29:35

@dennis rodman: ja igen, bocsánat:D de broki nem válaszolt, ha jól emlékszem, ugye?

gabCSIGAbcsi 2012.04.05. 16:31:33

@dennis rodman: Ha senki nem dobja el akkor gyűlik tovább a pénz és mondjuk én 20 millánál döntök úgy, hogy eldobom, akkor az enyém 20 milla a páromé meg semmi! Így értettem! :)

gabCSIGAbcsi 2012.04.05. 16:32:15

@dennis rodman: ugyanannyit=nulla, a nagy semmi, zéró, egy fillért sem stb :)

dennis rodman 2012.04.05. 16:33:48

@gabCSIGAbcsi: Ha biztosan kapna a párom akkor nem lenne értelme a döntő párosjátéknak.

gabCSIGAbcsi 2012.04.05. 16:35:44

@dennis rodman: Nem is mondtam ilyent! :) Én arra hajazok, hogy minél többet lenyúljon a párjától az aki úgy dönt hogy eldobja a gömböt! :D

csárli hárper 2012.04.05. 16:36:58

de büszkék lehetnek erre a csajra a szülei, gondolom mutogatják mindenkinek a videjót, nézzétek milyen ügyes ez a jány.....

nyuszi_muszi 2012.04.05. 16:38:00

TTT apa lesz???????? Szegény gyerek, ilyen apám lenne, száműzetném magam még Európából is!

dennis rodman 2012.04.05. 16:41:20

@gabCSIGAbcsi: Hát az előző szériában a döntőben a focista ledobta a labdát ,a párja egy fillér nélkül maradt, egy másik páros 3. és 4. helyezett kapták meg a fentmaradó összeget.
Pl. Ha leejted 25 ből 8 millánál az a tied és a 3.,4.nek jut 17 .Jobban járnak, mint az első

madárvédőgolyókapkodó 2012.04.05. 16:44:27

csodálkozom, hogy más még nem reflektált rá, de a "meth előtt-után" kiszólás és a kép együtt a hét vicce (nekem). Pont ezt mondtam tegnap este a bnőmnek, hogy ez a Petra valami iszonyú csúnya és valójában nem azért nem öltözött ki korábban a beválasztóra, mert taktikus volt, hanem azért, mert ennyi a max, amit ki tud hozni magából...:)

gabCSIGAbcsi 2012.04.05. 16:45:12

@dennis rodman: Szerintem elbeszélünk egymás mellett! :) Én tisztában vagyok vele, hogy mi volt az előző széria döntőjében, nem is arról beszélek, hogy 8-nál érdemes dobálózni! :D Hanem mondjuk a párod nem dobja el és te sem a felénél, de utána vmelyikük igen akkor az többet nyer, mintha feleznének vagy 12-nél dobta volna el...

Kallisztó 2012.04.05. 16:48:05

Hűha, most láttam a híres szexjelenetet és nem is tudom mit gondoljak róla. Azt nem gondolhatja komolyan ez a Tízeske, hogy ez a jó szex! Vagy nagyon előnytelenül vágták meg az akciót vagy komoly gond van ezzel a kettővel. A pöcskirályról sincs jó véleményem, mikor az első tilitoli után fel sem tűnt neki, hogy a csaj nem élvezte.

dennis rodman 2012.04.05. 16:51:32

@gabCSIGAbcsi: Jó értelek, ha analóg vesszük, akkor úgy van ahogy leírtad. Ha 24 nél dobod le akkor az a tied a maradék 1 milla meg a 3.4.-é.

Miliana 2012.04.05. 16:56:43

@Kallisztó: ugye??? én is úgy láttam, hogy ez egy ilyen pocokszex volt, vagy hogy is mondjam... nem erre mondják, hogy b.sznak mint a nyulak?:))) Broki mozdulataira értem. Fejlettebb szexkultúrával rendelkező nő erre nem mondja, hogy 10es, mert ez ránézésre reszelés volt. Ha meg már annyira szerelmes, hogy magának sem ismeri be, hogy ez bizony nem az igazi, akkor legalább ne hangoztassa ezeket a számokat. Mindesetre most már tudom, milyen egy 10+10es aktus:)

Hana30 2012.04.05. 17:01:22

@K3rnel: Szia , én mondtam,hogy Aspergere szindrómás. Nekem is elég gyanús a lány, valami baja tutira van.

Kallisztó 2012.04.05. 17:08:00

Ja, és a kis szende Tízeske pár résszel ezelőtt nem tudott angolul csirkét kérni, de az ánuszt csak back doornak mondja.

Kallisztó 2012.04.05. 17:10:14

@Miliana: hát, abból amit Broki, a kis sprinter mutatott, azt mondom ez még csak nem is rejszolt soha egy igazán jót.

ő-szinte 2012.04.05. 18:00:23

@gabCSIGAbcsi: mert lenne geciseg? Ez egy egyedi jatek. Vagy en vagyok rossz rendezvenyen?:-O

mézescsók 2012.04.05. 18:01:20

Pár napig nem voltam és most csak ülök és bámulok. Sixx-et elolvastam és kiváncsi lennék rá, hogy a nők hátsó felének szinonímájaként a picsán kívül ismer-e más kifejezést.

De nem Sixxen ámultam el, ilyen a stílusa és kész, hanem a kommentelőkön.
(Megjegyzem, hogy az egyes posztokhoz fűzött kommentek felét bírtam csak követni, mert követhetetlenek.)
Na, akkor lássuk:

1./ Mi a f... sz történt, hogy a tegnapi, tegnapelőtti közellenség TT egyszercsak kivívta a szimpátiátokat? Egyszerre jó fej lett, mert Edina beszólt neki?
Miért is? Nem szólt bele a dologba TT? Volt köze a dologhoz? Ha nem, akkor meg nem beleugatott mégiscsak? Nem lehetséges, hogy az állandó okoskodásaival, irányíthatásával, görcsös bent maradni akarásával tele van a többiek töke, bugyija, hócipője vagy bármilye és elég a robbanáshoz, ha megszólal?

2./ Ha valakinek a közbeüvöltése nem volt jogos, az Híper, aki nem egy békeangyal amúgy és közel-távol a hotel leghangosabbja. Szóval tőle a kuss és béke van - enyhén szólva is röhögtető volt.

3./ Ha ennyire idegesít benneteket a Máté-Edina lamúr, akkor mi a f...nak nézitek? Nincs távkapcsolótok? Vagy itt ennyi mazochista van? Komolyan mondom, mint a gyerekek. Mint Lóci, aki sajnálja a tyúkot, de kimegy megnézni, hogy ölik meg szegényt, vagy "megdögöleszti" a legyet. Ha meg ennyire közérdeklődést vált ki, akkor a műsorban a helye, márcsak az utálkozók mindennapi háborgása miatt is.

4./ Az előzőhöz kapcsolódik: ha Edina nem hagyja, hogy dugják, akkor szűzkurva, ha benne van, akkor ribanc? A kettő között azért vannak még árnyalatok.

5./ Szerintem Kardán-Műanyag a legerősebb páros.

6./ Az új csaj énképe valahol Kíráéhoz hasonlít. Egyébként az egész nő megjelenéséről a kelt tészta jut eszembe. Ja, és valaki szólhatott volna neki, hogy ma nem Ő robbanthat párt, hanem Omár. Szóval egyelőre ne arcoskodjon, mert hátha beáll egy olyan pasi mögé, akihez odacsatlakozik a jelenlegi párja is, aztán neki esetleg annyi. Ezen az alapon egyébként a lehetőségei, hogy Omar vagy Tomi mögé álljon, de szerintem a két férfi közül legfeljebb TT örülne neki.

7./ Jé, Meláknak humora is van!!! Ha még artikuláltan beszélni is hallom, még találok valaki szerethetőt is a hotelben!!!

8./ Hogy kinek mennyi agya van, azt elsősorban a riportokból vonjuk le. Az azért benne kellene legyen a pakliban, hogy amiről beszélnek, az attól függ, hogy mit kérdeznek. És nyilván mindenkitől azt kérdezik, ami vele kapcsolatban érdekes (vagy az lehet, vagy esetleg csak azért faggatják, mert nem történik vele semmi, mint pl. Niki).

9./ Emberek! Ennek a műsornak már vége. Miből gondoljátok, hogy a szerkik bármin is tudnak változtatni a hsz-k miatt?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 18:10:35

@mézescsók: 9, Tudják úgy vágni a műsort, hogy azt lássa a néző, amit akar. Biztosan figyelik a nézettséget, hozzászólásokat itt-ott.

ő-szinte 2012.04.05. 18:10:53

@mézescsók: a 9.-hez: abbol, hogy ez itt az eden, ahol barmi megtortenhet? :-DDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.05. 18:12:32

@mézescsók: 4. Azert ribanc, mert elotte a szuzkurvat jatszotta...

ő-szinte 2012.04.05. 18:15:06

@mézescsók: 3. Ha nem neznenk, mi a faszhoz szoltal volna most hozza?:-DDD

viragoskertecske23 2012.04.05. 18:15:44

@ő-szinte: a gondolataimat mondtad, avagy irtad le :)

ő-szinte 2012.04.05. 18:16:54

@viragoskertecske23: hat en igyekszem, lathatod;-DDDDDD

Lacka929 2012.04.05. 18:22:20

@Miliana: Szerintem jó eséllyel erősen vágott jelenetet láttunk. Nem tudhatjuk, hogy milyen és milyen hosszú volt az előjáték, meg az utójáték.

Azt is gondolom, hogy az ilyesmi minőségének megítélése erősen szubjektív, erősen ízlés, szokás, tapasztalat kérdése. Lehet, hogy neki 10-es, ami másnak csak 3-as, és fordítva.

Én mondjuk nem szeretem a vörös húsokat, de ha valaki áradozik róluk, hogy milyen isteniek, a szakács egy varázsló, meg ilyenek, akkor nem fikázom le, csak azért, mert nekem más az ízlésem, szokásom.

Ivan Berger 2012.04.05. 18:22:57

@mézescsók:

1. újságíróknak alaptételként tanítják, hogy tilos szarrá alázni a beszélgetőpartnert, mert ellenkező hatást érnek el vele: a nézők megsajnálják az interjúalanyt, legyen az korrupt politikus, láncfűrészes-pedofil-náci gyilkos vagy akárki, és a pártját fogják. Pszichológia csupán, pontosan ezt vélem felfedezni itt a kommentelők körében, az ember már csak ilyen, védi az elesettet.

3. No akkor tükröt tartok: Ennyi erővel, mi a f...nak olvasod a hogyvoltot? "De nem Sixxen ámultam el, ilyen a stílusa és kész, hanem a kommentelőkön."

9. Na ebben egyetértünk, néha döbbenetes hülyeségeket olvasni.

LoveMy 2012.04.05. 18:35:24

@mézescsók:
Többségében egyet értek veled!
Edina-Máté párost eddig azért szidták, mert nem csináltak semmit sem: szárazszex, 'kérlek' stb. Most, hogy szexeltek, már a lány k...a, a srác meg pocok stb.
TerrorTomit eddig mindenki elítélte, hogy 34 éves létére antiszoc, most viszont majd nem sajnálni kéne. Ugyan már!
Az, hogy mindig az új beérkezőt szidják a játékosok, bár nem mindet, az meg a játék része és igen is jogos. Mert ne hogy már belibeg pl: Hernyós Petra és majd Edina átadja a helyét piros masnival átkötve :) csak mert megérkezett egy új játékos.
A játékosok 2/3-a tesz is azért, h. tudjuk, hogy bent vannak. Egy-ketten pl: Niki a fekvésen, segg-gyúráson kívül néha elejt egy nemáááá-t, mert nem tetszik, hogy megzavarják az előbbi napi rendjét.

dennis rodman 2012.04.05. 18:50:44

@mézescsók: az első tételnél a kérdés feltevésed rossz.
Nem változott az általános vélemény TTT-vel szemben, de a nűsorban levetített jelenetben igaza volt. Azért annyira nem elfogultan nézi a nagy többség, hogy TTT nem tehet jót, vagy adott szituációban nem lehet igaza.
Van távkapcsoló ez igaz, de sajnos nincs benne az előzetesben, hogy a két szerencsétlen "tevékenységét" mikor kezdik el vetíteni és az meddig fog tartani...
Ha erre egy jó megoldást tudsz akkor megköszönöm. ( azért a vetitéskor szeretem nézni a műsort)

fofofo 2012.04.05. 18:52:47

Bírom ezt a szexuális magaskultúrát, nyilván mindenkinél minimum 3 órás egy menet legalább 10 féle pózzal.

LoveMy 2012.04.05. 18:58:26

@fofofo:
...és mindezt a kamerák előtt! :)))

Vadkörte82 2012.04.05. 18:58:49

@fofofo: és kamerák előtt minimum..

azért mondhatott volna egy 8-ast, de 10-et??

mocskosmacska 2012.04.05. 19:00:20

@hideg kéz: Miért? A többiek mit villantottak? A csajok - anikó kivételével - mind úgy gondolják, hogy megrázzák a popsijukat és bent maradnak. A fiúk közül meg melák van róla meggyőződve, hgy ő olyan kurva jó fej, hogy semmit nem kell tenni a bentmaradásért. Máté meg abban biztos, hogy azért, mert ő először érkezett tuti helye van a döntőig. Anikó kivételével senki sem tesz semmit a bent maradásért.

dennis rodman 2012.04.05. 19:04:24

@fofofo: amit leírsz ez pont olyan túlzás, mint a pontozás.
Ha már megnézették velünk akkor ki-ki a maga érzése szerint nyilatkozott, hogy ez egy sima dugás volt.Azt is elfogadom, hogy már nagyon kellett , de akkor ne nyilatkoztassanak a "teljesítményről"..

mocskosmacska 2012.04.05. 19:09:28

@mézescsók:
1.TT most is egy seggfejnek tartom, de azt bírom benne, hogy van benne szándék szívatni az agyhalottakat, akik azt hiszik, hogy csak azért, mert elsőnek érkeztek övék a hotel. És az a műsor izgalma szempontjából fontosabb, minthogy tündérke-e valaki vagy nem.
3. Nem tudom, hogy más mit tesz az edina-broki lamúr közben, én személy szerint el szoktam kapcsolni.
4.Ebben igazad van, én edinát nem azért nem bírom, mert dug vagy nem dug, hanem utálom az ilyen rosszindulatú, tüncike királykisasszonyokat.
7. MElák számomra is egyre szerethetőbb, pedig az elején nagyon unszimpi volt.
9.Max. ötleteket kapnak a következő szériára.

független sorozatfüggő 2012.04.05. 19:21:48

@mézescsók:

Szerencsére a véleménynyilvánítás szabad, így bárki leírhatja azt.
Én speciel azt sem bánom, ha nem egyezik mindenkié az enyémmel. Mert nem vagyunk egyformák. És ez így van jól.

Az, hogy miért nézem a sorozatot, az maradjon az én titkom. De annyit elárulhatok, hogy nem Máté és Edina miatt.. :)

LoveMy 2012.04.05. 19:39:50

De cuki volt ez a süni :)))

capa05 2012.04.05. 19:54:28

Sziasztok!
@mézescsók:érdekes dolgokat vetettél fel, bennem az a kérdés fogalmazódott meg a hozzászólásodat olvasva, hogy miért utálod TTT-t?
Ebből a "szösszenetből" nekem az jött le, hogy megnyilvánulásaitokban (Te és TTT) sok hasonlóság van.
Megkérdőjelezed, hogy a neked nem tetszően nyilatkozók miért nézik a műsort?
Ledegradálod a hozzászólásaikat azt az érzetet keltve, hogy csak neked lehet igazad.
Lehet, hogy azért utálod, mert annyira hasonlítotok...

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.04.05. 19:54:49

hiper+melák+niki a legjobb! és ebben a sorrendben.
edinát nagyon szánom, már az elején elbaltázta, h szerelmet vallott brokinak, rádásul mindig, és legelőszőr is ő kezdeményezett. izgulok a ma este miatt :)

nosce 2012.04.05. 20:06:10

@gyvy:
megpuhult már a szecsuáni ? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.04.05. 20:07:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: már mért is ne??!! a szanatorium kezelési számlát meg benyújtom a felelősöknek. ne hogy már megússzák ennyivel!

beacska 2012.04.05. 20:07:57

@mézescsók: az én véleményem változatlan Tomiról:

Haj-rá Tomi!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 20:11:01

@aggyistenbiri: na de kik a felelősök? :D

@beacska: az én véleményem is változatlan!

Hajrá Anikó!

TapOut 2012.04.05. 20:12:08

@Kallisztó: pont ugyanerre gondoltam! A back door kifejezés teljesen természetesen jött neki, de a csirkerendeléshez angolul segítség kellett. Agyrém

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.04.05. 20:18:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ez nem lehet kérdés. csakis a vvpéter. egyem a zuzáját.
nagyszemű babbal.

IllaryBlasi 2012.04.05. 20:18:40

@TapOut: A "chicken-thing" nálam is kicsapta a biztosítékot! Megkockáztatom: ha tudom, hogy Mehikóba megyek, betanulok néhány alap mondatot spanyolul!?! Vagy az már túlzás lenne???

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.04.05. 20:23:08

@IllaryBlasi: igen,az lenne. láttad a foglakozásukat: egyetemista-főiskolás-hostess-vállalkozo. igen, túlzás lenne, ez van.
hajrá aniko+melák+niki!!!!

beacska 2012.04.05. 20:23:31

én azt gondolom, teljesen természetes, hogy változik a véleményünk róluk. egyre többet látunk belőlük, egyre többféle szituációban.
...ééés be vannak zárva több hete (a többség), és biztosan változnak ők is, kihoz belőlük a geszkó ezt-azt

nosce 2012.04.05. 20:24:05

@gyvy:
akkor mehet valami nagyobb darab is :)

nosce 2012.04.05. 20:28:41

sztem Terror egy agresszív idióta fasz, tényleg attól kell tartani h (indokolt vagy nem ) felháborodásában valakit állcsúcson kap...

Miliana 2012.04.05. 20:28:43

@Λατζκα: én egy szóval sem állítottam, hogy nem volt megvágva a jelenet, ha elolvasod a kommentjeimet, egyszer nem beszéltem az időtartamról, mert ki tudja, meddig bírta. Én a pocokszexről beszéltem:) Igazad van, szubjektív, kinek mi jön be, de ez a porn star stílus általában a merevrészeg buliban felszedett egyéjszakás csajoknak nem tűnik fel, hogy gáz... (edina a back door mellett remélem a porn star kifejezést is ismeri:)

IllaryBlasi 2012.04.05. 20:31:35

@aggyistenbiri: Itt szinte mindenki egyetemista, de nem beszélnek SEMMILYEN idegen nyelvet. Fura.
Petráról egyetlen szó jut eszembe:Ótvar.
Csírát vissza végre!!!!!!!!!!!!!

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 20:32:48

@IllaryBlasi:
Szerintem ők próbálkoztak, de nem találtak magyar-mexikói szótárt:)

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.05. 20:36:13

@Miliana:

Ez a pocokszex nagyonjóó :)
Engem spec a röhögőgörcs kerülgetett amikor hirtelen úgy elkezdte sorozni Edinát mint valami rotációs kapa.

IllaryBlasi 2012.04.05. 20:40:01

@Cathcart_ezredes: :DDD
Mint az a régi Palik (??) Forma 1-es közvetítés: "az egyik portugálul beszél a másik meg brazilul, hogy értik meg egymást???":)

2012.04.05. 20:41:45

Hazamegy ma a szellőztetett seggű?

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.04.05. 20:42:28

@IllaryBlasi: ehhh, hisz ezt mondom én is. node lesz DIPLOMÁJUK, le van szarva, h semmilyen nyelven nem tudnak megnyílvánulni a legeslegalapabb szinten sem :) aztán majd sírnak a munkahelyiterror.blog-on, h senkinek nem kellenek. és csírát is visszavárjuk, nanáhogy!

2012.04.05. 20:42:52

@TapOut: Az nagyon jó volt: ) Csiken for a lédi!

mocskosmacska 2012.04.05. 20:46:30

@IllaryBlasi: Igazad van, ha már mennek mexikóba, akkor megtanulhatnának pár alapdolgot előtte spanyolul. Legalábbis a kérem, köszönöm meg a köszönéseket.

IllaryBlasi 2012.04.05. 20:46:48

@Fehér pamacs gusztáv: Azért NÉHA az nem is olyan rossz!;)

TapOut 2012.04.05. 20:49:15

@mézescsók: szerintem nem arról van szó, hogy TTT hirtelen szimpatikus lett, hanem arról, hogy nem feltétlenül kell csak feketén-fehéren nézni a dolgokat. A magam részéről nem éreztem jogosnak, hogy neki egyedül legyen kuss a neve, miközben körülötte boldog-boldogtalan beleszólhat, vagy véleményt nyilváníthat a vitáról. Miért is? Vagy húzza meg magát és örüljön, hogy végre nem róla van szó? Na ne.
Ettől függetlenül továbbra is az a véleményem Tomiról, hogy egy elég öntelt, sokat vinnyogó, nehezen beilleszkedő pöcs, de azért ne legyen már Edina feljogosítva arra, hogy ilyen stílusban beugasson neki Mátéka háta mögül.
Azt is felhozod ellene, hogy görcsösen bent akar maradni. Ez miért baj, nem erről szól a játék? Esetleg mert ő az, akinek folyamatosan kűzdenie kell a bentmaradásért, míg sokan csak ellébecolnak biztos pár tudatában. Hát ő nem engedheti meg magának ezt a luxust.

mocskosmacska 2012.04.05. 20:50:41

Ha ma tt megy haza, akkor el van rontva az egész. Kellene pár ellenálló, akkor izgi egy háborús film.

2012.04.05. 20:51:02

@TapOut: Edina akkor nagyon magas lóról beszélt, kinek képzeli magát az a szutyok?

IllaryBlasi 2012.04.05. 20:51:44

@mocskosmacska: Mátétól hallani néha egy "gracias"-t, Noémi angolul próbálkozik, de a többiek még magyarul sem mondanak egy kukkot sem! (Biztosan a vendéglátós "múltam" miatt, de ettől elgurul a gyógyszerem!)

beacska 2012.04.05. 20:54:34

ANNAK, AKINEK A NEVÉT NEM MONDJUK KI (VV Peti) biztosan nagyon tetszett volna a tegnapi rész, ha nézte, de én nem hiszem. Volt benne minden, ami egy bezárt közösségben előfordulhat....tán csak tányérok nem törtek, és pofonok nem röpködtek ;)))

TapOut 2012.04.05. 20:54:42

@IllaryBlasi: ja, vagy lehet, hogy ő annyira királykisasszony, hogy személyesen nem is szól a kiszolgáló személyzethez, neki külön rendelni kell. Hiszen bizonyos angol kifejezések csipőből jönnek neki.

nosce 2012.04.05. 20:55:33

@mocskosmacska:
ha TT kiesik, akkor elrejtőzhetne a környező erdőben Rambo arcfestéssel meg nyillal, és néha rajtaüthetne az Éden hotelen :)

IllaryBlasi 2012.04.05. 20:58:19

@beacska: :D
Századik valóságsó, de arra még egyik gyökér sem tudott felkészülni: lehet, hogy a barátaim kedvelnek/én vagyok a legjobb fej/legjobb nő, de idegen emberek, új közösség, talán utálni fog/nem nyalják ki a seggem!

nosce 2012.04.05. 21:00:15

@ő-szinte:
várunk a backdoor actionra :)

IllaryBlasi 2012.04.05. 21:01:57

@nosce: Gyerekek, ezt mikor mondta Edina????

Vadkörte82 2012.04.05. 21:03:08

@IllaryBlasi: a sex játéknál..tegnapi extra(?)

mocskosmacska 2012.04.05. 21:03:22

@IllaryBlasi: Nekem is nagyon unszimpi a viselkedésük. Csodálkoztam, amikor Omár mondta, hogy máté volt, aki köszönt neki meg megköszönte a dolgokat, így a srác megszerezte nálam az első és eddig egyetlen jópontját. Egyébként még az is normálisabb lenne, ha egy magyar "köszönömöt" mondanának a személyzetnek. Úgyis tudnák miről van szó.

beacska 2012.04.05. 21:04:23

@IllaryBlasi: mert aki ide jelentkezik, óriási az egója. és utólag is megmagyarázza magának, mit miért tett, és miért volt qurvára igaza, a többieknek meg nem ;)))

Miliana 2012.04.05. 21:04:23

@Fehér pamacs gusztáv: :D:D:D sorozni mint egy rotációs kapa, ez sem rossz

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 21:07:33

@mocskosmacska:
Vagy akár egy biccentés, mosoly, vagy bármi más ahelyett, hogy tesped a kanapén, és épp csak hogy kinyúl, hogy a tálcáról elvegye a levelet.

2012.04.05. 21:10:56

Szerintetek a személyzet visszanézi magát a neten?

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.04.05. 21:13:52

@Cathcart_ezredes: azért egy alap ttenkjuuu-t mindenki tud(na) mondani, ehhez nem kell főiskolás-egyetemistának sem lenni. ez egyszerű prosztoság a személyzettel szemben. "ENNYI" mondaná nikikém.

sogeking 2012.04.05. 21:14:56

@szerivan: és játékosok kommentelnek -e ide? :D

TapOut 2012.04.05. 21:15:05

még Pít az, aki szokott köszönni, meg megköszönni dolgokat, ez nálam is jó
pont.
Remélem, hogy nem Melák vagy TTT esik ki, Pítet is kedvelem, menjen Máté vagy Levente!

2012.04.05. 21:16:39

@sogeking: Carlos elég nagy celeb lehet, hogy keveri a piát a nyomiknak.

Pácsó Ármándó 2012.04.05. 21:16:52

@IllaryBlasi: Szia! (Ő Leila?) Mindjárt megyek fel nézni a műsort, jó szórakozást!

mocskosmacska 2012.04.05. 21:19:07

@TapOut: Máté lenne a legjobb. Az ő helyét mindenki olyna biztosnak érzi, hogy a kiesése felkavarná a kedélyeket.

IllaryBlasi 2012.04.05. 21:23:22

@Pácsó Ármándó: Thanx:) Nem vagyok egy feltöltős-arc, de MEGCSINÁLTAM!

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.04.05. 21:26:43

@mocskosmacska: IGEN!!! 2erős pár van, a máté féle, meg a melák féle. melákot nem bírnám, ha kiesne, de edinácskát megnézném, ha elvesztené brokit :) amúgy sem visznek semmi szint a játékba, melák+niki viszont állat :)

dennis rodman 2012.04.05. 21:27:43

Broki talpa az ágyban olyan retkes volt, mint Kelemen Annácskáé a casting videón...

ZuzuPetals 2012.04.05. 21:28:43

Nem bírom TTT-t, de megint menne a punnyogás, ha Omár hazaküldené, abból meg már volt elég.

mocskosmacska 2012.04.05. 21:29:07

NOéminek nem esik nehezére a jó kapcsolat, amíg le nem ribancozzák. (Bár ezzel a legtöbb nő így van.)

mocskosmacska 2012.04.05. 21:32:34

A nők, akik bosszút állnak a párjuk elveszejtőin. Ebben van valami színpadias.

IllaryBlasi 2012.04.05. 21:33:49

Sztem nem TTT megy haza. Ha Omar őt küldi, Alexát csinálnak belőle a többiek. Mátét vagy Melákot küldi, nem akar besimulni a main stream-be. Viszont Noémi jön be neki. Izgi!

ZuzuPetals 2012.04.05. 21:35:26

@IllaryBlasi: Mátét szerintem kedveli, én nem láttam semmit, ami arra utalna, hogy benne gondolkodik - pedig ennek örülnék legjobban...

LoveMy 2012.04.05. 21:36:09

Na Hernyós Petrának Pít lett a szimpatikus, és vele tudná elképzelni a játékot.

mocskosmacska 2012.04.05. 21:37:30

Petra tényleg sötét. Tényleg azt hiszi, hogy pít csak úgy lecseréli noémit rá?

Zabkása 2012.04.05. 21:38:40

szevasztok meggyüttem. :)

Bekacspolom erre mit látok? TTT még mindig Omarnak modnja h nehéz látni h ki érdek LOL

IllaryBlasi 2012.04.05. 21:38:58

Ott kapnék szívinfarktust ha egy keselyű iszogatna mellettem!:O
Akinek védettsége volt, ki is esett utána!

mocskosmacska 2012.04.05. 21:39:56

Hát én 25 milláért még vvolivérrel is ellennék pár hétig.

IllaryBlasi 2012.04.05. 21:40:36

@ZuzuPetals: Szimpi neki, de erős párost akar robbantani! Az én tippem Máté.

mocskosmacska 2012.04.05. 21:40:38

@IllaryBlasi: Mert soha nem a maguk érdekeit nézték, hanem próbáltak megfelelni a közösségnek.

kerdesek05 2012.04.05. 21:41:23

PÍT hol értékesítési igazgató?

hideg kéz 2012.04.05. 21:42:10

Itt vannak a behem nagy madarak, szegény szent Dániel meg otthon..

Zabkása 2012.04.05. 21:42:18

Ha erős párost robbant akkor viszont a következő pasis-kiesős hétnél kiesik..... szerintem

LoveMy 2012.04.05. 21:42:18

@IllaryBlasi:
De TerrorTomi szerint az sas volt, aki lesi az áldozatát és lecsap.
:D

LoveMy 2012.04.05. 21:43:30

@IllaryBlasi:
Inkább Krisztián vagy Pít!

inmemancsi 2012.04.05. 21:44:10

@Zabkása: szasz ez a petra a sírból jött vissza, mert mintha a patológusnál járt volna épp mexikó előtt

IllaryBlasi 2012.04.05. 21:44:20

@mocskosmacska: Abszolút így van, ezért nem akarja kirakni TTT-t, akkor ő is csak egy bábu lenne. És látta 007-es korában Alexa "sorsát".

genevieve 2012.04.05. 21:44:52

jó lenne, ha végre beküldenének már valami szimpatikus embert, mert igy tisztességesen drukkolni sem lehet senkinek:-)

vagy ellendrukkerkedni:-)

IllaryBlasi 2012.04.05. 21:45:46

@LoveMy: :D Bakker, annyira gépelek, hogy közben nem hallottam!

Vadkörte82 2012.04.05. 21:45:46

@inmemancsi: :)) gáz a csaj, meg szólhatnának neki h van sampon a világon!

LoveMy 2012.04.05. 21:45:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Akkor nem maradtál még le a párválasztóról! :)

Zabkása 2012.04.05. 21:46:03

@inmemancsi: én se bírom, amikor a kamerába dumál, de ha minden este úgy táncolna nekem mint amikor ott beindult, akkor elviselném amíg megkapom a 25 málnát :D

Cuddy 2012.04.05. 21:46:17

Félek, hogy Krisztián megy. Szerintem tök jók Nikivel sokat szórakozom rajtuk. Jó lenne ha Omar Leventét vagy Mátét küldené el de inkább Pít, TT és Melák kiesése valószínű sajna. Edina olyan nő akit nem kívánok a pasiknak. Pióca jófajta lelki terrorral és picsogással fűszerezve. váááááá

inmemancsi 2012.04.05. 21:47:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: lostot játszol egyszer no tv egyszer meg áram

Zabkása 2012.04.05. 21:48:25

TTT: "nincs annyira rossz helyzetem"
hát nemtom egy műsort nézek én vele? :D azért hiába akar párt robbantani, a srácnak akkor is megy már a visszaszámlálás

f.fredericks 2012.04.05. 21:49:34

Petra megkapta a szponzorvirágot! :)

ZuzuPetals 2012.04.05. 21:49:50

HÉ ruhája ma nagyon bejön.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 21:50:38

@LoveMy: @IllaryBlasi: @inmemancsi: megjegyzem, az áramnak örültem ennyire:D

Viasatom nincs továbbra sem, bár tegnap éppen volt:D

dennis rodman 2012.04.05. 21:50:43

a védettség nagy fegyvertény..hmmmmm
Ő is főiskolás...

ő-szinte 2012.04.05. 21:50:59

@sogeking: ki ez a Petra? egy részt sem láttam a héten

LoveMy 2012.04.05. 21:51:22

Hernyós Petra:
"ettek a tenyeremből"
:D

inmemancsi 2012.04.05. 21:51:45

nagyon csúnya ez a nő, rossz nézni inkább a másikat kellett volna beszavazni,

dennis rodman 2012.04.05. 21:52:01

@ZuzuPetals: ahogy igy lengedez a szél alulról jól szellőzik.

f.fredericks 2012.04.05. 21:52:11

Edina: "Omar vagy a szívére vagy az eszére hallgat, de mindkét esetben ugyanúgy kellene döntenie".

Ahha persze, mert ha nem TT-t teszi ki, akkor egy hülye sötét gyökér, akit nem a csordaszellem hajt.

Edina volt a kedvencem az első héten, de egyre lejjebb süllyed a csaj. :/

inmemancsi 2012.04.05. 21:52:25

pítnek jobban tetszik omár :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 21:52:32

Remélem, kiesik ma Krisztián, v Máté! Boruljon már a bili! Valaki közvetítsen plíííz!:D

ZuzuPetals 2012.04.05. 21:54:51

Hernyós hogy világít a széken. :))

Veder1 2012.04.05. 21:55:24

Ha Omár elég bevállalós beáll Anikó mögé :)

ZuzuPetals 2012.04.05. 21:56:14

És megint kimondta, nem hiszem el!!! "egyre közelebb kerülünk egymáshoz" pffff....

IllaryBlasi 2012.04.05. 21:56:15

Máté annyira idiótán néz ki öltönyben!
Már csak Omar maradt, ne legyen reklám!!!!

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.05. 21:57:16

Van egy tippem hogy Anikó mögé fog állni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 21:57:21

@Vödör: attól nem lesz az! Bezzeg, ha Krissz, Máté menne:D:D:D:D

inmemancsi 2012.04.05. 21:57:35

omár elindul reklám (brokiék oldala felé

dennis rodman 2012.04.05. 21:57:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: OMÁR választását a reklám után tudhatod meg, eddig mindenki az előzőjéhez állt

beacska 2012.04.05. 21:58:00

Levente! lehet, hogy őt küldi? MOST ő a leggyanúsabb...

f.fredericks 2012.04.05. 21:58:21

@ZuzuPetals: ezek szerint a backdoor még nem volt meg. Biztos az a totális találkozás. :)

IllaryBlasi 2012.04.05. 21:58:26

@ZuzuPetals: Ez télleg kimondta. Viszont most nem mondott hülyeséget, ennél közelebb Máté már nem tud hozzá kerülni.

Vadkörte82 2012.04.05. 21:58:34

@ZuzuPetals: jó lenne Máté menne, akkor végre nem tudnának még közelebb kerülni..

hideg kéz 2012.04.05. 21:58:35

Annyira izgalomba jöttem, hogy a sörös szatyor helyett véletlen a szemeteszacskót tettem be a frigóba. Még jó,hogy itt a reklám.

Cuddy 2012.04.05. 21:59:46

Egyre közelebb kerülünk egymáshoz Edina félti Mátét még mindig. Csupa újdonság. Jó lenne felzavarni ezt az állóvizet már.

Lacka929 2012.04.05. 21:59:54

Azért arra kíváncsi lettem volna, mi lenne, ha Pít az új csaj mögé áll. Nem tudom, tudja-e, hogy a csaj utálja a terroristát.

ZuzuPetals 2012.04.05. 22:00:38

@f.fredericks: Hát ezek után már én sem tudok másra gondolni. Amíg nincs "hátsó szándék", addig az nem közelség! :)

LoveMy 2012.04.05. 22:00:38

@ZuzuPetals:
Ezek az egyéni, kamerába nyilatkozatok mind szerkesztői bevágások, amit sokszor bevágnak.

mocskosmacska 2012.04.05. 22:01:03

Levi és anikó nem túl erős páros. Őket lehetne védettség nélkül is robbantani.

Lacka929 2012.04.05. 22:01:07

Még az is lehet, hogy ha a pincér gyerek nem a szlovák libu mögé megy, két legyet üthettek volna egycsapásra a terrorista meg a szlovák személyében...

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 22:01:12

@hideg kéz:
Még jó, hogy nem a sört vitted le a kukába:)

Zombie_Girl 2012.04.05. 22:02:07

Na, Máté nem esik ki.. :)

ZuzuPetals 2012.04.05. 22:02:15

most ezt spoiler? Máté és LMZő bent marad. :((

kerdesek05 2012.04.05. 22:02:17

Brokinak bejön Nikolett!:)

f.fredericks 2012.04.05. 22:02:18

Basszus! Leszokhatnának erről a spoilerről.

Két jelölt így tuti kilőve. :/

genevieve 2012.04.05. 22:02:20

na,omár mátét és edinát tuti nem robbantotta szét:-)

inmemancsi 2012.04.05. 22:02:23

máténak bejön nikolett?

wondorog 2012.04.05. 22:02:31

Na Levente és Máté marad, elpromózta a viasat a jövőheti részt...

Zabkása 2012.04.05. 22:02:36

hoppá de idepirítottak nekünk így a jövő heti előzetessel :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.05. 22:02:41

Na, az előzetes alapján nem Máté és nem Levente mentek haza.

ZuzuPetals 2012.04.05. 22:03:22

@LoveMy: attól még hülyeségeket beszélnek és azt nem szinkronhang mondja...

hideg kéz 2012.04.05. 22:03:34

@mocskosmacska: Mért nem erősek? egy hétig szervezkedtek a Muzsikus ellen suttyomban. Meg is leptek bent néhány bambábbat.

sogeking 2012.04.05. 22:04:06

még lesz két előzetes, és a műsor többi részét már nem is kell mutatni :)

LoveMy 2012.04.05. 22:04:15

Vagy a Terror vagy a Krisz!

Cuddy 2012.04.05. 22:04:19

Máténak bejön Niki jövő héten az előzetes alapján. Edina meg hááát szomorú

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.04.05. 22:05:05

@hideg kéz: a sőőrt meg kell inni, ahogy éppen én is. vegyél példát rolam. a kukászacsko mehet a hűtőbe.

ZuzuPetals 2012.04.05. 22:05:10

@hideg kéz: Mert Omár szerint Hiper a legnagyobb taktiKÁZÓ és Leventéről meg ordít, hogy egy papucs.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.05. 22:05:34

No, Omár a kézenfekvőt választotta.

f.fredericks 2012.04.05. 22:05:39

:) Kurva erős párt robbantott.

Veder1 2012.04.05. 22:05:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N azért gondolj bele Anikót utána el kell viselni :)

sogeking 2012.04.05. 22:05:50

egy erős párt akart szétbontani... :D:D

Lacka929 2012.04.05. 22:05:57

Lehet tovább kufircolni...

GL-581 g 2012.04.05. 22:05:59

neeeeeee mááááár!!!!! :PPPP

becsicskult a srác :(

kerdesek05 2012.04.05. 22:06:31

omár omár omár, elúszott mint egy homár:)

mocskosmacska 2012.04.05. 22:06:36

MInek húzták ezt ennyit? Nem volt benne semmi izgalom.

dennis rodman 2012.04.05. 22:06:42

Omar is barom, ez egy erős pár? Fizikilag lehet..

Lacka929 2012.04.05. 22:07:02

Omár egy hét nyugit akart a többiektől...

Madár Fokker 2012.04.05. 22:07:06

Valaki magyarázza már meg nekem, hogy miért nézem én még ezt a műsort!!

Cuddy 2012.04.05. 22:07:15

Az előzetesből az derül ki, hogy Máténak bejön Niki. Na ha őt megdönti akkor leemelem a kalapom. Edina meg hááát így járt. Sablon döntés volt Omartól és valóban baromi erős párost bonott :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 22:07:35

Valaki mondja már meg, h mi értelme egy új játékosnak egy új játékost kirakni???????????????????????? Ennyire nem lehet bent mindenki idióta!!!!!!!

ZuzuPetals 2012.04.05. 22:07:36

Omár baszod, ez mi volt???

2012.04.05. 22:07:47

Kár érte. Okosabbnak gondoltam ezt az Omar gyereket. A humora mondjuk tetszik.

wondorog 2012.04.05. 22:08:01

@Dr. Cuddy: Nikolettet mondott, valószínűleg új csaj.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.05. 22:09:38

@queensryche: Szerintem egyszerű: tényleg nem akarta Tomit bent tudni, engem is idegesítene ha valaki akit utálok ott rontaná a levegőt .

sogeking 2012.04.05. 22:11:31

@Hooshee: de Tomi bármikor kiesett volna, kirakhatott volna plusz egy embert

Cuddy 2012.04.05. 22:11:59

@wondorog: Lehet de a lényeg, hogy lesz Edina hiszti az biztos.

Madár Fokker 2012.04.05. 22:13:00

@ZuzuPetals: A nevedről jut eszembe, hogy ÉH2-t nézni, olyan, mint sajtreszelővel... Enyhén élvezetes, de leginkább fájdalmas!

dennis rodman 2012.04.05. 22:13:12

Ez már csak akkor lenne izgalmas ha sort cserélnének mint a jégkorongban pl öt új lány,vagy fiú

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 22:13:29

Annyi agya nem volt, hogy Anikó mellé álljon, annak úgyis mindegy kivel van.

Lacka929 2012.04.05. 22:13:49

Na, most megint berúg az egész bagázs...

Veder1 2012.04.05. 22:13:49

Az is befolyásolhatta, hogy ha egy régi embert rak ki nem tudhatja milyen lesz a többiek reakciója. Ez biztonsági játék volt. Ha bent van már néhány hete és komolyabb szövetségeseket talál, lehet nem így döntött volna.

Lacka929 2012.04.05. 22:14:46

@Vödör: Ebben én is biztos vagyok.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 22:15:08

Továbbra is tartom, hogy én Tomit választottam volna, és kis ráhatással normál irányba lehetett volna terelni és az a csávó foggal körömmel nyomult volna a mellett aki mellé áll...még ha kihasználás ez, akkor is. Tomit kurvára ki lehetett volna használni, ezért mondom itt senkinek nincs emberismerete.

f.fredericks 2012.04.05. 22:15:32

Melák megint romantikusra itta magát. :DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 22:15:41

@Macaroon: még az is jobb lett volna...., de ez mi volt???????? Szánalmas...

@Hooshee: ez buta lépés volt, mert Tomi máskor is kieshetett volna, nem kedvelik, neki robbantani kellett volna, ha meg nem szeretik érte, lehet menni Tomival együtt!

2012.04.05. 22:15:47

@Hooshee: Oké, mondjuk én szerintem kicsit más szemszögből figyelem a dolgot a legtöbb kommentelővel szemben. Csak pár adást láttam (talán nem itt kéne leírnom, de nem igazán kedvelem az ilyen műsorokat) és pusztán a megnyilvánulások, gondolatmenetek és kommunikáció alapján alkottam véleményt a most is bent lévő játékosokról és ez alapján szerintem az egyik legértelmesebb arc volt a Tomi. Az Omart tartom még - ennek ellenére - egy intelligens karakternek és ha jól tévedek, a Levente nevű tagot. (Ja és Meláknak szerintem is jó szövege van :))

Veder1 2012.04.05. 22:15:49

Úgy néz ki beválhat Omár taktikája, Pít már szövetséges lenne és Máté is ezt mondta (mondjuk benne nem bíznék)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 22:16:36

@Vödör: LEVENTÉT kellett volna küldenie, hisz maga ismerte fel Hiperben a taktikust, aztán Hipert kellett volna kitaktikázni, de ez már bonyesz a pincérnek. Öeeee.

dennis rodman 2012.04.05. 22:17:14

@Macaroon: ahhoz képest, hogy Niki felé akart közeledni.. jó amit írsz.

Veder1 2012.04.05. 22:18:12

Hiper azért veszélyes pár lenne. Nem volt ez rossz húzás Omár részéről, még akkor is, ha nyilvánvaló volt.

Madár Fokker 2012.04.05. 22:18:14

Máté is romantikusra itta magát :)

kerdesek05 2012.04.05. 22:18:52

Broki otthon hagyta elvált barátnőjét: ))

f.fredericks 2012.04.05. 22:19:18

Jujj! Brokinak van otthon csaja. Hoppá, akkor most Tündérkirálylány megint durcizni fog, hiszen nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretné. :)

dennis rodman 2012.04.05. 22:19:27

Jó a kivezetés...Broki részéről! Akkor ez mégsem volt 10-es

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 22:19:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát már írtam ma, nem akarok erősen fogalmazni, miért így tett, de itt aki nem hajt fejet a tömeg akarata előtt az elején legalábbis az halálra van ítélve. Welcome to slavery.

NA! MOST NYÖGI BE MÁTÉ, HOGY CSAJA VAN ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 22:19:28

@Macaroon: jaja, pontosan. Gyáva:D

@Vödör: de valszeg most lány fog kiesni..., így akár kirakhatta volna Ancsikát is.

sogeking 2012.04.05. 22:19:28

áááááááááááá

ZuzuPetals 2012.04.05. 22:19:48

És Naiva még mindig nem vágja, hogy hülyére veszik....

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.05. 22:20:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ha a saját játékát nézi, miért kellett volna? Az egy dolog hogy most kerítenie kell magának egy rendes párt, de ha felrobbant egy alap párost, Mátét vagy Kriszt küldi haza, akkor az ő párja lesz a legbizonytalanabb aki akkor ejti ki amikor tudja. Az egyetlen olyan pár amit TALÁN bonthatott volna, az Anikó, de Anikót én akkor se akarnám páromnak ha amúgy ő az egyik legrafkósabb csaj. Így viszont a betyárbecsület alapján a fiúk tényleg védeni fogják szerintem, tehát ebből a szempontból nyugodt lehet.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 22:20:55

@dennis rodman: persze, ismerem az embereket. Ritka kincs:) (annyira kevesen veszik a fáradtságot, hogy figyeljék a környezetüket)

kerdesek05 2012.04.05. 22:21:00

Broki PUHA BŐRE=NEM FÜRDIK:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 22:21:06

@Macaroon: mi van?????????????Barátnő???????????????Mit szólt Edina??????????? Tolerálja a barinő, h meghúzta Edinát?????????

Cuddy 2012.04.05. 22:22:14

szerintem rossz volt a mondat vége Máténál.. Azt azért nem sajnálom, hogy megismertelek helyett megdugtalak a helyes szó. Na csillámpónis királylány nagyon durci lesz a jövő héten hiszen Niki is bekavar.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 22:22:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szolga típus. És tegnap óta gondolkoztam az ökörsütésen, kurvára nem volt jó poén. De nagyon nem.

f.fredericks 2012.04.05. 22:22:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: azt mondta Máté, hogy a kinti barátnőm, aki lehet most már nem a barátnőm.

inmemancsi 2012.04.05. 22:22:33

hát ez a régi niki lesz...

LoveMy 2012.04.05. 22:22:49

Milyen párcsere vagy mi lesz a jövő héten?

genevieve 2012.04.05. 22:22:52

niki lesz az a nikolett:-)

kiváncsi vagyok krisztián hogyan viszonyul ehhez:-)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.05. 22:23:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Máté hebeg habog nem érdekli azt a csávót semmi, mi csak Koalának hívjuk itthon:) Na megyek Las Vegasba császtok:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 22:23:43

@Hooshee: az egy dolog, de nagy eséllyel jövő héten lány fog kiesni a párválasztón. Ha jön be új lány, akkor az éppen aktuális lány párnak kellett volna félnie, pl Nikinek! Az új csajt maga mellé állítja és a sajátját dobja!

f.fredericks 2012.04.05. 22:23:45

@genevieve: azt mondta csak, hogy, mint nő bejön neki. Ez sztem még semmi komoly.

sogeking 2012.04.05. 22:24:08

ki akarja elvenni Leventét Anikótól?

f.fredericks 2012.04.05. 22:24:51

Extrában Krisztián vetít ezerrel. :)

GL-581 g 2012.04.05. 22:24:58

Szóval Edinánál a "már nem vagyok teljesen biztos abban, hogy szerelmes vagyok-e a kinti barátnőmbe" mondat azt jelenti, hogy Máté már nem szereti a csajt. Okos ez a Hamupipőke. :P

A jövő héten jön be egy NIKOLETT is a benti NIKI mellé? Akibe aztán Broki belepistul?

Akkor talán a jövő héten már nem lesz annyi textilpetting és hernyószex. :DDD

Vadkörte82 2012.04.05. 22:24:59

@LoveMy: párcsere..ugye?..de Krisz leütné Brokit ha hozzányúlna a nőjéhez..vagy?

Cuddy 2012.04.05. 22:25:13

@Macaroon: a koala:) találó meg a lajhár is. Halovány egy csávó Edina meg egy HP.

Veder1 2012.04.05. 22:25:13

@Macaroon Tomi szerintem azért nem lett volna jó szövetséges, mert könnyen elborul az agya, megsértődik, akár a haverjára is.

LoveMy 2012.04.05. 22:25:22

Ha ez egy olyan vvgergős sztory, akkor gratula Máténak!
Vagy megint ilyen jól összevágott szerkesztői beparáztatás ez az előzetes???

sogeking 2012.04.05. 22:25:35

sztrájkol a feliratozó :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.05. 22:25:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Így van, de ez csak egy hét. Lehet azért annál tovább is látni, fog még fiú kiesni. Amúgy én nagyon röhögnék egy Omár-Noémi, Csíra Pít pároson... Jövő héten már csak visszazavarják...

genevieve 2012.04.05. 22:25:59

@f.fredericks: niki pedig azt mondta, hogy edina ki van attól, hogy ő mátéval van:-)

Cuddy 2012.04.05. 22:26:42

@f.fredericks: De egyre közelebb kerülünk egymáshoz Edina ettől már kiakadt épp ezt ecsetelte Noéminak Niki.

wondorog 2012.04.05. 22:26:56

Na Melák a maffiózó :D

f.fredericks 2012.04.05. 22:27:18

@genevieve: Edina mitől nincs kiakadva?

Na TT is bekapcsolódott a mozigépész szakkörbe.

LoveMy 2012.04.05. 22:27:31

A jövő héten Csíra jön be! Tuti!

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.04.05. 22:27:50

@Macaroon: "LEVENTÉT kellett volna küldenie, hisz maga ismerte fel Hiperben a taktikust, aztán Hipert kellett volna kitaktikázni, de ez már bonyesz a pincérnek. Öeeee.hát már írtam ma, nem akarok erősen fogalmazni, miért így tett, de itt aki nem hajt fejet a tömeg akarata előtt az elején legalábbis az halálra van ítélve. Welcome to slavery."
és yesss! de én hipert imádom, de a játékban így kellett volna.

GL-581 g 2012.04.05. 22:28:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: A Disney-hercegnő pofára esett, de még nem esett le neki. :D

Amúgy döbbenet: egy qrva versen órákig tud picsogni, de amikor az orra alá dörgölik, hogy csak egy félrelépés voltál baybee, akkor a szeme se rebben. :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 22:28:08

@Hooshee: de azt a lányt maga mellé állítja, akkor lehet a későbbiekben vele tervezni, bent maradt volna Tomi is, akkor vele is, Petrával is. Az már 4 ember, lehet kombinálni, így meg becsicskult csak.

LoveMy 2012.04.05. 22:29:15

@genevieve:
Szerintem ez mind olyan jól összevágott szerkesztői montázs, hogy azt higyjük, hogy...

hideg kéz 2012.04.05. 22:29:44

@Cathcart_ezredes: Na igen, tiszta horror van itt nálam is, be kellene kötni néhány kamerát, csak nem tudom, kit költöztetnék ki a jövő héten. Talán a macskámat.

Vadkörte82 2012.04.05. 22:30:10

@LoveMy: szóval Máténak bejön Nikolett, DE..?

GL-581 g 2012.04.05. 22:31:05

@Macaroon: A Koala tetszik. :) Loptam! :D

Amúgy az "ökörsütésben" mi volt a poén? Nekem nem esett le. Sőt: arra sem jöttem eddig rá, hogy valaminek le kéne esnie. :D
(Igaz, én csak ma néztem meg a tegnapit)

hideg kéz 2012.04.05. 22:31:13

Csípem ezt az Ómárt, igazi kiszámíthatatlan faszagyerek.

genevieve 2012.04.05. 22:31:24

@LoveMy: na, akkor lehet körmöt rágni 3 napig:-))

viragoskertecske23 2012.04.05. 22:32:02

Hát én akkorát kacagtam amikor Niki azt mondta Edináékról: hátöö...fogalmam sincs hogy Edina Mátéval miről beszélhetnek...mikor ketten vannak!?
Hát ők ritkán beszélgetnek :)

genevieve 2012.04.05. 22:32:35

@GL-581 g: khmmm:-)

segítek:-)

az ökröt sütéhez "nyársra" kell húzni...és hol dugják be a nyársat?

és két fiu van és egy lány....

vonatkoztass el:-)

LoveMy 2012.04.05. 22:32:47

@Vadkörte82:
Majd a jövő héten befejezi a mondatát Máté!
:)

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 22:32:59

TT elmehetne bármelyik párt szóvivőjének. Délelőtt még 11-ből 3 embernek volt ellenszenves, estére már 15-ből 2-nek.

hideg kéz 2012.04.05. 22:33:26

@GL-581 g: Valaki itt nagyon találóan úgy fogalmazott, hogy "2 rúdon forog a husi". Asszem, az Ómár-Elemző-Hiper háromszögben került elő.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 22:33:38

@GL-581 g: jogos, amit mondani tetszik. Biztosan nem hitte el még:D

@hideg kéz:

:D:D:D:D

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.04.05. 22:34:12

@viragoskertecske23: edivel nem nagyon lehet beszélgetni. aranyos lány, de nem kéne birinőnek.

kerdesek05 2012.04.05. 22:34:16

az EGÉSZ MAGYAR televíziózásban JELEN pillanatban egyébként is az ELŐZETESEKET a filmekhez, műsorokhoz, a VIASAT vágói csinálják a legjobban, ez nem kérdés, az ÉDEN HOTELLEL meg aztán feltehetik önmaguk fejére a koronát!:)

innen is üdvözlöm őket!:)

wondorog 2012.04.05. 22:34:24

Extrában érdekes párbeszédek zajlanak.

GL-581 g 2012.04.05. 22:34:40

@genevieve: ÁÁÁÁ!!! És ismét csak: ÁÁÁÁÁ!!!

Ez nagyon, de nagyon húbazmeg-kategóriás poén. :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 22:35:03

@GL-581 g: ne sértegessük már a koalákat:D

@genevieve: nőként magyarázod pasinak?:D

@Cathcart_ezredes: :D:D:D:D:D

genevieve 2012.04.05. 22:35:40

@GL-581 g: pedig nem poénnak szántam:-)))

LoveMy 2012.04.05. 22:36:14

@viragoskertecske23:
Én viszont kiakadtam, mert ez a Niki, mint egy vénasszony, aki mindenről tudni akar. "Nem tudom, miről beszélgetnek a szobában"
Mert a Műanyag beszámol Edinának arról, hogy mennyire féltékeny rá, és áskálódik ellene?

genevieve 2012.04.05. 22:36:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: tudod, sok ismeretterjesztő cikket olvasok a neten:-)

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 22:36:34

Újpéter hogy keveri a fost Broki ellen:)) Igazi meglepetés...
Jövő héten vagy Edina vegyen vissza a közeledésből és húzzon haza, vagy Ostobenkó (ő megesketi Újpétert, hogy ha új csaj jön be, akkor hozzá sem szól, nehogy veszélyeztesse, aztán mit csinált már Omárral.)

Veder1 2012.04.05. 22:37:53

Ez a Műanyag hogy kifogja készíteni Melákot :)

Vadkörte82 2012.04.05. 22:37:54

@Cathcart_ezredes: neki is kell egy B terv ha már Noncikának van..amúgy jól beszélt.szerintem.

hideg kéz 2012.04.05. 22:37:57

Mi van a koalákkal? Lemaradtam, amíg néztem a műsort:) Mért nem a dögevő madarakról van szó, ha már állat?

wondorog 2012.04.05. 22:38:03

Melák Műanyagnak: "Napi 10-15-öt szopatok le a te fajtádból" :DDDD

Madár Fokker 2012.04.05. 22:38:39

A továbbfejlesztett verziója: ökörsütés, tapsra csere

Cuddy 2012.04.05. 22:38:45

Én örülök, hogy lelki síkon is egyre közelebb kerül Edina Mátéhoz. Már a kinti barátnőjéről is beszélget Máté Naivával:)

LoveMy 2012.04.05. 22:39:02

@Cathcart_ezredes:
Csíra jön be, aki vagy a Hernyós Petrát, vagy Anikót vagy a Műanyagot küldi haza.
Mert Edina és Noémi közel álltak hozzá!

Miliana 2012.04.05. 22:39:33

Edina ezekkel a "nem beszélgetünk eleget, szerintem, vagy nem tudom, én így érzem"...megőőőrülök:) felmerül benne a kérdés hogy ő jobban szereti a mátét, mint a máté őt?! húha, felmerült benne, miután legépelte, aztán most még bevallja azt is, hogy barátnője volt kint...nem tudom hol él aranyszive:)))

GL-581 g 2012.04.05. 22:39:33

@wondorog: Kavarnak az agyhalottak? Van valami érdekes?

@hideg kéz: És Elemző kérdezett rá, vagy Hiper? Egyik opció viccesebb, mint a másik. :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Sajnos egyik kislányos Disney-vattacukorban sem volt ehhez a szituációhoz hasonló, így sajnos hiányzik a viselkedésminta. :D

hideg kéz 2012.04.05. 22:40:11

Ha jól értem, ez a Broki gyerek már robbantott egy erős párt nem is olyan régen:) "a kinti csajom.. ööö.. elvált"

kerdesek05 2012.04.05. 22:40:12

viasat 6 online nem fogható valahol?

GL-581 g 2012.04.05. 22:40:39

@wondorog: Fú, ez elég durván hangzik! Nem vágta még képen a csaj?

független sorozatfüggő 2012.04.05. 22:41:35

@dennis rodman:

Broki kínjában kitalált egy otthon hagyott barátnőt, látva, hogy Edina már az esküvőt tervezgeti...

Cuddy 2012.04.05. 22:41:39

Azt észrevettétek, hogy Máté és Edina már lelki síkon is egyre közelebb kerülnek. Broki milyen szépen beszél a kinti barátnőjéről, szerelméről Naivának :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 22:41:47

@genevieve: te ezt csakis a filmmúzeumon tanulhattad:D

@GL-581 g: már van, büszke vagyok rád, fijam:P

@Dr. Cuddy: igen, a beszélgetés nagyon fontos, minden problémát meg lehet oldani:D

genevieve 2012.04.05. 22:41:49

@sogeking: ne mond, hogy meglepő újdonságot mondtam neked:-D

wondorog 2012.04.05. 22:42:08

@GL-581 g: Nem csak Műanyag részeg, Melák szokásosan részeg, nyalakodja Pokahontasz nyakát, meg beszéli a faszságokat.
Előtte Edina hülyítette Pítet hogy itt még Noémi meg ő, és Melák-Műanyag is közelebb vannak egymáshoz, mint ő Brokival. Az elején meg Melák mesélte, hogy valami rossz arcú emberek elől bújkált 1 évig külföldön mert nem engedték kiszállni, pontosan nem tudom mi volt.

hideg kéz 2012.04.05. 22:43:09

@GL-581 g: Sajna nem volt komoly a dolog. Pedig most a skandik hesszelnének minket. Hova lesz így a megtisztelő pornófőváros cím?

kerdesek05 2012.04.05. 22:43:19

@wondorog: ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá:)

dennis rodman 2012.04.05. 22:43:40

Omár milyen undorral nézte Melák és Niki produkcióját.. Lehet , hogy féltékeny Nikire

Cuddy 2012.04.05. 22:44:33

Egyébként régen mutatták az ormányos medvét. Alexa hazavitte vagy hol a francban van?

wondorog 2012.04.05. 22:45:18

@Dr. Cuddy: Lehet Melák megette reggelire mert nem volt elég kaja :D

sogeking 2012.04.05. 22:45:50

@genevieve: pedig igen, már az egyik nap én is kérdeztem :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.04.05. 22:45:55

@dennis rodman: én is az lennék :D
van stílusa :) mármint nikonak.

Miliana 2012.04.05. 22:46:00

Krisztián most tényleg azt kamuzza, hogy lesz.pta a niki???

kerdesek05 2012.04.05. 22:46:25

ez a sorozat ugye már véget ért?
azaz el lehet menni MELÁK apukájához a garázsba autót szerelni és kérdéseket feltenni Meláknak, hogy vagy öcsém?:)

wondorog 2012.04.05. 22:46:39

Melák: eddig csak smár volt Műanyaggal, pipa az még kb. 1,5 hét :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 22:47:11

Párom azt szokta mondani, hogy a pasik nem beszélik ki a nőket SSKK!!!! Ezek mit csinálnak?:D

genevieve 2012.04.05. 22:48:26

@sogeking: kezdem kényelmetlenül érezni magam:-D

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 22:48:56

@Vadkörte82:
B-terv rendben lenne, de nyilván azért elég sokat dumálhatott vele, ha már a többieknek is feltűnt, Újpeti is érzi a lávát a lába alatt, ráadásul előzetesben mondta Ostobenkó, hogy féltékeny, mert neki Omár kéne. Utóbbit akkor csak nem titkolta olyan nagyon...

Amúgy vajon melyik mondat hangozhatott el többször: Nikitől a "Krisztián NE!", Naivától a "Kérlek", vagy az "egyre közelebb..."?

hideg kéz 2012.04.05. 22:49:15

@kerdesek05: Én nem bíznám erre a srácra max a szánkómat. De kérdezgetni biztos lehet.

hideg kéz 2012.04.05. 22:51:33

@Cathcart_ezredes: Műanyag: Leszaróóm! Krisztiááán!

kerdesek05 2012.04.05. 22:52:02

MŰANYAGot hol lehet elérni hétvégente? melyik partira jár?
vagy van valami tiltás nekik amíg megy a műsor?:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.05. 22:52:40

@genevieve: nem az a gáz, h te ilyeneket tudsz, hanem az, h ők nem:D

Jó éjt Mindenkinek! Boldog Húsvétot!

sogeking 2012.04.05. 22:53:01

@genevieve: már csak azt nem értem, hogy lehet forgatni az ökröt

genevieve 2012.04.05. 22:53:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én is csak elméletben tudom:DD

buék neked is:-)

Vadkörte82 2012.04.05. 22:54:52

@Cathcart_ezredes: Pít-Naíva páros jó lenne..Broki takarodjon haza a tanítómesteréhez..meg egyébként is történjen már vmi!

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 22:56:14

@Vadkörte82: Csak a mondatod utolsó részével tudok maradéktalanul egyetérteni:)

hideg kéz 2012.04.05. 22:56:55

Rájöttem, hogy mi hiányzik. Nem lehet fogadni a játékosokra. Mennyivel őszintébben szurkolnék a Műanyagnak:)

Vadkörte82 2012.04.05. 22:59:34

@Cathcart_ezredes: a tööbin nem fogunk összeveszni :)

sogeking 2012.04.05. 22:59:40

@genevieve: és ez egy jó pozitúra?

hideg kéz 2012.04.05. 23:01:21

És Terror is kaphatott volna a Csíra mellett egy retúrjegyet:) Jajj, most hallom, hogy a Fletó szakdolija sincs meg:)))

ZuzuPetals 2012.04.05. 23:01:49

@Cathcart_ezredes: én még ide benevezném Hiper "levéééééél" óbégatását is.

ZuzuPetals 2012.04.05. 23:02:30

@hideg kéz: Akkor jövő héten ő megy Mexikóba.. :))

hideg kéz 2012.04.05. 23:08:12

@ZuzuPetals: Belegondolva, tehetségesebb szarkavaró bármelyik bentinél. Lenne itt rend, meg ÚjKirály:)

független sorozatfüggő 2012.04.05. 23:08:18

Máté azért az elején is közölhette volna Edinával azt az aprócska tényt, hogy van valakije.
Lehet akkor nem vállalta volna be anyu és a fél világ előtt az ágyjeleneteket.

kerdesek05 2012.04.05. 23:08:59

hipeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
levééééééééééééééééééééééééééééééééél

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 23:09:18

@Vadkörte82: ezt én is megígérhetem:)

Jövő hétre a tippem: 1 napra kötelező párcsere lesz, és a nők választhatnak, hogy kit akarnak. Mivel Pokahontasz utálja Edinát, ezért tuti lenyúlja Brokit, hülyéskedik vele, direkt provokálja Naivát, mert annak amúgy sem kell sok.
Edina Újpétert fogja választani, mert az langyos víz, és Petra pedig Elemzőt (innen a bevágás Hipertől, hogy el akarja tőle venni). Noémi Omárt, és Anikónak marad majd Melák.
Ha bejön, akkor a nyereményem legyen egy 4-5 hetes nyaralás a hotelben (nekem a holt szezon is jó, majd küldök képeket a maciról:) )

ZuzuPetals 2012.04.05. 23:10:27

@hideg kéz: és a riportban mondaná, hogy hazudtunk reggel , éjjel, meg este. :))

nosce 2012.04.05. 23:10:46

@független sorozatfüggő:
"Máté azért az elején is közölhette volna Edinával azt az aprócska tényt, hogy van valakije."

de akkor nem tudja megreszelni :), majd most rárebben az újlányra :)

kerdesek05 2012.04.05. 23:11:13

@nosce: nem, de ha lennék, tuti a viasathoz mennék gyakorlatra.

ZuzuPetals 2012.04.05. 23:12:06

@független sorozatfüggő: Ez nekem is fura volt, de Naiva részéről is. Annyit nem beszélgettek, hogy kiderüljön ki honnan jött és mit hagyott otthon? Akkor mit szeret rajta, ha nem is ismeri?

ZuzuPetals 2012.04.05. 23:13:05

@Cathcart_ezredes: öööö...ha szükséged van tolmácsra, csak szólj! Én biztos mondanám a szolgáknak, hogy grasziasz. :)

kerdesek05 2012.04.05. 23:13:05

azt mondjátok meg, szombat MŰANYAG ÉS MELÁK hol lesz?!:)
hol érdemes keresni a éccakában!

Vadkörte82 2012.04.05. 23:13:46

@Cathcart_ezredes:..és + 1 v 2 csaj..pölö Csíra..lehet ő mozdul rá LMZ-őre.

nosce 2012.04.05. 23:13:53

@sogeking:
az ökröt se kell tekerni közben mint a biciklit :)

nosce 2012.04.05. 23:15:03

@kerdesek05:
de pl. az előzeteseket nem a filmekkel együtt veszik ?

ZuzuPetals 2012.04.05. 23:15:55

@ZuzuPetals: azaz itt pont nem, mert ez az ÉH1, bocs.

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 23:18:09

@Vadkörte82:
Mindig hétfőn küldenek be újat? Mert ez a játék lemehet hétfőn, aztán kedden raknák be csírát meg még valakit, miután ezek már mind összevesztek. Lehet védettség se kéne Csírának, annyira állna a bál.
Vagy épp Csíráékkal menne ez az egész, és valamelyik régi addig menne egyedül a szingliszobába (kicsit meglep, hogy a chrome helyesírás ellenőrzője nem húzza alá a "szingliszobát", és ismeri. Pokol..:) )

hideg kéz 2012.04.05. 23:21:29

@ZuzuPetals: Ja, nem is értettem, ki az a Kata meg a Norbi.. De nem baj, ott a helyünk!! Vagy már volt ez, csak nem figyeltem eléggé?

tvsc 2012.04.05. 23:21:30

Ez a Tomi mekkora pofa, azt mondja Krisztiánnak, hogy a francba lehet, hogy ők nem találkoztak a pesti éjszakában?? Hát bazz Tomikám, csak fél Budapestet ismered.

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 23:22:52

@ZuzuPetals:
A nickedből ítélve hölgy vagy, így csak akkor jöhetsz ha:
- tudsz olyan hangosan ordítani, mint Hiper
- úgy táncolni mint Ostobenkó
- olyan bambán nézni magad elé, mint Petra
- egyre közelebb kerülnél hozzám folyamatosan
:)

hideg kéz 2012.04.05. 23:23:57

Erre a bulira regelni kell, és messzebb is van, mint Szolnok. Szervezzünk partibuszt. Hiper biztos segít.

Vadkörte82 2012.04.05. 23:24:31

@Cathcart_ezredes: hát Hernyós Petra is később jött be, de ugye Omár be- és Alexa lelépése bekavarhatott. hétfőig várnunk kell..

sogeking 2012.04.05. 23:26:51

@genevieve: eltűnt, amit erre írtam :)

Cathcart_ezredes 2012.04.05. 23:27:02

@Vadkörte82: Az sok idő... Hideg kéz addig telepakolja a hűtőt szeméttel az idegtől:)

Vadkörte82 2012.04.05. 23:29:41

@Cathcart_ezredes: menjen locsolkodni, igyon sokat..az oldja a feszkót!

független sorozatfüggő 2012.04.05. 23:30:24

Amilyen közlékeny és becsületes ez a Máté, valószínűleg a kinti szerelme is csak ma, a Tv-ből tudta meg, hogy volt egy benti is... :D

független sorozatfüggő 2012.04.05. 23:31:33

Vagyis nem ma, de a lényeg, hogy a tv-ből:)

hideg kéz 2012.04.05. 23:31:53

@Cathcart_ezredes: :DD
Megyek is, megnézem az extrát, most itt van minden a közelemben:)

f.fredericks 2012.04.05. 23:32:51

@kerdesek05: ahol bélyeget árulnak, mert mint Meláktól megtudtuk Műanyag tuti bélyeges. :)

hideg kéz 2012.04.05. 23:39:02

@f.fredericks: Asszem, máig az LSD a legolcsóbb drog, az A kategóriások közül mindenképp, úgyhogy kétlem, hogy a Műanyag ezt szedné. Nem elég trendi, na.

hideg kéz 2012.04.05. 23:42:55

Jee, Matyesz megint ManU polóban volt, sixx ki fog akadni:)

tvsc 2012.04.05. 23:50:46

Ha Csíra ezen a héten sem jön, akkor szerintem már csak a döntőbe küldik vissza :)

2012.04.05. 23:57:49

@f.fredericks: Miért gondolja, hogy bélyeges? Niki nem néz ki drogosnak, a csodálkozó tekintetek arzenálját felvonultató Melák annál inkább.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.06. 00:04:37

@genevieve: amoda ELPazaroljuk tehetségünket ha esetleg arrajársz... :)

Pácsó Ármándó 2012.04.06. 00:07:16

@szerivan: Csak fűzte az agyát poénból

anne.shirley (törölt) 2012.04.06. 00:16:48

Valaki legyen már olyan cukor h leírja mi volt a mai párválasztón, mert lekéstem róla, neten nem bírom kivárni míg beolvassa, reggel meg elutazom még mielőtt kész a hogyvolt.

kösziii

Pácsó Ármándó 2012.04.06. 00:18:49

Ha röviden kell, akkor mindenki beállt a párjához, Omár meg Petra és Tomi mögé, ezért Tomi ment haza.

kerdesek05 2012.04.06. 00:19:15

@anne.shirley: omar odaállt terror mellé, így terror kiesett:)

anne.shirley (törölt) 2012.04.06. 00:22:40

Akkor megint papírforma... mosmá követelem hogy hagyják abba ezt a védettséges dolgot, unooom.

Kösz h felvilágosítottatok :)

anne.shirley (törölt) 2012.04.06. 00:25:20

@Pácsó Ármándó: Kösziii, jóéjt mindenkinek!

Kolombusz 2012.04.06. 00:53:22

Véget ért a terror, juhéjuhé!

Kolombusz 2012.04.06. 00:55:51

Pít beállhatott volna Petra mögé, és akkor biztosra mehetett volna, és ő is, Omar is egy kicsit boldogabban folytathatta volna, de így se rossz.

Kolombusz 2012.04.06. 01:07:47

Azért ebből a szériából Petike balsorsa óta hiányoznak az olyan igazi zsínórtangában/erkélyről hányós nagy csapatások, lassan lehetne újra vmi nagyobb buli. Hétfőn jön vissza Csíra?

TapOut 2012.04.06. 01:23:29

Most látom, hogy mégis Terror ment :-/ hülye Omar.

A honlapon nem jönnek töltődnek a videók!!!! Intézkedjen valaki pls!!!!
süti beállítások módosítása