Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x16

2012. március 30. 07:40 - sixx

Na, ma válik el a szar a májtól, kiderül, hogy a Hiper-Elemző féle titkos szövetség megbosszulja-e Fáttert, vagy Hiper annyira perverz, hogy még a rákvörös fejű Elemzőt is képes volt megszopatni. Terrornak nem jósolok hosszú életet a Hotelben, hacsak Alexa segge mögé berongyolva még egy kanyart ki nem bír, bár mindez attól is függ ugye, hogy Ríkó vagy ő kap-e védettséget, már ha. Ajaj, elfogytak T69.2 rendes ruhái, esetleg a stylist jött vissza szabadságról, mert a mai skin már elég előnytelen, a csöcst középtájt leszorítja, így az nyak felé felbugyog, ráadásul földig ér a hacuka, lehet mára nem jutott magas sarok, csak szandacipő? Izgalmak lesznek, mondja, nyomassad Heni ezerrel.

Reggel a takarítóbrigád szorgos tagjaival nyitunk, meg egy csapat hangyával, értem a metaforát, köszi. Terror a habokat falja elszánt tekintettel közben biztos azon jár az agya, ma kivel fog üvöltözni. Naiva oldalcsöcst villant, Alexa továbbra is bugyiban-melltartóban zuhanyzik, ezt nem nagyon értem, de mindegy. Terror az úszás után Műanyaggal hasizmozik és panaszkodik, én nem értem ezt a Brokit, azongya, én főnökösködtem, mikor? Poka vagy nem hallotta a kérdést, vagy leszarja, mert azt feleli, Broki és Naiva taktikája a visszahúzódás. Terror olyan személyiség, aki meg tudja nyerni a lányokat, de nem ezeket. Mert Műanyagot már megnyerte, de Hiper fél tőle, Alexának fogalma sincs, Edina leszarja, Noémi meg dettó rettegésben tölti napjait mióta bejött. Omár hálát rebeg a hollywoodi kémfilmeknek, mert ezek segítségével tartotta titokban kilétét, hehe.

Terror elmagyarázza Ríkónak, hogy lesz a ma este: majd T69.2 megkérdi a lányokat, ki a szimpatikusabb, azok aszongyák, te, erre te védett leszel, beállsz Naiva mögé, én meg Alexához, oszt jó. Marcellus Wallace jut eszembe a Ponyvaregényből menten, ő osztotta az eszet ilyen lendülettel, igaz, előtte alaposan seggbedugta Zed vagy Maynard, már nem is emlékszem. Nem mondom, hogy Terrort is análizálták, bár ráférne. Ríkó szerint Terror kétségbe van esve. A reggeli alatt megy a harc a kajáért, még jó, Melák elveszi a hetven százalékát, a maradék harmincon lehet verekedni a többieknek. Ríkó elmeséli Alxának és Elemzőnek, mit akar Terror, azok meg röhögnek rajta, ez milyen hülye már. Alexa durva dolgot vizionál estére.

Terror Kulabához fordul odafent, el tudod intézni, hogy a nőknek szimpatikus legyek? Kulabá felszívja a taknyát, te, bazdmeg, azt Óz, a nagy varázsló sem tudja elrendezni. Terror szerint Hiper őt tartja szimpatikusnak, mire Hiper kijön a szobából, mi van? Te majd rám szavazol, az van. Szavaz rád a faszom, mondja Hiper, inkább Ríkó. Terrorban bent ragad a szó, Hiper meg röhögve szalad le a reggeliző asztalhoz és elregéli, micsoda fasz Terror. Most már mindenki Terroron röhög. Ríkó szerint Terror erőszakos és nyomatja magát, ezzel kúrja el a játékát. A mödanszié mellett Noémi Terror lábfejét nézegeti, mekkora lábad van neked, hallode. Négyes. Harmincnégyes? Jézus fasza, ennyire nem lehet ostoba ez a nő. Közben a háttérben Naiva üvölt, itt egy skorpió, jöjjön egy fiú segíteni. Terror és ÚjPéter nem zavartatja magát, felőlük akár egy elefántnagyságú skorpió is ráronthat Naivára, nekik dolguk van.

Ostobenkó Noémi indul meg segíteni, a rettentő vad Naiva ruháiból gyött elő, és ő nem bírja agyonverni, mert nagyon remeg, Ostobenkó tapos rajta vagy kettőt, és kinyírja, a jelenet egyetlen haszna, hogy megvan Éden1 Niki zsinórtangája, Naiva picsáján feszül, megnyugodtunk. A krízis elhárítása után a lányok ölelgetik egymást, Naiva lemegy a nappaliba és kicsit kiborul, hogy egy faszi sem volt képes felmenni skorpióra vadászni. Broki vigyorog, vagy nem hallotta, vagy leszarja, ezt nem tudjuk. A mödanszié mellett Melák megkérdezi Alexát, mi lesz a párválasztón. Mit tudom én, mondja Alexa, attól függ, ketten vagy hárman állnak be mögém. Terror menten elkezdi a saját faszát szopni, én, Alexa, egy napja azt ugatom, hogy mennyire jócsaj vagy, és csak veled tudom elképzelni a folytatást. Eh.

A vacsoránál Ostobenkó naturális csirkét kér Omártól a lédinek (Műanyag), nem rossz. Utána mindenki készül a ceremóniára, Ostobenkó beretválja a lábát, Műanyag a póthaját tartja karban, Melák angliás boxert vesz az ünnepi alkalomra. A szponzorvirág Pokahontasz fejére kerül. T69.2 ünnepi alkalomról beszél, dupla kiválasztás, ketten szopnak, höjj, Megjön a horda, Alexa már izzad. T69.2 hogyvoltozik egyet, ennyien még sose voltatok egy ceremónián. Csend. Asszem hatásszünetnek nevezik. Ríkó és Terror, kaptatok egy feladatot, elmondjátok, mit? Ríkó: a levélre teccik gondolni? T69.2 nem forszírozza tovább a dolgot, Terror, te érted, miről beszélek? Persze. Meg kellett kedveltetnem magam a lányokkal. Az lesz az, fiam. Na, akkor most jön a védettség kérdése, mondja Pinokkina, mire Melák szemei elkezdik a vitustáncot, de mielőtt kiugranának a helyükből, T69.2 benyögi, hogy azt nem kap senki. ÚjPéter csak azért nem röhög fel hangosan, mert szerintem rászóltak, de a többiek is vigyorognak, muhaha, Terror, szopóroller lesz a jeled ma este.

Jönnek a szokásos kérdések, Terror, bejössz a nőknek? Be. Vagy nem. Ríkó, te bedolgoztad magad a társulatba? Nem. Melák, te meg miért vagy féltékeny? NEM VAGYOK, Terror nem ellenfél. Kulabá, átvetted Fátter helyét, te vagy a főnök? Nem, mondja a Muzsikus, közben Hiper olyan mártírtekintettel mered a múltba, amitől én megijednék. Kulabá szerint olyan nincs, hogy őt kigolyózza itt Terror. Elemző, neked van félnivalód? Nincs, Alexával jóban vagyok, menni fog a verkli. Ez persze nem igaz, Elemző Hiperre pályázik. Na, adjunk a melónak. Broki-Naiva, ÚjPéter-Ostobenkó, Melák-Műanyag, ez eddig papírforma. Kulabá-Hiper, ez sem meglepő. Jön Ríkó, és Alexa mögé áll be, akinek az arcéán az látszik, hogy ez kurva nagy hiba volt, kisfiam. Elemző következik, és ahelyett, hogy Alexa mögé állna, Hipert választja, az meg eljátssza, hogy ő mennyire meg van lepve. Terror szája tátva, Kulabá kissé idegesen tekinget mindenfelé.

Utolsónak Terror választ, nem túl meglepően Alexát, hiszen ha máshová áll, tuti hazamegy, így meg van 50% esélye. Na, mondja T69.2, akkor most ideje kigórni két faszit, első körben Alexa választ, Terrort, ami nagy baromság, és Ríkó meg is sértődik egy kicsit, Naiva meg félhangosan leseggfejezi Alexát. Ríkó szerint Alexa egyszerűen bonyolult, Broki kifejezetten sajnálja Alexát, mert egyszerű, mint egy lejtő. Alexa nem szimpátia alapján választott, mint mondja, Ríkó már csak röhög ezen az iditizmuson. Terror még ezt az alkalmat is kihasználja önnön faszának szopására, ÉN megvédtem Alexát, ÉN nagyszerű vagyok. Broki nem örül a döntésnek, mint mondja, Alexát még önmaga sem befolyásolja, annyira buta. Alexa a kamerába azt mondja, ő az életben még önmagét sem védi meg, hát, erre most mit mondjon az ember?

Jön Hiper, azt mondja, neki ez nagyon nehéz, mert Fátter elemésztőjével kell együtt élnie, Shakespeare sem írhatta volna feszültebbre ezt a mai napot. Elemzőt választja, ezzel teljes a bosszú, és a Fáttert kiejtő Csíra után Kulabá is távozik az Édenből. Ostobenkó sokkot kap, Broki és Melák szeme kimered, Elemző somolyog maga elé, ezt beszélték meg ugye. Hiper magyarázata: nem tudok olyan emberrel együtt élni, aki összevissza szarja a hotelt, nem várom meg, míg egy éjjel az én matracomra kucorodik. Kulabá elég nyugodtan veszi tudomásul az útilapút, Oscar-díjat kér Hipernek, aki a legjobb színésznő a játákban. Melák labilis személyiségnek tartja Hipert. A T69.2 megkérdi, hogy Elemző örül-e, nem, bazdmeg, hótt szomorú. Melák csendes gyilkosnak tartja Elemzőt, és T69.2-nek azt mondja, a fasza kivan, neki vannak tervei, erre beleszarnak a közepibe folyamatosan. Kulabá búcsúzik.

A ceremónia után a nappaliban elég lapos a hangulat, Hiper döntését megérti mindenki, mert Fátter gyilkosa távozott. Alexa azt kéri Terrortól, hogy minden beszéljenek meg, na persze. Csendes az este, Ostobenkó kurkássza ÚjPétert egy kicsit, Broki meg túl fáradt a szárazbaszáshoz. Jövő héten jövünk, de figyelem, nem lesz élő kibeszélő, előre szólok

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.29. 21:15:08

Csíra visszajön és Rico pakolhat.

f.fredericks 2012.03.29. 21:16:57

Lehet, hogy tesznek egy csavart bele, és az kapja meg Csírát, akit kevésbé bírnak a csajok.

genevieve 2012.03.29. 21:17:49

@f.fredericks: nekem tetszene egy csira, krisz páros:-)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 21:18:52

Csírát lassan tényleg vissza kéne dobni a levesbe, mert a fiúknak lassan a fele azt se tudja ki ő, így elvész a bosszúfaktor :)

tryclops 2012.03.29. 21:24:36

Azt a ruhát csak a bimbók tartják fenn...

IllaryBlasi 2012.03.29. 21:26:21

Ahogy ez az Enrico slattyog az életveszélyesen GÁÁÁÁz!

dennis rodman 2012.03.29. 21:27:00

Jól hallottam? komfortálódni?

kbg 2012.03.29. 21:27:20

konfortálódni...

wondorog 2012.03.29. 21:28:22

Na Omar lesz az új James Bond, még fekete úgyse volt :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 21:28:27

Miért utál engem ez a Viasat???????? MEgint nincs adásom, írná valaki, h mi van?

Hálás köszike!

tryclops 2012.03.29. 21:28:40

Nem az volt, hogy nem beszélhetnek a küldetésről? Ezért repülni kellene...

sogeking 2012.03.29. 21:29:08

@SzívósSzekrényAlátét: kár, hogy pénteken nincs műsor, különben jöhetne Rebecca Black is

mocskosmacska 2012.03.29. 21:29:41

Alexa most tényleg tomit ekézi? Azt az embert, aki egyedüliként megvédte?

wondorog 2012.03.29. 21:31:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

Terror éppen Muzsikust kéri, hogy ha szimpátiaszavazás lesz vegye rá a lányokat, hogy őt támogassák, gondolom Rikóval szemben.

blurdiamond 2012.03.29. 21:31:29

Az előzetes arckifejezéseiből ítélve már erre a ceremóniára beküldik Homárt a védettséggel. Ha jó megfigyelő volt, akkor fog is tudni választani.

inmemancsi 2012.03.29. 21:31:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: itt vagyok ragyogok dottyka alex szerint durva dolog történik, tomi a másik tomival beszél arról,ho gy e tudná e érni, ha szimpátia szavazás van, hogy rá szavazzanak anikó: rikót választja majd

Veder1 2012.03.29. 21:31:54

hiába védte meg szavakkal, ha személyiségében meg taszító

wondorog 2012.03.29. 21:32:05

Hipernek Terror túl sok, hát ez jó :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.03.29. 21:32:28

Tomi: szerintem en szimpatikusabb vagyok neked, mint Rico
Aniko: Nem!

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 21:33:07

Hát asszem kénytelen vagyok visszavonni amit ÚjTomiról mondtam, hogy van esze.. kezd szánalmas lenni.

inmemancsi 2012.03.29. 21:33:22

omárkolléga pincérkedik, anikó talát egy skorpiót:))

tryclops 2012.03.29. 21:33:49

@blurdiamond: Hát igen, furcsa lenne elhúzni jövő hétig, mert elvileg jövő héten lyányok jönnek, és nem működne a +1 fiú.

wondorog 2012.03.29. 21:33:50

Na a Skorpiókirály visszatér, ideje bevetni Muzsikust.

SzívósSzekrényAlátét 2012.03.29. 21:34:18

TomTerror győzködte cRomlandót, hogy együtt nyomuljanak, de cRomlandó elmondta a cselszövést Lexának.

TomTerror most Kulabát győzködi faszságokkal, Anikó betoppan, és közli, hogy szerintem cRomlandó a szimpatikus.

Kirohan, és elmeséli a többieknek milyen bátor volt...

inmemancsi 2012.03.29. 21:34:22

@inmemancsi: edina pontosabban noémi taposta el, edina nagyon gáz ahogy nyivákol

will 2012.03.29. 21:34:29

Nem az van, hogy nem beszéhetnek a küldetésükről? Márpedig az, hogy egy szimpátiaszavazásról beszél, az azt jelenti, hogy a két srác megbeszélte, hogy mindkettőjüknek ez a küldetésük, nem?

Veder1 2012.03.29. 21:34:34

Hogy utasítgatja ez a Naíva a szlovák csajt :)

genevieve 2012.03.29. 21:34:50

az szép nagy darab skorpió....

akár éjszaka is bemászhat hozzájuk

mocskosmacska 2012.03.29. 21:36:15

Akkor most mindenkinek édes kicsit edinácska lelkivilágát kell ápolgatni?

inmemancsi 2012.03.29. 21:36:23

krisztián faggatja alexát, alexa kérdezi kit szeretné krisztián, hogy benttartsa, új tomit támogatja a krisztián

f.fredericks 2012.03.29. 21:37:02

kibasszák mindkettőt, aztán szevasz.
Vagy mindkettő védettséget kap, ez is ez opció.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 21:37:02

@inmemancsi: h lehet eltaposni egy skorpiót????:O Szegény állat:(

inmemancsi 2012.03.29. 21:37:09

most meg tomi alexának nyal

Veder1 2012.03.29. 21:37:26

@will, jogos felvetés

wondorog 2012.03.29. 21:37:38

James Bond nagyon sunyul most, valami itt készül.

mocskosmacska 2012.03.29. 21:38:12

@dr. genevieve: Szerintem ezek kamu skorpiók, csak izgalomfokozás miatt teszik be. Nem hiszem, hogy rtl meg a hotel bevállalja a játékosok veszélyeztetését.

inmemancsi 2012.03.29. 21:38:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: will el tárgyald le

fiúk és lányok külön esznek

LoveMy 2012.03.29. 21:39:05

@inmemancsi:
hát nem tudom te egy skorpióval mit kezdenél, mennyire nyivákolnál!!
inkább az a szégyen, hogy egy deka fiú nem ment segíteni, pedig hallotta az ÚjTom és a Pít is! Folytatták tovább a diskurzust. A Noémit nem utasítgatta, mert már a hangneme sem olyan volt!

will 2012.03.29. 21:39:10

Tompordzsó asszem egy lovat is leszopna, hogy ne essen ki. Már a skorpiót kérleli, hogy hadd álljon mögé. Ennyit az erős játékosról.

skylaner88 2012.03.29. 21:39:24

Hamilton fog védettséget kapni !!!

SzívósSzekrényAlátét 2012.03.29. 21:39:27

Naíva életveszélybe került, mert skorpió, Noémi megmentette.

Most Edina ideges.

Alexa TomTerror, meg FSZK társasgábán együtt tanul számolni Melákkal.

Mindenki nagyon parázik, meg kombinál, a lényeget majd írom...

ZuzuPetals 2012.03.29. 21:39:28

Alexa-LMZő és Rico taktikázik együtt??? A legnagyobb. :D :D A három balfasz.

tryclops 2012.03.29. 21:39:35

@will: Igen, ez nekem is feltűnt, nyíltan beszéltek a szimpátiaszavazásról, bár tény, hogy nem mondták ki konkrétan hogy "küldetés". De akkor rezeg a léc szerintem.

inmemancsi 2012.03.29. 21:40:18

most lemaradtam, tomi közölte nikivel hogy ő lesz a menekülő útja legalábbis ezt mondja a riportban, úristen hogy néz ki horváth éva ruhája dupla ceremóniára készülnek

tryclops 2012.03.29. 21:40:58

duplaceremónia? Nofene, megkavarják a kártyát rendesen. :)

inmemancsi 2012.03.29. 21:41:48

@LoveMy: hát nem így az biztos:)) sík hülye az a nő is:)) miért nem rohant ki a szobábl:))

wondorog 2012.03.29. 21:41:52

Ez a Rikó mekkora szar, azt se tudja mi volt a feladata.

ZuzuPetals 2012.03.29. 21:41:58

Rico: Milyen levél? Ez síkhülye.

genevieve 2012.03.29. 21:42:02

enrico kicsit lassú agyilag...

lerchenfelder 2012.03.29. 21:42:12

féltengely majd szétrobban

ÉÉÉS REKLÁM!

f.fredericks 2012.03.29. 21:42:12

Rikó: "A feladatomról van szó?" :D

sogeking 2012.03.29. 21:42:28

mindenki csukja be a szemét, Krisztián hipnotizál :)

SzívósSzekrényAlátét 2012.03.29. 21:42:29

Védettsége a mai ceremónián.......... .... .. .........zzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZ............. nincsen senkinek. :D

mocskosmacska 2012.03.29. 21:42:29

T69: Kaptatok egy levelet. Mi volt benne, Enerico?
Enrico: A feladatomról van szó.........?
T69: Tomi, te emlékszel rá?

Kurva nagy volt.

inmemancsi 2012.03.29. 21:42:35

védettsége nincs senkinek

genevieve 2012.03.29. 21:42:38

@inmemancsi: mert nem volt rajta cipő és a skorpió a bejáratnál volt

lerchenfelder 2012.03.29. 21:44:03

@f.fredericks: hát bazzeg ha ilyen egy tanárpalánta, nemcsodálom hogy ilyen retardáltak a mai fiatalok.

Lillian.. 2012.03.29. 21:44:46

Jó lett volna az a csavar, hogy:
... védettsége nincs senkinek... közületek.. viszont itt van Omár... Na, neki viszont van...

LoveMy 2012.03.29. 21:44:59

@inmemancsi:
azon egyszerű oknál fogva, hogy az a dög skorpió az ajtó előtt dekkolt!

lerchenfelder 2012.03.29. 21:45:15

@sogeking: már a tarkómban éreztem a kardántengelyt :D ahogy csavargatta a fejét..mint egy bespeedezett kaméleon, amit odaszögeltek a faágra.

mocskosmacska 2012.03.29. 21:45:43

REmélem, hogy hullani fog a család. Unom már, hogy azt hiszik, hogy ők az ászok. És remélem jövő héten néhány női családtag is kiesik. (Csak remélem, hogy nem niki lesz az, menjen edina és máté, otthon legalább beteljesülhet a szerelmük.)

sogeking 2012.03.29. 21:45:43

@mocskosmacska: ő azt hitte, a küldetés annyira titkos, hogy még Évának sem mondhatja el :D

f.fredericks 2012.03.29. 21:46:59

Na de mi lesz a dupla ceremónia?
Vagy lehet Omar és Csíra lesz egy pár. :o

inmemancsi 2012.03.29. 21:47:19

@LoveMy: nahát akkor noémi (a szintén ész, aki az agyfeltöltést a nyitott száján keresztül gondolja megkapni) hogy ment be?:))) edina meg nem tud mezitláb futni:)))

lerchenfelder 2012.03.29. 21:47:30

@mocskosmacska: ott a pont. két olyan unalmas figura, hogy hihetetlen. csak a baszásért bent tartani őket.. láttunk már ilyet, nem nagy cucc

lerchenfelder 2012.03.29. 21:49:01

nem csinálok semmit a lányok felé..omg..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 21:49:14

@LoveMy: és ezért meg kell ölni???????? Ki lehet kerülni, meg lehet várni, h arrébb menjen, ha bátor el is rakhatja az útból! Ilyen helyen meg ne mászkáljon mezítláb!

mocskosmacska 2012.03.29. 21:49:18

Mi ez az egyen fekete felső a fiúkon?

Alkaline 2012.03.29. 21:49:19

új Tomi szánalmas...

genevieve 2012.03.29. 21:49:37

@mocskosmacska: igen, én sem próbálkoztam volna az átugrásával:-)

azért innen könnyen beszélünk, ott szerintem mindenki összecsinálta volna magát:-)

inmemancsi 2012.03.29. 21:49:37

enrico taktikája aaz volt, hogy inkább nem csinál semmit:)) pit számára enrico segítség krisztián magadat félted? krisztián nem féltékeny megbízik a nikiben

f.fredericks 2012.03.29. 21:49:54

Adjunk egy doktorit Rikónak. Ő egy kibaszott agysebész.
"Az a taktikám, hogy nem kontaktolok a lányokkal, mert az visszafelé is elsülhet."
Gratulálok, ülj le egyes.

ZuzuPetals 2012.03.29. 21:50:47

Jaj, Kulabá kihullik ma! De vártam!

lerchenfelder 2012.03.29. 21:50:52

ez a levente még bent van? már leapadt a rák a pofájáról legalább

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 21:50:52

Na, a két Tomi megy a levesbe?

inmemancsi 2012.03.29. 21:51:12

levente szerint alexával megvan a bizalom, neki kockázatot kell vállani

genevieve 2012.03.29. 21:51:21

@inmemancsi: noémi megállta az ajtóban és először nem is akart semmit csinálni
aztán rálépett, mert ő cipőben volt:-)

tryclops 2012.03.29. 21:51:28

Szépen altat az LMZő.

mocskosmacska 2012.03.29. 21:51:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Én is sajnáltam szegény skorpiót.

@lerchenfelder: Én is azt veszem észre, hogy az egész éden hotel nekik arról szól, hogy kefélnénk, de itt nem lehet. Akkor meg tényleg jobb lenne nekik otthon, ahol zöld jelzés van, meg a nézőket sem untatnák.

genevieve 2012.03.29. 21:52:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ne csináljátok már, mondta, hogy a ruháján volt és leszórta onnan a földre..és gondolom éppen öltözött...

inmemancsi 2012.03.29. 21:52:32

@dr. genevieve: hát ha az életed múlik rajta nem árt ha abbahagyod a nyivákot és csinálsz valamit:))

ZuzuPetals 2012.03.29. 21:52:45

@inmemancsi: LMZő nem Anikóhoz áll? Ezt taktikázták egész héten.

lerchenfelder 2012.03.29. 21:52:59

ez pít meg a noémi meg minnyá kuruttyolnak

mocskosmacska 2012.03.29. 21:53:03

@inmemancsi: ALexa meg vigyorgott közben, mint akit dugni visznek. Ez a csaj tényleg ennyire hülye, hogy nem is sejti, hogy a háta mögött levi hogyan nyilatkozik róla.

Atok 2012.03.29. 21:53:34

Bemehetne egy pokmajom karakter, mert ez nagyon uncsiiii

sogeking 2012.03.29. 21:54:06

remélem nem esik ki Krisztián :)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 21:54:35

Na Anikó most vagy kimutatja a foga fehérjét, vagy még vár ezzel egy kicsit.

inmemancsi 2012.03.29. 21:54:42

máté- edina pit - noémi krisz - niki tamás - anikó enrico alex

lerchenfelder 2012.03.29. 21:54:44

Há' á csálá' áz márád a devlá' várján tálibe! Hogy á rák ágyá kí á májjád!

ködpamacs 2012.03.29. 21:54:52

Bigbosst kiuti Niki... Levi meg Muzsikust?

Veder1 2012.03.29. 21:55:20

Na Levi bevállalj-e?

mocskosmacska 2012.03.29. 21:55:52

Rájöttem, hogy mi miatt nem szimpatikus broki meg edina. Mert mindketten ezek a "mi vagyunk mindenki, kis édes kedvencei, jaj de kis aranyosak vagyunk" és elő-elő bukik belőlük a rosszindulat.

lerchenfelder 2012.03.29. 21:56:05

remélem muzsikus repül

mocskosmacska 2012.03.29. 21:56:20

@Vödör: Be. És vajon anikó bevállalja-e?

sogeking 2012.03.29. 21:56:42

valahogy nem lehetne elintézni, hogy Alexa is kiessen?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 21:57:12

@dr. genevieve: honnan tudjam, h mit mondott???????:D:D:D: NEm megy a viasatom, nem látom:D

@mocskosmacska: nem szeretem, ha bántják szegény állatot:(

Beanka 2012.03.29. 21:57:32

Ez az Enrico egy fogyi...

ZuzuPetals 2012.03.29. 21:58:26

@sogeking: Jövő héten szerintem repül.

mocskosmacska 2012.03.29. 21:58:31

REmélem, hogy alexa tomit választja, mert rico elég unalmas. Alexa meg van annyira hülye, hogy enricot választja, pedig elég egyértelmű, hogy az bármikor lecserélné.

f.fredericks 2012.03.29. 21:58:36

Na akkor Hiper, tessék helyesen cselekedni!

Lacka929 2012.03.29. 21:58:38

Edina és Műanyag miért is fél, hogy még egy fiú mögéjük áll a megszokott párjuk mellett? Ezek tényleg ennyire hülyék?

sogeking 2012.03.29. 21:58:44

hogy csinálják ezeket a bevágásokat?? :D:D:D:D

tryclops 2012.03.29. 21:58:54

én Rico-ra és Muzsikusra fogadok hogy repülnek.

inmemancsi 2012.03.29. 21:59:16

dottyka megvagy még? közvetítünk ne add fel:)) reklám van

Veder1 2012.03.29. 21:59:27

Hamar derült ki a Hiper Elemző kapocs, páriák lesznek, ha hazaküldik a Muzsikot.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 21:59:29

@Λατζκα: Műanyag még érthető is: nem akarja hazaküldeni a B tervét. Edina meg nem attól félt.

ZuzuPetals 2012.03.29. 21:59:30

@inmemancsi: Szerintem Alexa nagyon hülye ehhez a játékhoz, Rikót fogja választani.

sogeking 2012.03.29. 21:59:59

@inmemancsi: de milyen reklám? (hátha az is érdekli:)

LoveMy 2012.03.29. 22:00:07

Mjuzik és ÚjTomi megy haza!

lerchenfelder 2012.03.29. 22:00:19

@dr. péhádé tryclops tryclopsius: hát az lenne a legjobb.. csíra vissza, alexa ki, és hajrá, had röhögjünk. esetleg még broki és naiva is eltakarodhatna

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 22:00:22

@Vödör: Szerintem is. Levi amúgy mindkét újat hazaküldhette volna, és akkor biztos lenne a helye, legalábbis a fiúk között.

inmemancsi 2012.03.29. 22:01:07

@sogeking: nem mert ő a titkos transzveszti:))

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 22:01:38

Amúgy ha a Viasatnak van esze, Levi megy haza. Muzsikus környékén legalább történik valami, de Leventét amióta bent van, max vágóképeket lehetett látni. Teljesen érdektelen.

dennis rodman 2012.03.29. 22:01:54

@Hooshee: azért kíváncsi lennék, hogy szerinted miként?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 22:02:23

@lerchenfelder: Edina nem fájna, de Broki 1 kurvanagy beszólása / adás nekem nagyon :)

Lacka929 2012.03.29. 22:02:26

@Hooshee: Hát nem tudom. Műanyag az előbb nyilatkozta, hogy Gülüszemet választja. Edina meg már nem is tudom, mitől fél. Annyi ostobaságot beszélnek össze-vissza...

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 22:03:10

@dennis rodman: Beáll ő is Alexa mögé. Szerintem Alexa nem biztos hogy őt küldte volna haza.

genevieve 2012.03.29. 22:03:14

azért beküldhetnének már egy olyan fiút vagy lányt akivel szimpatizálni tudnék:-)

f.fredericks 2012.03.29. 22:03:34

@Hooshee: azért nem történik semmi LMZ körül, mert ő a lassú víz partot mos taktikát alkalmazza. Majd jön a dagály, meg a cunami és elpusztít mindent.

tryclops 2012.03.29. 22:03:45

Viszont mindjárt ezután jön Omár védettséggel. Hmmm, remélem lesz annyi eszük a szerkiknek hogy előreküldik, és utána lehet nézni a kapkodást, ahogy kieső nekiáll rögtönözni. fingers crossed.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 22:03:51

@Λατζκα: Most igen, de mondom, Tomi a B terve. az meg csak akkor lehet B terv ha bent van, otthon kevésbé alkalmas :D

LoveMy 2012.03.29. 22:03:52

@Hooshee:
Edina és Máté végigviszik a játékot!!!

fulljampi 2012.03.29. 22:04:39

kulabá és rikkancs megy borért

skylaner88 2012.03.29. 22:05:07

Most volt előzetesben hogy Aniko meg ÚjTomi együtt buliznak. Szerintem ez a jelenet még nem volt. Ugyh Alex őt fogja választani. Viasat = FAIL

dennis rodman 2012.03.29. 22:05:32

@Hooshee: szerinted annyira hülyék lettek volna hogy 3 fiú állt volna Alexa mögé? Az ÚjTomi akkor inkább Nikit játszotta volna meg!

mocskosmacska 2012.03.29. 22:05:54

Most kiderül, hogy alexa hülye és egyetlen célja, hogy a fősodorhoz alkalmazkodjon vagy van valami önálló döntése is?

Lacka929 2012.03.29. 22:06:07

@Hooshee: Oké. Akkor meg választhatta volna a B tervét, Gülüszem meg mégis hazamegy, és továbbra sincs mitől félni. Mazo ez a csaj: mindegy neki, csak legyen valamitől félni...

inmemancsi 2012.03.29. 22:06:24

alexa eljött a pillanat - elcsuklik hé hangja:)) alex- tomit választja

tryclops 2012.03.29. 22:06:50

Edina :) "hát ez egy seggfej"

mocskosmacska 2012.03.29. 22:07:03

Köszönöm, alexa. Pozitívan csalódtam benne.
"Hát ez egy seggfej." - szerintem edina inkább seggfej, ha ilyeneket mond hangosan.
Brokiból is kitört a jóindulat.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 22:07:09

@Λατζκα: De akkor megint kell egy B trv. Most van egy stabil párja, és egy jó B terve.

ZuzuPetals 2012.03.29. 22:07:11

@Hooshee: Rikó mellett még inkább, gyengék lettek volna együtt.

genevieve 2012.03.29. 22:07:13

fuuu ez az enrico nagyon-nagyon gyerek még

dennis rodman 2012.03.29. 22:08:09

Máté szerint Alexa eccerű, akkó naiva micsoda?

fulljampi 2012.03.29. 22:08:17

na mindjárt kulabá-n röhögünk

Lacka929 2012.03.29. 22:08:22

Megint kezdik az úgymondozást...

tryclops 2012.03.29. 22:08:46

Azt vágjátok, hogy ha jön Csíra jövő héten védettséggel, akkor kivágja Alexát és lesz egy nagyon durva Csíra-Újtomi páros. királyos :DDDD

mocskosmacska 2012.03.29. 22:08:49

@Hooshee: Ha meg ricot választja, akkor a következő ceremónián kidobja a fősodor, mert csak felhasználták.
Alexa kiközösített, akárcsak tomi. Két kiközösített összetart.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 22:08:59

@ZuzuPetals: Pont ezért lettek volna nagyon stabil pár, és védik egymás seggét. Tomi az első lehetséges alkalommal húzni fog műanyag mögé, Alexa meg szopni fog.

genevieve 2012.03.29. 22:09:00

na, alexának mégis van egy kis esze...

Veder1 2012.03.29. 22:09:55

Alexa jól csinálta, egy erős egyéniséget tart bent, több esélye van hosszabb ideig bentmaradni.

inmemancsi 2012.03.29. 22:10:02

alex neked egy jó fodrászra van szükséged pit mindjárt sír ricoért most ezt rizsázzák dottyka - húzzák az időt

f.fredericks 2012.03.29. 22:10:10

Ha Pítnek van egy kis esze, összeáll a Tomi-Alexa tengelyhez. És végleg szétzúzzák a "családot". De sztem nem lesz elég esze ehhez.

mocskosmacska 2012.03.29. 22:10:22

@dr. genevieve: Igen, rájött, hogy most magának választ párt, nem bulipartnert a többieknek.

lerchenfelder 2012.03.29. 22:10:44

@Hooshee: jó igen, most is szépen kutyázta alekszát

mocskosmacska 2012.03.29. 22:11:15

Edina azt hiszi, hogy mindenki buta, aki nem az ő kényelmét szolgálja a döntéseivel.

wondorog 2012.03.29. 22:11:24

Rikó azért nem húzott a lányokhoz biztos, mert elfelejtette, hogy ez a feladata :D

genevieve 2012.03.29. 22:11:46

@sogeking: de, mert rájött, hogy ha most megint benyal a csapatnak, akkor is kiközösített marad továbbra is...egyébként is a csapat nem fog mindig csapat maradni..miért kellene velük feltétlen jóban lenni

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 22:11:47

@lerchenfelder: yilván most a sértettség beszél belőle. Szeirntem jól gondolja: tomi azonnal pattan, ha lehetősége lesz rá, Alexának pedig vége.

Kürosz 2012.03.29. 22:11:52

jaj de jó lesz nézni Muzsik fejét...

inmemancsi 2012.03.29. 22:11:55

ez a ricó már most alzheimer kóros, az előbb mondta, hogy rövid távra nyomná alexát:))

anikó jön, indokol

ködpamacs 2012.03.29. 22:12:43

Es ha most Ricot kedveltek meg tobben akkor mi van? Visszajon Csiraval?

inmemancsi 2012.03.29. 22:12:56

leventét választja:))

dennis rodman 2012.03.29. 22:13:05

Féltengely orra mekkora volt!!!

mocskosmacska 2012.03.29. 22:13:14

Na, vajon edinácska megint seggfejezni fog?

genevieve 2012.03.29. 22:13:15

na, tessék nincs is meg a csapat...

edina elég bamba képet vágott

skylaner88 2012.03.29. 22:13:23

Melák orrlyukai ismételten saját életre keltek :D:D

inmemancsi 2012.03.29. 22:13:45

hippernek van lelki egyensúlya:))

ZuzuPetals 2012.03.29. 22:14:08

A magyarázattal szépített a többiek felé. Jól csinálta.

Bejni 2012.03.29. 22:14:29

áháháhááááááá Muzsikus páááááááááááááááááááááááááááááááááá:D

Veder1 2012.03.29. 22:14:34

Niki szerintem alapvetően őszinte csaj, ha nem veri agyon Melák, akkor kitart mellette.

sogeking 2012.03.29. 22:14:38

@dr. genevieve: szerintem nincsenek ilyen összetett gondolatai :)

mocskosmacska 2012.03.29. 22:14:52

@dr. genevieve: Azért a párja sem volt semmi.
Igen, alexa rájött, hogy a család két percig kedves vele, ha akarnak valamit, aztán ha megtette, akkor megint szarni fogják le.

lerchenfelder 2012.03.29. 22:14:54

féltengely dumál a hirtelen haragról, LOOOL

will 2012.03.29. 22:15:10

Mindenki, aki nem azt csinálja, amit bebaszva elsőre elképzel Krisztián, az labilis. :)

inmemancsi 2012.03.29. 22:15:20

levente 20 %-ra saccolta az esélyt,

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 22:15:30

Hát, csavarnak csavar, de Levente továbbra is dögunalom lesz szerintem.

mocskosmacska 2012.03.29. 22:15:35

Melák milyen képpel vakargatja a fejét.........

lerchenfelder 2012.03.29. 22:15:40

@Hooshee: brokiból? lehet, de akkor is röhögtem ahogy lebaszta alekszát:)

genevieve 2012.03.29. 22:15:50

@sogeking: akkor valaki felirta neki egy papírra és bemagolta?:-)

lerchenfelder 2012.03.29. 22:16:13

@mocskosmacska: körbefordult a szemöldöke :D

f.fredericks 2012.03.29. 22:16:16

Krisztián körül hullanak az emberek, Fater, Muzsikus, remélem most Brokival kezd el haverkodni. :D

Lacka929 2012.03.29. 22:16:36

"Igazából" - "úgymond" 6:3

mocskosmacska 2012.03.29. 22:16:55

Tamás azért méltósággal viseli a kiesését.

mocskosmacska 2012.03.29. 22:17:29

@f.fredericks: A számból vetted ki a szót.

kerdesek05 2012.03.29. 22:17:38

MUZSIKUS TAKARODÓ!:)

fulljampi 2012.03.29. 22:17:42

besértődött kulabá :D:D:D:D:D:D:D

lerchenfelder 2012.03.29. 22:17:45

geci lője már le valaki, az a skorpió miért nem marta halálra? nem kellenek ilyen emberek a földre.

tryclops 2012.03.29. 22:17:59

Na jó, a Tamás megérdemel egy szimpátiapontot ezért a búcsúért. :)

ZuzuPetals 2012.03.29. 22:18:24

Na Ecsém, irány Olaszliszka!

sogeking 2012.03.29. 22:18:30

@dr. genevieve: valószínű, esetleg a Ben Hurból tanulta

dennis rodman 2012.03.29. 22:18:41

zenész a "fő gondolkodó erő" ez igen!

Lacka929 2012.03.29. 22:18:52

Hogy is mondják? Meghalt a király (RégiTamás), éljen a király (ÚjTamás). Vagy mégsem? ...

f.fredericks 2012.03.29. 22:19:06

ne máááár, nem jön Csíra?

Most mi van? Akkor mikor?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 22:19:44

@inmemancsi: le én:) Netem sem volt egy ideig, utál a upc:P

OH! TAMÁS:(:(:(:(:(:(

sogeking 2012.03.29. 22:20:39

Alexa rossz hatással van a bioritmusomra

mocskosmacska 2012.03.29. 22:20:52

Anikó boldog. Végre mindenki oda kulázik, ahová kell.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 22:20:54

Azé Niki szépen betörte Melákot, már napok óta nem próbálkozik :)

lerchenfelder 2012.03.29. 22:21:06

De legalább nem megy egyedül haza.

Atomfizikus :D

f.fredericks 2012.03.29. 22:21:12

Pít még mindig Rikón pörög.

fulljampi 2012.03.29. 22:21:44

ez a piti a farkat szeretei? mit rinyál lassú focista után?

inmemancsi 2012.03.29. 22:22:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: és még fizetsz is érte?:)) jövő héten hé egy ajánlattal érkezik hozzájuk

ZuzuPetals 2012.03.29. 22:22:05

@f.fredericks: csak szeretne rajta pörögni. :)

mocskosmacska 2012.03.29. 22:22:18

@dr. péhádé tryclops tryclopsius: Nekem is szimpi volt, ahogy távozott. Nem volt benne az a nagy sértődöttség, mint a másikban.

LoveMy 2012.03.29. 22:22:42

@f.fredericks:
záró jelenet: egy lány bejön, egy lány megy!

f.fredericks 2012.03.29. 22:22:52

@ZuzuPetals: hát be kellett volna állnia mögé. :)

lerchenfelder 2012.03.29. 22:23:14

@Hooshee: Azért az a plusz 10 év kacsaszáj javára töri be :)

Veder1 2012.03.29. 22:23:34

Az ajánlat lehetne az, hogy valaki hazaküldheti a párját ingyen, és ezzel védettséget szerez :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 22:23:37

@inmemancsi: igazad van, fizetek érte és utál, ki is dobom az ablakon:)

Köszönöm a tájékoztatást, jár a virtuális pöttyös:)

f.fredericks 2012.03.29. 22:24:25

@LoveMy: helyes. A helyében Edinát küldeném haza, na azzal kavarná meg a szart.

Bár akkor se lennék szomorú, ha FSZK-t küldené és ezzel megbosszulná Pedrót.

ködpamacs 2012.03.29. 22:24:33

Szoval... Most akkor mi ertelme volt annak, hogy melyik fiu volt szimpatikusabb a csajoknak? Sztem Rico is vissza fog menni...

wondorog 2012.03.29. 22:25:35

Lehet meg kellett volna húzniuk az egyik csajt, mint ahogy anno Pókmajom rámászott Leventére.

f.fredericks 2012.03.29. 22:26:13

Hoppá, Hiper összetörte az A3-ast.
Mellé se ülnék be egy autóba.

Veder1 2012.03.29. 22:27:08

A Viasat folyamatosan belenget védettség lehetőségeket (masszázs, kedveltesd meg magad a lányokkal stb.) és menetközben döntik el kihasználják-e, hogy megmentsenek egy izgalmas karaktert.

LoveMy 2012.03.29. 22:28:04

@f.fredericks:
Csíra amikor búcsúzott, azt mondta, hogy Edina és Noémi fog hiányozni a legjobban! Úgy, hogy most ez sem jött be, mert Csíra az Alexára feni a fogát...vérbosszú!

inmemancsi 2012.03.29. 22:28:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: most inkább olyan kis hosszú farkas állatkát akarok aki ott szokta enni az oreo kekszet:))

wondorog 2012.03.29. 22:28:56

Na Melák merre hardcore súlyokkal edz :D

hha96 (törölt) 2012.03.29. 22:29:06

@Vödör: Képzelj el 5 pár "Edina-Broki"-t. Napi 3 perc műsort se lehetne összevágni.

lerchenfelder 2012.03.29. 22:29:17

viasat6on megy az okosság :)

f.fredericks 2012.03.29. 22:29:38

@LoveMy: nagy kár. :(
De lehet bejön és rájön, hogy Alexát kihasználták, manipulálták, befenyítették, és megsajnálja. :)

lemonkeyface (törölt) 2012.03.29. 22:29:50

És akit pultosnak állítottak be a védettségért, ő lebukott, vagy mi lett vele? (bocs elvétve néztem az adást) köszi a válaszokat

LoveMy 2012.03.29. 22:30:25

Bejön egy csaj -> Csíra, kiejti Alexát, majd bejön védett HOmár és kiejti a továbbra is aggresszív ÚjTomit! :)

wondorog 2012.03.29. 22:31:03

@hfeeri: Ő még bevan épülve, nagyon jól csinálja mert sok James Bond filmet nézett.

LoveMy 2012.03.29. 22:31:17

@f.fredericks:
Pont a Csíra ilyen érzelgős, hogy megsajnálja :DDD

sogeking 2012.03.29. 22:31:49

@hfeeri: bevált pultosnak, így marad továbbra is az

f.fredericks 2012.03.29. 22:32:22

@lerchenfelder: Extrába mondta, mikor kérdezték mire költené a nyereményt. És mondta, hogy tandíjra, meg kocsira. Mert éppen nincs semmi. Mivel megtörte az A3-at.

mocskosmacska 2012.03.29. 22:32:47

@hha96: Dehogynem. Elég egy edina-broki páros és lehet nyomtatni a Romana füzetet.

f.fredericks 2012.03.29. 22:33:19

@LoveMy: lehet őt is megcsípte egy skorpió.

beacska 2012.03.29. 22:33:26

VIVA ANIKÓÓÓÓÓ!

...és kivágta, mint a taknyot!!!

LoveMy 2012.03.29. 22:33:35

@sogeking:
mondta is HÉ-nak, hogy ha nem sikerüla védettség, akkor bent marad, mint szolga! ;)

mocskosmacska 2012.03.29. 22:33:40

@LoveMy: Pedig alexa csak egy eszköz volt csíra kiejtésében. Csak nem tudom, hogy a csajnak van-e elég esze, hogy erre rájöjjön.

Ditti82 2012.03.29. 22:37:07

Jól értem, Aranypart Ádám 2 és Muzsik búcsúzott? :D Omár bejelentkezett már, mint védett hódító?

LoveMy 2012.03.29. 22:37:32

@mocskosmacska:
nem hinném, hogy van esze Alexának, de nem is baj, mert elég lesz látni a megnyúlt képét, ha visszatér a Csíra! :D

Veder1 2012.03.29. 22:37:54

Pít nem úgy néz Noémire, de öribarik még lehetnek :D

tryclops 2012.03.29. 22:38:00

@Ditti82: Nem, az Omár bomba a jövő héten robban.

sogeking 2012.03.29. 22:38:31

@LoveMy: hétvégén mindenki azt csinálja, azért nincs műsor

inmemancsi 2012.03.29. 22:39:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: dottyka te is a hátsó kijáraton menj mint skicc - slicc pali bá és elődei:))

mocskosmacska 2012.03.29. 22:41:02

@LoveMy: Én arra gondoltam, hogy csírának van-e elég esze, hogy nem alexa az értelmi szerzője az ő kiejtésének.
Alexának több esze van, mint ami elsőre látszik, legalábbis a ma esti párválasztón ezt bizonyította.

Ditti82 2012.03.29. 22:41:41

Jól értem, Aranypart Ádám 2 és Muzsik búcsúzott? :D Omár bejelentkezett már, mint védett hódító?

Veder1 2012.03.29. 22:41:42

Pít: "Évi meg se dicsérte, hogy összeöltöztünk"

Ez a csávó tuti búza, vicces lenne, ha így kihúzná a végéig és akkor comming outolna :D

wondorog 2012.03.29. 22:43:19

@Ditti82: Muzsik ment és ha Aranypart Ádám 2 (azt nem néztem), az Rikó, akkor igen, Omar jövőhéten jön valószínűleg.

Ditti82 2012.03.29. 22:43:51

Sorry a duplázásért!

dennis rodman 2012.03.29. 22:44:30

Hát Naiva még sötétebb mint eddig látszott!!

sogeking 2012.03.29. 22:45:25

az extrából kifogyott a tartalom

szepi79 2012.03.29. 22:45:47

@ködpamacs: szerintem is elég logikátlan, hogy azzal a szállal nem kezdtek semmit. illetve van egy nagyon csúnya gyanúm, hogy a szerkik kiokoskodták, hogy megvan a szimpátiaszavazás, akkor ricó marad, újtomi meg megy, és ezt nem akarták, inkább segget csináltak a szájukból, és senki nem kap védettséget.

viragoskertecske23 2012.03.29. 22:45:59

Mondjuk annyira nem lepett egyiknek sem a döntése, Tamást nem birtam igy jó is hogy ment, aztán pedig az nem igaz hogy miután Gábor ment ő nem akarta átvenni az ő szerepét, sőt ugyanazt csinálta, még hogy család...erről ennyit :D
Hanem várom Kira mikor jön már vissza, nem tudom de igy mintha unalmas lenne egy kicsit...legyen valaki aki feldobja:)
Horváth Évának pedig nagyon jól állt a tengerkék maxi, nagyon tetszett :)

LoveMy 2012.03.29. 22:47:14

@dennis rodman:
Dehogy is, inkább vedd le napszemüvegedet! :)

mocskosmacska 2012.03.29. 22:48:14

@dennis rodman: Ráadásul kezdi kimutatni a fog fehérjét, lassan kopik le róla az a kis "édes, vagyok, aranyos, mindenkit szeretek" máz és jön elő a rosszindulatú károgi.

dennis rodman 2012.03.29. 22:48:43

Naiva lehetne egy kovácsműhelyben fújtató!

beacska 2012.03.29. 22:48:46

@mocskosmacska: van. mondta is, hogy ezért tartja bent Tomit. direkte, mert nem ezt várják tőle, és egyszer volt Budán...

LoveMy 2012.03.29. 22:50:10

@mocskosmacska:
Ja, Csíra kiesése előtti este, kihallgatta azokat akik Alexa szobájában beszélték meg a kiesését. Ha jól emlékszem, Mjuzik és Alexa tuti, talán még Pít és Levente? nem biztos!

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 22:50:12

Alexa döntése szuper volt! Legalább lesz bent egy plusz feszültségforrás.

lemonkeyface (törölt) 2012.03.29. 22:50:48

wondorog, dorothy, sogeking, inmemancsi!

Köszönöm a válaszaitokat! :)

gratulálok (törölt) 2012.03.29. 22:53:05

jaj en ugy orulok, hogy a nagyfeju pokhendi almagabiztos szoros pali eltavozott... Halleluja

mocskosmacska 2012.03.29. 22:53:09

@LoveMy: Muzsikus volt a fő szószóló, de ő már kiesett csíra nélkül is. A másik kettő pít meg levente volt. Alexának csak adták az utasításokat.

beacska 2012.03.29. 22:53:39

@LoveMy: Tamás, Krisztián, Pít fűzte Alexa agyát

mocskosmacska 2012.03.29. 22:53:53

@Pácsó Ármándó: IGen, nem arról fog szólni az egész, hogy kis, aranyos emberkék együtt buliznak.

kovácspéterke 2012.03.29. 22:54:28

@wondorog: ha bent marad akkor kurva nagy előnye van, mert megfigyelhetett mindent.

beacska 2012.03.29. 22:54:36

@mocskosmacska: nem krisztián? Levente volt? miért tette volna?

mocskosmacska 2012.03.29. 22:56:51

@beacska: Én leventére emlékszem, de lehet, hogy tévedek.

tigger2 2012.03.29. 22:59:03

Kérdem één,"héttörpeközülakukaforma"mátyé szerinti egyszerű Alexa MIÉRT IS AZ..?? Ugyanezt kérdezném a nagyon szép csípőjű,viszont annál kiábrándítóbb viselkedésű egyinától,MIÉRT IS SEGGFEJ ..?? CSAK AZÉRT,MERT NEM AZT A JÁTÉKOT ŰZIK mások,amit ŐK szeretnének..??:D:D:D Örömmel konstatáltam mindkét párválasztást:D Ja,és remélem,ezt az ájtatosmanópárt is vki szétbombázza végre...Amúgyis a kis mukirudi uggyan mit kezdene azzal KUFFERREL,megfordítani nem tudná GYAKÁS KÖZBEN,max. MEGKÉRNÉ rá,hogy forduljon meg MAGÁTÓL ...:P:D:D

beacska 2012.03.29. 22:59:36

@mocskosmacska: csak azért gondolom, hogy ő nem lehetett, mert aztán duzzogott, hogy Alexa kirakta a "párját", pedig ő mennyire számított rá...

baileys 2012.03.29. 23:04:47

@mocskosmacska: Az első párválasztó után volt egy ilyen megjegyzése a kamerába, hogy tisztában van vele, jelenleg ő csak egy eszköz volt a többieknek. Szóval nem annyira sötét azért. Viszont nem sikerült túlságosan megkedveltetnie magát a társasággal, ezért valószínűleg hamar repülni fog.

Az Extra ma extra unalmasra sikeredett... Naívát és Brokit ideje lenne hazazavarni kufircolni, és behozni helyettük két érdekesebb játékost.

yilane 2012.03.29. 23:05:24

Rico a búcsúbeszédekor úgy viselkedett, mint egy sértődött kisfiú, akinek elvették a játékát, viszont Muzsikus - az öntömjénezése mellett - egész korrekt szöveget vágott le, ki se néztem belőle.

garrett27 2012.03.29. 23:06:10

Ez már tényleg genyózás! Az extrában Edina arról faggatta Mátét, hogyan szereti a szexet. Röviden, hosszan, stb. Dugni azt nem, dumálni róla, meg húzni az ágyban a fickót, azt igen! A tejbetök gyerek helyében, ennyi szórakozás után a hajánál fogva rángatnám be magam alá! Na jó, nem lennék durva, de hogy választás elé állítanám, az tuti. Vagy csináljuk, vagy ne is aludjunk együtt. Ez ugyanis óvoda, amit művelnek.

yilane 2012.03.29. 23:06:33

@beacska: hajjaj, még Alexa kezét se volt hajlandó megfogni a párválasztó utáni kivonuláskor (ő maga mondta).

beacska 2012.03.29. 23:09:38

@garrett27: nekem gyanús, hogy már megvolt a doog. kb. 2 napja nem tudnak semmi nyögdécselést bevádni tőlük, ez 2 esetben fordulhat elő:
-megegyeztek a szerkikkel, hogy nem mutatják, csak dugjanak végre
-megvolt a dolog, és most nyugi van 2 napig...

yilane 2012.03.29. 23:14:02

Csíra miért is lesz feszültségforrás? Lassan már minden fiú kiesett, akit ő ismert.

Egyébként a lányok sokkal-sokkal ügyesebbek, mint a fiúk: az eredeti ötből négy még mindig bent van.

genevieve 2012.03.29. 23:16:26

@yilane: mert az a 4 lány nem akarta bent látni...és most visszajön:-)

mangalor 2012.03.29. 23:17:36

sztem Krisztián szociopata, de ha mégsem, tuti valamilyen személyiségzavara van (minimum szorong, a tikkelés erre mutat), Edina meg tipikus szűzku*va. Húzza ezt a szerencsétlen fiút...
nagyon vicces ez a játék egyébként, ha ezt tudom, már előbb elkezdem nézni:) a legszebb, hogy lefikázzák egymás agyi kapacitását, aztán a következő bevágásban, mondatban jön a bizonyítéka saját szintjüknek, ami nem magasabb az ekézettnél:D

beacska 2012.03.29. 23:19:44

@yilane: mondjuk Kíra csak a párját tudja kitenni. Lányt semmiképpen nem, ill. azért sokat kéne dolgoznia. Anikó és Edina saját bevallása szerint hiányzik neki, tehát őket sem akarja kitenni.

Már csak Krisztián maradt neki, őt az elejétől fogva rühelli. Viszont fülig érne a szája, ha bent lehetne, amikor Niki kiteszi Kriszt ;)))

hha96 (törölt) 2012.03.29. 23:24:36

@beacska: Megígérte, ha visszajön girl power lesz. Bizonyos szemszögből már most is az van, jobban összetartanak, mint a fiúk, holott nem is "családoznak", messze nem annyira feltűnő. Kulabá után sem morzsolt el semelyik egy könnycseppet se.

beacska 2012.03.29. 23:26:39

@hha96: ja, azt bírtam. Bezzeg Gábort után! Tamás egyszem újságnyilatkozata alapján, ma már nem olyan büszke magára, mint a búcsúbeszédében volt ;)

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 23:28:16

@beacska: "Kíra csak a párját tudja kitenni. Lányt semmiképpen nem, ill. azért sokat kéne dolgoznia"
Dehogy! Védettséggel bármelyik csajt ki tudja tenni!

beacska 2012.03.29. 23:29:55

@Pácsó Ármándó: ja, az igaz...de nem fog védettséget kapni: anno SzentDani sem kapott, és jogos volt: elég jutalom neki, hogy visszamehet, védettség már nem jár. Legyen innen saját erőből ügyes!

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 23:34:08

@beacska: Pedig AÉHBM! Ha műsort akarnak, kaphat védettséget, nem muszáj úgy tenniük, mint az előző évadban.

Pít viszont megingatott, most feltűnően sokat foglalkozott a ruhákkal. Lehet, hogy mégis más a hőmérséklete?

hha96 (törölt) 2012.03.29. 23:35:34

@Pácsó Ármándó: Pít Ricogyerekkel foglalkozott sokat, tervei voltak vele ;)

beacska 2012.03.29. 23:35:46

@Pácsó Ármándó: én azért úgy vettem észre, a védettségért tenni kell vmit, nem jár csak úgy...de majd meglátjuk ;)

hha96 (törölt) 2012.03.29. 23:37:34

@beacska: Ja, mint ÉH1-ben, amikor pókmajom húzott és védett lett, igaz a B variáció, hogy mehetett volna haza. Az egy szép jelenet volt anno.

beacska 2012.03.29. 23:41:25

@hha96: az első védettségénél meg gatyát kellett prezentálnia ;)

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 23:45:11

@hha96: Na de milyen tervei? :-)
A ceremónia ruháikkal is foglalkozott, pl. összeöltözés, kigombolva milyen volt a zakó, stb. Szóval meginogtam.

@beacska: Meglátjuk :-)
A következő fiútöbbletnél felajánlanák a fiúknak, hogy aki beáldozza a párját egy új csajért (akit nem mutatnának még meg nekik) az védettséget kap, valaki bevállalná és bejönne Csíra, az milyen lenne már?

yilane 2012.03.29. 23:45:43

Pít tényleg enyhén szólva fura volt azzal az összeöltözős szöveggel.

Viszont az tetszett, hogy amikor Pít Rico távozásán siránkozott, Noémi megjegyezte, hogy legalább nem utazott egyedül. :)

yilane 2012.03.29. 23:47:07

@beacska: Szerinted Műanyag előbb-utóbb megválik Meláktól?

yilane 2012.03.29. 23:47:47

@yilane: mármint saját döntése alapján, mint Anikó Muzsikustól

playoff szakáll 2012.03.29. 23:51:59

@yilane: Noémiben annyi empátia van, mint a lepedőben, amin fekszenek. Hogy figyelte az anyja történetet is...

yilane 2012.03.29. 23:52:18

@Pácsó Ármándó: Csíra visszahozásával abból a szempontból nem értek egyet, hogy Csíra kiesett egy párválasztón.

SzentDani az ÉH1-ben nem párválasztón esett ki, hanem elfelejtettemmelyiklány azt mondta ő a legellenszenvesebb és máris mehetett pakolni.

Szerintem a két eset merőben más. Ha párválasztón esik ki valaki,az essen már ki végleg, menjen haza (monnyonle)..stb..

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 23:53:36

@yilane: (OFF: bele tudod tenni egy hozzászólásba is azt, ha különböző embereknek akarsz válaszolni, nem muszáj külön-külön kommentekkel fáradnod)

playoff szakáll 2012.03.29. 23:54:10

"Ha zavar, akkor mondd."
"Zavar."
"Jó. (slurp)"

Máté egyre inkább Latinovits nyomdokain van.

yilane 2012.03.29. 23:54:21

@prezent fail: Lehet, hogy így van, de szerintem szerepet játszik a hülye/fura/morbid megnyilvánulásaiban az is, hogy nem anyanyelve a magyar.

2012.03.29. 23:54:30

Nem akarom elhinni, hogy Rikó olyan buta mint aminek tűnik.

yilane 2012.03.29. 23:55:35

@Pácsó Ármándó: /Kösz,legközelebb így teszek./

playoff szakáll 2012.03.29. 23:59:53

@szerivan: szilveszteri buli után 3 leány ment át hozzá, és dúúrva vooolt. Most vagy az nem igaz, vagy ez volt csúnya öngól.

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 23:59:57

@yilane: Csíránál valószínűleg a bosszúálló faktor szemelték ki a szerkesztők, mint SztDaninál is, ezért hozták vissza (még ha nem mondták is ki nyíltan).Az érdekes műsor a lényeg, nem az etikai kódex. Persze csak szerintem :-)

@szerivan: Pedig nagyon dolgozik rajta.

genevieve 2012.03.30. 00:02:24

@prezent fail: de abból ketten testvérek voltak:-)

biztosan a matekházit csinálták meg együtt:-)

2012.03.30. 00:03:11

@prezent fail: Az nem az eszét bizonyítja :)
@Pácsó Ármándó: Talán annyira izgult, hogy nem beszélhet róla.

hha96 (törölt) 2012.03.30. 00:08:16

Unalmas az extra, a maci sem jött.

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 00:08:29

@szerivan: Lehet hogy izgult, persze. De marha hülyén jött ki, hogy még HÉ előtt se mer róla beszélni. Nekem semmi bajom nem volt vele, de ilyen szelíd karakterrel bemenni a "cápák" közé, hát ...

ő-szinte 2012.03.30. 00:11:52

@szerivan: új tamás is egyre gázabb...

2012.03.30. 00:12:28

@ő-szinte: Akkora csalódás... Te nem projectben vagy véletlenül??

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 00:13:55

@dr. genevieve: Ha a 3-ból 2 leszbi, akkor már nem is olyan vagány a sztori.

@hha96: Tényleg uncsi volt azzal az edzésmegbeszéléssel vagy 5 percig. Inkább a napi maciadag és pár nagytotál a kiválasztás alatti fejekről.
Terrornak hogy leesett az álla amikor a Csendes Gyilkos beállt Hiperék mögé.

genevieve 2012.03.30. 00:17:31

@Pácsó Ármándó: egy testvérpár vagány dolog?:-)

genevieve 2012.03.30. 00:19:50

@Pácsó Ármándó: mondjuk ezt anikó tényleg jól összehozta:-)

ő-szinte 2012.03.30. 00:22:12

@szerivan: felfüggesztettem kicsit;D ráérek holnap is doktorrá válni;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.03.30. 00:23:40

@ő-szinte: Ezek a d-betűk pufi, kiég a szemem tőlük.

ő-szinte 2012.03.30. 00:30:55

@szerivan: te most támadsz engem?:-O ezt nem vártam tőled...:-(
azt hittem a család mindenek előtt...

2012.03.30. 00:32:13

@ő-szinte: Ne legyél zsírsárkány, nem támadlak.

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 00:32:40

@dr. genevieve: Jól, ügyes volt hogy a többiek nem sejtettek semmit. Biztos megnő bent a respect/ellenfél faktora.

TerrorTom arcára az volt írva, hogy "jé ilyet is lehet? Bekavarni a stabil Hiper-Muzsikus párba?"

genevieve 2012.03.30. 00:33:43

@Pácsó Ármándó: azt hittem egy pillanatra, hogy el fogják mondani a napok óta tartó összeesküvésüket...de okosan nem tették meg:-)

genevieve 2012.03.30. 00:36:44

@Pácsó Ármándó: ez a többiek arcán is ott volt..

és persze a legjobban muzsikustomi álla esett le..szerintem ő teljesen biztos volt a dolgában...

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 00:37:05

@dr. genevieve: Van ott altatás rendesen. Az előzetes szerint lesz még ebből a döntésből ereszd el a hajamat!

2012.03.30. 00:37:49

Az úszóversenyt kár, hogy kihagyták az öfiből.

genevieve 2012.03.30. 00:38:15

@Pácsó Ármándó: a döntéseknek mindig van következménye...

Moody23 2012.03.30. 01:39:35

A rico és tomi titkos küldetésében nem az volt, h ezt senkivel se beszélhetik meg?

független sorozatfüggő 2012.03.30. 06:48:23

Az önjelölt családfőt lecserélni Leventére? Muzsikus önteltségén lagalább lehetett röhögni, de ez a LMző...mintha ott se lenne. Még jó, hogy a másik málészájú (Rico) nem golyózta ki Melákot. Még egypár ilyen csere, és mi nézők, belehalunk az unalomba.

beacska 2012.03.30. 07:29:25

@yilane: ez a mostani párválasztó veszélyes volt. Ha Krisztián nem kap a fejéhez, és nyomul tovább, még az is meglehet...Meg az is, hogy Tomi jól érzi magát Alexa mellett, és úgy dönt, hogy eleget kockáztatott már...vaaaagy, ha Alexa repül, akkor muszáj lesz neki B tervet kitalálnia...nnna, akkor jöhet Niki ;)

Zsírsárkány 2012.03.30. 07:50:19

De kivagyok az Edina féle nőktől.

coco 2012.03.30. 07:57:41

Engem Alexa spec irrritál, de sztem jól döntött!!
Csak azért nem kedvelik az új srácot mert nem úgy táncol ahogy a "család" fütyül... Pedig normális és intelligens pasi. Ez néhány bentlevőknek szokatlan lehet:P

Rikó meg jóhogy szimpatikus volt nekik, ostoba mint a kő:D

coco 2012.03.30. 07:58:57

Ja Muzsikus meg egy beképzelt balfék volt:D
megérdemelte h koppant!!:)

Zsírsárkány 2012.03.30. 08:03:23

@coco: Egyetértek. Nem viselte Ő olyan jól azt a kiesést, mint ahogyan próbált terelni :D

beacska 2012.03.30. 08:05:16

@Zsírsárkány: "most kicsit nagyképű leszek, pedig nem szoktam" :)))

Zsírsárkány 2012.03.30. 08:07:15

@beacska: lol :D Meg " igen igen számítottam rá", igaz hogy elötte még atombiztosra mondta maga mellé Anikót ;)

LoveMy 2012.03.30. 08:07:34

@dr. genevieve:
Csírát nem a 4 lány nem akarta látni, hanem a fiúk többsége+Alexa, azért volt az a Csíra kiesése előtti szövetkezés, amit a lány kihallgatott.
Csíra a kiesése után nem véletlenül mondta, hogy Edina és Noémi fog hiányozni neki és amikor megkapta a retúrjegyét, már akkor a bosszút emlegette Alexa irányában.

Ditti82 2012.03.30. 08:10:41

Egyszer megléphetnék azt, hogy a kiesőt ugyanúgy várná HÉ azzal, hogy adjon valakinek védettséget a bentmaradottak közül.

BiP 2012.03.30. 08:10:57

Na, most nézem a tegnapi adást (15percnél tartok, a kommenteket még nem merem elolvasni :) )
Skorpióra tényleg nem mozdultak a fiúk. Pít szerintem nem is hallotta, de a "domináns" Tommy BruteForce csak sasolt, de meg nem mozdult volna.

Omar meg jól nyomja az értetlent. Gondolom ő csak jövő héten jön. Ti már biztos tudjátok, én még csak találgatok.

LoveMy 2012.03.30. 08:11:35

@beacska:
Tuti volt eksön, hát eléggé nyilvánvaló volt Máté ábrázata -> füligszáj :) amikor a riportban nyilatkozott!

Zsírsárkány 2012.03.30. 08:11:39

Valahol még sajnálom is Kulabát, Ő tényleg elhitte magáról azt amit.

☺ágica (törölt) 2012.03.30. 08:23:48

Muzsikus végre kiesett? de sajnálom:D Rico gyerekért sem kár...

BiP 2012.03.30. 08:26:22

ÚjTomi ismét bemutatkozott korrektségből. Győzködte Rico-t, hogyan maradhatnak bent mindketten, erre beáll Rico mellé. Broáf

gabCSIGAbcsi 2012.03.30. 08:29:17

Állati jó a mai hogyvolt, muszáj volt hangosan felröhögni! :D A kollégák jó hülyének is néztek, de sebaj... :D

Egyébként Hipertől nagyon nagy húzás volt, hogy kiszórta Muzsikust! :D Végre!!! Nekem amúgy szimpi LMZő, bár tényleg nem sok vizet zavar! :)

Amikor HÉ megkérdezte N'Ricótól hogy kaptak egy levelet és mi volt benne, majd az visszakérdezett olyan ostoba fejjel amit még az életben nem láttam, hogy a feladatunkra gondolsz vagy mire?! én egy laza 80 IQ-t tippletem be neki, pont hogy ne sz*rjon mindenhova... :D

Remélem Terror nem marad sokáig... :D

beacska 2012.03.30. 08:29:32

@BiP: szemmel láthatóan Ricó nem volt kapható semmilyen taktikára. Mit tehetett? Könyörögjön? magyarázza el még egyszer?

Tomi tett vmit a bentmaradásáért. Vannak bent jópáran (és kint még többen), akik még ennyit sem tettek...megérdemelte...

BiP 2012.03.30. 08:29:39

Alexának meg így nem fog sikerülni javítani a viszonyt a lányokkal. (ők Ricot akarták volna bent tartani).

beacska 2012.03.30. 08:31:07

@gabCSIGAbcsi: nekem az volt fura, hogy ÚjTomi rohangált fűhöz-fához a Küldetés miatt, Rico meg, mintha el is felejtkezett volna róla...nem vette komolyan? vagy úgy el volt foglalva, hogy kiment a fejéből???

mocskosmacska 2012.03.30. 08:35:11

@BiP: De miért őt nem a lányok fogják benttartani, hanem a fiúk. Így hogy tomi és alexa is kiközösített lett egy jó erős páros alkotnak, mivel mindekettő tisztában van, hogy másra nem számíthat, így nem fog elbokázni a párja mellöl.

BiP 2012.03.30. 08:36:18

@beacska: Rico olyan málészájú volt, azt sem tudta hol van. (a többieknek pont ezért lett volna jó bent tartani).
Tomi nagyon nem szimpatikus, de a játék szempontjából érdekesebb.

ginny03 2012.03.30. 08:37:55

@LoveMy: júúúj akkor lesz csak szopacs neki XDDDDDD Várom már nagyon! :D

gabCSIGAbcsi 2012.03.30. 08:39:28

@beacska: Szerintem annyira ostoba, hogy meg sem értette mi a feladat! :D

Mondjuk az is fura volt hogy Terrort le sem szúrták, amiért ennyit pofázott a küldetésről?! :O Elég egyértelmű volt, hogy ez a feladatuk... Szimpátiaszavazás stb, lányok választanak... És semmi bünti?! Vagy legalább HÉ leszúrta volna! :D

horee6 2012.03.30. 08:50:39

Nekem az tetszik a legjobban, hogy a két kibaszott nagy stratéga (Krisztián és Muzsik) úgy akartak erős szövetséget, hogy abba a lányokat nem is igazán vonták be. A két géniusznak nem esett le, hogy csak úgy lehet erős az idióta családjuk, ha betonbiztos a kapcsolatuk a lányokkal is. Erre Muzsik mindent kontrollálni akart, de azt nem vette észre amikor a saját párja felhívta rá a figyelmét, hogy ne szarja össze az udvart, meg viselkedjen már rendesen. Vakegér, bazmeg.

Krisztiánnak tervei vannak!!! Agyam eldobom!

Amúgy tudja valaki, kik voltak/vannak benne abban a bizonyos családban?

horee6 2012.03.30. 08:53:04

Kulabá nem úgy nézett ki, mint a Barátok köztben András meg Zsuzsa fia. Az a pocok-fejű, csak szakállal. Valaki képet?

pilar ternera 2012.03.30. 08:54:11

szasztok! szerintem alexa vagány volt, hogy most mert másképp dönteni, mint ahogy elvárták a többiek. 1x már megtette és leszarták úgy is, most miért nyalt volna nekik megint?

Rikóért meg lássuk be, nem nagy kár, tőle aztán nem színesedett volna a műsor.Csak Pít vesztette el az ölebét, de ezért nem sírjuk csuromvizesre a kispárnánkat!;)

Újtamás egy pasibőrbe bújtatott hisztis némber (beharangozóban is bekattan vmitől), de kell valaki, aki megkavarja az állóvizet. :)
És mindenki be is van szarva tőle rendesen, ez jó!

Muzsikus repült végre!:D:D:D
Reméltem, hogy Anikó nem csinál segget a szájából, és kiáll LMZ mellett, ahogy megdumálták.:)

pilar ternera 2012.03.30. 08:55:36

Jaj, a Krisztián "tervein" én is percekig hangosan röhögtem.:D:D:D

horee6 2012.03.30. 09:01:17

@Pilar Ternera: biztos van neki, múltkor a riportszobában azt mondta, amikor lány esett ki, hogy túl lehetnének már azon a kiszavazáson, mert abban neki nincs semmi érdekes, és nem szereti az egy helyben lötyögést. Biztos több lépésre tud előretervezni, mint a Deep Blue. :)

beacska 2012.03.30. 09:01:52

@gabCSIGAbcsi: szerintem ebben nem volt semmi szabályszegés, hogy a szimpátiaszavazásról beszélt a Tomi. Hisz egyrészt ő is csak találgatott, nem mondtak neki semmit, másrészt a többiek is filóztak rajta, hogy hogyan lesznek 11-en a Párválasztóra, csak ők nem érezték annyira sürgetőnek a probléma megoldását (biztonságban érezték magukat)

beacska 2012.03.30. 09:03:04

@horee6: vagy mint MuzsikusTamás: 2 körre előre (Anikó mondta, gondolom nem kis kajánság volt ebben :)))

horee6 2012.03.30. 09:06:22

@beacska: ebben a szezonban mindenki csak hiszi magáról, hogy okos. az előzőben - bár nem volt szimpatikus, legalább a Don jól keverte a lapokat, de itt egyik sötétebb, mint a másik. Mondjuk a párválasztón Hiper és LMző okosan eljátszotta, mintha nem tervezték volna meg előre a zenészhalált... de nagyjából ennyi.

pilar ternera 2012.03.30. 09:21:37

@horee6: itt annyi agyhalott van, hogy lehetetlen taktikázni. ha bejön egy eszesebb, az is meg fog szenvedni vele, hogy a sok hülye közül ki legyen a szövetségese...?
máté pedig nem hülye, csak olyan szinten leszarja az egészet, hogy amíg edinka mellett biztonságban van, nem is fog csinálni semmit...

jamesz 2012.03.30. 09:24:49

Krisz 4 prez.
Őstulkokat még a műsorba!!:-))

Rico azt sem tudta hol van, hehe.
Még HÉ kérdésére se tudott válaszolni, a Zész.
De Alexa se fog a bulvárba bekerülni a doktorija kapcsán:-)

Új Tamásnak micsoda kappanhangja van. Nyávogva beszél...pff.
Új Peti meg nem gally? Eléggé aszex, meg feminim.

horee6 2012.03.30. 09:26:48

@Pilar Ternera: én is Mátéban látok potenciált, de ő máshová fókuszál. Meg talán LMzőben lehet egy kis spiritusz...
Azért konfliktusforrás van bőven. Krisztián és Terror is egy agresszív baromnak tűnik, remélem, pofán verik egymást :)

JOKKA21 2012.03.30. 09:29:45

Örülök, hogy muzsikus kiesett.Szépfiú Enrikót sajnálom kicsit.Alexának, Anikónak és Edinának szexi volt a cipője tegnap párválasztón.Tutajos sunák.:D

JOKKA21 2012.03.30. 09:39:00

Noémi és Műanyag még viagrával sem izgatna fel.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.30. 09:39:59

Lehet,hogy szembemegyek az árral, de szerintem Alexa jól döntött.
Annál a puha, jellegtelen, erőtlen, buzis nevű kisfiúnál még az agresszorpasi is jobb. Benne legalább van élet és jól alávág Brokiéknak.
ARról nem beszélve,hogy Alexa végre önállóan döntött és nem hagyta magát befolyásolni.
Enrike vagy ki a fene, meg újra csak hozta a prájszlessz szintjét a durcás beszólogatásával. Ebből se lesz férfi, már látom.
Muzsik legalább méltósággal tudott távozni.

Edina és Broki. Kezdenek unalmasak lenni, azt meg kiváltképp gyomorforgatónak tartom, ahogy Broki beszólogat, sérteget másokat a biztonságos hígfos kapcsolatából. Jól megmondja, kinek, mit kéne csinálnia, miközben ők meg elreszelgetnek Edinával, amitől már rózsaszínt hányok.
Az Omar gyerek szétrobbanthatná őket. Remélem, így lesz.
...Vagyis inkább Edina menjen, mert szerintem ő jellegtelen. Máté nélküle nagy arc lenne benn. Sok minden nem jön ki a jelleméből szerintem emiatt a nő miatt.

Azt az érvet egyszerűen nem értem,hogy azért teszünk ki valakit, mert kirakta a párunkat... Ez egy ilyen játék, basszus. Ezek a csajok totál érzelmi alapon játszanak és ezért béna lúzer mind. Csíra volt egyedül racionális közülük.

Ettől függetlenül örülök,hogy a minifater távozott. Rém idegesítő egy pofája van.

JOKKA21 2012.03.30. 09:42:28

Beácska leszel a dominám?

@Alfonzina: em volt nehéz döntés Alexának, kopasz kigyúrt macsó és metroszex szépfiú közül választhatott.Ha Enríkó egy átlagos pasival állt volna ott, akkor a metroszex szépfiút választja.

pilar ternera 2012.03.30. 09:43:24

@horee6: sztem Terror nem igazán agresszív, csak képtelen alkalmazkodni, amiből még sok baja lesz... talán több esze is van annál, mint, hogy simán pofán verjen valakit...Melákot nem is ragozom ;)
sztem LMZ sem tök hülye, én pont a spirituszt hiányolom belőle, nagyon megül a fenekén. de még változhat...

beacska 2012.03.30. 09:46:30

@JOKKA21: hogyne, de mi lesz Ladyvel? ;)

@Alfonzina: én értem Anikó érvét: ez egy Jótanács volt az elkövetkezőkben Védettséget kapóknak: nem elég kipenderíteni egy erős játékost, az még nem garantálja a bentmaradást, csak ideig óráig...le kell zsírozni az új társsal is! Jogos, ez a játék nem arról szól, hogy a szarba csapunk, aztán félre állunk!!!

pilar ternera 2012.03.30. 09:48:05

@Alfonzina: ugyanezt írtam fentebb Alexáról :-)
de a többi is +1. :D
@JOKKA21: elején Alexa azt mondta, hogy neki szimpi Rikó, úgyhogy azért nem volt olyan egyértelmű. csak érezte, hogy Újtomi erősebb és nem akart megint benyalni a "családnak".
de még ráfarag majd erre, mert Tomi beáldozza, amint lehet...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.30. 09:50:12

@beacska: a pakliban fater is benne volt és ezt tudták. fater is. anikó is.
végül muzsik így döntött. teljes joggal. ő döntése. ő játéka.

anikónak meg ha tényleg a bennmaradása fontos, és hogy ő nyerjen, akkor nem kurva mindegy, ki áll mellette?

számomra nem érv,hogy kiejtette a párját, bocs.

JOKKA21 2012.03.30. 09:53:05

@Pilar Ternera: Alexa gyík volt, hogy nem azért választotta a tetkós kant, mert megvédte és kiállt érte.De azt tartom, ha Enriko és egy nem hejjespasee áll be mögé, akkor biztos, hogy az olasz nevű szépfiút választja.

beacska 2012.03.30. 09:54:38

@Alfonzina: bebizonyosodott, hogy Tamás mégis hibázott: Krisztiánt kellett volna hazaküldenie: Gábor és Máté felé érzelmileg kötődtek a lányok, Niki 2 nap alatt elfelejtené.
Anikó viszont rosszul érezte magát, nem érezte a biztonságot, kifogásokat keresett, hogy hol köthetne bele Tamásba...

Meg kellett volna kérdeznie a csajokat, ki hogy reagálna. Szerintem Edina is ezt tette volna, mint Anikó: első adandó alkalommal, ha jobb pasit talál, víz...

(jegyzem meg, Anikónál a hormonok is beindultak: Gáborral megdumálták, hogy no szex, mert csaja van, Tamásra duzzogott, és végre kapott egy potenciális fütyit magának ;))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.30. 09:54:56

@@JOKKA21: nemtom. Enrikó nekem nem.
ráadásul ő is elmondta: Alexával rövid távra tervez..
semmivel sem jobb, mint a Tomi.

horee6 2012.03.30. 09:55:31

@Pilar Ternera: Terrorral kapcsolatban igazad lehet, ezen a héten csak fél szemmel figyeltem az eseményeket (2 Bl meccs is volt), de nekem úgy tűnt, a konfliktusai nagy részét hangerővel próbálja megoldani. A többiek meg nyilván nem vevők erre. Ezért tényleg bajban lesz.

beacska 2012.03.30. 09:55:38

@JOKKA21: igen, ezért volt mákja ÚjTominak, hogy Levi elpályázott (vagy Levinek volt szerencséje???)

független sorozatfüggő 2012.03.30. 09:56:25

@Alfonzina:
Nemcsak azért...
Muzsikus ugyanis utolsó percben kezet adott Gábornak, hogy nem őt küldi ki, és lássuk be ezért már kijár egy kis bosszú. Inkább mondta volna azt, hogy még egyenlőre nem tudja kit ejt ki.
(Muzsikust nem szerettem, de hiányolni fogom a hülyeségeit.)

pilar ternera 2012.03.30. 09:57:00

@Alfonzina: azért sztem az nem árt, ha olyan van mellette, akivel jól ki is jön. LMZ-vel meg jobban egy húron van, mint Muzsikussal volt, ez nekem elég jó érv.
a párkiejtés tényleg nem az...

JOKKA21 2012.03.30. 09:58:25

@beacska: Levinek.Alexa nem választotta, mert nem bírtak egymással élni.

horee6 2012.03.30. 09:59:21

@Pilar Ternera: az mondjuk nekem priceless volt, amikor Melákkal a "hogy gyúrjuk ki magunkat okosabban" műsorszámot adták elő. Igaz macsó farokméregetés volt... :)

pilar ternera 2012.03.30. 10:00:35

@beacska: azért sztem lehet, hogy Niki tényleg MÉG Melákot választotta volna. majd később átvált Újtomira, de lehet, most még jól tette, hogy nem állt mögé.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.30. 10:02:38

@beacska: szerintem nem lesz szex Anikóéknál, ebben biztos vagyok.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.30. 10:03:46

@Pilar Ternera: igen, egyetértek.

ha utálja, herótja van tőle, mint embertől, akkor oké.
kiejtette a párját, nem oké.

horee6 2012.03.30. 10:04:48

@Pilar Ternera: asszem, az extrában volt, meg az úszóverseny is.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.30. 10:05:01

@JOKKA21: mit sajnálsz enrikón? a kis tejbetök sértődős fejét?

horee6 2012.03.30. 10:07:32

@Alfonzina: szerintem azért mondta, hogy Gábor kiejtése miatt dobta Tamást, mert így könnyebben le tudta dugni a bent maradók torkán a döntését. Ha azt mondja Melákék előtt, hogy azért dobta Muzsikot, mert egy méretes paraszt, akkor azok eléggé berágnak rá. Így meg viszonylag simán elfogadták.

jo.e 2012.03.30. 10:08:33

@Alfonzina: Sztem az csak álindok volt. Nem akarta elárulni, h. Elemzővel lezsírozták éjszakánként. Azt is mondta, h. csak Kulabá-t cserélné vissza, ha visszajönne Gábor.
Egyébként érdekes jellem ez az Anikó. Olyan szinten hazudik kapásból, bármiről...
Máté sztem is 1re gázabb. "Nem őszinte"-mondta újTamásról. Jééézusom. Őszinte bróker. Még viccnek is rossz :)

jo.e 2012.03.30. 10:09:07

@horee6: na, gyorsabban gépelsz :)

horee6 2012.03.30. 10:10:37

@jo.e: wáhhháhá, tizenkét ujjam van :)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.03.30. 10:12:48

Engem nem különösebben nagy társasági embernek ismernek, de azt hiszem, hogy nem a legjobb módja a beilleszkedésnek, hogy azt a gyökeret választom társamul, akit a társaság egyöntetűen rühell.

Mondjuk Rico nagyobb gáz lett volna, mert szegénykém nem vágja, hogy ha az a feladat, hogy a muffokkal kedveltesd meg magad, akkor az nem azt jelenti, hogy a fiúkkal beszélgetek.

horee6 2012.03.30. 10:13:46

@jo.e: a lányok közül egyedül ő játszik. a többi el van, mint a befőtt

jo.e 2012.03.30. 10:14:19

@horee6: Ja, az elég szánalmas volt. Nem vágom ezt a gyurma témát, de jó lenne, ha valaki meg tudná mondani, h. tényleg van-e olyan "negatív" (v. mit mondott) gyakorlat rendszer. Utálom ezt a típusú embert, aki ennyire szakember és mindig tud valami tutit, amit az 1szerű halandó nem érthet meg. (mert az azért látszott K-on, h. a felét nem érti annak amit hall)

Müszélia 2012.03.30. 10:18:02

@Pilar Ternera: igazad van, szerintem is jól döntött alexa

horee6 2012.03.30. 10:18:34

@jo.e: hehe, a gyurma-klubbot én sem vágom, pont ezért röhögtem marha jót rajta, mert az látszott, hogy mindkettő nagyobbat akart mondani a másiknál

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.30. 10:19:02

@jo.e: Ha máté nem robban ki a tüncike mellől, akkor keresztet vethet a játékára.

JOKKA21 2012.03.30. 10:19:03

@Alfonzina: Azt, hogy lapátra került, pedig nála nagyobb gyökerek maradhattak.

Müszélia 2012.03.30. 10:19:29

@jamesz: küldjük vissza vv5 cristofelt.

JOKKA21 2012.03.30. 10:20:09

@Alfonzina: Szerintem nem fog.Edina jó kis suna.Szerintem te sem örülnél, ha elmennél az édenbe és valami szépfiú nem téged választana.

blurdiamond 2012.03.30. 10:21:11

Én vagyok az egyetlen, aki Csíra-Terror párost vizionál?

sawyer_15 2012.03.30. 10:21:53

@Alfonzina: Alexa döntése helyes volt, az indoklásnak szánt izé viszont teljesen katasztrofális, összefüggéstelenül mondott egymás után a hotelben nagyon kedvelt szavakat.

Anikó főleg azért rakta ki Muzsikot, mert emberileg is gáznak tartotta, ráadásul az nem foglalkozott vele, nem tekintette egyenrangú partnernek, abszolút nem voltak egy hullámhosszon.

Mondjuk remélem, hogy az elemző csak átmenetileg kell neki, az annyira szürke egy csávó, hogy át kell állítani a tévén a kontrasztot, hogy észrevegyem...

pilar ternera 2012.03.30. 10:22:03

@horee6: az a büdös nagy helyzet, hogy a többieknak lehet, hogy tényleg nincs fogalmuk arról, hogy Muzsikus mekkora köcsög, ugyanis ők nem hallják , amit a másik a riportszobában mond. és igazán ott jött le, hogy nagyon nincs képben, öntelt barom, stb...
ezért sajnálgatták szegényt... sztem.

@RAMBO: 1x már próbált beilleszkedni, de nem jött be neki, csak addig volt rá szükség, amíg védett volt, addig puncsoltak neki. ahogy kivágta Csírát, újra leszarták. még 1x meg kellett volna játszania ezt???

JOKKA21 2012.03.30. 10:25:58

@sawyer_15: "annyira szürke egy csávó, hogy át kell állítani a tévén a kontrasztot, hogy észrevegyem..."
Ez jó volt.:D Lehet azért is választotta, mert nem megy szomszédba trágyázni.

horee6 2012.03.30. 10:29:15

@Pilar Ternera: én nem a riportban elmondott nevetséges monológokra gondoltam, hanem arra, hogy Hiper bunkónak véli Tamást, mert nem hagyja aludni, össze-vissza szarik, meg ilyenek. Ezt egyszer ecsetelte is a társaságnak, meg utána Muzsiknak is jelezte, hogy ez így nem faja. Szóval szerintem Hiper agyfaszt kapott Muzsiktól, de ezt nem akarta a többiek orrára kötni amikor kidobta, nehogy berágjanak rá a kelleténél jobban.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.03.30. 10:32:18

@Pilar Ternera: nem tudom, te talán pont ezek azok a lépések, amelyekkel meg tudja kedveltetni magát. Most őt is, meg a fasziját is sokan nem komálják.

Ha a szerecsen gyerek bejön, és védett lesz, és őt négyen is beizzítják, hogy "nézdmár, mekkora irányító farok ez a Tamás" akkor szerinted kit fog választani? És a következő körben, ha csaj jön be, kit fog kirakni a jelenlegi pincérfiú?

Tamás esélye, ha kirakatja a tuskó autószerelőt a műanyag nővel. Az viszont simán összejöhet.

Broki eddig jól játszott, foglalkozik a nőjével és jóban volt a többi fiúval. Kábé ez a játék lényege. Most nagyot hibázott, hogy nem maradt szürke, színt vallott - valaki ELLEN. Na ez nagy hülyeség volt.

A Muszikus gyerek simán nem volt elég okos ahoz, hogy irányítsa az eseményeket, csak a pofája volt nagy - ez végzetes hiba volt. Deklarálni magad, mint vezetőt - ez minden védettséget élvező figurának piszkálja a csőrét. itt hibázik nagyot új Tamás is, szerintem.

pilar ternera 2012.03.30. 10:33:55

@horee6: egyetértek, ezért is írtam, hogy számunkra érthetetlen, miért siratják muzsikust és miért rágtak volna be Anikóra, ha kitálal. mert mi láttuk/hallottuk a riportszobában...

Eruka 2012.03.30. 10:36:40

@Pácsó Ármándó: Pít nekem is gyanús napok óta... Ráadásul Ríkóért is mennyire odavolt már... :)
minimum gyanús :)

pilar ternera 2012.03.30. 10:37:56

@RAMBO: "em tudom, te talán pont ezek azok a lépések, amelyekkel meg tudja kedveltetni magát. Most őt is, meg a fasziját is sokan nem komálják. "

lehet, de ez vezethet oda is, hogy egymásra lesznek utalva.

Omar gyereket még nem ismerjük, szóval vele kapcsolatban még ne jósoljunk...

utolsó két bekezdéssel teljesen egyetértek! ;)

"Tamás esélye, ha kirakatja a tuskó autószerelőt a műanyag nővel. Az viszont simán összejöhet."

sztem össze is fog neki.

Fehér pamacs gusztáv 2012.03.30. 10:41:11

@blurdiamond:
Nem vagy vele egyedül, tuti, hogy ők ketten egy pár lesznek, csíra ki fogja így ejteni Alexát és meglesz a bosszú..

pilar ternera 2012.03.30. 10:41:28

mellesleg azért egyedül irányítani 10-12 embert teljesen lehetetlen! aki ezt elhiszi magáról csak egy muzsikus féle öntelt marha lehet! látjuk, mi lett a vége.
kell néhány jó szövetséges, 3-5 talán belefér, azokkal kell jól együttműködni. és még az sem tuti (ld. ÉH1 Ádám esete)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.30. 10:42:16

@JOKKA21: jó, de ilyen alapon már Krisztiánnak is régen távoznia kellett volna.

rosszul látod. a női egómat tán piszkálná a dolog, persze, ugyanakkor a játék szempontjából tudomásul venném, hiszen ez ilyen dolog.
a többit meg lerendezném magamban igen gyorsan.:)

@sawyer_15: elemzőt nem tudom hova tenni. vagyok piszok okos és nagy taktikus, vagy egyszerűen csak sodródik és perpill szerencséje van, nem tudom eldönteni.

alexa nem egy karakán jellem, ez tény. ugyanakkor nem látom rosszindulatúnak, csak alapvetően egy kislány, aki burokban élt eddig és most kikerült a gonosz, nagy világba.
akin viszont meglepődtem,hogy a látszattal ellentétben mennyire rosszindulatú, az az Edina. a kis boci tekintetéhez képest eléggé fúria a csaj.

horee6 2012.03.30. 10:42:31

@Pilar Ternera: Melák és Máté is azt mondta, jó haverok/szövetségesek voltak. Nyilván ezért nem örülnek a kiesésének. @RAMBO: amellett, hogy célkeresztbe állítja magát az, aki folyton azt hangoztatja, hogy ő a főnök, még tök hiteltelen is a dolog, mert ha tényleg ő a vezető, akkor a többiek automatikusan mennek vele, ha meg nem, akkor meg olyan, mint a kis kakas a szemétdombon.

viragoskertecske23 2012.03.30. 10:42:40

@Alfonzina: Jót mosolyogtam azon amikor Rico ment el és a 'Hero'-t játszották :)

blurdiamond 2012.03.30. 10:42:41

@Fehér pamacs gusztáv: az még csak a bosszú első lépése lesz. sztem amúgy Terror pasiként is be fog jönni Csírának, és hosszú távon is jó páros lehetnének

horee6 2012.03.30. 10:45:15

@Pilar Ternera: ÉH1 Ádám a világ végéig bent maradt volna a haverjaival. Vagy csak erős szerkesztői ellenszéllel tudták volna kivágni. Szerintem ő jól játszott, csak mártírrá vált.

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 10:45:27

Niki végre úszott! Most lehet szárítgatni a műhajat :-)
Edinának mínusz pont a "Hát ez egy seggfej!" beszólásáért. Tényleg ennyire nem tudják elképzelni/elviselni, hogy valaki nem az ő szájuk íze szerint dönt?

Anikó döntésében az is benne volt, hogy ő is egy erős karaktertől akart megszabadulni, mint Muzsikus annak idején Fatertől.

JOKKA21 2012.03.30. 10:45:53

@Alfonzina: Enrikónál nagyobb gyökér rá(is) vonatkozott.

Fehér pamacs gusztáv 2012.03.30. 10:47:12

@blurdiamond:
Jaja, még pont azt akartam írni hozzá, hogy kíváncsi vagyok vajon rá is azt mondaná -e Csíra, hogy megeszi reggelire..:D

horee6 2012.03.30. 10:48:21

@Fehér pamacs gusztáv: Csírát én enném meg reggelire. van vagy 40 kiló. :)

sawyer_15 2012.03.30. 10:51:23

@Pilar Ternera: Egyértelmű. 4-6 fős mag az, ami jól együtt tud működni és bent tudják tartani egymást. A nagy család vágyképe idiótaság... Tamás abszolút nem volt vele tisztában, hogyan működnek az emberek, működik egy közösség...

Fehér pamacs gusztáv 2012.03.30. 10:51:25

@Alfonzina:

Ugye? Én is meglepődtem Edinán, a seggfejes beszólás..Amúgy már akkor kezdett feltűnni, hogy egy kis álszent p'csa amikor kitalálta, hogy "tréfálják" meg Alexáékat..

fofofo 2012.03.30. 10:54:08

A szerkesztők ismét nulla dramaturgiai érzékről tettek tanúbizonyságot. Miért nem lehetett Elemzőt indítani utolsónak? Megnéztem volna, Terror ki mögé áll, amikor Rico már beállt Alexa mögé, és azt hiszi, hogy Elemző is oda készül. Vajon beállt volna úgy, hogy jó eséllyel hárman lesznek Alexa mögött, vagy megkockáztatta volna Műanyagot?

f.fredericks 2012.03.30. 10:54:08

Na olvasva kommenteket, az a jövőkép vázolódott fel előttem, hogy Alexa menthetetlennek látszik. DE van egy forgatókönyv amivel bent maradhat, igaz elég nehéz kivitelezni, de nem lehetetlen. Ha bejön Csíra, és Alexa tisztában van vele, hogy őt ki akarja rakni, akkor próbálkozhatna Pítnél, mivel anno nem volt közömbös számára. Noémi meg biztos csinál valami orbitális faszságot, amit kihasználva, megfúrhatná az ő párosukat. És akkor végre FSZK is repül. Bár ez inkább csak vágyálom, de szép lenne. :)

Vadkörte82 2012.03.30. 10:54:09

@RAMBO: szerintem Broki nagyot hibázott, meg Edina is, hogy nyíltan beszóltak..amúgy nekem annyira enm unalmasak, szerintem Edinát itt sokan lebecsülik, annyira nem buta azért...kicsit nyithatna más pasi után, dehát szerelmes.pfff

Ebben a csapatban Éden-Aranypart Pitta ki sem tűnne..

JOKKA21 2012.03.30. 10:55:39

@Fehér pamacs gusztáv: Azért én meghúznám Edinát.Szép nőkkel vigyázni kell.

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 10:58:14

@f.fredericks: Pít hűséges típus és Noémitől már sok mindent elviselt.
Műanyagnak is tetszene, ha a Broki-Naiva páros menne a levesbe

Fehér pamacs gusztáv 2012.03.30. 10:59:12

@JOKKA21:
Egyértelműen a legjobb nő bent szerintem.
Utána jön Anikó vagy Niki(ha nem lenne a kacsaszája akkor tuti ő lenne a második helyezettem)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.03.30. 11:02:12

Én nem tartom ennyire szörnyűnek a Terror ügyet, azt a csávót lehetne kezelni bár erőszakos ugyan, de nem sötét mint a bent lévők nagyobb százaléka. Alexa helyesen döntött szerintem én csak azért is nekik drukkolok, szeretem az autópályán szembe közlekedőket na:)))

Pít meg azért olyan hűséges, mert meleg, senkinek nem tűnt fel??? Ne izéljetek már.

dennis rodman 2012.03.30. 11:02:51

@JOKKA21: én megértelek, mert Edina saját elmondása szerint ugye 10-es skálán tizesre tud dugni! Azért ez nem kis önbizalomra és lássuk be nagy gyakorlatra vall... mondjuk lehet őstehetség vagy a gének...

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 11:04:14

@Fehér pamacs gusztáv: Nekem ez a körteforma Edina, széles csípő-kis mellek, nem annyira jön be, arcra még oké. Leginkább még ez a tisztességes iparosmunka Niki jön be, a mélybarna szemei miatt.

K3rnel 2012.03.30. 11:05:31

Nem olvastam vissza, hogy valaki írta-e már, de HÉ ajánlata szerintem az lesz, hogy jön be majd egy új lány, és, ha a mostani csajok közül valaki felajánlja neki a párját, akkor az illető hölgy védett lesz, de, ha senki nem ajánlja fel, akkor az új beköltöző lesz védett. A régi-új lány meg Kíra lesz szerintem.

Az igazi "dráma" az lenne persze, hogyha befeszülnének a lányok és nem engednének, bejönnek Kíra védettséggel :D Megnézném Hiper fejét... Persze hülyeség lenne ilyen esetben, ha nem ajánlaná fel senki a párját, de a nők eddig is mindig úgy döntöttek, ahogy szél fújt, logika nincs egyik játékában sem, talán Nikiében van, de ő meg taktikai okokból nem fogja bedobni Krisztiánt.

Persze az egész csak találgatás, ha nem így lesz akkor amit írtam csak múbalhé, mint a tehén véleménye, senkit sem érdekel, csak múúú.

Abból indultam ki, hogy nőneműnek kell majd köv. héten kiesnie és sztem Kíra is vissza kell, hogy térjen már. És jön hétfőn az ajánlat... Majd meglátjuk.

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 11:06:19

@Macaroon: "Pít meg azért olyan hűséges, mert meleg, senkinek nem tűnt fel??? Ne izéljetek már."

Páran már gyanakszunk :-)

f.fredericks 2012.03.30. 11:07:16

@Pácsó Ármándó: De mondjuk ha belegázolna Pít kis lelkébe, nagyon durván. Mondjuk nem dicséri meg a ruháját, vagy lehülyebuzizza, mert már 3 napja Rikó miatt siránkozik, akkor menne Alexa vállán kisírnia magát.
Az a gáz, hogy itt sokan elvannak a langyos vízben, a marha stabil párjukkal és nem történik semmi.
A castingon is válogathattak volna csapodárabb szereplőket. :)

horee6 2012.03.30. 11:07:25

@dennis rodman: ez a 10/10-en tudok dugni elég nagyképű duma. Biztos neki is lehetne újat mutatni. Egy kék pikacsutól biztos ő is meglepődne. :)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.03.30. 11:08:50

Niki szép volt alapvetően kár, hogy elcsúnyította magát ennyire, azt viszont ne feledjétek, hogy erősen játszik a csaj, a valódi énje a Noémit lekurvázó első kirohanás volt, de ott elég rafkósan rájött, ezzel nem jutna messzire, iszonyúan kontrollál a nő! Ezért is nem iszik benn ami baszott jó taktika józannak maradni a sok barom állat közt.

És a tegnapi beszólása, hogy konfortálódni, na az mutatja pontosan mennyi esze van, semennyi. Viszont rafkós hajtós kurva, bőven van élet tapasaztalata azt gondolom. Amúgy szimpi amit csinál ne értsetek félre. A való életben már rég Terror faszát copkodná, csak hát ott nem jár érte 25 milla:))) (nem utolsó sorban Melák valszeg letépné a fejét három feles után:)))

K3rnel 2012.03.30. 11:09:14

@JOKKA21: Egy nő szépségébe mindenképpen beletartozik az is, hogy ne akarjam fopon vágni a második mondata után(persze sosem ütnék meg nőt, de érted mire írtam...). Szóval lehet valaki a világ legszebb nője, de ha buta, beképzelt és még bunkó is akkor bukó az egész. Edina meg szép teremtés, a játék elején örültem, hogy van bent egy ilyen aranyos lány is, de a viselkedését nem tudnám tolerálni sokáig.

Fehér pamacs gusztáv 2012.03.30. 11:10:56

@Pácsó Ármándó:
:D:D
Ezen a körteformán most beröhögtem..De tényleg az :D
Amúgy, ahogy kezdem megszokni Nikit, lassan kezdek rájönni, hogy egész szép is tud lenni.
Edina arcra nagyon rendben van.
Anikónak viszont az a 150 foga nem jön be :D

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 11:11:18

@K3rnel: Minta az ajánlatkor Pítet és a fiúkat vágták volna be vágóképként, ahogy hallgatják HÉ-t és Pít elismerően(?) elhúzta volna a száját. Mindenesetre jöhetne már be 2 új lány is egyszerre, mert olyan még nem volt.

☺ágica (törölt) 2012.03.30. 11:11:26

@fofofo: ez tényleg érdekes lett volna, de lehet, hogy TT-t még bent akarják látni. vagy Kardánt... mondjuk utóbbit én is, bár soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyet írok róla:)

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2012.03.30. 11:13:03

arra továbbra is kíváncsi lennék, hogy a riportokat mikor veszik fel. mert előre nem tudhatják a forgatókönyvet, utólag túl sokat tudnak. ekkora színészek meg nincsenek odabent.

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2012.03.30. 11:14:45

@Macaroon: és át is öltöznek arra az időre ezek szerint, aztán vissza :)

LoveMy 2012.03.30. 11:15:40

@blurdiamond:
Én ezt leírtam tegnap éjjel:
Csíra visszajön, véres bosszúként kivégzi Alexát, majd bejön a védett HOmár és ahogy nyilatkozta, gyenge párokra hajtva haza küldi Csíra párját, az aggresszív ÚjTomit! :)

EnCIS 2012.03.30. 11:16:17

olyan jó lenne, ha néha használnád a keresztneveket, mivel így a HV nehezen tölti be az alapfunkciót, miszerint a nem látott részeket leírná...nagyon vicces csak annak lehet kb aki előtt pontos jegyzet van arról kinek mi a beceneve és ehhez melyik arc tartozik...régen ezerszer jobb volt a HV

Ződibaba 2012.03.30. 11:16:30

Végre Muzsikus lemorzsolódott, remélem, vitte magával a "sztájlisztot" is, mert tegnap este, megint sikerült a legszarabb ruhát felvennie! Ríkót sajnálom :(

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2012.03.30. 11:17:58

@Macaroon: vanni van. mint a tenger. de amúgy engem ez komolyan érdekelne. már amennyire ebből bármi is komolyan érdekel persze.

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 11:18:02

@f.fredericks: Lehet, de Pít egy Grállovag és nem menne a kiközösített Reluxához a többiek ellenében.

@horee6: Kék pikacsutól?? Ember, leveszem a kalapom a szexuális fantáziád előtt! :-)

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2012.03.30. 11:19:15

@EnCIS: van karakterhatározó. pont ezért szerény véleményem szerint :)

sélli_ 2012.03.30. 11:19:19

Bocs, nem olvastam vissza 400x kommentet, lehet már volt: a Viasat az Éden Extra pormóban ellőtte még a párválasztó előtt, hogy ki marad bent... egyértelműen látszott, hogy Terror ott ropja a táncot, tehát egyértelmű volt, hogy Rikó kiesik. Grat a spoilerért ezúton is...

f.fredericks 2012.03.30. 11:20:31

@Pácsó Ármándó: hát akkor ezek szerint tényleg menthetetlen. Kivéve, ha nem Csíra jön be. Én sajnálnám a csajt, olyan kis esetlenke.

beacska 2012.03.30. 11:21:28

@Pilar Ternera: arról nem is beszélve, hogy én biza egy kanyi irányítást nem láttam...estleg kíra kirakását...esetleg...de arról meg tudjuk, mekkora agymunka volt ;))

dennis rodman 2012.03.30. 11:22:05

@horee6: ha a tornát vesszük figyelembe azért a 10/10 hez kell valami eredi elem is!!

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 11:22:38

@csavarhuzo77: Szerintem pár riportot a kiválasztás előtt és párat utána vesznek fel, csak nem időrendben adják be adásba.

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2012.03.30. 11:26:45

@Pácsó Ármándó: ilyen tippem nekem is volt. mindenesetre érdekes lenne közvetlen azután tetemre hívni az áldozatokat (atyaég, milyen kreatívan fogalmazok), miután döbbenten konstatálták, hogy ráfaragtak.

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 11:26:47

@f.fredericks: Ha Terror a szárnyai alá veszi és betartja az esküjét, akkor még maradhat addig amíg Nikivel meg nem érlelődik Tomi2 kapcsolata.

Eruka 2012.03.30. 11:29:01

@dennis rodman: öööö... az csak nekem sok, hogy egy 22 éves kislány majd' 20 pasit magába rántott??? :o
én köpni nyelni nem tudtam.. :o

beacska 2012.03.30. 11:29:14

@sélli_: épp tegnap mondtam az embernek, hogy nekem gyanús, hogy a szerkik viccességből nyomnak be néha egy-egy villanásra spoilereket (Anikó Levi mellé fekszik be, fekete ingbe öltöznek a fiúk, ki kivel táncol, fenékszépségverseny)...egy kicsit mi is tréningezzük a szemizmainkat, ne csak nézzünk ki a fejünkből ;))

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 11:30:17

@csavarhuzo77: Igen, érdekes lenne, bár lehet hogy gyorsan felvennék a pléhpofát és elmismásolnák a dolgot. Az arcok azért nagyon beszédesek a döntő pillanatokban.

Vadkörte82 2012.03.30. 11:30:49

ha már spoilerlesés..Brokiéknál lesz valami kádas történet..

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2012.03.30. 11:31:39

@Pácsó Ármándó: legszebb tegnap a könnyeivel küszködő melák volt. vártam is a HV-ban, de kimaradt :)

f.fredericks 2012.03.30. 11:32:43

@Pácsó Ármándó: Mindez akkor, ha Csíra nem védettséggel jön be. Mert akkor baszhatja TT védelmét. És mi van akkor, ha Csira és Omar eleve egy párként jön be. Azzal is megkavarhatnák a dolgokat.

Mondjuk nekem csak az a lényeg, hogy Naíva és Ostobenkó távozzon, mert nem bírom őket. Pítet meg majd megvigasztalják valami cuki sráccal, Broki meg babusgatja majd a brokit, mint anno Pedro. :)

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 11:33:52

@beacska: Meg a sok internetes portál is aktívan spoilerezik.

Kallisztó 2012.03.30. 11:36:34

Végre történt valami, nagy meglepetés ugyan nem volt, de legalább nem csupa unalom volt ez az adás .

Azért kíváncsi lettem volna Niki hogy dönt, ha mögé áll be az agresszív fickó, de szerintem akkor is Melákot választja.
Még mindig ő a legszimpatikusabb lány bent, nem buta és kedves is. Noémi meg annak ellenére szimpatikus, hogy buta, de alapvetően jóindulatú és nem megjátszva a kedves, ami kevesekről mondható el bent. Oké, hogy nincs elég agysejtje a manipulációhoz, de legalább meg sem próbálja, kedves mindenkihez, és ezzel elég jól elevickél.

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 11:38:19

@Vadkörte82: Meg valami szép nagy veszekedés is Alexával/Anikóval a kiválasztás miatt! Piát beléjük ismét, pörögjenek fel az események, Melák már olyan régen rúgott be rendesen!

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.03.30. 11:45:13

Azt mondjátok már meg nekem, hogy Melák 19 éves korára hogy gyúrta ekkorára magát?

mocskosmacska 2012.03.30. 11:49:25

@Alfonzina: Teljesen igazad adok neked, alexa jól döntött. Enrico az első percben lecserélte volna, hogy megfeleljen a fősodornak. TerrolTomival több esélye van.
Edina meg máté meg a két legirritálóbb lakó. Annyira jó fejnek és mindenki felett állónak képzelik magukat, hogy remélem valaki védett kirakja gyorsan az egyiket, mert szeretném látni a képüket, amint megtörténtik a szerintük lehetetlen velük. Edina "seggfej" beszólásával hullott ki a kapa a kis királykisasszony szájából.

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 11:52:13

@Macaroon: Valószínűleg nem 3000grammal született, a magassága meg van hozzá, jó a genetikája. Elmondása szerint 3 éve kezdte, plussz volt pénze tömegnövelőkre és az egyéb cuccokra. Esetleg öntöttvas volt a jele az oviban.

nyílegyenes labirintus 2012.03.30. 11:53:57

@Macaroon: Pár kúra biztos, hogy van már benne. Természetellenesen nagy. növihori, miegymás... Nem tartom kizártnak, hogy a szemrángás és egyéb idegrohamok emiatt (is) lehetnek.

kolbász józsi 2012.03.30. 11:54:27

@horee6: EZAZZZ!! Köszönöm!
Amióta megláttam, nem tudok rájönni, hogy ki a gennyre hasonlít.
kepfeltoltes.hu/120330/danimuzsikus_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Így gondoltad?

Vadkörte82 2012.03.30. 11:59:01

Az milyen már h Pítnek bejön a szőrös kar és comb??

mocskosmacska 2012.03.30. 11:59:05

Melákról az az érzésem, hogy bunkó meg agresszív meg sötét, mint az éjszaka, de alapvetően nem rosszindulatú.

beacska 2012.03.30. 12:02:44

@Vadkörte82: a pasik OTT ritkán borotválkoznak ;)

wadalma 2012.03.30. 12:02:46

Terror helyett nekem inkább kápó név ugrott be Tomival kapcsolatban...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.30. 12:03:18

@mocskosmacska: szerintem szét fogják őket robbantani később. csodálkoznék, ha ők ketten végig tudnák ezt vinni.
ez azért így elég kevés és unalmas is. teljesen kiszámíthatóak, elvannak, minden este szárazkamaty....az ember elalszik rajtuk.

remélem, hogy omár annyira nem lesz képben velük,hogy gond nélkül belerondít az idillbe, de akkor Máté megy, aki -szerintem- érdekesebb személyiség a játék szempontjából, mint a királylány.

Pítről meg már tegnap megmondtam,hogy homi, vagy bi. Ez egyértelmű.

Fehér pamacs gusztáv 2012.03.30. 12:04:21

@Vadkörte82:
Pont most néztem énis azt a jelenetet, ledöbbentem.
Tuti homár! :D

Vadkörte82 2012.03.30. 12:05:43

Homi vagy nem én bírom Pítet..szeretem a vakizást én is :)

Kolombusz 2012.03.30. 12:12:35

Szerintem Noéminek nem a legjobb név az ostobenkó, főleg, hogy Alexa, a Lejtő végtelen sötétségéhez képest szinte atomvillanás. Remélem kirakják a szűrét jövő héten, mert baromi irritáló, és még kártékony is.

Viszont ha most csajos hét jön, a beépített ügynök mikor lesz aktiválva?

horee6 2012.03.30. 12:15:16

@Pácsó Ármándó: nem az enyém, a minap találtam itt: www.urbandictionary.com/define.php?term=Blue%20Pikachu

és majd szétszakadtam a röhögéstől :)

mézescsók 2012.03.30. 12:18:13

Omar, a beépített ember: hát ez egyszerűen marhaság. Először még jó ötletnek véltem, mert arra gondoltam, hogy a lakók körül sertepertélve lesz alkalma kihallgatni esetleg magánbeszélgetéseket is vagy egyebet. Ehhez képest alig tartózkodik a társaságukban, néha takarít vagy levelet visz, tehát az egész "beépítettsége" szart sem ér. Arról már nem is beszélve, hogy a játékosok a személyzettel azonkívül, hogy piát rendelnek tőlük semmilyen kapcsolatban nincsenek, úgy bánnak velük, mintha ott sem lennének. Szóval ebből mégsem profitál annyira a srác.

Hiper: A nő beteg, a túlmozgása, rángatózása már-már kóros. Ott beszélgettek a teraszon:Hiper, Noémi, Levente. A lány folyamatosan idegesen rángatja a lábát, majd a mellette a földön egyébként nyugodtan üldögélő Levente egy idő után átvette a lábrázást. Az ideges kacajai, rángásai, állandó hisztijei valami idegi problémát sejtetnek - nekem, kívülállóként. Az indoklása meg egyszerűen marhaság volt. de személy szerint örültem, hogy kiesett Muzsikus.
Mindenesetre Anikónak adhatnának Műanyag nyugtatójából.

Alexa: Edinának +1 pont, mert bizony seggfej volt a lány. A csöndes, kezelhető és alkalmazkodó Ricó helyett választotta a diktátor Tomit. Nem azért seggfej, mert a többieknek nem jó, hogy Tomi maradt (ki nem szarja le), hanem mert neki nem jó. Két okból: nem olyan erős Alexa, hogy a kapcsolatukba bármennyi beleszólása is lehetne a jövőben. Ahelyett, hogy Ő alakíthatta volna a dolgot a lényegesen visszafogottabb Ricóval most igencsak alárendelt szerepet vizionálok nek. A másik ok az, hogy Tomi többször emlegette Nikit, mint lehetséges párt, de egyelőre vár. Addig átmeneti megoldásnak jó Alexa, aztán mehet szépen.

Broki - Edina: valóban először adták fel a kivülállásukat a többiekkel kapcsolatban, mert eddig csak lájtosan tettek egy-egy megjegyzést,ha egyáltalán megkérdezték őket. Viszont ennek is el kell egyszer jönnie, mert teljesen hátulról nem biztos, hogy meg lehet nyerni ezt a játékot. Arról már nem is beszélve, hogy ahogy én láttam az arcokon, Edina félhangos megjegyzésével a többiek is egyetértettek. Broki meg féltheti a pozicióját, bár nem úgy néz ki, hogy Tomi rárepülne Edinára (el is hangzott, hogy a csaj a kiránduláson nem nagyon akarta elvarázsolni a srácot és elég korán leszögezte, hogy stabil párja van). Viszont minden bejövő férfi egy potenciális ellenfél és Tomit már kezdettől nem bírta Máté.
Amúgy meg lerágott csont ez a kefélés vagy nem kefélés. Azt a napi 3 mp szárazbaszást, amit mutatnak, ki lehet bírni, nem ez a műsor fő attrakciója.

Noémi: nekem egyre idegesítőbb. Különösen a Píttel való beszélgetése ütötte ki nálam a biztosítékot: ha bejön egy új lány, ne flörtöljön vele, sőt, ne is beszéljen vele és mindent mondjon el neki, Noéminek. Egyébként pedig vakargassa a hátát, a lábát, és mossa meg a haját. Tényleg, ez a nő naponta mossa? Hétfőn a csajok festették, kedden Pít mosta, tegnap megint törölközővel a fején pompázott reggel, nyilván, mert vizes volt a feje.
Ja, és pasihiánya lehet, mert felszólította Pitet, hogy flörtöljön vele, de az szerencsére kedvesen visszautasította még a gondolatot is.
Idegesített továbbá az erőszakoskodása, hogy a férfi mondjon el neki valamit, amit az szemmel láthatólag nem akart ahz orrára kötni és a játék szempontjából nem is fontos. Akkor mit szívóskodott? Pont úgy, amikor neki feltétlenül meg kellett szemlélnie az okádó Melákot. Valaki helyretehetné már, de van egy gyanúm, hogy végigmenetel a játékon. Nem, mert annyira szeretik, hanem mert szlovák. És már csak nem teszünk ki egy határainkon túli magyar származásút? Ments isten, még nem lennénk eléggé nemzeti érzelműek!

Kíra: amig bent volt, alig vártátok, hogy minél előbb kint legyen. Most meg, mintha a Messiás érkezne személyében. Ha visszajön, még kezelhetetlenebb lesz és akkora arca, hogy még. Én nem várom olyan nagyon, és ami azt illeti, azt sem veszem észre, hogy bárki sírna utána a hotelben.

dennis rodman 2012.03.30. 12:19:34

@Eruka: ezek szerint tett is a jó pontozásért... nem csak várta. hogy a "sült galamb" szájába repül!

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 12:23:38

@horee6: Erre biztos kapna Edina 10/10-et :-DD

horee6 2012.03.30. 12:25:37

@Pácsó Ármándó: szerintem erre bárki kapna, aki megcsinálja :)

horee6 2012.03.30. 12:26:44

@dennis rodman: van aki tényleg számolja, hány emberrel feküdt le???

Fehér pamacs gusztáv 2012.03.30. 12:36:02

@mézescsók:

Hát Kírát én sem várom, ráadásul nem fer, hogy visszajöhet, ennyi erővel mindenkit visszaengedhetnének.
Meg amúgy is megérdemelte volna, hogy jól pofára essen, így meg még előnyt is kap, minél később küldik be és ettől csak az arca nő. Különben sem hiányzik a kisfiútestével az olvasási nehézségeivel és azzal rettenetes mimikájával.

tomfree 2012.03.30. 12:37:42

Teljesen nyilvánvaló, hogy Melák szteroidozott, három év natúr gyúrással nem lehet így kinézni.
Pít meg 100% hogy homár, abból lejött már tisztán, ahogy mosta FSZK haját vagy rinyált a kiesett srác után (+FSZK mondta neki, hogy flörtöljenek, de áhhh nem, mi öribarik vagyunk- na ne máááá'). Homár a srác ide a bökőt.

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 12:43:41

@mézescsók: Omárnál azt akarják kihasználni amit Muzsikus nem tudott nyújtani a beérkezésekor, a kinézete miatti beolvadást és a lelepleződéskori meglepit. Infót tényleg nem sokat tud szerezni ebben egyetértünk.

Hiperrel áramot kellene bent termeltetni. Az indoklása csak a többieknek szóló kamuzás volt, lám mindenki be is vette.

Alexa jól döntött szerintem, érezte hogy ő a kiközösített és bárkit választ neki előbb vagy utóbb mennie kell. Terrortól azt várja, hogy tegyen keresztbe az őt utálóknak és védje meg a seggét. Csak 2 emberből választhatott, Ricó mint társ egy halvány rózsaszín lepkefing erejével bírt volna. Edina beképzelt és unintelligens módon viselkedett szerintem.

Igen, Pít kedvesen visszautasította Noémit: "Csak barcsik lehetünk". A szlovák csaj néha olyan erőszakos, mint akit 1 évig farkasok neveltek.

Kíra ordenárésága nekem nem volt szimpi, viszont nem félt senkitől és a beszólásai szórakoztatóak voltak. Visszatérését az állóvíz felkavarása miatt várom én személy szerint.

dennis rodman 2012.03.30. 12:47:21

én már láttam fanszőrzet gyűjteményt.. ezek után nem igazán vagyok meglepődve a "csak" statisztikai nyilvántartáson.

Eruka 2012.03.30. 12:52:42

@Macaroon: cuccol.... nem is kérdés :)

wadalma 2012.03.30. 12:53:56

Éden hotel óta értelmet nyert számomra a hétfő...

Eruka 2012.03.30. 13:02:15

@nyílegyenes labirintus: ráadásul annyira agyatlanul csinálja... akkora a válla, hogy az egy kétszer ekkora emberen is elférne... totál aránytalanra gyúrta magát...

horee6 2012.03.30. 13:08:26

@dennis rodman: az meg mi a cukros f@sz? be volt ragasztva egy albumba, vagy ostort font belőle az illető?

mézescsók 2012.03.30. 13:15:39

@Fehér pamacs gusztáv: Azért írtam, mert többen siránkoztak a napokban Kíra után. Viszont nem maradt a végén tükör, ami előtt megtorpanhatott volna, mert olyan hatalmas arc lett. És szerintem nem véletlenül nem őrzik ott bent az emlékét. Az igaz, hogy valahol a párja miatt esett ki, de hát ez egy ilyen játék. Van, aki megszívja. Amellett - pont a nagy arca és önimádata miatt - nem volt B terve a társa kiesésére.

mézescsók 2012.03.30. 13:21:31

@tomfree: Én ugyan nem ismerem fel a homárokat, mint itt többen igen, de én legfeljebb a beszédstílusában vélek felfedezni némi fenimim beütést. Az, hogy megmosta a haját, nem jelent semmit, ha csak azt nem, hogy símán hülye, mert tudod, ki mosta volna meg bárkinek is, Na, jó, ha megsérül a keze vagy ilyesmi, de más okot elképzelni sem bírok. Azt meg el tudom képzelni, hogy
l./ nőként nem jön be neki Noémi (azért, mert Ostobenkó úgy gondolja magáról, még nem biztos, hogy bombázó)
2./ ez nem társkereső műsor
3./ eleve nem csajozni jött be, bár egy kis érzelmi etye-petye a nézők zömének bejön
4/ van kint valakije.
Ettől persze még lehet meleg is, de azt sem értem, hogy az viszont miért baj? Na, és? Van ilyen. Nem kizáró ok a játék szempontjából.

Morcz 2012.03.30. 13:23:12

A tegnapi párválasztón örültem, hogy volt valami csavar, és senki nem volt védett.

Hiper nagy hülye lett volna ha nem képi meg most a párcserét, és örülök Muzsikus kiesésének, mert egy eléggé irritált beképzelt alaknak tartottam.
Terror hasonkóképpen irritál.

Hozzászólva a Pít témához, szerintem bi a srác.

Azért Műanyagra kíváncsi elnnék hogy nézhetett ki mielőtt szétműttette magát.A szeme az kifejezetten szép a csajnak.

Edina továbbra is a kedvencem, jól tette hogy nem csak jó kislány, úgyhogy hajrá Edina és Broki.

Melák tutkó szteroidokkal gyúrta fel így magát, aztán majd megtudja nemsokára a mellékhatásokat is... 19 éves idióta aki maindenárom macsó akar lenni de sötét mint egy alagút.

Aprorpó nem tudja valaki mi az a zene amit a párválasztó ceremóniák végén szoktak bejátszani? Ha tudja valaki ossza meg velem legyen szíves.

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 13:34:20

@Morcz: "Azért Műanyagra kíváncsi lennék hogy nézhetett ki mielőtt szétműttette magát."
Arcra így:
www.radiototal.hu/playboy-lany-az-eden-hotel-2-ben

Banyus83 2012.03.30. 13:38:26

Akárhogy is vesszük, Broki sem egy hülyegyerek...párválasztó után, a nappaliban már TerrorTomival beszélgetett...

Banyus83 2012.03.30. 13:39:44

Akárhogy is vesszük, Broki sem egy hülyegyerek. Párválasztó után, a nappaliban már TerrorTomival beszélgetett...

mézescsók 2012.03.30. 13:40:29

@Pácsó Ármándó:
Ezzel az egész Omáros dologgal az a bajom, hogy bár úgy tűnik, hogy előnnyel jön be játszani, mert már ismeri a vendégeket, de ez tulajdonképpen hátrány lesz. Amikor felismerik, akkor nem fogják nagyon kedvelni, mert azt vélik, hogy mennyi minden infót szedhetett le róluk, tőlük.
Azonkívül mindenki mással szemben persze mégis lesz némi előnyük, mert elvileg, akik nem így jönnek be, azok nem látják őket előzőleg.
Muzsikusnál más volt a helyzet, mert Ő beállt zenélgetni kicsit, aztán hip-hop közölték, hogy Ő az új játékos. Nem fordult elő előtte napokig a hotelben.
Persze a védettségért még meg is érheti a dolog, nem tudom.

Híperből nekem bőven elég, nem is vesztegetnék rá időt.

Edina beszólásával kapcsolatban tartom mmindazt, amit előzőleg írtam. Kétségtelen, hogy nem volt valami tapintatos megjegyzés, de előzőleg mindig az volt a bajotok, hogy olyan semmilyen, elvan szépen Mátéval, olyan unalmas, sótlan, stb. Most lépett valamit és ráugrik mindenki. Ráadásul teljesen ösztönös reakció volt, nem az, amivel szépen etetgetnek bennünket a többiek.
A másik: az tény, hogy Alexa csak két pasiból választhatott, de többiek közül egy férfi sem állt mögé és ennek oka van. Ha én egy ilyen játékba mennék, akkor nyilván azért mennék, hogy nyerjek. Erre lenne előzetesen valamilyen taktikám és igyekeznék úgy alakítani a dolgokat, hogy ez bejöjjön, aztán vagy sikerül vagy nem. Na, ez esetben nem egy terroristát választanák magam mellé partnernek, hanem sokkal inkább olyasvalakit, akit könnyebben meg tudok győzni arról, hogy nekem mi a jó. A srác korban is közelebb állt hozzá, könnyebben szót is érthetett volna vele, mint egy olyan 34 éves érett férfival, akiről ellenszélben is érezhető a dominanciára való hajlam.
Nem vele a gondom, hogy nem a régiek szájíze szerint döntött, hanem az, hogy saját maga ellen döntött. És ez még akkor is a véleményem, ha nem tudhatta, hogy Ő egyelőre az egérút a párjának. És ezért volt igaza Edináéknak.
Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy érdekes módon mindenki azon kapja fel a fejét, hogy Mátéék egyszercsak elkezdtek valami játékfélét is, míg a többieknél ez nem gáz. Miért is?
Pít-Noémi - ld. előbb.
Kíra: nem tartom áldozatnak, ld. ugyancsak előbb leírt véleményem. Mondjuk az állóvíz felkavarása bejöhet, de elképzelhetőnek tartom, hogy falba ütközik.

mézescsók 2012.03.30. 13:42:58

@Morcz: A zenét ugyan nem ismerem, de a Viasat3 honlapján az Éden Hotel2-nél van olyan menűpont, hogy bejátszott zenék. Mondjuk még nem kattintottam rá, de próbálkozz arra, hátha megtalálod.

genevieve 2012.03.30. 13:44:42

@Morcz: az unokaöcsém kb. 195 cm magas, 17 évesen lement gyúrni egy konditeremben, addig egy csak egy magas vézna srác volt, fél év múlva jött hozzánk látogatóba és nem ismeretem meg, egy hegy lett belőle:-)
most 2 év alatt kb. úgy néz ki mint melák (mondjuk nem lett idióta:-) ....és nem szedett semmit, mert nincs rá pénze...szóval van ilyen:-)

fofofo 2012.03.30. 13:47:33

szerintem Pít csak metroszexuális, egyébként meg nem jön be neki Noémi. Alexára rákattanna, ha nem ellenkezne a taktikájával.
Alexa meg csak azért választotta TT-t, hogy betartson a többieknek, amit teljesen megértek a történtek után, de a saját érdekét nézve elég buta húzás volt. Nem a szembeszegülés miatt, hanem mert létrejöhetett volna egy Pít-Rico-Elemző (+ csajok) szövetség, amiben jó helye lett volna.
Szerintem Csíra most még nem jön vissza, csak a vége felé. Danihoz hasonlóan kap egy küldetést, akkor kap védettséget, ha azt teljesíti.

mézescsók 2012.03.30. 13:54:37

@kolbász józsi: @pushpang (univerziális határeset): És milyen igazatok van!
Kösz, nem figyeltem, aztán sikerült a rosszat még rosszabbra javítanom.

gabCSIGAbcsi 2012.03.30. 14:02:43

@genevieve: "most 2 év alatt kb. úgy néz ki mint melák (mondjuk nem lett idióta:-)" ... :D Ezen jót röhögtem! :D

mex18 2012.03.30. 14:06:48

Úgy megnézném, amikor Rico tól kérdezik, hogy emléxik e rá mi volt a küldetése :)
Azt hittem nem hallok jól :)

Máté képe olyan nyámnyila, RicoII kb, meg ahogy a riport szobába félre lógó fejjel bölcselkedik ... totál gáz.

Krisztián magam elé tudom képzelni, ahogy ki pubiként egy ócskapiacon sokol rádiót árul lemerült lapos elemmel, miközben ricázik :)

@Pácsó Ármándó: ez nagyon jó
"Hiperrel áramot kellene bent termeltetni."

zaphodbeeb 2012.03.30. 14:07:23

nemtom mi a bajotok Noémivel, szerintem jól néz ki. Az meg, hogy többen is ribancozzák, k@rvázzák valami olyasmitől lehet, amit maga mondott el a többieknek csak mi nem hallottuk. Nem feltétlenül konkrét prostitúció.

genevieve 2012.03.30. 14:09:56

@mex18: huhh, ehhez fordítás kell:-)

cézé 2012.03.30. 14:10:11

Enrico fantasztikus volt tegnap. Végül is megmondták, hogy SENKINEK sem beszélhet a küldetésről, és T69 nem senki :)

Terror tenyérbemászó modora egyre jobban idegesít, szegény ostobenkó alexát úgy fogja hazazavarni egy hét múlva Egerbe, hogy öröm lesz nézni.

Más. Másnak is feltűnt tegnap a fiúk öltözete? Ezek maguktól öltöznek, vagy valaki rájuk adja ezeket? Kamionon a zakó zsebében az a lila kis dísz, Pít meg úgy festett, mint egy pincér.

És csipdesse őket össze egy csapat skorpió, hihetetlen, hogy egyedül Noémi ment segíteni.

tomfree 2012.03.30. 14:10:54

@genevieve: Ezen nem fogunk vitatkozni, de hidd el, hogy fél év alatt fizikailag képtelenség "hegy" nagyságúra nőni szteroidok nélkül, tehát a rokonod vagy valami genetikai szupertehetség vagy ő is nyomott valami anyagot, max nem reklámozta. Persze kérdés kinek mit jelent a hegy nagyságú ember. Elég sokat jártam edzőterembe rendszeresen, pont abban az életkorban, mint Melák és sok gyúróst ismerek, hidd el, nem lehet szerek nélkül 3 év alatt ekkorára nőni normál esetben. De ezen ne vitatkozzunk, kérdezz meg valakit, akiben bízol és ért a dologhoz.

LoveMy 2012.03.30. 14:11:16

@mézescsók:
Nagyon tetszenek a hsz-id! :)
Edina-Mátéról is ugyanaz a véleményem, ők eddig is mondtak véleményt, max. nem harsányan tették ezt. Számomra kedvelhető személyek, a jellemük, a hozzáállásuk a játékuk, és a kettejük között alakuló vonzalom, szex miatt is. Alexa szerintem is a legrosszabb döntést hozta, de az ő sorsa már akkor megpecsételődött, amikor kivágta a Csírát, aki most visszajön és revansot vesz Alexán.
Számomra mindig is taszító az olyan ember, aki mások testén-lelkén uralkodni akar, és az ÚjTomi ilyen.
Bár a Melák is majdnem ez a kategória, mégis van néha némi emberi oldala neki:)
Műanyagtól egyszerűen hidegrázásom van, mert olyan a feje, mint a MIB c. filmben, amikor az óriásbogár felvette az Edgár bőrét, és bement a házba, az exEdgár neje, szólt neki, hogy "nyúzott vagy", erre az óriásbogár hátrahúzta a fején a bőrét...na ez a kép jut eszembe a Műanyagról!
:D

yilane 2012.03.30. 14:26:45

Nem fér a fejembe miért olyan jó az, ha visszajön Csíra. Tegyük fel, hogy jövő héten bejön és kiejti Alexát, akkor az eredeti 5 lány lesz bent megint.
Hű micsoda fejlemény!

Esetleg ha még várnak pár kiválasztót, mert most szerintem új arcok kellenének már a lányoknál is.

dennis rodman 2012.03.30. 14:34:17

@horee6: be volt ragasztva albumba!

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 14:36:28

@mézescsók: Omárnál én úgy látom, hogy meglepetés faktorként akarják bevetni és nem fiú esetleges sikere a viasat fő célja, hanem a kinézetét akarták kihasználni a trükközésre a szerkesztők. Becsempészik-előrántják-mindenki les, mint a pereces-megborulnak Melák tervei-stb.

Edina kialakított a riportjaiban egy imidzset magáról: édi kis szerelmes, jaj csak a mama meg ne lássa, stb. Ehhez képest volt kontraszt a beszólása.

Alexa taktikája talán az volt, hogy őt mindenki szereti kint és majd kedves személyiségével mindenkivel jóban lesz bent. El is küldte a közakaratnak megfelelően Csírát, pedig lehet hogy Pít miatt inkább Noémit küldte volna. Csakhogy úgy alakult, hogy nem fogadták be. Erre depis lett és nyafogni kezdett. Látta, hogy kivágják az első adandó alkalommal. Még mindig nem akart irányítani, azt várta hogy védjék meg mint egy gyenge nőt. TerrorTom és Ricó is próbálta meggyőzni, talán Tomi2 többször és alaposabban. Talán úgy gondolta, hogy ha a többiek nem becsülik meg Csíráért, akkor majd bosszúból bent tartja Terrort és esetleg vele kihúzza még egy darabig, ha már a végső győzelemre vivő taktikája nem működött.

Kíra tuti, hogy falba ütközik és rombolni akar.

mex18 2012.03.30. 14:36:39

@genevieve:
Ja kihagytam pár betűt ...

Krisztiánt magam elé tudom képzelni, ahogy kis pubiként egy ...

Eruka 2012.03.30. 14:45:16

Sokan azt mondjátok, hogy Alexa hülye, mert a gyengébb Ríkót kellet volna választania... Alexa bevallja, hogy ő itt gyenge játékos: ergo egyáltalán nem lett volna jó neki egy másik gyengusz... sztem - ha Terror nem dobja amint lehet - elég jól választott a jövőjét tekintve.
szerintem.. :)

cézé 2012.03.30. 14:45:45

@Pácsó Ármándó: Én is így gondolom. Alexa menni fog haza, mert Terrornak nem ő, hanem a műanyag nő kell. Ellenben, Rikó szerintem kitartott volna mellette.
Alexa ezt talán bosszúnak szánta amiért nem szerették meg őt a többiek, csak hát itt ezt félre kellett volna tenni, most legalábbis, mert ezzel a széllel szembe hugyozott.

Hiper amikor nyilatkozik, hihetetlen hogy ingatja a fejét. Le föl, előre hátra, jobbra balra, néha átlósan is. Jó, hogy olyankor csak melltől felfelé látszik, mert mit művelhet a végtagjaival? Nem azt mondom, hogy ez beteges, vagy hasonló, hanem inkább az anyukájának kellett volna belőle kinevelni ezt.

nyílegyenes labirintus 2012.03.30. 14:45:53

@Eruka: Mondjuk Meláknak nem nehéz agyatlanul csinálnia bármit is. :)
De ha kokszol, sok esze biztos nincs, viszont tud a helyi diszkóban bickót villantani. :)

@genevieve:
tomfree-vel értek egyet, kisebb genetika csoda lehet az unokaöcsid.
Ettől még biztos nagy,elhiszem, de Melák szintre nőni azért elég necces cucc nélkül...

cézé 2012.03.30. 14:46:28

@Eruka: csak, hogy nincs esélye, hogy ne dobja őt.

cézé 2012.03.30. 14:48:33

@nyílegyenes labirintus: Melák teste engem annyiban nyűgöz le, hogy hogyan képes ennyi matériával ilyen hamar berúgni? :) Vagy nem mutatják, hogy valójában mennyi iszik? Mert az átlagos az az, hogy valaki, aki ekkora, és még enni is így tud, az azért nem ázik el három felestől.

zsuzsu45 2012.03.30. 14:49:21

Nekem speciel szimpatikus a Máté Edina páros,nem olyan buták ők majd meglátjátok sokáig eljutnak,jól taktikáznak majd,Máté,a leg normálisabb pasi szerintem.Alexa nagyon ostoba,semmit nem gondol végig,Anikó pedig túl sok egy idő után.A többi fiú közül Krisztián aki néha csinál valami nézni valót,bár Nikivel nem sokra viszi,mert szerintem előbb -utóbb lecseréli.

yilane 2012.03.30. 14:52:00

@cézé: Ricót 3 perc alatt meggyőzték volna a többiek arról, hogy dobja Alexát (a búcsúszövegében is valami olyasmit mondott, hogy Alexa nem azt választotta, akit a köz akart, ej ej)szóval mindenképp rossz választás lett volna. Persze ez nem jelenti azt, hogy TerrorTetkósTomi a jó választás, de hát ez volt a választék.

Egyébként azon csodálkoztam, hogy Terrornak nem talált új nevet az ÉH2, pedig ezen a héten így 2 db Tamás is volt a hotelben. Jó kis összeesküvés-elméletet lehetne ebből gyártani. :)

fofofo 2012.03.30. 14:55:43

Melák feje a ceremónián, amikor Hiper Elemzőt választotta... priceless. Eddig Broki vezetett nálam a dal előadásánál látott arckifejezésével, de ez az arcrángás mindent vitt:D

mex18 2012.03.30. 14:58:48

Ricót 3 perc alatt még avval is meg lehetett volna győzni, hogy ez még mindig csak a casting :)

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 14:59:30

@fofofo: Meg Terror szopottgombóc feje a leesett állával és Noémi aki minden döntésen látványosan meglepődik :-)

mex18 2012.03.30. 15:00:54

Ricót 3 perc alatt avval is meglehetett volna győzni, hogy ez még mindig nem a játék, hanem még csak a casting :)

genevieve 2012.03.30. 15:01:48

@tomfree: nem foglalkoztat ennyire a kérdés:-)

mex18 2012.03.30. 15:02:56

bocs az ismétlésért, úgy nézett ki, hogy benyelte (ráfrissítettem pedig előtte).

Eruka 2012.03.30. 15:03:10

@yilane: ez nekem is feltűnt... pedig ÚjPéternek azon nyomban kellett új név, mikor betette a lábát... a duplatamással meg nem foglalkozott senki :o
Ennyire egyértelmű volt nekik, hogy pár nap, és csak 1 Tamás lesz?
Oké, hogy irányítják a műsort, és - elvileg módjával - belenyúlnak... de tényleg rendben van az, ha a szerkik küldik ki az embereket? :o

nyílegyenes labirintus 2012.03.30. 15:09:07

@cézé: Pedig van az úgy, hogy a méret és a testtömeg, nagyon nincs arányban az elfogyasztandó alkohol mennyiségégével. Hát a Meláknál ez kb. egy tequila lehet. :)
Van egy fiatal(abb) ismerősöm, olyan 100kiló körüli súllyal, kemény kötésű srác, akinek a szervezete, mája annyira nem bírja a piát, hogy egy kis pohár pezsgőtől alkoholmérgezés tüneteit mutatja és három napig minden baja van. Annyi az előnye, hogy ha ő fizeti az első kört a kocsmában, utána legalább már nem kell visszahívni. :D

LoveMy 2012.03.30. 15:09:21

@Pácsó Ármándó:
eléggé sikolyos lett ettől az aggresszív ÚjTomi, hűen a jelzőjéhez :D

yilane 2012.03.30. 15:11:22

@Eruka: "Duplatamás" - ez nagyon jó, olyan orwelles. :)

Igen, szerintem is meg kellene őrizniük a szerkeknek legalább az illúziót, hogy a játékosoknak is van beleszólásuk a játék menetébe.

Dick Francis 2012.03.30. 15:34:34

E@mézescsók: Persze, hogy fikázzák Edinát. Alexának döntenie kellett és végre saját érdekeit szem előtt tartva, úgy döntött, hogy ő a Tomival folytatja. Erre az Edina meg reflexből leseggfejezi, csak mert nem az ő úri igénye szerint választott Alexa. Tök jól indult ez a csaj az elején, aztán mi lett belőle. Egyértelműen a elszállt magától. Van egy biztos párja, ő bárkit leseggfejezhet. Kúrni akar a Mátéval, közben meg adja frigid picsát. Na neee...

mézescsók 2012.03.30. 15:49:49

@Pácsó Ármándó: nem tudom igazán megfogalmazni, hogy miért idegenkedem ettől az Omar-trükktől, de valamiért nagyon. Tényleg nem értem, hol lehet ennek hozadéka.
Edinát igazából egyelőre inkább figyelem. Szép az arca, nőies a teste, nem vágyik közfigyelemre, a hangja (kicsit csipogó, mert magas, vékony hang) is azt a képzetet kelti, hogy kislány. Ezt alátámasztotta az anyukára való hivatkozással, ami persze hülyeség, a realitykbe nem a mama jó kislányai szoktak jelentkezni. Úgy vélem, több van benne és az még előjöhet. Bölcsebb lett volna, ha a szexszel kapcsolatban azt mondja, hogy nem áll szándékában, de még bármi lehet, de így alkalmat adott arra, hogy foglalkozzanak vele. Ez is lehet taktika.
A jó kislányok szoktak meglepetést okozni. Hogy a 10-20 közötti fiú sok-e, nem tudom, de összejön az, nem is olyan nehezen. Azért Máté sem hitte el teljesen.
Lehet, hogy Alexa bosszúja volt a többiekkel szemben Tomi választása, de ezzel még az esélyét is eljátszotta, hogy bent maradjon. Akkor meg mi a fenének van ott olyan, aki tudja, hogy nem nyerhet.

Morcz 2012.03.30. 15:58:25

@Pácsó Ármándó: Köszönöm. Egész helyesen nézett ki, kár volt szétműttetnie magát.

Morcz 2012.03.30. 15:58:58

@mézescsók: köszi, kipróbálom! :)

Pácsó Ármándó 2012.03.30. 16:01:14

@mézescsók: "Akkor meg mi a fenének van ott olyan, aki tudja, hogy nem nyerhet."
Amikor bement még azt hitte, hogy igen.

Mi lehet majd HÉ ajánlata a lányoknak? A szokásos dobd el párodat a védettségért? Akkor Anikónak most itt a lehetőség, mert a múltkor ő volt az, aki a fiúk hasonló helyzetében átlátott a dolgokon a lányok közül.

Morcz 2012.03.30. 16:01:45

@genevieve: Nem vonom kétségbe, mert én is jártam anno gyúrni. :)
Azóta jobb sportot találtam, ami legalább olyan jó mint kondi, sőt jobb. Arra akartam célozni, hogy Melák kinézetéről és a testéről látni hogy használ(t?) valamit.

Morcz 2012.03.30. 16:17:13

@mézescsók: megnéztem a honlapot nem találtam azt a menüpontot, meg tudnád adni a linkjét?

Banyus83 2012.03.30. 16:20:48

@mézescsók: Én is úgy gondolom, hogy Mátéék végre elkezdenek játszani és ennek nagyon örülök. Szerintem bele tudnának lendülni, ha akarnának végre :-)

@LoveMy: Annyira egyetértek ezzel a hozzászólásoddal...minden tekintetben!!!!

@zsuzsu45: Egyetértek Mátéval és Edinával kapcsolatban...

mézescsók 2012.03.30. 16:37:23

@cézé: Hiper úgy néz ki, mint aki tikkel. Van egy ilyen ismerősöm.Ez nemcsak szemrángásos tüneteket jelent,bár az a tipikusabb, hanem váll-, kar-, fejrázást, ideges kis kacajokat, stb. Nem gyógyítható, de kezelhető. Nála Tourette-betegségnek hívják és nem zavar. Talán mert kedvelem. És nem állítom, hogy ez van Hípernek, mert nem vagyok sem orvos, sem neurológus, sem pszichiáter, és még sok minden más sem, csak mindig ez jut róla eszembe.

@Dick Francis: Többször próbáltam leírni, hogy szerintem Alexa elsősorban saját maga ellen döntött szerintem, de többször nem akarom már. Nem baj, ha nem értünk egyet.
Edinát egyelőre figyelem. A külseje jó, a vékonyabb, kicsit csipogós hangja is a jó kislány imidzst sugallja, ezt is adta le elsőként. Nem tartom kizártnak, hogy érzi, az erősebb személyiségek között váltania kell. Mátéval való kapcsolata jó választás volt, mert valahol hasonló habitusoknak érzem, nem feltűnősködni, idomulni a társaságba, de azt nem irányítani, stb. Ez nyerő taktika is lehet. A dugás: hát szerintem oda egyik sem azzal a szánt szándékkal ment be, hogy most aztán szex ezerrel. A téma náluk azért kapott ekkora figyelmet, mert a hotelben az egyetlen nem érdekpárnak tű@LoveMy: ntek, pedig persze azok. Vagy azok is. Ráadásul az összes többihez képest valami érzelmi vonalat próbálnak mutatni, ami tetszik nekünk vagy nem, de úgy látszik, minden ilyen játéknak elengedhetetlen eleme. Személy szerint nem érdekel, de összeillő párnak tartom őket. A játékban.

@Pácsó Ármándó: Alexa tényleg ezt hihette, a nyilatkozataiból is az jött le, hogy szeretetre méltóbbnak hitte magát. De ezeket a játékokat nem a szeretetre méltóak szokták megnyerni. Szerintem nem jól taktikázott, de nem biztos, hogy igazam lesz.

mézescsók 2012.03.30. 16:39:55

@LoveMy: Én is szívesen olvasom a hsz-eidet.
A MIB ma egyelőre nálam mindent visz!DDDD Ja, és Műanyag már ne is napozzon többet!

mézescsók 2012.03.30. 16:41:03

@Banyus83: Majd most lendülnek bele. Valószínűnek tartom, hogy mindenbe.

LoveMy 2012.03.30. 17:04:01

@mézescsók:
Ja és még az is zavaró a Műanyagban, hogy amikor néha(!) ha hosszabban beszél, akkor a mondatai között asztmásan hörögve vesz levegőt! De tényleg világítanak már a szemei :D

zaZZoo 2012.03.30. 17:42:29

Érdekes, h Edina seggfejes beszólásán mindenki Alexára gondolt, számomra egyértelmű, h inkább Terror volt a címzett!

2012.03.30. 17:44:52

Naiva imidzsébe hol fér bele a 20 pasi 22 évesen?

Banyus83 2012.03.30. 17:57:04

@szerivan: Ez egy jó kérdés..én is kicsit sokallom, de lehet csak maradi vagyok. Bár azt végülis nem mondta, hogy 20,csak, hogy 10 és 20 között...lehet 11 volt :-)

fofofo 2012.03.30. 17:59:08

@Pácsó Ármándó: no igen, végül kiderül, hogy a fejek a legjobbak:)

2012.03.30. 18:00:09

@jadebulgari: Tudtam, hogy valaki bele fog kötni :)
@Banyus83: Ha 11 lett volna akkor azt mondta volna, hogy 10 alatt. Nem lenne baj vele ha nem pillogna úgy mint egy ájtatos manó.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.30. 18:00:24

@Banyus83: én épp erre gondoltam h nem marad neki más barizni mint TerrorT

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.30. 18:01:11

@szerivan: párdon, én csak belehumorizáltam, kérsz egy csokismogyit? :)

2012.03.30. 18:01:59

@Pácsó Ármándó: Az orrán csak én nem látom az eredményt?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.30. 18:05:19

@mézescsók: csak annyit tennék hozzá Edinához h túlságosan magabiztos kezd lenni a fix párja miatt

mézescsók 2012.03.30. 18:21:16

@Morcz: Amióta olvastam a kérésedet, egyfolytában próbálok fellépni a Viasat-ra, de képtelen vagyok rá. Megjegyzem máshonnan is többször kivágott. Meg kell néznem, hogy mi van a gépemmel, de szerintem a szolgáltatómmal kéne inkább eszmét cserélnem. Amit megtalálom, közlöm, de sajnos most nem.
@LoveMy: Valahol eltolta magát ez a nő, pedig az alapanyag még női szemmel sem rossz.
@zaZZoo: Ez érdekes!
@szerivan: Attól még lehet Naiva, talán pont azért jött össze annyi! Egyébként nézőpont kérdése: van, akinek 2 is sok, másnak 50 is kevés.
@jadebulgari: Bele! Ötleteltem, hogy önostorozás gyanánt 100x beírom, hogy feminin, de rájöttem, hogy azért ennél jobbat érdemelnétek.
Csak annyira magabiztos, mint a többi, akinek viszonylag stabil párja van. Műanyag legalább annyira tutira veszi Kardánt és Noémi Pítet. Ha nem így lenne, nem így viselkednének. Edina azért a riportjaiban lebegteti, hogy egyre jobban meg vannak, aztán alakul még és Máté is többször hozzátette, hogy "egyelőre".

És most utána nézek, hogy mi van a netemmel!

LoveMy 2012.03.30. 18:25:37

@zaZZoo:
Tényleg!!!!!!!!!!
Most, hogy mondod, szerintem is inkább az aggresszív ÚjTomira mondta Edina!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.30. 18:49:50

@mézescsók: láttam közben páran beírták :D ó ne ostorozd magad elég 50x :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.30. 18:51:02

Lehetne egyszer egy gif gyűjteményt kérni csak Melák szemöldök, orr és felsőajak mozgásáról?

Wakka 2012.03.30. 20:00:03

Némi fáziskéséssel jelezném, hogy a sokak által porig alázott Műanyag nálam a spiccen van, az én tarkómat még egy nő sem borogatta vizes kendővel, miközben jómagam a fajanszba hajolva próbáltam visszaküldeni a számomra felesleges cuccot.

lépésváltás · http://magyarszleng.blog.hu/ 2012.03.30. 20:26:03

hogy a phaszba lehet 606 firkálást összehozni egy műsorról?
riszpekt mindnekinek.

LoveMy 2012.03.30. 20:26:13

@Wakka:
ja, az te voltál?
;)

Wakka 2012.03.30. 20:39:21

@LoveMy: hát baszki, nálunk ilyen esetben a holittámérittákivelittá ment.
nyilván ezért értékelem oly nagyra a hasonló helyzetekben előforduló empátiát.

LoveMy 2012.03.30. 20:46:33

@Wakka:
Én nem pocsékolnám, ilyenre "holittámérittákivelittá"-ra az én drága időmet, és nem borogatnám egy alkesz kupáját sem, hanem egy szívlapáttal tartón b....nám...
ennyi empátiám azért lenne! :D

Wakka 2012.03.30. 20:53:03

@LoveMy: és ha bánatában ivott az a szerencsétlen? ja persze, a drága időd.

Banyus83 2012.03.30. 21:15:32

@jadebulgari: UgyeUgye...

@LoveMy: Egyébként szerintem is...

Banyus83 2012.03.30. 21:18:10

@Wakka: Ez a holittámérittákivelittá a legfölöslegesebb dolog, amivel a nők a pasikat kínozni tudják :-D

BiP 2012.03.30. 21:34:40

@Banyus83: Pedig van egy pár ilyen :), de most nekem sem jut eszembe "fölöslegesebb". Talán még a 'hova tart a kapcsolatunk' lehetne dobogós.

Amúgy Niki tényleg tök normális a műsorban, kár, hogy szétszabatta magát.

2012.03.30. 21:59:29

@Wakka: Nálatok nem is 25 milla volt a tét :)

ő-szinte 2012.03.30. 22:46:27

@szerivan: hát, ha mindegyikel csak annyit csinált szex címén mint Mátéval, akkor egy hónap alatt összehozza a húszat;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BiP 2012.03.30. 23:12:16

@ő-szinte: 20 brokit megmarkolászni önmagában nem túl szende, 1 hónap alatt meg pláne.

ő-szinte 2012.03.30. 23:46:17

@BiP: de ő mondta, hogy ez nem szex! :-O :-DDDDDDDDDDDDDDD
mert ő olyant SSKK a zédenben atyaúristen nem! mert mit szólna anyu(meg a szomszédok) ha szex lenne? ójaj, fujjjjj!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Morcz 2012.03.31. 00:09:52

@mézescsók: Köszönöm előre is! Remélem gyorsan megjavul a neted és kommentelhetünk tovább a jövő héten. :)

mézescsók 2012.03.31. 00:42:10

Edina meg a szex témához, avagy hány pasival is ...
1./ Manapság a fiatalok jóval korábban kezdik a szexuális életet, mint akár 10-15 évvel ezelőtt. Az okába most ne menjünk bele, de tény. (A múltkor a nőgyógyásznál két 12 éves kislánnyal és a nevelőjükkel futottam össze és rettenetesen boldogok voltak, hogy csak az egyik terhes.)
Szóval össze lehet hozni azt a tizen akárhányat.
2./ Ha Naiva valóban naiv, akkor ki tudja, hogy mit jelent nála a szex?
3./ A helyzet szerintem sokkal egyszerűbb: hazudott.
A fiatalok - mintha a felnőttség fokmérőjének tartanák - kérkednek a szexuális teljesítményükkel és sikereikkel. Nem azt várnám el, hogy álszent módon hajtogassák, hogy csak az esküvő után és csakis a hitvesi ágyban, blablabla, de az is furcsa, hogy a minél több trófea mostanában a menő.
Ez a lányoknál is így van.
A hotelben ugyanezt adta elő Csíra is. Számokat ugyan nem mondott, de mindig éreztette, hogy igencsak közkedvelt a férfiaknál, mindenki döglik érte és meg akarja dugni, és különben is olyan kisfiúkat eszik reggelire, mint a párja volt.
A hotelben a picit idősebb (?!) csajok nem nagyon beszélnek a szexről: Niki és Anikó és ez szerintem nem véletlen. Valamivel többet emlegeti a náluk fiatalabb Noémi, aki mint tudjuk az idősebbeket szereti. Alexa nem beszél róla, igaz, másról sem nagyon tárgyalnak vele. Kírának az imidzse része volt a "tapasztalt" nő szerepe. Edina, aki különben a játékosok közül az egyetlen, akit komolyabb kísértés ér, meg egyszerűen tapasztaltabbnak akart látszani, mint amilyen és ezt Máté sem kajálta meg.

@jadebulgari: Legyen elég 5!!!!! Úgy döntöttem, mégsem leszek mazochista és annyira nem utállak benneteket!
Feminin, feminin, feminin, feminin, feminin. És pont.

mézescsók 2012.03.31. 00:44:11

@Morcz: Egyelőre még percenként blokkol, pedig vírusírtottam egész délután, de egyszercsak megtalálom, amit láttam!

xndpt 2012.03.31. 03:03:45

@cézé: Hipert ne bántsátok, és ez nem nevelés kérdése, ő egy ikrek csaj, tele van energiával, gesztikulál, és folyamatosan dumál, 100%-on él, mindent belead! Nagyon jól mondta Muzsikus, nagy színésznő és színtisztán érzelmi beállítottságú, felületesnek tűnik, de mély érzésű lány! Én bírom!:)

Banyus83 2012.03.31. 10:37:45

@Pácsó Ármándó: @BiP: És persze az örök kérdés: "Szeretsz???"...

Banyus83 2012.03.31. 10:39:51

@mézescsók: bennem is valami nagyon hasonló fogalmazódott meg Edinával kapcsolatban.

dennis rodman 2012.03.31. 11:29:53

@xndpt: azért ezt te sem gondolod komolyan!? Ismerek kb 8 ikrek jegyben született személyt de egy sem rángatózik...

BiP 2012.03.31. 11:35:55

@bocibab: Nem csak ebben a klipben szerepel, hanem - mivel a zenekar tagja - az összesben, ill. interjúknál, koncerteken is ott van.

BiP 2012.03.31. 11:40:41

@BiP: Ja, Indygo a zenekar neve (de hát ez a linkelt klipből is kiderült). A tavalyi Csillag születikben indultak is, nekem onnan volt ismerős a banda. Bár Tamásra nem emlékeztem.
Tamás kiesés utáni interjújából viszont úgy tűnt, egyéni tervei vannak, szóval lehet, hogy már nem is tagja a zenekarnak vagy már szét is mentek, nem tudom.

BiP 2012.03.31. 11:43:33

@BiP: javítás: most elolvastam újra az interjút, hivatkozik is a zenekarra, _emellett_ vannak egyéni tervei.

mex18 2012.03.31. 12:44:05

Nemtom másnak hogy jött le, én speciel nem kedveltem az elején Kulabá t. De azért ő egy egyéniség volt, és szerintem meg volt a magához való esze.
A zene is jól jönne még a ÉH2 be, én picit megkedveltem a végére.
A pasis dolgok elhagyása egy pasinak a legnehezebb :)

Hammy 2012.03.31. 18:29:00

én nemtom hogy tud valaki szimpatizálni mátéval, én még ilyen buta gyereket nem láttam. hülyeségeket beszél, bamba feje van és ráadásul öntelt is szerintem.

edina nem alexát seggfejezte le hanem a csávót

Menjen már vissza Csíra!

mex18 2012.03.31. 23:39:13

Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de akkor ez műsor is most már felvételről megy, úgy értem, hogy a játéknak már vége ?

Müszélia 2012.04.01. 06:21:37

azt értem, hogy miért felvételről megy a műsor, végül is manipulálni kell, mert különben mi lesz a szent nézettséggel. na de nem lenne elég egy hét fáziskésés? ez kb olyan, mintha most közvetítenék az első világháborút, mi meg izgulnánk, mi lesz az isonzói csata eredménye.

sixx · http://comment.blog.hu 2012.04.01. 06:27:03

@Müszélia: hát, ölég neház meló egy ilyet összerakni, nem egy hetes.

beacska 2012.04.01. 14:20:04

@Müszélia: hát mert ugyanazok vágják össze a műsort, akik kint felveszik...szinte az egész stáb utazgat. Gondolom...előre dolgoznak ugyan, de a lehetőségek mégiscsak itthon jobbak ;))

beacska 2012.04.01. 14:22:00

@Müszélia: jaaa, és egyébként tutira igazítják a nézői elvárásokhoz (;). pl.: kell-e szex, vagy inkább a taktika legyen több, érdekel-e minket, ahogy fürcsizkélnek, meg táncikálnak, vagy inkább a riportban elhangzottak érdekelnek...

Pácsó Ármándó 2012.04.01. 14:41:17

@beacska: Ha olvassák és lehet kérni, akkor kevesebb farokvillantást, több részeg monológot kérek.

ő-szinte 2012.04.01. 14:50:42

@sixx: bocsi, de miért nem lesz élő kibeszélő mostantól?

sixx · http://comment.blog.hu 2012.04.01. 15:19:16

@ő-szinte: egy hétig nem lesz, mert nem leszek itthon és előre megírom a posztokat. 22:30-kor élesednek majd.

kipcsak alvezér 2012.04.01. 15:34:08

@ő-szinte: így kell ezt csinálni :)
nem valószínű, hogy tiltó listára kerülsz

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.04.01. 15:55:48

@Wakka: olyankor pedig oly fölösleges ez..akkor már nem mindegy:D??

Hurri Kán 2012.04.01. 15:59:02

Valaki szelídítse meg Melák szemöldökét. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.04.01. 16:06:28

@gyvy: nem is nézed, csak kommentelsz. nem mindegy neked, hogy áll Melák szemöldöke??:P:D

inmemancsi 2012.04.01. 16:06:48

@gyvy: meg niki arcát:)) összeillenek

Hurri Kán 2012.04.01. 16:07:48

@anica inkognitóban:
De nézhetném. :D

@inmemancsi:
Véleményem szerint Niki arcát maximum láncfűrésszel lehetne megszelídíteni. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.04.01. 16:12:03

@gyvy: Istenem add, hogy Gyvy soha ne akarjon jellemezni! :DDDDDD

Wakka 2012.04.01. 16:12:07

@anica inkognitóban: számomra nagyon emberinek tűnt, de szerivan felvilágosított, hogy itt minden érdekből történik.

inmemancsi 2012.04.01. 16:12:47

@gyvy: hát a krisztiánét is:))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.04.01. 16:13:39

@Wakka: ha azt mondta, akkor úgy van.. én csak amatőr vagyok, hiszek a profiknak...

Hurri Kán 2012.04.01. 16:16:59

@anica inkognitóban:
A jövőre nézve erre nem adhatok garanciát. :D

@inmemancsi:
Asszem életem szecsuániját főztem meg. ;-)

inmemancsi 2012.04.01. 16:17:03

hogy lehet tele szájjal beszélni gusztustalan transzi

inmemancsi 2012.04.01. 16:18:13

@gyvy: és gyomirontást is kaptál?:)) ne temesd azért még el magad:))

inmemancsi 2012.04.01. 16:20:13

ezt az anikót is kezelhették volna gyerekkorában

Hurri Kán 2012.04.01. 16:20:19

@inmemancsi:
Nem, nem kaptam. Temetést ha majd eljön az ideje azt másra bízom. :)

inmemancsi 2012.04.01. 16:25:46

ja ez a fiú amúgy is pincér

Wakka 2012.04.01. 16:26:11

@anica inkognitóban: egyébként meg az otthoni viták után mindig jön a kibékülés, ami csuda jó érzés azzal, akit szeretsz. meg azzal is, akit kedvelsz. hö

inmemancsi 2012.04.01. 16:32:50

@gyvy: jaj nekem jön a visszaszámlálás, közeledik szülcsinapom ha megérem

Hurri Kán 2012.04.01. 16:36:22

@anica inkognitóban:
Fényképpel tudom dokumentálni. :P

inmemancsi 2012.04.01. 16:38:43

@gyvy: :))) inkább a szülcsinapi menümön gondokozz - nem eszem húst!! és halat se:)) - meg még egypár dolgot:)) torta jöhet

inmemancsi 2012.04.01. 16:39:44

ez a muzsikus nagyon buta volt

Hurri Kán 2012.04.01. 16:43:29

@inmemancsi:
A birkapörkölt az húsnak számít? :)

inmemancsi 2012.04.01. 16:44:10

a sötét zakó alá a fehér trikó a menő?:)) ezt a hülyét, és alevente üti ki:))

inmemancsi 2012.04.01. 16:46:39

@gyvy: ajaj akkor maradjunk csak a tortánál:)) - de gyertyákat nem kérek:))

Hurri Kán 2012.04.01. 16:47:58

@anica inkognitóban:
Én látom. :D

@inmemancsi:
Anélkül szülinapi torta nem érvényes ;-)

inmemancsi 2012.04.01. 16:53:51

@gyvy: na jó de akkor fincsi legyen
egyszerűenbonyolutl:))

Hurri Kán 2012.04.01. 16:59:44

@inmemancsi:
Máshogyan nincsen is értelme ;-)

inmemancsi 2012.04.01. 17:01:15

@gyvy: jó láttad az ikonikus krisz rángást? gyakorold:))

az anikónak van lelki egyensúlya??

Hurri Kán 2012.04.01. 17:06:28

@inmemancsi:
Míg élek sem tudnám megtanulni. :)
Miért, lelke van? :D

Müszélia 2012.04.01. 17:27:33

@inmemancsi: olaszliszkai és zenész, gondolom, ez egyértelmű.

Müszélia 2012.04.01. 17:29:21

@beacska: tudom én, hogy lassú munkához idő kell, de azért a spontaneitás se kutya.

2012.04.01. 18:15:14

Online-t néztek?

ő-szinte 2012.04.01. 18:22:22

@szerivan: naná! minden éjjel van, este 10-től hanal 5-ig.

ő-szinte 2012.04.01. 18:27:52

@of a kind: hogy mi..?:-OOO
ok nélkül nem csapkodom strandpapuccsal a szart

Hurri Kán 2012.04.01. 18:29:25

@ő-szinte:
Jézus ereje :D
Melák szemöldökrángása kutyafasza lenne az enyémhez képest, ha ezt kéne néznem hajnal ötig :DDD

2012.04.01. 18:38:33

@gyvy: Pedig jobb mint a VV, jobbak a karakterek.

Hurri Kán 2012.04.01. 18:45:43

@szerivan:
Itt tujáskodáson kívül más is van az onlányban?

ő-szinte 2012.04.01. 18:52:40

@szerivan: hát, azért ezt nem mondanám... sztem ugyanúgy silányabb ez a széria az előzőhöz képest, mint a vv5 a vv4-hez képest, és azért egy melákot nem lehet egy lapon emlegetni egy kiszoppal...

ő-szinte 2012.04.01. 18:55:34

@gyvy: mogyika, sztem szeri a éjszakai élőre gondolt:-DDDDDDDDDDDDDD

inmemancsi 2012.04.01. 19:03:27

@gyvy: szóval bagoly mondja verébnek:)) úgy tele ettem magam:)) kő van a hasamban

inmemancsi 2012.04.01. 19:05:34

nem hiszem el orbánchanel1-en megint pitibá és trutymó is mindjárt előszedi pitibá aktát

2012.04.01. 19:06:40

@gyvy: @ő-szinte: Kiszop egy idegesítő, zajos bohóc volt, Melák számomra szórakoztatóbb. Ő úgy szórakoztat, hogy nem tud róla. Sokkal pörgősebb a műsor, nem sírnak folyton folyvást, nincsenek kamu celebek. Egy szó: zsírkutya.

inmemancsi 2012.04.01. 19:10:23

@szerivan: melák természetfilmnek is beillene.. nem miért

Hurri Kán 2012.04.01. 19:31:21

@ő-szinte:
Há gondoltam, nem az Önök Kérték onlányra Teeee :D :D :D

Hurri Kán 2012.04.01. 19:32:26

@inmemancsi:
Ezt most nem tudom dekódolni :)

@szerivan:
Még a végén eccer belenézek :)

inmemancsi 2012.04.01. 19:40:28

@gyvy: na szóval te tegnap megettél egy egész szecsuánit kondérostúl és semmi bajod, én megettem egy pizzát és némi tésztát és haldoklom:))

a nyulat szerivan tette bele a storyba nem tudom mér

Hurri Kán 2012.04.01. 19:42:03

@inmemancsi:
Térden állva könyörgök, idézd azt a sort, ahol írom, hogy egyedül ettem. ;-)

Szét kell csapatni egy kis pálinkával :)

inmemancsi 2012.04.01. 19:43:35

@szerivan: edenhotel.hu/ főoldalon emlékezetes előadás ki lehet elemezni krisz mozgását

Hurri Kán 2012.04.01. 19:48:50

@inmemancsi:
A cím önmagában képtelenség :D

inmemancsi 2012.04.01. 19:50:02

@gyvy: jaj de cuki vagy még térdelj egy kicsit:)) szóval dehát aztmondtad akkora nagy ... a kondér

inmemancsi 2012.04.01. 19:57:46

@gyvy: én elhiszem neked, vagy kérjek én is képet?:)))

Hurri Kán 2012.04.01. 20:01:00

@inmemancsi:
A szívemről? Arról bajos lenne :D

ő-szinte 2012.04.01. 20:02:53

@szerivan: nemtom, nekem ez most annyira nem bejön:-( az első szériát imádtam. Levi, Corleone, Niki, Kristóf, sírva röhögtem mindegyiken. Itt az első jó arcot már kibaszták (mert idősebb volt mint Szlovákia:-D), és majdnem a másodikat is, de retúr jön vissza szerencsére. Szal nekem egyenlőre rohadt alapos az egész...:-(

ő-szinte 2012.04.01. 20:05:34

@gyvy: vigyázz a térden állva könyörgéssel, mert jön Nosce és megmondja a tutit:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

inmemancsi 2012.04.01. 20:06:16

@gyvy: jaj de kis romcsi vagy:)

Hurri Kán 2012.04.01. 20:08:41

@ő-szinte:
Noja... nem mindegy, hogy a könyörgő, vagy a könyörgött vagy. :DDDDD

Hurri Kán 2012.04.01. 20:13:15

@inmemancsi:
Akkor a fotót majd személyesen adjam át? :DDD

inmemancsi 2012.04.01. 20:20:39

találtam egy jó kézápolás oldalt ha valakit érdekel
szilviamukorom.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=395448

inmemancsi 2012.04.01. 20:22:45

@gyvy: :)))ceremónia keretében?

Hurri Kán 2012.04.01. 20:25:21

@inmemancsi:
Végül is... Mindössze egy jó forgatókönyvet kell kitalálni :D

inmemancsi 2012.04.01. 20:39:44

@gyvy: az már fél siker:))@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát mondjuk ápolt körmökkel várjuk a köv adást:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.01. 20:46:13

@inmemancsi: rendben, szép, ápoltak a körmeim:D Természetesek, nem kell mű, holnap még kilakkozom akkor:D

inmemancsi 2012.04.01. 20:48:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nekem is:)) ja és a kezekről se feledkezz meg, ki tudja:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.01. 21:03:48

@inmemancsi: jó, legyantűzom előtte, tobzódni fogok a testápolóban is, jó?:D

inmemancsi 2012.04.01. 21:07:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: na úgylátom tudsz segíteni gyvy nek a forgatókönyv ötletekben ma:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.01. 21:09:01

@inmemancsi: a képzeletem száll:D

Ezért zavar, ha a műsor ötlettelen:D

inmemancsi 2012.04.01. 21:19:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát akkor tessék ötletelni műsor ügyben szerintem csírát dobják be kísértettnek - edinához krisztián játsza el,hogy bekattan és gyilkolászni akar alex a transzveszti és edina máté nyomjanak egy swingert jaj ez a jane eyre a dunán szörnyű

inmemancsi 2012.04.01. 21:21:57

pít enrico utáni bánatában ráveti magát ommárra, aki ezután felfedi kilétét és párok lesznek, niki ezután naponta ribizligizizik, hogy párt találjon

inmemancsi 2012.04.01. 21:27:26

@inmemancsi: alexa miután transzi összeáll nikivel aki vállalja a sminkelését csíra viszont bosszút esküszik

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.01. 21:53:07

@inmemancsi: azt a filmet én sem szeretem!

Én azt akarom, h minden pár változzon, így nagyon uncsi! Jöjjön vissza KÍra! Repüljön Alexa pl:))

Omár még be sem jött a játékba, de azt akarom, h bukjon le, ne kapjon védettséget, csak az, aki rajtakapta:D

inmemancsi 2012.04.01. 21:57:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: na ha, nem rossz ötlet, mondják meg nekik, hogy az egyik szoga beépített ezért most nekik kell takarítani rájuk és kideríteni ki az:)) alex tuti transzveszti - egyébként képtelenség a bekerülése

inmemancsi 2012.04.01. 21:58:37

hol van binbir meg nosce meg gyvy és a többiek az ötletekkel? jadécska alszik?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.01. 22:25:45

@inmemancsi: ne túlozz, biztosan nem az:D Nő ő, szerintem, nem is csúnya, bár nekem nem jön be.

A többiek alszanak, biztos:P

Én is megyek, jó éjszakát:)

Müszélia 2012.04.02. 09:07:02

@inmemancsi: hát mert az aranypartban is volt egy.

Kabarészínész 2012.04.02. 12:03:53

újpéter tuti hogy langyos... hogy sajnálta a másik langyos pajtit, rikót....

almafa5555 2012.04.02. 12:20:19

@mex18: hát persze:)) Volt itthon már nyitóbuli, meg minden. Az első adásra értek haza a játékosok azt hiszem.

almafa5555 2012.04.02. 12:21:14

Lehet csak én vagyok így vele, de sokkal inkább Terror :), mint Ricó..egyszerűen annyira gáz az a srác, mint valami nyafka macska. Micsoda hisztit levágott!

almafa5555 2012.04.02. 12:50:47

@Pácsó Ármándó: hogy tudja a szerk. előre megírni a bejegyzéseket

sixx · http://comment.blog.hu 2012.04.02. 13:03:26

@almafa5555: úgy, hogy megkapom előre az egész heti adagot.

nosce 2012.04.02. 13:47:56

@sixx:
akkor te már a győztest is tudod ? Vagy annak a vágását még nem fejezték be ?:)

mex18 2012.04.02. 14:18:20

@inmemancsi: Pít et biztos érdekli :)

Ditti82 2012.04.02. 17:35:38

@nosce: Ha azt még nem is, de a heti kipottyanó csajt biztosan. :D

Ditti82 2012.04.02. 20:08:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Múlt héten két fiú vére hullt, ebből gondolom. :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.02. 20:12:11

@Ditti82: az nem jelenti azt, h csak lány esik ki:D Az Édenben bármi megtörténhet:D

@LoveMy: az csak átvágás, ennyivel nem elégszenek meg, szerintem, az túl egyértelmű lenne.

GL-581 g 2012.04.02. 21:12:41

Valami azt súgja, a mai rész haTTalmasat fog szólni. :DD

Az ÉH1-ben ilyen tájt történt Pöszi elcsigulása, és már Zsömikét is elveszejtette Pókmajom. Ideje lenne, ha most is történne már valami... egy haTTalmas pusztítás, zB. :D

Itt lesz ma az élő kibeszélő?

f.fredericks 2012.04.02. 21:26:49

Hát ebben a reggeli táncban kb annyi spontanítás volt, mint egy Észak-Koreai díszszemlében. :/

mocskosmacska 2012.04.02. 21:34:45

Máté megszerezte nálam az első jó pontját azzal, hogy udvarias a személyzettel.

2012.04.02. 21:36:38

@nosce: A győztest minek vágnák fel, ez nem a Saw 2...

mocskosmacska 2012.04.02. 21:39:06

Miért olyan szörnyű, hogy valaki hazaküldi a mátét? Ez egy játék, haza kell küldeni a másikat, nincsenek sérthetetlen párok.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.02. 21:40:54

Évára ezt a ruhát valami elvesztett fogadás miatt adták?

Zabkása 2012.04.02. 21:41:01

sziszatok! :) becsatlakoznék :P ráadásul most élőben tudom nézni nem kell várnom egy netes feltöltésre :)

mocskosmacska 2012.04.02. 21:42:44

Pozsonyban ennyire jó ösztöndíjat kapnak a főiskolások, hogy noémi ebből a 100 ezerből csak a telefonszámláját tudja kifizetni?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.02. 21:42:55

Szerintem 1 gurigánál lesz kiszálló :)

dennis rodman 2012.04.02. 21:44:05

ha tovább viszik az összeget szerintem 800 nál valaki kimegy::

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.02. 21:44:14

Azért pl Alexa helyében én igencsak elgondolkodnék... Kint volt 10 napig egyk urva jó helyen, fizették mindenét, és 5 kilót kapott azért hogy nyaralt... Márpedig neki lássuk be, nincs sok sansza...

LoveMy 2012.04.02. 21:44:18

@Hooshee:

Szerintem 1milla, az már valami

inmemancsi 2012.04.02. 21:45:05

@Yooha: az még nem is a legdrágább. legjobb:( 900 ezer körül volt az asztalon a reklám előtti képen

busifa 2012.04.02. 21:45:06

@Hooshee: de az se kell majd senkinek sztem!

Veder1 2012.04.02. 21:45:15

5 millát legalább le kellene húzni a viasatról :D

dennis rodman 2012.04.02. 21:45:34

@Yooha: már egy jobb kategória, de van amelyiknek csak a váza ennyi.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.02. 21:46:48

@Vödör: jó h nem 25ötöt:D

Remélem, ha valaki hazamegy, ennyivel kevesebbet kap a győztes:D

@Zabkása: juj, de jó:) Érezd jól magad itthon!

@f.fredericks: grat:)

f.fredericks 2012.04.02. 21:47:17

Ha Alexa szállna ki, akkor belekavarna Csíra bosszújába. De végül is mivel menthetetlen, így ő még plusszosan is szállna ki a dologból.

mocskosmacska 2012.04.02. 21:47:40

@Hooshee: Szerintem alexának van a legbiztosabb párja. Tomi tudja, hogy őt az összes csaj kiejtené, alexa tudja, hogy őt az összes fiú, így a többiek kiközösítése erősen összekovácsolja őket.

Zabkása 2012.04.02. 21:48:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: köszönöm :)

na lássuk milyen lesz ez a mai rész :P Éva kezdje pakolni a millákat és lepődjünk meg :)

Hurri Kán 2012.04.02. 21:49:57

Jó reggelt. :)
Ki vezet? :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.02. 21:50:31

@mocskosmacska: Tomi Nikire hajt. Azonnal dobja Alexát amint esélye lesz rá. Akár egy új lánnyal is, tudja hogy Alexa gyenge.

f.fredericks 2012.04.02. 21:50:50

@mocskosmacska: itt a válasz, tandíjas, nem kap ösztöndíjat. :))))

tryclops 2012.04.02. 21:51:44

@Hooshee: Jó, de ezt Alexa nem hiszem hogy tudná. :)

mocskosmacska 2012.04.02. 21:52:06

H.É. iszonyú, hogy milyen gép, színtelen hangon beszél.

inmemancsi 2012.04.02. 21:52:43

@gyvy: jót! hát a lóvé vezeti meg őket:))

Hurri Kán 2012.04.02. 21:52:51

@inmemancsi:
Holnap a Barcelona továbbjut:)

@dennis rodman:
Kösz. :)

f.fredericks 2012.04.02. 21:52:58

HÉ egy kicsit megpörkölődött, vagy csak így sminkelték?

Zabkása 2012.04.02. 21:53:31

1 méternél én felállnék mondjuk egy Hiper mellől vagy egy Alexa mellől....

Ditti82 2012.04.02. 21:54:06

Jól járt. Nyerni esélye nem lett volna.

inmemancsi 2012.04.02. 21:54:07

na lemaradtam megint a jelenetről

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.02. 21:54:16

@dennis rodman: Gratula, jó volt a tipp, én picit fölélőttem :)

Veder1 2012.04.02. 21:54:39

várni kellett volna még

tryclops 2012.04.02. 21:54:46

@Hooshee: Gratula, bejött a tipped. Az enyém meg az, hogy 5 perc múlva belejt Csíra, és összeállnak Tomival. :)

f.fredericks 2012.04.02. 21:55:06

Tomi a párod elment, helyette megkapod Csírát. :D:D:D:D

shit, nem ezt mondta. :/

LoveMy 2012.04.02. 21:55:15

@Hooshee:
lécci az ötös lottó nyerő számait is áruld el nekem! köszi :)

Zabkása 2012.04.02. 21:55:42

ügyes volt szerintem Alexa

Ditti82 2012.04.02. 21:56:11

Ennyit Kíra bosszújáról...

Filibus 2012.04.02. 21:56:30

jó döntés volt Alexától
úgy se nyert volna a végén semmit...

inmemancsi 2012.04.02. 21:56:52

jaj ez az alex sehol nem érezheti jól magát. lehet vele van a baj,

jón homár?

f.fredericks 2012.04.02. 21:57:10

Hoppá, bejött Omár. :)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.02. 21:57:16

@LoveMy: :)))) Előbb a saját ötös, aztán szívesen :)

dennis rodman 2012.04.02. 21:57:41

Kevés csaj jelentkezett a műsorba?

inmemancsi 2012.04.02. 22:00:24

bakker erről is lemaradtam

mocskosmacska 2012.04.02. 22:00:39

Nem tetszik, hogy alexa fogadta el az ajánlatot. Ha valamelyik régi ment volna, az izgalmasabb helyzetet szült volna.

Ditti82 2012.04.02. 22:01:06

Várom már sixx öfijét. :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.02. 22:02:13

@Ditti82: Sixx péntekig szabin van :( Ha lesz öfi, akkor valaki helyettes fogja írni.

inmemancsi 2012.04.02. 22:02:32

a csírát is be kéne dobni ma mert még mindig uncsi

LoveMy 2012.04.02. 22:03:43

@Hooshee:
Már megírta az egész hetit, és majd 22.30-kor aktiválódik a ÖF

inmemancsi 2012.04.02. 22:05:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: képtelen vagyok egy helyben végig nézni valamit:)) mindenfélét, meg kapcsolgatok is megt elvonódik a figyelmem:))@Hooshee: nem nem, előre megírta, hogy megírta:)) 22 30 kor élesedik minden nap

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.02. 22:06:24

@inmemancsi: Hmm...szóval ő előre nézi? Ez genyóság :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.02. 22:08:49

Omár aszondja: Tudsz kölcsönadni? Szeretni fogom asszem, ha ilyen dumái lesznek :D

mocskosmacska 2012.04.02. 22:10:07

A levél miért csillog folyton?

f.fredericks 2012.04.02. 22:10:24

Alexa megdöntötte Muszikus csúcsát, a másfél perc alatt elismételt mondat kategóriában.

Az új győztes: "nem a pénz miatt csináltam".

sogeking 2012.04.02. 22:11:13

@inmemancsi: és mi történik, ha valahol csúszás van? :):)

inmemancsi 2012.04.02. 22:11:25

@Hooshee: és legalább örül annak, hogy ott van, nem fikáz mint ez a kopasz

Ditti82 2012.04.02. 22:12:21

Barátilag? 20 perc után? :D

tryclops 2012.04.02. 22:13:15

Tomi nem homofób. Látszik. :)

Zabkása 2012.04.02. 22:13:41

Tomika mit hisztizik? "Engem fél BP ismer" álmodik a nyomor :D

Ditti82 2012.04.02. 22:13:56

Akkor én Bp másik felében vagyok. :D

sogeking 2012.04.02. 22:14:34

vicces lenne, ha a másik pultos is játékos lenne :D:D:D:D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.02. 22:15:16

Akos: Halott viragok? Nem Valami veget er inkabb?

sogeking 2012.04.02. 22:15:37

ki ez a "jóhangú"?

busifa 2012.04.02. 22:15:45

melyik csaj nyivákolt ? Edina??

inmemancsi 2012.04.02. 22:15:46

ezeket csak ekézni lehet, hogy táncolnak már:))

mocskosmacska 2012.04.02. 22:17:05

Na, a kis galambpár között feszültség van. Kis királyfi nem ért egyet mindenben tüncike királylánnyal?

Veder1 2012.04.02. 22:18:24

Na Edinából jön ki a nő :D

Zabkása 2012.04.02. 22:19:34

Tomika vegye ki az orrát Omar seggéből ha már ott jár

sogeking 2012.04.02. 22:19:37

az éjszakát nem alvással töltik...

LoveMy 2012.04.02. 22:20:37

Ez az Omár mégsem olyan homály hOmár!
:)
Ezt bukta a TerrorTomi!

sixx · http://comment.blog.hu 2012.04.02. 22:20:50

változott a program, a hogyvótok reggelente mennek ki, hat körül, a holnapi 4:00-kor.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.02. 22:22:00

Na ha jól láttam, holnap jön Csíra meg még egy csaj :) De akkor egál lesz a pasi-nő arányban, szóval valakinek menni kell.

Zabkása 2012.04.02. 22:22:18

@sixx: alig várjuk! :) (én még várom a következő F1es megbeszélést is szakadtam :D )

Zabkása 2012.04.02. 22:24:32

Kíra holnap!!! hát az arcokat látni akarom :)

Zabkása 2012.04.02. 22:27:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: csak azért gondolom mert elkerekedtek a szemek

inmemancsi 2012.04.02. 22:28:26

és 45nek néz ki a feje min

sogeking 2012.04.02. 22:28:32

aki nem érti, hogy Krisz mitől bátorodik fel, remélem nézte az előbbi jelenetet :D:D

Alkaline 2012.04.02. 22:29:40

gyerekek ez a Tomi mekkora szánalom... Fél Bp ismer.... omg. Szerintem ezek után az a pár ember aki tényleg ismeri még ők is le fogják tagadni :)

busifa 2012.04.02. 22:29:53

Melák szerint Nikivel azonos karakterek :DDDDDD

mangalor 2012.04.02. 22:30:16

Szerencsétlen Máté, már szinte gondolkodni sem tud a sok vér mind odalent van... remélem, rájön, hogy Edina csak hülyíti, és az első új csajt befűzi, aki bejön holnap:)

Zabkása 2012.04.02. 22:32:23

@mangalor: szerintem nem hülyíti, hamarabb nézem ki a kamut Mátétól

sogeking 2012.04.02. 22:32:42

@busifa: a szemöldök felér egy meresztéssel?

sogeking 2012.04.02. 22:34:41

@inmemancsi: a függőágyban feküdtek

kisha1 2012.04.02. 22:34:42

ez a levi gyerek mintha ott se lenne:) konkrétan vannak egész részek, melyekbe egy jelenet sincs róla :D

busifa 2012.04.02. 22:35:41

@sogeking: még egy Niki féle szemöldök sem! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.02. 22:37:02

Miért van az, h fogdosom egy pasi farkát, de látni nem akarom???????????????????????????????????????:O:O:O

kisha1 2012.04.02. 22:38:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
mert az már konkrét kamerajelenet, előbbit még letagadja

Zabkása 2012.04.02. 22:39:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szerencsére én még nem találkoztam ilyenekkel, akik már ott jártak azok már mindegy akarták :D :D :D :D :D :D

mangalor 2012.04.02. 22:39:03

@Zabkása: szted az nem hülyítés, h a hab alatt a fickó farkát masszírozza, aztán nem engedi magát megsimogatni? Máté láthatóan dugni akar, azt hiszem a tisztességes az lenne, ha a csaj azt mondja, még nem akarom, de akkor nem is fürdik vele együtt meg nem tesz olyanokat, amitől a fiúnak csak görcsölni fog az alhasa. Edina tipikus szűzkurva és ha sokáig húzza Mátét, nagyon csúnyán ott lesz hagyva:) A pavlovi reflex kialakul Edina=hasgörcs:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.02. 22:39:33

@kisha1: ja, azt hittem, h még nem látott, nem akart látni, csak sötétben, arca közelében még nem volt, v vmi:D

Zabkása 2012.04.02. 22:41:48

@mangalor: azt nem mondtam h szűzkurva, de ő azért nem akar hegeszteni mert a mami nézi a tv-t.... mondjuk velem ezt ennyiszer nem játszhatná el

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.02. 22:42:40

@busifa: :D:D:D És a látvány nem az? Vagy azt nem is tudom?:)

kisha1 2012.04.02. 22:47:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: tutira nem, kírára min. külön visszahozó show-t fognak szervezni, nem csak így berohan vkivel....

kisha1 2012.04.02. 22:49:46

ennek a tominak meg gyorsan ki kéne onnan jönni ha azt akarja hogy még egyáltalán beengedjék budapestre

GL-581 g 2012.04.02. 22:50:41

Elment a Bánatos Lófej, és pár nélkül maradt Idegkapitány. Ez akárhogy is nézem, kettőből kettő! B-)))

Pít és Noémi zseniálisan hülyék együtt, remélem, sokáig maradnak.

Naivát meg valaki felébreszthetné már, mert az idegeimre megy ez az ovis faszkodás. Egek, amilyen rokonszenves volt az elején... na, pontosan az ilyen nőktől mentsen meg a sors!
Pióca rózsaszín selyemcukorból. :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.02. 22:52:46

@GL-581 g: de szépen fogalmaztad meg:)

Tomi repülhetne, ja:D

@busifa: de így tudatlan maradok:D

@kisha1: igen, ebben van valami!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.02. 22:52:47

Most az ÉdenExtra közben rájöttem...
Edina olyan, mintha folyamatosan szedne vmi brutál nyugtatót, aminek mellékhatásaként random Disney rajzfilmben érzi magát, vmelyik Disney hercegnő bőrébe bújva..
Azontúl, hogy szánalmas, még idegesítő is... A műsor fele a kurva kádjelenetről szólt.. Grrr...
"Jajj, eltakarom a szememet, h ne lássam a kukidat."
"Megfogtam a kukidat"
"Ne lásd meg a cicimet"

Ááááááááááááááá gyilkolni... Ölni keeeell!!

Hajrá PÍt! Hajrá Niki! :DDD

mangalor 2012.04.02. 22:53:47

@Zabkása: én mondom, hogy az:)) nincs baj azzal, hogy ő nem akar hegeszteni. bármilyen okot megértek, meg sztem Máté is megértené, csak akkor nem kelletem magam.
Hehe, Melák meg milyen okosnak hiszi magát a 19 évével :DDD

GL-581 g 2012.04.02. 22:55:36

Az Extrában Pít és Noémi párbeszéde a maszturbációról egyszerűen priceless!

"- És hány naponta?
- Hát... három.
- De nem mindig lánnyal?
- Nem.
- Három naponta kivered?
- Ááá... például minden vasárnap.
- Szóval vasárnap te nem templomba jársz."

Imádom ezt a két barmot!!! :DD

GL-581 g 2012.04.02. 22:57:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Próbáltam szépen fogalmazni. De az érzéseimet őszintébben írta le @Papucs Orrán Pamutbojt: :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.02. 22:58:32

@Papucs Orrán Pamutbojt: örülök, h egy véleményen vagyunk:D (ölel)

@GL-581 g: akarsz róla beszélni?:P

mangalor 2012.04.02. 23:00:35

Félbudapestismer Tamás miről ismert BP-en? Ismeri valaki itt?

Hurri Kán 2012.04.02. 23:00:40

Noémi sem jár templomba? :D

kisha1 2012.04.02. 23:01:27

@mangalor: onnan ismerik, hogy már mindehol lejáratta magát :D

GL-581 g 2012.04.02. 23:01:46

@Zabkása: "azt nem mondtam h szűzkurva, de ő azért nem akar hegeszteni mert a mami nézi a tv-t.... "

Ha a mami ezt tudta volna, szerintem táviratozik a lányának Mexikóba:
"dobd szét a lábaid, STOP. szánalmas és ciki vagy, STOP. picsogás STOP. nyavajgás STOP."

tigger2 2012.04.02. 23:13:57

@GL-581 g: Műsor közben kimentem a fürdőbe,hogy TÜKÖRBE NÉZZEK,és úgy mondjam: NEM,NEM A "BOLDOGSÁGUK" ZAVAR ABBAN A KÉT FUTÓBOLONDBAN,amikor ÉVŐDNEK egymással...(a szerencsétlen lecsúszottgatyájú héttörpébőlakuka-sapkás flegma bohóccal amúgy sem szimpatizálok)...lehet,hogy ez szórakoztató számukra,amik benne vannak a szituációban,de én amikor meglátom,hogy ezeket vágják be,hörögve kapcsolom el a tévét...pedig szégyen bevallani,de az elején csíptem a csaj csípőjét...A JÓ ISTEN mentsen meg ilyen teremtménytől...:P:D

busifa 2012.04.02. 23:14:34

@gyvy: az FSZK-k templomába jár áldozni! :)

tigger2 2012.04.02. 23:15:21

Az ilyen nő a VAK FÉRFI BÜNTETÉSE,aki bedől a formának...csak a forma idővel elmúlik,és ott marad cserébe a SATRAFA..:P:D

mangalor 2012.04.02. 23:18:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :DDD vagy úgy... ez az arrogancia iszonyat, remélem, hamar repül.
@GL-581 g: teljesen egyet értek:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.02. 23:24:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hallod, ha elkezdik egymást vattacukor ágyon szőlővel etetni, én akkor néztem éht. utoljára :P

GL-581 g 2012.04.02. 23:57:04

@tigger2: Nekem Edina rokonszenves volt. De ez a folyamatos hernyószerelem mostanra leverte a biztosítékot. :S

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ezen gondolkodom én is! Hogy melyik lehet Budapestnek az az űberergya 50 százaléka, ami egy ilyen alakkal haverkodik.
"Wheeeee, az órám többet ér, mint theee!"
"Most ezen mit kell itt röhögni, he?!"

Jesszusom, ez a figura minden adásban újra és újra alulmúlja magát!

Most pedig nosztalgiázzunk Idegkapitány hasonlóképp vállalhatatlan és ciki előképén, aki viszont a mostanival ellentétben legalább szerethetően volt bunkó:

youtu.be/O73-FAs4LsE

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 00:02:13

@GL-581 g: Kinek mondta HisztisTom ezt az órás dolgot?

2012.04.03. 00:02:59

A termékenységi köcsög alakjával még rá is játszik erre, a csilingelő nevetése teljesen mesterkélt. Mennnyen haza, mennnyen haza!

tvsc 2012.04.03. 00:19:16

Levente is elfogadhatta volna az ajánlatot, ugyanis momentán semmit nem csinál a Hotelben. Pl. amikor este táncoltak, ott ült a bárnál, cigizett, de látszott rajta, hogy kurvára unja az egészet. A pultos viszont hogy élvezte, az Extrában lehet látni, hogy mosolyog Edina és Máté enyelgő táncán.

GL-581 g 2012.04.03. 00:31:48

@Pácsó Ármándó: Hiper és Pít beszélték egy harmadik játékossal, a pénzes buli után. Az orra alatt/mellette ülőknek mormogta el Idegkapitány.

tvsc 2012.04.03. 00:33:17

Csíra nem Alexán akart bosszút állni? Egyébként az előzetesben ő az 1. csaj aki jön?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.03. 00:34:21

Na megnéztem az extrát, ez tényleg nem úgy tűnik mintha Csíra lenne... pedig szőkék mindketten :)

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 00:37:53

Köszi, ezek szerint nem derült ki, hogy konkrétan mire mondta.

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 00:39:10

@tvsc: Két egyforma szőkés csaj jön, de egyik sem Csíra

ő-szinte 2012.04.03. 00:45:01

@Pácsó Ármándó: picccccsába!
mikor jön már vissza csíra?

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 00:49:55

@ő-szinte: a, Amikor senki nem számít rá
b, Omár az elmaszkírozva
c, Ha megette Petikét reggelire

ő-szinte 2012.04.03. 01:13:00

@Pácsó Ármándó:
D: ha idősebb lesz mint Szlovákia

hideg kéz 2012.04.03. 01:56:01

Nem értem, miért vagytok kiakadva az Edinán, a csajnak a muffja az egyetlen kincse, Brokin kívül senkit sem érdekel, és ha szétdobja a lábát, lehet, hogy másnap őt se fogja. Azért ez a játék nem egy társkereső.
Egyébként, szerintem borzasztó vonzónak tartja ezt a cinikus szűzieskedést. Jajj, meg ne lássam a kukidat! Gondolom, nem égne ki a retinája.
Amúgy kíváncsi vagyok, mi fogja szétrobbantani őket. Talán a kreatív szerkesztők.

hideg kéz 2012.04.03. 01:59:34

Más: nem azért nincs most élő kibeszélő,
hogy meglegyen az ezer komment?
Egyedül kevés leszek 4-ig.
süti beállítások módosítása