Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x17

2012. április 03. 04:00 - sixx

Újabb hetet nyitunk a Fogadó az agyhalottakhoz történetében, amiből múlt héten úgy távozott Ríkó, ahogy jött, nyom nélkül, és kihajították Muzsikus Kulabát is, akinek azért kellett mennie, mert elvette Hipertől az ő szeretett Fatterját még vagy két hete. Érkezett egy agresszív gyökér, Tetkós Terror Tamás, egy Omár nevű szegedi pincérember meg elbaszott kémként épült be a pincérek közé. T69.2-nek megint zárt lábas napja van, áll mint a cövek, a skin sötétzöld, nem egy nagy eresztés. Ma rettentő dolgok történnek, mondja, valaki furcsán távozik, vagy mi, Melákot lehet kitolják egy talicskában, hogy Juan ágyát hányja össze?

Hajnalban Hiper ideológiát keres játékstílusára, először párban kell erősnek lenni, utána csapatban, de egy pár az már tulajdonképpen csapat, mondja lendületesen, majd itt véget ér a nagyszerű eszmefuttatás. Elemző a csipát próbálja kikaparni a szeme sarkából, és azt szeretné, ha Hiper bekussolna végre. Kellett neked. Valami eurodiszkó sláger szól a nappaliban, amit meghallva Naiva, Ostobenkó és Hiper spontán tánckarba rendeződik és tekergeti a csípőjét, mármint mindenki a sajátját. Hiper, mint egy egy pálcikaemberré fogyasztott Rubint Réka áll elöl és diktálja a tempót, már az is késő lenne, ha soha többé nem látnám ezt a jelenetet. Terror és Alexa Hiper bőrére pályázik, Alexa puncsol neki, pedig a picsába küldené, Terror szerint Hiper gerinctelen, és a pandorán bealázza, betámadja, brutális bombákkal babonázza, betyár biznisz, bezony.

Broki sörrel a kezében nyitja a reggelt egy kádban Naivával, negédes évődésük akkor ér véget, amikor Broki felpattan, és elviszi magával az összes törülközőt, Naiva meg egy szál pinában áll az ajtóban, de a csöcst azt takarja, mint a Mátyás királyos mesében, mutat rá a csajom. Ostobenkó és ÚjPéter a dugásról beszélget, kell már a pina, mi, kérdezi Ostobenkó, kell hát, a praxisban volt már két nő is ÚjPéter ágyában, de az nem tiszta, hogy összesen, egymás után vagy egyszerre. Melák és Műanyag a függőágyban beszélget a szerelemről, te mikor leszel az, Melák? Két hónap múlva. Pokahontasz nem az a szerelmes típus. Omár hoz levelet, Broki előre köszön neki és a levelet is megköszöni, ez Omárnak bejön. This is the beginning of a beautiful friendship. Két csapatot kell alkotniuk a szereplőknek és a másik csapat tagjait kell eljátszani csak gesztusokkal beszéd nélkül.

Az egyik csapatban Műanyag, Ostobenkó, Hiper, Melák és Elemző van, a másikban Terror, Alexa, ÚjPéter, Broki és Naiva. A felkészülés képsoraiban Naiva Hiper rettentő botsáska táncát utánozza ügyesen, Műanyag meg tán Broki kicsit kacseseggű járását jelenítené meg, ha minden igaz, de erre nem vennék mérget. Na, kezdünk, Broki két felfújt óvszerrel műmelleket fabrikál a póló alá és Műanyagot játszik, Melák ÚjPéter előreejtett vállaival arat sikert, de a mellizom hiányát szerette volna megjeleníteni. ÚjPéter Melákot utánoz, Alexa az asztalon rázza a seggét, mint Ostobenkó szokta, Terror Hiper módjára fetrengett az asztalon, Naiva Elemzőt hozza szarul, Ostobenkó viszont kiváló Naiva. A játék bejött mindenkinek, közel hozza a társulat tagjait egymáshoz, mondja Broki, és tényleg. A következő párválasztóig, mármint.

Naiva és Terror kicsit beszélget, feszült a hangulat, különösen azért, mert Terror elárulja, hogy ő bizony Brokit tette volna ki, ha védett és nem azért mert annyira tetszene neki Naiva, hanem mert erős páros. Na, ez kellett csak, a csaj menten befeszül, jólvanakkor, széjjelvágtalak volna ha párod vagyok, azt tudod, igaz? Terror nem érti, ez nem itt elvek vannak. Apád faszát, mondja Hiper a kamerába, elvek, az. Terror még hozzáteszi, hogy Műanyag hozzá közel áll, amin Melák a gyúróhelyen jót röhög, muhaha, Pokahontasz műanyag segge hozzám tartozik. A délután hamar estébe csavarodik, Alexa pedig asszem először pancsikál boldogan a mödansziéban, mondja is, hogy de fasza, ma vagyok először jókedvű. Fasza lehet neki.

Hoppácsak, megjelenik T69.2, óljetek a kanapére, mondja, így e-vel, a nyelvi szoftvert lebutították az agyhalottak színvonalára. Pinokkina egy zsákot hoz, mint Dagobert bácsi, benne lovetta, húsz- és ötezresekben. Bekínál százezret, Melák aszongya, őt ne nézzék már hülyének, energiaitalra több megy el húzósabb reggel. Ostobenkónak az jutott eszébe, hogy kifizetné a telefonszámláját, ezt nem értem, a szextelefonokat nem hívni szokták, manapság már ők hívnak vissza, vagy mi? 300 000, mondja T69.2, Melák röhög, ezzel nem lennék beljebb. Brokinak jól jönne, mert ebből egy fasza kerót vehet. T69. 2 folyamatosan izgatja a népet, na nem csöccsel, hanem olyan beszólásokkal, hogy valamelyikőtöket a párválasztón elhagy a párja, és így tovább, de még 400 000 sem elég a népnek. Hiper 400-nál azon aggódik, hogy ha nem viszi el valaki a lóvét, oltári nagy robbantás lenne.

Félmiska, nem kell senkinek. Mindenkinek a 25 millió kell, kérdi T69.2, hiába, csak ketten viszik, 600. Alexa aszongya, hogy rettegett attól, hogy Terror elviszi a lóvét. Műanyag szeme meg sem rebben, amikor 700 000 kerül az asztalra, lehet azért, mert annyira ki van feszítve a bűr a fejin. Broki Naiva miatt aggódik, és jelez neki szemmel, egészen pontosan azt, hogy "úristen, nehogy feltedd a kezed", ezt szeretném, ha valaki lemodellezné nekem. 800 000 forintnál Naiva meginog, mert egy kisebb vállalkozásra is elég. Nem tom, milyen vállalkozásra gondol, és melyik országban indítaná be ennyiből. 850-nél Terror azt vizionálja, hogy Naiva húszezresekben hempereg, Műanyag ugyanezt gondolja Hiperről, és senki nem gyanítja, hogy Alexa lesz az, aki elviszi a 850 000-et, pedig de. A nő, akit mindenki utál és leszar, csodák csodájára fogja a lóvét és fut - Terror meg marad szingli megint. Muhaha.

Terror a móka után kicsit befeszül, és Broki szerint azt hajtogatja, hogy az órája többet ér, mint 850, szóval miezmár, hogy Alexa ilyen olcsójánosné, basszameg. Naiva felháborodik, hiszen ő még ennyi pénzt nem is látott egyben, pont olyan, mint Wagner úr a Rejtő könyvekben, az sem hitte el valamelyik sztrovacseknek, hogy van száz font egyben. Terror a kamerába aszongya, hogy 3-4 millió forint alatt nem emelte volna meg a kezét, és kér egy vodkatequilát a bárpultnál. Alexa szarul volt, lelki teherként élte meg az Édent, és nem bánja, hogy hazamegy. T69.2, mint a hely elbaszott szelleme, megint belibben balról, leül, csendben marad, mondja, bemutatok valakit nektek, és bejön Omár. Lewis Hamilton, sikolt fel Ostobenkó, és örül, Terror arca egy tanulmány, őtet itten folyamatosan szívatják, nem éden ez, hanem pokol. És ekkor még nem is tudta, hogy Omár védettséget kap, mert nem bukott le.

Hiper szerint Omár bájos fiú, és mindenki annyira örül neki, hogy fantasztikus. El is viszi Ostobenkóval hotellátogatásra, ami Omárnak bejön, mert pont Hipert nézte ki magának. Terror bemegy a cuccát pakoló Alexához, és olyan ideges, hogy el sem tudja rendesen magyarázni, ki ez az Omár és mi a faszt keres itt bent. Nagyon el vagyok keseredve, mondja. Alexa szerint Terror egy megbízható, őszinte srác, és semmi félnivalója nincsen. Felmennek, hogy Alexa elbúcsúzhasson, Omár azzal fogadja a csajt, hogy tudsz kölcsön adni, úgy hallom van lóvéd. Ez fasza volt. Alex elköszön és balra el, egy hét nyaralás Mexikóban, út, szállás, kajapia fizetve és még 850 000 a zsebben, ez nem volt rossz deal, na.

Carlos levelet hoz és vigyorog, amikor Omárt meglátja, a levelet meghallva Terror meg teljesen kiakad, hiszen a szingliszobába kell költöznie. Nem hiszem el, mondja, Ostobenkó meg röhög, mire Terror beszól, SZERINTED EZ VICCES BAZDMEG, EGY FASZIVAL KELL ALUDNOM! A legtöbb látens homoszexuális ezzel leplezi a dolgot, csak mondom, Terror úgy túlkompenzál most, hogy ihaj, nem mindegy, ki fekszik mellette 3 éjszaka? Vagy attól fél, Omár becsempészi a lompost az ánuszba? A kamerába azt mondja, Omár higgadt, nyugodt karakter, és ez nem baj, de az ágy nagyon kényelmetlen, ezek szerint nővel nem az, mert azoknak van valami kisugárzása a bútorzatra, vagy mittudomén. A szingliszobába beérve Terror menten elkezdi osztani az eszet Omárnak, ez egy darázsfészek és a luvnyák keverik a szart, főleg Hiper és Naiva.

A nappaliba visszamenve piálás kezdődik, látom, Melák megint összehány egy random matracot. Terror Hipernek puffog tovább, én nem vagyok homofób, benne vagyok a játékokban, de nem azért jöttem, hogy itten fiúkkal aludjak, faszom. A csajom piros szájbavaló golyóval a szájában vizionálja Terrort, teccik tudni, mint Marcellus Wallace a Ponyvaregényben, közvetlenül az anális beavatkozás előtt. Terrort fél Budapest ismeri, mint mondja, 34 éves, van neki egy darab egzisztenciája, elmegy a picsába, ha ez így megy tovább. Hiper segíteni próbál a helyzeten, nem kell megbasznod Omárt, hidd el. Ja, tudom, mondja Terror, de akkor is. Kérem szépen, ezennel meghirdetem a Ki a faszom ez a Tetkós Terror Tamás? versenyt, aki ismeri a csávót - márpedig ha fél Budapest ismeri, legalább egy kommentelő csak akad, aki benne van az egymillióban - jelentse kommentben.

A buli azért csak beindul, Broki Naivát szárazbassza, Műanyag meg a seggét tologatja egyre jobban rá a csajra, a háttérben Terror, aki négy éven ét tanul táncolni, pont úgy ropja, mint a Kék osztriga bár törzsközönsége a Gay Pride után. Terror szétissza magát és lemegy a mödanszié mellé jobban lenni, magába szállni, józanodni. Omár a nappaliban beszélget mindenkivel, de Broki nem megy oda mellé duruzsolni, márpedig Naiva ezt szerette volna, sőt. Bent a szobában a csaj be is durcul, mert a kólát(!) vedelő Broki nem puncsol Omárnak. Naiva szerint Brokinak az a baja, hogy túl jól érezte magát, de nem, csak a szar zene ment az agyára és az, hogy Naiva nyaggatja ezzel az Omár kérdéssel, pedig a csaj csak azt szerette volna, hogy legyen jóban az újfiúval, mert akkor tuti nem őket nézi ki. Van benne valami. Broki a kamerába béklyónak titulálja Naivát, ajaj.

Terror a nappaliban Omárt gyúrja továbbra is, iszonyú unalmas ez a csávó, az meg pláne szánalmas, ahogy tartást emleget és ahogy osztja Omárnak a tutit, ez az értékrend, ezt kell követni, oszt jó. Kössünk szövetséget, mondja Omárnak, várom az ötleteidet. Omár úgy érzi magát mint az oviban, ahol neki van a legfaszább játéka és ezért hirtelen népszerű lett. Van benne valami.

Címkék: éden hotel
487 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocskosmacska 2012.04.03. 22:20:15

@Celia Mae: Tomi tényleg idegesítő, de ha ő meg legközelebb, akkor megint nem történik semmi. A műsor szempontjából is az lenne izgi, ha valamelyik stabilnak hitt páros menne szét. Pl. máté-edina, akik mellesleg engem még tominál is jobban irritálnak. (bejön az önös érdek is.)

Celia Mae 2012.04.03. 22:20:19

Na kettyintenek végül?

Cseresznyéskert 2012.04.03. 22:20:43

Tököm kivan Máté és Edina románcával.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.03. 22:21:49

Na FSZK megint kiverte a hisztit valamiért?

mocskosmacska 2012.04.03. 22:22:07

Noémit megint leribancozzák?

Cseresznyéskert 2012.04.03. 22:22:09

Na úgy néz ki, holnap lesz cirkusz:))))

Celia Mae 2012.04.03. 22:22:23

@mocskosmacska: Ez igaz, legalább van vmi izgalom TTT-vel

sogeking 2012.04.03. 22:23:18

@Cseresznyéskert: Krisz mondta, hogy a hátán viszi a bulit :)

IllaryBlasi 2012.04.03. 22:23:25

@mocskosmacska: Majd az álló-vízben-lakik-a-béka-Petra szétrobbantja Lécciéket!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.03. 22:24:01

@sogeking: a kajáról jut eszembe. Hol a maci? Napok óta nem láttuk.

mangalor 2012.04.03. 22:25:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem tudom, de ennyire nem lehet valaki láthatatlan, unalmas here.
Bazzz, Edina csak beengedte a lompost? Sok volt a lécci.

IllaryBlasi 2012.04.03. 22:25:19

Noémi megint hazavág valakit? Profi provokatőr!

LoveMy 2012.04.03. 22:26:13

@mocskosmacska:
Szerintem egyáltalán nincs igaza, a Műanyagnak ki nem alamuszi! Kissé el van telve magával! vagy a műanyaggal?

@Cseresznyéskert:
Nekem nincs ki a tököm, mert más nem ad témát a műsornak, mint Edina-Máté!
ja, bocs aggresszor TerrorTomi a hisztizős agymenéseivel! vagy az bejön?

Ditti82 2012.04.03. 22:26:19

@Cseresznyéskert: Melák vs Ostobenkó. Nehogy az ország ótószerelőjét kizárják mán, aztateremburájátnekije! :D

Veder1 2012.04.03. 22:26:20

Ez az új csaj kinézetre elég, hm, átlag

sogeking 2012.04.03. 22:26:25

@Yooha: ő a titkos fegyver, egy külön lakosztálya van, és csak különleges esetben vetik be :)

ZuzuPetals 2012.04.03. 22:26:27

@mocskosmacska: remélem Melák nem repül FSZK miatt. Sajnálnám.

LoveMy 2012.04.03. 22:27:57

@IllaryBlasi:
ezzel a taktikával nyeri meg! :D

IllaryBlasi 2012.04.03. 22:29:27

@LoveMy: Itt bármi megtörténhet!:) Szerintem esélyes!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 22:31:09

@Ditti82: az extrában bemutatták, h nonszi nem tudott egy értelmes mondatot kinyögni:D

LoveMy 2012.04.03. 22:32:07

@IllaryBlasi:
egyáltalán nem nagy durranás ez az új csaj! Nem tudom miből gondolja, hogy mindegyik fiúnak bejön! Mert rászavaztak?
Pont az ellenkezője miatt!
Akkora gyökér mindkettő: Petra és Terror! Egymásra találtak!

mex18 2012.04.03. 22:32:33

Majd figyeljétek + Pít állandóan fúj egyet ha valami feladat van :)
Úgy hiányzik neki mint púp a hátára :)

dennis rodman 2012.04.03. 22:33:30

Az extrában is ez a két idióta..??

Veder1 2012.04.03. 22:33:34

Vessetek meg de kezdek röhögni a Műanyag Melák pároson. Két ekkora egot vicces látni összezárva.

Donum 2012.04.03. 22:36:23

FSZK-val senkinek semmi baja, egy rossz szó nem hangzik el rá még a magáninterjúk során sem, de azért minden héten sikerül valakinek beszólnia neki olyat, hogy elvonul bőgni :D

Petra meg kicsit furcsa. Azzal a beépüléses taktikával azt mutatja, hogy nem buta, mégis a kommunikációja nem éri el egy 70 IQ-s rúdtáncos színvonalát. Arról már ne is beszéljünk, hogy Mátét akarja magának, mikor a vaknak is nyilvánvaló, hogy (egy darabig még) oda van Edináért.

TT... istenem. Lassan ott tartok, hogy fizetnék érte, ha verhetném és rugdoshatnám egy 10 percig, megnyugvást jelentene a lelkivilágomnak és az értékrendemnek.

beacska 2012.04.03. 22:37:20

1. nem csoda, hogy Tomi "másképpen értelmezi a játékot": ő volt az egyetlen a 10-ből, akinek párt kellett találnia a két lány közül, MINDENÁRON. Ő nem engedheti mag magának a semmittevés luxusát. Viszoooont nem volt szép tőle, hogy amikor hivatalosan is övé lett a nő, duzzogott!
2. Nikit bírom, minden alkalmat megragad, hogy az újaknak Edina-Máté párost fikázza :)))
3. Pít megérdemli, ha Omar Noémi mögé áll be, szervezkedik vadul, és közben nem veszi észre, hogy lenyúlja a nőjét, pedig még neki is mondta Noémi, hogy cukorka az új srác! Úgy jár, mint MuzsikusTamás :)))
4. Remélem, Omar nem hozza a "beileszkedni vágyó kirekesztett"-szereotípiáját!!!
5. noémi MEGINT ráúszott az újra :))) nem lesz egyszerű MAJD a férének lenni :))))

LoveMy 2012.04.03. 22:37:44

@Vödör:
Pont ezt mondtam én is! Műanyagnak is akkora az egoja: a bőrét is folyamatosan plasztikáztatja, hogy beleférjen!

Kürosz 2012.04.03. 22:39:53

Tomi valóban egyre kevésbé szimpi, de a kirakása, kiutálása olyannyira a PAPÍRFORMA lenne, h azt gondolom, h ezt a luxust egyetlen szerkesztőség sem engedheti meg magának.

Bár ki tudja, korábban is volt olyan, h meglepetésre számítottunk, aztán ...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 22:43:02

De szánalmas, amit művelnek::((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Veder1 2012.04.03. 22:43:49

Azért a Viasat is kegyelmezhetne nekünk, napi húsz perc softcore Máté/Edina kissé sok

tigger2 2012.04.03. 22:44:53

@Cseresznyéskert: Nekem is...vki mentsen már meg a csaj örökös picsogásától,és a kajla mátyé alekoszra hajazó örökös lepedő alatti próbálkozásaitól...úgy szerkeli a benőtt csunnájú leányt,mint a tojásevő kíjjó...Niki a legjobb fej,kár volt szétműttetnie magát..MOST NÉZEM,VÉGRE MEGGYAKTA EZ A SZERENCSÉTLEN AZT A MÁSIK SZERENCSÉTLENT...??:D:D:D

Cseresznyéskert 2012.04.03. 22:45:02

Tomi annyira rossz, hogy az már jó:DDD Annyi hülyeséget összehadovált, be nem állt a szája és még azt hitte hatással van bárkire:) A bejátszásból kiderül, hogy Tomi az egyetlen aki Mátét ki tudja hozni a sodrából, és én már nagyon unom Máté antipatikus fapofáját. Ez a srác azon kívül, hogy majdnem megbassza az Edinát minden este, mégis mit csinált? Ivott, evett, aludt és jól érezte magát. Lássuk már őt is élesben, ne csak a háttérből fikázza nagyképűen a többieket. Noémi...ki nem szarja le, egyre kevésbé számít. Vicces lenne, ha lecserélné a buzi Pítet Omárra. Sztem a csak beindult a csokifaszra:)

Kürosz 2012.04.03. 22:45:30

@mangalor:

"Nonszit egyszerűen kigolyózták, egyértelmű volt, hogy mindenki azért szavazta le, mert esélyes volt, hogy alaposan felkavarja a meleg trutyit, amiben jól elvannak. jajj, remélem, nem esik ki végleg, hanem majd visszajön más úton."

Pontosan.

Szerintem elég nagy luxus megengedni a szerkiknek, h az összeszokott "család" kinyírjon mindenkit, aki pezsgést hozna...

tryclops 2012.04.03. 22:46:40

@Vödör: Támogatom, azért ennyi adásidőt meszze nem érdemel meg az a kis kex.

tigger2 2012.04.03. 22:47:02

:D:D:D:D KICSIN MÚLOTT!!!!! :D:D:D NEM BAJ,FIAM?MAJD LEGKÖZELEBB JOBBAN HARAPOD A NYELVEDET,MAJD GYAKOROLTOK?OSZT ÖSSZEJÖN..;):P:D

tigger2 2012.04.03. 22:47:31

Végül is, a nyávogósnak ugyanannyi ideje volt rá,mint a MÁLÉnak:D:D:D

Gugli a barátod 2012.04.03. 22:48:08

En ismerem TT-t, meg foiskolarol, o volt az aki elo adasban kerte meg az RTL-en a Solya nevu (akkori) baratnoje kezet. Mindig is feltunesi viszketegsege volt.

beacska 2012.04.03. 22:48:58

@Kürosz: tavaly is volt vki, akit még aznap hazaküldtek. (már nem tudom, hogy hívták, asszem az is csaj volt).Ez egy klisé, amiből a műsor építkezik

Gugli a barátod 2012.04.03. 22:50:01

A VV2-ben volt asszem. Egy darabig az UFO-s Cyntia-val porgott.

mex18 2012.04.03. 22:50:01

Este még ott volt TT, nem Pít röpül és azé volt kiakadva Osto ?

beacska 2012.04.03. 22:50:38

@Gugli a barátod: nem szeretnék vele együtt "élni" (hogy elejét vegyem a beszólogatásoknak), de érdekes személyiségnek találom...

LoveMy 2012.04.03. 22:50:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Miért?
Erre vártatok, vártunk, nem?
Vagy irigykedsz? ;)

Cseresznyéskert 2012.04.03. 22:51:13

@Gugli a barátod: Az a nő, aki úgy nézett ki, mint Műanyag Pokahontasz?:))))

mangalor 2012.04.03. 22:51:58

PICSAAAA!! Szánalom ez a nő, de most már Máté is egy szánalmas kis pöcs. Ki velük!

beacska 2012.04.03. 22:52:45

@Gugli a barátod: a Nemtudommilyen Feri feleségével? mert az nem mostanában volt...

LoveMy 2012.04.03. 22:55:22

@Kürosz:

"Szerintem elég nagy luxus megengedni a szerkiknek, h az összeszokott "család" kinyírjon mindenkit, aki pezsgést hozna."

Hát az nem műsor, ahogy a "csálád" kinyír minden behatolót bármilyen módon?
:)

kisha1 2012.04.03. 22:55:50

Naiva annyira naiv, hogy feltételezte, hogy máté nem élvezett el. Viszont ez esetben felmerül a kérdés, hogy hova lőtt máté, illetve milyen technikával? :D

Kürosz 2012.04.03. 22:56:10

@beacska:

emlékszem, valami Szandra volt, no nem az "igazi" Szandra, azaz Póki, hanem valami jelentéktelen csaj, de még ő is kapott annyi esélyt, h kimenjen randizni pár órát...

Szar a rendezés, na.

tigger2 2012.04.03. 22:56:31

@Cseresznyéskert: Mármint hogy nem gyakta meg?? KI SZERINT GYAKTAK EZEK? AKKOR MI A ROSSEBET csináltak..?? nekem úgy tűnt határozottan,de megmondom őszintén,csak a végére értem be,mert a hagymás-gombás rántottámat fontosabbnak éreztem...:P:D

beacska 2012.04.03. 22:59:11

Edina ÉPPEN most érezte elérkezettnek az időt, hogy beengedje Mátét? Nahááát, micsoda véletlen! ;)

viragoskertecske23 2012.04.03. 22:59:38

Hát ezek a lányok nagyon fiatalok...elsőre Petra nagyon naivnak tünt, de persze nem lehet tudni milyen valojában, mostmár nem tudom naivnak gondoljam továbbra is-e vagy ne, majd csak meglátjuk :)

Kürosz 2012.04.03. 23:00:40

@Kürosz:

Ja, meg fiú is esett ki így, asszem valami Krisztián (amelyik fiú akkor bent maradt, azzal kefélt később Szandra:), de ő szintén megkapta a lehetőséget, h randizzon Szandrával és Alízzal, majd ők döntöttek kettejük között...

Szal ez így nagyon durva, ahogy most a csajok bent tartották a jóval jelentéktelenebb, veszélytelenebb játékost. (Ezen az sem módosít jelentősen, h kiderült, h azért van esze, a másik csaj egyértelműen jobban megmozgatta volna az állóvizet.)

mangalor 2012.04.03. 23:03:52

@beacska: igen, ÉPPEN most jött rá, hogy sőt, ő már szereti is a szöszi szplínest:) napersze!

beacska 2012.04.03. 23:07:21

@mangalor: hülye picsa...eddig csak röhögtem rajtuk, de ez meredek...kiérdemelte a jelző párt ;)

Mateahos 2012.04.03. 23:08:39

Máté fiam, végre hoztad a kötelezőt.Már aggódtam hogy szégyent hozol a Névre.(csak nem akartam eddig "szpójlerezniii"(

ZuzuPetals 2012.04.03. 23:10:41

@beacska: De mit fog szólni ehhez Anyuka, aki nézi a műsort?? :D

LoveMy 2012.04.03. 23:11:39

Milyen érdekes hogy eddig sokan azért fikázták az Edina-Máté páros, hogy húzzák egymást, petting, meg száraz szex stb. Most hogy végre megtörtént a behatolás, a szex, amire mindenki úúúgy várt, akkor meg jön az, hogy milyen számító az Edina, miért épp pont most stb... Ugyan már! Ha az első nap szexeltek volna, akkor Edina lett volna a legnagyobb curva! De most így, hogy mint egy átlagos normál kapcsolatban, szerintem teljesen normális az, ami Edina-Máté között van!

Vadkörte82 2012.04.03. 23:14:20

amúgy együtt van még az álom-páros?..vagy szegény Edina koppant..?

ZuzuPetals 2012.04.03. 23:14:55

@LoveMy: Én pl. nem vártam a szexet.Én a kiesésüket várom. :)

beacska 2012.04.03. 23:14:55

@ZuzuPetals: bocs, de muszáj megjegyeznem: vasárnap mutattuk meg a gyereknek a Ford Fairlane-t...alapszerkesztés...25 év után is, meg huszadszorra is király volt!!!

anyukát pedig eddig sem érdekelte, ha egészséges az életszemlélete ;)))

beacska 2012.04.03. 23:16:14

@LoveMy: nekem eddig sem volt vele bajom, sőőt, én kardoskodtam mellettük! most is csak csendben megjegyeztem, hogy micsoda véletlen...

beacska 2012.04.03. 23:18:39

@ZuzuPetals: :))) mondanám, hogy a legkirályabb rész, DE NEM! mert mindegyik egyformán jó! ;)))

mondjuk megint volt benne újdonság: a Zöld tojás és Sonka-duma Fordtól...olyan dezsavűm volt, csak nem tudom, hogy honnan :((( hol hallottam???

LoveMy 2012.04.03. 23:20:48

@ZuzuPetals:
Szerintem akkor még nagyon sokáig várhatsz!

mex18 2012.04.03. 23:23:05

Tom nem osztok vele nagy sikert, de nem unalmas, hogy Máté nak ki van a segge soxor, vagyis kilóg soxor meg ilyenek ?
Vagy csak engem zavar ?

Edina egyből beengedte, hogy bejött egy rivális csaj :)

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 23:24:04

Ez a kiesés elég snassz volt és persze megint a fiúkat gyérítik meg

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 23:25:31

@mex18: Kicsi gatyókat vitt be és most nem tud mit tenni. :-)
Szerintem is zavaró!

tigger2 2012.04.03. 23:29:19

@mex18: Nyugalom,engem is zavar:P @ZuzuPetals: És ha lehetne,akkor párban pottyanjanak:P

Omar totálisan higgadt jó fejnek tűnik. És különben is,I LOVE AFRICAAAAA(bár egy csokoládébaba bejövetelekor azért nagyobb lett volna az örömöm:P:D:D:D

beacska 2012.04.03. 23:31:04

@tigger2: Omarnak azért könnyű higgadtnak lennie, rögtön védettséget kapott!
bezzeg Tomi, kész harc az élete :))))

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 23:36:55

@beacska: Engem szórakoztat TTT. Most ő az új Melák, átvette az "annyira fingom sincs, hogy mi történik, de magabiztos vagyok" stafétabotot tőle.

tigger2 2012.04.03. 23:41:31

@beacska: :D Úgy értettem,hogy ránézésre sem az az izgága fajta,mint például a sokat szidott Tomi,aki úgy tűnik,hogy EGY MÁSIK RENDEZVÉNYEN van,mint a többiek....:P:D Totál tévúton jár az önnön és környezete viszonyát tekintve..az ISTEN mentsen meg az ilyen típusú emberektől...(IS):)

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.04. 00:00:02

Hiper mozgása a 10ből legalább mínusz 5
!!

Kolombusz 2012.04.04. 00:23:29

Azért ez mekkora parasztság, hogy keveseb percet volt bent a csaj a hotelben, mint ahány órát ült a repülőn oda-vissza, és esélye se volt kb. semmire...

Viszont Évinek a mai és a tegnapi cucc is egész dögösen állt:)

Omar jó arcnak tűnik, értelmes és nyugodt, Tomi egy fasz továbbra is.

mex18 2012.04.04. 00:35:58

@Kolombusz:
Szerintem megkérdezték tőle, hogy ilyen feltételekkel benne van e.

tvsc 2012.04.04. 00:44:19

Az mekkora volt már, amikor Tomi nyomta a taktikai dumáit a többieknek, míg szerencsétlen Petra folyamatosan próbált másról beszélni, de Tomi meg csak mindig folytatta :)

Kolombusz 2012.04.04. 00:53:06

Ja, ott volt a bálna, és ez a hülye nem vette a lapot, hogy senki se figyel rá.

Kolombusz 2012.04.04. 01:02:33

Ugyanakkor már rég járt bent a maci. Lehet Pít édesgetése mély törést okozott benne.

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.04. 05:04:34

Ez a Tomigyerek állandóan ráncolja a homlokát..

MézgaPaula 2012.04.04. 12:15:55

@Kolombusz:

Szerintem megérte így is neki..ez volt az ő feladat.

MézgaPaula 2012.04.04. 12:18:53

Jaj,jaj,a fotóm lemaradt ..ha valaki nem ismerne :))))

MézgaPaula 2012.04.04. 12:42:35

Az lenne az érdekes most,ha Omar nem állhatna Petráék mögé.Legalább akkor, történne valami izgi :)

Ez a Petra tényleg olyan butának tűnik..remélem elhamarkodottan ítélek,azért mégiscsak a Corvinusra jár.Egyelőre ez ügyben is egy óriási kérdőjel van csak bennem..:)) :) jól megaszonta tegnap,hogy ő soha nem mondja,hogy soha :DDDDD
süti beállítások módosítása