Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6029-6030.

2012. április 02. 17:00 - drtorok

Érdemes a legvégével kezdeni: pornó a BK-ban! Mindezt Gizi irdatlan hazugságlavinája generálja, őrületes fülledtség költözik áldásos közreműködésével Klaudia nappalijába. Még ami említésre méltó, az a szobatiszta görény, illetve egy fogatlan kéjenc, akik Kinga új lakótársaként keresnek menedéket a színzavaros csempés lakásban.

01.jpg 

6029. rész:

Gizuék jóízűen falatoznak újdonsült villájukban. Cseng a telefon, Klaudiát keresik. Bea mindig, mindenre azonnal lecsap, erre is: ki Klau? Ő a házvezetőnő, segíti ki Péter Gizust. És nem azért került kórházba, mert beleevett a pocsék főztjébe, hanem mert felment a vérnyomása.

Zsolt teli torokból, feszes alsóban üvölt férfiinget viselő nejével, nézegeti a göncök milliós számláit, Zsófi meg olyan arcot vág, mintha komoly szorulási problémája lenne. Nincs, baj, nincs gond, nincs baj, nincs gond, kiáltja Bartha mániákusan, csupán Oszi csónakjának a többszörösét szórtad el butikokban, nem érdekes. Kis lökdösődés, Zsolt megragadja Zsófi karját. Miért basztatsz, majd kifizetem! sikít a nő. De én a férjed vagyok, jóban-rosszban, és barátok közt is. Szóval kisegítelek, cserébe soha nem titkolsz el többet semmit, mondja a férj, miközben a beborítékolt gecije valahol ott lapul a könyvespolcon.

02.jpg

Gabika érti, mondja a telefonba az irodában. Lacpac fut be egy csodálatos csokor virággal, és tényleg azt merészeli mondani, hogy „szióka!” Ne dolgozzá’ má’, mert a virág szép, mint te és hasonlók, és rendeltem neked kínait. Gabika: köszönöm. Laci: vacsi után maradj nálam. Gabi: jó. Laci: költözz hozzám. Gabi: nem akarom, hogy Kinga fizesse az összes számlát. Laci: segíts neki, és akkor a te Mackó Lackód (tényleg eszongya!) éjszakánként nem lesz magányos. Gabi: rendben.

04.jpg

Zsolték felhozzák a pincéből Zsófi dobozait tele a cuccokkal. A férj nézegeti a bugyogókat, cicceg közben, nej szorong. Tetszettek, nem bírtam otthagyni őket. És nem egyformák, az egyik ujjatlan, a másik rövid ujjú, vitatkozik. Zsolt felhergelődik, kibassza a doboz tartalmát a nappali közepére – nem azt mondtad, az előbb, hogy minden rendben, segítesz Zsófidnak, minek ez a cirkusz, na. De megint sikít mindkettő: azért vettem meg őket, hogy jól érezzem magam! Akkor miért nem mentél inkább moziba? Zsófi már zokog. És megmondta, hogy nem hogy magával nem bír, mennyi plusz gönc lenne, ha még egy gyereke is lenne! És amúgy is egy selejtet vett el Bartha. Na, ez betalált, nem baj, ilyen jutott, ez van, simogatja a feleségét, nem cseréllek le, és lesmárolja.

06.jpg

Bea távozni készül. Tündéri családod van, az otthonod még tündéribb, mindened megvan, mondja Gizinek. Misztikus mobilhívást bonyolít le, terve van a barátnőjével. Baj van? Ja, lefújták a forgatási helyszínünket. De a te házad csodás, és gyönyörű, és ízléses, és tökéletes forgatási helyszín, mondja Bea egy karfát simogatva. Nem férnénk el, szorong Gizus. Nem a faszt! És nem lenne ám ingyen! Na, ez bejön Gizikének.

07.jpg

Jaj, ne már, megint Zsolték. Pornózenére simogatja egy ujjal a férj a nejet, te vagy a legjobb csaj a világon, de Zsófi elhúzza magát. A legjobb anya is lennél. Nem. De igen. Látszik, ahogy Oszival is bánsz. Én is ittam egy darabig, de utána meg már nem ittam egy darabig, próbálja Bartha ilyen agyamentségekkel rábírni Zsófit a szülésre. Na, többet nincs göncshopping. Táska ide apuhoz, vedd ki a tárcád. Hogy miért? Zsolt csak úgy előhúz egy ollót a farzsebéből és széjjelvagdossa Zsófi összes létező hitelkártyáját. A nőnek még mindig szorulása van.

09.jpg

Gabi udvaron nyomul Kingánál, hogy szerezzen már magának új lakótársat. Amíg ő pincérnősködik, majd ő jól meginterjúvolja a jelentkezőket. Kingunak tetszik a remek ötlet. Mindeközben a gangon is zajlanak az események: Luca dicsekedik Timinek a rendőrséges sztorijával, volt ott autóba tuszkolás, kihallgatás, amit akarsz, öregem, minden. Lehet, hogy engem is letartóztatnak, mondja Timike, és most mindjárt olyat mond még, hogy Lucus kitörölheti a seggét a sztorijával: majdnem megöltem valakit. De Luca nem különösebben döbben meg: mit csináltál vele? Megmérgeztem. Bagatell.

10.jpg

Zsófi lopakodik, majd bekopogtat egy rácsos ablakon. Kiderül, Julié. Gyere ki, integet neki a shopaholista. Elmondja a másik szőkének, hogy otthon kiborult a bili, és a tartalmát is részletezi Julinak. Zsolt jól lebaszott, de aztán édi volt, pornózenére vigasztalt is. Szóval, the plan is, hogy minden szaromat eladom. De ki a fasznak kellenek? Vidd a bolhapiacra, mondja Juli, a bölcs. Abból aztán lesz számlakiegyenlítés.

Gizu prájlesz hajcsavarokkal a fején testápolózik ezúttal a saját lakásában. Vili lebassza, hogy igent mondott Beának. Régi barát kért tőlem segítséget, kötelességem hagyni, hogy a lenyúlt lakásba vadidegeneket beengedjek forgatni, érvel Gizus. Ilyet nem szokás tenni, tesz még egy utolsó próbálkozást a házmester, de a nő lebassza, hogy rossz hallgatni ezt a károgást.

12.jpg

Zsolt raktárába jön egy volt börtöntöltelék haver tuti ajánlattal. Aktatáskát igyekszik elsütni Barthának. Trust me, kockázatmentes, győzködi Zsoltit. Mi van a táskában? Jobb, ha nem tudod – tehát a kockázat valóban nulla, főleg, ha ő maga nem hajlandó transzportálni az objektumot. Holnap erre a címre vidd, a jutalmad pedig ez a boríték – csak nem geci van abban is?! Mit nem adnék, ha ez lenne Zsófi revanzsa! Sajnos ez bonyolult cselszövésnek tűnik a BK worldben, csak pénz lapul a borítékban. Oké, kell a zsé, vágja rá Bartha, és persze ha majd kiderül, jól Zsófia vásárlási mániájára lehet kenni, amiért megint belement egy sötét ügybe. Kézfogás közeli.

13.jpg

6030. rész:

Gellért-hegy, őszi falevelek, körforgalom. Kiss Viktor és a szobatiszta görénye együtt érkezik Gabi új lakótárs kereső interjújára. Életszerű. Gizu befogott orral hazudik Nórának a telefonban, hogy kurvabeteg, nem akar szétfertőzni mindenkit az irodában. Elégedetten teszi le a telefont, és kérdi Lindát és Vilit, hogy a hupirózsaszín felsője nem túl uncsi-e, szerinte több színben kéne pompáznia a nagy forgatáson. Vili még mindig próbálja lebeszélni, de Gizi nem hagyja cserben Beát. Szokásához híven lefogdbeapofádozza, mert még sosem volt forgatáson, ezt nem fogja kihagyni.

14.jpg

Vissza Gabikához, hát persze, hogy a forgatókönyv szerint csak görényesek, idióták, skizofrének és pedofilok próbálkoznak. Ezúttal egy egész kórust próbál lebeszélni a beköltözésről. Közben Kinga a Rózsában panaszkodik Szabinak és Ádámnak, hogy egyedül marad a lakásban a sok számlával. Én már felajánlottam egyszer magam, mondja Ádi. Igen, és továbbra sem kellesz, válaszol Kinga, mert nem vagy megbízható. Amíg kevés a munka, kevesebb a pénz is, vonja le a végkonzekvenciát tragikus arckifejezéssel.

15_1.jpg

Nagyfejű – ez a BK castingosok mániája?! - , fogatlan albérlő jelölt érkezik Gabikához, végig fixírozza a nőt. Hány éves? kérdi, Gabi szerint a harmincas években épült a ház (?!) Nem a ház, hanem maga! Ééééén?! Istenem, ehhez képest egy Melák-Csíra párbeszéd akadémiai diskurzus. De Gabi szerint ahhoz fogatlannak semmi közbe. Különben is öreg, mondja a férfi, mert ő 25 körülit keres.

16_1.jpg

Érkezik a stáb Klaudia villájába. Gratulálnak neki a házhoz. Gizi megkapja a tiszteletdíjat, és izgatott, mert még sosem volt igazi forgatáson. Most se leszel, mondja Bea. De én vagyok a tulaj! Szarom le, mert egy világsztár szerepel a reklámban Dél-Amerikából, nem lehet nézni! és ezzel kitolja a csalódott Gizust az ajtón.

Újabb próbálkozó Gabinál, manikűrös a környékről – ő lesz érzésem szerint a megoldás, hisz Gabika is kiszúrta a tökéletes körmeit. Ráadásul a francia manikűr a kedvence, rühelli a műkörmöt, mert azzal nem lehet takarítani, mondja a lány. Ezek szerint igényes vagy, mondja Mackó Lackóné. Manikűrös főzni szeret, meg filmeket nézni, bulizni nem, mert zajos és füstös és nemrég szakított a vőlegényével. A feje se nagy, beszélni is tud, a lófarka meg oldalt lóg. Gabika szemei csillannak. Kingu fut be, Gabi be is mutatja neki műkörmös Krisztát örömmel. Máris megy a barátkozás, otthon nem fogad kuncsaftokat, persze Kingáékkal kivételt tesz. Meg is egyeznek.

17_1.jpg

Rántotta négy tojásból kolbásszal – ez lesz Géza ebédje a Rózsában. Zsolt rá akarja passzolni megint a kis csomagját, Géza, ne aggódjál már, ezúttal nem a gecimet vitetem el veled. Nem vagyok a lótifutid, kérj meg egy futárt, mondja a taxis, és menj inkább orvoshoz. De most nem olyanról van szó, folytatja Bartha. Ez egy különleges aktatáska, jól fizet. Részleteket később.

Gizi ujjongva meséli lányának a híres dél-amerikai sztárt. Linda máris a Rózsa neten van, beírja „híres dél-amerikai sztár Magyarországon.” Te jó ég! Itt van Hozé Antónió Almeida! kiált fel Gizi. Hisz őt természetesen imádja. Azonnal látnia kell, mert tudod, milyen romantikus pasi? Fut is vissza a villába.

19.jpg

Kriszta már perkál is Kingának. Kétbőröndnyi cucca van lent a kocsiban, elég biztosra ment a műkörmös. Ki is takarít mindjárt. Te egy főnyeremény vagy! sikkant Kinga. Lány leszalad a cuccaiért, Kinga és Gabika nyalják-falják egymást. Rád fér egy kis nyugi, mondja Mackóné, rád meg egy kis boldogság, replikázza a pincérnő. Ez tiszta hapiend! kiáltanak fel egyszerre.

Zsolt megy haza Zsófihoz. A nő elmondja neki, hogy eladja a ruháit. Férj elégedett, és segít is és szereti is nejét. Smár. Ádi megy Kingához, örül az új csinos lánynak, de neked tabu, mondja Kinga. Ledöbbennek a lakásban, amit Kriszta egy perc alatt kitakarított, és mindent színek szerint rendezett el. Én semmi különbséget nem látok, ugyanakkora a szín zűrzavar. Mégiscsak beteg ez a műkörmös, Ádi szerint zizzent, ő kiakadna, ha egy idegen átrendezné a lakását.

21.jpg

Pornózás megy reklámfilm forgatás címszó alatt Klaunál, egy nő combfixben rázza a seggét egy félmeztelen pasi előtt. Kurvajó hanghordozású rendező kiakad, hadonászva kiabál: Állj az egész! Ez nektek legénybúcsú? Ez olyan volt, mint egy szalagavató. Ráüvölt egy másik kombinés nőre, hogy ő is álljon be. Izgatott Gizu érkezik, Bea hiába próbálja elállni az útját, belép a nappaliba. Mi a fasz van itt? Természetesen ebben a pillanatban fut be Klaudia is, tök kész van. A rendező elmagyarázza, hogy felnőtt filmet forgatnak, és ha maga (Klau) meg a tulaj – mutat Gizire – nem tartanának fel, már rég kúrnának a színészek. Klaudia mindjárt megint szívrohamot kap, Gizike rettentő módon lehunyja két szemét.

23.jpg

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kullancs1983 2012.04.02. 20:40:27

Az a görény nagyon fasza, főleg a füle..:D

nyuszi01 2012.04.03. 18:28:25

"Holnap erre a címre vidd, a jutalmad pedig ez a boríték – csak nem geci van abban is?! " - ezen olyat röhögtem... xD xD
süti beállítások módosítása