Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt – 6035-6036.

2012. április 05. 18:00 - villanella

Cici-villantás a Barátok köztben! Jézus, mi van itt? Pornófilm forgatás, aztán cici villantás, mi jöhet még? Nem rossz irány, egyébként, mindenképp jót tesz ennek a híg fosnak egy kis szexualitás, csak ne Vili bácsit kelljen néznünk násztánca közben, mint annak idején abban a lebujban, Gizivel.

6035. rész:
Izabella elveszi a pénzt, de Kinga okos, azt mondja, már felajánlotta egy kutyás alapítványnak. Így most elfelezik a pénzt, 150 ezer Izabelláé. A hülye állat, ahelyett, hogy elmondta volna az igazat. Picsa. Érkezik egy nő, kicsit olyan, mint tuskó lady a Twin Peaksből, csak neki nem egy tuskó van a kezében, hanem egy kutya. A lényeg, hogy beszól valami furcsát és érthetetlent Zsófinak arról, hogy a jókkal jók történnek, a rosszakkal meg rosszak.

Juli az irodában ühümözik mobilon végeláthatatlanul. Attila közben nézi a gépet és hallgatózik. Klaudia volt az, Juli kicsit unja már a Gizis sztorit, és most összevesznek, mert Attila Andrással ért egyet. Ne kezdjük elölről, igazad van, hagyjuk a faszba. Elég a veszekedésből odahaza, nem kell még a szeretőmmel is, mire Juli úgy néz, olyan meglepetten, hogy nem is értem.

Miki Nórával ért egyet. Kirúgta Gizit, mert hibázott. Ha ahányszor hibáztál, annyiszor kirúgtak volna, replikázik Andris. De Andris Miki szerint puhány, és a jámbor emberek kora lejárt. Bölénynek kell lenni, vagy különben rád taposnak. És ilyenek.

Zsolt és Géza visszamentek a helyszínre, ahonnan eltűnt a taxi, gondolkoznak. Géza persze nem érti az egészet, de meglátja a fiúkat, akik ott voltak, amikor eltűnt az autó. Rohanás, az egyiket elkapják, mesélj. Nem tud semmit. Na, jó, mégis tud valamit, a hatóság vitte el, mert tilosban állt meg. Ezt a faszt.

Attila a csudába felkiáltással nyugtázza, hogy elbaszott valamit és újra kell nyomtatni. Így nem beszél senki, csak Gyurcsány Feri. Juli már kinyomtatta újra, egy kincs vagy. Kis simizés, így nehéz nyugodtnak maradni. Elnézést kér Attila a vita miatt és megígérteti, hogy ha összejön a biznisz, ünnepelnek, vagyis kúrnak reggelig. Ügyfél kopog, tárgyalás on. Vidróczki. Hol hagyta a híres nyáját?

András Gizihez csenget, de nem megy be, csak elmondja, hogy sajnálja a történteket, és nem ért egyet azzal, hogy kirúgta őt Nóra. Koala arccal örül Gizi, de ne köszönjön semmit, hanem segítsen. Lakóparkos pályázat, segítsen a tervekkel. Nem annyi pénz, de mellékesnek jó.

Hazaérnek a kofák, köszöni Zsófi Krisztának a szortírozást, Kingának meg a kutyamenhelyes ötletet. Közben váltunk, Géza telefonál, megvan az autó, szuper jó. Zsolt szemmel öl, Géza már 47-szer halt meg csak ebben a részben emiatt. Le is kúrja, és izgul, hogy a táska megvan-e még.

Vissza a tárgyalásra, kisebb kockázat, kisebb nyereség, Juli tejet hoz, szerintem csak miatta tetszik a terv az ürgének, aki majdnem megfogja Juli seggét egyszer csak. Na, Attila eddig akart partner lenni, gondolom. Harapna valami az ügyfél, elmegy Juli kajáért, a csávó azonnal faggatni kezdi Juliról. Attila készen van, a titkárnőm nem a tárgyalás része. Megalkudhatnának pedig. Attila itt felpattan, nem beszélhet az alkalmazottamról úgy, mint egy darab húsról. Nem tudta a csávó, hogy a hölgy magánterület. Kifelé! Attila kemény csávó, na. A csudába!



6036. rész:
Julcsi összefut Andrissal, késni fog vacsoráról, mert Gizinél projektezik. Közben azonban Zsolt és Géza a már megszerzett autóval elindulnak a csomaggal a desztinációra. Szapulja Gézut Zsolt, Gézu meg tudni akarja, mi van a táskában, elvannak jól. Felcsenget Zsolti, Géza már átvenné innen a melót, de Zsolt nem meri egyedül hagyni az óvodást.

Juli visszaér a harapnivalóval, de hol van az ügyfél? Elment. Tippelget Juli, miért, Attila nem mond semmit, csak hogy már nem jön vissza. Más fajta befektetéseket akart. Túl sokat akart. Ja, Juli csúnyáját, azt akarta, aztán épp elég Attilának elviselni, hogy Andris is súrolgatja neki.

Esti kép a városról, majd Zsófi Kingát elkapja hátulról az udvaron. Na, nem úgy. Zsófi örül, mert befizette az egyik számláját. Ni csak, itt egy kutyus. Kurva cuki kiskutya, ölbe is veszi az udvaron, de a kutya lehugyozza a táskáját Zsófikának. Megjelenik a tulajdonos, elviszi a cukiságot és elnézést kér. Zsófi kivan a táska miatt, és kombinál, jó dolgok csak a jó emberekkel történnek, mondta a nő a vásárban, és igaza volt! Vele csak rossz történik.

Attila hazaér és elnézést kér Nórától. Gondolom, mikor lelkiismeret furdalása van, akkor mindig elnézést kér. De most hasonlítja a Gizis dolgot, hogy ő egy ügyfelet rúgott ki, mert ki akart kezdeni Julival. Mondjuk szerintem kicsit más a helyzet. Attila nem gondolta volna, hogy így kiáll mellette Nóra ezek után. Jöhet a vacsi? Vissza kell mennem dolgozni.

Nándi megérkezik, hozza a táskát, kinyitja, Zsolt majd meghal, mert egy bonbon van benne. Mit akar ez jelenteni? Ez valami poén? Csak nem képzelted, hogy simán megbízom benned? Átmentél a teszten, most jön csak a tutiság. Van kapacitásod, vagy a futár haverodnak? Megbízható munkatársakat keresek. Na, az pont Géza lesz.

Zsófi a Rózsában nyikorog Julinak és Kingának, hogy ő milyen szerencsétlen. Nem hogy örülne a kibaszott hitelkártyának, amit kifizetett, egyre csak azt mondogatja, hogy el van átkozva a pénze. Kinga átadja a kimosott táskát és abban a pillanatban, ahogy elfordul a kocsmárosné, elszakad a blúza. Melltartóvillantás, az egész Rózsa nézi, többek között Miki röhög, hogy mi mindent bevetnek, hogy visszajöjjenek a vendégek, Zsófi meg döntött, el van átkozva, ezért a maradék pénz jótékonyságra megy. Érdekes, nem tűnt fel neki, hogy az imént adott 150 gurigát egy alapítványnak? Az nem jótékonyság? Egyébként nem értem. Ha 147 ezer forintja maradt, vagy még annál is kevesebb, és az egyik hitelét kifizetve van maradék pénz, akkor mennyi lehetett a hitel? És miért csináltak úgy, mintha többmillás tartozása lenne?

Nóra a Rózsában Julihoz ül, és elkezdi mondani, hogy ne legyen lelkifurdalása, amiért miatta kidobta Attila az ügyfelet. Juli nem is érti.

Közben Zsolt elmeséli Gézának a Géza konyhájában, hogy csak csoki volt. De most dönteni kell, átmentek a teszten, lenne meló. Akarjuk-e. Ha komolyabb a tét, akkor komolyabb a lóvé is, ugye, Zsolt? Ajh, de a tét is komolyabb, és én nem akarok visszamenni a sittre. De a lóvé meg kéne.

Juli megy Attilához az irodába, mit műveltél? Miattam dobtad ki? Na, mi lesz, orál vagy anál? Mindegy, egymásnak feszülnek, harmadszorra kérdezi Juli, hogy miattam, faszommár, szerelmes vagy, ki nem szarja le. Élj együtt vele, oszt majd kiábrándulsz.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kullancs1983 2012.04.05. 20:04:40

A kiskutya is aranyos. HA kiraknák a szereplőket, és csak mindenféle cuki kisállatokat mutogatnának benne, egész nézhető sorozat lenne. Vagy tényleg a pornó.

Koky_ 2012.04.06. 07:24:19

A kutyus azon a képen nagyon tündéri! Milyen feje van! :D

Johnny336 2012.04.06. 09:34:50

Három percre tilosban hagyja a kocsit és elviszi a lopóautó?

Ugyan már...Bécsi úton órákig nem megy a villamos, ha valamelyik faszarcú az útközepén parkol le.

Kattrin 2012.04.06. 22:26:47

Attilán annyira látszik a parasztság.
süti beállítások módosítása