Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 23.

2012. április 04. 17:15 - Hódos Hajnalka

Röhej, de úgy tűnik, kifog rajtam a Marslakók. Az úgy nem kóser, hogy háromnegyed órája ülök házikóbászt magába' rágcsálva a monitor előtt és felvállaltan hagynám a picsába az egészet. A Baltás cím: A Faszirigy, essünk túl rajta minél előbb. Zsánfránszoá ott hagyta abba, hogy kölleszbazmeg, és úgy folytatja, szükségem van rád, nem érted, mi összetartozunk! Eszter rögtön beleugat, mit képzel magáról ez a holland geci, jön-megy, kihasználja ezt a szerencsétlen nyomorultat, aki bólogat, mint a kutya a hátsó ablakban. T. Olvasóink figyelmét felhívom, a tegnapi epizódban több ilyen hasonlat szerepelt, igen, fájni fog. Titi kifakad, mert megalázó, ahogy Eszter beszél róla, Zsánfránszoá meg mi a faszt akar valójában? A belga egy kis jogi segítséget kér. Igen, volt pofája ezért idejönni.

Antos és Ottó oknyomoznak, ezt azzal kezdik, hogy alufóliából szendvicset zabálnak miközben Ottó nyugtatja, bízza csak rá a dolgot, az ivarérett férfiakat is rá tudja venni, hogy megszólaljanak. A luxemburgi csak tizenöt percet kér. Majd ha Titi végzett Kígyósnál.

A következő tíz percben középhaladó fehérgalléros bűnözés tanfolyamon veszünk részt, mondom érthetően: A HTH-nak van egy VIP-listája, ezek az ügyfelek az inflációval megegyező mértékű kamatra kapnak pénzt, kvázi ingyé. Ezt a lóvét a sok nyomorult balfasznak évi 300-500%-os kamatra adják egy olyan kölcsönszerződéssel, amiben nagy értékű ingatlan a fedezet. Az adós nem tud fizetni, néha jól megverik, vagy fenyegetik, végül oda a kecó. Mindezt bűnszövetkezetben. Hát abban biztos nem, lévén, ilyen társas bűnelkövetési alakzat nem létezik, de hagyjuk. Lakásszövetkezet, na, olyan van, Titi tán arra gondolt. Folytassuk, mert nem végzünk a tanfolyam anyagával: az ügyfelek Zöldivel találkoztak, de ki szervezheti ezt az egészet? Ehhez még a bankigazgató is kevés egyedül. Aztán Kígyósnak megáll az esze. Kétszer, körülbelül másfél perc eltéréssel. Mert voltak olyan marhák, hogy kémkedtek. Nem szeretne a következő értekezleten golyóálló mellényeket osztogatni. Hát agyserkentőt pedig hiába is.

Antosék elmennek Zöldi kifőzdéjéhez, mondhatni, házhoz a lófaszért, a faszinak nem javult a modora azóta se, elhajtja őket a picsába. Elsomfordálnak, de egy valószerűtlenül festett hajú nő rohan utánuk óbégatva, hogy vigyék el a buszmegállóba. Elviszik, nemcsak azért, mert rájuk van írva, hogy pestiek, azért is, mert a buszmegálló úgy néz ki, mint egy buszmegálló, nem fogják eltéveszteni. Be nem áll a szája, de azon kívül, hogy ő a takarítónő, semmi értelmes nem hagyja el a száját, azon kívül, úgy nem lehet egy étteremmel, hogy néha kinyit, néha nem. Az új tulaj meg szarik az egészre, nem akar az semmit, csak kotlik a lóvén. A norvég és Titi hova máshova menne, mint a Félkézbe, Zsánfránszoá csokrostul - amit a bofa faszáér át nem adna a csajnak, csak hurcolja magával, mint a véres kardot - meg a buzis gurulós bőröndjével együtt. Előad valami zavaros történetet egy Norvégiába kiközvetített magya ápolónőről, aki miatt szarba került a cége, emiatt kell Titi segítsége. Az ápolónős sztorira nem figyeltem, elnézést. Ottó beesik egy kapun, mert az újságírás, főleg ez az oknyomozós, lényegét tekintve kulimunka. Há' nemtom, nem sok ilyet olvastam, a témában ajánlom az érdeklődőknek az Isten, óvd a királynőt! c. könyvet, amit Friderikusz még akkor írt, mikor újságíró volt és nem sómen. Közben Titiék hazaérnek, ahol a svédnek melege van, de nem vetheti le a pulcsiját, mert a vetkőzés a flört egy fokozata. A szerződésük meg egy rakás szar, a cége jogi analfabéta, pislognak majd a magyar bíróság előtt, mint pocok a lisztben.

Gergő, úgy látom, fodrásznál volt, összeugat a fényschmittelő előtt Eszterrel, mi az, hogy neki el kell költözni? Én sem és Eszter sem érti, meg egyébként sem az utcára teszi ki, úgyhogy ne nézzen ázott kutya tekintettel. Antosék találnak egy nőt, akinek minden mindegy, mint a szélső háznak, a sztori a szokásos: becsületes vállalkozóék majd beledöglenek a melóba, mindent visszaforgatnak, aztán, a lehető legrosszabb pillanatban meghibásodik egy gép. Pénz kell, azonnal, a bank nem ad, így kerülnek Zöldihez. Úgy tervezték, egy hónap alatt visszafizetnek mindent, de a vevőjük nem fizetett. Amikor jöttek a végrehajtók, éjjel, a férje felakasztotta magát a palláson. Ezt mondjuk elképzeltem, és pironkodva vallom be, röhögtem, de én egy ilyen megátalkodott vagyok. A nő baromi együttműködő és kamerába mond mindent, tőle má' úgyse lehet semmit elvenni. Valami Kullancsok Világnapja van, ezzel Brezna Zolin át is lendültünk, aztán Miló Viki nyavalyog, hogy az expasija felrakott róla képeket a netre és most gondoljuk el, mit szólt az apja, aki vidéken edző. Eszter segít keseregni, milyen gecik a pasik, Viki meg szomorkodik és ez a punimutogatás most egyébként is más, mert jótékonysági célra készült a naptár. Gergő duzzogva pakol és hazaköltözik az anyjához, aztán óbégat, mert a Helmut vagy ki a fasz ott tárolja a szobában a laptopját. Az anyja lebassza, magának köszönheti a nyomorát, füttyent, ha Eszter ugrik és nyekken, ha kidobja. Végképp nem értek semmit, ádegy ezek nem járnak, csak pár napra ott alvásról volt szó, ádkettő, miért kell egy harmincpáréves, önálló keresettel rendelkező pasinak az anyjához költözni, mér nem megy albérletbe? Ottóék visszaérnek a szerkesztőségbe, nagy az öröm mert fasza az anyag, de mégse, Titi megint ügyvéd és rossz hírhozó egyben, ha ezt így felrakják, beperelhetik őket, mert a jó hírnév meg minden. Jó, akkor kitakarják az arcokat meg kifütyülik a neveket. Ottó rohan haza, Erzsike hisztizik, mert elkésnek a színházból, Titi meg egyedül bőg a szerkesztőségben. Ja, Hédi odaért a mamáékhoz, majd elfelejtettem.

Címkék: marslakók
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fran7 2012.04.04. 18:03:54

Jean-Francois végül milyen nemzetiségű is? Nem lehetne egy mozambiki fehér telepes család dél-afrikai születésű, Svájcban élő ukrán állampolgár, akit amúgy Zöldinek hívnak, s a titkosszolgálatnak dolgozik az IVO-nál?

Hódos Hajnalka 2012.04.04. 18:45:43

@fran7: őszinte legyek? nem is érdekel :))

@no mail, no problem: khm. már a valentin napi dal előtt is szerelmes voltam beléd, csak sosem mertem bevallani.

Kullancs1983 2012.04.04. 20:18:43

Ugye hogy buzis a gurulós bőrönd?! A Brezna Zolit nem tudom kicsoda, de ha tényleg világnap van nem is érdekel, nekem senki nem gratulált, nem hozott csokit, semmi... Brühühü. De elárulom, hogy egy harmincpáréves, önálló keresettel rendelkező férfi, azért nem megy albérletbe, mert ha nincs barátnője, akkor nincs aki mosson-főzzön-takarítson, úgyhogy jobb otthon. :P Amúgy minek minden részről külön írni? Ebből a szarból elég lenne heti egy összefoglaló, úgyse csinálnak semmit, de még azt is szarul.

sogeking 2012.04.04. 20:27:58

ti-ti-ti-tá-tá-ti-ti :D

Hódos Hajnalka 2012.04.04. 20:57:51

@Kullancs1983: ne ríjjál, nekem is eszembe jutottál, mikor az epizódot néztem. nem Kullancs világnap volt egyébként, csak vicceltem, valami előadás, mert jön a szezon, vagy mittomén.
nekem se könnyebb. szerintem HAVI egy poszt elég lenne, de hát.

Gaspacho (törölt) 2012.04.05. 09:51:05

Valaki világosítson már fel: Mi a faszért jó az egy nőnek, ha úgy van sminkelve mint egy másnapos emós vámpírluvnya, akinek ráadásul mindkét szemét feketére püfölték? (ld. milóviki)
A másik bringa dettó.
Vagy a kurva nagy támogatásból nem futja egy képzett sminkesre a teamnek?

Hát Hajni, nem irigylem a munkádat.

Kullancs1983 2012.04.05. 10:38:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nem, heti egy azért kéne, legalább nekünk legyen jó..:P Ha nem volt világnap akkor megbocsájtok mindenkinek. Egy kis csoki azért jó lett volna...

Nores 2012.04.05. 20:18:20

Már éppen akartam mondani, de a szerdai részben jeleztek neked, hogy az nem Félkéz, hanem Félkész :) Muhaha

sogeking 2012.04.05. 20:27:45

J.F. Titi helyett következetesen cicit mond??
süti beállítások módosítása