Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x15

2012. március 29. 09:30 - sixx

T69.2 ma már beereszti a levegőt(?) a lábai közé, a végtagokat a modelliskolában tanított első beálló póznak megfelelően "egy db egyenes - egy db 30 fokban jobbra ki, lábfej kifordít, testsúly az egyenesen" helyzetbe rendezte a karbantartó, viszont a skin a héten harmadjára vállalható, lehet ez volt az a hét, amikor a sztájliszt kimenőt kapott. Titkok napja van ma, szövevényes történeten kell átlátni. Dér Heni és az autotune nagyon vár valakit.

Broki reggel Krisztus-pózban ásít az ágyban, ragadós a dolog, Noémi és Alexa is tátott szájjal oroszlánkodik a kamerába, most meg már én is, basszameg. TetkósTamás pinkbe öltözik, ha valaki azt mondta neki, hogy jól áll neki, az egy nagyon gonosz ember, csak szólok. Műanyag a mödanszié mellett edzi a hasát az ACDC Thunderstuck című nótájára, de csak kicsit, mert menten megszólal a Smooth Criminal egyik feldolgozása valami punkzenekartól, ez a tévé csodája kérem szépen, a folyamatosnak tűnő beszélgetés úgy lett összevagdosva. Tetkós kámingáutol, az előző nőmet ugyanattól a plasztikai sebésztől vettem aki téged rakott össze. Na, az a kurva engemet kizsigerelt, szóval én tuti nem lennék beléd szerelmes. Melák bezzeg szerelmes belém, hallod, mondja Pokahontasz.

Tetkós várakozó álláspontra helyezkedik, épp időben, mert megjön Melák, aki szerint a játék új szakaszában járunk, és Műanyag úgy váltott habitust, mint más gatyát, ez pedig veszélyes. Nem biztos, hogy Műanyag az ideális pár nekem, mondja Melák, és közben a felső ajkát ráapplikálja az orrlyukára, ezzel fel lehetne lépni a vándorcirkuszban. ÚjPéter és a csicskája, Ríkó a párválasztás miatt aggódik, a többiek öltöznek. Nabazdmeg, újabb lakó gyön, Omár, aki félig magyar, félig guineai, ennek megfelelően kreol bőre van, de még mindig világosabb, mint a szarrá szolizott Pokahontasz. Felszolgáló a szakmája, a lányok őt szeretik, ő meg a segget és a csöcsöt. Nem érdekli a konkurencia, mert nem buzi, viszont megszólalásig hasonlít Lewis Hamiltonra.

Jézus fasza, mit csináltak a karbantartók Pinokkinával? Olyan kék selyem kezeslábast adtak rá, amilyet eddig el sem akartam képzelni, hogy létezik, a segge akkora benne, mint az enyém, hozzá a haját laza kontyba tolták, valahogy így nézhet ki egy unatkozó mexikói irodista, ha a helyi dokkbicsbe indulva kicsípi magát. Omár nem csak úgy bemegy a hotelbe, hanem beáll a személyzet közé, és ha nem bukik le, akkor védettséget kap. Több esélye van, mint a tavalyi évadban annak a csávónak, aki koktélokat kevert a pultban és minden viccen röhögött. Nem lehet tudni, hány napig tart a küldetés, majd szólunk, mondja T69.2, Omár meg viccesen benyögi, hogy ha tetszik a meló, tán még maradok is állandóra. Na, be is jön Juan társaságában, Noémi ki is szúrja magának, milyen helyes, mondja, és angolul megjegyzi, hogy nice boys. ÚjPéter szerint Omár Thierry Henry futballistára hajaz, Noémi a Hamilton-tábort erősíti. Omár körbejár, majd balra el.

Délután, punnyadás, Melák be van fosva, engemet itten le fognak cserélni. Juan hozza a borítékokat, Pandora lesz, negyven fokban. ÚjPéter csak azt akarja megkérdezni valakitől, hogy milyen volt leenni a faszáról a banánt. Ríkó érdeklődik, hogy ezt el szokás viccelni, vagy fullkomolyba' kell nyomni. A készülődés alatt Melák villant egy lusta pöcst, Naiva meg zuhanyozna, de Broki nem hagyja, beáll mellé a koszlott kádba és közösen vizezik egymást évődő stílben, majd amikor Naiva törülközője már csuromvíz, Broki kiszáll, és elviszi az egyetlen szárazat, ez ilyen játék, vagy hogyismondják, két szerelmes között. Ami ennél sokkal ijesztőbb: ÚjPéter úgy mossa Noémi haját, mintha az anyja lenne.

Leülnek, a szponzorvirágot most nem hajba, hanem ruhára tűzik, Műanyag a szerencsés. Melák, rivális neked a Tetkós? Nem, egyelőre nem mer senki itten Műanyag párja lenni, mert zabolátlan kanca az, bizony. Alexa, fasznak siránkozol állandóan? Mert leszartok, oszt csak az italba tudok menekülni. Nem eléggé, mondja Kulabá. Tetkós húz egy stratégiait, én bezzeg védem, meg támogatom, ti meg nem, csak mondom. Hiper tanácsa az, hogy Alexa élvezzen, és ha már nagyon élvez, majd jönnek a többiek is és beszállnak. Aztakurva, a Viasat tényleg csak a softcore verziót vetíti ebből a műsorból. Tetkós, kivel tudod elképzelni a játékot a döntőig? Így, egy nap után? Senkivel. De kivel? Valakivel. Műanyag sokat mondó arckifejezést gründol a fejére.

Hiper, Kulabával sokáig viheted? Aha, hazudja, de néha félek tőle, amikor például összeszarja a szomszéd budit. ÚjPéter, tartasz Tetkós megjelenésétől? Nem, a külseje nem zavar, de az agya igen. Priceless. Műanyag, Tetkóssal végig tudnád vinni a játékot? Pokahontasz kicsit kiakad, faszom, mer' beszélgetek vele? Melák orrcimpája megrebben, VÁLASZOJJÁ' DE RÖGVEST. Egy napja van itt, nem gondolkodom ilyeneken, nem ő a bétervem. Melák a námbörvan. Kulabá, kit hagynál bent, Ríkót, vagy Tetklóst? Ríkót. Vagy Tetkóst. Apád faszát, válaszolj. Mismásol folyamatosan (VV Fecó kedvéért: mellébeszél). Ríkó szerint Tetkós az új családtag, és ő el van felejtve, mert bandázik ÚjPéterrel. Na, ennyi vót.

A Pandora után Melák összefoglalja az eseményeket, azért baszlattatok engem meg Műanyagot, mert Tetkós velünk van a legjobba'. Azér'. Műanyag figyelmeztet, hogy Tetkós meg majd jól kiválaszt magának egy olyan párt, akivel nem is beszélt eddig, mert rafkós. Micsoda faszság már, hogy ne beszéljünk már az újfiúval, mondja Kulabá, és kénytelen vagyok igazat adni neki. Mennek pancsolni, mármint azok, akiknek nincs víziszonya, mint Pokahontasznak. Omár hozza az új levelet, és attól tart, hogy majd megállítják az agyhalottak, hogy te, fiam, te kurvára nem tűnsz helyinek, de erre SEMMI esély nincs, vagy azért, mert erre utasítják őket, vagy mert ennyire idióták. Na, ma kapnak egy feladatot, egy nótát kell összerakni, mindenkinek részt kell venni a dologban, Alexát sem lehet kihagyni belőle. Irány a nappali, ahol pár hangszer várja őket.

Tetkós, ki tudja miért, úgy gondolja, hogy ő itten a jani, és csendre int, beszéljük meg, ki, mit, mikor, hogy, DE AZONNAL. Barátom, az a kis jóindulat, amit kivívtál magadnak, ebben a pillanatban lett oda, csak mondom. Kulabá a kamerába pont ezt mondja, faszt pofázik, egy napja van itt. Kiosztják a szerepeket, pörgős nyári slágert írnak. Kulabának nagyon nehéz dolga van, mert ő profi. Alakul a szöveg, az egyik sora valami olyasmi, hogy "minek kellenek a hódítók ide", ami Kulabá szerint nagyonjó, pedig ő is hódítóként kezdte, csak ezt hajlamos elfelejteni. Tetkós erre beszól, hogy ez azért méretes faszság és geciség, és valahol igaza van, Alexa sem túl lelkes. Tetkós kihúzatja a sort, miközben Ríkó a kamerába azt mondja, hogy Tetkós egy idióta, ez csak egy vicces nóta, oszt jólvan, nem kell üzenetet közölnie.

Hiper Alexát gyúrja, én nem tudnám ezt a Tetkóst elviselni. Alexa nem mond erre semmit, csak hümmög. Tetkós nagyon meg akarja mondani a tutit mindenkinek, ami már az alapvetően nyugodt Brokinál is kiveri a biztosítékot. Műanyag azt szeretné, ha mindenki egy sortban lenne, valami színes felsővel. Hiper és Kulabá öltözik, Hiper fingszagot érez, te voltál, Kula? Az csak vigyorog és a fejével a budi felé int, ahova Noémi ment ki két perce. Hiper fekete felsőt vett fel, Műanyag ennek kurvára nem örül. Broki és Naiva nem nagyon érti, mi alapján szedte össze a cuccokat Pokahontasz, nyugi, élő ember nincs, aki igen, Noémi a koreográfiát pakolja össze, Hiper szerint neki botlába van, és nem megy neki a szereplés, ebben van valami, bár az utóbbit ettől függetlenül erőlteti. Tetkós megint elkezdi irányítani a dolgokat, sikertelenül.

Noémi szeretné, ha mindenki beállna végre, és kezdhetnék a próbát, de ez nem megy, és Tetkósban ekkor elszakad valami. Mi vagyunk a koreográfusok, a faszomba, te ide állsz, te meg oda, ez nem kívánságműsor bazdmeg. Nagy nehezen mindenki odaáll, ahová Noémi elképzelte, Tetkós Tamás torkaszakadtából teuton terror tablóval támad tétova társaira, te oda állsz, te meg amoda, BESZÉLEK, BASSZÁTOK MEG, MI A FASZOM VAN MÁR, mindenki leszarja, de ő tovább üvölt, pont úgy viselkedik, mint aki mindent megtesz azért, hogy kigolyózzák a villából. Még az agyhalottak között is extrém esetnek számító Noémi is azt mondja, hogy TerrorTamással nem lehet együtt melózni.

Valahogy csak sikerül megoldani a dolgot, megy az előadás, a szöveg a vártnál viccesebb, Műanyagról végleg kiderül hogy nem tud táncolni, Naiva hangjával libákat lehet terelni, de a rossz irányba. Kulabát nem irigylem a nóta alatt, szar lehet úgy pontosnak lenni, hogy közben a háttérben az ütősök ahányan vannak, annyiféle ritmusban tolják. Melák rappel egyet, ami nagyon nagy geciség volt a többiektől, hiszen egy alapvetően beszédhibás emberre bíznak olyan feladatot, amit egy nem beszédhibás sem tud ellátni csak úgy. Ríkó szerint jó móka volt a dalt összerakni, de kívülről már nemigen tetszene neki a végeredmény, szerintem nem vállalhatatlan, a Megasztárban minden héten van legalább két szarabb produkció. Alexa szerint egy nóta nem elég összekovácsolni a népet.

Terror és a szponzorvirágos Noémi a mödanszié mellett beszél arról, hogy Terror miért volt akkor gyökér, mint amekkoráért egy mamutfenyő is sírva könyörögne, nem kell üvöltözni menten, ahogy bejövöl, mert az nem jó. Terror szerint ő csak irányított és időre összehozta a koreográfiát, azért. Noémi felröhög, asszed hallgattak rád? Hülyébb vagy, mint én, pedig. Mindenki kiröhögött baszki. Terror szerint a társulat nem annyira intelligens része nem fogta fel, hogy a folyamatos üvöltözéssel csak jót akart. Noémi feladja a dolgot, jólvanakkor, nekem biztos párom van, jót akartam neked, de akkor leszarom én is, csináld. Terror erre visszakérdez, honnan veszed, hogy nincs védettségem? Valóban jó kérdés. És akkor? Asszed, kiejtesz? Hiper és Elemző a taktikát egyezteti, Elemző nem fogja Alexát választani, mert tíz mondatnál többet nem tud vele váltani.

Terror úgy gondolja, hogy a nappaliban összegyűlt lakók és a háttérben érdeklődve figyelő Carlos előtt vall színt, azért üvöltöttem, mert össze akartam rántani a cuccot időre, kész. Azt nem mondja, hogy bocsánat, viszont megkérdi, hogy tényleg kiröhögték-e a többiek. Sok voltál, baszki. ÚjPéter magyarázná, hogy mi volt a gáz a kommunikációval, de Terror nem hallgatja meg és átmegy mártírba, akkor kövezzetek meg, vállalom. Nincs kő sehol, basszameg. A csapat érdekében tettem, nem értitek? Nem fogok lavírozni, nem fogok más lenni, MERT ÉN VAGYOK A TEUTON TERROR. Ennek örömére hallgassunk meg egy Accept-nótát.

Az este további része a szájtépés jegyében zajlik, túl őszinte ez a Terror, mondja Kulabá, hülye vagy te, kérdez vissza Ríkó, ez őszinte? Elemző is csak röhög Kulabá ostobaságán, ez már annyiszor elszólta magát, hogy az valami hihetetlen, ne legyél már ilyen hülye. A háttérben egy csótány rongyol át a képernyőn. Broki lefekvés előtt megszellőzteti a farkát, ezzel a nagyszerű képpel búcsúzunk a mai naptól.

 

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2012.03.28. 19:37:46

d) kiütéssel győzött az etanol. :)

Dick Francis 2012.03.28. 19:58:37

Remélem, hogy ez az ÚjTomi van annyira erős karakter, hogy végre helyre teszi az erőviszonyokat odabent. Az nagyon látszik, hogy sokkal érettebb és értelmesebb, mint bárki odabent. Szerintem még egy kicsi respektje is van, mert senki nem savazza különösebben.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 20:04:28

@LoveMy: de azt mi nem láttuk tisztességesen:D

@gyvy: mármint az Éden hoteltől?:D

@Dick Francis: miért kellene ott helyretenni? :O

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 20:07:35

@jadebulgari: te is csak azért mondod ezt, h ellent mondj nekem!:D (írok)

szepi79 2012.03.28. 20:16:04

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: egy ideje elvonón vagyok, felőlem akár hajnali 6kor is lehet.

@LoveMy: hát, az ilyen ki tudja mi történt a paplan alatt kategóriás akármi volt.

LoveMy 2012.03.28. 20:21:19

@szepi79, első ezen a néven:
Hááát... evvan, elégedj meg ennyivel! :)
Nincs az viasatnak felesleges 10millája a büntire, hogy takaró nélküli szexet láthassunk! :)

LoveMy 2012.03.28. 20:29:03

@beacska:
:DDD
mi szag lehetett ott???
:DDD

beacska 2012.03.28. 20:35:59

@LoveMy: még ő is fintorgott...de ez megesik, de aztán...mit hozott le...:)))

IllaryBlasi 2012.03.28. 20:40:24

Most nézem a tegnapi extrát, Muzsikus+Republik, ez fáááááááááááááájt!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 20:59:21

@inmemancsi: hali, de kevesen vagyunk:O

@szepi79, első ezen a néven: de a képről beszéltem, ott meg nappal van:P

@jadebulgari: nem ellentétes igen?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 21:10:15

@gyvy: tessék, itt is termett egy fijúcska:D

A mondatom melyik részére utaltál?:D

szepi79 2012.03.28. 21:12:33

@LoveMy: szerintem az ÉH extrában simán beleférne, az elég későn is van, eleve +18, 10 után már annyi csöcspöcspics lehet a képernyőn, ahány pixel van egy ájfónon.

Lacka929 2012.03.28. 21:16:10

Szerintem csak melege volt és kicsit legyezte magát a takaróval. Azért ennyi energiát egy férfi se fektet abba, hogy kiengedje a szellemet a takaró alól...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 21:16:20

@szepi79, első ezen a néven: elvileg tavaly az lett volna a célja. Manapság meg semmi sincs benne..., mármint ilyen:D

blurdiamond 2012.03.28. 21:19:32

Védettséget ÚjTominak! Amúgy hogyhogy a játékban nem kapott új nevet, mint Pít? Kulabá Tamás, ÚjTomi meg Tomi?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 21:22:41

@Ditti82: te nem kellesz mancsinak, nem vagy fijú:D

@blurdiamond: várd ki a végét:P

@gyvy: akkor most csendesen elgondolkodom:D

LoveMy 2012.03.28. 21:23:04

Na...ma ki fog kiesni???

Ditti82 2012.03.28. 21:23:45

Ma lesz a pandora, ugye?

blurdiamond 2012.03.28. 21:25:07

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: kivárom én szívesen, de akkor legyen az a vége, hogy kib*szarintják Kulabát és Melákot, bittedánke :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 21:28:09

@sogeking: mancsi téged is szeret, pasi vagy:D

@blurdiamond: pedig akkkor kiről beszélnénk?:D

@Ditti82: én is csendben gondolkodom, ugye:D

Ditti82 2012.03.28. 21:28:35

Ez a Melák de okos lett hirtelen. XD

Veder1 2012.03.28. 21:28:48

Szerintem a játékosoknál a fő kiválasztási szempont a hatalmas ego lehetett, az önirónia kizáró ok :)

blurdiamond 2012.03.28. 21:29:42

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát, nem lennének szarabbak a napjaim mínusz 110 kg színhústól :DDDD de komolyan, engem kicsit sem szórakoztat

mocskosmacska 2012.03.28. 21:29:48

Szerintem ez az új tomigyerek rájött, hogy melyik csaj mit akar hallani.

wondorog 2012.03.28. 21:30:28

Úristen, ebből nagy durvulás lesz :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.28. 21:31:38

@inmemancsi: szija
na íme egy Omár aki védettséget kaphat ha okos lesz :) plusz három fiJú van... mi lesz itt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 21:31:50

@Ditti82: hé, mi történik?????????? Nem jön be a Viasatom, mi történik?????????????????????????????????

inmemancsi 2012.03.28. 21:31:58

honnan vették ezeket az arcokat banyek

blurdiamond 2012.03.28. 21:32:12

Hát, ha Csíra tartani akarja, hogy ez a jó pasik és a jó csajok játéka, akkor Homár szerintem ne találkozzon vele :D

Ditti82 2012.03.28. 21:32:18

Na ez kihívás! :D

mocskosmacska 2012.03.28. 21:32:24

Remélem muzsikus, broki meg melák megy a levesbe. Olyan hülye mindegyik, unalmas, mint az állat. Pítnek meg mintha ennek az újtominak lenne valamennyi esze.

Veder1 2012.03.28. 21:32:33

Az új fiú elröhögi magát a sok hülyén és le fog bukni

Ditti82 2012.03.28. 21:33:37

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Jött egy faszi, Omar, aki beépül a szolgálók közé, nem buktathatja le magát, és ha végigbírja (pár nap), védettséget kap.

blurdiamond 2012.03.28. 21:34:14

@Ditti82: Amúgy szerintem ezen a héten már nyilván nem küldik be. Milyen poén lenne, ha Csírával egyszerre landolnának :D

Ditti82 2012.03.28. 21:34:18

@Yooha: Nekem is Thierry volt az első gondolatom, amikor megjelent. :D

inmemancsi 2012.03.28. 21:34:18

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: beküldtek egy olyasmi színű gyereket mint az ottaniak felszolgálónak ennek is fura feje, el kell vegyülnie a személyzet között most meg pandora

dennis rodman 2012.03.28. 21:34:33

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: programozd újra a TV-t mert lehet, hogy a szolgáltató variált.. időnként nálunk is van ilyen

sogeking 2012.03.28. 21:36:56

@gyvy: ezt szoktuk beírni a számológépbe :)

szociologus01 2012.03.28. 21:36:58

Hamilton? Frankenstein inkább azzal az uborka orraval. :-)

inmemancsi 2012.03.28. 21:38:21

@jadebulgari: szia:) Dottyka lemaradtál máté edina zuhi törölközőben -ről@blurdiamond: hát csíra és a jó csaj már eleve antagonisztikus

mocskosmacska 2012.03.28. 21:38:58

Az az érzésem, hogy elsőnek beküldtek egy csomó értelmi fogyatékosság határát súroló embert, aztán jönnek rá az okosabbak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 21:39:20

@Ditti82: de szép magyar neve van, gondolom, ő már jövőhétre jött.:D

Miért mosatja a haját???????:O

@dennis rodman: azon vagyok egy ideje, de szimplán csak adás nincs, már sehol...Csoda, h van net...

blurdiamond 2012.03.28. 21:40:52

@inmemancsi: jajj hát akkor elnézést kérek. nem tudtam, hogy ő jó csaj :D bocs még egyszer :DDD

Ditti82 2012.03.28. 21:41:08

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Félvér a drága és nem, nem jó. :D A miértre nem tudom a választ. :(

2012.03.28. 21:41:19

@Ditti82: Szolgálók? :DDD Ez milyen szöveg már?! Személyzet lesz az, te. De az ötlet nagyon zsírkutya.

mocskosmacska 2012.03.28. 21:41:31

Annyira hülyék itt a fiúk. Egyértelmű, hogy fiú fog kiesni, kellene minden fiúnak valami csaj, de szarják le a párja nincsen alexát, egyedül tomi látja, hogy pár jó szó hozzá és lesz egy hűséges párja.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 21:42:03

@inmemancsi: jaj, erről a szóról eszembe jutott, h egy volt osztálytársam, amikor tanultuk az antigonét, mindig úgy mondta, h antigonésztikus. Mai napig, mondjuk:P

@mocskosmacska: tavaly ellőtték fordítva, változtatni kellett:D

mocskosmacska 2012.03.28. 21:42:23

Remélem, hogy máté és edina hamarosan kiesik.

"NEm veszek viccesre." de hát anikó az előbb mondtad alexának, hogy mindent viccesre kell venni.

Veder1 2012.03.28. 21:42:27

@mocskosmacska, biztos tanultak az előző évadból, ott összetartóbb volt az első tízes.

inmemancsi 2012.03.28. 21:43:14

@blurdiamond: dehogy, semmi gond:) az önbizalom fél siker tudod:))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.28. 21:43:21

szeretem ezt az újtomit!!! végre nem egy agyhalott. remélem píttel jóba lesznek, mert ő a másik értelmes ember bent!!!

Ditti82 2012.03.28. 21:43:56

@szerivan: Nem jutott eszembe a személyzet szó, de tudtam, hogy sz-szel kezdődik. :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.28. 21:43:59

Ez a Tomi gyerek vesélyesen éleslátó, ha nem rakják ki gyorsan, baj lesz :)

Alkaline 2012.03.28. 21:44:11

melák és muszikus go home!!

Alkaline 2012.03.28. 21:45:08

@Papucs Orrán Pamutbojt: Pít??? régen láttam ilyen nyálas valakit. Engem is irritál

mocskosmacska 2012.03.28. 21:45:27

@Papucs Orrán Pamutbojt: Én is erre gondoltam, hogy nekik kettőjüknek van esze, ha összefognának, akkor gyorsan kitennék a sok agyhalottat.

Ditti82 2012.03.28. 21:45:44

Tényleg, honnan tudjuk, hogy nincs neki? :D

inmemancsi 2012.03.28. 21:45:57

na dottyka: niki szerint krisztián a number van- kamerába meg hogy a tomi csaávó bejövős, most meg reklám előtt tomitól kérdezik enrico vagy tomi?

GL-581 g 2012.03.28. 21:47:13

ÚjTominak van agya!!! Bámulatos! Ilyet nem sokat láttunk eddig odabenn.

És talán mégsem ő lesz az új Don. De lehet, hogy megvan az új Pókmajom.

beacska 2012.03.28. 21:47:13

a készülődéskor volt egy fekete INGES srác, aki nem tűnt ismerősnek. a Pandórán meg senkin nem volt fekete ing...akkor ki készülődött?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.28. 21:48:47

@Alkaline: Én nagyon bírom Pítet! :DD
Aranyosan teszetosza... És jó észrevételei vannak...
Újtomival jó csapat lehetnének...

Egyébként végre itt egy olyan karakter, aki felkavarja ezt az unalmas állóvizet! ;)

Always reklám pedig NINCS!!! FIZIKAI FÁJDALOM!!! "így élünk az élet színpadááááán" ÁÁÁÁÁ

inmemancsi 2012.03.28. 21:48:50

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: jaja és az always reklámról is lemaradtál brutál:)))

blurdiamond 2012.03.28. 21:49:08

@GL-581 g: áááá, ő nem fog szemétkedni. robbant, ha úgy adódik, de nem fogja röhögve mondani, hogy majd kitalálja, hogy ma mit gonoszkodjon :D

GL-581 g 2012.03.28. 21:49:36

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ütős páros lenne, főleg, ha mondjuk Niki és Hiper is csatlakozik hozzájuk. Meglenne az új királyi ház. :D

Sajnos egyelőre Pít inkább a Furulyafejűt komálja, ÚjTomi pedig Pítet nem. :-/

LoveMy 2012.03.28. 21:49:39

@inmemancsi:
egyik sem lökött annyira hogy a valós gondolatait fogja elmondani a pandorán!
nem tudom mit reklamált az ÚjTomi, ő sem adta ki magát!

szociologus01 2012.03.28. 21:49:40

K***ra unalmas ez a hét, sehol egy skorpio. Nemár! :-)
Amúgy ha van eszük akkor akár két ember is védettséget kaphat és Muzsikus mehet haza szintetizátorozni, Melák meg olajat cserélni.

mocskosmacska 2012.03.28. 21:49:56

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Hát az összefogás az tényleg nem lóg a levegőben.
Elemző levente viszont beígért mindenféle nagy taktikát, de ebből csak annyit látunk, hogy éjszaka anikóval beszélget.

csiporog 2012.03.28. 21:51:06

1. újtomi kiemelkedik az eddigi mezőnyből, értelmes
2. lányok nem értik, hogy jövő héten nekik van veszélyhelyzet, akkor most ők irányíthatnának, lekötelezheznék az új pasikat...

ááá

inmemancsi 2012.03.28. 21:51:48

Dottyka - horváth éva kezeslábas otthonkája szörnyű- reméloem tolnak képet neked holnap

tamás enricót választaná, aztán meg tomit - ez a legrosszabb kérdés:)) - enrico sérelmezi, hogy muzsik nem beszél vele - enricó úgy gondolod, hogy a többike tomival jobban szimpatizálnak, szerinte _enrico_ megoszlik:))

mocskosmacska 2012.03.28. 21:52:20

A kérdések kétharmada újtomiról szól.

Aki menjen:
- brokiedina páros
- noémi
- anikó
- elemzőlevi
- tomi
EGyik irritálóbb, mint a másik.

sogeking 2012.03.28. 21:52:46

@jadebulgari: hello leo - 031 01134 (meg kell fordítani :)

inmemancsi 2012.03.28. 21:53:11

észlény megszólal _muzsik: csapat bizik abban amit kijelentesz, ha eljátszod akkor utána meg nem:)) ez komplett hülye

blurdiamond 2012.03.28. 21:54:08

Húúú, ez a Homár szembe ne jöjjön velem az utcán, olyan bombarobbantó terrorista feje van :D beszarnék tőle :D

csiporog 2012.03.28. 21:54:09

ááá, csak éneket neeee!

inmemancsi 2012.03.28. 21:54:23

omár viszi a levelet - illene nikihez orra alapján- neked közvetítettk dotty - ha nem lenne nyilvánvaló - de most elmaradtam valamit elő kell adniuk

Ditti82 2012.03.28. 21:54:45

@LoveMy: Levi jól látta, színjáték az egész pandora.

Most komolyan énekelni fognak? :O

Veder1 2012.03.28. 21:54:47

egy erősebb páros megszívathatná az újonnan bejövőket, de annyi agyuk nincs

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.28. 21:54:51

@sogeking: ujdejó :) milyen ilyen van még? jó a kép is :D
ÚjTamás jó arc

mocskosmacska 2012.03.28. 21:55:49

@inmemancsi: És még azt sem veszi észre, hogy inog a trón, mert a csaja elemzőlevi felé hajlik.

Hurri Kán 2012.03.28. 21:56:41

Én inkább Benny Hillt nézek. :D

inmemancsi 2012.03.28. 21:57:06

ez a pit brutál nem kreatív, nem játszik hangszeren, mindent kíváncsian vár, a muzsiknak szörnyű hangja van - ő profikkal dolgozik és le van égve az orra:))

mocskosmacska 2012.03.28. 21:57:51

Könyörgöm, könyörgöm, hogy valaki dobja ki ezt az edinabroki párosnak legalább az egyik tagját. Vagy jöjjön egy kóbor cápa. Azt nem mondom, hogy egye meg őket, mert az túlzás lenne, csak kergesse őket az Atlanti óceán túlpartjára.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.28. 21:58:58

aszondja

kronólógiailag rakjuk a sorokat?

válasz

nem, időrendben..

óbaz

blurdiamond 2012.03.28. 21:59:11

@inmemancsi: elég szerény. de legalább ha szar lesz a dal (nem if, hanem when... :D), legalább ráfoghatja a nyomorék kis amatőrökre :D

mocskosmacska 2012.03.28. 21:59:40

Bírom, ahogy újtomi kiakasztja a sok gyökeret. És senkinek nem esik le, hogy nincsen tok félnivalója, mert azzal, hogy megvédte alexát mindenki előtt, a csaj bármikor mögéáll, oda is ragasztózza magát.

inmemancsi 2012.03.28. 21:59:44

@mocskosmacska: van egy rossz érzésem - nem fogják

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.28. 22:00:19

Újtomi szépen gyűjti az ellenségeket :)

GL-581 g 2012.03.28. 22:00:48

A halálom, amikor egy valóságshow-ban kreatív-produktív gyakorlatot kapnak az agyhalottak.

Párádájz tím! Azbazmeg. :"(

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.28. 22:01:15

@mocskosmacska: Az lehet, de ugye Enrico-Újtomi párosból csak egy maradhat. Namost egyelőre nem úgy néz ki hogy Tomi gyűjtötte a több rajongót a csajok közül.

mocskosmacska 2012.03.28. 22:01:17

@inmemancsi: Nekem is az az érzésem, hogy nem. Mind a ketten olyan mindenki kis kedvence típus, akiket nem szoktak kibaszni. Így nekem nézi kell őket.

inmemancsi 2012.03.28. 22:01:35

ezt direkt csinálják, ebbe bele lehet halni - always szerintem a legjobb antireklám -

Ditti82 2012.03.28. 22:01:38

@jadebulgari: Melyik aluliskolázott volt?

blurdiamond 2012.03.28. 22:02:03

Jajj, miért ilyen pancser ez az ÚjTomi, így ki fogják vágni, mint macskát szarni :'(

mocskosmacska 2012.03.28. 22:02:11

@Hooshee: Sajna, sajna. Sajnálnám, ha emiatt kiesne. Eddig ő kavart fel legjobban az állóvizet.

LoveMy 2012.03.28. 22:02:19

@mocskosmacska:
akkor ki marad?
???
Edina-Máté csak maradjon még... akár az utolsó labdáig! :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.28. 22:03:26

@Ditti82: muzsikus vagy melák vagy mindkettő most meg nem mondom háttal vagyok nekik :D hátha valaki más figyelte és beleszól a válaszba :)

Alkaline 2012.03.28. 22:04:16

új Tomi nem bírja ha nem róla szól a dolog, nem érti a viccet. Úgy látszik mégsem olyan "okos" a fiú

inmemancsi 2012.03.28. 22:05:07

dottyka: szóval a nagy ötletelésben muzsik kitalát egy szöveget, hogy minek ide hódítók, erre új tomi besértődött, elmonda, egy kicsit elvetették aztán újra ezt aszöveget vették elő, máté nem bírja új tomit, hiper megkérdezte alexet - szerintem ő a transzveszti - hogy ő bírna e új tomival lakni, mert hiper nem.. alex habozik, hiper sietteti vegye fel a pörgést

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.28. 22:05:11

@mocskosmacska: Az biztos, az elején jól is csinálta, de most kezd vele elszaladni a ló, jól mérte fel hogy neki van legtöbb agya, csak ezt jobb nem kimutatni, mert sok lúd, ugye.

Alkaline 2012.03.28. 22:06:57

@Hooshee: új Tominak a legtöbb agya??
ne vicceskedj :)

mocskosmacska 2012.03.28. 22:07:40

@Hooshee: Szerintem is kicsit visszavehetne magából, mert jó lenne ha maradna, de nem okoskodna, csak kibaszná a családot.

mocskosmacska 2012.03.28. 22:08:31

Ennek az anikónak brutál ronda feje van.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.28. 22:08:35

@Alkaline: A bent lévők közül? Szerintem a pasik közül max Máténak van még, a többit hagyjuk.

inmemancsi 2012.03.28. 22:09:12

niki a stylist és azt akarja, hogy mindenki shortba legyen és színes felsőbe, nem örül hogy ankió feketét vesz fel -erre ő felvesz egy fekete fehéret- fa..opó már vonaglík, botlábú hiper meg .. alexa imádja ha muzsik énekel mondom, hogy transzfeszti
új tomi koreográfus és új tomi edina szerint mindenkinek leüvölti a haját

Alkaline 2012.03.28. 22:10:28

@Hooshee: Mátéra gondoltam egyébként, hogy ő messze intelligensebb új Tominál. Csak a sok piától ez nem mindig látszik :P

Alkaline 2012.03.28. 22:11:20

vágja maga alatt a fát rendesen Tomika

inmemancsi 2012.03.28. 22:11:33

dottyka és ebben a részben még nem is nagyon mutatták küklopszot

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.03.28. 22:12:12

Mindenkit zavar hogy Tomi dirigal, de NEKI ezt nem mondjak meg.

mocskosmacska 2012.03.28. 22:12:12

@Alkaline: Igazából máté akkor lenne érdekes, ha edina kiesne és nem csak a kettőjük nyűglődését látnánk belőlük.

inmemancsi 2012.03.28. 22:12:32

koreográfia - egyet jobbra és egyet balra, hiper tényleg olyan mint sáska

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.28. 22:12:44

@Alkaline: Máté kicsit hasonlít stílusában Raikkönenhez, úgyhogy bírom. De egyébként azért a tegnapi extrában is csak lenyomott fejből egy verset, nem is egy átlagost, amit mindenki ismer, szóval ő tényleg felfelé lóg ki.

mocskosmacska 2012.03.28. 22:12:47

Ez félelmetesen szar. Melák kiemelkedő.

Hurri Kán 2012.03.28. 22:12:48

@inmemancsi:
Te ezt komolyan nézed folyamatosan??? :)

Alkaline 2012.03.28. 22:13:15

@mocskosmacska: ebben van igazság az tény. Én bízom benne, hogy így is alkot azért majd valamit

Ditti82 2012.03.28. 22:14:31

Kibontakozik magából. XD

mocskosmacska 2012.03.28. 22:15:03

Noémi megszerezte az első jó pontját nálam, hogy megmondja azt tominak, mindenki csak a háta mögött mormol.

inmemancsi 2012.03.28. 22:15:08

alex - alexa a transzveszti - a vége a dalnak brutál beugrik kirsztián és beugat, ha nem tiszteled a családod meghal:)) most beszél nikivel tamás - niki szerint vissza kéne vennie magából -

szgy 2012.03.28. 22:16:12

@inmemancsi: "always szerintem a legjobb antireklám "

ez valami embertelen. nem tudom ki követte el azt az embertelen rikácsolást. ehhez képest a megasztár kiesők egy elitklub.

mocskosmacska 2012.03.28. 22:16:27

Noémi téved abban, hogy biztos párja van. Nem veszi észre, hogy pítnek mennyire tele van a töke vele.

inmemancsi 2012.03.28. 22:17:09

@gyvy: igen közvetítek, komolyan veszem a feladatot, mert dottynak csinálom hipper bízik leventében - nem tudom miért új tomi odamegy a többiekhez és mondja, hogy noémi szerint gáz volt ahogy ő viselkedett, de sezrinte ő szedte össze a csapatot

csiporog 2012.03.28. 22:17:10

ezen sír?noémi... szerintem ennél keményebbet is átéltél már:)
miért kell azon sírni, h vki elmondja mit akar, tamás családról papol és első lehetőségre cseszte szét...

Veder1 2012.03.28. 22:17:20

Ez a Tomi trénernek képzeli magát :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 22:17:36

@inmemancsi: most niki, v noémi?:D

@mocskosmacska: pedig nem biztos, h szabad, sunyin ki kell rakni, és meglepődhet. Így nyílt a harc, veszélyesebb.

mocskosmacska 2012.03.28. 22:19:13

Anikó hogy leszólja mindig alexát. Pedig amikor védett volt a csaj, akkor hogy puncsolt neki. Alexától hiba volt, hogy nem hallgatott pítre és nem muzsikus mögé állt be, hanem a családra hallgatott, akik addig voltak kedvesek vele, amíg meg nem tette, amit akartak a többiek.

csiporog 2012.03.28. 22:19:17

és a viasat neki fog védettséget adni:)

Veder1 2012.03.28. 22:19:22

Azon sem csodálkoznék, ha Tomi holnap kivezényelné őket fekvőtámaszozni :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 22:19:53

@gyvy: igen, mircsike aranyos, kedves, cuki:)

Amúgy visszajött a tv-m, csak a viasat és az eurosport nem:P

Ditti82 2012.03.28. 22:20:04

@mocskosmacska: Buta ez a nő. N: Biztos párom van. T: De ha beállok mögéd? N: Nekem van egy biztos pontom. Vagy valami ilyesmi volt.

csiporog 2012.03.28. 22:20:19

@mocskosmacska: itt látszik a nagy család ereje, ez engem sokkal jobban taszít, mint aki nyíltan főnök

szgy 2012.03.28. 22:21:08

mekkora önérzete van már itt egyből mindenkinek a koreográfia ürügyén. nagy töketlen, béna, lusta csürhe az egész, minimálisan sem bírják követni vagy elviselni az irányítást. belefutottam néha ilyen társaságba, nagyon gáz. az ilyenek miatt kellene visszaállítani a sorkatonaságot :-)

Hurri Kán 2012.03.28. 22:21:09

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:
Miféle Tv-d van, hogy csak így elment sétálni? :D

inmemancsi 2012.03.28. 22:21:40

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: noémi olvasott be neki most monja hé hogy halnap két csávónak is mennie kell

LoveMy 2012.03.28. 22:21:52

@Hooshee:
Én is ugyan ezen a véleményen vagyok!
Úgy, hogy Edina-Máté marad! :)

Lacka929 2012.03.28. 22:22:39

Most tényleg azt játsszák, hogy még mi nézők se tudhatjuk, hogy valakinek van védettsége?

inmemancsi 2012.03.28. 22:23:00

@gyvy: én meg benyomtam némi milkát és bountyt hogy bírjam dottyka kéred a viasat 6 -ot is vagy az van?

GL-581 g 2012.03.28. 22:23:56

ÚjTom vajon tényleg úgy gondolja, hogy megkedvelték a lyányok?

Veder1 2012.03.28. 22:24:10

@sgy miért ne henyélhetnének, hiszen nyaralnak, ez nem munkatábor!

Hurri Kán 2012.03.28. 22:24:44

@inmemancsi:
Egésségedre :)
Én mintegy 15 cm füstölt kolbit rágcsáltam el esti nasinak :)

inmemancsi 2012.03.28. 22:25:10

új t azt hiszi ő a személyi edző

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 22:27:19

@dennis rodman: upc:D

@inmemancsi: az van, köszönöm:D

Édes vagy, küldök virtuális pöttyöst:P

@gyvy: erre nem mondok semmit:P

Hurri Kán 2012.03.28. 22:27:41

@inmemancsi:
HA nem ettem volna, akkor fájna. :D

almafa5555 2012.03.28. 22:28:53

Eljött az idő, nem bírom tovább....egyszerűen botrány milyen mélységekben repül ez a műsor...

inmemancsi 2012.03.28. 22:29:23

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: dottyka vigyázz ha benyomják a zeneszámot végén beugrik küklopsz és nagyon ijesztő:))

mocskosmacska 2012.03.28. 22:29:58

@Ditti82: Szerintem ő azt hiszi, mert a család bírja, azért ő bentmarad a végéig.

szgy 2012.03.28. 22:30:47

@Vödör: "miért ne henyélhetnének, hiszen nyaralnak, ez nem munkatábor!"

nem munkatáborról van szó, hanem hogy ennyire képesek egy kiadott feladatot összefogva megcsinálni. néha dolgoztam ilyen emberekkel, mindenki azt várta hogy majd a többiek vagy valaki más elkezdi, megcsinálja, szocialista tempó :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 22:31:09

A bemutatóban HÉ bejelentette, h az Ogre, v h hívják fogja kapni a védettséget?:D

nosce 2012.03.28. 22:31:22

@inmemancsi:
"új t azt hiszi ő a személyi edző"

és ráadásul egy böriben )

beacska 2012.03.28. 22:31:42

szerintem holnap senki sem lesz védett...

Bírtam, ahogy Tamás pampogott, hogy nem bírja, ha vki dirigál, ő meg úgy kezdte, hogy "én ezt csinálom, te azt, amazt megint én ..."..marha

almafa5555 2012.03.28. 22:31:44

Az előző széria izgalmas volt, pörgős, szerethető/utálható karakterekkel...A társaság fele borzalom...Muzsikus és Melák a halálom, Pítike rettenet, Noémi és Hiper már annyira túúúl, hogy a hajam tépem. Enrique (vagy mi a neve) olyan nyálas és gyerekes, azt hittem sírva fakad...Komolyan még Niki a legjobb...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.28. 22:32:30

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: azt mondja csak h és a védettséget kapja... és majd azt holnap mondja meg h ki

almafa5555 2012.03.28. 22:33:07

@beacska: hát ez az...bejött és seperc alatt "családfő" lett

almafa5555 2012.03.28. 22:33:50

remélem az ÚjTomi lesz védett. Amúgy neki miért nem választottak új nevet?

inmemancsi 2012.03.28. 22:34:21

@jadebulgari: nem biztos, hogy kap valaki védettséget, ez hülye ez az elemző, mit elemez akkor szerencsétlen

beacska 2012.03.28. 22:34:28

@almafa5555: mármint nekem a RégiTamás volt vicces és szánalmas, nem az új...fordítva vagyok bekötve?

mocskosmacska 2012.03.28. 22:34:52

Ha holnap senki sem lesz védett, akkor:

niki-krisztián
edina-broki
levi-anikó
alexa-újtomi
pít-noémi

És enrico meg muzsikus meg a levesbe, amit nem is nagyon bánok.

Veder1 2012.03.28. 22:35:02

@sgy szerinted bárkit akár a nézőket, akár a játékosokat érdekelte ez a feladat? Helyén kell kezelni, nem kell túldramatizálni

nosce 2012.03.28. 22:35:03

@jadebulgari:
a kapját se mondta, folytatódhat úgy is, a mai nap a védettséget...nem kaja meg senki :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.28. 22:35:42

@inmemancsi: nem biztos? nahát... akkor az szívás lesz három repül haza? :) vagy Homárt jövő héten vetik be csak?
elemző buttttaaa meg olyan szürke hát észre se veszem h ott van

inmemancsi 2012.03.28. 22:36:29

@nosce: elemző meg kielemezte, hogy koksz nélkül nem fogja hipert bírni és inkább haza kéne menni?

beacska 2012.03.28. 22:36:31

@jadebulgari: a színes csávó még pihen egy darabig....

almafa5555 2012.03.28. 22:37:27

@beacska: hát persze, nekem is :) Bár inkább szánalmas, mint vicces...

szgy 2012.03.28. 22:37:38

@almafa5555: az előzőben tényleg jobb karakterek voltak. bár most is van elég elemző, bróker, modell, hosztesz-vagymi.

ezt csak unalomból nézem amíg el nem kezdődik valami más.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 22:38:21

@jadebulgari: ment a re. JA, h nagy kérdőjel van. Értem. Nekem az lenne a nagy szám, h nézegette őket az új csávó, és ő dönt majd:D Azt bírnám nagyon.

@mocskosmacska: ez túl egyszerű lenne.

Hajrá Muzsikus!

Miért nem értem, amit Krissz mond, rappel?:O

almafa5555 2012.03.28. 22:39:37

@Alkaline: Hát nem tudom, szerintem ez senkinek sem tetszene. Jobb lett volna egy össznépi dalt írni

nosce 2012.03.28. 22:40:28

@inmemancsi:
elemző az nettó hülye :)

almafa5555 2012.03.28. 22:41:04

@szgy: Én az előző miatt kezdtem el, de ha a pasimnak nem ez lenne az esti közös tévézés (amit sose gondoltam volna), akkor inkább csak a hogyvoltot olvasnám. Mindketten a macinak drukkolunk amúgy és szomorú, hogy ma nem láttuk :D

inmemancsi 2012.03.28. 22:41:19

remélem akkor csírát meg kísértet jelmezben éjszaka küldik be amikor már mindenki holtrészeg

nosce 2012.03.28. 22:42:10

@almafa5555:
biztos megmarta egy skorpió és beteg....

inmemancsi 2012.03.28. 22:42:52

@nosce: hippernek meg jobbra húz a feje

szgy 2012.03.28. 22:42:56

@Vödör: "a játékosokat érdekelte ez a feladat? Helyén kell kezelni, nem kell túldramatizálni"

nem dramatizálom én, csak annyira ismerős volt ez a helyzet. ez a Noémi meg a bróker volt itt vérig sértődve hogy hogy merik neki megmondani hogy mit csináljon-vagymi nehogymá azt higgye valaki hogy okosabb mikor csak egy napja van itt blabla

végülis nem megasztár ez, a szanaszét elfekvés is lehet koerográfia :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.28. 22:43:05

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: @beacska: @nosce: nem mondta nem kapja senki? na kimosom a fülecskéimet :D ó pedig az de nagy szívás lenne valakinek garantáltan...

beacska 2012.03.28. 22:43:07

kel, hogy legyen védettség, az újak szoktak kapni. Úgy fair

wondorog 2012.03.28. 22:44:00

Hiper úgy liheg, mintha Elemző kettyintené

inmemancsi 2012.03.28. 22:44:01

@nosce: jaj ne legyél ilyen gonosz, hipernek elvonási tünetei vannak, leventének meg a feje is brutál

mocskosmacska 2012.03.28. 22:44:57

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Igen, én is úgy érzem, hogy csak nem szabadulok muzsikustól.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.28. 22:44:59

most értettem meg miért Hiper a beceneve

Hurri Kán 2012.03.28. 22:45:04

@sogeking:
Jolán nagyon durva. Inkább ne akard tudni. :D

genevieve 2012.03.28. 22:46:02

@sogeking: senki, csak igy rímelt:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.28. 22:47:09

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: én meg nem is hallok jól várjál akkor tényleg kell egy tuti forrás
@genevieve: rím elek :)

sogeking 2012.03.28. 22:47:41

a macinak annyi :)

@gyvy: egy új játékos??
@inmemancsi: és ki az a félvér?

nosce 2012.03.28. 22:47:42

@inmemancsi:
"hippernek meg jobbra húz a feje"
@gyvy:
Féltengely kioszthatne neki egy parasztlengőt attól hátha helyre rándulna :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.28. 22:47:49

védettsége a mai ceremónián...
hú és mindenki emelgette a valós vagy rajzolt szemöldököket

Hurri Kán 2012.03.28. 22:49:13

@sogeking:
Régi játékos. Csak felújították. :D

@nosce:
Nem hinném, hogy ez javítana a helyzeten :D

nosce 2012.03.28. 22:49:29

@jadebulgari:
na ugyehogy, nem hiszel b+..:)

inmemancsi 2012.03.28. 22:49:44

@sogeking: hát a csávó, akit beküldtek szolgának, hogy figyelje meg majdani csapattársait

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 22:50:32

@mocskosmacska: nem is kell, kit utálnál, ha nem lenne?:D

@inmemancsi: ezért kivágnak, ha ilyet mondasz rá, főleg ha még le is stricized, pl:D

beacska 2012.03.28. 22:50:50

jaaa, most meséltem az embernek a Omár-beépítést...szerintem jó poén, nekem tetszik...

Cseresznyéskert 2012.03.28. 22:50:54

Remélem ÚjTamás benn marad, mert már annyira elegem volt a tizenéves nyálasokból. Ideje volt egy férfit beküldeni az ovisok közé. Krisztiánhoz képest egy neandervölgyi pipepurc, Máté egy puhány pöcs, Pít pitiző öleb, Enrico buzi képű idióta, Levente egy noname senki, Muzsikus önjelölt családfő meg egyszerűen hülye. Noémival a fasz kivan, mit képzel ez a hülye picsa, egyre primitívebb és alig bír pár szót kinyögni magyarul, húzzon azok közé, akiknek beszéli a nyelvét...Edina a másik hülye picsa, akinek a szerelmi jeleneteit már nem is bírom nézni. Alexa szedje össze magát, mozduljon rá valamelyik új fiúra, ennyire nem lehet önbizalom hiányos valaki...tényelg Niki itt az egyetlen normális nő? Mármint visoznylag. Küldjenek be már jó nőket, mert a fasz kivan a sok pasitól...és akkor ez az Omár...na még csak ez hiányzott. Lassan nézhetetlen lesz az egész pancser műsor.

nosce 2012.03.28. 22:51:01

@gyvy:
de, jó lenne látni :)

inmemancsi 2012.03.28. 22:51:06

@gyvy: :))) szedálni kell nincs mese

Hurri Kán 2012.03.28. 22:52:02

@nosce:
De hát verekedésért is kizárás jár, nem? Kivétel ezalól ha valaki Nikit pofozza fel. :DDD

@inmemancsi:
Vízbe fojtani? :D

sogeking 2012.03.28. 22:52:08

biztos be akartok csapni, mindenesetre én neki fogok szurkolni

Hajrá Jolán!

szepi79 2012.03.28. 22:52:18

szerintem mégse olyan okos ez az újtomi. világosan meg lett neki mondva, hogy a bennmaradása múlik azon, hogy megkedveltesse magát a lányOKkal. nem egy lánnyal, hanem a lehető legtöbbel. ehhez képest kb. alexánál nyalta be magát (aki mondjuk enrikóval akar egy párost alkotni), az összes többi meg már csak azért is szimpibbnek látja enrikót, mert újtomi egy büdös nagy parasztként mutatkozott be. oké, feladat volt, de ez egy játék, és neki 2 nap alatt kell párt találni, ennyit nem fog fel?

én azt vizionálom, hogy holnap lesz egy titkos szavazás a lányoknál arról, a két új srác közül melyik kapjon védettséget, ez pedig enrikó lesz, újtomi max nikitől és alexától számithat szavazatra, de a 4/1-en se lepődnék meg.

lássuk, hogy alakul a párválasztó:
naiva - broki
hiper - muzsikus & elemző
noémi - pít
niki - melák
alexa - enrikó
újtomi egyaránt esélyes alexa és niki mögé is, itt már a sorrendtől függ, hogy hova fog állni, tippem szerint, ha enrikó a védett, akkor majd ő fog legutoljára, vagyis újtomi alexa mögé kerül. így kiesik a két tamás.

ha enrikó korábban választ, akkor újtomi bepróbálkozik nikinél, mint egyetlen mentsváránál, na azt viszont megnézném, hogy mit fog akkor dönteni.

akárhogy is nézem, egy dolog tűnik biztosnak, hogy muzsikus holnap repül a levesbe, mert annyira el voltak foglalva a két új sráccal, hogy eszükbe nem jutott az, hogy a jól bevált (?) párjuk tán mégse vált be annyira...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 22:52:24

@jadebulgari: ezért tartom mircsit:D

@inmemancsi:

még van mexikóban rabszolgaság?:D

nosce 2012.03.28. 22:52:32

@sogeking:
" és ki az a félvér?"

Abdul Ibm Lothar :)

nosce 2012.03.28. 22:53:22

@gyvy:
"De hát verekedésért is kizárás jár, nem? Kivétel ezalól ha valaki Nikit pofozza fel. :DDD"

na és ha feladatba kapja védettségért cserében ? :)

szgy 2012.03.28. 22:53:43

@almafa5555: az előzőben is a maci volt a legjobb, nagyon tetszett :-)

Hurri Kán 2012.03.28. 22:54:12

@nosce:
Akkor majd a védettség lejártával rúgják ki :D

Donum 2012.03.28. 22:54:17

Kezdtem örülni, hogy végre van egy értelmes ember aki átlát ezen a sok hülyén és simán tudja kezelni őket, erre kijön belőle a humortalan náci főparancsnok, aki még a reggeli szarást is csak megtervezett forgatókönyv szerint képes elvégezni.

Első nap beugat mindenkinek, megmondja ő szerinte ki, mit, hogyan, mikor csinálhat, aztán ha nem az van amit ő akar, akkor meg felbassza az agyát és megy a duzzogás (és tipikusan az az ember aki egy idő után ha már beszokott a környezetbe, akkor pofán is basz, ha ellent mersz mondani)

Szerintem el is lehetne nevezni nyugodtan DamuTominak, valamiért az az állat és a főzőversenyes őrjöngése ugrott be rögtön.

Szívesen kint látnám muzsikust, elemzőt, melákot stb, de ha ez az ember ezzel a stílussal bent marad és stabil lesz, akkor legyilkolja az egész műsort, mert előbb-utóbb tényleg átveszi az irányítást miután kiszórta az eddigi hang embereket, de akkor onnantól át is lehet nevezni a műsort Éden Munkatábornak.

szgy 2012.03.28. 22:54:20

@almafa5555: vagyis a tegnapiban, nem az előzőben

nosce 2012.03.28. 22:54:31

@inmemancsi:
"hát a csávó, akit beküldtek szolgának, hogy figyelje meg majdani csapattársait"

majd beszáll ö is a játékba, de előbb le kell szednie a gyapottermést :)

Hurri Kán 2012.03.28. 22:56:27

Állítólag már küldtek egy indián csodadokiért is, aki majd megszünteti Melák szemöldökrángását :D

genevieve 2012.03.28. 22:56:49

@sogeking: akkor +1

már csak a régiek miatt:-)

nosce 2012.03.28. 22:57:02

@gyvy:
Féltengelyt ne rugják ki, az egy nemzeti érték :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.28. 22:57:10

@Donum: szegény ember elmondta h csak a feladatot teljesítette hát mindenki csak bántja?

sogeking 2012.03.28. 22:57:39

@gyvy: legalábbis farkasszemet néznek egymással, és aki nyer, sz lesz az új törzsfőnök :)

inmemancsi 2012.03.28. 22:57:44

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: nem láttad, ő tényleg félvér, és ebben semmi rossz nincs, valamelyik szülője valamilyen hasonló nemzetiségű ugyhogy ezért tudták könnyen betenni mert kinézetre odaillik és szerintem spanyolul is tud, a strici meg szóba se került

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 22:57:47

@jadebulgari: jó éjt!:)

Jó éjt Mindenkinek!

Mircsi, köszönöm a mai munkádat, megtartalak menedzsernek:D

Hurri Kán 2012.03.28. 22:57:51

@nosce:
Bele se merek gondolni milyenek azok, akik nem értékek :D

szepi79 2012.03.28. 22:58:17

@gyvy: azt max egy baltával lehetne.

@Donum: szó szerint ezt gondoltam én is.

beacska 2012.03.28. 22:58:28

@Donum: szerintem csak azért volt szörnyű, mert RégiTamás és RégiMáté zokon vette, hogy "nehogymá nekik itt bárki is", és ez lett túlspirázva...

kíváncsi vagyok rá, mi lesz holnap. Én is úgy láttam, hogy Ricó is kiesett a pikszisből. Ha a lányok kint akarják tudni Kriszt, nem Ricóra szavaznak

Hurri Kán 2012.03.28. 22:58:59

@sogeking:
Hát ha Melák nyer asszem a törzs hamarosan odébb fog költözni :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 22:59:06

@inmemancsi: még nem került szóba:D Ez poén akart lenni, analógia Noémire:P

Jó éjt!:D

inmemancsi 2012.03.28. 22:59:19

@gyvy: a felső ajkát is rángatja jobb szélen az egyik szeme nem mozog és befelé áll - csak jelzem, a szemöldöke meg külön életet él

Hurri Kán 2012.03.28. 23:00:35

@szepi79, első ezen a néven:
:D
A nyakánál kezdve?

@inmemancsi:
Ennyire alapos megfigyelésnek nem vetettem alá :)

nosce 2012.03.28. 23:03:31

@inmemancsi:
"nem láttad, ő tényleg félvér, és ebben semmi rossz nincs, valamelyik szülője valamilyen hasonló nemzetiségű "

tudtommal Mexikóban nem igen van afroamerikai (néger), szal a szülője nem igazán lehetett mexikói :)

inmemancsi 2012.03.28. 23:04:00

@jadebulgari: szerintem az nem is szem és végülis küklopsz csak valahogy a szemöldökével arréb tolta az egy szem szemét középről:))

szepi79 2012.03.28. 23:04:01

@gyvy: felőlem lehet a halántékánál is, párat még rángana a szemöldök, aztán annyi. (egyébként az valszeg a nyakas megoldásnál is meglenne, a rekord két és fél percnyi reakcióidő volt, amit mértek egy lefejezett embernél még a francia forradalom idején, mondjuk akkor a helyzet pont kedvezett az ilyen megfigyeléseknek.)

azért milyen durva dolgokról beszélgetünk, mintha a halálát kivánnám meláknak, pedig dehogy, ő az egyik legszórakoztatóbb karakter a játékban.

Cseresznyéskert 2012.03.28. 23:04:03

@Donum: Hát szerintem meg jól tette hogy megmondta, hogy neki ez nem tetszik, hogy cikizik az újakat. Mégis mitől vannak a régiek elszállva? Miért kellett volna neki is pitiznie? És Noémi a FSZK azt hitte, majd ő megmondja a tutit az ÚjTominak? MIkor nem tud két értelmes mondatot elmonmdani, csak a seggét rázni mint egy ócska kurva, szóval ő mondja másnak hogy húzza mag magát? Na ne...go ÚjTomi go. Szedd ráncba az idiótákat. Jó ez így, hogy nem a bevett minta alapján viselkedik. Ilyen egy egyéniség. Csak ezek még nem láttak ilyet:DDDDDDD

Hurri Kán 2012.03.28. 23:04:59

@szepi79, első ezen a néven:
Ez így van. Nagysága egyszerűségében rejtőzik. :D

szepi79 2012.03.28. 23:06:07

@Cseresznyéskert: jól tette, hogy kiállt magáért meg az újakért, csak ezt olyan stílusban sikerült előadni, amivel sikeresen elidegenítette magától a társaság nagy részét, úgy meg nehéz bennmaradni, ha 80% ki akar rakni.

inmemancsi 2012.03.28. 23:07:00

@nosce: sztem nem néger vér van benne, nem hallottam amikor a származásáról beszélt

nosce 2012.03.28. 23:07:07

@gyvy:
"Bele se merek gondolni milyenek azok, akik nem értékek :D"

ezt a műsort nézve nem szabad gondolkodni, fényűzés :)

nosce 2012.03.28. 23:08:05

@inmemancsi:
"sztem nem néger vér van benne, nem hallottam amikor a származásáról beszélt"

akkor szted miért hamiltonhoz hasonlították, Hamiban kevés maya vér lehet :)

Kürosz 2012.03.28. 23:08:08

@beacska:

Egyetértek.

Nagyon elegem van Tamásból, Mátéból, Edinából, meg a "családból".
Minden beköltözőt lefikáznak, hát persze, h így baromi nehéz beilleszkedni.

Remélem az újak védettséget kapnak mindketten, ráférne a csapatra már egy frissítés.

beacska 2012.03.28. 23:09:08

@szepi79, első ezen a néven: szerintem meg nem eszik olyan forrón azt a kását...csak túl lett lihegve a hatás miatt

Cseresznyéskert 2012.03.28. 23:09:25

@szepi79, első ezen a néven: Miért, ezeknél milyen stílust kellett volna bevetnie? Ugyan már...a régiek el vannak szállva maguktól. Kellett ez a kavarás, legalább nem volt annyira uncsi, mint máskor, amikor az volt a legnagyobb szám, hogy Máté és Edina mennyire hangosan nyögnek a lepedő alatt. Egyébként ezek nem a stílusa miatt utálják, hanem mert "nem húzta meg magát". Na persze, mert van aki már kinőtt a bölcsődéből és a családos balfaszságokat leszarja.

inmemancsi 2012.03.28. 23:10:50

@nosce: nem akarok személyeskedni de aki hamiltonhoz hasonlította az se látta még hamiltont:))

Kürosz 2012.03.28. 23:11:28

@Cseresznyéskert:

"Remélem ÚjTamás benn marad, mert már annyira elegem volt a tizenéves nyálasokból. Ideje volt egy férfit beküldeni az ovisok közé. Krisztiánhoz képest egy neandervölgyi pipepurc, Máté egy puhány pöcs, Pít pitiző öleb, Enrico buzi képű idióta, Levente egy noname senki, Muzsikus önjelölt családfő meg egyszerűen hülye. Noémival a fasz kivan, mit képzel ez a hülye picsa, egyre primitívebb és alig bír pár szót kinyögni magyarul, húzzon azok közé, akiknek beszéli a nyelvét...Edina a másik hülye picsa, akinek a szerelmi jeleneteit már nem is bírom nézni. Alexa szedje össze magát, mozduljon rá valamelyik új fiúra, ennyire nem lehet önbizalom hiányos valaki...tényelg Niki itt az egyetlen normális nő? Mármint visoznylag. Küldjenek be már jó nőket, mert a fasz kivan a sok pasitól...és akkor ez az Omár...na még csak ez hiányzott. Lassan nézhetetlen lesz az egész pancser műsor."

Mesteri elemzés.

sogeking 2012.03.28. 23:12:02

ide lehet youtube-ot linkelni?

Hurri Kán 2012.03.28. 23:12:19

@nosce:
Nem is a műsoron gondolkozom. :D

Veder1 2012.03.28. 23:12:49

@szgy értem. én meg pont a másik végletet láttam benne, hogy bejön itt egy törzsőrmester-ivadék, és rögtön el kezd rendezkedni, mintha ő szarta volna a spanyolviaszt :)

beacska 2012.03.28. 23:12:54

@Cseresznyéskert: Tamás mindenkinek előadja, a "húzd meg magad, én isazt tettem , ésíme, még mindig itt vagyok" dumát...a dumával az alegnagyobb baj, hogy komolyan is gondolja, nem kacsintgat közben

Dick Francis 2012.03.28. 23:13:39

Ez a Noémi tényleg megérdemelt mindent, amit mondtak rá. Mekkora arca van már?

nosce 2012.03.28. 23:15:21

@sogeking:
"ide lehet youtube-ot linkelni?"

tedd be az avatarodba :)

inmemancsi 2012.03.28. 23:17:16

@nosce: megyek alcsizni, majd holnap gyere időben és megnézed:)

2012.03.28. 23:17:43

Edina farmotoros, rosszul vagyok tölle!

szepi79 2012.03.28. 23:17:55

@Cseresznyéskert: alapvetően ilyet, abban az esetben, ha tényleg az a cél mindenáron, hogy a feladat el legyen végezve időre, nem pedig a bennmaradás a cél.

sogeking 2012.03.28. 23:18:26

@nosce: de azt nem lehet kimásolni

@jadebulgari: igen :)

Kürosz 2012.03.28. 23:18:43

@beacska:

Pítnek is ezt a dumát adta elő Tamás, persze Pít ki is borult, aztán ki is kiáltották gyorsan összeférhetetlennek.

nosce 2012.03.28. 23:18:59

@inmemancsi:
Hamiltont, vagy az alcsizást ? :)
jó8 :)

2012.03.28. 23:19:48

Ül a liszteszsák seggén és kígyózva énekel :O

beacska 2012.03.28. 23:20:27

@Kürosz: meg Alexának is, és Ricónak is (ez utóbbi csak bólogatott)

nosce 2012.03.28. 23:20:41

@sogeking:
közben királyfi lettél ? :)
BTW hol a királykisasszony ? :)

2012.03.28. 23:22:02

@jadebulgari: Nem az a bajom vele, hanem ahogy használja. Tekergeti magát ábrándos képpel,heherszik, utálom az ilyen naivákat.

Cseresznyéskert 2012.03.28. 23:22:17

@szepi79, első ezen a néven: Hmmmm, sztem két nő is benntartaná. Alexa és Niki egyaránt. Nem az idióta Muzsikussal és Mátéval kell jóban lennie, nem is szólva a Neandervölgyiről. És a nőknek bejönnek az erős férfiak. Nem a puhány pöcsöket szeretik.

Azt hittem eldobom az agyam amikor a kis buzi Enrico kifogásolta, hogy "lecsökkent a kommunikáció" feléje Muzsikusnál amióta ÚjTomi benn van. Baszki, ez Muszikussal akar párba lenni???:))))))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.28. 23:23:18

@Cseresznyéskert: meg mi az h panaszkodik h vele nem beszélnek - ő odament beszélgetni? kis dedós
@szerivan: ilyen is kell pufika hát mindenki nem lehet egyforma :)

Hurri Kán 2012.03.28. 23:23:48

@Cseresznyéskert:
Miért? Megkavarná az állóvizet, ha fiú fiút is választhatna :D

add meg a jelszavad 2012.03.28. 23:23:54

van itt esélye egy "pálfordult"nak?

nosce 2012.03.28. 23:23:55

@szerivan:
A broki is úgy tekergett mint egy buzi, szal összeillenek :)

Veder1 2012.03.28. 23:24:47

Azért nemcsak a meghunyászkodás meg az "én vagyok a vezér, a többinek kuss" út áll az újak előtt, humorral és ésszel is megkedveltethetik magukat.

nosce 2012.03.28. 23:25:10

@gyvy:
"Miért? Megkavarná az állóvizet, ha fiú fiút is választhatna :D"

kíváncsi lennék, pasi mellett is szál faszban aludna a broki ? :)

add meg a jelszavad 2012.03.28. 23:25:28

nincs! nem lopom az időt LOL

Hurri Kán 2012.03.28. 23:26:19

@nosce:
Attól függ, ki feküdne mellette :D :D :D

sogeking 2012.03.28. 23:26:53

@nosce: igen, plagizáltam a címet :)

2012.03.28. 23:27:10

A csapos már beszél magyarul az alap :) Ahogy hallgatta Tomi monológját :)))

Hurri Kán 2012.03.28. 23:28:54

@szerivan:
Külföldön bárhol, ahol magyar vendég eltölt kocsmában min. 10 percet, a személyzet megtanul magyarul :)

nosce 2012.03.28. 23:29:47

@gyvy:
jól rámerevednének egymásra reggel :)

nosce 2012.03.28. 23:31:06

@gyvy:
külföldön a csaposok zöme alapból magyar :)

Kürosz 2012.03.28. 23:32:49

@mocskosmacska:

Nagyjából mindenben egyetértek veled.

Még annyit, h az lenne az igazán katasztrófa, h a mérsékelten érdekes Enrico lenne a védett, ÚjTomi meg menne a levesbe.

Azért remélem a szerkesztők is vágják, h kellene itt némi izgalom, új szarkeverők, mert a Máté-Edina házaspár kínszenvedéseit nem fogják tömegek nézni...

playoff szakáll 2012.03.28. 23:32:53

"Összedől a kártyavár,....."

Melák valóban national treasure, mindörökké maradnia kell!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.28. 23:33:14

@nosce: meg amúgy is mindenki magyar származású főleg aki világsztár

2012.03.28. 23:34:39

Úgy rémlik ÚT küldetése az, hogy megkedveltesse magát a lányokkal különben mehet haza...

Hurri Kán 2012.03.28. 23:35:03

@nosce:
Há volt olyan, Stuttgartban voltam kint, betértünk kinti haverommal egy kávézóba, ottani őslakos anya-lánya csinálta a helyet, kicsit múlattunk, kellett nekik küldenem utána Beatrice CD-t. :D

nosce 2012.03.28. 23:37:48

@gyvy:
akkor jól csapattátok :)

beacska 2012.03.28. 23:38:14

@gyvy: a fiam LORD cédét vitt cseheknek ajándékba ;)

Hurri Kán 2012.03.28. 23:38:33

@nosce:
Volt egy kis móka ;-)
Monnyuk postafordultával a lányát küldhette volna :)

nosce 2012.03.28. 23:41:48

@jadebulgari:
"meg amúgy is mindenki magyar származású főleg aki világsztár"

Darwin a cro-magnononi ember egyenesági leszármazottja, szal mind távoli unokatesók vagyunk a világsztárok meg különösen :)

nosce 2012.03.28. 23:44:17

@gyvy:
vagy legalább egy képet, amin bugyi nélkül ráül a lánya a fénymásolóra :)

Kürosz 2012.03.28. 23:44:21

egyébként az ajánlóból nekem az jött le, h amikor HÉ a védettséget pedzegette, akkor ÚjTomi sejtelmesen mosolygott...

szal remélem, h ő marad(t) benn, és nem a - Cseresznyéskertet idézve :) - a "kis buziképű" Enrico...
mert vele aztán semmi sem változna, az biztos...

szepi79 2012.03.28. 23:45:56

@Cseresznyéskert: persze, alexa benntartaná, csakhogy ha enrikó védettséget fog kapni, márpedig a két új közül neki van rá esélye, akkor alexa nem választhatja újtomit.

niki pedig elég rendesen két tűz közé kerülne, ha melák és újtomi közül kell majd választania, ezért is irtam korábban, hogy azt a döntést én megnézném...

Hurri Kán 2012.03.28. 23:46:48

@nosce:
Miért a fénymásolóra? :D

Pácsó Ármándó 2012.03.28. 23:47:38

ÚjTomi amilyen jól bevágódott a randival a lányoknál, annyira jól vágta maga alatt a fát az esti viselkedésével. Ha N'Ricó nem lenne ilyen tutyimutyi már rég meglovagolhatná a hirtelen jött lehetőséget.

Omár az alvó ügynök ghánai(vagy nigériai) és magyar szülők gyermeke.

Hiper beindult az extrában, részeg és szexhiánya van, LMZő az ágyon ölelgeti, megy a sóhajtozás. Lesz itt még valami, csak itatni kell!

Ja igen, TomiTwo megkérdezi Hipert a többiek előtt, hogy mire szokott masztizni? Ez nem a kulturáltság biztos jele szerintem.

playoff szakáll 2012.03.28. 23:50:56

"Akármennyit iszom, mind nálam, senki nálam nincsen jobban senki képben. Én olyan dolgokat éltem már meg, hogy én tudom, hogy képben vagyok. Tehát így, nincsen gáz. Én élvezem az italt, viszont ööö nem tudnám megcsinálni, hogyha én nem akarnám azért, mert be vagyok rúgva, és nem tudnám semmit csinálni, hogyha én nem akarnám, és ööö mindent tudok, ami körülöttem folyik, és százszor jobban gondolkozom..."

...itt Hipert félbeszakította a barom NáciTomi, pedig ez epic.

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 00:03:40

@Pácsó Ármándó: Helyesbítek, Omar guineai-magyar származású és nem ghánai. Noéminak tetszik, pedig nem az az Ében Isten

GL-581 g 2012.03.29. 00:14:54

@Cseresznyéskert: "Azt hittem eldobom az agyam amikor a kis buzi Enrico kifogásolta, hogy "lecsökkent a kommunikáció" feléje Muzsikusnál amióta ÚjTomi benn van. Baszki, ez Muszikussal akar párba lenni???:))))))"

Jaja, annál én is felvisítottam! Olyan volt, mint egy féltékeny barátnő. :DDD

Szerintem simán sanszos, hogy bennmarad mindkét új. Kérdés, hogy a két TÖK EGYFORMA küldetésnek mi lesz a vége.

Szerintetek nem fura, hogy ÚjTom a Pandora után mintha megbolondult volna? Vajon csak kiesett a szerepéből, vagy esetleg tud valamit? Nem hiheti, hogy a dirigálással rokonszenvessé válik... Mi van, ha már le is zajlott az értékelés, csak az agyhalottak nem is tudják, hogy védettséget adtak az egyik (mindkét?!) srácnak? Az lenne ám csak a móka! :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.29. 00:24:14

@GL-581 g: Jaja.. a küldetések szövege (merth megnéztem direkt) teljesen ugyan az volt!

"Feladatod, h megkedveltesd magad a lányokkal. Hogy milyen módon teszed, rajtad múlik. A bennmaradásod a tét.. Senkinek nem beszélhetsz erről stb."

Én arra is gondoltam, hogy ÚjTom küldetésébe volt egy bekezdés, amit nem vágtak be a szerkik. Ezért is kerestem rá. De így, ezzel a megfogalmazással nem hiszem h beletettek volna egy olyat, h "hacsak nem utálnak, és mindketten fixen bentmaradtok, de védettség nélkül, sok sikert a párválasztón" vagy hasonló...

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 00:28:06

@GL-581 g: A nézőknek csak később mutatnák meg az értékelést? Mindkettőnek hogy adnak védettséget? Döntetlen?

Kolombusz 2012.03.29. 00:33:36

Mekkora ötlet volt Omar-t így fű alatt beküldeni, zsírkutya:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.29. 00:35:55

Új Tomi bement mint egy úriember, a randin is úgy viselkedett. Udvarias volt, elvoltak, a csajok jól érezték magukat. Utána is normális volt. Kapott egy "szeressenek meg a lányok, különben a bennmaradásod múlhat rajta" küldetést. Eltelik egy nap, a Pandórán nekimegy tudatosan embereknek. Helyreteszi Hipert, védi Alexát, Pítet elkönyveli hazugnak, mert nem mondta a szemébe h nem szimpi neki a srác, pedig vkitől azt hallotta. Utána a zenélős feladatnál megsértődik, amikor nem engedik a szövegbe beleszólni, elvonul, duzzog, de tagadja (mennyire őszinte).
Odamegy hozzá egy Noémi (megszerettetés a cél még mindig), hogy figyu, gázul viselkedsz most, pattogtatod itt az ostort, ez itt nem működik. Felmegy, nagy szembesítés következik "micsoda, ha én nem vagyok elúszunk a feladattal barmok".
Majd az előzetesben magabiztosan állítja a riportban, hogy sikerült, a lányok szerinte szeretik...

Most akkor mi van??
Lehet ez a gyerek ennyire seggfej??
Egy vállalkozó vagy mifene kockáztat ilyen jellegű konfliktot egy ilyen küldetéssel? Nekimegy így egy összeszokott társaságnak újként?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.29. 00:37:04

Zsírkutyázásról jut eszembe... Ez a zsírkutya és zsírsárkány elhangzik Pít szájából "fatdragon" és "fatdog" verzióban is.. Nem lehet h ez vmi szar filmben vagy animében volt? :D

Kolombusz 2012.03.29. 01:01:46

Nemtudom, de annyira tré, hogy szinte már jó. ÚjTomiból viszont tényleg mennyire kitört a baromállat, van valami a mondásban, hogy játék közben ismerszik meg az ember igazi arca.

xndpt 2012.03.29. 01:18:09

@Vödör: jaja, aztán bemorcol, mint egy kisgyerek, hogy nem hallgatnak rá... nagyon buta a srác, ezt nem így kellett volna... pedig kezdtem örülni, hogy végre jön egy igazi férfi...

Alexát azért sajnálom, bár nem úgy tűnik, mintha ki lenne közösítve, de ha ő mondja... sokra ment azzal, hogy hazaküldte Kírát a "család" kérésére, csak addig nyaliztak neki, amíg védett volt... Hiper akkor ugye nagy barinő volt, most meg nyíltan támadja. Tény és való, hogy a csajnak idegesítő a stílusa, de azért lehetnének vele kedvesebbek...

Kolombusz 2012.03.29. 01:20:29

Máté megkívánta a szamarat XD Ugye ha ló nincs...

xndpt 2012.03.29. 01:27:26

@Pácsó Ármándó: Ezt az nricot még nem is láttam lánnyal beszélni, csak amikor alexának mondta, hogy képzeld el, hogy lány vagy!:)
Szegény elemzőt rossz volt nézni, ahogy Anikóval próbált valamit kezdeni, az a srác érzelemmentes, ajánlom neki a pókert!

xndpt 2012.03.29. 01:38:29

@Dick Francis: én azt nem értem miért van mindenki oda, hogy olyan jól táncol ez a Noémi, még azt se mondanám, hogy jó a mozgása vagy szexis a kisugárzása, Kíra simán verte és nem kellett ehhez magára öntenie egy pohár vizet!

xndpt 2012.03.29. 01:50:03

@Cseresznyéskert: de, szerintem a stílusa miatt, játszani és szórakozni jöttek az emberek és nem azért, hogy valaki tanítóbácsiskodjon felettük: üljetek le, figyeljetek rám stb... (jó hogy nem adott körmöst valakinek:)) Az emberek bizalmát el kell nyerni és nem kierőszakolni, ha valaki vezető egyéniség, akkor az emberek maguktól fognak rá hallgatni... de ha nem bírja ezt kivárni, akkor normálisan is lehet kommunikálni... szerintem...:)

dennis rodman 2012.03.29. 06:32:45

Véleményem szerint, ebben a bandában összeszokottságot látni nagy fantáziára vall. Egymásközt jópofát vágnak nagyrészt azt mondják amit a többiek hallani akarnak. Maximum 2-3 as társaságban "nyiladoznak meg" ( ott sem mindig a frankót)
Ha pl az ÚjTomi beáll a sorba ,akkor a vélemények szerint tutyimutyi ( lásd Rico) .
Ki volt osztva, hogy különböző dolgokért kijelölnek felelősöket..
Az új gyerek megbizatásának megfelelően próbálta megfelelő irányba "terelni" a dolgokat. Ha valakire 5 ször szólnak hogy csinálják és azt nem akarják meghallani felemeli a hangját. ( általában ezt teszi az emberek nagy többsége)
Ha valakinek össz.- vissz. 2 és fél nap van arra, hogy figyelem felkeltőt csináljon akkor egyéniségének megfelelően próbálja azt megoldani.
Az jobb hogy idegbeteg Anikó minden ellen tiltakozik, ráng .. hozzá ne érjenek.. a partnere ne szarjon más budijába stb??
Tekintettel arra, hogy a műsor vágása jelentősen befolyásolja a megitélést tárgyilagos véleményt nehéz kialakítani.

Ditti82 2012.03.29. 06:37:31

@xndpt: Na ja... Pöppet el van szállva magától a csaj.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.03.29. 07:33:23

Érdekes, hogy mindenki úgy ki volt akadva, hogy Tomi elkezdett dirigálni a feladatnál. Úgy tűnik, a többi észkombájnnak még életében nem kellett csapatban megoldani valamit, különben tudnák hogy ilyenkor két lehetőség van:
Mindenki megy a saját feje után, csinálja a saját ötletét és akkor nem lesz semmi a dologból, nem áll össze egy egységes valamivé.
Valaki a dolgok élére áll és koordinálja, ki mit csináljon, adott esetben figyelembe véve, hogy a csoport tagjai mit akarnak. Na ez lett Tomi. És ez az übernagy mocsokság tőle, jujj! Persze simán lehetett volna bárki más is, aki magához ragadja az irányítást, de nem akadt senki más! Márpedig valakinek lenni kell. Végülis hallgattak rá nem? Akkormeg?

Müszélia 2012.03.29. 07:42:58

nagy ötlet, az a feladatod, hogy megkedveltesd magadat... ha valaki nem érti, hogy párt kell szereznie, akkor mit keres ott a skorpiós paradicsomban? senkinek sem érdeke, hogy jól megutáltassa és kirúgassa magát.
muzsikus és krisz menjenek már haza. sokkal szórakoztatóbb, ha nem mindig ugyanazokban az arcokban kell "gyönyörködni."

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 07:59:09

@szgy: Szerintem nem azon voltak megsértődve hogy meg akarja mondani, hanem AHOGY meg akarja mondani. Papagáj módjára üvöltözni hogy beszélek, hahó, beszélek, ez minimum vicces volt.

Neretil 2012.03.29. 08:17:11

@Yooha:
Nagyon kevered a dolgokat. Nem mindegy hogy vezető típusú ember aki össze szedi a bandát és alkotnak valamit élvezhető légkörben, vagy egy náci parancsnok aki hozzá szokott az építőiparban a 6 általánossal rendelkező segédmunkások irányításához. Mert ott elmegy ez a stílus (sokszor kell is), de 50es átlag IQ felett bárki sértőnek, degradálónak tartaná és egy beképzelt, irányítás mániás idiótának könyvelné el.

Mondom mindezt úgy, hogy művezető vagyok az építőiparban és naponta találkozom ilyen faszfejekkel, akik még ráadásul ostobák is. NáciTominál viszont meg kell hagyni, hogy nem buta, és mégis képes azt hinni, hogy totál bevágódott a lányoknál ezzel és megnyeri a titkos feladatát. Szóval valami azért nincs nála sem rendben.

Ivan Berger 2012.03.29. 08:43:30

@dennis rodman: Csakhogy ez nem sms-es szavazós műsor, nem az a cél, hogy két és fél, vagy akárhány nap alatt felkeltse valaki a figyelmet. Könnyen lehet, hogy a látszólag csöndben lapító Enrico (Alexa) és Elemző (Hiper) simán továbbmennek a szürke játékukkal.

mandruc 2012.03.29. 08:59:07

Hiper nőne a szemeben, ha ma este kirakná a Muzsikot, különben a további részeket már IMAX filmre kellene felvennie a Viasatnak, hogy Muzsik arca beleférjen a képbe.

BiP 2012.03.29. 09:02:27

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ez az ÚjTomi nálam is kivágta a biztosítékot. Úgy szerezte meg a lányok szimpátiáját, hogy megvette őket pénzért, aztán meg úgy akart főnök lenni, hogy hisztis kisgyerek volt, meg köcsögölt. Noémi szól neki, kvázi figyelmezteti, erre azonnal visszatámad, és fenyeget. Utálom az ilyet.
Tipikusan az, akinek adnál egy 'térj észhez pofont', amire visszaüt, mert nem fogja fel, hogy miért volt és hogy megérdemelte.

Más kérdés, hogy a játék szempontjából érdekes lehet egy ilyen kihaénnem karakter, de rossz nézni is. Essen ki, nem szeretem, ha a f*szfejek érvényesülnek, aztán el is van telve magától, hogy lám, működik.

BiP 2012.03.29. 09:06:52

Gyanítom az lesz a 2 srác küldetésének az eredménye, hogy a lányok szavazzák meg, ki maradjon, a másik kiesik, a győztes meg (vagy védettséget is kap)mehet a ceremóniára.
Szegény Rico nagyon lagymatag, ÚjTomi bevásárolt magának 3 biztos szavazatot, tegnapig tuti nyerő volt, de szerintem ezzel a hisztis főnökösködéssel le is írta magát. A srácok szemében egyértelműen mennie kell (elsőre szimpatikusabb volt, de nagyobb konkurrencia, mint Rico), a csajoknál meg elválik. Ők ugye mást látnak/keresnek egy férfiban, mint a fiúk. Főleg ebben a játékban.

2012.03.29. 09:07:06

Már majdnem elhittem h ÚjTominak esze is van, nem csak fura (!) fogsora, mikor az egészet elrontotta ezzel a hisztivel.
Sztem am nem az volt a legnagyobb ciki, amikor dirigált, hanem az amikor nem ért el az agyáig, hogy ez a többieknek miért volt baj, és nem volt képes akkor sem, utólag meghúznia magát. Ok, legyen gerinces ha ettől boldog, de nem úgy hogy az a feladata h megkedveljék (a lányok, v akárki). Ezzel elárulta h ostoba...

2012.03.29. 09:08:46

Am sztem Niki akármennyire is unja melákot, és akármennyire is szimpatizál újtomival, nem fog cserélni, azzal a többiek előtt bukna egy nagyot a hitelessége, plusz ha melák valahogy mégis benn marad, kegyetlen lesz a bosszú :D

beacska 2012.03.29. 09:09:47

szerintem szar volt az egész műsor, hülyeség volt még az ötlet is. ZenészTamás egy öntelt faszfej...még hogy ZENÉSZ...hol képezték? a Zenész Főiskolán? Vagy zenélt már esküvőkön és ettől az??? vagy zeneiskolába járt annó?

méghogy 26 évesen ZENÉSZ!!! 56 évesen ESTLEG elmondhatja magáról vki...de 26 évesen....miből él? zeneszerzésből, vagy gitározásból??? ez éppen akkora baromság, mint az összes többi-Elemző, meg koordinátor, meg egyéb baromság...

beacska 2012.03.29. 09:14:04

@anne.shirley: én Pítet sem találtam bunkónak, amikor az első estén részegen elküldte a picsába a nagyképű Hármakat. Nem mindenki bírja birka türelemmel, ha baromságokat mondanak neki....de a játék szempontjából hibázHATOTT, ha még nem volt szavazás.

De az is lehet, hogy már volt, és tudott vmit a Védettségről ;))...akkor viszont jogos volt

blurdiamond 2012.03.29. 09:15:56

Az előzetesben és a felkonfban arról volt szó, hogy (tegnap) valamelyik régi játékos felfedi valódi kilétét vagy ilyesmi... Lemaradtam valamiről, vagy tényleg semmi ilyesmi nem történt?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.29. 09:19:05

@beacska: Ezt a korkérdést zenészség témában szerintem ne erőltesd.

2012.03.29. 09:19:33

@beacska: valahol jogos volt persze, pluszpont ráadásul hogy ahelyett h mindenki háta mögött dumálta volna ki a szitut valakivel, kiált és elmondta h szerinte mi volt... jogos az is h ilyen feladatoknál igenis kell valaki aki koordinál. Ebben a játékban viszont az ő helyzetében fel kellet volna ismernie hogy ő húzza a rövidebbet, a többieken múlik h meddig napozik, és jobb lett volna ha azt mondja jaj bocs, neharizzatok. Kitudja, lehet igazad van és többet tud mint mi..

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 09:22:25

@beacska: Nekem a kedvencem a 22 éves MÉRNÖK N'Rico... :D Nah az az igazán durva! Jah bocs mérnök ÉS tanár... No comment! :D

2012.03.29. 09:24:09

Kíra sztem a ceremónia reggelén jön be, hadd füstöljön a feje mindenkinek :D

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 09:25:36

Nekem van egy olyan érzésem, hogy a küldetés csak annyi volt, hogy 7 fiú lesz a párválasztón és senkinek nem lesz védettsége és azért kellett megkedveltetni magukat a lányokkal, hogy őket válasszák, ne a régi párjaikat... Kicsit már unalmas, hogy minden párválasztón van védettség! :S :D

2012.03.29. 09:32:00

tényleg unalmas az állandó védettség.. még nem volt ceremónia védettség nélkül, előző szériában csak a vége felé jött elő a védettség fogalma egyáltalán...

én behoznám kírát úgy hogy senki nem választhatja a mostani párját, nézném hogy szervezkedik a család :D

am. csak nekem vannak gondjaim a vid. lejátszásokkal netről? adásban nem tudom megnézni sajna

pilar ternera 2012.03.29. 09:47:10

köszi sixx, nagyon jó volt!:-)

jó lenne, ha senkinek nem lenne védettsége, mert már unalmas, de a beharangozóból kiderült, hogy a ceremónián T69 benyögi, hogy valakinek mégiscsak van. vagy talán pont az derül ki, hogy senkinek nincs?

Újtamásnak alapvetően igaza volt, csak szarul kommunikálta...

Noémi már tényleg nagyon fárasztó. 2 összefüggő mondat nem jön ki belőle, vadul kereste a "naív" szót, mikor Újtamással beszélgetett...

a dal jobb volt, mint vártam, főleg ettől a bandától, ennyi idő alatt. :)

mandruc 2012.03.29. 09:47:47

A videó elötti képen milyen jelmezben van már a muzsikus? Van olyan férfi, aki megvásárol magának egy ilyen blúzt??????????

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.03.29. 09:48:24

@Neretil: Lhet, hogy bunkó volt Tomi, de pl. Máté is azt mondta, hogy milyen dolog hogy valaki parancsolgat neki, ő nem bírja az ilyet.
Még sose volt főnöke? És nekem úgy tünt, hogy a dirigálás puszta tényével van baja, és nem(csak) a stílussal. Márpedig valakinek kell irányítani, a többinek meg elfogadni.

Ivan Berger 2012.03.29. 09:49:16

Sixx, az Acceptért cserébe védettséget kapsz, bár Udo bácsi azért hiányzik nekem.

pilar ternera 2012.03.29. 09:56:53

@Yooha: hát, azért 1 nap után, aki okos, az nem akar rögtön főnököt játszani.
az alkalmazkodjon, puhatolózzon, legyen megnyerő, kedves (nem nyalizós) és mérje fel okosan a viszonyokat.
ha rögtön így lép fel, akkor nem tudja felderíteni a viszonyokat, mert kénytelen mindenki vele foglalkozni.
nem jó taktika...

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 10:01:10

Nagyon jó lett a hogyvolt, szokás szerint! Köszi Sixx! :D

Valahol láttam a neten, hogy Broki farokszellőztetésének miértje egy "diszkrét" puki volt... Nem semmi a csávó, a kamerák nem nagyon zavarják! :D

Ditti82 2012.03.29. 10:01:47

@anne.shirley: Pókmajom mikor jött? Neki volt először védettsége, nem? A védettségben az a jó (szerintem), hogy ha úgy adódik, megszabadítanak minket Muzsiktól. :D

Lacka929 2012.03.29. 10:05:40

TerrorTominak ha lett volna esze, szólt volna Zenésznek, hogy kapja össze a családot, ha már ő a családfő, mert bünti lesz a dolog vége. A célját így is elérte volna (elkészül a nagy mű, nincs bünti), annak az idiótának is legyezgette volna a hiúságát, ami talán taktikailag nem is lett volna rossz, és a többiek se őrá orroltak volna, ha egyáltalán. Szerintem.

Lacka929 2012.03.29. 10:09:52

@gabCSIGAbcsi: Szerintem csak melege volt. Nincs akkora fing, amit ennyi ideig kell szellőztetni...

Vadkörte82 2012.03.29. 10:12:41

Borzalmas unalmas rész volt a tegnapi, TerrorTomira kíváncsi leszek, ezek szerint meg van győződve h a csajoknak imponált a főnökösködése..

Tegnapelőtti részben szerkesztői hiba folytán kiderült, hogy e
Elemző Hiperrel van (egy ágyban), kérdés Muzsikus már más szobájában penget v hotelen kívül..remélem az utóbbi...igazi antiférfi.

anne.shirley (törölt) 2012.03.29. 10:14:19

"Naiva hangjával libákat lehet terelni, de a rossz irányba" LOL

anne.shirley (törölt) 2012.03.29. 10:15:58

@Ditti82: Nem emléxem pontosan, de nekem úgy rémlik hogy az elején, legalább 3 cer. nem volt senki védett, akkor dobálták mindenkinek alízt, aki aztán a donnal összhangban potyogtatta aki nem tetszett. Vagy rosszul emléxem?

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 10:18:08

@anne.shirley: Elvileg a 16. részben volt az emlékezetes Pókmajmos védettséges párválasztó! Akkor az a 4. hét vége, addig nem volt ilyen védettség özön mint most! :O

blurdiamond 2012.03.29. 10:18:35

@anne.shirley: a 3. ceremónián Gabié volt az első védettség, így szórta ki Norbit (bár nem közvetlenül...)

anne.shirley (törölt) 2012.03.29. 10:20:54

Jól emlékeztem akkor, bár nem pontosan.

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 10:20:59

@blurdiamond: Ja tényleg! De az nem volt annyira felkavaró mint Pókmajomé! :D

blurdiamond 2012.03.29. 10:23:12

@gabCSIGAbcsi: nem hát :D Jennyke sírását leszarta a királyi udvar...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.29. 10:27:35

Mostmár beálltunk arra,hogy minden részben lesz egy Noémi faszság..

Az újtamásnál hamar kijött a gebasz. Ez nem jó, mert amúgy nagyon jól indult a lányoknál..

Ez a beépített gyerek meg annyira ronda szegény, hogy ehhez képest még elemző is jóképű.

Jó nagy kavarást várok mára.:)

nyílegyenes labirintus 2012.03.29. 10:28:09

Asszem teljesen elvesztettem a fonalat.
Lewis Hamilton-nak mipöcs a feladata, azon kívül, hogy néha becsámpázik a játékosok közé és közben nagyokat kussol? És ez mitől nehéz? Melyik agyhalottnak lenne ez feltűnő? És ezért védettség jár? Faszság...
szlovák, roma, feka megvan... kell még egy kínai, egy buzi, esetleg egy transzszexuális, és kész is a jó magyar termék.

Lacka929 2012.03.29. 10:29:32

@gabCSIGAbcsi: Na ja, nem tudhatjuk, miket esznek... (kivéve gülüszemű csirkéje) :)

kemény keleti kommentelő 2012.03.29. 10:30:43

VVBécinek és VVOlinak nagyobb kukija volt, mint ennek a Broki gyereknek. Sokat kell még nyújtania, hogy a nyomukba érjen. Színvonalban ég és föld a két műsor, zongorázni lehet a különbséget.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 10:31:11

@gabCSIGAbcsi: @beacska: és az jobb h Broki bróker?... közben meg valami noname fősulira jár? hát nemtom nem voltam még bróker hogy oda mindenkit beeresztenek-e de gyanús h nem...

Ditti82 2012.03.29. 10:32:14

@anne.shirley: Lehet, már ők is falramásznak/tak Muzsiktól és Meláktól. :D

Lacka929 2012.03.29. 10:33:57

L@gabCSIGAbcsi: Lehet, hogy most az a koncepció, hogy az elején van védettségözön, ezt megszokják az agyhalottak, majd ezt megszüntetik. Aztán majd nézhetjük, mit kombinálnak össze a kiesésre leginkább esélyesek, mert majd azt hiszik hogy, pedig már dehogy...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 10:34:08

@mandruc: igen az ilyen hippihobók szoktak ilyet viselni ő ettől vagányfiú

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 10:34:11

@nyílegyenes labirintus:
"szlovák, roma, feka megvan... kell még egy kínai, egy buzi, esetleg egy transzszexuális, és kész is a jó magyar termék." Buzi és/vagy transzi már esélyes N'Rico személyében... :D A roma ki? Muzsikus?

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 10:34:53

@jadebulgari: Mondjuk nem is tudom mit csinál egy (igazi) bróker! Bár lehet ők sem! :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 10:35:47

@Vadkörte82: Tomi a shopping miatt érzi magát a lányoknál bejövősnek :)

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 10:36:19

@Λατζκα: Hát ezzel teljesen összazavarják őket akkor... :D Mert most az van, hogy ők semmin nem gondolkoznak csak összeállnak kettesével és várják, hogy a védett kit szór ki! Ehhez aztán nem kell ész, szerencsére... És különösebben nem is izgalmas! :S :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 10:36:37

@gabCSIGAbcsi: ezen sírva röhögtem:) Az az arc, amikor megállapítja, h nem tud megmaradni......

@nyílegyenes labirintus: szegény viasathoz csak ők jelentkeztek, te:D

Én mondtam neked tavaly is, hogy jelentkezz, lenne egy normális legalább:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 10:38:10

@nyílegyenes labirintus: annyi a feladat h ne bukjon le h beépített... pl ha figyelmesen hallgat és röhög egy viccen, érted... :D amúgy igen ez egy igen gagyi védettség
@gabCSIGAbcsi: nekem Pít is igen langyosnak tűnik
a kis brokitól meghallgatnék egy 30 slide-os prezit a brókerek munkájáról

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.29. 10:40:56

újtamás nem azzal bacta el,hogy irányított tegnap.
ott vágta el magát,hogy utóbb odament a többiekhez számon kérni, amit a nonémi mondott neki, és gyakorlatilag nulla empátiával még újra csak betámadott mindenkit.
akkor kellett volna tízig számolni, és azt mondani,hoyg bocs, ha sok voltam, nem volt szándékos. (ennyi.)
ettől még nem lett volna kevésbé fickós.

Enrike a kis tejbetök képével meg hogy megjegyezte sértődötten a pandorán,hogy már vele nem is beszélgetnek...prájszlessz volt.

Edináék pedig jó lenne, ha már összevesznének, mert így unalmassá válhatnak (lsd. sehi-gergő a vv-ben) és ezzel a saját játékukat ássák alá.

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 10:41:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Igen?! Nem is tűnt fel! Biztos azért mert annyira össze van rakva a csaj! :)

Lacka929 2012.03.29. 10:43:57

@gabCSIGAbcsi: Na jó, de valami szórakozás nekünk is kéne. :)

Akkor legalább legyen egyszer olyan, hogy a védett választ először, és csak utána a többiek. Megnézném hogy rugóznak Krisztián szemei, mint Tomé, mikor Jerry kiszúr vele...

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 10:44:58

@Alfonzina: Igen, TerrorT ezzel kicsit javíthatott volna a megítélésén és korrekt is lett volna! Így meg csak még mélyebbre ásta magát... Enrico szegényem annyira szánalmas volt a Pandorán ahogy bedurcizott! :D Csoda, hogy nem bőgte el magát ott helyben! :D

Ditti82 2012.03.29. 10:46:17

@nyílegyenes labirintus: Tavaly a mixer Attilának nem jött össze.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 10:46:57

@jadebulgari: viszont:D

Szerintem, Tamás nem!

@gabCSIGAbcsi: pedig ő feltűnő, szerintem:) De tévedhetek is:P

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 10:47:07

@Λατζκα: Nah igen, az is kemény helyzet lenne! :D Mert akkor a nemvédett agyhalottak egymás között oldanák meg a dolgot, DE én azt is kinézem belőlük, hogy vki a védett mellé áll! :D

nyílegyenes labirintus 2012.03.29. 10:48:34

@gabCSIGAbcsi: hát, ott is van pár vonó, az tuti.

Ami műsor szempontból a tavalyi szériában szerethető volt, idén bizony hiányzik. Inkább megtöltik "különleges" emberekkel, mint inkább a játékra koncentrálnának. Ehhhh...

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Az kéne még nekem... :) (de kösz)

sawyer_15 2012.03.29. 10:56:16

Terror Tamás arra bazírozhat, hogy a forgatókönyvírók nem hagyják ki a lehetőséget, hogy maradjon a műsorban egy megosztó, erős személyiség, aki belemegy a konfliktusokba, és határozottan felvállaja a közösségitől eltérő véleményét is. (Lásd tavaly Pókmajom folyamatos támogatását...)
Ez persze messze nem elég a végéig.

Az első napi pozitív bemutatkozása után (kb. mindegyik csaj megkedvelte, Alexával szinte megegyezett a támogatásról) viszont nagyon rossz húzás volt a tegnapi. Sokkal kockázatmentesebb utat kellett volna választania, különösen a küldetése fényében, nem tudhatjuk, hogy azt hogyan fogják felhasználni a szerkesztők.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 11:03:35

@jadebulgari: itt mindenki csak jól szolizott:D

@nyílegyenes labirintus: igen, határozottan az kellene (szívesen:D)

Lacka929 2012.03.29. 11:05:14

@sawyer_15: Az is lehet, hogy időközben rájött, hogy a taktikája nem volt a legjobb, és elültette a bogarat a szlovák csaj fülébe a védettség esélyéről. Ha a csaj továbbadja, és ettől befosnak a többiek, még jól is kijöhet a dologból...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 11:10:44

@Λατζκα: szerintem, arról nem beszélhetne, még említés szintjén sem, pont ezért nem volt jó ötlet.

@jadebulgari: látnál engem, h milyen hófehér vagyok, rám nem mondaná senki:D

zoltano21 2012.03.29. 11:14:54

Muzsikus Kulagép gúnyája bűntet. Először a Pandorán vett fel valami nagyon gáz Union Jack-es felsőt, de még azt is tudta überelni az előadáson viselttel.

Ja. és szerintem tutira ő fingott be a szobába, csak megpróbálta rákenni az északi szomszédok VV Verájára...

Lacka929 2012.03.29. 11:15:03

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Pont azt mondom, hogy nem védett, de azt mondja, hogy nem tudhatják a többiek, hogy védett-e vagy sem. Szerintem kétséget ébreszteni nem tilos, csak az, hogy a védettséget explicite elárulja. Talán még az se tilos, hogy a nem védettséget elárulja, aki bejön. Legalábbis eddig még nem hangzott el, hogy "Ha elárulod, hogy nem kaptál védettséget, akkor számodra azonnal véget ér a játék".

Dick Francis 2012.03.29. 11:25:48

Komolyan, szerintem a Krisztiánnak kezdeti Tourette-szindrómája van. Ez az kényszeres szemforgatás, szemöldökhúzogatás, grimaszolás egy az egybe annak a kezdeti tünetei.
www.otvenentul.hu/egeszseg/11801

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 11:30:05

@Λατζκα: lehetséges, de nekem akkor is az jött volna le, h márpedig neki nincs, mert különben nem menőzne itt a pofámba, de én nem vagyok szlovák, Noémi:P Nem tudhatom, h ő mit "gondolt":D

JOKKA21 2012.03.29. 11:34:25

Alexát és Edinát reggeltől-hajnalig sunáznám.

nyílegyenes labirintus 2012.03.29. 11:38:59

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Ha ezen múlik a boldogságod, végül is van akkora összeg amiért beállok oda bohócnak. :D
Viccen kívül, mennyi lóvét kapnak a játékosok? Van erről info? Kapnak egyáltalán?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.29. 11:40:38

újtomi: - honnan tudod,hogy nincs védettségem?
noémi: - nekem biztos párom van..
újtomi: - de ha védettségem van,akkor hiába van biztos párod, és ha beállok mögéd...
noémi: - ki akarsz golyózni?

pfff. ez a nő tényleg nagyon hülye.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 11:43:27

@nyílegyenes labirintus: nem ezen múlik, de ez is hozzátenne egy kicsit:D

Ha egy VVnál kapnak, akkor talán itt is, bár itt a reptetés, hotelezés, stb.....Nem tudom:P

@Alfonzina: végül is tök mindegy, mert akkor is bent marad Noémi, következő körre meg kerítene valakit.

Lacka929 2012.03.29. 11:46:48

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Hát van olyan hülye az a Noémi, hogy ha beáll mögé védettséggel ÚjTomi, akkor ő feláll és elindul kifelé...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 11:48:23

@Λατζκα: jaja, és még meg is sértődik közben, mert éppen ráér:P

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.29. 11:51:26

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát ezt mondom.:)

egy hétre előre tervezni itt meg lehetetlen, hiszen sosem tudni ki jön be, és az hogyan forgatja fel a viszonyokat.

JOKKA21 2012.03.29. 11:53:20

Sunák!Metroszex szépfiú hejjespasee Ríkó jön be nektek?Vagy az egzotikus Hamilton (h)Omár?Esetleg a tekós kopasz vagány macsó Tamás?Vagy a makogó Melák?A sármos babaarcú Broki?Vagy a csendes gyilkos tekintetű Levente?

f.fredericks 2012.03.29. 11:53:52

Shit! HV alapján eddig ez volt a legjobb rész, és pont erről maradtam le.
Na sebaj TAAHM helyett majd ezt fogom csekkolni, így ma este ÉH minimaraton lesz a program.

The Game 2012.03.29. 11:55:45

@jadebulgari:

Konkrétan dr. Major Máté a PPKE-ÁJK-ról.
Az talán nem vmi noname fősuli.

shimizu 2012.03.29. 11:57:33

@Papucs Orrán Pamutbojt: plíz! Honnan van az avatarod? Ill. ki van rajta?

mézescsók 2012.03.29. 11:59:40

@inmemancsi: Niki úgy hazudik, mint a vízfolyás. Hogy Meláknak és a Pandorán teszi, az még érthető is valahol, de nekünk nézőknek is folyamatosan. Hol arról beszél, hogy Melákkal marad, mert tudja kezelni és Ők jó páros, majd ugyanabban a műsorban nekünk mondja, hogy lecseréli. Eldönthetné már.A szövegeiből nagyon úgy jön le nekem, hogy Tomival akár párt is alkotna, de valószínűleg nem tudja, hogy az már megállapodott Alexával.

@szepi79, első ezen a néven: Ha eksönre vágysz, nézd meg a Viasat3-on az Éden Hotel2 menűpontot, kattints az Éden Extrára és válaszd ki az Éden Extra 13. adását. Annak a végén van eksön, mármint ha ilyesmire vágytál és nem nappal van. Ennél "vadabb" akció még nem volt, de akadt benne "romantika (imádlak, jó hogy vagy nekem így is, úgy is - mondta Máté), némi kézimunka Edinától, valami mozgás a közös takaró alatt (a másik poki a földön), stb.

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Elég jól lehet látni, bár szerintem ezt kiveséztük már rendesen.

@Hooshee: Tominak elég, ha egy csajt begyűjt, amit meg is tett (Alexa). Ricónak meg kellett volna kedveltetnie magát a lányokkal, de meg se moccant ezügyben.

@beacska: Eddig csak a négus gyereknek ígérték be a védettséget Enriconak és Tominak nem! Persze még bármi lehet.
Nekem is tetszik ez a beépített emberes ötlet. Mondjuk vigyáznia kell arra, hogy ne árulja el, érti mit mondanak mellette a vendégeknek nevezett játékosok, de mennyi infót összeszedhet már!!!

@Yooha: Nagyon egyetértek veled a vezetőszerepes véleményeddel. Közös feladatnál óhatatlan, hogy legyen valaki, aki összefogja a dolgokat és úgy is kezdődött, hogy kiosztották a szerepeket: Te írod a zenét, Ti a szöveget, stb., csak a stílusával volt baj, mert akkor nagyon átment őrmesterbe!
Egyébként elég nagy arca van a fazonnak, de korrekt volt, hogy odaállt a többiek elé és rákérdezett, hogy mi a baj, de senkisem mondta meg face to face, hogy vegyél vissza magadból cimbora. Ezt csak Noémi mondta neki még előzőleg. Az a Noémi, aki ugyancsak észrevehetné már magát, mert lassan nem lesz akkora tükör a hotelben, amelyikbe beleférne. Szent meggyőződése, hogy Ő szép, jó színésznő, remek táncos és általában közkedvelt.

JOKKA21 2012.03.29. 12:02:01

Vagy a muzsikus ózdi Kulabá?Ózdi hős után ózdi Kulabá.:D

BiP 2012.03.29. 12:05:30

@Alfonzina: Ettől még nem hülye. Abban a hangnemben simán fenyegetésnek hangzott, nem logikus levezetésnek. Hiszen csak szólt Újtominak, aki egyből visszatámadott egy ilyennel.

nyílegyenes labirintus 2012.03.29. 12:05:46

@JOKKA21: Ózdi? Nem olaszliszkai cigánygyerök?

JOKKA21 2012.03.29. 12:07:12

@nyílegyenes labirintus: De, megyét eltaláltam.:D Akkor ózdi hős után, olaszliszkai muzsikus Kulabá.Éljenek a borsodi celebek.:D

sawyer_15 2012.03.29. 12:11:26

A két új srác küldetésével kapcsolatban az egy érdekes megoldás lenne, ha a lányok arról szavaznának személyenként, hogy maradjon vagy menjen. Tehát nem választani kell, hanem két igent, két nemet is lehetne mondani. Ha mindkét srácnál több a "ne maradjon", akkor a fiúkat szavaztatják meg, hogy ki maradjon, védettséggel persze, hogy érdekes legyen. Ha mindkettő marad, akkor lenne egy hétfős párválasztó... Kicsit színesítené az eddigieket...

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 12:12:50

@mézescsók: Nincs az az Alexa még letisztázva TerrorT-nek. Rico is beszélt már a csajjal összetartás ügyben, deaz még határozatlan. Ettől függetlenül CRonaldó nem csipkedi magát túlságosan, lehet hogy Pít mögé akar állni :-)

mézescsók 2012.03.29. 12:13:07

@Alfonzina: Új Tomi nem Alexával beszélte meg, hogy lesznek egy pár? Még tegnapelőttről dereng valami ilyesmi.
@JOKKA21: Muzsikust és Pítet már le is írtad?
Nekem egyébként, ha visszavenne magából, Tomi bejönne. És talán Broki, ha kevesebbet inna, bár az utóbbi pár napban nem itta mattrészegre magát.

Más: A hölgyek most rettenetesen könnyen vannak ott a hotelben, de gondolom, hogy jövő héten majd új csajokkal árasztják el az édent. Igazi cirkusz akkor várható, mert a nők kegyetlenek tudnak ám lenni, ha a pozicíójukat veszélyeztetve látják! Még Alexát sem fogadták be, pedig pasitöbblet van, hát akkor még mi lesz?

mézescsók 2012.03.29. 12:18:07

@Pácsó Ármándó: Amikor Alexa sopánkodott neki, hogy Őt itt senki sem szereti és egyedül van, akkor ajánlotta fel Tomi a páros dolgot. Én logikusnak találtam, de igazad van, nem hűségeskűt tettek.
Rico meleg lenne? És Pít is? f.fredericks már tudja, hogy én a "más" ízlésűeket nem ismerem fel, de azért nem gondolnám. Mindenesetre érdekes fordulat lenne és élvezném!

JOKKA21 2012.03.29. 12:18:25

@mézescsók: Pítet elfejtettem.Ha értékesítési igazgató, akkor jól kereshet és ártatlan kiskutya tekintete biztos bejön nektek:D Muzsikust írtam.

mézescsók 2012.03.29. 12:24:16

@JOKKA21: Ja, csak később említetted, én meg az első hsz-det olvastam akkor még csak. Egyébként talán van annyi pénz, amennyiért hajlandó lennék férfinak tekinteni, de rettentően sok!!!

mézescsók 2012.03.29. 12:25:29

@mézescsók: Mármint Muzsikust. 25 milla nem elég!

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 12:25:59

@mézescsók: Ricóval és Píttel csak poénkodtam, nem hinném hogy langyik, legfeljebb néha úgy viselkednek. Tudom, hogy Tomi2 beszélt Alexával, de Ricó is beszélt vele a páralkotásról.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.29. 12:26:36

@mézescsók: több vasat is tart a tűzben, de az esti performansz után lehet,hogy padlót fog végül..

@BiP: de, ez a nő hülye, és nem feltétlenül csak a tegnapi párbeszéd miatt, hanem a csákk noriszos közjáték miatt is pl.., vagy a lerugom a pít fejét dolog miatt... arról nem is beszélve,hogy aki nem tudja,hogy mit jelent a vádli szó, (főleg büszke határon túli magyarként) az minden, csak nem okos.

f.fredericks 2012.03.29. 12:29:38

@mézescsók: volt egy főnökasszonyom, aki a fülükről megismerte a másokat. Beajánljalak hozzá továbbképzésre?

Sztem Rikó nem meleg, csak trendi. Százával rohangálnak az ilyen srácok a pesti éccakában.

Pít már neccesebb.

Ivan Berger 2012.03.29. 12:33:08

@Alfonzina: tótnak vallja magát, az egyik nagyszülő magyar csupán

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 12:40:47

@jadebulgari: Mindenki lehet dr. aki tud másolni :-)

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 12:53:50

@Pácsó Ármándó: :D Meg aztán a jogi doktorság... Az egyik jogász barátnőmnek mondtam felháborodva, miután ők ugye automatikus megkapják a dr-t a diplomával, hogy ez mekkora sz@rság már, mert én ugyanannyit (ha nem többet...) küzdöttem a műszakis diplomámért mégsem kaptam mellé dr-t... mire ő: "Hát ez már nagyon régóta hagyomány!" ... jah akkor boccs! :D Kb ennyit erről a dr-ről! Nem f*som le a bokámat tőle, ha nem gond! :)

LoveMy 2012.03.29. 13:00:59

@gabCSIGAbcsi:
de legalább nem Edina előtt eregetett, és volt olyan diszkrét, hogy elhessegette a ködöt, mire megérkezik Edina!
És nem úgy, mint a kulabá Mjuzik, aki simán Hiper előtt rottyantotta szét a szobát! :D

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 13:02:35

@LoveMy: Persze! Ilyen szempontból teljesen korrekt! :D Kulabá meg inkább ráfogta FSZK-ra a dolgot! :D

2012.03.29. 13:07:19

@jadebulgari: Éreztem, hogy igényled a támogatást :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 13:08:02

@szerivan: nagyon jók a megérzéseid, gyere adok egy kis csokis mogyit :) pszt eldugtam :)

genevieve 2012.03.29. 13:12:44

@jadebulgari: ahogy az minden tisztességes és becsületes magyar emberhez illik, aki még soha nem hazudott:-)

2012.03.29. 13:13:37

LMZ csúnya szegény, gonosz arca van, Omár sokkal jobban néz ki.

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 13:16:40

@szerivan: Láttad LMZ riportját a végén? Elismerte hogy rosszul taktikázik, hogy nagy fába vágta a fejszéjét és csak néz, mint a moziban

2012.03.29. 13:18:08

@Pácsó Ármándó: Extrában volt? Nem láttam.

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 13:20:31

@szerivan: Aha. Én csak Inkvizítornak hívom: no érzelem, no empátia, gonosz arc, még Hiper sem idegesíti fel :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 13:29:46

@Pácsó Ármándó: pedig nem tűnik ez nekem annyira agysebész játéknak csak azt nem látja szegény hogy barátkozni meg ügyeskedni kell de hát ugye aki azt hiszi bemegy a sült jolán meg majd a szájába repül az persze hogy csak nézeget

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 13:33:00

@dr. genevieve: ó tudnék mesélni a mai napomról, akkor az a 3 akivel ma összeakadtam nem doktor :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 13:33:12

@The Game: tudtommal még tanul a gyerek, tehát nem dr.

Amúgy meg a jogász képzés a PPKE-n egy vicc, csak mondom. Mindenki jogász lesz, aki ott elkezdi. De persze magasabb szintű, mint a Károlin.

@gabCSIGAbcsi: régen volt értelme, ma már nincs. Viszont vannak olyan munkahelyek, ahol senki vagy a dr. előtag nélkül:(

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 13:39:29

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: köszönöm szépen :)

mézescsók 2012.03.29. 13:39:58

@Pácsó Ármándó: Alexa, ha nem vigyáz, még a legkapósabb nő lesz az édenben!
@Alfonzina: Mást nem tehet, mint helyezkedik, de tényleg necces.
@f.fredericks: Akarom én annyira tudni?
Most azt hiszem nem.

LoveMy 2012.03.29. 13:41:03

Az Extrában Hiper annyira piás volt, hogy kivételesen, most is sokat beszélt, vagy még többet Noémi, Alexa, Pít és ÚjTomi társaságában monológozott, egyszer csak ÚjTomi rászólt elég pikírt módon, hogy minek magyaráz ennyit. De aztán Hiperre rátört a kangörcs és azt mondta, hogy neki egy közepes farkú fiút vigyenek be, mert a nagy farok nem fér be...
:D
Másnap Hiper ezt végigröhögve - zavarában - kommunikálta le a nézőknek!

nyílegyenes labirintus 2012.03.29. 13:41:14

Index főoldalon az ÉH cím mindent visz!

"Szlovák fingszag a mexikói budiban"

zseniális :)
Sokkal több úgy sem történt tegnap, a lényeg tökéletesen benne van.:)

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 13:45:20

@nyílegyenes labirintus: XD

@LoveMy: Ezért mondom, hogy itatni kellene Hipert!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 13:46:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: amit írtál suliról
@dr. genevieve: sőt lehet h nem is ember...
@mézescsók: sőt ha esze lenne kihasználná a sok tengődő pasi töketlenségét vagy simán minden maga mellé állítaná és kidobálná a nem kellőt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 13:49:15

@jadebulgari: ez a személyes véleményem, h ismerem az ottani jogászokat, márpedig ugye ismerhetek jó párat:P

Mik, ha nem emberek?:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 13:51:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: mik? hát nem tudom még emberszabásúnak sem neveznék minden esetben minden áLampolgárt akivel dolgom akad itt-ott

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 13:55:59

@jadebulgari: közlöm, h ma olyan világban élünk, ahol ők az "emberek" és nem te:( Lásd a tegnapi, mai főhíreket!

Hajrá Anikó!!!!!!!!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 14:06:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: én még drukkolni se tudok senkinek annyira jellegtelenek vagy ellenszenvesek jöhetne már valami belevaló játékos

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 14:09:52

@jadebulgari: én várom azt a cuki pasit a fényképről:P Remélem, nem csak "látogató" volt:)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.03.29. 14:52:47

Engem Naiva húzódozása már baromira idegesít.

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 15:03:15

Én a "rókákat" takarítattnám fel Omárral, akkor biztosan jól megismerné a bentlakók szokásait :-)
Amúgy lehet, hogy jó arc lesz. (Ádide á didit)

LoveMy 2012.03.29. 15:07:47

@RAMBO:
Akkor te lehet, hogy lemaradtál!
;)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 15:15:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: az ki? és még egy doktor? úristen már így is sok van "belőletek" de remélem te nem nézel ki pirospozsgás felpüffedt fejű alkesznek mint "egyesek"

LoveMy 2012.03.29. 15:20:24

@RAMBO:

hogyvolt.blog.hu/2012/03/27/eden_hotel_2x13_elo_kibeszelo

Utolsó kép: Máté MINDENT eláruló ábrázatáról, amikor az esti eksönről mesélt!

LoveMy 2012.03.29. 15:24:52

Újabb forró percek!

www.radiototal.hu/sorpio-miatt-kerult-veszelybe-eden-edina-eden-hotel-2

Milyen érdekes, hogy a két férfi meg sem mozdult!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 15:37:22

@dr. foxglove: eddig is az voltam

Öhm, az első éden partin volt egy nagyon helyes pasi Alizzal, na, azt várom:D:D

@jadebulgari: legyél már te is doktor, mindenki lehet az:D

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 15:40:51

@LoveMy: Lehet, hogy az Éden Hotel átmegy Survival-ba?
Noémi van olyan férfias természetű, hogy lerúgja a skorpió fejét, pedig be is csempészhetnék Edinával Muzsikus pipere cuccai közé, mint a következő csínytevésüket :-)

fofofo 2012.03.29. 15:42:41

Szerintem Edina tényleg úgy tervezte, hogy szex nélkül végignaivkodja az egészet, végül is a szereplők többsége tavaly sem szexelt. Csak aztán jött Máté, meg a hormonok. Én elhiszem neki, hogy tényleg küzd saját magával. ha az anyja nem is nézi meg a műsort, az anyja barátnői meg fogják, aztán az orra alá dörgölik. Közben meg ráugrana a pasira.. Sz.r ügy. Ha meg ebből a szempontból nézzük, akkor kiderül, hogy Máté nem tutyimutyi vagy papucs, hanem csak empatikus.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 15:44:08

@Pácsó Ármándó: azért annyira ne ijedjünk meg az állattól, ha nem nyúlsz bele, akkor semmi bajod nem lesz, sőt, ő jobban fél tőled...:)

Amúgy meg a legtöbb skorpió nem halálos. Persze attól még nem próbálnám ki természetesen.

mézescsók 2012.03.29. 15:48:26

@LoveMy: Ráadásul nézd meg a Viasat3-on az Éden Hotel2-ben az Édes Extra 13. adásának a végét, de ezt ajánlottam már egyszer az érdeklődöknek.

mézescsók 2012.03.29. 15:48:58

@mézescsók: Ja, az Éden Extrában az édes perceket.

foxglove (törölt) 2012.03.29. 15:56:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: szerintem sejtem, kire gondolsz, én is nézegettem a képeket, de ha jól tudom, ő a szerki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 15:59:06

@dr. foxglove: az a helyes, fekete hajú? Csak mert azt a képet igen hamar leszedték az oldalról:)

nosce 2012.03.29. 15:59:23

Hajrá dr. Féltengely !

foxglove (törölt) 2012.03.29. 15:59:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: én barnára emlékszem... megkeresem a fb-ját, hogy én kire gondolok?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 16:03:32

@dr. foxglove: jaja, de nem tudom, h felkészültem-e a csalódásra:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.29. 16:06:12

Összehasonlítva az első szériával, a mostani zenélés sokkal jobb volt. Élveztem. Bár Póki "ööáááúúúúauaaaa" rikoltásai utánozhatatlanok.

Furcsa, mennyire más a brigád. Az elsőben mintha több lett volna a többséggel szembemenő. Vagy csak a végén tűnt úgy?
Itt lehet, hogy szervezkednek, játszanak, de mégis úgy tűnik, mintha mindenki alapból nyaralni jött volna. Nincs az a véresszájú köpködés folyton folyvást, ami ott ment. Jön valaki, igyekszik betagozódni n+1. morzsaszedőként, aztán folytatódik tovább Giliganék nyaralása a szigeten.
Kíváncsi vagyok, Tetkós be tud-e kavarni.

Illetve, alapból, ma HÁROM KIESŐ LESZ?
Poén lesz, ha Kírát ma hoznák vissza, jackpotként az egyik magányos lakónak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.29. 16:07:07

Itt mindenki doktor lassan?
Egy bolond százat csinál, trallala.... :D

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 16:11:00

@neccharisnyás útonálló: Omárt még nem aktiválják, csak 2 kieső lesz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 16:17:17

@dr. foxglove: most utállak:D Kit várjak így????

@prof. szerivan: semmi kandidátusi cím?:)

@Pácsó Ármándó: gondolod?:D Én beraknám védettként:P

nosce 2012.03.29. 16:20:15

dr. Féltengely jöjjön össze dr. Kyrával, most !

foxglove (törölt) 2012.03.29. 16:21:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: de nem jobb így, mintha a finálé napján jöttél volna rá, hogy ő bizony nem jön?

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 16:30:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: "gondolod?:D Én beraknám védettként:P"

8 fiú - 5 lány, nem vagy te egy kicsit telhetetlen? :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 16:33:31

@dr. foxglove: valakinek ezt is kell kapnia:) (amúgy köszönöm, h megkerested, csak azt nem tom, h h találtad meg:D, csak nem értem, h akkor miért törölték azt a képet?)

@Pácsó Ármándó: gondolkodásra késztetném őket, több játékost lehet kivinni:D Egyébként pedig az Édenben minden megtörténhet:D

foxglove (törölt) 2012.03.29. 16:36:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: úgy találtam meg, hogy édenes szpoilerekre vadásztam. találtam is néhány kisebbet, de azt már tényleg megtartom magamnak.

Kallisztó 2012.03.29. 16:43:17

Valamit kellene csinálniuk a szerkesztőknek mert ez egyre unalmasabb. NIncs itt se izgalom, se feszültség, vagy csak én nem tudok azon izgulni, hogy kinek a szele csapta meg Hiper orrát? Amikor már fingós snittekkel próbálnak szórakoztatni egy elvileg taktikai játékban, akkor ott valami nagyon félresikerült.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 16:46:35

@Kallisztó: remélem, Mátét is láttad, egy élmény:D

@dr. foxglove: persze, nem gondoltam, h itt:)

Psy85 2012.03.29. 16:49:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: ööö azért óvatosabban bánnék a szavakkal, 300an kezdtük az évfolyamot anno, ebből 60 kapott diplomát, szóval nem lesz mindenki jogász, aki elkezdi... És a képzés sem vicces, kicsit sem... Az pedig, hogy te milyen Pázmányon végzett emberkéket ismersz nem indok arra, hogy az egész egyetemet fikázd. Minden egyetemen végeznek hozzá nem értő idióták, igen, még a tiéteken is.
Máté amúgy most végzős az egyetemen, szóval még nem dr.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 16:57:04

@Psy85: kizárólag a jogi karára gondoltam, nem a többi szakra. Tőlünk például rengetegen mentek át oda, ami azért jelent valamit, de persze nem akarok ezen vitatkozni. Mindenhol van ilyen is, olyan is, persze. A képzése viszont az "átmentektől" hallva tudom/gondolom, h milyen a miénkhez képest. Nem kell, h magadra vedd!

Bejni 2012.03.29. 16:58:49

@Psy85: mint a PPKE-JÀK zàróvizsgàzó hallgatója, abszolút, teljes mèrtèkig egyet èrtek!!! Nem kispista az egyetem, egyàltalàn, ès igenis küzdeni kell azèrt, hogy odakerüljön a nevünk mellè az a dr.

Psy85 2012.03.29. 17:00:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: én is a jogi karról beszélek, mivel ott végeztem :) és hidd el nem tapsikolva, könnyedén (és nem, nem azért mert hülye vagyok :D)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 17:03:17

@Psy85: @Bejni: jó, akkor a TI karotok a legszuperebb. Minden elismerésem nektek, elhiszem, h megküzdöttetek érte. Én is, itt:) Téma lezárva, mert igencsak off már.

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 17:03:18

@Bejni: Más helyeken is küzdeni kell a diplomáért, mégsem jár automatikusan dr... Ennyi erővel minden egyetemi diploma mellé járhatna! ;)

Sok sikert a záróvizsgához! :)

Psy85 2012.03.29. 17:08:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: pont ilyen intelligens válaszra számítottam :) és hajrá Bejni! (és Melááák!!)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 17:08:21

@gabCSIGAbcsi: valahol ez már tényleg csak hagyomány. Annak örülök az utóbbi évekből, h pl a gyógyszerészek megkapták a dr-t. Meggyőződésem, h nekik többet kell tudni, mint nekem!

Hajrá Anikó!!!

Bejni 2012.03.29. 17:09:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: kicsit talàn túlzol:-D. Szerintem mindenki küzdött èrte, kivève a Zuramat, de ő szivacsagy;-) off vège.

Bejni 2012.03.29. 17:11:11

@gabCSIGAbcsi: köszi :-D
hajrà Màtè(ha lenne mèg Pedró, őt ìrtam volna)

Thera 2012.03.29. 17:16:01

A mostani Dánban van egy Transznemű....

f.fredericks 2012.03.29. 20:17:01

:)
A tegnapi Éden Extra vége, naggyon komoly volt.
Hiper ott van. Noéminak meg nem nagyon tetszett, hogy megszekszualizálták a kecskéjét, gyorsan meg is vágták a szerkik, mert nem kell több dráma.

nyílegyenes labirintus 2012.03.29. 20:23:59

@mimózA: Mármint a fingszagú mexikói budiban? Erről nincsenek egyelőre információk, hogy ők lennének a felelősök. :)

tryclops 2012.03.29. 20:48:53

@sixx! Hol az élő kibeszélőnk, hé! :)

2012.03.29. 20:54:12

@dr. péhádé tryclops tryclopsius: Most védi a doktoriját, nem ér rá.

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.29. 21:12:50

megcsúsztam, van már új poszt!

beacska 2012.03.29. 22:32:34

VIVA ANIKÓÓÓÓÓ!

...és kivágta, mint a taknyot!!!

add meg a jelszavad 2012.03.29. 22:42:47

belátom
én állomásnak írom az álomást, ha már
álamfő sem vagyok

add meg a jelszavad 2012.03.29. 22:47:49

@sixx: 'eszedbe juthatna már bizonyos ban-ok feloldása
süti beállítások módosítása