Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x17

2012. április 03. 04:00 - sixx

Újabb hetet nyitunk a Fogadó az agyhalottakhoz történetében, amiből múlt héten úgy távozott Ríkó, ahogy jött, nyom nélkül, és kihajították Muzsikus Kulabát is, akinek azért kellett mennie, mert elvette Hipertől az ő szeretett Fatterját még vagy két hete. Érkezett egy agresszív gyökér, Tetkós Terror Tamás, egy Omár nevű szegedi pincérember meg elbaszott kémként épült be a pincérek közé. T69.2-nek megint zárt lábas napja van, áll mint a cövek, a skin sötétzöld, nem egy nagy eresztés. Ma rettentő dolgok történnek, mondja, valaki furcsán távozik, vagy mi, Melákot lehet kitolják egy talicskában, hogy Juan ágyát hányja össze?

Hajnalban Hiper ideológiát keres játékstílusára, először párban kell erősnek lenni, utána csapatban, de egy pár az már tulajdonképpen csapat, mondja lendületesen, majd itt véget ér a nagyszerű eszmefuttatás. Elemző a csipát próbálja kikaparni a szeme sarkából, és azt szeretné, ha Hiper bekussolna végre. Kellett neked. Valami eurodiszkó sláger szól a nappaliban, amit meghallva Naiva, Ostobenkó és Hiper spontán tánckarba rendeződik és tekergeti a csípőjét, mármint mindenki a sajátját. Hiper, mint egy egy pálcikaemberré fogyasztott Rubint Réka áll elöl és diktálja a tempót, már az is késő lenne, ha soha többé nem látnám ezt a jelenetet. Terror és Alexa Hiper bőrére pályázik, Alexa puncsol neki, pedig a picsába küldené, Terror szerint Hiper gerinctelen, és a pandorán bealázza, betámadja, brutális bombákkal babonázza, betyár biznisz, bezony.

Broki sörrel a kezében nyitja a reggelt egy kádban Naivával, negédes évődésük akkor ér véget, amikor Broki felpattan, és elviszi magával az összes törülközőt, Naiva meg egy szál pinában áll az ajtóban, de a csöcst azt takarja, mint a Mátyás királyos mesében, mutat rá a csajom. Ostobenkó és ÚjPéter a dugásról beszélget, kell már a pina, mi, kérdezi Ostobenkó, kell hát, a praxisban volt már két nő is ÚjPéter ágyában, de az nem tiszta, hogy összesen, egymás után vagy egyszerre. Melák és Műanyag a függőágyban beszélget a szerelemről, te mikor leszel az, Melák? Két hónap múlva. Pokahontasz nem az a szerelmes típus. Omár hoz levelet, Broki előre köszön neki és a levelet is megköszöni, ez Omárnak bejön. This is the beginning of a beautiful friendship. Két csapatot kell alkotniuk a szereplőknek és a másik csapat tagjait kell eljátszani csak gesztusokkal beszéd nélkül.

Az egyik csapatban Műanyag, Ostobenkó, Hiper, Melák és Elemző van, a másikban Terror, Alexa, ÚjPéter, Broki és Naiva. A felkészülés képsoraiban Naiva Hiper rettentő botsáska táncát utánozza ügyesen, Műanyag meg tán Broki kicsit kacseseggű járását jelenítené meg, ha minden igaz, de erre nem vennék mérget. Na, kezdünk, Broki két felfújt óvszerrel műmelleket fabrikál a póló alá és Műanyagot játszik, Melák ÚjPéter előreejtett vállaival arat sikert, de a mellizom hiányát szerette volna megjeleníteni. ÚjPéter Melákot utánoz, Alexa az asztalon rázza a seggét, mint Ostobenkó szokta, Terror Hiper módjára fetrengett az asztalon, Naiva Elemzőt hozza szarul, Ostobenkó viszont kiváló Naiva. A játék bejött mindenkinek, közel hozza a társulat tagjait egymáshoz, mondja Broki, és tényleg. A következő párválasztóig, mármint.

Naiva és Terror kicsit beszélget, feszült a hangulat, különösen azért, mert Terror elárulja, hogy ő bizony Brokit tette volna ki, ha védett és nem azért mert annyira tetszene neki Naiva, hanem mert erős páros. Na, ez kellett csak, a csaj menten befeszül, jólvanakkor, széjjelvágtalak volna ha párod vagyok, azt tudod, igaz? Terror nem érti, ez nem itt elvek vannak. Apád faszát, mondja Hiper a kamerába, elvek, az. Terror még hozzáteszi, hogy Műanyag hozzá közel áll, amin Melák a gyúróhelyen jót röhög, muhaha, Pokahontasz műanyag segge hozzám tartozik. A délután hamar estébe csavarodik, Alexa pedig asszem először pancsikál boldogan a mödansziéban, mondja is, hogy de fasza, ma vagyok először jókedvű. Fasza lehet neki.

Hoppácsak, megjelenik T69.2, óljetek a kanapére, mondja, így e-vel, a nyelvi szoftvert lebutították az agyhalottak színvonalára. Pinokkina egy zsákot hoz, mint Dagobert bácsi, benne lovetta, húsz- és ötezresekben. Bekínál százezret, Melák aszongya, őt ne nézzék már hülyének, energiaitalra több megy el húzósabb reggel. Ostobenkónak az jutott eszébe, hogy kifizetné a telefonszámláját, ezt nem értem, a szextelefonokat nem hívni szokták, manapság már ők hívnak vissza, vagy mi? 300 000, mondja T69.2, Melák röhög, ezzel nem lennék beljebb. Brokinak jól jönne, mert ebből egy fasza kerót vehet. T69. 2 folyamatosan izgatja a népet, na nem csöccsel, hanem olyan beszólásokkal, hogy valamelyikőtöket a párválasztón elhagy a párja, és így tovább, de még 400 000 sem elég a népnek. Hiper 400-nál azon aggódik, hogy ha nem viszi el valaki a lóvét, oltári nagy robbantás lenne.

Félmiska, nem kell senkinek. Mindenkinek a 25 millió kell, kérdi T69.2, hiába, csak ketten viszik, 600. Alexa aszongya, hogy rettegett attól, hogy Terror elviszi a lóvét. Műanyag szeme meg sem rebben, amikor 700 000 kerül az asztalra, lehet azért, mert annyira ki van feszítve a bűr a fejin. Broki Naiva miatt aggódik, és jelez neki szemmel, egészen pontosan azt, hogy "úristen, nehogy feltedd a kezed", ezt szeretném, ha valaki lemodellezné nekem. 800 000 forintnál Naiva meginog, mert egy kisebb vállalkozásra is elég. Nem tom, milyen vállalkozásra gondol, és melyik országban indítaná be ennyiből. 850-nél Terror azt vizionálja, hogy Naiva húszezresekben hempereg, Műanyag ugyanezt gondolja Hiperről, és senki nem gyanítja, hogy Alexa lesz az, aki elviszi a 850 000-et, pedig de. A nő, akit mindenki utál és leszar, csodák csodájára fogja a lóvét és fut - Terror meg marad szingli megint. Muhaha.

Terror a móka után kicsit befeszül, és Broki szerint azt hajtogatja, hogy az órája többet ér, mint 850, szóval miezmár, hogy Alexa ilyen olcsójánosné, basszameg. Naiva felháborodik, hiszen ő még ennyi pénzt nem is látott egyben, pont olyan, mint Wagner úr a Rejtő könyvekben, az sem hitte el valamelyik sztrovacseknek, hogy van száz font egyben. Terror a kamerába aszongya, hogy 3-4 millió forint alatt nem emelte volna meg a kezét, és kér egy vodkatequilát a bárpultnál. Alexa szarul volt, lelki teherként élte meg az Édent, és nem bánja, hogy hazamegy. T69.2, mint a hely elbaszott szelleme, megint belibben balról, leül, csendben marad, mondja, bemutatok valakit nektek, és bejön Omár. Lewis Hamilton, sikolt fel Ostobenkó, és örül, Terror arca egy tanulmány, őtet itten folyamatosan szívatják, nem éden ez, hanem pokol. És ekkor még nem is tudta, hogy Omár védettséget kap, mert nem bukott le.

Hiper szerint Omár bájos fiú, és mindenki annyira örül neki, hogy fantasztikus. El is viszi Ostobenkóval hotellátogatásra, ami Omárnak bejön, mert pont Hipert nézte ki magának. Terror bemegy a cuccát pakoló Alexához, és olyan ideges, hogy el sem tudja rendesen magyarázni, ki ez az Omár és mi a faszt keres itt bent. Nagyon el vagyok keseredve, mondja. Alexa szerint Terror egy megbízható, őszinte srác, és semmi félnivalója nincsen. Felmennek, hogy Alexa elbúcsúzhasson, Omár azzal fogadja a csajt, hogy tudsz kölcsön adni, úgy hallom van lóvéd. Ez fasza volt. Alex elköszön és balra el, egy hét nyaralás Mexikóban, út, szállás, kajapia fizetve és még 850 000 a zsebben, ez nem volt rossz deal, na.

Carlos levelet hoz és vigyorog, amikor Omárt meglátja, a levelet meghallva Terror meg teljesen kiakad, hiszen a szingliszobába kell költöznie. Nem hiszem el, mondja, Ostobenkó meg röhög, mire Terror beszól, SZERINTED EZ VICCES BAZDMEG, EGY FASZIVAL KELL ALUDNOM! A legtöbb látens homoszexuális ezzel leplezi a dolgot, csak mondom, Terror úgy túlkompenzál most, hogy ihaj, nem mindegy, ki fekszik mellette 3 éjszaka? Vagy attól fél, Omár becsempészi a lompost az ánuszba? A kamerába azt mondja, Omár higgadt, nyugodt karakter, és ez nem baj, de az ágy nagyon kényelmetlen, ezek szerint nővel nem az, mert azoknak van valami kisugárzása a bútorzatra, vagy mittudomén. A szingliszobába beérve Terror menten elkezdi osztani az eszet Omárnak, ez egy darázsfészek és a luvnyák keverik a szart, főleg Hiper és Naiva.

A nappaliba visszamenve piálás kezdődik, látom, Melák megint összehány egy random matracot. Terror Hipernek puffog tovább, én nem vagyok homofób, benne vagyok a játékokban, de nem azért jöttem, hogy itten fiúkkal aludjak, faszom. A csajom piros szájbavaló golyóval a szájában vizionálja Terrort, teccik tudni, mint Marcellus Wallace a Ponyvaregényben, közvetlenül az anális beavatkozás előtt. Terrort fél Budapest ismeri, mint mondja, 34 éves, van neki egy darab egzisztenciája, elmegy a picsába, ha ez így megy tovább. Hiper segíteni próbál a helyzeten, nem kell megbasznod Omárt, hidd el. Ja, tudom, mondja Terror, de akkor is. Kérem szépen, ezennel meghirdetem a Ki a faszom ez a Tetkós Terror Tamás? versenyt, aki ismeri a csávót - márpedig ha fél Budapest ismeri, legalább egy kommentelő csak akad, aki benne van az egymillióban - jelentse kommentben.

A buli azért csak beindul, Broki Naivát szárazbassza, Műanyag meg a seggét tologatja egyre jobban rá a csajra, a háttérben Terror, aki négy éven ét tanul táncolni, pont úgy ropja, mint a Kék osztriga bár törzsközönsége a Gay Pride után. Terror szétissza magát és lemegy a mödanszié mellé jobban lenni, magába szállni, józanodni. Omár a nappaliban beszélget mindenkivel, de Broki nem megy oda mellé duruzsolni, márpedig Naiva ezt szerette volna, sőt. Bent a szobában a csaj be is durcul, mert a kólát(!) vedelő Broki nem puncsol Omárnak. Naiva szerint Brokinak az a baja, hogy túl jól érezte magát, de nem, csak a szar zene ment az agyára és az, hogy Naiva nyaggatja ezzel az Omár kérdéssel, pedig a csaj csak azt szerette volna, hogy legyen jóban az újfiúval, mert akkor tuti nem őket nézi ki. Van benne valami. Broki a kamerába béklyónak titulálja Naivát, ajaj.

Terror a nappaliban Omárt gyúrja továbbra is, iszonyú unalmas ez a csávó, az meg pláne szánalmas, ahogy tartást emleget és ahogy osztja Omárnak a tutit, ez az értékrend, ezt kell követni, oszt jó. Kössünk szövetséget, mondja Omárnak, várom az ötleteidet. Omár úgy érzi magát mint az oviban, ahol neki van a legfaszább játéka és ezért hirtelen népszerű lett. Van benne valami.

Címkék: éden hotel
487 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sokorai_Atala 2012.04.03. 06:40:06

Én nem ismerem, a másik fél Budapesthez tartozom:)

puszAnat 2012.04.03. 06:59:26

A melákos képet szeretném háttérképnek,atya úr isten!!!

puszAnat 2012.04.03. 07:04:32

Terror tánca valami eszméletlen idétlen volt,nem tudom mi akart lenni,de a "kék osztrigás "hasonlat nagyon betalált....

Thorwald 2012.04.03. 07:07:09

4 orasi hogyvolt... azok a regi szep idok:)
Terror lehet ugy ertette, hogy már fel Bp ismeri...

Názáleti Blájen 2012.04.03. 07:26:03

"Ki a faszom ez a Tetkós Terror Tamás? versenyt"

Tegnap együtt nyomtuk a bugit Eurythmics-re az Alteregóban.

Neretil 2012.04.03. 07:28:32

Emlékszem TerrorTomi első napján a sok buta kommentelőre, akik úgy védték, mintha kötelező lenne. Tegye fel a kezét, aki szerint még mindig vállalható ez az "ember".

JOKKA21 2012.04.03. 07:42:12

Alexa jól döntött, 850 zsebben és nyaralt egy jót.Kevesen kapnak pénzt ingyenes nyaralásért.Nem értem miért nem kellett bent a pasiknak, pedig nem rossz csaj, feje átlagos, teste viszont nagyon jó.Edinát meghúznám, de engem is idegesítene, ha basztatna, hogy menjek hOmárral jópofizni.Összefoglaló elején nagyon szexi volt Edina, amikor takarta a kis melleit és a kopasz puncikát.:)

dennis rodman 2012.04.03. 07:49:49

Köszi sixx! Jó korán keltél...

Kivétel 2012.04.03. 08:00:02

TTT-t én se ismerem/ismertem...

dennis rodman 2012.04.03. 08:04:37

egy okos ember szerint (sajnos a nevére nem emlékszem) azt állította, hogy a földön 6 emberen keresztül (közbeiktatásával) mindenkihez el lehet jutni... nekem még kell 5 !

JOKKA21 2012.04.03. 08:07:06

Terror ne arcoskodjon, hogy neki drágább az órája, nem mindenki gazdag vállalkozó.A tót affektáló ostoba libát küldjék már haza, mert agyhalált kapok tőle.

cézé 2012.04.03. 08:19:35

850 ezres óra, meg egzisztencia, meg kutyafasza. Akkor mit bohóckodik ott? Idióta barom. Most már ő idegesít a legjobban, Hamilton remélem hazazavarja házat építeni.

gonoszkiralylany 2012.04.03. 08:25:24

szerencsére én is a város másik felébe tartozom, Mátéval azonban már háromszor is találkoztam a budapesti éjszakában, sőt a múltkor Muzsikus Tomival is :D

IllaryBlasi 2012.04.03. 08:27:11

Végre rájöttem kire hasonlít Broki!
Egy fiatal Robert Redfortba oltott Michel Teló! Abban a szent pillanatban minden éppeszű kiábrándul a "párjából", amikor Kasza Tibiékre elkezd őrjöngeni!!!!!

beacska 2012.04.03. 08:34:07

Mivel 2 új csaj is bejön, én Tomi helyett abbahagynám az Omarral való smúzolást, és Nikit kezdeném el fűzni. És akkor a "család" cseszheti a védettséget...

Omar szépen ír.

beacska 2012.04.03. 08:34:07

Mivel 2 új csaj is bejön, én Tomi helyett abbahagynám az Omarral való smúzolást, és Nikit kezdeném el fűzni. És akkor a "család" cseszheti a védettséget...

Omar szépen ír.

f.fredericks 2012.04.03. 08:38:41

@dennis rodman: Karinthy Frigyes volt, még a Lost DVD első évadján volt is egy ilyen extra, csak lestem, és dagadt a keblem, hogy hoppá.

TT-t én sem ismerem, bár már jó ideje nem jártam a budapesti éccakában, lehet le kéne figyelnem. :)

@Neretil: az első nap alapján vállalható volt. A második nap után jött elő belőle az állat.

És akkor ma jön Csíra és az új csaj, érdekes lesz, valamint a szervezkedésre is kíváncsi vagyok, mert este nem tudtam kivenni, hogy kik voltak ott a medencénél.

IllaryBlasi 2012.04.03. 08:40:16

Az mekkora volt, amikor Omar azt mondta, hogy neki ne ossza senki az észt, ő már tudja kivel köt szövetséget: saját magával:)
Mikor jön Kíra??? Mi lesz benne a poén, ha a sok új gyökér már azt sem tudja ki Ő?

beacska 2012.04.03. 08:45:10

Egyre inkább azt gondolom, hogy bizony az lenne méltányos a többi lakóval szemben, ha Kíra akkor jönne vissza, amikor már alig van bent ismerőse:
-egyszer már kiesett
-a többi "új" beköltöző SENKIT sem ismer bent. Nagy előny neki, ha ő akár 1 embert is!
-épp elég kedvezmény neki, hogy visszajöhet
-ne is kapjon védettséget, ha jön

csiporog 2012.04.03. 08:48:05

@cézé: én azt hittem muzsikus után nem fog ennyire idegesíteni senki, de ez a fiú, fúúúúú

Charlie100 2012.04.03. 08:52:56

@IllaryBlasi: Broki igazábol echte Mézga Aladár! Mintha róla rajzolták volna!

mex18 2012.04.03. 08:55:41

Ha tényleg akkora ász az a Terror, akkor mit keres ott ?
Edina cuki volt úgy meztelen, de múltkor amikor a skorpió után ült és felhúzta a lábait és duzzogott, hát iszonyú asztal lábai vannak - nekem kiábrándító volt.Mint aki életében nem sportolt.

Nem értem miért kell csipásan spontán táncolni reggel, annyira átlátszó.

Hová tűnt a maci ?:)

Kabarészínész 2012.04.03. 08:57:41

Pít és Omar a két Homár.

mex18 2012.04.03. 08:57:43

@Charlie100: ja, avval a kalács mosolyával :)

speirs 2012.04.03. 08:57:52

Szerintem Kíra pont hogy védettséggel vagy valami hasonlóval fog visszajönni, mivel nyilván a pókmajom2-t vélik benne felfedezni a rendezők.

beacska 2012.04.03. 09:01:09

@speirs: szerintem nem fog. eddig mindig kellett tenni vmit a védettségért, nem adják ingyen. ill. a lakóknak kell lemondani róla...de ilyet úgysem tesznek többet

beacska 2012.04.03. 09:02:24

@speirs: jaaa, és legfeljebb a nézők próbálják ráerőltetni. nekem úgy tűnik a szerkik kínosan ügyelnek rá, hogy ne legyen még csak hasonló karakter sem a két szezonban...szerintem ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 09:07:17

Te jó ég! Egy 34 éves férfi ne hisztizzen már! Még egyszer kijelenti, hogy elmegy már nyitnám is az ajtót a szerkik helyébe, aztán győzne visszakozni. Persze tudom, nem rakják ki csak úgy, mert ő a leggázabb jelenleg a hotelben.
Alexa jól döntött, úgysem volt jövője. Omar eddig szimpi, mivel védettsége van, a héten megint fog fiú távozni, valószínűleg ráküldik TerrorTomra, aki ideális visszahozható karakter lehetne a végjátékban. 2 csaj jön az üres helyre, valószínűleg megküzdenek érte, így a régi csajok nemigen lesznek veszélyben sajnos.

Bejni 2012.04.03. 09:07:54

Én is Bp másik feléhez tartozom...

gratulálok (törölt) 2012.04.03. 09:12:53

A horvath eva honnan vitte magaval azt a temerdek casht? Kiutazott a stab sok koteg forinttal? Vagy miert nem pesoban kapja alexa a penztet?
Es egyebkent is, az a no nem latja, hogy milyen nyaktalan tomzsin nez ki a kamaraban, foleg ha keresztbe redozott felgyurt elonytelen szar cuccokban all oda.
Ez a gyurott homloku fel Budapestet ismero pasi nagyon harmatgyenge.. Allandoan vinnyog, latszik a homlokan. Biztos nagyon aggodik a megitelese miatt, de annyira jelentektelen.
Elvesztegettet energia.
De hatha a nep majd felemeli, ha hazaballag...

IllaryBlasi 2012.04.03. 09:13:43

Kövezzetek meg, de szerintem Noémi nem ostoba! Ha tényleg nem magyar anyanyelvű, csak tanulta, akkor nagyon jól beszél!!!
(NÁK-TIK-SUKSÜK-től eltekintve)
Rettenet nyelvérzékkel összekínlódtam 2 nyelvvizsgát, de biztosan ostobábbnak tűnnék egy Paradise Hotelben, mint ő,
idegen nyelven a legnehezebb viccelni, és venni a poénokat!

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 09:14:55

@Látnokzsálya: Omár nem homár, én Mr.Hisztit raknám össze Píttel a szingli szobába, egy kis gyertya, egy kis sejtelmes félhomály :-)

@f.fredericks: Nem jön ma Csíra

@Charlie100: :-DD

@mex18: Igen! A macit vissza de sürgősen!

Vadkörte82 2012.04.03. 09:19:36

Szegény Edina annyira szerelmes, hogy már fáj..Máté meg egy tuskó, kezd kiesni a pixisből.

TTT gáz, menjen haza, ennyit a csajok nem rinyálnak, mint ő.

f.fredericks 2012.04.03. 09:20:12

@Pácsó Ármándó: a francba, lassan ő lesz az én Godot-om. :(

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.03. 09:24:27

@IllaryBlasi:

Igen, én is így gondolom. Ha idegen nyelven beszélsz, akármilyen jól is tudsz sosem fogod tudni úgy kifejezni magad, hogy ne tűnj egy picit ostobának az anyanyelvűekhez képest. Egyszerűen a gondolataid a saját nyelveden fogalmazódnak meg benned. Mondta is a Chuck Norris-os viccnél, hogy az szlovákul jobban hangzik.

Alexa, hogy megmondta Anikónak, hogy nagy csalódás neki :D:D

Ez az újTomi borzasztó..Egész este nyomta Omár agyát..

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.03. 09:25:13

@Vadkörte82:

Máté kiábrándult, kezdi idegesíteni a lány.

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 09:25:39

@IllaryBlasi: Gyerekkorában tanította őt a nagymamája, folyamatosan magyarul beszéltek, stb. Később használhatta Szlovákiában is a mindennapi életben a magyar nyelvet. Gondolom, ha kiskorodban te is lehúznál jó pár évet egy adott nyelvi környezetben, akkor neked is jobban menne, mint most felnőtt fejjel.

Nekem tetszett ahogy Pinakkina cinikus szöveggel húzta őket a pénzzel! Tényleg, akkor ezt a 850e Ft-t leveszik a 25milkából amit a végén lehet nyerni? És mennyi zsöci lehetett abban a zsákban összesen ?

beacska 2012.04.03. 09:27:58

szerintem Tominál ugyanaz van, mint anno Shadinál: bejött nagy mellénnyel, mert otthon, a saját kis mikroközösségében ő volt a Jani, itt meg nem úgy fogadták, nem úgy alakulnak a dolgai, mint várta. Bizonytalanul érzi magát, és nekiáll picsogni. Shadi ugyanezt csinálta, csak ő 24 évesen, és a nagy eszével és nagy egójával nekiment a "nagyfiúknak" (Attila, Peti, Gergő)...Tominak ennél több esze van, ill. még csak a 2. fázisnál tart.

Anikó nagyon szimpatikus volt, ahogy próbált bele lelket verni, jobb kedvre deríteni a táncikálással. A riport szitkozódását tették be, de azért ő volt az egyetlen, aki megpróbálta ápolni a lekét...

vacendac 2012.04.03. 09:29:16

De elég homáros volt az is, amikor a Pít gyerek Melákot bírkózta :-)))

jamesz 2012.04.03. 09:30:22

Ahogy ott magyarázott a bejáratnál Terror Tamás, én tényleg azt hittem, hogy a szingliszoba sarkában van egy igazi darázsfészek:-)))
Pitsa tudja ott mehikóba'...skorpió meg darázs...eh.

Tamáska lesz a férfi Pókmajom?

Nekem is eszembe jutott, hogy csak úgy átvettek ennyi cash-t??A reptéren? Nanemá.

jamesz 2012.04.03. 09:31:32

Amúgy a szerkik is figyelik a netet....először Niki vallotta be, hogy nincs több vetkőzés, ha ennek vége, majd Ratyinak kikiáltott Pít volt 2 nővel is.

kolbász józsi 2012.04.03. 09:31:42

Úgy érzem megvan a 2. évad Szöszije TTT személyében. Nekem már rendesen nárcisztikus. Borzasztóan szánalmas egy figura.

pilar ternera 2012.04.03. 09:31:56

TT nem is férfi, hanem egy hisztis p.cs@! valahogy az is szánalmas, hogy Omarral akar szövetkezni, pedig ők a szinglik, tehát elvben "ellenségek", csak így, hogy Omar védett ő van nagy sz@rban!
nehogymár ez a pali vágja haza Melákot! akkor nincs igazság!
Melákon legalább röhögünk, ez a rinyagép viszont idegesítő! de nagyon!

IllaryBlasi 2012.04.03. 09:31:57

@Pácsó Ármándó: Nálam Noémi respect. Ha a játékát nézed, akkor végképp nem ostoba. Kedves mindenkivel, mindig van "B terve" (most Omar), jól érzi magát. Edina nekem sokkal butuskábbnak tűnik.

pilar ternera 2012.04.03. 09:35:37

Máté meg egyszerűen nem fogta fel, hogy miért durcizik Naíva. Butuska kisfiú! Pedig az alapján, amit TT mondott Naívának, nem alaptalan aggodalom...

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.03. 09:36:17

Na levettem a kezem Tomiról (nem ÚGY). Az elején őt gondoltam a józan észnek, kis szelíd hangjával, most meg itt pattog, hogy nem ő a nők kedvence, meg megint a szingliszobában kell aludni! Tett valamit azért hogy megkedveljék? Ezzel a fejjel-a-falnak sílussal csak ellenségeket szerez.

pilar ternera 2012.04.03. 09:36:36

@IllaryBlasi: sztem Edina sem butuska, csak túlságosan ragaszkodik Mátéhoz, lehet, hogy ez lesz a veszte...

beacska 2012.04.03. 09:36:53

@jamesz: bementek a bankba és forintba vették ki....na neee, hogy ezt magyarázni kell! ;)

és azért nem pesoban, hogy lássák a megszokott mennyiséget

beacska 2012.04.03. 09:37:35

@jamesz: ill, benne volt egy hármasban, amiről nem árulta el, hogy az egyik pasi volt-e ;)

f.fredericks 2012.04.03. 09:38:36

@vacendac: és amikor Noémi bökdöste a fenekét? Ha egy kicsit arréb megy az ujja, Pííítnek jó lett volna. :)

IllaryBlasi 2012.04.03. 09:39:22

@beacska: Sztem a Gazdálkodj okosan!-ból vették ki, vagy fénymásolták és itthon utalták a számlájára!:)

beacska 2012.04.03. 09:41:18

@Pilar Ternera: és szerintem rendes dolog volt tőle (T.), hogy megmondta Edinának, hogy le tudja vonni a következtetést. (bár az indok nem volt valós, hisz Nikivel egészen másról beszéltek).
Máté nekem nem túl szimpi ezzel a viselkedéssel: az újakat élből elutasítja, nem is "jópofizik" velük, meg sem próbálja megismerni őket. Bezzeg a védettet uszítja az általa nem szimpatikusra. Persze, ez egyszerűbb megoldás, de nem szimpatikusabb...

jamesz 2012.04.03. 09:41:38

@beacska: Pítnél soha nem lehet tudni muha.

Ott abban a bankba' tartanak forintot? Mert itt nálunk a zótépébe ha pesoért mennék biztos beletartana vagy 2 hónapba mire lenne 850 ropinak megfelelő:-)

független sorozatfüggő 2012.04.03. 09:41:44

@Fehér pamacs gusztáv:

Nem csodálnám, ha Broki kiábrándulna. A 10/10-es önjelölt szexistennő vihogása, vinnyogása már olyan szinten idegesítő, hogy azon kaptam magam, szinte már várom, hogy valaki hazaküldje.

beacska 2012.04.03. 09:41:57

@IllaryBlasi: :)))) erről nem is beszélve ;)))

beacska 2012.04.03. 09:43:38

@jamesz: Biztos találnak olyan bankot. Bejelentik, hogy 1 hét múlva kelleni fog...szerintem ez itthon is megoldható, nem vagyunk se mi, se ők a világ végén ;)

de átértékelem az általam elmondottakat: papírpénz volt, és kész ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 09:43:43

@IllaryBlasi: "Kedves mindenkivel" :-DD

Sokat konszolidálódott az utóbbi napokban, az igaz. Píttel megtalálták egymás nőies oldalát és mintha megéhezett volna a cicusa :-)

@Pilar Ternera: TTT-nek jelenleg semmi hatalmi sincsen és Omár védettségét muszáj most elhasználni a kiválasztáson, szóval repülni fog Senor FélBp.

candyperfumegirl 2012.04.03. 09:44:08

Én is a másik egymillióba tartozom, hálaajólgnek. TTT abszolút vállalhatatlan, ezzel a hisztijével meg már soha le nem mossa magáról a látens dolgot. Omart bírtam, ahogy leszarom-mosollyal nyugtázta Terror kirohanását az együttalvásra.

Rozita 2012.04.03. 09:44:38

Én a Felvidéken nőttem fel és mivel magyar többségű városban a sok szlovák kisbarátnőm tökéletesen tudott magyarul. Azt hittem a szlovákok jöttek hozzánk vendégségbe, és kedvesen megtanulták az "anyanyelvet".
Hja, nyolcvanas évek, mikor még Fico a kanyarban sem volt...

IllaryBlasi 2012.04.03. 09:46:00

@Pilar Ternera: Szerintem Edina nem fogta fel, hogy Máté nem az a jópofizós típus, mert tudja, hogy mennyire gáz a védett játékosnak csontig benyalni. Kb. mint egy új munkahelyen, amikor azzal kezded, hogy tepersz a főnöknek. Ettől függetlenül Máté a legszimpatikusabb Omárnak, tehát no para!

nemecsek ernő áruló 2012.04.03. 09:47:34

@IllaryBlasi: "NÁK-TIK-SUKSÜK"
Van erdélyi magyar anyanyelvű ismerősöm Marosvásárhelyről, aki ugyanúgy beszél, mint Noémi.

IllaryBlasi 2012.04.03. 09:49:36

@nemecsek ernő áruló: Néha a Dédimnél is becsúszik néhány:) Szerintem így tanította Noéminek is a Mami!

Ivan Berger 2012.04.03. 09:49:43

@Pácsó Ármándó: szerintem egy misi lehetett a zsákban, mert eleinte még százasával húzta ki a dellát, 800 után viszont befékezett és már csak ötvennel lépett feljebb

IllaryBlasi 2012.04.03. 09:50:39

@Pácsó Ármándó: Froclizol?:) Javítok: Ha érzi, hogy meleg a pite, kedves mindenkivel!

pilar ternera 2012.04.03. 09:50:42

@beacska: igen, már Máté is nagyon unalmas, semmit sem csinál, a piáláson kívül semmi nem érdekli...pedig nem hülyegyerek...@Pácsó Ármándó: azért kár lenne, ha repülne, mert akkor ki idegesít majd minket? :D
Omar is kis simulékony, "nem sok vizet zavaró" típusnak tűnik.... belefulladunk az unalomba. :(

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 09:51:46

@Ivan Berger: És szerinted levonják a 25 millióból a most kiadott pénzt?

pilar ternera 2012.04.03. 09:52:10

@IllaryBlasi: igen, ez igaz, de a nyalás és a normális barátkozás között azért van néhány lépcsőfok...

pilar ternera 2012.04.03. 09:53:25

@Pácsó Ármándó: biztos, hogy nem vonják le! nem lenne korrekt. a főnyeremény 25 milla, függetlenül attól, hogy közben miket találnak ki!

IllaryBlasi 2012.04.03. 09:53:35

@candyperfumegirl: Ez a TTT egy FANTOM/VÁMPÍR/VÉRFARKAS vagy ami a valószínűbb egy lúzer idióta, mert nem ismeri senki (a hogyvolt egy abszolúte reprezentatív minta-populáció:)! Bár jómagam VIDÉKI volnék.

Nevem Earl 2012.04.03. 09:54:03

Hát, én is itt élek hamincegynéhány éve, de kiafaszomaza TerrorTomi?

@kolbász józsi: Jó a párhuzam Szöszivel. :)

Ivan Berger 2012.04.03. 09:55:50

@Pácsó Ármándó: szerintem a 25 marad

@Pilar Ternera: szerintem ha Idegbeteg TT repül, a szerkesztők majd jó érzékkel bedobják Csírát, hogy állandóan legyen valami konfliktusforrás

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 09:56:07

@IllaryBlasi: Csak megmosolyogtalak :-)

@Pilar Ternera: Majd bejön ma egy ikerpár lány, akiket nem tudnak megkülönböztetni és titkos feladatokkal feldobják az egészet :-). Vagy nem.

IllaryBlasi 2012.04.03. 09:57:30

@Pácsó Ármándó: Pácsót szerki-nek!!!! Bár kicsit retro-pornós az ötlet, de támogatom!

Eruka 2012.04.03. 09:58:26

én azon dobtam le tegnap az ékszíjat, hogy vajon egy 22 éves hosztessznek miért nem nagy durranás 850k??????
egyébként hibátlan döntés volt részéről. :)

Naivának annyi... tizen darab pasi után nem tanulta meg, hogy EZT nem csináljuk velük? ez a folyamatos nyavajgás, szabályozás...nem vezet sehova (vagyis igen..haza :))

TTT egy barom! én is az éljenzők közé tartoztam, mert elsőre normálisnak, a benti átlagnál intelligensebbnek tűnt... de mostanra egy barom állat lett :o ilyen egy hisztis faszt a föld nem hordott a hátán (vagy csak nagyon keveset :))

HMF 2012.04.03. 09:58:49

Terror Tomit én se ismerem :)

Akkora pofája van, hogy az hihetetlen.Biztos a haverok között otthon nagy a sikere,de innen úgy ki fogják b.szni a játékostársak, hogy csak na....

És általában tényleg az a b.zi aki így viselkedik :)

pilar ternera 2012.04.03. 10:00:54

@Eruka: honnan tudná egy 23 éves csaj, hogyan kell bánni a pasikkal?!?!?
egyébként nem céltalan szabályozás volt csak...

LoveMy 2012.04.03. 10:01:23

@IllaryBlasi:
Egyáltalán nem így van, mert pl: Edina volt az, aki felvilágosította Noémit a Píttel való kapcsolatának milyenségére stb. illetve tökéletesen átlátta TerrorTomit és szándékait, és a most kialakult helyzetet Omár védettségével. Bár abban, hogy kit kell szétválasztani(Edina-Máté erős páros) TerrorTominak a Műanyag stuffolta alattomosan! TerrorTomi már az elejétől fogva undorítóan viselkedik, most ahogy Omárnak osztja az észt, hááányás, viszont az tökjó, hogy ezt az Omár sem veszi be!

LoveMy 2012.04.03. 10:01:44

@IllaryBlasi:
Egyáltalán nem így van, mert pl: Edina volt az, aki felvilágosította Noémit a Píttel való kapcsolatának milyenségére stb. illetve tökéletesen átlátta TerrorTomit és szándékait, és a most kialakult helyzetet Omár védettségével. Bár abban, hogy kit kell szétválasztani(Edina-Máté erős páros) TerrorTominak a Műanyag stuffolta alattomosan! TerrorTomi már az elejétől fogva undorítóan viselkedik, most ahogy Omárnak osztja az észt, hááányás, viszont az tökjó, hogy ezt az Omár sem veszi be!

pilar ternera 2012.04.03. 10:02:20

@Eruka: honnan tudná egy 23 éves csaj, hogyan kell bánni a pasikkal?!?!?
egyébként nem céltalan szabályozás volt csak...

pilar ternera 2012.04.03. 10:05:15

Egyébként sztem Tomi nem homár és homofób sem, csak totál behiszizett, hogy megint nincs párja és be van szarva de nagyon! főleg, hogy Omar még védett is... ennyi. megint rosszul adta elő magát, ezért úgy nézett ki, mintha az Omarral való együtt alvás lenne a legnagyobb gondja, pedig hát, nem az....

IllaryBlasi 2012.04.03. 10:10:02

@LoveMy: ÁÁÁÁÁÁÁ leharapták a fejem:D
Szerintem, ha annyira eszes csaj lenne, akkor látná, hogy Máté csak játszik vele, és nem csak rá koncentrálna! A direkt smúzolás soha nem jön be. Ez a passzív-agesszív viselkedés nálam kiveri a biztosítékot! (Pl. jaj, skorpió, jaj rendeljetek helyettem csirkét, jaj Máté nem ugrik első füttyre...)

Eruka 2012.04.03. 10:10:56

@Pilar Ternera: nemrég elhangzott, hogy 10-20 pasija volt (22 évesen!!!)....szal akkor csak kellene sejtenie valamit.. :)
de nem... nem véletlen lett Naiva :)
mondjuk engem baromira idegesít! Máté tök jó arc, és sztem még jobb lenne Edina nélkül.
de ezt asszem még jó darabig nem láthatjuk :s

LoveMy 2012.04.03. 10:11:29

@Pilar Ternera:
ez sem minősíthető "csak úgy szórakozom" vagy "nincs jobb dolgom" csesztetésnek, amit Edina mondott Máténak! Mivel Omár védett a fiúk veszélyben vannak, de Edina még nem tudja, hogy Omárnak Máté szimpi, a lányok közül Anikó jön be neki.

Vackorkörte 2012.04.03. 10:11:34

Tán Naivának akkor el kellett volna mondania Máténak, hogy haver, ez a baromarcú Tomi is azt mondta, hogy kirakott volna, mert seggfej voltál vele, ezért mondtam, hogy legyél kicsit barátságosabb a Hamiltonnal, aztán nincsen hisztéria.

IllaryBlasi 2012.04.03. 10:12:25

@Pilar Ternera: Szerintem sem, csak egy hiú, egoista gyökér, aki előre vizionálja, mennyi fogják itthon a szerencsétlenkedésével szívatni a haverjai!

Bar Kochba 2012.04.03. 10:14:33

Ezennel megnyitom az "én Budapest másik feléhez tartozom" klubot. :)

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 10:15:31

@IllaryBlasi: :-)
Inkább bemennék egy hétre 850e Ft-ért nyaralni, Anikót bespeedelném és lekapná a pókokat a sarokból, Melák kapna egy tükröt farkasszem néző versenyhez, Brokinak vinnék egy számmal nagyobb gatyókat, Hisztisnek egy tál kék osztrigát, Edinának egy radarálló műszerszámot, Leventének egy helyzetjelzőt, Omárnak füldugót csütörtökig, Pítnek "fidibusz balzsit", Műanyagnak szőke parókát, Noéminek meg egy hordozható rudat.

IllaryBlasi 2012.04.03. 10:16:10

@Bar Kochba: Én pedig a "Bevallom, első blikkre szimpatikus volt TT, de már elmúlt" klubot!

LoveMy 2012.04.03. 10:18:47

@Pácsó Ármándó:
és TerrorTominak semmit sem?
Szegény...:DDD

nyílegyenes labirintus 2012.04.03. 10:19:06

Sokat segítene nagy Broki hangulatán és Naivához fűződő viszonyán, ha végre a csaj felszabadítaná kis Brokit a nyomás alól, és enyhítene a szenvedésén. Máté egyből lojálisabb lenne mindenkivel. De hát a kamera nagy úr...

TTT egy idióta. Nem is értem, hogy ekkora arccal hogy fért be a hotelajtón. Saját maga alatt vágja a fát ez a pöcs, bár valószínűleg bent marad a "műsor" kedvéért, ha van eszük a szerkik leschmittelik a tavalyi Pókmajom ámokfutást, és elindítják a miniháborút, amúgy is most a csajok lesznek többen, úgyhogy TTT don't be fos, bent maradsz.

IllaryBlasi 2012.04.03. 10:19:17

@Pácsó Ármándó: Korrekt kis tervnek tűnik, nyomás!

Ivan Berger 2012.04.03. 10:19:36

@LoveMy: Terror a kinti életben valószínűleg célt ér az állandó nyomulásával, utasítgatásával. A vállalkozásában ugye ő a főnök, egyébként meg ott van a sokat hangoztatott egzisztencia, és közel egymillás karóra, vagyis ha valami szép szóval nem megy, megveszi az embert kilóra.

Na ez az, ami az édenben szart sem ér.

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 10:21:55

@LoveMy: Ő a Hisztis az osztrigákkal :-)

LoveMy 2012.04.03. 10:23:13

@nyílegyenes labirintus:
Szerinted már nem tette meg Edina?
Jaj, dehogynem!!! ;)))
Csak emlékezz füligszáj Máté egyik ezzel kapcsolatos nyilatkozatára!

hha96 (törölt) 2012.04.03. 10:23:45

@Eruka: "...Naivának annyi... tizen darab pasi után nem tanulta meg, hogy EZT nem csináljuk velük?"
Ember, Naivának úgy volt tizenpár pasija ha hozzászámoljuk az oviból Pistikét, meg Gergőkét és Józsikát ésatöbbit.
Dugni meg max. 2-3 különbözővel, de lehet sokat mondtam, mert a szexuális viselkedés-kultúrája az egyenlő a nullával = az élet, ill. a volt partnerei nem tanították meg jópár alapvető dologra.

vacendac 2012.04.03. 10:28:27

Az Edina csajszit amúgy bírom, de amikor már huszadjára mondja, hogy "kérlek", "kérlek", "kérlek", már a frászt hozza rám :-) Mint a Big Brother Zsanett, amikor Domestossal a kezében kérlelt mindenkit :-)

pilar ternera 2012.04.03. 10:29:39

@LoveMy: sztem én is ezt mondtam! :-)

pilar ternera 2012.04.03. 10:31:25

@Eruka: ami vagy igaz, vagy nem, de mellesleg a "10-20 pasival feküdtem le" nem egyenlő, a "tudok is a férfiak lelki világáról valamit" állapottal....

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 10:31:44

@vacendac: "robothgép", "Margith híd"

@nyílegyenes labirintus: Hogy lesznek most többen a lányok?

pilar ternera 2012.04.03. 10:38:29

én sem értem ez a "lánytöbbség" dolgot! honnan tudjátok, hogy több lány is bemegy??

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 10:40:23

@Pilar Ternera: Kettőt mutattak az előzetesben, de így még mindig csak 6-6

IllaryBlasi 2012.04.03. 10:41:18

@Pilar Ternera: Az előzetesben látszott két pár láb, ahogy bejön:)

pilar ternera 2012.04.03. 10:44:53

@Pácsó Ármándó: @IllaryBlasi: hűűű, de szemfülesek vagytok! :-) nem néztem...

Müszélia 2012.04.03. 10:47:14

sajnálom Alexát. a zseton meg bizonyára bruttó, és a feléből nem lehet sokat utazni. ha még eg kicsit vár, ennyi lesz a bkv bérlet.

biohazard 2012.04.03. 10:54:38

A szlovák csaj is furcsa, telefonszámlát nem tud fizetni, de Tag Heuer fityeg a csuklóján. Mondjuk lehet, hogy tízdolláros, de akkor is.

Sokorai_Atala 2012.04.03. 10:55:33

Terror Té pont úgy táncolt, mint akit most szalajtottak Rubint Réka fitness órájáról. A lépések, a karmozdulatok....ahhhh:)

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 10:59:24

@Sokorai_Atala: Biztos nagy Réka koma rajongó!
A második képen az az alakzatbaállós fitness-tánc nagyon spontán volt. :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 10:59:53

Sziasztok!

@Müszélia: miután letették a pénzt az orruk elé, nem hiszem, h eljátsszák, h ti ennek csak a nettóját kapjátok meg!

@Pilar Ternera: bizony nem. Attól (ha!) odatette magát pár pénisznek, nem jelenti azt, h tud is bánni a pasikkal, lévén akkor lenne valaki mellette pl..., max azt, h megdugták, ahhoz meg nem kell érteni a pasikhoz:P

Lacka929 2012.04.03. 11:00:35

@beacska: Játékpénz volt. Az igazit megkapta itthon, amikor hazajött, adóigazolással és szja-levonással, majd vagy kiadási pénztárbizonylattal, ha kézbe kapta, vagy átutalták neki. Szerintem.

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 11:05:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szia!
Edina egyértelműen nem ért a fiúkhoz, pláne nem Mátéhoz.

pilar ternera 2012.04.03. 11:05:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: minthogy a nők 98%-a nem tud, de, hogy egy 23 éves csaj nem, az biztos!:-D
hozzáteszem: sajnos...

mellesleg sajnos el tudom képzelni, hogy ez bruttó pénz! mint ahogy minden vetélkedőben is az....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 11:05:43

@Λατζκα: kérdés, h nyereménynek minősül-e vagy inkább "ajándéknak". :)

Egy "ekkora" összegnél feltételezem a viasatról, h ha más nem, de leadózott már az összeg, lévén készpénzben rakták le az orruk elé!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 11:09:05

@Pilar Ternera: vetélkedőben igen, de itt nem hiszem, a 25 milkánál már talán, nem tudom:D

23 évesen bőven lehet érteni a férfiakhoz (kérdés, mi alapján állapítjuk meg, h valaki ért hozzájuk...), ha belegondolunk, ilyenkor régen családosak voltak az emberek, gyerekkel, felnőtt elvileg, át kellene látnia a helyzeteket. Legfőképp, h ez a műsor nem társkereső műsor és így állni hozzá.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.03. 11:09:54

Terror Tomi priceless.

Nem a nőtlenség miatt égett a legnagyobbat a fél város előtt, hanem emiatt a beszólás miatt...a fél ország előtt.

Alexát nem értettem. Szerintem ez a csaj sem százas, de ez van.
Omár meg a legnormálisabbnak tűnik még...

Brokiéknál vita van. Alakul ez!:)

pilar ternera 2012.04.03. 11:11:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az, hogy lehet gyereked, esetleg van is és elvileg felnőtt vagy, nem jelenti ezt. és régen más volt a helyzet: sokkal több volt a megalkuvás mint manapság...
szóval mást értek azalatt, hogy valaki ért a férfiakhoz/nőkhöz...

ha valaki szerelmet keres ebben a játékban, az régen rossz...

bvb08 2012.04.03. 11:12:00

A tegnapi adás legnagyobb poénja kimaradt... :)
Nem tudom írta-e már vki, nem volt időm most visszaolvasni a kommenteket.
Este ahogy kezdődött a buli és elindult vmi tucc-tucc szám, Terror megszólal: "Ez az Ákos-Halott virágok".... :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 11:12:48

@Alfonzina: ne essünk túlzásokba, nem nézi a fél ország:D:D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 11:14:50

@Pilar Ternera: te személy szerint, mit értesz az alatt, h bánni tudni kell(ene) a férfiakkal? (amúgy van másik oldal is, Máté is csak várja, h rábukjanak)

IllaryBlasi 2012.04.03. 11:17:19

@Pilar Ternera: Azt hiszik a népek, hogy ez egy buta valóságshow, közben pedig nagy odafigyelést és agymunkát igényel a kedves nézőktől:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.03. 11:17:50

@Pilar Ternera: az,hogy szerintem semmivel nem volt kisebb esélye, mint a többinek.
lsd. tavaly Alízt.
(igaz a döntőben ráfázott, de végül Kristóf csengetett neki pár millert)

pilar ternera 2012.04.03. 11:18:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Máté is gáz, ez nem is kérdés... nekem azért mert ő egy szalmaszálat nem tesz keresztbe a játékért.

hűű, arról pedig órákig lehetne beszélni és itt elég OFF is... :-D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.03. 11:18:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: de több, mint fél Pest, szóval még mindig jobb lett volna hallgatnia.

jo.e 2012.04.03. 11:19:37

@bvb08: Ja, arra én is felkaptam a fejem, hogy mivaaan? Csak kicsit lőtt mellé :)
A pénz tuti brutto volt, letették elé v. sem!

nyílegyenes labirintus 2012.04.03. 11:20:36

@LoveMy: Háááát, kimondva nem volt. Én is sűrűn szoktam vigyorogni, de ez még nem jelenti, hogy paráználkodtam az éjjel. :)

@Pácsó Ármándó: Azt nem tudom, de mivel jó ideje a fiúk vannak szopórolleren, logikailag az a törvényszerű, hogy a csajok is érezzék kicsit a törődést...

@biohazard: :O Hogy a fenébe tudjátok az iylet kiszúrni? nem semmi...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 11:21:01

@Alfonzina: :D:D:D

@Pilar Ternera: hjaa, lenne mit mondani, amire a pasik teljesen rá is cáfolnának:D

Edina-Máté mehet haza tőlem.

pilar ternera 2012.04.03. 11:22:22

@Alfonzina: másra számított. azt hitte nagy buli lesz a egész, szeretik majd, könnyebb lesz, stb...ehhez képest marhára nem találta a helyét, érezte ő, hogy Tomi az első adandó alkalommal beáldozza majd, úgy gondolta, neki úgysem tart sokáig ez a játék. mimózalelkű szegénykém, amivel csak itt szembesült, hát inkább még ép lélekkel és pénzzel kiszállt az egészből és közben volt egy olyan helyen, ahol lehet, hogy saját erejéből sosem lett volna.... nem biztos, hogy olyan rossz döntés volt...

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 11:22:44

@IllaryBlasi: "Azt hiszik a népek, hogy ez egy buta valóságshow, közben pedig nagy odafigyelést és agymunkát igényel a kedves nézőktől:D " :-DD

pilar ternera 2012.04.03. 11:24:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: csak azok a pasik cáfolnának rá, akik nem értenek a nőkhöz! ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 11:26:23

@Pilar Ternera: de mint ők azt tudják, nincs ilyen:) Tehát csakis mi gondolkodunk rosszul:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 11:31:12

@Pilar Ternera: már ma kora reggel is ráeszméltem fontos dolgokra, büszke vagyok magamra:D

Anikót viszont nagyon bírom:)

IllaryBlasi 2012.04.03. 11:32:00

@Pácsó Ármándó: Mekkorát fogok röhögni magunkon, ha nem két nő jön be!
Bár a héten a csajokon a sor, így lehetnek hármasikrek is!

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 11:32:22

@nyílegyenes labirintus: Teljesen egyetértek veled, a fiúkat sokkal többet szívatják, rendre többségben vannak (ezt most komolyan mondom).
Nem élet ez így bent: szegény TT lelke mindig felkavarodik, Melák és Broki nem kap mézescsuprot, Pít ruháját nem dicséri meg HÉ, Levente nem látszik a tükörben, soroljam még ...

pilar ternera 2012.04.03. 11:32:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: mint pl? :)

engem kicsit idegesít a stílusa, viszont a csajok közül az egyetlen, aki JÁTSZIK!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 11:35:30

@Pilar Ternera: pont a hipersége tetszik, meg az, h viccnek fog fel majdnem mindent, ez jó! Meg tud örülni apró dolgoknak is.

-de mint ők azt tudják, nincs ilyen:) Tehát csakis mi gondolkodunk rosszul:D-erre gondoltam:D plagizálás magamtól!

IllaryBlasi 2012.04.03. 11:35:52

@Pilar Ternera: Tökéletes párost alkotnának VV Petivel! VV Pétert akarom az Édenbe MOST!

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 11:37:54

@IllaryBlasi: Én csak rajtad! :-)
"Bár a héten a csajokon a sor, így lehetnek hármasikrek is!" 99-es mellbőséggel!
Illaryblasit szerkinek, de izibe!! :-)

beacska 2012.04.03. 11:39:08

@IllaryBlasi: hűűű, Peti agyfaszt kapna Anikótól :)))
Nikivel viszont el tudnám képzelni ;)
de Nikinek meg nem pálya, nincs zsé a bőre alatt ;)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.03. 11:45:23

@Pilar Ternera: egy ilyen nebáncsvirágnak nem itt lett volna a helye. látta az első részt, volt képe róla.
pff, mindegy. nem is értem.

IllaryBlasi 2012.04.03. 11:46:20

@Pácsó Ármándó: Grazie mille! El is vállalom, de nyomban! Már csak egy időgépet kellene összepattintanom:)

IllaryBlasi 2012.04.03. 11:48:29

@beacska: Egyértelműen Niki jönne be neki, megnézném befűzné-e őt is!

IllaryBlasi 2012.04.03. 11:51:00

@Pácsó Ármándó: Kit szeretnél a hármasikrek mellé??? Magamnak beküldeném Ryan Goslingot és Bill Murray-t!:)

pilar ternera 2012.04.03. 11:53:15

@Alfonzina: azt hitte, erősebb. önismeret teljes hiánya. ennyi.

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 12:07:22

@IllaryBlasi: (Rakjál fel valami avatart magadnak, ha van kedved)

Szívesen látnám bent Piper Perabót mint szőkét, Danielle Panabakert mint vöröset és Black Angelicát mint feketét.:-)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.03. 12:10:49

@Eruka: TTTvel kapcsolatban teljes az egyetértés. Én is örültem neki az elején, de egy rettentő nagy kretén lett belőle.

IllaryBlasi 2012.04.03. 12:12:19

@Pácsó Ármándó: Nemtom hogy kell:P Röhögni nem ér!

2012.04.03. 12:14:18

A pénzt a játékosok hozták ki a börijükben, mindenki betuszkolt 100 ezret a zoknijába.

2012.04.03. 12:15:17

VV Petit felejtsétek már el, zsírpocok!

JOKKA21 2012.04.03. 12:18:30

@beacska: hello.Ha hasonlítasz Edinára jó leszel nekem.:)

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 12:19:31

@IllaryBlasi: Itt legalul a "Szólj hozzá!" ablakban kékkel ki van írva, hogy: "Szeretnék avatart a hozzászólásaim mellé!". Katt rá és mindjárt kész is!

IllaryBlasi 2012.04.03. 12:20:17

@szerivan: Akkor viszont a "szerivan" sem ér!:)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.03. 12:22:29

@jo.e: @bvb08: Azzal is mellélőtt, hogy nem az a szám volt, meg azzal is, hogy nem ez a címe.
Sőt, tulajdonképpen az előadó neve sem stimmel teljesen :)

IllaryBlasi 2012.04.03. 12:22:36

@Pácsó Ármándó: Na jó, keresek vmi frappáns, de azért sejtelmes és egyben szellemes pikcsört! folyt köv.

2012.04.03. 12:26:21

@IllaryBlasi: Miért nem ér? Szeri mindig van, csak a mogyidugdosó pufi nem :) Nem szerizem VV Petit, nekem ő egy senki.

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 12:31:09

Amikor HÉ bejött másodszor a ződ zsákban, leültette őket és azt mondta: Bemutatok nektek valakit! Erre benyomta az egyik játékos TerrorT-nek, hogy Enricót :-)

kovácspéterke 2012.04.03. 12:38:44

@Pilar Ternera: hát lehet, de azért máté alaposan rájátszott edina érzelmeire, hiányzol meg imádlak stb. szóval lehet, h naív, de még mindig szimpatikusabb mintha egy kiábrándul pina lenne. egyébként sztem sokan így vihognak a párjukkal, meg megy otthon az ilyen fajta húzás, csak nézni nem olyan szórakoztató.

IllaryBlasi 2012.04.03. 12:44:08

@szerivan: Hű, te tényleg nem kedveled! Itthonra nekem sem kellene, de nem volt egy unalmas, szürke játékos, mint ÉH-ben is annyian!

LoveMy 2012.04.03. 12:54:03

@Mrs. Jackman:
Egyet értek veled!
De szerintem Máté is többet érez, mint amit mutat, max. a maga módján!

Erre bizonyíték:

www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/showbiznisz/pikans-magara-rantotta-a-fiut-az-eden-hotel-jatekosa-114520

pilar ternera 2012.04.03. 12:57:59

@LoveMy: azt tényleg "bizonyíték", ami egy pletykalapban megjelenik?! csak kérdezem...;)

pilar ternera 2012.04.03. 12:59:22

@m@g: szted komolyan hasonlítanak?! :O
és azért írtad el a nevét, mert TÉNYLEG ismered? ;)

m@g (törölt) 2012.04.03. 13:06:44

@Pilar Ternera: Szerencsére nem ismerem, csak a színészt láttam 1-2 filmben és szerintem mint 2 tojás.

pilar ternera 2012.04.03. 13:07:57

@m@g: nekem nem hasonlítanak! pedig azt hittem szándékosan írtál GUY helyett GAY-t, mert ismered....:D

Gergoooe 2012.04.03. 13:10:53

Azt mondja meg valaki, hogy a 25 milla most ezzel a 850e-rel csökkent vagy mifene?!

m@g (törölt) 2012.04.03. 13:11:32

@Pilar Ternera:
Az persze szándékos volt, annyit picsog, megérdemli.

LoveMy 2012.04.03. 13:11:35

Mrs. Jackman 2012.04.03. 12:38:44
hát lehet, de azért máté alaposan rájátszott edina érzelmeire, hiányzol meg imádlak stb. szóval lehet, h naív, de még mindig szimpatikusabb mintha egy kiábrándul pina lenne. EGYÉBKÉNT SZTEM SOKAN ÍGY VIHOGNAK A PÁRJUKKAL, MEG MEGY OTTHON AZ ILYEN FAJTA HÚZÁS, csak nézni nem olyan szórakoztató.

Tökjól megfogalmazta és kiemeltem a lényeget!
Szerintem Edina-Máté kapcsolata egy teljesen rendben levő, ismerkedő, alakuló, próbálkozó két fiatalról van szó. Az is szimpatikus bennük, hogy érzelmek is hangsúlyt kapnak, Mátéban éppúgy, mint Edinában. Hiába próbálja bárki is vitatni, ahogy viselkedik a srác nem arról tanúskodik, hogy közömbös lenne neki Edina, és nem csak a szexre kell neki a lány. Nem csak arról van szó, hogy "megrépázza", aztán gatya fel csípőig és megy tovább a következő répáznivalóig! :)

beacska 2012.04.03. 13:13:39

@szerivan: hát pedig, bocs, ha felemlegetjük, ne olvasd el, ha fáj!

amúgy itt autentikus: ő castingolta a lakókat, úgyhogy DIREKTE a bosszantásodra minden nap meg fogom említeni! bleeee (nyelvnyújtó smile)...ha reagálsz rá negatív módon, akkor többször is! ;)

LoveMy 2012.04.03. 13:14:05

@Pilar Ternera:
abszolút nem hasonlít!
Bár amikor megérkezett TerrorTomi valaki azt írta, hogy olyan, mint Jason Statham!
Huuu...ez már sértés!
Már mint Jason Stathamnek! :)

beacska 2012.04.03. 13:15:53

@JOKKA21: :))) a nagy fenék megvan ;)))

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 13:18:04

@Gergoooe: Nekem aszonták a világlátott topiklakók, hogy nem csökken. Hivatalos közleményről nem tudunk.

@LoveMy: Megszavazok neked egy rózsaszín pirospontot ezekért a szép gondolatokért :-)

pilar ternera 2012.04.03. 13:19:59

@LoveMy: nekem az sem lenne sértés, mert az a pali sem jön be! :-P :-) de rá sem hasonlít. (olyan különleges! hihi...)

Fredo78 2012.04.03. 13:22:29

@bvb08: Kemény volt az biztos, erre szokták mondani hogy kettőből semmi. Ákos-Halott virágok Bonanza-Valami véget ért
Csak nekem tűnik fel hogy TTamás igazat mondott arról hogy a jányok keverik itten a kártyákat? Az induló 5-ből még 4 benn van az ötödiket meg még küldik vissza...

IllaryBlasi 2012.04.03. 13:22:50

@beacska: Neked aztán van vér a pucádban/csizmádban!:D Tényleg Ő AKIT NEM NEVEZÜNK NEVÉN castingolt????
(De hülyén néz ki leírva, hogy puca!)

beacska 2012.04.03. 13:27:03

@IllaryBlasi: :)))...állítólag...

(:))) tényleg hülyén néz ki :)))

Zabkása 2012.04.03. 13:27:38

Alexa jól tette tegnap, hogy fizetett utazást csinlt magának, esélye úgysem volt a fődíjra. Meg szerencsétlen nem évlezte az ittlétet.... bár béna is volt hozzá, nem tudott játszani. De hogy odavágott Hipernek a végén h csalódtam.... :D

TriplaT most az Éden legnagyobb madara, ez a hiszti kinyír..... sokan megmondták már csak ismételni tudom: otthon a haverok között ő a jani, de itt egyből kikukázza a közösség. Ahelyett, hogy játéknak fogná fel a játékot (!) itt rinyál, hogy Hamiltonnal kell aludnia, pedig ezen még röhögni is lehet, meg okosan kihasználni, hogy mint védett faszi ne legyen ellenem. De persze a mi kis Hiszti-Krisztink itt se tud a szájára ülni, ahogy nyomatja az olcsó dumáját Hamiltonnak az visszatetsző, szerencsére a McLarenes át is látja.

Kivi vagyok ma a két csajra, de én Csírát már nagyon várom, tényleg akkor poén ez, ha még vannak régiek. Mert az újaknak nem lesz meglepi, kapjon egy kis védettséget és uccu!

Edina-Máté már idegesítő, én bírom Edinát mert kedves-aranyos, a lábait leszámítva nekem be is jön. De ez a kérlekezés meg nyomulás.... Pl amikor basztatta Mátét, hogy menjen ki segget nyalni. Máté jól tette, hogy maradt, majd másnap egy bambi mellett talán amikro úgy esik.

Durva, hogy amennyire irritál ez a Melák, mert egy kocsmában sem tudnék egy asztalnál ülni vele, hogy lesz egyre "kedvesebb" az embereknek -köztük nekem is- mert nála irritálóbb embereket tesznek be. Meg Rico is megmondta, hogy érdekes figura, mert amennyire unszimpi annyira szerethető is. PErsze egy ostoba fasz, de néha eskü villant valami értékelhetőt.

TriplaT-ről még azt megjegyezném, hogy savazta Hipert, majd vele táncikált... hát tényleg jól megalázza így....saját magát. Pandorán magának kéne feltenni kínos kérdéseket szerintem, akkora majom. Órám többet ér beszólásával kinek akar felvágni? Akinek majd 1 méteres az órája, azt egy esetleges 25 misi nem csábíthatja annyira, hogy bávállalja azt, hogy esetleg az egész ország előtt lebőg.

Hamilton jó srác lesz, ez itt nem fog sok embernek beugatni, cserébe szerethető, majd meglátjuk, melyik párt fogja szétbombázni. Hiper tetszik neki, akkor mehet Levente a levesbe, bár vannak olyan adások, hogy Levit be se vágják, akkora senki. Szegény biztos elemz valamit.

LoveMy 2012.04.03. 13:27:38

@Pácsó Ármándó:
Köszi ;)
Bár érdekes lehet az a rózsaszín piros pont!
:)))

LoveMy 2012.04.03. 13:29:21

@Pilar Ternera:
A különleges túl szép megfogalmazás erre a palira!
Se testileg, se lelkileg...sehogy sem jön be ez TerrorT!

Neretil 2012.04.03. 13:31:08

@Fredo78:
Mivel hetek óta csak a fiúkat szopatják. A kezdő csapathoz képest eddig jött 6 új fiú (Omar, Tomi, Enrico, Pít, Elemző, Tamás) és csak 2(!) lány (Alexa, Adrienn). Szóval túl nagy tudomány nem kell nekik a bentmaradáshoz.

Vadkörte82 2012.04.03. 13:32:51

@LoveMy: nekem tényleg semmi bajom nem volt velük, sőt, de ez a tegnapi mutatványuk, ovis szint..megfogtam ezt+azt amazt..azok után h állandóan hemperegnek,sok újdonságot nem találtak. persze lehet ez az egész a szerkik jó vágásának köszönhető, kellett a feszkó és majd utána a békülő szex..öö..vagyis tapi.

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 13:34:30

@LoveMy: Az olyan romantikus fajta :-)

@beacska: :-)

@Zabkása: Kíváncsi vagyok, hogy Csíra nézheti-e a műsort a tartalékos ideje alatt?
Omárral TTT-t akarják hazaküldetni a bentiek szerintem.

IllaryBlasi 2012.04.03. 13:34:39

@Fredo78: Ember, rátapintottál a lényegre! A csajoknál elemi ösztön a keverés. Éppen ezért esett ki Alexa, nem tudta felvenni a ritmust. És most is új-lány fog kiesni, akárki jön be, ebben biztos vagyok!

Zabkása 2012.04.03. 13:38:58

@Pácsó Ármándó: szerintem nem, hatalmas előny lenne neki. Nameg akkor ezeket nem vágták még meg, 0-24be meg tuti nem nézheti. Meg sehogy se, épp ezért nekünk is izgi, ha mondjuk odamenne smúzolni TTT-hez, aztán hirtelen egy nap múlva rájönne, hogy OMG.
Szerintem is TTT-t akarják hazaküldeni, nem is lesz nehéz, pláne mert ezzel az okoskodással Omar felé nem erősíti meg magát

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 13:42:20

@IllaryBlasi: Kivéve, ha védettséget szerez most az egyik új csaj.

LoveMy 2012.04.03. 13:48:17

@Vadkörte82:

Biztos, hogy sok a szerkesztői vágás, és ezzel együtt sok az átvágás is, főleg az előzetesekben!
De jó is az a szerelmi huza-vona, vita, majd szex, vagy valami olyasmi! Bár ezt ez a szexet is lehet, hogy szerkesztői vágás miatt nem láthatjuk -> ORTT Bünti

@Pácsó Ármándó:

Én szeretem a romantikát! :)
És baj? ;)

Hurri Kán 2012.04.03. 13:52:33

@Pácsó Ármándó:
Jó, de az a tervezhető, egyszemélyes változat. Valami komolyabb kellene :D

IllaryBlasi 2012.04.03. 13:57:04

@Pácsó Ármándó: Kettő egyszerre? Az durva! Nem értem Omar védettségét, ha csaj fog kiesni, minek? Bírom, hogy ilyen kaotikus a játék! Bár ezek még egy védettséget kijátszó taktikát sem tudtak végigvinni!
(Fülsértő szóismétlés:védettség:)

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 13:59:52

@gyvy: A lányokat jobban kellene itatni hozzá + több romantika a fiúk részéről :-)

Hurri Kán 2012.04.03. 14:01:39

@Pácsó Ármándó:
Ugyan nem ismerem az ormányosmedve nemét, de több romantikát nézek ki belőle a műsor bármelyik fiú szereplőjénél.
Monnyuk lányokat tény, h lehetne jobban itatni. Ha mindegyik fiú fatökű, hát legfeljebb szexelnek egymással. :D

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 14:04:30

@gyvy: gyvy-t szerkinek!! :-)

@IllaryBlasi: Omar bejövetelét én se értem, ráért volna a jövő héten jönni. (Egész jó meglátásaid vannak!)

Grozunol 2012.04.03. 14:08:14

@IllaryBlasi: Alexa távozásával felszabadult egy csaj hely a hotelben. Arra beküldenek 2-t valamilyen titkos feladattal. Amelyiknek nem sikerül vagy nem annyira mint kéne az még a párválasztás előtt kiesik. Így újra fel van töltve 5-re a csajok létszáma.

A ceremonián pedig megint pasi távozik majd Omar védettségebpl következőleg.

IllaryBlasi 2012.04.03. 14:10:42

@Grozunol: Jól hangzik, bár akkor kénytelen leszek egyetérteni azzal, hogy súlyosan szívatják a fiúkat!

LoveMy 2012.04.03. 14:14:03

@IllaryBlasi:

Így Omárral 6 fiú van és 5 lány perpill.
Ma ha bejön két lány, akkor 7 lány és 6 fiú lesz. Lehet, hogy így dobják fel az ÉH-t, hogy nem csak egy fog kiesni, hanem mindig lesz többféle variáció! Hiszen itt bármi megtörténhet!
Ezt mindig annyiszor elmondják, hogy tíz év múlva rémálmaikból felriadva leizzadva is ezt üvöltik majd:
"Itt bármi megtörténhet!"

Grozunol 2012.04.03. 14:14:04

@IllaryBlasi: Az Éden Hotelben bármi megtörténhet. :)

Nincs semmi lekötve, hogy mikor kell csajnak vagy pasinak menni. Ez a legjobb az egészben, hogy nem nyugodhatnak meg egy percre se.

Grozunol 2012.04.03. 14:15:04

@LoveMy:
Niki, Noémi, Aniko, Edina, Alexa volt.
Ebből távozott Alexa. Így most max 4 lány van. :)

Banyus83 2012.04.03. 14:19:38

@IllaryBlasi: Én is belépek!

@LoveMy: Szívemből szóltál...teljesen!!!!! És ezzel ki is veséztem Edina-Mátét, mert újat úgyse tudok mondani (hiába, ők a vesszőparipáim :-D ).

TTT -től agyfaszt kapok!!!! Ez a hiszti...komoly???? Na és a "Halott virágok"...ezen besírtam.

Ha tudjátok, nézzétek már meg a mai rész előzetesét. Amikor 4 srác beszélget a medencénél, hogy valakit ki kellene rakni (az nem derül ki, kit, szerintem TTT-t), akkor Pííít, Melák és Broki mellett nem egy új, szemüveges csávó a negyedik????? Vagy csak én néztem be...

Ja, és nem azt mondta TTT Hamiltonnak, hogy Hiper és Ostobenkó a legnagyobb szarkeverők? Csak mert Sixx Hiper és Naivát írta...

Banyus83 2012.04.03. 14:21:07

Ja, és Hamilton nagyon szimpinek tűnik!!!!

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 14:24:08

@Banyus83: Azt a csókát én is néztem szemüvegben és piros-kockás ingben!! Sajna most nem tudok előzetest nézni.

TTT azért kutyázta Noémávát, mert beszélt vele a közös dal után, bár Naivával sem szimpatizál.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 14:24:23

@beacska: de kemény vagy:)

Hajrá VVPéter!!!:D

@szerivan: én bírom, bírtam.

@gyvy: jó h nem a medvét ajánlod fel a fiúknak:D

dennis rodman 2012.04.03. 14:28:29

@LoveMy: azért szerintem is számold át a bentlévő létszámot..

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 14:29:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Akkora farokkal inkább a lányoknak :-)

De viccet félretéve, mutathatnának több macit!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 14:29:59

@Banyus83: nem tom, h ki az a pasi. Vagy valakiről nem tudjuk, h szemüveges! De miért beszélnének meg ilyet egy idegen, új pasival?:O

@IllaryBlasi: biztosan több pasi jelentkezett:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 14:30:55

@Pácsó Ármándó: van másik is neki:D A maci aranyos, tőem jöhetnek a skorpiók is:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 14:34:34

Reklám::D

BULIZZ EGYÜTT AZ ÉDEN HOTEL 2 JÁTÉKOSAIVAL!

ELSŐ ÁLLOMÁS: ÁPRILIS 12. SZEGED!

Ha szeretnél ott lenni, regisztrálj, hogy email-ben megkaphasd a buli helyszínét és pontos időpontját!

A bulikra csak 18 éven felülieket engedünk be.

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 14:36:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: "tőem jöhetnek a skorpiók is:D " mert azoknak is farkuk van? :-D

Pálcikának(Anikónak) mi volt az a mondata, hogy: "Megmutatom, hogy hol az a hely, ahol nem lehet beszélni, jó?"

IllaryBlasi 2012.04.03. 14:39:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Csak nem egy Skorpióhoz van szerencsénk szerény személyedben?

IllaryBlasi 2012.04.03. 14:41:20

Most nézem, hogy sixx 4-kor rakta fel ezt a bejegyzést!!!!
"The Sixx that never sleeps!"
(Béna poén, de szlovákul jobban hangzik:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 14:41:28

@Pácsó Ármándó: felettébb jó kérdés, fogalmam sincs:O Biztos van egy hely, ahol nem érzékelnek jól a kamerák?:O

Van farkuk, ja:D Jó csípős:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 14:42:44

@IllaryBlasi: csak akkor lett élesítve, az fent volt már hamarabb:D Szabadsága alatt nem fog ezzel szenvedni, meg is értem:D:D:D:D

Rák vagyok, kérlek:P

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 14:44:09

@IllaryBlasi: Ezt Sixx írta, mint szolgálati közleményt:
"Nem vagyok ezen a héten, így kérek minden szerzőt, hogy NE nekem, hanem a hogyvolt kukac gmail pont com címre küldje be a kész posztokat, mármint a feltöltés tényét, Nico Tindeath kolléga meg majd szépen élesíti őket. Mindezt péntekkel bezárólag, utána visszaállunk a rendes kerékvágásba. Köszi!"

IllaryBlasi 2012.04.03. 14:47:10

@Pácsó Ármándó: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Elnézést kérek, hogy készületlenségemmel borzoltam a kedélyeket!:DDD

IllaryBlasi 2012.04.03. 14:48:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Már egészen jól körvonalazódik bennem a "Cipellős" elkövetői profil;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 14:52:35

@IllaryBlasi: máskor igyekezzél minél több információt elsajátítani, aztán ha nem megy, akkor segítünk:D

IllaryBlasi 2012.04.03. 14:53:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Inkább nekem!:D
Bár úgy tűnhet, lopom a napot, éppen tanulok, erről jutott eszembe!

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 14:53:40

@IllaryBlasi: Csak borzoljad nyugodtan, ma ilyen közszolgálatiak vagyunk Rák kisasszonnyal, meg közben megszavaztam neked egy virtuális pirospontot a jó meglátásaidért :-)

@Banyus83: Szerintem, ha az egy új csóka(!), akkor már a jövőhétről van szó. A héten már ne jöjjön több fiú könyörgöm. Én is úgy emlékszem tegnap estéről, hogy TerrorTomot akarják kirakni, akkor lehet hogy csütörtökön nem ő megy?

LoveMy 2012.04.03. 14:54:58

@dennis rodman:
te soha nem tévedtél?

de ha esetleg szelektív az olvasásod, a a téves hsz-m alatt elismertem a hibám!

IllaryBlasi 2012.04.03. 14:59:05

Félve kérdezem: ezért nincs élő kibeszélő????
Megyek futni, puszi nektek!

Banyus83 2012.04.03. 14:59:18

@Pácsó Ármándó: Csak jövő hétről még biztos nem mutatnak előzetest...

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 15:05:28

@IllaryBlasi: Ezért! Fuss IllaryBlasi, fuss!

@Banyus83: Azt is megspoilerezték már Muzsikus távozása előtt, hogy Levi Anikóval alszik! Persze én is csak találgatok itt a vakvilágba

playoff szakáll 2012.04.03. 15:08:57

Melák: Te bélyeges vagy?
Műanyag: Mondtam, a fotózást, meg ezt a bulit megcsinálom, és én befejeztem, ennyi.

Azért ezek jók. Kell az Extra.

2012.04.03. 15:15:37

@IllaryBlasi:
Lehet fokozni:
Ő már reggel négykor Sixx
(Béna poén, de szlovákul jobban hangzik:))

Banyus83 2012.04.03. 15:34:10

@LoveMy: Na igen...
@Pácsó Ármándó: Ki tudja...este meglátjuk :-D

Banyus83 2012.04.03. 15:39:37

@Pácsó Ármándó: Közben megnéztem még egyszer azt az előzetest és már abban sem vagyok biztos, hogy a másik kockás inges Broki volt...szóval befejeztem a találgatást :-D :-D

kokósmacska 2012.04.03. 15:43:12

Sziasztok!

Én ismerem TTT-t, igaz csak látásból. Az arc kvázi törzsvendég volt (illetve még lehet, hogy most is az, csak én már nem járok oda) a 13. kerületi zoxigénben. Egyedi stílusa szemet szúrt már ott is, és mindig lelkesen osztotta az észt a legújabb fitness trendekről. Az EGY egzisztencia pedig egy szakadt aston martinban jelentkezett, amelynek köszönhetően tényleg a helyi gyúrós arcok koronázatlan királya volt.

Szóval, mit nyertem?

kokósmacska

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 16:06:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Köszi!

SPOILER ON
Bakter még a végén igazunk lesz és tényleg egy ikerpár jön be!
A négy összeesküvőből csak Melákot ismertem fel,a többit nem, a fekete srácot aki beszél, már láttam castingfényképen. Ez nagyon későbbi előzetes lehet, emlékszem amikor Csíra sírt a krokodilok miatt, azt is bejátszották már 2 héttel előre, mintha a kiválasztás miatt sírt volna.
SPOILER OFF

ő-szinte 2012.04.03. 16:21:57

@JOKKA21: hehehe, akkor sokra nem mész vele;-D Nyisd k a szemed, Edina nem szexel! csak mondja, hogy fog...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hurri Kán 2012.04.03. 16:22:50

@Pácsó Ármándó:
Akkor elég hamar betiltanák a műsort. :D

ő-szinte 2012.04.03. 16:27:31

@szerivan: há még hogy senki...:-O ő igen is a könyvesházi fijjúk vezére! na

szép kis csapat volt:DDDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.04.03. 16:38:43

@Banyus83:
Érdekes az az éjszakai fiú négyes: a szemüveges kockás inges ismeretlen, a másik kockás inges TALÁN Máté, de nem látszik jól az arca.
Viszont ez is jó pár hét múlva lesz, mert időben kivel lenne már Melák és Pít ennyire bizalmas?

Dr. Dzsásztisz 2012.04.03. 16:41:31

Én sem ismerem TTT-t!
Alexa piszok rossz csaj, alaktalan és ostoba.
Edina egy zigóta, ahogy Melák is.
Télleg Noémi a legnormálisabb.
Anikó a legjobb seggű, de együtt egy káosz agyilag.Műanyag - nevében minden benne van, de golyóérett kategória.
Levi szerintem drogos.
Pít tuti meleg.
Omár még nem mutatott sokat, de lehet akár terrorista is, vagy leánykereskedő, vagy szerv-tolvaj.
Na ki maradt ki? :)

beacska 2012.04.03. 16:54:57

@Pácsó Ármándó: éppen most beszéltünk a zemberrel az új Tüskevár elkészültét. meg, hogy a Szabiiii a producer, meg a rendező ;)

beacska 2012.04.03. 17:04:33

@Pácsó Ármándó: mindig ezzel kezdik a Hotel bemutatását az újaknak. gondolom, van egy süketszoba a Hotel területén...ahol nincsenek mikik meg kamerák...

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 17:05:01

@LoveMy: Szerintem az nem Pít aki beszél, hanem egy új. Zöld kockás meg Mátéra emlékeztet, de őt még nem láttam hosszú gatyában és tényleg nem látszik jól az arca.

@beacska:"éppen most beszéltünk a zemberrel az új Tüskevár elkészültét. meg, hogy a Szabiiii a producer, meg a rendező ;)"
Lehet hogy még keveset ittam ma, de ebből egy szót sem értek. :-)
Lehet szlovákul jobban hangzik :-)

@Dr. Dzsásztisz: Matyi

beacska 2012.04.03. 17:21:38

@Pácsó Ármándó: a Matgith-hídra mondtam: BB Szabi, Zsanetth nagy szerelme a producer ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 17:25:55

@beacska: Ahá, most már beugrott, oké!

LoveMy 2012.04.03. 17:28:23

@Pácsó Ármándó:
Pít és Melák a tuti, Mátéban nem vagyok biztos! Én már láttam Mátét hosszú gatyában, pl: párválasztó ceremóniákon! De az is lehet, hogy Omárnak van szemüvege, vagy pedig tényleg egy új játékos a negyedik kockás inges!
Majd meglátjuk! :)

mkc · http://www.vvilag.info/ 2012.04.03. 17:29:54

Annyira irritál Edina mikor Máté helyett azt visítja, hogy Meeeté

dennis rodman 2012.04.03. 17:48:21

@LoveMy: nem bántásból írtam és sajnos a gépemmel gondok voltak és amikor végre elküldtem, már láttam, hogy reagáltál..
Egyébként szoktam hibázni, mint most is amikor egy figyelmetlenségnek " hangot" adtam.A jövőben ügyesen kikerülöm a hozzászólásaidat.

LoveMy 2012.04.03. 17:56:24

@dennis rodman:
Nem azért írtam, hogy kerülj!
Mert ahogy az emberek, úgy a vélemények is különbözőek! Az pedig a net átka, hogy nem egyértelmű, ki milyen értelemben írja azt, amit ír.
A gépednek lehet, hogy egy nagygenerál nem ártana ;)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.03. 18:02:06

Érdekes a beharangozó...
Beküldenek egy ikerpárt? :D Röhögnék nagyon...

Noémi B terve Omar lett? Várható volt mondjuk...

A videón 0.19-nél áll Pít, Melák, Máté? és az Levi lenne szemüvegben piros kockás ingben?? Vagy Omar hirtelen nagyon nőtt?

www.youtube.com/watch?v=GxYGL1WrqaU&feature=player_detailpage#t=19s

LoveMy 2012.04.03. 18:04:37

@mkc:
Engem meg jobban irritál:
-Hiper hiperactivityje
-LMZ belőttsége
-Melák arcfinommotorikája+zanzás szövege
-Műanyag feje(MIB Edgáröltönyös bogár esete)+beszéd közbeni asztmáslevegővétele
-Pít hoomreakciói
-Noémi SZFK-sága+színésznő vagyok
-TerrorTomi kettőssége: aggresszívhisztis+énmindentjobbantudokmindenkinél

beacska 2012.04.03. 18:08:18

@LoveMy: én meg szeretem mindet...fordítva vagyok bekötve? ;((

LoveMy 2012.04.03. 18:30:52

@beacska:
lehet :)))
de tudod, kinek a pap, kinek a papné!
:)

LoveMy 2012.04.03. 18:34:07

@Papucs Orrán Pamutbojt:
most hogy megnéztem újra az előzetest és szerintem egy feladat miatt voltak így öltözve: pl. valami titkár jelmez (szemüveg, ing, hosszúnadrág, vagy Pít szivlapát fehérnyakkendője)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.03. 19:28:16

@LoveMy: Jah, ott nem is az volt nekem az érdekes.. Hanem h kik álltak ott.. Simán lehet h feladat..

De tényleg mekkorát röhögnék, ha beküldenélek egy ikerpárt! :DDD Egyikük úgyis kiesik.
Egy biztos, csütörtökön a fiúk ácsorognak majd a párválasztón.

IllaryBlasi 2012.04.03. 20:33:17

@Pácsó Ármándó: Csak neked, csak most: íme a brendnyú avatarom!

almafa5555 2012.04.03. 21:08:57

Én sem ismerem Tomikát...bár nem azok közé tartozom, akiknek 800ezres órájuk van

2012.04.03. 21:11:35

A titokzatos férfi szemüvegben LMZ lesz.

IllaryBlasi 2012.04.03. 21:20:03

@Dr. Dzsásztisz: A szívemből szóltál! End dzsásztisz for ól!:D

mocskosmacska 2012.04.03. 21:25:25

Meghálálják? Alexának is jól meghálálták, hogy kitette csírát.

Celia Mae 2012.04.03. 21:25:27

@inmemancsi: Levente, aki Hiper mellett van most.

Celia Mae 2012.04.03. 21:26:34

amúgy történt eddig valami érdekes? itthon focimeccs megy a tv-ben..

mocskosmacska 2012.04.03. 21:28:31

@Celia Mae: Semmi. Most mutatnak egy szőke csajt, aki be fog jönni. Azt mondja, hogy vele majd megérkezik a hotelbe a vidámság.

inmemancsi 2012.04.03. 21:29:21

@Celia Mae: köszi ő lehet szemüvegben

nem csoda hogy elcsodálkoztak éván és a ruháján

mocskosmacska 2012.04.03. 21:29:35

Ez a petra nagyon jól néz ki, csak nem szimpi.

Celia Mae 2012.04.03. 21:30:33

@mocskosmacska: na arra kívábcsi leszek.. köszi a tudósítást!

mocskosmacska 2012.04.03. 21:32:09

"Aki ilyeneket mond, hogy bulizni szeret...meg jól akarja érzeni magát........hát aki ilyeneket mond, az mindenre képes." - ez hatalmas volt nikitől. Most megint olyan, mint amit a bemutatkozó kisfilmje alapján várja az ember.

mocskosmacska 2012.04.03. 21:32:47

Levente már félrekacsingat?

mocskosmacska 2012.04.03. 21:34:29

@Celia Mae: De jött egy másik is és most a lakóknak választani kell, hogy melyikük marad.

inmemancsi 2012.04.03. 21:34:36

hát ezért nem érdemes bemenni ez a petra csúnya

dennis rodman 2012.04.03. 21:34:40

hát ez kapásból tréfás feladat

mocskosmacska 2012.04.03. 21:36:08

Tüncikének meg kellene mondani, hogy majd egy csaj 2 másodperc után egy váratlan kérdésre azt mondja, hogy hát neki a fiúk közül a pasija a legszimpatikusabb, akkor nem kell mindjárt féltékenynek lenni.

inmemancsi 2012.04.03. 21:36:20

a szebbet kigolyózzák

Ditti82 2012.04.03. 21:36:44

Edina előbb még fosott tőle...

will 2012.04.03. 21:38:21

Ez a Tamás tipikusan az a fajta nemi erőszakoló, akinek a nem az egy talán. Ő mindenkinek bejön, a nők nedvedzenek, ha csak meghallják a nevét... Fura egy fíreg.

mocskosmacska 2012.04.03. 21:38:32

Noéminek most miért baj, hogy valaki mást választ, mint ő? Tomi kurvára unszimpatikus, de remélem, hogy ezt a magától elszállt fősodort kicsit kibelezi. Bár erre egyre kevesebb az esély.

Ditti82 2012.04.03. 21:38:54

Noémi, hülye-e vagy-e?

Hurri Kán 2012.04.03. 21:39:02

A két újpipi máris öribarinők :D

inmemancsi 2012.04.03. 21:39:04

ennek a csajnak legalább rendben volt az arca azért rúgták ki:))

panoz (törölt) 2012.04.03. 21:39:13

Értelemszerű. Nonszi határozottabb volt, Petra szerényebb, kezelhetőbb. Tőle nem félnek.

Petra amúgy kicsit aranyosabb, nem az a földtől elrugaszkodott gazdag picsa.

will 2012.04.03. 21:39:22

Petra vajon a hetes buszról leszállva is elsírja magát?

inmemancsi 2012.04.03. 21:40:33

és hipper nonszinak szólítja petrát:))

dennis rodman 2012.04.03. 21:40:58

Bizonyára látjuk még a kiesett lányt

will 2012.04.03. 21:41:30

Ki volt aki rögtön Nocinak hívta Petrát a körbevezetésnél?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.03. 21:41:38

@dennis rodman: Jaja, furcsa lenne ha kiutaztatták volna egy 150ks repülőjeggyel 10 percért.

will 2012.04.03. 21:42:21

@inmemancsi: Hipernél biztos ez is taktika. .)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.03. 21:43:40

Omár üt :D Én nem vezetek, már ittam :DD

Ditti82 2012.04.03. 21:44:09

Omar for president! :D

will 2012.04.03. 21:44:19

Nem hiába egyetemista Petra, tud olvasni. Mondjuk a szövegértelmezés az kettes.
Omár meg hüvösebb dumát nyom, mint a két széria összes arca együtt.

Veder1 2012.04.03. 21:44:23

Omár jó arcnak tűnik így rövid idő után

mangalor 2012.04.03. 21:45:13

jajj, kezd így kicsit uncsi lenni, ha nem robban a csapat. hehehe, viszont Edina hogy beszart:DDD

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.03. 21:46:09

Amúgy meg mikor zavarják már be Csírát? :)

IllaryBlasi 2012.04.03. 21:46:11

Éljen, végre van valakinek humora!!!!(Omar)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 21:46:26

@Yooha: @will: most tud vagy sem?:D

Attól, h főiskolás, nem feltétlen tud olvasni!

beacska 2012.04.03. 21:47:06

kíváncsi vagyok rá, Omar hozza-e a sztereotípiát a színesbőrűek beilleszkedéséről, vagy nem hagyja magát befolyásolni a család által...

mkc · http://www.vvilag.info/ 2012.04.03. 21:48:57

Noncit többet is elnéztem volna mint 5 perc :(

mangalor 2012.04.03. 21:50:14

Nonszit egyszerűen kigolyózták, egyértelmű volt, hogy mindenki azért szavazta le, mert esélyes volt, hogy alaposan felkavarja a meleg trutyit, amiben jól elvannak. jajj, remélem, nem esik ki végleg, hanem majd visszajön más úton.

inmemancsi 2012.04.03. 21:50:19

ez a ttt se normális, relaxálhatna egy kicsit, minek ment be ez a játékba

mocskosmacska 2012.04.03. 21:51:00

A fősodrot már robbantani kellene, mert ez így kurva unalmas. Akit elfogad a fősodor, az bentmarad, akit nem az nem. Kellene már egy erős ellenmag, hogy legyen valami izgalom.

will 2012.04.03. 21:51:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szerintem tud, gyorsan felhadarta, a hangsúlyok is a helyén voltak. Csak utána leblokkolt, hogy hogy is értse amit olvasott.

Ditti82 2012.04.03. 21:52:44

Mexikóba csak nagyképű Tamásokat vittek? :O

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.03. 21:53:01

TerrorTomi NAGYON gáz baszki.

Celia Mae 2012.04.03. 21:53:04

@gyvy: Tamás, akit fél Budapest ismer:)

inmemancsi 2012.04.03. 21:53:05

@gyvy: terror tomi takarodj vagy vmi ilyesmi:))

Veder1 2012.04.03. 21:53:52

Terror mekkora görcs már :D

ZuzuPetals 2012.04.03. 21:54:08

TTT nagyon ciki. Így puncsolni mindenkinek...

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.03. 21:54:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Rosszul hansúLyoz, mint a magyar emberek jóréSze.

wondorog 2012.04.03. 21:54:18

Na Petra jófej, hogy leszarja már Terror pofázását :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.03. 21:54:18

Lehet hogy csak össze van vágva, de azért ez nagyon szánalmas ahogy leszarják a fejét :D

will 2012.04.03. 21:54:28

Ez a jelenetsor a bálnával zseniális. :) Tomi akár Mátészalkán is játszhatná ezt a játékot. Vagy neten.

panoz (törölt) 2012.04.03. 21:54:39

Tomi egy igen szimpatikus újoncból rohamléptékbe építi le magát a legidegesítőbb játékos felé.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.03. 21:54:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Rosszul hansúLyoz, mint a magyar emberek jóréSze.

Celia Mae 2012.04.03. 21:55:01

@inmemancsi: :D ezt én sem vágtam. kimentek már randizni? sajna most a szüntenek vége :(

LoveMy 2012.04.03. 21:56:19

:DDDD
ez egy gyökér a TerrorTomi!
Nyomja a süket dumáját és nem veszi észre, hogy le sem szarja a két másik az agymosott szövegét!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 21:57:05

@Yooha: sajnos ez így van! Nálunk a karon alig tudott valaki olvasni normálisan:S

mocskosmacska 2012.04.03. 21:57:22

@panoz: Teljesen egyetértek veled.

inmemancsi 2012.04.03. 21:57:49

@Celia Mae: igen, omár az új csaj meg a ttt a ttt folyamatosan pofázik a taktikájáról

mocskosmacska 2012.04.03. 21:58:46

Tomi nem veszi észre, hogy azzal, hogy teret hagyott neki Omár inkább azt érte el, hogy a csaj őt (mármint Omárt) válassza.

mangalor 2012.04.03. 21:59:02

Leventéről nekem mindig az jut eszembe, hogy alamuszi nyuszi nagyot ugrik... simán el tudom képzelni, hogy ha az érdeke úgy kívánja, ellép a csaja mellől.
Engemfélbudapestismer Tamás meg szááánalmassss!!

will 2012.04.03. 21:59:11

Tudjátok kire emlékeztet Tomi? A Shrekből a szőke hercegre. Az lát bele minden szituba önmagára nézve előnyös forgatókönyvet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 22:00:10

@will: ez sértés a hercegre nézve:)

@mangalor: ne gondolj ilyen sok észt bele, szerintem:)

Veder1 2012.04.03. 22:00:18

Nem most volt reklám?

Celia Mae 2012.04.03. 22:00:27

@inmemancsi: Köszi közben barca belőtte a 3. gólt,uh átkapcsolhattam:) de most megint reklám...

LoveMy 2012.04.03. 22:05:53

1 óra reklám 5 perc ÉH!
;(

Donum 2012.04.03. 22:06:23

ttt: Omar kedvesen teret engedett nekem
Omar: Kilöktem volna a csónakból

Azt hittem beszarok a röhögéstől :D
Én nem tudom hol élt TTT eddig, de valami nagyon el van baszva nála :D

mocskosmacska 2012.04.03. 22:07:33

Észrevettétek, hogy ez a tomi még melákot is a háttérbe szorítja?

Celia Mae 2012.04.03. 22:08:54

Istenem, ez a TTT... Tényleg semmi nem jó neki

inmemancsi 2012.04.03. 22:09:57

banyek de a hajaddal azért csinálhattál volna valamit

Cseresznyéskert 2012.04.03. 22:11:03

Ez a Tomi, baszdmeg...ez egy sima hülye. Legszivesebben fejbe verném egy kalapáccsal. De azért maradjon, mert olyan jókat röhögök rajta :DDDDDDDD

mocskosmacska 2012.04.03. 22:11:17

Elemző hülye. Itt az idő, hogy kirakhasson valami erős játékost, erre ő egyre figyel, hogy puncsolhasson a fősodornak.

mocskosmacska 2012.04.03. 22:13:14

Igazából olyan, mintha itt senki sem a nyerésre menne, arra, hogy az erősebbeket kirakja, hanem arra, hogy jaj, istenem, meg nem bántsa a fősodort. Kellene pár erős, új, bátor kavarógép. Visszasírom pókmajmot.

sogeking 2012.04.03. 22:13:24

Omarnak bejött Máté

Cseresznyéskert 2012.04.03. 22:13:39

Máté...undok alak. Valahogy fel kellene már rázni a nemtörődöm apátiájából, szét kellene robbantani a hülye párosukat.

LoveMy 2012.04.03. 22:14:02

Na itt a zöldkockás inges szemüveges hosszúgatyás...most nem rejtélyes Máté!

mocskosmacska 2012.04.03. 22:14:37

Ennek az Omárnak van valami esze.

inmemancsi 2012.04.03. 22:15:58

@sogeking: na szicsi, szóval csersznyéskert avatarja cukor. leplagizod nekem?:)) rózsaszínben

mocskosmacska 2012.04.03. 22:16:24

@Cseresznyéskert: Igen, az nagy lenne. És végre történne valami.
Most mit szájalnak a fiúk, hogyha OMár kiteszi tomit, akkor megnyeri a bizalmukat és védeni fogják.
Alexának is ezt mondták, hogyha kiteszi csírát, akkor meghálálják. Nem jött be.

Veder1 2012.04.03. 22:16:49

Talán Keyser Söze :)

IllaryBlasi 2012.04.03. 22:17:18

Valaki lője agyon a DJ-t!!!!

Cseresznyéskert 2012.04.03. 22:18:12

Á, szar hogy egy ilyen baromság miatt védettséget kapott Omár. Végül is hogy a faszba bukhatott volna le? Nem éppen úgy néz ki mint egy átlag pesti...és közbe végig azon aggódott, hogy nehogy bebukjon, ó ne már.

Celia Mae 2012.04.03. 22:18:30

@mocskosmacska: Igazad van, de Tomi alapból nem szimpi neki.

mocskosmacska 2012.04.03. 22:18:36

Nikivel tök egyetértek, hogy edinát le alamuszi nyuszizta.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.03. 22:19:25

TT tánca még mindig büntet :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 22:19:42

Miért kell mindenkinek az asztalon ugrálni?:O

Veder1 2012.04.03. 22:20:03

no megint száraz bagzanak

mocskosmacska 2012.04.03. 22:20:15

@Celia Mae: Tomi tényleg idegesítő, de ha ő meg legközelebb, akkor megint nem történik semmi. A műsor szempontjából is az lenne izgi, ha valamelyik stabilnak hitt páros menne szét. Pl. máté-edina, akik mellesleg engem még tominál is jobban irritálnak. (bejön az önös érdek is.)

Celia Mae 2012.04.03. 22:20:19

Na kettyintenek végül?

Cseresznyéskert 2012.04.03. 22:20:43

Tököm kivan Máté és Edina románcával.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.03. 22:21:49

Na FSZK megint kiverte a hisztit valamiért?

mocskosmacska 2012.04.03. 22:22:07

Noémit megint leribancozzák?

Cseresznyéskert 2012.04.03. 22:22:09

Na úgy néz ki, holnap lesz cirkusz:))))

Celia Mae 2012.04.03. 22:22:23

@mocskosmacska: Ez igaz, legalább van vmi izgalom TTT-vel

sogeking 2012.04.03. 22:23:18

@Cseresznyéskert: Krisz mondta, hogy a hátán viszi a bulit :)

IllaryBlasi 2012.04.03. 22:23:25

@mocskosmacska: Majd az álló-vízben-lakik-a-béka-Petra szétrobbantja Lécciéket!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.03. 22:24:01

@sogeking: a kajáról jut eszembe. Hol a maci? Napok óta nem láttuk.

mangalor 2012.04.03. 22:25:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem tudom, de ennyire nem lehet valaki láthatatlan, unalmas here.
Bazzz, Edina csak beengedte a lompost? Sok volt a lécci.

IllaryBlasi 2012.04.03. 22:25:19

Noémi megint hazavág valakit? Profi provokatőr!

LoveMy 2012.04.03. 22:26:13

@mocskosmacska:
Szerintem egyáltalán nincs igaza, a Műanyagnak ki nem alamuszi! Kissé el van telve magával! vagy a műanyaggal?

@Cseresznyéskert:
Nekem nincs ki a tököm, mert más nem ad témát a műsornak, mint Edina-Máté!
ja, bocs aggresszor TerrorTomi a hisztizős agymenéseivel! vagy az bejön?

Ditti82 2012.04.03. 22:26:19

@Cseresznyéskert: Melák vs Ostobenkó. Nehogy az ország ótószerelőjét kizárják mán, aztateremburájátnekije! :D

Veder1 2012.04.03. 22:26:20

Ez az új csaj kinézetre elég, hm, átlag

sogeking 2012.04.03. 22:26:25

@Yooha: ő a titkos fegyver, egy külön lakosztálya van, és csak különleges esetben vetik be :)

ZuzuPetals 2012.04.03. 22:26:27

@mocskosmacska: remélem Melák nem repül FSZK miatt. Sajnálnám.

LoveMy 2012.04.03. 22:27:57

@IllaryBlasi:
ezzel a taktikával nyeri meg! :D

IllaryBlasi 2012.04.03. 22:29:27

@LoveMy: Itt bármi megtörténhet!:) Szerintem esélyes!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 22:31:09

@Ditti82: az extrában bemutatták, h nonszi nem tudott egy értelmes mondatot kinyögni:D

LoveMy 2012.04.03. 22:32:07

@IllaryBlasi:
egyáltalán nem nagy durranás ez az új csaj! Nem tudom miből gondolja, hogy mindegyik fiúnak bejön! Mert rászavaztak?
Pont az ellenkezője miatt!
Akkora gyökér mindkettő: Petra és Terror! Egymásra találtak!

mex18 2012.04.03. 22:32:33

Majd figyeljétek + Pít állandóan fúj egyet ha valami feladat van :)
Úgy hiányzik neki mint púp a hátára :)

dennis rodman 2012.04.03. 22:33:30

Az extrában is ez a két idióta..??

Veder1 2012.04.03. 22:33:34

Vessetek meg de kezdek röhögni a Műanyag Melák pároson. Két ekkora egot vicces látni összezárva.

Donum 2012.04.03. 22:36:23

FSZK-val senkinek semmi baja, egy rossz szó nem hangzik el rá még a magáninterjúk során sem, de azért minden héten sikerül valakinek beszólnia neki olyat, hogy elvonul bőgni :D

Petra meg kicsit furcsa. Azzal a beépüléses taktikával azt mutatja, hogy nem buta, mégis a kommunikációja nem éri el egy 70 IQ-s rúdtáncos színvonalát. Arról már ne is beszéljünk, hogy Mátét akarja magának, mikor a vaknak is nyilvánvaló, hogy (egy darabig még) oda van Edináért.

TT... istenem. Lassan ott tartok, hogy fizetnék érte, ha verhetném és rugdoshatnám egy 10 percig, megnyugvást jelentene a lelkivilágomnak és az értékrendemnek.

beacska 2012.04.03. 22:37:20

1. nem csoda, hogy Tomi "másképpen értelmezi a játékot": ő volt az egyetlen a 10-ből, akinek párt kellett találnia a két lány közül, MINDENÁRON. Ő nem engedheti mag magának a semmittevés luxusát. Viszoooont nem volt szép tőle, hogy amikor hivatalosan is övé lett a nő, duzzogott!
2. Nikit bírom, minden alkalmat megragad, hogy az újaknak Edina-Máté párost fikázza :)))
3. Pít megérdemli, ha Omar Noémi mögé áll be, szervezkedik vadul, és közben nem veszi észre, hogy lenyúlja a nőjét, pedig még neki is mondta Noémi, hogy cukorka az új srác! Úgy jár, mint MuzsikusTamás :)))
4. Remélem, Omar nem hozza a "beileszkedni vágyó kirekesztett"-szereotípiáját!!!
5. noémi MEGINT ráúszott az újra :))) nem lesz egyszerű MAJD a férének lenni :))))

LoveMy 2012.04.03. 22:37:44

@Vödör:
Pont ezt mondtam én is! Műanyagnak is akkora az egoja: a bőrét is folyamatosan plasztikáztatja, hogy beleférjen!

Kürosz 2012.04.03. 22:39:53

Tomi valóban egyre kevésbé szimpi, de a kirakása, kiutálása olyannyira a PAPÍRFORMA lenne, h azt gondolom, h ezt a luxust egyetlen szerkesztőség sem engedheti meg magának.

Bár ki tudja, korábban is volt olyan, h meglepetésre számítottunk, aztán ...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.03. 22:43:02

De szánalmas, amit művelnek::((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Veder1 2012.04.03. 22:43:49

Azért a Viasat is kegyelmezhetne nekünk, napi húsz perc softcore Máté/Edina kissé sok

tigger2 2012.04.03. 22:44:53

@Cseresznyéskert: Nekem is...vki mentsen már meg a csaj örökös picsogásától,és a kajla mátyé alekoszra hajazó örökös lepedő alatti próbálkozásaitól...úgy szerkeli a benőtt csunnájú leányt,mint a tojásevő kíjjó...Niki a legjobb fej,kár volt szétműttetnie magát..MOST NÉZEM,VÉGRE MEGGYAKTA EZ A SZERENCSÉTLEN AZT A MÁSIK SZERENCSÉTLENT...??:D:D:D

Cseresznyéskert 2012.04.03. 22:45:02

Tomi annyira rossz, hogy az már jó:DDD Annyi hülyeséget összehadovált, be nem állt a szája és még azt hitte hatással van bárkire:) A bejátszásból kiderül, hogy Tomi az egyetlen aki Mátét ki tudja hozni a sodrából, és én már nagyon unom Máté antipatikus fapofáját. Ez a srác azon kívül, hogy majdnem megbassza az Edinát minden este, mégis mit csinált? Ivott, evett, aludt és jól érezte magát. Lássuk már őt is élesben, ne csak a háttérből fikázza nagyképűen a többieket. Noémi...ki nem szarja le, egyre kevésbé számít. Vicces lenne, ha lecserélné a buzi Pítet Omárra. Sztem a csak beindult a csokifaszra:)

Kürosz 2012.04.03. 22:45:30

@mangalor:

"Nonszit egyszerűen kigolyózták, egyértelmű volt, hogy mindenki azért szavazta le, mert esélyes volt, hogy alaposan felkavarja a meleg trutyit, amiben jól elvannak. jajj, remélem, nem esik ki végleg, hanem majd visszajön más úton."

Pontosan.

Szerintem elég nagy luxus megengedni a szerkiknek, h az összeszokott "család" kinyírjon mindenkit, aki pezsgést hozna...

tryclops 2012.04.03. 22:46:40

@Vödör: Támogatom, azért ennyi adásidőt meszze nem érdemel meg az a kis kex.

tigger2 2012.04.03. 22:47:02

:D:D:D:D KICSIN MÚLOTT!!!!! :D:D:D NEM BAJ,FIAM?MAJD LEGKÖZELEBB JOBBAN HARAPOD A NYELVEDET,MAJD GYAKOROLTOK?OSZT ÖSSZEJÖN..;):P:D

tigger2 2012.04.03. 22:47:31

Végül is, a nyávogósnak ugyanannyi ideje volt rá,mint a MÁLÉnak:D:D:D

Gugli a barátod 2012.04.03. 22:48:08

En ismerem TT-t, meg foiskolarol, o volt az aki elo adasban kerte meg az RTL-en a Solya nevu (akkori) baratnoje kezet. Mindig is feltunesi viszketegsege volt.

beacska 2012.04.03. 22:48:58

@Kürosz: tavaly is volt vki, akit még aznap hazaküldtek. (már nem tudom, hogy hívták, asszem az is csaj volt).Ez egy klisé, amiből a műsor építkezik

Gugli a barátod 2012.04.03. 22:50:01

A VV2-ben volt asszem. Egy darabig az UFO-s Cyntia-val porgott.

mex18 2012.04.03. 22:50:01

Este még ott volt TT, nem Pít röpül és azé volt kiakadva Osto ?

beacska 2012.04.03. 22:50:38

@Gugli a barátod: nem szeretnék vele együtt "élni" (hogy elejét vegyem a beszólogatásoknak), de érdekes személyiségnek találom...

LoveMy 2012.04.03. 22:50:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Miért?
Erre vártatok, vártunk, nem?
Vagy irigykedsz? ;)

Cseresznyéskert 2012.04.03. 22:51:13

@Gugli a barátod: Az a nő, aki úgy nézett ki, mint Műanyag Pokahontasz?:))))

mangalor 2012.04.03. 22:51:58

PICSAAAA!! Szánalom ez a nő, de most már Máté is egy szánalmas kis pöcs. Ki velük!

beacska 2012.04.03. 22:52:45

@Gugli a barátod: a Nemtudommilyen Feri feleségével? mert az nem mostanában volt...

LoveMy 2012.04.03. 22:55:22

@Kürosz:

"Szerintem elég nagy luxus megengedni a szerkiknek, h az összeszokott "család" kinyírjon mindenkit, aki pezsgést hozna."

Hát az nem műsor, ahogy a "csálád" kinyír minden behatolót bármilyen módon?
:)

kisha1 2012.04.03. 22:55:50

Naiva annyira naiv, hogy feltételezte, hogy máté nem élvezett el. Viszont ez esetben felmerül a kérdés, hogy hova lőtt máté, illetve milyen technikával? :D

Kürosz 2012.04.03. 22:56:10

@beacska:

emlékszem, valami Szandra volt, no nem az "igazi" Szandra, azaz Póki, hanem valami jelentéktelen csaj, de még ő is kapott annyi esélyt, h kimenjen randizni pár órát...

Szar a rendezés, na.

tigger2 2012.04.03. 22:56:31

@Cseresznyéskert: Mármint hogy nem gyakta meg?? KI SZERINT GYAKTAK EZEK? AKKOR MI A ROSSEBET csináltak..?? nekem úgy tűnt határozottan,de megmondom őszintén,csak a végére értem be,mert a hagymás-gombás rántottámat fontosabbnak éreztem...:P:D

beacska 2012.04.03. 22:59:11

Edina ÉPPEN most érezte elérkezettnek az időt, hogy beengedje Mátét? Nahááát, micsoda véletlen! ;)

viragoskertecske23 2012.04.03. 22:59:38

Hát ezek a lányok nagyon fiatalok...elsőre Petra nagyon naivnak tünt, de persze nem lehet tudni milyen valojában, mostmár nem tudom naivnak gondoljam továbbra is-e vagy ne, majd csak meglátjuk :)

Kürosz 2012.04.03. 23:00:40

@Kürosz:

Ja, meg fiú is esett ki így, asszem valami Krisztián (amelyik fiú akkor bent maradt, azzal kefélt később Szandra:), de ő szintén megkapta a lehetőséget, h randizzon Szandrával és Alízzal, majd ők döntöttek kettejük között...

Szal ez így nagyon durva, ahogy most a csajok bent tartották a jóval jelentéktelenebb, veszélytelenebb játékost. (Ezen az sem módosít jelentősen, h kiderült, h azért van esze, a másik csaj egyértelműen jobban megmozgatta volna az állóvizet.)

mangalor 2012.04.03. 23:03:52

@beacska: igen, ÉPPEN most jött rá, hogy sőt, ő már szereti is a szöszi szplínest:) napersze!

beacska 2012.04.03. 23:07:21

@mangalor: hülye picsa...eddig csak röhögtem rajtuk, de ez meredek...kiérdemelte a jelző párt ;)

Mateahos 2012.04.03. 23:08:39

Máté fiam, végre hoztad a kötelezőt.Már aggódtam hogy szégyent hozol a Névre.(csak nem akartam eddig "szpójlerezniii"(

ZuzuPetals 2012.04.03. 23:10:41

@beacska: De mit fog szólni ehhez Anyuka, aki nézi a műsort?? :D

LoveMy 2012.04.03. 23:11:39

Milyen érdekes hogy eddig sokan azért fikázták az Edina-Máté páros, hogy húzzák egymást, petting, meg száraz szex stb. Most hogy végre megtörtént a behatolás, a szex, amire mindenki úúúgy várt, akkor meg jön az, hogy milyen számító az Edina, miért épp pont most stb... Ugyan már! Ha az első nap szexeltek volna, akkor Edina lett volna a legnagyobb curva! De most így, hogy mint egy átlagos normál kapcsolatban, szerintem teljesen normális az, ami Edina-Máté között van!

Vadkörte82 2012.04.03. 23:14:20

amúgy együtt van még az álom-páros?..vagy szegény Edina koppant..?

ZuzuPetals 2012.04.03. 23:14:55

@LoveMy: Én pl. nem vártam a szexet.Én a kiesésüket várom. :)

beacska 2012.04.03. 23:14:55

@ZuzuPetals: bocs, de muszáj megjegyeznem: vasárnap mutattuk meg a gyereknek a Ford Fairlane-t...alapszerkesztés...25 év után is, meg huszadszorra is király volt!!!

anyukát pedig eddig sem érdekelte, ha egészséges az életszemlélete ;)))

beacska 2012.04.03. 23:16:14

@LoveMy: nekem eddig sem volt vele bajom, sőőt, én kardoskodtam mellettük! most is csak csendben megjegyeztem, hogy micsoda véletlen...

beacska 2012.04.03. 23:18:39

@ZuzuPetals: :))) mondanám, hogy a legkirályabb rész, DE NEM! mert mindegyik egyformán jó! ;)))

mondjuk megint volt benne újdonság: a Zöld tojás és Sonka-duma Fordtól...olyan dezsavűm volt, csak nem tudom, hogy honnan :((( hol hallottam???

LoveMy 2012.04.03. 23:20:48

@ZuzuPetals:
Szerintem akkor még nagyon sokáig várhatsz!

mex18 2012.04.03. 23:23:05

Tom nem osztok vele nagy sikert, de nem unalmas, hogy Máté nak ki van a segge soxor, vagyis kilóg soxor meg ilyenek ?
Vagy csak engem zavar ?

Edina egyből beengedte, hogy bejött egy rivális csaj :)

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 23:24:04

Ez a kiesés elég snassz volt és persze megint a fiúkat gyérítik meg

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 23:25:31

@mex18: Kicsi gatyókat vitt be és most nem tud mit tenni. :-)
Szerintem is zavaró!

tigger2 2012.04.03. 23:29:19

@mex18: Nyugalom,engem is zavar:P @ZuzuPetals: És ha lehetne,akkor párban pottyanjanak:P

Omar totálisan higgadt jó fejnek tűnik. És különben is,I LOVE AFRICAAAAA(bár egy csokoládébaba bejövetelekor azért nagyobb lett volna az örömöm:P:D:D:D

beacska 2012.04.03. 23:31:04

@tigger2: Omarnak azért könnyű higgadtnak lennie, rögtön védettséget kapott!
bezzeg Tomi, kész harc az élete :))))

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 23:36:55

@beacska: Engem szórakoztat TTT. Most ő az új Melák, átvette az "annyira fingom sincs, hogy mi történik, de magabiztos vagyok" stafétabotot tőle.

tigger2 2012.04.03. 23:41:31

@beacska: :D Úgy értettem,hogy ránézésre sem az az izgága fajta,mint például a sokat szidott Tomi,aki úgy tűnik,hogy EGY MÁSIK RENDEZVÉNYEN van,mint a többiek....:P:D Totál tévúton jár az önnön és környezete viszonyát tekintve..az ISTEN mentsen meg az ilyen típusú emberektől...(IS):)

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.04. 00:00:02

Hiper mozgása a 10ből legalább mínusz 5
!!

Kolombusz 2012.04.04. 00:23:29

Azért ez mekkora parasztság, hogy keveseb percet volt bent a csaj a hotelben, mint ahány órát ült a repülőn oda-vissza, és esélye se volt kb. semmire...

Viszont Évinek a mai és a tegnapi cucc is egész dögösen állt:)

Omar jó arcnak tűnik, értelmes és nyugodt, Tomi egy fasz továbbra is.

mex18 2012.04.04. 00:35:58

@Kolombusz:
Szerintem megkérdezték tőle, hogy ilyen feltételekkel benne van e.

tvsc 2012.04.04. 00:44:19

Az mekkora volt már, amikor Tomi nyomta a taktikai dumáit a többieknek, míg szerencsétlen Petra folyamatosan próbált másról beszélni, de Tomi meg csak mindig folytatta :)

Kolombusz 2012.04.04. 00:53:06

Ja, ott volt a bálna, és ez a hülye nem vette a lapot, hogy senki se figyel rá.

Kolombusz 2012.04.04. 01:02:33

Ugyanakkor már rég járt bent a maci. Lehet Pít édesgetése mély törést okozott benne.

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.04. 05:04:34

Ez a Tomigyerek állandóan ráncolja a homlokát..

MézgaPaula 2012.04.04. 12:15:55

@Kolombusz:

Szerintem megérte így is neki..ez volt az ő feladat.

MézgaPaula 2012.04.04. 12:18:53

Jaj,jaj,a fotóm lemaradt ..ha valaki nem ismerne :))))

MézgaPaula 2012.04.04. 12:42:35

Az lenne az érdekes most,ha Omar nem állhatna Petráék mögé.Legalább akkor, történne valami izgi :)

Ez a Petra tényleg olyan butának tűnik..remélem elhamarkodottan ítélek,azért mégiscsak a Corvinusra jár.Egyelőre ez ügyben is egy óriási kérdőjel van csak bennem..:)) :) jól megaszonta tegnap,hogy ő soha nem mondja,hogy soha :DDDDD
süti beállítások módosítása