Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6025-6026.

2012. március 29. 19:00 - Mésza "Abdul" Jani

Tifani túléli az allergiás rohamot, de Miklós összeveszik az anyjával, Olgával. Zsolt csak magához nyúl, Gézával szállítatja el az árut. Úgy néz ki, Andi megtalálja a megfelelő férfit, akiről álmodozott. Gizike újabb baromságot csinál Clau villájában.

6025. rész

Petya festegeti az égetett asztalt egy általános iskolai órákon használatos ecsettel, pedig még nem is volt katona, hogy a fogkefével való suvickolásból merítsen ihletett. Vili bácsi és Linda is besegít a munkálatokba, nézik, biztatják, és roppantul vigyáznak, hogy más is odaférjen a melóhoz. Közben hazajön Gizi is, egyből kiszúrja a büdöst, aztán meg balhézik, hogy hogy fogja ilyen szagban vendégül látni a barátnőjét. Vili bá szerint, ha meg nem renoválnák, akkor meg az lenne a baja. Aztán még láthatjuk Gizikét, miután levetette a kabátját, a papagájok lefordulnának a kalitkában irigységükben, a többieknek pedig kötelező hajdicséret jön, ugyanis a rúdtáncos kivételesen fodrászhoz is elment a közelgő jeles esemény miatt.

Mikiék rohannak ki az udvarra, kezében a lánnyal, az anyja sipákol, Nóra meg asszisztál. Még mindig nem értik, hogy nyelhette le a mogyorót, rohadtul életszerű, hogy ilyen esetben még nekiállnak egy jóízűt balhézni, miközben valaki a halálán van. A jelenet ennyi, de attól, hogy töltelék, kitalálhattak volna mást is.

Timike most Attila irodájában adja elő a történetet. Attila nem érti az egészet addig a pillanatig, amíg a kislány az injekciós részhez nem ér. Akkor, ha allergiás, miért evett a mogyoróból? Timi nem érti, hogy miért kellett bevinni a korházba, ha a szuritól jobban lett. Attis továbbra sem érti, ha tudta, hogy gáz lesz, miért tápolta be? Timike se érti, majd a BK védjegyévé vált szemforgatással zárul a snitt.

Zsolt egyébként sem nyugodt mostanában, és Szabi még rá is tesz egy lapáttal, amikor kopogás után egyből beront az irodába, amikor főnöke épp a fejőspoharát szuggerálja. Ha már ott van, Bartha megpróbálja rávenni, menjen vissza estére, mert rendezvény lesz és kevés az embere. Szabolcsnak dolga van, de kihasználja a helyzetet, megkérdi, mi a baja a főnöknek vele. Választ nem kap, helyette kitessékeli az ajtón.

Andi is meglátogatja Claut. A beteg nő jól van, Andrea meg büszke Oszkárra, és nincs férfi a láthatáron, megvan nélkülük. Olyan van, akiről álmodozik, de nem nagyigényű, ettől függetlenül a kritérium lista elég hosszú, és sok külső tulajdonságot is tartalmaz. A rosszfiúkból elege van, és gyanítja, álmai pasija nem is létezik.

Zsolt magára zárja az ajtót, lehet, most a női nézőknek kedveskednek, és láthatják, amint Bartha a kezével szexszel? Hát nem, megint kopognak, most Zsófi rontana be, ha nem lenne bezárva az ajtó. Most komolyan, ezek minek kopognak, ha választ sem várva mennek befele? Náluk ez a szokás? Zsolti elrejti a spermatárolót, gyorsan rágyújt, így már erre is van konkrét alibi. Ez be is jött, a felesége egyből kiszúrja a cigifüstöt, férje meg megígéri, ez volt az utolsó szál, szóval Andiszexelős lebukás letudva.

Aliz már megint bent ül, ami munkaadójának persze nem tetszik, nem azért fizeti, hogy ott legyen állandóan, bent nem kell hirdetni a kávézót. Vili bácsi hozza a mosott cuccokat, Zsolt őt is megpróbálja rávenni, hogy menjen be kisegíteni. Az öreg először nemet mond, mivel aznap vacsora lesz náluk, Bartha meg próbál rá hatni, hogy a nők úgyis kettesben szeretnek csacsogni. Aliz kapva kap az alkalmon, beajánlja saját magát, de nem kell a királylány, mert Kertész végül vállalja.

Jó ég, szerencsétlen Gizikével csinálhatnának valamit, förtelmes. Juli el is kapja a szemetesnél, ugyanis takarítani kellene a villában, bár attól, hogy még pár napig korházban marad az anyja, attól a meló sürgős, még gyorsan melegében, a mai nap ki kellene sikálni. Semmi gond, majd Vili megoldja. Mintha csak hívták volna, meg is jelenik Kertész, ő is szeretne valamit mondani a Papagájnak. Hiába erőlködik Gizi, nem tudja Vilmost rábeszélni, így neki kell majd a villamelót elvégezni, de ha a haja tönkremegy, megharapja az öreget.

Tifani jobban van, már nem kómázik. Anyja nem érti, miért evett a mogyoróból, ha allergiás rá, de a kislány váltig azt állítja, ő nem evett belőle. Akkor pedig csak a szendvicsben lehetett a mogyoró. Nóra szerint az lehetetlen, kivéve, ha a kenyértészta nyomokban azt is tartalmazott. Miki szerint kizárt, hogy akár véletlen is belekerült volna, az lehetetlen, Tifani pedig feldobja, mi van, ha Timike tette bele? Miklós szerint kizárt, de Nóri arcán látszik, ő jobban ismeri a gyereküket.

Természetesen ki mással is folytatódhatna, mint az emlegetett Tímeával. Attilának feltűnik, hogy a nevelt lánya szokatlanul szótlan és kedvetlen, Juli szerint, mert megviselték az események. Majd újra hallhatjuk a sirámát, hogy milyen volt a vendég kislány. Nagyon undok volt vele és a mogyoró miatt is cirkuszolt. Na, itt is leesett a tantusz a két felnőttnek. Ez azt jelenti, bajban vagyok? Nem is kicsiben.

6026. rész

Bea telefonál, miközben Gizike takarít a villában. Közben csöngetnek, így kicsit tartania kell a vonalat a barátnőnek. Egy férfi hozott ruhákat. Gizi először értetlenkedik, de helyes a cím, így átveszi. Bea hallotta, lecsókolomozta a srác, Gizus fel is van háborodva.

Miki próbál Tifani kedvében járni, az pedig ki is használja. Nóra eközben Attilával beszélt, elmondta neki, hogy Timi mindent bevallott. Miklós ki is akad, ha ez kiderül, ugrott a projekt. Márpedig kiderül, az ügyvédnő el akarja mondani, hiába próbálja erről lebeszélni Berényi. Persze jön is Olga, micsoda véletlen, és elmondja neki az ügyvédnő az igazságot. Természetesen ki van akadva, de Miklós nem kér a nevelési tanácsaiból, amit meg is értek, elég csak az irritáló kislányra gondolni. Mondjuk a két epizódszereplő jó választás volt, kifejezetten a szájukba lépne az ember. Miki is felháborodik. Ha Timike egy elkényeztetett liba, akkor a Tifani egy gonosz kis majom, aki az anyját próbálja utánozni, és ezért nagyképűsködik mindenkivel, ezért nincsenek barátai. A nagyobbik majom nem bírja a kritikát, nem is túl kreatív vitapartner, zaftos visszavágás helyett csak simán elküldi őket a búsba. Közben a 12-es karika megint megunja, és inkább eltűnik szunyálni egyet.

Zsolt Gézának adna egy fuvart, persze arról, hogy mit kellene szállítani, arról egy szót sem mond. Ezek szerint akkor csak lefejte a megfelelő adagot. Géza parázik, nem akar bajba kerülni, valami illegálisat sejt a zacskóban. Ez az, amit soha nem fog megtudni. Elviszi a dokinak, leadja, és ennyi, a csomag tartalmát meg nem nézi meg. Géza vissza is dobja a zacskót. Vizeletminta? Basszus, nem mindegy neked? Megcsinálod, vagy nem? Most az egyszer, utoljára.

Gizike a ruhákat nézegeti. Gyanús, hogy ennek még lesz szerepe. Talán felveszi, és valaki meglátja rajta? Esetleg leönti valamivel? Egyelőre nem derül ki, csak maga elé tartja, és nézegeti magát a tükörben. Aztán leveszi róla a fóliát, és úgy simogatja a ruha anyagát, hogy Vilmos tuti megirigyelné, ha látná.

Gyűlnek az osztálytalálkozó résztvevői, közben Andi is betoppan, félre is vonulnak Zsolttal susmusolni. Kicsit sokáig tartott a maszturbék, mert mindig megzavarták, de csak sikerült a tejelés. Szilágyi ettől még ki van akadva, mert amíg az orvos bent volt, addig nem ért be az áru.

Aliz indulna melóba, amikor összefut az udvaron a rendőrrel. Persze megijed, hogy a mami vagy Géza csinált újfent hülyeséget, de nem. Neki meg most ért véget a meló, csak nem volt ideje átöltözni,. így jött az osztálytalálkozóra.

Zsolték megint Zsófinak kénytelen magyarázkodni, közben a zsaru lepacsizik a régi ismerősökkel, majd nem oda figyel, amerre megy, és összeütközik Andival. Oszi anyja elé is olvad az egyenruhástól, ezt Vastagbőr is kiszúrja. Már meg is van a terve, hogy távolítsa el az ő és férje boldogságának útjából, mintha csak ennyi lenne az akadálya. Meg is hívja egy italra, ebből leitatás lesz.

Hazaértek Mikiék, megnyugtatják a lányukat és Attilát. Attis be is küldi a kicsit, hogy a felnőttek tudjanak beszélgetni. A legkisebb testvér persze Miklós nyakába varrja az egészet, ha nem kavarja bele Timikét, most nincs ez a baj. Erre az ügyvédnő is beszáll és az élettársa mellé áll, a kopasz meg persze kiakad, milyen álszentek, de az üzletnek annak örültek volna, és lelép.

Csak felpróbálta Gizi a ruhát, tetszik is magának, de nem sok ideje van magában gyönyörködni, ugyanis ismét csöngetnek. Na ki az? Hát persze, hogy a Bea. Gizike nem is érti, hogy mit keres ott, de barátnője nem csak a csókolomozást hallotta, de a címet is. Az már fel sem tűnt neki, hogy az ajtóra Berényi Claudia van kiírva. Azt hiszi, hogy Gizus lakik ott, ő pedig nem tagadja, belemegy a játékba. Vajon mi lesz a ruhával? Esetleg más galibát csinálnak a villában?

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aLaca · http://utopiaepulet.blog.hu/ 2012.03.30. 06:54:04

Hú, aszta, de király, hú öcsém, há mán ilyet se láttam még, de jó mán, hogy van ilyen tutkó , kircsi barik között.
Ezé jobb az itthoni tévéműsormer a külföldibe nem értem, ho kit beszélnek mán azok a belgákok he, meg jáó a színvonal is mer mindég van kívánságműsor is he meg minden. eheheheheheh

Ajj-jajj 2012.03.30. 07:54:46

Gizi belefér a Klau ruhájába? Na ne....!A rendszeresen papagájnak öltöző
Gizinek tetszik az elegáns, bizsuk nélküli ruha? Nóra még mindig nem látja, hogy Timike deviáns?
süti beállítások módosítása