Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x15

2012. március 29. 09:30 - sixx

T69.2 ma már beereszti a levegőt(?) a lábai közé, a végtagokat a modelliskolában tanított első beálló póznak megfelelően "egy db egyenes - egy db 30 fokban jobbra ki, lábfej kifordít, testsúly az egyenesen" helyzetbe rendezte a karbantartó, viszont a skin a héten harmadjára vállalható, lehet ez volt az a hét, amikor a sztájliszt kimenőt kapott. Titkok napja van ma, szövevényes történeten kell átlátni. Dér Heni és az autotune nagyon vár valakit.

Broki reggel Krisztus-pózban ásít az ágyban, ragadós a dolog, Noémi és Alexa is tátott szájjal oroszlánkodik a kamerába, most meg már én is, basszameg. TetkósTamás pinkbe öltözik, ha valaki azt mondta neki, hogy jól áll neki, az egy nagyon gonosz ember, csak szólok. Műanyag a mödanszié mellett edzi a hasát az ACDC Thunderstuck című nótájára, de csak kicsit, mert menten megszólal a Smooth Criminal egyik feldolgozása valami punkzenekartól, ez a tévé csodája kérem szépen, a folyamatosnak tűnő beszélgetés úgy lett összevagdosva. Tetkós kámingáutol, az előző nőmet ugyanattól a plasztikai sebésztől vettem aki téged rakott össze. Na, az a kurva engemet kizsigerelt, szóval én tuti nem lennék beléd szerelmes. Melák bezzeg szerelmes belém, hallod, mondja Pokahontasz.

Tetkós várakozó álláspontra helyezkedik, épp időben, mert megjön Melák, aki szerint a játék új szakaszában járunk, és Műanyag úgy váltott habitust, mint más gatyát, ez pedig veszélyes. Nem biztos, hogy Műanyag az ideális pár nekem, mondja Melák, és közben a felső ajkát ráapplikálja az orrlyukára, ezzel fel lehetne lépni a vándorcirkuszban. ÚjPéter és a csicskája, Ríkó a párválasztás miatt aggódik, a többiek öltöznek. Nabazdmeg, újabb lakó gyön, Omár, aki félig magyar, félig guineai, ennek megfelelően kreol bőre van, de még mindig világosabb, mint a szarrá szolizott Pokahontasz. Felszolgáló a szakmája, a lányok őt szeretik, ő meg a segget és a csöcsöt. Nem érdekli a konkurencia, mert nem buzi, viszont megszólalásig hasonlít Lewis Hamiltonra.

Jézus fasza, mit csináltak a karbantartók Pinokkinával? Olyan kék selyem kezeslábast adtak rá, amilyet eddig el sem akartam képzelni, hogy létezik, a segge akkora benne, mint az enyém, hozzá a haját laza kontyba tolták, valahogy így nézhet ki egy unatkozó mexikói irodista, ha a helyi dokkbicsbe indulva kicsípi magát. Omár nem csak úgy bemegy a hotelbe, hanem beáll a személyzet közé, és ha nem bukik le, akkor védettséget kap. Több esélye van, mint a tavalyi évadban annak a csávónak, aki koktélokat kevert a pultban és minden viccen röhögött. Nem lehet tudni, hány napig tart a küldetés, majd szólunk, mondja T69.2, Omár meg viccesen benyögi, hogy ha tetszik a meló, tán még maradok is állandóra. Na, be is jön Juan társaságában, Noémi ki is szúrja magának, milyen helyes, mondja, és angolul megjegyzi, hogy nice boys. ÚjPéter szerint Omár Thierry Henry futballistára hajaz, Noémi a Hamilton-tábort erősíti. Omár körbejár, majd balra el.

Délután, punnyadás, Melák be van fosva, engemet itten le fognak cserélni. Juan hozza a borítékokat, Pandora lesz, negyven fokban. ÚjPéter csak azt akarja megkérdezni valakitől, hogy milyen volt leenni a faszáról a banánt. Ríkó érdeklődik, hogy ezt el szokás viccelni, vagy fullkomolyba' kell nyomni. A készülődés alatt Melák villant egy lusta pöcst, Naiva meg zuhanyozna, de Broki nem hagyja, beáll mellé a koszlott kádba és közösen vizezik egymást évődő stílben, majd amikor Naiva törülközője már csuromvíz, Broki kiszáll, és elviszi az egyetlen szárazat, ez ilyen játék, vagy hogyismondják, két szerelmes között. Ami ennél sokkal ijesztőbb: ÚjPéter úgy mossa Noémi haját, mintha az anyja lenne.

Leülnek, a szponzorvirágot most nem hajba, hanem ruhára tűzik, Műanyag a szerencsés. Melák, rivális neked a Tetkós? Nem, egyelőre nem mer senki itten Műanyag párja lenni, mert zabolátlan kanca az, bizony. Alexa, fasznak siránkozol állandóan? Mert leszartok, oszt csak az italba tudok menekülni. Nem eléggé, mondja Kulabá. Tetkós húz egy stratégiait, én bezzeg védem, meg támogatom, ti meg nem, csak mondom. Hiper tanácsa az, hogy Alexa élvezzen, és ha már nagyon élvez, majd jönnek a többiek is és beszállnak. Aztakurva, a Viasat tényleg csak a softcore verziót vetíti ebből a műsorból. Tetkós, kivel tudod elképzelni a játékot a döntőig? Így, egy nap után? Senkivel. De kivel? Valakivel. Műanyag sokat mondó arckifejezést gründol a fejére.

Hiper, Kulabával sokáig viheted? Aha, hazudja, de néha félek tőle, amikor például összeszarja a szomszéd budit. ÚjPéter, tartasz Tetkós megjelenésétől? Nem, a külseje nem zavar, de az agya igen. Priceless. Műanyag, Tetkóssal végig tudnád vinni a játékot? Pokahontasz kicsit kiakad, faszom, mer' beszélgetek vele? Melák orrcimpája megrebben, VÁLASZOJJÁ' DE RÖGVEST. Egy napja van itt, nem gondolkodom ilyeneken, nem ő a bétervem. Melák a námbörvan. Kulabá, kit hagynál bent, Ríkót, vagy Tetklóst? Ríkót. Vagy Tetkóst. Apád faszát, válaszolj. Mismásol folyamatosan (VV Fecó kedvéért: mellébeszél). Ríkó szerint Tetkós az új családtag, és ő el van felejtve, mert bandázik ÚjPéterrel. Na, ennyi vót.

A Pandora után Melák összefoglalja az eseményeket, azért baszlattatok engem meg Műanyagot, mert Tetkós velünk van a legjobba'. Azér'. Műanyag figyelmeztet, hogy Tetkós meg majd jól kiválaszt magának egy olyan párt, akivel nem is beszélt eddig, mert rafkós. Micsoda faszság már, hogy ne beszéljünk már az újfiúval, mondja Kulabá, és kénytelen vagyok igazat adni neki. Mennek pancsolni, mármint azok, akiknek nincs víziszonya, mint Pokahontasznak. Omár hozza az új levelet, és attól tart, hogy majd megállítják az agyhalottak, hogy te, fiam, te kurvára nem tűnsz helyinek, de erre SEMMI esély nincs, vagy azért, mert erre utasítják őket, vagy mert ennyire idióták. Na, ma kapnak egy feladatot, egy nótát kell összerakni, mindenkinek részt kell venni a dologban, Alexát sem lehet kihagyni belőle. Irány a nappali, ahol pár hangszer várja őket.

Tetkós, ki tudja miért, úgy gondolja, hogy ő itten a jani, és csendre int, beszéljük meg, ki, mit, mikor, hogy, DE AZONNAL. Barátom, az a kis jóindulat, amit kivívtál magadnak, ebben a pillanatban lett oda, csak mondom. Kulabá a kamerába pont ezt mondja, faszt pofázik, egy napja van itt. Kiosztják a szerepeket, pörgős nyári slágert írnak. Kulabának nagyon nehéz dolga van, mert ő profi. Alakul a szöveg, az egyik sora valami olyasmi, hogy "minek kellenek a hódítók ide", ami Kulabá szerint nagyonjó, pedig ő is hódítóként kezdte, csak ezt hajlamos elfelejteni. Tetkós erre beszól, hogy ez azért méretes faszság és geciség, és valahol igaza van, Alexa sem túl lelkes. Tetkós kihúzatja a sort, miközben Ríkó a kamerába azt mondja, hogy Tetkós egy idióta, ez csak egy vicces nóta, oszt jólvan, nem kell üzenetet közölnie.

Hiper Alexát gyúrja, én nem tudnám ezt a Tetkóst elviselni. Alexa nem mond erre semmit, csak hümmög. Tetkós nagyon meg akarja mondani a tutit mindenkinek, ami már az alapvetően nyugodt Brokinál is kiveri a biztosítékot. Műanyag azt szeretné, ha mindenki egy sortban lenne, valami színes felsővel. Hiper és Kulabá öltözik, Hiper fingszagot érez, te voltál, Kula? Az csak vigyorog és a fejével a budi felé int, ahova Noémi ment ki két perce. Hiper fekete felsőt vett fel, Műanyag ennek kurvára nem örül. Broki és Naiva nem nagyon érti, mi alapján szedte össze a cuccokat Pokahontasz, nyugi, élő ember nincs, aki igen, Noémi a koreográfiát pakolja össze, Hiper szerint neki botlába van, és nem megy neki a szereplés, ebben van valami, bár az utóbbit ettől függetlenül erőlteti. Tetkós megint elkezdi irányítani a dolgokat, sikertelenül.

Noémi szeretné, ha mindenki beállna végre, és kezdhetnék a próbát, de ez nem megy, és Tetkósban ekkor elszakad valami. Mi vagyunk a koreográfusok, a faszomba, te ide állsz, te meg oda, ez nem kívánságműsor bazdmeg. Nagy nehezen mindenki odaáll, ahová Noémi elképzelte, Tetkós Tamás torkaszakadtából teuton terror tablóval támad tétova társaira, te oda állsz, te meg amoda, BESZÉLEK, BASSZÁTOK MEG, MI A FASZOM VAN MÁR, mindenki leszarja, de ő tovább üvölt, pont úgy viselkedik, mint aki mindent megtesz azért, hogy kigolyózzák a villából. Még az agyhalottak között is extrém esetnek számító Noémi is azt mondja, hogy TerrorTamással nem lehet együtt melózni.

Valahogy csak sikerül megoldani a dolgot, megy az előadás, a szöveg a vártnál viccesebb, Műanyagról végleg kiderül hogy nem tud táncolni, Naiva hangjával libákat lehet terelni, de a rossz irányba. Kulabát nem irigylem a nóta alatt, szar lehet úgy pontosnak lenni, hogy közben a háttérben az ütősök ahányan vannak, annyiféle ritmusban tolják. Melák rappel egyet, ami nagyon nagy geciség volt a többiektől, hiszen egy alapvetően beszédhibás emberre bíznak olyan feladatot, amit egy nem beszédhibás sem tud ellátni csak úgy. Ríkó szerint jó móka volt a dalt összerakni, de kívülről már nemigen tetszene neki a végeredmény, szerintem nem vállalhatatlan, a Megasztárban minden héten van legalább két szarabb produkció. Alexa szerint egy nóta nem elég összekovácsolni a népet.

Terror és a szponzorvirágos Noémi a mödanszié mellett beszél arról, hogy Terror miért volt akkor gyökér, mint amekkoráért egy mamutfenyő is sírva könyörögne, nem kell üvöltözni menten, ahogy bejövöl, mert az nem jó. Terror szerint ő csak irányított és időre összehozta a koreográfiát, azért. Noémi felröhög, asszed hallgattak rád? Hülyébb vagy, mint én, pedig. Mindenki kiröhögött baszki. Terror szerint a társulat nem annyira intelligens része nem fogta fel, hogy a folyamatos üvöltözéssel csak jót akart. Noémi feladja a dolgot, jólvanakkor, nekem biztos párom van, jót akartam neked, de akkor leszarom én is, csináld. Terror erre visszakérdez, honnan veszed, hogy nincs védettségem? Valóban jó kérdés. És akkor? Asszed, kiejtesz? Hiper és Elemző a taktikát egyezteti, Elemző nem fogja Alexát választani, mert tíz mondatnál többet nem tud vele váltani.

Terror úgy gondolja, hogy a nappaliban összegyűlt lakók és a háttérben érdeklődve figyelő Carlos előtt vall színt, azért üvöltöttem, mert össze akartam rántani a cuccot időre, kész. Azt nem mondja, hogy bocsánat, viszont megkérdi, hogy tényleg kiröhögték-e a többiek. Sok voltál, baszki. ÚjPéter magyarázná, hogy mi volt a gáz a kommunikációval, de Terror nem hallgatja meg és átmegy mártírba, akkor kövezzetek meg, vállalom. Nincs kő sehol, basszameg. A csapat érdekében tettem, nem értitek? Nem fogok lavírozni, nem fogok más lenni, MERT ÉN VAGYOK A TEUTON TERROR. Ennek örömére hallgassunk meg egy Accept-nótát.

Az este további része a szájtépés jegyében zajlik, túl őszinte ez a Terror, mondja Kulabá, hülye vagy te, kérdez vissza Ríkó, ez őszinte? Elemző is csak röhög Kulabá ostobaságán, ez már annyiszor elszólta magát, hogy az valami hihetetlen, ne legyél már ilyen hülye. A háttérben egy csótány rongyol át a képernyőn. Broki lefekvés előtt megszellőzteti a farkát, ezzel a nagyszerű képpel búcsúzunk a mai naptól.

 

Címkék: éden hotel
567 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 12:53:50

@Pácsó Ármándó: :D Meg aztán a jogi doktorság... Az egyik jogász barátnőmnek mondtam felháborodva, miután ők ugye automatikus megkapják a dr-t a diplomával, hogy ez mekkora sz@rság már, mert én ugyanannyit (ha nem többet...) küzdöttem a műszakis diplomámért mégsem kaptam mellé dr-t... mire ő: "Hát ez már nagyon régóta hagyomány!" ... jah akkor boccs! :D Kb ennyit erről a dr-ről! Nem f*som le a bokámat tőle, ha nem gond! :)

LoveMy 2012.03.29. 13:00:59

@gabCSIGAbcsi:
de legalább nem Edina előtt eregetett, és volt olyan diszkrét, hogy elhessegette a ködöt, mire megérkezik Edina!
És nem úgy, mint a kulabá Mjuzik, aki simán Hiper előtt rottyantotta szét a szobát! :D

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 13:02:35

@LoveMy: Persze! Ilyen szempontból teljesen korrekt! :D Kulabá meg inkább ráfogta FSZK-ra a dolgot! :D

2012.03.29. 13:07:19

@jadebulgari: Éreztem, hogy igényled a támogatást :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 13:08:02

@szerivan: nagyon jók a megérzéseid, gyere adok egy kis csokis mogyit :) pszt eldugtam :)

genevieve 2012.03.29. 13:12:44

@jadebulgari: ahogy az minden tisztességes és becsületes magyar emberhez illik, aki még soha nem hazudott:-)

2012.03.29. 13:13:37

LMZ csúnya szegény, gonosz arca van, Omár sokkal jobban néz ki.

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 13:16:40

@szerivan: Láttad LMZ riportját a végén? Elismerte hogy rosszul taktikázik, hogy nagy fába vágta a fejszéjét és csak néz, mint a moziban

2012.03.29. 13:18:08

@Pácsó Ármándó: Extrában volt? Nem láttam.

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 13:20:31

@szerivan: Aha. Én csak Inkvizítornak hívom: no érzelem, no empátia, gonosz arc, még Hiper sem idegesíti fel :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 13:29:46

@Pácsó Ármándó: pedig nem tűnik ez nekem annyira agysebész játéknak csak azt nem látja szegény hogy barátkozni meg ügyeskedni kell de hát ugye aki azt hiszi bemegy a sült jolán meg majd a szájába repül az persze hogy csak nézeget

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 13:33:00

@dr. genevieve: ó tudnék mesélni a mai napomról, akkor az a 3 akivel ma összeakadtam nem doktor :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 13:33:12

@The Game: tudtommal még tanul a gyerek, tehát nem dr.

Amúgy meg a jogász képzés a PPKE-n egy vicc, csak mondom. Mindenki jogász lesz, aki ott elkezdi. De persze magasabb szintű, mint a Károlin.

@gabCSIGAbcsi: régen volt értelme, ma már nincs. Viszont vannak olyan munkahelyek, ahol senki vagy a dr. előtag nélkül:(

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 13:39:29

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: köszönöm szépen :)

mézescsók 2012.03.29. 13:39:58

@Pácsó Ármándó: Alexa, ha nem vigyáz, még a legkapósabb nő lesz az édenben!
@Alfonzina: Mást nem tehet, mint helyezkedik, de tényleg necces.
@f.fredericks: Akarom én annyira tudni?
Most azt hiszem nem.

LoveMy 2012.03.29. 13:41:03

Az Extrában Hiper annyira piás volt, hogy kivételesen, most is sokat beszélt, vagy még többet Noémi, Alexa, Pít és ÚjTomi társaságában monológozott, egyszer csak ÚjTomi rászólt elég pikírt módon, hogy minek magyaráz ennyit. De aztán Hiperre rátört a kangörcs és azt mondta, hogy neki egy közepes farkú fiút vigyenek be, mert a nagy farok nem fér be...
:D
Másnap Hiper ezt végigröhögve - zavarában - kommunikálta le a nézőknek!

nyílegyenes labirintus 2012.03.29. 13:41:14

Index főoldalon az ÉH cím mindent visz!

"Szlovák fingszag a mexikói budiban"

zseniális :)
Sokkal több úgy sem történt tegnap, a lényeg tökéletesen benne van.:)

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 13:45:20

@nyílegyenes labirintus: XD

@LoveMy: Ezért mondom, hogy itatni kellene Hipert!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 13:46:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: amit írtál suliról
@dr. genevieve: sőt lehet h nem is ember...
@mézescsók: sőt ha esze lenne kihasználná a sok tengődő pasi töketlenségét vagy simán minden maga mellé állítaná és kidobálná a nem kellőt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 13:49:15

@jadebulgari: ez a személyes véleményem, h ismerem az ottani jogászokat, márpedig ugye ismerhetek jó párat:P

Mik, ha nem emberek?:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 13:51:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: mik? hát nem tudom még emberszabásúnak sem neveznék minden esetben minden áLampolgárt akivel dolgom akad itt-ott

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 13:55:59

@jadebulgari: közlöm, h ma olyan világban élünk, ahol ők az "emberek" és nem te:( Lásd a tegnapi, mai főhíreket!

Hajrá Anikó!!!!!!!!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 14:06:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: én még drukkolni se tudok senkinek annyira jellegtelenek vagy ellenszenvesek jöhetne már valami belevaló játékos

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 14:09:52

@jadebulgari: én várom azt a cuki pasit a fényképről:P Remélem, nem csak "látogató" volt:)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.03.29. 14:52:47

Engem Naiva húzódozása már baromira idegesít.

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 15:03:15

Én a "rókákat" takarítattnám fel Omárral, akkor biztosan jól megismerné a bentlakók szokásait :-)
Amúgy lehet, hogy jó arc lesz. (Ádide á didit)

LoveMy 2012.03.29. 15:07:47

@RAMBO:
Akkor te lehet, hogy lemaradtál!
;)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.29. 15:15:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: az ki? és még egy doktor? úristen már így is sok van "belőletek" de remélem te nem nézel ki pirospozsgás felpüffedt fejű alkesznek mint "egyesek"

LoveMy 2012.03.29. 15:20:24

@RAMBO:

hogyvolt.blog.hu/2012/03/27/eden_hotel_2x13_elo_kibeszelo

Utolsó kép: Máté MINDENT eláruló ábrázatáról, amikor az esti eksönről mesélt!

LoveMy 2012.03.29. 15:24:52

Újabb forró percek!

www.radiototal.hu/sorpio-miatt-kerult-veszelybe-eden-edina-eden-hotel-2

Milyen érdekes, hogy a két férfi meg sem mozdult!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 15:37:22

@dr. foxglove: eddig is az voltam

Öhm, az első éden partin volt egy nagyon helyes pasi Alizzal, na, azt várom:D:D

@jadebulgari: legyél már te is doktor, mindenki lehet az:D

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 15:40:51

@LoveMy: Lehet, hogy az Éden Hotel átmegy Survival-ba?
Noémi van olyan férfias természetű, hogy lerúgja a skorpió fejét, pedig be is csempészhetnék Edinával Muzsikus pipere cuccai közé, mint a következő csínytevésüket :-)

fofofo 2012.03.29. 15:42:41

Szerintem Edina tényleg úgy tervezte, hogy szex nélkül végignaivkodja az egészet, végül is a szereplők többsége tavaly sem szexelt. Csak aztán jött Máté, meg a hormonok. Én elhiszem neki, hogy tényleg küzd saját magával. ha az anyja nem is nézi meg a műsort, az anyja barátnői meg fogják, aztán az orra alá dörgölik. Közben meg ráugrana a pasira.. Sz.r ügy. Ha meg ebből a szempontból nézzük, akkor kiderül, hogy Máté nem tutyimutyi vagy papucs, hanem csak empatikus.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 15:44:08

@Pácsó Ármándó: azért annyira ne ijedjünk meg az állattól, ha nem nyúlsz bele, akkor semmi bajod nem lesz, sőt, ő jobban fél tőled...:)

Amúgy meg a legtöbb skorpió nem halálos. Persze attól még nem próbálnám ki természetesen.

mézescsók 2012.03.29. 15:48:26

@LoveMy: Ráadásul nézd meg a Viasat3-on az Éden Hotel2-ben az Édes Extra 13. adásának a végét, de ezt ajánlottam már egyszer az érdeklődöknek.

mézescsók 2012.03.29. 15:48:58

@mézescsók: Ja, az Éden Extrában az édes perceket.

foxglove (törölt) 2012.03.29. 15:56:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: szerintem sejtem, kire gondolsz, én is nézegettem a képeket, de ha jól tudom, ő a szerki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 15:59:06

@dr. foxglove: az a helyes, fekete hajú? Csak mert azt a képet igen hamar leszedték az oldalról:)

nosce 2012.03.29. 15:59:23

Hajrá dr. Féltengely !

foxglove (törölt) 2012.03.29. 15:59:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: én barnára emlékszem... megkeresem a fb-ját, hogy én kire gondolok?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 16:03:32

@dr. foxglove: jaja, de nem tudom, h felkészültem-e a csalódásra:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.29. 16:06:12

Összehasonlítva az első szériával, a mostani zenélés sokkal jobb volt. Élveztem. Bár Póki "ööáááúúúúauaaaa" rikoltásai utánozhatatlanok.

Furcsa, mennyire más a brigád. Az elsőben mintha több lett volna a többséggel szembemenő. Vagy csak a végén tűnt úgy?
Itt lehet, hogy szervezkednek, játszanak, de mégis úgy tűnik, mintha mindenki alapból nyaralni jött volna. Nincs az a véresszájú köpködés folyton folyvást, ami ott ment. Jön valaki, igyekszik betagozódni n+1. morzsaszedőként, aztán folytatódik tovább Giliganék nyaralása a szigeten.
Kíváncsi vagyok, Tetkós be tud-e kavarni.

Illetve, alapból, ma HÁROM KIESŐ LESZ?
Poén lesz, ha Kírát ma hoznák vissza, jackpotként az egyik magányos lakónak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.29. 16:07:07

Itt mindenki doktor lassan?
Egy bolond százat csinál, trallala.... :D

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 16:11:00

@neccharisnyás útonálló: Omárt még nem aktiválják, csak 2 kieső lesz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 16:17:17

@dr. foxglove: most utállak:D Kit várjak így????

@prof. szerivan: semmi kandidátusi cím?:)

@Pácsó Ármándó: gondolod?:D Én beraknám védettként:P

nosce 2012.03.29. 16:20:15

dr. Féltengely jöjjön össze dr. Kyrával, most !

foxglove (törölt) 2012.03.29. 16:21:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: de nem jobb így, mintha a finálé napján jöttél volna rá, hogy ő bizony nem jön?

Pácsó Ármándó 2012.03.29. 16:30:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: "gondolod?:D Én beraknám védettként:P"

8 fiú - 5 lány, nem vagy te egy kicsit telhetetlen? :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 16:33:31

@dr. foxglove: valakinek ezt is kell kapnia:) (amúgy köszönöm, h megkerested, csak azt nem tom, h h találtad meg:D, csak nem értem, h akkor miért törölték azt a képet?)

@Pácsó Ármándó: gondolkodásra késztetném őket, több játékost lehet kivinni:D Egyébként pedig az Édenben minden megtörténhet:D

foxglove (törölt) 2012.03.29. 16:36:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: úgy találtam meg, hogy édenes szpoilerekre vadásztam. találtam is néhány kisebbet, de azt már tényleg megtartom magamnak.

Kallisztó 2012.03.29. 16:43:17

Valamit kellene csinálniuk a szerkesztőknek mert ez egyre unalmasabb. NIncs itt se izgalom, se feszültség, vagy csak én nem tudok azon izgulni, hogy kinek a szele csapta meg Hiper orrát? Amikor már fingós snittekkel próbálnak szórakoztatni egy elvileg taktikai játékban, akkor ott valami nagyon félresikerült.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 16:46:35

@Kallisztó: remélem, Mátét is láttad, egy élmény:D

@dr. foxglove: persze, nem gondoltam, h itt:)

Psy85 2012.03.29. 16:49:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: ööö azért óvatosabban bánnék a szavakkal, 300an kezdtük az évfolyamot anno, ebből 60 kapott diplomát, szóval nem lesz mindenki jogász, aki elkezdi... És a képzés sem vicces, kicsit sem... Az pedig, hogy te milyen Pázmányon végzett emberkéket ismersz nem indok arra, hogy az egész egyetemet fikázd. Minden egyetemen végeznek hozzá nem értő idióták, igen, még a tiéteken is.
Máté amúgy most végzős az egyetemen, szóval még nem dr.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 16:57:04

@Psy85: kizárólag a jogi karára gondoltam, nem a többi szakra. Tőlünk például rengetegen mentek át oda, ami azért jelent valamit, de persze nem akarok ezen vitatkozni. Mindenhol van ilyen is, olyan is, persze. A képzése viszont az "átmentektől" hallva tudom/gondolom, h milyen a miénkhez képest. Nem kell, h magadra vedd!

Bejni 2012.03.29. 16:58:49

@Psy85: mint a PPKE-JÀK zàróvizsgàzó hallgatója, abszolút, teljes mèrtèkig egyet èrtek!!! Nem kispista az egyetem, egyàltalàn, ès igenis küzdeni kell azèrt, hogy odakerüljön a nevünk mellè az a dr.

Psy85 2012.03.29. 17:00:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: én is a jogi karról beszélek, mivel ott végeztem :) és hidd el nem tapsikolva, könnyedén (és nem, nem azért mert hülye vagyok :D)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 17:03:17

@Psy85: @Bejni: jó, akkor a TI karotok a legszuperebb. Minden elismerésem nektek, elhiszem, h megküzdöttetek érte. Én is, itt:) Téma lezárva, mert igencsak off már.

gabCSIGAbcsi 2012.03.29. 17:03:18

@Bejni: Más helyeken is küzdeni kell a diplomáért, mégsem jár automatikusan dr... Ennyi erővel minden egyetemi diploma mellé járhatna! ;)

Sok sikert a záróvizsgához! :)

Psy85 2012.03.29. 17:08:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: pont ilyen intelligens válaszra számítottam :) és hajrá Bejni! (és Melááák!!)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.29. 17:08:21

@gabCSIGAbcsi: valahol ez már tényleg csak hagyomány. Annak örülök az utóbbi évekből, h pl a gyógyszerészek megkapták a dr-t. Meggyőződésem, h nekik többet kell tudni, mint nekem!

Hajrá Anikó!!!

Bejni 2012.03.29. 17:09:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: kicsit talàn túlzol:-D. Szerintem mindenki küzdött èrte, kivève a Zuramat, de ő szivacsagy;-) off vège.

Bejni 2012.03.29. 17:11:11

@gabCSIGAbcsi: köszi :-D
hajrà Màtè(ha lenne mèg Pedró, őt ìrtam volna)

Thera 2012.03.29. 17:16:01

A mostani Dánban van egy Transznemű....

f.fredericks 2012.03.29. 20:17:01

:)
A tegnapi Éden Extra vége, naggyon komoly volt.
Hiper ott van. Noéminak meg nem nagyon tetszett, hogy megszekszualizálták a kecskéjét, gyorsan meg is vágták a szerkik, mert nem kell több dráma.

nyílegyenes labirintus 2012.03.29. 20:23:59

@mimózA: Mármint a fingszagú mexikói budiban? Erről nincsenek egyelőre információk, hogy ők lennének a felelősök. :)

tryclops 2012.03.29. 20:48:53

@sixx! Hol az élő kibeszélőnk, hé! :)

2012.03.29. 20:54:12

@dr. péhádé tryclops tryclopsius: Most védi a doktoriját, nem ér rá.

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.29. 21:12:50

megcsúsztam, van már új poszt!

beacska 2012.03.29. 22:32:34

VIVA ANIKÓÓÓÓÓ!

...és kivágta, mint a taknyot!!!

add meg a jelszavad 2012.03.29. 22:42:47

belátom
én állomásnak írom az álomást, ha már
álamfő sem vagyok

add meg a jelszavad 2012.03.29. 22:47:49

@sixx: 'eszedbe juthatna már bizonyos ban-ok feloldása
süti beállítások módosítása